Cazare ieftina Iasi Langa Gara

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Iaşi, Iaşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Iaşi, Iaşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ozana si Silvana Muraru din Calui, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ozana si Silvana Muraru din Calui, jud. OltCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 • Gabi si Anișoara Firulescu din Santionlunca, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Iaşi, Iaşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gabi si Anișoara Firulescu din Santionlunca, jud. CovasnaCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 • Iustin si Fiodor Barzin din Stefanesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Iustin si Fiodor Barzin din Stefanesti, jud. GorjCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 • Lili si Henrieta Zidaru din Radulesti, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Iaşi, Iaşi, România!

  (Lili si Henrieta Zidaru din Radulesti, jud. Satu MareCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 • Bartolomeu si Adelin Bucur din Custelnic, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Iaşi, Iaşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Bartolomeu si Adelin Bucur din Custelnic, jud. MuresCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 • Benone si Leontin Buhagiar din Bunesti, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Iaşi, Iaşi, România.

  (Benone si Leontin Buhagiar din Bunesti, jud. ClujCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 3 persoane)

 1. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 2. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 3. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 4. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 5. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 6. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 7. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 8. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 9. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 10. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 11. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 12. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 13. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 14. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 15. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 16. Locatia excelenta,raportul calitate-pret ,fac sa fie o alegere excelenta.Un personal amabil si profesionist,camera curata,ambianta placuta,parcare gratuita si sigura ,posibilitatea de a te deplasa pe jos la obiective turistice precum si la magazine sau restaurante.

 17. Amplasarea, personalul amabil, restaurantul cu mancare foarte buna, hotelul per total frumos.

 18. Hotel ingrijit aflat intr-o zona ultracentrala acces facil la toate punctele de interes din Iasi. Totul a fost perfect, curățenie impecabila, camere confortabile , personal amabil, receptie deschisa non-stop, mic dejun variat. Parcare proprie , chiar daca initial era plina domnul de la parcare a gasit un loc a parcat el masina ca sa nu astept eu , deci un mare plus….flexibilitate. Cofetăria de la parter nu se dezminte niciodată , produse foarte gustoase pentru iubitorii de dulce. Tot la parter un restaurant Cin Cin cu un meniu foarte rafinat. Un raport calitate pret foarte bun! Recomand!!!

 19. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 20. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 21. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 22. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 23. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 24. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 25. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 26. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 27. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 28. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 29. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 30. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 31. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 32. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 33. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 34. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 35. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 36. Locatia, in centrul orasului aproape de multe atractii, baruri restaurante. Personalul foarte dragut. Micul dejun a fost bun si destul de variat.

 37. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 38. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 39. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 40. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 41. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 42. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 43. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 44. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 45. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 46. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 47. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 48. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 49. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 50. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 51. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 52. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 53. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 54. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 55. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 56. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 57. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 58. Locația este centrală cu mall urile aproape, maxim 10minute de mers lejer la pas. Este super dotat apartamentul va puteți prepara mâncarea dorită, masina de spălat, fier de călcat. Super curat, super ok. Raport calitate FBN! Gazda este super de treaba!

 59. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 60. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 61. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 62. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 63. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 64. Curatenia, amplasarea, căldură, suficientă apa calda, liniste, camera spatioasa

 65. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 66. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 67. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 68. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 69. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 70. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 71. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 72. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 73. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 74. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 75. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 76. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 77. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 78. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 79. Locația este centrală cu mall urile aproape, maxim 10minute de mers lejer la pas. Este super dotat apartamentul va puteți prepara mâncarea dorită, masina de spălat, fier de călcat. Super curat, super ok. Raport calitate FBN! Gazda este super de treaba!

 80. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 81. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 82. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 83. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 84. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 85. Curatenia, amplasarea, căldură, suficientă apa calda, liniste, camera spatioasa

 86. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 87. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 88. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 89. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 90. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 91. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 92. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 93. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 94. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 95. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 96. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 97. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 98. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 99. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 100. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 101. Foarte curat , foarte educat proprietarul. Spatios, calduros si tot ce e necesar in garsionera . Recomand 100%. Multumim

 102. Foarte curat , amenajat foarte frumos , foarte bine utilat .

 103. Personal amabil, amplasarea,aproape de Palatul Culturii, camere mari cu mobilier din lemn, mic dejun diversificat

 104. Din păcate am stat numai o noapte, fiind în tranzit. Personalul de nota 10. De la … parcare până la plecare, mi-au rezolvat toate solicitările, inclusiv micul dejun pe care l-am primit la pachet deoarece trebuia să plec la ora 07.00. Multumesc pentru ospitalitate și felicitări pentru profesionalism.

 105. Recomand din toate celelalte puncte de vedere aceasta locație. 🙂 cele mai bune dulciuri

 106. Amplasarea.Zona centrala,poti vizita orasul fara a folosi transportul in comun

 107. Dupa check out am putut lasă bagajele la recepție, ceea ce a fost foarte bine.

 108. Hotelul este amplasat in centru, personalul amabil, corespunde pretului. Suntem multumite, mai revenim!

 109. Micul dejun este foarte consistent si diversificat, mancarea este foarte buna.

 110. Mancarea, curatenia si amabilitatea personalului. Serviciul de room service este ffff folositor. Amplasare centrala si serviciile spa + piscina. Toate in acelasi loc. Micul dejun ca de obicei a fost fff bun.

 111. Panoramic view-ul camerei a meritat din plin, iar mic dejunul, un deliciu.

 112. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 113. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 114. – Locatie centrala, apartament spatios, balcon, vedere superba. – Gazda extraordinar de amabila, sincer aveam de gand sa ofer o nota mai mica, ca si in alte locatii, amabilitatea gazdei pur si simplu nu ma lasa sa fac acest lucru.

 115. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 116. Hotelul este amplasat in centrul orasului intr-o locatie foarte comoda atit din punct de vedere de afaceri cit si personal. Hotelul dispune de piscina.

 117. Camerele cu vedere la palat au o prileliste minunata. Amplasat in centru.

 118. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 119. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 120. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 121. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 122. Personal amabil, amplasarea,aproape de Palatul Culturii, camere mari cu mobilier din lemn, mic dejun diversificat

 123. Din păcate am stat numai o noapte, fiind în tranzit. Personalul de nota 10. De la … parcare până la plecare, mi-au rezolvat toate solicitările, inclusiv micul dejun pe care l-am primit la pachet deoarece trebuia să plec la ora 07.00. Multumesc pentru ospitalitate și felicitări pentru profesionalism.

 124. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 125. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 126. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 127. Este pozitionat destul de aproape de Palace si Palatul Culturii. Este dotat cu tot ce este nevoie pentru sejur. Aranjat cu gust si foarte curat. Recomand cu incredere.

 128. Check in-ul si check out-ul s-a petrecut foarte usor. Gazda raspunde la orice intrebare aveti.

 129. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 130. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 131. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 132. Amplasarea foarte aproape de centru, personalul foarte dragut si dispus sa te ajute in orice imprejurare, semnal bun la wi-fi, micul dejun foarte bun.

 133. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 134. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 135. Totul😊Atitudine, servicii, amplasare, oferte atractive

 136. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 137. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 138. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 139. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 140. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 141. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 142. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 143. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 144. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 145. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 146. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 147. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 148. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 149. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 150. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 151. personalul foarte amabil si a rezolvat toate lucruri care am cerut .

 152. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 153. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 154. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 155. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 156. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 157. Prețul A fost cald în camera când am ajuns și în timpul nopții. Camera era aerisita.

 158. Curățenie și liniște. Căldură pe tot parcursul zilei.

 159. La struttura è molto accogliente, le stanze sono complete di tutto! Consigliato a tutti, anche perché molto vicino al centro!

 160. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 161. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 162. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 163. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 164. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 165. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 166. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 167. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 168. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 169. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 170. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 171. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 172. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 173. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 174. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 175. A fost excelent!! Micul degun de excepție!!! Cu șampanie!!!!

 176. Mic dejun la nivel de excelenta, surprinzator, cu sampanie ca optiune, miros placut in camera, asternuturi impecabile, curatenie atent efectuata, personalul zambitor si la dispozitie, priveliste superba a orasului.

 177. Amplasarea hotelului , vederea de la restaurantul Panoramic situat la ultimul etaj, camera arată bine și este dotata cu tot ce trebuie.

 178. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 179. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 180. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 181. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 182. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 183. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 184. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 185. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 186. Zona foarte buna,gazda foarte primitoare,apartament foarte confortabil.Raport excelent calitate-pret.Recomdand cu incredere!

 187. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 188. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 189. Aproape de centru,de Iuliusmall si se ajunge rapjd si la aeroport

 190. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 191. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 192. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 193. Micul dejun nu este extraordinar. Cafeaua este OK! Parcare inclusa in fata hotelului!

 194. Personalul super profesionist…Hotelul foarte bine amplasat…Am avut camera la etajul 9…ocazie cu care m am putut bucura de o priveliste extraordinara a Iasului…Hotelul este curat…, mancarea diversificata…Totul a fost peste asteptari…

 195. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 196. Am mai fost in zona si este ok amplasarea. Micul dejun este suficient.

 197. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 198. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 199. Micul dejun diversificat, de calitate. Personal politicos, instruit.

 200. Mic dejunul fabulos cu o varietate de produse. E foarte bine situat – 10 min plimbare pana la Palat si orice alta locatie din centru. Personalul mereu la dispozitie si orice cerere rezonabila este indeplinita in timp util. Wifi de calitate si puternic chiar si in camera.

 201. Locația centrală aproape de multe obiective turistice. Curat, liniște, parcare păzită. Produsele fără gluten la micul dejun pentru băiatul nostru a fost surpriza plăcută de care am avut parte.

 202. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 203. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 204. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 205. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 206. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 207. Totul, incepand cu dimensiunea si curatenia camerei si a baii si amabilitatea personalului. Si arata ca in pozele de pe site. Acum stiu unde stau cand mai vin la Iasi.

 208. 1. Serviciul spălătorie-călcătorie 2. Locatia 3. Aspectul vintage

 209. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 210. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 211. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 212. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 213. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 214. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 215. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 216. Zona foarte buna,gazda foarte primitoare,apartament foarte confortabil.Raport excelent calitate-pret.Recomdand cu incredere!

 217. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 218. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 219. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 220. Personal excelent de atent la satisfacerea nevoilor clienților. Locația excelenta. Micul dejun de buna calitate, ambientul sălii foarte plăcut, servirea personalului excelenta.

 221. Micul dejun variat si FOARTE bun. Zona SPA este dotată bine si are un view superb.

 222. Locația și modul cum este gândit sa te poți simți in siguranța.

 223. Personal amabil, curățenie, camere spatioase, liniște, amplasare centrala, parcare privata.

 224. Surprinzator de bine a fost totul, mancarea de post, ambianta, curatenia, personalul, amplasarea, mobilierul, Voi recomanda cu caldura pentru suflete curate de pelerini

 225. bucătăreasa foarte pozitivă..Mâncarea bună..si camera foarte frumoasă..într-un cuvant frumos♥️

 226. – Locatia este foarte bine pozitionata. – Curat.

 227. Curat, confortabil si personal amabil. Revenim cu placere de fiecare data.

 228. Atat locatia cat si conditiile oferite asigura un confort deosebit. Totul este impecabil!

 229. Maria-catalina mai 3, 2019 at 3:04 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 230. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 231. O locatie foarte buna cu servicii de calitate. Mic dejun excelent. Meniul restaurantului este foarte bun

 232. Mic dejun excellent. Personal extrem de amabil. Raportul pret/calitate f bun

 233. linistea, personalul , locatia, curatenia au fost ok

 234. Totul a fost minunat. Camera curata, baie curata, personal foarte amabil si zambitor. Restaurantul hotelului extraordinar. Recomand cu drag.

 235. Primire super ok, am avut posibilitatea de a-mi alege camera , curat totul . Personalul ok , dispus să imi ofere recomandări pentru a vizita orașul. Într-o scurtă frază pot zice : tot confortul de acasă. De aceea voi reveni aici data viitoare când ajung în oraș 😁

 236. Modul in care am fost primit si mai ales confortul oferit de catre acest regim hotelier , revin din nou luna asta in Tara si cred ca voi mai face o vizita , e un loc bun de liniste si un confort extrem pentru relaxare !

 237. Cristina-florentina mai 3, 2019 at 3:04 pm

  Foarte mulțumită de personalul hotelului, cu care am comunicat eficient. Camera a fost tocmai ca în descriere, complet utilată și curată. O experiență minunată. Recomand Concept HT.

 238. Locația este curată, dispunere bună pentru vizitarea celor două mall-uri și accesul către centru.

 239. Amplasarea, apartamentul este spatios, confortabil, modern, cu balcon, masina de spalat, chicineta si o masa unde se poate tine inclusiv o sedinta.Cele 2 incaperi ale apartamentului sunt despartite prin usa, ambele incaperi au tv.

 240. Amabilitatea personalului. Camere spatioase si moderne. Liniste. Curatenie. Zona centrala.

 241. Prețul A fost cald în camera când am ajuns și în timpul nopții. Camera era aerisita.

 242. Curățenie și liniște. Căldură pe tot parcursul zilei.

 243. מארח נחמד מאד עזר לנו להתמצא באיזור והדירה שווה את המחיר

 244. Micul dejun este ok, mai ales plăcintele. Locatia foarte buna, personal amabil, in mod deosebit cameristele.

 245. Curatenia impecabila, facilitatile din camera, pozitia excelenta, micul dejun .

 246. Locația excelentă. Am vizitat la pas majoritatea obiectivelor turistice importante din Iași. Se simte mâna unor gospodari pricepuți la primăria orașului Iași (străzi și trotuare curate, mașini-stropitori care spălau străzile, parcurile îngrijite pline cu flori și gazon). Felicitări! Aveți un oraș frumos și prin multă muncă îl faceți să arate așa cum ar trebui să arate toate orașele noastre.

 247. Forte frumos Personalul de La Hotel foarte amabil mereu zâmbitori camera de hotel foarte frumoasã curata toate conditile mincarea foarte Bunã La micul dejun bogat la Restaurantul hotelului mâncarea foarte Bunã personalul foarte amabil placutii Receptia din Hotel foarte amabili Deci intrun cuvânt merita Sa vi La Hotel international iasi Multumesc frumos Hotel international iasi mati facupsa ma simt foarte bine ❤️😘

 248. O experienta de vis! Recomand din tot sufletul Iasi-ul ca destinatie turistica. Iar Hotel International este o locatie de poveste!

 249. Mancarea a fost buna,proaspata,variata,chiar ok.Camera comfortabila.Privelistea superba spre palatul culturii, iar de la et7 a fost de vis!

 250. Domnul Constantin este o persoana de nota 10. S-a dovedit a fi foarte serviabil si amabil, s-a oferit sa ne ajute pe tot parcursul sederii. Apartamentul este curat si calduros, situat in zona centrala. Dotat cu toate cele necesare, de la cutit si lingurita pana la balsam pentru rufe. Patul este spatios si comfortabil.

 251. Ne-a placut amabilitatea proprietaruli si curatenia si linistea.

 252. Curat,zona centrala cu acces la mijloacele de transport. Cu siguranta voi revenii.

 253. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 254. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 255. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 256. Peisaj de vis, liniște, mâncare bună, curatenie, tot confortul. Hotelul arata ca un castel. Recomand locația! Nota 10 plus!!

 257. Mic dejun variat și îndestulător. Personalul suficient de amabil și prompt. Locație plăcută, însă nu ușor accesibilă pentru cei fără mașină.

 258. Locatia e foarte frumoasa, foarte curat si totul miroase frumos. Personalul super ok si bine instruit.

 259. A fost foarte curat, cald in camera, am avut apa calda.

 260. Nu am avut timp sa luam micul dejun, dar locatia este foarte ok. Recomand cu placere se o vizitati.

 261. Atat personalul cat si ceilalti oaspeti au fost foarte prietenosi. Standardul de curatenie a fost peste asteptari si si toate bunurile mele au fost in siguranta.

 262. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 263. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 264. Personalul foarte amabil, camera frumoasa și curata, mâncarea foarte buna, iar dulciurile delicioase.

 265. Locație buna, personal comunicativ și respectabil, camera curată și confortabila . Recomand .

 266. Amplasarea hotelului, confortul si designul camerei sunt excelente.

 267. personal ok…primire ok….camere ok…..recomand…

 268. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 269. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 270. Sala de mese este spatioasa si cocheta si micul dejun foarte variat. Restaurantul Panoramic are o priveliste superba asupra orasului si un frappe de inghetata foarte bun !

 271. Domnul Constantin este o persoana de nota 10. S-a dovedit a fi foarte serviabil si amabil, s-a oferit sa ne ajute pe tot parcursul sederii. Apartamentul este curat si calduros, situat in zona centrala. Dotat cu toate cele necesare, de la cutit si lingurita pana la balsam pentru rufe. Patul este spatios si comfortabil.

 272. Ne-a placut amabilitatea proprietaruli si curatenia si linistea.

 273. Curat,zona centrala cu acces la mijloacele de transport. Cu siguranta voi revenii.

 274. Peisaj de vis, liniște, mâncare bună, curatenie, tot confortul. Hotelul arata ca un castel. Recomand locația! Nota 10 plus!!

 275. Mic dejun variat și îndestulător. Personalul suficient de amabil și prompt. Locație plăcută, însă nu ușor accesibilă pentru cei fără mașină.

 276. Locatia e foarte frumoasa, foarte curat si totul miroase frumos. Personalul super ok si bine instruit.

 277. exelenta locatie, mic dejun foarte variat si gustos

 278. Forte frumos Personalul de La Hotel foarte amabil mereu zâmbitori camera de hotel foarte frumoasã curata toate conditile mincarea foarte Bunã La micul dejun bogat la Restaurantul hotelului mâncarea foarte Bunã personalul foarte amabil placutii Receptia din Hotel foarte amabili Deci intrun cuvânt merita Sa vi La Hotel international iasi Multumesc frumos Hotel international iasi mati facupsa ma simt foarte bine ❤️😘

 279. O experienta de vis! Recomand din tot sufletul Iasi-ul ca destinatie turistica. Iar Hotel International este o locatie de poveste!

 280. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 281. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 282. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 283. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 284. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 285. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 286. A fost foarte curat, cald in camera, am avut apa calda.

 287. Nu am avut timp sa luam micul dejun, dar locatia este foarte ok. Recomand cu placere se o vizitati.

 288. Atat personalul cat si ceilalti oaspeti au fost foarte prietenosi. Standardul de curatenie a fost peste asteptari si si toate bunurile mele au fost in siguranta.

 289. Personalul a fost amabil. Locația este foarte bună fiind situat în centru.

 290. Hotelul este situat destul de aproape de punctele de interes din oraș,precum palatul culturii, dealul copou,teiul lui eminescu etc. Camera si baia au fost furate,wifi,tv. Per general am fost multumit. O sa revin.

 291. Conditiile si primirea au fost excelente personalul foarte devotat

 292. Locația, mâncarea, personalul, curățenie – super ok

 293. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 294. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 295. Amplasarea in centrul orasului il face foarte accesibil, chiar si fara masina. Chiar daca este in centru zgomotul orasului nu a fost o problema

 296. Alexandra-mihaela mai 24, 2019 at 3:45 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 297. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 298. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 299. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 300. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 301. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 302. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 303. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 304. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 305. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 306. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 307. Camere confortabile, zona buna, curat și mic dejun excelent!!!

 308. Totul a fost la superlativ. 10 cu felicitări! Mulțumim!

 309. Hotelul esta localizat la 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Cladirea este noua, Mobilierul si instalatiile sanitare sunt impecabile. Camerele sunt mari si silentioase, in ciuda faptului ca hotelul este situatl la o strada destul de circulata. Breakfastul este generos, iar staful, amabil si saritor. Am apreciat in mod special parcarea gratuita si sigura (la subsol). Desi este cotat cu *** conditiile pe care le ofera sunt sigur peste media hotelurilor din aceasta categorie (si nu doar din Romania)

 310. Mia făcut placere sa fiu cazat la hotel select. Foarte frumos hotel curat, personalul gentil și cordial camere frumos arredate curate si comode. Poziția excelente în centrul orașului.

 311. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 312. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 313. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 314. Personalul din receptie extraordinar, breakfast diversificat si bun.

 315. După nenumărate sunete către receptie am fost mutați la alt etaj unde nu se mai auzea gălăgia de la etajul 12… măcar am apucat sa dormim câteva ore

 316. Micul dejun, indestulat, mananci pe alese, produse proaspete si apetisante

 317. Locatia e foarte buna, arhitectura interioara este foarte interesanta

 318. Un loc foarte primitor , cu personal foarte drăguți și amabili , cu o servire ireproșabila .

 319. locatia e perfecta aproape de multe atractii turistice. Breakfast a fost ok

 320. Am sa revin de câte ori am ocazia aici Este un hotel splendid personalul foarte Prietenoși de la femeia de servici pina la Recepție superb mereu calzi prietenoși mâncarea foarte bună curățenie la piscina superb Recepția la hotel foarte prietenoși într-un cuvânt Mulțumesc frumos hotel internațional iasi 🥰😘🤝

 321. exelenta locatie, mic dejun foarte variat si gustos

 322. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 323. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 324. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 325. Zona este linistita,personalul hotelului foarte amabil,curatenie si confortul la superlativ.

 326. Super. Hotel foarte bin pentru cele 3 stele afisate.

 327. Camera este foarte spatioasa si curata. Mic dejun diversificat si cafeaua foarte buna. M-am simtit foarte bine aici. Cu siguranta daca voi mai avea deplasari la Iasi ma voi caza tot aici.

 328. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 329. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 330. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 331. Priveliștea, locul unde este așezată unitatea de cazare (în mijlocul naturii). Micul dejun a fost generos și cu preparate de buna calitate. De asemenea, staff-ul din recepție, nota 10!

 332. -raport pret calitate excelent, zona linistita , spa excelent

 333. Centrul wellnes este grozav. Micul dejun variat si cu produse proaspete.

 334. Personalul hotelului foarte ok. Mare plus pt servirea de la restaurant.

 335. Micul dejun a fost perfect. Locația nu este tocmai ideală, fiind amplasat într-o zonă destul de aglomerată și cu un grad de poluare destul de mare. Pădurea din spate în schimb oferă o priveliște foarte frumoasă.

 336. Camera, zona Spa, priveliștea, amplasarea, restaurantul, parcarea, totul impecabil.

 337. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 338. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 339. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 340. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 341. Locatia a fost excelenta, iar privelistea , superba. Micul dejun, bogat , pe gustul tuturor.

 342. Mi-a plăcut absolut totul. Personalul receptiv și foarte primitor. În odaie era curat. Iar micul dejun gustos si diversificat

 343. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 344. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 345. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 346. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 347. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 348. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 349. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 350. apartamentul este nou si bine ingrijit , curat , utilat , lenjeria este noua , dispune de parcare

 351. A fost totul superb. Iti era mila sa calci. Gazda a fost de nota 10+++

 352. Locatie buna, aproape de zonele centrale, wi-fi foarte bun, gazda a fost amabila, atmosfera faina si moderna, curatenie si pe hol si in camera, o cazare ideala pentru calatorie de afaceri sau altele.

 353. Cristina-maria iunie 7, 2019 at 5:07 pm

  Foarte multumiti de alegerea facuta! Raport calitate pret foarte bun!!

 354. Pretul este foarte Ok in comparatie cu restul orasului. Se ajunge repede in centru (5 minute de mers pe jos). Este ideal pentru cei care merg fără mașină.

 355. Locația excelentă, proprietara extrem de drăguță, condiții de cazare foarte bune. Mai rar asemenea oameni. Recomand tuturor!

 356. Locatia extraordinara, curatenie, nimic din ce ne-a trebuit nu a lipsit.

 357. Locație comoda, comunicare eficienta, condiții bune cu mici atenții ce te surprind plăcut.

 358. Camerele mari, dotarea lor, mobila comoda din holuri.

 359. – Lenjeria de pat și prosoapele curate, parfumate și pufoase. – Mâncarea excelentă. – Personal prompt.

 360. Micul dejun, indestulat, mananci pe alese, produse proaspete si apetisante

 361. Totul a fost minunat, peste așteptările noastre. Revenim cu mare drag!

 362. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 363. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 364. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 365. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 366. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 367. Apropierea de Teatrul National precum si fata de Mitropolie, Palatul Culturii prezinta un avantaj pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele. Personalul este amabil si bine intentionat.

 368. O locație foarte bună într-o zonă în care sunt amplasate majoritatea atracțiilor turistice și de afaceri din Iași. Personal foarte prietenos și receptiv

 369. Locatie ideala pentru un sejur, personal amabil, camera cu balcon cu vedere la strada, parcare asigurata GRATIS chiar in fata hotelului, raport calitate-pret f.bun

 370. Comfortul camerei 106,curatenie exemplara, mic dejun bun, personal f.amabil. Amplasarea hotelului este una de exceptie:peste drum de teatru si la 10 m de (spatele) palatului Roznovanu(primaria).

 371. Frumos, curat, persoana de la receptie foarte politicoasa, cu zimbet, a chemat taxi pentru noi, foarte serviabili, servici excellent. Lovely clean hotel, excellent location and price, very nice staff, polite and helpful, well decorated, very pleasant indeed.

 372. Locatia este buna. Micul dejun – nu. Probabil nu au avut timp sa-l prepare. Ne-au servit un ou rosu, o felie de drob (congelat) incalzita la microunde, si trei boluri micute (cca 30 g) cu ceva ce aducea a icre, salata boeuf de post si salata de peste. Nimic proaspat. Preferam o omleta sau doua oua ochiuri cu o felie de salam sau bacon si o felie de branza, castravete sau rosii. Asa ca doar am gustat si le-am dat inapoi. Am baut ceaiul (apa fiarta cu un plic de ceai verde). Cam slabut pentru 57 lei/persoana.

 373. Curat, canera luminoasa, modern mobilata, dus cu hidromasaj, locatie centrala.

 374. Curat, aranjat, cearceafuri de panza in care te simti bine. Chiar o senzatie de bine si ca de abia astepti sa te pui in pat. Spatios pentru o camera de acest pret. Cam tot ce tine strict de interiorul camerei e de laudat.

 375. Am apreciat faptul că este spațios, patul este OK, mobilier nou, condiții decente de cazare. Există mini-frigider, iar comunicarea cu personalul şi bunăvoința lor au fost în regulă. Poziția este relativ bună pentru un oraș ca Iași, ajungi destul de repede în punctele de interes turistic.

 376. Mi-a placut tot!! Personal super de treaba si foarte de ajutor … hotelu amplasat aproape de centru ! Recomand cu incredere 👌

 377. Locația este buna, personalul a fost ok, vederea din camera a fost frumoasa. Cu toate acestea nu merita 4 stele.

 378. Priveliștea asupra orașului,camere mari si destul de confortabile.

 379. Camera foarte curata, bine dotata. Balconul cu vedere la gradina Terasa restaurantului si gradina Mancarea foarte buna la restaurant Staff-ul foarte amabil

 380. Maria-catalina iunie 14, 2019 at 6:56 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 381. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 382. Cel mai bun hotel sa stai in Iasi. Esti practic in centrul orasului. Mic dejun diversificat si un restaurant spatios.

 383. Curățenia și micul dejun au fost in regulă. Mulțumim

 384. Personal amabil, camerele mobilate frumos, in culori calde, pozitia hotelului favorabila, mic dejun ok.

 385. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 386. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 387. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 388. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 389. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 390. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 391. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 392. Locatie foarte curata si intr-o zona linistita, persoana de contact foarte ok, cu care poti discuta ce nelamuriri/probleme ai. Bucataria foarte ok utilata, noi am fost o familie cu copil de 1 an si a fost exact ce trebuie pentru noi. Pe o raza de 10 minute de mers pe jos sunt toate supermarket-urile de care ai nevoie, iar palatul culturii este la 20-25 de minute de mers pe jos. Statia de transport in comun este la aprox 5 minute de mers pe jos.

 393. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 394. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 395. Pozitionarea hotelului in raport cu centrul orasului, curatenia si faptul ca am putut parca langa hotel.

 396. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 397. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 398. Apartamentul este bine pozitionat, curat si cochet.

 399. Curatenia. Locația. Apartamentul in sine foarte drăguț amenajat.

 400. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 401. 1.Amabilitatea personalului de la receptie. 2.Camere curate,personalul care se ocupă de curățenie amabil. 3.Dotare corespunzătoare, conforma clasificarii. 4.Amplasarea fata de principalele obiective,excelenta.

 402. Panorama de la etajul 9 și de la restaurantul de la etajul 12.

 403. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 404. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 405. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 406. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 407. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 408. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 409. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 410. locația este super centrală, destul de liniștită ,

 411. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 412. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 413. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 414. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 415. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 416. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 417. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 418. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 419. O locatie moderna, practica, calduroasa care iti ofera tot ce ai nevoie pentru o mini-vacanta!recomand cu caldura!

 420. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 421. LOCATIA ESTE MAGNFICA, CU VEDERE LA PALATUL CULTURII SI APROAPE DE RESTAURANTE SI BARURI DIN JURUL ACESTUIA. GRADINA DIN SPATELE PALATULUI ESTE SPLENDIDA! DE ASEMENEA APROPIEREA DE MALL A FOST BENEFICA IN ZILELE TORIDE. MA TEMEAM DE COMENTARIILE UNORA CA ESTE UN HOTEL VECHI, HOLUL NEAMENAJAT, ETC, ACESTEA NU AU MAI CONTAT VAZAND CURATENIA DIN CAMERA, AERUL CONDITIONAT PE CARE CAMERISTELE IL LASAU PORNIT CA SA GASIM RECE LA INTOARCERE, TOT PERSONALUL BINEVOITOR. RECOMAND CAMERELE CU VEDERE LA PALAT, RAPORT CALITATE-PRET EXCELENT!

 422. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 423. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 424. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 425. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 426. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 427. Locatia este excelenta, camera cu aer conditionat, baia curata , lenjeria curata

 428. Doar amplasarea hotelului. In rest jalnic. Scump pentru un hotel comunist. Nimic nu functiona. Nu recomand!!!!!!

 429. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 430. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 431. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 432. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 433. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 434. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 435. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 436. Curat,aproape de centru si de mall,micul dejun bun,personal amabil,recomand !!!

 437. 1. Amplasarea -hotelul este situat exact lângă Palatul Culturii 2. Confortul și curățenia camerelor In principiu se observa standardele impuse de brand.

 438. Mic dejun excelent.Locatie foarte buna,ultracentrala.

 439. Curatenia, marimea camerei, locatia hotelului si multe altele

 440. Camera spatioasa, totul curat, a fost liniste si patul a fost foarte comfortabil. Personalul e foarte amabil si am avut tot ce ne-a trebuit.

 441. Curatenia. Pentru mine conteaza foarte mult sa fie curat exemplar , mai ales la baie. Felicitari, hotelul inca se mentine .

 442. Locația e de vis..curatenia la ea acasă…mic dejun foarte gustos și variat. Recomand cu încredere!

 443. Amplasarea foarte buna, la distanță de mers pe jos de marea majoritate a atractiilor turistice, camera spatiioasa, modern mobilată și curată, personal foarte amabil. Am mai fost si ne vom întoarce!Daca

 444. Poziţie optimă în Piaţa Unirii, aproape de zona pietonală, cu parcare subterană inclusă. Personalul foarte amabil, nu am avut nimic de reproşat. Am stat într-o suită cu 1 dormitor, care, spre surpriza noastră, a avut 2 băi, foarte confortabil! Micul dejun bogat şi variat, iar piscina şi centrul spa curate şi bine organizate.

 445. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 446. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 447. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 448. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 449. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 450. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 451. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 452. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 453. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 454. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 455. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 456. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 457. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 458. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 459. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 460. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 461. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 462. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 463. Locație, personal, ambianță, facilități, curățenie, mic dejun. Felicitări întregii echipe Hotel Select ! Restaurantul și cofetăria Select sunt excelente.

 464. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 465. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 466. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 467. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 468. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 469. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 470. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 471. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 472. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 473. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 474. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 475. Totul a fost la superlativ, de la decor pana la facilitati si conditii. Apartamentul este spatios, nou, foarte curat, facut cu foarte mult bun gust si modern, inundat de alb. Este dotat cu absolut tot ce trebuie unui turist, fara sa fie incarcat, fiecare spatiu fiind corect echipat. Accesul spre atractiile orasului se poate face usor.

 476. – Posibilitatea de a face checkin târziu. Noi am ajuns după ora 24:00. – Este foarte curat și utilat cu tot ce trebuie, inclusiv cafea, ceai, apa rece în frigider – Gazda foarte amabilă

 477. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 478. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 479. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 480. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 481. Amplasarea garsonierei lângă Palatul Culturii si Palas Mall.

 482. Mobilier nou. Bucătărie utilată Curățenia. Aproape de centru.

 483. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 484. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 485. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 486. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 487. Apartamentul curat, compact, totul la îndemâna. Locația foarte buna, in apropiere de Palas Mall. Pentru un sejur de 2 zile a fost mai mult decât PERFECT!!!

 488. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 489. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 490. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 491. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 492. Locația excelentă. Personalul foarte drăguț. Curat.

 493. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 494. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 495. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 496. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 497. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 498. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 499. Sejurul a fost fara mic dejun. Apartamentul a fost peste asteptarile noastre, curat, nu a lipsit nimic care sa nu ne faca un sejur excelent. Te simti ca acasa. Am avut totul la dispozitie, pozitie excelenta, aproape de gara, comunicare foarte buna cu personalul care s-a ocupat de cazare. Recomand tuturor celor care cauta cazare in Iasi.

 500. Zona, curățenia din apartament si amenajarea acestuia. Cu siguranta voi mai reveni.

 501. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 502. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 503. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 504. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 505. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 506. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 507. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 508. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 509. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 510. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 511. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 512. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 513. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 514. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 515. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 516. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 517. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 518. Croissantul foarte bun , cald. Clima ok, schimbul de prosoape ok. Personalul prompt , nu am reusit sa deschid canapeaua extensibila iar in 5 minute dupa un telefon la receptie o camerista a venit si a rezolvat situatia. In restaurant foarte curat , personalul atent la detalii.Felicitari

 519. Locația, facilitățile, piscina cu spa și saună, micul dejun și bineînțeles personalul. Deosebiți, și le mulțumesc pentru răbdare și amabilitate.

 520. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 521. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 522. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 523. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 524. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 525. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 526. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 527. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 528. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 529. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 530. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 531. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 532. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 533. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 534. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 535. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 536. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 537. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 538. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 539. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 540. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 541. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 542. Totul este la nivelul asteptarilor, personalul foarte dragut, mancarea la micul-dejurn este excelenta, locatia este foarte ok, un plus ar fi valet parking, la nivelul acesta asa ar fi normal.

 543. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 544. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 545. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 546. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 547. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 548. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 549. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 550. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 551. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 552. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 553. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 554. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 555. Bine plasat, central, aproape de majoritatea obiectivelor. Atmosfera placuta si calduroasa. Linistit, odihnitor.

 556. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 557. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 558. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 559. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 560. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 561. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 562. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 563. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 564. Apartamentul este într-un complex nou. Este curat, mobilat și dotat corespunzător. Are balcon mare. Este la 5minute de mers pe jos de mall, foarte aproape de obiectivele turistice importante.

 565. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 566. Micul dejun superb Restaurantul Panoramic Parcarea amplasată comod

 567. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 568. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 569. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 570. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 571. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 572. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 573. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 574. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 575. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 576. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 577. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 578. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 579. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 580. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 581. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 582. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 583. Mic dejun copios. Personal foarte amabil. Amplasare foarte bună.

 584. Locația,liniștea ,mic dejun bun si variat,wifi foarte bun,personal amabil si profesionist.

 585. Serviciile, amplasamentul hotelului, amabilitatea personalului, menu-ul (micul dejun), designul-ornamentatile interioare.

 586. Locația buna, in apropiere de Iulius mall. Palas și Kauffland. Camerele curate. Personalul foarte amabil.

 587. Personal amabil Cafea, vin, suc erau la recepție (contra cost) Acceptă animale de companie.

 588. Receptia deschisa in permanenta. Totul foarte curat, miros placut in camera.

 589. Mic dejun excelent, locatie perfecta, oras minunat.

 590. Patul a fost confortabil,micul dejun excelent,totul impecabil!Poate

 591. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 592. Mic dejun nu am avut asigurat. Locația depășește așteptările, are aproape tot ce-ți dorești și este foarte curat.

 593. Apartament bine dotat, neapărat voi reveni la el, în apropierea parcurilor, o zonă liniștită, în timp scurt poți ajunge în centrul orașului, ideal pentru familii cu copii, gazda foarte primitoare și amabilă

 594. Great location, very close to good restaurants, beautiful parks, shopping, but very quiet and relaxing after a busy day. Comfortable bed, the kichen is equiped with everything you need. The apartment has modern furniture, comfortable and everything is very , very clean.

 595. Curățenie desăvârșită, locație centrală, dotată cu tot ceea ce ai nevoie, inclusiv atențiile din partea casei, mobilier nou, modern, raport calitate-preț excelent. Informațiile furnizate de către Doamna Simona ne-au ajutat. Cu siguranță, vom reveni. Vă mulțumim!

 596. O cazare bine amplasata pentru a vizita orasul sau pentru a merge la cumparaturi.Cel mai mare mall si cea mai frumoasa zona de distractie si relaxare se afla la 2-3 minute de mers pe jos. Curatenia este la loc de cinste,gazda este o persoana foarte draguta si dispusa sa ofere informatii privind zona si orasul.Din partea casei am primit o sticla cu vin, sucuri,apa si dulciuri,iar in dulap aveam cafea si zahar.

 597. A fost o experiență foarte bună, totul a fost exact cum ne-am așteptat să fie, oameni corecți și punctuali. Mulțumim pentru tot și cu siguranță vom reveni! Merită mult mai mult de 5 *

 598. Locatie, curatenia, comunicarea cu proprietarul, totul a fost perfect! Am fost cazati fara probleme, desi am ajuns dupa 21:00. Apartamentul este extraordinar, mult peste asteptari, incepind cu curatenia si terminind cu dotarile. Cadoul de bun venit a fost super-apreciat. Daca revenim in Iasi, aceasta locatie este prima alegere!

 599. Gazda foarte amabila si primitoare, locatia excelenta si echipata foarte bine. Recomand

 600. Proprietarii au fost promti, amabili si am fost deosebit de impresionat de cadoul oferit oaspetilor. Locatia este amplasata la mica distanta de aeroport si centru intr-o zona cu verdeata si liniste. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat, bucataria utilata. Totul a fost perfect.

 601. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 602. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 603. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 604. Cel ce răspunde de parcare a fost un tip deosebit de amabil.

 605. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 606. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 607. Mic dejun nu am avut asigurat. Locația depășește așteptările, are aproape tot ce-ți dorești și este foarte curat.

 608. Apartament bine dotat, neapărat voi reveni la el, în apropierea parcurilor, o zonă liniștită, în timp scurt poți ajunge în centrul orașului, ideal pentru familii cu copii, gazda foarte primitoare și amabilă

 609. Great location, very close to good restaurants, beautiful parks, shopping, but very quiet and relaxing after a busy day. Comfortable bed, the kichen is equiped with everything you need. The apartment has modern furniture, comfortable and everything is very , very clean.

 610. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 611. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 612. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 613. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 614. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 615. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 616. Micul dejun foarte bun, personalul decent , pozitia hotelului excelenta.

 617. Micul dejun super bun, variat, are de toate, calitate de nota zece. Locatia foarte buna.

 618. Amplasarea apropiată de centru. Micul dejun f gustos. Centrul spa

 619. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 620. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 621. Totul a fost excelent, proprietarii/salariații au fost foarte amabili și prietenoși. Le multumesc si pe aceasta cale. Atmosfera este su ea foarte faina. E curat și plăcut si m-am simțit ca acasă! Abia astept sa revin! Recomand cu sinceritate, Carmen

 622. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 623. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 624. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 625. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 626. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 627. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 628. Per total, ok. Nu sunt genul de proprietari care sa te urmărească pas cu pas. Eu am avut privilegiul să plătesc sejurul la sfarsit, ceea ce nu găsești peste tot. Raport calitate pret ok. M aș întoarce oricănd cu drag

 629. Camera ok, cu dotările necesare, confort foarte bun pentru prețul camerei.

 630. Amplasarea, personalul, camera foarte mare și curată, saltele confortabile

 631. Sociabilitate personalului, mic dejun bun, preparatele sunt proaspete

 632. Micul dejun bun, dar se poate si mai bun cu bunavointa si imaginatie.

 633. Locatia plăcută. Facilități. Amabilitatea personalului.

 634. Personalul a fost foarte amabil si comunicativ.. Locatia foarte frumoasa si curata! Nota 10 de la mine. Parcare amenajata pentru autoturisme.

 635. Totul ne-a plăcut. Camera curata, lenjeria de pat (alba) curata, călcată și mirosea placut. La baie foarte curat. Wi-fi foarte ok, tv cu programe diverse. A fost liniște, dimineata se auzeau niște păsări si un cocoș- drăguț. Am avut si o priveliște drăguță. Am luat si micul dejun si a fost totul in regula.

 636. A fost totul ok. Curat,confortabil O zona linistita fara trafic aglomerat

 637. Am dormit incredibil de bine aici. 😊 Camera este foarte confortabila, dragut amenajata si ai lucrurile necesare de care ai nevoie pt un sejur scurt. Eu sunt o persoana friguroasa si am fost incantata sa am caldura in camera. In plus, este foarte bine pozitionata incat ai acces facil catre centru si gara. As vrea sa le multumesc frumos pentru amabilitate cu care au gestionat cazarea noastra.

 638. Poziție excelentă , la doi pasi de centru . Cu siguranță am să mă întorc .

 639. Personal foarte prietenos. Terasa draguta pentru fumat.

 640. Locatie centrala, servicii bune, mic dejun delicios

 641. Micul dejun este bogat și foarte variat. Piscina este suficient de mare. Curățenie și personal foarte atent. Restaurantul pentru cină și prânz este curat, cu o panoramă deosebită, personal drăguț și amabil.

 642. Locația hotelului în inima Iașului, personalul foarte amabil, curățenia în tot hotelul cât și în camera, micul dejun foarte variabil, gustos și preparat corect. Recomand cu încredere!

 643. Paturile comfortable, lenjeria curata, obiectele sanitare curate.

 644. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 645. micul dejun era compromis de maioneza prezenta in toate saladele.

 646. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 647. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 648. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 649. Patul super confortabil. Camera foarte curata si mare, aerisita. Personalul foarte amabil. Amplasarea hotelului este mega aproape de Palas. Am fost foarte incantata si cu siguranta voi reveni cu drag.

 650. Etajul 12 are o priveliște mirifica, apartamentul a fost foarte spațios..cu 2 bai

 651. a fost ff aproape de tot ce am dorit sa vizitez voi revenii la anul

 652. Mic dejun variat cu produse proaspete si in cantitati suficiente pentru a satisface diferite preferinte .

 653. Luxul frumos gândit, serviciile promise și oferite la o calitate înaltă

 654. Micul dejun foarte bun,bogat,diversificat,gustos. Locatia este moderna,curata,izolata fonic.

 655. E F BINE ASEZATA, DESTUL DE APROAPE DE GARA , GAZDA O DOAMNA EXCELENTA , FFF AMABILA SI PLINA DE BUNAVOINTA .

 656. Foarte curat. Zona liniștita. Camera spatioasa. Ambient plăcut.

 657. O locatie excelenta,totul impecabil! Doamna foarte amabila,ne- a sunat la telefon si s- a oferit sa ne astepte la gara,ne- a insotit pana la adresa!! Totul la superlativ! Recomand cu incredere aceast apartament !!!

 658. Dejunul a fost gustos. Personalul era receptiv, amabil. Era curățenie.

 659. Doamna de la recepție foarte drăguță . Deși am făcut o mica greșeală în momentul rezervării, când am ajuns la hotel prin amabilitatea personalului de la recepție s-a rezolvat totul rapid. Amplasare foarte bună.

 660. Am găsit o camera călduroasă, curata si primitoare. Am avut produse ptr igiena si prosoape albe,curate. Recomand ,aproape de obiectivele turistice …

 661. Amplasarea fata de obiectivele de interes cultural. Liniștea-nu era trafic pe străduțele din jurul hotelului. Pat confortabil.

 662. Locatia, camera, personalul, mancarea. Este un hotel la care am revenit cu drag si la care vom mai reveni si anul urmator.

 663. Mi-a placut sincer stilul hotelului; hotelul este amplasat intr-o frumoasa cladire istorica, iar camera si-a pastrat farmecul de altatata, plus imbunatatiri modern; restaurantul este foarte frumos, curat, iar la micul dejul poti sa alegi din meniu varianta pe care doresti sa o servesti si ai multe variante. Amplasarea este foarte buna, iar in fata hotelului este o parcare foarte mare

 664. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 665. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 666. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 667. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 668. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 669. A fost confortabil si o pozitie exceptionala.Micul dejun foarte bun.Piscina placuta.

 670. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 671. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 672. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 673. Per total, ok. Nu sunt genul de proprietari care sa te urmărească pas cu pas. Eu am avut privilegiul să plătesc sejurul la sfarsit, ceea ce nu găsești peste tot. Raport calitate pret ok. M aș întoarce oricănd cu drag

 674. Camera ok, cu dotările necesare, confort foarte bun pentru prețul camerei.

 675. Amplasarea, personalul, camera foarte mare și curată, saltele confortabile

 676. E o pensiune foarte frumoasa, liniștită și foarte aproape de centrul Iașului cam 20 de minute de mers pe jos.

 677. Promptitudine cu care au răspuns solicitării mele, amabilitatea, curățenia în general

 678. Amplasare foarte buna pentru cei care vor sa plece cu avionul din Iasi mai ales ca puteti lasa masina la proprietate intr-o parcare privata. Desi aproape de strada, este foarte liniste in camere, am calatorit impeuna cu un copil de 7 ani care s-a odihnit si a fost foarte fericit. Micul dejun a fost OK. Vom reveni oricand cu placere!

 679. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 680. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 681. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 682. Amabilitatea personalului, curatenia, locatia si atmosfera.

 683. Camera a fost calduroasa,curata.Ca si cladire bine intretinuta si amenajata.

 684. Am dormit incredibil de bine aici. 😊 Camera este foarte confortabila, dragut amenajata si ai lucrurile necesare de care ai nevoie pt un sejur scurt. Eu sunt o persoana friguroasa si am fost incantata sa am caldura in camera. In plus, este foarte bine pozitionata incat ai acces facil catre centru si gara. As vrea sa le multumesc frumos pentru amabilitate cu care au gestionat cazarea noastra.

 685. Totul a fost conform așteptărilor, personalul foarte prompt, discret

 686. Totul este perfect! Personal, curatenie si preparate culinare in armonie perfecta!

 687. Foarte confortabil, camera spatioasa si eleganta, personal amabil, locatie excelenta!

 688. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 689. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 690. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 691. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 692. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 693. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 694. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 695. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 696. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 697. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 698. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 699. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 700. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 701. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 702. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 703. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 704. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 705. Mic dejun excelent, locatie f buna, personal amabil si politicos, camera mare

 706. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 707. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 708. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 709. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 710. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 711. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 712. Personalul amabil, mic dejun diversificat, camera curata.

 713. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 714. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 715. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 716. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 717. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 718. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 719. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 720. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 721. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 722. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 723. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 724. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 725. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 726. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 727. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 728. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 729. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 730. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 731. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 732. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 733. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 734. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 735. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 736. Micul dejun a fost foarte delicios (bufet suedez), totul a fost minunat. Locatia excelenta îți permite să vezi tot orasul

 737. Restaurant Panorama, mancare deosebita si bine gatita, localizat central, Spa, totul excelent.

 738. Pozitia aproape de centru si spatiul pt micul dejun.

 739. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 740. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 741. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 742. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 743. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 744. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 745. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 746. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 747. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 748. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 749. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 750. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 751. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 752. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 753. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 754. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 755. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 756. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 757. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 758. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 759. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 760. Micul dejun e foarte divers. Personalul de la recepție excepțional, foarte receptiv și prietenos. Camera era curată.

 761. In primul rând locația și panorama de la geamul camerei !

 762. Micul dejun excelent, locația în buricul Iașului. Curat și oameni civilizați.

 763. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 764. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 765. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 766. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 767. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 768. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 769. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 770. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 771. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 772. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 773. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 774. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 775. Patul confortabil, incaperi spatioase si vedere buna. Mai putin de 10 min de mers pe jos pana la Lidl / Iulius Mall. ~15 min de mers pe jos pana la Palas Mall.

 776. Elegant si de bun gust. Gazda primitoare si serviabila. Recomand cu incredere. Situata pe malul Bahluiului, locatie excelenta pentru sejururi scurte.

 777. Un loc confortabil, cu toate condițiile necesare unui sejur perfect! Chiar m-am simțit foarte bine! Ca acasă pot spune. 😉 Priveliștea este minunată, chiar pe malul drept al râului Bahlui, unde dimineața ne-am delectat privirile cu o “paradă” a unor rațe sălbatice. 😊

 778. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 779. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 780. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 781. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 782. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 783. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 784. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 785. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 786. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 787. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 788. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 789. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 790. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 791. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 792. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 793. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 794. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 795. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 796. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 797. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 798. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 799. Absolut tot, a fost super confortabil, personalul foarte amabil

 800. Curatenie ,amabilitate,confort,pret convenabil.FELICITARI.

 801. Personal foarte amabil. Curatenie. Aproape de zona centrala.

 802. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 803. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 804. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 805. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 806. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 807. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 808. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 809. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 810. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 811. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 812. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 813. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 814. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 815. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 816. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 817. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 818. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 819. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 820. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 821. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 822. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 823. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 824. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 825. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 826. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 827. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 828. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 829. Absolut tot, a fost super confortabil, personalul foarte amabil

 830. Curatenie ,amabilitate,confort,pret convenabil.FELICITARI.

 831. Personal foarte amabil. Curatenie. Aproape de zona centrala.

 832. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 833. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 834. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 835. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 836. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 837. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 838. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 839. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 840. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 841. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 842. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 843. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 844. Cu siguranta voi reveni la voi! Am uitat cum e sa colaborezi cu oameni profesionisti. Apreciez acest lucru la echipa voastra. Recomand.

 845. Camera curata, lenjeie alba si cu miros de proaspat spalat. Pat mare 🙂 si comod.

 846. Mi-a plăcut curățenia și securitatea locului, erau camere de filmat peste tot și un cod la intrare! Proprietarul a fost foarte înțelegător! Exact ca și in descriere.

 847. Absolut tot, a fost super confortabil, personalul foarte amabil

 848. Curatenie ,amabilitate,confort,pret convenabil.FELICITARI.

 849. Personal foarte amabil. Curatenie. Aproape de zona centrala.

 850. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 851. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 852. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 853. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 854. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 855. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 856. Ne-a placut foarte mult atmosfera, bucătăria, ne-am simțit așteptati! Cu siguranță o sa va mai vizitam!

 857. Locația. Hotelul este aproape de multe puncte de interes din Iași. Micul dejun – divers și suficient. Personal discret și amabil. Se vede preocuparea pentru a face turism de calitate.

 858. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 859. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 860. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 861. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 862. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 863. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 864. MICUL DEJUN BUN,CU PRODUSE VARIATE PTR TOATE GUSTURILE

 865. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 866. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 867. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 868. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 869. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 870. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 871. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 872. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 873. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 874. Situarea, dimensiunile, baia mare și curată. Cafea.

 875. Locația aproape de centru, apartamentul curat. utilat cu tot ce era nevoie pentru un sejur – tv, AC, frigider, plita, etc. Gazda excepțională, prompta. Parcarea gratuită in fata imobilului.

 876. Locatia f buna,camera curata si primitoare,gazda amabila si joviala,ideal pt un sejur in Iasi !

 877. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 878. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 879. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 880. Micul dejun a fost mult peste asteptari. Personalul foarte amabil si gata sa te ajute in orice moment. Camera confortabila si curata. Felicitari intregii echipe! Vom reveni cu siguranta.

 881. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 882. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 883. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 884. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 885. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 886. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 887. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 888. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 889. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 890. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 891. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 892. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 893. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 894. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 895. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 896. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 897. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 898. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 899. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 900. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 901. Un mic dejun copios si foarte variat. Piscina si sauna.

 902. Micul dejun ok si personal amabil. Parcarea super ok.

 903. Micul dejun,priveliștea din camera de la etajul 9 si amabilitatea personalului

 904. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 905. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 906. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 907. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 908. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 909. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 910. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 911. Un hotel ce depaseste dupa confort 3 stele. Foarte curat, comfortabil si dragut. Am stat de 2 ori si am avut o sedere cu adevarat placuta. Recomand cu incredere. A hotel that exceeds the comfort of 3 stars. Very clean, comfortable and pleasant. I stayed 2 times and had a really nice stay. I highly recommend.

 912. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 913. Camerele mari, aprtament spatios, dotari de calitate, foarte curat, proprietarii deosebit de amabili. Am avut loc de parcare, un Carrefour la 5 minute distanta. Recomand cu incredere.

 914. Totul a fost la superlativ. Pat mare…curatenie….liniste…amplasare buna. Sunt magazine aproape….statie de autobuz….gara….autogara. Un sejur ideal. Va multumesc.

 915. EXCEPTIONAL! INTERESUL MAXIM AL GAZDEI PENTRU CONFORTUL OASPETILOR! CURATENIE EXEMPLARA! VOI REVENI CU DRAG!

 916. Un apartament foarte frumos, curat și dotat cu tot ce-ți trebuie pentru un sejur.

 917. Un apartament, curat, amenajat cu gust, cu toate facilitatile disponibile, foarte aproape de Palat si Mall.

 918. Este pentru a doua oară când ne cazam la Rivera. Totul a fost perfect. Cu siguranta vom reveni😊

 919. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 920. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 921. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 922. Personalul a fost de vis, iar toate asteptarile la un hotel de 5 stele chiar ne-au depasit toata imaginatie. Este un hotel superb si facut cu foarte mult bun gust, iar serviciile oferite sunt de calitate.

 923. Personalul a fost receptiv la fiecare solicitare, găsind mereu o soluție de moment, zona Spa, și mancarea foarte bună, pentru orice persoană, mai ales că eu am urmat un tratament fără sare pe timpul șederii.

 924. Camera, amplasarea, deservirea si micul dejun au fost excelente. Luxul se simte in cele mai mici detalii.

 925. Mic dejun bun, camera spatioasa, caldura in camere, wifi f. bun… Amplasare super! Raport calitate/pret OK! Se poate achita si cu vouchere de vacanta!!!

 926. Mi-a plăcut faptul că baia era utila cu tot ce trebuie personalul foarte primitor si faptul ca aveam unde sa pun bagajul

 927. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 928. Micul deign tip buffet a fost foarte variat, zona de spa curata si bine organizata

 929. Locatie excelenta, acces la spa, mic dejun bigat si elegant, curatenie, personal civilizat

 930. Locatia, personalul, privelistea din camera, restaurantul Panoramic, curatenia.

 931. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 932. Estetica hotelului, decorațiunile de Crăciun, amabilitatea personalului și micul dejun.

 933. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 934. Chiar pot sa spun ca am rămas foarte mulțumit, personalul foarte amabil și receptiv, camere curate și spațioase cu toate comoditățile, locație centrală la doar 1 km de centru și de Palatul Culturii. Cu siguranța mai revin in această structură și o voi propune și altora.

 935. Foarte curat, se merită să vă cazați aici. Voi reveni cu fiecare prilej.

 936. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 937. Priveliștea de nota 10, am stat la etajul 8 și sa vezi tot orașul de sus mai ales în perioada în care am fost noi de am putut sa filmam artificiile de revelion din camera, superb! Mâncarea bună și variată la micul dejun Camera mare curata și baia la fel Amplasarea hotelului foarte bună, lângă Palas Mall și cu vedere la Palatul Culturui Personalul foarte amabil și el.

 938. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 939. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 940. Camere curate si modern mobilate,cu un pat extrem de mare si confortabil. Mic dejun diversificat si de calitate.

 941. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 942. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 943. Camerele mari, aprtament spatios, dotari de calitate, foarte curat, proprietarii deosebit de amabili. Am avut loc de parcare, un Carrefour la 5 minute distanta. Recomand cu incredere.

 944. Totul a fost la superlativ. Pat mare…curatenie….liniste…amplasare buna. Sunt magazine aproape….statie de autobuz….gara….autogara. Un sejur ideal. Va multumesc.

 945. EXCEPTIONAL! INTERESUL MAXIM AL GAZDEI PENTRU CONFORTUL OASPETILOR! CURATENIE EXEMPLARA! VOI REVENI CU DRAG!

 946. Totul a fost bine. Conform asteptarilor. Pretul bun.

 947. Foarte aprope de Palas, curat, un apartament răcoros, dotat cu tot ce ai nevoie ca sa te simți ca acasă !

 948. Apartamentul este foarte curat, ideal pentru familii dar si pentru sei ce calatoresc singuri. Are si o bucatarie foarte bine echipata unde se poate gati orice. Locatia este ideala, apartamentul este situet central la numai 5 minute pe jos de Palas Mall. Gazda este fparte amabila.

 949. Amplasare excelenta,curatenie exemplara si dotari ultramoderne.

 950. Așezarea hotelului și serviciile oferite, fără reproș.

 951. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 952. Angajatii sunt veseli si comunica in mod placut mereu.

 953. Hotelul este amplasat in Piata Unirii intr-o zona centrala, circulată, luminată. Camera de hotel este spatioasa, baia curată şi igienizata.

 954. E o locație excelentă. Personalul e f amabil. Ni s-a permis să lăsăm bagajele în hotel după predarea cheii o zi întreagă.

 955. Hotelul Unirea este unul dintre unitatile de referinta din Moldova! In mare masura am numai cuvinte de lauda si multe aprecieri!!

 956. Ca de fiecare data, ne- am simțit excelent! Felicitari!

 957. Micul dejun, promptitudine și amabilitate personalului, curățenia și serviciul clienți au fost FARA CUSUR.

 958. Camera spatioasa, curățenie 10, parcare la discretie.

 959. Calitatea si bunul gust al materialelor din camere.Curatenia desavarsita.

 960. Am sarbatorit ziua mea de nastere in Iasi si am stat din nou la Hotel Arnia. Ca si prima data, m-am simtit foarte bine. E un hotel primitor si cald, cu camere mari si confort maxim.

 961. Apartamentul este foarte curat si dotat cu tot ce este necesar, calduros si spatios.Foarte aproape de Palatul Culturii.Proprietarul un domn de nota 10.

 962. Locatia excelenta si gazda super amabila si deschisa. O persoana super ok. Recomand cu toata inima.

 963. Are parcare,este aproape de centru si este liniste.

 964. Amplasare perfecta. Excepțional pentru 3 stele. Confort foarte bun

 965. Amplasarea extraordinara, langa Palatul Culturii si Palace Mall. la km. 0 al Iasului. Mic dejun variat si bun.

 966. Camera este comoda si curata. Dejun destul de gustos 🙂

 967. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 968. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 969. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 970. Recomand, gazda foarte primitoare și cu bun simț. Camera foarte frumoasă și curată. Priveliște de vis! A fost perfect!

 971. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 972. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 973. Totul a fost la modul superlativ. Recomand cu drag. Sigur ca, daca va fi disponila locatia aici ma voi caza cu prioritate. De la etajul 10, vederea catre tot e la alt level. Tot respectul pentru oamenii ce stiu sa faca ceva profesionist. 🙂

 974. Merita locația și garsoniera este deosebita la prețul cerut

 975. A fost plăcut, extrem de curat, domnul administrator foarte amabil. Am beneficiat de toate facilitățile la un preț acceptabil (mașină de spălat, uscător de păr, fier de călcat și masă, am găsit în dressing și aspirator). Camera mobilată cu foarte mult bun gust, centrală termică proprie. Nu am fost presați cu check-out-ul, deși pe site scrie ora 10 (noi am plecat în jur de ora 11:15). De asemenea este la 5 minute de mers pe jos de Palas Mall. Per total, recomand cu toată încrederea și vom reveni.

 976. Super. Central, aproape de toate punctele de interes.

 977. După renovare arata superb, am fost cazat la etajul 12, prețul foarte bun, locația excelenta, micul dejun fantastic

 978. Micul dejun gustos și variat. Personalul hotelului amabil. Camera si baia curate. Restaurantul de la ultimul etaj – mâncarea gustoasă și deservirea bună.

 979. Foarte luminos și curat,toate condițiile necesare.

 980. Liniste, curatenie, intimitate. Apartamentul este foarte aproape de mall si de magazine.

 981. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu…

 982. Hotelul este foarte ok Camerele mari, curate și destul de moderne Patul comod, destul de aproape de centru.

 983. Lenjerie curata Camera spațioasă, luminoasa Temperatura optima Ușor de găsit locatia, liniște Loc de parcare Relativ aproape de centru

 984. Personalul este extrem de amabil. Locatie foarte buna, camera spatioasa, foarte curata, pat confortabil.

 985. S-au conformat cu succes situației speciale din aceasta perioada pentru a asigura un confort real psihic și fizic persoanelor cazate. Micul dejun, adus la camera, delicios, în condiții de igiena maxima. Personalul de la recepție foarte înțelegător și competent! Recomand cu drag!

 986. Chiar daca pare a fi un Hotel din 1980 in lobby si camera, este bine amplasat, statia de tramvai la indemana cat si autobuz, parcarea gratuita, paturile super confortabile. Minibar in camera, o priveliste foarte faina. Preturi mici la minibar. Curatenie in camera, impecabil, saltele noi, asternuturi curate.

 987. Hotelul este foarte bine amplasat, conditiile sunt excelente, personalul foarte amabil, locuri de parcare suficiente

 988. Mi-a placut ca proprietarul a pus la dispozitia clientului cam tot ce ar fi putut avea nevoie pentru un sejur. Curatenie, amabilitate si liniste. Voi reveni pe la dvs. Multumesc, Gabriela.

 989. Curat si bine.. multumim foarte mult gazdei, am fost asteptati si cazati foarte repede…am fost cu doi copii lor foarte mult le-a placut..

 990. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 991. Personal recepție f. ambil și instruit! Curățenie, aspect îngrijit al camerelor și personal de curățenie amabil și instruit! Voi reveni!

 992. Pentru buricu’ târgului, prețul este f. Bun. Nu va așteptați la lux, dar pt o seara sau doua e perfect. Micul dejun, însă , este destul de variat.

 993. Curat si placut pentru sedere de o noapte. Fara zgomote.

 994. Totul a fost la superlativ. Am avut acces la gratar, priveliste de la terasa la lac, liniste si relaxare. Terenul multifunctional este foarte bine intretinut, ceea ce ne-a permis sa jucam fotbal cu copiii. Bicicletele de apa si lebedele ne-au fost oferite gratuit pentru plimbarea pe lac. Camerele dotate cu aere( vara-iarna), ceia ce a facut sa ne simtim foarte bine intr-o noapte racoroasa de octombrie.

 995. Amplasare bună pe malul unui lac împrejurat de o frumoasă vegetație și aer nealterat.

 996. Totul este perfect pentru o evadare din cotidian ! Grădina lacul și căsuțele îți transmit o stare buna de liniște și retragere din agitația orașului !

 997. Personal foarte amabil. Receptiv la toate solicitările. Mic dejun foarte bun servit pe terasă. Ascensoarele pot fi utilizate numai de către posesorii de cartele active. M-a impresionat plăcut această măsură de siguranță.

 998. Personalul a fost foarte amabil. Condițiile de cazare excelente. Mâncarea foarte bună. Amplasare foarte bună.

 999. Mic dejun de 5*, personalul foarte amabil, organizarea foarte buna. Sunt si se respecta reguli anti-COVID.

 1000. Locatie excelenta,personal bine pregatit. Recomand!

 1001. Minunat. Locație, condiții, personal. Totul la superlativ.

 1002. Poziționarea excelenta , camera mare , pat foarte mare iar micul dejun variat.

 1003. Servicii de cea mai buna calitate, personalul amabil, f respectuos, camera f curata, comfort maxim. Mancarea f gustoasa, servirea impecabila, micul dejun delicios. Vom reveni cu siguranta si recomandam tuturor celor care ajung in Iasi sa se cazeze macar o data aici.

 1004. Locația apropiate de centru-la doua bulevarde. Micul dejun a fost foarte foarte bun .Exista si espresor in cameră.

 1005. Este situat într-o zonă liniștită cu multă verdeață!

 1006. Am fost impresionat de curãțenia locației,mobilier de foarte bună calitate, grija pentru detalii, amabilitatea personalului. Multe variante pentru mic dejun chiar și în pandemie. Extraordinar, nu mi-a venit sã cred cã este posibil sã gãsim un astfel de loc de cazare în România.

 1007. Totul e fabulos. O armonie în design și culoare. Un aer de distincție, frumusețe și strălucire.

 1008. Locatia este excelantă, camerele sunt foarte frumoase!

 1009. Nu am nimic de obiectat . Voi reveni cu drag ! Mi a placut personalul , amplasarea , camera . Fetita mea a fost foarte incantata ! Am stat 3 nopti .

 1010. N-am luat micul dejun,dar in rest a fost foarte bine.Personalul este amabil.Camera era curata, cu dotari(TV,frigider,aer conditionat).La fel si la baie,era curata si ingrijita.Cand mai vin in Iasi voi apela din nou la serviciile dvs.

 1011. Mi- au placut curatenia, amabilitatea personalului si , mai ales, amplasarea.

 1012. Micul dejun se serveste pe terasa, se asigura distantarea sociala. Personalul este cooperant, amabil, servirea micului dejun este planificata ca meniu si ora de servire din seara precedenta astfel incat nu se pierde mult timp. Camerele sunt confortabile, functioneaza aerul conditionat si frigiderul. Salile de curs/evenimente sunt spatioase, prietenoase, dotate cu cele necesare. Cafeaua este buna si din belsug. Exista loc de parcare subteran si suprateran. Desi nu este situat in zona centrala hotelul are accesibilitate din toate caile principale de acces in oras.

 1013. Atmosfera de siguranta creata de toata lumea, masa, servirea . Discretia doamnelor care faceau curatenie in camera. Grija fata de mine si fata de cursanti ( am avut cursuri). Am mai fost in aceasta locatie si mi s-au confirmat si depasit asteptarile. felicitari! Ma voi intoarce cu drag aici.

 1014. Camera mare, confortabila, curatenie, mic dejun bun, locatie perfecta. Revin de mai multi ani la acest hotel cu placere. Felicitari.

 1015. Locație, panoramă de la etaj, paturi confortabile și personal foarte cald și primitor.

 1016. camere curate, privelistea mirifica de la geam a Palatului Culturii

 1017. Pozitie centrala, etajele superioare ofera o panorana excelenta a Iasului. Curatenie, se aplica regulile de protectie suplimentara anticovid19. Parcare gratuita.

 1018. Micul dejun a fost delicios, servit rapid, cu masuri de siguranta. Locatia incantatoare, patul, pilota si pernele extrem de confortabile. Baia dotata cu tot ce trebuie, inclusiv cu alcool sanitar. Recomand cu incredere!

 1019. Ramada Iasi ramane una dintre cele mai bine pozitionate unitati hoteliere din Iasi cu conditia sa iti doresti si o “sesiune de shopping ” – serviciile sunt bune , personalul ( atat cat a ramas ) este amabil

 1020. Micul dejun este foarte bine organizat, servit foarte prompt, gustos, variat, organizarea si curatenia hotelului sunt impecabile, mai ales in conditii de pandemie, in general, se vede ca hotelul are un management performant, angajati instruiti si acoperitor cu tot ce e necesar sa te simti confortabil si in siguranta. E deasupra multor hoteluri calificate superior acestuia. Pentru prima data, aici am gasit pe teren mult mai bine decat m-am asteptat dupa informarea prealabila.

 1021. Curățenie impecabilă, personal extraordinar, mancare excelentă

 1022. Personalul a fost foarte prietenos, camera a fost curată și foarte confortabila . De mult nu ne-am odihnit atât de bine intr-un hotel . Cu siguranța recomandam . Restaurantul de la etajul 13 cu siguranța te lasă fără cuvinte atât prin priveliște cât și prin calitatea și gustul mâncării . Un hotel care își merita toate cele 4 stele .

 1023. Personal extrem de amabil, au oferit toate informatiile necesare la cazare. Conditii minunate, la micul dejun tot personalul foarte dragut, servire ireprosabila, mancare cu gust, cafeaua excelenta. A fost un weekend perfect intr-o locatie de vis.

 1024. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 1025. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 1026. Hotelul este fain, foarte bine întreținut. Priveliștea superba, personalul excelent, camerele foarte bine întreținute , curățenie exemplara.

 1027. Totul, daca era mai aproape de centru era si mai bine. Personal, ok.

 1028. -Personalul foarte amabil și atent -Micul dejun bun și bogat -Camera curată și dotată

 1029. Totul, in special personalul, foarte atenți și amabili. Camerele mari, curate și confortabile. Mic dejun bogat și cafea foarte bună. Regulile sanitare covid se respectă foarte strict. Felicitări!

 1030. Cladire istorica foarte bine intretinuta, curatenia exceptionala, locatie centrala, mic dejun variat si gustos

 1031. Imbinarea fericita dintre vechi si nou, aspectul luxos si amabilitatea gazdelor. Vom reveni, cu siguranta ! Locatie excelenta, acces facil la locuri de interes turistic si zona de shoping.

 1032. Personal amabil,m.am trezit mai tarziu si am dorit sa comand mic dejun contra cost,mi.a fost oferit fara costuri,curatenia.

 1033. * Curatenia. *Amplasarea. * Autogara destul de aproape pentru cei ce nu au automobil propriu. *Aproape de centre comerciale/magazine/hipermarket. * Parcare subterna si supraterana-avantaj pentru soferii de autovehicule.

 1034. Un hotel foarte curat, personal impecabil, mancarea din restaurant foarte buna, conditii si curatenie de 3 spre 4 stele

 1035. Servicii foarte bune,masuri de siguranta Covid-19.

 1036. Locatie bine pozitionata! Camera curata! Personalul amabil!

 1037. Micul dejun nu l-am servit – am plecat mai repede.. Wi-Fi- merge cu dificultate.. Papuci de cameră- nu sunt.. Curățenia în cameră – excelentă

 1038. În rest totul a fost ok….. Poziția hotelului, aproape de Palatul Culturii de Catedrala Mitropolitană, de restaurante. Curățenia exemplara, la baie exista recipient cu spirt pt dezinfectare, cutie de șervețele…. micul dejun variat și foarte, foarte bun….. fetele extrem de amabile și zâmbitoare… îți transmiteau o stare de bine care trece prin măștile pe care le purtau…

 1039. Exact ce asteptam tinand cont de pret. Locatie buna cu vedere spre centru.

 1040. MICUL DEJUN AR TREBUI SA FIE INCEPAND CU ORA 06 SAU PASTRAT, TREBUIE SA AJUNGEM SI LA SLUJBELE BISERICESTI. CU PRANZUL A FOST UN PIC MAI GREU A TREBUIT SA UMBLU PRIN ORAS CA SA MANANC. IN TIMP DE CRIZA CRED CA AR TREBUI NEGOCIAT PRETUL DE SEJUR.

 1041. Am avut surpriza sa descopar singurul dus de hotel/pensiune din multi ani de turism care nu curge pe undeva pe podea!

 1042. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1043. Totul : personal receptie, restaurant. amplasament, curatenie , liniste

 1044. Locatia foarte buna. WiFi gratuit si cu viteza buna de transfer.

 1045. Curatenia. Parcarea gratuita. Micul dejun. Vederea din camera către orasul luminat feeric.

 1046. Curat, personal amabil, parcare asigurată, mic dejun pentru toate gusturile .

 1047. Locatie foarte buna, curatenie, mic dejun diversificat, personal amabil.

 1048. Totul a fost foarte bine!!! Nota 10 cu felicitări pt personal, amabilitate, respect, TOOT – începând cu dna Inna de la receptie, dna ospatar de la restaurant (off nu i am retinut numele – blondina cu ochelari) , care s a ocupat de noi pe tot parcursul sejurului , si care ne a facut sa ne simtim extraordinar de bine + ca si fetița a îndrăgit o extrem de tare! Felicitări încă o dată! Profesionalismul de care a ti dat dovadă, ne va face sa ne întoarcem tot la dvs la următoarea vizită la Iași! Multumim!

 1049. Hotelul este superb!! Totul modern si nou! A fost pt prima data la Iasi si nu mi a parut rau pt alegerea facuta cu cazarea! Mi as dori enorm ca in toata tara sa putem gasii astfel de hoteluri!! Impecabil tot!

 1050. Micul dejun excelent,camera de vis,personalul amabil,totul la superlativ!

 1051. Nu ai de ce sa nu vrei sa stai la acest hotel dacă ai drum la Iași.

 1052. Stilul hotelului. Locația perfectă. Personalul drăguț. Băncuțele de la geamul din cameră. 😁

 1053. Camerele sunt spațioase, cele cu balcon sunt superbe, iar micul dejun este foarte variat. Patul este mare, comod și curat. Locul 10 pentru amplasare!

 1054. Totul a fost superb!! Camera a fost extrem de frumoasa cu tot ce ai putea avea nevoie in ea, liniste si discreție! Personal amabil si curățenie perfecta! Cu siguranță vom reveni 😁😁

 1055. Personal amabil ,dar discret, ce raspunde prompt oricărei solicitări. Camere mari,cu design modern ,curate, mic dejun variat și gustos! Locație linistită și aproape de centrul orașului!Vom reveni cu drag!

 1056. Mi ul dejun bun, variat. Personal ul amabil, curatenie exemplars, masuri Anticovid conf cu astepta rile. Camerele sunt mari, exact ca in poze, curatenie de 5 stele. Aproape de centrul orasului. Personal amabil mancarea la restaurant buna, tinand cont de aceasta pandemie

 1057. personalul FOARTE amabil și serviabil (am ajuns cu 5 minute după ora închiderii la micul dejun și tot am fost serviți, deși personalul se pregătea de închidere; ne-a fost permis să lăsăm mașinile în parcare încă o oră și jumătate după ora decazării; ni s-a răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor); – curățenie EXEMPLARĂ atât în camere, cât și la restaurant (după fiecare client se dezinfecta imediat masa, scaunele și se înlocuia fața de masă); – baia este IMPECABILĂ (după mai multe experiențe neplăcute din cauza diverselor defecțiuni în băile hotelurilor, pot spune că am găsit o baie demnă de un hotel în capitala Moldovei); – zonă FOARTE bună (de la ușa hotelului până la terase și intrarea în Palas sunt câțiva pași) și SIGURĂ (criteriu foarte important în alegerea unei cazări în Iași); – raport calitate/preț FOARTE bun comparativ cu alte unități hoteliere din Iași.

 1058. A fost extrem de aproape de Palas Moll si de palatul culturii Locatie perfecta Parcare gratuita Mic dejum delicios

 1059. Curatenie exemplara, personal extrem de instruit, profi și mereu amabili și zâmbitori. Servicii ireproșabile, pana la cel mai mic amănunt. Nu sunt multe resorturi ca acesta in România, din acest punct de vedere. Felicitări! Și un mare ZECE PLUS!

 1060. Arhitectura hotelului, linistea , amplasarea in centru orasului. Personalul hotelului foarte dragut.

 1061. Un hotel excelent, incarcat de istorie, foarte bine pozitionat. Are o arhitectura exceptionala, camere spatioase, inalte, curate iar restaurantul are o mancare foarte buna. De asemenea exista locuri de parcare chiar in fata hotelului. Recomand cu toata increderea.

 1062. Un hotel cu aer de epoca,imaculat , restaurat de nota 10. Personal bine pregatit,parcare disponibila in fata hotelului.

 1063. Liniște, bine izolată fonic, priveliștea spre Palat, mărimea patului, lenjeria și mocheta curate.

 1064. Vederea deosebita din camera, spre biserica Sf. Nicolae Domnesc (ctitorie a lui Stefan cel Mare) si spre Palatul Culturii.

 1065. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1066. Hotelul este situat central,se poate ajunge pe jos la principalele atractii.Camera mare,curata,si la cerinta mea expresa din rezervare cu o priveliste grozava.Patul confortabil,pernele la fel,baia curata,produse de baie bune. Micul dejun un pic limitat,dar cred ca e de inteles din cauza restrictiilor.Per total,ne-a placut si o sa revenim!

 1067. Pat confortabil, mic dejun excelent, personal calificat, foarte amabil

 1068. Excelent serviciu la receptie – check in si check out. Excelente servire, calitate si varietate a mancarii foarte buna la micul dejun. Curatenie exemplara, calitate buna a lenjeriei. Isolare fonica a camerei excelenta

 1069. O luxație la care merg de ani de zile cu drag! Camer in care am stat de data aceasta necesita mici Reparatii dar sunt sigur ca se vor ocupa de aceasta treaba!

 1070. Totul minunat, facut sa satisfaca cei mai exigenti turisti.

 1071. Staff-ul hotelului este prietenos și amabil. Reacționează prompt la solicitările oaspeților. Micul dejun este bogat și conține o varietate de bucate.

 1072. Amabilitatea personalilui, curatenia, luxul, designul, mâncarea, servirea toate au fost peste așteptările noastre. Mulțumim

 1073. Totul a fost la superlativ. Un sejur pe care l-am repeta cu siguranță

 1074. Ospitalitatea și serviciile ireproșabile ne-au făcut sa avem o vacanța foarte frumoasa.Hotelul și SPA-ul sunt foarte curate,iar întreg personalul foarte amabil !

 1075. Am apreciat cel mai mult semnificatia istorica a acestei cladiri , prestigiul pe care i-l ofera faptul ca este opera creatorului turnului Eiffel . Este minunat ca a revenit la un aspect demn de istoria lui , speram ca si alte cladiri frumoase si incarcate de istorie sa fie renovate pentru a ne umple sufletele de frumos si de mandrie… Am apreciat locatia si privelistea de la fereastra catre Palatul Culturii. Am apreciat amabilitatea dragutei receptionere , careia se vedea ca ii place ceea ce face , ca iubeste cladirea hotelului in care lucreaza si ca nu ii este indiferent cum se simt oaspetii.

 1076. Locatia centrala si accesibila,privelistea din camera .

 1077. Locația centrală, personal foarte amabil, curățenie desăvârșită; totul in jur este cu gust. Recomand cu căldură.

 1078. Totul.a fost excelent: personalul, curatenia, camera mare, micul dejun consistent, semnal de wi-fi bun.

 1079. Un hotel deosebit,zona linistita,camere mari si foarte curate! Vom reveni cu siguranta!

 1080. este un hotel bun amplasat foarte aproape de centru unde poti merge pe jos . eu am prin oferte la acest hotel destul de bune pentru calitatea si confortul oferit. mereu sunt ajutat cu parcarea ca am o masina mare.

 1081. Asternutele f curate, paturile f confortabile, curatenie exemplara (in special la baie).

 1082. Staff-ul, curatenia, cat de aproape de centru este

 1083. Micul dejun mult îmbunătățit comparativ cu ultima vizita in Ianuarie

 1084. Locatia foarte buna, aproape de obiective culturale si turistice. Privelistea spre Palatul Culturii unica. Personalul de la receptie foarte amabil. Micul dejun ar putea fi mai variat.

 1085. Încă de la cazare, personalul de la recepție ne-a cautat o camera asa cum o doream. Amabilitatea la cote maxime. Camera curata, calduroasa, spațioasă, priveliște superbă spre palat, parcare gratuita, multe programe la TV.

 1086. Locatie excelenta, priveliste minunata, parcare comoda

 1087. Mi-au placut;apartamentul,curatenia,zona,parcarea.

 1088. Amabilitate, confort, mancare gustoasa, parcare gratuita (trebuie la plecare sa activati cardul la receptie) si priveliste minunata spre Palat

 1089. Mic dejun foarte bun și variat, camera foarte curată, personalul minunat, peste așteptări, ne-a oferit o cameră cu vedere spre Palatul Culturii, am primit fier de călcat la cerere. Poziție ultra centrală, ne-am simțit în siguranță. De la hotel Moldova ajungi pe jos la aproape toate punctele de interes din oraș. Se află la 5 minute de mers pe jos de Mitropolie și la 2 minute de Palas Mall.

 1090. TOT !!! Felicitari proprietarilor si staff ului !!!

 1091. Totul a fost extraordinar. Recomand cu mare placere.

 1092. Personalul extrem de serviabil, cameră confortabilă, am primit și pătuț pentru fetița noastră de 4 luni. centrul SPA este superb și intrarea la piscină, saună, salină și duș “emoțional” este inclusă în prețul cazării. Am încercat și servirea micului dejun în cameră, e fost excelent, mult peste așteptări.

 1093. – staff amabil, am ajuns devreme (7 dimineața) in oraș cu check in la 11 și le-am trimis mesaj și au curățat prima data camera noastră să ne putem caza – raport calitate-locatie-pret foarte bun – curat, amenajat, liniștit

 1094. Totul a fost peste așteptarea noastră. Recomand cu încredere. Vom revenii! Gazda primitoare, apartamentul curat, liniște fără zgomot.

 1095. Apartamentul este superb, nou, extrem de curat si bine dotat. Privelistea este nemaipomenita iar pozitia in oras ideala. Este intr-un bloc nou inconjurat de stradute sarmante cu case, la 5-10 minute de mers pe jos de Palas Mall. Foarte liniste in zona, suficient de aproape de centru ca sa fie convenabil ca acces pietonal. Al regretat ca am stat doar doua nopti. Locul este ideal pentru familie sau grup, pentru sejururi lungi, avand dormitor cu un pat mare dar si o canapea extensibila in living. Bucataria este foarte bine dotata, exista si masina de spalat, scandura de calcat, etc. Recomandam, iar noi sigur vom reveni cand mai avem drum la Iasi!

 1096. Locația, curățenia, micul dejun foarte diversificat, personalul amabil.

 1097. Totul a fost excelent. Curățenie , micul dejun foarte variat și foarte bun, respectarea condițiilor de igiena împotriva COVID , personal amabil, și nu in ultimul rând foarte bine amplasat aproape de toate obiectivele cele mai importante ale orașului. Recomand cu toată încrederea.

 1098. Mic dejun variat, mancare proaspata, servire impecabila.

 1099. Voi reveni cu siguranță. Un echilibru f bun intre preț și calitatea serviciilor. Cafeneaua este locul ideal de petrecut timp la o cafea și nu numai.

 1100. Personalul amabil, curățenia din camera. Recomand cu drag.

 1101. Oamenii, de la terasa, din Iași, felicitări Iași, ne vom muta acolo🤗.

 1102. Curatenia, aparatul de cafea, parcarea gratuita, internet rapid

 1103. Foarte faine camerele ,paturi curate, baia curata , un miros placut.

 1104. liniste, desi studioul este la parter (mai putin niste turisti care nu ii respecta pe ceilalti colocatari). Patul bun, desi pernele cam anemice. Expresor cu cafea buna in camera.

 1105. Hotelul isi merita pe deplin numele. Locatie excelenta, curatenie, personal extrem de amabil. Mic dejun foarte bogat. Parcare privata in fata hotelului. Vom reveni cu siguranta.

 1106. Hotelul este amplasat central, foarte aproape de gara. Angajatii foarte amabili. Camera foarte spatioasa si curata.

 1107. Micul dejun variat și consistent. Amplasarea în centrul orașului. Personal amabil și discret, dar prompt. Un mare plus – parcarea. Vom reveni cu drag.

 1108. Locul în care este amplasat hotelul, felul în care a arătat camera

 1109. Locatia excelenta. In fata Palatului Culturii si langa Palas Mall. Comunicare excelenta. Aer conditionat.

 1110. micul dejun a fost slabut dar locatia este minunata, deosebita

 1111. Mi-a plăcut totul. Curatenie în CAMERA, AC, smartTV, liniște. Gazda primitoare.

 1112. Camera arata superb, vedere frumoasă si personal foarte amabil. Bistro de jos are mâncarea foarte buna. Aproape de multe obiective turistice 😊😊

 1113. Foarte curat,foarte aproape de centru și foarte util cardul de reducere la Bistro-ul de la parter unde se mănâncă extraordinar . Personalul amabil și binevoitor. Revenim cu placere.

 1114. Locatia este relativ izolata dar conditiile sunt foarte bune. Centru SPA functioneaza complet inclusiv saunele, micul dejun este diversificat, serviciile mult peste media romaneasca. Sa citez Maia Morgenstern:

 1115. In legatura cu masurile de protectie impotriva Covid, recomand cu drag! La micul dejun se folosesc manusi si masti de protectie.

 1116. Un hotel elegant, cu sevicii impecabile si personal de nota 10.Mic dejun divers si calitativ, piscina calda si spa de calitate. Recomand si restaurantul hotelului.

 1117. O locatie curata, amenajata cu tot ce are nevoie un turist. Se poate parca contra cost intr-o parcare privata situata langa bloc

 1118. Apartamentul modern si linistit, o curatenie exemplara, cu toate utilitatile, un pic mai mic decat ne asteptam, cu balcon (si acesta un pic cam mic), dar totul a fost ok. Gazda foarte intelegatoare si primitoare, nu ne-a deranjat. Am luat cheile dintr-o cutie cu un cod de acces apoi le-am lasat tot acolo. Locatia foarte aproape de Palatul Culturii si Mall. Un sejur minunat. Revenim cu mare drag.

 1119. – staff amabil, am ajuns devreme (7 dimineața) in oraș cu check in la 11 și le-am trimis mesaj și au curățat prima data camera noastră să ne putem caza – raport calitate-locatie-pret foarte bun – curat, amenajat, liniștit