Cazare ieftina La Gura Humorului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gura Humorului, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gura Humorului, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gura Humorului, Suceava, România

★★★ Hotel Aldi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Rubin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Simeria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Simeria Class Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension La Roata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ German Forum Accommodation

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Orhideea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gura Humorului, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ada si Despina Constantinescu din Darja, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ada si Despina Constantinescu din Darja, jud. ClujCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Aurel si Norman Rîpeanu din Runc, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aurel si Norman Rîpeanu din Runc, jud. AlbaCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Gabriela si Aristița Picior din Bodaiesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gabriela si Aristița Picior din Bodaiesti, jud. DoljCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Lorelei si Ilie Mălăncioiu din Catauti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului, Suceava, România!

  (Lorelei si Ilie Mălăncioiu din Catauti, jud. VranceaCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Beatrice si Anabela GheorgheDavid din Ciughes, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Beatrice si Anabela GheorgheDavid din Ciughes, jud. BacauCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Nicodim si Patricia Sachelarie din Spini, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului, Suceava, România.

  (Nicodim si Patricia Sachelarie din Spini, jud. HunedoaraCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 1. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 2. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 3. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 4. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 5. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 6. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 13. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 17. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 18. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curată, călduroasă si spațioasă. Ne-au fost puse la dispoziție toate utilitătile necesare unei șederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 26. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 27. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 28. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 29. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 30. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 31. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 32. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 33. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 34. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 35. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 36. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 37. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 38. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 39. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 40. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 41. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 42. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 43. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 44. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 45. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 46. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 47. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 48. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 49. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 50. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 51. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 52. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 53. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 54. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 55. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 56. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 57. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 61. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 62. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 63. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 64. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 65. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 66. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 67. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 68. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 69. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 70. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 71. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 72. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 77. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 78. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 79. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 80. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 81. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 82. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 83. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 84. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 85. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 86. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 87. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 88. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 89. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 90. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 91. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 92. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 93. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 98. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 99. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 100. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 101. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 102. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Daniela-cristina martie 3, 2019 at 7:12 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 119. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 120. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 121. O locație pe masura asteptărilor. Confortabil Si placut.

 122. A fost o zona frumoasa, personalul a fost amabil, curtea din state este frumos amenajata, pensiunea este ingrijita, multa liniște si frumos.

 123. Apartamentul , ca a fost curat peste tot si peisajul

 124. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 125. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 126. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 130. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 131. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 132. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Daniela-cristina martie 6, 2019 at 11:51 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 140. A fost peste asteptari. Mic dejun delicios, camere silentioase si confortabile, parc de joaca pentru copii si loc indoor. Excelent.

 141. Patul foarte confortabil, curatenie, personal amabil, locatia excelenta.

 142. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 143. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 144. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 145. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 146. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 147. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 148. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 149. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 150. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 151. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 152. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 153. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 154. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 155. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 156. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 157. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 158. Daniela-cristina martie 30, 2019 at 2:46 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 159. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 160. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 161. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 162. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 163. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 164. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 165. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 166. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 167. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 168. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 169. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 170. Locație excelentă, hotelul are toate condițiile, curățenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, răspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 171. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 172. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 173. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 174. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 175. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 176. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 177. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 178. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 179. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 180. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 181. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 182. Daniela-cristina aprilie 2, 2019 at 9:56 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 183. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 184. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 185. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 186. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 187. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 188. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 189. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 190. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 191. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 192. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 193. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 194. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 195. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 196. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 197. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 198. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 199. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 200. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 201. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 202. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 203. Daniela-cristina aprilie 19, 2019 at 7:22 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 204. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 208. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 209. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 210. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 211. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 212. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 213. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 214. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 215. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 216. Foarte curat, prosoape impecabile, articole de igiena de buna calitate.Personalul de la restaurant extrem de amabil si plin de solicitudine. Amplasarea grozava,peisaj superb, mancare excelenta.

 217. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 218. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 219. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 220. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 224. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 225. Daniela-cristina aprilie 26, 2019 at 2:02 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 226. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 227. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 228. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 233. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 234. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 235. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 236. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 237. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 238. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 239. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 240. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 241. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 242. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 243. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 244. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 245. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 246. Parcare mare, mâncare bună, locație bună, recomand cu plăcere.

 247. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 248. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 249. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 254. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 255. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 256. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 257. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 258. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 259. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 260. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 261. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 262. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 263. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 264. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 265. Petrut-laurentiu mai 10, 2019 at 10:47 pm

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 266. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 267. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 268. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 269. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 270. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 271. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 272. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 273. Daniela-cristina mai 10, 2019 at 10:47 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 274. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 275. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 276. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 277. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 278. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 279. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 280. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 281. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 282. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 283. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 284. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 285. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 286. Petrut-laurentiu mai 15, 2019 at 4:22 am

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 287. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 288. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 289. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 290. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 291. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 292. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 293. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 294. Daniela-cristina mai 15, 2019 at 4:22 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 295. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 296. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 297. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 298. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 299. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 300. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 301. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 302. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 303. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 304. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 305. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 306. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 307. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 308. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 309. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 314. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 315. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 316. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 5:11 am

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 317. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 318. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 5:11 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 323. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 324. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 325. Camera, baia, curtea, amabilitatea gazdelor, in fiecare dimineață am fost serviți cu cafea și prăjituri de casă, liniștea din jurul pensiunii

 326. Peisaj superb! Loc linistit si curat! Gazda amabila si prietenoasa! In fiecare dimineata ne servea cu prajituri si cafea! Ne am simtit foarte bine, ca in familie, la rude!!!

 327. Atmosfera placuta, de comfort. Curat. Gazda primitoare. Ne-a oferit o felie generoasa de pasca, ca o tarta si o cafea foarte buna din parte casei. Parcare inclusa. Recomand

 328. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 329. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 330. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 331. Personalul a fost foarte primitor,amabil. Locația este de vis,o recomand tuturor celor care vor sa se simtă in alta epocă. Totul a fost perfect,locația,personalul,micul dejun.

 332. Micul dejun este delicios, iar personalul este foarte prietenos si ofera multe sfaturi.

 333. Petrut-laurentiu mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 334. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 335. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 336. Daniela-cristina mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 337. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 338. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 339. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 340. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 341. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 342. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 343. Ionut-gabriel mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 344. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 345. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 346. Curat, servirea ireproșabilă, ambient plăcut, mâncarea f bună.

 347. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 348. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 349. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 350. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 351. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 352. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 353. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 354. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 355. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 356. Decor formidabil, rustic. Curățenie impecabilă. Amplasare minunată, peisaj de poveste. Mâncare super bună!!

 357. Foarte frumos amenajat, facilitati bune. Mic dejun delicios,

 358. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 359. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 360. Daniela-cristina mai 31, 2019 at 1:56 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 361. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 362. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 363. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 364. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 365. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 366. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 367. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesionişti!

 368. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 369. Decor formidabil, rustic. Curățenie impecabilă. Amplasare minunată, peisaj de poveste. Mâncare super bună!!

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina iunie 7, 2019 at 1:51 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 377. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 378. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 379. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 380. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 381. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 382. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 383. Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 384. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 385. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 386. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 387. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 388. Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 389. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 390. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 391. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 392. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 393. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 394. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 395. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesionişti!

 396. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 397. curatenia, linistea, amabilitatea personalului, gradul crescut de intimitate, locatia foarte centrala, caldura din camera, dimensiunea patului.

 398. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 399. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 400. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 401. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 402. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled