Cazare ieftina La Mare Neptun

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Neptun, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Neptun, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Neptun, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Neptun, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Aura si Avram Bucur din Hotarani, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Aura si Avram Bucur din Hotarani, jud. OltCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Nicoară si Doru Drosu din Salcioara, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Neptun, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nicoară si Doru Drosu din Salcioara, jud. PrahovaCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Norica si Aurora Kiazim din Romanii de Jos, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Norica si Aurora Kiazim din Romanii de Jos, jud. ValceaCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Alex si Valeria Constantinescu din Mosna, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Neptun, Constanţa, România!

  (Alex si Valeria Constantinescu din Mosna, jud. DoljCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Iulian si Andrian Braghiș din Doina, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Neptun, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iulian si Andrian Braghiș din Doina, jud. BotosaniCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Teohari si Jasmina Anghelescu din Brasauti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Neptun, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Neptun, Constanţa, România.

  (Teohari si Jasmina Anghelescu din Brasauti, jud. NeamtCazare in Neptun, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 1. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 2. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 3. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 4. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 5. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 6. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 7. Amplasarea hotelului , curatenia lenjeriei ,linistea in hotel/camere ,siguranta si in mod deosebit receptionera

 8. Raportul calitate pret este f bun. Personalul este amabil. Serviciile de curatenie sunt bune. Ne-am simtit f bine. Recomandam.

 9. Personalul este amabil, hotelul este execrabil, pereți scorojiți, baia murdară, nu era decât o priză în toată camera, priză în care era frigiderul, dacă voiam să ma uit la tv(un tv vechi, cu tub, minuscul), trebuia să scot frigiderul, la fel dacă voiam să-mi încarc telefonul, nu recomand la nimeni, a fost o vacanță de coșmar

 10. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 11. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 12. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 13. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 14. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 15. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 16. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 17. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 18. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 19. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 20. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 21. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 22. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 23. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 24. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 25. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 26. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 27. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 28. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 29. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 30. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 31. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 32. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 33. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 34. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 35. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 36. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 37. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 38. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 39. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 40. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 41. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 42. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 43. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 44. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 45. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 46. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 47. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 48. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 49. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 50. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 51. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 52. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 53. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 54. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 55. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 56. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 57. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 58. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 59. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 60. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 61. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 62. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 63. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 64. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 65. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 66. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 67. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 68. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 69. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 70. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 71. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 72. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 73. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 74. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 75. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 76. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 77. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 78. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 79. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 80. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 81. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 82. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 83. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 84. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 85. Amplasarea hotelului , curatenia lenjeriei ,linistea in hotel/camere ,siguranta si in mod deosebit receptionera

 86. Raportul calitate pret este f bun. Personalul este amabil. Serviciile de curatenie sunt bune. Ne-am simtit f bine. Recomandam.

 87. Personalul este amabil, hotelul este execrabil, pereți scorojiți, baia murdară, nu era decât o priză în toată camera, priză în care era frigiderul, dacă voiam să ma uit la tv(un tv vechi, cu tub, minuscul), trebuia să scot frigiderul, la fel dacă voiam să-mi încarc telefonul, nu recomand la nimeni, a fost o vacanță de coșmar

 88. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 89. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 90. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 91. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 92. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 93. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 94. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 95. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 96. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 97. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 98. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 99. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 100. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 101. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 102. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 103. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 104. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 105. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 106. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 107. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 108. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 109. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 110. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 111. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 112. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 113. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 114. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 115. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 116. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 117. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 118. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 119. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 120. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 121. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 122. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 123. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 124. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 125. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 126. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 127. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 128. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 129. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 130. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 131. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 132. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 133. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 134. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 135. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 136. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 137. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 138. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 139. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 140. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 141. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 142. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 143. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 144. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 145. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 146. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 147. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 148. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 149. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 150. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 151. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 152. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 153. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 154. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 155. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 156. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 157. Personal extrem de amabil, iar curățenia in camere se face zilnic. Apartamentul spațios, două televizoare la care oricum nu s-a uitat nimeni ca doar eram in vacanta.😁 Piscină cu apa curata, una peste alta locația nu dezamageste.

 158. LINISTE CONFORT AMABILITATE DEOSEBITA CURATENIE

 159. O locatie care arata cu adevarat cele 3 stele. Personal deosebit de cordial si serviabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. O curatenie exemplara atat in camere cat si in exterior. Piscina curatata in fiecare zi, gardurile verzi tunse, pana si foile cazute din copaci sant adunate imediat. Intr-un cucant super

 160. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 161. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 162. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 163. Amplasarea foarte buna a proprietatii, apropierea de plaja, camera foarte bine dotata.

 164. Personalul de la receptie este bine instruit si amabil. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Patul mare si destul de confortabil.

 165. Localizarea Camera spațioasă si faptul ca avea balcon Fetele de la receptie foarte amabile Lenjeria si prosoapele albe

 166. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 167. Recomand! Ne-a placut foarte mult amplasarea hotelului, este foarte multa liniste, te poti odihni cum trebuie, personalul a fost extrem de amabil si bine instruit, camerele curate, salteaua excelenta, baia se vedea ca a fost renovata, as aprecia-o la 4 stele, doamnele de la curatenie chiar isi faceau treaba. Per total este totul la superlativ, s-a investit si se vede acest lucru.

 168. Cameră renovată recent, mobilier nou, baie curată, cu gresie și faianță nouă. Frumos. Impresie foarte plăcută. Ferestrele dădeau în spate, spre o zonă verde, cu copaci. Era liniște și răcoare.

 169. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 170. Zona foarte liniștită .Personalul super drăguț !Recomand acest hotel pentru confort și liniște!Că o recomandare micul dejun sa fie mai variat !

 171. locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj minunat, putin cam departe de plaja dar in rest ok. mancare buna, curtenie personalul foarte amabil.

 172. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 173. Camerele hotelului de patru stele erau spațioase și confortabile.

 174. Amplasarea hotelului,vederea din camera (după ce am cerut sa mi se schimbe camera),restaurantul cu terasa acestuia,personalul ok,mâncarea la micul dejun a fost ok,parcarea ok (dar cam mica),piscina interioara și exterioara

 175. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 176. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 177. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 178. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 179. Amplasament hotel aproape de plaja,mobilier camera nou ,ales cu bun gust, aer conditionat, televizor LED cu programe variate transmise digital,curatenie zilnica in camera

 180. Mancarea buna si prospata. Camera curata/lenjerie curata/baie curata/prosoape curate/totul ok.

 181. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 182. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 183. Spatiu in camere mult mai mare decat ma asteptam.Aerul conditionat,dotarile din bucatarie,balconul,spatiu de depozitare a hainelor a fost la nivelul asteptarilor mele.

 184. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 185. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 186. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 187. Mic dejun foarte bun ( nu foarte diversificat, dar nici acasa nu ai in frigider 50 de sortimente de mancare ) Personal amabil Piscina destul de mare, temperatura apei foarte buna

 188. Mancarea la bufetul suedez a fost acceptabila si in cantitate suficienta

 189. Patul si pernele au fost confortabile, oglinda mare in hol, vederea din balcon spre piscina, e bine venit minifrigiderul din camera. Micul dejun destul de variat, foarte buna cafeaua espresso.

 190. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 191. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 192. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 193. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 194. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 195. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 196. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 197. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 198. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 199. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 200. Am avut aer condiționat și piscina era funcțională și foarte frumoasa.

 201. Camera renovata e ok, mobila noua, plasa de tantari la geam, lampi si prize de-o parte si de alta a patului, hotel constructie veche adica respectand niste norme de constructie ce asigura luminozitate si ventilatie, holuri si receptie spatioase, zona linistita fara zgomot. Parcarea gratuita, un avantaj fata de alte hoteluri. Nu am folosit piscina, dar am vazut un domn curatand-o seara, deci probabil e intretinuta. Personalul mi s-a parut ok. Un punct in plus al hotelului este ca se afla pe booking.com.

 202. Personal extrem de amabil, iar curățenia in camere se face zilnic. Apartamentul spațios, două televizoare la care oricum nu s-a uitat nimeni ca doar eram in vacanta.😁 Piscină cu apa curata, una peste alta locația nu dezamageste.

 203. LINISTE CONFORT AMABILITATE DEOSEBITA CURATENIE

 204. O locatie care arata cu adevarat cele 3 stele. Personal deosebit de cordial si serviabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. O curatenie exemplara atat in camere cat si in exterior. Piscina curatata in fiecare zi, gardurile verzi tunse, pana si foile cazute din copaci sant adunate imediat. Intr-un cucant super

 205. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 206. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 207. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 208. Amplasarea foarte buna a proprietatii, apropierea de plaja, camera foarte bine dotata.

 209. Personalul de la receptie este bine instruit si amabil. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Patul mare si destul de confortabil.

 210. Localizarea Camera spațioasă si faptul ca avea balcon Fetele de la receptie foarte amabile Lenjeria si prosoapele albe

 211. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 212. Recomand! Ne-a placut foarte mult amplasarea hotelului, este foarte multa liniste, te poti odihni cum trebuie, personalul a fost extrem de amabil si bine instruit, camerele curate, salteaua excelenta, baia se vedea ca a fost renovata, as aprecia-o la 4 stele, doamnele de la curatenie chiar isi faceau treaba. Per total este totul la superlativ, s-a investit si se vede acest lucru.

 213. Cameră renovată recent, mobilier nou, baie curată, cu gresie și faianță nouă. Frumos. Impresie foarte plăcută. Ferestrele dădeau în spate, spre o zonă verde, cu copaci. Era liniște și răcoare.

 214. Amplasarea hotelului , curatenia lenjeriei ,linistea in hotel/camere ,siguranta si in mod deosebit receptionera

 215. Raportul calitate pret este f bun. Personalul este amabil. Serviciile de curatenie sunt bune. Ne-am simtit f bine. Recomandam.

 216. Personalul este amabil, hotelul este execrabil, pereți scorojiți, baia murdară, nu era decât o priză în toată camera, priză în care era frigiderul, dacă voiam să ma uit la tv(un tv vechi, cu tub, minuscul), trebuia să scot frigiderul, la fel dacă voiam să-mi încarc telefonul, nu recomand la nimeni, a fost o vacanță de coșmar

 217. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 218. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 219. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 220. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 221. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 222. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 223. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 224. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 225. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 226. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 227. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 228. Am avut aer condiționat și piscina era funcțională și foarte frumoasa.

 229. Personal extrem de amabil, iar curățenia in camere se face zilnic. Apartamentul spațios, două televizoare la care oricum nu s-a uitat nimeni ca doar eram in vacanta.😁 Piscină cu apa curata, una peste alta locația nu dezamageste.

 230. LINISTE CONFORT AMABILITATE DEOSEBITA CURATENIE

 231. O locatie care arata cu adevarat cele 3 stele. Personal deosebit de cordial si serviabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. O curatenie exemplara atat in camere cat si in exterior. Piscina curatata in fiecare zi, gardurile verzi tunse, pana si foile cazute din copaci sant adunate imediat. Intr-un cucant super

 232. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 233. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 234. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 235. Amplasarea hotelului , curatenia lenjeriei ,linistea in hotel/camere ,siguranta si in mod deosebit receptionera

 236. Raportul calitate pret este f bun. Personalul este amabil. Serviciile de curatenie sunt bune. Ne-am simtit f bine. Recomandam.

 237. Personalul este amabil, hotelul este execrabil, pereți scorojiți, baia murdară, nu era decât o priză în toată camera, priză în care era frigiderul, dacă voiam să ma uit la tv(un tv vechi, cu tub, minuscul), trebuia să scot frigiderul, la fel dacă voiam să-mi încarc telefonul, nu recomand la nimeni, a fost o vacanță de coșmar

 238. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 239. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 240. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 241. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 242. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 243. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 244. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 245. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 246. Am avut aer condiționat și piscina era funcțională și foarte frumoasa.

 247. Personal extrem de amabil, iar curățenia in camere se face zilnic. Apartamentul spațios, două televizoare la care oricum nu s-a uitat nimeni ca doar eram in vacanta.😁 Piscină cu apa curata, una peste alta locația nu dezamageste.

 248. LINISTE CONFORT AMABILITATE DEOSEBITA CURATENIE

 249. O locatie care arata cu adevarat cele 3 stele. Personal deosebit de cordial si serviabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. O curatenie exemplara atat in camere cat si in exterior. Piscina curatata in fiecare zi, gardurile verzi tunse, pana si foile cazute din copaci sant adunate imediat. Intr-un cucant super

 250. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 251. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 252. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 253. Amplasarea foarte buna a proprietatii, apropierea de plaja, camera foarte bine dotata.

 254. Personalul de la receptie este bine instruit si amabil. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Patul mare si destul de confortabil.

 255. Localizarea Camera spațioasă si faptul ca avea balcon Fetele de la receptie foarte amabile Lenjeria si prosoapele albe

 256. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 257. Recomand! Ne-a placut foarte mult amplasarea hotelului, este foarte multa liniste, te poti odihni cum trebuie, personalul a fost extrem de amabil si bine instruit, camerele curate, salteaua excelenta, baia se vedea ca a fost renovata, as aprecia-o la 4 stele, doamnele de la curatenie chiar isi faceau treaba. Per total este totul la superlativ, s-a investit si se vede acest lucru.

 258. Cameră renovată recent, mobilier nou, baie curată, cu gresie și faianță nouă. Frumos. Impresie foarte plăcută. Ferestrele dădeau în spate, spre o zonă verde, cu copaci. Era liniște și răcoare.

 259. A fost curat,frumos, exterior frumos și îngrijit!

 260. Micul de jun nu e stralucit, in schimb cina este peste asteptari. Mancare proaspata si gustoasa, chiar daca nu sofisticata. Complimente bucatarilor! Hotelul e renovat si arata bine ca si design. A fost un sejur relaxant si placut.

 261. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 262. Locatie excelenta( f aproape de gara Neptun, o gradina cu mancare excelenta, restaurantul Ambasador)in zona cea mai linistita si verde de pe litorlalul romanesc; camera inalta si spatioasa, decorata f placut; apa calda la discretie si aer conditionat perfect functional. Personal extrem de amabil

 263. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 264. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 265. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 266. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 267. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 268. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 269. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 270. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 271. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 272. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 273. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 274. Am ajuns la acest hotel in afara sezonului si am fost placuti surprinsi de curatenia din hotel si amabilitatea personalului. Preturile din extrasezon au fost foarte convenabile ! Hotelul este situat langa halta Neptun, destul de aproape de plaja si restaurante / magazine, intr-o zona foarte linistita. Pat confortabil, mobilier de baza, wifi ok.

 275. Personalul foarte amabil, iar stațiunea foarte ok, eu fiind la al 7_lea sejur consecutiv în Neptun.

 276. Camera a fost mare, curata, temperatura optima, personalul a fost prietenos si amabil.

 277. Personal extrem de amabil, iar curățenia in camere se face zilnic. Apartamentul spațios, două televizoare la care oricum nu s-a uitat nimeni ca doar eram in vacanta.😁 Piscină cu apa curata, una peste alta locația nu dezamageste.

 278. LINISTE CONFORT AMABILITATE DEOSEBITA CURATENIE

 279. O locatie care arata cu adevarat cele 3 stele. Personal deosebit de cordial si serviabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. O curatenie exemplara atat in camere cat si in exterior. Piscina curatata in fiecare zi, gardurile verzi tunse, pana si foile cazute din copaci sant adunate imediat. Intr-un cucant super

 280. Locatie excelenta( f aproape de gara Neptun, o gradina cu mancare excelenta, restaurantul Ambasador)in zona cea mai linistita si verde de pe litorlalul romanesc; camera inalta si spatioasa, decorata f placut; apa calda la discretie si aer conditionat perfect functional. Personal extrem de amabil

 281. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 282. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 283. A fost curat,frumos, exterior frumos și îngrijit!

 284. Micul de jun nu e stralucit, in schimb cina este peste asteptari. Mancare proaspata si gustoasa, chiar daca nu sofisticata. Complimente bucatarilor! Hotelul e renovat si arata bine ca si design. A fost un sejur relaxant si placut.

 285. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 286. Personal amabil, f. curat, aproape pt plaja, muzica live și de bun simt seara la masa

 287. raportul calitate-pret a fost unul bun, recomand cu caldura

 288. Am avut o cameră dublă cu vedere la piscină și una dublă superioară, în corpul nou, cu vedere la parcare. Este liniște, chiar și în camerele din zona piscinei, și în cele care dau spre strada principală. Minibarul este bine aprovizionat și cu prețuri decente. Camera superioară este mare. Sînt plase de insecte la geamuri și scaune și masă în balcoane. Hotelul are multe facilități, bar, piscină, inclusiv un magazin binevenit, cu articole pentru plajă și suveniruri. Am observat și un cabinet medical și o cameră de joacă pentru copii. Bancomat în hol. Restaurant. Oferta de cazare include mic dejun și cină. Centru modern spa. Spații de depozitare suficiente. Camerele, deși mici, sînt bine mobilate, au inclusiv spațiu de ședere. Dotări complete, inclusiv halate, trusă de cusut și alte asemenea. Amplasare ideală, în zonă verde, liniștită, la 2 minute de plajă. Plaja din zonă este una dintre cele mai bune de pe litoralul nostru.

 289. Servicii extraordinare, personal foarte bine pregatit, amabil si dornic sa iti satisfaca toate nevoile. Camere mari, spațioase, de o curățenie ireproșabilă. Mic dejun foarte variat. De revenit? Cu siguranță! 😊

 290. Totul a fost perfect! Servicii ireprosabile, de foarte buna calitate, personal de exceptie. Camerele sunt cu un design deosebit si mancarea este foarte buna. Noi ne-am simtit excelent si revenim de fiecare data aici cu multa placere.

 291. Camere mari,spatioase si o curatenie desavarsita! Micul dejun foarte diversificat! Personalul dragut si gata oricand sa te ajute cand ai nevoie! Vom reveni cu siguranta!

 292. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 293. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 294. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 295. Micul dejun a fost bun.Hotelul este amplasat intr-o zona linstita, plina de verdeata.

 296. Locatie buna, personal amabil, camera curata, cu grup sanitar si dus curate si functionale, au dat caldura pe perioada noptii, piscina mare cu apa calda, restaurant mare, curat, cu acces la terasa, mic dejun ok.

 297. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 298. A fost curat,frumos, exterior frumos și îngrijit!

 299. Micul de jun nu e stralucit, in schimb cina este peste asteptari. Mancare proaspata si gustoasa, chiar daca nu sofisticata. Complimente bucatarilor! Hotelul e renovat si arata bine ca si design. A fost un sejur relaxant si placut.

 300. Camera curată ,spațioasă ,piscina din interior foarte buna .

 301. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 302. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 303. Locatia ok, terasa afara frumusel amenajata, personal dragut

 304. Locatie excelenta( f aproape de gara Neptun, o gradina cu mancare excelenta, restaurantul Ambasador)in zona cea mai linistita si verde de pe litorlalul romanesc; camera inalta si spatioasa, decorata f placut; apa calda la discretie si aer conditionat perfect functional. Personal extrem de amabil

 305. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 306. Raportul calitate – preț în această perioadă a fost ok, însă în sezon preturile sunt prea mari din punctul meu de vedere.

 307. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 308. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 309. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 310. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 311. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 312. Totul a fost mai mult decat ok. Conditii de 3* la pret de 2*. Locatia hotelului este cea mai apropiata de plaja. Camerele arata exact ca un pozele de prezentare, mobilier nou, tamplarie de termopan, cu plasa de insecte la geam, tv led de 80 cm, aer conditionat, frigider tip mini-bar, baia renovata. In camera se face curat zilnic. De asemenea la check-in noi am ajuns la ora 8:30 iar la ora 9 am fost cazati desi ora de check-in este mult mai tarzie. Cu siguranta vom reveni.

 313. Micul dejun a fost bun.Hotelul este amplasat intr-o zona linstita, plina de verdeata.

 314. Locatie buna, personal amabil, camera curata, cu grup sanitar si dus curate si functionale, au dat caldura pe perioada noptii, piscina mare cu apa calda, restaurant mare, curat, cu acces la terasa, mic dejun ok.

 315. Aici am fost in voiaj de nunta acum…33 de ani! Totul ne place!❤️

 316. Poziția centrala, aproape de magazine și plaja… Camera de familie unde am stat este ok, spațioasă, camerele duble în schimb sunt cam mici..

 317. In primul rand este foarte ieftin, amplasare de top, parcarea nu este o problema si in general liniste, zgomotul strazii nu ajunge pana aici. In camera semnal bun la internet, frigider si televizor. Am ramas placut surprins, cand sa agatam prosoapele pe usile de la sifonier, inainte am sters partea superioasa a usilor si nu era fir de praf.

 318. Personal amabil si eficient, hotel curat si in stare generala buna, amplasare OK, WiFi gratuit, locuri de parcare suficiente. Adica un hotel care ofera exact ceea ce promite pe diversele site-uri de rezervare – nici mai mult, nici mai putin. Pe scurt, o foarte buna alegere pentru cei care cauta o vacanta reusita, la un pret redus!

 319. Personaul este foarte amabil. Mi a facut placere sa interactionez cu el.

 320. Personalul foarte amabil, hotel construit dupa 1990, aspect modern, curatenie zilnica , destul de aproape de plaja 10-12 minute pe jos, raport pret calitate foarte bun. Pentru cine se asteapta la mai mult sa stie ca nu exista balcon, frigiderul e foarte mic si televizorul model vechi, dar pe noi nu ne-a deranjat, ca doar am stiut din poze cand am rezervat.

 321. Mi-a placut curatenia de pe holul hotelului si la receptie. Mi-a placut si cafeaua de la bar, inclusiv doamna barmanita, tare draguta.

 322. Micul dejun a fost bogat si variat. Hotelul are piscina interioara si exterioara. Personalul a rezolvat rapid solicitarea de a schimba becurile care nu functionau.

 323. A fost curat,frumos, exterior frumos și îngrijit!

 324. Micul de jun nu e stralucit, in schimb cina este peste asteptari. Mancare proaspata si gustoasa, chiar daca nu sofisticata. Complimente bucatarilor! Hotelul e renovat si arata bine ca si design. A fost un sejur relaxant si placut.

 325. Vacanta reusita pentru prima data la neptun, conditii ok, curatenie, oameni zambitori, super aproape de plaja! Multumesc hotel Q!

 326. Locatie excelenta( f aproape de gara Neptun, o gradina cu mancare excelenta, restaurantul Ambasador)in zona cea mai linistita si verde de pe litorlalul romanesc; camera inalta si spatioasa, decorata f placut; apa calda la discretie si aer conditionat perfect functional. Personal extrem de amabil

 327. -prosoape bune și de calitate -presiune apa buna(probabil pentru ca eram la etajul 1) -nu se fură din cameră nici măcar o monedă(oameni cinstiți) -cameriste cât de cât amabile -țigări la recepție -Liniște -Minibalcon drăguț

 328. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 329. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 330. Doamna care facea curatenie a facut tot posibilul sa ne permita accesul in camera mult mai repede deoarece avem copii mici, apartamentul este curat si are multe facilitati, locatia este excelenta, in zona linistita si curata, aproape de plaja.

 331. Locatia Hotelul este recent renovat, are termopan si mobila noua. Camerele au aer conditionat. Are plasa de insecte la usa balconului. As mai reveni.

 332. Personalul este foarte ok și politicos.Profesionisti

 333. Faptul ca era amplasat chiar in centrul statiunii, cu acces usor la restaurante si la plaja.

 334. Echipamentele folosite in baie și camera sunt de calitate și bun gust.

 335. Piscina, camera amplasata intr-o zona linistita,hotelul aproape de centrul statiunii.

 336. Calitate/pret ok. Curat, aer conditionat si frigider – foarte bune !

 337. Camera ok. Așternuturi curate, fără rupturi, baia semi renovata, lipsa perdea dus și plasa țânțari.

 338. Disponibilitatea si amabilitatea personalului de la receptia hotelului, dar si al personalului care deserveste restaurantul.

 339. Mic dejun diversificat , personalul de exceptie ,curatenie …intr- un cuvant EXCEPTIONAL !

 340. Amplasare excelentă, personalul foarte amabil, curățenie in cameră, recomand!

 341. Stralucirea holurilor, a camerelor, umbra din paduricea pe care o vedeam de la fereastra, servabilitatea personalului au fost de remarcat.

 342. Aproape de plaja (10 min pe jos, 4-5 cu masina), locatie linistita, terasa draguta de luat cafeaua dimineata, receptivitatea la solicitarea clientului (am avut un frigider care congela tot si care facea condens in camera; la solicitarea noastra a fost schimbat).

 343. Micul dejun a fost bogat si variat. Hotelul are piscina interioara si exterioara. Personalul a rezolvat rapid solicitarea de a schimba becurile care nu functionau.

 344. A fost curat,frumos, exterior frumos și îngrijit!

 345. Micul de jun nu e stralucit, in schimb cina este peste asteptari. Mancare proaspata si gustoasa, chiar daca nu sofisticata. Complimente bucatarilor! Hotelul e renovat si arata bine ca si design. A fost un sejur relaxant si placut.

 346. Liniștea . A fost totul perfect mai puțin toaleta😢

 347. Atmosfera linistita,hotelul situat la circa 10 min de plaja olimp.Mic dejun bogat ,piscina ok,preturile de la bar c-am piperate

 348. Am stat intr-o camera dubla superioara, mare, curata, cu aer conditionat. Piscina excelenta! Aproape de plaja, parcare gratuita in fata hotelului

 349. Totul este la superlativ . Pentru cei care caută confortul de acasă , liniște , intimitate , recomandam din suflet aceasta locație . Pur și simplu ai senzația ca ai propriul apartament la mare . Este ideal pentru familie cu copii (noi am venit și cu cățelul) pentru ca ai absolut toate utilitățile și condițiile de acasă , de la Bucătărie la mașina de spălat. Personalul este super amabil. La 100 m exista o piscina a hoteluluiQ , unde contra unei sume modice poți profita de ea. Marea e la 2 minute de mers , iar drumul pana la mare este relaxant , verdeața , umbră .Deja ne-am rezervat și pentru luna Septembrie , ceea ce arată ca am fost foarte încântați de aceasta locație.

 350. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 351. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 352. Curatenia a fost buna. A functionat aerul conditionat. TV de dimensiuni medii a functionat bine.

 353. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 354. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 355. Amplasarea, 15minute până la plaja. Aproape de gara 5minute. Camera arata mai bine decât în fotografii. Recomand locația la “Luci” vizavi de hotel în bazar…

 356. Micul dejun a fost bun.Hotelul este amplasat intr-o zona linstita, plina de verdeata.

 357. Locatie buna, personal amabil, camera curata, cu grup sanitar si dus curate si functionale, au dat caldura pe perioada noptii, piscina mare cu apa calda, restaurant mare, curat, cu acces la terasa, mic dejun ok.

 358. Micul dejun, sincer, mi-a depasit asteptarile. Foarte generos in produse, zona de mic-dejun foarte curata si deloc inghesuita. Camera a fost in zona veche a hotelului, mobila saracacioasa si veche, insa totul curat si confortabil. Plusul a fost dat de aerul conditionat din camera la care nu ne asteptam si nu speram. As recomanda oricand, in schimb, statiunea Neptun. Este o statiune foarte curata si foarte linistita si ne-am simtit ca intr-un sejur in afara tarii, ne-am odihnit foarte bine si ne-a priit mini-vacanta.

 359. Piscina, barul de la piscina, curtea interioara. Mic dejun bogat, personal implicat si bine intentionat pentru rezolvarea problemelor.

 360. Personalul amabil, curățenie, prețuri acceptabile! Recomand!!!

 361. Curatenia, linistea, terasa de la intrare, amplasarea hotelului si nu in ultimul rand, personalul deosebit de amabil!

 362. Amplasare excelentă, personalul foarte amabil, curățenie in cameră, recomand!

 363. Stralucirea holurilor, a camerelor, umbra din paduricea pe care o vedeam de la fereastra, servabilitatea personalului au fost de remarcat.

 364. Am stat in corpul 1 si camerele sunt ceva mai ok fata de cele din corpul 3 in care am stat cu alta ocazie.

 365. Personalul foarte amabil! Hotelul are multe facilitati: piscina acoperita/deschisa, mic dejun pe terasa, hol receptie foarte spatios.

 366. Piscina exterioara este mare, camera curată și personalul foarte amabil, mâncarea a fost buna,

 367. Curățenie, ok! Prosoape schimbate la timp, albe, curate! Este poziționat aprope de pădure și este aer bun și răcoare seara. Plasele pt țânțari sunt bune. Aerul condiționat este ok. De fapt , mi-e dor de Q Hotel.

 368. Camera frumoasa, inalta, curate, curtea cu piscine frumoasa

 369. camera spatioasa, am stat int-um apartament salteaua curata destul de curat in camere, daca nu te uiti cu lupa personal amabil, doamna de la receptie ne-a ajutat la bagaje. Poate nu cel mai calificat, dar amabil pana la capat, ceea ce am apreciat. mobilier ok balcon mare, am apreciat ca personalul nu a dat jos cuibul de randunici. Nu am apreciat cartonul cu gainat istoric de dedesupt, dar hei, asa-i cu natura. Am alergat mai mult dupa copii, sa nu calce in el, deci un plus de miscare tv rezonabil, adica nu un monitor meschin, copii au putut sa se uite 10 min la desene

 370. + curat + personal prietenos + mic dejun + locatie + raport calitate pret excelent + se face curat zilnic

 371. Locația în centru destul de aproape de plaja. Patul generos.

 372. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 373. Totul este la superlativ . Pentru cei care caută confortul de acasă , liniște , intimitate , recomandam din suflet aceasta locație . Pur și simplu ai senzația ca ai propriul apartament la mare . Este ideal pentru familie cu copii (noi am venit și cu cățelul) pentru ca ai absolut toate utilitățile și condițiile de acasă , de la Bucătărie la mașina de spălat. Personalul este super amabil. La 100 m exista o piscina a hoteluluiQ , unde contra unei sume modice poți profita de ea. Marea e la 2 minute de mers , iar drumul pana la mare este relaxant , verdeața , umbră .Deja ne-am rezervat și pentru luna Septembrie , ceea ce arată ca am fost foarte încântați de aceasta locație.

 374. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 375. foarte incapator si confortabil. D-na Adela este f. atenta si draguta.

 376. Curatenia a fost buna. A functionat aerul conditionat. TV de dimensiuni medii a functionat bine.

 377. Hotel fain , personal fain pret acceptabil că doar de aia l-am ales ! Păcat că curățenia în stațiune lasă de dorit de ani de zile ! Cum sa iesi din hotel și să dai cu ochii numai de gunoaie și iarbă arsă…uff !

 378. Am ajuns la ora 8 dimineața si trebuia sa ne cazam intre orele 16 – 21,dar personalul de la recepție a fost foarte înțelegător , asa incat la ora 12 am intrat in camera.

 379. Micul dejun . Apa din piscina. Apa de la dus. Personalul.

 380. micul dejun ,locatie linistita, parcare gratuitaa, curatenie in fiecare zi

 381. Un hotel frumos, personal amabil, camerele curate.micul dejun variat si foarte ok. O sa revenim!

 382. Camere frumoase, curate,curățenie peste tot, ambianta placută,staff tânăr, mediu plăcut, recomand cu încredere, eu personal voi mai reveni cu siguranță!

 383. Hotelul este curat,intretinut,iar personalul foarte amabil.

 384. Este al treilea an de cand venim in concediu la Proton K3 si am regasit aceeasi atmosfera placuta,curatenie exemplara,comunicare excelenta cu personalul hotelului.Drumul spre plaja este o adevarata placere,lacul cu lebedele gratioase,sau cu nuferii diafani,ne-am intalnit chiar cu un pui de arici…Pozitia excelenta a hotelului ne-a asigurat cele mai bune si variate solutii de luat masa.Aproape de plaja am mancat la terasa La steaguri….mancare f buna,au zilnic meniul zilei, variat, la pret bun.Toate acestea ne-au facut sa avem parte de un concediu minunat si sigur vom reveni….sanatosi sa fim!

 385. Personalul hotelului,curățenia,piscinele,mâncarea…probabil cel mai bun hotel cu spa din Neptun !

 386. Proprietatea iti ofera cele mai bune conditii pentru un sejur minunat la malul Marii Negre!

 387. Piscinele – atat cea exterioara cat si cea interioara sunt excelente.

 388. Personalul de la receptie si curățenie foarte de treaba. Piscină curata.

 389. Camera curată, piscina intretinuta, personalul amabil.

 390. Personalul ok, chiar am primit o camera inainte de check-in, pe la ora 12:00, camera (superioara) e spatioasa, luminoasa si curata, totul functional (ac, tv, etc) Parcarea e incapatoare, piscina curata.

 391. + curat + personal prietenos + mic dejun + locatie + raport calitate pret excelent + se face curat zilnic

 392. Locația în centru destul de aproape de plaja. Patul generos.

 393. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 394. Pozitia foarte buna fata de plaja. Aerul conditionat foarte eficient.

 395. Totul este la superlativ . Pentru cei care caută confortul de acasă , liniște , intimitate , recomandam din suflet aceasta locație . Pur și simplu ai senzația ca ai propriul apartament la mare . Este ideal pentru familie cu copii (noi am venit și cu cățelul) pentru ca ai absolut toate utilitățile și condițiile de acasă , de la Bucătărie la mașina de spălat. Personalul este super amabil. La 100 m exista o piscina a hoteluluiQ , unde contra unei sume modice poți profita de ea. Marea e la 2 minute de mers , iar drumul pana la mare este relaxant , verdeața , umbră .Deja ne-am rezervat și pentru luna Septembrie , ceea ce arată ca am fost foarte încântați de aceasta locație.

 396. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 397. -camera renovată -prezenta aerului condiționat -amplasarea fata de plaja

 398. Camerele sunt renovate si arata foarte bine, sunt curate, aer conditionat functional. Este foarte bine pozitionat: aproape de plaja si aproape de restaurante.

 399. Curatenia a fost buna. A functionat aerul conditionat. TV de dimensiuni medii a functionat bine.

 400. Ce tine de micul dejun am fost mulțumit, chiar bogat și produse proaspete

 401. Personal amabil inclusiv la restaurant, mic dejun variat și bun, preturi ok la bar.

 402. Personal tanar, foarte amabil. Lenjerie apretata si prosoape personalizate foarte curate. Aer conditionat OK Curat in hotel, piscina si gradina pool barului. Mic dejun f. bun cu produse de calitate. Cafea buna, ceaiuri de calitate.

 403. Camere frumoase, curate,curățenie peste tot, ambianta placută,staff tânăr, mediu plăcut, recomand cu încredere, eu personal voi mai reveni cu siguranță!

 404. Hotelul este curat,intretinut,iar personalul foarte amabil.

 405. Este al treilea an de cand venim in concediu la Proton K3 si am regasit aceeasi atmosfera placuta,curatenie exemplara,comunicare excelenta cu personalul hotelului.Drumul spre plaja este o adevarata placere,lacul cu lebedele gratioase,sau cu nuferii diafani,ne-am intalnit chiar cu un pui de arici…Pozitia excelenta a hotelului ne-a asigurat cele mai bune si variate solutii de luat masa.Aproape de plaja am mancat la terasa La steaguri….mancare f buna,au zilnic meniul zilei, variat, la pret bun.Toate acestea ne-au facut sa avem parte de un concediu minunat si sigur vom reveni….sanatosi sa fim!

 406. Piscina superba, preturile foarte accesibile. Felicitări I

 407. Hotelul este amplasat la aproximativ 15 min de mers pe jos către plaja.. Personalul foarte amabil și drăguț. O mulțime de activități organizate copiilor. Mâncarea și băutura (all inclusive) foarte diversificata și gustoasă. Recomand cu drag!

 408. Curățenia, personalul, meniul diversificat. Am avut camera la parter și a fost răcoare și umbra(un minus pentru ca nu aveam unde sa uscăm prosoape și costume de baie). Multa, multa verdeață și nu au fost tantari !😃

 409. Locatia este la aproximativ 5 minute de plaja – un mare plus. Zona este forte linistita (ca de altfel toata statiunea). Doamnele de la curatenie au fost foarte dragute – ne-au schimbat prosoapele ori de cate ori am solicitat acest lucru.

 410. Mancarea buna la restaurant, piscina curata, staff foarte amabil

 411. Mâncarea diversificată, ceai, cafea, fructe la discreție. Camera( apartamentul) foarte încăpătoare. Balcon destul de mare pentru a pune la uscat costume de baie, halate, prosoape pentru 4 persoane. Stațiune foarte liniștită. Recomand plimbările înspre Olimp.

 412. + curat + personal prietenos + mic dejun + locatie + raport calitate pret excelent + se face curat zilnic

 413. Locația în centru destul de aproape de plaja. Patul generos.

 414. Prosoapele foarte curate si aproape noi, culoarea parchetului si faptul ca era nou sau aproape nou, patul si noptierele, curatenia.

 415. Pozitia foarte buna fata de plaja. Aerul conditionat foarte eficient.

 416. Totul este la superlativ . Pentru cei care caută confortul de acasă , liniște , intimitate , recomandam din suflet aceasta locație . Pur și simplu ai senzația ca ai propriul apartament la mare . Este ideal pentru familie cu copii (noi am venit și cu cățelul) pentru ca ai absolut toate utilitățile și condițiile de acasă , de la Bucătărie la mașina de spălat. Personalul este super amabil. La 100 m exista o piscina a hoteluluiQ , unde contra unei sume modice poți profita de ea. Marea e la 2 minute de mers , iar drumul pana la mare este relaxant , verdeața , umbră .Deja ne-am rezervat și pentru luna Septembrie , ceea ce arată ca am fost foarte încântați de aceasta locație.

 417. Curățenie, spațios, materiale de calitate, lift, parcare, căldură, tot confortul pt o familie.

 418. Personalul foarte amabil, curatenie zilnica, hotelul este aproape de plaja, supermarketuri si restaurante.

 419. Camera mare, renovata, mobilier nou, AC. Destul de aproape de mare( tinand cont de structura Neptunului, aproape de plaja ) Hotelul arata bine si se poate si mai bine… se vede ca exista interes in renovarea lui.

 420. Este aproape de plaja , frigider , tv, ac si curatenie

 421. Ca e in centru, accesibil, linistit, si curat da intr-o anumita masura

 422. Camere frumoase, curate,curățenie peste tot, ambianta placută,staff tânăr, mediu plăcut, recomand cu încredere, eu personal voi mai reveni cu siguranță!

 423. Hotelul este curat,intretinut,iar personalul foarte amabil.

 424. Totul a fost super. Micul dejun excelent si personalul foarte amabil.

 425. Mic dejun variat,personal amabil , ne a placut mult .

 426. mic dejun ok,locatia frumoasa,camera aerisita spatioasa,ciorba de peste de la restaurant grozava.

 427. Superb! Recomand! Totul la superlativ si muuuulta liniste!!! Revenim cu drag!

 428. Patul neasteptat de confortabil, personalul foarte amabil, in special Costi!

 429. Servicii extraordinare, personal foarte bine pregatit, amabil si dornic sa iti satisfaca toate nevoile. Camere mari, spațioase, de o curățenie ireproșabilă. Mic dejun foarte variat. De revenit? Cu siguranță! 😊

 430. Deși prețul un pic cam mare, mâncarea de la restaurant a fost foarte gustoasă, iar camera a fost curată. Recomand!

 431. Nu ma asteptam sa gasesc o camera asa de curata si moderna la un pret atat de avantajos.Totul super ok!

 432. Aspectul ingrijit, curatenie generala buna, gradina hotelului este foarte frumoasa, personalul foarte amabil, camera si balconul foarte curate

 433. Mic dejun excelent. Toate produsele proaspete si apetisante.

 434. intreg personalul foarte amabil, locatia aproape de plaja, mancarea buna, curatenie in camera, liniste, destinat familiilor cu copii

 435. Amplasare foarte buna intr-o zona verde si linistita. Facilitati OK – piscina, parcare, restaurant, bar, wi-fi. Acces facil cu masina, la 3 minute de mare dar si aproape de alte puncte de interes. Mic dejun si cina variate si gustoase. Personal serviabil si atent.

 436. Locatia este la aproximativ 5 minute de plaja – un mare plus. Zona este forte linistita (ca de altfel toata statiunea). Doamnele de la curatenie au fost foarte dragute – ne-au schimbat prosoapele ori de cate ori am solicitat acest lucru.

 437. Mancarea buna la restaurant, piscina curata, staff foarte amabil

 438. Mâncarea diversificată, ceai, cafea, fructe la discreție. Camera( apartamentul) foarte încăpătoare. Balcon destul de mare pentru a pune la uscat costume de baie, halate, prosoape pentru 4 persoane. Stațiune foarte liniștită. Recomand plimbările înspre Olimp.

 439. Camera si asternuturile foarte curate. Personalul este extrem de amabil. Am solicitat un cearceaf suplimentar si au fost foarte prompti in rezolvarea cererii.

 440. Camera mare, balconul la fel, AC ul a funcționat foarte bine, curat.

 441. -Reducere de 50% la sezlonguri pe plaja Bali pe toata perioada sejurului -Mic dejun decent; terasa disponibila; -Amplasarea langa Springtime -Personal amabil -Camera destul de mare -Conditii decente, normale, mult mai bune decat in alte hoteluri din Neptun

 442. Totul a fost de vis! Revin de la an la an si de fiecare data reusiti sa ma surprindeti placut. Hotelul renovat, prospetimea se simte-n aer. Tot respectul pentru cei de la receptie, au fost de nota 10+. Ne vedem la anul.

 443. Mi-a plăcut ca la interior hotelul este renovat, locul de joacă ptr copii de lângă hotel este excelent de bine gandit, curat in camere!

 444. + curat + personal prietenos + mic dejun + locatie + raport calitate pret excelent + se face curat zilnic

 445. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 446. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 447. Piscina ,atmosfera si masa de mic dejun ,excelent

 448. Raport pret calitate bun. Conditii basic, nu pentru pretentiosi. Amplasare aproape de km 0

 449. Mi-a plăcut tot : locație, curatenie si raport preț-calitate. Personalul este foarte amabil si receptiv la nevoile clienților .

 450. Curat, mini terasă afară și bar, locuri de parcare, personal amabil, f aproape de aleea principala și centrul stațiunii

 451. Locul are potential, dar se pare ca nu se vrea mai mult.

 452. masa la restaurant chiar foarte buna si diversificata si personalul restaurantului foarte amabil.cameristele saracele veneu zilnic si faceu curatenie.

 453. Mâncarea bună, spațiu și confort în cameră, angajate frumoase, piscină curată.

 454. Camerele superioare in corpul nou sunt foarte bune.

 455. Liniște, curățenie, spațiu suficient, aerisit, ajungi foarte ușor la locație, personal amabil, utilat! Recomand!

 456. Plaja este foarte frumoasa și curata. Nu este aglomerata, poti gasi loc si daca ajungi abia la 11.

 457. In mare parte totul. Am fost multumit de servicii si personal.

 458. Hotel curat, personal amabil si serviabil. Pe ansamblu este in regula.

 459. Hotelul este renovat recent si au schimbat aproape totul in camera si in baie. Arata bine si da senzatia de calitate. Prosoapele sunt super albe si pufoase. Camera e maricica, iar patul cred ca este de 160cm, am incaput 2 adulti si un prichindel de 10 luni. Baia e frumos renovata, dar putin inghesuita. Persoanele de la receptie sunt foarte amabile, o surpriza placuta pentru mine pe litoralul romanesc.

 460. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 461. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 462. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 463. A.C, camera comfortabilă, curatenie (doamna venea in fiecare zi in camere), amplasare f buna fata de plaja! T.V performant, balcon si frigider in camera.

 464. Locatie excelenta, doamna de la receptie super draguta si amabila, mobilier nou, baia si ea recent renovata si imbunatatita, aer conditionat, plase de tantari, tv nou, balcon; pozele reflecta realitatea. Chiar o impresie mult mai buna decat ma asteptam.

 465. Ca este apoape de plaja si ca am fost cazati mai devreme, in jur de ora 13:00

 466. Personalul de la recepție amabil, am efectuat check in în jurul orei 13 30 La check out nu s a pus în vedere sa nu depășim ora 12.,frigider cam mic, ac permanent.

 467. Atitudinea personalului de la receptie, bar, piscina Promptitudinea la restaurant Piscina, barul

 468. Nimic. Ma asteptam conform renumelui la mult mai mult

 469. Locația este foarte frumoasă, deși am fost cazați în clădirea veche, aceasta era renovata, mobila nouă, tv, aer conditionat, nu mirosea urât în cameră cum citisem prin alte recenzii. Ni s-a facut curățenie, maturat, spălat pe jos, schimbat coșul de gunoi și prosoape, desi am stat doar 2 nopți. Piscina curată, apa este schimbată în fiecare seară. M-a surprins plăcut să văd atât de multă verdeață în jurul hotelului, dar și în toată stațiunea. Este relativ aproape de plaja din Olimp, ceva mai departe de bazare si restaurante. Am avut loc de parcare. Per total experiența în acest hotel a fost 90% plăcută.

 470. Locația, grădina, piscina f bine îngrijită, camera spațioasă, terasa la fel.

 471. Zona de servire a micului dejun, Curtea interioară a hotelului, camera, inclusiv curățenia în cameră și personalul.

 472. Amplasare buna in apropiere de plaja, magazine și restaurante. O perioadă liniștită , deoarece a plecat formația, micul dejun a fost in regula.

 473. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 474. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 475. Raport pret calitate bun. Conditii basic, nu pentru pretentiosi. Amplasare aproape de km 0

 476. Mi-a plăcut tot : locație, curatenie si raport preț-calitate. Personalul este foarte amabil si receptiv la nevoile clienților .

 477. Curat, mini terasă afară și bar, locuri de parcare, personal amabil, f aproape de aleea principala și centrul stațiunii

 478. Piscină ok, mâncarea destul de buna, personalul amabil,

 479. stim hotelul de aprox 3 ani si suntem foarte multumiti. E perfect, totul: jacuzzi, piscina si interioare si cea exterioara, gratarele cat si barul de la piscina, apoi nu mai vorbesc de sauna si sala de forta… si masaj. Totul perfect. Are cabinet medical propriu si meseriasi (electrician, instalator, etc). persoanlul amabil si cu mult bun simt… masa de dimineata excelenta, diversificata su multe fructe, cereale, oaua de toate felrile, scaricica si cafele, ceaiuri, orez cu lapte, masina de prajit paine… totul PERFECT!

 480. Micul dejun excelent. Locatia buna.O idee foarte buna cu uscatorul de rufe.

 481. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 482. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 483. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 484. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 485. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 486. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 487. Amplasamentul – aproape de plaja, linistea din complex, relationarea cu doamna de la receptie. Se poate achita cu cardul.

 488. Gazda primitoare si f atenta, locatie f curata, aproape de plaja, paturi confortabile, camere bine dotate, o sa revin cu placere

 489. Amplasarea aproape de plaja si locuri suficiente de parcare,

 490. Personalul de la recepție amabil, am efectuat check in în jurul orei 13 30 La check out nu s a pus în vedere sa nu depășim ora 12.,frigider cam mic, ac permanent.

 491. Atitudinea personalului de la receptie, bar, piscina Promptitudinea la restaurant Piscina, barul

 492. Nimic. Ma asteptam conform renumelui la mult mai mult

 493. Aproape de mare,curatenie in camere,personal amabil.

 494. Amplasare buna in apropiere de plaja, magazine și restaurante. O perioadă liniștită , deoarece a plecat formația, micul dejun a fost in regula.

 495. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 496. Curatenie. Pozitie. Personalul de la receptie amabil.

 497. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 498. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 499. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 500. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 501. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 502. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 503. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 504. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 505. Domnisoara bruneta de la receptie, cea mai tanara, si doamna blonda, tot de la receptie, au fost politicoase.

 506. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 507. Hotel ce te face sa te simti excelent. Conditii optime cu un personal ce cauta sa-ti satisfacă toate doleanțele. Felicitări!

 508. Micul dejun un dezastru! (3 cutiute de unt , 4 rosii, 4 castraveti, ompleta si niste sunca și salam).

 509. Dezastruos de la cazare pana la mâncare! Hotel de minim 2 stele!

 510. Mancare f buna, variata. Piscina curata, la fel si plaja. Liniste si posibilitati de relaxare.

 511. Mic dejun bun, se face refill chiar si f aproape de ora 10.00, ar fi de luat in considerare o lungire a programului sambata si duminica. Foarte buna ideea cu reducerea aplicata oaspetilor la restaurantul Insula. noul hotel pe ponton o surpriza placuta, vedere superba, lacul f curat si plin de lebede si nuferi

 512. Privelistea extraordinara Camera super Mancarea buna Personalul amabil Faptul ca am primit un patut pentru bebe A fost tot ce ne-am dorit, desi a trebuit sa plecam mai repede din cauza unei probleme de sanatate a sotului. Cea mai frumoasa vacanta, vantul a cam stricat mersul la plaja, dar nu a mai contat cu o priveliste asa minunata de la balcon

 513. Personalul hotelului destul de amabil. Mâncarea bună la micul dejun. Priveliștea din camere este superba. Hotelul este destul de aproape de plaja. Camerele foarte mari.

 514. Un hotel curat, atmosferă plăcută, personal foarte amabil. Recomand.

 515. Localizarea hotelului, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, ferita de zgomotele specifice litoralului romanesc. Parcare gratuita in fata hotelului. Mic dejun de calitate, iar cafeaua, clasica, la ibric, excelenta. Astfel de cafea rar mai gasesti, sper sa continue sa o pregateasca la fel.

 516. Masa treacă mearga Dar curățenia și mirosul de canal nu îmbie la revenire

 517. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 518. Aproape de mare,curatenie in camere,personal amabil.

 519. Amplasare buna in apropiere de plaja, magazine și restaurante. O perioadă liniștită , deoarece a plecat formația, micul dejun a fost in regula.

 520. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 521. Curatenie. Pozitie. Personalul de la receptie amabil.

 522. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 523. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 524. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 525. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 526. Domnisoara bruneta de la receptie, cea mai tanara, si doamna blonda, tot de la receptie, au fost politicoase.

 527. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 528. Hotel ce te face sa te simti excelent. Conditii optime cu un personal ce cauta sa-ti satisfacă toate doleanțele. Felicitări!

 529. Micul dejun un dezastru! (3 cutiute de unt , 4 rosii, 4 castraveti, ompleta si niste sunca și salam).

 530. Dezastruos de la cazare pana la mâncare! Hotel de minim 2 stele!

 531. Mancare f buna, variata. Piscina curata, la fel si plaja. Liniste si posibilitati de relaxare.

 532. Hotel curat, camera mare, destul de nou, zona linistita, existenta piscinei

 533. Primul lucru care mi-a plăcut, ca am fost cazati imediat cum am ajuns nu a trebuit sa mai așteptăm pana la ora 14. Personalul a fost tare drăguț.

 534. Personalul foarte amabil,locatia foarte buna,mic dejun variat.Foarte curat si rafinat.Este un hotel unde am putea sa revenim, cu multa placere

 535. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 536. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 537. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 538. Localizarea: in centrul statiunii, relativ aproape de plaja. Liniste: nu se aude zgomotul, desi este aproape de bulevardul principal al statiunii. Terasa amenajata in curtea vilei.

 539. Locatie pozitionata central, foarte aproape de terase, magazine, farmacie. Personal foarte amabil, revenim cu placere.

 540. Camere curate, gazde primitoare. Cu siguranță vom mai reveni!

 541. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 542. Aproape de mare,curatenie in camere,personal amabil.

 543. Amplasare buna in apropiere de plaja, magazine și restaurante. O perioadă liniștită , deoarece a plecat formația, micul dejun a fost in regula.

 544. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 545. Curatenie. Pozitie. Personalul de la receptie amabil.

 546. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 547. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 548. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 549. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 550. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 551. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 552. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 553. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 554. Domnisoara bruneta de la receptie, cea mai tanara, si doamna blonda, tot de la receptie, au fost politicoase.

 555. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 556. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 557. Micul dejun un dezastru! (3 cutiute de unt , 4 rosii, 4 castraveti, ompleta si niste sunca și salam).

 558. Dezastruos de la cazare pana la mâncare! Hotel de minim 2 stele!

 559. Hotel curat, camera mare, destul de nou, zona linistita, existenta piscinei

 560. Primul lucru care mi-a plăcut, ca am fost cazati imediat cum am ajuns nu a trebuit sa mai așteptăm pana la ora 14. Personalul a fost tare drăguț.

 561. Personalul foarte amabil,locatia foarte buna,mic dejun variat.Foarte curat si rafinat.Este un hotel unde am putea sa revenim, cu multa placere

 562. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 563. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 564. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 565. Camera ok, cat am stat 7 nopti nu a facut nimeni curat. Piscina frumoasa si curata, dar nici acolo nu sunt saltele suficiente pt toate sezlongurile.

 566. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 567. Aproape de mare,curatenie in camere,personal amabil.

 568. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 569. Curatenie. Pozitie. Personalul de la receptie amabil.

 570. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 571. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 572. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 573. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 574. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 575. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 576. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 577. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 578. Domnisoara bruneta de la receptie, cea mai tanara, si doamna blonda, tot de la receptie, au fost politicoase.

 579. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 580. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 581. Micul dejun un dezastru! (3 cutiute de unt , 4 rosii, 4 castraveti, ompleta si niste sunca și salam).

 582. Dezastruos de la cazare pana la mâncare! Hotel de minim 2 stele!

 583. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 584. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 585. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 586. Hotel curat, camera mare, destul de nou, zona linistita, existenta piscinei

 587. Primul lucru care mi-a plăcut, ca am fost cazati imediat cum am ajuns nu a trebuit sa mai așteptăm pana la ora 14. Personalul a fost tare drăguț.

 588. Personalul foarte amabil,locatia foarte buna,mic dejun variat.Foarte curat si rafinat.Este un hotel unde am putea sa revenim, cu multa placere

 589. Camera ok, cat am stat 7 nopti nu a facut nimeni curat. Piscina frumoasa si curata, dar nici acolo nu sunt saltele suficiente pt toate sezlongurile.

 590. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 591. Aproape de mare,curatenie in camere,personal amabil.

 592. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 593. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 594. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 595. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 596. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 597. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 598. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 599. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 600. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 601. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 602. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 603. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 604. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 605. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 606. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 607. Hotel curat, camera mare, destul de nou, zona linistita, existenta piscinei

 608. Primul lucru care mi-a plăcut, ca am fost cazati imediat cum am ajuns nu a trebuit sa mai așteptăm pana la ora 14. Personalul a fost tare drăguț.

 609. Personalul foarte amabil,locatia foarte buna,mic dejun variat.Foarte curat si rafinat.Este un hotel unde am putea sa revenim, cu multa placere

 610. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 611. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 612. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 613. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 614. Curatenie. Pozitie. Personalul de la receptie amabil.

 615. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 616. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 617. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 618. + Design modern + Mobilier relativ nou + Piscina Din pacate, cele de sus nu prea sunt suficiente din cauza punctelor -…

 619. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 620. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 621. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 622. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 623. Locatie OK, liniste, departe de balamucul din centrul statiunii, odihnitor, perso alul ok

 624. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 625. Este curat, personal foarte amabil, meniu delicios

 626. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 627. Domnisoara bruneta de la receptie, cea mai tanara, si doamna blonda, tot de la receptie, au fost politicoase.

 628. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 629. Mancare f buna, variata. Piscina curata, la fel si plaja. Liniste si posibilitati de relaxare.

 630. Mâncarea foarte bună, diversificata, din abundență.Foarte aproape de mare. Personal foarte amabil. As reveni cu mare placere.

 631. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 632. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 633. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 634. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 635. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 636. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 637. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 638. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 639. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 640. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 641. Micul dejun un dezastru! (3 cutiute de unt , 4 rosii, 4 castraveti, ompleta si niste sunca și salam).

 642. Dezastruos de la cazare pana la mâncare! Hotel de minim 2 stele!

 643. Zona curata, multa verdeata, siguranta, plaja frumoasa, conditii bune in camera.

 644. Camera mare, primitoare, cu tot ce trebuie utilată. Am primit o sticlă de vin (bun )și o ciocolată ,flori la balcon , curățenie! Cărți de citit, televizor, uscător, becuri de rezervă

 645. Locația excelenta , aproape de plaja, liniște și răcoare in camera.

 646. Totul a fost excelent, vom reveni cu mare drag. Apartamentul foarte curat , liniște și foarte aproape de plajă.

 647. Apartamentul este foarte spatios si cu o priveliste foarte frumoasa. Este aproape de plaja

 648. Piscina privata Doamna Ionela care a avut grija de noi pe toata perioada vacantei Prosoape curate in fiecare zi Zona foarte linistita Apartament foarte spatios, confortabil cu tot ceea ce ai nevoie

 649. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 650. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 651. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 652. Este curat, personal foarte amabil, meniu delicios

 653. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 654. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 655. Oau, un apartament f spațios. Curat, liniște, verdeață, am reușit să ne deconectăm. Recomand!

 656. Foarte spațios, foarte curat, aproape de plaja, o locație unde ma voi întoarce oricând cu mare drag.

 657. Locatia este ideala pt un sejur perfect atat pt un grup de prieteni (asa cum am calatorit noi) dar si pt o familie cu copii. Este extrem de spatios, ne a placut f mult ca era f bine dotat, mobilierul este nou, curatenia excelenta (ceea ce ne a bucurat pt ca este f important acest detaliu) iar balcoanele au fost punctul de atractie al apartamentului- pt ca sunt spatioase si decorate cu bun gust. Se ajunge usor la locatie, parcarea este sigura iar plaja se afla la 5 min. Zona de promenada cu restaurante/terase este aproape, la o mica plimbare, ceea ce a fost perfect pt noi- nu am auzit galagie, muzica sau agitatie. Abia asteptam urmatorul sejur, care cu siguranta va fi tot aici pt ca ne am simtit ca acasa!

 658. Nu este prima oara ca vin aici, deci sunt foarte multumit.

 659. Amabilitatea personalului angajat al hotelului. Lenjerie curată fără pete față de alte hoteluri tot de 2 **.

 660. Locatie f ok pentru pretul solicitat. Este foarte aproape de plaja, aprox 200 metri si din camera noastra aveam vedere la mare.

 661. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 662. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 663. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 664. Este curat, personal foarte amabil, meniu delicios

 665. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 666. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 667. Totul a fost excelent, vom reveni cu mare drag. Apartamentul foarte curat , liniște și foarte aproape de plajă.

 668. Apartamentul este foarte spatios si cu o priveliste foarte frumoasa. Este aproape de plaja

 669. Piscina privata Doamna Ionela care a avut grija de noi pe toata perioada vacantei Prosoape curate in fiecare zi Zona foarte linistita Apartament foarte spatios, confortabil cu tot ceea ce ai nevoie

 670. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 671. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 672. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 673. Oau, un apartament f spațios. Curat, liniște, verdeață, am reușit să ne deconectăm. Recomand!

 674. Foarte spațios, foarte curat, aproape de plaja, o locație unde ma voi întoarce oricând cu mare drag.

 675. Locatia este ideala pt un sejur perfect atat pt un grup de prieteni (asa cum am calatorit noi) dar si pt o familie cu copii. Este extrem de spatios, ne a placut f mult ca era f bine dotat, mobilierul este nou, curatenia excelenta (ceea ce ne a bucurat pt ca este f important acest detaliu) iar balcoanele au fost punctul de atractie al apartamentului- pt ca sunt spatioase si decorate cu bun gust. Se ajunge usor la locatie, parcarea este sigura iar plaja se afla la 5 min. Zona de promenada cu restaurante/terase este aproape, la o mica plimbare, ceea ce a fost perfect pt noi- nu am auzit galagie, muzica sau agitatie. Abia asteptam urmatorul sejur, care cu siguranta va fi tot aici pt ca ne am simtit ca acasa!

 676. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 677. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 678. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 679. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 680. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 681. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 682. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 683. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 684. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 685. Este curat, personal foarte amabil, meniu delicios

 686. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 687. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 688. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 689. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 690. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 691. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 692. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 693. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 694. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 695. Mancare f buna, variata. Piscina curata, la fel si plaja. Liniste si posibilitati de relaxare.

 696. Mâncarea foarte bună, diversificata, din abundență.Foarte aproape de mare. Personal foarte amabil. As reveni cu mare placere.

 697. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 698. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 699. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 700. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 701. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 702. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 703. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 704. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 705. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 706. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 707. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 708. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 709. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 710. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 711. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 712. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 713. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 714. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 715. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 716. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 717. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 718. Este curat, personal foarte amabil, meniu delicios

 719. Curatenia, personalul serviabil, micul dejun diversificat.

 720. Apartamentul, personalul, restaurantul, cafeaua de la terasa, linistea.

 721. Nu este prima oara ca vin aici, deci sunt foarte multumit.

 722. Amabilitatea personalului angajat al hotelului. Lenjerie curată fără pete față de alte hoteluri tot de 2 **.

 723. Locatie f ok pentru pretul solicitat. Este foarte aproape de plaja, aprox 200 metri si din camera noastra aveam vedere la mare.

 724. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 725. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 726. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 727. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 728. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 729. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 730. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 731. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 732. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 733. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 734. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 735. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 736. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 737. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 738. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 739. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 740. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 741. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 742. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 743. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 744. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 745. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 746. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 747. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 748. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 749. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 750. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 751. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 752. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 753. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 754. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 755. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 756. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 757. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 758. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 759. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 760. Totul a fost excelent, vom reveni cu mare drag. Apartamentul foarte curat , liniște și foarte aproape de plajă.

 761. Apartamentul este foarte spatios si cu o priveliste foarte frumoasa. Este aproape de plaja

 762. Piscina privata Doamna Ionela care a avut grija de noi pe toata perioada vacantei Prosoape curate in fiecare zi Zona foarte linistita Apartament foarte spatios, confortabil cu tot ceea ce ai nevoie

 763. Nu este prima oara ca vin aici, deci sunt foarte multumit.

 764. Amabilitatea personalului angajat al hotelului. Lenjerie curată fără pete față de alte hoteluri tot de 2 **.

 765. Locatie f ok pentru pretul solicitat. Este foarte aproape de plaja, aprox 200 metri si din camera noastra aveam vedere la mare.

 766. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 767. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 768. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 769. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 770. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 771. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 772. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 773. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 774. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 775. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 776. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 777. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 778. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 779. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 780. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 781. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 782. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 783. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 784. Este de calitate, corespunde standardelor, potrivit si pentru copii . Consider ca mai sunt necesare fructe proaspete>ananas, struguri, pepene galben, etc. Si de asemenea un mix de anune .

 785. Amplasarea,personalul, liniștea,micul dejun,cina totul a fost la nivelul celor patru stele.

 786. Mic dejun bun, se face refill chiar si f aproape de ora 10.00, ar fi de luat in considerare o lungire a programului sambata si duminica. Foarte buna ideea cu reducerea aplicata oaspetilor la restaurantul Insula. noul hotel pe ponton o surpriza placuta, vedere superba, lacul f curat si plin de lebede si nuferi

 787. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 788. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 789. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 790. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 791. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 792. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 793. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 794. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 795. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 796. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 797. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 798. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 799. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 800. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 801. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 802. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 803. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 804. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 805. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 806. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 807. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 808. Simplu, curat, decent. Personal foarte amabil. Micul dejun extrem de variat și foarte copios. Mâncarea de prânz foarte gustoasă și bine preparată.

 809. Peste așteptări: personal amabil, curățenie lună, loc de joacă pentru copii, piscină, parcare plătită, amplasare la strada principală, posibilitatea de a mânca la restaurantul hotelului, 10 min maximum până la plaja

 810. Un sejur placut. De remarcat ca atat micul dejun, cat si pranzul, au fost f gustoase. Personalul amabil, serviciile bune. As reveni in acest hotel.

 811. Am dorit,mult un sejur la hotel Apollo. Am fost multumit de amplasament,de marimea camerei,de dotarea de la baie,de mobilier si televizor LCD cu canale multiple si calitate. Personalul amabil si doreste pe cat posibil sa-ti indeplineasca poftele si cerintele.

 812. Tot personalul foarte amabil, chiar ti’e drag sa vorbesti cu ei. Un singur baiat de la terasa a fost foarte plictisit sa servească și un Frappe, nu îți era prea drag sa mergi pe terasa sa fi servita de el. In rest pana și cameristele m’au surprins plăcut la amabilitate, ajutor. Având in vedere numărul camerelor am fost destul de multumita și de curățenie, camera se vede ca a fost recent renovată, chiar m’as întoarce cu drag. Își merita stelele, fata de alte locații as spune ca e cea mai buna din Neptun. M’am simțit ca acasa, inclusiv fetițele mele au fost linistite in prima lor vacanța la mare. Ma bucur ca am ales Apollo. Felicitări !

 813. Personal foarte amabil la hotel. Camera curata. Mi-am putut depozita bicicleta in siguranta in camera bagajelor.

 814. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 815. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 816. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 817. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 818. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 819. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 820. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 821. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 822. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 823. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 824. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 825. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 826. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 827. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 828. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 829. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 830. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 831. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 832. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 833. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 834. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 835. Localizat central, modernizat, parcare mare , curatenie

 836. Aproape de centrul stațiunii si relativ aproape de plaja

 837. Pozitia buna față de plajă, de restaurante,parc de distracții pentru copii

 838. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 839. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 840. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 841. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 842. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 843. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 844. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 845. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 846. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 847. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 848. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 849. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 850. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 851. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 852. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 853. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 854. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 855. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 856. Nu este prima oara ca vin aici, deci sunt foarte multumit.

 857. Amabilitatea personalului angajat al hotelului. Lenjerie curată fără pete față de alte hoteluri tot de 2 **.

 858. Locatie f ok pentru pretul solicitat. Este foarte aproape de plaja, aprox 200 metri si din camera noastra aveam vedere la mare.

 859. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 860. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 861. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 862. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 863. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 864. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 865. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 866. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 867. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 868. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 869. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 870. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 871. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 872. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 873. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 874. Locația este o oaza de curățenie și civilizație, D-na. Adela o persoana extrem de amabila, discreta dar plina de disponibilitate

 875. Linistea din zona,curetenia din apartament.Dna Adela o persoana foarte placuta si isi face treaba foarte bine.

 876. Locatie excelenta , plaja de 5 stele la 5minute si cel mai important o gazda precum doamna Adela care merita toate aprecierile superlative. De abia asteptam urmatorul concediu.

 877. Locația este absolut superbă! Foarte aproape de plajă, intr-o zona liniștită, departe de agitația de pe străzi care începe odată cu lăsarea serii. Personalul foarte amabil, mancarea foarte bună, variată.

 878. Mancare f buna, variata. Piscina curata, la fel si plaja. Liniste si posibilitati de relaxare.

 879. Mâncarea foarte bună, diversificata, din abundență.Foarte aproape de mare. Personal foarte amabil. As reveni cu mare placere.

 880. Am dorit,mult un sejur la hotel Apollo. Am fost multumit de amplasament,de marimea camerei,de dotarea de la baie,de mobilier si televizor LCD cu canale multiple si calitate. Personalul amabil si doreste pe cat posibil sa-ti indeplineasca poftele si cerintele.

 881. Tot personalul foarte amabil, chiar ti’e drag sa vorbesti cu ei. Un singur baiat de la terasa a fost foarte plictisit sa servească și un Frappe, nu îți era prea drag sa mergi pe terasa sa fi servita de el. In rest pana și cameristele m’au surprins plăcut la amabilitate, ajutor. Având in vedere numărul camerelor am fost destul de multumita și de curățenie, camera se vede ca a fost recent renovată, chiar m’as întoarce cu drag. Își merita stelele, fata de alte locații as spune ca e cea mai buna din Neptun. M’am simțit ca acasa, inclusiv fetițele mele au fost linistite in prima lor vacanța la mare. Ma bucur ca am ales Apollo. Felicitări !

 882. Personal foarte amabil la hotel. Camera curata. Mi-am putut depozita bicicleta in siguranta in camera bagajelor.

 883. Am dorit,mult un sejur la hotel Apollo. Am fost multumit de amplasament,de marimea camerei,de dotarea de la baie,de mobilier si televizor LCD cu canale multiple si calitate. Personalul amabil si doreste pe cat posibil sa-ti indeplineasca poftele si cerintele.

 884. Tot personalul foarte amabil, chiar ti’e drag sa vorbesti cu ei. Un singur baiat de la terasa a fost foarte plictisit sa servească și un Frappe, nu îți era prea drag sa mergi pe terasa sa fi servita de el. In rest pana și cameristele m’au surprins plăcut la amabilitate, ajutor. Având in vedere numărul camerelor am fost destul de multumita și de curățenie, camera se vede ca a fost recent renovată, chiar m’as întoarce cu drag. Își merita stelele, fata de alte locații as spune ca e cea mai buna din Neptun. M’am simțit ca acasa, inclusiv fetițele mele au fost linistite in prima lor vacanța la mare. Ma bucur ca am ales Apollo. Felicitări !

 885. Personal foarte amabil la hotel. Camera curata. Mi-am putut depozita bicicleta in siguranta in camera bagajelor.

 886. Este îngrijit, multă verdeață, amabilitatea personalului.

 887. Micul dejun – ok,curatenie,piscina curata,liniste,loc parcare..

 888. Camerele spatioase, curate si bine dotate cu aer conditionat, TV si mini frigider.

 889. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 890. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 891. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 892. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 893. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 894. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 895. Totul. Locatia, serviciile, personalul si mancarea. Linistea si apropierea de plaja. Patronul este un om deosebit, foarte saritor. Multumim si cu siguranta revenim.

 896. Totul! In primul rand curatenia, locatia , personalul si patronul oameni deosebiti. Multumim patronului pentru bunavointa si personalului incepand cu doamna Maruca cea care se ocupa cu curatenia , care a fost deosebit de atenta cu noi, domnul Gica paznicul de noapte , ospatarilor foarte atenti si rapizi, bucatarului care gateste ff bine, din cauza lui am mancat cel mai des la terasa pensiunii. As recomnada oricui pentru curatenia , personalul si mai ales locatia care e foarte aproape de plaja. Multumim si cu siguranta va mai calcam pragul.

 897. Amplasarea pe plaja, exact la Steaguri! Mancarea foarte buna la terasa proprietații. Comentariile legate de aer condiționat și zgomotul cu geamul deschis sunt reale, însă din poze vezi clar unde este, și nici nu spune ca ar avea aer condiționat. Pentru cine vrea sa contemple peisajul in liniște, sunt alte variante de cazare, la alte prețuri, și nu pe plaja.

 898. Micul dejun satios, locatia hotelului buna, in ceea ce priveste centrul orasului, dar cam departe de plaja.

 899. Părinții mei au stat din 26 august, 6 zile. Mancarea excelentă, personalul profesionist, mancarea proaspătă și buna, diversificata, curățenie in cameră. Cu siguranță vor merge si in sezonul viitor! P.S. Spectacolele din fiecare seara, de la piscina, au fost minunate.

 900. Mic dejun diversificat. Piscina curata. Aer conditionat.

 901. Localizat central, modernizat, parcare mare , curatenie

 902. Aproape de centrul stațiunii si relativ aproape de plaja

 903. Pozitia buna față de plajă, de restaurante,parc de distracții pentru copii

 904. Locatia hotelului, pe malul lacului Neptun, regimul demipensiune acceptabil.

 905. Exceptional! Personalul hotelului extrem de amabil, curatenie ireprosabila, prosoape schimbate regulat, lenjeria de pat schimbata la 3 zile, mancare foarte buna si arhisuficienta, raport foarte bun pret-calitate. Recomand cu caldura!

 906. Curatenia e punctul forte. Se face curat zilnic. Micul dejun a fost bun si destul de variat. Personalul amabil.

 907. Micul dejun foarte bun, diversificat. Echipa de divertisment pentru copii foarte buna.(sa ii pastrati si la anul). Este a doua oara cand venim la acest hotel si totul este foarte frumos. Masurile Covid se respecta foarte bine in hotel. Curatenia facuta in fiecare zi in camera, schimbat proasoape zilnic. Exceptional.

 908. Ni s-a oferit o camera dubla superioara in locul celei duble simple rezervate. Camera a fost mare si impecabil de curata, prosoapele au fost schimbate zilnic, baia este moderna si foarte spatioasa. Sistemul centralizat de ventilatie previne aparitia acelei senzatii constante de umezeala pe care o au in general camerele de hotel de la mare. De cate ori intram in camera era un aer proaspat. Personalul este extrem de amabil si receptiv. A fost o reala placere sederea la acest hotel.

 909. Piscina, lacul cu nuferi si lebede, distanta mica pana la plaja, personalul amabil.

 910. Hotelul ok, curat, renovat, personal amabil, piscina curata, îngrijită

 911. Micul dejun indestulator. Personal amabil. Masuri de protectie anticovid OK. Camere aerisite, curate

 912. Mancarea gustoasa aveai din ce alege, organizare la mese, camere curate si destul de mari!

 913. Amplasarea este buna, intr-o zona linistita, usor retrasa de la sosea – ceea ce ii da un plus de liniste, este inconjurata de pomi si verdeata, izolarea fonica spre exterior este buna, spre interior – bunicica, camerele sunt confortabile si suficient de spatioase pentru doua persoane, cu frigider mic in camera dar util pentru a tine o apa la rece, curat, balconas mic la etaje si ceva mai mare la parter (dar in cazul acesta trebuie sa iti asumi zgomotul pe care il poti auzi de la cei cazati deasupra ta), are piscina si o terasa frumos amenajata, cu restaurant. Personalul amabil, la restaurant/terasa am fost placut impresionata de respectarea masurilor de igiena si siguranta in aceasta perioada, mancarea buna – desi aceeasi in fiecare dimineata – dar aveai ce alege si puteai diversifica tu meniul, muzica buna seara, la terasa

 914. Totul a fost la superlativ. Mi-a depasit asteptarile.

 915. Piscina este exact ca in poze ,destul de mare si intretinuta . Curatenie in camera Micul dejun destul de bogat Aproape de plaja si zona destul de linistita

 916. Hotel renovat, mobilier nou, curat. Se respecta regulile impuse de pandemie, in interiorul hotelului si la servirea mesei.

 917. Super Ok totul , am stat in apartament cu chicinetă utilată cu strictul necesar, plita , tacâmuri, farfurii , totul aproape nou si f curat, cred ca a fost renovat recent cu detalii care fac diferența fata de alte părți ! Cu parcarea a fost un pic cam greu pt ca era plin hotelul ! Am f mulțumită si o sa revin!

 918. Camera exact ca in poze, curatenie zilnica, personal amabil, pozitionare ok, se poate face plaja in Olimp unde este ffff curat (10 min de mers lejer), plaja din Neptun sub orice critica mizerie, ingramadeala!

 919. Este aproape de plaja. Mancare foarte buna. Personal amabil

 920. LOCATIA , SERVICIILE , MANCAREA SI PERSONALUL DE LA SALA DE MESE

 921. Amabilitatea personalului și partea de servire a mesei. Locația excelentă.

 922. Amplasare perfecta, 5min de centru si 15min de plaja. Personalul foarte amabil si binevoitor! Vom reveni cu drag (2adulti si un copil). S-au respectat masurile de igiena.

 923. Mic dejun suficient si corect servit. Produse de dezinfectie existente.

 924. Locația este excelenta ,o gradina superbă ,personal foarte amabil,curățenie,mâncare bună .Camerele destul de mici dar foarte curate și cu toate dotările.Recomand fara ezitare .

 925. A fost plăcut. Își merită bănuții. La anul, vom reveni tot aici. Ca nota: 9,6. Și 5 ☆☆☆☆☆

 926. Amabilitatea personalului, curatenia zilnica in camera

 927. Personal foarte amabil, foarte curat în camera, piscina foarte curata.

 928. Camera curata, micul dejun nu foarte variat dar ok, liniște. Per ansamblu totul a fost ok.

 929. Camera curata, personal amabil, s-au pastrat toate regulile de igena.

 930. Personalul de la piscina extraordinar ,baietii au fost minunati si foarte prietenosi

 931. Masa foarte buna si suficienta. Piscina mare si curata.

 932. Mancarea a fost buna , fara probleme de curatenie ,personalul excelent , locatia destul de aproape de plaja .

 933. A fost foarte bine, mai ales ca am avut și un animal de companie. Ma voi reîntoarce cu plăcere De asemenea, masurile de prevenție Covid 19 au fost pe măsură, cu asigurarea protecției turiștilor atât la hotel cât și în spatiile unde am servit masa. Și personalul de la recepție și cei de la curățenie, foarte drăguți și cumsecade. Mulțumim.

 934. Curățenia, amabilitatea personalului, amenajarea interioară

 935. Hotelul este renovat recent, arata f bine, camerele sunt mobilate cu bun gust, totul nou si modern. Au un mobilier de calitate, frumos si confortabil. Am apreciat ca desi nu au reusit sa ofere micul dejun anul acesta, au oferit cafeaua la bar din partea casei. Parcarea moment nu este amenajata, pana la plaja e de mers aprox 15 min pe jos. Per total, ok, multumitor, oamenii serviabili si placuti.

 936. Camera frumos amenajata, cu bun gust, saltea confortabila, mocheta groasă, holuri curate și frumoase, personal ok, cafeaua oferita din partea casei pentru a compensa oarecum faptul că nu există încă opțiunea de mic dejun

 937. Am fost și anul trecut aici și acum mă bucur să văd că sunt îmbunătățiri : accesorii la baie, uscător de rufe, o cameristă foarte educată, care nu a intrat peste noi până nu am deschis noi ușa și nu a mai venit dis-de-dimineață, ca anul trecut.

 938. Hotelul este amplasat la cateva minute de plaja si raspunde nevoilor turistilor. Este curat, functional si are personal amabil. Micul dejun – asigurat printr-un serviciu de catering – a fost consistent si variat.

 939. Un hotel de 3 stele renovat, curatenie, personal amabil si cu respectarea masurilor de distantare.

 940. Priveliștea, micul dejun, Curtea interioara, frigiderul silențios.

 941. Camere noi, spatioase, micul dejun foarte bogat, privelistea superba, servicii foarte bune, angajati foarte amabili.

 942. Mancarea de la restaurantul din incinta hotelului foarte buna!

 943. Mi- a placut mancarea, dotarile din camere si hotel in general, curatenia din camere si hotel, personalul foarte dragut, amabil si atent la nevoile clientilor, distanta fata de mare foarte ok (in jur de 3 minute), balconul care era dotat cu o masuta si 2 scaune si faptul ca aveai unde sa usuci prosoapele si cateva hainute, mi-a placut muzica si vocea doamnei care canta in fiecare seara la terasa de la piscina exterioara a hotelului, faptul ca s-au respectat regulile anticovid. Per total raportul pret/calitate mi s-a parut foarte bun.

 944. Mancare delicioasa, variata, pentru toate gusturile.

 945. Raport calitate/ pret foarte bun la final de sezon

 946. Nu am servit micul dejun, doar pranzul si cina. Foarte buna mancarea, servirea ireprosabila, curatenie!

 947. Am fost cazați într un mini apartament .Foarte frumos .paturile confortabile .curat .excelent .

 948. A fost excelent.. Este foarte aproape de plaja de la Olimp. A fost curat, personalul excelent. Camera era curată, așternuturi curate, miros plăcut în cameră, aer condiționat care funcționează. ❤️

 949. -Este o locatie discreta, pastreaza toate normele de distantare

 950. Liniștea, umbra, curățenia, distanțarea socială, amabilitatea personalului de la Recepție

 951. Curățenia în camera și pe alei, zona, accesul în stațiune și spre plaja facil- o plimbare de 10minute agale ; mediul natural

 952. Proprietatea este situata intr-o zona linistita si situat intr-un bloc nou. Aproape de zonele de interes din Neptun si la aprox 10 minute de mers catre plaja. Gazda a fost extrem de prompta la cerintele noastre. Keep up the good work.

 953. Frumos amenajat, spatios, foarte bine utilat, balcoanele perfecte pentru relaxare mai ales data fiind situarea exceptionala si lipsa altor imobile mai inalte in jur. As reveni cu placere.

 954. Locatie excelenta, foarte bine amplasata, amenajata, cu tot ceea ce ai nevoie ca familie cu copil si animalut de companie sa dispui; gazda foarte amabila, comunicativa, foarte usor de ajuns; pentru pretentiosi care discuta ca parcarea inca este in santier; sau ca blocul proaspat dat in folosinta mai are inca apartamente in finisaje pot spune un lucru: fac parte din generatia care a copilarit si prin santier, chiar numai pt rauvoitori le reamintim este o locatie pentru familie si nu pentru burlaci ; suntem la Neptun in Romania si nu in Malibu; Repet tot ceea ce tine de gazda pot spune ca se poate aprecia la superlativ!

 955. Masa foarte buna si suficienta. Piscina mare si curata.

 956. Mancarea a fost buna , fara probleme de curatenie ,personalul excelent , locatia destul de aproape de plaja .

 957. A fost foarte bine, mai ales ca am avut și un animal de companie. Ma voi reîntoarce cu plăcere De asemenea, masurile de prevenție Covid 19 au fost pe măsură, cu asigurarea protecției turiștilor atât la hotel cât și în spatiile unde am servit masa. Și personalul de la recepție și cei de la curățenie, foarte drăguți și cumsecade. Mulțumim.

 958. Curățenia, amabilitatea personalului, amenajarea interioară

 959. Hotelul este renovat recent, arata f bine, camerele sunt mobilate cu bun gust, totul nou si modern. Au un mobilier de calitate, frumos si confortabil. Am apreciat ca desi nu au reusit sa ofere micul dejun anul acesta, au oferit cafeaua la bar din partea casei. Parcarea moment nu este amenajata, pana la plaja e de mers aprox 15 min pe jos. Per total, ok, multumitor, oamenii serviabili si placuti.

 960. Camera frumos amenajata, cu bun gust, saltea confortabila, mocheta groasă, holuri curate și frumoase, personal ok, cafeaua oferita din partea casei pentru a compensa oarecum faptul că nu există încă opțiunea de mic dejun

 961. Totul a fost foarte curat ,personalul amabil pretul echitabil.

 962. Mic dejun nu era inclus in pret. In rest totul a fost bine. 7

 963. Personal extrem de amabil. Tinerețea își spune cuvântul!

 964. O noapte la sfarsit de sezon, cred ca am avut așteptări prea mari. Hotelul este curat, camerele obisnuite, usi de termopan la intrarea in camere, nimic deosebit, poate semana cu o rezerva de spital. Personalul foarte politicos si serviabil, cu toate conditiile ridicate de pandemie. Este central, in septembrie era liniste, ne-am plimbat pe malul lacului.

 965. Micul dejun foarte bun, cafea buna, mozarela, rulade, excepțional pot sa zic

 966. Mic dejun variat. Locatia este buna, Curatenie, personal amabil

 967. Proximité de la plage, très spacieux, personnel très sympathique et aimable, petit-déjeuner copieux, excellent restaurant sur place, superbe vue.

 968. Priveliștea, micul dejun, Curtea interioara, frigiderul silențios.

 969. Camere noi, spatioase, micul dejun foarte bogat, privelistea superba, servicii foarte bune, angajati foarte amabili.

 970. Mi- a placut mancarea, dotarile din camere si hotel in general, curatenia din camere si hotel, personalul foarte dragut, amabil si atent la nevoile clientilor, distanta fata de mare foarte ok (in jur de 3 minute), balconul care era dotat cu o masuta si 2 scaune si faptul ca aveai unde sa usuci prosoapele si cateva hainute, mi-a placut muzica si vocea doamnei care canta in fiecare seara la terasa de la piscina exterioara a hotelului, faptul ca s-au respectat regulile anticovid. Per total raportul pret/calitate mi s-a parut foarte bun.

 971. Mancare delicioasa, variata, pentru toate gusturile.

 972. Raport calitate/ pret foarte bun la final de sezon

 973. Masa foarte buna si suficienta. Piscina mare si curata.

 974. Mancarea a fost buna , fara probleme de curatenie ,personalul excelent , locatia destul de aproape de plaja .

 975. A fost foarte bine, mai ales ca am avut și un animal de companie. Ma voi reîntoarce cu plăcere De asemenea, masurile de prevenție Covid 19 au fost pe măsură, cu asigurarea protecției turiștilor atât la hotel cât și în spatiile unde am servit masa. Și personalul de la recepție și cei de la curățenie, foarte drăguți și cumsecade. Mulțumim.

 976. Curățenia, amabilitatea personalului, amenajarea interioară

 977. Hotelul este renovat recent, arata f bine, camerele sunt mobilate cu bun gust, totul nou si modern. Au un mobilier de calitate, frumos si confortabil. Am apreciat ca desi nu au reusit sa ofere micul dejun anul acesta, au oferit cafeaua la bar din partea casei. Parcarea moment nu este amenajata, pana la plaja e de mers aprox 15 min pe jos. Per total, ok, multumitor, oamenii serviabili si placuti.

 978. Camera frumos amenajata, cu bun gust, saltea confortabila, mocheta groasă, holuri curate și frumoase, personal ok, cafeaua oferita din partea casei pentru a compensa oarecum faptul că nu există încă opțiunea de mic dejun

 979. Proximité de la plage, très spacieux, personnel très sympathique et aimable, petit-déjeuner copieux, excellent restaurant sur place, superbe vue.

 980. Priveliștea, micul dejun, Curtea interioara, frigiderul silențios.

 981. Camere noi, spatioase, micul dejun foarte bogat, privelistea superba, servicii foarte bune, angajati foarte amabili.

 982. Totul a fost foarte curat ,personalul amabil pretul echitabil.

 983. Mic dejun nu era inclus in pret. In rest totul a fost bine. 7

 984. Personal extrem de amabil. Tinerețea își spune cuvântul!

 985. O noapte la sfarsit de sezon, cred ca am avut așteptări prea mari. Hotelul este curat, camerele obisnuite, usi de termopan la intrarea in camere, nimic deosebit, poate semana cu o rezerva de spital. Personalul foarte politicos si serviabil, cu toate conditiile ridicate de pandemie. Este central, in septembrie era liniste, ne-am plimbat pe malul lacului.

 986. Micul dejun foarte bun, cafea buna, mozarela, rulade, excepțional pot sa zic

 987. Mic dejun variat. Locatia este buna, Curatenie, personal amabil

 988. Mi- a placut mancarea, dotarile din camere si hotel in general, curatenia din camere si hotel, personalul foarte dragut, amabil si atent la nevoile clientilor, distanta fata de mare foarte ok (in jur de 3 minute), balconul care era dotat cu o masuta si 2 scaune si faptul ca aveai unde sa usuci prosoapele si cateva hainute, mi-a placut muzica si vocea doamnei care canta in fiecare seara la terasa de la piscina exterioara a hotelului, faptul ca s-au respectat regulile anticovid. Per total raportul pret/calitate mi s-a parut foarte bun.

 989. Mancare delicioasa, variata, pentru toate gusturile.

 990. Raport calitate/ pret foarte bun la final de sezon

 991. Locația,confortul apartamentului,personalul hotelului.

 992. Locația, curtea interioară, dotările apartamentului in general. Cu mici imbunatiri ar putea fi excelent.

 993. A fost excepțional. La 5min de plaja si tot 5min de centrul stațiunii.

 994. Masa foarte buna si suficienta. Piscina mare si curata.

 995. Mancarea a fost buna , fara probleme de curatenie ,personalul excelent , locatia destul de aproape de plaja .

 996. A fost foarte bine, mai ales ca am avut și un animal de companie. Ma voi reîntoarce cu plăcere De asemenea, masurile de prevenție Covid 19 au fost pe măsură, cu asigurarea protecției turiștilor atât la hotel cât și în spatiile unde am servit masa. Și personalul de la recepție și cei de la curățenie, foarte drăguți și cumsecade. Mulțumim.

 997. Curățenia, amabilitatea personalului, amenajarea interioară

 998. Hotelul este renovat recent, arata f bine, camerele sunt mobilate cu bun gust, totul nou si modern. Au un mobilier de calitate, frumos si confortabil. Am apreciat ca desi nu au reusit sa ofere micul dejun anul acesta, au oferit cafeaua la bar din partea casei. Parcarea moment nu este amenajata, pana la plaja e de mers aprox 15 min pe jos. Per total, ok, multumitor, oamenii serviabili si placuti.

 999. Camera frumos amenajata, cu bun gust, saltea confortabila, mocheta groasă, holuri curate și frumoase, personal ok, cafeaua oferita din partea casei pentru a compensa oarecum faptul că nu există încă opțiunea de mic dejun

 1000. O noapte la sfarsit de sezon, cred ca am avut așteptări prea mari. Hotelul este curat, camerele obisnuite, usi de termopan la intrarea in camere, nimic deosebit, poate semana cu o rezerva de spital. Personalul foarte politicos si serviabil, cu toate conditiile ridicate de pandemie. Este central, in septembrie era liniste, ne-am plimbat pe malul lacului.

 1001. Micul dejun foarte bun, cafea buna, mozarela, rulade, excepțional pot sa zic

 1002. Mic dejun variat. Locatia este buna, Curatenie, personal amabil

 1003. Priveliștea, micul dejun, Curtea interioara, frigiderul silențios.

 1004. Camere noi, spatioase, micul dejun foarte bogat, privelistea superba, servicii foarte bune, angajati foarte amabili.

 1005. Mancarea de la restaurantul din incinta hotelului foarte buna!

 1006. Mi- a placut mancarea, dotarile din camere si hotel in general, curatenia din camere si hotel, personalul foarte dragut, amabil si atent la nevoile clientilor, distanta fata de mare foarte ok (in jur de 3 minute), balconul care era dotat cu o masuta si 2 scaune si faptul ca aveai unde sa usuci prosoapele si cateva hainute, mi-a placut muzica si vocea doamnei care canta in fiecare seara la terasa de la piscina exterioara a hotelului, faptul ca s-au respectat regulile anticovid. Per total raportul pret/calitate mi s-a parut foarte bun.

 1007. Mancare delicioasa, variata, pentru toate gusturile.

 1008. Raport calitate/ pret foarte bun la final de sezon

 1009. Am fost și anul trecut aici și acum mă bucur să văd că sunt îmbunătățiri : accesorii la baie, uscător de rufe, o cameristă foarte educată, care nu a intrat peste noi până nu am deschis noi ușa și nu a mai venit dis-de-dimineață, ca anul trecut.

 1010. Hotelul este amplasat la cateva minute de plaja si raspunde nevoilor turistilor. Este curat, functional si are personal amabil. Micul dejun – asigurat printr-un serviciu de catering – a fost consistent si variat.

 1011. Un hotel de 3 stele renovat, curatenie, personal amabil si cu respectarea masurilor de distantare.

 1012. Personal minunat, camera curată, totul excepțional! O sa mai revin

 1013. Fata de la receptie cu accent este foarte simpatica

 1014. Curățenia este totul.Locatia este bună,10min până la plajă

 1015. micul dejun este suficient si diversificat.Locatia hotelului este intr-o zona linistita si cu o priveliste frumoasa, fiind in contrast cu mizeria din restul statiunii.Este o oaza de liniste si verdeata asa cum ar trebui sa fie in toata statiunea.

 1016. A fost foarte bine pentru un weekend de plimbare. Camera… absolut senzațională.

 1017. Totul ! O locatie minunata ! Suntem a doua oara aici si vom reveni cu mare drag!

 1018. Hotel partial renovat, dar cu tot ce trebuie – a/c, tv, – curat, mic dejun bogat, personal profesionist, plaja in apropiere, parcare pazita

 1019. Totul , un hotel curat, intim, o atmosfera de relaxare, foarte multă verdeață împrejur.

 1020. Mancare buna, piscina curata, personal de treaba.

 1021. Locația este ok, piscina foarte curată se curată în fiecare seara, personalul amabil!

 1022. Pozitia foarte buna, aproape de plaja si de centru. Curat, linistit, mic dejun diversificat si gustos. As mai reveni.

 1023. O locatie excelenta! Personalul amabil, mancarea diversificata si foarte gustoasa, camera foarte curata

 1024. Totul. Este foarte ok. Mancarea este buna si diversificata. O sa mai revenim

 1025. Micul dejun ,bun,diversificat.Camera dotata cu aer,plasa de tantari,TV,confortabila.Amplasarea hotelului pe strada principala,distanta destul de bn pana la plaja.Mi a placut f mult cum a fost aranjata,si ma refer la culorile draperiilor .In rest.ok

 1026. Totul la superlativ. Mancarea foarte buna la restaurant. Personal extrem de amabil. Camera amenajata modern si in culori vii deci energie pozitiva ok. Singurul incovenient, nu era perdea de dus si cand foloseai dusul se stropea cam mult prin baie.

 1027. Micul dejun destul de generos, piscina mare si mi-a placut faptul ca sezlongurile sunt distantate.

 1028. Raport bun calitate preț, personal amabil, aproape de plaja

 1029. Totul ok..Curat, personal amabil, mâncare bună și din belșug..

 1030. Liniște , curățenie , confort , spațiu verde frumos și îngrijit , mic dejun excelent, piscina f frumoasa.

 1031. Confortul camerei, curatenia, optiunile de la micul dejun, frumusetea gradinii, faptul ca poti iesi direct din camera pe iarba.

 1032. Mi-au placut ff mult locatia, conceptul, amenajarea, totul! Este ff liniste si relaxant! Fugind de Bucuresti, pentru mine a fost exact ceea ce cautam, locatia ideala! dimineata nu auzeai decat pasarile ciripind ☺️