Cazare ieftina Jupiter

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Jupiter, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Jupiter, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Jupiter, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Jupiter, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Daniel si Caius Lipatti din Cernat, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Daniel si Caius Lipatti din Cernat, jud. DoljCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Florica si Andrian Colibășanu din Ulmu, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Jupiter, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Florica si Andrian Colibășanu din Ulmu, jud. CalarasiCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Adelina si Smaranda Mailat din Gresia, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Adelina si Smaranda Mailat din Gresia, jud. PrahovaCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Ioana si Daria Șerban din Bogati, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Jupiter, Constanţa, România!

  (Ioana si Daria Șerban din Bogati, jud. ArgesCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Natașa si Dorina Nottara din Poclusa de Beius, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Jupiter, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Natașa si Dorina Nottara din Poclusa de Beius, jud. BihorCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Francesca si Costin Sorescu din Mera, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Jupiter, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Jupiter, Constanţa, România.

  (Francesca si Costin Sorescu din Mera, jud. ClujCazare in Jupiter, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 2. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 3. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 4. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 5. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 6. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 7. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 8. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 9. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 10. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 11. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 12. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 13. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 14. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 15. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 16. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 17. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 18. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 19. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 20. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 21. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 22. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 23. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 24. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 25. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 26. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 27. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 28. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 29. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 30. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 31. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 32. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 33. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 34. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 35. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 36. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 37. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 38. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 39. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 40. Camera tripla, spatioasa, paturi confortabile. Camera face parte dintr-o sectiune noua a vilei, proaspat construita. Proprietarii foarte ok!

 41. zona linistita, acces la bucatarie. Personalul destul de amabil, a primit-o pe fiica mea cu copil mic desi check-inul ei era abia la ora 16.00 la alt complex.

 42. Amplasarea este la marginea statiunii cu acces facil pe jos sau cu masina catre Jupiter, Neptun, Venus. Posibilitatile de activitati in curtea generoasa, pentru gratar, servit masa, relaxare. Proprietarii sunt amabili si prezenti mai tot timpul si raspund la solicitari diverese. Aer conditionat la camerele de la etaj. O mica terasa/balcon. WiFi functional.

 43. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 44. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 45. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 46. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 47. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 48. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 49. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 50. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 51. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 52. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 53. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 54. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 55. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 56. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 57. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 58. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 59. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 60. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 61. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 62. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 63. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 64. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 65. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 66. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 67. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 68. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 69. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 70. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 71. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 72. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 73. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 74. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 75. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 76. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 77. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 78. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 79. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 80. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 81. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 82. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 83. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 84. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 85. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 86. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 87. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 88. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 89. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 90. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 91. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 92. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 93. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 94. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 95. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 96. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 97. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 98. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 99. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 100. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 101. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 102. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 103. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 104. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 105. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 106. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 107. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 108. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 109. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 110. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 111. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 112. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 113. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 114. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 115. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 116. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 117. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 118. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 119. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 120. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 121. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 122. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 123. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 124. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 125. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 126. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 127. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 128. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 129. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 130. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 131. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 132. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 133. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 134. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 135. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 136. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 137. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 138. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 139. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 140. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 141. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 142. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 143. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 144. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 145. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 146. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 147. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 148. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 149. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 150. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 151. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 152. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 153. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 154. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 155. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 156. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 157. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 158. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 159. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 160. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 161. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 162. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 163. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 164. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 165. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 166. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 167. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 168. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 169. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 170. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 171. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 172. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 173. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 174. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 175. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 176. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 177. Irina-florina mai 5, 2019 at 1:54 am

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 178. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 179. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 180. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 181. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 182. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 183. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 184. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 185. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 186. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 187. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 188. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 189. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 190. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 191. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 192. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 193. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 194. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 195. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 196. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 197. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 198. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 199. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 200. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 201. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 202. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 203. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 204. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 205. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 206. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 207. Irina-florina mai 5, 2019 at 5:42 am

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 208. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 209. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 210. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 211. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 212. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 213. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 214. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 215. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 216. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 217. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 218. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 219. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 220. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 221. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 222. Irina-florina mai 12, 2019 at 6:42 am

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 223. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 224. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 225. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 226. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 227. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 228. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 229. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 230. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 231. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 232. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 233. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 234. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 235. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 236. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 237. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 238. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 239. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 240. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 241. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 242. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 243. Irina-florina mai 15, 2019 at 12:36 pm

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 244. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 245. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 246. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 247. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 248. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 249. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 250. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 251. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 252. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 253. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 254. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 255. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 256. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 257. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 258. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 259. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 260. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 261. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 262. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 263. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 264. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 265. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 266. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 267. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 268. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 269. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 270. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 271. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 272. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 273. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 274. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 275. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 276. Irina-florina mai 18, 2019 at 9:46 pm

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 277. Gazdele au fost foarte primitoare, ne-au lasat sa ne facem de cap, petrecand mini-vacanta de 1 mai cazati la aceasta vila, amplasarea a fost ok, in padure, deci am putut asculta muzica fara sa deranjam, foisoare mari, gratar, curte frumos amenajata, ideala pentru cei cu copii mici(trambulina, topogan, balansoar).

 278. Camera tripla, spatioasa, paturi confortabile. Camera face parte dintr-o sectiune noua a vilei, proaspat construita. Proprietarii foarte ok!

 279. zona linistita, acces la bucatarie. Personalul destul de amabil, a primit-o pe fiica mea cu copil mic desi check-inul ei era abia la ora 16.00 la alt complex.

 280. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 281. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 282. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 283. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 284. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 285. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 286. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 287. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 288. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 289. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 290. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 291. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 292. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 293. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 294. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 295. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 296. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 297. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 298. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 299. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 300. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 301. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 302. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 303. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 304. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 305. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 306. -mancarea foarte buna -servicii foarte bune,personal extrem de amabil -programul artistic de seara exceptional:solista foarte buna,grupul de dansatori aromani foarte buni deseamenea -amplasarea piscinei si panorama atat din camera cat si de pe terasa senzationala.

 307. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 308. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 309. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 310. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 311. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 312. Irina-florina mai 31, 2019 at 10:14 pm

  Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 313. Gazdele au fost foarte primitoare, ne-au lasat sa ne facem de cap, petrecand mini-vacanta de 1 mai cazati la aceasta vila, amplasarea a fost ok, in padure, deci am putut asculta muzica fara sa deranjam, foisoare mari, gratar, curte frumos amenajata, ideala pentru cei cu copii mici(trambulina, topogan, balansoar).

 314. Camera tripla, spatioasa, paturi confortabile. Camera face parte dintr-o sectiune noua a vilei, proaspat construita. Proprietarii foarte ok!

 315. zona linistita, acces la bucatarie. Personalul destul de amabil, a primit-o pe fiica mea cu copil mic desi check-inul ei era abia la ora 16.00 la alt complex.

 316. Mi-a placut ca pe terasa era.muzica.life in fiecare seara.

 317. – locatia – curatenia din camere – amabilitatea personalului – curatenia din hotel

 318. Un sejur minunat. Deja am făcut rezervarea ptr anul viitor

 319. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 320. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 321. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 322. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 323. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 324. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 325. Este ft curat hotel, mancarea acceptabila, personalul amiabil si intelegator

 326. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 327. Totul a fost superb! Vom reveni cu siguranța la anul!

 328. Camera ok, curat, AC, frigider, dulap decent. Ținând cont de raport calitate preț, consider ca merită.

 329. Curatenia este de laudat in hotel. Mancare buna la pret bun. Personalul amabil.

 330. Locația este pe malul mării. Personalul foarte amabil. Curățenia s-a făcut în fiecare zi. Mâncarea buna.

 331. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 332. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 333. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 334. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 335. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 336. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 337. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 338. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 339. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 340. Personal amabil, curatenie excelenta, mancarea buna!

 341. Este ft curat hotel, mancarea acceptabila, personalul amiabil si intelegator

 342. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 343. Frumos la acest ” hotel ” este doar grădina exterioară și piscina,atât!

 344. Amplasare, grădina, piscina, mîncare proaspătă, curățenie

 345. Tot complexul cu facilitatile sale pentru familii.

 346. AMPLASAREA hotelului,camera buna,personal amabil….toate bune

 347. Amplasarea hotelului, este fosrte aproape de plaja.Parcul hotelului este foarte atractiv pt un copil de 3 ani.

 348. Locatia hotelului chiar langa mare . Hotell cu aspect invechit dar in care te simti foarte bine . Personal foarte amabil. Raport pret calitate excelent . Una peste alta un hotel foarte bun doar pentru cazare

 349. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 350. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 351. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 352. Camerele mari, balconul foarte mare, aproape de plaja. Personalul foarte drăguț.

 353. Amabilitatea drei de la receptie, cina (dar ar fi recomandate si niste prajituri), priveliatea, curatenia ( chiar daca nu prea s a mai investit), primesc vouchere. Staff’s kindness, the dinner ( but no cakes at all, just fruits), the view, cleanliness.

 354. Este pozitionat foarte bine. Personalul este amabil.

 355. Amabilitatea personalului ,curatenia,privelistea superba plus toate facilitatile care se ofera clientilor.

 356. personal profesionist (receptie, restaurant, intretinere)

 357. Personalul foarte amabil și înțelegător, mâncarea foarte buna și multă, amplasarea hotelului excelenta

 358. Locația este super, doamnele de la receptie foarte primitoare si amabile. Micul dejun destul de bogat, curățenia in camere buna, barul foarte frumos, choar pe plajă.

 359. Zona linistita si foarte aproape de plaja, camera spatioasa si curata, pat confortabil, personal prietenos si atent, atat la restaurant cat si la hotel. Raport bun pret / calitate.

 360. Amplasarea in imediata apropiere a plajei, personal foarte amabil si de buna calitate, curatenie, posibilitatea de a lua masa in restaurantul propriu, cu mentiunea ca preparatele incercate au fost foarte gustoase .

 361. – Personalul hotelului – politicos – Piscina mare, cu apa curata (este inceput de sezon, nu stiu cum ar fi in august) – Parcare gratuita – Amplasarea fata de plaja din Jupiter – cca 10 min

 362. La hotel mi-a placut camera, vederea de la balcon, piscina, mâncarea, numai lucruri bune despre cazare.

 363. Mi a placut tot, cazare, angajati, masa, loc de joaca, piscina, preturi. Plaja/mare in aceea zona nu prea e ok, nu are treaba cu hotelul, dar poate sunt persoane interesate

 364. Camera si paturi curate. La pretul de 160 lei cam cu pat dublu , am avut inclus si mic dejun.

 365. Desi este un hotel de 2 stele in mare parte se străduiesc sa depaseasca. Personalul de la receptie a fost foarte amabil. Este un hotel renovat si curat si cu siguranta voi reveni.

 366. Locatia curata, raport calitate pret bun, parcare privata gratuita, personalul amabil, toate dotarile necesare.

 367. Personal amabil, curatenie excelenta, mancarea buna!

 368. Este ft curat hotel, mancarea acceptabila, personalul amiabil si intelegator

 369. Piscina , concertul live si selectia de mancare in regim all inclusive.

 370. A fost un sejur excelent! Personalul de la recepție foarte amabil,camera am primit-o in jurul orei 13,30.Curatenie peste tot,in camera ,zilnic s-au schimbat prosoapele,iar lenjeria ,la 2 zile .A fost foarte ok!

 371. Hotel exact pe plaja. Pretul este proporțional cu serviciile plătite.

 372. Aproape de plaja. Pret ft OK. Frigider in camera. Pat confortabil. Priveliste superba si de pe hol si din parcare (si probabil si din camere orientate spre mare).

 373. Personalul – a trebuit sa eliberam camera la ora 18.00 din cauza unei probleme medicale si au inteles, nu a fost nici o problema sa ne perceapa o noapte in plus de cazare.

 374. PERSONAL FOARTE AMABIL, LOCATIA LANGA PLAJA, MIC DEJUN F. BUN, CURATENIE.

 375. Am fost cazata la etajul trei de unde am putut privi marea!

 376. Locatia la malul marii si parcarea. Panorama marina extraordinara vazuta doar din jumatatea de camere cu aceasta vedere. Un hotel extraordinar, etalon al vremurilor predecembriste, reabilitat dupa 10 ani de paragina.

 377. Amabilitatea si intelegerea de care au dat dovada conducerea hotelului si domnisoara de la receptie.

 378. Mi-a placut servirea si personalul din restaurant si pozitionarea hotelului. Speram ca acest Hotel Opal asa de frumos cu un meneger foarte implicat plin de initiative sa aiba si plaja proprie.

 379. Cazare super! Curățenie ireproșabilă! Angajați ok!

 380. Mi-a plăcut locația, curățenia, peisajul din balcon, faptul ca este foarte aproape de plajă și prețul rezonabil.

 381. Camera si paturi curate. La pretul de 160 lei cam cu pat dublu , am avut inclus si mic dejun.

 382. – Personalul hotelului – politicos – Piscina mare, cu apa curata (este inceput de sezon, nu stiu cum ar fi in august) – Parcare gratuita – Amplasarea fata de plaja din Jupiter – cca 10 min

 383. La hotel mi-a placut camera, vederea de la balcon, piscina, mâncarea, numai lucruri bune despre cazare.

 384. Mi a placut tot, cazare, angajati, masa, loc de joaca, piscina, preturi. Plaja/mare in aceea zona nu prea e ok, nu are treaba cu hotelul, dar poate sunt persoane interesate

 385. Piscina este f frumoasa, terasa mare, inghetata,camera f frumos amenajata,personalul f amabil si binevoitor sa rezolve probleme, f curat in restaurant, chelnerii f prompti,seful de sala era mereu prezent si operativ. Usile glisante de la dulapuri ar trebui cumva securizate deoarece copilul de 1.8 ani a reușit sa smulga usa si sa cada pe fetita cea mica. Din fericire a fost usor zgariata si imediat dupa a venit cineva sa ne ajute sa o regleze astfel încât nu au mai fost probleme. Oricum au fost foarte operativi si m-am bucurat ca au rezolvat rapid.Probleme sunt in toate hotelurile si casele, contează cum încearcă sa le rezolve,iar ei au rezolvat in cateva minute ceea ce m-a bucurat.

 386. Personal amabil, curatenie excelenta, mancarea buna!

 387. Este ft curat hotel, mancarea acceptabila, personalul amiabil si intelegator

 388. Hotel renovat, foarte aproape de plaja, camere curate, mobilier nou, spatiul verde ingrijit, parcare la hotel.

 389. Amplasarea, personalul(mai putin persoana de mai sus), curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, lenjeria schimbată la 3 zile, totul foarte curat, hotelul merita cel putin 3 stele.

 390. Hotelul este ok , merg in fiecare an , șefa de recepție este minunata , o persoana deosebită, personalul amabil si atent …

 391. Personalul – a trebuit sa eliberam camera la ora 18.00 din cauza unei probleme medicale si au inteles, nu a fost nici o problema sa ne perceapa o noapte in plus de cazare.

 392. PERSONAL FOARTE AMABIL, LOCATIA LANGA PLAJA, MIC DEJUN F. BUN, CURATENIE.

 393. Am fost cazata la etajul trei de unde am putut privi marea!

 394. Ca a fost relativ aproape de plaja , 15 minute de mers pe jos.

 395. Curtea… Parcarea… Lipsa zgomotului de mașini noaptea…

 396. Este o locație excelenta, recomand cu mare drag! Voi reveni cu siguranță!

 397. Locația, curățenia, amabilitatea personalului, parcare păzită cu doar 7 lei/zi

 398. Este foarte aproape de plaja si terase. Priveliste superba.

 399. Foarte curat , pozitia , personalul foarte amabil .

 400. Situat chiar langa plaja … cu apa cu alge și pietre – inutil. Faptul ca am stat doar o noapte.

 401. Mâncarea a fost bună și diversificată ! Piscina curată .

 402. Mic dejun excelent, aproape de plaja, curat, personal amabil, piscina curata cu apa calda.

 403. Lenjerii super curate, saltele foarte comode, femeia de serviciu au venit si a facut curat in fiecare zi, prosoape f bune si schimbate in fiecare zi,iar lenjeria de pat la trei zile, receptie frumoasa,intrun cuvant felicitarii administratorului acestui hotel.

 404. Cazare super! Curățenie ireproșabilă! Angajați ok!

 405. Mi-a plăcut locația, curățenia, peisajul din balcon, faptul ca este foarte aproape de plajă și prețul rezonabil.

 406. Intrarea în hotel, ca si la Mera Resort , este super. 😊 Camerele sunt curate si paturile confortabile. Lenjerie , prosoape, totul super Staff foarte ok. Multumim.

 407. Mancarea excelenta, multa si cu gust. Se vede ca nu sunt cele mai ieftine produse luate de la reduceri cum am patit in Bulgaria. La mesele rincipale am avut somon, vita, scoici, salau, etc. Intre mese se servesc gustari, adica pateuri, hamsii, popcorn, pizza si inghetata. Practic nu ai cum sa iti fie foame de dimineata de la 7 la 21.30 e mancare si bautura inclusa in pachetul all inclusive. Cel mic a fost super fericit la piscina cu tobogane de apa. Practic am fost la plaja doar o data, atat de mult i-a placut la piscina. Desi hotelul emare si am crezut ca o sa fie problema cu parcarea am aflat ca au doua parcari si sunt locuri suficiente. Parcarile sunt pazite.

 408. Piscina este f frumoasa, terasa mare, inghetata,camera f frumos amenajata,personalul f amabil si binevoitor sa rezolve probleme, f curat in restaurant, chelnerii f prompti,seful de sala era mereu prezent si operativ. Usile glisante de la dulapuri ar trebui cumva securizate deoarece copilul de 1.8 ani a reușit sa smulga usa si sa cada pe fetita cea mica. Din fericire a fost usor zgariata si imediat dupa a venit cineva sa ne ajute sa o regleze astfel încât nu au mai fost probleme. Oricum au fost foarte operativi si m-am bucurat ca au rezolvat rapid.Probleme sunt in toate hotelurile si casele, contează cum încearcă sa le rezolve,iar ei au rezolvat in cateva minute ceea ce m-a bucurat.

 409. lenjerii super curate, saltele foarte comode, femeile de serviciu au venit si au facut curat in fiecare zi, prosoape f bune, sezlonguri pe balcon, receptie frumoasa

 410. Personalul – a trebuit sa eliberam camera la ora 18.00 din cauza unei probleme medicale si au inteles, nu a fost nici o problema sa ne perceapa o noapte in plus de cazare.

 411. PERSONAL FOARTE AMABIL, LOCATIA LANGA PLAJA, MIC DEJUN F. BUN, CURATENIE.

 412. Curte mare, parcare ok, loc de joaca, bucătărie de vara, multa verdeata

 413. Personalul foarte amabil! Curățenie zilnică! Patronul firmei un om deosebit!

 414. Personal drăguț,gazda amabilă.Patul confortabil,grădina generoasa cu spatii de relaxare si loc de joaca pt copii.

 415. Totul la superlativ! Distanța mică pana la plaja, curățenie, liniște, lifturi noi care au funcționat fără probleme. Am fost îndrumați unde sa servim mesele și am avut parte de mâncare buna și personal amabil. Recomand Cometa!

 416. Mi-a placut curatenia si comportamentul personalului

 417. Foarte mulțumită de.tot personalul, curățenie zilnica, terasa excelenta, și toate renovările realizate, de foarte buna calitate.

 418. Nimic ,camera usa de la baie nu se inchidea plasa de la balcon la fel nu se inchide

 419. Situat chiar langa plaja … cu apa cu alge ȘI pietre – inutil. Faptul ca am stat doar o noapte.

 420. Mâncarea a fost bună și diversificată ! Piscina curată .

 421. Camera a avut vedere spre parcul din spatele hotelului si spre mare. Am apreciat curatenia din camera, amabilitatea personalului si faptul ca ne-am cazat cu mult inainte de ora prevazuta pentru check-in.

 422. Raport bun pret – calitatea serviciilor ! Mancare buna si diversificata .

 423. Curatenie, vedere superba, atmosfera placuta, promptitudine

 424. Piscina, atât cea pentru copii cat si cea pentru adulți. Mâncarea buna, diversificată.

 425. Intrarea în hotel, ca si la Mera Resort , este super. 😊 Camerele sunt curate si paturile confortabile. Lenjerie , prosoape, totul super Staff foarte ok. Multumim.

 426. Mancarea excelenta, multa si cu gust. Se vede ca nu sunt cele mai ieftine produse luate de la reduceri cum am patit in Bulgaria. La mesele rincipale am avut somon, vita, scoici, salau, etc. Intre mese se servesc gustari, adica pateuri, hamsii, popcorn, pizza si inghetata. Practic nu ai cum sa iti fie foame de dimineata de la 7 la 21.30 e mancare si bautura inclusa in pachetul all inclusive. Cel mic a fost super fericit la piscina cu tobogane de apa. Practic am fost la plaja doar o data, atat de mult i-a placut la piscina. Desi hotelul emare si am crezut ca o sa fie problema cu parcarea am aflat ca au doua parcari si sunt locuri suficiente. Parcarile sunt pazite.

 427. lenjerii super curate, saltele foarte comode, femeile de serviciu au venit si au facut curat in fiecare zi, prosoape f bune, sezlonguri pe balcon, receptie frumoasa

 428. Personalul – a trebuit sa eliberam camera la ora 18.00 din cauza unei probleme medicale si au inteles, nu a fost nici o problema sa ne perceapa o noapte in plus de cazare.

 429. PERSONAL FOARTE AMABIL, LOCATIA LANGA PLAJA, MIC DEJUN F. BUN, CURATENIE.

 430. Checkin-ul s-a facut inainte de ora mentionata, personal amabil, curatenie zilnica, cina foarte multa si foarte buna, 4 lifturi deservesc hotelul.Plaja spre Neptun la 15 min de mers pe jos a fost cea mai frumoasa si curata plaja, cu o mare cristalina…..

 431. hotel retro dar cu aura moderna, se observa ca managerul isi da interesul, facilitati bune( Ac, minibar, TvLed, saltele bune) curatenie zilnica personal super ok, mic dejun variat, bogat, ft bun, poate chiar de 4* terasa frumoasa cu vedere la mare, meniu bun, pizza excelenta ! kids club- curat, “utilat” au inclusiv ingrijitor/animator pt copii,

 432. Parcare gratuita, pazita 24 din 24. Vederea spre mare, extra. 5 minute pana la plaja imputita, 10 min pana la cea buna.

 433. Micul dejun a fost cam la fel pe toata perioada. Nu au fost fructe. Acesta ar fi singurul minus. …………………………………….

 434. Nimic ,camera usa de la baie nu se inchidea plasa de la balcon la fel nu se inchide

 435. Situat chiar langa plaja … cu apa cu alge ȘI pietre – inutil. Faptul ca am stat doar o noapte.

 436. Micul dejun a fost proaspat si variat. Locatia este aproape de plaja, magazine si restaurante. Apartamentul a fost spatios, curat si bine dotat. Hotelul si gradina au un aspect ingrijit, iar personalul este de calitate si amabil.

 437. Personal foarte amabil, camere mari si curate, mic dejun bun si variat,

 438. Apartamentul a fost spațios, curat, micul dejun bunicel, personalul drăguț.

 439. Raport/ preț calitate! Amplasarea Curațenia Parcarea Dispune de AC Liftul silențios model nou Plaja pentru copiii la 2 minute de iesirea din hotel Terasa din spate superbă Dupa ora 22 liniste totală se închide terasa ,te poți odihni daca ai camera standard cu balcon spre terasa hotelului ,oricum nu e gălăgie lumea e prin stațiune ,la plaja eu sunt multumit de prețul platit 1207lei pe 6 nopți camera superioara parter , am ales parter fiind cu copil mic sa nu am de circulat cu liftul sar nu era un impediment sunt 3 lifturi dar fiind pentru prima data la acest hotel am ales parter.

 440. Curățenie în toată locația. Personalul de nota 10.

 441. Curățenia,locația,amabilitatea si profesionalismul personalului de la receptie,bar. Noi mergem la acest Hotel de 6ani. An de an. Copilul este încântat! Noi la fel. Anul acesta ne-a impresionat schimbările aduse hotelului. De la receptie ,bar-terasa, ieșirea spre plaja superba!

 442. Amplasare, personal foarte amabil, curatenie, mancare delicioasa.

 443. Personal amabil și curat. Aproape de plajă ,frumos și accesibil ca preț.

 444. Pentru un hotel de 2*, este foarte ok! Camera mare,confortabila, baie curata,renovata,mobilier util,mai ales pt fam cu copil mic. Nu am mancat dar meniul afisat zilnic la receptie parea bun si acceptabil la pret. La check out am cerut sa ma lase pana la 14:00 in camera, sa pot lasa copilul sa isi faca somnul de pranz si au fost intelegatori.

 445. Miculdejun foarte incarcat.Mi a placut ca era si spatiu verde si loc de joaca pentru copii.M am simtit ca prin ani ‘90 la mare, deoarece hotelul nu era foarte nou, dar bineintretinut. zilnic ne faceau curat in camera.

 446. Micul dejun a fost diversificat , insa calitatea produselor foarte slaba : sunca…. parizer .. Calitatea bauturilor racoritoare = 0 . Exemplu:sucuri marca Aro si Adria , puse in dozatoare!!!!!!!!!!!!!!

 447. A fost totul foarte frumos! Am fost și anul trecut.

 448. Locatia aproape de plaja dar neamenajata pt baie,linistea…hotelul inca cu dotarile de pe timpul lui ceasca dar acceptabile pt cineva fara pretentii…Daca te duci camd este si o tabara de copii cazata la hotel cu greu apuci sa mananci la retanurentul hotelului pt ca nu au personal suficient

 449. Eugenia-daniela iulie 19, 2019 at 7:09 pm

  Camera simpla, dar recent renovata si totul este curat. Aer conditionat, frigider. Ne-au dat vedere la mare, desi nu rezervarea noastra nu continea asta. Hotelul este aproape de zonele animate seara din Jupiter si Venus. Parcarea nu este o problema, exista suficienta si in afara hotelului. Recomandam plaja din Saturn, mai larga si bine amenajata, se ajunge dupa o plimbare scurta.

 450. lenjerii super curate, saltele foarte comode, femeile de serviciu au venit si au facut curat in fiecare zi, prosoape f bune, sezlonguri pe balcon, receptie frumoasa

 451. Ne-am cazat mai repede cu cateva ore fata de ora de check-in.Personalul de la receptie foarte amabil.

 452. Surprinsa placut de existenta unui uscator de par in camera unde am stat! Probabil una dintre putinele care dispun de asa ceva. E un inceput bun in a tine cont de cerintele clientilor.

 453. Un hotel bine întreținut, cu personal care-și face treaba. Recomand familiilor care doresc să petreacă un concediu pe litoralul românesc în condiții bune de cazare, la un raport preț calitate excelent. Deși pe site-urile de specialitate este cotat la 2 stele hotelul Cometa este lejer peste multe hoteluri de 3 stele. Felicitări managerilor și personalului și în mod special doamnelor care se ocupă de curățenie.

 454. Personalul foarte binevoitor. Un mic dejun bogat și de calitate. Loc de joacă pentru copii foarte frumos.

 455. Singurele lucruri bune au fost amabilitatea receptionerelor, a personalului de unde se lua micul dejun, micul dejun in stil suedez si biblioteca de la receptie.

 456. Micul dejun a fost proaspat si variat. Locatia este aproape de plaja, magazine si restaurante. Apartamentul a fost spatios, curat si bine dotat. Hotelul si gradina au un aspect ingrijit, iar personalul este de calitate si amabil.

 457. 1. La venire ne astepta un platou cu fructe in camera si doua sticle de apa plata de 0.5 l. Am primit cate doua sticle de apa plata de 0.5 l zilnic, dupa curatenie. La plecare am primit cadou o sticla de vin alb. 2. Atat piscina de copii cat si cea de adulti sunt incalzite. In plus exista 3 tobogane cu apa. 3. Mancarea foarte diversificata, gustoasa si destul de sanatoasa (multe preparate la cuptor, foarte putine fiind prajite). 4. Foarte relaxati in privinta programului de masa. Fiecare masa se prelungea cu aproximativ 30 minute fata de programul afisat.

 458. Unele mancaruri au fost peste asteptari iar celelalte normale.

 459. cu toate ca sunt probleme legate de temperaturile de servire, mancarea este gustoasa

 460. Locatia pot spune ca e pe plaja,in dreapta lacul Tismana in stanga plaja , ce poti sa-ti doresti mai mult .

 461. Aproape de plaja, personal amabil, conditii bune.

 462. Aerul condiționat e un mare plus, iar locația excelenta.

 463. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 464. Camera fff frumoasa, mochetata, comoda. TV-ul f interesant dpdv al designului, dar de proasta calitate.

 465. Patul a fost acceptabil si culoarea camerei placuta.

 466. Locatia apropiata de plaja, amabilitatea personalului de la receptie si de curatenie, situat in centru, dar in acelasi timp pe malul marii de unde poti vedea rasaritul si adormi cu valurile marii.

 467. Pozitia in statiune si fata de mare, marimea camerei, mobilierul, privelistea, personalul, curatemia, utilitatile si functionarea lor etc.

 468. Privelistea de vis hotelul aflandu-se pe plaja,personalul foarte amabil!

 469. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 470. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 471. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 472. camera spatioasa amplasare buna mancare buna aer conditionat

 473. Personalul este foarte amabil. Micul dejun este hranitor. Exista un mic magazin in incinta hotelului cu apa si sucuri. La fiecare 20 de minute trece un microbuz catre celelalte statiuni pe soseaua din apropierea hotelului.

 474. Locatia: langa plaja. Se ajunge usor in centru. O parte din personal. Mic dejun ok in zilele de sezon. Mancare diversificata. Mai greu cu variantele pentru vegetarieni. Scaune pentru copii la restaurant. Au si loc de joaca in situatia in care vremea lasa de dorit. Sezlonguri ieftine. Lume civilizata. Ma refer la turisti.

 475. Mâncarea foarte buna, piscina foarte ok. Camerele sunt curate.

 476. Ce mi-a placut cel mai mult a fost piscina (tip infinity pool) care dadea o senzatie deosebita de frumusete si nemarginire peste intinderea marii. Micul dejun a fost variat, gustos si indestulator ca si celelalte mese dealtfel cu exceptia gustarilor carora le lipsea varietatea. Curatenia a fost fara repros. Camera a fost cu mobila moderna de buna calitate bine intretinuta, comfortabila si creea un ambient placut.

 477. Mesele extrem de variate totul f gustos. Locatia dispune de absolut tot pt a face o familie cu copii sa se simta in vacanta

 478. Totul a fost la superlativ. Personalul foarte amabil. Locația superbă, în special pentru familiile cu copii. Locuri de joacă, multe locuri de relaxare. Într-un cuvant: superb!

 479. Vila se afla in padure, un loc linistit, special amenajat pentru copii. Camerele sunt suficient de mari si curate. La plaja se ajunge foarte repede, 10 min de mers pe jos – drumul este prin padure, cu putine portiuni neasfaltate pe care se poate merge chiar si cu caruciorul copilului.

 480. Are și restaurant. Lucru care nu este specificat. Prețurile sunt accesibile.

 481. condiții excepționale, curățenie exemplara. bucătăria deosebita ! poziția mirifica. merita o reîntoarcere anuala. MULTUMIM !

 482. Amplasarea hotelului,restaurantul ,plaja , Preturi decente la restaurant Mâncarea buna

 483. Hotel micuț și cochet, mai liniștit decât mă așteptam, dată fiind locația, absolut superbă, exact pe plajă. Loc ideal pentru familii cu copii mici, hotelul având un loc de joacă special amenajat pe plajă. Personal amabil.

 484. Mic dejun de tip bufet suedez, destul de variat, mancarea a fost buna, cu gust. RECOMAND ACEST HOTEL PENTRU O IESIRE PE LITORAL. Piscina foarte curata si programul de karaoke seara sunt niste atractii destul de ok.

 485. Mobilierul este nou atat in holul hotelului, cat si in camere

 486. MIC DEJUN diversificat, PRANZ FOARTE BINE GATIT CURATENIE

 487. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 488. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 489. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 490. Curat, renovat, mancare exceptionala (chiar specialitati), plaja proprie, sezlonguri, piscina exterioara incalzita.

 491. Neasteptat de bine.Camera foarte frumoasa iar salteaua cu memory foam, pernele extraordinare.Foarte gustoasa si variata mancarea. Piscina este de vis.

 492. Mâncarea foarte buna, piscina foarte ok. Camerele sunt curate.

 493. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 494. camera spatioasa amplasare buna mancare buna aer conditionat

 495. Personalul este foarte amabil. Micul dejun este hranitor. Exista un mic magazin in incinta hotelului cu apa si sucuri. La fiecare 20 de minute trece un microbuz catre celelalte statiuni pe soseaua din apropierea hotelului.

 496. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 497. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 498. Casa Leu este de fapt un complex de mai multe vile cu aproximativ 40 de camere. Este amplasat in mijlocul unei păduri la aproximativ 1km de plaja, te simti ca la munte. Exista locuri de parcare, si mai multe amenajari ( masute, canapele , locuri de joaca) pentru petrecerea timpului liber in curte. Exista si o bucatarie comuna utilata. Wifi bun in camera.

 499. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 500. condiții excepționale, curățenie exemplara. bucătăria deosebita ! poziția mirifica. merita o reîntoarcere anuala. MULTUMIM !

 501. Amplasarea hotelului,restaurantul ,plaja , Preturi decente la restaurant Mâncarea buna

 502. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 503. Locatia foarte frumoasa, proximitatea de lac si plaja. Micul dej bogat si variat

 504. Lenjeria a fost curata, dar pereti si usile au fost pline de insecte moarte….de a lungu veri, astfel imaginea lasa de dorit. La Majestic din Olimp asa ceva nu exista, timp de 3 ani cand merg la acest hotel, dar Majestic Jupiter da :).

 505. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 506. Un hotel curat, amplasarea acestuia langa plaja, confortabil.

 507. Locatia amplasata foarte bine, pe malul marii, plaja foarte aproape. Hotelul este curat, are parcare supravegheata.

 508. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 509. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 510. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 511. Locatia aproape de plaja.. Vederea spre mare avuta din camera cu un balcon dragut. Trezirea de rasaritul minunat!!!

 512. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 513. camera spatioasa amplasare buna mancare buna aer conditionat

 514. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 515. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 516. condiții excepționale, curățenie exemplara. bucătăria deosebita ! poziția mirifica. merita o reîntoarcere anuala. MULTUMIM !

 517. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 518. Camera fff frumoasa, mochetata, comoda. TV-ul f interesant dpdv al designului, dar de proasta calitate.

 519. Patul a fost acceptabil si culoarea camerei placuta.

 520. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 521. Un hotel care păstrează aerul din perioada comunistă, deși pare renovat in interior. Are foarte multe coridoare si nu are lift, ceea ce pentru persoane în vârstă (am fost cu părinții), este destul de dificil. Ni s-a schimbat camera pentru ei, e adevărat, cu una mai accesibilă. Micul dejun satisfăcător, bogat. Aproape de plaja care este largă. Camerele au balcon. Există parcare.

 522. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 523. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 524. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 525. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 526. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 527. Locatia aproape de plaja.. Vederea spre mare avuta din camera cu un balcon dragut. Trezirea de rasaritul minunat!!!

 528. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 529. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 530. Camera fff frumoasa, mochetata, comoda. TV-ul f interesant dpdv al designului, dar de proasta calitate.

 531. Patul a fost acceptabil si culoarea camerei placuta.

 532. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 533. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 534. condiții excepționale, curățenie exemplara. bucătăria deosebita ! poziția mirifica. merita o reîntoarcere anuala. MULTUMIM !

 535. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 536. Un hotel care păstrează aerul din perioada comunistă, deși pare renovat in interior. Are foarte multe coridoare si nu are lift, ceea ce pentru persoane în vârstă (am fost cu părinții), este destul de dificil. Ni s-a schimbat camera pentru ei, e adevărat, cu una mai accesibilă. Micul dejun satisfăcător, bogat. Aproape de plaja care este largă. Camerele au balcon. Există parcare.

 537. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 538. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 539. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 540. Un hotel curat, amplasarea acestuia langa plaja, confortabil.

 541. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 542. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 543. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 544. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 545. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 546. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 547. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 548. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 549. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 550. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 551. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 552. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 553. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 554. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 555. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 556. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 557. Un hotel care păstrează aerul din perioada comunistă, deși pare renovat in interior. Are foarte multe coridoare si nu are lift, ceea ce pentru persoane în vârstă (am fost cu părinții), este destul de dificil. Ni s-a schimbat camera pentru ei, e adevărat, cu una mai accesibilă. Micul dejun satisfăcător, bogat. Aproape de plaja care este largă. Camerele au balcon. Există parcare.

 558. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 559. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 560. Camera fff frumoasa, mochetata, comoda. TV-ul f interesant dpdv al designului, dar de proasta calitate.

 561. Patul a fost acceptabil si culoarea camerei placuta.

 562. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 563. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 564. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 565. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 566. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 567. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 568. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 569. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 570. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 571. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 572. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 573. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 574. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 575. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 576. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 577. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 578. Un hotel care păstrează aerul din perioada comunistă, deși pare renovat in interior. Are foarte multe coridoare si nu are lift, ceea ce pentru persoane în vârstă (am fost cu părinții), este destul de dificil. Ni s-a schimbat camera pentru ei, e adevărat, cu una mai accesibilă. Micul dejun satisfăcător, bogat. Aproape de plaja care este largă. Camerele au balcon. Există parcare.

 579. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 580. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 581. Tot. Camera a fost ca in fotografii, la terasa tinerii ospătari foarte bine instruiți și pregătiți pentru industria ospitalității. Nu mi-a fost dat să aud că la restaurant din Eforie Nord cu 3 saptamani inainte dupa ce am atenționat ospatarii de acolo ca “ne-au uitat ” sa ne spună ” ca nu mai au mîncare “.

 582. Privelistea, curatenia, camerele mici dar confortabile

 583. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 584. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 585. -terasa restaurantului care o vedere superba. -mancarea foarte buna. -clubul copiilor frumos.

 586. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 587. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 588. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 589. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 590. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 591. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 592. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 593. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 594. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 595. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 596. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 597. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 598. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 599. Un hotel care păstrează aerul din perioada comunistă, deși pare renovat in interior. Are foarte multe coridoare si nu are lift, ceea ce pentru persoane în vârstă (am fost cu părinții), este destul de dificil. Ni s-a schimbat camera pentru ei, e adevărat, cu una mai accesibilă. Micul dejun satisfăcător, bogat. Aproape de plaja care este largă. Camerele au balcon. Există parcare.

 600. mancarea a fost buna, oarecum variata, suficienta,..spatiu de luat masa oarecum insuficient pentru cei care luau masa…picolii se miscau destul de repede!

 601. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 602. Tot. Camera a fost ca in fotografii, la terasa tinerii ospătari foarte bine instruiți și pregătiți pentru industria ospitalității. Nu mi-a fost dat să aud că la restaurant din Eforie Nord cu 3 saptamani inainte dupa ce am atenționat ospatarii de acolo ca “ne-au uitat ” sa ne spună ” ca nu mai au mîncare “.

 603. Privelistea, curatenia, camerele mici dar confortabile

 604. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 605. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 606. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 607. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 608. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 609. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 610. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 611. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 612. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 613. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 614. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 615. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 616. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 617. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 618. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 619. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 620. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 621. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 622. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 623. Tot. Camera a fost ca in fotografii, la terasa tinerii ospătari foarte bine instruiți și pregătiți pentru industria ospitalității. Nu mi-a fost dat să aud că la restaurant din Eforie Nord cu 3 saptamani inainte dupa ce am atenționat ospatarii de acolo ca “ne-au uitat ” sa ne spună ” ca nu mai au mîncare “.

 624. Privelistea, curatenia, camerele mici dar confortabile

 625. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 626. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 627. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 628. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 629. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 630. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 631. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 632. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 633. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 634. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 635. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 636. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 637. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 638. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 639. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 640. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 641. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 642. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 643. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 644. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 645. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 646. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 647. Tot. Camera a fost ca in fotografii, la terasa tinerii ospătari foarte bine instruiți și pregătiți pentru industria ospitalității. Nu mi-a fost dat să aud că la restaurant din Eforie Nord cu 3 saptamani inainte dupa ce am atenționat ospatarii de acolo ca “ne-au uitat ” sa ne spună ” ca nu mai au mîncare “.

 648. Privelistea, curatenia, camerele mici dar confortabile

 649. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 650. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 651. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 652. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 653. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 654. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 655. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 656. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 657. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 658. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 659. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 660. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 661. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 662. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 663. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 664. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 665. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 666. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 667. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 668. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 669. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 670. Hotelul este amplasat aproape de plaja. Camera spatioasa, utilata cu tot ceea ce este necesar (vorbind despre camerele de “lux” cum sunt denumite de catre personal).

 671. Tot. Camera a fost ca in fotografii, la terasa tinerii ospătari foarte bine instruiți și pregătiți pentru industria ospitalității. Nu mi-a fost dat să aud că la restaurant din Eforie Nord cu 3 saptamani inainte dupa ce am atenționat ospatarii de acolo ca “ne-au uitat ” sa ne spună ” ca nu mai au mîncare “.

 672. Privelistea, curatenia, camerele mici dar confortabile

 673. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 674. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 675. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 676. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 677. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 678. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 679. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 680. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 681. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 682. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 683. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 684. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 685. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 686. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 687. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 688. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 689. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 690. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 691. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 692. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 693. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 694. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 695. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 696. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 697. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 698. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 699. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 700. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 701. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 702. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 703. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 704. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 705. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 706. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 707. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 708. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 709. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 710. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 711. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 712. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 713. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 714. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 715. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 716. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 717. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 718. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 719. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 720. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 721. Am fost plăcut surprinși fiindcă la 2** am găsit aer condiționat și mobilier nou per total a fost OK

 722. Curățenie, amabilitatea, distanta mica până la plajă.

 723. Pozitia hotelului, foarte aproape de mare. Vedere spre mare foarte frumoasa

 724. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 725. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 726. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 727. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 728. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 729. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 730. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 731. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 732. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 733. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 734. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 735. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 736. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 737. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 738. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 739. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 740. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 741. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 742. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 743. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 744. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 745. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 746. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 747. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 748. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 749. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 750. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 751. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 752. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 753. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 754. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 755. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 756. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 757. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 758. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 759. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 760. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 761. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 762. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 763. Am fost plăcut surprinși fiindcă la 2** am găsit aer condiționat și mobilier nou per total a fost OK

 764. Curățenie, amabilitatea, distanta mica până la plajă.

 765. Pozitia hotelului, foarte aproape de mare. Vedere spre mare foarte frumoasa

 766. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 767. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 768. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 769. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 770. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 771. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 772. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 773. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 774. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 775. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 776. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 777. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 778. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 779. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 780. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 781. Am fost plăcut surprinși fiindcă la 2** am găsit aer condiționat și mobilier nou per total a fost OK

 782. Curățenie, amabilitatea, distanta mica până la plajă.

 783. Pozitia hotelului, foarte aproape de mare. Vedere spre mare foarte frumoasa

 784. Serviciile all inclusive (chiar si de pe plaja)abia introduse sunt de buna calitate. Copiii de la restaurant sunt bine instruiti pe customer care , chiar daca sunt abia niste elevi. Iar fetele de la receptie foarte calde, ne-au oferit informatii mereu zambind. Ambianta din fiecare seara, muzica super buna si atmosfera vesela! Felicitari !

 785. Totul a fost extraordinar. Mancare buna cu gust, in fiecare zi s- a facut curatenie, personalul extraordinar. Felicitari!

 786. Activitățile pentru copii, recepția, restaurantul si personalul, în special cel de la curățenie.

 787. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 788. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 789. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 790. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 791. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 792. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 793. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 794. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 795. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 796. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 797. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 798. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 799. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 800. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 801. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 802. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 803. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 804. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 805. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 806. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 807. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 808. Am fost plăcut surprinși fiindcă la 2** am găsit aer condiționat și mobilier nou per total a fost OK

 809. Curățenie, amabilitatea, distanta mica până la plajă.

 810. Pozitia hotelului, foarte aproape de mare. Vedere spre mare foarte frumoasa

 811. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 812. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 813. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 814. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 815. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 816. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 817. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 818. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 819. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 820. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 821. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 822. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 823. Totul perfect și aproape de plajă și foarte frumos ca amplasare a locație super.

 824. curatenie impecabila, personal amabil, mancarea gustoasa, liniste, conditii excelente

 825. Personalul este amabil si saritor. Camerele foarte curate si spatioase(par proaspat renovate), sunt echipate cu aer conditionat, frigider, televizor lcd, uscator rufe, uscator par, prosoape, WI-FI. Mobila noua, moderna. Se face curatenie zilnic. Au o curte foarte frumoasa cu spatiu de joaca pt copii, trambulina, balansoare, masa de ping-pong, parcare. Ca locatie este aprox. la 10-15 min de plaja, depinde de pasul fiecaruia. Recomand cu drag atat tinerilor cat si familiilor!

 826. Locatia pe plaja si camerele frumos amenajate, ideal pentru o vacanta cu familia.

 827. Situată pe plaja cu un spațiu îngrădit in care se pot copii in nisip sub ochii atenți ai părinților. Camerele spațioase (cel puțin cele in care am stat), dotata cu televizor, frigider, uscător de par,etc. Faptul ca langa sa deschis un Aqua parc .

 828. Amplasarea , exact pe plaja. Atmosfera, decoratiunile exterioare, personalul.

 829. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 830. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 831. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 832. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 833. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 834. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 835. Locatia este foarte buna, dar micul dejun a dezamagit foarte tare. Mancare de proasta calitate si putine preparate oferite .

 836. vederea de la et 13 este extraordinara, greu de egalat!

 837. Totul a fost ok.. Ne am simțit minunat… Este excelent pt o familie cu copii..

 838. A fost un sejur confortabil, comod si deosebit de plăcut. Camera triplă pe care am rezervat-o s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ba chiar le-a și depășit. Liniștită, umbroasă, cu o terasă pe care puteai savura o cafea sau citi la umbra copacilor, paturile deosebit de confortabile, am fi stat o lună intreagă acolo. Gazdele deosebite, le mulțumim pentru tot și recomand cu mare drag Casa Meyra din Jupiter.

 839. Terasa unde putem lua micul dejun si locul de joaca pentru copii. Am revenit pentru al doilea an consecutiv.

 840. Mi-a plăcut mult personalul amabil, zona liniștită, prețul și faptul că a fost și s-a menținut camera curată

 841. Foarte aproape de plaja, de restaurante, baruri și chioșcuri. Personal de nota 10 !!!

 842. O locatie excelenta, pe malul apei, intre mare si lac.

 843. Aproape de Mare și de restaurante personalul serviabil curățenia impecabila

 844. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 845. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 846. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 847. Hotelul este foarte “prietenos”: camere spatioase, gradina interioara frumos amenajata, loc de joaca cu nisip de pe plaja. Poti supraveghea copiii in timp ce bei o cafea. Locatia excelenta – langa un lac cu lebede si aproape de plaja.

 848. Pozitia fata de mare, camera ok, mic dejun ok. Pret conform conditiilor.

 849. Curățenie. Personal amabil. Locatie excelenta. Aproape de plaja. Mancare buna. Mic-dejun variat.

 850. Locația perfecta pentru cei care merg cu copiii. Curățenie ,personal amabil ,mâncare diversificata si foarte buna (inclusiv pentru un copil de 2ani si 6 luni destul de pretentios )

 851. O locație superba, verdeață, lin8ste, curățenie imn camera in fiecare zi. Mâncarea f buna,

 852. Personalul ok,camere mari spatioase,multa zona verde,stațiunea ok,foarte repede se ajunge la plaja 5 min.

 853. Super locația, personalul de la curățenie super,interior foarte curat, 3 lifturi ce se misca repede, terasa frumoasă, parcare.

 854. Venim de 4 ani aici, și anul acesta am avut plăcuta surpriza de-a ni se oferi o cameră pe partea opusă celei cu care eram obișnuiţi, întâmpinându-ne astfel o priveliște excepțională iar mobilierul era nou (faţă de anul trecut). Multe mulțumiri domnișoarei de la recepție care ne-a repartizat camera. De anul acesta se poate servi și masa pe terasă cu produse și prețuri ok, iar servirea a fost ireproșabilă. Nota 10 pentru toate măsurile de limitare a riscurilor de infectare. Am avut 8 nopți (16-24.08.2020) și fost superb!

 855. Au investit in parcare, receptie, au pus in camere si tv lcd. Este foarte bine amplasat, langa un reataurant renumit.

 856. Mic dejun foarte copios. Locația este de vis. Cele trei microclimatului pe care le prezintă hotel majestic nu sunt evidențiate in reclama publicitara. Dar turistul este profund impresionat chiar de la prima întâlnire cu acest complex de servicii de turism.

 857. Locatie linistita cu vedere la lac si faleza/plaja,nu aglomerat. Plaja Eden unde ai discount la sezlong si baldachin curatica cu loc de joaca pt copii,staff amabil.

 858. Personal super amabil, locație superba, mâncare gustoasă

 859. Regim all inclusive clasic, fara pretentii dar respectat. Mancare buna, romaneasca dar nu asa de diversificata. Fructe din abundenta. Piscine curate si pe gustul oricui, apa calda si tobogane distractive pentru orice varsta. Parcare gratuita si pazita, un motiv in plus, alaturi de entertainmentul din fiecare seara, sa uiti de tot in timpul concediului.

 860. Mancarea foarte buna. Camera cu mobilier nou. Dotare corespunzatoare.

 861. Locația foarte frumoasa, piscina foarte curată, mancare diversificata, curatenie în camera și în tot hotelul. Revin cu drag!

 862. Am ales Opal pentru ca voiam sa vad marea de la balcon. Totul a fost perfect, peste asteptari. Multumesc!

 863. Personalul super profesionist. Au cautat o camera unde sa intru cat de cat mai usor. Am stat chiar intr-un apartament la acelasi pret cu o camera.

 864. Camera a fost curata,vederea superba,personalul amabil

 865. Am nimerit o camera foarte curata si cu vedere la mare splendida.

 866. Liniste,curat,relaxant ffff aproape de apa ,priveliște frumoasa de la balcon!!!!!

 867. Personalul de la terasa și de la bufetul suedez. Amplasarea hotelului,aproape de plajă.

 868. Mic dejun gustos, variat, astfel incat sa satisfaca toate gusturile. Servire prompta asigurata de catre personal tanar, dar foarte amabil si profesionist,

 869. Cu excepția pietroailor din apa, totul a fost minunat.

 870. Micul dejun, desi repetitiv, a fost ok. La pranz gaseai ce sa ti alegi. In camere se facea curatenie zilnic si se schimbau prosoapele. Locul de joaca pentru copii si programul artistic au fost in regula. La plaja am fost la Steaguri. Foarte ok acolo. Preturi destul de mici pt plaja.

 871. Mic dejun excelent ; amabilitatea personalului ; priveliste deosebita.

 872. Privelistea din camera este de vis. Au 3 lifturi functionale. Personalul deosebit de amabil.

 873. Cazarea si masa excelente si pentru ca a fost perioada asta de Urgenta, poscina hotelului a fost nemaipomenita

 874. Uneori am primit mâncarea rece,iar ouăle ochiuri erau refolosite. La micul dejun am primit ochiuri scoase din spanac cu gustul acestuia si resturi de frunze. Chelnerita ținea frecvent masca sub barba si nu s-au folosit tacâmuri de unică folosință. Nu am vazut sa dezinfecteze camerele . In camera nu exista dezinfectant..Mi-am adus de acasă. Sezlongurile de la piscină erau din lemn, foarte tari , nu aveau saltele si nici nu se dezinfectau după fiecare client. Deci, multe riscuri de infectare!!!

 875. Staff ul este primitor iar camera destul de curată. Doamna de la curățenie trece in fiecare zi

 876. Curățenia, disciplina și modul de interacționare a personalului cu clienții hotelului!

 877. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 878. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 879. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 880. Curățenie, liniște, aproape de plaja, lângă mare si in primul rand amabilitatea personalului !

 881. Am nimerit o camera foarte curata si cu vedere la mare splendida.

 882. Liniste,curat,relaxant ffff aproape de apa ,priveliște frumoasa de la balcon!!!!!

 883. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 884. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 885. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 886. -priveliștea -solicitudinea personalului -mâncarea de la restaurantul hotelului

 887. Personalul si pozitia hotelului. Privelistea oferita de locatie.

 888. Mic dejun excelent ; amabilitatea personalului ; priveliste deosebita.

 889. Este o locatie foarte aproape de plaja copiilor, curat, personal foarte ok, speram sa revenim si la anul. Singurul minus, daca pot sa spun asa, este faptul ca cel putin noi am avut baie mica. Dar oricum mai mult decat suficient spatiul. Avantaje-LOCATIA, lift, tv ecran plat, curat, plase de tantari la geam. Locatia este de 8,6 dar nu am aceasta varianta.

 890. Apartamente spatioase, personal amabil, paturi confortabile.

 891. Locația este buna, se afla aproape de strada cu magazine și restaurante și este aproape de plajă.

 892. Mobilier nou, liniște curățenie. Zona este păzită. Mi-a plăcut spatiul verde in care este amplasată clădirea.

 893. O locatie extraordinara. Liniste, inconjurata de natura. Piscina suficienta pentru relaxare. Marea la doar 10 minute de mers relaxat.

 894. La ubicación es genial, el trato del dueño también.

 895. Gazda primitoare. Amplasare centrala, foarte aproape de plaja. Terasa foarte relaxanta. Proximitatea padurii oferea o oaza de liniste. Acces rapid catre magazine si restaurante.

 896. Totul a fost super, precum este descris pe booking, foarte aproape de plaja. O locatie racoroasa in zilele de vara, langa o padurice, cu o curte frumoasa. Multumim din suflet lui Bogdan, care a fost o gazda deosebita.

 897. Zona linistita in care se afla locatia, curatenia, recomand celor care doresc un loc retras.

 898. Personal foarte amabil.Mâncare excelentă.Camere curate și confortabile.Recomand!

 899. Uneori am primit mâncarea rece,iar ouăle ochiuri erau refolosite. La micul dejun am primit ochiuri scoase din spanac cu gustul acestuia si resturi de frunze. Chelnerita ținea frecvent masca sub barba si nu s-au folosit tacâmuri de unică folosință. Nu am vazut sa dezinfecteze camerele . In camera nu exista dezinfectant..Mi-am adus de acasă. Sezlongurile de la piscină erau din lemn, foarte tari , nu aveau saltele si nici nu se dezinfectau după fiecare client. Deci, multe riscuri de infectare!!!

 900. Staff ul este primitor iar camera destul de curată. Doamna de la curățenie trece in fiecare zi

 901. Micul dejun (servit pe terasa afara) a fost gustos, frappe-ul f. bun, domnisoarele care ne-au servit au fost amabile si purtau masti. Terasa este foarte draguta, curata, cu peluza si flori bine ingrijite, iar in zare se vede marea. O placere!

 902. Hotel situat foarte aproape de plaja, camera climatizata, personal agreabil și disponibil.

 903. Hôtel propre et bien localisé. Il est situé au cœur de la ville de jupiter. Pour s’y rendre je vous conseil de prendre le train jusqu’à Neptune puis prendre un taxi pendant 6 min.

 904. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 905. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 906. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 907. Este o locatie foarte aproape de plaja copiilor, curat, personal foarte ok, speram sa revenim si la anul. Singurul minus, daca pot sa spun asa, este faptul ca cel putin noi am avut baie mica. Dar oricum mai mult decat suficient spatiul. Avantaje-LOCATIA, lift, tv ecran plat, curat, plase de tantari la geam. Locatia este de 8,6 dar nu am aceasta varianta.

 908. Apartamente spatioase, personal amabil, paturi confortabile.

 909. Locația este buna, se afla aproape de strada cu magazine și restaurante și este aproape de plajă.

 910. -priveliștea -solicitudinea personalului -mâncarea de la restaurantul hotelului

 911. Personalul si pozitia hotelului. Privelistea oferita de locatie.

 912. Mic dejun excelent ; amabilitatea personalului ; priveliste deosebita.

 913. Mobilier nou, liniște curățenie. Zona este păzită. Mi-a plăcut spatiul verde in care este amplasată clădirea.

 914. O locatie extraordinara. Liniste, inconjurata de natura. Piscina suficienta pentru relaxare. Marea la doar 10 minute de mers relaxat.

 915. La ubicación es genial, el trato del dueño también.

 916. Curățenie, liniște, aproape de plaja, lângă mare si in primul rand amabilitatea personalului !

 917. Am nimerit o camera foarte curata si cu vedere la mare splendida.

 918. Liniste,curat,relaxant ffff aproape de apa ,priveliște frumoasa de la balcon!!!!!

 919. Personal foarte amabil.Mâncare excelentă.Camere curate și confortabile.Recomand!

 920. Uneori am primit mâncarea rece,iar ouăle ochiuri erau refolosite. La micul dejun am primit ochiuri scoase din spanac cu gustul acestuia si resturi de frunze. Chelnerita ținea frecvent masca sub barba si nu s-au folosit tacâmuri de unică folosință. Nu am vazut sa dezinfecteze camerele . In camera nu exista dezinfectant..Mi-am adus de acasă. Sezlongurile de la piscină erau din lemn, foarte tari , nu aveau saltele si nici nu se dezinfectau după fiecare client. Deci, multe riscuri de infectare!!!

 921. Staff ul este primitor iar camera destul de curată. Doamna de la curățenie trece in fiecare zi

 922. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 923. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 924. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 925. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 926. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 927. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 928. Este o locatie foarte aproape de plaja copiilor, curat, personal foarte ok, speram sa revenim si la anul. Singurul minus, daca pot sa spun asa, este faptul ca cel putin noi am avut baie mica. Dar oricum mai mult decat suficient spatiul. Avantaje-LOCATIA, lift, tv ecran plat, curat, plase de tantari la geam. Locatia este de 8,6 dar nu am aceasta varianta.

 929. Apartamente spatioase, personal amabil, paturi confortabile.

 930. Locația este buna, se afla aproape de strada cu magazine și restaurante și este aproape de plajă.

 931. -priveliștea -solicitudinea personalului -mâncarea de la restaurantul hotelului

 932. Personalul si pozitia hotelului. Privelistea oferita de locatie.

 933. Mic dejun excelent ; amabilitatea personalului ; priveliste deosebita.

 934. Curățenie, liniște, aproape de plaja, lângă mare si in primul rand amabilitatea personalului !

 935. Am nimerit o camera foarte curata si cu vedere la mare splendida.

 936. Liniste,curat,relaxant ffff aproape de apa ,priveliște frumoasa de la balcon!!!!!

 937. Mobilier nou, liniște curățenie. Zona este păzită. Mi-a plăcut spatiul verde in care este amplasată clădirea.

 938. O locatie extraordinara. Liniste, inconjurata de natura. Piscina suficienta pentru relaxare. Marea la doar 10 minute de mers relaxat.

 939. La ubicación es genial, el trato del dueño también.

 940. Personal foarte amabil.Mâncare excelentă.Camere curate și confortabile.Recomand!

 941. Uneori am primit mâncarea rece,iar ouăle ochiuri erau refolosite. La micul dejun am primit ochiuri scoase din spanac cu gustul acestuia si resturi de frunze. Chelnerita ținea frecvent masca sub barba si nu s-au folosit tacâmuri de unică folosință. Nu am vazut sa dezinfecteze camerele . In camera nu exista dezinfectant..Mi-am adus de acasă. Sezlongurile de la piscină erau din lemn, foarte tari , nu aveau saltele si nici nu se dezinfectau după fiecare client. Deci, multe riscuri de infectare!!!

 942. Staff ul este primitor iar camera destul de curată. Doamna de la curățenie trece in fiecare zi

 943. Personal foarte amabil, curățenie în camere, în 4 nopți, s-au schimbat prosoapele după 2, și lenjeria după 3 nopți . Se aspira, se spala și se strânge gunoiul zilnic. Piscina îngrijită și o Super vedere la mare și alte facilități.

 944. MIC DEJUN EXCEPTIONAL CU VARIETATE MARE A MENIULUI( CAT PUTEAI MANCA)

 945. Personalul foarte amabil. Toate micile probleme s-au rezolvat imediat. Vederea din camera spre mare a fost superba.

 946. Oameni primitori, locul arata foarte ingrijit , a fost peste asteptarile dinaintea rezervarii!:) Se face curat in fiecare zi, ti se schimba prosoapele, “Sefa de la receptie” o doamna super pedanta si amabila. Per total curat si frunctional!

 947. Piscina,gradina din jurul hotelului,personalul bine instruit ( cameristele ,receptionerele,ingrijitorul de piscina )

 948. Hotel modest ! Poate mai multa atenție la detalii cind va fi renovat !😀

 949. Priveliștea superba, foarte curat și personalul amabil și înțelegător.

 950. Restaurantul cu terasa exterioara este excelent amenajat, cu o atmosfera placuta. Meniul oferit este divers, bine preparat si la un pret foarte acceptabil. Am incercat ciorbe, gratar de peste, quesadillas, papanasi, toate excelente. Camerele foarte curate, modernizate, dar pt cei cu copii mai mari renteaza camera tripla sau apartament. Accesibilitatea la diverse plaje din Jupiter. Puzderia de pestisori din golfuletele alaturate. Faptul ca dupa o anumita ora se oprea activitatea (mai ales muzica la localuri/terase) si era liniste in intreaga statiune.

 951. Curat, hotel pe malul mării, parcare privată, raport bun calitate preț, mâncare foarte bună la terasa hotelului.

 952. Este foarte liniște , aproape de plaja iar personalul amabil și primitor.

 953. Locatie situata destul de aproape de plaja. Cafea buna oferita din partea casei. Camera curata. Personal amabil.

 954. Locatia este foarte primitoare, linistita, personalul amabil. Cazarea se afla aproape de plaja, iar camera a fost curata si racoroasa.

 955. Foarte bine și frumos ! Multumim doamnei Paula pentru profesionalismul de care a dat dovada !! Mai rar asa ospatar !

 956. Este chiar pe plaja, ceea ce este un plus. Curatenie si personal primitor.

 957. locatia destul de buna! Personalul hotelului foarte primitor. Aproape de mai multe plaje. In nemijlocita apropiere market-uri, restaurante, pateserii. As spune ideal pentru familie. Am avut loc de parcare.

 958. Prânzul de la restaurantul hotelului a fost foarte bun, servit rapid de către personalul amabil. Camera confortabila, aer condiționat absolut necesar. Vom reveni cu drag în aceasta locație.

 959. Conditii bune de cazare pentru un hotel de 2 stele.

 960. Linistea ,apropierea fata de plaja ,curatenia ,personalul amabil.

 961. Este exact cum arata in poze . Gazda primitoare foarte curat ! Recomand !

 962. Condițiile de cazare, cameră spațioasă recent renovată, baia suficient de mare, frigider spațios Uscător de rufe pe balcon Mobilier suficient în cameră Curtea cu plante, spații de relaxare și luat masa Parcare interioara Spatii de preparat mâncarea și grătare Automat cafea Gazda amabilă și implicată Prețul camerei

 963. Curtea este expetionala si cu foarte multe zone de socializare

 964. Personalul foarte amabil si primitor. Privelistea minunata. Camera curata.

 965. Amplasarea hotelului foarte bună cu vedere la mare, micul dejun foarte gustos si diversificat, personalul foarte amabil, presiunea apei de la baie cat si apa calda super ok, parcarea foarte mare !

 966. Locația foarte aproape de plaja, piscină, camera la etajul 12 cu vedere la mare, mic dejun foarte bogat pentru toate gusturile

 967. Primul lucru pe care îl faci când intri într-un hotel,mergi la recepție, acolo ne-a întâmpinat o doamna deosebit de amabilă. Cu toate că am ajuns mai repede de ora 14 când era check in-ul,am avut deosebita plăcere de a-mi oferi camera mai repede. Doamna de la curățenie,o doamnă deosebită și ea,nu mă așteptam la așa ceva,am avut onoarea și plăcere de a ne face curățenie în fiecare zi,nu mă refer doar la luat gunoiul din cameră,ci aspira și spala in fiecare zi,fapt care nu am mai întâlnit așa ceva la nici un hotel din țară. Ce am rămas surprins,a fost faptul că aveam gratuit la piscina hotelului, fapt care nu am mai întâlnit acest lucru,mai ales în hotelurile din stațiunile de la malul mării. Mai menționez faptul că aveam camera la etajul 4,de unde am putut vedea și marea și curtea cu piscină. Am fost pe deplin foarte mulțumit.

 968. Camere spatioase,curatenie zilnic. Piscina cu piscina pentru copii este un mare avantaj.Personalul amabil si politicos. Un plus la camera este si balconul mare si spaatios.A fost un sejur reusit. Cu siguranta vom mai reveni.

 969. Oameni primitori, locul arata foarte ingrijit , a fost peste asteptarile dinaintea rezervarii!:) Se face curat in fiecare zi, ti se schimba prosoapele, “Sefa de la receptie” o doamna super pedanta si amabila. Per total curat si frunctional!

 970. Personalul este foarte dragut și amabil și curățenia este exemplara.Amplasarea este foarte bună și toată camerele au vedere spre mare si o priveliște frumoasa.O sa revenim cu placere!

 971. Excelent, ca de fiecare data. Camera foarte frumoasa si curata, personalul de nota 10. Revenim cu siguranta!

 972. Curatel, aproape de plaja, parcare proprie, vedere la mare din majoritarea camerelor, restaurantul fara mari pretentii dar ok, mancarea gustoasa la preturi decente Din punctul meu de vedere se poate face un sejur reusit in aceasta locatie. Multumim de tratatie.

 973. Curățenia din cameră, prosoapele au fost schimbate zilnic sau la cerere, personal foarte amabil.

 974. Nu am participat la micul dejun dar locatia este excelenta , camera curata si personalul care se ocupa de curatenie discret , personalul de la receptie dragut si amabil …! Hotel inalt dar cu lifturi rapide ce vin relativ repede …!

 975. Micul dejun a fost gustos, cat de cat variat, insa nu consider ca merita pretul solicitat. Camera a fost decenta ca suprafata, curata. Hotelul are iesire direct pe plaja, ceea ce este un mare plus. Personalul este amabil.

 976. Apropierea fata de plaja , amabilitatea celor de la receptie si a personalului de la curatenie si interesul de care au dat dovada!

 977. Totul curat,frigiderul mare din camera,aerul conditionat,mobila mare.

 978. Personalul deosebit de amabil și serviabil Hotelul e frumos renovat și îngrijit Lipsa oricărui miros neplăcut Holul și zona adiacenta sunt frumos amenajate și foarte primitoare Este un aparat de cafea foarte bine amplasat și binevenit

 979. Este exact cum arata in poze . Gazda primitoare foarte curat ! Recomand !

 980. Condițiile de cazare, cameră spațioasă recent renovată, baia suficient de mare, frigider spațios Uscător de rufe pe balcon Mobilier suficient în cameră Curtea cu plante, spații de relaxare și luat masa Parcare interioara Spatii de preparat mâncarea și grătare Automat cafea Gazda amabilă și implicată Prețul camerei

 981. Curtea este expetionala si cu foarte multe zone de socializare

 982. *Curățenie *Liniște *Spațiu verde,flori *Personal minunat *Poziție f. bună, aproape și de mare și de centrul stațiunii

 983. Locatia este foarte linistita , chiar in centru statiunii intr-o oaza de verdeata reconfortanta. Camera este mare , foarte curata , personal foarte amabil . Locatia dispune de parcare privata foarte mare , situata in spatele hotelului .

 984. Locație bună, personal calificat, foarte curat, excelent, mai revenim.