Cazare ieftina La Munte Cu Piscina

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sinaia, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sinaia, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sinaia, Prahova, România

★★★★ Rina Sinaia Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Roberto Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Emilia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Marald

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Retezat Sinaia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Bucegi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Cristal Sinaia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Vila Pitty

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sinaia, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adelaida si Victoria Gafița din Oituz, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adelaida si Victoria Gafița din Oituz, jud. ConstantaCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Antim si Axenia Datcu din Manastirea, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sinaia, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antim si Axenia Datcu din Manastirea, jud. DambovitaCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Simina si Catrina Ștefănescu din Comoara, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Simina si Catrina Ștefănescu din Comoara, jud. TeleormanCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Dragoș si Clarisa Noica din Sohodor, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sinaia, Prahova, România!

  (Dragoș si Clarisa Noica din Sohodor, jud. BacauCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Martin si Ana Bădescu din Galmeia, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sinaia, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Martin si Ana Bădescu din Galmeia, jud. PrahovaCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Lazăr si Iridenta Ispas din Ionascu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Sinaia, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sinaia, Prahova, România.

  (Lazăr si Iridenta Ispas din Ionascu, jud. TeleormanCazare in Sinaia, Prahova, România pentru 4 persoane)

 1. Personal excelent, conditii foarte bune. Recomand cu toata increderea!!

 2. Camera curata, incalzita, salteaua confortabila. Personalul amabil, zambitor. Apa din piscina calda. Micul dejun variat, bogat, imposibil sa nu gasesti ceva sa iti placa sa mananci. Hotelul este central, aproape de parc.

 3. Mi-a plăcut în rest totul, personalul foarte amabil, curățenie excelenta. Micul dejun foarte diversificat, mâncarea gătită foarte bună. Vom reveni cu plăcere!

 4. Da, croasantul super si patul ok, preturile cam piperate.

 5. Mancarea la restaurant foarte buna. Locatia foarte frumoasa. Personalul foarte serviabil.

 6. Amplasarea excelenta, micul dejun bogat, diversificat.

 7. Micul dejun este unul grandios, destul de variat, dar cel mai important cu mîncare gustoasă, naturală, romanească. Foarte aproape de telegondolă, hotelul este situat chiar în inima oraşului. Bazinul, jacuzile şi sauna sunt minunate

 8. Hotelul este amplasat în centru oraşului, aproape de celelalte obiective turistice. Personalul hotelului este amabil şi primitor. Camerele nu sunt foarte mari, dar sunt îndeajuns pt două persoane. Mi-a plăcut piscina mult, iar micul dejun a fost delicios.

 9. A fost cald,liniște, piscina curată și fără aglomerație, suficient loc la micul dejun, personal foarte amabil, aproape de telecabină. Este un hotel mare, din cele construite demult, renovat însă. Locația este excelentă, în centru.

 10. Condițiile sunt ale unui hotel de 2 stele dar începând de la recepționer tot personalul a fost amabil si serios.Camera destul de spatioasa curata si calduroasa cu toate cele necesare.Masa la Hotel Rina este de recomandat.Recomand persoanelor mai puțin pretențioase.

 11. Piscina,saunele,sala de gimnastica ,sticla de vin,pozitionarea,locul de parcare langa magazinul de antichitati a fost gratuit,caldura din camera,peisajul,restaurantele ,magazinele.Camera dotata mai mult decat pentru 2 stele.Rasfat.

 12. Raport bun pret calitate.Personal amabil.Mic dejun bun.Acces gratuit la piscină și spa.

 13. Curat, confortabil, mâncare f buna, atmosfera plăcută.

 14. Mobila foarte frumoasa si de calitate. Personal amabil. Mic dejun foarte bun si diversificat.

 15. Totul a fost excelent, locatie, curatenie, personal, micul dejun.

 16. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 17. Patul foarte comfortabil! Personalul discret si amabil. Locul relaxant si energizant totodata!

 18. Camere foarte curate, confortabile. Barul hotelului f cochet. Personal amabil, gata sa te ajute in orice problema

 19. Hotelul este chiar vizavi de Primaria Sinaia, ultracentral, foarte curat, camere mari si luminoase, cu mic dejun bufet suedez, foarte gustos si diversificat. Amabilitatea personalului si facilitatile oferite (wi-fi, informatii turistice etc.) reprezinta un plus.

 20. A fost cald in camera, pat confortabil, spațiu generos, personalul foarte amabil.

 21. Amplasarea hotelului, camera spatioasa, balcon mare cu fotolii. Minibarul bogat, fierbator , cesti, pahare, detalii utile pentru un sejur placut.

 22. Am petrecut cateva zile la acest hotel si ne am simtit foarte bine. Am avut o bucatarie utilata cu cuptor, aragaz si masina de spalat vase(f importanta pt o mamica in vacanta), caldura, camere spatioase, cada cu hidromasaj, pat confortabil. Si amplasarea hotelului nu departe de partie a fost nemaipomenita!! Micul dejun bogat, diversificat si servit in camera e un rasfat😋

 23. Totul a fost la superlativ !Ne – am simțit foarte bine la hotel Regal! Amplasat intr – un loc frumos ,linistit , exact cum ne -am dorit.Personalul a fost mai mult decât atent.Multumim frumos!

 24. Locatia, sunetul raului care curgea prin apropiere si se auzea la deschiderea geamurilor, izolatia apartamentelor, mobila de calitate, designul interior foarte frumos, personalul foarte serviabil si zambitor, etc.

 25. Căldură suficientă, mâncare diversă la micul dejun ,vinul oferit la sosire.

 26. Camere nou mobilate.Zona de spa…apa calda la piscină.

 27. Dupa ce au fost schimbate camerele de la 122si 123 la 425 sirespectiv 427 totul a fost OK!

 28. Camera a fost foarte curata. Personalul este amabil. Meniul restaurantului e variat. Locatia e superba.

 29. Da, croasantul super si patul ok, preturile cam piperate.

 30. Mancarea la restaurant foarte buna. Locatia foarte frumoasa. Personalul foarte serviabil.

 31. Micul dejun este unul grandios, destul de variat, dar cel mai important cu mîncare gustoasă, naturală, romanească. Foarte aproape de telegondolă, hotelul este situat chiar în inima oraşului. Bazinul, jacuzile şi sauna sunt minunate

 32. Hotelul este amplasat în centru oraşului, aproape de celelalte obiective turistice. Personalul hotelului este amabil şi primitor. Camerele nu sunt foarte mari, dar sunt îndeajuns pt două persoane. Mi-a plăcut piscina mult, iar micul dejun a fost delicios.

 33. A fost cald,liniște, piscina curată și fără aglomerație, suficient loc la micul dejun, personal foarte amabil, aproape de telecabină. Este un hotel mare, din cele construite demult, renovat însă. Locația este excelentă, în centru.

 34. Mic dejun foarte bun .Gazde foarte amabile . Foarte cald in camera .

 35. Condițiile sunt ale unui hotel de 2 stele dar începând de la recepționer tot personalul a fost amabil si serios.Camera destul de spatioasa curata si calduroasa cu toate cele necesare.Masa la Hotel Rina este de recomandat.Recomand persoanelor mai puțin pretențioase.

 36. Piscina,saunele,sala de gimnastica ,sticla de vin,pozitionarea,locul de parcare langa magazinul de antichitati a fost gratuit,caldura din camera,peisajul,restaurantele ,magazinele.Camera dotata mai mult decat pentru 2 stele.Rasfat.

 37. Curat, confortabil, mâncare f buna, atmosfera plăcută.

 38. Mobila foarte frumoasa si de calitate. Personal amabil. Mic dejun foarte bun si diversificat.

 39. Totul a fost excelent, locatie, curatenie, personal, micul dejun.

 40. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 41. Patul foarte comfortabil! Personalul discret si amabil. Locul relaxant si energizant totodata!

 42. Camere foarte curate, confortabile. Barul hotelului f cochet. Personal amabil, gata sa te ajute in orice problema

 43. Hotelul este chiar vizavi de Primaria Sinaia, ultracentral, foarte curat, camere mari si luminoase, cu mic dejun bufet suedez, foarte gustos si diversificat. Amabilitatea personalului si facilitatile oferite (wi-fi, informatii turistice etc.) reprezinta un plus.

 44. A fost cald in camera, pat confortabil, spațiu generos, personalul foarte amabil.

 45. Amplasarea hotelului, camera spatioasa, balcon mare cu fotolii. Minibarul bogat, fierbator , cesti, pahare, detalii utile pentru un sejur placut.

 46. Am petrecut cateva zile la acest hotel si ne am simtit foarte bine. Am avut o bucatarie utilata cu cuptor, aragaz si masina de spalat vase(f importanta pt o mamica in vacanta), caldura, camere spatioase, cada cu hidromasaj, pat confortabil. Si amplasarea hotelului nu departe de partie a fost nemaipomenita!! Micul dejun bogat, diversificat si servit in camera e un rasfat😋

 47. Totul a fost la superlativ !Ne – am simțit foarte bine la hotel Regal! Amplasat intr – un loc frumos ,linistit , exact cum ne -am dorit.Personalul a fost mai mult decât atent.Multumim frumos!

 48. Locatia, sunetul raului care curgea prin apropiere si se auzea la deschiderea geamurilor, izolatia apartamentelor, mobila de calitate, designul interior foarte frumos, personalul foarte serviabil si zambitor, etc.

 49. Camerele aunt decorate cu bun-gust, arata ca au fost renovate recent.

 50. mancarea servirea piscina interioara sauna curatenia

 51. Foarte plăcut totul.Personal amabil, hotel curat, condiții de calitate conform celor 4 stele

 52. Gazda este foarte amabila si primitoare. Foarte frumos si bine intretinut! Locatia este foarte buna, este liniste. Nu este la drumul principal, dar foarte aproape de acesta. Este aproape de padure si de un derdelus unde te poti da cu sania.

 53. Curățenia ,dotările bucătăriei,locația in ansamblu.

 54. gazde foarte amabile,curatenie ,conform pozelor ,spatios si confortbil.Totul la superlativ.Recomand cu placere .

 55. Totul :cofort,curatenie,caldura locatie buna vis-a-vis de centru ,telecabina ,bus si gara.

 56. Curat, confortabil, mâncare f buna, atmosfera plăcută.

 57. Mobila foarte frumoasa si de calitate. Personal amabil. Mic dejun foarte bun si diversificat.

 58. Personalul competent si prietenos, locatia hotelului.

 59. Mic dejun foarte bun .Gazde foarte amabile . Foarte cald in camera .

 60. Condițiile sunt ale unui hotel de 2 stele dar începând de la recepționer tot personalul a fost amabil si serios.Camera destul de spatioasa curata si calduroasa cu toate cele necesare.Masa la Hotel Rina este de recomandat.Recomand persoanelor mai puțin pretențioase.

 61. A fost liniste. Nu te deranjeaza nimeni. Ai loc unde sa te distrezi 15 persoane linistit.

 62. Am tinut acolo o sedinta de 2,5 zile cu echipa, am avut intreaga locatie pentru noi. Spatiul de lucru a fost foarte bun. Bucataria complet utilata, paturile OK.

 63. Persoana de la care am preluat cheia a fost prompta, iar pensiunea curata. Casa este foarte mare, amenajata cu gust, curtea spatioasa, bucataria dotata corespunzator. Desi este mai departe de zona centrala a statiunii, nu este un lucru rau, fiindca este liniste. Un lucru bun este poti inchiria pensiunea integral, de altfel nici nu se poate inchiria camera cu camera datorita facilitatilor insuficiente de inchiriere in regim hotelier, pentru fiecare camera in parte.

 64. Ca de obicei, totul. Personalul de la receptie, un mare plus pentru hotel. Doamnele din restaurant, la fel. Doamnele de la curatenie, nici dansele nu sunt mai prejos.

 65. Curățenia, mâncarea, locația și amabilitatea personalului.

 66. Camera foarte comoda …terasa extraordinarde frumos, linistitor …sursurul apei.direct in padure .❤

 67. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 68. Patul foarte comfortabil! Personalul discret si amabil. Locul relaxant si energizant totodata!

 69. Camere foarte curate, confortabile. Barul hotelului f cochet. Personal amabil, gata sa te ajute in orice problema

 70. Micul dejun este unul grandios, destul de variat, dar cel mai important cu mîncare gustoasă, naturală, romanească. Foarte aproape de telegondolă, hotelul este situat chiar în inima oraşului. Bazinul, jacuzile şi sauna sunt minunate

 71. Hotelul este amplasat în centru oraşului, aproape de celelalte obiective turistice. Personalul hotelului este amabil şi primitor. Camerele nu sunt foarte mari, dar sunt îndeajuns pt două persoane. Mi-a plăcut piscina mult, iar micul dejun a fost delicios.

 72. A fost cald,liniște, piscina curată și fără aglomerație, suficient loc la micul dejun, personal foarte amabil, aproape de telecabină. Este un hotel mare, din cele construite demult, renovat însă. Locația este excelentă, în centru.

 73. Personal amabil, mic dejun variat, restaurantul cu servire rapida, curățenie.

 74. Mancarea variata si gustoasa, camerele renovate frumos, patul foarte confortabil, doamnele de la curatenie foarte dragute si saritoare!

 75. Atat serviciile cat si personalul au fost excelente.

 76. Amplasamentul central, faptul ca ai restaurante, cafenele, magazine, parc si alte obiective in apropiere. Personalul amabil

 77. Amabilitatea si reactia destul de rapida la reclamatia noastra a domnului de la receptie.

 78. Căldura, apa calda, patul au fost la standarde de calitate.

 79. Mâncare foarte bună, personal calificat și foarte amabil

 80. Micul dejun diversificat, f bun. Se face omleta pe loc ceea ce e f bine. Piscina super, dragut ca e televizor LCD…….. Foarte cald in camera si restaurant. Meniul restaurantului superbun. Muzica foarte buna, antrenanta.

 81. Mic dejun foarte bun, in rest mancarea nu este deosebita.

 82. Locatia, camerele spatioase, prosoapele se schimba zilnic, meniul restaurantului.

 83. Ne-a placut foarte mult zona de piscina + sauna. A fost cu adevarat relaxant si este deschisa pana relativ tarziu (ora 22). Camera a fost foarte curata, conform descrierii pozelor, iar personalul a fost prietenos. Locatia este una buna, apropiata punctelor de interes

 84. Patul,camera, micul dejun și personalul,mai ales fata bruneta 😍😃

 85. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 86. Patul foarte comfortabil! Personalul discret si amabil. Locul relaxant si energizant totodata!

 87. Camere foarte curate, confortabile. Barul hotelului f cochet. Personal amabil, gata sa te ajute in orice problema

 88. Atitudinea personalului (recepție, cameriste, restaurant), amplasarea camerei, dotarea camerei, liftul pentru acces facil din stradă direct la restaurant, recepție, etajul camerei, ambientul hotelului și în special al restaurantului, mâncarea foarte bună, îndestulătoare și diferite feluri in meniu, felicitări bucătarilor pentru plattingul farfuriilor, servirea prompta, mic dejun bufet suedez cu tot ce ți-ai putea dori, liniștea în cameră și hotel, parcare proprie gratuită în spatele hotelului, wifi gratuit în hotel și restaurant la o viteză bună, amplasarea centrală și stradală a hotelului cu posibilitatea vizitării obiectivelor turistice și la trei minute de mers pe jos de stația de telecabina Sinaia, se poate plăti și cu tichete de vacanță.

 89. Hotelul este chiar vizavi de Primaria Sinaia, ultracentral, foarte curat, camere mari si luminoase, cu mic dejun bufet suedez, foarte gustos si diversificat. Amabilitatea personalului si facilitatile oferite (wi-fi, informatii turistice etc.) reprezinta un plus.

 90. A fost cald in camera, pat confortabil, spațiu generos, personalul foarte amabil.

 91. Personalul !!! Foarte prietenos si foarte bine pregatit . Bravo atat personalului din receptie , curatenie cat si restaurant .

 92. Ca de obicei, totul. Personalul de la receptie, un mare plus pentru hotel. Doamnele din restaurant, la fel. Doamnele de la curatenie, nici dansele nu sunt mai prejos.

 93. Curățenia, mâncarea, locația și amabilitatea personalului.

 94. Am petrecut cateva zile la acest hotel si ne am simtit foarte bine. Am avut o bucatarie utilata cu cuptor, aragaz si masina de spalat vase(f importanta pt o mamica in vacanta), caldura, camere spatioase, cada cu hidromasaj, pat confortabil. Si amplasarea hotelului nu departe de partie a fost nemaipomenita!! Micul dejun bogat, diversificat si servit in camera e un rasfat😋

 95. Totul a fost la superlativ !Ne – am simțit foarte bine la hotel Regal! Amplasat intr – un loc frumos ,linistit , exact cum ne -am dorit.Personalul a fost mai mult decât atent.Multumim frumos!

 96. Locatia, sunetul raului care curgea prin apropiere si se auzea la deschiderea geamurilor, izolatia apartamentelor, mobila de calitate, designul interior foarte frumos, personalul foarte serviabil si zambitor, etc.

 97. Micul dejun diversificat. Camera cu vedere spre munte.

 98. Micul dejun a fost foarte consistent si pentru toate gusturile. Dispunerea centrala a hotelului si privelistea existenta fac din aceasta locatie o atractie de neuitat.

 99. Personal amabil,curatenie si confort. Mic dejun variat. Pt cina primiti un voucher pt o sticla de vin gratuita si aveti seri in care sunt lautari. Pt familiile cu copii;locul de joaca este excelent!

 100. Frigider murdar, cos gunoi murdar, gazda nervoasa din motive de boala, asa ne-a spus. daca spui ca e murdar si sa rezolve – inchide telefonul. In dormitor 2 saltele, impreuna mai mici decat patul. Draperiile in dormitor nu se trag complet, iar in living pe o parte a camerei niste jaluzele stricate – n-ai deloc intimitate. Baia cu mari probleme – mica, inghesuita, dus stricat, curge apa pe afara cand te speli. Miroase urat de la canalizare. A trebuit sa facem noi curatenie la intrarea in apart, altfel gazda ne-a spus prin telefon sa plecam a doua zi daca nu ne place (desi platisem cu o luna inainte jumatate de sejur). Si ne inchidea telefonul la orice plangere. Asa ceva n-am mai intalnit. F multi bani pentru ce se ofera. Partea buna e Sinaia. Tinand cont de pretul platit pt sejur e inuman ce ni s-a intamplat. Draga Dle., va dorim sa aveti parte mereu de acelasi tratamentv oriunde mergeti si platiti pt calitate si veti fi mintit! Avem filmari daca se neaga ceva.

 101. Studioul foarte frumos mobilat si utilat, foarte potrivit pentru o familie cu un bebelus. Loc de parcare disponibil. Gazda foarte amabila. Restaurant in apropiere unde am putut manca foarte ok, impreuna cu bebele.

 102. Totul este foarte curat, ai facilitati..este intr.o zona buna,aproape de centru. Liniste, comfort. Recomand pt familii .

 103. Mâncare foarte bună, personal calificat și foarte amabil

 104. Micul dejun diversificat, f bun. Se face omleta pe loc ceea ce e f bine. Piscina super, dragut ca e televizor LCD…….. Foarte cald in camera si restaurant. Meniul restaurantului superbun. Muzica foarte buna, antrenanta.

 105. Mic dejun foarte bun, in rest mancarea nu este deosebita.

 106. Camere mari,curat,mancarea foarte buna,personal amabil,aproape de centru

 107. MICUL DEJUN FOARTE VARIAT , ACOPERA TOATE PRETENTIILE UNUI TURIST .

 108. mic dejun excelent. locatia buna , central, curat, ingrijit . piscina OK

 109. curat, personal amabil, locație ok,mic dejun diversificat

 110. Personalul foarte drăguț și amplasarea hotelului,f cald!

 111. Amplasarea hotelului, căldura și curățenia din cameră precum și amabilitatea personalului care asigură curățenia.

 112. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 113. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 114. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 115. Blocul este foarte nou si modern. Balconul este destul de mare, cu o masuta si doua scaune, cu vedere spre munti. Este un studio spatios, curat, mobilat cu gust. Bucataria contine cele necesare prepararii si servirii meselor. Foarte aproape de bloc e un restaurant bun, cu terasa, unde se poate servi masa la un pret rezonabil.

 116. A fost exceptional. Extrem de curat, elegant, totul este aranjat cu gust. Locatia este exceptionala, panorama este incantatoare. Este un loc liniistit, confort de 5 stele. Proprietarul este foarte amabil. Un pret foarte bun. Recomand cu caldura.

 117. Everything is wonderful, the house is clean, you have all you need and it has a few „gadgets” that makes your stay easier.

 118. A fost liniste. Nu te deranjeaza nimeni. Ai loc unde sa te distrezi 15 persoane linistit.

 119. Am tinut acolo o sedinta de 2,5 zile cu echipa, am avut intreaga locatie pentru noi. Spatiul de lucru a fost foarte bun. Bucataria complet utilata, paturile OK.

 120. Persoana de la care am preluat cheia a fost prompta, iar pensiunea curata. Casa este foarte mare, amenajata cu gust, curtea spatioasa, bucataria dotata corespunzator. Desi este mai departe de zona centrala a statiunii, nu este un lucru rau, fiindca este liniste. Un lucru bun este poti inchiria pensiunea integral, de altfel nici nu se poate inchiria camera cu camera datorita facilitatilor insuficiente de inchiriere in regim hotelier, pentru fiecare camera in parte.

 121. Locatia excelenta, micul dejun foarte bun, camera curata, totul este super in afara de receptia hotelului care aduce un mare minus.

 122. Patul confortabil, balcon, piscină, sauna, mic dejun delicios si bogat.

 123. Totul a fost foarte frumos,personal amabil, curatenie in camera mic dejun foarte bogat cu mancare foarte buna,loc de joaca pentru copil foarte frumos,vom reveni cu mare placere.

 124. Totul la superlativ, locatie 10(inclusiv designul camerei) ,curatenie 10,personal 10,mancare 10🍅🥑🍗

 125. Locatia este excelenta, personalul de la receptie a fost eficient si amabil.

 126. Micul dejun a fost foarte bun. Zona in care se afla e foarte accesibila.

 127. Caratenie, personal amabil. Caldura in camera, chiar prea cald pe timpul noptii. Locatia

 128. Un miros de nedescris,mobilierul are pe putin 30 de ani,camera are 10m2 cu tot cu baia care are 1.5m2.Nu recomand sub nici o forma nimanui acest hotel care nu ar trebui sa aiba nici macar alea doua stele!

 129. curat, personal amabil, locație ok,mic dejun diversificat

 130. Zona de spa, aspectul si curatenia din camera, patul foarte confortabil

 131. As enumera astfel: – micul dejun mi-a placut pentru ca este foarte variat fata de ce am vazut in alte locuri – camera este spatioasa si avut o priveliste frumoasa catre munte – baia dotata cu ce trebuie – piscina potrivita si pentru copii mai mici – TV-ul, desi nu pentru asta te duci la munte 😉 – mi-a placut faptul ca aveau pe cineva care canta seara la restaurant (chiar daca avea pauzele cam mari 🙂 ), masa a fost buna – caldura in camera

 132. Personalul hotelului este excelent. Mancarea de la restaurant este foarte buna (recomand „Rata cu portocala” sau „Curcan cu orez si dulceata”)

 133. Mâncare foarte bună, personal calificat și foarte amabil

 134. Micul dejun diversificat, f bun. Se face omleta pe loc ceea ce e f bine. Piscina super, dragut ca e televizor LCD…….. Foarte cald in camera si restaurant. Meniul restaurantului superbun. Muzica foarte buna, antrenanta.

 135. Mic dejun foarte bun, in rest mancarea nu este deosebita.

 136. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 137. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 138. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 139. A fost totul foarte plăcut . Mancare foarte buna. Pozitia locației extraordinara . Curat ! Confortabil! Mi-a plăcut foarte mult .

 140. Atitudinea personalului (recepție, cameriste, restaurant), amplasarea camerei, dotarea camerei, liftul pentru acces facil din stradă direct la restaurant, recepție, etajul camerei, ambientul hotelului și în special al restaurantului, mâncarea foarte bună, îndestulătoare și diferite feluri in meniu, felicitări bucătarilor pentru plattingul farfuriilor, servirea prompta, mic dejun bufet suedez cu tot ce ți-ai putea dori, liniștea în cameră și hotel, parcare proprie gratuită în spatele hotelului, wifi gratuit în hotel și restaurant la o viteză bună, amplasarea centrală și stradală a hotelului cu posibilitatea vizitării obiectivelor turistice și la trei minute de mers pe jos de stația de telecabina Sinaia, se poate plăti și cu tichete de vacanță.

 141. Hotelul este chiar vizavi de Primaria Sinaia, ultracentral, foarte curat, camere mari si luminoase, cu mic dejun bufet suedez, foarte gustos si diversificat. Amabilitatea personalului si facilitatile oferite (wi-fi, informatii turistice etc.) reprezinta un plus.

 142. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 143. Personalul !!! Foarte prietenos si foarte bine pregatit . Bravo atat personalului din receptie , curatenie cat si restaurant .

 144. Ca de obicei, totul. Personalul de la receptie, un mare plus pentru hotel. Doamnele din restaurant, la fel. Doamnele de la curatenie, nici dansele nu sunt mai prejos.

 145. Locația ,curățenia,amabilitatea personalului,am fost cazat devreme la ora 11 când am ajuns

 146. Mi-a plăcut pentru că este bine poziționat, dispune de un personal amabil, mic dejun foarte bun, curățenie în cameră. Recomand!

 147. Micul dejun, locatia, linistea, apa care curgea in apropiere

 148. Camerele noi sunt într-adevăr frumoase, piscina renovata, mâncare buna.

 149. + Camerele noi arata foarte bine + Personalul amabil + Amplasarea hotelului + Micul dejul decent + Sticla de vin cadou

 150. Personalul foarte amabil. Confortul și curățenia.

 151. Caratenie, personal amabil. Caldura in camera, chiar prea cald pe timpul noptii. Locatia

 152. Un miros de nedescris,mobilierul are pe putin 30 de ani,camera are 10m2 cu tot cu baia care are 1.5m2.Nu recomand sub nici o forma nimanui acest hotel care nu ar trebui sa aiba nici macar alea doua stele!

 153. curat, personal amabil, locație ok,mic dejun diversificat

 154. Locatia este frumoasa, camera frumoasa, iar patul confortabil. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat.

 155. Totul la superlativ! Păcat ca a trebuit sa revenim mai devreme în București.

 156. Zona de spa, aspectul si curatenia din camera, patul foarte confortabil

 157. Mâncare foarte bună, personal calificat și foarte amabil

 158. Micul dejun diversificat, f bun. Se face omleta pe loc ceea ce e f bine. Piscina super, dragut ca e televizor LCD…….. Foarte cald in camera si restaurant. Meniul restaurantului superbun. Muzica foarte buna, antrenanta.

 159. Mic dejun foarte bun, in rest mancarea nu este deosebita.

 160. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 161. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 162. Excelent. Mic dejun fabulos, Restaurant fabulos. Camera exceptionala. Staff amabil. Recomand cu incredere!

 163. A fost totul foarte plăcut . Mancare foarte buna. Pozitia locației extraordinara . Curat ! Confortabil! Mi-a plăcut foarte mult .

 164. Atitudinea personalului (recepție, cameriste, restaurant), amplasarea camerei, dotarea camerei, liftul pentru acces facil din stradă direct la restaurant, recepție, etajul camerei, ambientul hotelului și în special al restaurantului, mâncarea foarte bună, îndestulătoare și diferite feluri in meniu, felicitări bucătarilor pentru plattingul farfuriilor, servirea prompta, mic dejun bufet suedez cu tot ce ți-ai putea dori, liniștea în cameră și hotel, parcare proprie gratuită în spatele hotelului, wifi gratuit în hotel și restaurant la o viteză bună, amplasarea centrală și stradală a hotelului cu posibilitatea vizitării obiectivelor turistice și la trei minute de mers pe jos de stația de telecabina Sinaia, se poate plăti și cu tichete de vacanță.

 165. Hotelul este chiar vizavi de Primaria Sinaia, ultracentral, foarte curat, camere mari si luminoase, cu mic dejun bufet suedez, foarte gustos si diversificat. Amabilitatea personalului si facilitatile oferite (wi-fi, informatii turistice etc.) reprezinta un plus.

 166. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 167. Personalul !!! Foarte prietenos si foarte bine pregatit . Bravo atat personalului din receptie , curatenie cat si restaurant .

 168. Ca de obicei, totul. Personalul de la receptie, un mare plus pentru hotel. Doamnele din restaurant, la fel. Doamnele de la curatenie, nici dansele nu sunt mai prejos.

 169. Locația ,curățenia,amabilitatea personalului,am fost cazat devreme la ora 11 când am ajuns

 170. Mi-a plăcut pentru că este bine poziționat, dispune de un personal amabil, mic dejun foarte bun, curățenie în cameră. Recomand!

 171. Micul dejun, locatia, linistea, apa care curgea in apropiere

 172. Curat, personal amabil,mic dejun copios. Raport calitate pret excelent Recomand.

 173. Personal foarte primitor si atent, conditii perfecte, foarte aproape de Castelul Peles si de centrul statiunii!

 174. O Locatie excelenta , personal ospitalier , recomand cu mare drag , voi reveni !

 175. Camera a fost curata, patul comfortabil,mancarea de la restaurant a fost foarte buna. Atmosfera seara a fost intretinuta de un band care au cântat muzică live foarte frumos Personal amabil.

 176. Camera curată, modernă, spațioasă, mâncarea gustoasă, personal bine pregătit și amabil.

 177. Locatia este bine amplasata si are anumite facilitati pentru agrement in zilele ploioase.

 178. Micul dejun decent. Restaurantul a la carte chiar interesant (de incercat, rata cu varza)si personalul amabil.

 179. Locatie excelenta, pe domeniul castelului Peles ,in mijlocul naturii. Camera confortabila,curata. Mic dejun delicios

 180. Locația ,curățenia,amabilitatea personalului,am fost cazat devreme la ora 11 când am ajuns

 181. Patul mare si confortabil Pozitia frumoasa a hotelului

 182. Caratenie, personal amabil. Caldura in camera, chiar prea cald pe timpul noptii. Locatia

 183. Un miros de nedescris,mobilierul are pe putin 30 de ani,camera are 10m2 cu tot cu baia care are 1.5m2.Nu recomand sub nici o forma nimanui acest hotel care nu ar trebui sa aiba nici macar alea doua stele!

 184. *Camera foarte frumoasa si spatioasa; *Personalul amabil; *Micul dejun variat, foarte gustos, totul proaspat; *Hotelul este foarte bine pozitionat, chiar in centrul orasului, aproape de parc si restaurante; *Piscina interioara curata, zona de spa bine amenajata.

 185. Locație hotel foarte central, camera curata, acces zona spa.

 186. Carema mare, curata, frumoasa. Mic dejun destul de variat

 187. Foarte bune si micul dejun si masa de seara a la carte, intr-un sistem HB excelent.

 188. Amplasare foarte buna în centrul stațiunii, camera curată, călduroasă și personalul amabil. Micul dejun bun.Parcarea se află în spatele hotelului și e bine că e suficientă pentru toată lumea cazată.

 189. A fost totul foarte plăcut . Mancare foarte buna. Pozitia locației extraordinara . Curat ! Confortabil! Mi-a plăcut foarte mult .

 190. Locație excelenta, la 10 minute de telecabină spre Babele. Curat și proaspăt renovat, inclusiv piscina cu jacuzzi și sauna uscata. Mâncarea foarte buna la restaurant. Foarte utile și separatoare balcoanelor, ce se pot deschide pt a „uni” balcoanele la un grup de camere.

 191. Totul super ok,dar drumul forestier e jalnic.rupi masina si capul copiilor

 192. Personalul de la receptie foarte primitor si gata oricand de ajutor; Mic dejun divers; Peisaj superb, pestera Ialomita in apropiere; Piscina, jacuzzi-ul și sauna ok și binevenite; Camerele foarte curate.

 193. • Personalul de la hotel si restaurant: deosebit de dragut si atent! Ne-au sunat in seara sosirii pentru a se asigura ca suntem bine, ne-au indeplinit toate solicitarile independent de ora, au fost extraordinar de implicati. Inclusiv cei doi catei si cei doi papagali parte din echipa sunt foarte dragalasi 🙂 • Locatia: zona Cumpatu este foarte frumoasa si linistita, iar hotelul este situat in natura, fara cladiri langa el, ci doar cu brazi si parau. Centrul si zona Peles sunt accesibile in 5-10 min. cu masina. • Serviciile: micul dejun este foarte bun si bogat, incluzand atat produse calde (gatite in dimineata respectiva), cat si produse reci (inclusiv traditional romanesti). Camerele si baia sunt foarte curate si sunt spatioase. Mobilierul este modern, desi serios. Hotelul este linistit, are sauna si jacuzzi, precum si un restaurant propriu deschis pana la 22:30, unde se pot lua pranzul si cina. Parcarea proprie este chiar in fata hotelului.

 194. Curățenia din camera, varietatea de la micul dejun, peisajul, amabilitatea personalului.

 195. Ciprian_cristea aprilie 19, 2019 at 7:47 pm

  Hotel foarte bun in raport cu pretul platit (am prins un discount bun pe booking). Mancare buna, peisaj mirific (am avut camera cu vedere la Bucegi), personal prietenos, loc de joaca pentru copii destul de OK.

 196. Personal amabil, au rezolvat prompt si profi cerintele noastre. Mici cadouri primite in camera si la restaurant (fructe pentru copii si vin pentru parinti).

 197. Recepția: Am realizat check in ul si check out ul repede, ni s-a oferit posibilitatea de a alege etajul la care dorim, foarte amabili. Camera: Aproape perfectă (incluzând cele de mai sus de la rubrica „nu mi-a placut”) cu un design superb, modern și util. Doamnele Cameriste: Foarte amabile, ne-au oferit ajutorul mereu chiar si cand nu era de datoria lor. Nea’ Stelică: Super de treaba, ne-a ajutat să reparăm televizorul, om muncitor și cu un zâmbet permanent. La piscină: A fost o tanti supărată, sper că e totul bine pt ea acum. In schimb ieri, inainte de plecare, colega ei ne-a anunțat cu 20 minute inainte ca urmeaza ora închiderii si dupa din nou la ora 21, la fel cu zambetul pe buze, ne-a placut 🙂 Zona în care este hotelul: În centru la 5 minute de gară, Ramayada lângă (pentru pasionații de narghilea), Taxiuri la 100 metrii Recomandăm hotelul, 4,9* nota din 5 * Mult succes 😀

 198. Un hotel curat ,saltele confortabile,curățenie impecabila,poziție extraordinara fata de punctele turistice.Mancare foarte bună. Personal foarte amabil și prompt.

 199. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 200. *Camera foarte frumoasa si spatioasa; *Personalul amabil; *Micul dejun variat, foarte gustos, totul proaspat; *Hotelul este foarte bine pozitionat, chiar in centrul orasului, aproape de parc si restaurante; *Piscina interioara curata, zona de spa bine amenajata.

 201. Locație hotel foarte central, camera curata, acces zona spa.

 202. Personalul a fost plăcut, iar camera chiar dacă a fost mica, era aranjata cu stil.

 203. Patul mare si confortabil Pozitia frumoasa a hotelului

 204. Caratenie, personal amabil. Caldura in camera, chiar prea cald pe timpul noptii. Locatia

 205. Apartament curat, spatiu suficient pentru o familie de patru persoane, saltele confortabile la cele 2 paturi, parcare subterana, gazda a rezolvat problemele semnalate in scurt timp.

 206. Un apartament super, cu bucatarie bine echipata, parcare subterana, amplasare excelenta, curat, cald,

 207. Apartamentul este spațios, curat, are priveliște frumoasa. Bucătărie este destul de echipata, cu toate ca i-ar mai trebui și un cuptor cu microunde. Au și pătuț cu saltea pentru bebeluși.

 208. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 209. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 210. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 211. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 212. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 213. Personalul !!! Foarte prietenos si foarte bine pregatit . Bravo atat personalului din receptie , curatenie cat si restaurant .

 214. curatenia din camere, din bai si din hotel, in general; amabilitatea personalului de la receptie; pozitia ultracentrala in oras.

 215. Restaurantul Artemis(foarte buna mâncarea, personalul de 5*****-felicitări). Mic dejun variat si bun.

 216. Doamnele de la masaj sunt extrem de profesioniste, precum si personalul de la barul de la parter.

 217. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 218. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 219. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul proprietății ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drumeții ori acces la obiectivele turistice.

 220. 1.Camera este foarte moderna si curata. 2. Micul dejun foarte bogat si alimentat corespunzator.

 221. Mic dejun variat, dar foarte aglomerat datorita marimii hotelului si perioadei Pastelui

 222. Locatie perfecta situata in centru .Camere si bai moderne , impecabile. Personalul extrem de amabil si promti la orice solicitare .Am fost cazati la etajul 7 cu o vedere deosebita spre statiune.Am primit din partea casei doua sticle de vin. Restaurantul este fara repros cu mancare foarte diversificata, muzica live seara.Spa-ul desi de dimensiuni mai reduse raportat la capacitatea de cazare, este foarte eficient, cu sauna umeda si uscata cu apa calda in piscina .

 223. Excelent a fost si micul dejun si de asemenea plimbarile prin imprejurimi.

 224. Micul dejun decent. Restaurantul a la carte chiar interesant (de incercat, rata cu varza)si personalul amabil.

 225. Locatie excelenta, pe domeniul castelului Peles ,in mijlocul naturii. Camera confortabila,curata. Mic dejun delicios

 226. Pretentiosul mai 3, 2019 at 9:52 pm

  Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 227. Micul dejun bun. Restaurantul foarte bun chiar daca cu preturi cam mari.

 228. Foarte bune si micul dejun si masa de seara a la carte, intr-un sistem HB excelent.

 229. Micul dejun a fost bun, destul de variat, locatie buna cu vedere la munte insa oarecum restrictionata de dimensiunea ferestrelor.

 230. Amplasarea aproape de Castelul Peleș( 10-15 mers pe jos) , Telegondola (10 min cu mașina) mâncarea , camera 😊

 231. Georgiana-valentina mai 3, 2019 at 9:52 pm

  Curățenia din cameră, priveliștea pe care o aveam din balcon, mobilierul și desingul întregului hotel.

 232. tot este perfect: amplasarea, hotelul, camera, personalul, mic dejun.

 233. Locatie fenomenala. Aerul si stilul complexului foarte bine pastrat si in armonie cu principalul obiectiv turistic, castelul Peles.

 234. Locatia excelenta, micul dejun foarte bun si personalul foarte amabil.

 235. PRO: Personalul este foarte receptiv si a raspuns foarte bine la solicitari. Am cerut upgrade camera si ni s-a oferit discount 15% pentru acest upgrade. Camera spatioasa si curata decorata cu bun gust; materiale normale (nothing fancy) folosite pentru decorate.

 236. Locatia foarte buna, la doi pasi de Peles. Camera in care era micul dejun, foarte dragut aranjata si luminoasa. Micul dejun decent, in niciun caz de 5 stele, dar mancabil: cateva feluri de legume, branzeturi, mezeluri, omleta, crenvursti, cateva foietaje dulci si cam atat. Cafeaua disponibila era simpla, la espressor; nu exista capuccino sau altceva de genul. Am apreciat curatenia din vila, prezenta papucilor/halatelor din camere.

 237. Cristian-gabriel mai 3, 2019 at 9:52 pm

  Micul dejun este decent. Totusi, devine repetitiv dupa 3 zile si cand sunt putini clienti, personalul tinde sa faca refill mai lent. Nu este nici pe departe grozav, am mancat mult mai bine si diversificat in (cateva) hoteluri de 4*. Amplasarea este buna.

 238. Mi-au placut: suita spatioasa, aranjată cu gust, încălzită deja cand ne-am cazat, self check-in ul, termostatul functional din camera. Micile detalii: bețișoare de urechi, dischete de demachiat, deși nu le-am folosit pt ca le aveam pe ale noastre, sticluta de vin de bun-venit, apa, dulciuri,au fost niste elemente care mi-au arătat că proprietarul pune accent mai mult pe confortul oaspeților sai decat pe câștigul maxim pe care il poate obține. Coltarul si patul confortabile, bucataria dotată cu necesarul pentru un sejur reusit, o priveliște minunata, micuța terasa si nu in ultimul rand linistea zonei sunt alte elemente care ne-au facut sa ne simtim minunat.

 239. Totul a fost excepțional! Camera foarte frumoasa si curată, decorată cu mult bun gust, gazdele foarte amabile!Vom reveni cu siguranța!

 240. Locatie foarte buna cu vedere spre munte. Proprietarii foarte draguti.

 241. Apartament curat, spatiu suficient pentru o familie de patru persoane, saltele confortabile la cele 2 paturi, parcare subterana, gazda a rezolvat problemele semnalate in scurt timp.

 242. Un apartament super, cu bucatarie bine echipata, parcare subterana, amplasare excelenta, curat, cald,

 243. Apartamentul este spațios, curat, are priveliște frumoasa. Bucătărie este destul de echipata, cu toate ca i-ar mai trebui și un cuptor cu microunde. Au și pătuț cu saltea pentru bebeluși.

 244. Camera confortabilă serviciile de curatenie ireprosabile.

 245. totul la superlativ,m am reintors la acest cu toata increderea..locul perfect pt familiile cu copii, servire prompta..personalul colaboreaza perfect invlusiv pt surprize :-* vom reveni vu siguranta…sunteti minunati.

 246. Personalul foarte amabil și cu o atitudine proactiva.

 247. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 248. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult față de alte hoteluri de 4*

 249. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 250. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 251. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 252. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul proprietății ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drumeții ori acces la obiectivele turistice.

 253. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 254. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 255. Curățenie, personal, mâncarea foarte bună, personalul din restaurant bine instruit.

 256. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 257. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 258. Fata de la receptie din 03.05, super dulce și de treabă 😊.Locația hotelului (foarte aproape de parc, gara, aproape de centru etc ) ; aspectul exterior , arata extraordinar prin comparație cu Rina Sinaia. Camera 403 are un balcon drăguț cu masa și două scaune și niște muscate superbe. Miroase foarte frumos in camera. Exista papuci, uscător de păr, săpun, șampon,balsam, casca de baie etc. Ne-au întâmpinat cu o sticla de vin 😎

 259. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 260. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 261. Micul dejun bun. Restaurantul foarte bun chiar daca cu preturi cam mari.

 262. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 263. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 264. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 265. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 266. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 267. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 268. Personalul a fost foarte amabil! la receptie mi-au indeplinit dorinta de a-mi oferi o camera cu balcon, cu vedere spre oras, asa cum mi-am dorit! Am avut parte de o surpriza placuta: cadou o sticla de feteasca neagra din Prahova! Micul dejun a fost foarte bun si variat!

 269. Amplasare foarte buna! Am avut camera cu vedere la munte, foarte frumoasa! Mancarea este excelenta, personalul foarte amabil. Recomand!

 270. Personal amabil,curatenie in camere,toate facilitatile unui hotel de 4 stele,amplasarea in centrul orasului,aproape de majoritatea obiectivelor turistice, sticla de vin din partea casei, accesul gratuit la piscina si sala de fitness si upgrade-ul camerei,primit la receptie

 271. Mic dejun bogat , personal amabil, amplasare excelenta

 272. Patul confortabil…curățenia.Pădurea, aerul curat.Amabilitatea domnului de la recepție.

 273. Stabilimentul are un amplasament excelent, amabilitatea si profesionalismul personalului sunt la un nivel foarte ridicat, camerele sunt spatioase, baie foarte mare (dar fara cada), cladirea are o arhitectura care se incadreaza perfect cu locul, fiind o constructie istorica.

 274. Totul a fost foarte bine ,personalul foarte drăguț,micul dejun foarte bun si variat .O sa mai revenim 😘

 275. Amplasarea hotelului,curatenia si facilitatile acestuia

 276. • Personalul de la hotel si restaurant: deosebit de dragut si atent! Ne-au sunat in seara sosirii pentru a se asigura ca suntem bine, ne-au indeplinit toate solicitarile independent de ora, au fost extraordinar de implicati. Inclusiv cei doi catei si cei doi papagali parte din echipa sunt foarte dragalasi 🙂 • Locatia: zona Cumpatu este foarte frumoasa si linistita, iar hotelul este situat in natura, fara cladiri langa el, ci doar cu brazi si parau. Centrul si zona Peles sunt accesibile in 5-10 min. cu masina. • Serviciile: micul dejun este foarte bun si bogat, incluzand atat produse calde (gatite in dimineata respectiva), cat si produse reci (inclusiv traditional romanesti). Camerele si baia sunt foarte curate si sunt spatioase. Mobilierul este modern, desi serios. Hotelul este linistit, are sauna si jacuzzi, precum si un restaurant propriu deschis pana la 22:30, unde se pot lua pranzul si cina. Parcarea proprie este chiar in fata hotelului.

 277. F frumos locația spațiul mare aerisire liniste nota 10

 278. Locatia (foarte aproape de padure), patul foarte confortabil, generozitatea camerei.

 279. a fost super din toate punctele de vedere. micul dejun diversificat, personal foarte amabil si prietenos

 280. Apartamentul spatios, foarte curat si calduros. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la nevoile turistilor. Priveliste superba si liniste. Recomand acest apartament!

 281. Locația într-o zona liniștită, la marginea pădurii, apartamentul dotat și curat. Este excelent pentru un concediu.

 282. Gazdele foarte prompte si dragute Curatenie Asternuturi impecabile Patul dublu din dormitor confortabil Bucatarie Centrala termica Terasa

 283. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 284. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult față de alte hoteluri de 4*

 285. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 286. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 287. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 288. Micul dejun bun. Restaurantul foarte bun chiar daca cu preturi cam mari.

 289. micul dejun foarte bun, locatia excelenta, piscina si spa-ul super.

 290. Peisajul a fost cel care m-a încântat cel mai mult!

 291. Locatia este superba, pacat ca drumul de acces nu este asfaltat.

 292. 10 cu plus! Primirea la recepție excelentă, camera renovată wow, patul odihnitor, mic dejun diversificat, piscină, plus o surpriză plăcută (o atenție) de la recepție.

 293. Servicii in general foarte bune, camera spatioasa si curata. Locatia este excelenta!

 294. POZITIE CENTRALA . PERSONAL AMABIL SI DISPONIBIL .

 295. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 296. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 297. Fata de la receptie din 03.05, super dulce și de treabă 😊.Locația hotelului (foarte aproape de parc, gara, aproape de centru etc ) ; aspectul exterior , arata extraordinar prin comparație cu Rina Sinaia. Camera 403 are un balcon drăguț cu masa și două scaune și niște muscate superbe. Miroase foarte frumos in camera. Exista papuci, uscător de păr, săpun, șampon,balsam, casca de baie etc. Ne-au întâmpinat cu o sticla de vin 😎

 298. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 299. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 300. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 301. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 302. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult față de alte hoteluri de 4*

 303. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 304. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 305. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 306. Curățenie, personal, mâncarea foarte bună, personalul din restaurant bine instruit.

 307. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 308. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 309. Micul dejun bun. Restaurantul foarte bun chiar daca cu preturi cam mari.

 310. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 311. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 312. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 313. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 314. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 315. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul proprietății ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drumeții ori acces la obiectivele turistice.

 316. Camera excelentă, piscină, servicii excelente la recepție, mic dejun bogat, poziționare absolut centrală, parcare păzită, mâncare bine preparată. Am revenit cu plăcere!

 317. locatia excelenta,servicii bune ,micul dejun bogat in produse.

 318. Mi-a placut amplasarea si amabilitatea personalului incepand de la receptie, restaurant si pana la personalul auxiliar. Am apreciat faptul ca hotelul ofera in dar o sticla de vin cadou la restaurant, un vin de buna calitate.

 319. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 320. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 321. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 322. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 323. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult față de alte hoteluri de 4*

 324. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 325. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 326. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 327. Curățenie, personal, mâncarea foarte bună, personalul din restaurant bine instruit.

 328. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 329. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 330. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 331. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 332. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 333. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 334. Hotelul este minunat amplasat, oferta de spatiu (camerele si spatiul comun) depasesc asteptarile. Curat si bine organizat. Personalul minunat!

 335. Micul dejun a fost fantastic. Locatia este frumoasa, linistita, aproape pe telegondola si de Peles. Este o locatie potrivita pentru cei care sunt cu familia si isi doresc un loc de reincarcare a bateriilor.

 336. Ionut-alexandru mai 24, 2019 at 7:50 pm

  Curat,camere mari, mic dejun servit de personal direct in camera, liniste

 337. A fost super bun croisantul si micul dejun, in general. O atmosfera intima si primitoare pentru cupluri indragostite.

 338. Totul a fost excelent! Un weekend minunat. Locație si peisaj de vis!

 339. Mic dejun bogat , personal amabil, amplasare excelenta

 340. Confortul, amabilitatea personalului de la recepție, micul dejun!

 341. Patul a fost foarte comfortabil, dar cel mai mult m-a surprins aranjarea camerei Deluxe. Absolut extraordinara!

 342. Surpriza foarte placuta, curat, cald, ingrijit, liniste, totul grozav😃

 343. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 344. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 345. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 346. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 347. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult față de alte hoteluri de 4*

 348. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 349. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 350. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 351. Curățenie, personal, mâncarea foarte bună, personalul din restaurant bine instruit.

 352. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 353. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 354. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 355. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 356. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 357. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 358. Stilul clasic excelent, ambianta intima de familie, utilitati moderne

 359. Hotelul este minunat amplasat, oferta de spatiu (camerele si spatiul comun) depasesc asteptarile. Curat si bine organizat. Personalul minunat!

 360. Micul dejun a fost fantastic. Locatia este frumoasa, linistita, aproape pe telegondola si de Peles. Este o locatie potrivita pentru cei care sunt cu familia si isi doresc un loc de reincarcare a bateriilor.

 361. Mic dejun bun, locatia foarte frumoasa , curatenie, personal amabil.

 362. Micul dejun excelent, foarte diversificat si foarte gustos!! Aer curat, relaxare si confort! Camerele foarte ok si personalul foarte primitor!

 363. A fost super bun croisantul si micul dejun, in general. O atmosfera intima si primitoare pentru cupluri indragostite.

 364. In general totul a fost bine, personalul ospitalier, mic dejun f.bogat, locul de joaca pentru copii in regula. Per ansamblu deasupra așteptărilor.

 365. Totul a fost exceptional: curatenie perfecta, prosoape curate, comportamentul personalui, serviciile puse la dispozitie, locul de joaca pentru copii, spectacolele variate din fiecare seara, mancarea delicioasa etc.

 366. Foarte confortabil patul (salteaua), mâncarea de la micul dejun gustoasa, diversificată; personalul de la recepție foarte amabil (am cerut o umbrela de împrumut și am primit-o)

 367. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 368. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 369. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 370. Totul a fost bine si placut. Am primit o stica de vin-feteasca neagra-bonus.

 371. Domnul de la receptie a fost foarte eficient, amabil si politicos.

 372. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 373. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 374. Locație frumoasa. Din păcate nu am găsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscină, terasa foarte frumoasă. Patul grozav.

 375. micul dejun foarte variat si bogat,curatenie exemplara la spa,locatie centrala,relaxare.

 376. Locatie excelenta,in centrul statiunii.Personal foarte amabil.Mic dejun foarte diversificat cu produse de buna calitate.

 377. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 378. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 379. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 380. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 381. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 382. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 383. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 384. Cameră spațioasă, priveliște minunată, personal foarte amabil, mâncare bună. Cea mai plăcută experiență trăită până acum într-un hotel din România ! Cu siguranță, vom reveni.

 385. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 386. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 387. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul proprietății ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drumeții ori acces la obiectivele turistice.

 388. Camera a fost superba,privelistea de vis,personalul foarte amabil si competent.Cu siguranta vom reveni cu plăcere.

 389. Situat in centru avind toate dotarile si personalul foarte amabil. Recomand hotelul.

 390. Camera arata excelent, este foarte curat. Micul dejun variat iar personalul foarte amabil. Locatia excelenta.

 391. A fost ca intr-un basm. Liniste ,imrejurimi mirifice, aer curat, oameni primitori.

 392. Hotel poziționat excelent (pe domeniul regal), cu parcare proprie (gratuita). Camere echipate modern, cu dotări excelente. Personal foarte amabil și atent la orice solicitare.

 393. Mic dejun bun, locatia foarte frumoasa , curatenie, personal amabil.

 394. Locatia foarte bine amplasata – faptul ca exista in apropiere o parcare gratuita – este drept, destul de inghesuita – este un plus. Un plus pentru proximitatea fata de centrul orasului si de telegondola.

 395. Personalul este foarte amabil, cu zâmbetul pe buze. Este foarte aproape de gara și de zonele importante ale orașului .

 396. Totul a fost bine si placut. Am primit o stica de vin-feteasca neagra-bonus.

 397. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 398. Locație frumoasa. Din păcate nu am găsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscină, terasa foarte frumoasă. Patul grozav.

 399. micul dejun foarte variat si bogat,curatenie exemplara la spa,locatie centrala,relaxare.

 400. Amabilitatea personalului, micul dejun variat, cu o salata de icre excepțională și una de vinete de nota 10! Amplasamentul central, parcarea inclusa in pret, terasa de la receptie, restaurantul cochet și intim.

 401. Locatie centrala, personal amabil , compartimentare corecta a camerei si toaletei ( suficient spatiu la dus fata de alte hoteluri.)

 402. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 403. Hotelul este situat într-o zona superba a Munților Bucegi, personalul primitor și amabil, serviciile de calitate. Zona de Spa pentru copii a fost o adevărată atracție. Mulțumim pentru amintirile construite împreună!!!

 404. Micul dejun destul de variat si foarte bun. Locatia este una excelenta si foarte linistita.

 405. Loc de joaca pentru copii mai mari de 3 ani. Privelistea excelenta. Micul dejun super la fel si celelalte mese servite la restaurantul hotelului.

 406. Personal foarte amabil. Curatenie. Cu siguranta vom reveni pentru un alt sejur.

 407. Totul a fost excelent. Vom reveni cu drag si cu mare placere.

 408. Totul a fost foarte bine ,personalul foarte drăguț,micul dejun foarte bun si variat .O sa mai revenim 😘

 409. Totul a fost super! Locația, camera, baia, restaurantul, grădina….totul la superlativ. Felicitări proprietarilor pentru faptul că a reușit să adune o echipă de angajați foarte amabili, dedicați meseriei lor.

 410. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 411. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 412. Totul a fost perfect , camera impecabila , personal amabil , locația , vedere excelenta , mâncare bună , liniște . Recomand tuturor acest hotel daca va doriți o vacanță liniștită și fără bătăi de cap .

 413. Camera a fost foarte curata. Recomand camerele de la etaj superior cu balcon. Personalul a fost primitor si preocupat pentru a face sederea cat mai placuta in hotel.

 414. Camera a fost spatioasa si frumos mobilata. Hotelul are o locatie buna.

 415. Micul dejun bogat si diversificat; Locatia excelenta, priveliste frumoasa din camera, curatenie absoluta, mancarea foarte buna.

 416. Camera foarte mare, patul extrem de confortabil. Personalul foarte atent si serviabil. Zona spa bine structurata. Restaurantele servesc mancare buna, ingrediente proaspete. Mai aproape de un hotel de 5 stele decat de unul de 4 stele.

 417. Mi-a placut camera(curata, pat confortabil, frumos aranjata, baia spatioasa si dusul bine amplasat, plus produse eco🤩)! Piscinele mi-au depasit asteptarile🤩🤩🤩(frumoase, curate, mari, jacuzzi minunat🤩, panoul de sticla prin care vezi cerul, peretii! Ma voi intoarce!😃

 418. Ioana Hotel un loc in care te simti cu adevarat rasfatat. Amplasat intr-un loc linistit, aproape de castelul Peles de aici se pot face mici plimbari prin Sinaia si imprejurimi. Restaurantul este amenajat intr-un stil ingenios, ca si cum ai fi in mijlocul padurii. Ioana Hotel este locul in care voi reveni mereu cu bucurie!

 419. Locatia este in Sinaia, dar Hotelul este superb! Este intr-o zona mai retrasa, fara galagia ‘din centru’. Noi am optat pentru camera St. Moritz, o camera spatioasa pentru un weekend superb! Jacuzzi superb, pentru o suma mica ai parte de sampanie si un pliculet de relaxare in jacuzzi. Sauna este complet functionabila, ti se ofera si esente pentru un moment mai placut. Restaurantul hotelului ‘The Forest’ de asemena este superb! RECOMAND MICUL DEJUN la hotel, sunetele de dimineata sunt superbe, un mic dejun in natura! TV-ul este Smart, are si Netflix logat. Tavanul dormitorului este ‘dotat’ cu stelute ce se vad doar noaptea, complet nederanjante pentru somn. De asemenea in camera gasesti un flyer care iti spune ca hotelul te poate ajuta si cu un incarcator, prelungitor extra etc. Camera are si o tableta pentru copii sa se joace cat timp te relaxezi in jacuzzi 🙂

 420. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 421. as fi vrut si mic dejun, dar la 35 de lei …e prea mult! eram 3 persoane si saream de 100 de lei doar pentru asa ceva! pozitie excelenta, apartamentul avea un balcon cu 2 vederi…excelent!

 422. Ar trebui unse mai des usile, deoarece toate aveau cate o problema: cele de la camere scartaiau, usa de la baie se inchidea greu. In rest, am fost multumiti de amplasament, personal, curatenie. Aaa, si cam multa mobila in camere (dulapuri, comode mici). Le incarca foarte mult si ia din spatiu. Plus ca sunt total inutile pentru cateva zile.

 423. Amabilitatea personalului, localizare și panorama din cameră.

 424. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 425. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 426. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul proprietății ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drumeții ori acces la obiectivele turistice.

 427. Curatenia, bunul gust in echiparea camerelor si a bailor, designul interior din restaurant precum si mancarea foarte buna si in primul rand curtea interioara deosebita care ar fi pacat sa fie lasata sa se deterioreze.

 428. Totul a fost super! Locația, camera, baia, restaurantul, grădina….totul la superlativ. Felicitări proprietarilor pentru faptul că a reușit să adune o echipă de angajați foarte amabili, dedicați meseriei lor.

 429. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 430. Camera spatioasa,curățenie,prosoape schimbate zilnic,centrul spa ok

 431. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 432. Locație frumoasa. Din păcate nu am găsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscină, terasa foarte frumoasă. Patul grozav.

 433. Amabilitatea personalului, micul dejun variat, cu o salata de icre excepțională și una de vinete de nota 10! Amplasamentul central, parcarea inclusa in pret, terasa de la receptie, restaurantul cochet și intim.

 434. Locatie centrala, personal amabil , compartimentare corecta a camerei si toaletei ( suficient spatiu la dus fata de alte hoteluri.)

 435. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 436. Personalul foarte amabil și tot timpul dispus să ofere ajutor. Locul de joacă.

 437. mi s—a dat o camera pe care o doream.mancarea a fost la asteptari.un sejur f. Frumos

 438. Pentru cum arata hotelul in acest moment ,cred ca ar trebui un bucatar mai bun -vezi crama…

 439. Micul dejun bogat si diversificat; Locatia excelenta, priveliste frumoasa din camera, curatenie absoluta, mancarea foarte buna.

 440. Camera foarte mare, patul extrem de confortabil. Personalul foarte atent si serviabil. Zona spa bine structurata. Restaurantele servesc mancare buna, ingrediente proaspete. Mai aproape de un hotel de 5 stele decat de unul de 4 stele.

 441. Mi-a placut camera(curata, pat confortabil, frumos aranjata, baia spatioasa si dusul bine amplasat, plus produse eco🤩)! Piscinele mi-au depasit asteptarile🤩🤩🤩(frumoase, curate, mari, jacuzzi minunat🤩, panoul de sticla prin care vezi cerul, peretii! Ma voi intoarce!😃

 442. Ioana Hotel un loc in care te simti cu adevarat rasfatat. Amplasat intr-un loc linistit, aproape de castelul Peles de aici se pot face mici plimbari prin Sinaia si imprejurimi. Restaurantul este amenajat intr-un stil ingenios, ca si cum ai fi in mijlocul padurii. Ioana Hotel este locul in care voi reveni mereu cu bucurie!

 443. Locatia este in Sinaia, dar Hotelul este superb! Este intr-o zona mai retrasa, fara galagia ‘din centru’. Noi am optat pentru camera St. Moritz, o camera spatioasa pentru un weekend superb! Jacuzzi superb, pentru o suma mica ai parte de sampanie si un pliculet de relaxare in jacuzzi. Sauna este complet functionabila, ti se ofera si esente pentru un moment mai placut. Restaurantul hotelului ‘The Forest’ de asemena este superb! RECOMAND MICUL DEJUN la hotel, sunetele de dimineata sunt superbe, un mic dejun in natura! TV-ul este Smart, are si Netflix logat. Tavanul dormitorului este ‘dotat’ cu stelute ce se vad doar noaptea, complet nederanjante pentru somn. De asemenea in camera gasesti un flyer care iti spune ca hotelul te poate ajuta si cu un incarcator, prelungitor extra etc. Camera are si o tableta pentru copii sa se joace cat timp te relaxezi in jacuzzi 🙂

 444. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 445. Camera curata, baia prea mica și unul din geamuri nu se închidea perfect dar paturile foarte confortabile…Am dormit bine!

 446. Am petrecut 2 zile in Sinaia, hotelul este foarte bine amplasat. Camerele au fost curate si personalul foarte amabil.

 447. Personalul foarte amabil,curățenia, faptul că este foarte central.Raport calitate- pret foarte bun.

 448. Locația, confortul camerei, mâncarea, amabilitatea personalului

 449. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 450. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 451. Sejurul a fost de nota 10 cu plus, personalul foarte amabil, mancarea super buna si multa iar faptul ca am putut sta cu animalutul a fost extraordinar. Locatie cu multa liniste si o vedere superba. O sa revenim cu siguranta!

 452. Busurca-dorofei iunie 28, 2019 at 2:10 pm

  Totul a fost excelent! Grădina este minunată (copiii ar fi stat tot timpul in ea), camerele spatioase, curate si dotate cu tot ce este nevoie, personal amabil, restaurantul cu un decor deosebit si mancare foarte buna.

 453. Curatenia, bunul gust in echiparea camerelor si a bailor, designul interior din restaurant precum si mancarea foarte buna si in primul rand curtea interioara deosebita care ar fi pacat sa fie lasata sa se deterioreze.

 454. Un hotel bine dotat, cu un personal amabil și prietenos. Mi-a plăcut design-ul elegant, fiind de asemenea o proprietate ce oferă multe facilitați oaspeților. Micul dejun a fost unul excelent, bogat, cu numeroase opțiuni pentru gustul fiecăruia. Camera a fost curată, spațioasă, cu obiecte de mobilier ce dispuneau de multe spații de depozitare și o baie bine pregătită, modernă, numai buna pentru relaxare. Apreciez foarte mult liniștea de care am avut parte, pe timpul nopții nu se auzea decat sunetele din inima pădurii. A fost un sejur plăcut și cu siguranță voi alege Hotel Carpathia dacă voi reveni in Sinaia.

 455. Amplasarea. Aspectul. Restaurantul bun. Personal destul de amabil, am avut o problema cu facturarea dcare s-a rezolvat (dupa multe insistente).

 456. Camera frumoasa,liniste,micul dejun gustos,amplasare buna

 457. Patul,da.Nu am gasit o varietate de desrtCand intri in incapere,restaurant,bar, oamenii nu raspund la salut.Cineva trebuie sa le spuna sa o faca ca la ei acasa,sau tara lor.

 458. Locatia este foarte buna. Foarte aproape de telecabina. In centrul orasului si la cateva minute de parcul central. Liftul ofera privelista catre oras. Balcon spatios ideal pentru relaxare.

 459. Mi-au placut locatia vis a vis de Primarie, view-ul, personalul amabil, balonul generos.

 460. Mi a placut ca personalul a fost extrem de amabil si ne au cazat repede. Camera a fost curata, restaurantul a avut mancare gustoasa si privelistea este minunata.

 461. Amplasat chiar în centru, oferă o priveliște minunată, în timp ce în apropiere poți gasi diverse alte puncte de interes.

 462. Curatenia,confortul camerelor,amabilitatea personalului si micul dejun.

 463. Curatenia, mancarea de la restaurantul tirol, piscina si partea de spa.

 464. Este un hotel super. Totul este de calitate. Personalul este foarte amabil .

 465. Mic dejun foarte bun, cafea excelenta, scaune de copii peste tot. Restaurant (doar la Tirol am fost) foarte bun. Room service prompt si de calitate.

 466. Ioana Hotel un loc in care te simti cu adevarat rasfatat. Amplasat intr-un loc linistit, aproape de castelul Peles de aici se pot face mici plimbari prin Sinaia si imprejurimi. Restaurantul este amenajat intr-un stil ingenios, ca si cum ai fi in mijlocul padurii. Ioana Hotel este locul in care voi reveni mereu cu bucurie!

 467. Locatia este in Sinaia, dar Hotelul este superb! Este intr-o zona mai retrasa, fara galagia ‘din centru’. Noi am optat pentru camera St. Moritz, o camera spatioasa pentru un weekend superb! Jacuzzi superb, pentru o suma mica ai parte de sampanie si un pliculet de relaxare in jacuzzi. Sauna este complet functionabila, ti se ofera si esente pentru un moment mai placut. Restaurantul hotelului ‘The Forest’ de asemena este superb! RECOMAND MICUL DEJUN la hotel, sunetele de dimineata sunt superbe, un mic dejun in natura! TV-ul este Smart, are si Netflix logat. Tavanul dormitorului este ‘dotat’ cu stelute ce se vad doar noaptea, complet nederanjante pentru somn. De asemenea in camera gasesti un flyer care iti spune ca hotelul te poate ajuta si cu un incarcator, prelungitor extra etc. Camera are si o tableta pentru copii sa se joace cat timp te relaxezi in jacuzzi 🙂

 468. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 469. Un Hotel foarte plăcut! Cu siguranță mă voi intoarce.

 470. Am avut apartament,mi-a placut faptul ca am avut spatiu ,masuta de machiaj,living spatioset

 471. Locatie excelenta, camera relativ curata, patul dublu confortabil.

 472. Locația, confortul camerei, mâncarea, amabilitatea personalului

 473. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 474. Condițiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce reproșa.

 475. Sejurul a fost de nota 10 cu plus, personalul foarte amabil, mancarea super buna si multa iar faptul ca am putut sta cu animalutul a fost extraordinar. Locatie cu multa liniste si o vedere superba. O sa revenim cu siguranta!

 476. Busurca-dorofei iulie 5, 2019 at 2:32 pm

  Totul a fost excelent! Grădina este minunată (copiii ar fi stat tot timpul in ea), camerele spatioase, curate si dotate cu tot ce este nevoie, personal amabil, restaurantul cu un decor deosebit si mancare foarte buna.

 477. Curatenia, bunul gust in echiparea camerelor si a bailor, designul interior din restaurant precum si mancarea foarte buna si in primul rand curtea interioara deosebita care ar fi pacat sa fie lasata sa se deterioreze.

 478. Totul a fost perfect:curatenie exemplara,camere frumoase si spatioase,mancare foarte buna cu un mic dejun diversificat si pentru toate gusturile ,personal amabil,piscina si cada cu hidromasaj extraordinare.Am avut la dispozitie absolut tot ce este nevoie pentru a petrece 2 zile relaxante in acest hotel.Cu siguranta tot aici o sa revenim si data viitoare !

 479. M-a surprins placut diversitatea la micul dejun. Curățenia ☆☆☆☆.

 480. Camera confortabila, curata, micul dejun foarte bun.

 481. Locație centrală, posibilitate de aprovizionare de la supermarketul de peste drum. Mic dejun ok..

 482. Micul dejun ..f variat, bun, gustos, cu salata de icre si de vinete f bune, cafeaua f buna, in contrast cu cele prezentate mai sus

 483. Locatia foarte buna, micul dejun foarte bun ,la fel mancarea la pranz. Toate aceste raspunsuri justifica faptul ca venim a treia oara la acest hotel Exceptional

 484. Personalul amabil, camera frumoasa, piscină, locul de joaca pentru copii, amplasarea hotelului aproape de parc si de zona centrala

 485. Micul dejun a fost foarte bun: bogat si diversificat. Camera confortabila, curata, destul de spatioasa

 486. micul dejun foarte bun. diversificat, locatia frumoasa oamenii amabili

 487. Restaurantele in general cu tot ce inseamna , mic dejun, etc si personalul

 488. Totul a fost PERFECT! Recomand cu caldura! Ma voi intoarce cu siguranta la acest hotel Micul dejun foarte bun, extrem de variat. Curatenie, confort in camera, personal foarte amabil, amplasare perfecta. Nota 10!

 489. Curatenia, mancarea de la restaurantul tirol, piscina si partea de spa.

 490. Ioana Hotel un loc in care te simti cu adevarat rasfatat. Amplasat intr-un loc linistit, aproape de castelul Peles de aici se pot face mici plimbari prin Sinaia si imprejurimi. Restaurantul este amenajat intr-un stil ingenios, ca si cum ai fi in mijlocul padurii. Ioana Hotel este locul in care voi reveni mereu cu bucurie!

 491. Locatia este in Sinaia, dar Hotelul este superb! Este intr-o zona mai retrasa, fara galagia ‘din centru’. Noi am optat pentru camera St. Moritz, o camera spatioasa pentru un weekend superb! Jacuzzi superb, pentru o suma mica ai parte de sampanie si un pliculet de relaxare in jacuzzi. Sauna este complet functionabila, ti se ofera si esente pentru un moment mai placut. Restaurantul hotelului ‘The Forest’ de asemena este superb! RECOMAND MICUL DEJUN la hotel, sunetele de dimineata sunt superbe, un mic dejun in natura! TV-ul este Smart, are si Netflix logat. Tavanul dormitorului este ‘dotat’ cu stelute ce se vad doar noaptea, complet nederanjante pentru somn. De asemenea in camera gasesti un flyer care iti spune ca hotelul te poate ajuta si cu un incarcator, prelungitor extra etc. Camera are si o tableta pentru copii sa se joace cat timp te relaxezi in jacuzzi 🙂

 492. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 493. Un Hotel foarte plăcut! Cu siguranță mă voi intoarce.

 494. Am avut apartament,mi-a placut faptul ca am avut spatiu ,masuta de machiaj,living spatioset

 495. Locatie excelenta, camera relativ curata, patul dublu confortabil.

 496. Locație excelenta, foarte aproape de centru si Manastirea Sinaia, dar poziționată totusi intr.o zona linistita. Micul dejun este foarte variat si gustos.

 497. Locația, confortul camerei, mâncarea, amabilitatea personalului

 498. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 499. Sejurul a fost de nota 10 cu plus, personalul foarte amabil, mancarea super buna si multa iar faptul ca am putut sta cu animalutul a fost extraordinar. Locatie cu multa liniste si o vedere superba. O sa revenim cu siguranta!

 500. Busurca-dorofei iulie 12, 2019 at 2:37 pm

  Totul a fost excelent! Grădina este minunată (copiii ar fi stat tot timpul in ea), camerele spatioase, curate si dotate cu tot ce este nevoie, personal amabil, restaurantul cu un decor deosebit si mancare foarte buna.

 501. Curatenia, bunul gust in echiparea camerelor si a bailor, designul interior din restaurant precum si mancarea foarte buna si in primul rand curtea interioara deosebita care ar fi pacat sa fie lasata sa se deterioreze.

 502. Micul dejun a fost foarte bun. Amplasarea era super.

 503. Constantin-cristian iulie 12, 2019 at 2:37 pm

  Confortul din cameră, pat foarte mare și comod, preocuparea personalului să nu îți lipsească ce îți dorești, mic dejun sofisticat și copios, locație bună.

 504. Totul a fost perfect:curatenie exemplara,camere frumoase si spatioase,mancare foarte buna cu un mic dejun diversificat si pentru toate gusturile ,personal amabil,piscina si cada cu hidromasaj extraordinare.Am avut la dispozitie absolut tot ce este nevoie pentru a petrece 2 zile relaxante in acest hotel.Cu siguranta tot aici o sa revenim si data viitoare !

 505. Amplasare in centru,micul dejun satisfacator, parcare relativ disponibila

 506. Locație centrală, posibilitate de aprovizionare de la supermarketul de peste drum. Mic dejun ok..

 507. Micul dejun ..f variat, bun, gustos, cu salata de icre si de vinete f bune, cafeaua f buna, in contrast cu cele prezentate mai sus

 508. Am fost placut surprinsi de camera foarte curata, amenajarea interioara, balconul cu vederea minunata catre munte, gazdele primitoare, micul dejun gustos si lista poate continua. O locatie cu mult bun gust si dedicare din partea gazdelor. Vom reveni cu drag aici.

 509. Personalul, camera, curatenia, covoarele albe…totul! Recomand cu incredere!

 510. In primul rand curatenia. Absolut peste tot este o curatenie ireprosabila. Locatia este noua, mobilierul foarte bun, saltele si perne foarte confortabile peste tot este un miros foarte placut. Poti sa iti setezi temperatura in camera dupa preferinte si functioneaza foarte bine.i Micul dejun a continut numai produse proaspete si de calitate.

 511. Totul este exact k in poze,curatenie si liniste..spatiu suficient pentru o vacanta pt 2familii cu copii.Aproape de teleegondola si Castelul Peles..in jur de 10 minute. Un pic cam departe de centru..avand si copii ,la urcare am avut mereu nevoie de taxi. In rest totul a fost minunat!!!

 512. Ideal pentru familii cu copii, zona liniștită, gazde primitoare și înțelegătoare , in urma unui mic incident, in care cel mic a spart o veioza și nu a fost nevoie să plătim suplimentar. Sigur vom reveni!

 513. Cu automobilul personal ajungi repede la gondola care te conduce la zona de schi de la „2000”. Poti face o miscare foarte buna spre acelasi loc,, sau pana in centrul orasului, la pas.

 514. Super confortabil patu , super priveliște Curat , îngrijit , recomand

 515. Paturi mari. Apartament foarte spatios chiar si pentru 4 persoane. A fost foarte bine desi afara era f frig!

 516. Tot ,un ap. minunat ,dotat cu tot ce ai nevoie .Perfect pt. doua doua famili,foarte curat doua dormitoare cu doua bai ,bucatarie dotata ca acasa .Privelistea de pe balcon (terasa spatioasa care cuprinde tot ap.) este de vis, superba.Ne-am simtit minunat , merita toti bani daca vrei sa ai parte de intimitate , si sa-ti petreci o vacanta de vis(fără exagerare) .RECOMAND DIN TOT SUFLETUL.Mii de mulțumiri doamnei Simona. V-o m reveni cu drag oricand venim in Sinaia.FARA EXAGERARE MERITA NOTA 10 CU PLUS, PLUS.

 517. Locatia, in primul rand, in inima muntilor! Apartamentul a fost foarte curat, ingrijit. Administratoarea foarte amabila si cu bun-simt. Keep up the good work! 🙂

 518. Camera este dotata cu absolut tot ce iti trebuie (numeroase produse de igiena, tot ce este necesar in bucatarie, jucarii, odorizant camera, balcon mare, cafea, ceaiuri, biscuiți, apa, cereale, miere, dulceata, mustar etc)

 519. Amabilitatea dnei administrator, curatenia, micile detalii precum jucarii pentru copii, cosmetice si pentru copii.

 520. Personalul foarte amabil. Locatie buna. Pret rezonabil.

 521. Amplasata central, cu o superba vedere la munte, din camera sau de pe terasa. Foarte curat.Micul dejun consistent, cu preparate gustoase si frumos prezentate. Gazdele foarte amabile. Ne-am simtit foarte bine si ne dorim sa revenim.

 522. Personalul este amabil, ni s-a oferit o camera cu un pat mai mare. Locatia pensiunii este buna, destul de aproape de centrul orasului si de telecabina, locuri de parcare in fata pensiunii.

 523. Mic dejun diversificat, atmosfera placuta, personal prietenos. De recomandat!

 524. Suntem la a 3-a cazare la locație. Totul a fost minunat.

 525. Locatia: hotelul este practic in parc . Si personalul – de nota 10!

 526. Locatie, loc de parcare, liniste. A fost si caldura, era timp ploios.

 527. Gazda extrem de primitoare,camera foarte curată si primitoare, foarte aproape de centru

 528. Liniște pe timpul nopții, am putut sa aleg camera care o doresc.

 529. Totul. Confort, curățenie, personal calificat, bun gust în aranjarea camerelor, servicii de mic dejun excelente, personal amabil.

 530. Personal foarte amabil, condiții de cazare foarte bune, curat, mâncare bună.

 531. Camera foarte frumoasa și curata, poziționarea excelentă, am plecat foarte devreme și nu a fost nici o problemă. Dacă am fi nevoiți sa ne mai cazam în zona…am alege acest hotel.

 532. Locatia hotelului super ! Camera renovata super ok !

 533. Mic dejun excepțional, diversificat…multe salate….o varietate de dulciuri (clătite, chec, prăjitură). Sauna umedă și uscată, perfecte pentru relaxare după o plimbare în stațiune (și foarte curate). Poziția hotelului excelentă..în centrul stațiunii Camera curată, în general.

 534. Mic dejun excelent, locatie perfecta, personal extrem de amabil. Parcare privata langa hotel (platita separat!).

 535. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 536. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 537. O locatie destul de centrala, linistita si curata, o oaza de liniste in mijlocul naturii. Recomand cu incredere pentru oricine. Noi sigur o sa mai revenim cu mare placare si drag!

 538. Mâncarea a fost bună și suficientă și piscină foarte ok.Apa caldă la dușuri .

 539. -Amplasarea hotelului foarte buna -Personalul hotelului foarte amabil

 540. Totul e la superlativ. Amplasarea, curățenia, personalul, priveliștea etc.

 541. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 542. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 543. Ne-a plăcut totul: dotări, curățenie, amabilitatea personalului, mancarea.

 544. Personalul foarte amabil, iar camerele curatate zilnic!

 545. Camera a dispus de toate dotarile necesare, patul confortabil,

 546. Curatenie , bine plasat , central servici foarte bune personal farte dragut si amabil.

 547. Locatia perfecta pentru o vacanta linistita cu facilitati de lux la pret accesibil.sigur revin.

 548. Camera curata, spațioasă, atmosfera ideala pentru un cuplu! Recomand!

 549. Locatia este superba. Sa iesi pe balcon sa vezi peisajul acela montan, este de vis. Singurul dezavantaj este ca se lucreaza mult in zona, se construiesc alte case/blocuri, si poate fi un stimul deranjant pentru cineva care nu se poate detasa de zgomote.

 550. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 551. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 552. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 553. Excelent mic dejun, foarte bogat și variat. E cel mai generos mic dejun cu care am avut a face vreodată. Brânzeturi românești și internaționale, mezeluri, slănină cu ceapă, lactate, fructe, ceaiuri, cafele, un jambon întreg din care se poate decupa la liber, legume, brânzeturi preparate pe loc cu ierburi, ouă, omlete, fasole cu ciolan etc. etc. Cameră curată și care arată bine, plăcut mobilată. Există două corpuri de clădire legate printr-un culoar subteran, accesul e cu patru lifturi. Finisajele interioare sunt deosebite. S-a putut mânca cina în cameră dacă a apărut această nevoie. Prețuri bune. La cazare am fost ajutați cu bagajele și ni s-a prezentat hotelul.

 554. Locatie ok, camera ok, mic dejun diversificat si de calitate, piscina, sauna, masaj, personal amabil

 555. Locatie ok, camera ok, mic dejun diversificat si de calitate, piscina, sauna, masaj, personal amabil

 556. In marea aglomeratiei de la receptie , personalul a fost foarte amabil , a dat dovada de multa rabdare , oferindu-ne toate detaliile necesare. Am ramas surprinsi intr-un mod foarte placut de mica atentie oferita de acestia. Camerele dispun de o compartimentare inteligenta, finisaje premium, iar piesele de mobilier sunt alese cu atentie pentru a oferi un design minimalist, modern si colorat. Taburetul este absolut superb. Hotelul amplasat in zona centrala iti ofera linistea si confortul necesar , avand imprejur toate locatiile care sa iti ofere un sejur perfect.

 557. Locatia, camera superba,curata, frumos mirositor in hotel, personal foarte amabil, mic dejun BOGAT!😋

 558. Mic de dejun foarte bogat si gustos. Amplasarea in centrul statiunii. Parcare sigura si la pret avantajos. Accesul la camere facil si personal foarte amabil.

 559. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 560. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 561. O locatie destul de centrala, linistita si curata, o oaza de liniste in mijlocul naturii. Recomand cu incredere pentru oricine. Noi sigur o sa mai revenim cu mare placare si drag!

 562. MIcul dejun excellent. Locatia foarte curata si personalul foarte amabil. Parcare suficienta si fara taxe suplimentare. Personalul din parcare amabil si saritor in a te ajuta.

 563. Camera spatioasa, curata, mic dejun variat cu produse de calitate. Piscină curata cu încălzire in pardoseala in zona piscinei. Personal amabil, cu zâmbetul pe buze. Mancarea de la restaurant buna. Vom reveni cu siguranta. Amplasare excelenta in centrul orasului Sinaia.

 564. Liniste curatenie comfort👍 personal amabil. Dna Cristina👍 si Dna Mihaela 👍de la terasa foarte amabile,atente, servire ireprosabila,intr un cuvant .

 565. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 566. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 567. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 568. Amplasarea și stilul hotelului.Nu mi-a plăcut ca nu s-a respectat oferta de pe booking.com privind micul dejun.Voi reveni cu plăcere .

 569. Personal foarte amabil și curățenie. Cu siguranță ne vom întoarce!

 570. Personalul este amabil, sunt zambitori tot timpul.

 571. Locatia perfecta pentru o vacanta linistita cu facilitati de lux la pret accesibil.sigur revin.

 572. Camera curata, spațioasă, atmosfera ideala pentru un cuplu! Recomand!

 573. Locatia este superba. Sa iesi pe balcon sa vezi peisajul acela montan, este de vis. Singurul dezavantaj este ca se lucreaza mult in zona, se construiesc alte case/blocuri, si poate fi un stimul deranjant pentru cineva care nu se poate detasa de zgomote.

 574. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 575. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 576. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 577. Arhitectura hotelului, peisajul vizibil din oricare loc al hotelului , personal calificat.,

 578. Totul a fost la superlativ. Felicitari personalului.

 579. Spațiul generos (în special livingul și cele 2 balcoane),masa spațioasă, bucătăria excelent utilată, amabilitatea personalului cu o mențiune specială pentru domnul recepționer Alex și nu în ultimul rând locația situată într-un cadru natural foarte pitoresc.

 580. Camera care fusese și renovată și a avut și balcon dar și curățenia din ea,pișcina hotelului.

 581. Totul a fost in regula, personal, camera, mancarea.

 582. – personal ok – curatenie – mancarea buna – camera renovata

 583. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 584. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 585. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 586. Totul a fost conform asteptarilor. Locatia este chiar pe centru, este aproape de obiectivele turistice din Sinaia. Gazda a fost foarte primitoare. Cu siguranta o sa revenim.

 587. O LOCATIE IDEALA PENTRU CEI CARE VIN SA VIZITEZE STATIUNEA,APROAPE DE STATIILE DE TRANSPORT IN COMUN. EVIDENT,LA PRETUL AFISAT NU ESTE IN NICI UN CAZ O LOCATIE PENTRU PASIONATII DE „TURISM DE LUX”,CI MAI DEGRABA PENTRU CEI VENITI SA PETREACA MAI MULT TIMP VIZITIND STATIUNEA SI IMPREJURIMILE. INTERESANT MODUL IN CARE PROPRIETARUL A TRANSFORMAT UN SPATIU CU DESTINATIA GARAJ INTR-UN SPATIU DE CAZARE COCHET SI DOTAT CU TOT CE ESTE NECESAR .

 588. Locatia a fost o.k.! Foarte curat, asternuturi frumos mirositoare iar gazda extrem de primitoare. Un loc de unde am putut cu usurinta sa ajungem la toate obiectivele turistice din zona.

 589. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 590. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 591. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 592. MIcul dejun excellent. Locatia foarte curata si personalul foarte amabil. Parcare suficienta si fara taxe suplimentare. Personalul din parcare amabil si saritor in a te ajuta.

 593. Camera spatioasa, curata, mic dejun variat cu produse de calitate. Piscină curata cu încălzire in pardoseala in zona piscinei. Personal amabil, cu zâmbetul pe buze. Mancarea de la restaurant buna. Vom reveni cu siguranta. Amplasare excelenta in centrul orasului Sinaia.

 594. Liniste curatenie comfort👍 personal amabil. Dna Cristina👍 si Dna Mihaela 👍de la terasa foarte amabile,atente, servire ireprosabila,intr un cuvant .

 595. Arhitectura hotelului, peisajul vizibil din oricare loc al hotelului , personal calificat.,

 596. Totul a fost la superlativ. Felicitari personalului.

 597. Spațiul generos (în special livingul și cele 2 balcoane),masa spațioasă, bucătăria excelent utilată, amabilitatea personalului cu o mențiune specială pentru domnul recepționer Alex și nu în ultimul rând locația situată într-un cadru natural foarte pitoresc.

 598. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 599. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 600. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 601. Tot, locație,curățenie,confort… revin cu drag de fiecare dată

 602. micul dejun bunicel. locatia bunicica. confort excelent, baia confortabila.balconul ideal.

 603. Excelent raport calitate pret. Pozitia excelenta. Micul dejun foarte bun, bogat, la discretie. Personalul foarte amabil cu un plus pt doamna Gabriela de la receptie. Camera mare, facilitati bune in camera.

 604. stai o saptamana si nici o schimbare in micul dejun,deci nu mi-a placut

 605. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare buna in centrul orasului, parcare mare, mic dejun foarte bun si variat. Patut de copil, foarte curat, poate chiar nou, adus suplimentar in camera foarte prompt, gratuit.

 606. Foarte bun si diversificat. Foarte buna si cafeaua. Baietelul a fost incantat de ceai si Nutella 🙂

 607. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 608. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 609. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 610. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 611. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 612. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 613. Un hotel curat, personal foarte amabil (in special receptia si domnul de la parcare), mic dejun foarte bun.

 614. Pozitia hotelului , piscina , pat odihnitor , mic dejun ok

 615. Micul dejun a fost sanatos si a oferit multe feluri de mancare

 616. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 617. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 618. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 619. Totul la superlativ, fara cusur! Personalul este minunat, cinste lor!

 620. Locatia e foarte frumoasa, si usor accesibila (am mers pe jos de la gara; e foarte cunoscuta si pentru taximetristi). Este aproape de potecile de urcare, de telegondola, de sosire ski. Camerele sunt mari, comode, complete.

 621. Arhitectura hotelului, peisajul vizibil din oricare loc al hotelului , personal calificat.,

 622. Micul dejun foarte variat, consistent. Zona este de o frumusete deosebita, in apropiere de Peleș, dar și de râu, iar hotelul oferă relaxare totală. Personalul este extrem de amabil, mereu la dispoziția turiștilor.

 623. Miculdejun a fost ok. Alte feluri de Marmelade nu ar fii rau. Camera foarte curata. Prosoape mereu frisch.

 624. Mic dejun bun, paturi confortabile, locatie buna, liniste, personal amabil. Camera tripla spatioasa iar paturile sunt mai late in realitate fata de cum sunt prezentate in poze.

 625. Locatie excelenta, camera superba, foarte mare, baie incredibil de mare, patutul pentru bebe ne-a fost de un real ajutor.

 626. Încălzirea camerei si posibilitatea de a regla temperatura, balconul spațios dotat cu scaune.

 627. Tot, locație,curățenie,confort… revin cu drag de fiecare dată

 628. Camera, amplasamentul, mâncarea, serviciile,ospitalitatea, curățenia.Toate gândite fb,inclusiv prizele.Personalul prietenos și cald.Chiar că te simțeai acasă.

 629. Am avut cazare de ziua mea si am primit bonusuri si surpriza cea mai plăcută a fost tortul primit din partea hotelului! Multumesc personalului atent de la receptie !

 630. Camera de joacă pt copii e de nota 10, personalul la fel

 631. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 632. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 633. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 634. Hotel curat, chiar in centru. Mic dejun foarte bun. Terasa restaurantului are vedere chiar la bulevard, ceea ce eu consider un plus. Piscina semiolimpica, cea mai mare din Sinaia.

 635. Locatie amplasata central! Servire super! Personal ff amabil!

 636. Un restaurant deosebit cu preparate variate, servite cu clasa

 637. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 638. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 639. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 640. Personalul deosebit de amabil. Curățenia este exemplară. Plăcut surprinsa de disponibilitatea tuturor în a face oaspetele sa se simtă bine.

 641. Locatie excelenta, mic dejun variat si gustos, acces gratuit la locul de joaca din hotelul Rina Sinaia.

 642. Mâncarea foarte bună, diversificată, curatenie, liniste, bine plasat

 643. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 644. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 645. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 646. Totul! Un apartament superb!! Un loc plin de viață și confort dat de mobilier, curățenie, produse consumabile, prosoape, halate, priveliște minunată ! Găsești tot ce iti doresti!! Un loc de relaxare perfect!

 647. Locatia perfecta pentru o vacanta linistita cu facilitati de lux la pret accesibil.sigur revin.

 648. Camera curata, spațioasă, atmosfera ideala pentru un cuplu! Recomand!

 649. Apartamentul este excepțional aranjat, foarte curat și foarte dotat cu tot ce trebuie. Superba vedere de pe terasa dimineața la cafea. Multa liniște și aer curat. Wi-Fi ul a mers foarte bine.

 650. Totul la superlativ! Foarte frumos totul: apartamentul, curatenia, confortul, liniste, raportul pret-calitate dar mai ales peisajul! Recomand cu incredere.

 651. E un apartament de 2 camere complet utilat, nou, foarte confortabil. Inclusiv bucataria are tot ce trebuie. Liniste, m-am putut odihni bine. Parcare in fata. Cel care se ocupa de apartament raspunde prompt la solicitari si e politicos.

 652. Micul dejun consistent , diversificat ,am avut parte de o surpriza la receptie, ni s-a oferit o camera recent renovata ,numita deluxe nu am solicitat dar avand libere ,probabil le promoveaza , sunt foarte frumoase ,totul nou cu bun gust, ,plus o sticla de vin la cina seara, la restaurant in fiecare seara este muzica live

 653. Locatia – mai central nu se poate. Mic dejun (bufet) diversificat, pentru toate gusturile. Personal amabil , curatenie de nota 10.

 654. Venim de mulți ani cu multa plăcere la acest hotel, deci totul este super Ok!

 655. Gazda extrem de primitoare si atenta la nevoile noastre . La bucatarie ai tot ce iti trebuie sa faci rapid un ceai, cafea, apa, fructe, alune din partea casei. Foarte curat si aproape de centru . Recomand cu drag !

 656. Proprietarul foarte grijuliu cu oaspetii, curatenie exemplara.

 657. Foarte curat,totul nou,linistit,ideal pentru vacanta in familie!

 658. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 659. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 660. Totul este la superlativ,aspectul camerelor,curatenia, amabilitatea personalului. Recomand -cu incredere

 661. Proprietara extrem de amabila. Apartamentul renovat foarte modern, dotat cu toate cele necesare, curatenia impecabila.

 662. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat, locatia centrala, langa hotel International, proprietarii foarte draguti.

 663. Curatenie exemplara, tot ce este necesar pt un sejur de vis!

 664. Locatia a fost de nota 20, in centrul localității Sinaia, lângă telecabina. Camera a fost curată și îngrijită iar micul dejun a fost copios.

 665. totul a fost ok spa-ul , micul dejun servicii de calitate

 666. Conditii foarte bune de cazare, mancare buna, calitate de top. Locatie excelenta, in centrul orasului.

 667. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 668. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 669. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 670. Desi proprietatea este situata la 4km de centrul orasului Sinaia, veti descoperi o oaza de liniste, un peisaj extraordinar, confort absolut si multa amabilitate si discretie din partea proprietarului. Felicitari pentru modul cum va intampinati clientii si multumim pentru gazduire!

 671. Apartamentul este situat la etaj in vila , foarte frumos amenajat , utilat , curatenie exceptionala , baia deosebita . Balcoane atat la living cat si la unul din dormitoare . Liniste si o vedere super .Gazda super OK , recomand cu caldura . Voi reveni cu mare placere aici .

 672. Locul ideal pentru o vacanță cu familia, gazdele extrem de prietenoase, curățenia la superlativ, apartamentul foarte mare. Vom reveni cu siguranță.

 673. Camera mobilier nou, curățenia, facilitățile hotelului ,personalul si faptul ca este situat in centrul orașului hotelul.

 674. CAZAREA, MANCAREA FOARTE BUNA. MIC DEJUN DIVERSIFICAT SI BOGAT.

 675. Ne-a plăcut mâncarea de la restaurant. Micul dejun a avut de toate.

 676. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 677. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 678. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 679. Locatia, amplasarea, personalul profesionist, amabil, prompt! Recomand

 680. Locatia a fost de nota 20, in centrul localității Sinaia, lângă telecabina. Camera a fost curată și îngrijită iar micul dejun a fost copios.

 681. totul a fost ok spa-ul , micul dejun servicii de calitate

 682. Hotel frumos si curat, restaurantul superb, terasa si gradina de vis.

 683. Personalul foarte plăcut,hotelul foarte curat inclusiv camera….totul excepțional l

 684. Amplasarea intr-o zona liniștita și verde. Interior de bun gust, camere spațioase, prietenoși cu animăluțele! Terasa este deosebita cu foișoarele ei! Vom reveni cu plăcere!

 685. Atat personalul din hotel, cat si cel din restaurant sunt foarte bine pregatiti si profesionisti. Micul dejun bufet este extraordinar.

 686. Personalul profesionist, pozitiv, dragut si amabil! Atmosfera placuta!

 687. Locația, serviciile, ambientul și personalul, vom reveni! Sunteți minunati!

 688. Micul dejun la restaurantul hotelului Rina Sinaia a fost foarte bun, diversificat, servit intr-un mediu si mod foarte placut. Personalul foarte amabil si profesionist. Amplasarea foarte buna (aproape de centru,parc,gara,telecabina, statii ale mijloacelor de transport in comun).

 689. Camera twin 208 a fost super. Gen apartament, pat dublu, confortabil plus canapea extensibila, curat, aerisit, cald. foarte bine dotat. Baia cu de toate, săpun, gel de dus, feon, prosoape impecabile și lenjerii foarte curate. Micul dejun la Rina Sinaia, bufet suedez, orice, oricât și pentru toate gusturile. Ca și concluzie, ne-a plăcut și ne-am simțit bine. Vom revenii

 690. personalul foarte de treaba, ne-a ajutat cu parcarea.

 691. Locatia extraordinara, peisaj superb de la balcon, foarte curat, complet utilat si calduros. Facilitatile sunt la superlativ, jacuzzi , smart tv, netflix, etc.

 692. Totul! Un apartament superb!! Un loc plin de viață și confort dat de mobilier, curățenie, produse consumabile, prosoape, halate, priveliște minunată ! Găsești tot ce iti doresti!! Un loc de relaxare perfect!

 693. Locatia perfecta pentru o vacanta linistita cu facilitati de lux la pret accesibil.sigur revin.

 694. Personalul de la receptie…foarte amabil…caldura din camera…totul a fost super !

 695. Totul a fost la superlativ. De la personalul de nota 10 pana la micul dejun si serviciile oferite. Vom reveni oricand cu mare placere 🙂

 696. Totul la superlativ, fara cusur! Personalul este minunat, cinste lor!

 697. Micul dejun divers,cina bufet 50 ron/adult. Loc de joaca pentru copii foarte bine dotat, supravegheat

 698. A fost placut si primitor, putin cam cald in camera pentru copil, dar in rest ne am simtit bine, si personalul foarte amabil.

 699. -Desi rezervarea a fost facuta pentru o camera dubla, am primit o camera noua, renovata. -Micul dejun bogat si variat. -Pozitionarea in centrul statiunii. -Confortul oferit de dotarile hotelului. -Parcare gratuita.

 700. Locatia, amplasarea, personalul profesionist, amabil, prompt! Recomand

 701. Locatia a fost de nota 20, in centrul localității Sinaia, lângă telecabina. Camera a fost curată și îngrijită iar micul dejun a fost copios.

 702. Preturile muuult prea mari pentru ceea ce ofera…..la fel ca in majoritatea locatiilor turistice din Romania care vor sa para sus insa nu sunt!!!

 703. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 704. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 705. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 706. Totul la superlativ: personal foarte bine pregătit atât pe partea de hotel , cât și de restaurant, camerele arată extraordinar, curatenie deplina, mâncarea excelenta.

 707. Personal deosebit de amabil, curățenie, căldură, excelent! Vom reveni cu plăcere!

 708. Personalul foarte amabil, camera frumos prezentata,, foarte curat,mancarea excepțională, a fost scurt dar de poveste.

 709. Personalul foarte amabil. Servicii foarte bune. Locatia este superba.

 710. Conditii bune de cazare,camere curate ,mari si calduroase , priveliste frumoasa , gradina superba.

 711. Camera curată și eleganta. Bucătarul foarte, foarte bun! Restaurantul foarte elegant. Tot hotelul este minuțios amenajat. Administratorul a fost atent la toate detaliile. Personalul foarte atent și discret.

 712. Personalul foarte amabil și serviabil. A rezolvat imediat solicitarea noastră.

 713. Personalul dragut, prosoapele schimbate daca era nevoie. Locatia amplasata foarte bine. Am fost si anul trecut dar cu siguranta nu vom reveni!

 714. Micul dejun la restaurantul hotelului Rina Sinaia a fost foarte bun, diversificat, servit intr-un mediu si mod foarte placut. Personalul foarte amabil si profesionist. Amplasarea foarte buna (aproape de centru,parc,gara,telecabina, statii ale mijloacelor de transport in comun).

 715. Totul a fost conform așteptărilor. Revenim cu plăcere de fiecare dată.

 716. micul dejun a fost foarte complex, proaspat si foarte bun.

 717. Locatia, micul dejun, personalul destul de amabil.

 718. Micul dejun a fost suficient și bun. Locația bună , dar cam multă umezeală. Personalul foarte amabil și prietenos, de la sosire la plecare. Apă caldă cu presiune. Locația este foarte bună pentru cei ce au cum am avut noi , principalul scop al șederii, vizitarea castelului Peleș.

 719. Amplasamentul, linistea, camera spatioasa,micul dejun.

 720. Localizat aproape de gara, 10 minute de mers pe jos, intr-un peisaj de poveste. Personalul foarte amabil, curatenie. Foarte aproape de castelul Peles.

 721. Mic dejun foarte bogat, cu de toate, la fel si bufetul de seara. Camera OK, patul confortabil, baia bine utilata. Prosoapele si cosmeticele de baie au fost schimbate zilnic. Apa in piscina a fost calda, accesul la piscina facandu-se separat prin hotel pe la etajul I.

 722. Locație ultracentrala! Mic dejun fabulos și personal deosebit de amabil!

 723. Camera,amabilitatea personalului,mâncarea,piscina.

 724. – centrul spa, piscina, jacuzzi, 2 x sauna, masaj, sala fitness foarte dotata, cu vestiare. Totul incapator. – mic dejun fabulos, – pat confortabil, – baie, lenjerie si prosoape curate, – locatia in centru, – receptioneri si staff prietenosi – hotelul a rezolvat cerintele de la check-in de a uni paturile.

 725. Mic dejun fabulos, demn de hotel de 5 *, piscina si jacuzzi de senzatie!

 726. Personalul foarte amabil, în camera se face curatenie în fiecare zi.Ne-a placut, vom reveni cu drag!

 727. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 728. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 729. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 730. Micul dejun a fost suficient și bun. Locația bună , dar cam multă umezeală. Personalul foarte amabil și prietenos, de la sosire la plecare. Apă caldă cu presiune. Locația este foarte bună pentru cei ce au cum am avut noi , principalul scop al șederii, vizitarea castelului Peleș.

 731. Amplasamentul, linistea, camera spatioasa,micul dejun.

 732. Localizat aproape de gara, 10 minute de mers pe jos, intr-un peisaj de poveste. Personalul foarte amabil, curatenie. Foarte aproape de castelul Peles.

 733. Totul la superlativ: personal foarte bine pregătit atât pe partea de hotel , cât și de restaurant, camerele arată extraordinar, curatenie deplina, mâncarea excelenta.

 734. Personal deosebit de amabil, curățenie, căldură, excelent! Vom reveni cu plăcere!

 735. Personalul foarte amabil, camera frumos prezentata,, foarte curat,mancarea excepțională, a fost scurt dar de poveste.

 736. Mancare buna la restaurant, desi meniul nu era variat (3 supe/ciorbe pentru pranz de ex, dintr-o derie de 6-7 meniuri cu snitele aveau disponibile doar 2 din ele), personal foarte dragut (de la receptie, curatenie pana la restaurant)

 737. Personalul foarte amabil. Servicii foarte bune. Locatia este superba.

 738. Conditii bune de cazare,camere curate ,mari si calduroase , priveliste frumoasa , gradina superba.

 739. Locatie centrala, aproape de Rina Sinaia 4* – unde puteti folosi parcarea cu plata cu reducere de 50%. Facilitati pentru 3*, desi hotelul este de 2. Personal amabil. Am putut lasa bagajele in camera speciala pentru bagaje.

 740. Locatia a fost superba, hotelul are stil chiar daca la imbinarea plintelor de la parchet lipseau colturile sau parchetul era zgariat pe alocuri(am spus si la receptie). Receptia arata foarte bine, culorile alese sunt calde si primitoare, mobilierul vechi dar bine intretinut ne-a facut sa ne simtim ca acasa( parerea este valabila pt toate cele 6 persoane cazate ). Am fost placut surprinsi sa gasim uscator de par, prosoape curate si papuci, tiinand cont ca este hotel de doua stele. Personalul de la receptie foarte amabil. Senzatia mea a fost ca am stat in casa din filmul „Singur acasa”.

 741. Personalul foarte amabil și serviabil. A rezolvat imediat solicitarea noastră.

 742. Micul dejun diversificat, foarte gustos, proaspat si foarte frumos prezentat sub forma de bufet. Locatia excelenta a hotelului, in centrul statiunii Existenta unei parcari proprii cu suficiente locuri.

 743. Mic dejun foarte bun, locatia excelenta, pe gustul nostru

 744. Curățenie impecabilă și personal deosebit de amabil.

 745. Micul dejun inclus, diversificat, indestulator, proaspat, program de deservire suficient. Bonusul de cazare oferit Accesul la piscina si sauna gratuit, inclus in pretul de cazare. Ascensoare cu capacitate asigura accesul facil la orice etaj. Amplasarea centrala. Room service camera excelent .

 746. Curățenia impecabila, mâncarea foarte bună, personal atent

 747. Locatia, camera, micul dejun nu foarte variat dar sufficient pentru a incepe ziua.

 748. Designul camerei a fost interesant. Amplasarea hotelului foarte aproape de parc, iar dimineata era o placere sa te relaxezi pe balcon. Personalul foarte amabil. Mic dejun diversificat si servit intr-un ambient placut.

 749. Super curat, camera delux f mare, locația in parc, mobila frumoasa, baia super. Nota 10.

 750. Condiții foarte bune de cazare, personalul foarte bine pregatit, amabilitate , liniște și poziția hotelului excelentă.

 751. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 752. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 753. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 754. Totul la superlativ, piscină, spa, saună, restaurant, excelent. O sursă de încărcare a bateriilor fără a fi nevoie de un drum lung și obositor. Totul la îndemână.

 755. Mancarea, atmosfera, amabiitatea personalului, recomand pt familii cu copii

 756. Liftul coboara acum pana la piscina..nu mai trebuie sa defilezi prin receptie in halat. Apa din piscina mai calduta decat anii trecuti. Micul dejun la fel de regal : bogat si diversificat. Personal amabil si ospatari serviabili. Printre putinele locuri cu clatite calde si omleta proaspata personalizata.

 757. Totul la superlativ: personal foarte bine pregătit atât pe partea de hotel , cât și de restaurant, camerele arată extraordinar, curatenie deplina, mâncarea excelenta.

 758. Personal deosebit de amabil, curățenie, căldură, excelent! Vom reveni cu plăcere!

 759. Personalul foarte amabil, camera frumos prezentata,, foarte curat,mancarea excepțională, a fost scurt dar de poveste.

 760. Personal f amabil,curățenie in camera,dotare excelentă.

 761. Ne-au făcut upgrade de la camera de 2 persoane la apartament cadou. Localizat in centrul Sinaia, parcare lângă hotel, curat. Exact ce căutam.

 762. Micul dejun se serveste la Hotel Rina peste drum , si este de tip bufet suedez , diversificat . Apropierea de parcul central este un mare plus , mai ales raportat la faptul ca hotelurile situate atat de aproape sunt de mai multe stele si implicit mai scumpe. Salteaua era destul de confortabila. Caloriferul a fost foarte fierbinte si nu am avut probleme cu caldura , chiar daca geamurile nu erau perfect ermetice.

 763. Un hotel excelent, in pădure, cu o grădină frumoasa prin care curge in cascade un parau cu pastravi. Camerele sunt mari, curate , bine încălzite. Distanta pana in centrul stațiunii este perfecta pentru puțină mișcare.

 764. Mancare buna la restaurant, desi meniul nu era variat (3 supe/ciorbe pentru pranz de ex, dintr-o derie de 6-7 meniuri cu snitele aveau disponibile doar 2 din ele), personal foarte dragut (de la receptie, curatenie pana la restaurant)

 765. Personalul foarte amabil. Servicii foarte bune. Locatia este superba.

 766. Recomand cu placere. Un apartament foarte curat foarte frumos

 767. Locatia extraordinara, peisaj superb de la balcon, foarte curat, complet utilat si calduros. Facilitatile sunt la superlativ, jacuzzi , smart tv, netflix, etc.

 768. Totul! Un apartament superb!! Un loc plin de viață și confort dat de mobilier, curățenie, produse consumabile, prosoape, halate, priveliște minunată ! Găsești tot ce iti doresti!! Un loc de relaxare perfect!

 769. Micul dejun impresionant, foarte diversificat, camera foarte calduroasa, apa calda instant, locatie perfecta in centru.

 770. POZITIE HOTEL, MIC DEJUN FOARTE BUN , PERSONAL AMABIL ,PISCINA CU APA CALDA , SURPRIZA CU STICLA DE VIN OFERITA DIN PARTEA HOTELULUI LA SOSIRE

 771. Servicii excelente din partea personalului. Desi erau asaltați de hoarde de clienți din toate părțile, au făcut fața cu brio, și m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Dl Costin de pe tura de noapte a fost extra amabil și de ajutor!

 772. Totul la superlativ, piscină, spa, saună, restaurant, excelent. O sursă de încărcare a bateriilor fără a fi nevoie de un drum lung și obositor. Totul la îndemână.

 773. Mancarea, atmosfera, amabiitatea personalului, recomand pt familii cu copii

 774. Liftul coboara acum pana la piscina..nu mai trebuie sa defilezi prin receptie in halat. Apa din piscina mai calduta decat anii trecuti. Micul dejun la fel de regal : bogat si diversificat. Personal amabil si ospatari serviabili. Printre putinele locuri cu clatite calde si omleta proaspata personalizata.

 775. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 776. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 777. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 778. Totul la superlativ: personal foarte bine pregătit atât pe partea de hotel , cât și de restaurant, camerele arată extraordinar, curatenie deplina, mâncarea excelenta.

 779. Personal deosebit de amabil, curățenie, căldură, excelent! Vom reveni cu plăcere!

 780. Personalul foarte amabil, camera frumos prezentata,, foarte curat,mancarea excepțională, a fost scurt dar de poveste.

 781. Apartament curat, priveliște frumoasa, cadrul perfect pentru relaxare în doi 🙂

 782. În rest totul a fost minunat și foarte confortabil.

 783. Locația este ok, se poate merge pe jos pana in centru, camera ok, exista o mini-bucătărie dotată cu fierbator,frigider, aparat de cafea si cuptor cu microunde. Lenjeria curată, cada exceptionala

 784. Un hotel excelent, in pădure, cu o grădină frumoasa prin care curge in cascade un parau cu pastravi. Camerele sunt mari, curate , bine încălzite. Distanta pana in centrul stațiunii este perfecta pentru puțină mișcare.

 785. Mancare buna la restaurant, desi meniul nu era variat (3 supe/ciorbe pentru pranz de ex, dintr-o derie de 6-7 meniuri cu snitele aveau disponibile doar 2 din ele), personal foarte dragut (de la receptie, curatenie pana la restaurant)

 786. Personalul foarte amabil. Servicii foarte bune. Locatia este superba.

 787. Locația, căldura din camera, curățenia, discreția personalului

 788. O unitate buna,oameni draguti am avut o neintelegere pt retinerea camerei. Am facut o sugestie pt o camera pe partea din fata cu doua luni inainte si nu s-a tinut seama de doleanta mea.In rest totul curat si multumitor.

 789. M-a impresionat plăcut această locație. Personalul deosebit de amabil,foarte curat și confortabil

 790. Recomand cu placere. Un apartament foarte curat foarte frumos

 791. Locatia extraordinara, peisaj superb de la balcon, foarte curat, complet utilat si calduros. Facilitatile sunt la superlativ, jacuzzi , smart tv, netflix, etc.

 792. Totul! Un apartament superb!! Un loc plin de viață și confort dat de mobilier, curățenie, produse consumabile, prosoape, halate, priveliște minunată ! Găsești tot ce iti doresti!! Un loc de relaxare perfect!

 793. Camera curata, personal amabil, mancarea destul de buna

 794. Foarte confortabil, cameră liniștită. Mic dejun foarte bogat, personal restaurant super amabil.

 795. Foarte bine amplasat, parcare langa hotel la un pret rezonabil, mobilier modern, mic dejun tip bufet suedez variat, personalul foarte amabil .

 796. Totul la superlativ, piscină, spa, saună, restaurant, excelent. O sursă de încărcare a bateriilor fără a fi nevoie de un drum lung și obositor. Totul la îndemână.

 797. Mancarea, atmosfera, amabiitatea personalului, recomand pt familii cu copii

 798. Liftul coboara acum pana la piscina..nu mai trebuie sa defilezi prin receptie in halat. Apa din piscina mai calduta decat anii trecuti. Micul dejun la fel de regal : bogat si diversificat. Personal amabil si ospatari serviabili. Printre putinele locuri cu clatite calde si omleta proaspata personalizata.

 799. Locația, vederea din balcon, camera, baia, personalul, designul interior, liniștea.

 800. Camera curată si frumos amenajată. Priveliștea de la balcon super! Personalul foarte amabil si binevoitor, doamnele de la recepție ne-au ajutat cu tot de am avut nevoie. Recomand pentru o vacanță reușită!

 801. Camera foarte spatioasa si luminoasa, dotari peste asteptari mai ales in baie ( uscator de par si oglinda de machiaj), balcon, priveliste frumoasa, locatie favorabila pentru cine vrea sa faca miscare si nu are masina !

 802. Micul dejun foarte variat si totul cald si proaspăt. Curățenie, căldura si o priveliște foarte frumoasa de pe terasa. Personalul foarte amabil.

 803. Locație excelenta, aproape de gara și de parc. Personal amabil.

 804. Locația, căldura din camera, curățenia, discreția personalului

 805. Apartamentul este impecabil, totul a fost perfect, administratora ne-a oferit tot ce puteam avea nevoie pentru perioada in care am stat cazati acolo. Ne-am simtit extraordinar! Felicitari proprietarilor!

 806. Locatia furnizeaza prosoape suficiente, halat de baie, papuci. Bucataria este utilata. Exista articole de igiena pentru barbati, femei, copii.

 807. Amplasare perfecta, zona linistita si in acelasi timp relativ aproape de centru. Absolut toate facilitatile, discretie, curatenie; locatie excelenta pentru un cuplu sau un cuplu cu copii.

 808. Mi-au placut foarte mult vitraliile si mobila in stil vintage care dau un aer aparte acestei vile. Am stat in camera 201 (camera Domnitei, situata in turnul vilei), pe care o recomand in special pentru cele 2 geamuri mari cu vitralii, pentru priveliste dar si pentru patul mare si baia moderna. Totodata am fost incantati de amabilitatea cu care am fost intampinati si cu siguranta vom reveni.

 809. O vila foarte frumoasa cu aer de inceput de secol 20.

 810. Locatia in sine, o casa placuta cu decoratiuni originale minunate. D-na de la receptie foarte sociabila si

 811. Curățenia exemplară. Personal amabil plin de solicitudine. Camere spațioase, confortabile și călduroase.. Mâncarea foarte bună: porții generoase, aspectuoase și pline de savoare.

 812. Corespunde descrierii si comentariilor turistilor. Unele camere sunt generoase ca spatiu, sunt calduroase, bine izolate fonic prin constructie si curate, iar micul dejun este bine preparat. Primeaza locatia si tariful adecvat.

 813. Locatia excelenta pentru nevoile noastre, mancarea foarte buna, linistea OK, desi usile din lemn cam faceau galagie la inchidere/deschidere. Personal prietenos, amabil, servire foarte buna, receptia cu servicii tot foarte bune (am apelat si la room service si la informatii). Un loc curat, intim in care ne simtim mereu foarte bine.

 814. Nu există nimic care să nu-mi fi plăcut, ma bucur ca am ales acest hotel si-l recomand cu drag,poze nu postez fiindca cele expuse sunt conform cu realitatea,felicitări pentru ceea ce faceți.

 815. Mic dejun excelent, pat confortabil, personal amabil.

 816. Personal extrem de amabil, mâncare bună, curatenie

 817. A fost o experienta foarte frumoasa Personal as fi vrut mai multe legume fresh la micul dejun.

 818. Mic dejun foarte gustos. Camera curata, personal amabil. Piscina este cam micuta pentru un asa hotel mare, dar ne-am simtit foarte bine.

 819. Totul este ok, curatenie,mancarea buna,personalul ok.

 820. Totul la superlativ, piscină, spa, saună, restaurant, excelent. O sursă de încărcare a bateriilor fără a fi nevoie de un drum lung și obositor. Totul la îndemână.

 821. Mancarea, atmosfera, amabiitatea personalului, recomand pt familii cu copii

 822. Liftul coboara acum pana la piscina..nu mai trebuie sa defilezi prin receptie in halat. Apa din piscina mai calduta decat anii trecuti. Micul dejun la fel de regal : bogat si diversificat. Personal amabil si ospatari serviabili. Printre putinele locuri cu clatite calde si omleta proaspata personalizata.

 823. Personalul foarte amabil, curatenie, locatia foarte aproape de gara, restaurante, cinema.

 824. Pozitia hotelului,camera pe care am primit-o-upgrade,personal amabil,micul dejun la hotelul “mama”!

 825. Micul dejun foarte variat si totul cald si proaspăt. Curățenie, căldura si o priveliște foarte frumoasa de pe terasa. Personalul foarte amabil.

 826. Totul, locatia este superba si personalul foarte atent la detalii!

 827. Micul dejun, tip suedez, a fost foarte sățios, pentru toate gusturile. Locația este superbă, jacuzzi, piscina și sauna, ok. Locul de joacă pentru copii, ok. În cameră a fost cald, dar patul nu mi s-a părut confortabil, mă trezeam în fiecare dimineață cu dureri de spate.

 828. micul dejun a fost bun si variat camerele single sunt foarte mici, le recomand numai pentru perechi care nu vin cu multe haine la ei piscina si locul spa foarte frumos si atragator pacat ca telecabina nu merge ar ajuta turisti sa vada mai multe locuri

 829. Locația, vederea din balcon, camera, baia, personalul, designul interior, liniștea.

 830. Camera curată si frumos amenajată. Priveliștea de la balcon super! Personalul foarte amabil si binevoitor, doamnele de la recepție ne-au ajutat cu tot de am avut nevoie. Recomand pentru o vacanță reușită!

 831. Camera foarte spatioasa si luminoasa, dotari peste asteptari mai ales in baie ( uscator de par si oglinda de machiaj), balcon, priveliste frumoasa, locatie favorabila pentru cine vrea sa faca miscare si nu are masina !

 832. Micul dejun a fost suficient și bun. Locația bună , dar cam multă umezeală. Personalul foarte amabil și prietenos, de la sosire la plecare. Apă caldă cu presiune. Locația este foarte bună pentru cei ce au cum am avut noi , principalul scop al șederii, vizitarea castelului Peleș.

 833. Amplasamentul, linistea, camera spatioasa,micul dejun.

 834. Localizat aproape de gara, 10 minute de mers pe jos, intr-un peisaj de poveste. Personalul foarte amabil, curatenie. Foarte aproape de castelul Peles.

 835. Mi-au placut foarte mult vitraliile si mobila in stil vintage care dau un aer aparte acestei vile. Am stat in camera 201 (camera Domnitei, situata in turnul vilei), pe care o recomand in special pentru cele 2 geamuri mari cu vitralii, pentru priveliste dar si pentru patul mare si baia moderna. Totodata am fost incantati de amabilitatea cu care am fost intampinati si cu siguranta vom reveni.

 836. O vila foarte frumoasa cu aer de inceput de secol 20.

 837. Locatia in sine, o casa placuta cu decoratiuni originale minunate. D-na de la receptie foarte sociabila si

 838. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 839. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 840. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 841. Personal binevoitor…. Mic dejun foarte bun!! Cafeaua excelenta! Camera dubla de lux curata și drăguță! Piscina cu apa excelenta!

 842. Micul dejun foarte bogat si variat, ai de unde alege. La cafea ar trebui ales un alt sortiment.

 843. Exceptând lucrurile de modernizare de la recepție, care se făceau printre turiști, camera a fost confortabilă, călduroasă, curata. Micul dejun diversificat

 844. Am gasit deschidere vis a vis de cererea nostra ca paturile twin sa fie unite inaintea sosirii. Am primit o camera cu balcon,desi rezervasem una fara. Micul dejun bogat si gustos. Meniul restaurantului suficient de variat si un raport corect calitate/pret.A fost o solutie excelenta de a evita drumul si aglomeratia din celelalte restaurante din jur tinand cont ca era weekend.

 845. Totul. Mic dejun foarte bogat, piscina mare (potrivita pt inot)

 846. Totul la superlativ, piscină, spa, saună, restaurant, excelent. O sursă de încărcare a bateriilor fără a fi nevoie de un drum lung și obositor. Totul la îndemână.

 847. Personalul foarte amabil, mancarea gustoasa, zona spa.

 848. Totul, locatia este superba si personalul foarte atent la detalii!

 849. Micul dejun, tip suedez, a fost foarte sățios, pentru toate gusturile. Locația este superbă, jacuzzi, piscina și sauna, ok. Locul de joacă pentru copii, ok. În cameră a fost cald, dar patul nu mi s-a părut confortabil, mă trezeam în fiecare dimineață cu dureri de spate.

 850. Totul,magazine aproape,restaurante tot ce vrei,Recomand cu incredere,Doamnele de la curățenie foarte atente,telecabina,mânăstirea Sinaia,castelu Peles la 10 minute de mers pe jos

 851. Mi-a placut foarte mult panorama care se vedea de la balcon, curatenia si mai ales amabilitatea personalului

 852. Personalul din multe hoteluri ar trebui trimis la specializare aici. Oameni primitori și extrem de politicoși.

 853. Apartamentul este superb, dotat cu tot ce trebuie, priveliștea de la balcon este mai frumoasa decât în poze. Ne-am simțit minunat, vom reveni cu siguranță.

 854. Curatenia desavasita,apartamemtul aranjat cu bun gust.Privelistea este superba.Nu regret decat ca am rezervat doar pentru doua nopti.Merita sa faci o vacanta mai lunga.Apartamentul detine toate facilitatile necesare si pur si simplu te simti ca acasa.Multumesc domnului Sebastian pentru modul in care administreaza aceasta proprietate si cu siguranta vom reveni.

 855. Apartamentul este excepțional aranjat, foarte curat și foarte dotat cu tot ce trebuie. Superba vedere de pe terasa dimineața la cafea. Multa liniște și aer curat. Wi-Fi ul a mers foarte bine.

 856. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 857. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 858. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 859. Locația, vederea din balcon, camera, baia, personalul, designul interior, liniștea.

 860. Camera curată si frumos amenajată. Priveliștea de la balcon super! Personalul foarte amabil si binevoitor, doamnele de la recepție ne-au ajutat cu tot de am avut nevoie. Recomand pentru o vacanță reușită!

 861. Camera foarte spatioasa si luminoasa, dotari peste asteptari mai ales in baie ( uscator de par si oglinda de machiaj), balcon, priveliste frumoasa, locatie favorabila pentru cine vrea sa faca miscare si nu are masina !

 862. Mi-au placut foarte mult vitraliile si mobila in stil vintage care dau un aer aparte acestei vile. Am stat in camera 201 (camera Domnitei, situata in turnul vilei), pe care o recomand in special pentru cele 2 geamuri mari cu vitralii, pentru priveliste dar si pentru patul mare si baia moderna. Totodata am fost incantati de amabilitatea cu care am fost intampinati si cu siguranta vom reveni.

 863. O vila foarte frumoasa cu aer de inceput de secol 20.

 864. Locatia in sine, o casa placuta cu decoratiuni originale minunate. D-na de la receptie foarte sociabila si

 865. Camera, am primit ce am solicitat, cameristele au schimbat în fiecare zi prosoapele și consumabilele, sunt ok, micul dejun foarte ok, m-am obișnuit deja că nu este prima dată când vin, la restaurant am mâncat/băut foarte bine, am mai fost și voi mai reveni.

 866. Si apropo..piscina la fel!! Nu da in nici un caz ca in poze si micile rupturi care nu fac decat cateva 100 lei..ce sa zic..nu ma asteptam la ce am vazut in poze

 867. Personal amabil ,curatenie,a fost o vacanta minunata.

 868. Parcarea convenabilă, personalul amabil, camera cu pat dublu primit în locul a 2 twin, balconul, prosoapele, micul dejun, curățenia… si nu in cele din urmă… locația.

 869. Am gasit deschidere vis a vis de cererea nostra ca paturile twin sa fie unite inaintea sosirii. Am primit o camera cu balcon,desi rezervasem una fara. Micul dejun bogat si gustos. Meniul restaurantului suficient de variat si un raport corect calitate/pret.A fost o solutie excelenta de a evita drumul si aglomeratia din celelalte restaurante din jur tinand cont ca era weekend.

 870. Totul. Mic dejun foarte bogat, piscina mare (potrivita pt inot)

 871. Am avut intrebari inainte de cazare la care mi s-a raspuns imediat si cu detalii foarte folositoare. Personalul hotelului, ajutorul oferit, curatenia, facilitatile, locatia au fost toate peste asteptari. Vom reveni cu siguranta! Recomandam.

 872. Amplasare excelentă, personal amabil și serviabil, hotel bun

 873. Locatie, personal, conditii…. totul la superlativ

 874. Pozitia vilei este deosebita cu priveliște frumoasă. Paturile sunt mari cu saltele confortabile. Aspectul mobilei și a tapetuluii te impresioneaza în mod plăcut. Dotări deosebite la baie, cabina de dus cu multe optiuni, feon, dulăpior de baie.

 875. Locația, vederea din balcon, camera, baia, personalul, designul interior, liniștea.

 876. Camera curată si frumos amenajată. Priveliștea de la balcon super! Personalul foarte amabil si binevoitor, doamnele de la recepție ne-au ajutat cu tot de am avut nevoie. Recomand pentru o vacanță reușită!

 877. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 878. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 879. Sinaia e deosebit de frumoasa! Vila Camelia e superba, aproape de centru. Personalul e deosebit de amabil. Meniu restaurant excelent.

 880. Am fost impresionat de amabilitatea receptiei! Nota 10! Bravooo! Chiar daca nu s-au mai facut investitii, hotelul este curat.

 881. Raport preț calitate, bun. Personal serviabil, curatenie…la restaurant, meniuri accesibile și gustoase. Mic dejun inclus bogat și diversificat (bufet suedez).

 882. Amplasare,liniște,personal amabil ,camere mari călduroase iarna ,restaurant liniștit.

 883. Camerele au fost foarte curate. Personalul este amabil. Meniul restaurantului e variat. Locatia e superba.

 884. An amazing place, starting with the access road which gives you chills and thrills, location with outstanding landscape, hotel’s facilities, very good breakfast, comfortable bed, clean room. Bathrobe, room slippers, pool slippers, pool towels. Coffee machine in the room.

 885. Personalul foarte amabil, mancarea gustoasa, zona spa.

 886. Amplasare, caldura, apa calda permanento, piscina ofera o seara relaxanta

 887. Micul dejun excelent. Sinaia este o stațiune superba.

 888. Camera si baia foarte curate, mic dejun foarte bun, check-in-ul a fost rapid pentru un hotel mare, parcarea in apropierea hotelului, am avut camera cu vedere fix in Centrul orasului. Merita nota10 din plin!

 889. Paturi confortabile, personal amabil la piscina, mic dejun ok (poate ar trebui completat la capitolul bauturi calde cu niste ceai pe gustul copiilor- ex ceai de fructe de padure).

 890. Amplasarea,micul dejun foarte variat si imbelsugat

 891. Parcarea convenabilă, personalul amabil, camera cu pat dublu primit în locul a 2 twin, balconul, prosoapele, micul dejun, curățenia… si nu in cele din urmă… locația.

 892. Condiții foarte bune in raport cu prețul, camera a fost spatioasa, curată, baia la fel, iar de pe balcon ne-am putut relaxa și admira peisajul. O vacanța reușită, multumim Hotel Anda!

 893. Am fost impresionat de amabilitatea receptiei! Nota 10! Bravooo! Chiar daca nu s-au mai facut investitii, hotelul este curat.

 894. Raport preț calitate, bun. Personal serviabil, curatenie…la restaurant, meniuri accesibile și gustoase. Mic dejun inclus bogat și diversificat (bufet suedez).

 895. Pentru un hotel de 2 ** mi-a depasit aşteptările. Amplasare foarte bună. Am fost impresionată de faptul că ni s-au pus la dispoziţie cele necesare pentru pregătirea cafelei/ceaiului. Foarte curat. Personal amabil.

 896. Am avut intrebari inainte de cazare la care mi s-a raspuns imediat si cu detalii foarte folositoare. Personalul hotelului, ajutorul oferit, curatenia, facilitatile, locatia au fost toate peste asteptari. Vom reveni cu siguranta! Recomandam.

 897. Amplasare excelentă, personal amabil și serviabil, hotel bun

 898. Pozitia vilei este deosebita cu priveliște frumoasă. Paturile sunt mari cu saltele confortabile. Aspectul mobilei și a tapetuluii te impresioneaza în mod plăcut. Dotări deosebite la baie, cabina de dus cu multe optiuni, feon, dulăpior de baie.

 899. Locația, vederea din balcon, camera, baia, personalul, designul interior, liniștea.

 900. Camera curată si frumos amenajată. Priveliștea de la balcon super! Personalul foarte amabil si binevoitor, doamnele de la recepție ne-au ajutat cu tot de am avut nevoie. Recomand pentru o vacanță reușită!

 901. Personal super, raport calitate pret pt mese deosebit, recomand acest hotel cu maximă căldură. Ne am simtit f bine desi eram cu copilul nostru de 9 luni.

 902. Micul dejun a fost variat si foarte bun ! Locatia superba!

 903. Mic dejun destul de variat si gustos, locatie frumoasa, personal serviabil. Camera mare, cu minibar foarte bine aprovizionat, iar mancarea de la restaurant (prânz și cină), ca la mama acasă.

 904. Micul dejun destul de variat Parcarea acoperită (daca ai noroc)

 905. Personalul implicat 100% in multumirea clientilor, camerele mult mai frumoase si spatioase decat arata in fotografii, mancarea (incluzand aici si varietatea mancarurilor de la micul dejun), toate acestea mi-au depasit asteptarile. Abia astept sa revin cat de curand!😍

 906. Micul dejun diversificat și de calitate, promptitudinea cameristelor

 907. Foarte buna locatie. 300m pana la teleferic, pentru a ajunge la partiile de ski. Foarte buna zona de spa. Foarte bun mic – dejunul.

 908. Nata 10 anfara de restaurant lasa de dorit cartofi congelati ect…

 909. Locatia hotelului, curatenia, micul dejun, lifturile foarte rapide, zona Spa cu unele modificari.

 910. Amplasarea hotelului chiar lângă parc si usor de ajuns. Arhitectura hotelului. Personal amabil. Camera mica cu mobilier modest dar curata. Baia este foarte mica dar te descurci.

 911. Pentru un hotel de 2 ** mi-a depasit aşteptările. Amplasare foarte bună. Am fost impresionată de faptul că ni s-au pus la dispoziţie cele necesare pentru pregătirea cafelei/ceaiului. Foarte curat. Personal amabil.

 912. Am avut intrebari inainte de cazare la care mi s-a raspuns imediat si cu detalii foarte folositoare. Personalul hotelului, ajutorul oferit, curatenia, facilitatile, locatia au fost toate peste asteptari. Vom reveni cu siguranta! Recomandam.

 913. Camera spațioasă, balcon mare, căldura reglabilă după placerea fiecaruia, personal amabil, mic dejun bogat, diversificat și de calitate.

 914. Condiții foarte bune in raport cu prețul, camera a fost spatioasa, curată, baia la fel, iar de pe balcon ne-am putut relaxa și admira peisajul. O vacanța reușită, multumim Hotel Anda!

 915. Am fost impresionat de amabilitatea receptiei! Nota 10! Bravooo! Chiar daca nu s-au mai facut investitii, hotelul este curat.

 916. Totul a fost la superlativ, curățenie, mic dejun, interacțiunea cu personalul hotelului.

 917. Locatia situata in centru foarte aproape de telecabina, piscina foarte mare si apa destul de calda, mancarea diversificata foarte buna..per total excelent merita toti banii.

 918. Personalul f amabil, situat in centru, salteaua f confortabila.

 919. Personalul f amabil si serviabil. Mic dejun bogat si diversificat. Recomand pentru mici escapade pentru plimbari in jurul palatului

 920. Personal super, raport calitate pret pt mese deosebit, recomand acest hotel cu maximă căldură. Ne am simtit f bine desi eram cu copilul nostru de 9 luni.

 921. Micul dejun a fost variat si foarte bun ! Locatia superba!

 922. Camere spatioase, curatenie, personal amabil, parcare, peisaj superb. Vom reveni cu drag

 923. Camera e spațioasă, paturile mari, apa caldă și încălzirea nu au lipsit, am găsit loc de parcare, iar personalul a fost receptiv la nevoile noastre găsind rapid soluții.

 924. Pozitia vilei este deosebita cu priveliște frumoasă. Paturile sunt mari cu saltele confortabile. Aspectul mobilei și a tapetuluii te impresioneaza în mod plăcut. Dotări deosebite la baie, cabina de dus cu multe optiuni, feon, dulăpior de baie.

 925. Amplasarea liniștită și totuși foarte aproape de centru, amabilitatea și disponibilitatea personalului, arhitectura clădirii, atmosfera prietenoasă, parcare disponibilă.

 926. O locație cu multe superlative: aproape de centrul orașului, amplasată într-o zonă liniștită, aerul retro al vilei. Facilitatea dispune de locuri de parcare suficiente, este curată, iar personalul amabil. Ne-am dorit demult să ajungem aici, a fost mai greu cu rezervarea (f. solicitată) – ne-am rezervat camera cu șase luni înainte! Foarte curat în camere, sunt dotate cu toate facilitățile, deși noi nu am venit pentru gătit. Pentru amatori există grătar, iar dimineața te poți relaxa la o cafea în grădină sau în balansoare. Breakfast de excepție, poate cel mai bun din câte am servit în țară. În ultima zi a fost chiar brunch super!Foarte mulțumiți la acest capitol. Mă repet…Ne-am dori mult să ajungem în acest loc pentru superlativele menționate mai sus, și chiar pentru liftul interior, supărător de ermetic, (speram că este mai vechi!), care ne-a urcat la etajul doi în vreo 20 lungi secunde! Vom reveni cu siguranță!

 927. Am rezervat o camera dubla si am primit un apartament care a fost la acelasi pret, foarte dragut si spatios, cu 2 dormitoare si un mic living. Temperaturile au fost mai scazute si am avut mereu caldura in apartament si tot timpul apa calda, chiar fierbinte la dus, ceea ce a fost foarte bine! Mic dejun diversificat, stil bufet suedez si foarte buna! Per total a fost ok

 928. Micul dejun foarte bun, diversificat, puțin aglomerat după ora 9. Piscina de asemenea cam inghesuit, dar cand este hotelul plin este normal. „De vina sunt managerii care stiu sa umple hotelul.” Bravo lor !!!

 929. Personal dragut, curatenie in camera in fiecare zi, mic dejun bun, locatie excelenta, tv smart in camera, liftul se misca repede, parcarea ok. Daca o sa faceti un spa mai mare o sa revenim cu placere.

 930. Amplasarea, aproape de toate atractiile statiunii. Camera renovata arata bine si era curata. De apreciat gestul de a oferi o sticla de vin din partea hotelului.

 931. Foarte accesibil, in special daca vii cu trenul! Pat confortabil. Cald in camera. Pret foarte bun.

 932. Curățenia din cameră, căldura permanentă, prosoape curate schimbate zilnic. Mulțumiri domnului de la recepție care ne-a propus să ne lăsăm bagajele în camera de bagaje, după ora de check-out, lucru care ne-a avantajat.

 933. Raportul calitate preț foarte bun, amplasarea in centrul orașului, acces la multe magazine, restaurante, stații de autobuz, etc. Destul de curat

 934. Totul foarte curat , poziționare excelenta , mic dejun foarte bun!

 935. Restaurantul,mancare foarte bine pregatita ,cinste bucatarilor!

 936. Amplasarea exceptionala, personalul amabil, mic dejun foarte bun. Lobby interesant.

 937. Camera spațioasă, balcon mare, căldura reglabilă după placerea fiecaruia, personal amabil, mic dejun bogat, diversificat și de calitate.

 938. Condiții foarte bune in raport cu prețul, camera a fost spatioasa, curată, baia la fel, iar de pe balcon ne-am putut relaxa și admira peisajul. O vacanța reușită, multumim Hotel Anda!

 939. Am fost impresionat de amabilitatea receptiei! Nota 10! Bravooo! Chiar daca nu s-au mai facut investitii, hotelul este curat.

 940. Locatie buna, apropiata fata de atractiile principale cu parcare proprie. Mic dejun proaspat si variat.

 941. Curatenie si caldura super ok nota 10, personal de nota 10 , locatie excelenta 5 min pana in centru . Mancare exceptionala

 942. Amplasarea liniștită și totuși foarte aproape de centru, amabilitatea și disponibilitatea personalului, arhitectura clădirii, atmosfera prietenoasă, parcare disponibilă.

 943. Locatia perfecta pt un sejur in Sinaia. Camera f spatioasa, cu loc de servit cafeluta, o zona cu chicineta si loc de dormit, toate amenajate cu gust. Totul ff curat si primitor, atmosfera calda. Cu siguranta vom reveni.

 944. Camera frumoasa si spatioasa, vedere frumoasa, curatenie!

 945. Camera spatioasă,curată, călduroasă Posibilitatea de self check-in Raport foarte bun calitate-preț Chicineta dotată cu tot ceea ce trebuie Concluzie:Ne-am simtit foarte bine,recomand Alfinio!

 946. Micul dejun fabulos, personalul din restaurant foarte atent, serviabil, menu variat cu produse foarte bine gatite.Curat in camera, cald, facilitati ok.

 947. Un hotel foarte ok. Mancarea foarte buna, camerele curate( aici se mai poate lucra putin la accesoriile din baie, sa se mai inlocuiasca) curatentie in fiecare zi( nici la hoteluri invecinate muult mai scumpe nu am avut asa ceva) deci aveti multe + de la noi pentru asta! TOT personalul foarte amabil si zambitor! Bravo, felicitari si pentru asta! Noi cu siguranta vom reveni 🙂

 948. Mic dejun diversificat, cafea buna, curatenie, caldura, personal amabil, camere destul de mari mobilate interesant.

 949. Micul dejun a fost exceptional! Am fost foarte multumiti de absolut tot. Vom recomanda si altor prieteni locatia.

 950. Totul a fost comform asteptarilor la un pret pe masura. Este si un restaurant bun la doi pasi de locatie la care se ofera 10% reducere pentru cei cazati, dar destul de scump. Micul de jun co tine cam tot ce trebuie pentru un mic de jun bun.

 951. Totul a fost foarte bine, micul dejun foarte bun, zona spa buna pentru relaxare, cald in camera.

 952. Camera cocheta, curata, vedere excelenta. Micul dejun foarte bun si diversificat. Personalul amabil. Recomand cu drag!

 953. Totul se rezolva indiferent de problema. Oameni sunt foarte politicosi, pana și cei care vin sa se cazeze sunt foarte foarte politicosi ! Recomand !! Camerele foarte curate foarte aranjate și cochete și au un preț accesibil oricărui buzunar indiferent de produse sau servicii !

 954. Personal foarte amabil, atent la cererile clientilor. Am cerut camere renovate si ni s-au dat. Camerele sunt curate si frumos amenajate. Mic dejun bogat si bun. Am apreciat vinul din partea casei.

 955. Curatenie caldura in camera prosoape schimbate zilnic

 956. O alegere perfectă, pretul este raportat la calitatea serviciilor oferite . Merita !

 957. Personalul ne a intampinat cu zambetul pe buze si a fost prezent si foarte amabil pe toata perioada sederii. Camera arata foarte bine, utilata cu tot ce am fi putut avea nevoie! Baia micuta dar cocheta. Patul super confortabil iar lenjeria impecabila! Balconul ne a rasfatat prin pozitionarea si marimea lui, ne a oferit peisaje de nedescris. Am baut cafeaua delectandu ne cu agitatia placuta a acestui orasel desprins din povesti! Vom reveni cat de curand! ❤️

 958. Confortul și curățenia din cameră. Amabilitatea personalului. Micul dejun excelent.

 959. Totul foarte curat , poziționare excelenta , mic dejun foarte bun!

 960. Restaurantul,mancare foarte bine pregatita ,cinste bucatarilor!

 961. MIC DEJUN DIVERS. LOCATIA DE EXCEPTIE. PARCAREA PROBLEMATICA, CIND ESTE AGLOMERAT. STRAZI INGUSTE.

 962. Locatie buna, apropiata fata de atractiile principale cu parcare proprie. Mic dejun proaspat si variat.

 963. Curatenie si caldura super ok nota 10, personal de nota 10 , locatie excelenta 5 min pana in centru . Mancare exceptionala

 964. Personal foarte amabil. Suita extrem de spatioasa. Potential de suită a unui hotel de 5 stele având in vedere spatiul generos si al intrarii direct de afara, ceea ce ofera f multa intimitate si linistite.

 965. Gazde minunate, o arhitectura exceptionala si o cafea reusita la micul dejun. Ce poti cere mai mult? 😀

 966. Foarte frumos, se păstrează stilul arhitectural și mare parte din mobilier, într-o clădire de app 100 de ani. Recomand camera deluxe, ferestrele mari și cu vedere pe măsură. Calitate/preț 10/10

 967. Proprietarul este un om extraordinar, foarte binevoitor și deschis, camera foarte spațioasă, zona centrală, dar totuși liniștită

 968. Locatia este foarte bine amplasata , in zona centrala , linistita in apropierea hotelului International. Gazda , Dnul Iulian este o persoana foarte amabila , oferind turistilor informatii pentru un sejur cat mai frumos. Cu siguranta vom mai reveni aici.

 969. Un sejur minunat la care au contribuit decisiv condițiile, serviciile și amabilitatea oferite de gazde. Voi reveni cu drag.

 970. Foarte spațios, balcon mare, aproape de orice, locație foarte bună, parcare interioara.

 971. Locația foarte bună . Camera spatioasa și caldura ok

 972. Amplasarea vilei (vizavi de hotel Sinaia) este foarte potrivita pentru cei care vin cu trenul si pentru cei care vor sa aibe magazine aproape(megaimage, carrefour, etc).

 973. Camera luminoasă,călduroasă,patul confortabil,curățenie.

 974. Incredibil de curat. Cred ca este primul loc in care a fost atat de curat. Personalul incredibil de amabil si atent.

 975. Curatenie, liniste si un peisaj minunat din camera.

 976. Hotelul este foarte bine amplasat, chiar in centrul orașului. Parcarea este un plus. In partea cea noua a hotelului este ok, s a lucrat frumos și este confortabil. Micul dejun a fost livrat in camera, cam slăbuț cei drept .. mai mult n am ce sa spun despre el. Designul camerei este foarte drăguț, mi-ar fi plăcut sa regăsesc puțin mai mult design și pe balcon, dar sunt sigura ca vor fi , probabilpe viitor, pentru ca am văzut niște schimbări foarte plăcute in hotel de acum doi ani și pana acum. Recomand camerele cu balcon pentru ca au vederea camerei spre oraș. Cele fără balcon nu au o priveliște prea drăguța.

 977. Camerele curate, baia modernă și nu în ultimul rând personalul, promit și primitor.

 978. Camera proaspat renovata, decorata in stil minimalist si de bun gust.

 979. Zona liniștită, personalul amabil și o cameră călduroasă.

 980. Zona liniștită, personalul amabil și o cameră călduroasă.

 981. Micul dejun foarte bun, locatie linistita. Acces un pic dificil din cauza scarilor.

 982. Foarte curat, accesibil, parcare proprie păzită, foarte multă liniște. Recomand!

 983. M am simtit ca acasa. Apartamentul este foarte bine utilat si mobilat si ai absolut tot ce e necesar la dispozitie. M-a bucurat sa gasesc cafea si zahar brun(mare plus pt mine acest touch), fapt ce m-a facut sa ma simt si mai mult ca acasa!

 984. Gazda a fost foarte primitoare si drăguță. Garsoniera situată la etajul 1 este spațioasă si incredibil de curată 🙂 ai tot ce iti trebuie, ba chiar prea multe pentru o garsonieră de vacanță :)) zona este liniștită, complexul dispune de suficiente locuri de parcare, un mic loc de joacă pentru copii și un foișor.

 985. Locatie f buna; gazde primitoare; curatenie; parcare; intr-un cuvant:excelent.

 986. Camera luminoasă,călduroasă,patul confortabil,curățenie.

 987. Incredibil de curat. Cred ca este primul loc in care a fost atat de curat. Personalul incredibil de amabil si atent.

 988. Personalul foarte amabil si drăguț, mâncarea excelenta, curățenie.

 989. Arhitectura deosebita, localizarea aproape de centrul orasului, atmosfera primitoare. Foarte pet friendly 🙂

 990. Mic dejun servit direct de personal. Consistent si foarte gustos.

 991. Pozitionarea, curățenia si personalul au fost de exceptie.

 992. Locatia este foarte avantajoasa pentru cei care calatoresc cu trenul, gara nefiind departe. Personalul hotelului este foarte amabil. Camera curata si incalzita la sosire, baia foarte curata. Deseurile menajere au fost ridicate zilnic. Mic dejun variat si gustos.

 993. Amplasat chiar în centrul stațiunii Sinaia, mic dejun bogat și diversificat. Curat, personal amiabil.

 994. Patul dusul tv feon de uscat părul veioze curățenia căldură

 995. Totul a fost foarte bine.Camere foarte curate,mic dejun foarte bun și personalul amabil.Ne am simțit foarte bine și relaxați.Recomand!

 996. Foarte curat, foarte cald in camere! Personalul foarte amabil!

 997. O locație unde ne-am simtit foarte bine ! De la terasa vilei te bucuri de o priveliște superbă! Camera foarte călduroasă, curată și primitoare ! Baia de asemenea foarte curată. Proprietarul este foarte cumsecade si va sta la dispozitie cu tot ce aveti nevoie ! Pentru un cuplu este locul perfect. Recomand !

 998. Curățenie, proprietarul foarte primitori si cumsecade

 999. Oameni ospitalieri, atenti, dar discreti. Foarte, foarte cald in camera.