Cazare ieftina La Mare Bulgaria

De multe ori ne uitam dupa cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria

Pensiunea Bradet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ D' Magic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Rozmarin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Teo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Cabana Plapumioara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa VIV

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Mara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Arini Bellevue

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Zenobia si Martin Sănătescu din Piscu Vechi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Zenobia si Martin Sănătescu din Piscu Vechi, jud. DoljCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Ionelia si Iosefina Hasdeu din Rotunda, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ionelia si Iosefina Hasdeu din Rotunda, jud. ArgesCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Valentina si Melina Damaschin din Holbanesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Valentina si Melina Damaschin din Holbanesti, jud. VranceaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Lili si Ariadna Murgescu din Boureni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria!

  (Lili si Ariadna Murgescu din Boureni, jud. IasiCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Eva si Simi Tiron din Fizes, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eva si Simi Tiron din Fizes, jud. HunedoaraCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Ludovic si Anghelina Cornea din Bizighesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria.

  (Ludovic si Anghelina Cornea din Bizighesti, jud. VranceaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 4 persoane)

 1. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 2. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 3. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 4. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 5. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 6. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 7. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 8. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 9. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 10. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 11. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 12. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 13. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 14. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 15. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 16. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 17. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 18. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 19. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 20. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 21. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 22. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 23. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 24. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 25. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 26. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 27. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 28. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 29. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 30. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 31. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 32. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 33. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 34. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 35. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 36. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 37. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 38. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 39. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 40. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 41. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 42. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 43. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 44. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 45. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 46. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 47. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 48. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 49. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 50. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 51. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 52. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 53. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 54. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 55. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 56. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 57. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 58. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 59. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 60. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 61. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 62. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 63. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 64. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 65. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 66. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 67. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 68. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 69. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 70. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 71. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 72. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 73. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 74. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 75. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 76. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 77. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 78. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 79. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 80. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 81. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 82. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 83. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 84. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 85. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 86. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 87. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 88. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 89. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 90. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 91. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 92. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 93. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 94. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 95. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 96. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 97. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 98. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 99. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 100. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 101. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 102. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 103. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 104. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 105. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 106. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 107. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 108. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 109. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 110. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 111. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 112. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 113. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 114. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 115. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 116. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 117. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 118. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 119. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 120. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 121. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 122. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 123. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 124. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 125. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 126. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 127. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 128. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 129. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 130. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 131. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 132. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 133. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 134. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 135. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 136. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 137. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 138. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 139. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 140. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 141. L’atmosfera familiare e la gentilezza della padrona di casa, il giardino e la cucina, più sobria rispetto alle altre provate in Romania.

 142. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 143. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 144. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 145. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 146. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 147. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 148. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 149. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 150. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 151. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 152. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 153. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 154. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 155. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 156. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 157. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 158. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 159. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 160. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 161. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 162. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 163. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 164. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 165. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 166. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 167. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 168. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 169. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 170. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 171. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 172. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 173. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 174. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 175. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 176. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 177. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 178. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 179. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 180. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 181. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 182. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 183. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 184. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 185. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 186. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 187. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 188. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 189. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 190. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 191. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 192. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 193. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 194. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 195. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 196. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 197. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 198. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 199. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 200. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 201. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 202. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 203. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 204. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 205. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 206. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 207. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 208. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 209. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 210. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 211. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 212. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 213. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 214. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 215. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 216. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 217. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 218. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 219. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 220. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 221. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 222. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 223. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 224. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 225. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 226. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 227. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 228. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 229. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 230. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 231. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 232. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 233. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 234. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 235. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 236. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 237. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 238. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 239. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 240. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 241. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 242. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 243. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 244. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 245. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 246. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 247. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 248. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 249. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 250. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 251. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 252. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 253. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 254. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 255. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 256. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 257. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 258. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 259. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 260. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 261. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 262. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 263. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 264. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 265. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 266. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 267. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 268. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 269. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 270. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 271. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 272. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 273. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 274. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 275. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 276. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 277. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 278. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 279. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 280. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 281. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 282. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 283. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 284. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 285. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 286. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 287. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 288. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 289. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 290. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 291. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 292. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 293. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 294. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 295. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 296. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 297. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 298. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 299. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 300. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 301. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 302. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 303. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 304. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 305. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 306. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 307. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 308. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 309. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 310. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 311. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 312. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 313. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 314. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 315. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 316. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 317. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 318. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 319. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 320. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 321. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 322. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 323. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 324. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 325. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 326. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 327. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 328. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 329. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 330. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 331. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 332. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 333. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 334. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 335. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 336. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 337. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 338. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 339. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 340. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 341. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 342. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 343. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 344. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 345. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 346. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 347. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 348. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 349. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 350. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 351. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 352. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 353. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 354. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 355. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 356. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 357. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 358. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 359. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 360. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 361. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 362. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 363. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 364. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 365. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 366. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 367. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 368. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 369. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 370. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 371. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 372. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 373. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 374. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 375. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 376. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 377. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 378. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 379. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 380. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 381. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 382. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 383. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 384. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 385. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 386. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 387. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 388. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 389. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 390. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 391. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 392. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 393. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 394. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 395. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 396. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 397. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 398. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 399. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 400. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 401. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 402. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 403. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 404. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 405. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 406. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 407. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 408. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 409. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 410. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 411. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 412. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 413. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 414. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 415. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 416. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 417. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 418. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 419. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 420. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 421. Pensiunea are o pozitie extraordinara, ne-am relaxat admirand frumusetile naturii.Mancarea a fost excelenta, iar micul dejun deosebit de bogat si gustos, totul natural.Neaparat de cerut tochitura casei si cartofii speciali, ai gazdei.

 422. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 423. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 424. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 425. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 426. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 427. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 428. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 429. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 430. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 431. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 432. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 433. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 434. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 435. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 436. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 437. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 438. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 439. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 440. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 441. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 442. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 443. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 444. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 445. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 446. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 447. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 448. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 449. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 450. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 451. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 452. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 453. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 454. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 455. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 456. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 457. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 458. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 459. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 460. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 461. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 462. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 463. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 464. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 465. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 466. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 467. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 468. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 469. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 470. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 471. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 472. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 473. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 474. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 475. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 476. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 477. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 478. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 479. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 480. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 481. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 482. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 483. Camerele sunt spatioase si dotate dupa ultimele standarde, foarte curat totul, mai ales baia, cu minibar, iar masina se poate parca in curtea proprietatii. Personalul tanar si deosebit de amabil. Amplasata pe malul raului Bistrita, aproape de sosea, dar cu un peisaj foarte placut; cu bar si alimentara la parter, dar fara galagie.

 484. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 485. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 486. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 487. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 488. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 489. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 490. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 491. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 492. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 493. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 494. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 495. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 496. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 497. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 498. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 499. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 500. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 501. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 502. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 503. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 504. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 505. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 506. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 507. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 508. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 509. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 510. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 511. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 512. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 513. Totul a fost minunat! Mulțumim.pt gazduire . Recomad cu drag.

 514. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 515. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 516. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 517. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 518. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 519. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 520. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 521. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 522. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 523. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 524. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 525. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 526. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 527. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 528. Este situată la intrarea pe Trans-rarau. Gazda primitoare. Garaj pentru motocicletă 😁

 529. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 530. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 531. Totul a fost conform așteptărilor, mai mult gazda ne-a așteptat până târziu când am ajuns. A fost foarte drăguță.

 532. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 533. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 534. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 535. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 536. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 537. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 538. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 539. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 540. Totul a fost excelent, camera impecabil de curata, proprietarii minunati, amplasarea intr-o zona linistita. Vom reveni cu siguranta.

 541. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 542. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 543. Gazdă primitoare și mâncarea foarte bună! Va recomand cu drag această pensiune. Curățenie impecabila!!

 544. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 545. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 546. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 547. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 548. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 549. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 550. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 551. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 552. Totul a fost minunat: amplasarea într-o zona linistita cu peisaj deosebit, curatenia, micul dejun, personalul, loc de parcare in fata cabanei, foarte aproape de intrarea pe TransRarau dinspre Chiril – 1 km, mobilier nou in camera, posibilitatea de a vizita Vatra Dornei care se afla undeva la 20 km de cabana.

 553. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 554. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 555. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 556. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 557. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 558. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 559. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 560. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 561. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 562. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 563. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 564. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 565. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 566. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 567. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 568. Amplasarea este extraordinara si zona de nota 10, este foarte multă liniște si peisajul este foarte frumos , minusuri am vreo 2 … legată de cazare , camerele curate dar cam învechite si raport calitate pret lasă de dorit… Însă as mai merge acolo pentru peisaj , chiar a fost un loc odihnitor si liniștit !

 569. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 570. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 571. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 572. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 573. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 574. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 575. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 576. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 577. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 578. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 579. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 580. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 581. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 582. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 583. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 584. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 585. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 586. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 587. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 588. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 589. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 590. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 591. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 592. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 593. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 594. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 595. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 596. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 597. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 598. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 599. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 600. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 601. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 602. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 603. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 604. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 605. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 606. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 607. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 608. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 609. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 610. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 611. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 612. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 613. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 614. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 615. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 616. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 617. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 618. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 619. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 620. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 621. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 622. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 623. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 624. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 625. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 626. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 627. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 628. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 629. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 630. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 631. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 632. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 633. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 634. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 635. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 636. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 637. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 638. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 639. Totul a fost la superlativ, mancarea f gustoasa, facuta in casa, excelent ! Recomand pestele prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta facut de gazda !Felicitari !

 640. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 641. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 642. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 643. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 644. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 645. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 646. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 647. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 648. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 649. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 650. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 651. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 652. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 653. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 654. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 655. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 656. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 657. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 658. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 659. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 660. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 661. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 662. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 663. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 664. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 665. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 666. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 667. Personalul foarte amabil, pozitionarea locatiei este buna, camera era curata iar servirea a fost ok. In plus, este asigurata parcarea si este access la internet prin wifi cat si prin priza de net (nu am testat-o, dar am vazut-o in camera)

 668. Leute wahren sehr nett. Essen war lecker. Haben auch Senfgurken geschlafen.

 669. Op de tweede dag waren de Heer en mevrouw zelf weer aanwezig. De vorige dag was er ivm een familiefeestje vervangend personeel. Blij dat ik in t Engels weer kon communiceren met de gastvrouw en zij zorgde voor een heerlijk ontbijt . Heel gastvrij!

 670. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 671. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 672. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 673. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 674. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 675. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 676. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 677. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 678. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 679. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 680. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 681. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 682. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 683. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 684. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 685. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 686. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 687. It is a grest pleasure to eat at Bradet. The host enjoys cooking and you can taste that.

 688. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 689. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 690. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 691. Pensiunea este situata intr-o zona superba iar pranzul a fost excelent. Gazdele, de nota 10!

 692. Pensiunea este mult mai frumoasă decât se vede în poze. Bucătăria rustica exterioară (unde îți poți pregăti și singur masa) este imensa și superba. Peisajul este terapie pentru cei care cauta liniștea și frumusețea muntelui. La mansarda exista o baie comună la două camere, iar la etajul unu este baie în capătul holului. Foarte curat. Livingul de la etaj este bonus pentru zilele ploioase, la fel și balconul imens și bucătăria exterioara. Curtea mare și piscina (+trambulina) reprezinta un plus pentru familiile cu copii. Gazde foarte primitoare.

 693. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 694. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 695. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 696. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 697. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 698. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 699. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 700. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 701. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 702. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 703. Gazda a fost extraordinara! Locatia are o priveliste foarte faina, camerele sunt generoase ca spatiu si decorate cu bun gust. Inca din prima zi ne-am promis ca o sa revenim. Recomand cu cea mai mare placere! Dl. proprietar ne-a ajutat si cu gratarul, dar si cu muzica; aducandu-ne o boza bluetooth uriasa. Multumim!

 704. Totul a fost extraordinar, curățenie exemplara iar gazdele au fost ospitaliere și îndreptate spre nevoia clientului. Peisajul din zona este fabulos. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întoarcem!

 705. We rented the whole villa for a week during the summer for my family and the family of my sister and really loved the range of facilities available. We made regular use of the „summer kitchen” which was an excellent place to sit and relax, and cook food on the barbecue. All rooms are en-suite and were clean. The kitchen has lots of plates, glasses and cutlery.

 706. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 707. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 708. It is a grest pleasure to eat at Bradet. The host enjoys cooking and you can taste that.

 709. Locatia este foarte pitoreasca iar mancarea pregatita de gazda, excelenta! Curatenia, confortul, caldura n-au lipsit. Recomand cu caldura ,celor care prefera o pensiune linistita la sat decat in agitatia marilor orase.

 710. A fost neasteptat de placut. Am oprit pentru o noapte, dar recomand si pentru un sejur mai lung. Valea Bistritei la mijloc de octombrie este o poveste. Gazda este foarte primitoare. Am servit cina si micul dejun, pe care nu trebuie sa le refuzati: produse delicioase.

 711. Mi-a placut absolut totul,de la cazare pana la mancare. Mancarea a fost exceptionala si foarte ieftina,camera curata,calda si primitoare. Doamna Flori ,proprietara,un om care pune suflet in tot ce face.Vom reveni cu drag aici.

 712. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 713. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 714. Gazde extrem de amabile, dispuse sa facă orice pentru satisfacția și confort ul clienților. Extrem de curat, bucătăria și baia utilate. Serviabilitatea gazdei incredibila, la nici o alta cazare nu ne-am simțit atât de extraordinar.

 715. Camera a fost curata, calda pe timpul noptii, spatioasa, decorata cu bun gust. Patul a fost comfortabil, lenjeria curata, pernele comfortabile. Balconul mare, cu o priveliste frumoasa spre valea si Muntii Bistritei.Dusul cu apa calda suficienta si presiune excelenta a apei.Micul dejun consta intr-un fel cald pe baza de ou + unt, gem, cafea si ceai.Destul de simplu dar indestulator si gustos.Raport calitate-pret foarte bun.

 716. Mi-a placut camera, mancarea! Peisajul este frumos

 717. Camera, micul dejun, proximitatea de Trans-Rarau si catelusa Zara.

 718. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că rezervarea a fost de ultimă oră. Proprietarii foarte prietenoși, locație foarte curată și liniștită deși este situată la răscruce de drumuri către TransRarău. Camera cu ferestre foarte mari către terasă, a fost mobilată cu mult bun gust. Patul foarte comod, baia foarte spațioasă. Am apreciat special că a fost căldură în cameră ceea ce a fost foarte plăcut pentru că am ajuns seara obosiți de pe drum. Nu pot să vorbesc decât la superlativ și mă voi întoarce întotdeauna cu mare plăcere aici.

 719. Camere curate, peisaj superb, gazda foarte deschisa

 720. Locația, curățenia,bunul gust,amabilitatea gazdei.

 721. Gazda a fost extraordinara! Locatia are o priveliste foarte faina, camerele sunt generoase ca spatiu si decorate cu bun gust. Inca din prima zi ne-am promis ca o sa revenim. Recomand cu cea mai mare placere! Dl. proprietar ne-a ajutat si cu gratarul, dar si cu muzica; aducandu-ne o boza bluetooth uriasa. Multumim!

 722. Totul a fost extraordinar, curățenie exemplara iar gazdele au fost ospitaliere și îndreptate spre nevoia clientului. Peisajul din zona este fabulos. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întoarcem!

 723. We rented the whole villa for a week during the summer for my family and the family of my sister and really loved the range of facilities available. We made regular use of the „summer kitchen” which was an excellent place to sit and relax, and cook food on the barbecue. All rooms are en-suite and were clean. The kitchen has lots of plates, glasses and cutlery.

 724. Peisajul este minunat. In ceea ce priveste cazarea totul este la superlativ. Perfect din toate punctele de vedere.

 725. O locație ca in poveste cu o priveliste nemaipomenit de frumoasa!!! La fel si gazda foarte primitoare!!! Neaparat o sa mai revenim.

 726. Fresh air, beautifull scenery, a big yard. The most kind and beautiful people. A well thought functional layout and design. 10min drive away from the sky slope. And all the tools and utilities 8 people might need for a great vacation.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled