Cazare ieftina Intorsura Buzăului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România

★★★★ Casa Bradet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa “La Moara”

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

PENSIUNEA BEATRICE

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Nitu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vama54 Boutique

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Margareta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Oficial

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Finna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Venera si Lelia Talianu din Stefan cel Mare, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Venera si Lelia Talianu din Stefan cel Mare, jud. CalarasiCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 • Luca si Salomea Micle din Motorgi, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Întorsura Buzăului, Covasna, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Luca si Salomea Micle din Motorgi, jud. GorjCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 • Carina si Iosefina Modorcea din Solonetu Nou, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Carina si Iosefina Modorcea din Solonetu Nou, jud. SuceavaCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 • Teodor si Anuța Rus din Valcelele Bune, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Întorsura Buzăului, Covasna, România!

  (Teodor si Anuța Rus din Valcelele Bune, jud. HunedoaraCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 • Simion si Dinu Caracostea din Coasta, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Întorsura Buzăului, Covasna, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Simion si Dinu Caracostea din Coasta, jud. ValceaCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 • Dalia si Ancuța Covaci din Fizesti, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Întorsura Buzăului, Covasna, România.

  (Dalia si Ancuța Covaci din Fizesti, jud. HunedoaraCazare in Întorsura Buzăului, Covasna, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 2. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 3. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 4. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 5. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 6. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 7. Amplasarea, dotările, mâncarea, muzica și personalul, totul de o calitate excepțională. Cu riscul de a ma repeta, totul a fost la superlativ. Mulțumim VAMA 54 BOUTIQUE.

 8. Totul a fost super, peisaj, locație ,oameni,mâncare. Am vrut un Weekend departe de agitație,liniștit,relaxant și fix așa a fost. Cu siguranța vom reveni și vom recomanda locația.

 9. Bucatarie excelenta, curat, liniste! Peisaje fabuloase!

 10. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 11. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 12. Camera are si balcon. Foarte curat. Acces la bucatarie, frigider.

 13. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 14. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 15. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 16. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 17. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 18. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 19. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 20. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 21. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 22. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 23. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 24. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 25. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 26. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 27. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 28. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 29. Zona foarte faina si linistita Personalul foarte amabil si binevoitor Camerele curate

 30. Totul este la superlativ!!!! Este locul unde întâlnești natura neatinsa, curata, unde îți poți încărca bateriile!!

 31. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 32. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 33. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 34. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 35. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 36. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 37. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 38. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 39. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 40. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 41. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 42. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 43. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 44. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 45. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 46. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 47. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 48. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 49. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 50. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 51. Zona foarte faina si linistita Personalul foarte amabil si binevoitor Camerele curate

 52. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 53. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 54. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 55. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 56. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 57. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 58. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 59. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 60. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 61. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 62. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 63. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 64. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 65. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 66. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 67. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 68. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 69. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 70. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 71. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 72. Zona foarte faina si linistita Personalul foarte amabil si binevoitor Camerele curate

 73. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 74. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 75. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 76. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 77. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 78. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 79. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 80. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 81. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 82. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 83. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 84. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 85. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 86. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 87. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 88. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 89. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 90. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 91. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 92. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 93. Zona foarte faina si linistita Personalul foarte amabil si binevoitor Camerele curate

 94. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 95. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 96. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 97. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 98. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 99. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 100. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 101. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 102. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 103. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 104. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 105. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 106. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 107. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 108. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 109. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 110. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 111. Zona foarte faina si linistita Personalul foarte amabil si binevoitor Camerele curate

 112. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 113. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 114. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 115. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 116. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 117. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 118. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 119. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 120. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 121. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 122. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 123. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 124. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 125. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 126. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 127. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 128. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 129. Te poti bucura de confort si un personal primitor in mijlocul unui peisaj de poveste !

 130. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 131. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 132. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 133. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 134. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 135. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 136. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 137. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 138. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 139. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 140. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 141. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 142. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 143. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 144. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 145. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 146. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 147. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 148. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 149. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 150. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 151. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 152. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 153. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 154. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 155. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 156. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 157. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 158. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 159. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 160. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 161. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 162. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 163. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 164. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 165. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 166. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 167. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 168. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 169. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 170. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 171. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 172. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 173. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 174. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 175. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 176. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 177. Locatie superba, personal deosebit, camera foarte buna cu vedere spendida, mic dejun foarte bun; cu riscul de a ma repeta totul a fost la superlativ. voi revenii cu mare drag in aceasta locatie si o recomand tuturor.

 178. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 179. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 180. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 181. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 182. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 183. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 184. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 185. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 186. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 187. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 188. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 189. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 190. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 191. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 192. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 193. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 194. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 195. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 196. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 197. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 198. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 199. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 200. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 201. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 202. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 203. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 204. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 205. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 206. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 207. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 208. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 209. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 210. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 211. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 212. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 213. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 214. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 215. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 216. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 217. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 218. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 219. Amplasare, locul de joaca exterior, focul de tabara, mancarea

 220. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 221. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 222. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 223. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 224. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 225. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 226. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 227. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 228. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 229. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 230. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 231. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 232. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 233. Totul a fost ok, camera curata si calduroasa, mancarea foarte buna, personalul placut, liniste; un loc bun pentru recreere.

 234. Superb, liniște, impecabil de curat, mâncarea tradițională, prețuri bune, in concluzie, numai cuvinte de laudă 🙂

 235. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 236. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 237. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 238. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 239. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 240. Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 241. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 242. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 243. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 244. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 245. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 246. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 247. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 248. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 249. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 250. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 251. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 252. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 253. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 254. Este o locatie minunata, excelenta ca pozitionare si facilitati. Este curat, personalul amabil, mancarea buna. Personalul a tinut cont de solicitarile noastre si se vede ca s-au straduit! 🙂

 255. Poziționarea pensiunii…. Si priveliștea de pe balcon…

 256. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 257. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 258. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 259. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 260. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 261. Niconicoleta mai 3, 2019 at 1:16 pm

  Curățenie,liniște,mâncarea foarte bună,servire ireproșabilă,gazdele dedicate si implicate pentru a mulțumi oaspeții.Bravo lor 🤗🤗🤗 Vom reveni cu drag.

 262. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 263. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 264. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 265. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 266. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 267. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 268. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 269. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 270. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 271. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 272. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 273. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 274. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 275. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 276. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 277. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 278. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 279. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 280. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 281. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 282. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 283. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 284. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 285. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 286. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 287. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 288. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 289. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 290. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 291. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 292. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 293. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 294. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 295. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 296. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 297. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 298. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 299. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 300. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 301. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 302. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 303. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 304. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 305. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 306. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 307. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 308. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 309. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 310. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 311. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 312. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 313. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 314. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 315. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 316. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 317. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 318. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 319. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 320. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 321. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 322. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 323. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 324. Gazda super ok, ciubar surprinzator, mancare nu foarte variata dar f buna , camera curata, apa calda , caldura , biciclete de munte, pat excelent…super weekend , excelent totul .

 325. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 326. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 327. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 328. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 329. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 330. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 331. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 332. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 333. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 334. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 335. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 336. Aproape de centru; foarte curat; Gazda foarte primitoare

 337. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 338. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 339. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 340. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 341. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 342. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 343. Locație situată într-o zonă minunată! Din pacate drumul nu este asfaltat pe o porțiune de 5 km dar se circula rezonabil. Se pot face drumeții către masivul Ciucas. Se poate vizita rezervația de Zimbrii. Am avut parte de foc de tabără. Loc de joaca pentru copii, piscină deschisa vara, sezlonguri de unde se poate admira frumusețea naturii, loc amenajat pentru volley si badminton, biciclete … aproape orice 🙂 Mâncare buna, mic dejun bun, cazare foarte ok, gazde mai mult decat primitoare. Am făcut check in tarziu ( ora 00.00 )fără probleme.

 344. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 345. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 346. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 347. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 348. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 349. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 350. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 351. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 352. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 353. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 354. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 355. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 356. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 357. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 358. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 359. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 360. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 361. Locație situată într-o zonă minunată! Din pacate drumul nu este asfaltat pe o porțiune de 5 km dar se circula rezonabil. Se pot face drumeții către masivul Ciucas. Se poate vizita rezervația de Zimbrii. Am avut parte de foc de tabără. Loc de joaca pentru copii, piscină deschisa vara, sezlonguri de unde se poate admira frumusețea naturii, loc amenajat pentru volley si badminton, biciclete … aproape orice 🙂 Mâncare buna, mic dejun bun, cazare foarte ok, gazde mai mult decat primitoare. Am făcut check in tarziu ( ora 00.00 )fără probleme.

 362. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 363. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 364. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 365. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 366. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 367. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 368. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 369. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 370. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 371. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 372. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 373. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 374. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 375. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 376. Tot mobilierul este nou, bine intretinut, iar salteaua a fost punctul forte, foarte buna, odihnitoare. Lenjeria impecabila.

 377. Camera foarte curata, mobilier nou, pat foarte comfortabil. Mic dejun excelent, nota 10 bucatarului 🙂

 378. Curatenia . personalul , micul dejun , au fost excelente camera curata calduroasa si moderna , recomand cu caldura aceasta pensiune .

 379. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 380. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 381. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 382. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 383. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 384. Totul este elegant si de calitate, locul este linistit, priveliste placuta

 385. Locație situată într-o zonă minunată! Din pacate drumul nu este asfaltat pe o porțiune de 5 km dar se circula rezonabil. Se pot face drumeții către masivul Ciucas. Se poate vizita rezervația de Zimbrii. Am avut parte de foc de tabără. Loc de joaca pentru copii, piscină deschisa vara, sezlonguri de unde se poate admira frumusețea naturii, loc amenajat pentru volley si badminton, biciclete … aproape orice 🙂 Mâncare buna, mic dejun bun, cazare foarte ok, gazde mai mult decat primitoare. Am făcut check in tarziu ( ora 00.00 )fără probleme.

 386. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 387. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 388. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 389. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 390. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 391. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 392. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 393. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 394. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 395. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 396. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 397. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 398. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 399. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 400. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 401. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 402. Micul dejun foarte diversificat si excelent, la fel si cafeaua. Liniste, zona superba, personalul, in afara de oamenii din restaurant nu am interactionat cu ei, respectiv nu am cunoscut patronii.

 403. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 404. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 405. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 406. Locație situată într-o zonă minunată! Din pacate drumul nu este asfaltat pe o porțiune de 5 km dar se circula rezonabil. Se pot face drumeții către masivul Ciucas. Se poate vizita rezervația de Zimbrii. Am avut parte de foc de tabără. Loc de joaca pentru copii, piscină deschisa vara, sezlonguri de unde se poate admira frumusețea naturii, loc amenajat pentru volley si badminton, biciclete … aproape orice 🙂 Mâncare buna, mic dejun bun, cazare foarte ok, gazde mai mult decat primitoare. Am făcut check in tarziu ( ora 00.00 )fără probleme.

 407. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 408. Un loc liniștit in mijlocul naturii unde te poti odihni, poti face plimbări cu bicicleta. Mâncare foarte buna si servicii ireproșabile.

 409. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 410. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 411. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 412. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 413. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 414. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 415. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 416. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 417. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 418. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 419. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 420. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 421. Dincolo de conditiile de nota 10 (curatenie, terasa si camera mari, personalul foarte dragut), mi-a placut mult locul in care e amplasata pensiunea, undeva mai in deal, cu dealuri si poieni cat vezi cu ochii, liniste, simtindu-ma ca la bunici. A fost a doua oara cand am ramas peste noapte si cu siguranta voi reveni. Am savurat o ciorba de curcan si o saramura de peste foarte bune, iar data trecuta am inceput ziua cu un espresso delicios. Recomand cu caldura acest mic colt de Rai!

 422. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 423. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 424. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 425. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 426. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 427. O locatie superba, in mijlocul naturii, pentru incarcarea “bateriilor”. Proprietariii sunt foarte atenti si prezenti, mancarea excelenta, facilitatile demne de orice hotel care se respecta. Recomand cu caldura un sejur la Vama 54, te vei intoarce alt om!

 428. Locație situată într-o zonă minunată! Din pacate drumul nu este asfaltat pe o porțiune de 5 km dar se circula rezonabil. Se pot face drumeții către masivul Ciucas. Se poate vizita rezervația de Zimbrii. Am avut parte de foc de tabără. Loc de joaca pentru copii, piscină deschisa vara, sezlonguri de unde se poate admira frumusețea naturii, loc amenajat pentru volley si badminton, biciclete … aproape orice 🙂 Mâncare buna, mic dejun bun, cazare foarte ok, gazde mai mult decat primitoare. Am făcut check in tarziu ( ora 00.00 )fără probleme.

 429. Recomand fara rezerve. Locatia este absolut aparte, iar unitatea de cazare este eleganta, amenajata cu foarte mult bun gust, iti imprima sentimentul unei oaze de liniste. Felicitari proprietarilor si angajatilor pentru interesul manifestat si grija acordata turistilor cazati aici!

 430. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 431. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 432. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 433. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 434. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 435. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 436. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 437. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 438. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 439. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 440. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 441. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 442. Dincolo de conditiile de nota 10 (curatenie, terasa si camera mari, personalul foarte dragut), mi-a placut mult locul in care e amplasata pensiunea, undeva mai in deal, cu dealuri si poieni cat vezi cu ochii, liniste, simtindu-ma ca la bunici. A fost a doua oara cand am ramas peste noapte si cu siguranta voi reveni. Am savurat o ciorba de curcan si o saramura de peste foarte bune, iar data trecuta am inceput ziua cu un espresso delicios. Recomand cu caldura acest mic colt de Rai!

 443. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 444. Curățenie, amabilitate, bucătărie bună, locație amplasată într-un decor ca în poveștile cu bunicii de la țară.

 445. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 446. A fost super!!!! Vom reveni in cel mai scurt timp.

 447. Super curatenie. Toate facilitatile, totul de calitate.

 448. Totul a fost minunat. Camera spatioasa si confortabila, panorama incantatoare, piscina cu apa calda in ciuda cerului nu tocmai prietenos si personalul foarte amabil si prietenos (si catelul si pisicile dragalase din dotare!). Micul dejun a inclus preparate vegetariene si bucatarul ne-a preparat chiar si omlete vegetariene. Ne vom intoarce cu mult drag ori de cate ori vom mai gasi camere libere. 🙂

 449. A fost un week-end de vis. Ne-am îndrăgostit de aceasta locație și abia asteptam sa revenim! Totul a fost minunat: amplasare, liniște, camera, piscina, jacuzzi, ciubar, mancare, pisici 😍😍. Irina, gazda noastră, o persoana deosebita!

 450. O locatie superba, in mijlocul naturii, pentru incarcarea “bateriilor”. Proprietariii sunt foarte atenti si prezenti, mancarea excelenta, facilitatile demne de orice hotel care se respecta. Recomand cu caldura un sejur la Vama 54, te vei intoarce alt om!

 451. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 452. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 453. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 454. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 455. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 456. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 457. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 458. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 459. Pot spune ca TOTUL!Gazde atat de primitoare incat chiar daca a fost ziua domnului (si ii transmitem din nou La multi ani!), s-au purtat admirabil, ne-am simtit ca in familie!Confort deosebit, curatenie impecabila, liniste…Este ceva care ne-a impresionat in mod deosebit, in special atentia gazdelor!…La plecare au insistat sa ne serveasca cu prajituri de casa, chec si cate un paharel de tarie (pacat ca eram sofer!) In mod sigur cand vom reveni aici ne vom caza!

 460. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 461. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 462. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 463. Privelistea, linistea, meniul, parcare sigura (in curte)

 464. Dincolo de conditiile de nota 10 (curatenie, terasa si camera mari, personalul foarte dragut), mi-a placut mult locul in care e amplasata pensiunea, undeva mai in deal, cu dealuri si poieni cat vezi cu ochii, liniste, simtindu-ma ca la bunici. A fost a doua oara cand am ramas peste noapte si cu siguranta voi reveni. Am savurat o ciorba de curcan si o saramura de peste foarte bune, iar data trecuta am inceput ziua cu un espresso delicios. Recomand cu caldura acest mic colt de Rai!

 465. Mâncarea gustoasa, locația și priveliștea superbe, personalul amabil, curățenia impecabila și camera spațioasă. În toată pensiunea miroase frumos. 😊

 466. Foarte curat, personalul deosebit de amabil, frumos locul

 467. Totul foarte curat, gazde primitoare, comunicative, mult bun simt. Este o propietate in care te simti ca venind acasa dupa o saptamana petrecuta in oras. Nota 10.

 468. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 469. O locatie superba, un hotel cu toate facilitatile la dispozitie, mancare buna si rapida, personal extrem de amabil, curatenie.

 470. Locatia superba, mancarea foarte buna, personal amabil.

 471. Totul a fost minunat. Camera spatioasa si confortabila, panorama incantatoare, piscina cu apa calda in ciuda cerului nu tocmai prietenos si personalul foarte amabil si prietenos (si catelul si pisicile dragalase din dotare!). Micul dejun a inclus preparate vegetariene si bucatarul ne-a preparat chiar si omlete vegetariene. Ne vom intoarce cu mult drag ori de cate ori vom mai gasi camere libere. 🙂

 472. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 473. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 474. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 475. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 476. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 477. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 478. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 479. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 480. Gazdele foarte primitoare, curatenie, caldura, locatia dotata cu tot ce este necesar. Foarte draguta ideea cu cafea & ceai la discretie. Locatie ideala pt familie cu copii, existand loc de dormit pt o gasca mare :).

 481. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 482. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 483. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 484. Locația este foarte frumoasa, cu spații frumos amenajate și confortabile, făcute cu grija pentru a satisface clienții, camerele spatioase, terasele nu mai vorbesc, o încântare sa-ți savurezi cafeaua……Dimineața te trezești in trilul pasarelelor, un miros de caprifoi pluteste in zona. Un gazon frumos, verde … te cheamă sa te relaxezi si sa uiti de agitatia orasului ….. O minivacanța frumoasa și relaxanta ….dar prea putin, ar mai fi mers cateva zile.

 485. Privelistea, linistea, meniul, parcare sigura (in curte)

 486. Dincolo de conditiile de nota 10 (curatenie, terasa si camera mari, personalul foarte dragut), mi-a placut mult locul in care e amplasata pensiunea, undeva mai in deal, cu dealuri si poieni cat vezi cu ochii, liniste, simtindu-ma ca la bunici. A fost a doua oara cand am ramas peste noapte si cu siguranta voi reveni. Am savurat o ciorba de curcan si o saramura de peste foarte bune, iar data trecuta am inceput ziua cu un espresso delicios. Recomand cu caldura acest mic colt de Rai!

 487. Foarte curat, personalul deosebit de amabil, frumos locul

 488. Totul foarte curat, gazde primitoare, comunicative, mult bun simt. Este o propietate in care te simti ca venind acasa dupa o saptamana petrecuta in oras. Nota 10.

 489. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 490. O locatie superba, un hotel cu toate facilitatile la dispozitie, mancare buna si rapida, personal extrem de amabil, curatenie.

 491. Locatia superba, mancarea foarte buna, personal amabil.

 492. Totul a fost minunat. Camera spatioasa si confortabila, panorama incantatoare, piscina cu apa calda in ciuda cerului nu tocmai prietenos si personalul foarte amabil si prietenos (si catelul si pisicile dragalase din dotare!). Micul dejun a inclus preparate vegetariene si bucatarul ne-a preparat chiar si omlete vegetariene. Ne vom intoarce cu mult drag ori de cate ori vom mai gasi camere libere. 🙂

 493. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 494. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 495. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 496. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 497. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 498. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 499. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 500. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 501. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 502. Locația este foarte frumoasa, cu spații frumos amenajate și confortabile, făcute cu grija pentru a satisface clienții, camerele spatioase, terasele nu mai vorbesc, o încântare sa-ți savurezi cafeaua……Dimineața te trezești in trilul pasarelelor, un miros de caprifoi pluteste in zona. Un gazon frumos, verde … te cheamă sa te relaxezi si sa uiti de agitatia orasului ….. O minivacanța frumoasa și relaxanta ….dar prea putin, ar mai fi mers cateva zile.

 503. Privelistea, linistea, meniul, parcare sigura (in curte)

 504. Dincolo de conditiile de nota 10 (curatenie, terasa si camera mari, personalul foarte dragut), mi-a placut mult locul in care e amplasata pensiunea, undeva mai in deal, cu dealuri si poieni cat vezi cu ochii, liniste, simtindu-ma ca la bunici. A fost a doua oara cand am ramas peste noapte si cu siguranta voi reveni. Am savurat o ciorba de curcan si o saramura de peste foarte bune, iar data trecuta am inceput ziua cu un espresso delicios. Recomand cu caldura acest mic colt de Rai!

 505. Foarte curat, personalul deosebit de amabil, frumos locul

 506. Totul foarte curat, gazde primitoare, comunicative, mult bun simt. Este o propietate in care te simti ca venind acasa dupa o saptamana petrecuta in oras. Nota 10.

 507. Gazde foarte primitoare, liniste, curatenie. Recomand cu drag.

 508. Amplasarea este foarte buna, personalul foarte dragut si amabil, mereu cu zambetul pe buze! Mancarea, de asemenea, foarte gustoasa si variata.

 509. O locatie superba, un hotel cu toate facilitatile la dispozitie, mancare buna si rapida, personal extrem de amabil, curatenie.

 510. Locatia superba, mancarea foarte buna, personal amabil.

 511. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 512. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 513. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 514. In primul rand amplasamentul, intr-o oaza de verdeata si liniste. Apoi ospitalitatea si prietenia gazdelor, Si trei, posibilitatea efectuarii de numeroase excursii de o zi la o multitudine de obiective turistice.

 515. Peisaj superb, gazde EXCELENTE, mancare proaspata si din preparate proprii, curatenie.

 516. Locul de joaca pentru copii e complex si pentru toate varstele. Liniste deplina. Merita toti banii

 517. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 518. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 519. Gazda prietenoasa, disponibila si saritoare. Pentru pretul apartamentului ni s-a oferit un comfort bun. Cetatea a fost interesat de vizitat.

 520. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 521. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 522. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 523. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 524. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 525. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 526. Mic dejun bufet, foarte bun, consistent. Personal tanar si foarte receptiv in rezolvarea dorintelor noastre.

 527. Peisajele,liniștea,piscina, paturile confortabile, amabilitatea personalului.

 528. Amplasarea Hotelul Vama54 Boutique este spectaculoasa, intr-o zona rupta de lume in natura , intre muntii impaduriti .

 529. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 530. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 531. Gazda foarte primitoare si amabila. Mancare foarte buna, cu feluri traditionale. Un loc foarte placut, amplasare pitoreasca si linistita.

 532. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 533. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 534. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 535. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 536. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 537. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 538. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 539. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 540. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 541. Mic dejun bufet, foarte bun, consistent. Personal tanar si foarte receptiv in rezolvarea dorintelor noastre.

 542. Peisajele,liniștea,piscina, paturile confortabile, amabilitatea personalului.

 543. Amplasarea Hotelul Vama54 Boutique este spectaculoasa, intr-o zona rupta de lume in natura , intre muntii impaduriti .

 544. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 545. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 546. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 547. Mâncarea foarte buna , peisajul de vis , personalul amabil , gazdele primitoare , intr-un cuvânt: minunat ! 😍

 548. Ospitalitatea naturală a gazdelor, preocuparea lor permanentă pentru detaliile care asigură o ambianță plăcută, personal atent, mâncare foarte bună.

 549. Peisaj de vis, amplasament grozav, dar raport calitate pret sub asteptari (preturi mari la oferta…medie). inclusiv la restaurant, preturi de bucuresti herastrau, dar calitate de cantina. in rest curatenie, si conditii acceptabile

 550. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 551. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 552. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 553. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 554. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 555. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 556. Peisajul este minunatat ..un colt de lume in mijlocul naturii..o liniste de nedescris . Mancare excelenta si posibilitati de relaxare ( sauna, jacuzzi, ciubar, piscina ) in mijlocul unui peisaj superb . In zona se poate vizita Cascada Urlatoarea si Valea cu Zimbrii la doar cativa km de Vama Boutique 54. Oameni deosebiti si primitori . Vom reveni cu drag!

 557. Mic dejun bufet, foarte bun, consistent. Personal tanar si foarte receptiv in rezolvarea dorintelor noastre.

 558. Peisajele,liniștea,piscina, paturile confortabile, amabilitatea personalului.

 559. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 560. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 561. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 562. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 563. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 564. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 565. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 566. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 567. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 568. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 569. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 570. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 571. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 572. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 573. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 574. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 575. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 576. Servicii f bune , mancare f buna , personal f amabil .

 577. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 578. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 579. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 580. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 581. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 582. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 583. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 584. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 585. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 586. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 587. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 588. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 589. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 590. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 591. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 592. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 593. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 594. Servicii f bune , mancare f buna , personal f amabil .

 595. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 596. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 597. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 598. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 599. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 600. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 601. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 602. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 603. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 604. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 605. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 606. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 607. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 608. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 609. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 610. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 611. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 612. Servicii f bune , mancare f buna , personal f amabil .

 613. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 614. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 615. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 616. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 617. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 618. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 619. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 620. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 621. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 622. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 623. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 624. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 625. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 626. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 627. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 628. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 629. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 630. Servicii f bune , mancare f buna , personal f amabil .

 631. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 632. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 633. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 634. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 635. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 636. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 637. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 638. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 639. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 640. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 641. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 642. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 643. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 644. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 645. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 646. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 647. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 648. Servicii f bune , mancare f buna , personal f amabil .

 649. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 650. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 651. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 652. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 653. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 654. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 655. Personalul a fost foarte amabil sa ma primeasca inainte de ora de check-in, ceea ce mi-a facilitat organizarea propriul program. Curatenie, intimitate si confort. Ramane prima optiune de cazare pe viitor.

 656. Locatia este frumoasa, gazda minunata. Doamna ne-a oferit toate conditiile pentru o sedere perfecta.

 657. Curățenie impecabilă. Gazda primitoare. Locație foarte bună.

 658. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 659. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 660. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 661. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 662. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 663. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 664. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 665. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 666. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 667. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 668. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 669. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 670. Parcarea in curtea pensiunii, dar in vecinatatea gratarului.

 671. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 672. Camera a fost spatioasa. Apropierea de cetatea medievală Prejmer.

 673. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 674. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 675. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 676. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 677. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 678. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 679. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 680. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 681. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 682. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 683. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 684. Prezenta discreta, curățenia, liniștea, micul dejun

 685. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 686. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 687. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 688. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 689. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 690. Locatia e absolut extraordinarà: nici urmà de viatà umanà, numai coline superbe pinà la orizont. Instalatii stanitare perfecte, terasà. Mincare foarte bunà

 691. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 692. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 693. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 694. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 695. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 696. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 697. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 698. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 699. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 700. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 701. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 702. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 703. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 704. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 705. Liniste,curatenie,excelent din toate pct de vedere

 706. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 707. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 708. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 709. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 710. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 711. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 712. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 713. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 714. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 715. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 716. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 717. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 718. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 719. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 720. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 721. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 722. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 723. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 724. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 725. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 726. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 727. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 728. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 729. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 730. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 731. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 732. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 733. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 734. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 735. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 736. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 737. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 738. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 739. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 740. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 741. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 742. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 743. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 744. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 745. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 746. Mancarea a fost foarte buna, camerele curate si frumos aranjate.

 747. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 748. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 749. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 750. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 751. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 752. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 753. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 754. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 755. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 756. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 757. Un loc deosebit, o atmosfera aparte , oameni frumosi si mancarea delicioasa!

 758. O locatie „altfel” din toate punctele de vedere.Gazde extraordinare ,curatenie la superlativ, mancare pregatita cu suflet de oameni cu suflet, peisaje de vis.Recomand tuturor un sejur de neuitat la Vama.

 759. Mancarea foarte buna, produse achizitionate de la tarani, totul proaspat, gatit bine. Amplasare buna, liniste, potrivit pentru cine cauta liniste, intim.

 760. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 761. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 762. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 763. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 764. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 765. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 766. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 767. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 768. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 769. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 770. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 771. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 772. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 773. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 774. Nice, warm, quiet rooms, friendly staff. It was nice to have a thermometer in the room, and to see over 20 degrees Celsius when there was a blizzard and -4 outside. The tiny Christmas Tree on the table was so cute 🙂

 775. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 776. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 777. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 778. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 779. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 780. Priveliștea e minunata.pensiunea făcută cu bun gust

 781. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 782. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 783. Locatia este amplasata intr-o zona de un pitoresc rar intalnit, inconjurata de dealuri si campii, fara insiruirea de pensiuni inghesuite cu care ne-a obisnuit Valea Prahovei. Personalul este de o solicitudine remarcabila, micul dejun complet si suficient. Meniul a-la-carte este de asemenea atragator, raportul calitate-pret este unul foarte bun (unele feluri de mancare nu au fost 100% pe gustul meu, poate este doar o chestiune de gust personal). Din abundenta de feluri de mancare comandate la celelalte mese imi dau seama ca oaspetii au fost pe deplin satisfacuti de oferta culinara. Exista un loc de joaca pentru cei mici, cu trambulina, tobogan etc. Cu siguranta vara este chiar mai placut, caci piscina este deschisa.

 784. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 785. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 786. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 787. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 788. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 789. Nice, warm, quiet rooms, friendly staff. It was nice to have a thermometer in the room, and to see over 20 degrees Celsius when there was a blizzard and -4 outside. The tiny Christmas Tree on the table was so cute 🙂

 790. Se află la confluenţa dintre judeţele Braşov şi Covasna, şi îţi oferă avantajul situării în apropiere de Vama Buzăului, care este o destinaţie foarte interesantă. Aici poţi vizita Rezervatia de zimbri şi Cascada urlătoare, iar mergând către Braşov întâlneşti Biserica fortificată de la Prejmer. Pensiunea are condiţii super decente de cazare şi luat masa la un preţ bun. Spaţiu mare, balcon generos, cu privelişte minunată, baie de asemenea mare, cu cabină de duş imensă. Am avut o cameră cu pat cu baldachin, dincolo de confortul patului, care a fost OK, experienţa este inedită. Domneşte bunul gust, curăţenia, lucrurile funcţionează, iar atitudinea personalului este profesionistă. La restaurant şi, în general, în hotel este o ambianţă plăcută, se vede că cineva acordă atenţie detaliilor, că acestor oameni le pasă, că aici se face turism de calitate. Servire promptă şi mâncare foarte bună la preţuri corecte. Mulţumim!

 791. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 792. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 793. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 794. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 795. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 796. Gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul de vis, foarte liniste, un loc in care desi esti in mijlocul naturii, beneficiezi de toate conditiile pentru a te relaxa.

 797. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 798. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 799. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 800. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 801. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 802. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 803. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 804. Nice, warm, quiet rooms, friendly staff. It was nice to have a thermometer in the room, and to see over 20 degrees Celsius when there was a blizzard and -4 outside. The tiny Christmas Tree on the table was so cute 🙂

 805. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 806. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 807. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 808. Se află la confluenţa dintre judeţele Braşov şi Covasna, şi îţi oferă avantajul situării în apropiere de Vama Buzăului, care este o destinaţie foarte interesantă. Aici poţi vizita Rezervatia de zimbri şi Cascada urlătoare, iar mergând către Braşov întâlneşti Biserica fortificată de la Prejmer. Pensiunea are condiţii super decente de cazare şi luat masa la un preţ bun. Spaţiu mare, balcon generos, cu privelişte minunată, baie de asemenea mare, cu cabină de duş imensă. Am avut o cameră cu pat cu baldachin, dincolo de confortul patului, care a fost OK, experienţa este inedită. Domneşte bunul gust, curăţenia, lucrurile funcţionează, iar atitudinea personalului este profesionistă. La restaurant şi, în general, în hotel este o ambianţă plăcută, se vede că cineva acordă atenţie detaliilor, că acestor oameni le pasă, că aici se face turism de calitate. Servire promptă şi mâncare foarte bună la preţuri corecte. Mulţumim!

 809. Intreaga pensiune, mai putin tinerii care au venit doar sa bea si sa asculte muzica si sa urle pana dimineata.

 810. Aer, liniște, peisaje, mâncare, toate la superlativ

 811. Am fost întâmpinați cu multă căldură și am găsit aici un loc special în care vom reveni cu siguranță. O casă făcută ca la carte – cu finisaje de calitate, spațioasă și primitoare.

 812. Mi-a placut mult casa, camera foarte curata si frumoasa, priveslistea pe gustul meu, mult verde, multa liniste, multe flori. Gazdele foarte prietenoase. Vreau sa ma mai intorc acolo si sa mai duc si familia.

 813. Totul: intimitatea, interioarele, proprietarii discreți, zona.

 814. Gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul de vis, foarte liniste, un loc in care desi esti in mijlocul naturii, beneficiezi de toate conditiile pentru a te relaxa.

 815. Locație perfecta pentru câteva zile de relaxare. In sezonul cald vă puteți relaxa la piscină. La proprietate se pot închiria biciclete.

 816. locatia este una deosebita pentru cei ce vor sa se deconecteze pentru cateva zile. semnalul la telefon este foarte prost spre inexistent ceea ce a fost perfect pentru noi

 817. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 818. Totul, gazdele foarte primitoare, curățenie,liniște ..Recomand😃

 819. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag 🙂

 820. Este f. spatios, confortabil si curat. Totul miroase a curat si in interiorul pensiunii, nu numai in camera. Arata f.bine si pe afara. Un avantaj este faptul ca au plase de tantari la usa de la balcon.

 821. Nice people, good location, excellent food! I recommend this place.

 822. Nice, warm, quiet rooms, friendly staff. It was nice to have a thermometer in the room, and to see over 20 degrees Celsius when there was a blizzard and -4 outside. The tiny Christmas Tree on the table was so cute 🙂

 823. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 824. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 825. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled