Cazare ieftina La Mare Bulgaria

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Zenobia si Martin Sănătescu din Piscu Vechi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Zenobia si Martin Sănătescu din Piscu Vechi, jud. DoljCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Ionelia si Iosefina Hasdeu din Rotunda, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ionelia si Iosefina Hasdeu din Rotunda, jud. ArgesCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Valentina si Melina Damaschin din Holbanesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Valentina si Melina Damaschin din Holbanesti, jud. VranceaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Lili si Ariadna Murgescu din Boureni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria!

  (Lili si Ariadna Murgescu din Boureni, jud. IasiCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Eva si Simi Tiron din Fizes, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eva si Simi Tiron din Fizes, jud. HunedoaraCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Ludovic si Anghelina Cornea din Bizighesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria.

  (Ludovic si Anghelina Cornea din Bizighesti, jud. VranceaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 1. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 2. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 3. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 4. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 5. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 6. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 7. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 8. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 9. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 10. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 11. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 12. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 13. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 14. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 15. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 16. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 17. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 18. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 19. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 20. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 21. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 22. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 23. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 24. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 25. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 26. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 27. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 28. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 29. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 30. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 31. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 32. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 33. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 34. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 35. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 36. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 37. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 38. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 39. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 40. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 41. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 42. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 43. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 44. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 45. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 46. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 47. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 48. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 49. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 50. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 51. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 52. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 53. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 54. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 55. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 56. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 57. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 58. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 59. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 60. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 61. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 62. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 63. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 64. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 65. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 66. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 67. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 68. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 69. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 70. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 71. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 72. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 73. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 74. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 75. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 76. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 77. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 78. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 79. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 80. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 81. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 82. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 83. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 84. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 85. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 86. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 87. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 88. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 89. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 90. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 91. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 92. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 93. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 94. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 95. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 96. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 97. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 98. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 99. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 100. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 101. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 102. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 103. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 104. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 105. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 106. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 107. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 108. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 109. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 110. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 111. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 112. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 113. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 114. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 115. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 116. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 117. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 118. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 119. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 120. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 121. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 122. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 123. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 124. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 125. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 126. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 127. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 128. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 129. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 130. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 131. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 132. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 133. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 134. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 135. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 136. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 137. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 138. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 139. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 140. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 141. L’atmosfera familiare e la gentilezza della padrona di casa, il giardino e la cucina, più sobria rispetto alle altre provate in Romania.

 142. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 143. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 144. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 145. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 146. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 147. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 148. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 149. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 150. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 151. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 152. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 153. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 154. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 155. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 156. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 157. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 158. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 159. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 160. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 161. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 162. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 163. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 164. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 165. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 166. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 167. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 168. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 169. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 170. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 171. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 172. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 173. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 174. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 175. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 176. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 177. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 178. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 179. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 180. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 181. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 182. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 183. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 184. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 185. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 186. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 187. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 188. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 189. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 190. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 191. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 192. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 193. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 194. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 195. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 196. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 197. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 198. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 199. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 200. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 201. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 202. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 203. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 204. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 205. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 206. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 207. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 208. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 209. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 210. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 211. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 212. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 213. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 214. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 215. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 216. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 217. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 218. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 219. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 220. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 221. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 222. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 223. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 224. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 225. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 226. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 227. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 228. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 229. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 230. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 231. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 232. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 233. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 234. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 235. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 236. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 237. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 238. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 239. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 240. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 241. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 242. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 243. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 244. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 245. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 246. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 247. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 248. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 249. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 250. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 251. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 252. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 253. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 254. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 255. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 256. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 257. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 258. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 259. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 260. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 261. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 262. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 263. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 264. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 265. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 266. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 267. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 268. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 269. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 270. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 271. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 272. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 273. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 274. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 275. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 276. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 277. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 278. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 279. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 280. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 281. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 282. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 283. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 284. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 285. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 286. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 287. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 288. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 289. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 290. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 291. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 292. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 293. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 294. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 295. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 296. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 297. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 298. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 299. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 300. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 301. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 302. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 303. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 304. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 305. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 306. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 307. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 308. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 309. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 310. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 311. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 312. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 313. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 314. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 315. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 316. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 317. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 318. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 319. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 320. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 321. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 322. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 323. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 324. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 325. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 326. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 327. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 328. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 329. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 330. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 331. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 332. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 333. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 334. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 335. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 336. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 337. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 338. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 339. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 340. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 341. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 342. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 343. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 344. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 345. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 346. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 347. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 348. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 349. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 350. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 351. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 352. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 353. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 354. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 355. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 356. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 357. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 358. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 359. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 360. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 361. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 362. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 363. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 364. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 365. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 366. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 367. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 368. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 369. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 370. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 371. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 372. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 373. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 374. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 375. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 376. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 377. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 378. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 379. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 380. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 381. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 382. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 383. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 384. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 385. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 386. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 387. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 388. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 389. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 390. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 391. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 392. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 393. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 394. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 395. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 396. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 397. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 398. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 399. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 400. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 401. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 402. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 403. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 404. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 405. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 406. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 407. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 408. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 409. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 410. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 411. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 412. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 413. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 414. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 415. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 416. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 417. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 418. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 419. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 420. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 421. Pensiunea are o pozitie extraordinara, ne-am relaxat admirand frumusetile naturii.Mancarea a fost excelenta, iar micul dejun deosebit de bogat si gustos, totul natural.Neaparat de cerut tochitura casei si cartofii speciali, ai gazdei.

 422. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 423. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 424. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 425. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 426. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 427. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 428. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 429. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 430. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 431. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 432. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 433. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 434. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 435. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 436. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 437. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 438. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 439. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 440. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 441. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 442. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 443. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 444. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 445. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 446. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 447. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 448. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 449. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 450. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 451. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 452. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 453. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 454. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 455. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 456. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 457. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 458. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 459. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 460. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 461. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 462. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 463. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 464. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 465. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 466. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 467. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 468. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 469. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 470. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 471. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 472. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 473. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 474. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 475. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 476. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 477. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 478. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 479. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 480. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 481. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 482. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 483. Camerele sunt spatioase si dotate dupa ultimele standarde, foarte curat totul, mai ales baia, cu minibar, iar masina se poate parca in curtea proprietatii. Personalul tanar si deosebit de amabil. Amplasata pe malul raului Bistrita, aproape de sosea, dar cu un peisaj foarte placut; cu bar si alimentara la parter, dar fara galagie.

 484. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 485. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 486. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 487. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 488. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 489. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 490. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 491. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 492. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 493. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 494. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 495. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 496. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 497. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 498. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 499. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 500. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 501. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 502. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 503. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 504. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 505. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 506. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 507. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 508. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 509. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 510. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 511. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 512. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 513. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 514. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 515. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 516. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 517. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 518. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 519. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 520. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 521. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 522. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 523. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 524. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 525. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 526. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 527. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 528. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 529. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 530. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 531. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 532. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 533. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 534. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 535. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 536. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 537. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 538. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 539. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 540. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 541. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 542. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 543. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 544. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 545. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 546. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 547. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 548. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 549. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 550. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 551. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 552. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 553. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 554. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 555. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 556. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 557. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 558. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 559. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 560. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 561. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 562. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 563. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 564. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 565. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 566. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 567. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 568. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 569. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 570. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 571. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 572. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 573. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 574. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 575. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 576. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 577. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 578. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 579. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 580. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 581. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 582. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 583. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 584. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 585. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 586. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 587. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 588. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 589. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 590. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 591. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 592. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 593. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 594. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 595. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 596. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 597. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 598. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 599. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 600. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 601. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 602. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 603. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 604. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 605. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 606. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 607. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 608. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 609. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 610. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 611. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 612. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 613. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 614. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 615. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 616. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 617. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 618. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 619. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 620. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 621. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 622. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 623. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 624. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 625. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 626. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 627. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 628. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 629. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 630. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 631. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 632. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 633. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 634. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 635. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 636. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 637. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 638. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 639. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 640. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 641. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 642. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 643. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 644. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 645. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 646. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 647. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 648. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 649. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 650. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 651. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 652. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 653. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 654. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 655. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 656. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 657. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 658. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 659. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 660. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 661. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 662. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 663. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 664. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 665. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 666. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 667. Personalul foarte amabil, pozitionarea locatiei este buna, camera era curata iar servirea a fost ok. In plus, este asigurata parcarea si este access la internet prin wifi cat si prin priza de net (nu am testat-o, dar am vazut-o in camera)

 668. Leute wahren sehr nett. Essen war lecker. Haben auch Senfgurken geschlafen.

 669. Op de tweede dag waren de Heer en mevrouw zelf weer aanwezig. De vorige dag was er ivm een familiefeestje vervangend personeel. Blij dat ik in t Engels weer kon communiceren met de gastvrouw en zij zorgde voor een heerlijk ontbijt . Heel gastvrij!

 670. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 671. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 672. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 673. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 674. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 675. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 676. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 677. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 678. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 679. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 680. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 681. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 682. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 683. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 684. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 685. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 686. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 687. It is a grest pleasure to eat at Bradet. The host enjoys cooking and you can taste that.

 688. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 689. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 690. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 691. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 692. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 693. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 694. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 695. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 696. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 697. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 698. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 699. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 700. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 701. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 702. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 703. Gazda a fost extraordinara! Locatia are o priveliste foarte faina, camerele sunt generoase ca spatiu si decorate cu bun gust. Inca din prima zi ne-am promis ca o sa revenim. Recomand cu cea mai mare placere! Dl. proprietar ne-a ajutat si cu gratarul, dar si cu muzica; aducandu-ne o boza bluetooth uriasa. Multumim!

 704. Totul a fost extraordinar, curățenie exemplara iar gazdele au fost ospitaliere și îndreptate spre nevoia clientului. Peisajul din zona este fabulos. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întoarcem!

 705. We rented the whole villa for a week during the summer for my family and the family of my sister and really loved the range of facilities available. We made regular use of the “summer kitchen” which was an excellent place to sit and relax, and cook food on the barbecue. All rooms are en-suite and were clean. The kitchen has lots of plates, glasses and cutlery.

 706. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 707. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 708. It is a grest pleasure to eat at Bradet. The host enjoys cooking and you can taste that.

 709. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 710. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 711. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 712. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 713. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 714. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 715. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 716. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 717. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 718. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 719. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 720. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 721. Gazda a fost extraordinara! Locatia are o priveliste foarte faina, camerele sunt generoase ca spatiu si decorate cu bun gust. Inca din prima zi ne-am promis ca o sa revenim. Recomand cu cea mai mare placere! Dl. proprietar ne-a ajutat si cu gratarul, dar si cu muzica; aducandu-ne o boza bluetooth uriasa. Multumim!

 722. Totul a fost extraordinar, curățenie exemplara iar gazdele au fost ospitaliere și îndreptate spre nevoia clientului. Peisajul din zona este fabulos. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întoarcem!

 723. We rented the whole villa for a week during the summer for my family and the family of my sister and really loved the range of facilities available. We made regular use of the “summer kitchen” which was an excellent place to sit and relax, and cook food on the barbecue. All rooms are en-suite and were clean. The kitchen has lots of plates, glasses and cutlery.

 724. Peisajul este minunat. In ceea ce priveste cazarea totul este la superlativ. Perfect din toate punctele de vedere.

 725. O locație ca in poveste cu o priveliste nemaipomenit de frumoasa!!! La fel si gazda foarte primitoare!!! Neaparat o sa mai revenim.

 726. Fresh air, beautifull scenery, a big yard. The most kind and beautiful people. A well thought functional layout and design. 10min drive away from the sky slope. And all the tools and utilities 8 people might need for a great vacation.

 727. Camera mare, curatenie, parcare subterana, personal amabil.

 728. Camera mare, confortul, micul dejun diversificat, totul excelent.

 729. Micul dejun a fost foarte bun. Panorama a fost frumoasă.

 730. Everything was perfect – clean, warm in the room and kind hosts.

 731. I really like how quite the neighborhood was. I slept peacefully.

 732. I love the price and the room and the location and the staff and the umbrellas in the reception. I liked very much having plenty of fresh towels. 😍 You have so much choice of different type of food nearby: for breakfast, lunch and dinner, and all the non-expensive type but tasty. Also, it has a very easy access to the top centre of the city – 15 min walk. Same as from the hotel to the airport – 9lv or 4.5 pounds. The reception staff makes you feel cared for – smiling and understanding. To me, this is a very good reason to go back there. And also, the bed was really very very, very comfortable. Bedsheets were fresh and clean, yes a bit old, but good enough for me.

 733. Locatia este exact pe aleea pietonala. Amplasarea perfecta. 5 min pana la mare pe jos. Micul dejun foarte bun si divers

 734. Amplasarea este punctul forte al hotelului. La cateva minute de intrarea principala in Gradina Marii, aproape de obiective turistice, plaja, terase foarte dregute pe malul marii, port. Camera foarte mare, paturi bune.

 735. Mic dejun bun. Locatie excelenta. Camere spatioase, mai ales studioul.

 736. Locatia foarte bine pozitionată, acces facil, mic dejun foarte bun, multe optiuni, restaurantul curat si foarte frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la cerintele clienților. Centrul SPA foarte bine dotat si organizat, curațenie, program suficient de acoperitor pentru toate cerințele, paleta largă de servicii wellness. Restaurantul are un meniu foarte bine echilibrat, mancaruri foarte bune si o selectie de vinuri locale atent alese in concordanță cu meniul. Personalul hotelului a răspuns prompt la toate solicitările, cu amabilitate și profesionalism. Camerele sunt mari, curate, excelent organizat dressing-ul. WiFi a functionat foarte bine atat in receptie cat si in camera.

 737. – Locatia OK – camere mari si curate – mic dejun OK – normal, nimic spectaculos – piscina OK

 738. Amabilitatea personalului, spa-ul, cafeau, curățenia, camera foarte spatioasa.

 739. It’s in the center just 5-6 min.s walk to cathedral Very big apartment Helpfull staff that came and fix the internet

 740. Very central to all bars and restaurants. Only a 5 min walk to centre Very large Appartment with all the facilities needed ! Big Tv all cooking equipment. Home from home .. Owner was very good and only a phone call away if needed

 741. Owner responsive. No problems with english. very good location of apartment.

 742. View to the pool. Complex at 5 minutes from the beach. Excellent pool. Garage included. Wi Fi connection free.

 743. The host is amazing! She helped us with everything. Wonderful room with a view on the sea.

 744. Отличный номер, чистый, есть все нужное для комфортного проживания. Море через дорогу. Хозяйка очень приветливая и милая. Приятно было остановиться

 745. Micul dejun bun.Dar nu pot intelege de ce cind apar alti oaspeti fac si mai bun.De exemplu pe data de 02.05.2019 am fost deservuti in restaurantul de la et 1 si erau fructe proaspete,inclusiv si capsuna

 746. Aproape de centru, parcare disponibila, chiar daca a fost contra cost, personal foarte amabil

 747. Great staff, easy parking, comfortable rooms, bright recepton area.

 748. Situat intr-o zona linistita cu magazine și cafelele, aproape de mare, hotelul oferă camere curate, paturi comode, bai moderne și un mic dejun foarte bun!

 749. Un hotel foarte frumos,cochet și romantic. Camera a fost senzațională iar micul dejun foarte bogat și gustos. Un hotel de 5 stele plus .

 750. Îmi place proprietatea, sunt un client frecvent al hotelului.

 751. Hotelul are un design deosebit, este foarte curat si personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost mereu același dar este suficient de bogat ca sa nu te deranjeze.

 752. Situat intr-o zona linistita cu magazine și cafelele, aproape de mare, hotelul oferă camere curate, paturi comode, bai moderne și un mic dejun foarte bun!

 753. Un hotel foarte frumos,cochet și romantic. Camera a fost senzațională iar micul dejun foarte bogat și gustos. Un hotel de 5 stele plus .

 754. The friendlyness of some of the employees. I got a double room, although I booked a single one. The room was big enough and comfortable. The breakfast was very rich, except the bread.

 755. Everything was perfect – clean, warm in the room and kind hosts.

 756. I really like how quite the neighborhood was. I slept peacefully.

 757. It was very pleasing. The host was great and sweet. The apartment was nice and clean. It is a great place for 4 people visiting and looking for a very nice and affordable place to stay.

 758. Beautifully renovated apartment, very stylish and cosy, great location, amazing hosts. We even had a special touch from the hosts for all of us: chilled bottle of wine with fresh strawberries and some icecream for the kid. Really pleased with our stay. Definitely if we need to come back to Varna will make the same choice.

 759. Sehr modern und neu. Tolles Ambiente. Nette Gastgeber.

 760. Locatia este exact pe aleea pietonala. Amplasarea perfecta. 5 min pana la mare pe jos. Micul dejun foarte bun si divers

 761. Amplasarea este punctul forte al hotelului. La cateva minute de intrarea principala in Gradina Marii, aproape de obiective turistice, plaja, terase foarte dregute pe malul marii, port. Camera foarte mare, paturi bune.

 762. Mic dejun bun. Locatie excelenta. Camere spatioase, mai ales studioul.

 763. Micul dejun suficient. Personal amabil. Voi reveni!

 764. Este a patra oara cand ne cazam la ei. Vom reveni.

 765. Amplasare centrala, camera spatioasa, curatenie, personal foarte amabil. Mic dejun foarte variat si gustos.Recomand hotelul cu incredere!

 766. Good location, good interiors, nice host, nice bathroom

 767. Hosts, location, comfort and style, space, coffee in the cupboard!

 768. Excellent location, very clean , new apartment. The stuff was very helpful.

 769. Micul dejun bun.Dar nu pot intelege de ce cind apar alti oaspeti fac si mai bun.De exemplu pe data de 02.05.2019 am fost deservuti in restaurantul de la et 1 si erau fructe proaspete,inclusiv si capsuna

 770. Aproape de centru, parcare disponibila, chiar daca a fost contra cost, personal foarte amabil

 771. Great staff, easy parking, comfortable rooms, bright recepton area.

 772. We stay in Varna for 6 days. It was a very confortable apartment and the description is 100% real. The communication with Anna was perfect and i really recommend it.

 773. Красивый вид. Тихое спокойное место. Хорошие кровати. Есть все необходимое для проживания.

 774. On a tout apprécié 🤗Anna est un excellent hôte . Son aide “spontané nous a permis de rencontrer des personnes ,decouvrir des lieu, cutumes, les plats locaux….. Logement est superbe!!! Nous avons pas envis de partir .

 775. Hotel cald,primitor,personal amabil,poziționat aproape de zona pietonala.

 776. Mic dejun suficient, dar repetitiv. Personalul foarte agreabil și atent.

 777. Locatie excelenta ,camera si baia curate personal amabil

 778. It was a perfect weekend at this location. The house has everything you may need: positive atmosphere, wonderful design, ergonomic space, good beds, bright and clean appartment! We intend to come again in the summer season. Nora is a wonderful host. She offered us usuful informatiin about parking, visiting places and restaurants.

 779. Couldn’t be any better,the communication with the host was perfectly fine and easy,responding quiet quick.The place is nice and tidy and absolutely clean and shiny. Couldn’t be any easier and any better,definitely will come back again.

 780. Everything was perfect! Couldn’t find better location. Near to shops and restaurants right in the middle of Varna. The apartment was one of the cleanest I have ever been. You could smell the freshness for days. Also the beds were super comfortable that we enjoyed our sleep. The host was very polite and helpful. I would definitely go there again. Strongly recommended.

 781. Locatia a fost centrala , apartament moder dotat cu absolut tot ce iti trebuie . Ne-am simtit ca acasa.

 782. The apartment was on the upper floor and it had a fantastic view to the city, there was no need for curtains in the living room👍🏻 + The apartment was just like on the pictures, nothing to complain, and the owner was a really nice (the one, who we finally met through the previous 2 ones, who we talked through whatsapp..!😄)

 783. Apartment was great, modern and clean, right in the heart of Varna! Host was very helpful and friendly! Highly recommended!

 784. Gazda deosebita, proprietate noua, situata aproape de statia de autobuz si magazine. Aproape de Delfinariu, parc si plaja.Parcarea subterana si sentimentul de securitate intr-o locatie exclusivista reprezinta un plus. Din living se vede piscina si curtea interioara. Apartamentul este amenajat cu mult bun gust, confortabil, cu tot ce este necesar pentru a te simti ca acasa.Recomandat pentru o vacanta relaxanta.

 785. Great Location, cosy apartment. The host was very accommodating. Clean and tidy. Great view

 786. Прекрасна природа, тишина, прекрасен апартамент. Прекрасна хазайка.

 787. Totul e minunat, exact ca în poze, complexul dispune de 3 piscine, ai parte de liniște și o atmosferă perfectă.

 788. Die Lage ist sehr gut, nah am Meer. Die Anlage ist insgesamt sehr ruhig und bietet 3 Pools! Einer ist kindgerecht. Somit ist für jeden etwas dabei. Einen sehr kleinen Spielplatz gibt es auch. ein Balkon bietet die Möglichkeit jederzeit an die Luft zu kommen 🙂

 789. Сам комплекс очень красивый, удобный, ухоженный и, что называется, “только для своих”. 3 бассейна, включая детский, + еще 1 для совсем малышей. Что и для взрослых хорошо))) Лежаки и зонтики в достаточном количестве. До моря 6 минут пешком, 10 минут до комплекса с термическими источниками, а также до местной достопримечательности – небольшого монастыря, где можно посетить часовню. Вокруг рестораны, есть супермаркеты. Для не любителей ходить пешком курсирует мини-поезд по всему курорту. В апартаменте чисто, удобно, вся мебель и техника новые, красиво как на фото. По фото непонятно, какой этаж. Сообщаю – второй. Есть и лифт. Интернет работает прекрасно. Хозяева милейшие, отзывчивые люди. Наши друзья остановились в местном отеле “Дельфин” (все включено) по рекомендации знакомых как оооочень крутое место, так весь отдых торчали у нас и завидовали. В следующем году и нам и им хотелось бы вернуться именно сюда)

 790. Excellent location. Very friendly and helpful lady receptionist who found me a taxi at 4am and was really concerned about my well being during the covid 19 outbreak… Thank you miss!

 791. I would recommend the hotel – price is quite good, location is nice, atmosphere is great. Rooms have air conditioning, mini bar full with drinks, TV set with all the necessary programmes. I would stay there again!

 792. Everything was perfect. Room was clean comfortable and staff was nice.

 793. Home from home apartment..had everything you needed for a pleasant stay..we loved it. Great location, easy access and everything is is walking distance..beach, sea park, harbour, ect

 794. great host, very kind. everything was great. towels, hair dryer, toaster, washing machine, iron, ironing board, everything you might need is in the appartment

 795. The host was very helpful from the beginning. She met us to give the keys and tried to help us with parking problem which was kind of her. Oh the place… it was awsome!!! exactly as shown in the pics and more. New building, furbished very well, quite spacious, just next to Primorski park and the beach, literally 5 min walk to the centre. It was home away from home. so comfy, cosy clean and neat. SUPER!!! We’ve found our place to stay in Varna anytime :))

 796. Facilitatile oferite, mâncarea diversificata, camerele mari, amenajarea hotelului, curatenia

 797. Mancarea, personalul amabil si camerele curate si foarte spatioase!

 798. Hotel de nota 10,chiar si in conditiile actuale legate de covid.Am fost prima data in luna iulie si asa mult ne a placut incat am revenit cu drag pentru inca un scurt concediu si la sfarsit de august.Cu siguranta voi merge si vara viitoare.Un minus pentru locurile de parcare prea putine din fata hotelului ,prima data fiind nevoita sa parchez la un alt hotel contra sumei de 12 leva pe zi urmand ca la al doilea concediu sa am noroc si sa parchez in curtea hotelului.Nota 10 pentru curatenie,mancare si personal amabil .

 799. Hotel curat, foarte aproape de plaja, mâncare diversificata și mereu proaspătă! Personal tânăr si atent cu turiștii!

 800. Amplasamentul camerei in zona linistita a hotelului si spatiul generos al camerei.

 801. Angajații super , comfort , preț calitate 460 € 6 nopți all inclusiv 2 adulți și un copil 5 ani. Totul a fost ok, ce nu mi-a plăcut am scris la cele rele. In legătură cu mâncarea eu zic că este ok, acuma mi se pare normal sa nu mulțumești pe toată lumea, am văzut că unii scriu că mâncarea nu are gust,normal pentru că tu trebuie sa îți condimentezi mâncarea, uni mănâncă sărat alții nu. Eu zic că e ok mâncarea ,la paste și pizza se poate mai bine.Poate vom mai revenii.

 802. Accesul la Aqua Park excelent. Copiii au fost foarte încântați. Curățenia de 10. Trebuie să anunți când vrei să-ți fie schimbate prosoapele, dar mi se pare civilizat așa. Mesele, peste așteptări. Da, s-ar putea mai calitativ, dar de vină sunt oamenii. Am văzut chelneri care strângeau mese aproape pline de resturi de mâncare. Cred că, dacă oamenii ar mânca mai civilizat, s-ar putea oferi și mâncare și băutură mai fine. Nouă chiar și mișcarea de 20 de minute, pe care o făceam până la plaje ne-a plăcut și ne-a prins bine (eu, soția, fata de 9 ani și băiatul de 7). Servirea chelnerilor ireproșabilă. Nu am văzut o față acră, cum am mai citit prin comentarii.

 803. Aqua Park-ul cu acces gratuit. Piscina. Șezlonguri suficiente (nu trebuie sa te trezești de la ora 6 sa ocupi un loc) Fotografii instant pe topogane, la preț rezonabil – 5 leva. Loc suficient în sala de mese. Nu trebuie sa vânezi un loc liber. Mâncare multă dar nu chiar pe gustul nostru. Personal suficient la debarasare mese. Camera și baie curate. Pat foarte confortabil.

 804. – parcare gratuită; – existența unor dotări pentru urgențe în baia camerei; – Aquapark-ul, cu foarte multe topogane,, și curățenia din acesta; – in general, personalul hotelului serviabil; – existența unor microbuze pentru transportul de la hotel la malul mării; – nu a fost aglomerat.

 805. Mi a placut foarte mult apartamentul in care am fost cazati, plaja super curata si nisip fin, mancarea foarteee diversificata si multe se preparau acolo pe loc. Extraordinar totul!

 806. – Pozitie excelentă, pe plajă aproape de mare; – Personal foarte amabil si prietenos; – Mâncare foarte bine gatită si foarte bună; – Camere spatioase si curate;

 807. Locația superba,fix pe plajă!Apartamentul foarte spațios, cu vedere la mare.Personalul foarte amabil,mâncarea diversificată,plaja privată, bar pe plaja.Recomand😊

 808. Hotel frumos , curat , personal amabil , animatorii foarte simpatici ,mancarea buna si diversa

 809. Mâncarea a fost gustoasa, din belsug.Privelistea minunata( et7)

 810. Nota 10 pt camere, noi am avut un apartament la etajul 8 în corpul central al hotelului cu doua camere, două bai și doua televizoare smart, lucru pe care l-am considerat un mare plus. Personalul foarte amabil și dornic sa te ajute dacă le soliciti sprijinul. Mâncarea este buna si destul de variată, astfel încât ai de unde sa-ti alegi dacă ești o persoană mai pretențioasă. Intrarea în mare este lină cu nisip foarte fin. Pretul este foarte bun pt condițiile oferite.

 811. Privelistea din camera, amabilitatea personalului, curatenia.

 812. Extrem de curat. Camere foarte mari,toate oferă vedere la mare . Se respecta purtarea măștii. Personalul foarte amabil .

 813. Locație minunata, priveliște superba spre mare, camera spațioasă. Personal amabil, omniprezent. Mâncare gustoasa, pe alese.

 814. Proprietatea e fix pe plaja, personalul hotelului super amabil și primitor , camerele curate și mari, mâncarea grozava ❤️

 815. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită direct pe plaja.

 816. Grozav hotelul, nemaipomenit de bine așezat,pe malul marii .Seară de seara specialități.Pesonalul grozav și foarte atent.

 817. Hotelul este modern si curat, amplasat langa plaja. Chiar daca am ajuns mai devreme decat ora de check in, ni s-au dat bratarile de AI si ni s-a oferit posibilitatea sa luam pranzul pana camera a fost disponibila. Mancarea a fost buna si diversificata. In zona hotelului exista magazine, farmacie, casa de schimb valutar, aceasta din urma este de asemenea disponibila si in incinta hotelului. Atentie insa la cursul de schimb practicat de catre casele de schimb valutar. Acesta este mult mai mare decat cel oficial, asadar cea mai ok solutie este plata cu cardul acolo unde acest lucru e posibil.

 818. Recomand cu drag acest hotel. Mancarea a fost buna și diversificata, personalul amabil, camerele curate.

 819. Totul a fost impecabil începând cu locația, am avut vedere la mare de la etajul 6, absolut superb. Locație pe plaja, mâncarea diversificata și foarte buna, curățenie zilnic in camera, personalul ok Recomand cu încredere

 820. Personalul super amabil, foarte curat, mancare buna, servicii de calitate!

 821. Camera moderna, spatioasa, mancare foarte buna si indeajuns, personalul amabil si implicat, spatiul verde din jurul hotelului.

 822. Personalul, mâncarea, camera piscina și activitățile extra bravo lor, păcat ca la noi în tara nu este asa ceva

 823. Locatia. Pe malul marii. Curatenia. In mod special in camera. Servirea. Personalul de la receptie.

 824. Amplasare foarte buna, mancare excelenta, personal amabil.

 825. Locatie foarte aproape de plaja,curatenie exceptionala,mancare buna si diversificata.

 826. Locația a fost superbă, hotelul este situat pe plaja, personalul ok.

 827. Poziția hotelului, mâncarea și personalul: excepționali.

 828. Mâncare foarte buna,camere curate,personal amabil! Locatie superba,plaja foarte curata cu nisip fin!

 829. Binisor pentru 3 stele(atat merita clasificat hotelul)

 830. Hotelul, cazare – camerele spațioase și foarte curate. Restaurantul și terasa foarte mare și foarte curat.

 831. Confortul camerelor, curățenia, amabilitatea personalului și mancarea

 832. Curățenie și schimb de prosoape zilnic. Schimb lenjerie la 3 zile. Personal amabil. Produse de patiserie bune Snackbarul opera de la 10-18 și avea meniu variat. Mâncarea a fost ok pentru 3 stele. Uneori o reciclau, dar chiar și asa erau destule feluri bune la gust și proaspete. Înghețată se servea de 10- 22, de la nestle și algida, în ambalaj individual. Baia era mica, nu avea cabina de dus, iar pentru mine acesta este un plus, deoarece baia se putea curata mai bine. Era o tentativa de walk in shower, toată camera de baie fiind cabina de dus.

 833. Locația foarte aproape de plajă, mâncarea destul de diversificată și gustoasă, personalul amabil, camerele curate, wifi funcțional în tot hotelul, mai puțin în orele de vârf, per total, a fost ok având în vedere raportul calitate-preț.

 834. Poziția bună fata de plaja, barul de pe plaja, mancarea diversificata, camera cu vedere laterala la mare.

 835. Hotelul este exact ca in prezentare. Are un design aparte. Mancarea a fost diversificata si foarte gustoasa. Torturile foarte bune si prajiturile super. Personalul atent si discret. Amplasarea aproape de plaja este un amanunt care este de luat in considerare.. Bratarile cu care deschideai usa la camera foarte practice.

 836. Mâncare ok. Băuturi ok. Piscine mari, loc suficient. Atmosfera ok cu muzica pana târziu.

 837. Am fost de doua ori în trei săptămâni și m am întors pentru echipa de la restaurant. Oameni zâmbitori și amabili chiar după o zi lunga de muncă. O echipa minunată!

 838. Micul dejun foarte variat. Locația foarte frumoasă. Personal, animatori foarte amabili.

 839. Un sejur excelent. Comfort, curățenie, discreție si liniste in ciuda faptului că aveam vedere către Aqua park. Mâncarea foarte bună și destul de diversificată. Organizare foarte buna privind masurile de igienă. Personalul extrem de amabil si tot timpul cu zâmbetul pe buze. Aqua parcul excelent, cu zone de agrement pentru toate vârstele. Hotelul dispune de o parcare mare, gratuită unde ai accesul pe baza unei cartele de la receptie. Distanta până la plaja era de 15-20 minute pe jos si de 5 minute cu microbuzul din fata hotelului care pleca din 30 in 30 minute, microbuz pus la dispoziție gratuit de hotel. Pe scurt un hotel in care m-am simtit bine cu adevărat.

 840. Mancarea a fost diversificata, curatenia, piscina si aquapark-ul. Parcarea foarte aproape de hotel, acces cu cartela de la camera.

 841. Mancarea a fost diversa si gustoasa. Meniurile diferite, aveai de unde alege. Am primit in loc de 1 camera,un studio din parte hotelului pentru care am fost multumitori.

 842. Locația superba. Personal amabil. Nu este departe de plaja, dacă sunteți cu copil mic mai bine luați căruciorul.

 843. Personalul deosebit care face totul pentru ca turistul să se simtă bine. Totul foarte îngrijit în special spațiile verzi și bazinele. Mâncarea proaspătă și diversificată.

 844. Binisor pentru 3 stele(atat merita clasificat hotelul)

 845. Hotelul, cazare – camerele spațioase și foarte curate. Restaurantul și terasa foarte mare și foarte curat.

 846. Confortul camerelor, curățenia, amabilitatea personalului și mancarea

 847. Locatia. Pe malul marii. Curatenia. In mod special in camera. Servirea. Personalul de la receptie.

 848. Amplasare foarte buna, mancare excelenta, personal amabil.

 849. Locatie foarte aproape de plaja,curatenie exceptionala,mancare buna si diversificata.

 850. Personalul super amabil, foarte curat, mancare buna, servicii de calitate!

 851. Camera moderna, spatioasa, mancare foarte buna si indeajuns, personalul amabil si implicat, spatiul verde din jurul hotelului.

 852. Personalul, mâncarea, camera piscina și activitățile extra bravo lor, păcat ca la noi în tara nu este asa ceva

 853. Micul dejun foarte variat. Locația foarte frumoasă. Personal, animatori foarte amabili.

 854. Un sejur excelent. Comfort, curățenie, discreție si liniste in ciuda faptului că aveam vedere către Aqua park. Mâncarea foarte bună și destul de diversificată. Organizare foarte buna privind masurile de igienă. Personalul extrem de amabil si tot timpul cu zâmbetul pe buze. Aqua parcul excelent, cu zone de agrement pentru toate vârstele. Hotelul dispune de o parcare mare, gratuită unde ai accesul pe baza unei cartele de la receptie. Distanta până la plaja era de 15-20 minute pe jos si de 5 minute cu microbuzul din fata hotelului care pleca din 30 in 30 minute, microbuz pus la dispoziție gratuit de hotel. Pe scurt un hotel in care m-am simtit bine cu adevărat.

 855. Mancarea a fost diversificata, curatenia, piscina si aquapark-ul. Parcarea foarte aproape de hotel, acces cu cartela de la camera.

 856. Locația, vederea la mare, plaja, piscina, curatenie.

 857. pentru suma ce am platit-o pentru sejur nu as putea sa ma plang. dar sunt unele lucruri la servicii ce pot imbunatatite. pro – locatia, piscina, facilitatile, personalul – o parte foarte amabila, o parte indiferenta. mancarea ok.

 858. Super locație. Acces direct la plaja. Fiind pandemie se respecta purtarea măștii peste tot și sunt multe dispensere cu dezinfectant. Foarte curat, camere spațioase…. șezlonguri și prosoape de plaja. Personal foarte bine instruit. Nora 10!

 859. Mâncare diversificata, hotel situat aproape de plaja, am fost în extrasezon deci nu au fost probleme cu șezlongurile 🙂 am avut parcare privata în fata hotelului, divertisment pentru copii și acces inclusiv la piscina interioara.

 860. Totul a fost la superlativ. Am reveni oricând cu drag!

 861. Mancare foarte variata ( in fiecare zi, alt specific), Curat, Personal amabil, Dezinfectant peste tot ( Lift, Baie, Receptie) . Se plangeau niste oameni pe aici ca nu le-a facut nimeni curat.Pai, daca vrei curatenie,trebuie sa agati pliantul de curatenie pe usa ( se gaseste in dulap).

 862. Locația a fost superbă, hotelul este situat pe plaja, personalul ok.

 863. Poziția hotelului, mâncarea și personalul: excepționali.

 864. Mâncare foarte buna,camere curate,personal amabil! Locatie superba,plaja foarte curata cu nisip fin!

 865. -camera tripla spatioasa -mancare variata si gustoasa -personal amabil

 866. Mancare diversificata si gustoasa. Locatia aproape de plaja si de centrul statiunii. Nu ne-am plimbat prea mult ptr. ca era destul de aglomerata statiunea.

 867. A fost un concediu placut peste asteptari. Apartamentul compus din 2 camere separate, 2 balcoane si 2 bai mari. Mancarea buna si diversificata. Servirea si debarasarea meselor ireprosabil. Curatenia si schimbat prosoape zilnic, iar lenjeria de pat la doua zile. Mobila noua si eleganta. Masuri de siguranta Covid 19, nota 20.

 868. Mi-a placut foarte mult acest hotel, este ff aproape de plaja si de centrul statiunii. Priveliste superba de la etajul 6. Camera este foarte spatioasa. Au fost respectate toate normele sanitare in ceea ce priveste prevenirea transmiterii Covid19.

 869. Amplasarea hotelului este una excelenta, camere foarte mari, spațioase, curate, balcoane mari cu priveliște superba spre mare. Mâncarea gustoasa și destul de variata.

 870. Locație minunata, amplasarea pe plaja, vedere frumoasă la mare, curățenie exemplară

 871. Mancarea a fost diversa si gustoasa. Meniurile diferite, aveai de unde alege. Am primit in loc de 1 camera,un studio din parte hotelului pentru care am fost multumitori.

 872. Locația superba. Personal amabil. Nu este departe de plaja, dacă sunteți cu copil mic mai bine luați căruciorul.

 873. Personalul deosebit care face totul pentru ca turistul să se simtă bine. Totul foarte îngrijit în special spațiile verzi și bazinele. Mâncarea proaspătă și diversificată.

 874. Locația, vederea la mare, plaja, piscina, curatenie.

 875. pentru suma ce am platit-o pentru sejur nu as putea sa ma plang. dar sunt unele lucruri la servicii ce pot imbunatatite. pro – locatia, piscina, facilitatile, personalul – o parte foarte amabila, o parte indiferenta. mancarea ok.

 876. Super locație. Acces direct la plaja. Fiind pandemie se respecta purtarea măștii peste tot și sunt multe dispensere cu dezinfectant. Foarte curat, camere spațioase…. șezlonguri și prosoape de plaja. Personal foarte bine instruit. Nora 10!

 877. Hotelul este amplasat langa plaja👍 ,camerele curate lejeria ,prosoapele schimbate des👍 Mancarea foarte buna ( poti degusta din toate fara teama )si special “seri tematice” 😋,bucatar sef roman care a participat la MasterChef!!!🤩 Pentru mine este foarte important sa gasesti un loc sigur si placut care sa iti ofere siguranța mancarii prospete! IL RECOMAND !!! Raport calitate preț este super!! ,,👍👍👍

 878. Hotelul este exact pe plaja, personalul foarte amabil , camerele foarte curate Și mancarea super buna!!! Dacă as face comparație cu litoralul românesc,Pot spune ca raportul calitate-pret este unul foarte bun.

 879. Locația a fost superbă, hotelul este situat pe plaja, personalul ok.

 880. Locatia. Pe malul marii. Curatenia. In mod special in camera. Servirea. Personalul de la receptie.

 881. Amplasare foarte buna, mancare excelenta, personal amabil.

 882. Locatie foarte aproape de plaja,curatenie exceptionala,mancare buna si diversificata.

 883. Binisor pentru 3 stele(atat merita clasificat hotelul)

 884. Hotelul, cazare – camerele spațioase și foarte curate. Restaurantul și terasa foarte mare și foarte curat.

 885. Confortul camerelor, curățenia, amabilitatea personalului și mancarea

 886. Personalul super amabil, foarte curat, mancare buna, servicii de calitate!

 887. Camera moderna, spatioasa, mancare foarte buna si indeajuns, personalul amabil si implicat, spatiul verde din jurul hotelului.

 888. Personalul, mâncarea, camera piscina și activitățile extra bravo lor, păcat ca la noi în tara nu este asa ceva

 889. Totul a fost la superlativ. Super curatenie, mancarea foarte ok, iar piscinele si parcul sunt un vis.

 890. Hotelul este extrem de curat si bine intretinut. Piscinele sunt foarte frumoase si curate. Faptul ca nu erau foarte multi turisti a fost un plus. Plaja nu este atat de departe, cum am citit in unele comentarii. Nu mi s-a parut un minus. Restaurantul bulgaresc are mancare foarte buna. Am fost cazati in camera cu vedere la mare, chiar daca nu am rezervat asa. Privelistea a fost super. Curatenia in camera s a facut zilnic, prosoapele au fost schimbate zilnic. Parcare privata gratuita.

 891. Locatia este superba, hotelul este foarte mare, bine utilat, curat, aerisit. De asemenea, amenajarea exterioară este remarcabilă, piscine, spații verzi, locuri de promenadă, iar cadrul natural este pe măsură.

 892. Mancarea a fost diversa si gustoasa. Meniurile diferite, aveai de unde alege. Am primit in loc de 1 camera,un studio din parte hotelului pentru care am fost multumitori.

 893. Locația superba. Personal amabil. Nu este departe de plaja, dacă sunteți cu copil mic mai bine luați căruciorul.

 894. Personalul deosebit care face totul pentru ca turistul să se simtă bine. Totul foarte îngrijit în special spațiile verzi și bazinele. Mâncarea proaspătă și diversificată.

 895. Locatie foarte frumoasa amplasata pe malul marii, mult spatiu verde. Camere moderne,curate spatioase, mancarea buna,beach bar excellent.Mult peste asteptari o locatie in care vom mai reveni cu siguranta.

 896. Mic dejun cu orice :), camere mari, parcul si o scena de spectacol deosebite.

 897. Aproape totul, camerele, patul foarte comfortabil, mancarea buna, modul cum este anenajat parculetul, vederea la mare, personalul atent si amabil, faptul ca erau permise in incinta resortului si animale, caini si pisici. Atmosfera este foarte placuta. As mai reveni oricand.

 898. Raport calitate-pret, excelent. Personal foarte amabil, mai ales fetele de la receptie si baiatul de la barul de la piscina, curatenie, mancarea buna, aproape de plaja

 899. Complex potrivit pentru familii, camere mari, Băile mari, balcon cu uscător, piscinele curate, șezlongurile de la piscina erau suficiente (și le dezinfectat), personal ok, foarte aproape de mare, în zona linistita.

 900. Totul a fost perfect. Raport calitate – pret excelent. Camera foarte curata, curatenia se realiza zilnic, piscinele foarte curate, personal foarte amabil. Mancare diversificata, iar amplasarea fata de plaja este foarte aproape, la mai putin de 3 min de mers pe jos.

 901. Piscina interioara foarte ok, apa calda, personalul ok, toti angajatii purtau masti, mancarea buna diversificata. Locatia foarte frumoasa, cam departe de plaja, dar tinand cont ca am fost in sezonul rece, nu prea a contat acest aspect. Asa, per total a fost ok.

 902. Zona SPA functionala 100% in aceasta perioada de pandemie , dotari foarte bune precum si un program destul de mare de functionare. Camere mari, curatenie ok, bai dotate.

 903. Camera curată, frumoasă, spațioasă. Patul imens și super confortabil. Micul dejun consistent și diversificat. Piscina interioară superbă.

 904. resortul este o oaza de verdeata, liniste si frumos!

 905. O atmosfera generala linistita si placuta. Numele hotelului se impleteste foarte bine cu realitatea care te intampina.

 906. Complexul este foarte frumos și foarte bine întreținut, locația superbă. Personalul de la restaurant foarte atent și drăguț.

 907. Foarte curat, atat hotelul, cat si camerele, piscina si plaja!

 908. Piscinele, topoganele, barurile, curățenia si animatorii f ok.

 909. Am avut un sejur excelent,curetenie exemplara,personalul de mare exceptie,absolut toti,pesonal Beach Bar,lobby bar,personal responsabil servire mic dejun,pranz,cina….,animatori,supraveghetori aqua park(Mr Teo… the best )rescue team….datorita lor am avut un sejur peste asteptari

 910. Curățenie, liniște, mic dejun foarte bun (bufet suedez), vedere la mare, parcare gratuită lângă hotel, aproape de plaja (nu deține una), central. Atenție: curentul din apartamente este pornit cu cheia de la camera (suport lângă ușă).

 911. Camera simpla,curata ,cu o priveliste spre mare minunata,micul dejun variat. Parcare gratuita in apropierea hotelului.

 912. Curățenie, personal amabil, aproape de plaja, totul a fost perfect.

 913. O locație ce se remarca prin frumusețe, curatenie și poziționare excelenta fata de plaja și fata de zonele pietonale pline de restaurante și cafenele. De asemenea am avut parte de un mic dejun excelent cu produse de calitate.

 914. Mostly I like the Ability Spa Center, especially the Massage. Petar is amazing professional.

 915. Hotel has been recently renovated, they did not seem to save money, everything smells ‘Quality Street’ 🙂 I’ve liked the integrated system on the TV. I enjoyed the ‘A la carte’ restaurant food.(and they did go the extra mile) SPA area has new purification system of the water which is salt based which is fantastic. It doesn’t make your skin spongy and minimizes post effects on skin. (The only competitor in the neighbourhood should kern quickly :))

 916. The hotel is really nice, located in the quiet village of Ravadinovo. All amenities were present. The terrace is nice and big, overlooking the back yard and surrounding hills. The location means you are basically bound to your car, but if this is not an inconvenience for you, then you will be totally fine. Parking space is readily available both on the street and in the yard. The garden is well kept and pleasant to relax in.

 917. Location was great for one night, as our friends were staying in Gradina so we were close enough to go visit them. As we arrive late in the afternoon, our key was at reception so it was easy to go in immediately, leave our luggage and then go out. Very polite and pleasant hosts

 918. lovely little hotel, nice bar and outside seating area, wonderfully kept gardens, plenty of shade and a good sea breeze to keep the heat down as at the top of the hill.

 919. Camera mare, spatioasa, cu vedere superba Balcon Parcare gratuita Piscina ingrijita Sezlonguri la piscina Micul dejun a fost ok, aveai din ce alege Mancarea la restaurant buna si ok la pret

 920. Un raport preț calitate foarte bun. E aproape de plajă și de portul Dinevi, adică în cea mai faină zonă din Sveti Vlas. Curată camera, curată piscina, mic dejun mai mult decât îndestulător. Se poate comunica în engleză cu personalul.. Eu voi reveni cu siguranță.

 921. +Un plus foarte mare al acestei proprietati este distanta destul de mica pana la plaja.(aprox 200-300 metri) +Un alt plus ar fi micul dejun relativ ok, normal, fara fite si exclusivitati. +Un alt plus este existenta climei in camera, fara de care nu ar fi fost la fel de confortabila sederea. + Frigider, + Vedere la mare, + Statiunea Sveti Vlas este exceptionala.

 922. Locatia excelenta. Micul dejun este modest. Totusi nu este inca sezon.

 923. Mic dejun foarte bun și diversificat, personal amabil, servicii ireproșabile.

 924. Everything else!! Staff were excellent public seating areas were immaculate

 925. Gazde primitoare, curatenie, LINISTE, aer curat, mancare buna s.m.a.

 926. The location was great – it was in a very quiet village near the sea, so basically you need a couple of minutes (by car) to get to the beaches nearby. The hosts are extremely polite and always there to help you. The room was big enough, the bathroom was clean and there was hot water all the time. A nice, touching detail was that between 8 and 10 AM the hosts were offering delicious breakfast as a compliment. I’d definitely recommend Villa Slavi.

 927. Bardzo dobra lokalizacja dla osób, które lubią spokój i ciszę a równocześnie blisko do morza. Tylko 3 km! Wzdłuż wybrzeża piękne plaże duże i małe do wyboru.

 928. Micul dejun foarte bun si satios, locatia usor de gasit

 929. Thank you gays that you make our vacation perfect again! See you next summer!

 930. It is a chic mini hotel. The owners are a young family that is directly and passionately involved in all activities. The room has all the facilities as presented: the wood furniture it’s artisan made, has a medium-sized fridge, air conditioning, TV, hair dryer, electric, kettle, small balcony with table and chairs, tumble dryer. Breakfast is fresh and tasty, pancakes are addictive 🙂 Nik and his wife speak English very well and are very kind and attentive.

 931. Balconul, mobilierul si decoratiunile superbe. Patul confortabil. Avantajul locului de parcare gratis. Personalul foarte amabil si zambitor.

 932. Mi-a placut locatia, curatenia, dimensiunea camerei.

 933. Nice, clean, cozy with friendly staff. I highly recommend this hotel.

 934. Persona amabil și respectuos ,camere mari și spațioase,mic dejun bun…per întreg absolut totul!

 935. Linistea, balcoanele si fiind la etajul 3 se vede marea. Am luat studio pentru a avea mai mult spatiu si pat dublu, pret f ok pentru 3 nopti. Am gasit loc de parcare usor langa hotel, iar statiunea foarte faina. Ne vom reîntoarce in Sveti.

 936. Spacious room and bathroom Tasty and varied breakfast

 937. Micul dejun ar trebui să fie ceva mai variat ! Locația este excelentă , dar insuficient întreținută ! Păcat de amplasamentul hotelului plin de verdeață , nevalorificat suficient !

 938. It was a very pleasant family hotel, clean an tidy. The gardens were spacious, the restaurant was nice with an exceptional food quality! They produce their own food – fruits, vegetables, different types of meat and have super fresh fish. Once you’ve settled, you get used to the atmosphere very quickly and you start to enjoy your stay a little more each day 🙃 The hosts were nice and friendly. The swimming pool was big, clean and with a lot of space and sunbeds around. Free parking right next to the hotel 💯

 939. Excellent and quite position 500 mt. from the uncrowded beach of Duni, great breakfast, a relaxing swimming pool, free parking and a very good restaurant on site. Owners are very kind and make their best to make everything very confortable. I hope to be back !!