Cazare ieftina Keramoti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adonis si Dorina Vulpescu din Fantanele, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adonis si Dorina Vulpescu din Fantanele, jud. DoljCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 • Severin si Aurelian Mureșan din Camarzani, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Keramotí, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Severin si Aurelian Mureșan din Camarzani, jud. SuceavaCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 • Anabela si Florin Cotescu din Doba, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Anabela si Florin Cotescu din Doba, jud. Satu MareCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 • Simina si Alice Negru din Poiana, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Keramotí, Makedonia, Grecia!

  (Simina si Alice Negru din Poiana, jud. IasiCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 • Panait si Rafael Cămătaru din Calinestii de Sus, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Keramotí, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Panait si Rafael Cămătaru din Calinestii de Sus, jud. MehedintiCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 • Dana si Barbu Bratu din Lunca Jaristei, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Keramotí, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Keramotí, Makedonia, Grecia.

  (Dana si Barbu Bratu din Lunca Jaristei, jud. BuzauCazare in Keramotí, Makedonia, Grecia pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 2. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 3. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 4. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 5. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 6. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 7. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 8. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 9. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 10. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 11. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 12. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 13. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 14. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 15. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 16. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 17. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 18. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 19. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 20. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 21. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 22. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 23. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 24. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 25. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 26. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 27. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 28. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 29. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 30. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 31. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 32. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 33. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 34. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 35. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 36. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 37. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 38. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 39. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 40. It was a pleasure to be in this hotel with my family. It is very close to the beach and to all the restaurants on the pedestrian street. Very nice stay and kind hosts.

 41. The hotel was brand new, everything was superb from the beautifully decorated rooms, to the friendly and helpful staff. The room was pristine, fully airconditioned and spacious. The location was convenient for beach access and close to stores and nightlife. Would definitely stay there again!!!!

 42. Love the Smart TVs in the rooms, the bed was super comfy! Very stylish and premium feel!

 43. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 44. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 45. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 46. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 47. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 48. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 49. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 50. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 51. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 52. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 53. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 54. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 55. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 56. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 57. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 58. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 59. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 60. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 61. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 62. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 63. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 64. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 65. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 66. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 67. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 68. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 69. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 70. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 71. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 72. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 73. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 74. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 75. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 76. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 77. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 78. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 79. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 80. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 81. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 82. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 83. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 84. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 85. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 86. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 87. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 88. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 89. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 90. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 91. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 92. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 93. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 94. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 95. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 96. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 97. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 98. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 99. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 100. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 101. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 102. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 103. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 104. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 105. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 106. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 107. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 108. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 109. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 110. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 111. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 112. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 113. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 114. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 115. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 116. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 117. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 118. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 119. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 120. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 121. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 122. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 123. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 124. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 125. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 126. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 127. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 128. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 129. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 130. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 131. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 132. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 133. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 134. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 135. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 136. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 137. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 138. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 139. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 140. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 141. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 142. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 143. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 144. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 145. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 146. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 147. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 148. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 149. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 150. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 151. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 152. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 153. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 154. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 155. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 156. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 157. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 158. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 159. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 160. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 161. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 162. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 163. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 164. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 165. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 166. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 167. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 168. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 169. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 170. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 171. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 172. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 173. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 174. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 175. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 176. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 177. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 178. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 179. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 180. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 181. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 182. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 183. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 184. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 185. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 186. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 187. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 188. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 189. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 190. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 191. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 192. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 193. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 194. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 195. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 196. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 197. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 198. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 199. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 200. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 201. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 202. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 203. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 204. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 205. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 206. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 207. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 208. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 209. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 210. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 211. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 212. Perfect location – right between the Paralia beach bar and the center of Keramoti. The apartment had very clean and spacious rooms and terrace.

 213. Everything was great! A lovely place -clean, well arranged and with a perfect location. It’s closed to the beach, the port and the Main Street.

 214. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 215. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 216. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 217. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 218. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 219. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 220. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 221. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 222. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 223. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 224. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 225. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 226. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 227. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 228. Георги mai 4, 2019 at 3:14 am

  Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 229. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 230. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 231. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 232. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 233. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 234. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 235. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 236. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 237. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 238. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 239. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 240. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 241. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 242. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 243. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 244. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 245. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 246. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 247. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 248. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 249. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 250. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 251. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 252. The apartment is very nice, well- equipped, clean and it’s close to the beach. The host is very kind and helpful.

 253. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 254. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 255. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 256. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 257. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 258. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 259. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 260. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 261. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 262. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 263. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 264. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 265. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 266. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 267. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 268. Totul a fost perfect și impecabil , începând de la colaborarea cu gazda atât înainte cât și pe parcursul vacantei , confortul locuinței , amplasarea fața de plaja și de portul către Thassos , totul a fost conform descrierilor .

 269. Really nice place – clean and close enough to anything you need (beach, restaurants, shops). Very quite and the staff was kind and smiling all the time. Recommended!

 270. Clean, close to the port and the street with restaurants. I liked wide and light rooms indeed.

 271. The apartment is a great value for money; it is spacious, well equipped, and clean. Everything one could need is provided. It is situated close to the port and beach.

 272. Everything was perfect. The host is very friendly. The apartment is clean, modern and stylish. It has everything you need in the kitchen. There is a barbecue with big table on the balcony. Big sofa in the kitchen, that becomes into 2 person bed. Personal waundry machine. It’s close to the beach, the ferryboat and to the restaurants.

 273. На добро разположение – близо до пристанището, заведения и плажа. Апартамента е с просторни стаи и големи тераси около целият апартамент.

 274. Totul perfect . Curat , aproape de mare . Apartament mare . Gazda foarte primitoare . Multumim pentru tot

 275. It was lovely stay for me and my family! The accommodation was great, rooms were clean and very luxury to be honest! We had great kitchen to cook stuff, table with chairs outside to enjoy the weather as well! The bathroom was perfect too. The beach is just 3 mins walk – it’s open one, not private. The local supermarket is 5-10 mins walk, the city centre with all the restaurants too. Few times as a present we got delicious morning treats from the property owners so they made us feel very special. Love it! Loved the stay in Politakis Apartments! Highly Recommended!!!!

 276. Everything was perfect, clean room and very welcoming and nice host, very close to the beach

 277. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 278. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 279. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 280. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 281. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 282. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 283. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 284. Foarte curat, personal amabil și serviabil, modern, aproape de port.

 285. Personalul foarte amabil, atent la nevoile clientului. Curatenia, micul dejun foarte bun, am servit pranzul care a fost de calitate si gustos. Designul modern al hotelului cu dotari de calitate.

 286. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 287. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 288. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 289. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 290. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 291. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 292. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 293. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 294. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 295. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 296. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 297. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 298. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 299. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 300. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 301. Totul a fost perfect și impecabil , începând de la colaborarea cu gazda atât înainte cât și pe parcursul vacantei , confortul locuinței , amplasarea fața de plaja și de portul către Thassos , totul a fost conform descrierilor .

 302. Really nice place – clean and close enough to anything you need (beach, restaurants, shops). Very quite and the staff was kind and smiling all the time. Recommended!

 303. Clean, close to the port and the street with restaurants. I liked wide and light rooms indeed.

 304. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 305. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 306. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 307. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 308. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 309. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 310. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 311. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 312. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 313. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 314. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 315. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 316. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 317. Foarte curat, personal amabil și serviabil, modern, aproape de port.

 318. Personalul foarte amabil, atent la nevoile clientului. Curatenia, micul dejun foarte bun, am servit pranzul care a fost de calitate si gustos. Designul modern al hotelului cu dotari de calitate.

 319. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 320. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 321. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 322. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 323. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 324. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 325. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 326. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 327. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 328. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 329. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 330. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 331. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 332. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 333. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 334. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 335. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 336. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 337. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 338. All was great – there even was a small coffee machine and a toaster in the kitchen. All needed was available. Two terraces, one with small table and three chairs – ideal for the morning coffee. The host was very kind. I reccomend highly this place – great price/quality ratio!

 339. Lovely apartment- very clean and comfortable. I recommend it. Wonderful hosts – very good smiling people, just the best. The apartment is close to the beach.

 340. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 341. Everything great very clean new apartment,nice kind owner,in center,5 minutes to beach by walking.neighbours nice too everyone says hi to eachother.if I go definetly stay there

 342. I STRONGLY RECOMMEND! The apartment is very clean and beautiful. It’s location is both close to the beach (7 min walking distance) and the ferry (2 min). The rooms are very comfortable and there are all you need for even long stay (washing machine, kitchen with full equipment).

 343. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 344. Foarte curat, personal amabil și serviabil, modern, aproape de port.

 345. Personalul foarte amabil, atent la nevoile clientului. Curatenia, micul dejun foarte bun, am servit pranzul care a fost de calitate si gustos. Designul modern al hotelului cu dotari de calitate.

 346. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 347. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 348. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 349. Locatia (in port), design-ul, linistea, confortul, accesibil, aproape de tot ce ai nevoie.

 350. Cladirea placut decorata si amplasarea in port si in apropierea promenadei si a magazinelor.

 351. Very nice stuff, excellent accomodation, I recommend

 352. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 353. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 354. Pat confortabil, internetul bun, bucătăria foarte utila, apartamentul frumos și modern

 355. Amplasarea hotelului si spatiul oferit de apartament merita banii.

 356. Apartamentul cu 2 dormitoare ok , bucatarie ok , AC,

 357. The staff was friendly, location of the property is near to the center of town and the pear.

 358. Very clean, nice view from the terrace, well equipped kitchen, good value for the money.

 359. Тhe hotel was close to the beach. the staff were nice and helpful, all the furnishings were new

 360. We arrived at 1.30 a.m. and somebody was waiting for us, calling us while being on the way to see if we were ok. Nice location, nice view, very nice staff. Thank you!

 361. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 362. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 363. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 364. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 365. dimensiunea camerei si a baii, terasa, mobilierul, pozitia hotelului, parcarea.

 366. Locația,pozitia camerei,faptul că e aer condiționat,prosoape și lenjerie curate!

 367. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 368. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 369. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 370. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 371. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 372. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 373. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 374. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 375. Top location – 3 minutes away from the beach. Very quiet and relaxing. The balcony was very comfortable. The furniture was surprisingly new and modern.

 376. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 377. The host was perfect and everything in the apartment was perfect.

 378. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 379. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 380. All was great – there even was a small coffee machine and a toaster in the kitchen. All needed was available. Two terraces, one with small table and three chairs – ideal for the morning coffee. The host was very kind. I reccomend highly this place – great price/quality ratio!

 381. Lovely apartment- very clean and comfortable. I recommend it. Wonderful hosts – very good smiling people, just the best. The apartment is close to the beach.

 382. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 383. Apartamentul este amenajat și mobilat lux. Bucătăria utilată foarte bine, terasa primitoare și amenajată excepțional. Plaja la 100 m cu nisip fin.

 384. Gazdele au fost OK.Linistea si apropierea de plaja au fost plusuri.Plaja este cu nisip fin si intrarea in mare este accesibila copiilor. Nu sunt pietre in mare si apa este curata.

 385. Very clean, friendly staff, appartment is equipped with all you need. We would visit again.

 386. Very clean, nice view from the terrace, well equipped kitchen, good value for the money.

 387. Тhe hotel was close to the beach. the staff were nice and helpful, all the furnishings were new

 388. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 389. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 390. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 391. Mi-au placut curtea mica, dar fermecatoare, plantele atent alese, locatia pensiunii si personalul foarte amabil, gata sa rezolve orice probleme ale noastre.

 392. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 393. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 394. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 395. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 396. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 397. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 398. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 399. Everything was good. Good location, very clean, the host was very kind woman. The apartaments was big and has everything you need

 400. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 401. The host was perfect and everything in the apartment was perfect.

 402. Absolutely fantastic apartment. The host was very friendly and helpful and we had a great stay! Will visit again!

 403. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 404. All was great – there even was a small coffee machine and a toaster in the kitchen. All needed was available. Two terraces, one with small table and three chairs – ideal for the morning coffee. The host was very kind. I reccomend highly this place – great price/quality ratio!

 405. Lovely apartment- very clean and comfortable. I recommend it. Wonderful hosts – very good smiling people, just the best. The apartment is close to the beach.

 406. The hotel is great. Location, rooms, everything was perfect. The staff also was extremely polite.

 407. Very clean, friendly staff, appartment is equipped with all you need. We would visit again.

 408. Very clean, nice view from the terrace, well equipped kitchen, good value for the money.

 409. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 410. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 411. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 412. Mi-au placut curtea mica, dar fermecatoare, plantele atent alese, locatia pensiunii si personalul foarte amabil, gata sa rezolve orice probleme ale noastre.

 413. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 414. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 415. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 416. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 417. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 418. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 419. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 420. Everything was good. Good location, very clean, the host was very kind woman. The apartaments was big and has everything you need

 421. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 422. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 423. The host was perfect and everything in the apartment was perfect.

 424. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 425. All was great – there even was a small coffee machine and a toaster in the kitchen. All needed was available. Two terraces, one with small table and three chairs – ideal for the morning coffee. The host was very kind. I reccomend highly this place – great price/quality ratio!

 426. Lovely apartment- very clean and comfortable. I recommend it. Wonderful hosts – very good smiling people, just the best. The apartment is close to the beach.

 427. Locația chiar la debarcader, pe esplanadă, balconul mare pt uscat prosoapele de plaja plus 2 scaune si masă, aerul condiționat, frigider încăpător pt bere si sucuri plus apă, paturile ok, chiar dacă nu s-a schimbat lenjeria tot sejurul.

 428. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 429. Amplasarea si amabilitatea personalului sunt avantajele acestei locatii.

 430. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 431. camera curata. foarte aproape de plaja si de ferryboat ..o cameră mare si confortabila

 432. Lângă plaja Coco Beach, aproape de port și de toate tavernele. Atmosfera prieteneasca, personal amabil. Totul a fost minunat!

 433. Mi-au placut curtea mica, dar fermecatoare, plantele atent alese, locatia pensiunii si personalul foarte amabil, gata sa rezolve orice probleme ale noastre.

 434. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 435. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 436. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 437. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 438. Curatenie impecabila, spatios, aproape de plaja, port, taverne, supermarket

 439. The hotel is great. Location, rooms, everything was perfect. The staff also was extremely polite.

 440. Very clean, friendly staff, appartment is equipped with all you need. We would visit again.

 441. Very clean, nice view from the terrace, well equipped kitchen, good value for the money.

 442. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 443. All was great – there even was a small coffee machine and a toaster in the kitchen. All needed was available. Two terraces, one with small table and three chairs – ideal for the morning coffee. The host was very kind. I reccomend highly this place – great price/quality ratio!

 444. Lovely apartment- very clean and comfortable. I recommend it. Wonderful hosts – very good smiling people, just the best. The apartment is close to the beach.

 445. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 446. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 447. The host was perfect and everything in the apartment was perfect.

 448. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 449. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 450. The host was perfect and everything in the apartment was perfect.

 451. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 452. Gazda extraordinar de atenta la necesitatile oaspetilor,locatie foarte curata,foarte aproape de plaja,excelenta locatie pt cei care doresc sa faca plaja si baie in mare sau vor sa mearga in Tassos

 453. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 454. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 455. Locația chiar la debarcader, pe esplanadă, balconul mare pt uscat prosoapele de plaja plus 2 scaune si masă, aerul condiționat, frigider încăpător pt bere si sucuri plus apă, paturile ok, chiar dacă nu s-a schimbat lenjeria tot sejurul.

 456. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 457. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 458. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 459. Locația chiar la debarcader, pe esplanadă, balconul mare pt uscat prosoapele de plaja plus 2 scaune si masă, aerul condiționat, frigider încăpător pt bere si sucuri plus apă, paturile ok, chiar dacă nu s-a schimbat lenjeria tot sejurul.

 460. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 461. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 462. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 463. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 464. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 465. The apartment was very clean and well maintained. The location is superb.

 466. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 467. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 468. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 469. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 470. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 471. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 472. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 473. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 474. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 475. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 476. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 477. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 478. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 479. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 480. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 481. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 482. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 483. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 484. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 485. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 486. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 487. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 488. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 489. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 490. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 491. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 492. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 493. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 494. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 495. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 496. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 497. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 498. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 499. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 500. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 501. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 502. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 503. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 504. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 505. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 506. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 507. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 508. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 509. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 510. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 511. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 512. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 513. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 514. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 515. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 516. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 517. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 518. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 519. Locația chiar la debarcader, pe esplanadă, balconul mare pt uscat prosoapele de plaja plus 2 scaune si masă, aerul condiționat, frigider încăpător pt bere si sucuri plus apă, paturile ok, chiar dacă nu s-a schimbat lenjeria tot sejurul.

 520. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 521. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 522. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 523. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 524. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 525. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 526. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 527. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 528. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 529. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 530. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 531. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 532. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 533. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 534. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 535. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 536. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 537. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 538. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 539. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 540. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 541. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 542. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 543. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 544. Locația este cu 10 + la 200 m de plajă, apartament spațios, dotat cu tot ceea ce este nevoie, terase mari, doamnele care vin zilnic să facă curățenie.

 545. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 546. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 547. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 548. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 549. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 550. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 551. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 552. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 553. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 554. The best please, near to beautiful beach. I hope to return very soon.

 555. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 556. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 557. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 558. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 559. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 560. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 561. Locația chiar la debarcader, pe esplanadă, balconul mare pt uscat prosoapele de plaja plus 2 scaune si masă, aerul condiționat, frigider încăpător pt bere si sucuri plus apă, paturile ok, chiar dacă nu s-a schimbat lenjeria tot sejurul.

 562. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 563. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 564. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 565. Totul de nota 10 apartament foarte spațios curat mobilier nou bucătărie mare bravo.

 566. Great veranda and great location just next to the beach

 567. Schöne Terrasse, super ruhige Lage und das beste Bett, das wir in Griechenland bisher hatten. Komplett ausgestattetes Apartment, Fernseher brauchen wir im Urlaub nicht 😃, deshalb dazu keine Beurteilung.

 568. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 569. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 570. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 571. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 572. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 573. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 574. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 575. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 576. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 577. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 578. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 579. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 580. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 581. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 582. The location is amazing. Just cross the street and you are on a wide sandy beach, a minute away from a laid-back beach bar. Cleaned the room regularly. Cool and shady back yard.

 583. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 584. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 585. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 586. Totul de nota 10 apartament foarte spațios curat mobilier nou bucătărie mare bravo.

 587. Great veranda and great location just next to the beach

 588. Schöne Terrasse, super ruhige Lage und das beste Bett, das wir in Griechenland bisher hatten. Komplett ausgestattetes Apartment, Fernseher brauchen wir im Urlaub nicht 😃, deshalb dazu keine Beurteilung.

 589. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 590. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 591. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 592. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 593. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 594. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 595. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 596. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 597. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 598. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 599. The best please, near to beautiful beach. I hope to return very soon.

 600. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 601. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 602. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 603. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 604. Gazda placuta si foarte amabila, confortul din camera, amplasarea vilei la 5 min. de plaja cu nisip fin, restaurant si supermarket in imediata apropiere.

 605. Gazda foarte ok! Locația lângă plaja! Vremea super!

 606. The location is amazing. Just cross the street and you are on a wide sandy beach, a minute away from a laid-back beach bar. Cleaned the room regularly. Cool and shady back yard.

 607. It was clean, the staff – really friendly. There was a space where to park the car.

 608. Домакинът е изключитлно любезна дама. Получихме спокойствието и уюта на дом. Всичко беше абсолютно удовлетворяващо.

 609. Широк, удобен апартамент. Чисто и спретнато, с всичко необходимо.

 610. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 611. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 612. Ich hatte einen späteren Flug. Darauf haben die Gastgeber, ein überaus freundliches Ehepaar, nicht nur Rücksicht genommen, sondern sogar meinen Transfer organisiert. Da ich allein angereist war, dazu um 23 Uhr, war es eine sehr aufmerksame Geste, die ich sehr zu schätzen wusste. Am nächsten Tag morgens hat mich Aspasia (so heißt die Gastgeberin) liebenswürdig zum Hafen begleitet, wo ich eine Fähre zur Weiterfahrt nach Thassos genommen habe.

 613. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 614. Foarte curat, personal amabil și serviabil, modern, aproape de port.

 615. Personalul foarte amabil, atent la nevoile clientului. Curatenia, micul dejun foarte bun, am servit pranzul care a fost de calitate si gustos. Designul modern al hotelului cu dotari de calitate.

 616. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 617. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 618. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 619. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 620. The apartment has all the amenities needed to stay there. The location is exceptional- 2 minutes from the beach and if you are in the larger apartments there is a view of the sea. The hosts are nice and helpful.

 621. Great location, big, clean and shiny apartment, great service, reasonable prices. I will recommend Ourania to all my Canadian and Bulgarian friends.

 622. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 623. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 624. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 625. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 626. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 627. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 628. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 629. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 630. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 631. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 632. The apartment has all the amenities needed to stay there. The location is exceptional- 2 minutes from the beach and if you are in the larger apartments there is a view of the sea. The hosts are nice and helpful.

 633. Great location, big, clean and shiny apartment, great service, reasonable prices. I will recommend Ourania to all my Canadian and Bulgarian friends.

 634. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 635. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 636. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 637. A bit far from ferry boat but beach, restaurant and shop are just around the corner.

 638. Апартаментът е съвсем близо до плажа. На около 50м има голям хранителен магазин, ресторант и заведение за кафе и закуски.

 639. Стаите бяха чисти и просторни и разполагаха с всякакво обзавеждане. Локацията на хотела е добра, но отдалечена от централната част на селото.

 640. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 641. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 642. Ich hatte einen späteren Flug. Darauf haben die Gastgeber, ein überaus freundliches Ehepaar, nicht nur Rücksicht genommen, sondern sogar meinen Transfer organisiert. Da ich allein angereist war, dazu um 23 Uhr, war es eine sehr aufmerksame Geste, die ich sehr zu schätzen wusste. Am nächsten Tag morgens hat mich Aspasia (so heißt die Gastgeberin) liebenswürdig zum Hafen begleitet, wo ich eine Fähre zur Weiterfahrt nach Thassos genommen habe.

 643. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 644. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 645. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 646. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 647. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 648. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 649. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 650. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 651. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 652. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 653. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 654. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 655. I was only in Keramoti for one night and with the host being willing to point out and share places to go, it helped me get the most out of my stay. It was a brilliant place to stay and I’d stay again in a heartbeat!

 656. Everything was beautiful. We had all we needed in this apartment. It is close to the beach and Artista Supermarket. It is 5 minutes away from taverns and shops on the other side, ferry boat side. Beach is superb, you walk through a small pin forest then enter the sea………Heaven in Earth.

 657. Nice apartment, fully equipped. Perfect for a couple with small child if they need some private space when the small one is sleeping. Also good for a family with 2 children as there is a couch in the living room. Close to the beach, very close to the biggest supermarket. The host was more than kind and helpful. The apartment seems to be furnished and kept like for private use not for guests.

 658. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 659. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 660. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 661. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 662. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 663. Ich hatte einen späteren Flug. Darauf haben die Gastgeber, ein überaus freundliches Ehepaar, nicht nur Rücksicht genommen, sondern sogar meinen Transfer organisiert. Da ich allein angereist war, dazu um 23 Uhr, war es eine sehr aufmerksame Geste, die ich sehr zu schätzen wusste. Am nächsten Tag morgens hat mich Aspasia (so heißt die Gastgeberin) liebenswürdig zum Hafen begleitet, wo ich eine Fähre zur Weiterfahrt nach Thassos genommen habe.

 664. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 665. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 666. Everything was perfect, great brand new apartment furnished with style

 667. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 668. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 669. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 670. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 671. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 672. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 673. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 674. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 675. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 676. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 677. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 678. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 679. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 680. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 681. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 682. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 683. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 684. Ich hatte einen späteren Flug. Darauf haben die Gastgeber, ein überaus freundliches Ehepaar, nicht nur Rücksicht genommen, sondern sogar meinen Transfer organisiert. Da ich allein angereist war, dazu um 23 Uhr, war es eine sehr aufmerksame Geste, die ich sehr zu schätzen wusste. Am nächsten Tag morgens hat mich Aspasia (so heißt die Gastgeberin) liebenswürdig zum Hafen begleitet, wo ich eine Fähre zur Weiterfahrt nach Thassos genommen habe.

 685. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 686. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 687. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 688. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 689. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 690. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 691. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 692. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 693. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 694. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 695. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 696. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 697. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 698. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 699. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 700. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 701. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 702. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 703. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 704. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 705. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 706. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 707. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 708. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 709. It was great vacation. Very clean apartment. Dimitra was kind and helpful. I recommend it.

 710. Perfect place in the center 5 minutes walk to 2 beaches realy nice place.

 711. Very nice owners and tastefully decorated sweet&big apartment. Superb location. We were upset we couldn’t have enough time to enjoy the place.

 712. Delightful hosts! They even asked us to breakfast and gave us treats to take with us. Very quiet location, close to everything. Coffee machines. Comfy bed and pillows.

 713. The hosts were great, they were waiting for us with a warm welcome preparation, home made cakes and smiles on their faces! The place was one of the cleanest I’ve ever been, the location is superb, just a few mins from the beach and the harbor. Everything was more than perfect!

 714. The owners are great, they make you feel welcome and comfortable. Accommodation is just perfectly equipped, beautiful garden where you can enjoy your coffee and barbeque if you wish. The owner Sofia on our leaving had prepared delicious pie and some traditional cookies and we really felt like wanting to stay at this nice place more and more. Definitely recommending it.

 715. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 716. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 717. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 718. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 719. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 720. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 721. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 722. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 723. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 724. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 725. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 726. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 727. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 728. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 729. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 730. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 731. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 732. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 733. It was great vacation. Very clean apartment. Dimitra was kind and helpful. I recommend it.

 734. Perfect place in the center 5 minutes walk to 2 beaches realy nice place.

 735. Very nice owners and tastefully decorated sweet&big apartment. Superb location. We were upset we couldn’t have enough time to enjoy the place.

 736. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 737. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 738. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 739. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 740. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 741. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 742. Locația deosebita, gazdele, totul… Vom reveni cu drag.

 743. The host was very welcoming and took very good care of everything during the entire stay.

 744. Welcome hosts, comfortable apartment, linen changed often

 745. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 746. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 747. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 748. Delightful hosts! They even asked us to breakfast and gave us treats to take with us. Very quiet location, close to everything. Coffee machines. Comfy bed and pillows.

 749. The hosts were great, they were waiting for us with a warm welcome preparation, home made cakes and smiles on their faces! The place was one of the cleanest I’ve ever been, the location is superb, just a few mins from the beach and the harbor. Everything was more than perfect!

 750. The owners are great, they make you feel welcome and comfortable. Accommodation is just perfectly equipped, beautiful garden where you can enjoy your coffee and barbeque if you wish. The owner Sofia on our leaving had prepared delicious pie and some traditional cookies and we really felt like wanting to stay at this nice place more and more. Definitely recommending it.

 751. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 752. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 753. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 754. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 755. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 756. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 757. Nice location, the cleaning ladies were extremley nice and kept the apartament clean and cozy through the whole visit, facilities were good, we had everything needed.

 758. Kind hosts and clean appartment, everything was just great

 759. Clean and comfortable. Great location and friendly staff.

 760. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 761. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 762. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 763. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 764. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 765. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 766. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 767. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 768. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 769. Delightful hosts! They even asked us to breakfast and gave us treats to take with us. Very quiet location, close to everything. Coffee machines. Comfy bed and pillows.

 770. The hosts were great, they were waiting for us with a warm welcome preparation, home made cakes and smiles on their faces! The place was one of the cleanest I’ve ever been, the location is superb, just a few mins from the beach and the harbor. Everything was more than perfect!

 771. The owners are great, they make you feel welcome and comfortable. Accommodation is just perfectly equipped, beautiful garden where you can enjoy your coffee and barbeque if you wish. The owner Sofia on our leaving had prepared delicious pie and some traditional cookies and we really felt like wanting to stay at this nice place more and more. Definitely recommending it.

 772. Nice location, the cleaning ladies were extremley nice and kept the apartament clean and cozy through the whole visit, facilities were good, we had everything needed.

 773. Kind hosts and clean appartment, everything was just great

 774. Clean and comfortable. Great location and friendly staff.

 775. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 776. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 777. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 778. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 779. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 780. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 781. Locația deosebita, gazdele, totul… Vom reveni cu drag.

 782. The host was very welcoming and took very good care of everything during the entire stay.

 783. Welcome hosts, comfortable apartment, linen changed often

 784. The lady host is very kind. Top location near the big beach, beach bar and camping site. Great service, nice terraces. One of the chairs tore and they replaced it immediately without any problems.

 785. Clean room. Great view and green garden. 200m from the center, but a quiete place.

 786. Хотелът е разположен много близо до плажа и до пристанището, където се намират повечето ресторантчета и заведения за хранене. Домакините са много любезни и професионално ориентирани хора. Студиото, в което отседнах беше достатъчно просторно и удобно. Хотелът има голям двор с барбекю.

 787. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 788. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 789. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 790. Nice apartment, close to the beach and the city center. The host was also very friendly and hospitable

 791. It was wonderful!! Next to beach (solitare sau crowded for you to decide). The apartment was clean (each 2 days the cleanup lady comes). All the facility in the kitchen, large terrace, iron board, tv, hairdrayer. The owner very polite, helpful, very discreet! The port is near (if you want to spend a day in Thassos) , restaurants, supermarket! We will come back for sure!

 792. It`s a quite big and spacious appartment, wery well furnished and equipped, clean and with 2 big terraces. The location is wondeful – close to the beach and close to the centre. I would stay again there if I visit Keramoti in future.

 793. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 794. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 795. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 796. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 797. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 798. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 799. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 800. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 801. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 802. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 803. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 804. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 805. Locația deosebita, gazdele, totul… Vom reveni cu drag.

 806. The host was very welcoming and took very good care of everything during the entire stay.

 807. Welcome hosts, comfortable apartment, linen changed often

 808. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 809. The location is fine ! About 150 m to the sea, with unglazed beach, fine sand and clear water, with Thassopoula in front of us, and Thassos in backgraound ! A large parking place just between us and the beach.

 810. Special thanks to the owner…. nice and clean place.

 811. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 812. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 813. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 814. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 815. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 816. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 817. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 818. The location is fine ! About 150 m to the sea, with unglazed beach, fine sand and clear water, with Thassopoula in front of us, and Thassos in backgraound ! A large parking place just between us and the beach.

 819. Special thanks to the owner…. nice and clean place.

 820. Nice apartment, close to the beach and the city center. The host was also very friendly and hospitable

 821. It was wonderful!! Next to beach (solitare sau crowded for you to decide). The apartment was clean (each 2 days the cleanup lady comes). All the facility in the kitchen, large terrace, iron board, tv, hairdrayer. The owner very polite, helpful, very discreet! The port is near (if you want to spend a day in Thassos) , restaurants, supermarket! We will come back for sure!

 822. It`s a quite big and spacious appartment, wery well furnished and equipped, clean and with 2 big terraces. The location is wondeful – close to the beach and close to the centre. I would stay again there if I visit Keramoti in future.

 823. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 824. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 825. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 826. Locația deosebita, gazdele, totul… Vom reveni cu drag.

 827. The host was very welcoming and took very good care of everything during the entire stay.

 828. Welcome hosts, comfortable apartment, linen changed often

 829. Proprietara amabila, apartamentul dispune de o terasa frumoasa si se afla aproape de plaja iar în vecinătate se afla un restaurat cu mâncare foarte bună.

 830. Everything was great. Really clean and tidy place. Great location, the house lady was extremely nice. Would highly recommend it.

 831. The property was clean and comfortable, the staff were friendly and helpful. We had really nice holiday.

 832. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 833. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 834. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 835. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 836. Foarte curat, personal amabil și serviabil, modern, aproape de port.

 837. Personalul foarte amabil, atent la nevoile clientului. Curatenia, micul dejun foarte bun, am servit pranzul care a fost de calitate si gustos. Designul modern al hotelului cu dotari de calitate.

 838. Nice apartment, close to the beach and the city center. The host was also very friendly and hospitable

 839. It was wonderful!! Next to beach (solitare sau crowded for you to decide). The apartment was clean (each 2 days the cleanup lady comes). All the facility in the kitchen, large terrace, iron board, tv, hairdrayer. The owner very polite, helpful, very discreet! The port is near (if you want to spend a day in Thassos) , restaurants, supermarket! We will come back for sure!

 840. It`s a quite big and spacious appartment, wery well furnished and equipped, clean and with 2 big terraces. The location is wondeful – close to the beach and close to the centre. I would stay again there if I visit Keramoti in future.

 841. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 842. The location is fine ! About 150 m to the sea, with unglazed beach, fine sand and clear water, with Thassopoula in front of us, and Thassos in backgraound ! A large parking place just between us and the beach.

 843. Special thanks to the owner…. nice and clean place.

 844. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 845. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 846. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 847. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 848. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 849. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 850. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 851. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 852. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 853. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 854. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 855. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 856. Usor de gasit,din camera se vede ferry,curat,personal amabil,ok pentru o noapte de tranzit.

 857. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 858. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 859. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 860. The location is fine ! About 150 m to the sea, with unglazed beach, fine sand and clear water, with Thassopoula in front of us, and Thassos in backgraound ! A large parking place just between us and the beach.

 861. Special thanks to the owner…. nice and clean place.

 862. Very close to the wide sandy beach. Beach bar also available, a lot of sunbeds and umbrellas. Nice restaurants nearby, good service.

 863. Nice place. Family appartment is very comfortable. Has two full bathrooms, kitchen with all amenities.

 864. The beach is on walking distance. The room was nice and tidy.

 865. Very peaceful and beautiful place, clean room, comfortable bed, fully equipped kitchen, very kind welcome and accommodation.

 866. The place is newly build and looks very well, everything is spotless clean and shiny. Bed was extremely comfortable and soft. The garden is nice, location really remote, far away from the the noise.

 867. Just perfect! You have everything there, the host is very nice and helpful. Well located to do trips to the Nestos Delta by car.

 868. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 869. Amplasarea, linistea, confortul, vederea, curatenia din apartament, dotarile incluse, wifi gratuit, parcarea langa cladire

 870. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 871. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 872. Excellent location ,near the tassos feries ,large balcony, comforr beds. Girll possible.

 873. The host is a friendly and wonderful woman !! She made our stay exceptional, the beach is 5 minutes away by foot (approximately 100 meters) from the premises. Modern, fully-furnished and luxury rooms , and last but not least the balcony is very spacious. I strongly recommend Zak Apartments, especially if you practice fishing, since the ferry is really close (2-3 minutes max by foot).

 874. Nice apartment, close to the beach and the city center. The host was also very friendly and hospitable

 875. It was wonderful!! Next to beach (solitare sau crowded for you to decide). The apartment was clean (each 2 days the cleanup lady comes). All the facility in the kitchen, large terrace, iron board, tv, hairdrayer. The owner very polite, helpful, very discreet! The port is near (if you want to spend a day in Thassos) , restaurants, supermarket! We will come back for sure!

 876. It`s a quite big and spacious appartment, wery well furnished and equipped, clean and with 2 big terraces. The location is wondeful – close to the beach and close to the centre. I would stay again there if I visit Keramoti in future.

 877. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 878. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 879. The flat was brand new and luxury equiped. The ower thought about everything, we could use washig mashine, detergents, mosquito repellents. Furitures were new, rooms big and very clean. The place is in the center of Keramoti, you can take the ferry to Thassos, there are many cafes, restaurants around. You can also take a 10 min walk to the beach. The owner was very kind, Ifıgenia showed us around the place, explained everythig and even left a small check-in gift for us. Beds were super comfortable and balcony was just perfect for evenig gatherings. I would recomend this place to everyone and we hope to stay again at Ifıgenia’s place.

 880. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 881. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 882. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 883. Pat inconfortabil.Galagie mare,prin fata trece soseaua de centura keramoti.Multe camioane grele+ peretii au 10 cm.

 884. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 885. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 886. Great place! I reccomend it 100%. The accomodation is prefectly clean not to mention the window view! The stuff is pleasant and helpfull and the hostess is one of a kind! I also really enjoyed the breakfast!

 887. The house is located in a quiet neighbourhood. There is a big outdoor BBQ area. The host was very friendly and responsive. She also gave us discounts for a several restaurants in the city

 888. The hosts were very friendly and polite, we did not request anything additional just because we had everything we needed. The place was very clean and we were 10 min away from the beach.

 889. Gazda primitoare, locatia curata si eleganta , aproape de port , plaja si restaurante, ai intimitatea si linistea necesara pentru relaxare cu familia. O vacanta frumoasa❣

 890. -camera in care am stat avea o terasa mare -bucataria era dotata conform descrierii -zona este foarte aproape de plaja , terase si port -s-au schimbat prodoapele -gazda amabila

 891. Georgios was very kind and friendly. The service was immaculate. He helped us finding the best places in the area. Rooms were clean and tidy. 10/10

 892. Totul a fost perfect și impecabil , începând de la colaborarea cu gazda atât înainte cât și pe parcursul vacantei , confortul locuinței , amplasarea fața de plaja și de portul către Thassos , totul a fost conform descrierilor .

 893. Great location close to restaurants, the ferry, and restaurants. Good air conditioning and nice patio by entry door.

 894. Nice and clean. Very close to the port and 7mins walk to the beach. The owners were very polite!

 895. Pozitionarea are plusuri dar si un minus. Foarte aproape de plaja. Doar treci strada. Strada care reprezinta de fapt si minusul, avand trafic pana la ore tarzii. In rest, totul excelent. Felicitari, Anna!

 896. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 897. Huge and clean nice apartment, very nice terrace. 50m to the beach, quiet place. 10min walk to the center. Very helpful owner.

 898. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 899. The best please, near to beautiful beach. I hope to return very soon.

 900. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 901. Probabil va uitati dupa poze, am multe poze dar nu o sa postez nici una. Pe principiul, daca rezervati aici, meritati sa fiti surprinsi, placut! Va recomand!

 902. The location is fine ! About 150 m to the sea, with unglazed beach, fine sand and clear water, with Thassopoula in front of us, and Thassos in backgraound ! A large parking place just between us and the beach.

 903. Special thanks to the owner…. nice and clean place.

 904. A fost mult mai curat decat ne-am asteptat in urma recenziilor altor turisti. Cearsafuri curate, aer conditionat puternic, balcon intim si racoros, mic-dejun inclus suficient si gustos (un ou fiert, vreo 2 felii de cascaval, vreo 2-3 felii de sunca presata, marmelada, margarina, paine, o bucata de pepene rosu si o felie de chec). Locatia perfecta pt trecerea cu feribotul spre Thassos. Parcarea pe straduta din spate, sigura si ferita. Concluzionand, pretul mai ridicat e justificat de pozitionare, dar noi am considerat ca a fost peste asteptarile scazute pe care le aveam. A fost bine.

 905. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 906. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 907. Hotel nou , personalul este amabil. Curat. Este o plaja la cca 200 m cu un bar cu sezlonguri si umbrele pe malul marii. La o strada distanta este un magazin bine aprovizionat. Zona de restaurante este in portul de unde se ia feribotul pentru Thasos se poate ajunge pe jos. Micul dejun este ok

 908. Locatia, curățenie, amabilitate, mâncarea.. Totul super. Piscina curata.

 909. very clean, new and stylish furniture, helpful staff, abundant and varios breakfast, clean outdoor pool, enough sun beds

 910. Totul de nota 10 apartament foarte spațios curat mobilier nou bucătărie mare bravo.

 911. Great veranda and great location just next to the beach

 912. Schöne Terrasse, super ruhige Lage und das beste Bett, das wir in Griechenland bisher hatten. Komplett ausgestattetes Apartment, Fernseher brauchen wir im Urlaub nicht 😃, deshalb dazu keine Beurteilung.

 913. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 914. The apartment has all the amenities needed to stay there. The location is exceptional- 2 minutes from the beach and if you are in the larger apartments there is a view of the sea. The hosts are nice and helpful.

 915. Great location, big, clean and shiny apartment, great service, reasonable prices. I will recommend Ourania to all my Canadian and Bulgarian friends.

 916. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 917. Huge and clean nice apartment, very nice terrace. 50m to the beach, quiet place. 10min walk to the center. Very helpful owner.

 918. The apartment was super tidy, clean and neat. The location was simply perfect, you just need to cross the street and you are at the beach. Great value for the money!

 919. Apartamentul a fost exceptional. Gradina, terasa erau superbe. Totul foarte bine si foarte frumos! Recomand.

 920. Extremely clean and very well maintained, beautiful garden and welcoming staff

 921. Отлично място, добре почистено, посещаваме го за втори път !

 922. Foarte curat, spațios și aproape de plajă. Gazde prietenoase, ne-am simțit excelent !

 923. Clean and comfortable and quietly positioned near centre. Owner most helpful transporting us to ferry. 2nd visit here on overnight stays. Would use again.

 924. It is really close to the beach which I like the most. It is also quite clean and the beds in the rooms are comfortable. We were there for 4 nights and they changed our sheets and got our rubbish. The owner is kind and helpful. He is there and ready to help. There is a place where you can buy snack and good coffee and it is so close. There is also a super market in a few minutes walking distance which is open till ten. We were there with two children. There was no noise, it was calm. There is a place to park your car and it looks safe. We were happy with our stay in Irini but it depends what you are looking for.

 925. The location is beautiful! We really enjoy the stay here! Very close to a beautiful sand beach like 300m. Host super nice! Definitely recommend!

 926. Room is tiny but cosy and definitely is great value for the money. If you are staying for more than a few days and have a lot of luggage you might want to book one of the apartaments as there is no wardrobe in the room.

 927. Great place! I reccomend it 100%. The accomodation is prefectly clean not to mention the window view! The stuff is pleasant and helpfull and the hostess is one of a kind! I also really enjoyed the breakfast!

 928. Apartamentul a fost exceptional. Gradina, terasa erau superbe. Totul foarte bine si foarte frumos! Recomand.

 929. Katerina hotel has excellent garden, with nice palm trees, roses, fountaion, children playground and BBQ corner. Nice and very clean appartments, bedroom sheets changed regularly, cleaning and new towels every day. Apartments are spacious, have balkonies with great garden view, well equipped kitchen/living rooms. Spacious bathrooms with shower, and wide shower cabin. Stuff is really friendly, though you don’t need anything most of the time. Beach is a 3-4 min walk, Coco Beach bar was not working in 2020 and Paralila Beach bar is 10 min, very nice and highly recommended both for families and party people. Everything in Keramoti is 5-10 min away – port, taverns, shops. WiFi is strong, home office fantasy.

 930. Extremely clean and very well maintained, beautiful garden and welcoming staff

 931. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 932. The souterain appartment is located directly at the beach street, with beach view from the terrace. Here the beach street is very quiet in contrast to appartments closer to center of Keramoti. So we can recommend it to all people, who seek a quiet place. The hosts are very friendly and the niece Katarina who is fluent in english took care of us and all our wishes. The appartment is modern and well equipped also with kitchen tools, so if desired you can cook for yourself. For sure we will stay again here, if it is not occupied by someone who read this review 🙂 Kermoti itself has a nice long beach and is good starting point, if you interessted in birding. Things to do: Visit Filipi, Kayking on the nestos river with Riverland Adventures, Hiking at the nestos gorge. Birding at Port Lagos and surroundings

 933. Comfy apartment, fully equipped, very close to a great beach. Hosts are very nice.

 934. A fost mult mai curat decat ne-am asteptat in urma recenziilor altor turisti. Cearsafuri curate, aer conditionat puternic, balcon intim si racoros, mic-dejun inclus suficient si gustos (un ou fiert, vreo 2 felii de cascaval, vreo 2-3 felii de sunca presata, marmelada, margarina, paine, o bucata de pepene rosu si o felie de chec). Locatia perfecta pt trecerea cu feribotul spre Thassos. Parcarea pe straduta din spate, sigura si ferita. Concluzionand, pretul mai ridicat e justificat de pozitionare, dar noi am considerat ca a fost peste asteptarile scazute pe care le aveam. A fost bine.

 935. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 936. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 937. Foarte frumos,liniste, terasa mare situata langa gradina ,mobilier nou,pat foarte relaxant ,gazda foarte primitoare,dotare cu tot necesarul de electrocasnice,foarte aproape de centru si magazine.

 938. Ifigenia apartment is cosy and very clean. We stayed for 2 nights and we enjoyed our time.

 939. Really good location, very close to the beach ,centre and ferry.

 940. Locația este nouă, arhitectura modernă, bine organizată, apartamentul este compus din sufragerie mare, bucătărie bine utilată, dormitor modern cu balcon mare, aparat aer condiționat, baie suficient de ok. Două ieșiri din sufragerie spre o terasă super mare, de unde se vedea marea. Distanța până la plajă cam 250 metri, prin pădurice de pini.Plaja ok,de nisip, intrarea lină în apă, dar și cu pietricele.Ne-am simțit bine, liniștea era uneori tulburată de câinii gălăgioși de pe străzi, dar cine iubește animalutele nu pune la suflet. Amplasarea locației este cam departe de taverne și de ferry pentru Tassos. Magazin alimentar Arista, la 200 de metri de proprietate, foarte bine aprovizionat. Proprietarii atenți la nevoile noastre.

 941. Clean and comfortable place. Nice garden and friendly people. Really close to the beach and a supermarket. Internet, kitchen and nice TV.

 942. Cool location and a new building. The yard was green and kids-friendly. Tiny tables with candles were placed in the evening, so ypu could sit and enjoy the weather.

 943. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 944. The souterain appartment is located directly at the beach street, with beach view from the terrace. Here the beach street is very quiet in contrast to appartments closer to center of Keramoti. So we can recommend it to all people, who seek a quiet place. The hosts are very friendly and the niece Katarina who is fluent in english took care of us and all our wishes. The appartment is modern and well equipped also with kitchen tools, so if desired you can cook for yourself. For sure we will stay again here, if it is not occupied by someone who read this review 🙂 Kermoti itself has a nice long beach and is good starting point, if you interessted in birding. Things to do: Visit Filipi, Kayking on the nestos river with Riverland Adventures, Hiking at the nestos gorge. Birding at Port Lagos and surroundings

 945. Comfy apartment, fully equipped, very close to a great beach. Hosts are very nice.

 946. Great place for a family holiday. The accommodation was clean, equipped with a kitchen and a large balcony. You do not need to use the car at all, everything is immediately accessible.

 947. Exceptional location. Very nice landlady. Spacious and beautiful terrace.

 948. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 949. Totul a fost perfect. Zona frumoasa, plaja de asemenea. Apartamentul mobilat si pregatit cu tot ce este necesar

 950. The best please, near to beautiful beach. I hope to return very soon.

 951. Our host was very helpful and friendly. She sent us very good directions how to find the apartments.The apartments were very nice. They had everything that we needed and looked very nice even for a longer stay. Really reccomend it.

 952. Nice small house with garden. We were just there 1 night but for a family stay, it is not far from the beach, the supermarket is on the next block and restaurants are at 5-10mn walk.

 953. Very nice little house 200 meters away from the beach. The hostess was very kind, we had everything we needed for an amazing family vacation. We liked the new bed and the quality towels.

 954. The house is small but enough for us (2 adults and 1 year old). It is well equipped with everything that you will need for the stay. The hosts are very nice and considered people, they provided a baby crib and feeding chair which. It is near the beach and a resturant.

 955. The apartment is big, comfortable and clean.It is equipped with everything you need.The hosts are very friendly and helpful. I recommend this place.

 956. I booked the Eri’s apartment for my family. Coming back from this vacation, all were more than happy. The Eri’s apartment is a large, very comfortable and clean apartment, that is very well equipped with everything needed for a comfy everyday life. My family enjoyed a lot also the large terraces with a nice garden furniture – a pleasant place to have a home made dinner or to drink your morning coffee. Sakis and his family are very kind and welcoming hosts who will take care of your comfortable and cozy stay. Thank you and keep doing like this!

 957. The apartment was beyond expectations, in a great position. Near both the port and the beach. The hosts were great, I think the best I’ve seen so far. They were friendly, prompt and available for any demands we had. I greatly recommend this place!

 958. Apartamentul este nou construit la demisol,răcoros,cu aer conditionat in ambele camere. Mobila nouă,modernă, paturile cu saltele confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar,toate noi si moderne. Baia are inclusiv masina de spălat rufe.Totul este impecabil,mobilată cu bun gust. Terasa este mare,fara mult soare si intimă. Locația este aproape de mare,în fața ei aflandu-se o pădurice de pini printre care se putea vedea marea. Plaja este superbă!!!!!Nisipul este fin ,fara nici o piatră si apa mica la început si se adîncește foarte treptat.Apa este limpede si curată!!Nu este deloc aglomerată!! Ideală pentru copii. Parca toată plaja era a noastră!!Una dintre cele mai frumoase din Grecia unde am petrecut timp minunat in familie. Recomand cu toată încrederea.!

 959. The souterain appartment is located directly at the beach street, with beach view from the terrace. Here the beach street is very quiet in contrast to appartments closer to center of Keramoti. So we can recommend it to all people, who seek a quiet place. The hosts are very friendly and the niece Katarina who is fluent in english took care of us and all our wishes. The appartment is modern and well equipped also with kitchen tools, so if desired you can cook for yourself. For sure we will stay again here, if it is not occupied by someone who read this review 🙂 Kermoti itself has a nice long beach and is good starting point, if you interessted in birding. Things to do: Visit Filipi, Kayking on the nestos river with Riverland Adventures, Hiking at the nestos gorge. Birding at Port Lagos and surroundings

 960. Comfy apartment, fully equipped, very close to a great beach. Hosts are very nice.

 961. constructie noua,curat(zilnic intrau la curatenie),iluminat cu leduri,baie cu ventilator care lucra foarte bine, echipata modern,bucatarie realizata si dotata Ikea,aer conditionat in ambele camere,tv in ambele camere…

 962. Everything was great and in helped make out holiday even more memorable! The location was perfect, close to the beach and the village center!

 963. Clean and cozy, very close to the beach, there are great taverns nearby. The hosts were very kind and helpful

 964. Totul a fost superb ,de la locație până la linistea din statiune,plaja si tavernele foarte aproape, se poate lua feribotul spre Thassos deoarece portul este aproape, se poate sta la sezlonguri pe plaja Coco Beach sau lângă pe cearșaf,apa calda si potrivita pentru copii,nu este adâncă, părinții ii pot supraveghea de pe plaja liniștiți

 965. Am fost incantati sa ajungem la acest hotel,Apartamentul mare cu chicineta ,curatenie zilnica aproape de plaja .Plaja din Keramoti este superba.

 966. Cladire noua, utilata cu absolut orice, toate facilitatile ! Apartament spatios, linistit !

 967. Locația deosebita, gazdele, totul… Vom reveni cu drag.

 968. The host was very welcoming and took very good care of everything during the entire stay.

 969. Welcome hosts, comfortable apartment, linen changed often

 970. Patul confortabil,aproape de plaje,gradina frumoasa,cei care aveau grija de propietate fiind foarte cumsacade.

 971. Very friendly host,guiet.I had forgotten a bag, the host engaged and waited my acquaintances to hand over it.I recommend.

 972. The manager was really friendly.He give us information about the surroundings.The room was really clean.The bathroom was spacious.The apartment is near the beach.There are some really good restaurants on reasonable prices.There is a cafe near by as well.The location is 4 minutes from the city centre

 973. Very comfortable, nice and clean apartment. Hospitable and helpful owners.

 974. Very hospitable hosts, very clean, very nice nature, nice weather, nice beach.

 975. We had a wonderful holiday at Despina apartment. Everything was sparkling clean. Despina and her family were the perfect hosts to us and our children. It was a really memorable holiday.

 976. Un hotel cu o arhitectura si design interior moderne, piscina mare si bine intretinuta, mic dejun bun si parcare gratuita Este aproape de port si de terase si restaurante

 977. Totul a fost peste așteptări; personalul politicos și serviabil; curățenia – zilnic in cameră și schimb de prosoape; locația; parcare încăpătoare; micul dejun nu foarte variat dar consistent. Mulțumiri gazdei și personalului. Recomand.

 978. Mi-a placut totul, hotlel este foarte frumos si confortabil, distanta mica fara de plaja, plaja nisip, o raritate in Grecia.

 979. Great place .. Thank you Anna ! I’ll be happy to come back again !

 980. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 981. Huge and clean nice apartment, very nice terrace. 50m to the beach, quiet place. 10min walk to the center. Very helpful owner.

 982. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 983. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 984. Very nice people. The room was very cozy. The location is great.

 985. Gazda minunata, numai un zâmbet, a fost foarte promptă la predarea camerei. Apartamentul spațios, dotat cu mașina de spălat, aer condiționat, balcon generos.

 986. The place was well equipped , it even had a washing machine. It was clean and quiet. There is plenty of parking. The room was spacious. Overall a very good place to spend the night.

 987. It was very good, very clean, the owner very friendly and helpfull. Thank you very much. Because of coronavirus situation and the emergency situation we left 1 day earlier but over summer we’ll return back! Love Keramoti, love Greece, love Earth. Be safe!

 988. Great place for a family holiday. The accommodation was clean, equipped with a kitchen and a large balcony. You do not need to use the car at all, everything is immediately accessible.

 989. Exceptional location. Very nice landlady. Spacious and beautiful terrace.

 990. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 991. Много мила хазяйка. Хубава, напълно оборудвана къща и добро местоположение. Прекрасен двор, подреден с вкус.

 992. Вилата се намира на тихо и спокойно място, в близост до плажа и центъра. Просторна всекидневна с кухненски бокс и място за хранене. Голям двор с беседка. Всичко е чисто и подредено. Хареса ни това, че къщата е напълно самосоятелна, собствениците дават пълна свобода по време на престоя.

 993. Много добро разположение, близо до плажа, и до супермаркет. Огромен двор с красива беседка. Обширни общи части на първия етаж. Кухнята е обзаведена само с основни неща, но достатъчни. Чисто, и при желание има възможност за допълнително почистване през престоя. Собственичката е отзивчива, ако имате някакви нужди.

 994. Un hotel cu o arhitectura si design interior moderne, piscina mare si bine intretinuta, mic dejun bun si parcare gratuita Este aproape de port si de terase si restaurante

 995. Totul a fost peste așteptări; personalul politicos și serviabil; curățenia – zilnic in cameră și schimb de prosoape; locația; parcare încăpătoare; micul dejun nu foarte variat dar consistent. Mulțumiri gazdei și personalului. Recomand.

 996. Mi-a placut totul, hotlel este foarte frumos si confortabil, distanta mica fara de plaja, plaja nisip, o raritate in Grecia.

 997. Great place .. Thank you Anna ! I’ll be happy to come back again !

 998. Lovely place. Close to the beach, just across the street. The lady is very friendly and helpful. The apartment was cleaned every day and it does have everything you may need (washing machine, dishwasher, coffee machine, a huge fridge, microwave, toaster and cooker). Thank you, Anna! We had a lovely time. D.M

 999. Huge and clean nice apartment, very nice terrace. 50m to the beach, quiet place. 10min walk to the center. Very helpful owner.

 1000. Nice 3 persons room with airco. It had one double bed and one single bed with good matras. The owners were very friendly and helpfull. There is also a nice private balcony where you can sit outside. Nice appartement and the price is reasonable. We only stayed one day, next day we took the ferry to Thassos.

 1001. I got welcomed so friendly with open arms by the owner, the apartment was big, looked so nice, all matching colors, decorated with heart and soul 🙂 the bed is really big and comfy and there was also a small bed, I used both and both are comfortable. The bathroom is also really big (bigger then mine at home) and really modern designed. And the best, it has a small kitchen with a cooking place (plates, glasses, pan, pots and even a sandwichmaker and water kettle!) The garden is so beautiful and there is a bbq and enough space, table and chairs for many people. The AC, warm water and wifi work perfectly and everything is pretty new and modern. I loved my stay and my dog too, I will definitly come back, I really really enjoyed and the owner is such a friendly person, I felt like home 🙂

 1002. Very nice people. The room was very cozy. The location is great.

 1003. Gazda minunata, numai un zâmbet, a fost foarte promptă la predarea camerei. Apartamentul spațios, dotat cu mașina de spălat, aer condiționat, balcon generos.

 1004. The place was well equipped , it even had a washing machine. It was clean and quiet. There is plenty of parking. The room was spacious. Overall a very good place to spend the night.

 1005. It was very good, very clean, the owner very friendly and helpfull. Thank you very much. Because of coronavirus situation and the emergency situation we left 1 day earlier but over summer we’ll return back! Love Keramoti, love Greece, love Earth. Be safe!

 1006. Great place for a family holiday. The accommodation was clean, equipped with a kitchen and a large balcony. You do not need to use the car at all, everything is immediately accessible.

 1007. Exceptional location. Very nice landlady. Spacious and beautiful terrace.

 1008. The lady was very kind. It’s was clean, has everything you need, like you are in home. We lock our phones and the keys inside :))) and after 5 min someone came to open. Keramoti is a peaceful place, the beach is long, water blue and clear, Coco beach is very nice, have music.

 1009. A fost mult mai curat decat ne-am asteptat in urma recenziilor altor turisti. Cearsafuri curate, aer conditionat puternic, balcon intim si racoros, mic-dejun inclus suficient si gustos (un ou fiert, vreo 2 felii de cascaval, vreo 2-3 felii de sunca presata, marmelada, margarina, paine, o bucata de pepene rosu si o felie de chec). Locatia perfecta pt trecerea cu feribotul spre Thassos. Parcarea pe straduta din spate, sigura si ferita. Concluzionand, pretul mai ridicat e justificat de pozitionare, dar noi am considerat ca a fost peste asteptarile scazute pe care le aveam. A fost bine.

 1010. Locație vis a vis de ferryboat,central,facil de gasit.personal amabil si atent.Mancare diversificată și suficientă.

 1011. In general curat si bine amplasat , parcare privata. Personal amabil.

 1012. Superb mare la 200 de metri totul ok raport calitate preț.. Mâncare ok și acceptabil

 1013. Very, very clean hotel. Very friendy and kind people. Everything is working, nothing broken, nothing bad looking. The whole apartment was smelling super nice. The cleaning lady was so sweet and helpful. The location is 100m from the beach. Süpermarket and Cafe – around the hotel (we were in block B). We had a great time in Tetyk hotel and Keramoti.

 1014. Excelent location, near beaches, tavernas and port. The appartment large and confy, with new furniture and with two bathrooms – which was great! All was very, very clean, with every day cleaning service. A very well equipped kitchen.