Cazare ieftina La Mare Mamaia

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mamaia, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mamaia, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mamaia, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mamaia, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Zenovia si Natalia Iordache din Robaia, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Zenovia si Natalia Iordache din Robaia, jud. ValceaCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Zaraza si Bogdana Grădișteanu din Miroslavesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mamaia, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Zaraza si Bogdana Grădișteanu din Miroslavesti, jud. PrahovaCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Stelian si Denisa Florea din Homesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Stelian si Denisa Florea din Homesti, jud. BuzauCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Sonia si Teona Pogonat din Mesteacan, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mamaia, Constanţa, România!

  (Sonia si Teona Pogonat din Mesteacan, jud. HunedoaraCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Nechifor si Mădălina Orășanu din Delureni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mamaia, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nechifor si Mădălina Orășanu din Delureni, jud. ValceaCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Horia si Miruna Firulescu din Orsova, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mamaia, Constanţa, România.

  (Horia si Miruna Firulescu din Orsova, jud. MehedintiCazare in Mamaia, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 1. Micul dejun (bufet suedez) excelent! Curățenia în hotel și în cameră – excelente! Celelalte condiții oferite au fost foarte bune!

 2. Foarte aproape de mare,vederea superba,liniste,personal foarte amabil.

 3. Curățenie-nota 10,mic dejun variat, atmosfera primitoare. Vom reveni cu siguranta!

 4. Mi – a placut foarte mult faptul ca am avut o camera cu vedere spre mare si am putut admira rasaritul si bineinteles linistea si atmosfera relaxata …

 5. Locatia, curatenia, receptia. am apreciat foarte mult rezervarea cu anulare gratuita.

 6. Personal serviabil, curat in camera, camera renovata, mobilier nou, parcare. Mic dejun suficient si bun.

 7. Amplasarea a fost ceea ce ni s-a potrivit Apartamentul 21 et 4 (apartamentul cu mobila alb cu verde in living) este spatios, destul de intretinut Blocul in care e amplasat este frumos, nou, cu paznic (nu stiu ce pazeste ca atunci cand am vrut sa-i lasam o bicicleta in grija pana aducem alte bagaje la masina, a zis ca nu are grija de ea) Gazda este amabila Liftul functionabil

 8. Apartament foarte spațios , curățenie, confortabil, liniște

 9. Suficient spatiu, foarte bine utilat, saltea de calitate. Dus spatios. Terasa cu masuta si scaune. Cuvantul de ordine este calitate. Parcare suficienta, cateva bauturi in frigider, nu am inteles daca sunt gratis sau contra cost 🙂

 10. Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate😉

 11. camerele spatioase si paturile confortabile, plaja foarte aproape de hotel, locuri de joaca pentru copii, diversitatea meniului la mic dejun si cina

 12. Patul si pernele si dotarile camerei confortabile si indeplinesc standardele de servicii la care ne asteptam. Pentru a 4-a oara la Royal, dupa deschidere. Este o locatie foarte placuta, cu standarde foarte bune de pe litoralul romanesc, mai ales pentru perioadele li nistite mai-iunie si septembrie. Apreciez disponibilitatea 24 h/zi de apa, gheata si cafea pe etaj.

 13. Locatie: exact langa plaja Amabilitate personal (flexibilitate in solutionarea unui aspect privat aparut inopinat) Imobil: nou, bine intretinut Calitatea mobilierului si a dotarilor: rezonabila, chiar daca aspectul este minimalist

 14. Asezarea e minunata, plaja din fata hotelului este minunata.

 15. Curățenia, personalul si locația apropiată de plaja

 16. Curățenie desăvârșita. Lenjerii curate, paturi confortabile.

 17. Totul a fost excelent. Apartamentul este perfect pentru o vacanta liniștită pe malul marii împreună cu familia (4 persoane). Este foarte curat și amplasat chiar pe plaja. Gazdele sunt foarte primitoare și am primit chiar și bonus o noapte în plus. 😁😁

 18. Locatie exceptionala, chiar pe plaja. Curatenie exemplara, confort deosebit. Recomand.

 19. Amenajarile interioare sunt cu mult bun gust si bine intretinute. Privelistea la camerele cu balcon spre mare este superba. Terasa pentru mic dejun a hotelului este generosa si cu vedere la mare. Parcarea proprie pazita este de mare ajutor.

 20. Am apreciat faptul ca hotelul este nou, curat si ca are plaja privata. Vremea a fost superba la inceput de septembrie, marea linistita si curata.

 21. Hotelul are plaja privată. In fiecare zi se făcea curat in camera și se schimbau prosoapele. Micul dejun foarte delicios și bucătăria superba!

 22. Micul dejun (bufet suedez) excelent! Curățenia în hotel și în cameră – excelente! Celelalte condiții oferite au fost foarte bune!

 23. Foarte aproape de mare,vederea superba,liniste,personal foarte amabil.

 24. Curățenie-nota 10,mic dejun variat, atmosfera primitoare. Vom reveni cu siguranta!

 25. Pat confortabil, priveliștea din balcon ( marea si jocurile de lumini de la constructiile din apropiere/ cluburi), dotările apartamentului.

 26. Apartamentul in sine este ok, pentru locuit cateva zile, dar trebuia construit in alta parte.

 27. Am găsit curat si am avut toate facilitățile promise

 28. Locatia cu vedere la mare, foarte aproape de plaja. In extra sezon zona este destul de pustie, dar foarte linistita. Locatia este foarte aproape de toate cluburile de pe plaja, in sezon estival este ideala pentru tineri. Apartamentul este bine dotat, iar personalul foarte prietenos.

 29. Raport calitate/pret excelent. Apartament spatios, luminos si bine dotat.

 30. Bunul gust in amenajarea apartamentului, dotarile de calitate, curatenia, amabilitatea personalului, terasa cu vedere la mare.

 31. Mi – a placut foarte mult faptul ca am avut o camera cu vedere spre mare si am putut admira rasaritul si bineinteles linistea si atmosfera relaxata …

 32. Locatia, curatenia, receptia. am apreciat foarte mult rezervarea cu anulare gratuita.

 33. Personal serviabil, curat in camera, camera renovata, mobilier nou, parcare. Mic dejun suficient si bun.

 34. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 35. Totul a fost conform asteptari. Este al treilea sejur la acest hotel. Este aproape de plaja, are restaurant unde se poate comanda pranzul sau cina. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu tot ce este nevoie. Pentru pretul platit a fost ok.

 36. mobila camera si baie renovate, balcon mae, priveliste frumoasa, terasa, spatiul verde

 37. Micul dejun (bufet suedez) excelent! Curățenia în hotel și în cameră – excelente! Celelalte condiții oferite au fost foarte bune!

 38. Foarte aproape de mare,vederea superba,liniste,personal foarte amabil.

 39. Curățenie-nota 10,mic dejun variat, atmosfera primitoare. Vom reveni cu siguranta!

 40. Personalul hotelier, curatenia, dotarile, foarte bune.

 41. Camere spatioase, curatenie, personal foarte amabil, locatie excelenta, zona SPA foarte placuta si curata.

 42. personalul de la receptia hotelului a fost foarte primitor si receptiv la solicitarile avute , aici mentionez in mod special pe d-ra Dana ,tot cu aceasta ocazie am remarcat-o si pe d-ra Flori de la centrul spa – masaj facial, care a dat dovada de mult profesionalism, reusind prin prestatia facuta sa induca si o stare de relaxare evidenta. FELICITARI !

 43. Camerele mari, spatioase. Mobilier nou. Design modern. Baia este la fel de spatioasa, cada cu jacuzzi este perfecta pentru o seara romantica. Centrul SPA desi este micut ofera absolut tot ce ai nevoie pentru o zi de relaxare. Recomand si sedintele de masaj. La fel saunele si dusul emotional. Restaurantul are preturi chiar foarte ok pentru zona in care se afla. Mancarea este buna. Vinurile la fel. Personalul in mare parte este politicos si iti ofera orice informatie ai nevoie.

 44. Pai…..receptie foarte amabile si serviabile,curatenie impecabil,restaurant si piscina nota 10. Revenim cu drag si va multumim pentru profesionalism! Zi frumoasa!

 45. Curățenia,căldura și micul dejun au fost de nota 10.

 46. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 47. Totul a fost conform asteptari. Este al treilea sejur la acest hotel. Este aproape de plaja, are restaurant unde se poate comanda pranzul sau cina. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu tot ce este nevoie. Pentru pretul platit a fost ok.

 48. mobila camera si baie renovate, balcon mae, priveliste frumoasa, terasa, spatiul verde

 49. Atmosfera deosebita, curatie, confort , aerisire baie foarte buna!

 50. Confortul si panorama oferita de cam 411. Curățenie desăvîrșită si in camera si in baie. Micul dejun a fost bun. Parcare gratuite si păzită.

 51. amplasare hotel fbuna mancare excelnta ,curatenie si plaja impecabila ne vedem la vara

 52. Amenajarile interioare sunt cu mult bun gust si bine intretinute. Privelistea la camerele cu balcon spre mare este superba. Terasa pentru mic dejun a hotelului este generosa si cu vedere la mare. Parcarea proprie pazita este de mare ajutor.

 53. Am apreciat faptul ca hotelul este nou, curat si ca are plaja privata. Vremea a fost superba la inceput de septembrie, marea linistita si curata.

 54. Hotelul are plaja privată. In fiecare zi se făcea curat in camera și se schimbau prosoapele. Micul dejun foarte delicios și bucătăria superba!

 55. Mi – a placut foarte mult faptul ca am avut o camera cu vedere spre mare si am putut admira rasaritul si bineinteles linistea si atmosfera relaxata …

 56. Locatia, curatenia, receptia. am apreciat foarte mult rezervarea cu anulare gratuita.

 57. Personal serviabil, curat in camera, camera renovata, mobilier nou, parcare. Mic dejun suficient si bun.

 58. Am fost cazati in corpul 2 Jupiter. Primirea a fost exceptionala, curatenie in camera, confort de nota 10 si caaald in camera, avand in vedere ca afara erau -10 grade. Zona de Spa este cu vedere la mare, cu muzica ambientala care te deconecteaza de la griji, probleme, etc. Personalul a fost amiabil, micul dejun in stil bufet suedez, foarte diversificat.

 59. Totul minunat, curățenie exemplară, personalul extrem de ospitalier, peste tot, restaurant, recepție, spa. Mic dejun bogat, mâncarea gustoasă la restaurant. Revenim cu plăcere, de fiecare dată, la acest hotel. Mulțumim mult, Zenith!

 60. Hotelul este foarte curat, centrul SPA dotat corespunzator iar personalul extrem de amabil !!!

 61. Curățenia, restaurantul impecabil din punct de vedere calitativ, amabilitatea personalului, totul perfect

 62. terasa camerei si privelistea din liftul panoramic

 63. Hotelul, camera, serviciile, mancarea (scarita de porc si lava cake extraordinar), petrecerea de ziua îndrăgostiților totul peste așteptări. Personal foarte amabil, atent la cerințele noastre. Au fost receptivi si m-au jutat sa fac o surpriză foarte frumoasa sotiei de ziua ei. A fost o surpriză si pentru mine camera primită (apartament executiv). Acum ne programăm urmatoare excursie la Iaki. Multumim!

 64. Confortul camerei 311 din corpul Jupiter, saltea buna,amplasare f.buna(pe malul mării, personal f.amabil . Fiind extrasezon si puține camere ocupate,micul dejun nu a fost tip bufet suedez,dar a fost ok si personalul f. amabil. Centrul spa este inchis pina in aprilie, efectuandu-se lucrări de renovare.

 65. Atmosfera, conditiile de spa si amabilitatea personalului….

 66. Am fost cazati in corpul 2 Jupiter. Primirea a fost exceptionala, curatenie in camera, confort de nota 10 si caaald in camera, avand in vedere ca afara erau -10 grade. Zona de Spa este cu vedere la mare, cu muzica ambientala care te deconecteaza de la griji, probleme, etc. Personalul a fost amiabil, micul dejun in stil bufet suedez, foarte diversificat.

 67. Totul a fost ok, ba mai mult doamna de la Recepție vânzându-ne cu bebe ne-a intrebat dacă avem nevoie și de un baby corner, lucru ce ne-a ajutat și mai mult, vrând sa o culcam pe bebe pe canapeaua extensibila! 🥰

 68. In mod special…, nimic. Un preț prea mare pentru nimic… Clar nu recomand. New Splendid Hotel & Spa care se află la 100 m distanță de Iaki este cu mult peste el.

 69. Mancare diversificata, de calitate și prospata, personal amabil, camera foarte curată.

 70. Micul dejun a fost delicios..Camera foarte curata si vreau sa felicit hotelul pt staff-ul extraordinar.Atat Georgiana cat si colegele ei mi-au facut sederea placuta.Sunt foarte educate,dragute si cooperative. .

 71. Locatia foarte buna, mai ales ca am avut camera cu vedere catre lac. Micul dejun, nu foarte bogat, insa foarte gustos. Personalul foarte amabil. La sosire am avut placerea de a fi invitati la un pahar de vin din partea casei.

 72. Balcon cu vedere la apusul de pe lac, micul dejun super. Camera spatioasa si curata .

 73. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 74. Servorea, camera si locatia avand in vedere ca hotelul este amplasat la 100 de m de plaja.

 75. Camera curata, hotelul langa plaja, sezlonguri gratuite, personalul amabil, mancare foarte buna !

 76. Foarte curat si placut. Proprietarii niste oameni f amabili. O sa revenim cu siguranta!

 77. Incepand cu proprietarii care ne-au intampinat foarte frumos si ne-au dat toate detaliile pentru a avea un sejur cat mai frumos si terminand cu facilitatiile apartamentului , totul a fost extraordinar

 78. Totul. Locația, curățenia ,gazda , amenajarea apartamentului.

 79. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 80. Totul a fost conform asteptari. Este al treilea sejur la acest hotel. Este aproape de plaja, are restaurant unde se poate comanda pranzul sau cina. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu tot ce este nevoie. Pentru pretul platit a fost ok.

 81. mobila camera si baie renovate, balcon mae, priveliste frumoasa, terasa, spatiul verde

 82. Localizarea, personalul, curățenia, restaurantul, atenția deosebită care o acordă clientului…

 83. Curățenie,liniște,personal amabil,mic dejun variat

 84. Personal amabil si foarte bine pregatit (maniere, limba straina etc.)

 85. Curatenia, bucataria , camera de hotel. Un personal deosebit de amabil si constiincios.

 86. Camera, facilitatile, micul-dejun, masajul, sauna, piscina (cat am apucat), faptul ca am avut loc de parcare usor accesibil.

 87. Mariusmakavelli martie 30, 2019 at 3:31 pm

  Camera mare, spatioasa. Baia foarte curata si bine dotata. Temperatura apei din piscina a fost foarte buna. Piscina poate acomoda 5-6 persoane simultan. Sauna uscata este spatioasa, cea umeda putin mai mica insa foarte ok. Faptul ca toate sunt incluse in pretul platit, te face sa scapi de o grija si o plata suplimentara.

 88. Geamuri insonorizante Locație din care poti ajunge destul de repede in orice colț al orașului Mic dejun bun

 89. Curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun, cărțile de pe holurile etajelor…

 90. Locatia excelenta, foarte usor de ajuns (sens giratoriu intrare Mamaia), parcare suficienta, camerele foarte curate si spatioase, dotate complet (incl. seif); am rezervat o camera twin cu circa 40mp 🙂 Se ajunge foarte usor in satul de vacanta, insa pentru plaja aveti de mers circa 800m. Per total, locatia merita costul.

 91. Totul este foarte bine organizat. Micul dejun este foarte vast si gustos.

 92. Totul a fost ok, ba mai mult doamna de la Recepție vânzându-ne cu bebe ne-a intrebat dacă avem nevoie și de un baby corner, lucru ce ne-a ajutat și mai mult, vrând sa o culcam pe bebe pe canapeaua extensibila! 🥰

 93. In mod special…, nimic. Un preț prea mare pentru nimic… Clar nu recomand. New Splendid Hotel & Spa care se află la 100 m distanță de Iaki este cu mult peste el.

 94. Micul dejun a fost delicios..Camera foarte curata si vreau sa felicit hotelul pt staff-ul extraordinar.Atat Georgiana cat si colegele ei mi-au facut sederea placuta.Sunt foarte educate,dragute si cooperative. .

 95. Locatia foarte buna, mai ales ca am avut camera cu vedere catre lac. Micul dejun, nu foarte bogat, insa foarte gustos. Personalul foarte amabil. La sosire am avut placerea de a fi invitati la un pahar de vin din partea casei.

 96. Balcon cu vedere la apusul de pe lac, micul dejun super. Camera spatioasa si curata .

 97. Elegant si discret ,camere mari foarte curate, aranjate cu gust .Faptul ca check-out a fost după orele 13 a fost nemaipomenit .Mic dejun bogat lăsat și pentru cei care s-au trezit mai târziu , pentru toate gusturile .Personal amabil și gata oricând sa-ți fie de folos !

 98. Confortul camerei 311 din corpul Jupiter, saltea buna,amplasare f.buna(pe malul mării, personal f.amabil . Fiind extrasezon si puține camere ocupate,micul dejun nu a fost tip bufet suedez,dar a fost ok si personalul f. amabil. Centrul spa este inchis pina in aprilie, efectuandu-se lucrări de renovare.

 99. Atmosfera, conditiile de spa si amabilitatea personalului….

 100. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 101. Servorea, camera si locatia avand in vedere ca hotelul este amplasat la 100 de m de plaja.

 102. Camera curata, hotelul langa plaja, sezlonguri gratuite, personalul amabil, mancare foarte buna !

 103. Localizarea, personalul, curățenia, restaurantul, atenția deosebită care o acordă clientului…

 104. Curățenie,liniște,personal amabil,mic dejun variat

 105. Personal amabil si foarte bine pregatit (maniere, limba straina etc.)

 106. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 107. Totul a fost conform asteptari. Este al treilea sejur la acest hotel. Este aproape de plaja, are restaurant unde se poate comanda pranzul sau cina. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu tot ce este nevoie. Pentru pretul platit a fost ok.

 108. mobila camera si baie renovate, balcon mae, priveliste frumoasa, terasa, spatiul verde

 109. Locatie foarte buna pt. scopul vizitei de afaceri, personalul prietenos, mic dejun generos, curatenie, camere spatioase. Singurul inconvenient a fost faptul ca se derulau lucrari de pregatire a cladirii pentru sezonul estival, dar, in cursul zilei ne aflam in alta locatie.

 110. Ospitalitatea personalului de la recepție, de la restaurant, curățenia din cameră

 111. Geamuri insonorizante Locație din care poti ajunge destul de repede in orice colț al orașului Mic dejun bun

 112. Decoruri interesante pentru copiii, dar arata mai bine in poze decat in realitate.

 113. Locație superba, ambient ideal iar personalul deschis și amabil. Vom reveni cu siguranță în 2019!

 114. Nu mi-a placut ca nu s-a specificat pe site ul dvs. ca nu exista acces la bar, ca exista petrecere privata la care muzica este data la maxim. In rest a fost ok, cu exceptia faptului ca la partea de curatenie personalul nu -si mai face bine treaba. Probabil nu mai sunt verificate. Oricum imi place f mult locatia dar pacat ca nu se specifica anumite lucruri…

 115. Alex este foarte ok, locația securizata, camera curată, cafeaua nu e rea, plaja aproape, ok una peste alta, se poate sa ne întoarcem ..

 116. Locatia este ideala. Apartamentul este curat si primitor.

 117. Curat, linistit, cu vedere la mare si foarte spatios. Cu siguranta ma voi intoarce

 118. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 119. Servorea, camera si locatia avand in vedere ca hotelul este amplasat la 100 de m de plaja.

 120. Camera curata, hotelul langa plaja, sezlonguri gratuite, personalul amabil, mancare foarte buna !

 121. Micul dejun nu a avut un meniu destul de diversificat, pentru persoanele care nu consuma carne sau tin post. Locatia a fost in regula.

 122. micul dejun a fost cat de cat in regula..pozitia locatiei buna !

 123. Totul este foarte bine organizat. Micul dejun este foarte vast si gustos.

 124. Mi – a placut foarte mult faptul ca am avut o camera cu vedere spre mare si am putut admira rasaritul si bineinteles linistea si atmosfera relaxata …

 125. Locatia, curatenia, receptia. am apreciat foarte mult rezervarea cu anulare gratuita.

 126. Personal serviabil, curat in camera, camera renovata, mobilier nou, parcare. Mic dejun suficient si bun.

 127. Amplasarea excelenta, apartamentul utilat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur priveliste minunata asupra lacului

 128. Este amplasat aproape de plaja,confort si tot ce vrei pentru o vacanta de vis.

 129. Un apartament excelent. Mobilat si utilat cu foarte mult bun gust. Atentia la detalii este maxima. Toate culorile se imbinau perfect. Totul a fost perfect. Nu ne-a lipsit nimic. Recomand cu caldura acest apartament. Gazda este foarte sociabila si dornica sa va ajute cu orice. Curatenia a fost exemplara.

 130. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 131. Totul a fost conform asteptari. Este al treilea sejur la acest hotel. Este aproape de plaja, are restaurant unde se poate comanda pranzul sau cina. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu tot ce este nevoie. Pentru pretul platit a fost ok.

 132. mobila camera si baie renovate, balcon mae, priveliste frumoasa, terasa, spatiul verde

 133. Personalul este foarte amabil,camerele sunt curate si curatenia se face constiincios,am venit a treia oara la acest hotel.pur si simplu ma simt bine aici ,sunt gazde primitoare.

 134. Reallity ceck: din cand in cand e bine sa coboram cu picioarele pe pamant, sa apreciem cum se cuvine ceea ce primim si sa evaluam corect amplitudinea aspiratiilor si rostul lor. Acest hotel ne.a oferit tot ce ne.am fi putut dori, si a facut.o la standarde la fel de inalte, cu toate ca am venit la…”spartul targului”, adica fix la sfarsitul sezonului! Curatenie exemplara, mancare buna, din abundenta, personal discret, prompt, indatoritor, dotari complete, servicii, asisderea, piscina curata, totul intr.o ambianta placuta. Ce(si de ce) sa.ti doresti mai mult?! Marea si plaja la doi pasi, gradina sub fereastra, sezlongul din buza bazinului si cerul deschis-nu pentru astea fugim la mare?! Ei, bine, aici le.am gasit.

 135. – faptul ca prosoapele erau schimbate zilnic – hotelul aproape de plaja

 136. Este un apartament foarte confortabil unde as reveni oricand. Am apreciat apreciat apropierea de plaja si privelistea catre mare si lac.

 137. Totul a fost exact cum ne doream. Pt.o familie cu 2 copii mici a fost aproape mai bine ca acasă, ținând cont că am fost la 150 m de mare. Confortul patului, baia și bucătăria, practic tot apartamentul au fost pe placul nostru.

 138. Chiar si in extra sezon, am avut un sejur foarte placut. Apartamentul este foarte comod si calduros. Confortul este deosebit, iar privelistea este superba. Se ajunge in Constanta in cateva minute. Cu siguranta voi reveni la vara.

 139. Mancare buna, apa calda, relativ curatenie. 15 min de mers pe jos pana la plaja Parcare in fata hotelului

 140. Ce v-a placut in legatura cu proprietatea? Am apreciat si cred ca acest aspect este in favoarea oricarui client amabilitatea si bunavointa doamnei de la receptie, fara cusur si fara absolut niciun motiv de a-i reprosa ceva!

 141. Camera micuta,insa frumos decorul, mobila din lemn masiv ,mini barul bine aprovizionat .

 142. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 143. Servorea, camera si locatia avand in vedere ca hotelul este amplasat la 100 de m de plaja.

 144. Camera curata, hotelul langa plaja, sezlonguri gratuite, personalul amabil, mancare foarte buna !

 145. Apartamentul este minunat, gazda este foarte amabilă și dispusă să rezolve orice problemă, view fantastic de pe balcon la lac, apartamentul este foarte bine utilat.

 146. A fost în regulă partea cu privire la cazare şi condiţii oferite. A fost în regulă şi partea care ţine de proprietari. Au fost discreţi şi au asigurat tot ce era necesar.

 147. Bine dotat apartamentul. Canapeaua extensibila confortabila. Deoarece exista spațiu suficient util ar fi un al-II-lea pat matrimonial.

 148. Am petrecut 2 zile in Studio Adina din Mamaia in septembrie 2018. Locatia este ideala pentru vizitarea statiunii si pentru accesul la plaja. Ne-am bucurat de liniste si confort, studioul fiind dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru un sejur fara probleme. Baie si bucatarie bine utilate, locuri suficiente pentru depozitarea bagajelor, loc de parcare privat chiar in fata imobilului. Am fost placut impresionati de amabilitatea gazdei si de curatenia impecabila. Vom reveni cu siguranta si vom recomanda si prietenilor.

 149. Proprietatea arata mai bine decat in pozele de pe site! Gazdele sunt cu totul deosebite! Vom reveni cu placere.

 150. O locatie foarte frumoasa si bine ingrijita. Curatenie exemplara in camera, totul a fost la superlativ. Proprietarul este foarte amabil si atent la solicitarile clientului. Recomand cu incredere !

 151. Decoruri interesante pentru copiii, dar arata mai bine in poze decat in realitate.

 152. Locație superba, ambient ideal iar personalul deschis și amabil. Vom reveni cu siguranță în 2019!

 153. Nu mi-a placut ca nu s-a specificat pe site ul dvs. ca nu exista acces la bar, ca exista petrecere privata la care muzica este data la maxim. In rest a fost ok, cu exceptia faptului ca la partea de curatenie personalul nu -si mai face bine treaba. Probabil nu mai sunt verificate. Oricum imi place f mult locatia dar pacat ca nu se specifica anumite lucruri…

 154. Alex este foarte ok, locația securizata, camera curată, cafeaua nu e rea, plaja aproape, ok una peste alta, se poate sa ne întoarcem ..

 155. Locatia este ideala. Apartamentul este curat si primitor.

 156. Curat, linistit, cu vedere la mare si foarte spatios. Cu siguranta ma voi intoarce

 157. Privelistea si camera care se numea soare, iti dadea o energie aparte!♥️

 158. Ne-a placut atitudinea personalului. Dra Stefania ne-a depasit asteptarile in ceea ce priveste customer care. A fost foarte amabila, mereu cu zambetul pe buze, un adevarat exemplu pentru industria hoteliera, tinand cont de experientele anterioare din hotelurile romanesti. Mancarea, atat la cina, cat si la micul dejun, a fost decenta. Cascavalul pane a fost delicios.

 159. Mic dejun excelent. Camera calduroasa, personal amabil si primitor.

 160. Locație aproape de mare .curat ,personal foarte amabil .

 161. Mâncarea bună, proaspătă diversificata la mic dejun. Plăcut surprinși că au curatat camera (am stat doar două nopți) in fiecare zi (pus aspirator, hârtie igienică etc). Personalul amabil

 162. Amplasarea face toti banii. Parcare proprie gratuita.Personal zambitor, dar necalificat ( a trebuit sa vina cineva din receptie sa se discute in restaurant in engkeza…) Holul receptiei si restaurantul au un mobilier atractiv, asta fiind un plus. Micul dejun ar fi fost ok…. daca omleta nu ar fi fost arsa ( acest lucru arata ca dupa un botez, in dimineata urmatoare in bucatarie nu erau bucatari de profesie). In rest, preparatele proaspete si cu gust.

 163. Patul confortabil și curățenia din hotel . Mic dejun corect .

 164. Papagalul Coco si tema intregului hotel este faina!

 165. Totul, mâncare, piscina încălzită, personsl, mancare…tot

 166. Amplasare foarte buna, camere suficient de mari și de curate, mobilier schimbat recent. Per ansamblu, Ok! Raportul calitate/preț foarte bun, mai ales pt stațiunea Mamaia.

 167. Locatie aproape de plaja, raport calitate pret bun

 168. Aspectul exterior ,pozitiz ,aproape de mare ,zona destul de curata.Televizorul bun si destule programe.

 169. MIc dejun variat si gustos, pat confortabil, camera foarte curata.

 170. Seriozitate, amabilitate personal,curatenie,amplasament

 171. Johnbaiatbun mai 3, 2019 at 9:51 pm

  Personalul foarte amabil nota 10 pe pentru personal

 172. Foarte curat, f confortabil, atentie la detalii, aproape de plajă. Chiar minunat! Recomand!

 173. Hotelul este deschis recent, totul este nou, impecabil, curatenie exemplara, pat mai mult decat comfortabil, liniste desi este amplasat intr-o zona in dezvoltare. Foarta aproape de plaja si cu multe facilitati in zona: supermarket, restaurante etc. Personal amabil si profi, ambianta deosebita. O alegere excelenta pentru zona Mamaia Nord-Navodari. 🙂

 174. Foarte curat, totul nou, pat mare și confortabil. Cafea in camera.

 175. Georgian_preda mai 3, 2019 at 9:51 pm

  In afara de problema cu pretul, toate lucrurile au fost de apreciat. Personalul, dotarile, curatenia destul de buna, piscina frumos intretinuta, calitatea si aranjamentul camerei. Nu am nimic de reprosat

 176. De-abia asteptam clatitele proaspete din fiecare dimineata.

 177. Mancarea foarte buna. Un mare plus este personalul. Extrem de amabili si receptivi. Locatia destul de aproape de plaja. La plaja nis s-au oferit piscinuta si jucarii pentru copii. Camere confortabile.

 178. Restaurantul este super bun, piscina, locatia aproape de mare, locuri parcare, acces facil din strada principala.

 179. Totul a fost la superlativ. Profesionisti in turism! Ff flexibili, plaja proprie, personal instruit si restul.. soare si vreme buna! Recomand aceasta locatie! Singurul disconfort, dar nu li se imputa, constructiile din zona!! Betoane, flexuri si muncitori care urla… dar asta te afecteaza, sa zic, in drum spre plaja. Resortul este o oaza de liniste.. pe acorduri de trompeta!!

 180. Mancarea este excelenta. Personalul este foarte amabil si tot resortul este curat si ingrijit

 181. Distanță hotel plaja! Vedere la mare direct din pat!

 182. Locația ok, micul dejun ok, dar poate fi mai bogat

 183. Locația excelentă, personalul cu mult bun simț, micul dejun foarte bun.

 184. Locatia hotelului este perfecta , personal amabil , camera f comfortabila

 185. Amplasarea hotelului foarte buna, personal amabil, curatenie.

 186. Personalul foarte amabil, hotelul foarte curat, pozitionat in centrul statiunii.

 187. Locație aproape de mare .curat ,personal foarte amabil .

 188. Mâncarea bună, proaspătă diversificata la mic dejun. Plăcut surprinși că au curatat camera (am stat doar două nopți) in fiecare zi (pus aspirator, hârtie igienică etc). Personalul amabil

 189. Amplasarea face toti banii. Parcare proprie gratuita.Personal zambitor, dar necalificat ( a trebuit sa vina cineva din receptie sa se discute in restaurant in engkeza…) Holul receptiei si restaurantul au un mobilier atractiv, asta fiind un plus. Micul dejun ar fi fost ok…. daca omleta nu ar fi fost arsa ( acest lucru arata ca dupa un botez, in dimineata urmatoare in bucatarie nu erau bucatari de profesie). In rest, preparatele proaspete si cu gust.

 190. Ne-a placut mult faptul ca era cu tematica/ personalizat, intr-o maniera tare draguta 😊

 191. Patul confortabil și curățenia din hotel . Mic dejun corect .

 192. Papagalul Coco si tema intregului hotel este faina!

 193. Amplasare foarte buna, camere suficient de mari și de curate, mobilier schimbat recent. Per ansamblu, Ok! Raportul calitate/preț foarte bun, mai ales pt stațiunea Mamaia.

 194. Locatie aproape de plaja, raport calitate pret bun

 195. Aspectul exterior ,pozitiz ,aproape de mare ,zona destul de curata.Televizorul bun si destule programe.

 196. MIc dejun variat si gustos, pat confortabil, camera foarte curata.

 197. Seriozitate, amabilitate personal,curatenie,amplasament

 198. Personalul foarte amabil nota 10 pe pentru personal

 199. Camera ,facilitățile ,locația precum și personalul foarte amabil

 200. Totol OK . Curatenie, amabilitate, marimea camerei .

 201. Camera primitoare, fetele de la receptie foarte ok.

 202. Mic dejun super bun cu tot ce e nevoie. Camera cu priveliste superba si pat confortabil. Totul a fost frumos!

 203. Amplasarea, camera , micul dejun , vedere la mare superbaaa

 204. Ceea ce avantajeaza acest loc este privelistea, micul dejun variat si patul care a fost confortabil.

 205. Personalul a fost super ok (receptionera ne-a ajutat cu suplimentarea unei pilote deoarece era frig de 1 mai la mare), amplasarea este buna (terase,magazine,supermarket-uri) langa hotel, prețul foarte avantajos, mobilier nou (comparativ cu alte hoteluri unde mobilierul este vechi), vederea este spre mare, toaletele desi sunt la comun sunt foarte curate si ingrijite. Am fost mulțumită de sejur si de locație !

 206. Atentie! In pat sunt purici! Nu ar trebui sa fie permis accesul cu animale de companie!!! De asemenea, in studioul g3 miroase oribil de la canalizarea din baie (domnisoara de la receptie ne-a spus ca nu tot timpul, dar cand am fost noi asa a fost), adica insuportabil, fapt pentru care am renuntat la cazare si ne-am intors acasa. In schimb, personalul este amabil, camerele sunt curate, iar locația este excelentă (pe plajă). Raportul calitate-preț este foarte avantajos. Asadar… S-ar putea ca, totusi, sa revenim… 🙂

 207. Personal amabil, camere curate, locație excelentă pe plajă. Raport calitate preț foarte avantajos. Cu siguranță vom reveni :). ——————– Friendly staff, clean rooms, great location on the beach. Very good price ratio. Surely we will come back :).

 208. Locație aproape de mare .curat ,personal foarte amabil .

 209. Mâncarea bună, proaspătă diversificata la mic dejun. Plăcut surprinși că au curatat camera (am stat doar două nopți) in fiecare zi (pus aspirator, hârtie igienică etc). Personalul amabil

 210. Amplasarea face toti banii. Parcare proprie gratuita.Personal zambitor, dar necalificat ( a trebuit sa vina cineva din receptie sa se discute in restaurant in engkeza…) Holul receptiei si restaurantul au un mobilier atractiv, asta fiind un plus. Micul dejun ar fi fost ok…. daca omleta nu ar fi fost arsa ( acest lucru arata ca dupa un botez, in dimineata urmatoare in bucatarie nu erau bucatari de profesie). In rest, preparatele proaspete si cu gust.

 211. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 212. Atitudinea personalului. Lenjeria curata. Curățenia, în camera, la recepție, pe holuri, chiar și în lift.

 213. Am avut o suita de familie la etajul 6. Camerele suitei sunt mari, cu pat dublu mare si canapea extensibila. Frigiderul este mediu, deci foarte incapator. Baia nu este mare dar este renovata. Suita are balcon cu suport pentru uscat rufe. Geamul din camera are plasa impotriva tantarilor. Lenjeria si prosoapele erau foarte curate si in buna stare. Hotelul are 3 lifturi mari si moderne.

 214. amplasarea, curatenia, camera, apropierea de plaja

 215. Ne-a placut mult faptul ca era cu tematica/ personalizat, intr-o maniera tare draguta 😊

 216. Patul confortabil și curățenia din hotel . Mic dejun corect .

 217. Camerele mari, hotel bine construit, dar neinspirat modernizat. Locație excelentă.

 218. foarte frumos si nou interiorul camerei,curat,bine dotat cu electronicele necesare,toate in stare buna de functionare. curatenia bine intretinuta de personalul angajat.orele de odihna respectate si multa discretie.

 219. Confortul camerei, avea si balcon, locatia super centrala. Curatenie.

 220. Micul dejun a fost sufficient,bun si nu am nimic de reprosat. Personalul de asemenea,amabil si asta conteaza f mult. Singurul lucru mai putin satisfacator a fost calitatea prosoapelor din camera,mi s-au parut f uzate si facptul ca era praf pe mobila, dar in rest,am fost multumita. Hotelul este f aproape de plaja . As recomanda acest hotel! multumesc frumos si vom reveni cu placere!!

 221. Faptul ca a fost curat, nou si un mic dejun foarte bogat.

 222. Locatia hotelului Mancarea restaurantului a la carte Personalul

 223. Mic dejun super bun cu tot ce e nevoie. Camera cu priveliste superba si pat confortabil. Totul a fost frumos!

 224. Amplasarea, camera , micul dejun , vedere la mare superbaaa

 225. Ceea ce avantajeaza acest loc este privelistea, micul dejun variat si patul care a fost confortabil.

 226. Personal amabil, locatie pe plaja, servicii de calitate

 227. Spa-ul este foarte ok, pozitia hotelului foarte buna, aproape de Sunwaves, personalul ok.

 228. Mi’a placut foarte mult hotelul, camera mare, curata si moderna, mancarea foarte buna, locatie linistita, spa’ul micut,dar dragut si piscina de afara are apa incalzita.

 229. Poziționarea f buna a hotelului. Priveliștea, desi am stat pe lateral, nu spre mare. Faptul ca ni s-a arata camera inainte sa platim si am avut posibilitatea sa alegem intre doua optiuni.

 230. Aşternuturi curate, apretate. Apă caldă permanent și fără sincope. Frigiderul foarte bun. Poziția hotelului excelentă. Recepția şi holurile de aşteptare de la etaje – spațioase şi curate.

 231. Amplasarea: doar traversezi strada și ești pe plajă.

 232. Distanță hotel plaja! Vedere la mare direct din pat!

 233. Locația ok, micul dejun ok, dar poate fi mai bogat

 234. Locația excelentă, personalul cu mult bun simț, micul dejun foarte bun.

 235. Curatenie,foarte spatios cu un design interior de calitate,gazda foarte prietenoasa,o experienta placuta,recomand cu tarie !

 236. Amplasarea a fost ceea ce ni s-a potrivit Apartamentul 21 et 4 (apartamentul cu mobila alb cu verde in living) este spatios, destul de intretinut Blocul in care e amplasat este frumos, nou, cu paznic (nu stiu ce pazeste ca atunci cand am vrut sa-i lasam o bicicleta in grija pana aducem alte bagaje la masina, a zis ca nu are grija de ea) Gazda este amabila Liftul functionabil

 237. Apartament foarte spațios , curățenie, confortabil, liniște

 238. Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate😉

 239. camerele spatioase si paturile confortabile, plaja foarte aproape de hotel, locuri de joaca pentru copii, diversitatea meniului la mic dejun si cina

 240. Patul si pernele si dotarile camerei confortabile si indeplinesc standardele de servicii la care ne asteptam. Pentru a 4-a oara la Royal, dupa deschidere. Este o locatie foarte placuta, cu standarde foarte bune de pe litoralul romanesc, mai ales pentru perioadele li nistite mai-iunie si septembrie. Apreciez disponibilitatea 24 h/zi de apa, gheata si cafea pe etaj.

 241. Locatie: exact langa plaja Amabilitate personal (flexibilitate in solutionarea unui aspect privat aparut inopinat) Imobil: nou, bine intretinut Calitatea mobilierului si a dotarilor: rezonabila, chiar daca aspectul este minimalist

 242. Asezarea e minunata, plaja din fata hotelului este minunata.

 243. Curățenia, personalul si locația apropiată de plaja

 244. Curățenie desăvârșita. Lenjerii curate, paturi confortabile.

 245. Totul a fost excelent. Apartamentul este perfect pentru o vacanta liniștită pe malul marii împreună cu familia (4 persoane). Este foarte curat și amplasat chiar pe plaja. Gazdele sunt foarte primitoare și am primit chiar și bonus o noapte în plus. 😁😁

 246. Locatie exceptionala, chiar pe plaja. Curatenie exemplara, confort deosebit. Recomand.

 247. Hotelul e pe plaja,vederea la mare face toti banii,terasa larga,vezi rasaritul din pat,personal foarte dragut,mic dejun bun,cafea excelenta.

 248. Personalul amiabil,mic dejun bun si complet,curățenie făcută zilnic si o vedere spre mare superba,stăteai in pat si priveai marea,balcon mare o miniterasa cu bancheta,masuta si sezlong.Poti fuma pe balcon,exista scrumieră in camera.

 249. Am avut o cameră cu vedere la mare si privelistea a fost superba. Personalul a fost amabil, hotelul curat si este amplasat foarte bine. Un punct forte il reprezinta restaurantul Nikos Taverna situat chiar la parter si totodata existenta unei farmacii langa restaurant.

 250. Distanță hotel plaja! Vedere la mare direct din pat!

 251. Locația ok, micul dejun ok, dar poate fi mai bogat

 252. Locația excelentă, personalul cu mult bun simț, micul dejun foarte bun.

 253. Aproape de plaja…aranjat cu bun gust apartamentul….o zona linistita ideala pt familii cu copiii…..

 254. Receptivitate și promptitudine de excepție a personalului la toate solicitările și observațiile făcute.

 255. Ne am simtit ca acasa Foarte curat, liniste, plaja aproape Revenim cu mare drag

 256. Poziția, prețul care este unul corect pt vârf de sezon la ce condiții sunt.

 257. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 258. Atitudinea personalului. Lenjeria curata. Curățenia, în camera, la recepție, pe holuri, chiar și în lift.

 259. Totul a fost de nota 10. Doamna Dorina este o gazdă excelenta iar apartamentul este superb.

 260. Pozitia aprope de plaja. Vedere spre mare superba.

 261. Curatenia, vederea spre mare, marimea camerei, terasa

 262. curat liniste personal amabil mic dejun tip bufet cu o varietate mare fix pe plaja recomandat celor cu copii unde poti savura cafeaua la masa si supraveghea copilul pe plaja

 263. Locatia excelenta. Mic dejul variat Personalul tanar si amabil

 264. Hotelul e pe plaja,vederea la mare face toti banii,terasa larga,vezi rasaritul din pat,personal foarte dragut,mic dejun bun,cafea excelenta.

 265. Confortul,calitatea serviciilor,amplasarea,curatenia.

 266. Totul, cu foarte mult bun gust! Dar, in mod deosebit lenjeriile, o calitate extraordinara, ceea ce pentru noi este esential! Felicitari! Ps: Daca ar fi fost camera cu vedere la plaja, ar fi fost si mi bine!!!

 267. Recomand cu incredere Hotel Iaki. Servicii extraordinare. Personalul foarte amabil, dispus sa te ajute cu orice. Curatenie impecabila. Cu siguranta vom reveni!

 268. Este amplasat pe partea cu lacul, se ajunge foarte repede pe plaja, este o trecere de pietoni fix in fata. Am observat ca fiecare camera are cate o denumire. Fetele de la receptie foaarte dragute si amabile, bravoo!!

 269. Personal amabil si operativ ,camerele mari si spatioase ,un mic dejun gustos si destul de diversificat ,Designul Camerelor este superb !

 270. Locatie,spatii generoase pt.3 stele,personal ok!,calitate-pret ok! mic dejun indestulator!

 271. Desi nu era multa lume in hotel, micul dejun a fost foarte bine organizat, astfel incat sa nu lipseasca nimic. Locatia este perfecta, aproape de pasarela, de centru, dar si de Satul de Vacanta si Constanta. Conditiile oferite sunt cele corecte pentru un hotel de 2 stele. Camere micute, dar frumos renovate. Am avut o camera cu vedere la mare… minunat!

 272. Mic dejun excelent. Personal foarte amabil. Foarte curat.

 273. Acelasi mic dejun zilnic, preferam o varietate mai mare de alimente dimineata, mai multe fructe

 274. Camere mari, spațioase și utilate cu bun gust. Personalul bine pregătit și amabil, restaurantul este foarte bun cu o servire ok și menu diversificat. O terasă frumoasă pe plaja. A fost o vacanță plăcută de 1Mai ..

 275. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 276. Servorea, camera si locatia avand in vedere ca hotelul este amplasat la 100 de m de plaja.

 277. Totul a fost ok pentru un hotel de trei stele,amplasarea hotelului,piscina.

 278. Aproape de plaja ,priveliste placuta din balconul spatios ,posibilitati de servirea mesei la locatii apropiate .

 279. Confortul paturilor,pozitia hotelului foarte aproape de plaja,locatia îti ofera liniste si odihna.

 280. Locația, vederea către plajă, curățenie, patul confortabil, aer condiționat care funcționa și pe căldură.

 281. micul dejun a fost excelent , amplasare, zona relativ linistita, piscina , totul a fost la superlativ. anul viitor probabil voi reveni.

 282. Respecta conditiile unui hotel de 4 stele.Personal deosebit de amabil,Flexibilitate si intelegere la check in.Sistemul demipensiune cu servire a la carte etse de aplaudat.Mancare foarte buna ,portii generoase,servire ireprosabila desi se simte acut lipsa personalului.Piscina foarte curata,plaja din fata hotelului este foarte curata si bine organizata de cei care o administreaza.Raport calitate/pret foarte bun.

 283. Totul Locatia ,camera mare cu terasa spre mare, micul dejun ff bogat, curatenia si amabilitatea . Recomand.. mai ales in afara sezonului , asta pt ca zona in full sezon e arhiplina dar .. asa e peste tot de altfel…

 284. -Este amplasat chiar pe plaja -Camerele au terasa/balcon (un loc placut unde sa te relaxezi privind marea) -Am avut mic dejun inclus (chiar daca nu era mentionat cand am facut rezervarea), ceea ce a foat o surpriza placuta -Are bar si restaurant

 285. curat liniste personal amabil mic dejun tip bufet cu o varietate mare fix pe plaja recomandat celor cu copii unde poti savura cafeaua la masa si supraveghea copilul pe plaja

 286. Nu am avut mic dejun inclus (sau cel putin nu am stiu ca as fi putut lua)

 287. Poziția, prețul care este unul corect pt vârf de sezon la ce condiții sunt.

 288. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 289. Atmosfera, personalul din receptie, cat si cel al restaurantului, curatenia, camera cu facilitatile necesare unui sejur, preparatele culinare. Hotelul are plaja privata cu sezlonguri incluse pe sejur si se afla foarte aproape de mare.

 290. Camere mari, spațioase și utilate cu bun gust. Personalul bine pregătit și amabil, restaurantul este foarte bun cu o servire ok și menu diversificat. O terasă frumoasă pe plaja. A fost o vacanță plăcută de 1Mai ..

 291. Hotelul este foarte aproape de plajă. Am avut placuta surpriza de a afla că în costul cazării este inclus și șezlongul.

 292. In special amplasarea, vederea de poveste catre mare!

 293. Mic dejun foarte bun, personal amabil, curatenie in hotel

 294. Privelistea este fantastica, iar micul dejun foarte-bun

 295. Nu am avut mic dejun inclus (sau cel putin nu am stiu ca as fi putut lua)

 296. Poziția, prețul care este unul corect pt vârf de sezon la ce condiții sunt.

 297. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 298. Locatia deosebita, zona de plaja foarte pregatita, personalul de nota 10.

 299. Profesionalismul si amabilitatea personalului de la Receptie. Confortul camerei cu vedere la mare. Animatorii pentru copii in timpul pranzului. Spatiul cosy de la cele 2 piscine exterioare. Si plaja privata foarte bine intretinuta.

 300. Camera curate si spatioasa. Vedere superba. Minibar foarte bine aprovizionat.

 301. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 302. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 303. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 304. Personalul este foarte amabil si bine instruit, camera a fost curata.

 305. Este amplasat pe partea cu lacul, se ajunge foarte repede pe plaja, este o trecere de pietoni fix in fata. Am observat ca fiecare camera are cate o denumire. Fetele de la receptie foaarte dragute si amabile, bravoo!!

 306. Personal amabil si operativ ,camerele mari si spatioase ,un mic dejun gustos si destul de diversificat ,Designul Camerelor este superb !

 307. Personalul amabil, camera curata si îngrijită, minunatul gol.

 308. Hotel curat, f bine localizat, aproape de plaja si de centrul Mamaia. Personal f amabil.

 309. Am avut vedere la mare din camera, asta a fost super OK. Camera micuta dar curata si amenajata modern.

 310. Locatie perfecta, hotel situat pe plaja, vedere superba la mare, mic dejun bogat si gustos, personalul foarte amabil.

 311. Locatia…..receptionera super drăguță si amabilă…. mucul dejun fff bun…..cafeaua excelentă…….curatenia….

 312. In special amplasarea, vederea de poveste catre mare!

 313. Condiții excelente, curățenie deosebită, personalul foarte amabil. Am primit un upgrade gratuit la tipul camerei. Vom reveni cu siguranță!

 314. Amplasarea hotelului, piscina exterioara, micul dejun.

 315. Locatia deosebita, zona de plaja foarte pregatita, personalul de nota 10.

 316. Nu am avut mic dejun inclus (sau cel putin nu am stiu ca as fi putut lua)

 317. Poziția, prețul care este unul corect pt vârf de sezon la ce condiții sunt.

 318. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 319. Personalul foarte atent si serviabil. Micul dejun excelent.

 320. Spectacolul pentru copii, locul de joaca, camerele renovate, piscina, zona receptiei.

 321. Amplasarea excelenta, aproape de plaja, camera cu vedere, curatenia, personalul amabil, micul dejun bogat si diversificat, piscina cu apa incalzita, meniul restaurantului variat si ofertant. Recomandam!

 322. Camera spatioasa, cu mobilier modern, decorată cu stil, fiecare camera este personalizată. Micul dejun variat, iar personalul ospitalier si primitor

 323. Personalul este foarte amabil si bine instruit, camera a fost curata.

 324. Este amplasat pe partea cu lacul, se ajunge foarte repede pe plaja, este o trecere de pietoni fix in fata. Am observat ca fiecare camera are cate o denumire. Fetele de la receptie foaarte dragute si amabile, bravoo!!

 325. Pretul si distanta fata de mare. Amabilitatea personalului de la receptie.

 326. Mi-a placut ca este aproape de plaja si are aproape multe locatii in care poti servi masa. Parcarea este gratuita, dar neincapatoare.

 327. Poziționarea f buna a hotelului. Priveliștea, desi am stat pe lateral, nu spre mare. Faptul ca ni s-a arata camera inainte sa platim si am avut posibilitatea sa alegem intre doua optiuni.

 328. Nu am avut mic dejun inclus (sau cel putin nu am stiu ca as fi putut lua)

 329. Poziția, prețul care este unul corect pt vârf de sezon la ce condiții sunt.

 330. Panorama in ansamblul ei, Marea fiind tot timpul fascinanta, avand cazare la et 8 din 9.

 331. Locatie perfecta, hotel situat pe plaja, vedere superba la mare, mic dejun bogat si gustos, personalul foarte amabil.

 332. Locatia…..receptionera super drăguță si amabilă…. mucul dejun fff bun…..cafeaua excelentă…….curatenia….

 333. In special amplasarea, vederea de poveste catre mare!

 334. Micul dejun – satisfacător. amplasarea hotelului – excepțională.

 335. Servicii de calitate, mancare foarte buna si diversificata, foarte curat. Am avut norocul de a sta intr o camera cu vedere la mare si a fost superb. Este a doua oara cand vin la acest hotel. Recomand! Centru spa excelent.

 336. Aces imediat la plaja, curățenie, terasa, personal amabil

 337. Apartamentul este spatios, luminos, mobilat si utilat corespunzator. Amplasarea este buna, fiind la mica distanta de accesul pe plaja. As incadra apartamentul in categoria “decent”, nimic mai mult.

 338. Curățenia, app era răcoros ; aparatul de cafea incorporabil; este exact ce am văzut in poze; Zona liniștita, nu se auzea muzica de prin apropiere. Încăpeam 6 persoane lejer

 339. Superb view of the lake at sunset, spacious, big terrace, AC in every room, very comfy bed.

 340. Locatia foarte buna, hotelul curat, camerele renovate cu tematica arata foarte bine, mancare buna

 341. Camera, patul, balconul mai ales. Si mancarea a fost foarte buna! Micul dejun a fost exceptional.

 342. Mic dejun foarte bogat cu de toate, lenjerii si prosoape schimbate la timp, aer conditionat in camera,

 343. De când avem 2 bebeluși în viața noastră, prioritățile și pretentiile s-au schimbat total. Recomand acest hotel pentru atenția acordată familiilor cu copii. Mâncarea excelenta, personalul amabil, curățenia desăvârșită, locul de joaca bine dotat și intretinut, locația excelenta, toate ne fac să indicăm cu inima deschisa acest loc tuturor cunoscutilor. Si nu numai.

 344. Micul dejun mi s-a părut foarte bun și diversificat, iar locația excelentă.

 345. Hotelul este foarte aproape de plajă…Camera curata, arata exact ca in poze, curățenie zilnică. Micul dejun a fost foarte bun, aveai diverse feluri din ce alege. Per total, recomand acest hotel.

 346. Apartamentul e foarte mare, are aer conditionat, loc de parcare privat in fata blocului. A fost foarte curat iar proprietarii ne-au intampinat cu ospitalitate. Este dotat cu tot ce am avut nevoie, inclusiv uscator de par si fier de calcat. In bucatarie sunt farfurii, tacamuri, prajitor de paine si filtru de cafea. Balconul mare este numai bun pentru relaxare seara. Canapeaua din sufragerie e foarte mare si comfortabila. Plaja este foarte aproape. Proprietarii foarte draguti si ospitalieri,ne-au asteptat langa bloc sa ne arate unde este locul de parcare

 347. Curatenia si amabilitatea gazdei. Ni s a permis late check out si asta am apreciat foarte mult.

 348. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 349. Locatie perfecta, hotel situat pe plaja, vedere superba la mare, mic dejun bogat si gustos, personalul foarte amabil.

 350. Locatia…..receptionera super drăguță si amabilă…. mucul dejun fff bun…..cafeaua excelentă…….curatenia….

 351. In special amplasarea, vederea de poveste catre mare!

 352. Totul a fost ok, nu am avut mic dejun deci nu stiu cum este mancarea, in rest este un hotel vechi renovat la interior, este decent. M-a surprins in mod placut.

 353. Iulia-cristina iunie 28, 2019 at 2:51 pm

  Hotelul este bine amplasat, ai acces foarte usor la plaja si la restaurante, terase, plaje private, gondola, camerele incapatoare, balconul cu vedere la mare si la lac, personal foarte amabil.

 354. Amplasament foarte bun, aproape de plaja, centru, restaurante, magazine, etc… Camera dubla superioara f ok, renovata, mobilier ok dar fara balcon

 355. Micul dejun – satisfacător. amplasarea hotelului – excepțională.

 356. Servicii de calitate, mancare foarte buna si diversificata, foarte curat. Am avut norocul de a sta intr o camera cu vedere la mare si a fost superb. Este a doua oara cand vin la acest hotel. Recomand! Centru spa excelent.

 357. Aces imediat la plaja, curățenie, terasa, personal amabil

 358. Curatenie, hotel pe plaja, piscina…totul a fost perfect!

 359. Locatia foarte buna, hotelul curat, camerele renovate cu tematica arata foarte bine, mancare buna

 360. Camera, patul, balconul mai ales. Si mancarea a fost foarte buna! Micul dejun a fost exceptional.

 361. Curatenie, liniste, utilare excelenta. Gazda agreabila; revenim cu siguranta. Ne’am simtit ca acasa!

 362. In apartament ai de toate, uscator, fier de calcat etc.

 363. Comunicarea cu proprietarul a fost foarte bună. Patul a fost foarte confortabil. Așternuturile și prosoapele au fost foarte curate. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie pentru un concediu. Apartamentul are vedere atât la mare cât și la lacul Siutghiol.

 364. Dotarile noi din camera: cabina de dus, patul, TV-ul mare, dar si plasa de tantari.

 365. Micul dejun diversificat și de calitate, automatizarea aerului condiționat centralizat cu ușa de la balcon, wi-fi cu semnal bun și internet de viteză mare.

 366. Ionela-raluca iulie 5, 2019 at 2:32 pm

  La micul dejun am fi vrut sa gasim si fructe(nu au existat in 4 zile cat am stat), dar mancarea a fost foarte buna.

 367. Locația a fost perfectă pentru noi, la Recepție o doamna super drăguță, zâmbitoare și la masă, ospătarii la fel, ne-au făcut sa ne simțim bineveniți. Plaja a fost curată și îngrijită. Mâncarea a fost în regulă, atât la micul dejun, suficient de variat, cât și la cina ( ne-am simțit minunat pe terasa)

 368. Direct pe plaja, curat, mic dejun ok, balcon/terasa ok

 369. Curățenie, amplasare, liniste, mic dejun variat si gustos.

 370. Personalul amabil si dispus sa rezolve orice neclaritate! Profesionisti!

 371. Totul a fost ok, nu am avut mic dejun deci nu stiu cum este mancarea, in rest este un hotel vechi renovat la interior, este decent. M-a surprins in mod placut.

 372. Iulia-cristina iulie 5, 2019 at 2:32 pm

  Hotelul este bine amplasat, ai acces foarte usor la plaja si la restaurante, terase, plaje private, gondola, camerele incapatoare, balconul cu vedere la mare si la lac, personal foarte amabil.

 373. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre.

 374. personalul !!iar dupa check.out la ora 12 am mai putut ramane la piscina si acces la prosoape !!

 375. Foarte curat si aproape de plaja,cu multe facilitati,piscina exterioara si interioara,spa,dar si un aparat cu o tehnologie interesenta numit Iyashi Dome. Micul dejun foarte diversificat

 376. Mic dejun variat si foarte gustos Locatie foarte buna (pe plaja)

 377. Camera, baia, vederea la mare, curatenia, micul dejun, proximitatea de plaja, programele distractive pentru copii, amabilitatea angajatilor de la curatenie, piscina si receptie. Programul artistic in fiecare seara de la terasa a fost de buna calitate si diversificat !

 378. Curatenie, hotel pe plaja, piscina…totul a fost perfect!

 379. Locatie amplasata ok, daca ar fi administrata mai responsabil si ar avea angajati mai bine pregatiti cred ca ar fi in regula. Atmosfera ar fi putut fi placuta daca nu ar fi fost una sau doua doamne de la receptie care se comporta jalnic cu clientii.

 380. Curatenie, liniste, amplasare excelenta in zona preferata de pe litoral, raport calitate-pret foarte bun, restaurant bun, mic dejun diversificat si gustos.

 381. Unitatea de cazare este plasata intr-o zona buna, foarte aproape de plaja si beach bar-urile din nordul statiunii. Personalul hotelului a fost amabil, micul dejun diversificat si posibilitatea de a face early check-in, in jurul pranzului.

 382. Mic dejun bun si bogat. Amplasarea pe malul marii si personalul

 383. Locația extraordinară, lenjeria si prosoapele impecabile, micul dejun neasteptat de bine aprovizionat .

 384. Locația a fost perfectă pentru noi, la Recepție o doamna super drăguță, zâmbitoare și la masă, ospătarii la fel, ne-au făcut sa ne simțim bineveniți. Plaja a fost curată și îngrijită. Mâncarea a fost în regulă, atât la micul dejun, suficient de variat, cât și la cina ( ne-am simțit minunat pe terasa)

 385. Elegant și foarte aproape de mare. Am rezervat o dubla și ni s-a oferit un upgrade gratuit.

 386. Totul la superlativ , de la Receptie , curățenie , mâncare , o varianta buna de concediu in țara sau escapada de Weekend . Am fost a patra dar nu ultima data la Iaki .

 387. Pozitia, curatenia, serviciul, personalul (Daniela de la Receptie profesionalism exceptional). Micul dejun bogat, menuu prinz echilibrat.

 388. Nimic au distrus un hotel nu turistii- este la nivel de 1990

 389. Amplasarea hotelului, personalul de la receptie destul de amabil.

 390. Personalul amabil si dispus sa rezolve orice neclaritate! Profesionisti!

 391. Totul a fost foarte bine incepand cu camera spatioasa si frumoasa, de unde puteam vedea marea, micul dejun extraordinar de variat si bogat, piscina din interior si terminand cu accesul imediat la plaja, totul a fost minunat! Vom recomanda si vom reveni cu drag in acest loc de poveste!

 392. Mic dejun variat si foarte gustos Locatie foarte buna (pe plaja)

 393. Camera, baia, vederea la mare, curatenia, micul dejun, proximitatea de plaja, programele distractive pentru copii, amabilitatea angajatilor de la curatenie, piscina si receptie. Programul artistic in fiecare seara de la terasa a fost de buna calitate si diversificat !

 394. Mi a plăcut ca hotelul are o amplasare foarte bună.

 395. Locatia. Vederea frontala la mare. Lenjeria si prosoapele au fost schimbate la 2-3 zile.

 396. Curatenie impecabila,lenjerii impecabile,personal placut,miros placut,salatele confortabile,priveliste de la geam incredibila.totul a fost wow.

 397. Totul este exact ca in poza , nou, curat ,2x aer conditionat ! Excelent pot spune , vom reveni cu siguranta ! Nu am fost deranjati de nimeni pe toata durata sejurului ! Recomand cu incredere

 398. Curatenie,foarte spatios cu un design interior de calitate,gazda foarte prietenoasa,o experienta placuta,recomand cu tarie !

 399. Amplasarea a fost ceea ce ni s-a potrivit Apartamentul 21 et 4 (apartamentul cu mobila alb cu verde in living) este spatios, destul de intretinut Blocul in care e amplasat este frumos, nou, cu paznic (nu stiu ce pazeste ca atunci cand am vrut sa-i lasam o bicicleta in grija pana aducem alte bagaje la masina, a zis ca nu are grija de ea) Gazda este amabila Liftul functionabil

 400. Amplasat chiar pe malul marii, mobilier modern, comod, nu a lipsit nimic din ceea ce am fi avut nevoie, de la plita cu ceramica, figider, vesela, uscator de par, fotolii, pana la hartie igienica. In camera am avut in frigider, din partea gazdelor, apa si sucuri. Stiu sa fie gazde…

 401. Interior apartament renovat si finisat destul de OK. Carcasa AC ingalbenita, dar perfect functional. Frigider cu apa si doze de suc, aragaz plita, microunde, cafea si filtru cafea, baie placuta, fara miros urat, presiune apa calda OK. Plasa de tantari la usile de la accesul in balconul foarte mare, cu masuta si scaune. Nu au fost probleme ce zgomotele, muzica etc. totul este foarte linistit in zona. Trotuar catre plaja, are 2 dusuri, exista gazon iarba, flori. Parcarea este destul de aglomerata, dar am gasit totusi loc fara probleme. Zona plajei este foarte frumoasa, nisip fin, ai spatiu sa joci si fotbal. Sezlonguri cu umbrelute la pretul standard 25ron.

 402. Curatenie, practic situat pe plaja, facilitati, incluzand parcarea, ok.

 403. multe….aproape totul…curățenie, liniște piscina super, mâncare buna, diversificata pentru toate gusturile, plaja… peronalul cam fără experiența pentru un asa resort dar se străduia sa facă totul ok si asta conta… vederea din camerele noastre super…

 404. Facilitatile resortului sunt printre cele mai bune din tara

 405. Receptia ne-a ajutat cu checkin la ora 14, partea de distractie pentru copii e foarte OK. Camera arata foarte bine, preturile de minibar sunt OK.

 406. Pozitia hotelului, marea si nisipul sunt excelente dar din pacate managerii acestui hotel nu au nici un merit pentru acestea!!

 407. Foarte multe facilitati incluse mai ales pentru o familie cu copii, nu iti lipseste nimic

 408. Locatia excelenta – 300 de metri de pajele ptr tineri din mamaia nord Nota 10 ptr faptul ca au fost singurul hotel de 4 stele care ne a primit cu catelul si nici nu ne au taxat extra pentru el

 409. Locația excelenta: camera superba, mâncarea la restaurant f buna și mai ales ca exista posibilitatea sa comanzi din meniu la cina, varietatea f mare la micul dejun, personal amabil.

 410. Curățenia a fost deosebita și ne mai întâlnită la alt hotel vizitat de mine .

 411. Locatia – pe plaja Plaja privata cu sezlong, umbrela si prosoape incluse Micul dejun abundent si diversificat Piscina

 412. Pozitionat intr o zona foarte buna, plaja foarte frumoasa, curata, linistita. Camerele mari si foarte bine pregatite. Curatetie de nota 10, de apreciat personalul de la curatenie.

 413. Locația excelenta, toate camerele au balcon și vedere la mare,personalul hotelului foarte amabil și drăguț,atent la nevoile oaspeților,foarte curat, loc de joaca pentru copii, activități pt copii, muzica foarte buna. Plaja privată foarte curată,șezlong și prosop gratuit,personalul de pe plaja amabil,și la bar chiar și o mica colecție de jucării de plaja pentru copii Este a doua oară când ne cazam aici și cu siguranța vom mai reveni!:)

 414. Locatia este excelenta, camera avea vedere spre lacul Siutghiol dar din pacate, vederea devine obturata din cauza unor constructii foarte apropiate intre ele, situate chiar pe malul lacului.

 415. Plaja este mare si nu este aglomerata, parcarea este inclusa in pret cu acces pe baza cardului de camera.Doar un card pe camera.Privelistea de pe terasa de la etajul 14 este minunata.

 416. Pentru copii a fost de nota 10 cu cele 2 locuri de joaca, cu animatori, cu teatru. Personalul foarte amabil.

 417. Totul a fost ok, conform asteptarilor. Hotelul amplasat pe plaja. Camera (desi micuta, dar stiam asta din recenzii), a fost curata, placut mirositoare. Curatenie zilnic, pat superconfortabil, perne cu memorie dormeo. Personal f.amabil, am primit camera la etaj 5, (am inteles din recenzii ca acolo sunt cele mai bune, si asa am solicitat) check- in destul de devreme cca ora 12. Priveliste minunata atat de pe terasa camerei, cat si sus de la barul etaj14. Md gustos, putin cam dezorganizat personalul tineret de deservire, dar per total ok. Eu personal am baut doar cafea si servit ineluse cu ciocolata. Am apreciat curatenia de pe plaja. Sezlonguri exact ca in recenzii, gratuite de la rand 6 in spate. Am stat in ultimul rand fiindca eram aproape pe dusuri si bar😉. Apa marii calda, intrare lina in mare. Seara se curatau algele. Concediu perfect. Recomand!

 418. Camera este ok, vedere la mare, are un mic balcon in care sa-ti usuci prosoapele. Hotelul este foarte aproape de plaja, este si un supermarket in zona.

 419. Foarte aproape de plaja, foarte curat,amplasat in mijlocul statiunii.

 420. Curatenie, Personal amabil, vederea catre mare, locatia, acces parcare, mic dejun bogat.

 421. Din pacate nu am de zis nimic care mi-ar fi placut…

 422. Privelistea din apartamentul duplex sunrise si terasa cu jacuzzi au fost minunate. Mancarea ok , insa la capitolul curatenie lasa de dorit…pentru un hotel de 5 stele cu pretentii se putea mult mai bine! Prezenta paianjenilor atata in interior cat si in exterior, saltelele sezloangelor de pe terasa foarte murdare, geamurile acesteia mizerabile si podeaua nu cred ca a fost curatata prea curand. Ca si resort iti ofera o multitudine de activitati, piscine, plaja si tot ce ai avea nevoie pentru un sejur complet insa am ramas dezamagiti de curatenie . La pretul de 1000€ pe noapte pentru acest apartament unde am fost cazati in nenumarate cazuri aceste lucruri ar trebui sa fie inexistente! De asemenea room service ar fii fost de ajutor pentru a comanda din restaurant Insa, la final, se merita pentru o noapte altfel cu partenerul dvs! Enjoy!

 423. Am fost plăcut surprinsă de respectarea unor standarde de calitate, bun gust, servicii , din nefericire, puțin obișnuite in România! Felicitări! Revin și recomand , inclusiv pentru cei mai pretențioși!

 424. Pozitia hotelului, marea si nisipul sunt excelente dar din pacate managerii acestui hotel nu au nici un merit pentru acestea!!

 425. Foarte multe facilitati incluse mai ales pentru o familie cu copii, nu iti lipseste nimic

 426. Locatia excelenta – 300 de metri de pajele ptr tineri din mamaia nord Nota 10 ptr faptul ca au fost singurul hotel de 4 stele care ne a primit cu catelul si nici nu ne au taxat extra pentru el

 427. Totul este foarte bine pus la punct. Personalul amabil,plaja curată,micul dejun bogat!

 428. Hotelul frumos, cu o organizare mult mai buna ca anul trecut si personal mult mai pregatit ! Felicitari !!!

 429. Excelenta atitudinea personalului, localizarea, raportul calitate-pret la cazare si calitatea inalta camerelor. Un hotel foarte bine si atent gestionat. Un raport calitate-pret corect la restaurant.

 430. Totul a fost Ok , nimic de reproșat , curat, baia si camera impecabile , condiții bune, mâncarea foarte buna.

 431. Personalul foarte amabil, mancarea excelenta, locatia perfecta!

 432. Mi-a plăcut totul, începând cu hotelul, curățenia, mâncarea , și nu în ultimul rând , întreg personalul , în special cel de la recepție , care a dat dovadă de profesionalism și bune maniere.

 433. Locatia este excelenta, aproape de plaja. Micul dejun a fost bun si diversificat.

 434. Mi-a placut pozitia hotelului pe plaza,man area a fost buna si variata,curat,plaza a fost super,nisipul fin

 435. Amplasarea pe plaja, intr-o zona a statiunii nu foarte aglomerata.

 436. Mic dejun variat. Acces facil transport local si telegondola.

 437. Cafea buna, parcare ok, amplasare, vederea din balcon, personal amabil

 438. Camera spatioasa, saltea confortabila, pat mare, ac bun, disponibilitate patut copil, curatenie, raport calitate pret excelent,

 439. Personalul sincer si :prietenos. Camera mobilată cu mult bun gust si piese foarte confortabile. Procedurile terapeutice au întregită starea de buna dispozitie. Micul dejun excelent. Permanent am simtit ca cineva are grija ca totul sa fie bine.

 440. Totul a fost excelent. Calitate superioara la tot.

 441. Micul dejun a fost extrem de slab pentru un hotel de 4 stele. Singurul lucru pe care l-am apreciat a fost curatenia din camera , insa pernele sunt deplorabile . Hello, suntem aproape in 2020 !!!!!

 442. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 443. Este o locatie buna pentru familii si copii si ma gandesc in primul rand la curatenia din complex si mesele care sunt servite foarte bine. Eu personal am avut o experienta peste asteptari. Micul dejun este foarte variant, personalul este foarte atent si politicos iar curatenia, dupa cum am mai spus, este un punct forte al locatiei. Camera in care am fost cazati( cu vedere spre mare) era spatioasa, aerisita si extrem de placuta ca si amenajare. Locatia in care se afla hotelul este o zona in care se construieste si da, nu este foarte agreabila. Insa, noi am depasit acest aspect avand in vedere ca per total, hotelul a oferit servicii foarte bune iar plaja era relativ aproape ~200m.

 444. Curatenia și ordinea.. Managerii și ospătarii.. Foarte de treaba..

 445. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 446. Aproape de plaja, gradina cu loc de joaca si muzica live.

 447. Mi-a plăcut. Am stat în apartament în corp A.Curat,paturi confortabile,liniste. Mic dejun excelent. Doamnele de la receptie foarte amabile,deși aveam intrare la 16,am primit camera mult mai repede.

 448. Un hotel elegant,personal extrem de amabil,un sejur reușit.

 449. Mic dejun excelent! Camera spatioasa! Multumiti!

 450. Personal foarte amabil. Mic dejun foarte ok. Smart tv philips cu diagonala mare in camera (cred ca era de 110,daca nu si mai mare, mai rar asa ceva, in general gasesti numai tvuri cu diagonala mica). Aer conditionat daikin. Pat mare si confortabil. Camera mai mare decat majoritatea. Lenjerii curate. Halate si papuci. Parcare. Cu siguranta o sa revin.

 451. Micul dejun cam slabut cantitativ,dar calitativ OK. Avand in vedere ca era sfarsit de sezon , a fost in regula.Hotelul luxos ,camera la la fel,liniste,curatenie.

 452. Este un hotel cochet si intim, amplasat pe plaja, cu mic dejun excelent. Camerele sunt foarte frumoase, spatioase, cu un aer romantic si dotate cu tot ceea ce este nevoie, la care se adauga o terasa mare.

 453. Decorul camerei, personalul, decorul interior al hotelului, bufetul

 454. nu am servit mic dejun,doar pranz si cina foarte bun si diversificat

 455. Am primit o camera recent renovata si este foartefrumoasa, etaj superior cu o vedere superba. Fetele de la receptie, in special sefa, zambesc si incearca sa multumeasca pe toata lumea. Hotelul este aproape de plaja. Sejur superb chiar daca a fost in septembrie. Multumim

 456. Camera a fost ok. Nu ne asteptam sa ni se ofere o camera renovata , cu mobilier nou. A fost foarte bine.

 457. Ne-a plăcut totul, extraordinar, Recomand din toata inima!

 458. Apartament spatios, cu balcon mare, capsulele de cafea pregatita in bucataria dotata, doua televizoare, parcare mare, masina am parcat sub balcon, plaja e foarte aproape. Proprietarul e foarte OK.

 459. Apartamentul arată ca și nou foarte curat, mobilat și utilat cu tot ce este nevoie.

 460. Foarte aproape de plaja, proprietarii sunt super, apartamentul arata exact ca in poze. Parcare stradala unde am gasit loc fara probleme. O sa ma reintorc!

 461. Apartamentul de nota 10 , curatenie exemplara , dotat cu tot ce este nevoie, zona linistita si foarte aproape de plaja. Fotografiile locatiei sunt exact ca in realitate. Proprietarul super ok ! 👍

 462. Curat, aproape de plaja, impecabil, apartamentul arata exact ca in poze, iar gazdele sunt persoane foarte amabile gata sa iti ofere ajutor in orice problema. Vom reveni cu siguranta!!

 463. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 464. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 465. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 466. Camera spațioasă, mâncarea excelenta, personal f amabit.

 467. Upgrade gratuit la camera de fiecare data cand au disponibil

 468. Personalul sincer si :prietenos. Camera mobilată cu mult bun gust si piese foarte confortabile. Procedurile terapeutice au întregită starea de buna dispozitie. Micul dejun excelent. Permanent am simtit ca cineva are grija ca totul sa fie bine.

 469. Aproape de plaja,curățenie și lux . Am avut cafea,vin,apa . Apartamentul este deosebit și foarte spațios.

 470. O experienta minunata la mare. Apartamentul este foarte confortabil si extrem de spatios iar toate lucrurile sunt la indemana. Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni. Micul dejun pe terasa este de neuitat, iar vederea… fara cuvinte! Felicitari proprietarilor pentru bunul gust si atentia la detalii!

 471. O experienta minunata! Atentia la detalii sporita impreuna cu designul foarte atragator al apartamentului fac deliciul unui sejur aici. Copiii s-au simtit extraordinar datorita posibilitatilor de media din apartament. Foarte spatios si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 472. Pozitionarea hotelului . Spatiul verde. Piscina . Camera . Mancarea a la carte . Micul dejun variat si gustos .Personalul de la receptie .

 473. Totul a fost perfect. Mic dejun foarte bun, locatie excelenta, plaja superba cu intrare lina in apa, camera spatioasa si curata cu vedere la mare, piscina exterioara curata si incapatoare, piscina interioara perfecta pentru inot, saune exceptionale, personalul de spa profesionist si atent.

 474. Camera spațioasă, mâncarea excelenta, personal f amabit.

 475. – Personalul amabil – Patul confortabil – Poziționarea clădirii chiar pe plajă

 476. Camera draguta, pozitionarea hotelului chiar pe plaja. De asemenea plaja cu stuf de langa hotel unde sezlongul era 15 lei si unde primeai si o cafea din partea hotelului.

 477. Mai aproape de plaja nu exista, AC raceste si nu te deranjeaza.

 478. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 479. Vederea din balcon!!! Cat o mai fi caci mai trantesc un bloc in fata cladirii.

 480. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 481. Atitudinea personalului a fost la superlativ. Omul sfinteste locul.

 482. Absolut totul a fost perfect,personal prietenos si amabil atent la oricr detaliu,locatia amplasata la nici 5 min de mers pe jos de plaja iar bucataria pe placul oricarui gurmand. Recomand si abia astept sa revenim aici cu urmatoarea ocazie.

 483. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 484. Foarte aproape de plaja, proprietarii sunt super, apartamentul arata exact ca in poze. Parcare stradala unde am gasit loc fara probleme. O sa ma reintorc!

 485. Apartamentul de nota 10 , curatenie exemplara , dotat cu tot ce este nevoie, zona linistita si foarte aproape de plaja. Fotografiile locatiei sunt exact ca in realitate. Proprietarul super ok ! 👍

 486. Curat, aproape de plaja, impecabil, apartamentul arata exact ca in poze, iar gazdele sunt persoane foarte amabile gata sa iti ofere ajutor in orice problema. Vom reveni cu siguranta!!

 487. Totul a fost peste asteptari. Cel mai mult mi-a placut ca locatia este foarte aproape de plaja, camera are vedere la lac iar apusul a fost fabulos; este foarte spatios apartamentul si dotat cu tot ce este necesar. Multumesc! O sa revin cu drag.

 488. Gazdele foarte primitoare, curățenie, liniște, aer condiționat, studio echipat cu tot ce îți trebuie. Foarte aproape de plaja + locuri de parcare la discreție. Cu siguranță voi reveni.

 489. Cazarea a fost excelenta. Totul parfumat si strălucitor de curatenie. Te simti ca la tine acasa. Copilul a fost foarte incantat. Multumim gazdei pentru confortul asigurat.

 490. Hotelul este nou si foarte modern, finisajele fiind de cea mai buna calitate, camera este spatioasa, mobilata si decorata cu gust si dispune de cele mai noi tehnologii, vederea la mare este superba, baia arata impecabil, totul este foarte curat. Micul dejun este consistent si foarte gustos. Personalul de asemenea foarte amabil. Hotelul dispune de plaja proprie, foarte bine ingrijita, sezlongurile de pe plaja fiind incluse in pretul camerei, plaja este dotata cu dus si toaleta. In sfarsit un hotel la standarde occidentale. Felicitari!

 491. Totul este foarte bine pus la punct. Personalul amabil,plaja curată,micul dejun bogat!

 492. Hotelul frumos, cu o organizare mult mai buna ca anul trecut si personal mult mai pregatit ! Felicitari !!!

 493. MICUL DEJUN FOARTE BUN ! CURATENIE EXEMPLARA ! PARCARE AUTO ASIGURATA !

 494. Foarte curat pentru sfarsitul sezonului, personal amabil mereu cu zambetul pe buze, baia foarte curata, prosoapele au fost schimbate zilnic

 495. Atmosfera foarte placuta, liniste in hotel, angajatii foarte atenti si zambitori, curatenie,confort.

 496. Micul dejun satisfacator. Camera a fost spatioasa si balconul f mare. Personalul de la receptie a fost primitor si cu dorinta de a ajuta!

 497. Pozitionarea hotelului . Spatiul verde. Piscina . Camera . Mancarea a la carte . Micul dejun variat si gustos .Personalul de la receptie .

 498. Totul a fost perfect. Mic dejun foarte bun, locatie excelenta, plaja superba cu intrare lina in apa, camera spatioasa si curata cu vedere la mare, piscina exterioara curata si incapatoare, piscina interioara perfecta pentru inot, saune exceptionale, personalul de spa profesionist si atent.

 499. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 500. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 501. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 502. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 503. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 504. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 505. Revenit cu placere – hotel chic si placut . Super ideea decorarii diferite a camerelor – camera Mar ( alb/verde) tonica si optimista.Personal amabil , mic dejun complet si f bun , cafeaua super 🙂

 506. Curatenie, personal amabil, micul dejun foarte bun, variat

 507. Eleganța, confortul, originalitatea, calitatea echipamentelor electronice. Camera 10 (,,Noapte de vară”) – decorată cu gust și rafinament. Cel mai mult mi-a plăcut imaginea către lac, mai ales la apus, care poate fi privită pe ferestrele mari, stând în pat. Micul dejun bogat, variat, proaspăt. Personalul amabil și deschis spre comunicare.

 508. Totul a fost peste asteptari. Cel mai mult mi-a placut ca locatia este foarte aproape de plaja, camera are vedere la lac iar apusul a fost fabulos; este foarte spatios apartamentul si dotat cu tot ce este necesar. Multumesc! O sa revin cu drag.

 509. Gazdele foarte primitoare, curățenie, liniște, aer condiționat, studio echipat cu tot ce îți trebuie. Foarte aproape de plaja + locuri de parcare la discreție. Cu siguranță voi reveni.

 510. Cazarea a fost excelenta. Totul parfumat si strălucitor de curatenie. Te simti ca la tine acasa. Copilul a fost foarte incantat. Multumim gazdei pentru confortul asigurat.

 511. Atitudinea personalului a fost la superlativ. Omul sfinteste locul.

 512. Absolut totul a fost perfect,personal prietenos si amabil atent la oricr detaliu,locatia amplasata la nici 5 min de mers pe jos de plaja iar bucataria pe placul oricarui gurmand. Recomand si abia astept sa revenim aici cu urmatoarea ocazie.

 513. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 514. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 515. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 516. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 517. Lavinia si Nico de la receptie sunt extraordinare:)

 518. + Produse de calitate și proaspete la micul dejun + Cafea bună + Proactivitatea chelnerilor + Mochetă curată în camere + Amplasare excelentă + Amabilitatea staff-ului de la recepție + Ergonomia camerelor + Rapiditatea lifturilor + Combinația culorilor din cameră + Apă gratuită în cameră minerală și plată + Papuci de calitate + Prosoape și cosmetice de calitate + Miros plăcut în camere

 519. Hotel excelent! Amplasare , personal,servicii excelente! Mic dejun excelent, dar si meniul restaurantului! Faptul ca este deschis permanent, nu numai in sezonul estival, face din hotelul Vega o locatie de vis unde voi reveni cu placere oricand!

 520. Micul dejun a fost gustos si variat. Hotelul este aproape de plaja si de centrul statiunii.

 521. Micul dejun satisfacator. Camera a fost spatioasa si balconul f mare. Personalul de la receptie a fost primitor si cu dorinta de a ajuta!

 522. Pozitionarea hotelului . Spatiul verde. Piscina . Camera . Mancarea a la carte . Micul dejun variat si gustos .Personalul de la receptie .

 523. Personal foarte amabil, mâncare gustoasă, pat confortabil, locație foarte aproape de plaja și porturi.

 524. Revenit cu placere – hotel chic si placut . Super ideea decorarii diferite a camerelor – camera Mar ( alb/verde) tonica si optimista.Personal amabil , mic dejun complet si f bun , cafeaua super 🙂

 525. Curatenie, personal amabil, micul dejun foarte bun, variat

 526. Atitudinea personalului a fost la superlativ. Omul sfinteste locul.

 527. Absolut totul a fost perfect,personal prietenos si amabil atent la oricr detaliu,locatia amplasata la nici 5 min de mers pe jos de plaja iar bucataria pe placul oricarui gurmand. Recomand si abia astept sa revenim aici cu urmatoarea ocazie.

 528. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 529. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 530. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 531. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 532. Un apartament ingrijit , terasa cu vedere la mare , utilat , aproape de cluburi . Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom revenii .

 533. Apartamentul este de vis!!!m-am simțit super….curățenie nu mai spun!!!totul a fost la superlativ!!!o sa revin cu siguranța!!!

 534. Gazda de nota 10 plus,Apartamentul amenajat cu bun gust ,foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Apartamentul este ideal pentru famili .

 535. Personalul amabil, locația hotelului pe plajă, curățenia din camere, sala de sport bine dotată, micul dejun bogat.

 536. Personal deosebit de amabil, camere frumoase și confortabile cu vedere spre mare, sală de sport bine dotată, mic dejun bogat cu produse de calitate.

 537. Lavinia si Nico de la receptie sunt extraordinare:)

 538. Liniste, curat, camere mari, caldura, mic-dejun bun, cada spa. Lista poate continua. Este minunat hotelul!

 539. micul dejun foarte bun , diversificat, spa excelent

 540. .camere foaarte mari, si baia mare, amenajate foarte frumos .micul dejun .restaurantul deosebit amenajat .

 541. A fost una dintre cele mai reusite escapade la mare. Pentru ca avusesera un grup mai mare de turisti ne-au putut caza destul de tarziu (timp in care ne-am plimbat pe plaja goala si mult mai frumoasa decat in sezon), iar cand n-am intor am primit in loc de o simpla camera cu vedere la mare, un apartament superb. Staful extrem de amabil si prietenos (destul de rar in zilele noastre, in care totala lumea este morocanoasa). Micul dejun incredibil de bun. In plus, am vazut un rasarit superb din balcon.

 542. Amabilitatea, personalului, curatenie impecabila, locatia si curtea interioara.Vom reveni cu placere.

 543. Micul dejun a fost gustos si variat. Hotelul este aproape de plaja si de centrul statiunii.

 544. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 545. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 546. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 547. Personal foarte amabil, mâncare gustoasă, pat confortabil, locație foarte aproape de plaja și porturi.

 548. Revenit cu placere – hotel chic si placut . Super ideea decorarii diferite a camerelor – camera Mar ( alb/verde) tonica si optimista.Personal amabil , mic dejun complet si f bun , cafeaua super 🙂

 549. Curatenie, personal amabil, micul dejun foarte bun, variat

 550. Atitudinea personalului a fost la superlativ. Omul sfinteste locul.

 551. Absolut totul a fost perfect,personal prietenos si amabil atent la oricr detaliu,locatia amplasata la nici 5 min de mers pe jos de plaja iar bucataria pe placul oricarui gurmand. Recomand si abia astept sa revenim aici cu urmatoarea ocazie.

 552. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 553. micul dejun credeam ca este mai diversificat. locatia excelenta

 554. Personalul amabil, locația hotelului pe plajă, curățenia din camere, sala de sport bine dotată, micul dejun bogat.

 555. Personal deosebit de amabil, camere frumoase și confortabile cu vedere spre mare, sală de sport bine dotată, mic dejun bogat cu produse de calitate.

 556. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 557. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 558. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 559. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 560. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 561. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 562. Hotelul este nou si foarte modern, finisajele fiind de cea mai buna calitate, camera este spatioasa, mobilata si decorata cu gust si dispune de cele mai noi tehnologii, vederea la mare este superba, baia arata impecabil, totul este foarte curat. Micul dejun este consistent si foarte gustos. Personalul de asemenea foarte amabil. Hotelul dispune de plaja proprie, foarte bine ingrijita, sezlongurile de pe plaja fiind incluse in pretul camerei, plaja este dotata cu dus si toaleta. In sfarsit un hotel la standarde occidentale. Felicitari!

 563. Totul este foarte bine pus la punct. Personalul amabil,plaja curată,micul dejun bogat!

 564. Hotelul frumos, cu o organizare mult mai buna ca anul trecut si personal mult mai pregatit ! Felicitari !!!

 565. Un hotel curat, personal amabil si un mic dejun copios. Recomand cu incredere.

 566. Este nou, amplasarea ok, mic dejun bun. Pentru pretul de off sezon este un hotel excelent. Presupun ca la final de iulie lucrurile stau putin diferit.

 567. Curat, servire super, mâncare bună, personal amabil.

 568. Personal amabil si pozitionare buna, aproape de cluburi. Apartamanent spatios si curat.

 569. Locația este superba, foarte aproape de plaja la aproximativ 1 min jumătate de mers pe jos. Apartamentul este utilat cu tot ceea ce îți trebuie, nu ne-a lipsit absolut nimic. Recomand cu încredere Lotus 7 Silver pt un sejur minunat!

 570. Curățenia , amabilitatea personalului …nimic de reproșat!Excelent! Felicitări !

 571. Curat ,confortabil si poze reale, bravo propietarului stie sa faca oameni sa revina la el.

 572. Mi-a placut totul. Apartamentul este foarte curat,spatios si foarte aproape de plaja.Recomand!!!Nu exista minusuri.

 573. Din punctul meu de vedere acesta este unul din cele mai frumose apartamente din Mamaia, arata exact ca in poze! Totul la superlativ! View-ul spectaculos! Camerele cu un design deosebit și f curate! Personalul foarte amabil! Clar, își merita toți banii! Recomand!”

 574. Apartamentul foarte curat, utilat complet, designul este unul deosebit, aer conditionat ok, bucataria utilata complet, inclusiv masina de spalat. Proprietarii niste oameni ok si intelegatori. Exista o cartela cu discount de 20% la sezlonguri si piscina hotel Opera. Plaja la 2 minute de mers pe jos, foarte curata, civilizata.

 575. Vacanta superba intr-un apartament dotat cu toate facilitatile. Pentru o vacanta de cateva zile apartamentul acesta a fost mai mult decat suficient. Pentru cei care vin de departe cu masina se poate parca in parcarea privata, iar locatia este chiar la cativa pasi de plaja.

 576. Locatia este splendida! Mi-a placut totul, nu e nimic de reprosat! Proprietarii sunt super oameni!

 577. Personal amabil, atmosfera calda, placuta, mic dejun bun, recomand cu incredere ☺️

 578. Micul dejun a fost mai mult decat satisfacator iar locatia a depasit asteptarile tuturor.

 579. Foarte aproape de plaja; Proprietarul a fost foarte deschis cu noi, un om deosebit; micul dejun foarte variat si gustos; camera curata si primitoare! 10/10 vom reveni cu siguranta 🙂

 580. Personalul foarte amabil si prompt. Piscina si facilitatile spa foarte bune. Parcarea incapatoare.

 581. Plaja hotelului, hotelul in sine, satul de vile, curatenia(nu stiu in plin sezon cum este)

 582. Camera ingenios aranjata, cu vedere la mare, zona Spa superba, priveliște frumoasa din balcon, personal foarte amabil, mic dejun excelent, revenim mereu cu plăcere

 583. A fost a 3 oara când am fost la acest hotel Am sa mai revin

 584. nu am servit mic dejun,doar pranz si cina foarte bun si diversificat

 585. Am primit o camera recent renovata si este foartefrumoasa, etaj superior cu o vedere superba. Fetele de la receptie, in special sefa, zambesc si incearca sa multumeasca pe toata lumea. Hotelul este aproape de plaja. Sejur superb chiar daca a fost in septembrie. Multumim

 586. Locatia este exceleta, se ajunge repede la plaja, supermarket Mega Image chiar langa locatie, apartamentul este curat si dotat cu tot strictul necesar. Gazda foarte primitoare.

 587. Usor de gasit, foarte confortabil, apartment luminous, foarte curat, priveliste spectaculoasa,…… Pacat CA au fost doar 2 zile…… Multumim 😘 😘 😘

 588. Personal foarte amabil Distanta foarte mica până la plaja Apartament spațios, curat si cu toate facilitatile Supermarket aproape

 589. Personalul foarte primitor si implicat. Camera frumoasa foarte incapatoare cu o terasa minunata. Baie frumos dotata si curata. Micul dejun si pranzul au fost foarte bune la restaurantul hotelului. Totul a fost foarte bine.

 590. Inca un week.end minunat petrecut la hotel Iaki. Micul dejun a fost gustos si variat, cu produse traditionale. Camera si baia au fost foarte curate.Nu in ultimul rand, vreau sa amintesc, de personalul de la receptie, in special Daniela, care este o super draguta, care a dat dovada de profesionalism si ne-a ajutat cu sfaturi utile. Revin cu placere in acest hotel; deja am facut urmatoarea rezervare. Multumim tuturor.

 591. Personalul este extrem de politicos si binevoitor.

 592. -Curatenie – dimensiune camera -calitate servicii restaurant -terasa restaurantului -balconul

 593. Privelistea, restaurantul, atmosfera toate au fost conform asteparilor.

 594. Camera spatioasa,ingenios facuta,aparte și un peisaj frumos,mobilier monern,tâmplărie de cea mai buna calitate,mic dejun deosebit,sala de sport foarte bine dotata,personal foarte amabil,totul!

 595. Locație simplă, fără prea multă atenție la detalii. dar la cât costă e mai mult decât suficient.

 596. Locatie linistita, personalul foarte amabil.Deoarece a venit frigul , ne-au ajutat imediat la cerere cu o pilota si aerul conditionat la cald.

 597. Micul dejun bun. Locatia hotelului foarte buna. In camera curatenie, si totul functional.

 598. Micu dejun bun dar acelasi zilnic cu mici inlocuiri salam desert fruct. As dori daca se poate mai diversificat. Mi-a placut camera curata intretinuta zilnic ,saltea noua comoda lenjerie schimbata la 3 zile,apa calda mereu, dus cu cabina Personalul amabil,prompt la orce solicitare. Este o locatie renovata care ofera conditii bune liniste avand o gradina si tereasa pe malul lacului loc de recreere dupa o zi de plaja si care dispune si de restaurant propriu si de loc de joaca pentru copii de banci ,sezlonguri pe malul lacului.

 599. Cazare. Curățenie. Priveliște. Plaja. Personalul. Recomand!

 600. Personal foarte amabil si serviciile ireprosabile.

 601. Recomand cu toata increderea,a fost totul exact ca in poze,nou,curat si tot ce ai nevoie gasesti in apartament!

 602. O locatie foarte frumoasa ,de relaxat conditile la unique luxury apartaments sunt foarte bune arata identic ca in pozele de pe internet si personalul este foarte ok 🙂

 603. Apartamentul e de nota 10, gazdele primitoare si super de treaba, piscina curata

 604. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 605. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 606. Aproape de satul de vacanta, personal amabil, camere curate

 607. Micul dejun a fost excelent, iar personalul foarte amabil!

 608. Curățenia, personalul,locația cu alte cuvinte totul la superlativ

 609. A fost o experiența foarte frumoasa! Am revenit și vom reveni cu mare drag!

 610. Locație perfectă, personalul este serviabil. Raportul calitate-preț este bun. Apartamentului foarte curat, cu o priveliște superbă.

 611. Locația,apartamentul,personalul,mic dejunul…tot!

 612. Locatie excelenta, conditii cazare peste asteptari, personal deosebit si un mic dejun delicios!!!

 613. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 614. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 615. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 616. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 617. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 618. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 619. Micu dejun bun dar acelasi zilnic cu mici inlocuiri salam desert fruct. As dori daca se poate mai diversificat. Mi-a placut camera curata intretinuta zilnic ,saltea noua comoda lenjerie schimbata la 3 zile,apa calda mereu, dus cu cabina Personalul amabil,prompt la orce solicitare. Este o locatie renovata care ofera conditii bune liniste avand o gradina si tereasa pe malul lacului loc de recreere dupa o zi de plaja si care dispune si de restaurant propriu si de loc de joaca pentru copii de banci ,sezlonguri pe malul lacului.

 620. Cazare. Curățenie. Priveliște. Plaja. Personalul. Recomand!

 621. Personal foarte amabil si serviciile ireprosabile.

 622. locatia si micul dejun in regula ,mancare variata si suficienta.fiind extra sezon nu a fost aglomerat.

 623. E un hotel frumos, elegant, camere spatioase, curat, micul dejun destul de ok (putin sub alte Ramada, mai ales din punct de vedere al optiunilor vegetariene), personalul in general.dragut. Am apreciat muzica ambientala placuta in zona receptiei si restaurant, fara televizoare cu stiri isterice ca in alte hoteluri.

 624. mic dejun foarte bogat si variat, curatenie , personal amabil, pat foarte mare si confortabil

 625. Mic dejun bun. Amplasarea buna. Curatenie. Noi venim de mulți ani și totul este foarte bine

 626. Personalul foarte amabil, camera curata, ma voi intoarce cu drag!

 627. Camera mare (am facut upgrade la cazare), locatia centrala, balconul, micul dejun bun.

 628. Micul dejun a fost excelent, iar personalul foarte amabil!

 629. Curățenia, personalul,locația cu alte cuvinte totul la superlativ

 630. A fost o experiența foarte frumoasa! Am revenit și vom reveni cu mare drag!

 631. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 632. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 633. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 634. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 635. In mod special personalul, nota 20. In rest toate la superlativ!

 636. Totul !!!! Un hotel cochet, cu aer tineresc. Tineretea te intampina chiar de la receptie !… Camere decorate tematic fiecare, mic dejun excelent !

 637. Apartamentul este foarte aproape de plaja, mobila curata, bucatarie utilata. Pozele de pe booking coincid cu realitatea.

 638. Am fost cu 2 copii mici, apartamentul e foarte potrivit, arata exact ca in poze, este foarte curat si comfortabil, ne-a placut foarte mult. Am avut exact ce am avut nevoie, bucataria complet mobilata si utilata, ceva atentii in frigider, baia foarte mare si curata. Este si izolat fonic, astfel ca nu am fost deloc deranjati de galagia cluburilor din zona. Gazdele foarte dragute, m-au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie.

 639. Apartamentul este excelent, curat, aproape de plaja .

 640. Camerele sunt foarte generoase, moderne si foarte curate. Staff-ul hotelului este prietenos si zambitor. Zona de spa, desi nu foarte mare, a fost tot ce ne trebuia pentru un weekend de toamna la mare!

 641. Am rezervat cinci zile o camera pt doua persoane şi am.primit din partea hotelului apartament studio nr 512,douã balcoane,ceva de vis,vedere la mare,dus plus cadã hidro,mâncarea şi servirea ca la carte,mulțumesc personalului din hotel,de nota zece plus.

 642. Personalul foarte respectuos și foarte atent la detalii. Micul dejun foarte diversificat, nu ai cum să nu găsești ceva să mănânci.

 643. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 644. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 645. Aproape de satul de vacanta, personal amabil, camere curate

 646. Locație simplă, fără prea multă atenție la detalii. dar la cât costă e mai mult decât suficient.

 647. Locatie linistita, personalul foarte amabil.Deoarece a venit frigul , ne-au ajutat imediat la cerere cu o pilota si aerul conditionat la cald.

 648. Micul dejun bun. Locatia hotelului foarte buna. In camera curatenie, si totul functional.

 649. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 650. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 651. Apartament spatios si comfortabil Distanta foarte mica fata de plaja Vedere la mare

 652. Un mare plus sunt lucrarile de schimbare a liftului !!! Staff-ul foarte prompt, ca deobicei.

 653. Ca de obicei, la Iaki am găsit nu numai servicii impecabile, ci și OAMENI. Mulțumim și abia așteptăm revederea!

 654. Camere spațioase, mobila noua, mic dejun excelent, personal amabil.

 655. Locatie excelenta, apartament foarte curat, spatios, care asigura tot confortul unei familii cu copii.

 656. Aproape de plaja răsăritul se soare o locație excelenta

 657. Pozitionare buna, curat, locuri de parcare suficiente, relatia chirias-proprietar foarte buna. Vom mai reveni cu siguranta

 658. Amplasarea perfecta pentru zona de cluburi si plaje foarte bune neaglomerate.

 659. Complexul de apartamente , apartamentul in sine : mare, aerisit,foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie, privelistea frumoasa , gazda foarte draguta!

 660. Apartament curat, perfect dotat, spațios și îngrijit

 661. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 662. In mod special personalul, nota 20. In rest toate la superlativ!

 663. Totul !!!! Un hotel cochet, cu aer tineresc. Tineretea te intampina chiar de la receptie !… Camere decorate tematic fiecare, mic dejun excelent !

 664. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 665. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 666. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 667. Un mare plus sunt lucrarile de schimbare a liftului !!! Staff-ul foarte prompt, ca deobicei.

 668. Ca de obicei, la Iaki am găsit nu numai servicii impecabile, ci și OAMENI. Mulțumim și abia așteptăm revederea!

 669. Camere spațioase, mobila noua, mic dejun excelent, personal amabil.

 670. Micu dejun bun dar acelasi zilnic cu mici inlocuiri salam desert fruct. As dori daca se poate mai diversificat. Mi-a placut camera curata intretinuta zilnic ,saltea noua comoda lenjerie schimbata la 3 zile,apa calda mereu, dus cu cabina Personalul amabil,prompt la orce solicitare. Este o locatie renovata care ofera conditii bune liniste avand o gradina si tereasa pe malul lacului loc de recreere dupa o zi de plaja si care dispune si de restaurant propriu si de loc de joaca pentru copii de banci ,sezlonguri pe malul lacului.

 671. Cazare. Curățenie. Priveliște. Plaja. Personalul. Recomand!

 672. Personal foarte amabil si serviciile ireprosabile.

 673. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 674. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 675. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 676. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 677. In mod special personalul, nota 20. In rest toate la superlativ!

 678. Totul !!!! Un hotel cochet, cu aer tineresc. Tineretea te intampina chiar de la receptie !… Camere decorate tematic fiecare, mic dejun excelent !

 679. Camera proaspăt renovată ,modernă si confortabila.Amplasare .Unitate hotel / restaurant in curs de renovare /modernizare

 680. Curățenia, restaurantul, camera, locația, personalul, locul de parcare asigurat.

 681. Micul dejun foarte bun. Spatiile comune sunt renovate, arata foarte bine si sunt foarte curate. Departe de centrul orasului Constanta dar aproape de plaja. Spatiile comune depasesc cele 3 stele ale hotelului (hol, restaurant, receptie, lift). Camera foarte curata. Mobilierul in stare buna.

 682. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 683. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 684. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 685. Amplasarea,camera spatioasa,baie spatioasa,personalul foarte amabil,micul dejun.

 686. -Curatenie – dimensiune camera -calitate servicii restaurant -terasa restaurantului -balconul

 687. Privelistea, restaurantul, atmosfera toate au fost conform asteparilor.

 688. Doamna drăguță care ne-a servit si mâncărurile recomandate care au fost excepționale. Deci, respect maxim si bucătarului. Hotelul este minunat.

 689. Totul a fost superb! Camera spatioasa si foarte curata, mic dejun foarte diversificat, spa-ul minunat!

 690. Totul a fost perfect incepand de la receptie pana la curatenie. Multumim!😊

 691. Cel mai bun hotel de pe litoralul romanesc, de foarte departe.

 692. Doamna drăguță care ne-a servit si mâncărurile recomandate care au fost excepționale. Deci, respect maxim si bucătarului. Hotelul este minunat.

 693. Totul a fost superb! Camera spatioasa si foarte curata, mic dejun foarte diversificat, spa-ul minunat!

 694. Micu dejun bun dar acelasi zilnic cu mici inlocuiri salam desert fruct. As dori daca se poate mai diversificat. Mi-a placut camera curata intretinuta zilnic ,saltea noua comoda lenjerie schimbata la 3 zile,apa calda mereu, dus cu cabina Personalul amabil,prompt la orce solicitare. Este o locatie renovata care ofera conditii bune liniste avand o gradina si tereasa pe malul lacului loc de recreere dupa o zi de plaja si care dispune si de restaurant propriu si de loc de joaca pentru copii de banci ,sezlonguri pe malul lacului.

 695. Cazare. Curățenie. Priveliște. Plaja. Personalul. Recomand!

 696. Personal foarte amabil si serviciile ireprosabile.

 697. Un mare plus sunt lucrarile de schimbare a liftului !!! Staff-ul foarte prompt, ca deobicei.

 698. Ca de obicei, la Iaki am găsit nu numai servicii impecabile, ci și OAMENI. Mulțumim și abia așteptăm revederea!

 699. Camere spațioase, mobila noua, mic dejun excelent, personal amabil.

 700. Amplasarea,camera spatioasa,baie spatioasa,personalul foarte amabil,micul dejun.

 701. -Curatenie – dimensiune camera -calitate servicii restaurant -terasa restaurantului -balconul

 702. Privelistea, restaurantul, atmosfera toate au fost conform asteparilor.

 703. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 704. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 705. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 706. Camera proaspăt renovată ,modernă si confortabila.Amplasare .Unitate hotel / restaurant in curs de renovare /modernizare

 707. Curățenia, restaurantul, camera, locația, personalul, locul de parcare asigurat.

 708. Micul dejun foarte bun. Spatiile comune sunt renovate, arata foarte bine si sunt foarte curate. Departe de centrul orasului Constanta dar aproape de plaja. Spatiile comune depasesc cele 3 stele ale hotelului (hol, restaurant, receptie, lift). Camera foarte curata. Mobilierul in stare buna.

 709. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 710. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 711. Foarte curat, personalul amabil, designul excelent

 712. Curatenia! Cearsafuri, prosoape, halate – impecabile!

 713. Atmosfera de la piscina este placuta, un mediu perfect de relaxare. Camera foarte curata, personal amabil. Restaurantul din hotel are mancare buna la preturi decente.

 714. Camera confortabila, mobilier nou, balcon cu priveliște către lac, mâncare bună, restaurant drăguț, personal amabil, facilitățile SPA(piscina cu apa sărată, puțin cam rece, sauna f. buna, jacuzzi).

 715. Mic dejun bun. Amplasarea buna. Curatenie. Noi venim de mulți ani și totul este foarte bine

 716. Personalul foarte amabil, camera curata, ma voi intoarce cu drag!

 717. Camera mare (am facut upgrade la cazare), locatia centrala, balconul, micul dejun bun.

 718. Curatenia! Cearsafuri, prosoape, halate – impecabile!

 719. Atmosfera de la piscina este placuta, un mediu perfect de relaxare. Camera foarte curata, personal amabil. Restaurantul din hotel are mancare buna la preturi decente.

 720. Camera confortabila, mobilier nou, balcon cu priveliște către lac, mâncare bună, restaurant drăguț, personal amabil, facilitățile SPA(piscina cu apa sărată, puțin cam rece, sauna f. buna, jacuzzi).

 721. Totul este la superlativ, am fost pentru a patra oara la Splendid si o sa revin.

 722. Cel mai bun hotel de pe litoralul romanesc, de foarte departe.

 723. Doamna drăguță care ne-a servit si mâncărurile recomandate care au fost excepționale. Deci, respect maxim si bucătarului. Hotelul este minunat.

 724. Un mare plus sunt lucrarile de schimbare a liftului !!! Staff-ul foarte prompt, ca deobicei.

 725. Ca de obicei, la Iaki am găsit nu numai servicii impecabile, ci și OAMENI. Mulțumim și abia așteptăm revederea!

 726. Camere spațioase, mobila noua, mic dejun excelent, personal amabil.

 727. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 728. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 729. Curățenia, amplasarea în Satul de Vacanță, amabilitatea personalului.

 730. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 731. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 732. Foarte curat, personalul amabil, designul excelent

 733. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 734. In mod special personalul, nota 20. In rest toate la superlativ!

 735. Totul !!!! Un hotel cochet, cu aer tineresc. Tineretea te intampina chiar de la receptie !… Camere decorate tematic fiecare, mic dejun excelent !

 736. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 737. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 738. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 739. Camera spatioasa si curata, mic dejun excelent, personal foarte prietenos. Recomand tuturor.

 740. Curatenia! Cearsafuri, prosoape, halate – impecabile!

 741. Atmosfera de la piscina este placuta, un mediu perfect de relaxare. Camera foarte curata, personal amabil. Restaurantul din hotel are mancare buna la preturi decente.

 742. Totul este la superlativ, am fost pentru a patra oara la Splendid si o sa revin.

 743. Cel mai bun hotel de pe litoralul romanesc, de foarte departe.

 744. Doamna drăguță care ne-a servit si mâncărurile recomandate care au fost excepționale. Deci, respect maxim si bucătarului. Hotelul este minunat.

 745. Personalul foarte amabil, locatia excelenta, confort.

 746. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 747. Zona mamaia, balconul cu vederea spre parcul si lacul tabacariei, finisajele si culorile ambientale m-au incantat. Mic dejun simplu ok. Una peste alta, a fost ok.

 748. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase.Micul dejun de vis.

 749. Este un hotel cu apartamente de nota 10 cu distincție.Totul la superlativ,sufragerie, dormitor, curățenie,patul cu o saltea de top cu așternuturi impecabile, centrală termică căldură cât dorești,bucătărie cu vase, veselă,burete și detergent,wifi super,zeci de canale tv,baie cu toat tot ce este necesar,parcare monitorizată,mic dejun suedez copios plus bonusc prăjituri de casă preparate de d.na Mina.Personalul politicos,amabil cu zâmbetul pe buze.Fix peste drum o alimentară de top.

 750. Totul a fost ireprosabil, personalul, camera, mic dejun, curatenie. Patul a fost senzațional. Am fost în extrasezon, camerele au centrale individuale, căldura o reglezi cum îți este mai bine.

 751. Locatia,dormitorul modern cu balcon si fara zgomot.Livingul cu bucataria ,modern si practic.Baia fara repros iar balconul mare ,de vis!

 752. Totul a fost super!!! Recomand cu căldură locatia Gazda este o persoana minunata

 753. Mi-a placut faptul ca proprietarul ne-a inteles dorinta de a sta la parter, avand copil mic. Am apreciat ajutorul. De asemenea si faptul ca am gasit parcare chiar sub balcon.

 754. Elegant si primitor, staff atent si receptiv, facilitati complete, foarte aproape de mare

 755. Un mare plus sunt lucrarile de schimbare a liftului !!! Staff-ul foarte prompt, ca deobicei.

 756. Ca de obicei, la Iaki am găsit nu numai servicii impecabile, ci și OAMENI. Mulțumim și abia așteptăm revederea!

 757. Camera spațioasă, foarte curat, patul f confortabil, personal amabil, mâncare buna. Totul a fost excelent. Mulțumim!

 758. Pozitionarea; Micul dejun; Personal amabil; Camera spatioasa.

 759. Super confort ,cald ,elegant,mic dejun f.bun,tortul de la restaurant nu ai voie sa il ratezi,si nici vinul recomandat de un alt client (Trantu murfatlar). Curat si frumos. Personalul foarte ok.

 760. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 761. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 762. Foarte curat, personalul amabil, designul excelent

 763. Condiții excelente de cazare, mâncarea gustoasă și din belșug. Personalul de nota 10+.

 764. Cel mai mult ne-a plăcut atmosfera creată la Cina festivă de 1 Decembrie, muzica live, preparatele tradiționale, personalul amabil.

 765. Elegant si primitor, staff atent si receptiv, facilitati complete, foarte aproape de mare

 766. Camerele curate, staff foarte dedicat si serviabil atat in hotel cat si in restaurant, zona spa ingrijita si curata

 767. Camera spatioasa si curata, mic dejun excelent, personal foarte prietenos. Recomand tuturor.

 768. Curatenia! Cearsafuri, prosoape, halate – impecabile!

 769. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 770. In mod special personalul, nota 20. In rest toate la superlativ!

 771. Totul !!!! Un hotel cochet, cu aer tineresc. Tineretea te intampina chiar de la receptie !… Camere decorate tematic fiecare, mic dejun excelent !

 772. Totul este la superlativ, am fost pentru a patra oara la Splendid si o sa revin.

 773. Cel mai bun hotel de pe litoralul romanesc, de foarte departe.

 774. Doamna drăguță care ne-a servit si mâncărurile recomandate care au fost excepționale. Deci, respect maxim si bucătarului. Hotelul este minunat.

 775. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase.Micul dejun de vis.

 776. Este un hotel cu apartamente de nota 10 cu distincție.Totul la superlativ,sufragerie, dormitor, curățenie,patul cu o saltea de top cu așternuturi impecabile, centrală termică căldură cât dorești,bucătărie cu vase, veselă,burete și detergent,wifi super,zeci de canale tv,baie cu toat tot ce este necesar,parcare monitorizată,mic dejun suedez copios plus bonusc prăjituri de casă preparate de d.na Mina.Personalul politicos,amabil cu zâmbetul pe buze.Fix peste drum o alimentară de top.

 777. Totul a fost ireprosabil, personalul, camera, mic dejun, curatenie. Patul a fost senzațional. Am fost în extrasezon, camerele au centrale individuale, căldura o reglezi cum îți este mai bine.

 778. Amplasarea,camera spatioasa,baie spatioasa,personalul foarte amabil,micul dejun.

 779. -Curatenie – dimensiune camera -calitate servicii restaurant -terasa restaurantului -balconul

 780. Privelistea, restaurantul, atmosfera toate au fost conform asteparilor.

 781. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 782. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 783. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 784. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 785. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 786. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 787. Totul la superlativ. Locatie,peisajul vazut balcon wow

 788. Personalul foarte amabil, locatia excelenta, confort.

 789. Voi reveni oricand cu placere! Totul a fost minunat!

 790. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 791. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 792. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 793. Totul, camera, Baia, spa-ul. Eficienta în repararea saunei uscate. Personalul de la recepția hotelului și al spa-ului.

 794. Liniște, curățenie în cameră. Vedere la lacul Ovidiu. Aproape de Marea Neagră. Foarte multe facilități în incinta hotelului. Sauna piscină , salon de masaj cu o echipă de profesionisti. Un restaurant cu o diversificată gama de mîncăruri, proaspete si gătite de o echipă de bucatari specialiști . Tot personalul de nota 10. Recomand cu căldură.

 795. Totul este la superlativ, am fost pentru a patra oara la Splendid si o sa revin.

 796. Micu dejun bun dar acelasi zilnic cu mici inlocuiri salam desert fruct. As dori daca se poate mai diversificat. Mi-a placut camera curata intretinuta zilnic ,saltea noua comoda lenjerie schimbata la 3 zile,apa calda mereu, dus cu cabina Personalul amabil,prompt la orce solicitare. Este o locatie renovata care ofera conditii bune liniste avand o gradina si tereasa pe malul lacului loc de recreere dupa o zi de plaja si care dispune si de restaurant propriu si de loc de joaca pentru copii de banci ,sezlonguri pe malul lacului.

 797. Cazare. Curățenie. Priveliște. Plaja. Personalul. Recomand!

 798. Personal foarte amabil si serviciile ireprosabile.

 799. Totul la superlativ, fetele de la recepție.. curățenie.. micul dejun..

 800. -camera mare curata -balcon cu vedere la lac -personal amabil -locatie ok

 801. Mâncarea excelenta, domnișoarele de la recepție pline de zâmbet si voie buna, gata sa ne ajute cu orice. Apartamentul in care am stat a fost perfect pentru familia mea cu 2 copii. Am petrecut un weekend minunat de noiembrie, într- o locație perfecta. Sigur vom reveni!

 802. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 803. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 804. Foarte curat, personalul amabil, designul excelent

 805. Amplasarea, camerele mari,centrul SPA, personalul,camera cu vedere la mare, merita …serviciile sunt de 4 ****.

 806. Condiții excelente de cazare, mâncarea gustoasă și din belșug. Personalul de nota 10+.

 807. Cel mai mult ne-a plăcut atmosfera creată la Cina festivă de 1 Decembrie, muzica live, preparatele tradiționale, personalul amabil.

 808. Camere de vis, spa magnific, caldura, mic dejun bufet ff complet si delicios, personal super amabil

 809. foarte curat! mancare buna,zona spa si piscina foarte ok

 810. Facilitatile hotelului minunate, curatenie in camera si in zona de spa. Personalul cu care am interactionat bine pregatit si prietenosi.

 811. Nu am servit decat micul dejun insa a fost totul proaspat si curatenie. O singura mentiune as avea de facut. Pe terasa erau mult albine..

 812. Amplasarea hotelului, curățenia, confortul din camere.

 813. langa plaja, locul de joaca pentru copii, priveliste minunata

 814. Personal plăcut, curățenie zilnică, mic dejun variat

 815. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 816. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 817. Amplasat in zona Navodari-Mamaia Nord, o zona inca in constructie cu amenajari nefinalizate. Parcarea mi s-a parut mica pentru 2 scari de bloc, dar exista un teren viran in apropiere pe care se poate parca la nevoie. Apartamentul este foarte curat modern amenajat, bine dotat cu toate cele necesare (mai putin masina de spalat vase, dar noi am mancat doar micul dejun in camera, deci ne-necesar pentru noi). Ambele camere sunt confortabile. Noi am plasat si o saltea gonflabila pentru copil pe jos, deoarece am calatorit cu bunicii. Mi-au placut storurile ce asigurau racoarea pe timpul zilei. Nu a fost nevoie sa folosim aerul conditionat.

 818. Recomand cu toata încrederea,a fost totul super,de la gazda si pana la curățenie,zona linistită si aproape de plaja 👍cu siguranță o sa revenim😊

 819. A fost totul perfect, apartamentul îți oferă tot ce îți este necesar pentru un concediu perfect.

 820. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 821. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 822. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 823. Camera inalta, patul foarte confortabil, mic dejun bogat, Personalul, familiar, profesionisti, dornici sa multumeasca clientul.. Pentru noi a fost o sedere de o singura noapte, neplanificata, dar sigur vom reveni.

 824. Personalul frt amabil ,micul dejun excelent ,totul la superlativ.

 825. Așezare turistică Calitatea hotelului Combina utilul cu plăcutul Personal amabil,comunicativ

 826. Camera in culori superbe,spatioasa,priveliste spre lac,personal amabil,mic dejun,parcare,totul!

 827. Totul la superlativ, fetele de la recepție.. curățenie.. micul dejun..

 828. -camera mare curata -balcon cu vedere la lac -personal amabil -locatie ok

 829. Camera foarte mare, patul si pernele confortabile, tv ecran mare, baia superba. Saunele si spa ul ok. Mare plus ca este o locatie Adult Only, liniste la piscina, pe holuri, la restaurant. Foarte aproape de plaja. Curatenia in camera exemplara.

 830. Totul este perfect, personalul este mai mult decât amabil, atenți la detalii, sociabili, condițiile de cazare sunt impecabile, mâncarea este foarte bună.

 831. camera , balconul . baia , caldura , parcarea , piscina , sauna ,hotelul

 832. A fost peste așteptări totul.camera cu viziune frontala spre mare nr 523,se vedea rasaritul din pat.patul super confortabil,curățenie,mancare f buna.a fost f frumos.

 833. Locatie excelenta cu priveliste superba catre mare! Sejurul a fost peste asteptarile mele si de aceea recomand cu drag acest hotel!

 834. Amplasarea pe malul marii,personalul f amabil,camera moderna și cu gust,micul dejun,am mai stat,revenim si la anul!

 835. Personalul foarte amabil, disponibil pentru informatii si ajutor oricand. Curatenie impecabila si mic dejun fara nici un defect.

 836. Personalul foarte amabil si prompt. Piscina si facilitatile spa foarte bune. Parcarea incapatoare.

 837. Plaja hotelului, hotelul in sine, satul de vile, curatenia(nu stiu in plin sezon cum este)

 838. Curatenia si amabilitatea personalului.Vedere superba din camera!

 839. Locatie excelenta, curat, vedere la mare, mobilier nou, personalul amabil. Recomand cu caldura.

 840. Baia foarte curata, patul confortabil, doamnele de la recepție foarte amabile.

 841. Foarte frumos, excelent mic dejun, personal amabil, curatenie impecabila!

 842. Patul bun, lenjerie curata, personal amabil, mobilierul nou, faptul că există televiz9r și frigider

 843. Zona in care se afla, patul, balconul, muzica de la terasa (a fost o surpriza), dusul exterior

 844. Personal foarte amabil, camere curate și confortabile.

 845. Camera spatioasa, bine încălzită, hotelul poziționat la capătul parcului, aproape de mall si de satul de vacanta.

 846. Gazda, o doamna de nota 10. Locatia este excelenta, camera mare, curata, dotata cu tot ce iti trebuie. O sa revenim!

 847. Totul a fost foarte bine. Personalul sa comportat excelent.

 848. Curățenia de peste tot (in camera, pe hol, la piscina), decorul camerei, personal amabil.

 849. Locatia,personalul amabil,camera spatioasa si foarte curata. Baia dotata cu cabina de dus si cada,rar gasesti asa ceva in camere de hotel. Micul-dejun bufet suedez,variat,doua femei erau atente ca nici un fel de mancare sa lipseasca.

 850. Totul a fost f. bine. Nu avem nimic de reprosat. De apreciat ca, mi-a fost trimis dispozitivul uitat in usb-ul televizorului, urmatoarea zi. Amabilitatea personalului de la curatenie si cooperarea cu fetele de la receptie a fost de nota 10+. Felicitari!

 851. Am stat in camera Ametist, iar dimineata vedeam rasaritul soarelui din pat, camera frumoasa, curata, patul foarte confortabil. Micul dejun bogat, in fiecare zi se mai schimba cate ceva, cafeaua minunata, iar personalul foarte amabil si cu zambetul nelipsit. Multumesc mult pentru sejur.

 852. Camera in culori superbe,spatioasa,priveliste spre lac,personal amabil,mic dejun,parcare,totul!

 853. Personal plăcut, curățenie zilnică, mic dejun variat

 854. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 855. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 856. – locatia – mancarea de la restaurant – curatenia – personalul de la receptie -a

 857. Atentia personalului hotelului si facilitatile oferite.

 858. Camera inalta, patul foarte confortabil, mic dejun bogat, Personalul, familiar, profesionisti, dornici sa multumeasca clientul.. Pentru noi a fost o sedere de o singura noapte, neplanificata, dar sigur vom reveni.

 859. Priveliștea extraordinară, personalul foarte amabil, amplasarea

 860. totul a fost la superlativ , liniste , curatenie , personal amabil si nu in cele din urma micul dejun fabulos .

 861. Curatenie ,caldura,ospitalieri si micul dejun foarte bun

 862. Foarte buna organizarea in conditii de restrictie legata de covid

 863. Curat și îngrijit. Personal atent și servire la fel.

 864. Totul a fost excelent Mulțumim gazdelor pentru tot

 865. Personal plăcut, curățenie zilnică, mic dejun variat

 866. M-am cazat ultima oara acum 20 ani la acest hotel, cred ca este cel mai bun exemplu ca si hotelurile vechi pot reveni la viata!

 867. Merg la hotelul Sulina de când s-a renovat, acum 3-4 ani, nu mai știu exact și abia aștept mereu să revin. Îmi place foarte mult și sunt foarte mulțumită și de cazare și de mâncare.

 868. Totul a fost minunat! Cazarea excelenta, servirea si facilitatile la superlativ! Deasemenea sincere felicitari bucatarului sef!

 869. camera spatioasa, nota 10+, personalul foarte amabil!

 870. Un hotel excelent, totul la superlativ: camerele cu facilitățile lor, curățenia, mâncarea de la restaurant (micul dejun, dar și ce am comandat în regim a la carte), baza spa, dar mai ales personalul (și mai ales o doamnă de la restaurant, Marina am citit pe ecusonul dânsei; când am plecat după cină, ne-a petrecut până la ușă cu același zambet cu care ne întâmpinase dimineață, cu peste 14 ore în urmă!)

 871. Camera foarte frumos amenajata,spa ul foarte relaxant.

 872. Curatenia din camera, din hotel, mancarea foarte buna si diversificata. Personalul foarte amabil. Dimineata, pana la deschiderea restaurantului poti comanda cafeaua in camera fara costuri suplimentare.

 873. Apartamentul foarte frumos,elegant,modern,curat…priveliște frumoasă către lac

 874. Locatie aproape de plaja. Locatie curata si confortabila . Personalul super deschis si prompt la solicitari.

 875. Camere foarte curate, desi pensiunea are 3 stele curatenia a fost de 5 stele!

 876. Totul. Liniste, curat,domnisoara de la receptie f. anabila. Fff frumos!Cu mult bun gust !

 877. Curatenia si amabilitatea personalului.Vedere superba din camera!

 878. Locatie excelenta, curat, vedere la mare, mobilier nou, personalul amabil. Recomand cu caldura.

 879. Baia foarte curata, patul confortabil, doamnele de la recepție foarte amabile.

 880. Serviciile foarte bine.si receptia si restaurantul.

 881. Servicii excelente, personal amabil, un loc unde revin cu drag!

 882. Totul a fost la superlativ, de aceea am hotarat sa ne prelungim vacanta

 883. Locatie foarte buna, curatenie in tot hotelul, personal amabil si primitor.

 884. Mic dejun bogat. Doresc sa mai vin la acest hotel.

 885. Păi, în primul rând, faptul că este la doi pași de plajă; 2, curățenia exemplară ; 3, micul dejun, foarte consistent și cafeaua fenomenală (părerea mea); 4, oameni amabili și profesioniști ; 5, liniștea… Și multe alte aspecte pozitive. Oricum, a fost super.

 886. View Mic dejun bogat Curățenie Terase bine aerisite

 887. Micul dejun excelent.Locatia curata.Foarte frumos amplasata.

 888. Micul dejun a fost diversificat, o idee geniala pentru geamul de la baie care da spre dormitor 😊

 889. A fost super curat hotelul și micul dejun a fost okay.

 890. Renovat de curand,curat,bine amplasat,mic dejun bun si bine organizata servirea,linistit; briza asigura racoare in timpul noptii astfel ca nu am folosit aerul conditionat ,iar dimineata am vazut rasaritul stand in pat

 891. Micul dejun ok, ar mai putea fi un pic imbunatatit insa per ansambul ok. locatia excelenta, amplasarea hotelului nemaipomenita, aproape de plaja si mare, o vedere panoramica super iar de la etajul 11 si mai super.

 892. Locația hotelului este foarte buna, aproape de plaja, terase și buticuri.

 893. Locația este aproape de plajă. Priveliștea era superbă. Poziția hotelului excelenta pentru a privi marea și lacul.

 894. Plaja peste drum de hotel, amplasare foarte buna fata de centrul Mamaiei, personal foarte amabil, camerele spatioase, paturi confortabile, liniste, loc de parcare gratuit, un șezlong pe plaja gratuit, plaja foarte frumos amenajata. Raportul calitate preț foarte bun. Am avut un sejur minunat si cu siguranta vom reveni. Recomand aceasta locatie.

 895. Ca in fiecare an curățenia impecabila, personalul de la pișcină, seful de sală de la restaurant și doamna de la curățenie de pe et.6 doar la superlativ pot fi notate. A… și să nu uit de domnul nou de la recepție, foarte amabil și dânsul (bună alegere)

 896. Mic dejun variat si bun, cafeaua excelenta. Plaja privata, personalul amabil, locatia retrasa, apartament si terasă spațioase

 897. Micul dejun putea fi un pic mai variat. Locația excelentă.

 898. Lenjeria impecabila! Dra de la recepție de nota 10! A doua oara la hotel, prima data mulțumită de nota 10, acum de maxim 9!

 899. Personal amabil, curatenie si in hotel si in camera, pat confortabil, mobila noua, priveliste frumoasa catre mare si lacul Siutghiol, plaja la 2 minute.

 900. Aproape de plaja,am avut pat gratuit la plaja Princes. A fost super

 901. camera a fost foarte spatioasa, baia la fel, deasemenea si terasa cu o vedere superba catre mare si zona de promenada. Recomand hotelul pentru confortul camerei si amplasare.

 902. Pentru mine este cel mai frumos hotel, a patra oara vin aici si o sa revin de fiecare data cu drag. Multumesc.

 903. Locatia fix la plaja si ca am fost cazati mai devreme decat ora de check in.

 904. Piscina buna atât pt copii cât și pt adulți, mic dejun tip bufet suedez, pozitia buna fata de plaja, event pt copii

 905. Personalul foarte amabil,cameristele foarte receptive și amabile. Băiatul înalt de la recepție foarte amabil, m-a ajutat cu orice doleanță. Entuziasm neobosit indiferent de oră!

 906. Personalul super si curatenie maxima. Foarte aproape de plaja si cu o serie de facilitati (piscina, loc de joaca pentru copii) pe care le-am evitat, data fiind situatia cu pandemia.

 907. Totul Am descoperit un hotel frumos, curat cu oameni frumosi Vreau sa devin client permanent

 908. locatie f buna, aproape de centrul statiunii, camere amenajate frumos, curate si cu totul functional (i.e. tv, apa calda, a/c, wifi), personal amabil, vedere spre mare (chiar daca partiala, tot este frumoasa), locuri de parcare suficiente. micul dejun a fost f bun (organizare putin haotica, dar trecem peste) si restaurantul hotelului este f bun. regulile anti-covid respectate corect.

 909. Totul – curatenia, personal, mancarea, facilitarile din camera

 910. Upgrade apartament fara costuri suplimentate. Mic dejun variat. Personal atent, respectuos, mereu cu zambetul pe buze. Masuri de preventie Covid bine structurate: toata lumea poarta masca in interior, exista dispensere cu dezinfectant la receptie precum si la fiecare etaj. Un sejur excelent!

 911. Totul a fost excelent.Micul dejun f. bun iar personalul de nota 10.

 912. Printre putinele hoteluri de calitate deschise extra-sezon. Foarte calduros, priveliste superba. Restaurantul de nota 10, atat cina cat si micul dejun. Dimineata te trezesc pescarusii ! apoi admiri rasaritul soarelui (invaluit in nori) din mare… absolut superb!

 913. Locatia minunata,pe faleza.Camera cu vedere la mare a adus un plus de incantare.Pat confortabil,baia curata si dotata cu produse cosmetice suficiente.Personal amabil,se respecta normele de distantare si igiena. Micul dejun variat,suficient.

 914. Locația o știam, am mai fost, deci nu a fost o surpriză pentru mine că totul a fost foarte bine: curățenie, confort, mic dejun.

 915. Vedere foarte frumoasă. Camera mare, curata, balcon mare, mic dejun foarte bun. Am beneficiat prin booking de camera dubla chiar dacă platisem single si camera a fost la etajul la care am solicitat. A fost excelent.

 916. locatie foarte buna, in zona de promenada a statiunii, camera curata si spatioasa. vederea este frumoasa, chiar si din camerele fara vedere frontala la mare. personal amabil si mic dejun bogat. un raport cost/calitate corect. regulile anti-covid respectate corect. vom reveni cu placere.

 917. Vederea Micul dejun A2a oara cand venima acest hotel si suntem multumiti

 918. Amplasare excelenta, aproape de plaja, vedere superba de la etajul 7 ( chiar daca era laterala, era de vis), curatenie, camera frumoasa, pat f confortabil, baie moderna cu o baterie la dus care parca iti facea masaj ☺mic dejun variat, personal amabil. Aveau un super loc de joaca dar cu vremurile din prezent nu s-a putut deschide. Este unul din cele mai bune hoteluri la care am stat pe litoralul nostru in ultimii ani, recomand cu drag!

 919. Personal foarte amabil, locatia foarte bine amplasata, facilitati multe. As reveni cu drag!

 920. Raport calitate -pret, bun .Personal foarte amabil ,paturi comode ,curatenie zilnica . Recomand cu caldura !

 921. Personalul de la recepție foarte amabil și profesionist, camera foarte curata, spațioasă, Baia ok, balconul îndeajuns de încăpător pt a sta dimineața la cafea! Nota 10 pt Hotel!

 922. Hotelul este foarte frumos si foarte bine ingrijit. Merita din plin cele 4 stele din acest punct de vedere

 923. Personal foarte amabil, curățenie super, {în camera în fiecare zi} , camera spațioasă, baie la fel, mincare foarte bună, locație bună, vedere spre lac excelenta și mai ales sau respectat masurile covid

 924. Parcarea privată și supravegheată video Micul dejun bogat si calitativ Camere curate si superbe Calificat corect la 4*

 925. Poziția excelenta pe malul marii, răsăritul de soare pe care il admir de la balconul Alcor ori de câte ori vin in Mamaia in ultimii 30 de ani.

 926. Mic dejun f bun, plaja foarte curata si ingrijita, cel mai bun masaj -doamna care facea masaj minunata, hotelul f ok, ingrijit.

 927. Mic dejun variat si bun, iar mancarea de la restaurant excelenta.

 928. raport calitate pret pentru momentul utilizarii excelent , este clar ca un asemenea pret mic nu se va mai regasi sezonul urmator cand lifturile vor fi functionale si aer conditionat in toate incaperile si restaurantul operativ. Pentru acest sezon , amplasament,servicii si dotari = excelent

 929. Locatie excelenta, vedere la lac, liniste, toate utilitatile, parcare privata.

 930. Totul foarte curat , utilat cu tot ce ai nevoie . Balconul dinspre lac ofera o priveliste relaxanta !

 931. Totul Am descoperit un hotel frumos, curat cu oameni frumosi Vreau sa devin client permanent

 932. locatie f buna, aproape de centrul statiunii, camere amenajate frumos, curate si cu totul functional (i.e. tv, apa calda, a/c, wifi), personal amabil, vedere spre mare (chiar daca partiala, tot este frumoasa), locuri de parcare suficiente. micul dejun a fost f bun (organizare putin haotica, dar trecem peste) si restaurantul hotelului este f bun. regulile anti-covid respectate corect.

 933. Totul – curatenia, personal, mancarea, facilitarile din camera

 934. Micul dejun a fost “bogat”, cu de toate, produse calitative, cu gust. Personalul impecabil ca atitudine, tinuta, servire.

 935. Servicii foarte bune, camera excelenta , micul dejun foarte bun!

 936. Foarte frumoasă marea în noiembrie ….când stai la IAKI.

 937. Curat , parcare , mic dejun ! Mulțumesc ptr Bonus camera cu vedere la mare , chiar dacă am stat doar 10 min dimineața pe balcon ! 😊

 938. Pentru un sejur extrasezon, locatia e excelenta – foarte linistit, doar marea si pescarusii… Micul dejun a fost inedit ca mod de servire. Foarte cald in camere.

 939. Micul dejun a fost bun si destul de bogat, locația excelentă.

 940. Poziția excelenta pe malul marii, răsăritul de soare pe care il admir de la balconul Alcor ori de câte ori vin in Mamaia in ultimii 30 de ani.

 941. Mic dejun f bun, plaja foarte curata si ingrijita, cel mai bun masaj -doamna care facea masaj minunata, hotelul f ok, ingrijit.

 942. Mic dejun variat si bun, iar mancarea de la restaurant excelenta.

 943. locatie foarte buna, in zona de promenada a statiunii, camera curata si spatioasa. vederea este frumoasa, chiar si din camerele fara vedere frontala la mare. personal amabil si mic dejun bogat. un raport cost/calitate corect. regulile anti-covid respectate corect. vom reveni cu placere.

 944. Vederea Micul dejun A2a oara cand venima acest hotel si suntem multumiti

 945. Amplasare excelenta, aproape de plaja, vedere superba de la etajul 7 ( chiar daca era laterala, era de vis), curatenie, camera frumoasa, pat f confortabil, baie moderna cu o baterie la dus care parca iti facea masaj ☺mic dejun variat, personal amabil. Aveau un super loc de joaca dar cu vremurile din prezent nu s-a putut deschide. Este unul din cele mai bune hoteluri la care am stat pe litoralul nostru in ultimii ani, recomand cu drag!

 946. In princpiu ne a placut ,mancarea(diversificata si gustoasa),camera super spatioasa si curata, baia super moderna .. staff ul foarte profesionist si amabil..de remarcat mirosul deosebit de placut din Hotel 🙂 In concluzie: Nota 10 Pentru: Rafinament , Frumusete si Eleganta 👍👏

 947. Mic dejun foarte bun, personal bine pregatit, faptul ca ofera sezlonguri la plaja gratuit, curatenie, comfort. Chiar mi-a placut si mai revin!

 948. Personalul foarte de treaba , conditiile foarte bune , micul dejun delicios

 949. Terasa , foarte frumoasa ; locul de joaca pentru copii . Mancarea buna.

 950. Breakfast foarte bun si variat, personalul amabil, salteaua dubla foarte confortabila, camera spatioasa

 951. Totul. -Personal amabil; -Cameră spațioasă, curată și priveliște superba la apus ; -Mobilier de calitate; -Sală de fitness bine echipata pentru un hotel. -Mic dejun gustos și variat.

 952. Foarte aproape de plaja,foarte curat,personal amabil și micul dejun excelent.

 953. Am gasit exact ceea ce ne promitea proprietatea: locatie buna, priveliste, confort, liniste.

 954. Camere curate Kit uri de îngrijire Baia mare Micul dejun delicios și diversificat

 955. Camera, mare, spatioasa, inalta, foarte bine luminata, curata, foarte bine incalzita iarna, balcon spatios.

 956. Hotelul este bine amplasat, curat. Apartamentul a fost curat si bine aranjat. Ne-a placut restaurantul si mancarea servita. Personalul este foarte amabil.

 957. Felicitari personalului! Toti cei implicati sunt amabili si profesionisti!

 958. Politica hotelului de management al relatiei cu clientul , orientata catre client. Felicitari! Instruirea si respectarea procedurilor de catre echipa prezenta 10-12 Nov. Cromatica sincrona si atentia pt detalii in locatie. Promptitudine si zambet !! Bravo !

 959. Totul Am descoperit un hotel frumos, curat cu oameni frumosi Vreau sa devin client permanent

 960. locatie f buna, aproape de centrul statiunii, camere amenajate frumos, curate si cu totul functional (i.e. tv, apa calda, a/c, wifi), personal amabil, vedere spre mare (chiar daca partiala, tot este frumoasa), locuri de parcare suficiente. micul dejun a fost f bun (organizare putin haotica, dar trecem peste) si restaurantul hotelului este f bun. regulile anti-covid respectate corect.

 961. Superb, pe malul marii, locatie excelenta, absolut uimitor

 962. Curat , parcare , mic dejun ! Mulțumesc ptr Bonus camera cu vedere la mare , chiar dacă am stat doar 10 min dimineața pe balcon ! 😊

 963. Pentru un sejur extrasezon, locatia e excelenta – foarte linistit, doar marea si pescarusii… Micul dejun a fost inedit ca mod de servire. Foarte cald in camere.

 964. locatie foarte buna, in zona de promenada a statiunii, camera curata si spatioasa. vederea este frumoasa, chiar si din camerele fara vedere frontala la mare. personal amabil si mic dejun bogat. un raport cost/calitate corect. regulile anti-covid respectate corect. vom reveni cu placere.

 965. Vederea Micul dejun A2a oara cand venima acest hotel si suntem multumiti

 966. Amplasare excelenta, aproape de plaja, vedere superba de la etajul 7 ( chiar daca era laterala, era de vis), curatenie, camera frumoasa, pat f confortabil, baie moderna cu o baterie la dus care parca iti facea masaj ☺mic dejun variat, personal amabil. Aveau un super loc de joaca dar cu vremurile din prezent nu s-a putut deschide. Este unul din cele mai bune hoteluri la care am stat pe litoralul nostru in ultimii ani, recomand cu drag!

 967. Personal discret și amabil, curățenie impecabilă, mic dejun cu tot ce vrei.

 968. Curatenia, confort, personal amabil, camera spatioasa, mancarea la restaurant buna

 969. Totul a fost foarte bine! Camera curata, mic dejun diversificat, personal binevoitor. Multumim.

 970. Totul a fost bine. Se putea vedea din balconul camerei în care am fost cazați – marea pe de o parte, iar de cealaltă parte locul de parcare a mașinii. A fost f.bine că în luna septembrie conducerea hotelului a luat inițiativa de scădere a prețului la cazare, motiv pentru care am stat și ne-am bucurat mai mult timp de mare și de soare. Le mulțumim tuturor și le dorim multă sănătate !

 971. Locatie excelenta, curatenie, recent renovat, toate instalatiile in buna stare

 972. Curatenia, dotarile pentru un hotel de 3 stele (frigider, aparat aer conditionat, televizor de calitate, mocheta), confortul patului, cu o saltea buna si asternuturi foarte curate, dușul fara cadita, direct pe podea, draperiile groase care nu permiteau intrarea luminii la primele ore ale diminetii, faptul ca, fiind finalul lunii septembrie si nefiind prea multi clienti, era liniste si neaglomerat, parcarea mare, vederea partiala catre mare de pe balcon, personalul amabil. Cand am fost in timpul verii, anul trecut, ne-a placut mult micul dejun tip bufet foarte diversificat si gustos, servit pe terasa. Anul acesta, fiind ultimul weekend in care hotelul mai era deschis, nu se mai servea micul dejun.

 973. Am fost singurii oaspeți ai hotelului si am fost impresionați de profesionalismul intregului personal! Hotelul este amenajat in stil boutique-hotel, iar cartile ” imprastiate/aranjate” in hol si in camera, ne-au facut sa ne simtim minunat!

 974. Foarte aproape de plaja,foarte curat,personal amabil și micul dejun excelent.

 975. Am gasit exact ceea ce ne promitea proprietatea: locatie buna, priveliste, confort, liniste.

 976. Camere mari Curatenie Impecabil Apa din partea casei

 977. Una din cele mai frumoase , curate și luxoase locații din Constanta ! Totul de nota 10 🌺 Bravo și respect ! 👍👍👍

 978. Totul a fost perfect. Am apreciat masurile de siguranta si zambetul personalului de la receptie (chiar daca fost ascuns de masca). Este un loc perfect atat pentru cupluri cat si pentru business.

 979. Totul a fost excepțional. Faptul că am avut vedere spre mare a fost magic.

 980. Micul dejun a fost foarte bun , locația este una frumoasă, recomand!

 981. Personalul foarte foarte amabil! A, fost incantat sa vad ca exista asemenea personal angajat, care, din punctul meu de vedere, are calitatile celui din Occident

 982. Apartamentul foarte curat, vederea bilaterala catre mare si lac. Gazda primitoare, gata sa raspunta la toate solicitarile noastre. Vom reveni cu placere si cu alta ocazie.

 983. Un apartament curat si spațios, gazda foarte primitoare ,vedere la mare ,Va recomand cu drag

 984. Apartamentul foarte curat si bine amplasat , vedere la Mare , gazda foarte sociabila

 985. Micul dejun a fost foarte bun , dotarea kitchenetei , muzica live in fiecare seara, dotarea apartamentului , interactiunea cu personalul

 986. Localizare excelenta, personalul foarte amabil, loc de parcare asigurat in apropierea hotelului, curatenie.

 987. Micul dejun foarte bun, servit in camera. Daca o portie nu este suficienta se poate cere portie extra. Recomand restaurantul si pentru pranz/ cina, mancarea si servirea sunt excelente.

 988. Amplasarea, privelistea, personal amabil, curatenia.

 989. Cu adevarat curatenie in hotel, iar serviciul de curatenie in camera excelent, se schimba des prosoapele si lenjeria.

 990. Ne-a plăcut totul :personal calificat, amabil, discret. Super curat și spațios. Băieții care deserveau șezlongurile foarte atenți și repet :foarte discreți parcă nu vroiau să deranjeze. Ne-am simțit și chiar am fost răsfățați. Ne dorim să revenim.

 991. Pozitia hotelului, este destul de aproape de plaja, personalul care a fost foarte dragut, mancarea buna. Calitatea serviciilor / pret a fost unul corect (sejur achizitionat din timp, in caz contrar balanta s-ar inclina)

 992. Foarte bun. Sunt foarte multumit de raportul calitate/pret.Pot spune ca a fost vacanta perfecta.Nu am nimic de obiectat asupra hotelului.

 993. Un hotel de nota 10 din toate punctele de vedere ( aproape de plaja,curatenie,mancare).

 994. Personal super amabil ! Locație bună. Camere mari și confortabile, izolate fonic. Rooftop-barul e super, cu o priveliște foarte frumoasă, mâncare și băutură super ok. Parcare privată, te scutește de multe dificultăți. Plaja privată și șezlonguri, supravegheate, se pot lăsa lucrurile acolo. Totul a fost super ok. Într-una din seri am prins un Bonus – o seară degustare vin –

 995. Excepțional!! Ce vreau sa subliniez este legat de personal. Vasile si fetele de la terasa, mâncarea gătită ca acasă. Am avut un sejur excelent într-un hotel si cu niste oameni de excepție.

 996. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil, terasa de la etajul 5, liftul, holurile, cărțile.

 997. Eleganța și rafinamentul se îmbină perfect în acest hotel de cinci stele! Mâncarea diversificată și facilitățile nenumărate m-au convins să revin de fiecare dată la hotel Iaki

 998. Apartmentul, masa, piscina si Teresa, totul de nota 10.

 999. Locatia, mancarea, piscina curata apa fara clor, plaja din apropiere, parcarea, linistea, muzica ambientala, curatenia

 1000. Foarte curat,personal de nota 100%.Suntem foarte multumiti si recomand cu toata increderea!Cu siguranta o sa revenim la aceasta locatie!

 1001. Patul mare și confortabil. Foarte curat, aproape de plajă și de cluburi. Ne-am simțit foarte bine. Gazda foarte de treabă și amabila. Recomand.

 1002. Proprietarul foarte amabil. Locația foarte aproape de plaja și de cluburi. Foarte curat și cu toate dotările necesare. O sa revenim cu siguranță.