Cazare ieftina La Gura Humorului

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gura Humorului, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gura Humorului, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gura Humorului, Suceava, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gura Humorului, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ada si Despina Constantinescu din Darja, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ada si Despina Constantinescu din Darja, jud. ClujCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Aurel si Norman R├«peanu din Runc, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aurel si Norman Rîpeanu din Runc, jud. AlbaCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Gabriela si Aristi╚Ťa Picior din Bodaiesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gabriela si Aristi╚Ťa Picior din Bodaiesti, jud. DoljCazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Lorelei si Ilie M─âl─âncioiu din Catauti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului, Suceava, România!

  (Lorelei si Ilie Mălăncioiu din Catauti, jud. VranceaCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Beatrice si Anabela GheorgheDavid din Ciughes, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Beatrice si Anabela GheorgheDavid din Ciughes, jud. BacauCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Nicodim si Patricia Sachelarie din Spini, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului, Suceava, România.

  (Nicodim si Patricia Sachelarie din Spini, jud. HunedoaraCazare in Gura Humorului, Suceava, România pentru 5 persoane)

 1. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 2. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 3. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 4. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 5. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 6. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 13. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 17. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 18. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curat─â, c─âlduroas─â si spa╚Ťioas─â. Ne-au fost puse la dispozi╚Ťie toate utilit─âtile necesare unei ╚Öederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 26. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 27. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 28. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 29. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 30. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 31. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 32. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 33. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 34. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 35. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 36. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 37. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 38. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 39. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 40. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 41. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 42. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 43. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 44. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 45. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 46. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 47. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 48. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 49. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 50. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 51. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 52. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 53. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 54. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 55. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 56. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 57. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 61. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 62. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 63. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 64. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 65. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 66. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 67. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 68. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 69. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 70. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 71. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 72. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 77. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 78. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 79. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 80. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 81. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 82. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 83. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 84. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 85. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 86. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 87. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 88. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 89. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 90. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 91. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 92. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 93. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 98. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 99. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 100. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 101. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 102. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Daniela-cristina martie 3, 2019 at 7:12 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 119. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 120. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 121. O loca╚Ťie pe masura astept─ârilor. Confortabil Si placut.

 122. A fost o zona frumoasa, personalul a fost amabil, curtea din state este frumos amenajata, pensiunea este ingrijita, multa liniște si frumos.

 123. Apartamentul , ca a fost curat peste tot si peisajul

 124. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 125. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 126. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 130. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 131. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 132. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Daniela-cristina martie 6, 2019 at 11:51 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 140. A fost peste asteptari. Mic dejun delicios, camere silentioase si confortabile, parc de joaca pentru copii si loc indoor. Excelent.

 141. Patul foarte confortabil, curatenie, personal amabil, locatia excelenta.

 142. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 143. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 144. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 145. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 146. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 147. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 148. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 149. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 150. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 151. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 152. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 153. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 154. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 155. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 156. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 157. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 158. Daniela-cristina martie 30, 2019 at 2:46 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 159. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 160. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 161. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 162. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 163. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 164. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 165. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 166. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 167. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 168. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 169. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 170. Loca╚Ťie excelent─â, hotelul are toate condi╚Ťiile, cur─â╚Ťenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, r─âspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 171. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 172. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 173. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 174. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 175. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 176. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 177. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 178. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 179. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 180. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 181. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 182. Daniela-cristina aprilie 2, 2019 at 9:56 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 183. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 184. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 185. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 186. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 187. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 188. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 189. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 190. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 191. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 192. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 193. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 194. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 195. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 196. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 197. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 198. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 199. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 200. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 201. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 202. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 203. Daniela-cristina aprilie 19, 2019 at 7:22 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 204. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 208. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 209. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 210. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 211. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 212. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 213. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 214. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 215. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 216. Foarte curat, prosoape impecabile, articole de igiena de buna calitate.Personalul de la restaurant extrem de amabil si plin de solicitudine. Amplasarea grozava,peisaj superb, mancare excelenta.

 217. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 218. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 219. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 220. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 224. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 225. Daniela-cristina aprilie 26, 2019 at 2:02 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 226. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 227. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 228. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 233. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 234. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 235. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 236. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 237. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 238. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 239. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 240. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 241. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 242. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 243. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 244. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 245. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 246. Parcare mare, m├óncare bun─â, loca╚Ťie bun─â, recomand cu pl─âcere.

 247. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 248. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 249. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 254. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 255. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 256. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 257. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 258. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 259. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 260. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 261. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 262. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 263. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 264. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 265. Petrut-laurentiu mai 10, 2019 at 10:47 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 266. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 267. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 268. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 269. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 270. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 271. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 272. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 273. Daniela-cristina mai 10, 2019 at 10:47 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 274. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 275. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 276. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 277. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 278. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 279. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 280. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 281. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 282. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 283. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 284. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 285. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 286. Petrut-laurentiu mai 15, 2019 at 4:22 am

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 287. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 288. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 289. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 290. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 291. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 292. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 293. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 294. Daniela-cristina mai 15, 2019 at 4:22 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 295. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 296. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 297. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 298. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 299. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 300. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 301. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 302. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 303. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 304. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 305. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 306. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 307. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 308. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 309. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 314. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 315. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 316. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 5:11 am

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 317. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 318. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 5:11 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 323. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 324. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 325. Camera, baia, curtea, amabilitatea gazdelor, in fiecare diminea╚Ť─â am fost servi╚Ťi cu cafea ╚Öi pr─âjituri de cas─â, lini╚Ötea din jurul pensiunii

 326. Peisaj superb! Loc linistit si curat! Gazda amabila si prietenoasa! In fiecare dimineata ne servea cu prajituri si cafea! Ne am simtit foarte bine, ca in familie, la rude!!!

 327. Atmosfera placuta, de comfort. Curat. Gazda primitoare. Ne-a oferit o felie generoasa de pasca, ca o tarta si o cafea foarte buna din parte casei. Parcare inclusa. Recomand

 328. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 329. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 330. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 331. Personalul a fost foarte primitor,amabil. Loca╚Ťia este de vis,o recomand tuturor celor care vor sa se simt─â in alta epoc─â. Totul a fost perfect,loca╚Ťia,personalul,micul dejun.

 332. Micul dejun este delicios, iar personalul este foarte prietenos si ofera multe sfaturi.

 333. Petrut-laurentiu mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 334. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 335. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 336. Daniela-cristina mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 337. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 338. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 339. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 340. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 341. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 342. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 343. Ionut-gabriel mai 24, 2019 at 7:22 pm

  Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 344. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 345. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 346. Curat, servirea ireproșabilă, ambient plăcut, mâncarea f bună.

 347. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 348. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 349. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 350. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 351. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 352. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 353. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 354. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 355. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 356. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 357. Foarte frumos amenajat, facilitati bune. Mic dejun delicios,

 358. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 359. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 360. Daniela-cristina mai 31, 2019 at 1:56 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 361. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 362. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 363. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 364. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 365. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 366. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 367. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 368. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 369. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina iunie 7, 2019 at 1:51 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 377. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 378. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 379. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 380. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 381. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 382. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 383. Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 384. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 385. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 386. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 387. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 388. Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 389. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 390. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 391. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 392. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 393. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 394. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 395. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 396. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 397. curatenia, linistea, amabilitatea personalului, gradul crescut de intimitate, locatia foarte centrala, caldura din camera, dimensiunea patului.

 398. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 399. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 400. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 401. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 402. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 403. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 404. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 405. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 406. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 407. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 408. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 409. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 410. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 411. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 412. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 413. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 414. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 415. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 416. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 417. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 418. Roxana-cornelia iunie 21, 2019 at 1:57 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 419. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 420. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 421. Manuela-teodora iunie 21, 2019 at 1:57 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 422. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 423. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 424. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 425. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 426. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 427. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 428. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 429. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 430. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 431. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 432. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 433. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 434. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 435. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 436. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 437. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 438. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 439. Roxana-cornelia iunie 28, 2019 at 2:27 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 440. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 441. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 442. Manuela-teodora iunie 28, 2019 at 2:27 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 443. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 444. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 445. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 446. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 447. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 448. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 449. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 450. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 451. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 452. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 453. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 454. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 455. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 456. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 457. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 458. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 459. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 460. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 461. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 462. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 463. Roxana-cornelia iulie 5, 2019 at 12:33 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 464. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 465. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 466. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 467. Manuela-teodora iulie 5, 2019 at 12:33 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 468. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 469. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 470. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 471. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 472. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 473. Absolut totul: confortul, mancarea (din pacate doar micul dejun), ospitalitatea gazdelor, curatenia, privelistea. Bravooooo BUCOVINA.

 474. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 475. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 476. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 477. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 478. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 479. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 480. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 481. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 482. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 483. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 484. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 485. Manuela-teodora iulie 12, 2019 at 2:11 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 486. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 487. Roxana-cornelia iulie 12, 2019 at 2:11 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 488. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 489. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 490. Hotelul este amplasat in centrul orasului. Are parcarea inclusa in pret. Micul dejun a fost cat de cat acceptabil. Personalul a fost dragut, in special cel de la restaurant cu care am interactionat si la cina.

 491. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 492. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 493. Casele restaurate si amenajate cu bun gust specific zonei, atentia la detalii, amabilitatea personalului, grija pt confortul musafirilor. Mai exista in Romania persoane care doresc sa pastreze traditia, minunatiile si autenticitatea satului romanesc. Tihna, vesnicia si nostalgia care te cuprind cand stai pe prispa casei.

 494. Personalul a fost extrem de dr─âgu╚Ť! Camera foarte curat─â ╚Öi frumoasa , iar micul dejun -excep╚Ťional.

 495. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 496. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 497. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 498. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 499. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 500. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 501. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 502. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 503. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 504. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 505. Roxana-cornelia iulie 19, 2019 at 2:11 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 506. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 507. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 508. Totul. Mai ales cafeaua ╚Öi prajiturica de diminea╚Ť─â f─âcute cu mult─â dragoste de doamna Doina. Mul╚Ťumim

 509. O pensiune excep╚Ťional─â. Niste oameni de nota 10!

 510. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 511. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 512. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 513. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 514. Zona linistita, proprietari extraordinari, curatenie, aer curat, acces facil la obiectivele turistice din zona, drumuri bune

 515. Absolut totul 😍 am avut multe caz─âri de-a lungul timpului, dar asa gazde pana acum nu am ├«nt├ólnit. De nota 100 plus. Loca╚Ťia excelenta, gradina cu balansoare ╚Öi loc de joaca unde un copila╚Ö de 3 ani ╚Öi un pic a fost ├«n extaz, camera perfecta, buc─ât─ârie cu tot ce e nevoie. Cu toat─â inima spunem ca a fost totul la superlativ. Revenim cu drag 😘

 516. O loca╚Ťie superba si personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim mai revenim. O loca╚Ťie super

 517. Totul ├«ncep├ónd de la m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul. Totul a fost Ok.

 518. Mic dejun ok, dar nu prea diversificat. Bucatar foarte bun, portii bine preparate si foarte mari, la un pret corect. Foarte curat, ingrijit si cu o amplasare perfecta pentru vizitele pe care mi le-am propus la obiectivele culturale din areal.

 519. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 520. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 521. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 522. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 523. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 524. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 525. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 526. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 527. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 528. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 529. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 530. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 531. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 532. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 533. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 534. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 535. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 536. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 537. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 538. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 539. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 540. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 541. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 542. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 543. Locatia excelenta intr- o veche livada de meri, liniste, curatenie exemplara, staff prietenos, mancarea gustoasa, internet disponibil in toate zonele…o locatie ce merita vizitata pentru amplasare, stil traditional, servicii excelente si mancare gustoasa!

 544. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 545. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 546. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 547. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 548. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 549. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 550. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 551. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 552. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 553. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 554. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 555. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 556. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 557. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 558. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 559. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 560. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 561. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 562. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 563. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumuse╚Ťe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicit─âri. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara c├ónd poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 564. Priveli╚Ötea, mic dejun variat , cur─â╚Ťenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 565. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 566. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 567. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 568. Totul a fost pe gustul meu. Confort , curatenie , personal discret care ├«╚Öi face treaba perfect . Recomand cu toat─â pl─âcerea , dar cine face rezervare sa fie atent la pre╚Ť . Nu este ieftin, dar merita.

 569. Atmosfera copil─âriei la bunici Superbe c─âsu╚Ťele Poti petrece o zi intreaga in complex fara sa te plictisesti

 570. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 571. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 572. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 573. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 574. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 575. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 576. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 577. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 578. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 579. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 580. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 581. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 582. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 583. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 584. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 585. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 586. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 587. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumuse╚Ťe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicit─âri. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara c├ónd poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 588. Priveli╚Ötea, mic dejun variat , cur─â╚Ťenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 589. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 590. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 591. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 592. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 593. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 594. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 595. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 596. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 597. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 598. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 599. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 600. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 601. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 602. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 603. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 604. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 605. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 606. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 607. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 608. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 609. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 610. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 611. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 612. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 613. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 614. Pozitionarea camerei, cu vedere spre Arinis, respectiv partie. Camera a fost foarte curata si calduroasa, baia de asemenea. Hotelul dispune de o parcare generoasa in ceea ce priveste numarul de locuri. Mic dejun decent, diversificat.

 615. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 616. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 617. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 618. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 619. Excelenta pensiune, in centrul orasului. Personal foarte amabil, curat in camera, atmosfera placuta si boema. Mic dejun bogat. Voi reveni aici!

 620. Gazdele amabile si primitoare Camerele foarte curate

 621. Sejurul a fost super! Personalul foarte dr─âgu╚Ť si primitor, nota 10 pentru curatenie. Camera de zi foarte frumos amenajat─â si cafeaua de calitate superioara. O sa mai revenim cu drag cand o sa mai avem ocazia!

 622. Am luat cazare doar pentru o noapte. Curatenia f. ok, apartamentul bine dotat cu tot ce ar fi necesar pentru una sau mai multe nopti..

 623. O cazare de nota 10 cu felicit─âri! Apartament spa┼úios, curat, dotat cu tot ce ai nevoie. Totul a fost la superlativ! Comunicarea cu proprietara a fost conform a┼čtept─ârilor oric─ârui client. P─ârin┼úii doamnei sunt persoane foarte cumsecade ┼či cu mult bun sim┼ú. Recomand cu drag o astfel de cazare!

 624. Multa liniste!!! Peisaj frumos si relaxant !!! Foarte curat si frumos amenajat !!!

 625. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 626. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 627. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 628. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 629. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 630. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 631. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 632. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 633. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 634. Excelenta pensiune, in centrul orasului. Personal foarte amabil, curat in camera, atmosfera placuta si boema. Mic dejun bogat. Voi reveni aici!

 635. Gazdele amabile si primitoare Camerele foarte curate

 636. Sejurul a fost super! Personalul foarte dr─âgu╚Ť si primitor, nota 10 pentru curatenie. Camera de zi foarte frumos amenajat─â si cafeaua de calitate superioara. O sa mai revenim cu drag cand o sa mai avem ocazia!

 637. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 638. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 639. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 640. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat ├«n mod deosebit. Micul dejun (inclus ├«n pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un “colt de rai”

 641. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 642. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 643. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 644. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 645. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 646. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 647. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 648. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 649. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 650. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 651. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 652. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 653. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 654. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 655. personal deosebit de amabil curatenie maxima mancare deosebit de buna tot la superlativ Felicitariiiiiii!!!!

 656. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 657. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 658. Totul ├«ncep├ónd de la m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul. Totul a fost Ok.

 659. Mic dejun ok, dar nu prea diversificat. Bucatar foarte bun, portii bine preparate si foarte mari, la un pret corect. Foarte curat, ingrijit si cu o amplasare perfecta pentru vizitele pe care mi le-am propus la obiectivele culturale din areal.

 660. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 661. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 662. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 663. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 664. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 665. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 666. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 667. Excelenta pensiune, in centrul orasului. Personal foarte amabil, curat in camera, atmosfera placuta si boema. Mic dejun bogat. Voi reveni aici!

 668. Gazdele amabile si primitoare Camerele foarte curate

 669. Sejurul a fost super! Personalul foarte dr─âgu╚Ť si primitor, nota 10 pentru curatenie. Camera de zi foarte frumos amenajat─â si cafeaua de calitate superioara. O sa mai revenim cu drag cand o sa mai avem ocazia!

 670. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 671. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 672. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 673. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 674. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 675. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat ├«n mod deosebit. Micul dejun (inclus ├«n pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un “colt de rai”

 676. Un apartament frumos amenajat ╚Öi spa╚Ťios. Priveli╚Ötea este frumoasa ╚Öi buc─ât─âria este echipata. Nu am avut nici o problema de-a lungul sejurului.

 677. Am luat cazare doar pentru o noapte. Curatenia f. ok, apartamentul bine dotat cu tot ce ar fi necesar pentru una sau mai multe nopti..

 678. O cazare de nota 10 cu felicit─âri! Apartament spa┼úios, curat, dotat cu tot ce ai nevoie. Totul a fost la superlativ! Comunicarea cu proprietara a fost conform a┼čtept─ârilor oric─ârui client. P─ârin┼úii doamnei sunt persoane foarte cumsecade ┼či cu mult bun sim┼ú. Recomand cu drag o astfel de cazare!

 679. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 680. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 681. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 682. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 683. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 684. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 685. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 686. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 687. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 688. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 689. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 690. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 691. Oameni foarte primitori, ne-su primit ca pe proprii copii, ne’-am simtit minunat. Iar micul dejun si prajiturile pregatite de dna au fost extraordinare. Recomand din tot sufletul!

 692. Mi a placut absolut tot, nu am nimic de reprosat… respect pt proprietar si mii de multumiri.

 693. Pr─âjitur─â ╚Öi cafeaua de diminea╚Ť─â , din partea casei !

 694. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 695. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 696. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 697. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 698. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 699. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 700. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situa╚Ťia poate pe viitor va fi mai bine

 701. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 702. Totul ├«ncep├ónd de la m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul. Totul a fost Ok.

 703. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 704. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 705. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 706. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 707. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 708. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 709. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situa╚Ťia poate pe viitor va fi mai bine

 710. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 711. Totul ├«ncep├ónd de la m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul. Totul a fost Ok.

 712. Personal amabil. Mic dejun standard, dar ok. Locatie excelent─â, foarte aproape de centru. Parcare gratuita.

 713. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 714. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 715. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 716. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 717. Totul! Locatia, mancarea, amabilitatea personalului, curatenia!!! Superb!!!

 718. Pe timpul sejur’ului, Casa Humorel a fost o alegere potrivit─â. Evit├ónd loca╚Ťia care este destul de departe de centru ╚Öi ├«ntr-o zon─â de construc╚Ťii, ceea ce s-a specificat pe pagina lor, totul a decurs destul de bine. Camerele sunt mari,spa╚Ťioase ╚Öi curate! Baia,at├ót igienic c├ót ╚Öi aspect,a fost acceptabil! M-a impresionat decorul tradi╚Ťional, o idee unic─â! Am avut parte de lini╚Öte ╚Öi confort, chiar ╚Öi de dou─â feluri de m├óncare delicioase g─âtite de gazda casei,o femeie minunat─â!

 719. Gazda primitoare si amabila, liniste si curatenie.

 720. Curatenie, detalii interesante ale mobilierului si designului interior, gazda amabila si placuta.

 721. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 722. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 723. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 724. Peisaje frumoase,locuri deosebite , am avut ce vizita si a fost distractiv.

 725. Loca╚Ťie excelenta, gazde primitoare, m├óncare proaspata, foarte gustoasa si la un pret rezonabil (micul dejun pt 4 cca 80 lei, cina – 170 lei).

 726. Foarte curata pensiunea, personalul si patronul de exceptie cu o locatie superba, iar tot ceea ce se vede in poze este real… Recomand cu incredere

 727. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 728. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 729. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 730. Camera,micul dejun, selec╚Ťia de muzic─â ( o minun─â╚Ťie, bijuterie,nu alta!!!),priveli╚Ötea, personalul ospitalier!!!

 731. Camera curata, decorat─â cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 732. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 733. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 734. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 735. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 736. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 737. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 738. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 739. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 740. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 741. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 742. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 743. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 744. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 745. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. ­čÖé

 746. Camera mare . Pat confortabil . Cur─â╚Ťenie exemplara . Personal amabil . Mic dejun fabulos .

 747. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 748. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 749. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 750. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 751. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 752. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 753. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 754. Oameni foarte primitori, ne-su primit ca pe proprii copii, ne’-am simtit minunat. Iar micul dejun si prajiturile pregatite de dna au fost extraordinare. Recomand din tot sufletul!

 755. Mi a placut absolut tot, nu am nimic de reprosat… respect pt proprietar si mii de multumiri.

 756. Pr─âjitur─â ╚Öi cafeaua de diminea╚Ť─â , din partea casei !

 757. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 758. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 759. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 760. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 761. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 762. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 763. Camera,micul dejun, selec╚Ťia de muzic─â ( o minun─â╚Ťie, bijuterie,nu alta!!!),priveli╚Ötea, personalul ospitalier!!!

 764. Camera curata, decorat─â cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 765. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 766. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 767. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 768. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 769. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 770. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 771. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 772. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. ­čÖé

 773. Camera mare . Pat confortabil . Cur─â╚Ťenie exemplara . Personal amabil . Mic dejun fabulos .

 774. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 775. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 776. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 777. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 778. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 779. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 780. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 781. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 782. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 783. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 784. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 785. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 786. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 787. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 788. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 789. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 790. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 791. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 792. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 793. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 794. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 795. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 796. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 797. Toate la superlativ : camera placuta si confortabila, dotarile perfecte, bucataria excelenta, curatenie si amabilitate, iar peste toate – o panorama superba asupra orasului si padurilor inconjuratoare!

 798. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 799. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 800. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 801. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 802. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 803. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 804. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 805. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 806. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 807. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 808. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 809. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 810. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 811. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 812. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 813. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 814. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 815. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 816. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 817. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 818. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 819. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 820. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 821. Copiii din cadrul ansamblului de dansuri populare care au evoluat ├«n seara premerg─âtoare zilei de 1 Decembrie, ziua Rom├óniei!!!! Bravo lor si celor care se ocupa de educa╚Ťia lor!!!

 822. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 823. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 824. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 825. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 826. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 827. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 828. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 829. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 830. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 831. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 832. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 833. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 834. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 835. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 836. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 837. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 838. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 839. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 840. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 841. Foarte frumos,bine ingrijit,curat,toate instrumentele necesare la bucatarie.Aproape de centru.

 842. Apartamentul este bine amplasat, luminos, fiind dotat cu tot ce este nevoie pentru un sejur linistit. Camera de zi este placuta deoarece permite luatul mesei pentru 6 persoane, socializarea, jucatul de boardgames, etc. Fiecare camera este dotata cu televizor, locuri de depozitat (in caz de nevoie) iar in cazul unei a 5-a persoane, este disponibil un pat pliabil.

 843. Apartamentul este amplasat intr-o zona buna a orasului, cu parcare privata in curtea blocului. Curat, modern mobilat si utilat. Centrala a mers tot timpul, a fost cald mereu. O experienta placuta.

 844. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 845. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 846. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 847. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 848. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 849. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 850. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 851. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 852. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 853. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 854. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 855. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 856. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 857. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 858. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 859. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 860. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 861. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 862. Totul este organizat si gandit pentru o sedere placuta a intregii familii sau de ce nu, gasca de prieteni. Loc de parcare, camere spatioase, bucataria utilata si exista loc de facut gratar pe terasa, A fost o experien╚Ť─â foarte placut─â ╚Öi relaxant─â. Cu siguran╚Ť─â voi mai reveni.

 863. Curatenia, bucataria utilata, camerele spatioase, terasa proprie, raport pret-calitate excelent

 864. Liniste,cur─â╚Ťenie,confort, utilit─â╚Ťi asa cum apar in descriere

 865. Am fost cazati in corpul B, unde totul e nou si elegant amenajat. Caldura la discretie. Pat foarte comod. Personal amabil.

 866. O locatie super cu oameni deosebiti . Curatenie si tot ce ai nevoie .

 867. Parcarea mare din curte. Amplasarea foarte buna in raport cu magazinele ale tare din zona.

 868. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 869. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 870. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 871. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 872. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 873. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 874. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 875. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 876. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 877. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 878. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 879. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 880. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 881. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 882. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 883. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 884. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 885. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 886. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 887. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 888. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 889. Locatie super, camera buna si calduroasa, personalul de la receptie foarte amabil.

 890. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 891. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 892. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 893. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 894. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 895. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 896. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 897. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 898. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 899. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 900. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 901. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 902. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 903. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 904. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 905. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 906. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 907. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 908. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 909. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 910. Oameni foarte primitori, ne-su primit ca pe proprii copii, ne’-am simtit minunat. Iar micul dejun si prajiturile pregatite de dna au fost extraordinare. Recomand din tot sufletul!

 911. Mi a placut absolut tot, nu am nimic de reprosat… respect pt proprietar si mii de multumiri.

 912. Pr─âjitur─â ╚Öi cafeaua de diminea╚Ť─â , din partea casei !

 913. Meniul tradi╚Ťional, bucate gustoase , personal foarte amabil, patroana care s-a interesat personal despre cum ne-am simtit (adic─â am fost b─âga╚Ťi ├«n seam─â).Micul dejun a fost foarte variat si cu produse ,unele chiar v─âzute doar aici.Vom reveni si la vara .

 914. Micul dejun fost foarte bun si diversificat, dar cam scump.

 915. O locatie pitoreasca intr-un loc plin de traditie in inima Bucovinei cu un personal de calitate si o priveliste de exceptie.Va multumim !

 916. Cur─â╚Ťenia, camerele frumoase, solicitudinea personalului.

 917. Locatie super, camera buna si calduroasa, personalul de la receptie foarte amabil.

 918. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 919. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spa╚Ťios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discret─â ╚Öi nu ne-a deranjat ├«n timpul ╚Öederii noastre. Cu siguran╚Ť─â, c├ónd vom reveni ├«n zon─â, vom alege iar aceast─â loca╚Ťie.

 920. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 921. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 922. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 923. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 924. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 925. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 926. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 927. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 928. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 929. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 930. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 931. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 932. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 933. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 934. Atat locatia cat si deservirea au fost excelente ! Revenim

 935. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 936. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 937. Au parcare, mic dejun delicios, pat comod, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie.

 938. Excellent new cozy hotel, family run business. The owners payed attention to each detail. One will feel like home ­čÖé The restaurant serves international and (north) romanian tasty food. They are about to open a underground wine cellar, as well. One of the best places to stay and eat in Gura Humorului. Highly recommended!

 939. The hotel is only 2 weeks old and apparently we were the first non-Romanians to stay there. Very clean, comfortable, spacious and modern accommodation. Great view out to the west Good restaurant. Set choice breakfast menu was very good Off street parking is excellent.

 940. Camera confortabil─â, frumos amenajat─â, foarte curat. Mic dejun variat ╚Öi gustos, m├óncarea ├«n restaurant gustoas─â, servire irepro╚Öabil─â. Personal amabil ╚Öi discret, cur─â╚Ťenie zilnic─â ├«n camer─â.

 941. Micul dejun a fost bun, indestulator ,iar personalul foarte amabil!

 942. Cur─â╚Ťenia, camerele frumoase, solicitudinea personalului.

 943. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 944. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 945. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 946. Proprietarul a fost foarte amabil, iar locatia surprinzator de curata si primitoare. In toate cele trei zile ne-am simtit ca acasa si cu siguranta, vom reveni. Recomand cu toata sinceritatea. Apartamentul este foarte calduros, mobilat si utilat cu toate cele necesare

 947. O surpriz─â foarte pl─âcut─â, cur─â╚Ťenie,apartamentul utilat cu tot ce iti puteai dorii pentru un sejur placut

 948. Curatenie, raport excelent calitate/pret! Mancare gustoasa!

 949. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 950. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 951. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 952. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spa╚Ťios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discret─â ╚Öi nu ne-a deranjat ├«n timpul ╚Öederii noastre. Cu siguran╚Ť─â, c├ónd vom reveni ├«n zon─â, vom alege iar aceast─â loca╚Ťie.

 953. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 954. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 955. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 956. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 957. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 958. A fost foarte dr─âgu╚Ť apartamentul, este o doamna foarte simpatica care are grija de el. Este foarte curat, este mult spa╚Ťiu ╚Öi sunt multe facilita╚Ťi. Un raport calitate-pre╚Ť perfect.

 959. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 960. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 961. camerele curate, lenjeriile și halatele de la SPA impecabile, personalul de la receptie atent

 962. Micul dejun foarte gustos și personal amabil. Ambientul camerei, hotelului.

 963. Camera confortabil─â, frumos amenajat─â, foarte curat. Mic dejun variat ╚Öi gustos, m├óncarea ├«n restaurant gustoas─â, servire irepro╚Öabil─â. Personal amabil ╚Öi discret, cur─â╚Ťenie zilnic─â ├«n camer─â.

 964. Hotel deschis de o luna, foarte curat, conmod, confortabil, personal amabil, mic dejun urias si delicios!

 965. Hotel nou, placut amenajat, camere confortabile. Pentru cineva care nu vine pentru partia de schi este amplasat ideal: ultracentral, chiar in spatele Primariei. Locatia oferita pe Booking nu coincide cu locatia reala si desi cei de la hotel cunosc problema, nu o rezolva si nici nu trimit un mesaj de avertizare. Micul dejun este foarte ok.

 966. Au parcare, mic dejun delicios, pat comod, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie.

 967. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spa╚Ťios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discret─â ╚Öi nu ne-a deranjat ├«n timpul ╚Öederii noastre. Cu siguran╚Ť─â, c├ónd vom reveni ├«n zon─â, vom alege iar aceast─â loca╚Ťie.

 968. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 969. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 970. A fost foarte dr─âgu╚Ť apartamentul, este o doamna foarte simpatica care are grija de el. Este foarte curat, este mult spa╚Ťiu ╚Öi sunt multe facilita╚Ťi. Un raport calitate-pre╚Ť perfect.

 971. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 972. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 973. Personalul extrem de amabil, loca╚Ťia, micul dejun variat ╚Öi cu preparate tradi╚Ťionale

 974. mic dejun variat,pe gustul nostru,liniste, personal amabil.

 975. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 976. Proprietarul a fost foarte amabil, iar locatia surprinzator de curata si primitoare. In toate cele trei zile ne-am simtit ca acasa si cu siguranta, vom reveni. Recomand cu toata sinceritatea. Apartamentul este foarte calduros, mobilat si utilat cu toate cele necesare

 977. O surpriz─â foarte pl─âcut─â, cur─â╚Ťenie,apartamentul utilat cu tot ce iti puteai dorii pentru un sejur placut

 978. Curatenie, raport excelent calitate/pret! Mancare gustoasa!

 979. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 980. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 981. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 982. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 983. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 984. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 985. Totul a fost la superlativ, gazdele primitoare si foarte dr─âgu╚Ťe, micul dejun delicios, peisajul de vis, atmosfera ca n pove╚Öti, vom reveni cu drag

 986. Mic dejun gustos si satios, pe toate gusturile, bine structurat, intr-un ambient rustic ornat.

 987. Personalul extrem de amabil, loca╚Ťia, micul dejun variat ╚Öi cu preparate tradi╚Ťionale

 988. Camerele sunt foarte curate, aranjate cu tot ce ai nevoie,foarte chic. Stafful este neasteptat de amabil si dragut. Mancarea de la restaurant este incredibil de buna, portii mari si preturi foarte acceptabile. Recomand clar!

 989. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situa╚Ťia poate pe viitor va fi mai bine

 990. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 991. locatie excelenta in centrul orasului foarte aproape de atractiile turistice de acolo se poate merge oriunde in Bucovina.

 992. Personalul responsabil de cur─â╚Ťenie si cel din restaurant,centrul spa , mancarea

 993. Personal ok, camera curata cu smart tv, pat confortabil. Fierbător, ceai, cafea si lapte în camera. Parcare supravegheata.

 994. Mic dejun,excelent, mancare super ok(complimente bucatarului!), personal amabil si servire rapida, curatenie maxima.

 995. Superb. Totul este nou. Loca╚Ťie centrala, cu parcare. Mic dejun foarte bun. Recomand! Vom reveni cu mare drag.

 996. Hotelul nou, servicii ok, personalul amabil (doamna de la recep╚Ťie… deosebit de receptiva ╚Öi atenta). Felicit─âri!!! 👏

 997. A fost foarte dr─âgu╚Ť apartamentul, este o doamna foarte simpatica care are grija de el. Este foarte curat, este mult spa╚Ťiu ╚Öi sunt multe facilita╚Ťi. Un raport calitate-pre╚Ť perfect.

 998. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 999. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 1000. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1001. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1002. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1003. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spa╚Ťios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discret─â ╚Öi nu ne-a deranjat ├«n timpul ╚Öederii noastre. Cu siguran╚Ť─â, c├ónd vom reveni ├«n zon─â, vom alege iar aceast─â loca╚Ťie.

 1004. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 1005. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 1006. Hotelul se afl─â chiar ├«n centrul ora╚Öului Gura Humorului. Chiar dac─â este situat ├«n intersec╚Ťie, nu e╚Öti deranjat din cauza traficului, nu se aude nimic. Camerele sunt foarte curate ╚Öi confortabile. Baia foarte curat─â ╚Öi ├«ngrijit─â. Micul-dejun este divers, cu bufet suedez, iar melci╚Öorii cu vanilie delicio╚Öi. 😂 Personalul este foarte amabil, at├ót la recep╚Ťie, c├ót ╚Öi la restaurant. Recomand pentru o vacan╚Ť─â ├«n Bucovina! ✨

 1007. Mia placut cazarea, dar orașul lasa de dorit. Păcat de peisajele din jur.

 1008. Locatia hotelului este foarte accesibila, chiar in centrul ora┼čului!

 1009. Mi-a placut mult casuta Vasile cea in care am stat si ideea in sine de a transmuta si reconditiona casele vechi. Pastrarea si pretuirea tezaurului nostru folcloric devenit viu, nu doar exponat de muzeu. Mi-a placut si faptul de a gasi haine originale cusute de mana pe panza de casa, cred ca este un concept destul de rar in Romania .

 1010. Totul a fost foarte bine: personalul, micul dejun, ambianta….. Pensiunea este de neratat alegand cazarea intr-o casa traditionala

 1011. Totul a fost de poveste. Lini╚Öte, confort ╚Öi voie bun─â! Mul╚Ťumim ╚Öi recomandam cu drag ╚Öi altor turi╚Öti! 😁

 1012. Patul foarte confortabil Amplasarea hotelului foarte buna Personal foarte bine preg─âtit Cur─â╚Ťenia ├«n camera Baia foarte curata ╚Öi spatioasa Micul dejun foarte bun

 1013. Personalul este foarte amabil. Curatenia, la superlativ. Meniul la restaurant, foarte variat.

 1014. Totul a fost la superlativ. Micul dejun a fost foarte bun, sunt 4 feluri la alegere, am incercat 3 feluri ╚Öi au fost super gustoase; de asemenea m├óncarea de la pr├ónz ╚Öi cin─â a fost foarte buna, recomand sa incercati cat mai multe feluri pentru c─â nu o s─â da╚Ťi gre╚Ö. Personalul este de nota 11+, tot ce i-am rugat s-a rezolvat, nu au spus niciodat─â c─â nu se poate. Nici la capitolul cur─â╚Ťenie nu avem nimic de repro╚Öat. Hotelul are parcare privat─â ╚Öi ├«n imediata apropiere se g─âsesc diverse magazine. Cu siguran╚Ť─â c├ónd vom mai ajunge in zona, prima op╚Ťiune de cazare ╚Öi de mas─â va fi Buchenland.

 1015. Loca╚Ťia, personalul, serviciile, m├óncarea (cu specific local), curtea pensiunii cu foi╚Öoare ╚Öi locuri de joaca pentru copii. Recomand cu c─âldur─â. ­čÖé

 1016. Totul a fost mai mult decat perfect, cu siguran╚Ť─â vom mai revenim!! Un loc linistit cu peisaje parca rupte din pove╚Öti, perfect pentru a evada cateva zile din agitatia orasului. Personalul foarte amabil, mai ales domnisoara Oana care a avut grij─â s─â nu ne lipseasc─â nimic, loca╚Ťia curata, ├«mprejurimile deosebite, m├óncarea traditioanala foarte, foarte buna – a ├«ntrecut orice asteptari, iar animalutele(din mini gradinuta zoologic─â) ne.au facut ╚Öederea mai pl─âcut─â.

 1017. Personal amabil curatenie + serviciu de schimbat prosoape si cos la baie zilnic amplasarea minunata si un loc de joaca generos pentru copii si petrecerea timpului liber in natura

 1018. locatia este extraordinara.pe un varf de deal,ai o priveliste de 360 de grade care iti incanta privirea. parcare imensa.personal dedicat clientilor.mic dejun tip bufet suedez.

 1019. Amplasamentul ideal, personalul foarte amabil, cu servicii de top, mic dejun excelent, meniul restaurantului diversificat cu preparate foarte gustoase și generoase. Recomand cu drag!

 1020. Locatia si privelistea excelenta ! Personal amabil !

 1021. Totul la superlativ. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, dot─âri, design, m├óncarea. Absolut totul a fost peste a╚Ötept─âri. Pre╚Ťuri mici pe partea de restaurant ╚Öi b─âuturi. Meniu foarte variat. V─â felicit pentru un a╚Öa hotel, pentru personal ╚Öi cur─â╚Ťenie. O s─â revin cu siguran╚Ť─â!

 1022. Cuno╚Öteam loca╚Ťia din exterior, ├«ns─â am fost ├«nc├ónta╚Ťi de-a dreptul c├ónd am folosit-o. Camerele sunt superbe, mobilate confortabil ╚Öi cu mult bun gust. Personal am fost ├«nc├óntat─â de paleta de culori folosit─â, de cur─â╚Ťenia exemplar─â ╚Öi amabilitatea extraordinar─â a personalului. Felicit─âri patronului, un om pl─âcut ╚Öi inteligent, care ╚Ötie c─â detaliile fac diferen╚Ťa! Ne-a pl─âcut micul dejun, ├«ncheiat cu lapte acru din partea casei, ╚Öi, cu siguran╚Ť─â, vom reveni pentru a gusta ╚Öi restul bucatelor, ├«ntr-un alt week-end! Am stat doar o noapte, ├«ns─â loca╚Ťia este aproape de Complexul Arini╚Ö din Gura Humorului ╚Öi permite efectuarea de drume╚Ťii ├«n Bucovina (Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa, Cacica etc) ╚Öi poate fi folosit─â ca punct de plecare cu u╚Öurin╚Ť─â. Felicit─âri ╚Öi mult spor!

 1023. Conditii excelente, personal ospitalier, servicii de calitate. Recomand

 1024. Vederea din spate care diminea╚Ťa la 6 te treze╚Öte cocosul lui Vecinul 😂

 1025. Forte frumos si curat.Recomand cu toata increderea.

 1026. Mi-a pl─âcut faptul ca pensiunea este una modern─â.

 1027. Sunte╚Ťi minuna╚Ťi. De╚Öi vremurile actuale ne pun multe piedici, voi r─âm├óne╚Ťi asa cum sunte╚Ťi. Bravo!!

 1028. Personal amabil,servicii bune, am cerut sa spal gecile contracost la spalatoria hotelului si au fost foarte amabili.

 1029. Amplasare excelenta, amabilitatea personalului si serviciile oferite ne-au facut sa ne simtim excelent. Iar privelistea oferita a intregit totul. Multumim!

 1030. O locatie excelenta: amenajat frumos, curat, curte interioara pentru parcare, restaurant cu meniu excelent, personal atent. Recomand cu caldura!

 1031. Locatie excelenta, masuri de siguranta anticovid foarte bune, recomand

 1032. Curatenia, personalul foarte atent, amabil, servire excelenta in restaurant! Toate facilitatile exista asa cum sunt prezentate pe site

 1033. Fabulos! Personalul foarte amabil. Foarte curat in camere. Micul-dejun bogat, si foarte bun, cu majoritatea preparatelor facute in casa, servit in restaurantul complexului. Raportul calitate-pret mai mult decat accesibil. Totul la superlativ! Cu siguranta vom reveni!

 1034. Totul a fost minunat! Personal discret, mic dejun excelent. Casa Anastasia- o poveste.

 1035. Ne-a pl─âcut loca╚Ťia, personalul foarte amabil si implicat, condi╚Ťiile foarte bune, caldura in camere. Micul dejun bogat si foarte bun. Totul la superlativ. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 1036. Terasa de pe acoperiș oferea o priveliște splendida. Mic dejun foarte bogat, mobilier modern.

 1037. Vederea din spate care diminea╚Ťa la 6 te treze╚Öte cocosul lui Vecinul 😂

 1038. Forte frumos si curat.Recomand cu toata increderea.

 1039. – patul este confortabil – camera este pl─âcut amenajata, – loca╚Ťia spa╚Ťioas─â at├ót in zona de restaurant c├ót ╚Öi ├«n celelalte spatii comune, – parcarea hotelul este disponibila f─âr─â taxa

 1040. Camera era moderna, foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi includea at├ót mobila, c├ót ╚Öi finisaje de calitate superioara. Patul ╚Öi salteaua de buna calitate ╚Öi foarte confortabile.

 1041. Am apreciat locatia, restaurantul, mancarea, servirea – raport calitate/pret foarte bun

 1042. Loca╚Ťia faina, camerele curate ╚Öi confortabile iar doamna care ne-a servit a fost foarte amabil─â. Mul╚Ťumim frumos!

 1043. Totul a fost excelent.Gazdele foarte amabile si primitoare.mancarea a fost delicioasa ├«n special ciorbele si pestele..afinata din partea casei excelenta. un tarc amenajat cu animale(,caprioare.cerbi.lame.caprite.iepurasi.diverse specii de pasari).loc de joaca pentru copii..recomand cu drag loca╚Ťia.

 1044. Gazdele foarte primitoare ╚Öi deschise la comunicare. Foarte bun─â organizare, camera cochet─â ╚Öi foarte curat─â. Lini╚Öte ╚Öi un peisaj minunat. M├óncare foarte bun─â. Curtea foarte mare, cu animalute (lebede, iepura╚Öi, caprioare) ╚Öi jocuri pt copii. Cu siguranta vom reveni ­čÖé

 1045. Micul dejun variat si foarte bun (bufet). Amplasarea hotelului este una buna, langa padure (liniste), parcarea este destul de spatioasa.

 1046. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, are televizor ╚Öi balcon ├«n ambele camere. La spa am f─âcut programare ╚Öi am fost doar noi. Micul dejun este super, locul de joac─â este mare, copiii au fost ├«nc├ónta╚Ťi.

 1047. Curatenia,amplasarea si personalul,micul dejun foarte bogat.

 1048. Este amplasat in centrul orasului, aproape de tot ce trebuie vazut, mic dejun bun, camera excelenta, cu o vedere excelenta.

 1049. Camere curate si spatioase, personal foarte amabil si primitor. Localizare buna in centrul orasului, multe obiective turistice in imprejurimi.

 1050. Un hotel caruia nu am nimic de reprosat, servicii de nota 10: curatenie exemplara, mic dejun bogat si gustos, amplasarea hotelului in centrul orasului cu locuri de parcare, personalul foarte amabil. Va multumesc!

 1051. Micul dejun este excelent, mai ales c─â exist─â 4 variante, deci ai de unde alege ╚Öi satisface orice dorin╚Ťe. Tot personalul este foarte dr─âgu╚Ť, atent ╚Öi primitor. Hotelul este amplasat foarte aproape de centru ╚Öi este foarte curat.

 1052. Totul e nou. Personalul foarte amabil. Mâncare bună. Parcare inclusa in curte.

 1053. Hotelul arata impecabil, camerele noi, curate, spa╚Ťioase.Personalul foarte amabil, m├óncarea bun─â.Vom reveni si cu alte ocazii.Mentionez ca am avut camera family, cu pat dublu, mare, confortabil si canapea extensibila pentru fetita noastr─â.Hotelul arata asa cum apare ├«n fotografii.Se respecta normele COVID.

 1054. – patul este confortabil – camera este pl─âcut amenajata, – loca╚Ťia spa╚Ťioas─â at├ót in zona de restaurant c├ót ╚Öi ├«n celelalte spatii comune, – parcarea hotelul este disponibila f─âr─â taxa

 1055. Camera era moderna, foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi includea at├ót mobila, c├ót ╚Öi finisaje de calitate superioara. Patul ╚Öi salteaua de buna calitate ╚Öi foarte confortabile.

 1056. Am apreciat locatia, restaurantul, mancarea, servirea – raport calitate/pret foarte bun

 1057. Locatia, camera curata, staff-ul foarte ospitalier, ff cald, mic dejun fff bun, motivele traditionale, casutele super frumoase

 1058. Gazda foarte ospitaliera si tot personalul amabil. Micul dejun exceptional. Curatenie exemplara. Locatie de poveste.

 1059. Amabilitate,curatenie,o fila rupta din poveste…Micul dejun excelent,cu produse traditionale ff gustoase si proaspete!

 1060. Vila arata exceptional, ne-a depasit asteptarile. Bucataria dotata complet. Nota 10+ si pentru foisor si fire pit ­čÖé Multumim Andreea pentru toate recomandarile.

 1061. Locatia este absolut superba. Curtea este extrem de generoasa, la fel ca si spatiile comune (foarte numeroase de altfel). Bucataria dotata complet, masina de spalat vase prinde foarte bine la gasca asa numeroasa. Gazdele sunt extrem de atente la detalii si foarte orientate spre client, fac o treaba excelenta.

 1062. Totul a fost la superlativ – Chalet-ul are un design deosebit, fiind totodata extrem de confortabil. Curtea este de asemenea foarte frumos amenajata, cu foisor si gratar.

 1063. Mâncarea de la restaurant de nota 10 , mult și bun

 1064. Foarte curat, personal amabil, in camere este cald si placut.

 1065. Mancarea, personalul care te asculta, baile foarte ok, curatenia.

 1066. Mancarea, in general, foarte buna! Personalul amabil, locatia.

 1067. Totul minunat! Mancarea excelenta! Recomand ciorba de burt─â si coastele suculente cu cartofi wedges. Foarte curat totul! Zona spa cu rezervare ceea ce iti ofera intimitate si super bine de luat in calcul si dup─â perioada pandemiei. Felicit─âri pentru aceast─â loca╚Ťie deosebit─â! Suntem clien╚Ťi fideli si revenim cu drag!

 1068. Micul dejun variat si foarte bun (bufet). Amplasarea hotelului este una buna, langa padure (liniste), parcarea este destul de spatioasa.

 1069. Gazde ospitaliere, mancare buna,restaurant frumos decorat cu trofee vanatoresti, curat, pozitie buna pentru explorarea obiectivelor turistice din zona, curte frumoasa cu masute de lemn sub padure si o mini gradina zoologica. Nu ratati afinata preparata de gazde!

 1070. Loca╚Ťia faina, camerele curate ╚Öi confortabile iar doamna care ne-a servit a fost foarte amabil─â. Mul╚Ťumim frumos!

 1071. Totul a fost excelent.Gazdele foarte amabile si primitoare.mancarea a fost delicioasa ├«n special ciorbele si pestele..afinata din partea casei excelenta. un tarc amenajat cu animale(,caprioare.cerbi.lame.caprite.iepurasi.diverse specii de pasari).loc de joaca pentru copii..recomand cu drag loca╚Ťia.