Cazare ieftina Iasi Tatarasi

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Patricia si Maria Dumitrescu din Ungheni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Patricia si Maria Dumitrescu din Ungheni, jud. IasiCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 • Lucreția si Tinca Georgescu din Tufani, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Tătăraşi Sud, Iași, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Lucreția si Tinca Georgescu din Tufani, jud. ConstantaCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 • Eduard si Jenel Păunescu din Finta Mare, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eduard si Jenel Păunescu din Finta Mare, jud. DambovitaCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 • Despina si Julia Găvănescu din Bucova, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Tătăraşi Sud, Iași, Romania!

  (Despina si Julia Găvănescu din Bucova, jud. Caras-SeverinCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 • Romina si Isabela Mărăcuță din Surpeni, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Tătăraşi Sud, Iași, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Romina si Isabela Mărăcuță din Surpeni, jud. OltCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 • Cristea si Mioara Albulescu din Nazarioaia, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Tătăraşi Sud, Iași, Romania.

  (Cristea si Mioara Albulescu din Nazarioaia, jud. BacauCazare in Tătăraşi Sud, Iași, Romania pentru 5 persoane)

 1. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 2. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 3. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 4. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 5. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 6. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 7. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 8. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 9. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 10. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 11. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 12. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 13. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 14. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 15. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 16. Locatia excelenta,raportul calitate-pret ,fac sa fie o alegere excelenta.Un personal amabil si profesionist,camera curata,ambianta placuta,parcare gratuita si sigura ,posibilitatea de a te deplasa pe jos la obiective turistice precum si la magazine sau restaurante.

 17. Amplasarea, personalul amabil, restaurantul cu mancare foarte buna, hotelul per total frumos.

 18. Hotel ingrijit aflat intr-o zona ultracentrala acces facil la toate punctele de interes din Iasi. Totul a fost perfect, curățenie impecabila, camere confortabile , personal amabil, receptie deschisa non-stop, mic dejun variat. Parcare proprie , chiar daca initial era plina domnul de la parcare a gasit un loc a parcat el masina ca sa nu astept eu , deci un mare plus….flexibilitate. Cofetăria de la parter nu se dezminte niciodată , produse foarte gustoase pentru iubitorii de dulce. Tot la parter un restaurant Cin Cin cu un meniu foarte rafinat. Un raport calitate pret foarte bun! Recomand!!!

 19. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 20. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 21. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 22. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 23. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 24. Locatia, in centrul orasului aproape de multe atractii, baruri restaurante. Personalul foarte dragut. Micul dejun a fost bun si destul de variat.

 25. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 26. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 27. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 28. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 29. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 30. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 31. locatia acceptabila, acces la transportul in comun aproape, Lidl aproape, taxiuri frecvente in zona, apartament curat, ingrijit, balcon mare, gazda cooperanta

 32. Apartament curat si modern Aproape de Iulius Mall Acces usor spre centru

 33. Apartamentul spațios, curat, aerisit. Raport calitate excelent

 34. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 35. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 36. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 37. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 38. Aproape de centru,de Iuliusmall si se ajunge rapjd si la aeroport

 39. Personalul foarte amabil, camera și tot hotelul curat și confortabil . Am sa revin cu plăcere din nou la acest hotel.

 40. Toate serviciile și confortul excelent, recomand !

 41. Revin mereu cu drag si de fiecare data văd cum apare alt detaliu mic, dar mare. Superb!!!

 42. Un hotel de 4*, nu chiar de 5, frumos și cu personal amabil, curat, Spa Ok, mâncarea de la restaurant foarte buna.

 43. Curatenia, amplasarea, căldură, suficientă apa calda, liniste, camera spatioasa

 44. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 45. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 46. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 47. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 48. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 49. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 50. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 51. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 52. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 53. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 54. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 55. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 56. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 57. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 58. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 59. Foarte curat , foarte educat proprietarul. Spatios, calduros si tot ce e necesar in garsionera . Recomand 100%. Multumim

 60. Foarte curat , amenajat foarte frumos , foarte bine utilat .

 61. Personal amabil, amplasarea,aproape de Palatul Culturii, camere mari cu mobilier din lemn, mic dejun diversificat

 62. Din păcate am stat numai o noapte, fiind în tranzit. Personalul de nota 10. De la … parcare până la plecare, mi-au rezolvat toate solicitările, inclusiv micul dejun pe care l-am primit la pachet deoarece trebuia să plec la ora 07.00. Multumesc pentru ospitalitate și felicitări pentru profesionalism.

 63. Recomand din toate celelalte puncte de vedere aceasta locație. 🙂 cele mai bune dulciuri

 64. Confortul si curatenia, iar panorama orasului noaptea iti taie rasuflarea.

 65. Micul dejun, excelent! Cazarea excelenta, chiar la piata Unirii.

 66. Totul a fost superb, mi-a depășit așteptările în toate privințele.

 67. Apartamentul nou, foarte curat, bine utilat si mobilat. Foarte bine amplasat fata de centrul orasului. Il recomand 🙂

 68. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 69. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 70. Locatia este una foarte buna, hotelul fiind situat la 3 minute de Palatul Culturii. Mall-ul este la fel de aproape, iar privelistea pe care ne-a oferit o camera de la etajul 12 a fost fantastica.

 71. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 72. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 73. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 74. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 75. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 76. Hotelul este amplasat in centru, personalul amabil, corespunde pretului. Suntem multumite, mai revenim!

 77. Curatenia, amplasarea, căldură, suficientă apa calda, liniste, camera spatioasa

 78. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 79. Check in-ul si check out-ul s-a petrecut foarte usor. Gazda raspunde la orice intrebare aveti.

 80. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 81. Am rămas uimită cand am vazut ca ai fix tot ce trebuie exact ca ” la tine acasa “, si am sa enumar: fier de călcat, oale, cafetiera, uscator de par, cuptor cu microunde, aspirator, ac si ață, pliculete de ceai si multe altele. Nu-ti lipseste absolut nimic. Mall-ul Palas este aproape, ce m-a mai incantat este ca sunt prize peste tot. Proprietarul este un om foarte amabil, curățenia este de nedescris, am sa mai revin fara doar si poate.

 82. Apartamentul este mare si curat. Patul este confortabil. Am avut posibilitatea sa parchez masina in incinta complexului contracost.

 83. Apartamentul primitor și călduros, curat, procedeul de check in și check out foarte facil, amplasat intr-un cartier liniștit, aproape de multe puncte de interes din Iasi.

 84. -apartamentul arata bine -are un magazin Lidl la 1 minut de mers pe jos -smart TV cu Netflix

 85. Amplasarea.Zona centrala,poti vizita orasul fara a folosi transportul in comun

 86. Dupa check out am putut lasă bagajele la recepție, ceea ce a fost foarte bine.

 87. Hotelul este amplasat in centru, personalul amabil, corespunde pretului. Suntem multumite, mai revenim!

 88. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 89. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 90. Amplasarea foarte aproape de centru, personalul foarte dragut si dispus sa te ajute in orice imprejurare, semnal bun la wi-fi, micul dejun foarte bun.

 91. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 92. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 93. Totul😊Atitudine, servicii, amplasare, oferte atractive

 94. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 95. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 96. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 97. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 98. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 99. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 100. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 101. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 102. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 103. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 104. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 105. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 106. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 107. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 108. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 109. personalul foarte amabil si a rezolvat toate lucruri care am cerut .

 110. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 111. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 112. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 113. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 114. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 115. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 116. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 117. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 118. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 119. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 120. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 121. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 122. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 123. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 124. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 125. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 126. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 127. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 128. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 129. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 130. A fost excelent!! Micul degun de excepție!!! Cu șampanie!!!!

 131. Mic dejun la nivel de excelenta, surprinzator, cu sampanie ca optiune, miros placut in camera, asternuturi impecabile, curatenie atent efectuata, personalul zambitor si la dispozitie, priveliste superba a orasului.

 132. Amplasarea hotelului , vederea de la restaurantul Panoramic situat la ultimul etaj, camera arată bine și este dotata cu tot ce trebuie.

 133. A fost un weekend ca în povești!Mâncare f gustoasă,😘😘😘

 134. -privelistea absolut minunata -tot complexul arata superb, un cadru natural foarte frumos -casutele sunt perfect pozitionate pt panorama, sunt moderne si foarte curate

 135. Amplasarea in zona împădurita, aer curat,liniste Pentru cupluri,copii au si zona de antrenament in cadru organizat

 136. A fost ok per total, am apreciat locatia centrala, curatenia, si personalul amabil.

 137. Amplasarea centrala, linistea, curtea placuta unde se poate lua micul dejun, personalul amabil, pretul avantajos!

 138. Foarte bună locația. Restaurant foarte bun, variat, prețuri corecte.

 139. bucătăreasa foarte pozitivă..Mâncarea bună..si camera foarte frumoasă..într-un cuvant frumos♥️

 140. Imi place in mod deosebit aceasta locatie si voi reveni cu mare placere. Imi pac camerele de la et. 1, cu vedere spre parc si cele cu balcon.

 141. Locație foarte bună. Curățenie. Personal amabil. Recomand.

 142. Locație ideala in centrul orașului, din fereastra se vede Palatul culturii. Foarte comod sa ajungi pe strada principala. Ne-a plăcut foarte tare camera era foarte curata, in special WC era nou, mobila noua. Oamenii care lucrează aici sunt politicoși, simpli si se vede ca pentru dânșii calitatea este pe primul loc! Mulțumim!

 143. Personal amabil, camere curate, mobilier nou, modern, locație foarte bună, parcare in curtea proprietății Recomand cu drag

 144. O locație foarte cocheta, foarte curat si un personal extraordinar de amabil. Am avut o săptămână excelentă….cu siguranta o sa revin….😉😀

 145. Micul dejun nu este extraordinar. Cafeaua este OK! Parcare inclusa in fata hotelului!

 146. Personalul super profesionist…Hotelul foarte bine amplasat…Am avut camera la etajul 9…ocazie cu care m am putut bucura de o priveliste extraordinara a Iasului…Hotelul este curat…, mancarea diversificata…Totul a fost peste asteptari…

 147. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 148. Am mai fost in zona si este ok amplasarea. Micul dejun este suficient.

 149. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 150. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 151. Micul dejun diversificat, de calitate. Personal politicos, instruit.

 152. Mic dejunul fabulos cu o varietate de produse. E foarte bine situat – 10 min plimbare pana la Palat si orice alta locatie din centru. Personalul mereu la dispozitie si orice cerere rezonabila este indeplinita in timp util. Wifi de calitate si puternic chiar si in camera.

 153. Locația centrală aproape de multe obiective turistice. Curat, liniște, parcare păzită. Produsele fără gluten la micul dejun pentru băiatul nostru a fost surpriza plăcută de care am avut parte.

 154. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 155. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 156. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 157. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 158. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 159. Totul, incepand cu dimensiunea si curatenia camerei si a baii si amabilitatea personalului. Si arata ca in pozele de pe site. Acum stiu unde stau cand mai vin la Iasi.

 160. 1. Serviciul spălătorie-călcătorie 2. Locatia 3. Aspectul vintage

 161. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 162. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 163. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 164. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 165. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 166. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 167. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 168. Zona foarte buna,gazda foarte primitoare,apartament foarte confortabil.Raport excelent calitate-pret.Recomdand cu incredere!

 169. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 170. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 171. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 172. Amplasarea hotelului este extraordinara. Piscina foarte bine întreținută. Curățenia din camere (mai puțin ventilația). Amabilitatea personalului hotelului. Izolația fonica a hotelului foarte bine realizată.

 173. Locatia este super ,aproape de centru ,de Catedrala ,de Palatul Culturii ,de Mall ,de Teatru, de restaurante si magazine, daca doriti acces la piscina luati-va casca ptr inot sau puteti cumpara de la hotel ,altfel nu vi se permite

 174. Locatia excelenta , priveliste foarte frumoasa spre Palatul Culturii , curatenia

 175. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 176. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 177. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 178. Personalul foarte amabil, camera frumoasa și curata, mâncarea foarte buna, iar dulciurile delicioase.

 179. Hotelul este foarte bine amplasat, într-o clădire istorică, renovată cu mult bun gust și respectând moștenirea arhitecturală. Restaurantul și discount-ul pentru oaspeții cazați sunt două chestii foarte interesante și plăcute.

 180. Personalul foarte amabil, camera confortabila si frumos decorata, un hotel cu stil.

 181. Totul, am fost cu masina deci nu am tinut loc de locație, garaj subteran, camera mare si spatioasa, baie curata cu cada si tot ce trebuie, putina gălăgie noaptea de la tramvaie dar daca vii in alt oras, e clar ca seara pici lat de oboseala si adormi fara probleme.

 182. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 183. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 184. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 185. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 186. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 187. Personalul foarte primitor, curatenie, liniste, foarte aproape de Iulius Mall Foarte bun raportul calitate-pret

 188. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 189. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 190. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 191. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 192. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 193. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 194. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 195. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 196. Tot restul ! Personal foarte amabil si civilizat !

 197. Micul dejun este ok, mai ales plăcintele. Locatia foarte buna, personal amabil, in mod deosebit cameristele.

 198. Curatenia impecabila, facilitatile din camera, pozitia excelenta, micul dejun .

 199. Alexandra-mihaela mai 11, 2019 at 11:56 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 200. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 201. Personalul amabil, micul dejun destul de variat. Locatia excelenta

 202. Curatenia din camera, amabilitatea personalului, locatia

 203. Personal amabil, curățenie, camere spatioase, liniște, amplasare centrala, parcare privata.

 204. Surprinzator de bine a fost totul, mancarea de post, ambianta, curatenia, personalul, amplasarea, mobilierul, Voi recomanda cu caldura pentru suflete curate de pelerini

 205. Abordarea occidentală a hotelului, ceva ce trebuie implementat peste tot in tara.

 206. – Locatia este foarte bine pozitionata. – Curat.

 207. Curat, confortabil si personal amabil. Revenim cu placere de fiecare data.

 208. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 209. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 210. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 211. Vin in interes de serviciu la Iasi de 3 ani si stau numai la acest hotel. Cred ca acest lucru spune tot.

 212. Curățenia. Camera spatioasa. Personal amabil. Parcarea

 213. Cazarea, micul dejun, personalul, excelent! Voi mai reveni.

 214. Mic dejun excellent. Personal extrem de amabil. Raportul pret/calitate f bun

 215. linistea, personalul , locatia, curatenia au fost ok

 216. Totul a fost minunat. Camera curata, baie curata, personal foarte amabil si zambitor. Restaurantul hotelului extraordinar. Recomand cu drag.

 217. Maria-catalina mai 11, 2019 at 11:56 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 218. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 219. O locatie foarte buna cu servicii de calitate. Mic dejun excelent. Meniul restaurantului este foarte bun

 220. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 221. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 222. Sala de mese este spatioasa si cocheta si micul dejun foarte variat. Restaurantul Panoramic are o priveliste superba asupra orasului si un frappe de inghetata foarte bun !

 223. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 224. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 225. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 226. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 227. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 228. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 229. Personalul a fost amabil. Locația este foarte bună fiind situat în centru.

 230. Hotelul este situat destul de aproape de punctele de interes din oraș,precum palatul culturii, dealul copou,teiul lui eminescu etc. Camera si baia au fost furate,wifi,tv. Per general am fost multumit. O sa revin.

 231. Conditiile si primirea au fost excelente personalul foarte devotat

 232. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 233. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 234. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 235. Apartamentul se află în zona centrală, aproape de obiectivele turistice, restaurante și magazine. Este curat si primitor, gazdele ospitaliere.

 236. Locatia arata foarte bine, curata, mobilata modern, gazda amabila, toate utilitatile si facilitatile functionale. Recomand locatia. Posibilitati multiple de petrecerea timpului, tinand cont ca apartamentul se afla in centru. Locuri de parcare sunt putine si trebuie sa ai noroc, dar la 20 de metri se afla parcare cu plata supraterana si subterana unde sunt locuri. Tarif 1leu/ora de la ora 20.00 la 08.00 si 3 lei/ora in restul timpului.

 237. Perfect!!!! Situat în centru Piața Unirii, apartament mare, foarte curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie…și proprietara foarte drăguță!! Recomand !!

 238. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 239. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 240. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 241. Vin in interes de serviciu la Iasi de 3 ani si stau numai la acest hotel. Cred ca acest lucru spune tot.

 242. Curățenia. Camera spatioasa. Personal amabil. Parcarea

 243. Cazarea, micul dejun, personalul, excelent! Voi mai reveni.

 244. Locația, mâncarea, personalul, curățenie – super ok

 245. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 246. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 247. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 248. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 249. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 250. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 251. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 252. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 253. Camere confortabile, zona buna, curat și mic dejun excelent!!!

 254. Totul a fost la superlativ. 10 cu felicitări! Mulțumim!

 255. Hotelul esta localizat la 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Cladirea este noua, Mobilierul si instalatiile sanitare sunt impecabile. Camerele sunt mari si silentioase, in ciuda faptului ca hotelul este situatl la o strada destul de circulata. Breakfastul este generos, iar staful, amabil si saritor. Am apreciat in mod special parcarea gratuita si sigura (la subsol). Desi este cotat cu *** conditiile pe care le ofera sunt sigur peste media hotelurilor din aceasta categorie (si nu doar din Romania)

 256. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 257. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 258. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 259. Personalul hotelului foarte ok. Mare plus pt servirea de la restaurant.

 260. Micul dejun a fost perfect. Locația nu este tocmai ideală, fiind amplasat într-o zonă destul de aglomerată și cu un grad de poluare destul de mare. Pădurea din spate în schimb oferă o priveliște foarte frumoasă.

 261. Camera, zona Spa, priveliștea, amplasarea, restaurantul, parcarea, totul impecabil.

 262. A fost.,bine ,linistit si confortabil.Personalul binevoitor

 263. Locația este curată, dispunere bună pentru vizitarea celor două mall-uri și accesul către centru.

 264. Amplasarea, apartamentul este spatios, confortabil, modern, cu balcon, masina de spalat, chicineta si o masa unde se poate tine inclusiv o sedinta.Cele 2 incaperi ale apartamentului sunt despartite prin usa, ambele incaperi au tv.

 265. Camera foarte curata, bine dotata. Balconul cu vedere la gradina Terasa restaurantului si gradina Mancarea foarte buna la restaurant Staff-ul foarte amabil

 266. Maria-catalina mai 24, 2019 at 11:26 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 267. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 268. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 269. Personalul din receptie extraordinar, breakfast diversificat si bun.

 270. După nenumărate sunete către receptie am fost mutați la alt etaj unde nu se mai auzea gălăgia de la etajul 12… măcar am apucat sa dormim câteva ore

 271. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 272. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 273. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 274. Zona este linistita,personalul hotelului foarte amabil,curatenie si confortul la superlativ.

 275. Super. Hotel foarte bin pentru cele 3 stele afisate.

 276. Camera este foarte spatioasa si curata. Mic dejun diversificat si cafeaua foarte buna. M-am simtit foarte bine aici. Cu siguranta daca voi mai avea deplasari la Iasi ma voi caza tot aici.

 277. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 278. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 279. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 280. Personalul hotelului foarte ok. Mare plus pt servirea de la restaurant.

 281. Micul dejun a fost perfect. Locația nu este tocmai ideală, fiind amplasat într-o zonă destul de aglomerată și cu un grad de poluare destul de mare. Pădurea din spate în schimb oferă o priveliște foarte frumoasă.

 282. Camera, zona Spa, priveliștea, amplasarea, restaurantul, parcarea, totul impecabil.

 283. Camera foarte curata, bine dotata. Balconul cu vedere la gradina Terasa restaurantului si gradina Mancarea foarte buna la restaurant Staff-ul foarte amabil

 284. Maria-catalina mai 31, 2019 at 6:13 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 285. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 286. A fost.,bine ,linistit si confortabil.Personalul binevoitor

 287. Locația este curată, dispunere bună pentru vizitarea celor două mall-uri și accesul către centru.

 288. Amplasarea, apartamentul este spatios, confortabil, modern, cu balcon, masina de spalat, chicineta si o masa unde se poate tine inclusiv o sedinta.Cele 2 incaperi ale apartamentului sunt despartite prin usa, ambele incaperi au tv.

 289. Locatia este excelenta, camerele sunt foarte curtate, personalul este foarte amabil si saritor. Recomand !

 290. La micul dejun există loc de mai bine (și mai bun). Locația – excelentă! Gazdele – extrem de primitoare!

 291. Curățenia din camere și facilitățile , micul dejun și amabilitatea personalului , locația proprietații.

 292. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 293. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 294. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 295. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 296. Locatia a fost excelenta, iar privelistea , superba. Micul dejun, bogat , pe gustul tuturor.

 297. Mi-a plăcut absolut totul. Personalul receptiv și foarte primitor. În odaie era curat. Iar micul dejun gustos si diversificat

 298. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 299. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 300. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 301. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 302. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 303. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 304. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 305. apartamentul este nou si bine ingrijit , curat , utilat , lenjeria este noua , dispune de parcare

 306. A fost totul superb. Iti era mila sa calci. Gazda a fost de nota 10+++

 307. Locatie buna, aproape de zonele centrale, wi-fi foarte bun, gazda a fost amabila, atmosfera faina si moderna, curatenie si pe hol si in camera, o cazare ideala pentru calatorie de afaceri sau altele.

 308. Cristina-maria iunie 7, 2019 at 6:02 pm

  Foarte multumiti de alegerea facuta! Raport calitate pret foarte bun!!

 309. Pretul este foarte Ok in comparatie cu restul orasului. Se ajunge repede in centru (5 minute de mers pe jos). Este ideal pentru cei care merg fără mașină.

 310. Locația excelentă, proprietara extrem de drăguță, condiții de cazare foarte bune. Mai rar asemenea oameni. Recomand tuturor!

 311. Locatia extraordinara, curatenie, nimic din ce ne-a trebuit nu a lipsit.

 312. Locație comoda, comunicare eficienta, condiții bune cu mici atenții ce te surprind plăcut.

 313. Locatie superba, posibilitatea de a efectua multe activitati.

 314. A fost un weekend ca în povești!Mâncare f gustoasă,😘😘😘

 315. -privelistea absolut minunata -tot complexul arata superb, un cadru natural foarte frumos -casutele sunt perfect pozitionate pt panorama, sunt moderne si foarte curate

 316. Apropierea de Teatrul National precum si fata de Mitropolie, Palatul Culturii prezinta un avantaj pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele. Personalul este amabil si bine intentionat.

 317. O locație foarte bună într-o zonă în care sunt amplasate majoritatea atracțiilor turistice și de afaceri din Iași. Personal foarte prietenos și receptiv

 318. Locatie ideala pentru un sejur, personal amabil, camera cu balcon cu vedere la strada, parcare asigurata GRATIS chiar in fata hotelului, raport calitate-pret f.bun

 319. Comfortul camerei 106,curatenie exemplara, mic dejun bun, personal f.amabil. Amplasarea hotelului este una de exceptie:peste drum de teatru si la 10 m de (spatele) palatului Roznovanu(primaria).

 320. Frumos, curat, persoana de la receptie foarte politicoasa, cu zimbet, a chemat taxi pentru noi, foarte serviabili, servici excellent. Lovely clean hotel, excellent location and price, very nice staff, polite and helpful, well decorated, very pleasant indeed.

 321. Locatia este buna. Micul dejun – nu. Probabil nu au avut timp sa-l prepare. Ne-au servit un ou rosu, o felie de drob (congelat) incalzita la microunde, si trei boluri micute (cca 30 g) cu ceva ce aducea a icre, salata boeuf de post si salata de peste. Nimic proaspat. Preferam o omleta sau doua oua ochiuri cu o felie de salam sau bacon si o felie de branza, castravete sau rosii. Asa ca doar am gustat si le-am dat inapoi. Am baut ceaiul (apa fiarta cu un plic de ceai verde). Cam slabut pentru 57 lei/persoana.

 322. Curat, canera luminoasa, modern mobilata, dus cu hidromasaj, locatie centrala.

 323. Curat, aranjat, cearceafuri de panza in care te simti bine. Chiar o senzatie de bine si ca de abia astepti sa te pui in pat. Spatios pentru o camera de acest pret. Cam tot ce tine strict de interiorul camerei e de laudat.

 324. Am apreciat faptul că este spațios, patul este OK, mobilier nou, condiții decente de cazare. Există mini-frigider, iar comunicarea cu personalul şi bunăvoința lor au fost în regulă. Poziția este relativ bună pentru un oraș ca Iași, ajungi destul de repede în punctele de interes turistic.

 325. Totul a fost minunat, peste așteptările noastre. Revenim cu mare drag!

 326. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 327. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 328. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 329. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 330. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 331. Camerele mari, dotarea lor, mobila comoda din holuri.

 332. – Lenjeria de pat și prosoapele curate, parfumate și pufoase. – Mâncarea excelentă. – Personal prompt.

 333. Micul dejun, indestulat, mananci pe alese, produse proaspete si apetisante

 334. Locația este foarte plăcută, în mijlocul naturii, deși departe de oraș. Parcarea este încăpătoare, iar câinii pensiunii foarte primitori, chiar dacă prima reacție este să te ferești, deoarece sunt foarte mari. Terasă foarte mare.

 335. Poziția ce îți conferă o priveliște superba asupra orașului; Proprietarul foarte amabil și primitor!

 336. Daca iti doresti o evadare in natura, cu o priveliste minunata si esti pregatit sa iei cateva kilograme in plus, este locul potrivit!Desigur, daca te astepti la conditii de 5 stele dar sa fie si rustic, s-ar putea sa nu iti placa.Dar cand Dan, propietarul deschide cuptorul cu bunatati si apare cu minunatiile din el, cu niste portii imense si langa un vin rece, chiar se aduna multe stele.Este asa cum spune el”vreau ca oaspetii mei, sa se simta, asa cum vrea eu sa ma simt, mergand undeva”Cam asta este filosofia locului!Merita fiecare cent 🙂

 337. Cel mai bun hotel sa stai in Iasi. Esti practic in centrul orasului. Mic dejun diversificat si un restaurant spatios.

 338. Curățenia și micul dejun au fost in regulă. Mulțumim

 339. Personal amabil, camerele mobilate frumos, in culori calde, pozitia hotelului favorabila, mic dejun ok.

 340. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 341. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 342. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 343. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 344. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 345. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 346. O locatie moderna, practica, calduroasa care iti ofera tot ce ai nevoie pentru o mini-vacanta!recomand cu caldura!

 347. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 348. Locatie foarte curata si intr-o zona linistita, persoana de contact foarte ok, cu care poti discuta ce nelamuriri/probleme ai. Bucataria foarte ok utilata, noi am fost o familie cu copil de 1 an si a fost exact ce trebuie pentru noi. Pe o raza de 10 minute de mers pe jos sunt toate supermarket-urile de care ai nevoie, iar palatul culturii este la 20-25 de minute de mers pe jos. Statia de transport in comun este la aprox 5 minute de mers pe jos.

 349. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 350. Pozitionarea hotelului in raport cu centrul orasului, curatenia si faptul ca am putut parca langa hotel.

 351. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 352. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 353. Apartamentul este bine pozitionat, curat si cochet.

 354. Curatenia. Locația. Apartamentul in sine foarte drăguț amenajat.

 355. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 356. 1.Amabilitatea personalului de la receptie. 2.Camere curate,personalul care se ocupă de curățenie amabil. 3.Dotare corespunzătoare, conforma clasificarii. 4.Amplasarea fata de principalele obiective,excelenta.

 357. Panorama de la etajul 9 și de la restaurantul de la etajul 12.

 358. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 359. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 360. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 361. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 362. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 363. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 364. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 365. locația este super centrală, destul de liniștită ,

 366. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 367. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 368. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 369. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 370. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 371. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 372. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 373. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 374. O locatie moderna, practica, calduroasa care iti ofera tot ce ai nevoie pentru o mini-vacanta!recomand cu caldura!

 375. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 376. Totul a fost minunat: confort, servicii la superlativ, mic dejun copios pentru gurmanzi, poziționat central.

 377. Amplasarea buna, mic dejun bogat si bun. Patul tare pentru gustul meu. Camera curata, totul arata ok.

 378. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 379. LOCATIA ESTE MAGNFICA, CU VEDERE LA PALATUL CULTURII SI APROAPE DE RESTAURANTE SI BARURI DIN JURUL ACESTUIA. GRADINA DIN SPATELE PALATULUI ESTE SPLENDIDA! DE ASEMENEA APROPIEREA DE MALL A FOST BENEFICA IN ZILELE TORIDE. MA TEMEAM DE COMENTARIILE UNORA CA ESTE UN HOTEL VECHI, HOLUL NEAMENAJAT, ETC, ACESTEA NU AU MAI CONTAT VAZAND CURATENIA DIN CAMERA, AERUL CONDITIONAT PE CARE CAMERISTELE IL LASAU PORNIT CA SA GASIM RECE LA INTOARCERE, TOT PERSONALUL BINEVOITOR. RECOMAND CAMERELE CU VEDERE LA PALAT, RAPORT CALITATE-PRET EXCELENT!

 380. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 381. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 382. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 383. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 384. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 385. Locatia este excelenta, camera cu aer conditionat, baia curata , lenjeria curata

 386. Doar amplasarea hotelului. In rest jalnic. Scump pentru un hotel comunist. Nimic nu functiona. Nu recomand!!!!!!

 387. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 388. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 389. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 390. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 391. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 392. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 393. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 394. Curat,aproape de centru si de mall,micul dejun bun,personal amabil,recomand !!!

 395. 1. Amplasarea -hotelul este situat exact lângă Palatul Culturii 2. Confortul și curățenia camerelor In principiu se observa standardele impuse de brand.

 396. Mic dejun excelent.Locatie foarte buna,ultracentrala.

 397. Locația e de vis..curatenia la ea acasă…mic dejun foarte gustos și variat. Recomand cu încredere!

 398. Amplasarea foarte buna, la distanță de mers pe jos de marea majoritate a atractiilor turistice, camera spatiioasa, modern mobilată și curată, personal foarte amabil. Am mai fost si ne vom întoarce!Daca

 399. Poziţie optimă în Piaţa Unirii, aproape de zona pietonală, cu parcare subterană inclusă. Personalul foarte amabil, nu am avut nimic de reproşat. Am stat într-o suită cu 1 dormitor, care, spre surpriza noastră, a avut 2 băi, foarte confortabil! Micul dejun bogat şi variat, iar piscina şi centrul spa curate şi bine organizate.

 400. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 401. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 402. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 403. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 404. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 405. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 406. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 407. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 408. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 409. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 410. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 411. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 412. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 413. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 414. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 415. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 416. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 417. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 418. Locație, personal, ambianță, facilități, curățenie, mic dejun. Felicitări întregii echipe Hotel Select ! Restaurantul și cofetăria Select sunt excelente.

 419. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 420. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 421. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 422. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 423. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 424. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 425. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 426. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 427. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 428. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 429. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 430. Totul a fost la superlativ, de la decor pana la facilitati si conditii. Apartamentul este spatios, nou, foarte curat, facut cu foarte mult bun gust si modern, inundat de alb. Este dotat cu absolut tot ce trebuie unui turist, fara sa fie incarcat, fiecare spatiu fiind corect echipat. Accesul spre atractiile orasului se poate face usor.

 431. – Posibilitatea de a face checkin târziu. Noi am ajuns după ora 24:00. – Este foarte curat și utilat cu tot ce trebuie, inclusiv cafea, ceai, apa rece în frigider – Gazda foarte amabilă

 432. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 433. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 434. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 435. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 436. Amplasarea garsonierei lângă Palatul Culturii si Palas Mall.

 437. Mobilier nou. Bucătărie utilată Curățenia. Aproape de centru.

 438. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 439. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 440. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 441. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 442. Apartamentul curat, compact, totul la îndemâna. Locația foarte buna, in apropiere de Palas Mall. Pentru un sejur de 2 zile a fost mai mult decât PERFECT!!!

 443. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 444. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 445. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 446. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 447. Locația excelentă. Personalul foarte drăguț. Curat.

 448. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 449. locatia este la 5 minute de mers pe jos de Palas Mall si max. 10 minute de intrarea in Palatul culturii si foarte aproape de obiectivele istorice importante.

 450. Nimic de reprosat. Foarte aproape de mall si muzee, apartamentul curat, aerisit, zona linistita.

 451. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 452. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 453. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 454. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 455. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 456. Great location, super close to the city centre. Very clean. Communication with the owner was very easy and they were flexible regarding the check out.

 457. Pentru o vacanta reusita este locul ideal, apartamentul utilat cu tot ce este nevoie, curatenie si foarte aproape de centru, recomand cu incredere

 458. Personalul 10,comfort 10,locatia 10,totul este super!

 459. Absolut superb! Un apartament extraordinar de modern si curat cu o priveliste mirifica asupra orasului, de unde noaptea se vede Palatul de Cultura

 460. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 461. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 462. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 463. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 464. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 465. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 466. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 467. Gazda, Locatia, camera, baia sunt curate, perfect utilate.

 468. Camera curată, dotata bine pentru un sejur de 3-4 zile,locația foarte buna față de punctele de inters din oraș.

 469. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 470. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 471. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 472. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 473. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 474. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 475. Sejurul a fost fara mic dejun. Apartamentul a fost peste asteptarile noastre, curat, nu a lipsit nimic care sa nu ne faca un sejur excelent. Te simti ca acasa. Am avut totul la dispozitie, pozitie excelenta, aproape de gara, comunicare foarte buna cu personalul care s-a ocupat de cazare. Recomand tuturor celor care cauta cazare in Iasi.

 476. Zona, curățenia din apartament si amenajarea acestuia. Cu siguranta voi mai reveni.

 477. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 478. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 479. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 480. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 481. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 482. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 483. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 484. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 485. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 486. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 487. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 488. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 489. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 490. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 491. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 492. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 493. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 494. Croissantul foarte bun , cald. Clima ok, schimbul de prosoape ok. Personalul prompt , nu am reusit sa deschid canapeaua extensibila iar in 5 minute dupa un telefon la receptie o camerista a venit si a rezolvat situatia. In restaurant foarte curat , personalul atent la detalii.Felicitari

 495. Locația, facilitățile, piscina cu spa și saună, micul dejun și bineînțeles personalul. Deosebiți, și le mulțumesc pentru răbdare și amabilitate.

 496. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 497. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 498. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 499. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 500. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 501. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 502. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 503. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 504. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 505. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 506. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 507. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 508. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 509. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 510. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 511. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 512. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 513. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 514. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 515. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 516. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 517. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 518. Totul este la nivelul asteptarilor, personalul foarte dragut, mancarea la micul-dejurn este excelenta, locatia este foarte ok, un plus ar fi valet parking, la nivelul acesta asa ar fi normal.

 519. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 520. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 521. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 522. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 523. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 524. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 525. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 526. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 527. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 528. Bine plasat, central, aproape de majoritatea obiectivelor. Atmosfera placuta si calduroasa. Linistit, odihnitor.

 529. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 530. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 531. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 532. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 533. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 534. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 535. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 536. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 537. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 538. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 539. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 540. Apartamentul este într-un complex nou. Este curat, mobilat și dotat corespunzător. Are balcon mare. Este la 5minute de mers pe jos de mall, foarte aproape de obiectivele turistice importante.

 541. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 542. Micul dejun superb Restaurantul Panoramic Parcarea amplasată comod

 543. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 544. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 545. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 546. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 547. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 548. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 549. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 550. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 551. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 552. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 553. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 554. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 555. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 556. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 557. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 558. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 559. Mic dejun copios. Personal foarte amabil. Amplasare foarte bună.

 560. Locația,liniștea ,mic dejun bun si variat,wifi foarte bun,personal amabil si profesionist.

 561. Serviciile, amplasamentul hotelului, amabilitatea personalului, menu-ul (micul dejun), designul-ornamentatile interioare.

 562. Locația buna, in apropiere de Iulius mall. Palas și Kauffland. Camerele curate. Personalul foarte amabil.

 563. Personal amabil Cafea, vin, suc erau la recepție (contra cost) Acceptă animale de companie.

 564. Receptia deschisa in permanenta. Totul foarte curat, miros placut in camera.

 565. Mic dejun excelent, locatie perfecta, oras minunat.

 566. Patul a fost confortabil,micul dejun excelent,totul impecabil!Poate

 567. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 568. Cel ce răspunde de parcare a fost un tip deosebit de amabil.

 569. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 570. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 571. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 572. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 573. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 574. Totul a fost ok. Recomand și altor turiști sa beneficieze de aceste facilități !

 575. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 576. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 577. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 578. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 579. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 580. Personalul amabil, încercau sa suplinească lipsa de investiții de bun simt ce trebuie sa se facă in hotel ( saltele cu arcuri de ies din saltea, covor deteriorat și miros de mucegai)

 581. Amabilitatea personalului, atât de la recepție cât și din restaurant. Amplasarea centrală a hotelului.

 582. Excelent. Curățenie, amabilitate personal, mic dejun inclus foarte variat, bun, pentru toate gusturile, locație perfectă, amplasat în centrul orașului, aproape de obiective istorice și culturale, parcare asigurată.

 583. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 584. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 585. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 586. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 587. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 588. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 589. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 590. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 591. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 592. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 593. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 594. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 595. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 596. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 597. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 598. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 599. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 600. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 601. Mic dejun nu am avut asigurat. Locația depășește așteptările, are aproape tot ce-ți dorești și este foarte curat.

 602. Apartament bine dotat, neapărat voi reveni la el, în apropierea parcurilor, o zonă liniștită, în timp scurt poți ajunge în centrul orașului, ideal pentru familii cu copii, gazda foarte primitoare și amabilă

 603. Great location, very close to good restaurants, beautiful parks, shopping, but very quiet and relaxing after a busy day. Comfortable bed, the kichen is equiped with everything you need. The apartment has modern furniture, comfortable and everything is very , very clean.

 604. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 605. Locatie excelenta, personalul foarte amabil, mic dejun bogat.

 606. Locația excelentă, în centrul orasului. Prețul foarte bun. Micul dejun este suficient.

 607. Micul dejun foarte bun, personalul decent , pozitia hotelului excelenta.

 608. Micul dejun super bun, variat, are de toate, calitate de nota zece. Locatia foarte buna.

 609. Amplasarea apropiată de centru. Micul dejun f gustos. Centrul spa

 610. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 611. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 612. Totul a fost excelent, proprietarii/salariații au fost foarte amabili și prietenoși. Le multumesc si pe aceasta cale. Atmosfera este su ea foarte faina. E curat și plăcut si m-am simțit ca acasă! Abia astept sa revin! Recomand cu sinceritate, Carmen

 613. micul dejun era compromis de maioneza prezenta in toate saladele.

 614. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 615. Locația excelentă, chiar în Piața Unirii foarte aproape de obiectivele turistice, cafenele și restaurante, mijloacele de transport. Lenjeriile curate, curățenia zilnică. Personalul amabil. Semnal wi-fi foarte bun.

 616. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 617. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 618. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 619. Per total, ok. Nu sunt genul de proprietari care sa te urmărească pas cu pas. Eu am avut privilegiul să plătesc sejurul la sfarsit, ceea ce nu găsești peste tot. Raport calitate pret ok. M aș întoarce oricănd cu drag

 620. Camera ok, cu dotările necesare, confort foarte bun pentru prețul camerei.

 621. Amplasarea, personalul, camera foarte mare și curată, saltele confortabile

 622. Sociabilitate personalului, mic dejun bun, preparatele sunt proaspete

 623. Micul dejun bun, dar se poate si mai bun cu bunavointa si imaginatie.

 624. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 625. Personalul a fost foarte amabil si comunicativ.. Locatia foarte frumoasa si curata! Nota 10 de la mine. Parcare amenajata pentru autoturisme.

 626. Totul ne-a plăcut. Camera curata, lenjeria de pat (alba) curata, călcată și mirosea placut. La baie foarte curat. Wi-fi foarte ok, tv cu programe diverse. A fost liniște, dimineata se auzeau niște păsări si un cocoș- drăguț. Am avut si o priveliște drăguță. Am luat si micul dejun si a fost totul in regula.

 627. A fost totul ok. Curat,confortabil O zona linistita fara trafic aglomerat

 628. Am dormit incredibil de bine aici. 😊 Camera este foarte confortabila, dragut amenajata si ai lucrurile necesare de care ai nevoie pt un sejur scurt. Eu sunt o persoana friguroasa si am fost incantata sa am caldura in camera. In plus, este foarte bine pozitionata incat ai acces facil catre centru si gara. As vrea sa le multumesc frumos pentru amabilitate cu care au gestionat cazarea noastra.

 629. Poziție excelentă , la doi pasi de centru . Cu siguranță am să mă întorc .

 630. Personal foarte prietenos. Terasa draguta pentru fumat.

 631. Locatie centrala, servicii bune, mic dejun delicios

 632. Micul dejun este bogat și foarte variat. Piscina este suficient de mare. Curățenie și personal foarte atent. Restaurantul pentru cină și prânz este curat, cu o panoramă deosebită, personal drăguț și amabil.

 633. Locația hotelului în inima Iașului, personalul foarte amabil, curățenia în tot hotelul cât și în camera, micul dejun foarte variabil, gustos și preparat corect. Recomand cu încredere!

 634. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 635. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 636. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 637. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 638. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 639. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 640. Amplasarea fata de obiectivele de interes cultural. Liniștea-nu era trafic pe străduțele din jurul hotelului. Pat confortabil.

 641. Locatia, camera, personalul, mancarea. Este un hotel la care am revenit cu drag si la care vom mai reveni si anul urmator.

 642. Mi-a placut sincer stilul hotelului; hotelul este amplasat intr-o frumoasa cladire istorica, iar camera si-a pastrat farmecul de altatata, plus imbunatatiri modern; restaurantul este foarte frumos, curat, iar la micul dejul poti sa alegi din meniu varianta pe care doresti sa o servesti si ai multe variante. Amplasarea este foarte buna, iar in fata hotelului este o parcare foarte mare

 643. Patul super confortabil. Camera foarte curata si mare, aerisita. Personalul foarte amabil. Amplasarea hotelului este mega aproape de Palas. Am fost foarte incantata si cu siguranta voi reveni cu drag.

 644. Etajul 12 are o priveliște mirifica, apartamentul a fost foarte spațios..cu 2 bai

 645. a fost ff aproape de tot ce am dorit sa vizitez voi revenii la anul

 646. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 647. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 648. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 649. O gazda foarte amabila, tot strictul necesar, curat. Recomand in raport calitate/ pret

 650. Locatia, desii se afla la marginea orasului pe malul raului Bahlui, este foarte aproape de magazine , cam 10 minute de mers pe jos ( IULIUS MALL , KAUFLAND ,LIDL) . Cu masina se ajunge foarte repede in centru pentru vizitarea diverselor zone de interes ( Mitropolia , Manastirea Trei Ierarhi , Palatul Culturii , Parcul Copou unde gasiti “Teiul lui Eminescu “) . La fel ajungeti destul de usor cu masina la “Bojdeuca lui Creanga ” . IASUL merita vizitat .

 651. Se află într-o zonă plăcută, aproape de malul râului Bahlui. Ne-a plăcut priveliştea de pe balcon. Este un apartament nou, frumos şi curat.

 652. Curatenia mi-a placut,micul dejun de ajuns si mancarea la restaurant f.buna ,locatia f.buna,personal serviabil. Intr-un cuvant Foarte Bine.

 653. Camera mare,patul confortabil,micul dejun,curățenia.

 654. Micul dejun foarte bun , cafea excelenta, aproape de centru, personal amabil, parcare , revenim cu placere. Recomand aceasta locatie.

 655. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 656. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 657. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 658. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 659. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 660. A fost confortabil si o pozitie exceptionala.Micul dejun foarte bun.Piscina placuta.

 661. Apartamentul e la 5 – 10 minute de mers pe jos pana la Palatul Culturii. La 5 minute este restaurantul Vivo care are burgeri exceptionali! Gazda a fost foarte primitoare si de ajutor.

 662. F. curat, proprietarul f. prompt, aer conditionat functioneaza f.bine, prosoape f moi si pufoase.

 663. Comfortabil, curat, facilitati ok pentru persoanele care nu sunt extrem de pretențioase, central, linistit.

 664. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 665. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 666. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 667. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 668. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 669. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 670. Per total, ok. Nu sunt genul de proprietari care sa te urmărească pas cu pas. Eu am avut privilegiul să plătesc sejurul la sfarsit, ceea ce nu găsești peste tot. Raport calitate pret ok. M aș întoarce oricănd cu drag

 671. Camera ok, cu dotările necesare, confort foarte bun pentru prețul camerei.

 672. Amplasarea, personalul, camera foarte mare și curată, saltele confortabile

 673. Hotel drăguț într-un loc minunat și ușor de găsit, personalul amabil, mic dejun foarte bun, ambianța plăcută, parcare gratuită spațioasă. Hotel și camere destul de curate.

 674. Peisaj superb, personal amabil, camere aerisite și curate! Ne am simțit foarte bine, ne am relaxat și la piscina….. O sa revenim cu siguranță!

 675. Locatie extraordinara, liniste, aer curat, spa frumos , mic dejun bun. Personalul de la receptive foarte amabili.

 676. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 677. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 678. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 679. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 680. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 681. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 682. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 683. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 684. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 685. Apartamentul e la 5 – 10 minute de mers pe jos pana la Palatul Culturii. La 5 minute este restaurantul Vivo care are burgeri exceptionali! Gazda a fost foarte primitoare si de ajutor.

 686. F. curat, proprietarul f. prompt, aer conditionat functioneaza f.bine, prosoape f moi si pufoase.

 687. Comfortabil, curat, facilitati ok pentru persoanele care nu sunt extrem de pretențioase, central, linistit.

 688. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 689. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 690. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 691. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 692. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 693. Mic dejun excelent, locatie f buna, personal amabil si politicos, camera mare

 694. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 695. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 696. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 697. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 698. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 699. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 700. Personalul amabil, mic dejun diversificat, camera curata.

 701. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 702. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 703. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 704. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 705. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 706. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 707. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 708. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 709. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 710. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 711. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 712. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 713. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 714. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 715. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 716. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 717. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 718. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 719. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 720. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 721. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 722. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 723. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 724. Micul dejun a fost foarte delicios (bufet suedez), totul a fost minunat. Locatia excelenta îți permite să vezi tot orasul

 725. Restaurant Panorama, mancare deosebita si bine gatita, localizat central, Spa, totul excelent.

 726. Pozitia aproape de centru si spatiul pt micul dejun.

 727. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 728. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 729. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 730. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 731. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 732. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 733. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 734. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 735. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 736. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 737. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 738. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 739. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 740. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 741. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 742. Micul dejun bun, locatia exelenta.Este foarte curat, , spatiile sant generoase. Este pentru a doua oara cand venim aici si vom reveni cu placere

 743. Personalul foarte amabil, curățenia, liniștea, dotarea (chicinetă), amplasarea.

 744. Amplasarea, curățenia, amabilitatea personalului.

 745. Foarte aproape de multe obiective turistice dar și de mall. Foarte drăguț și intim. Preț bun. Proces de cazare și defazate foarte rapid.

 746. Super locație, curat, îngrijit, personal drăguț.

 747. Mi-a plăcut ca am fost cazați aproape de centrul Iașului.

 748. Micul dejun e foarte divers. Personalul de la recepție excepțional, foarte receptiv și prietenos. Camera era curată.

 749. In primul rând locația și panorama de la geamul camerei !

 750. Micul dejun excelent, locația în buricul Iașului. Curat și oameni civilizați.

 751. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 752. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 753. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 754. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 755. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 756. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 757. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 758. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 759. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 760. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 761. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 762. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 763. Patul confortabil, incaperi spatioase si vedere buna. Mai putin de 10 min de mers pe jos pana la Lidl / Iulius Mall. ~15 min de mers pe jos pana la Palas Mall.

 764. Elegant si de bun gust. Gazda primitoare si serviabila. Recomand cu incredere. Situata pe malul Bahluiului, locatie excelenta pentru sejururi scurte.

 765. Un loc confortabil, cu toate condițiile necesare unui sejur perfect! Chiar m-am simțit foarte bine! Ca acasă pot spune. 😉 Priveliștea este minunată, chiar pe malul drept al râului Bahlui, unde dimineața ne-am delectat privirile cu o “paradă” a unor rațe sălbatice. 😊

 766. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 767. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 768. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 769. Apartamentul e la 5 – 10 minute de mers pe jos pana la Palatul Culturii. La 5 minute este restaurantul Vivo care are burgeri exceptionali! Gazda a fost foarte primitoare si de ajutor.

 770. F. curat, proprietarul f. prompt, aer conditionat functioneaza f.bine, prosoape f moi si pufoase.

 771. Comfortabil, curat, facilitati ok pentru persoanele care nu sunt extrem de pretențioase, central, linistit.

 772. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 773. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 774. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 775. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 776. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 777. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 778. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 779. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 780. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 781. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 782. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 783. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 784. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 785. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 786. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 787. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 788. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 789. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 790. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 791. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 792. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 793. Absolut tot, a fost super confortabil, personalul foarte amabil

 794. Curatenie ,amabilitate,confort,pret convenabil.FELICITARI.

 795. Personal foarte amabil. Curatenie. Aproape de zona centrala.

 796. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 797. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 798. MICUL DEJUN BUN,CU PRODUSE VARIATE PTR TOATE GUSTURILE

 799. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 800. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 801. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 802. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 803. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 804. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 805. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 806. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 807. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 808. Situarea, dimensiunile, baia mare și curată. Cafea.

 809. Locația aproape de centru, apartamentul curat. utilat cu tot ce era nevoie pentru un sejur – tv, AC, frigider, plita, etc. Gazda excepțională, prompta. Parcarea gratuită in fata imobilului.

 810. Locatia f buna,camera curata si primitoare,gazda amabila si joviala,ideal pt un sejur in Iasi !

 811. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 812. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 813. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 814. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 815. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 816. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 817. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 818. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 819. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 820. Micul dejun a fost mult peste asteptari. Personalul foarte amabil si gata sa te ajute in orice moment. Camera confortabila si curata. Felicitari intregii echipe! Vom reveni cu siguranta.

 821. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 822. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 823. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 824. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 825. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 826. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 827. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 828. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 829. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 830. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 831. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 832. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 833. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 834. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 835. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 836. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 837. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 838. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 839. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 840. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 841. Zona Spa excelentă, curățenie, mic dejun bogat, foarte aproape de Catedrală. Felicitări. O să revenim cu mare drag.

 842. Un mic dejun copios si foarte variat. Piscina si sauna.

 843. Micul dejun ok si personal amabil. Parcarea super ok.

 844. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 845. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 846. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 847. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 848. Un hotel ce depaseste dupa confort 3 stele. Foarte curat, comfortabil si dragut. Am stat de 2 ori si am avut o sedere cu adevarat placuta. Recomand cu incredere. A hotel that exceeds the comfort of 3 stars. Very clean, comfortable and pleasant. I stayed 2 times and had a really nice stay. I highly recommend.

 849. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 850. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 851. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 852. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 853. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 854. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 855. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 856. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 857. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 858. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 859. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 860. Poziția excelentă, personal amabil, condiții foarte bune de cazare, confort. Mic dejun foarte bun. Servicii de calitate superioară. Recomand cu căldură.

 861. Ne-a placut foarte mult atmosfera, bucătăria, ne-am simțit așteptati! Cu siguranță o sa va mai vizitam!

 862. Foarte confortabil și spațios apartamentul! Doamna de la recepție foarte drăguță și amabila!

 863. Atmosfera placuta in camera, personal amabil.Recomand.

 864. Situat la un loc foarte bun. Personalul excelent.Numerele bine amenajate.Parcare proprie.

 865. Micul deign tip buffet a fost foarte variat, zona de spa curata si bine organizata

 866. Locatie excelenta, acces la spa, mic dejun bigat si elegant, curatenie, personal civilizat

 867. Locatia, personalul, privelistea din camera, restaurantul Panoramic, curatenia.

 868. Mic dejun bun, camera spatioasa, caldura in camere, wifi f. bun… Amplasare super! Raport calitate/pret OK! Se poate achita si cu vouchere de vacanta!!!

 869. Mi-a plăcut faptul că baia era utila cu tot ce trebuie personalul foarte primitor si faptul ca aveam unde sa pun bagajul

 870. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 871. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 872. Estetica hotelului, decorațiunile de Crăciun, amabilitatea personalului și micul dejun.

 873. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 874. Chiar pot sa spun ca am rămas foarte mulțumit, personalul foarte amabil și receptiv, camere curate și spațioase cu toate comoditățile, locație centrală la doar 1 km de centru și de Palatul Culturii. Cu siguranța mai revin in această structură și o voi propune și altora.

 875. Foarte curat, se merită să vă cazați aici. Voi reveni cu fiecare prilej.

 876. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 877. Priveliștea de nota 10, am stat la etajul 8 și sa vezi tot orașul de sus mai ales în perioada în care am fost noi de am putut sa filmam artificiile de revelion din camera, superb! Mâncarea bună și variată la micul dejun Camera mare curata și baia la fel Amplasarea hotelului foarte bună, lângă Palas Mall și cu vedere la Palatul Culturui Personalul foarte amabil și el.

 878. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 879. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 880. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 881. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 882. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 883. Totul a fost bine. Conform asteptarilor. Pretul bun.

 884. Foarte aprope de Palas, curat, un apartament răcoros, dotat cu tot ce ai nevoie ca sa te simți ca acasă !

 885. Apartamentul este foarte curat, ideal pentru familii dar si pentru sei ce calatoresc singuri. Are si o bucatarie foarte bine echipata unde se poate gati orice. Locatia este ideala, apartamentul este situet central la numai 5 minute pe jos de Palas Mall. Gazda este fparte amabila.

 886. Camere curate si modern mobilate,cu un pat extrem de mare si confortabil. Mic dejun diversificat si de calitate.

 887. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 888. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 889. Amplasare excelenta,curatenie exemplara si dotari ultramoderne.

 890. Așezarea hotelului și serviciile oferite, fără reproș.

 891. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 892. Angajatii sunt veseli si comunica in mod placut mereu.

 893. Hotelul este amplasat in Piata Unirii intr-o zona centrala, circulată, luminată. Camera de hotel este spatioasa, baia curată şi igienizata.

 894. E o locație excelentă. Personalul e f amabil. Ni s-a permis să lăsăm bagajele în hotel după predarea cheii o zi întreagă.

 895. Hotelul Unirea este unul dintre unitatile de referinta din Moldova! In mare masura am numai cuvinte de lauda si multe aprecieri!!

 896. Ca de fiecare data, ne- am simțit excelent! Felicitari!

 897. Micul dejun, promptitudine și amabilitate personalului, curățenia și serviciul clienți au fost FARA CUSUR.

 898. Camera spatioasa, curățenie 10, parcare la discretie.

 899. Calitatea si bunul gust al materialelor din camere.Curatenia desavarsita.

 900. Am sarbatorit ziua mea de nastere in Iasi si am stat din nou la Hotel Arnia. Ca si prima data, m-am simtit foarte bine. E un hotel primitor si cald, cu camere mari si confort maxim.

 901. Apartamentul este foarte curat si dotat cu tot ce este necesar, calduros si spatios.Foarte aproape de Palatul Culturii.Proprietarul un domn de nota 10.

 902. Locatia excelenta si gazda super amabila si deschisa. O persoana super ok. Recomand cu toata inima.

 903. Are parcare,este aproape de centru si este liniste.

 904. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 905. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 906. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 907. Amplasare perfecta. Excepțional pentru 3 stele. Confort foarte bun

 908. Amplasarea extraordinara, langa Palatul Culturii si Palace Mall. la km. 0 al Iasului. Mic dejun variat si bun.

 909. Camera este comoda si curata. Dejun destul de gustos 🙂

 910. Recomand, gazda foarte primitoare și cu bun simț. Camera foarte frumoasă și curată. Priveliște de vis! A fost perfect!

 911. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 912. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 913. Micul dejun – foarte variat. Personalul pregatit si amabili.

 914. Micul dejun gustor dar ar putea sa mai adauge cate ceva la el. Camera curata. Personalul foarte amabil.

 915. Amabilitate si curatenia.Nu am luat mic dejun .Camera spatioasa ,moderna ,DAR MAI ALES SALTELAUA de buna calitate, Cu siguranta o sa mai inchiriez aici cand voi revenii in Iasi.

 916. Personal foarte amabil, foarte curat, cald (prea cald cand am ajuns, dar am adus camera la o temperatura confortabila), lenjerie curata, imaculat la baie.

 917. Raport calitate preț foarte bun. Ieftin. Și aproape de aeroport.

 918. Totul a fost superb, cu o singura exceptie… cea de mai jos:

 919. S-au conformat cu succes situației speciale din aceasta perioada pentru a asigura un confort real psihic și fizic persoanelor cazate. Micul dejun, adus la camera, delicios, în condiții de igiena maxima. Personalul de la recepție foarte înțelegător și competent! Recomand cu drag!

 920. Chiar daca pare a fi un Hotel din 1980 in lobby si camera, este bine amplasat, statia de tramvai la indemana cat si autobuz, parcarea gratuita, paturile super confortabile. Minibar in camera, o priveliste foarte faina. Preturi mici la minibar. Curatenie in camera, impecabil, saltele noi, asternuturi curate.

 921. Hotelul este foarte bine amplasat, conditiile sunt excelente, personalul foarte amabil, locuri de parcare suficiente

 922. Locație excelentă, curat, liniște, priveliște superbă!

 923. Cartierul liniștit, curățenia, disponibilitatea gazdei

 924. Apartamentul este curat, proprietarii foarte amabili, chiar am intampinat o mica problema cu detectorul de gaz si ei au fost foarte prompti! Va multumim si vom reveni cu mare drag!

 925. Un apartament complet echipat. Curățenie, căldură, wi-fi si televizoare cu ecrane generoase :D.

 926. Mi-a plăcut curățenia,confortul,camera încălzită foarte bine,ambientul,liniștea.M-am simțit foarte bine în această locație și o recomand celor care vor să petreacă un sejur în Iași!

 927. Pensiunea e situata foarte aproape de aeroport. Camerele au fost curate, pretul rezonabil. Am ajuns la ora 12 noaptea, nu mai era deschis la receptie, dar mi s-a raspuns imediat la telefon si am gasit singur camerele si cheile in interior.

 928. Curatenia perfecta, gazda f primitoare, locatia centrala, conditii mai bune decat la multe hoteluri

 929. Totul a fost perfect! Curat, îngrijit, special, amenajat cu mult bun gust.

 930. Totul a fost perfect (in special balconul) Curățenie de nota 20

 931. Personal foarte amabil. Receptiv la toate solicitările. Mic dejun foarte bun servit pe terasă. Ascensoarele pot fi utilizate numai de către posesorii de cartele active. M-a impresionat plăcut această măsură de siguranță.

 932. Personalul a fost foarte amabil. Condițiile de cazare excelente. Mâncarea foarte bună. Amplasare foarte bună.

 933. Mic dejun de 5*, personalul foarte amabil, organizarea foarte buna. Sunt si se respecta reguli anti-COVID.

 934. Locatie excelenta,personal bine pregatit. Recomand!

 935. Minunat. Locație, condiții, personal. Totul la superlativ.

 936. Poziționarea excelenta , camera mare , pat foarte mare iar micul dejun variat.

 937. Am fost impresionat de curãțenia locației,mobilier de foarte bună calitate, grija pentru detalii, amabilitatea personalului. Multe variante pentru mic dejun chiar și în pandemie. Extraordinar, nu mi-a venit sã cred cã este posibil sã gãsim un astfel de loc de cazare în România.

 938. Totul e fabulos. O armonie în design și culoare. Un aer de distincție, frumusețe și strălucire.

 939. Locatia este excelantă, camerele sunt foarte frumoase!

 940. Servicii de cea mai buna calitate, personalul amabil, f respectuos, camera f curata, comfort maxim. Mancarea f gustoasa, servirea impecabila, micul dejun delicios. Vom reveni cu siguranta si recomandam tuturor celor care ajung in Iasi sa se cazeze macar o data aici.

 941. Locația apropiate de centru-la doua bulevarde. Micul dejun a fost foarte foarte bun .Exista si espresor in cameră.

 942. Este situat într-o zonă liniștită cu multă verdeață!

 943. Micul dejun se serveste pe terasa, se asigura distantarea sociala. Personalul este cooperant, amabil, servirea micului dejun este planificata ca meniu si ora de servire din seara precedenta astfel incat nu se pierde mult timp. Camerele sunt confortabile, functioneaza aerul conditionat si frigiderul. Salile de curs/evenimente sunt spatioase, prietenoase, dotate cu cele necesare. Cafeaua este buna si din belsug. Exista loc de parcare subteran si suprateran. Desi nu este situat in zona centrala hotelul are accesibilitate din toate caile principale de acces in oras.

 944. Atmosfera de siguranta creata de toata lumea, masa, servirea . Discretia doamnelor care faceau curatenie in camera. Grija fata de mine si fata de cursanti ( am avut cursuri). Am mai fost in aceasta locatie si mi s-au confirmat si depasit asteptarile. felicitari! Ma voi intoarce cu drag aici.

 945. Camera mare, confortabila, curatenie, mic dejun bun, locatie perfecta. Revin de mai multi ani la acest hotel cu placere. Felicitari.

 946. Nu am nimic de obiectat . Voi reveni cu drag ! Mi a placut personalul , amplasarea , camera . Fetita mea a fost foarte incantata ! Am stat 3 nopti .

 947. N-am luat micul dejun,dar in rest a fost foarte bine.Personalul este amabil.Camera era curata, cu dotari(TV,frigider,aer conditionat).La fel si la baie,era curata si ingrijita.Cand mai vin in Iasi voi apela din nou la serviciile dvs.

 948. Mi- au placut curatenia, amabilitatea personalului si , mai ales, amplasarea.

 949. Locație, panoramă de la etaj, paturi confortabile și personal foarte cald și primitor.

 950. camere curate, privelistea mirifica de la geam a Palatului Culturii

 951. Pozitie centrala, etajele superioare ofera o panorana excelenta a Iasului. Curatenie, se aplica regulile de protectie suplimentara anticovid19. Parcare gratuita.

 952. Micul dejun a fost delicios, servit rapid, cu masuri de siguranta. Locatia incantatoare, patul, pilota si pernele extrem de confortabile. Baia dotata cu tot ce trebuie, inclusiv cu alcool sanitar. Recomand cu incredere!

 953. Ramada Iasi ramane una dintre cele mai bine pozitionate unitati hoteliere din Iasi cu conditia sa iti doresti si o “sesiune de shopping ” – serviciile sunt bune , personalul ( atat cat a ramas ) este amabil

 954. Micul dejun este foarte bine organizat, servit foarte prompt, gustos, variat, organizarea si curatenia hotelului sunt impecabile, mai ales in conditii de pandemie, in general, se vede ca hotelul are un management performant, angajati instruiti si acoperitor cu tot ce e necesar sa te simti confortabil si in siguranta. E deasupra multor hoteluri calificate superior acestuia. Pentru prima data, aici am gasit pe teren mult mai bine decat m-am asteptat dupa informarea prealabila.

 955. Curățenie impecabilă, personal extraordinar, mancare excelentă

 956. Personalul a fost foarte prietenos, camera a fost curată și foarte confortabila . De mult nu ne-am odihnit atât de bine intr-un hotel . Cu siguranța recomandam . Restaurantul de la etajul 13 cu siguranța te lasă fără cuvinte atât prin priveliște cât și prin calitatea și gustul mâncării . Un hotel care își merita toate cele 4 stele .

 957. Personal extrem de amabil, au oferit toate informatiile necesare la cazare. Conditii minunate, la micul dejun tot personalul foarte dragut, servire ireprosabila, mancare cu gust, cafeaua excelenta. A fost un weekend perfect intr-o locatie de vis.

 958. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 959. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 960. Hotelul este fain, foarte bine întreținut. Priveliștea superba, personalul excelent, camerele foarte bine întreținute , curățenie exemplara.

 961. Totul, daca era mai aproape de centru era si mai bine. Personal, ok.

 962. -Personalul foarte amabil și atent -Micul dejun bun și bogat -Camera curată și dotată

 963. Totul, in special personalul, foarte atenți și amabili. Camerele mari, curate și confortabile. Mic dejun bogat și cafea foarte bună. Regulile sanitare covid se respectă foarte strict. Felicitări!

 964. Cladire istorica foarte bine intretinuta, curatenia exceptionala, locatie centrala, mic dejun variat si gustos

 965. Imbinarea fericita dintre vechi si nou, aspectul luxos si amabilitatea gazdelor. Vom reveni, cu siguranta ! Locatie excelenta, acces facil la locuri de interes turistic si zona de shoping.

 966. Personal amabil,m.am trezit mai tarziu si am dorit sa comand mic dejun contra cost,mi.a fost oferit fara costuri,curatenia.

 967. * Curatenia. *Amplasarea. * Autogara destul de aproape pentru cei ce nu au automobil propriu. *Aproape de centre comerciale/magazine/hipermarket. * Parcare subterna si supraterana-avantaj pentru soferii de autovehicule.

 968. Un hotel foarte curat, personal impecabil, mancarea din restaurant foarte buna, conditii si curatenie de 3 spre 4 stele

 969. Servicii foarte bune,masuri de siguranta Covid-19.

 970. Locatie bine pozitionata! Camera curata! Personalul amabil!

 971. Micul dejun nu l-am servit – am plecat mai repede.. Wi-Fi- merge cu dificultate.. Papuci de cameră- nu sunt.. Curățenia în cameră – excelentă

 972. În rest totul a fost ok….. Poziția hotelului, aproape de Palatul Culturii de Catedrala Mitropolitană, de restaurante. Curățenia exemplara, la baie exista recipient cu spirt pt dezinfectare, cutie de șervețele…. micul dejun variat și foarte, foarte bun….. fetele extrem de amabile și zâmbitoare… îți transmiteau o stare de bine care trece prin măștile pe care le purtau…

 973. Exact ce asteptam tinand cont de pret. Locatie buna cu vedere spre centru.

 974. MICUL DEJUN AR TREBUI SA FIE INCEPAND CU ORA 06 SAU PASTRAT, TREBUIE SA AJUNGEM SI LA SLUJBELE BISERICESTI. CU PRANZUL A FOST UN PIC MAI GREU A TREBUIT SA UMBLU PRIN ORAS CA SA MANANC. IN TIMP DE CRIZA CRED CA AR TREBUI NEGOCIAT PRETUL DE SEJUR.

 975. Am avut surpriza sa descopar singurul dus de hotel/pensiune din multi ani de turism care nu curge pe undeva pe podea!

 976. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 977. Totul : personal receptie, restaurant. amplasament, curatenie , liniste

 978. Locatia foarte buna. WiFi gratuit si cu viteza buna de transfer.

 979. Ambianta restaurantului, micul dejun excelent, priveliștea nocturna a camerei, care a fost poziționată chiar pe centrul orașului.

 980. Mic dejun foarte bun. Parcarea pentru masina foarte buna chiar excelenta.

 981. Personal foarte amabil, camere curate, servicii foarte bune, în apropierea obiectivelor turistice!

 982. King size bed, welcoming bottle of water and oranges, bathtub in the room, nice decoration, modern facilities, very nice and very arranging staff, amazing breakfast, spa complex.

 983. Breakfast was very good with fresh orange juice. There were 2 weddings in the hotel when we arrived but the rooms are so sound-proof we never heard nothing

 984. Le personnel est très accueillant et à l’écoute L’hôtel est très propre Les chambres sont spacieuses et confortables

 985. Serviciu excelent, amabilitate naturală, curățenie.

 986. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 987. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 988. Curat, spatios, cald. Raport excelent pret/calitate.

 989. Camera spațioasă, curată, patul confortabil. Este foarte aproape de autogară și gară, aprox.10 minute pe jos. Nu am avut nicio problemă, totul ok. Există și cameră de bagaje, am putut lăsa ghiozdanul câteva ore.

 990. Totul a fost excelent, începand de la locul de parcare pana la camera care a fost impecabila.

 991. Micul dejun este foarte gustos, masa de prânz super, servire impecabilă

 992. Personal amabil, curățenie, toate facilitațile pt o ședere plăcută.

 993. Camera extraordinar de frumoasa și comoda, personal politicos.

 994. Locație perfecta in centrul orașului. Personal de nota 10. Am închiriat 20 de camere pentru nunta și totul a fost perfect. Recomand foarte mult D-na Manager Ioana TIMOFTE, care a făcut tot posibilul sa fie perfect, chiar am fost sunat personal de ea sa îmi recuperez verigheta care am uitat-o in camera după ce m-am decazat 😅. Recomand cu placere

 995. Le placement, en face le centre commercial.. le château.. y a plein de bar en face… le petit-déjeuner bien..

 996. Curatenie exemplara, personal extrem de instruit, profi și mereu amabili și zâmbitori. Servicii ireproșabile, pana la cel mai mic amănunt. Nu sunt multe resorturi ca acesta in România, din acest punct de vedere. Felicitări! Și un mare ZECE PLUS!

 997. Liniște, bine izolată fonic, priveliștea spre Palat, mărimea patului, lenjeria și mocheta curate.

 998. Vederea deosebita din camera, spre biserica Sf. Nicolae Domnesc (ctitorie a lui Stefan cel Mare) si spre Palatul Culturii.

 999. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1000. Curatenia. Parcarea gratuita. Micul dejun. Vederea din camera către orasul luminat feeric.

 1001. Curat, personal amabil, parcare asigurată, mic dejun pentru toate gusturile .

 1002. Locatie foarte buna, curatenie, mic dejun diversificat, personal amabil.

 1003. Totul a fost foarte bine!!! Nota 10 cu felicitări pt personal, amabilitate, respect, TOOT – începând cu dna Inna de la receptie, dna ospatar de la restaurant (off nu i am retinut numele – blondina cu ochelari) , care s a ocupat de noi pe tot parcursul sejurului , si care ne a facut sa ne simtim extraordinar de bine + ca si fetița a îndrăgit o extrem de tare! Felicitări încă o dată! Profesionalismul de care a ti dat dovadă, ne va face sa ne întoarcem tot la dvs la următoarea vizită la Iași! Multumim!

 1004. Hotelul este superb!! Totul modern si nou! A fost pt prima data la Iasi si nu mi a parut rau pt alegerea facuta cu cazarea! Mi as dori enorm ca in toata tara sa putem gasii astfel de hoteluri!! Impecabil tot!

 1005. Micul dejun excelent,camera de vis,personalul amabil,totul la superlativ!

 1006. Nu ai de ce sa nu vrei sa stai la acest hotel dacă ai drum la Iași.

 1007. Stilul hotelului. Locația perfectă. Personalul drăguț. Băncuțele de la geamul din cameră. 😁

 1008. Camerele sunt spațioase, cele cu balcon sunt superbe, iar micul dejun este foarte variat. Patul este mare, comod și curat. Locul 10 pentru amplasare!

 1009. Totul a fost superb!! Camera a fost extrem de frumoasa cu tot ce ai putea avea nevoie in ea, liniste si discreție! Personal amabil si curățenie perfecta! Cu siguranță vom reveni 😁😁

 1010. Personal amabil ,dar discret, ce raspunde prompt oricărei solicitări. Camere mari,cu design modern ,curate, mic dejun variat și gustos! Locație linistită și aproape de centrul orașului!Vom reveni cu drag!

 1011. Mi ul dejun bun, variat. Personal ul amabil, curatenie exemplars, masuri Anticovid conf cu astepta rile. Camerele sunt mari, exact ca in poze, curatenie de 5 stele. Aproape de centrul orasului. Personal amabil mancarea la restaurant buna, tinand cont de aceasta pandemie

 1012. personalul FOARTE amabil și serviabil (am ajuns cu 5 minute după ora închiderii la micul dejun și tot am fost serviți, deși personalul se pregătea de închidere; ne-a fost permis să lăsăm mașinile în parcare încă o oră și jumătate după ora decazării; ni s-a răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor); – curățenie EXEMPLARĂ atât în camere, cât și la restaurant (după fiecare client se dezinfecta imediat masa, scaunele și se înlocuia fața de masă); – baia este IMPECABILĂ (după mai multe experiențe neplăcute din cauza diverselor defecțiuni în băile hotelurilor, pot spune că am găsit o baie demnă de un hotel în capitala Moldovei); – zonă FOARTE bună (de la ușa hotelului până la terase și intrarea în Palas sunt câțiva pași) și SIGURĂ (criteriu foarte important în alegerea unei cazări în Iași); – raport calitate/preț FOARTE bun comparativ cu alte unități hoteliere din Iași.

 1013. A fost extrem de aproape de Palas Moll si de palatul culturii Locatie perfecta Parcare gratuita Mic dejum delicios

 1014. Curatenie exemplara, personal extrem de instruit, profi și mereu amabili și zâmbitori. Servicii ireproșabile, pana la cel mai mic amănunt. Nu sunt multe resorturi ca acesta in România, din acest punct de vedere. Felicitări! Și un mare ZECE PLUS!

 1015. Arhitectura hotelului, linistea , amplasarea in centru orasului. Personalul hotelului foarte dragut.

 1016. Un hotel excelent, incarcat de istorie, foarte bine pozitionat. Are o arhitectura exceptionala, camere spatioase, inalte, curate iar restaurantul are o mancare foarte buna. De asemenea exista locuri de parcare chiar in fata hotelului. Recomand cu toata increderea.

 1017. Un hotel cu aer de epoca,imaculat , restaurat de nota 10. Personal bine pregatit,parcare disponibila in fata hotelului.

 1018. Liniște, bine izolată fonic, priveliștea spre Palat, mărimea patului, lenjeria și mocheta curate.

 1019. Vederea deosebita din camera, spre biserica Sf. Nicolae Domnesc (ctitorie a lui Stefan cel Mare) si spre Palatul Culturii.

 1020. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1021. Hotelul este situat central,se poate ajunge pe jos la principalele atractii.Camera mare,curata,si la cerinta mea expresa din rezervare cu o priveliste grozava.Patul confortabil,pernele la fel,baia curata,produse de baie bune. Micul dejun un pic limitat,dar cred ca e de inteles din cauza restrictiilor.Per total,ne-a placut si o sa revenim!

 1022. Pat confortabil, mic dejun excelent, personal calificat, foarte amabil

 1023. Excelent serviciu la receptie – check in si check out. Excelente servire, calitate si varietate a mancarii foarte buna la micul dejun. Curatenie exemplara, calitate buna a lenjeriei. Isolare fonica a camerei excelenta

 1024. O luxație la care merg de ani de zile cu drag! Camer in care am stat de data aceasta necesita mici Reparatii dar sunt sigur ca se vor ocupa de aceasta treaba!

 1025. Totul minunat, facut sa satisfaca cei mai exigenti turisti.

 1026. Staff-ul hotelului este prietenos și amabil. Reacționează prompt la solicitările oaspeților. Micul dejun este bogat și conține o varietate de bucate.

 1027. Amabilitatea personalilui, curatenia, luxul, designul, mâncarea, servirea toate au fost peste așteptările noastre. Mulțumim

 1028. Totul a fost la superlativ. Un sejur pe care l-am repeta cu siguranță

 1029. Ospitalitatea și serviciile ireproșabile ne-au făcut sa avem o vacanța foarte frumoasa.Hotelul și SPA-ul sunt foarte curate,iar întreg personalul foarte amabil !

 1030. Am apreciat cel mai mult semnificatia istorica a acestei cladiri , prestigiul pe care i-l ofera faptul ca este opera creatorului turnului Eiffel . Este minunat ca a revenit la un aspect demn de istoria lui , speram ca si alte cladiri frumoase si incarcate de istorie sa fie renovate pentru a ne umple sufletele de frumos si de mandrie… Am apreciat locatia si privelistea de la fereastra catre Palatul Culturii. Am apreciat amabilitatea dragutei receptionere , careia se vedea ca ii place ceea ce face , ca iubeste cladirea hotelului in care lucreaza si ca nu ii este indiferent cum se simt oaspetii.

 1031. Locatia centrala si accesibila,privelistea din camera .

 1032. Locația centrală, personal foarte amabil, curățenie desăvârșită; totul in jur este cu gust. Recomand cu căldură.

 1033. Totul.a fost excelent: personalul, curatenia, camera mare, micul dejun consistent, semnal de wi-fi bun.

 1034. Un hotel deosebit,zona linistita,camere mari si foarte curate! Vom reveni cu siguranta!

 1035. este un hotel bun amplasat foarte aproape de centru unde poti merge pe jos . eu am prin oferte la acest hotel destul de bune pentru calitatea si confortul oferit. mereu sunt ajutat cu parcarea ca am o masina mare.

 1036. Asternutele f curate, paturile f confortabile, curatenie exemplara (in special la baie).

 1037. Staff-ul, curatenia, cat de aproape de centru este

 1038. Micul dejun mult îmbunătățit comparativ cu ultima vizita in Ianuarie

 1039. Aproape de plaja Curățenie exemplara Staf amabil Uscător de rufe in fiecare camera

 1040. Personalul amabil, foarte plăcut, curățenie, liniște. Aproape de plajă, 5 minute pe jos.

 1041. Locație apropiată de plajă dar în același timp retrasă și liniștită (lipsită de zgomotul specific cluburilor/teraselor). Personalul a fost extrem de amabil iar camera este dotată cu tot ce trebuie: TV, AC, WiFi, frigider de dimensiuni normale (mai mare decât acele minibaruri ce se regăsesc de regulă prin hoteluri).

 1042. Micul dejun a fost decent, pe care l-am servit în cameră. Întreținerea curățeniei camerei s-a realizat zilnic. Mulțumim!😀🤗

 1043. Curatenie, mic dejun bun, parcare, personal amabil, LINISTE

 1044. Hotel foarte intim, personal foarte amabil , atent la cerințele clienților. Oferă ceea ce pretinde, nu poți avea motive de a fi nemulțumit. Mic dejun absolut bogat, servit la cameră, pentru că, nu-i așa, Covid 19 colcăie, mai ales tulpina “ delta”. Un sincer succes în afaceri !

 1045. Un sejur nemaipomenit! Poziționarea și confortul – excelente! Aș reveni cu mare drag!

 1046. Locația este superbă, într-o zona liniștită, înconjurată de verdeață, chiar pe faleză, camerele sunt plăcut amenajate în stil minimalist (nu încercați să deschideți sertarele, sunt false 😊) , au balcon cu scaune și măsuță, fiind recent amenajat totul e nou, mobila, salteaua, pernele, lenjeria, prosoapele, aerul condiționat funcționează foarte bine, personalul e foarte amabil, ne-am simțit foarte bine, mulțumim pentru tot!

 1047. Foarte ok hotelul, este renovat si mobilat cu bun gust, curatenia acceptabila, paturi confortabile, zona linistita, din anumite camere se vede foarte frumos marea, balcon mare, utilat cu masa si scaune, personal dragut si amabil la receptie.

 1048. Gazdele primitoare, amabile si au răspuns pozitiv la orice solicitare. Curățenie, spațiu pentru a putea prepara un grătar sau ceva rapid la o bucatarie de vară, foişoare şi spațiu suficient în curte ptr a petrece timp afară, în grădină. Un sejur plăcut alături de copil şi prieteni.Vom reveni cu plăcere!

 1049. Liniștea, curățenia și discreția gazdelor. Accesul la bucătăria comună, bine dotată. Ceilalti turiști mulți dar liniștiți, au respectat regulile. Zona înconjurată de case liniștite și apropiată de plaje amenajate sau sălbatice pe gustul oricui.

 1050. TOTUL! GAZDELE SUNT MINUNATE ! OAMENI DEOSEBITI pe care am avut placerea sa- i cunoastem si sa le admiram realizarile!👍Mult respect pentru tot ce fac! Oricand recomandam locatia, pentru ca chiar te simti ca in copilatie, in vavanta mare, la…bunici!😘 MULTUMIM, oameni frumosi!🙏

 1051. Atmosfera, personalul, confortul, zona aproape de mare.

 1052. Personalul foarte amabil, foarte curata camera, terasa merita toti banii (mai ales daca esti fumator), foarte aproape de plaja. Ideal si pentru familii cu copii.

 1053. Totul conform așteptărilor. Mulțumim! Și cu siguranta vom reveni.

 1054. Mi-a placut faptul ca am fost aproape de plaja, linistea si comfortul camerei.

 1055. Camera foarte mare, am avut camera twin superior cu vedere direct la mare, 2 balcoane, 4 paturi twin. Frigider in camera incapator. Dressing separat

 1056. Locatia langa faleza, structura frumoasa a hotelului proiectat in anii 60, apropierea de centrul statiunii si de locurile de luat masa

 1057. Locație bună, relativ aproape de plajă. Curat și îngrijit. Gazda foarte ospitalieră.

 1058. Mobilier de buna calitate , instalatii functionale ,curatenie ,personal si proprietar foarte amabile, curatenie intretinuta permanent ,schimbare periodica a prosoapelor ,bucatarie cu toata aparatura necesara la dispozitie.Mult peste asteptari !Voi reveni cu placere la aceasta locatie

 1059. Liniște și curățenie foarte aproape de plaja și de restaurante !

 1060. Locatia si serviciile conform asteptarilor. Curatenie, personal amabil si liniste . Mai mult de atat nu puteam cere. Camera luminoasa si curata a fost locul ideal pentru odihna mult cautataa. Multumesc!

 1061. Conditii excelente, liniste, mic dejun foarte bun. Personal super!

 1062. Amplasarea ușor în afara zonei de promenada, adică departe de zgomot și agitație. Am găsit ușor loc de parcare, camera cu aer condiționat. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 1063. Liniste, amabilitatea personalului, foarte aproape de plaja

 1064. Am privit răsăritul de pe balcon. Priveliștea este minunata. Foarte aproape de plaja. In apropiere se afla si un magazin non-stop si un restaurant. Personalul foarte amabil.

 1065. Aproape de plaja Curățenie exemplara Staf amabil Uscător de rufe in fiecare camera

 1066. Gazdele primitoare, amabile si au răspuns pozitiv la orice solicitare. Curățenie, spațiu verde. Un sejur plăcut alături de prieteni.Vom reveni cu plăcere!

 1067. Liniștea, curățenia și discreția gazdelor. Accesul la bucătăria comună, bine dotată. Ceilalti turiști mulți dar liniștiți, au respectat regulile. Zona înconjurată de case liniștite și apropiată de plaje amenajate sau sălbatice pe gustul oricui.

 1068. TOTUL! GAZDELE SUNT MINUNATE ! OAMENI DEOSEBITI pe care am avut placerea sa- i cunoastem si sa le admiram realizarile!👍Mult respect pentru tot ce fac! Oricand recomandam locatia, pentru ca chiar te simti ca in copilatie, in vavanta mare, la…bunici!😘 MULTUMIM, oameni frumosi!🙏

 1069. Locatie superba, terasa deosebita cu vedere la mare, liniste, apa calda permanent, aproape de plaja.

 1070. Atmosfera, personalul, confortul, zona aproape de mare.

 1071. Personalul foarte amabil, foarte curata camera, terasa merita toti banii (mai ales daca esti fumator), foarte aproape de plaja. Ideal si pentru familii cu copii.

 1072. – Camera mare, spațioasă, curată, cu toate facilitățile necesare: aer condiționat, tv ecran plat, internet, frigider. Așternuturile curate, prosoapele la fel. – Camera noastră a fost în clădirea mică și avea o mica curte cu măsuță cu scaune, ideal pentru o relaxare seara. – Nu departe de plajă, dar îndeajuns de departe de agitația din centrul stațiunii. – Doamna manager foarte de treabă, dar și fata de la curățenie la fel. 🙂 Cu siguranță vom reveni!

 1073. Locație bună, relativ aproape de plajă. Curat și îngrijit. Gazda foarte ospitalieră.

 1074. Mobilier de buna calitate , instalatii functionale ,curatenie ,personal si proprietar foarte amabile, curatenie intretinuta permanent ,schimbare periodica a prosoapelor ,bucatarie cu toata aparatura necesara la dispozitie.Mult peste asteptari !Voi reveni cu placere la aceasta locatie

 1075. Este curat! Personal amabil. Atenți la nevoile fiecăruia. Acces la piscină interioară, indiferent de oră.

 1076. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 1077. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 1078. Aproape de plaja, personal foarte amabil, camera arata exact ca în poze și foarte curat și liniste

 1079. Locatia destul de aproape de plaja, curat, terasele destul de spatioase,locul de joaca pentru copii super, personalul foarte amabil! Vom revenii cu drag!!

 1080. Locatia are o amplasare perfecta . Foarte aproape de plaja ( la mai putin de 5 minute de mers pe jos ) fapt care face ca zgomotul specific falezelor romanesti sa stea departe, lasand loc pentru odihna si confort Ce ne-a impresionat in mod special a fost grija personalului pentru ca noi sa ne simtim perfect . Ii multumim Laurei si familiei pentru toata grija si daruirea care au condus catre relaxarea si lipsa de dureri de cap de care aveam atata nevoie . Multumimm pentru toata caldura cu care ne-ati primit ! Vom reveni cu siguranta !

 1081. Curatenie in fiecare zi, camera renovata proaspat, raport calitate-pret ok

 1082. Locatie super buna, imediat pe plaja. Camerele renovate, intradevar baile probabil mai trebuie renovate, per total un raport calitate pret ft bun. Iar fetele de la receptie de nota 10, bun simt si profesionalism!!

 1083. Un sejur nemaipomenit! Poziționarea și confortul – excelente! Aș reveni cu mare drag!

 1084. Personalul amabil ,mâncarea proaspătă și suficientă, curătenie zilnică. Sejurul a fost perfect. Mulțumim frumos gazdelor !

 1085. Personal exceptional, conditii foarte bune. Cu siguranta, voi reveni. Curatenie. Micul dejun nu e bufet suedez, dar e conceput inteligent si foarte variat si gustos. Efectiv, nu este nevoie de mai mult.

 1086. Excelent , bine organizat, respecta regulile de prevenire Covid.