Cazare ieftina La Gyula

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Jula, Békés, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Jula, Békés, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Natalia si Simina Picior din Fantanele Rus, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Natalia si Simina Picior din Fantanele Rus, jud. SalajCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Casandra si Șerban Hurezeanu din Negiudin, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Jula, Békés, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Casandra si Șerban Hurezeanu din Negiudin, jud. Caras-SeverinCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Rafael si Atena Dinculeanu din Barsesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Rafael si Atena Dinculeanu din Barsesti, jud. VranceaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Victor si Mugur Lipatti din Sohodol, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Jula, Békés, Ungaria!

  (Victor si Mugur Lipatti din Sohodol, jud. HunedoaraCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • George si Tatiana Doicaru din Santamarie, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Jula, Békés, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (George si Tatiana Doicaru din Santamarie, jud. AlbaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Stanca si Gina Vanghelie din Tunsesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Jula, Békés, Ungaria.

  (Stanca si Gina Vanghelie din Tunsesti, jud. VasluiCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 1. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 2. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 3. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 4. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 5. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 6. Parcarea gratuita in fata hotelului, accesul direct si inclus in pret la baile termale si Aqua Palota, mancarea gustoasa si meniul diversificat.

 7. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 8. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 9. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 10. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 11. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 12. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 13. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 14. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 15. Camera și baia mari, arhisuficiente pentru 2 adulți cu 2 copii, curat, mic dejun suficient și mulțumitor pentru noi și copii, etc. Și nu în ultimul rând locația perfectă, aproape de băi (Aquapalota), aproape de centru…

 16. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 17. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 18. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 19. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 20. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 21. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 22. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 23. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 24. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 25. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 26. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 27. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 28. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 29. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 30. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 31. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 32. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 33. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 34. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 35. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 36. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 37. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 38. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 39. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 40. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 41. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 42. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 43. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 44. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 45. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 46. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 47. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 48. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 49. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 50. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 51. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 52. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 53. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 54. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 55. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 56. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 57. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 58. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 59. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 60. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 61. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 62. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 63. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 64. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 65. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 66. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 67. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 68. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 69. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 70. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 71. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 72. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 73. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 74. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 75. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 76. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 77. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 78. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 79. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 80. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 81. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 82. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 83. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 84. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 85. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 86. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 87. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 88. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 89. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 90. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 91. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 92. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 93. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 94. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 95. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 96. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 97. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 98. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 99. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 100. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 101. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 102. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 103. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 104. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 105. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 106. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 107. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 108. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 109. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 110. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 111. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 112. Este o locatie foarte bună, are intrare directa la Aquapalat. Personalul este super amabil si gata sa te ajute la secunda. Masa a fost foarte variata, bogata si gustoasa.

 113. Mic dejun bun Am fost cazati imediat ce am ajuns iar solicitarea noastra cu privire la cazarea la un etaj superior a fost indeplinita Personal foarte amabil Nu am platit suplimentar parcarea desi am mai ramas in ultima zi la Baile Cetatii

 114. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 115. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 116. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 117. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 118. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 119. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 120. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 121. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 122. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 123. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 124. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 125. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 126. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 127. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 128. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 129. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 130. Great studio, very nice and modern furnture and equipment, all new. It offers more than you need to stay over with your family. Very kind, friendly and helpful host.

 131. Very pleased with the room, the bed was awesome and we had all the facilities that we needed, love the location, don’t need a car because you are very close to main important locations within the city (Aqua Center, Restaurants, Parks, local Castle). The staff was very friendly. Everything was like in the photos from Booking. We had an excellent time.

 132. New, clean, quiet, cozy. We didn’t miss anything. 5-10 mins walk to the Spa and about the same to the town centre. Nice quiet location. Really liked it

 133. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 134. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 135. Totul a fost peste așteptări : curățenie, confort, amplasament, facilitați. Recomand acest hotel…ai fost aici…ai fost la Gyula.

 136. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 137. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 138. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 139. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 140. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 141. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 142. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 143. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 144. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 145. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 146. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 147. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 148. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 149. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 150. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 151. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 152. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 153. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 154. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 155. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 156. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 157. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 158. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 159. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 160. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 161. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 162. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 163. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 164. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 165. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 166. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 167. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 168. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 169. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 170. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 171. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 172. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 173. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 174. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 175. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 176. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 177. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 178. Deloc….lapte calitate îndoielnică…ca si sucurile ….cafea deloc….mult si prost cam totul.

 179. Aproape de strand. Personal amabil,curățenie,liniste. A contat foarte mult ca ni s-a oferit Si micul dejun care a fost cu de toate,Pt toate gusturile.

 180. The room was spacious, it was nice that if you needed something, they were very helpful. Also, they did not require immediate payment, we paid at the end of the trip. The view from the room was okay, we could actually see our car and a close river; the location is nice, close to the center of the town and to the swimming pools.

 181. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 182. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 183. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 184. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 185. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 186. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 187. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 188. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 189. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 190. Mincarea foarte buna , variată, serviciul foarte bun.

 191. Mincarea foarte buna si diversificata Patul confortabil Aproape de centru

 192. Camera foarte spatioasa, personal foarte amabil, amplasat la 2 pasi de centru, parcare la pret rezonabil, mancare destul de consistenta

 193. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 194. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 195. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 196. Este un hotel recomandat numai celor care doresc sa se retraga intr-o mini gradina, sa aiba multa liniste si celor care cunosc limba maghiara.

 197. Locație, liniște, gradina superbă, piscine curate, locuri de parcare

 198. Apartment was OK: simple and old fashioned but clean and warm.

 199. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 200. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 201. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 202. Amabilitatea de la receptje , Personal de la Spa , meniul.

 203. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 204. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 205. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 206. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 207. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 208. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 209. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 210. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 211. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 212. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 213. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 214. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 215. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 216. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 217. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 218. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 219. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 220. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 221. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 222. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 223. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 224. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 225. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 226. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 227. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 228. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 229. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 230. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 231. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 232. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 233. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 234. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 235. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 236. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 237. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 238. Excelentă locație (la două minute de castel și de băi), excelent apartamenul (pentru patru adulți), bucătărie complet utilată, baie cu closet separat, parcarea în frumoasa curte, zonă liniștită, curățenie exemplară, căldură după preferință.

 239. a fost f aproape de strand, dotari f bune, caldura la discretie, apa fierbinte, parcare in curte, destul de spatioasa, ca raport calitate-pret, excelent, gazda, minunata

 240. Proprietarul vorbește engleză, este foarte amabil, ne-a arătat fiecare cameră, ne-a lăsat cheile și a plecat. Ne-am simțit foarte bine, ca la noi acasă. La curățenie nota10!

 241. A fost superb, il recomand: foarte curat, dotat cu tot necesarul pentru o bucatarie decenta, foarte aproape de bai. Vom reveni.

 242. Excelent apartament, gazde atente la detalii, curățenie impecabilă, aproape de băile termale.

 243. Foarte curat, apartament spațios, terasa amenajata cu foarte mult bun gust. Amplasat foarte aproape de Starandul Gyula, parcare gratuită, gazdele de exceptie. Chiar dacă nu am reusit sa ne încadram în ora indicată pt check in, datorită blocajelor de pe autostrada, au fost foarte amabili si ne-au asteptat. A fost foarte placut si vom reveni!

 244. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 245. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 246. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 247. Am revenit cu drag si desi am luat un apartment mai mic, a fost foarte confortabil, curat si calduros. Recomand cu drag👍😊

 248. Camerele au fost foarte frumoase, calduroase, ne-am simtit ca acasa

 249. Un apartament spatios, aerisit si racoros in iulie, cu clima in fiecare camera, bucatarie utilata cu expresor 😍, baia cu vana si feon, curte superba, 2 canapele si 1 pat matrimonial, am primit un patut de bebe foarte bun

 250. Atmosfera destinsa, liniste, o gazda primitoare si atenta. Camerele sunt aranjate cu gust, curate si intretinute atent.

 251. Pozitia si modul in care am fost tratati de catre gazda.

 252. Totul a fost perfect! O gazda minunata și o locație superba !! Cafeaua de dimineața super buna !! Și inimioarele ca suvenir, o idee frumoasa !!❤️❤️❤️

 253. Amabilitatea de la receptje , Personal de la Spa , meniul.

 254. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 255. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 256. Steli_arturo mai 4, 2019 at 3:48 am

  Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 257. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 258. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 259. Mi-a placut tot: oamenii deosebit de amabili, camera, curatenia, accesul direct la baile din Gyula, spa-ul privat al hotelului, mancarea….

 260. Totul a fost excelent: cazarea, masa, personalul extraordinar de amabil, aqua-parcul. Cu oricine te întâlneai, te saluta, la noi nu am întâlnit asemenea respect. La masa , imediat ce goleai farfuria, ospătarul avea grijă să o ia, să nu te incomodeze(fiind bufet suedez), să ai loc și pentru altceva dacă vrei să îți mai aduci la masă să servești. Camera spațioasă, curată, dotări întradevăr de 4 stele. Spa-ul hotelului are jacuzzi și 3 saune, deschise între 7 și 20. Prosopul pentru ștrand se schimbă în fiecare zi, halatul îl primești când ajungi și îl predai la sfârșit. Am apreciat foarte mult că există sală de fitness. La Băile Cetății și Aqua Palota intrarea este gratuită la cei cazați în aripa de 4 stele. Mi-a plăcut foarte mult bazinul de înot, dar și celelalte bazine, în fiecare este altă temperatură. + topoganele😂. Majoritatea angajaților știu și română cât să te înțeleagă, sunt și care vorbesc cursiv. O să revin cu siguranță !

 261. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 262. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 263. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 264. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 265. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 266. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 267. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 268. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 269. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 270. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 271. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 272. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 273. Mic dejun bogat,mancarea foarte buna,curatenie,facilitatile foarte aproape,personal amabil

 274. Aurelian-ionut mai 10, 2019 at 1:30 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 275. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 276. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 277. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 278. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 279. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 280. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 281. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 282. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 283. Totul a fost perfect. Curat, elegant si bine utilat . Situată în centru , lângă cetate . Va rămâne locația preferată de acum înainte. Noi am fost încântați . Recomand cu drag.

 284. A fost liniște și foarte aproape de cetate și de bai. Apartamentul a fost spațios și cu aer condiționat care era foarte eficient.

 285. Locatia este situata central, aproape de cetate, parc, strand.

 286. Totul perfect, raport calitate-pret foarte bun. Pozitionat chiar in centru la 10 minute pe jos de aquaparc.

 287. Totul a fost conform asteptarilor! Gazda, sau cea care se ocupa de primire a fost foarte amabila si vorbea limba engleza. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie, este frumos, aranjat cu bun gust si foarte practic, nu e inghesuit. Noi am fost in ianuarie si a fost cald tot timpul. Situat in centrul istoric al orasului este aproape si de baile cetatii (Gyulai Varfurdo)! Pentru parcare, gazda va da un permis de parcare pe care trebuie sa il puneti in masina, la loc vizibil si nu trebuie sa mai platiti parcarea, dar trebuie sa puneti masina in parcarea publica din apropiere (circa 50 de metri). Asta ar fi un mic dezavantaj cand mergi iarna si ai bagaje multe. Si ar mai fi o hiba mica, as spune ca nu mi-a placut ca nu functiona cada cu hidromasaj. E foarte adevarat ca nu era necesara si nu era o conditie, dar daca tot dotezi apartamentul cu ceva, ar fi frumos sa fie si functionabil. Recomand cu mare drag aceasta proprietate si ii dau nota maxima!

 288. Conditii excelente in raport cu prețul camerei. Amplasat în centru. De apreciat, atenția la detalii a gazdei. De exemplu, intr-unul din dulapuri am gasit si cateva jucării si foi cu creioane colorate. Felicitări! Vom reveni cu siguranta!

 289. Apartamentul excelent, m-am simtit ca acasa. Localizare in centru aproape de restaurant, aproape de strand. Mancarea de la restaurante foarte buna(pe gustul meu), servirea de asemenea, m-am inteles cu toata lumea desi nu vorbesc ungureste. Oras linistit.

 290. Apartament pentru 2 persoane exceptional amplasat in centrul orasului in zona pietonala. La o plimbare placuta pe malul canalului de 7 minute este o intrare secundara la strand. Bucatarie este bine utilata. Am fost intampinati cu sampanie si ni s-a pus la dispozitie cafea, ceai, zahar si sare. Multumim!

 291. I loved the fact that we had access to free bikes and the property was in the heart of the town

 292. Raport pret calitate corect, apartament aproape de obiectivele turistice de interes,gazda foarte amabila

 293. Modul în care am fost primit, cum mi-a fost prezentat locația

 294. Este o locatie linistita potrivita familiilor insotite de copii.

 295. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 296. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 297. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 298. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 299. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 300. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 301. Aurelian-ionut mai 15, 2019 at 1:27 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 302. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 303. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 304. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 305. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 306. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 307. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 308. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 309. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 310. Ordine si curatenie. La Sorpince ( restaurantul gazdei ) servirea e f. promta si se tine cont de reducerea de 10 %. Mancarea e f buna si multa. Ce nu se mananca se punte la pachet.

 311. A fost superb, il recomand: foarte curat, dotat cu tot necesarul pentru o bucatarie decenta, foarte aproape de bai. Vom reveni.

 312. Excelent apartament, gazde atente la detalii, curățenie impecabilă, aproape de băile termale.

 313. Totul perfect, raport calitate-pret foarte bun. Pozitionat chiar in centru la 10 minute pe jos de aquaparc.

 314. Totul a fost conform asteptarilor! Gazda, sau cea care se ocupa de primire a fost foarte amabila si vorbea limba engleza. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie, este frumos, aranjat cu bun gust si foarte practic, nu e inghesuit. Noi am fost in ianuarie si a fost cald tot timpul. Situat in centrul istoric al orasului este aproape si de baile cetatii (Gyulai Varfurdo)! Pentru parcare, gazda va da un permis de parcare pe care trebuie sa il puneti in masina, la loc vizibil si nu trebuie sa mai platiti parcarea, dar trebuie sa puneti masina in parcarea publica din apropiere (circa 50 de metri). Asta ar fi un mic dezavantaj cand mergi iarna si ai bagaje multe. Si ar mai fi o hiba mica, as spune ca nu mi-a placut ca nu functiona cada cu hidromasaj. E foarte adevarat ca nu era necesara si nu era o conditie, dar daca tot dotezi apartamentul cu ceva, ar fi frumos sa fie si functionabil. Recomand cu mare drag aceasta proprietate si ii dau nota maxima!

 315. Conditii excelente in raport cu prețul camerei. Amplasat în centru. De apreciat, atenția la detalii a gazdei. De exemplu, intr-unul din dulapuri am gasit si cateva jucării si foi cu creioane colorate. Felicitări! Vom reveni cu siguranta!

 316. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 317. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 318. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 319. absolut totul camera restaurantul receptia felul in care am fost tratati la receptie

 320. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 321. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 322. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 323. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 324. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 325. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 326. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 327. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 328. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 329. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 330. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 331. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 332. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 333. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 334. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 335. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 336. Ioana-daniela mai 18, 2019 at 1:43 pm

  – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 337. Aurelian-ionut mai 18, 2019 at 1:43 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 338. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 339. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 340. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 341. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 342. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 343. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 344. Personalul de la recepție a fost foarte amabil și deschis nevoilor mele. La restaurant mâncarea excelenta, curățenie și personal amabil .

 345. Mancare pentru toate gusturile. Locatie excelenta. Facilitatile usor de accesat. Minunat.

 346. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 347. Totul la superlativ. Ne vom intoarce cu siguranta .

 348. Mancarea a fost gustoasă, piscina a fost ok, curățenie.

 349. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 350. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 351. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 352. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 353. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 354. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 355. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 356. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 357. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 358. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 359. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 360. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 361. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 362. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 363. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 364. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 365. Personalul de la recepție a fost foarte amabil și deschis nevoilor mele. La restaurant mâncarea excelenta, curățenie și personal amabil .

 366. Mancare pentru toate gusturile. Locatie excelenta. Facilitatile usor de accesat. Minunat.

 367. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 368. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 369. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 370. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 371. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 372. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 373. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 374. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 375. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 376. curatenie, confort, linistea locului, amabilitatea, amplasarea

 377. Extremely new and clean apartment in Gyula, close to the center of the town and reasonable close to the Gyula Castle Spa. Garden is very beautiful, full of flowers and grass. Beds are comfortable, there is enough space for everything in the apartment and it is well equipped.

 378. Čisto, uredno, udobno, idealno za porodice sa decom. Mi smo uživali.

 379. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 380. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 381. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 382. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 383. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 384. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 385. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 386. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 387. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 388. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 389. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 390. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 391. Spiritul de solicitudine al personalului, curatenia si calitatea produselor gastronomice. Amabilitatea celor de la receptia hotelului, care au vorbit cu noi in limba romana si ne-au dat cele mai bune sfaturi pentru un minisejur pe cinste!

 392. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 393. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 394. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 395. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 396. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 397. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 398. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 399. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 400. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 401. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 402. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 403. Camerele sunt curate,destul de mari pt o familie cu un copil,canapea extensibila pt copil,loc linistit si relaxant cu ff mult spatiu verde.In cazul in care am mai merge la Gyula sigur am alege acelasi hotel.

 404. Este un hotel recomandat numai celor care doresc sa se retraga intr-o mini gradina, sa aiba multa liniste si celor care cunosc limba maghiara.

 405. Locație, liniște, gradina superbă, piscine curate, locuri de parcare

 406. Spiritul de solicitudine al personalului, curatenia si calitatea produselor gastronomice. Amabilitatea celor de la receptia hotelului, care au vorbit cu noi in limba romana si ne-au dat cele mai bune sfaturi pentru un minisejur pe cinste!

 407. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 408. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 409. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 410. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 411. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 412. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 413. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 414. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 415. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 416. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 417. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 418. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 419. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 420. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 421. PERSONAL AMABIL , CURAT , APROAPE DE STRAND SI CETATE .

 422. Kedves, barátságos személyzet, nagy tisztaság, könnyű megközelíthetőség, finom pékárú, internetkapcsolat.

 423. Nagyon kedves a recepciós lány, bármikor fizethettünk. Kitűnő helyen van, szinte a központban, mégsem zajos a ház. Az ágyak kényelmesek, a családi apartman tágas és szép.

 424. We liked the apartmant, the sauna&jacuzzi, the staff and Gyula , we love this town, we will be back for sure🤗

 425. A szállás és a város is gyönyörű. Most először voltunk itt, de mostantól csak ide fogunk járni. Ár-érték és szolgáltatás minőségében is kiváló. A személyzet barátságos, közvetlen, programokat ajánlanak. Életem eddigi legjobb nyaralása. A wellnesst éjszaka is használtuk. Az étterem minősége is remek, az adagok akkorák, hogy nem tudtunk mindent megenni, mert annyira nagy adagok voltak:-) Köszönet, mindenért

 426. A jacuzzi éjjel is működött, a személyzet segítőkész volt

 427. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 428. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 429. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 430. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 431. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 432. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 433. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 434. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 435. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 436. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 437. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 438. Locația foarte bună referitor la băile termale si strand ,acces direct din hotel pe bază de brățară primită la recepție cu intrare liberă egal cu numărul de nopți petrecute în hotel,în strand si băile termale curățenie si ordine,sezlonguri la preț acceptabil,terase cu baruri și restaurante ok. ,personal amabil,oraș cu centru frumos, curat,liniștit,la hotel mâncare ok.

 439. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 440. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 441. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 442. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 443. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 444. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 445. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 446. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 447. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 448. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 449. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 450. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 451. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 452. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 453. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 454. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 455. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 456. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 457. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 458. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 459. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 460. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 461. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 462. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 463. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 464. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 465. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 466. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 467. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 468. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 469. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 470. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 471. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 472. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 473. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 474. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 475. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 476. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 477. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 478. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 479. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 480. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 481. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 482. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 483. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 484. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 485. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 486. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 487. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 488. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 489. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 490. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 491. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 492. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 493. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 494. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 495. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 496. Personalul ne-a fost de mare ajutor, condițiile excelente, mâncare foarte bună la restaurant.

 497. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 498. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 499. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 500. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 501. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 502. Amplasare excelenta, chiar langa bazine si accesul la acestea este inclus. Mic dejun si cina tip bufet suedez, foarte gustoase si diversificate. Personalul foarte atent si amabil. Curatenie zilnic in camera. Preturi foarte bune!

 503. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 504. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 505. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 506. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 507. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 508. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 509. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 510. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 511. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 512. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 513. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 514. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 515. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 516. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 517. Totul. A fost superb….Mai mult decat sigur o sa revin.

 518. Totul este extraordinar, la cel mai înalt nivel, camere spațioase, noi, exact ca in foto, restaurantul recomandat de gazda de vis , recomand cu tot dragul, mergeți nu veți regreta.Noi vom reveni de câte ori vom avea ocazia.

 519. Confort, liniște și curățenie. Am avut un sejur perfect.Am să revin!

 520. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 521. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 522. – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 523. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 524. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 525. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 526. Great studio, very nice and modern furnture and equipment, all new. It offers more than you need to stay over with your family. Very kind, friendly and helpful host.

 527. Very pleased with the room, the bed was awesome and we had all the facilities that we needed, love the location, don’t need a car because you are very close to main important locations within the city (Aqua Center, Restaurants, Parks, local Castle). The staff was very friendly. Everything was like in the photos from Booking. We had an excellent time.

 528. New, clean, quiet, cozy. We didn’t miss anything. 5-10 mins walk to the Spa and about the same to the town centre. Nice quiet location. Really liked it

 529. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 530. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 531. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 532. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 533. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 534. – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 535. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 536. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 537. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 538. Great studio, very nice and modern furnture and equipment, all new. It offers more than you need to stay over with your family. Very kind, friendly and helpful host.

 539. Very pleased with the room, the bed was awesome and we had all the facilities that we needed, love the location, don’t need a car because you are very close to main important locations within the city (Aqua Center, Restaurants, Parks, local Castle). The staff was very friendly. Everything was like in the photos from Booking. We had an excellent time.

 540. New, clean, quiet, cozy. We didn’t miss anything. 5-10 mins walk to the Spa and about the same to the town centre. Nice quiet location. Really liked it

 541. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 542. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 543. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 544. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 545. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 546. – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 547. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 548. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 549. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 550. Great studio, very nice and modern furnture and equipment, all new. It offers more than you need to stay over with your family. Very kind, friendly and helpful host.

 551. Very pleased with the room, the bed was awesome and we had all the facilities that we needed, love the location, don’t need a car because you are very close to main important locations within the city (Aqua Center, Restaurants, Parks, local Castle). The staff was very friendly. Everything was like in the photos from Booking. We had an excellent time.

 552. New, clean, quiet, cozy. We didn’t miss anything. 5-10 mins walk to the Spa and about the same to the town centre. Nice quiet location. Really liked it

 553. Vasile-gabriel iulie 19, 2019 at 3:24 pm

  Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 554. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 555. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 556. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 557. Personalul extrem de amabil si serviabil. Pozitionare foarte buna a hitelului fata de baile Gyula. In situatia in care ploua/e frig te poti deplasa exclusiv prin interuor la baile termale. Daca se achizitioneaza sejur cu demi-pensiune…ai surpriza placuta sa constati ca intrarea la baile termale e inclusa in pret (ai acces la toate bazinele)

 558. Curatenia, ambientul, masa si ca are intrare direct la Aquapalat.

 559. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 560. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 561. O locatie ideala pentru relaxare , facilitati de exceptie . Locatie perfecta si pentru cei care vor sa se bucure de baile din Gyula sau de centrul animat , ori de zona castelului .

 562. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 563. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 564. Camera spațioasă, facilitați specifice hotelului de 4*, confort și liniște.

 565. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 566. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 567. Personal foarte amabil, mancare delicioasa, curatenie. Intrare la piscine inclusa in pretul camerei. Raport pret calitate f bun. Orasel romantic, curat si linistit. Hotel foarte bine amplasat. Multumim!

 568. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 569. Locata in zona centrală a stațiunii. Relativ aproape față de Aqua Parc.

 570. Din pacate am ajuns destul de tarziu la locatie si nu am reusit sa ma bucur prea mult de acesta statiune balneoclimaterica. dar ce am vazut mi-a placut mult. Cu toate ca era tarziu gazdele au fost amabile si am reusit sa servim cina (bonul valoric era pentru intervalul 12 – 19). Micul dejun a fost variat si foarte bun.

 571. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 572. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 573. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 574. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 575. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 576. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 577. Ne-a plăcut foarte mult locația, vila este utilată cu tot ce e necesar la bucătărie/baie, amenajată cu gust și ne-am bucurat foarte mult de terasă și grădină . D-na Erika este o persoană foarte amabilă și prietenoasă și ne-am simtit ca acasă. Ideală pt familiile cu copii. Vom reveni sigur!

 578. Gazdele au fost foarte preocupate să ne simțim cât mai bine. Locul foarte liniștit, aproape de băile termale.

 579. Very friendly owner, large terrace, close to the center and the spa

 580. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 581. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 582. Camera spațioasă, facilitați specifice hotelului de 4*, confort și liniște.

 583. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 584. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 585. O locatie ideala pentru relaxare , facilitati de exceptie . Locatie perfecta si pentru cei care vor sa se bucure de baile din Gyula sau de centrul animat , ori de zona castelului .

 586. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 587. Personalul extrem de amabil si serviabil. Pozitionare foarte buna a hitelului fata de baile Gyula. In situatia in care ploua/e frig te poti deplasa exclusiv prin interuor la baile termale. Daca se achizitioneaza sejur cu demi-pensiune…ai surpriza placuta sa constati ca intrarea la baile termale e inclusa in pret (ai acces la toate bazinele)

 588. Curatenia, ambientul, masa si ca are intrare direct la Aquapalat.

 589. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 590. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 591. Personal foarte amabil, mancare delicioasa, curatenie. Intrare la piscine inclusa in pretul camerei. Raport pret calitate f bun. Orasel romantic, curat si linistit. Hotel foarte bine amplasat. Multumim!

 592. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 593. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 594. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 595. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 596. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 597. Csodálatos kertes ház, tér van bőven, nagyon jó helyen is van.

 598. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 599. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 600. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 601. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 602. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 603. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 604. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 605. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 606. O locatie ideala pentru relaxare , facilitati de exceptie . Locatie perfecta si pentru cei care vor sa se bucure de baile din Gyula sau de centrul animat , ori de zona castelului .

 607. Amabilitatea personalului, faptul că am reușit să comunicăm în foarte bune condiții. Liniștit, curat, locație excelentă! Mâncarea diversificată, pentru toate gusturile!

 608. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 609. Personalul extrem de amabil si serviabil. Pozitionare foarte buna a hitelului fata de baile Gyula. In situatia in care ploua/e frig te poti deplasa exclusiv prin interuor la baile termale. Daca se achizitioneaza sejur cu demi-pensiune…ai surpriza placuta sa constati ca intrarea la baile termale e inclusa in pret (ai acces la toate bazinele)

 610. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 611. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 612. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 613. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 614. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 615. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 616. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 617. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 618. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 619. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 620. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 621. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 622. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 623. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 624. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 625. Totul a fost dupa asteptari, confort, personalul hotelului, facilitati. Am recomandat prietenilor acest hotel si facilitatile oferite! Faptul ca la meniuri este tradus si in romana si engleza felul de mancare prezentat este foarte util.

 626. Amabilitatea personalului, faptul că am reușit să comunicăm în foarte bune condiții. Liniștit, curat, locație excelentă! Mâncarea diversificată, pentru toate gusturile!

 627. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 628. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 629. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 630. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 631. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 632. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 633. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 634. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 635. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 636. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 637. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 638. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 639. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 640. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 641. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 642. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 643. Cea mai frumoasa locatie, dintre cazarile anterioare rezervate la Gyula. Totul este amenajat cu mult bun gust. Curat, elegant, dotari de top, la doua minute de intarea la strand, pavilionul din curte face toti banii, in special seara cand stai la un gratar cu prietenii. Gazda, Regina, este extraordinara. Mi-am dorit mult sa “prind” aceasta locatie si sunt incantata de ceea am gasit aici.

 644. Sampania a fost excelenta iar cafeaua foarte buna. Completarea cu saltele ne-a usurat somnul dar este prea multa lumina.linistea ,cantecul pasarelelor ne-a relaxat ,iar apropierea de bai este un avantaj.

 645. Gazda super ok, curatenie, confort, amplasare, dotari, utilitati, patio, liniste…

 646. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 647. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 648. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 649. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 650. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 651. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 652. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 653. La proprietate a fost curat, mancarea buna si variata, personalul amabil, desi sunt foarte multe comentarii cu privire la faptul ca la masa nu se primeste apa, eu am avut surpriza sa cer apa plata si sa primesc o carafa, cafeaua excelenta… ideal pentru familii cu copii…numai cuvinte de lauda!

 654. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 655. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 656. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 657. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 658. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 659. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 660. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 661. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 662. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 663. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 664. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 665. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 666. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 667. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 668. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 669. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 670. Excelentă locație (la două minute de castel și de băi), excelent apartamenul (pentru patru adulți), bucătărie complet utilată, baie cu closet separat, parcarea în frumoasa curte, zonă liniștită, curățenie exemplară, căldură după preferință.

 671. a fost f aproape de strand, dotari f bune, caldura la discretie, apa fierbinte, parcare in curte, destul de spatioasa, ca raport calitate-pret, excelent, gazda, minunata

 672. Proprietarul vorbește engleză, este foarte amabil, ne-a arătat fiecare cameră, ne-a lăsat cheile și a plecat. Ne-am simțit foarte bine, ca la noi acasă. La curățenie nota10!

 673. Mincarea, personalul, curatenia, amabilitate, linistea!! Recomandat pentru persoane care doresc liniste, natura, relaxare!

 674. Amplasare hotel,vorbit in romana cu receptionerul,parcare incapatoare

 675. Un hotel extraordinar de frumos, langa cetatea din Gyula, cu acces direct la Baile Cetatii, extraordinar de curat, mancare excelenta.

 676. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 677. La proprietate a fost curat, mancarea buna si variata, personalul amabil, desi sunt foarte multe comentarii cu privire la faptul ca la masa nu se primeste apa, eu am avut surpriza sa cer apa plata si sa primesc o carafa, cafeaua excelenta… ideal pentru familii cu copii…numai cuvinte de lauda!

 678. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 679. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 680. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 681. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 682. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 683. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 684. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 685. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 686. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 687. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 688. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 689. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 690. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 691. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 692. Excellent accommodation in Gyula, a beautiful large house with garden. We liked everything and felt at home. Quiet street close to the spa and the host was kind and helpful. Great price too!

 693. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 694. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 695. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 696. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 697. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 698. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 699. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 700. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 701. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 702. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 703. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 704. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 705. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 706. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 707. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 708. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 709. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 710. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 711. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 712. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 713. Excellent accommodation in Gyula, a beautiful large house with garden. We liked everything and felt at home. Quiet street close to the spa and the host was kind and helpful. Great price too!

 714. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 715. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 716. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 717. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 718. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 719. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 720. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 721. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 722. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 723. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 724. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 725. Kb.500m a fürdő főbejárat. Csendes, nyugodt környezet, szuper felszerelt apartman.

 726. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 727. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 728. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 729. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 730. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 731. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 732. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 733. Apartamentul e bine amplasat, am ajuns ușor la destinație și la Băile Termale.

 734. Circuit de acces separat la apartament,terasa la curte cu dotările necesare si rational iluminată seara și nu în ultimul rând… multă liniște pentru odihnă. Felicitări mr.Maté! Dorin

 735. Remek szállás, szuper áron. Nagyon kedves, segítőkész szállásadó. A városközpont közvetlen közelében van az apartman.

 736. Amabilitatea personalului, baza Spa, curatenia, mancarea

 737. Camera spațioasă…pt confortabil. Meniul restaurantului f bine conceput.mancarea preparată cu gust, diversificată . Servirea promptă. Mai revenim…😊

 738. Mâncare foarte bună si multă. Camera frumoasa și eleganta. Personalul amabil și mulți dintre ei vorbitor de limba engleza și română. Totul a fost ok. A fost o invazie de

 739. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 740. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 741. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 742. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 743. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 744. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 745. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 746. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 747. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 748. Amabilitatea personalului, baza Spa, curatenia, mancarea

 749. Camera spațioasă…pt confortabil. Meniul restaurantului f bine conceput.mancarea preparată cu gust, diversificată . Servirea promptă. Mai revenim…😊

 750. Mâncare foarte bună si multă. Camera frumoasa și eleganta. Personalul amabil și mulți dintre ei vorbitor de limba engleza și română. Totul a fost ok. A fost o invazie de

 751. Locația foarte frumoasă, curăta cu parcare interioară . Este foarte aproape de băile termale si de centrul .

 752. locatia e foarte aproape de centrul statiunii si de strand!Foarte curat si spatios!cu siguranta vom reveni!

 753. Amplasarea, curatenia exemplara, confortul, spatiul generos, dotarile chicinetei

 754. A reggeli utalványt a lenti Pékségben lehet beváltani, ahol tipikus albán pékség választék van, viszont az ízek és a berendezés is sokkal jobb.

 755. Kedves, barátságos személyzet, nagy tisztaság, könnyű megközelíthetőség, finom pékárú, internetkapcsolat.

 756. Nagyon kedves a recepciós lány, bármikor fizethettünk. Kitűnő helyen van, szinte a központban, mégsem zajos a ház. Az ágyak kényelmesek, a családi apartman tágas és szép.

 757. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 758. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 759. Foarte frumos, proprietara foarte amabilă, aproape de băi.

 760. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 761. Kb.500m a fürdő főbejárat. Csendes, nyugodt környezet, szuper felszerelt apartman.

 762. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 763. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 764. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 765. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 766. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 767. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 768. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 769. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 770. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 771. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 772. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 773. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 774. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 775. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 776. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 777. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 778. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 779. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 780. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 781. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 782. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 783. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 784. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 785. Kb.500m a fürdő főbejárat. Csendes, nyugodt környezet, szuper felszerelt apartman.

 786. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 787. Locatie centrala, foarte curat si modern, toate facilitatile,gazda foarte amabila . Recomand cu caldura! Vom reveni cu drag!

 788. Foarte curat , confortabil și foarte aproape de magazine și de castel . Sigur o sa revenim . Recomand aceasta proprietate .

 789. Superb, apartamentul foarte curat, ideal pentru un Weekend la relaxare !!!!! Locație central, aproape de principalele obiective din oras !!!!! Apartament utilat cu absolut orice ai nevoie !!!!! Recomand !!!!! Nota 10!!!!!

 790. Locația foarte aproape de ștrand, foarte curat, personalul amabil, vorbitor de limba română. Micul dejun și cina diversificate, gustoase.

 791. Micul dejun si cina sunt foarte bune. Cred ca este necesar sa fie scris si in romana sau engleza, nu numai in maghiara, ce preparate se servesc.

 792. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 793. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 794. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 795. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 796. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 797. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 798. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 799. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 800. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 801. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 802. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 803. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 804. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 805. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 806. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 807. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 808. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 809. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 810. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 811. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 812. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 813. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 814. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 815. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 816. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 817. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 818. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 819. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 820. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 821. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 822. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 823. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 824. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 825. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 826. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 827. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 828. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 829. Szépen megépített, jól felszerelt ház. Tökéletes tisztaság és rend.

 830. Kedves és segítőkész szállásadó! Rendezett környezet. Mindennel felszerelt! A szállás teljesen felújított,és tiszta. Köszönjük! Ajánlom mindenkinek!

 831. Elragadó hangulatú a hely, a háziak nagyon kedvesek. A fürdőszoba és a szoba is tágas és barátságos.

 832. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 833. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 834. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 835. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 836. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 837. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 838. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 839. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 840. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 841. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 842. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 843. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 844. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 845. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 846. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 847. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 848. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 849. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 850. Apartamentul este foarte confortabil si aproape de Baile Cetatii.

 851. Locație buna foarte aproape de intrarea principală la băile cetății.Gazda primitoare , curat.

 852. Curat, spatiu generos, curte, gratar, tot ce trebuie!

 853. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 854. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 855. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 856. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 857. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 858. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 859. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 860. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 861. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 862. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 863. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 864. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 865. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 866. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 867. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 868. Locatia este foarte frumoasa, la interior totul este nou, curat si bine aranjat.

 869. Ospitalitatea gazdei, curățenia, locul de joacă si jocurile pentru copii.

 870. Totul a fost perfect. Apartamentul extrem de curat si calduros , acces la spatiu comun unde se putea gati, lua masa, juca biliard, precum si acces la sauna uscata. Gazdele extrem de amabile si discrete. Recomand .

 871. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 872. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 873. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 874. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 875. Excellent accommodation in Gyula, a beautiful large house with garden. We liked everything and felt at home. Quiet street close to the spa and the host was kind and helpful. Great price too!

 876. Minden nagyon jo volt! Közel a központ. Csendes környék, parkoló a szállásnal. Tiszta, jól felszerelt konyhával. Nagyon kellemes, szép,rendezett a kert.

 877. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 878. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 879. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 880. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 881. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 882. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 883. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 884. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 885. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 886. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 887. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 888. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 889. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 890. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 891. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 892. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 893. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 894. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 895. .Foarte curat,liniste,gazda super amabila.VOI REVENI

 896. Curățenia exemplara, modul în care am fost primiți (șampanie pt.adulti și pt.copii), locatia aproape de ștrand.

 897. A fost totul frumos si curat, gazda primitoare si foarte amabila. Ne-am simtit foarte bine. Multumim Ibolya.

 898. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 899. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 900. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 901. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 902. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 903. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 904. Ne-a plăcut curtea interioara plină de verdeață și dotarea bucătăriei cu tot ceea ce aveam nevoie. A fost liniște și pace.

 905. A panzió egy szép csendes környéken van, közel a Gyulai Várfürdőhöz. Az udvar szép füves és rendezett. Ugyanebben az udvarban van elég parkolóhely az autók számára is. Ez egy nagy plusz volt számomra, hogy zárt kapus udvarban tudhattam az autót.

 906. Ubytovanie bolo perfektné, personal super, apartmán čistí.

 907. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 908. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 909. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 910. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 911. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 912. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 913. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 914. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 915. Very clean and cosy apartment, beds confortable, heating excellent. Also, the location is great for visiting Gyula furdo, it is just 10 min by foot and You can leave Your car in the private parking…hosts very kind and helpfull, every recomandation !

 916. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 917. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 918. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 919. Locatie aproape de strand, camere spatioase, curate, parcare privata, gazdele amabile.

 920. Locatia a fost foarte placuta, foarte bine pozitionata, cu parcare si clima. Dotarile bucatariei si ospitalitatea gazdei au fost plusurile pentru notele acordate.

 921. locatia perfecta in apropiere de orce punct turistic

 922. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 923. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 924. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 925. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 926. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 927. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 928. Locatie centrala, foarte curat si modern, toate facilitatile,gazda foarte amabila . Recomand cu caldura! Vom reveni cu drag!

 929. Foarte curat , confortabil și foarte aproape de magazine și de castel . Sigur o sa revenim . Recomand aceasta proprietate .

 930. Superb, apartamentul foarte curat, ideal pentru un Weekend la relaxare !!!!! Locație central, aproape de principalele obiective din oras !!!!! Apartament utilat cu absolut orice ai nevoie !!!!! Recomand !!!!! Nota 10!!!!!

 931. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 932. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 933. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 934. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 935. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 936. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 937. Aproape de bai, curat, gazde prietenoase, preț excelent, un sejur reușit! Încercați și voi și veți vedea ca nu este nimic exagerat!

 938. O locație superbă, curată, de un confort maxim, cu toate utilitățile incluse,… de vis. Personalul foarte amabil și respectuos, nota 10 cu felicitări pentru tot. Un loc pe care vi-l recomand din toată inima dacă doriți un weekend sau sejur liniștit 👍🤗😍

 939. Ne-am simtit foarte bine si confortabil. Gazda ofera atentie sporita familiilor cu copii, sa se poata simti ca acasa. Vom mai reveni cu drag, cu siguranta. 😊

 940. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 941. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 942. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 943. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 944. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 945. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 946. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 947. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 948. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 949. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 950. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 951. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 952. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 953. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 954. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 955. Liniștea și promptitudinea cu care ne erau rezolvate doleanțele.

 956. Really good location in the middle of city. There is a lot of cafe and restaurants.

 957. Comfortable bed, good location in inner-city, kind host

 958. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 959. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 960. Very clean and cosy apartment, beds confortable, heating excellent. Also, the location is great for visiting Gyula furdo, it is just 10 min by foot and You can leave Your car in the private parking…hosts very kind and helpfull, every recomandation !

 961. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 962. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 963. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 964. A fost comfortabil ,curat si ne-am simtit foarte bine.

 965. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 966. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 967. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 968. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 969. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 970. Mâncarea foarte buna,mult mai buna decât de-obicei,facilitățile hotelului,legătura directa cu băile cetății. Vom reveni!

 971. Micul dejun si cina foarte bune si diversificate, bazinele cu apa termala si centrele SPA pe toate gusturile. Am mai fost la acest hotel si de fiecare data a fost minunat asa ca recomandam cu incredere.

 972. Cazarea deosebita, acces direct la piscine, personal politicos, restaurantul excelent.

 973. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 974. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 975. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 976. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 977. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 978. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 979. Locatia este foarte frumoasa, la interior totul este nou, curat si bine aranjat.

 980. Ospitalitatea gazdei, curățenia, locul de joacă si jocurile pentru copii.

 981. Totul a fost perfect. Apartamentul extrem de curat si calduros , acces la spatiu comun unde se putea gati, lua masa, juca biliard, precum si acces la sauna uscata. Gazdele extrem de amabile si discrete. Recomand .

 982. Locația foarte frumoasă, curăta cu parcare interioară . Este foarte aproape de băile termale si de centrul .

 983. locatia e foarte aproape de centrul statiunii si de strand!Foarte curat si spatios!cu siguranta vom reveni!

 984. Amplasarea, curatenia exemplara, confortul, spatiul generos, dotarile chicinetei

 985. Gazda vorbește românește si este un om de nota 10. Camera curată, chicineta dotată cu tot ce trebuie, aproape de băile termale si centru, 8-10 minute de mers pe jos. Terasă comună, frumoasă si însorită, pentru apartamentele 1-3, cu loc de luat masa. Parcare asigurată.

 986. Amplasarea foarte apropiata fata de Baile din Gyula Amabilitatea gazdei, care vorbeste si romaneste. Parcare in curte interioara. Aer conditionat. Terasa proprie. Uscator de haine. TVR 1 in grila de programe. Chicineta (cuptor cu microunde, plita electrica cu 2 ochiuri). Plasa antitantari.

 987. Locatia este la 5 min.de mers pe jos fata de bai,adica asa cum scrie in descriere.Gazda ,d.na Maria, stie romana si este f.amabila.Locul este cum il vedeti pe internet .

 988. A fost comfortabil ,curat si ne-am simtit foarte bine.

 989. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 990. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 991. Mie personal mia plăcut tot și mâncare din belșug doar sa poți manca

 992. Camera spațioasă,pat confortabil,cald,foarte convenabil accesul la băile termale.

 993. Mâncarea foarte buna,mult mai buna decât de-obicei,facilitățile hotelului,legătura directa cu băile cetății. Vom reveni!

 994. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 995. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 996. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 997. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 998. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 999. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 1000. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 1001. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 1002. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 1003. Locația foarte frumoasă, curăta cu parcare interioară . Este foarte aproape de băile termale si de centrul .

 1004. locatia e foarte aproape de centrul statiunii si de strand!Foarte curat si spatios!cu siguranta vom reveni!

 1005. Amplasarea, curatenia exemplara, confortul, spatiul generos, dotarile chicinetei

 1006. A fost f bine, curățenie,aer conditionat,a fost aproape de bazine,am avut posibilitatea de a face si gratar,super, recomand.

 1007. Sunt fanul localității Gyula, oriunde m-aș caza mă simt excelent în oraș.

 1008. Az apartman szépen berendezett, tiszta. Konyha jól felszerelt. Külön dícséret a kávéfőzőért. 🙂 Zárt parkoló. Kedves fogadtatás.

 1009. Bucătăria, caldura prin pardoseala, compartamentarea funcțională a camerei -zona de somn, zona de masa, zona de relaxare citit, tv etc. Plus un balcon excelent…

 1010. Curatenia nu a fost impecabila , se poate plati doar cash in euro sau forinti

 1011. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 1012. Gazda amabila,lenjeria de pat curata,locatie buna.

 1013. Aproape de centru, aer condiționat, preț rezonabil . Lenjeria de pat curată. Prosoape curate și destule.

 1014. Baile termale si centrul foarte aproape de locatie. Un orasel cochet, curat, linistit.

 1015. Foarte frumos decorate camerele,curățenie, proprietarul excelent,!

 1016. Micul dejun, destul de variat, dar restaurantul un pic cam departe de cazare.

 1017. Vila drăguța, camere destul de mari și confortabile și curate. Ne-a plăcut terasa, unde puteam sta seara cu plăcere la aer

 1018. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 1019. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 1020. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 1021. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 1022. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 1023. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 1024. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 1025. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 1026. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 1027. Totul a fost excelent, doamna a fost foarte amabila, conditiile de cazare excelente, foarte aproape de castel si baile termale

 1028. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 1029. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 1030. Camera arata foarte bine, are si o mica bucatarie, in curtea interioara se poate parca masina in siguranta. Recomand aceasta locatie.

 1031. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 1032. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 1033. A fost comfortabil ,curat si ne-am simtit foarte bine.

 1034. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 1035. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 1036. Camera impecabila proaspăt renovata dar relativ mică .

 1037. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 1038. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 1039. Totul a fost foarte bine,doar la cină, supa cremă de ciuperci nu a fost destul de calda.în rest,mâncarea a fost buna,personalul foarte amabil.

 1040. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 1041. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 1042. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1043. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1044. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1045. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1046. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1047. Kedvesség segítőkészek voltak mindenben. Mindenre találtak megoldást. Rugalmasak voltak mindenben.

 1048. Mi-a placut curățenia, comportamentul personalului, politețea.

 1049. – great location in center of the town – spacious room – easy check-in, possibility to pay with credit card – polite owner

 1050. The host was very nice. He replaced our room for specious apartment, because of the noise made by neighboring tourists.

 1051. Totul a fost la superlativ micul dejun gustos locatia bine pozitionata camera mare si confortabila. Personalul foarte amabil.

 1052. Camera a fost foarte curata si ne-a placut gazda cat de mult ne-a explicat tot. Micul dejun foarte bun, recomand sa profitati.

 1053. Locatia este aproape de strand,camera mare,patul confortabil. Liniste ,caldura si curatenie peste tot. Pensiunea este dotata cu tot ceea ce este necesar pentru a te simti bine. Am putut achita peste tot cu cardul,inclusiv la pensiune. Gazda foarte amabila. O sa revenim !

 1054. Ospitalitatea, curatenia, personalul amabil. linistea si parcarea!

 1055. Locatie foarte buna.Aproape de baile termale si de magazin alimentar.La o plimbare de 10 min.de zona pietonala din centrul orasului.Restaurante cu terase si muzica live in apropiere.Concerte la castel.

 1056. Camera a ost super ok. Gazda foarte draguta si amabila. Pozitionarea pensiuni foarte aproape de centru si de piscina.

 1057. Apartamentul curat, foarte bine amplasat la 3 min de strand. Parcare in curte. Recomand.

 1058. Curat,parcare proprie free,aproape de baile termale.

 1059. Locatie excelenta, la mica distanta de Baile Termale. Raport corect pret-calitate.

 1060. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1061. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1062. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1063. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1064. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1065. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1066. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1067. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1068. Nagyon jó helyen van, nagyon kellemes a hangulata, a stílusa, a személyzet nagyon kedves, minden elérhető pár perc alatt. A reggeli finom volt és a reggeliző hely (ami egy szemközti épületben volt) szintén nagyon jól nézett ki. Ízlésesen fogták meg a vintage stílust. Nagyon tetszettek a kézzel atfestett régi, felújított bútorok. A fürdőszoba meg pláne!

 1069. Mi-a placut curățenia, comportamentul personalului, politețea.

 1070. – great location in center of the town – spacious room – easy check-in, possibility to pay with credit card – polite owner

 1071. The host was very nice. He replaced our room for specious apartment, because of the noise made by neighboring tourists.

 1072. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 1073. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 1074. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 1075. A fost frumos mai venim și altădată vă mulțumim!

 1076. A fost placut totul (camera curata, masa buna si variata). Muzica live, sustinuta de un solist, la barul hotelului a adaugat un plus de romantism acestui weekend.

 1077. Amplasarea si accesul facil la baile termale. Mancarea este foarte gustoasa si variata.

 1078. Totul a fost foarte bine,doar la cină, supa cremă de ciuperci nu a fost destul de calda.în rest,mâncarea a fost buna,personalul foarte amabil.

 1079. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 1080. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 1081. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1082. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 1083. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 1084. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1085. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1086. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1087. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1088. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1089. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1090. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1091. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1092. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1093. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1094. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 1095. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 1096. A fost frumos mai venim și altădată vă mulțumim!

 1097. A fost placut totul (camera curata, masa buna si variata). Muzica live, sustinuta de un solist, la barul hotelului a adaugat un plus de romantism acestui weekend.

 1098. Amplasarea si accesul facil la baile termale. Mancarea este foarte gustoasa si variata.

 1099. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1100. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1101. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Finom reggeli, kedves személyzet, tisztaság.

 1102. Raport calitate pret excepțional, pozele sunt 1 la 1 cu apartamentul, condiții foarte bune, recomand cu plăcere.

 1103. Cazarea este amplasata excelent pentru baile din localitate.foarte frumoasa si curata ,mult peste asteptari .Gazda este prietenoasa si amabila .multumim frumos .

 1104. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 1105. Apartamentul curat, foarte bine amplasat la 3 min de strand. Parcare in curte. Recomand.

 1106. Curat,parcare proprie free,aproape de baile termale.

 1107. Locatie excelenta, la mica distanta de Baile Termale. Raport corect pret-calitate.

 1108. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1109. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1110. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1111. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1112. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1113. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1114. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1115. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1116. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1117. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1118. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1119. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Finom reggeli, kedves személyzet, tisztaság.

 1120. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1121. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun