Cazare ieftina Iasi Copou

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Iaşi, Iaşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Iaşi, Iaşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Emanoil si Bebe Șelmaru din Branet, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Emanoil si Bebe Șelmaru din Branet, jud. OltCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 • Georgiana si Ionelia Oltean din Petrila, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Iaşi, Iaşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Georgiana si Ionelia Oltean din Petrila, jud. HunedoaraCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 • Alexandra si Costel Aderca din Zorleasca, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alexandra si Costel Aderca din Zorleasca, jud. OltCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 • Mara si Silvian Mocanu din Buleta, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Iaşi, Iaşi, România!

  (Mara si Silvian Mocanu din Buleta, jud. ValceaCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 • Cantemir si Cantemir Bălașa din Mislea, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Iaşi, Iaşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cantemir si Cantemir Bălașa din Mislea, jud. PrahovaCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 • Stelian si Gabriel Vanghelie din Tamboresti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Iaşi, Iaşi, România.

  (Stelian si Gabriel Vanghelie din Tamboresti, jud. AlbaCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 5 persoane)

 1. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 2. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 3. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 4. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 5. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 6. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 7. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 8. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 9. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 10. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 11. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 12. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 13. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 14. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 15. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 16. Locatia excelenta,raportul calitate-pret ,fac sa fie o alegere excelenta.Un personal amabil si profesionist,camera curata,ambianta placuta,parcare gratuita si sigura ,posibilitatea de a te deplasa pe jos la obiective turistice precum si la magazine sau restaurante.

 17. Amplasarea, personalul amabil, restaurantul cu mancare foarte buna, hotelul per total frumos.

 18. Hotel ingrijit aflat intr-o zona ultracentrala acces facil la toate punctele de interes din Iasi. Totul a fost perfect, curățenie impecabila, camere confortabile , personal amabil, receptie deschisa non-stop, mic dejun variat. Parcare proprie , chiar daca initial era plina domnul de la parcare a gasit un loc a parcat el masina ca sa nu astept eu , deci un mare plus….flexibilitate. Cofetăria de la parter nu se dezminte niciodată , produse foarte gustoase pentru iubitorii de dulce. Tot la parter un restaurant Cin Cin cu un meniu foarte rafinat. Un raport calitate pret foarte bun! Recomand!!!

 19. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 20. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 21. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 22. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 23. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 24. Locatia, in centrul orasului aproape de multe atractii, baruri restaurante. Personalul foarte dragut. Micul dejun a fost bun si destul de variat.

 25. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 26. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 27. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 28. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 29. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 30. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 31. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 32. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 33. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 34. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 35. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 36. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 37. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 38. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 39. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 40. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 41. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 42. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 43. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 44. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 45. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 46. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 47. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 48. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 49. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 50. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 51. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 52. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 53. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 54. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 55. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 56. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 57. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 58. Locația este centrală cu mall urile aproape, maxim 10minute de mers lejer la pas. Este super dotat apartamentul va puteți prepara mâncarea dorită, masina de spălat, fier de călcat. Super curat, super ok. Raport calitate FBN! Gazda este super de treaba!

 59. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 60. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 61. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 62. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 63. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 64. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 65. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 66. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 67. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 68. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 69. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 70. locatia acceptabila, acces la transportul in comun aproape, Lidl aproape, taxiuri frecvente in zona, apartament curat, ingrijit, balcon mare, gazda cooperanta

 71. Apartament curat si modern Aproape de Iulius Mall Acces usor spre centru

 72. Apartamentul spațios, curat, aerisit. Raport calitate excelent

 73. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 74. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 75. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 76. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 77. Aproape de centru,de Iuliusmall si se ajunge rapjd si la aeroport

 78. Personalul foarte amabil, camera și tot hotelul curat și confortabil . Am sa revin cu plăcere din nou la acest hotel.

 79. Camera si baia foarte spatioase! Servicii impecabile!

 80. Un plus pentru personalul amabil si micul dejun copios si gustos, curățenia de nota 9 i

 81. Am ramas absolut impresionata de restaurant, de-abia astept sa mai am drum prin Iasi doar ca sa mai mananc odata tartarul de vita 🙂 Camera foarte frumoasa, patul confortabil, este o alegere sigura de fiecare data cand sunt in Iasi.

 82. Cum s-a purtat cu noi personalul! Și camera ! Totul mi-a plăcut!

 83. Camera foarte curata, dotată cu tot ce era nevoie, inclusiv fier de calcat, uscător de păr , plita și cuptor cu microunde, mașina de spălat…. incalzire in podea. Totul părea aproape nou. Imobilul foarte liniștit . O bila albă și pentru faptul că se află fix langa Lidl, farmacii; benzinărie . vizavi este un restaurant chinezesc . Nota 9.999

 84. Totul. Curatenie, liniste, nu am fost deranjati. Camera superba, dotata cu orice ai putea avea nevoie.. De la pahare.. La vesela completa +microunde +dulap cu umerase fier de calcat cu suport + feon.. Nu am ce reprosa. Multumesc pentru check-in ul mai devreme cu doua ore. Nu a fost prima vizita la acest hotel si cu siguranță nici ultima.

 85. Amplasarea.Zona centrala,poti vizita orasul fara a folosi transportul in comun

 86. Dupa check out am putut lasă bagajele la recepție, ceea ce a fost foarte bine.

 87. Hotelul este amplasat in centru, personalul amabil, corespunde pretului. Suntem multumite, mai revenim!

 88. Micul dejun este foarte consistent si diversificat, mancarea este foarte buna.

 89. Mancarea, curatenia si amabilitatea personalului. Serviciul de room service este ffff folositor. Amplasare centrala si serviciile spa + piscina. Toate in acelasi loc. Micul dejun ca de obicei a fost fff bun.

 90. Panoramic view-ul camerei a meritat din plin, iar mic dejunul, un deliciu.

 91. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 92. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 93. – Locatie centrala, apartament spatios, balcon, vedere superba. – Gazda extraordinar de amabila, sincer aveam de gand sa ofer o nota mai mica, ca si in alte locatii, amabilitatea gazdei pur si simplu nu ma lasa sa fac acest lucru.

 94. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 95. Hotelul este amplasat in centrul orasului intr-o locatie foarte comoda atit din punct de vedere de afaceri cit si personal. Hotelul dispune de piscina.

 96. Camerele cu vedere la palat au o prileliste minunata. Amplasat in centru.

 97. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 98. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 99. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 100. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 101. Personal amabil, amplasarea,aproape de Palatul Culturii, camere mari cu mobilier din lemn, mic dejun diversificat

 102. Din păcate am stat numai o noapte, fiind în tranzit. Personalul de nota 10. De la … parcare până la plecare, mi-au rezolvat toate solicitările, inclusiv micul dejun pe care l-am primit la pachet deoarece trebuia să plec la ora 07.00. Multumesc pentru ospitalitate și felicitări pentru profesionalism.

 103. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 104. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 105. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 106. Este pozitionat destul de aproape de Palace si Palatul Culturii. Este dotat cu tot ce este nevoie pentru sejur. Aranjat cu gust si foarte curat. Recomand cu incredere.

 107. Check in-ul si check out-ul s-a petrecut foarte usor. Gazda raspunde la orice intrebare aveti.

 108. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 109. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 110. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 111. Amplasarea foarte aproape de centru, personalul foarte dragut si dispus sa te ajute in orice imprejurare, semnal bun la wi-fi, micul dejun foarte bun.

 112. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 113. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 114. Totul😊Atitudine, servicii, amplasare, oferte atractive

 115. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 116. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 117. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 118. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 119. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 120. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 121. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 122. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 123. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 124. Curatenie atat in camera (tip studio) cat si in baie (un mare plus), pozitie relativ centrala (10 minute mers pe jos, fata de centru) apartament nou, mobilier nou. Gazda punctuala; amabil, cu bun simt, profesionist.

 125. Proprietarul e foarte amabil! Ne-am înțeles de minune. Apartamentul dotat cu tot ce trebuie – fier de călcat, uscător de păr, ceai, cafea etc. Curat și reparație în stare ca nou.

 126. Este pozitionat destul de aproape de Palace si Palatul Culturii. Este dotat cu tot ce este nevoie pentru sejur. Aranjat cu gust si foarte curat. Recomand cu incredere.

 127. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 128. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 129. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 130. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 131. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 132. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 133. personalul foarte amabil si a rezolvat toate lucruri care am cerut .

 134. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 135. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 136. Prețul A fost cald în camera când am ajuns și în timpul nopții. Camera era aerisita.

 137. Curățenie și liniște. Căldură pe tot parcursul zilei.

 138. La struttura è molto accogliente, le stanze sono complete di tutto! Consigliato a tutti, anche perché molto vicino al centro!

 139. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 140. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 141. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 142. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 143. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 144. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 145. Am mai fost in zona si este ok amplasarea. Micul dejun este suficient.

 146. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 147. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 148. Locația, confortul camerelor dotările restaurantele proximitatea fata de Mall parcarea. Superb

 149. Amplasarea. Personalul amabil. Zona spa este super.

 150. micul dejun a fost excelent! sala de servire foarte faina

 151. A fost excelent!! Micul degun de excepție!!! Cu șampanie!!!!

 152. Mic dejun la nivel de excelenta, surprinzator, cu sampanie ca optiune, miros placut in camera, asternuturi impecabile, curatenie atent efectuata, personalul zambitor si la dispozitie, priveliste superba a orasului.

 153. Amplasarea hotelului , vederea de la restaurantul Panoramic situat la ultimul etaj, camera arată bine și este dotata cu tot ce trebuie.

 154. Personal simpatic, spa excelent, mic dejun foarte bun, oferta de bilete si transfer la opera surprinzatoare si placuta

 155. Totul a fost asa cum este specificat pe Booking: mobilierul foarte bun, suprafata camera, curatenie, liniste, personal atent etc.

 156. Totul superlativ, generozitate, chiar o invitatie la opera gratuita.

 157. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 158. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 159. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 160. Priveliștea minunată de la etajul 11. Cameră spațioasă. Totul.

 161. Breakfast-ul a fost nemaipomenit !! Iar receptionistele au o atitudine foarte prietenoasa si profesionala !

 162. Pat foarte confortabil si mare. Liniste. Curatenie. Camere mari. Caldura. Confort.

 163. Micul dejun nu este extraordinar. Cafeaua este OK! Parcare inclusa in fata hotelului!

 164. Personalul super profesionist…Hotelul foarte bine amplasat…Am avut camera la etajul 9…ocazie cu care m am putut bucura de o priveliste extraordinara a Iasului…Hotelul este curat…, mancarea diversificata…Totul a fost peste asteptari…

 165. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 166. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 167. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 168. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 169. Mic dejunul fabulos cu o varietate de produse. E foarte bine situat – 10 min plimbare pana la Palat si orice alta locatie din centru. Personalul mereu la dispozitie si orice cerere rezonabila este indeplinita in timp util. Wifi de calitate si puternic chiar si in camera.

 170. Locația centrală aproape de multe obiective turistice. Curat, liniște, parcare păzită. Produsele fără gluten la micul dejun pentru băiatul nostru a fost surpriza plăcută de care am avut parte.

 171. A fost excelent!! Micul degun de excepție!!! Cu șampanie!!!!

 172. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 173. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 174. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 175. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 176. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 177. Totul, incepand cu dimensiunea si curatenia camerei si a baii si amabilitatea personalului. Si arata ca in pozele de pe site. Acum stiu unde stau cand mai vin la Iasi.

 178. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 179. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 180. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 181. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 182. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 183. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 184. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 185. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 186. Zona foarte buna,gazda foarte primitoare,apartament foarte confortabil.Raport excelent calitate-pret.Recomdand cu incredere!

 187. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 188. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 189. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 190. Amabilitate personalului , micul dejun diversificat și calitativ , locație excelenta .

 191. Micul dejun foarte bun. Sampanie! Camera ok, personalul ok, amplasarea foarte buna.

 192. – Amplasarea hotelului – Personal amabil si prietenos cu copiii – Curatenie – Mancare excelenta atat la micul dejun cat si restaurantul de la etajul 13.

 193. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 194. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 195. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 196. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 197. Personalul foarte amabil, camera frumoasa și curata, mâncarea foarte buna, iar dulciurile delicioase.

 198. Hotelul este foarte bine amplasat, într-o clădire istorică, renovată cu mult bun gust și respectând moștenirea arhitecturală. Restaurantul și discount-ul pentru oaspeții cazați sunt două chestii foarte interesante și plăcute.

 199. Totul, am fost cu masina deci nu am tinut loc de locație, garaj subteran, camera mare si spatioasa, baie curata cu cada si tot ce trebuie, putina gălăgie noaptea de la tramvaie dar daca vii in alt oras, e clar ca seara pici lat de oboseala si adormi fara probleme.

 200. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 201. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 202. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 203. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 204. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 205. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 206. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 207. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 208. Personalul foarte primitor, curatenie, liniste, foarte aproape de Iulius Mall Foarte bun raportul calitate-pret

 209. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 210. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 211. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 212. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 213. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 214. Micul dejun este ok, mai ales plăcintele. Locatia foarte buna, personal amabil, in mod deosebit cameristele.

 215. Curatenia impecabila, facilitatile din camera, pozitia excelenta, micul dejun .

 216. Locația excelentă. Am vizitat la pas majoritatea obiectivelor turistice importante din Iași. Se simte mâna unor gospodari pricepuți la primăria orașului Iași (străzi și trotuare curate, mașini-stropitori care spălau străzile, parcurile îngrijite pline cu flori și gazon). Felicitări! Aveți un oraș frumos și prin multă muncă îl faceți să arate așa cum ar trebui să arate toate orașele noastre.

 217. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 218. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 219. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 220. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 221. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 222. Personalul foarte amabil, camera frumoasa și curata, mâncarea foarte buna, iar dulciurile delicioase.

 223. Vin in interes de serviciu la Iasi de 3 ani si stau numai la acest hotel. Cred ca acest lucru spune tot.

 224. Curățenia. Camera spatioasa. Personal amabil. Parcarea

 225. Cazarea, micul dejun, personalul, excelent! Voi mai reveni.

 226. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 227. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 228. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 229. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 230. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 231. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 232. Personalul, serviciile de receptie, curatenie si masa.

 233. Personalul foarte primitor, curatenie, liniste, foarte aproape de Iulius Mall Foarte bun raportul calitate-pret

 234. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 235. Apartamentul se află în zona centrală, aproape de obiectivele turistice, restaurante și magazine. Este curat si primitor, gazdele ospitaliere.

 236. Locatia arata foarte bine, curata, mobilata modern, gazda amabila, toate utilitatile si facilitatile functionale. Recomand locatia. Posibilitati multiple de petrecerea timpului, tinand cont ca apartamentul se afla in centru. Locuri de parcare sunt putine si trebuie sa ai noroc, dar la 20 de metri se afla parcare cu plata supraterana si subterana unde sunt locuri. Tarif 1leu/ora de la ora 20.00 la 08.00 si 3 lei/ora in restul timpului.

 237. Perfect!!!! Situat în centru Piața Unirii, apartament mare, foarte curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie…și proprietara foarte drăguță!! Recomand !!

 238. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 239. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 240. Sala de mese este spatioasa si cocheta si micul dejun foarte variat. Restaurantul Panoramic are o priveliste superba asupra orasului si un frappe de inghetata foarte bun !

 241. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 242. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 243. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 244. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 245. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 246. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 247. Personalul a fost amabil. Locația este foarte bună fiind situat în centru.

 248. Hotelul este situat destul de aproape de punctele de interes din oraș,precum palatul culturii, dealul copou,teiul lui eminescu etc. Camera si baia au fost furate,wifi,tv. Per general am fost multumit. O sa revin.

 249. Conditiile si primirea au fost excelente personalul foarte devotat

 250. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 251. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 252. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 253. Apartamentul se află în zona centrală, aproape de obiectivele turistice, restaurante și magazine. Este curat si primitor, gazdele ospitaliere.

 254. Locatia arata foarte bine, curata, mobilata modern, gazda amabila, toate utilitatile si facilitatile functionale. Recomand locatia. Posibilitati multiple de petrecerea timpului, tinand cont ca apartamentul se afla in centru. Locuri de parcare sunt putine si trebuie sa ai noroc, dar la 20 de metri se afla parcare cu plata supraterana si subterana unde sunt locuri. Tarif 1leu/ora de la ora 20.00 la 08.00 si 3 lei/ora in restul timpului.

 255. Perfect!!!! Situat în centru Piața Unirii, apartament mare, foarte curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie…și proprietara foarte drăguță!! Recomand !!

 256. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 257. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 258. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 259. Vin in interes de serviciu la Iasi de 3 ani si stau numai la acest hotel. Cred ca acest lucru spune tot.

 260. Curățenia. Camera spatioasa. Personal amabil. Parcarea

 261. Cazarea, micul dejun, personalul, excelent! Voi mai reveni.

 262. Locația, mâncarea, personalul, curățenie – super ok

 263. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 264. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 265. Amplasarea in centrul orasului il face foarte accesibil, chiar si fara masina. Chiar daca este in centru zgomotul orasului nu a fost o problema

 266. Alexandra-mihaela mai 24, 2019 at 10:22 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 267. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 268. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 269. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 270. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 271. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 272. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 273. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 274. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 275. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 276. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 277. Camere confortabile, zona buna, curat și mic dejun excelent!!!

 278. Totul a fost la superlativ. 10 cu felicitări! Mulțumim!

 279. Hotelul esta localizat la 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Cladirea este noua, Mobilierul si instalatiile sanitare sunt impecabile. Camerele sunt mari si silentioase, in ciuda faptului ca hotelul este situatl la o strada destul de circulata. Breakfastul este generos, iar staful, amabil si saritor. Am apreciat in mod special parcarea gratuita si sigura (la subsol). Desi este cotat cu *** conditiile pe care le ofera sunt sigur peste media hotelurilor din aceasta categorie (si nu doar din Romania)

 280. Mia făcut placere sa fiu cazat la hotel select. Foarte frumos hotel curat, personalul gentil și cordial camere frumos arredate curate si comode. Poziția excelente în centrul orașului.

 281. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 282. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 283. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 284. Personalul din receptie extraordinar, breakfast diversificat si bun.

 285. După nenumărate sunete către receptie am fost mutați la alt etaj unde nu se mai auzea gălăgia de la etajul 12… măcar am apucat sa dormim câteva ore

 286. – camera cu vedere catre palatul de cultura – parcare gratuita

 287. Amplasarea in centrul orasului il face foarte accesibil, chiar si fara masina. Chiar daca este in centru zgomotul orasului nu a fost o problema

 288. Alexandra-mihaela mai 31, 2019 at 9:36 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 289. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 290. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 291. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 292. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 293. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 294. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 295. Pretul este foarte Ok in comparatie cu restul orasului. Se ajunge repede in centru (5 minute de mers pe jos). Este ideal pentru cei care merg fără mașină.

 296. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 297. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 298. Locația, foarte aproape atât te Palas cât și de Iulius, zona liniștita, priveliște foarte frumosa .

 299. Apartamentul este aproape de centru, foarte curat și modern, gazdele au fost foarte amabile. Cu siguranță vom reveni! 🙂

 300. Totul a fost excelent! Proprietarii foarte amabili! La sigur vom mai reveni!

 301. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 302. Mia făcut placere sa fiu cazat la hotel select. Foarte frumos hotel curat, personalul gentil și cordial camere frumos arredate curate si comode. Poziția excelente în centrul orașului.

 303. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 304. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 305. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 306. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 307. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 308. Locatia a fost excelenta, iar privelistea , superba. Micul dejun, bogat , pe gustul tuturor.

 309. Mi-a plăcut absolut totul. Personalul receptiv și foarte primitor. În odaie era curat. Iar micul dejun gustos si diversificat

 310. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 311. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 312. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 313. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 314. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 315. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 316. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 317. apartamentul este nou si bine ingrijit , curat , utilat , lenjeria este noua , dispune de parcare

 318. A fost totul superb. Iti era mila sa calci. Gazda a fost de nota 10+++

 319. Locatie buna, aproape de zonele centrale, wi-fi foarte bun, gazda a fost amabila, atmosfera faina si moderna, curatenie si pe hol si in camera, o cazare ideala pentru calatorie de afaceri sau altele.

 320. Cristina-maria iunie 7, 2019 at 4:23 pm

  Foarte multumiti de alegerea facuta! Raport calitate pret foarte bun!!

 321. Pretul este foarte Ok in comparatie cu restul orasului. Se ajunge repede in centru (5 minute de mers pe jos). Este ideal pentru cei care merg fără mașină.

 322. Locația excelentă, proprietara extrem de drăguță, condiții de cazare foarte bune. Mai rar asemenea oameni. Recomand tuturor!

 323. Locatia extraordinara, curatenie, nimic din ce ne-a trebuit nu a lipsit.

 324. Locație comoda, comunicare eficienta, condiții bune cu mici atenții ce te surprind plăcut.

 325. Curat, canera luminoasa, modern mobilata, dus cu hidromasaj, locatie centrala.

 326. Curat, aranjat, cearceafuri de panza in care te simti bine. Chiar o senzatie de bine si ca de abia astepti sa te pui in pat. Spatios pentru o camera de acest pret. Cam tot ce tine strict de interiorul camerei e de laudat.

 327. Am apreciat faptul că este spațios, patul este OK, mobilier nou, condiții decente de cazare. Există mini-frigider, iar comunicarea cu personalul şi bunăvoința lor au fost în regulă. Poziția este relativ bună pentru un oraș ca Iași, ajungi destul de repede în punctele de interes turistic.

 328. Apropierea de Teatrul National precum si fata de Mitropolie, Palatul Culturii prezinta un avantaj pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele. Personalul este amabil si bine intentionat.

 329. O locație foarte bună într-o zonă în care sunt amplasate majoritatea atracțiilor turistice și de afaceri din Iași. Personal foarte prietenos și receptiv

 330. Locatie ideala pentru un sejur, personal amabil, camera cu balcon cu vedere la strada, parcare asigurata GRATIS chiar in fata hotelului, raport calitate-pret f.bun

 331. Comfortul camerei 106,curatenie exemplara, mic dejun bun, personal f.amabil. Amplasarea hotelului este una de exceptie:peste drum de teatru si la 10 m de (spatele) palatului Roznovanu(primaria).

 332. Frumos, curat, persoana de la receptie foarte politicoasa, cu zimbet, a chemat taxi pentru noi, foarte serviabili, servici excellent. Lovely clean hotel, excellent location and price, very nice staff, polite and helpful, well decorated, very pleasant indeed.

 333. Locatia este buna. Micul dejun – nu. Probabil nu au avut timp sa-l prepare. Ne-au servit un ou rosu, o felie de drob (congelat) incalzita la microunde, si trei boluri micute (cca 30 g) cu ceva ce aducea a icre, salata boeuf de post si salata de peste. Nimic proaspat. Preferam o omleta sau doua oua ochiuri cu o felie de salam sau bacon si o felie de branza, castravete sau rosii. Asa ca doar am gustat si le-am dat inapoi. Am baut ceaiul (apa fiarta cu un plic de ceai verde). Cam slabut pentru 57 lei/persoana.

 334. Totul a fost minunat, peste așteptările noastre. Revenim cu mare drag!

 335. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 336. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 337. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 338. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 339. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 340. Vederea a fost fabuloasa. Micul dejun foarte bun si personalul de la micul dejun foarte prietenos.

 341. locatia e perfecta aproape de multe atractii turistice. Breakfast a fost ok

 342. Am sa revin de câte ori am ocazia aici Este un hotel splendid personalul foarte Prietenoși de la femeia de servici pina la Recepție superb mereu calzi prietenoși mâncarea foarte bună curățenie la piscina superb Recepția la hotel foarte prietenoși într-un cuvânt Mulțumesc frumos hotel internațional iasi 🥰😘🤝

 343. Camerele mari, dotarea lor, mobila comoda din holuri.

 344. – Lenjeria de pat și prosoapele curate, parfumate și pufoase. – Mâncarea excelentă. – Personal prompt.

 345. Micul dejun, indestulat, mananci pe alese, produse proaspete si apetisante

 346. Tot. Personal amabil, curățenia din cameră și din toată locația,mic dejun ok, cafeaua excelentă.

 347. Am stat a doua oara aici. Conditiile oferite de proprietate ne-am impresionat de prima data, motiv pentru care am revenit. Camerele sunt spatioase, micul dejun suficient, personalul amabil. Locatia aproape de zona centrala. Vis-a-vis este un magazin Carrefour, iar la distante de 5-10 min de mers pe jos poti gasi doua restaurante excelente (Blue Aqua si Toujours). Zona linistita, cazare perfecta daca nu iti doresti sa te cazezi ultra-central.

 348. Mic dejun de slaba calitate pentru pretul platit. In plus cand s-au terminat iaurturi, croassants etc. si nu a mai venit nimeni sa completeze.

 349. Cel mai bun hotel sa stai in Iasi. Esti practic in centrul orasului. Mic dejun diversificat si un restaurant spatios.

 350. Curățenia și micul dejun au fost in regulă. Mulțumim

 351. Personal amabil, camerele mobilate frumos, in culori calde, pozitia hotelului favorabila, mic dejun ok.

 352. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 353. Locatie foarte curata si intr-o zona linistita, persoana de contact foarte ok, cu care poti discuta ce nelamuriri/probleme ai. Bucataria foarte ok utilata, noi am fost o familie cu copil de 1 an si a fost exact ce trebuie pentru noi. Pe o raza de 10 minute de mers pe jos sunt toate supermarket-urile de care ai nevoie, iar palatul culturii este la 20-25 de minute de mers pe jos. Statia de transport in comun este la aprox 5 minute de mers pe jos.

 354. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 355. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 356. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 357. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 358. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 359. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 360. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 361. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 362. Pozitionarea hotelului in raport cu centrul orasului, curatenia si faptul ca am putut parca langa hotel.

 363. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 364. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 365. Apartamentul este bine pozitionat, curat si cochet.

 366. Curatenia. Locația. Apartamentul in sine foarte drăguț amenajat.

 367. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 368. 1.Amabilitatea personalului de la receptie. 2.Camere curate,personalul care se ocupă de curățenie amabil. 3.Dotare corespunzătoare, conforma clasificarii. 4.Amplasarea fata de principalele obiective,excelenta.

 369. Panorama de la etajul 9 și de la restaurantul de la etajul 12.

 370. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 371. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 372. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 373. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 374. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 375. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 376. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 377. locația este super centrală, destul de liniștită ,

 378. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 379. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 380. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 381. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 382. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 383. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 384. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 385. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 386. O locatie moderna, practica, calduroasa care iti ofera tot ce ai nevoie pentru o mini-vacanta!recomand cu caldura!

 387. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 388. Atmosfera ok in incinta hotelului, s-a investit un pic, panorama de la et.9

 389. Confortabil, elegant, curat, personal bine instruit.

 390. Camera excelenta, insonorizata. Ambianta in camera si hotel (holuri) asa cum trebuie: liniste, temperatura optima, odorizant discret, materiale si mobilier potrivite. Vederea catre parc si palat.

 391. LOCATIA ESTE MAGNFICA, CU VEDERE LA PALATUL CULTURII SI APROAPE DE RESTAURANTE SI BARURI DIN JURUL ACESTUIA. GRADINA DIN SPATELE PALATULUI ESTE SPLENDIDA! DE ASEMENEA APROPIEREA DE MALL A FOST BENEFICA IN ZILELE TORIDE. MA TEMEAM DE COMENTARIILE UNORA CA ESTE UN HOTEL VECHI, HOLUL NEAMENAJAT, ETC, ACESTEA NU AU MAI CONTAT VAZAND CURATENIA DIN CAMERA, AERUL CONDITIONAT PE CARE CAMERISTELE IL LASAU PORNIT CA SA GASIM RECE LA INTOARCERE, TOT PERSONALUL BINEVOITOR. RECOMAND CAMERELE CU VEDERE LA PALAT, RAPORT CALITATE-PRET EXCELENT!

 392. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 393. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 394. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 395. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 396. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 397. Locatia este excelenta, camera cu aer conditionat, baia curata , lenjeria curata

 398. Doar amplasarea hotelului. In rest jalnic. Scump pentru un hotel comunist. Nimic nu functiona. Nu recomand!!!!!!

 399. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 400. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 401. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 402. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 403. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 404. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 405. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 406. Curat,aproape de centru si de mall,micul dejun bun,personal amabil,recomand !!!

 407. 1. Amplasarea -hotelul este situat exact lângă Palatul Culturii 2. Confortul și curățenia camerelor In principiu se observa standardele impuse de brand.

 408. Mic dejun excelent.Locatie foarte buna,ultracentrala.

 409. Locația e de vis..curatenia la ea acasă…mic dejun foarte gustos și variat. Recomand cu încredere!

 410. Amplasarea foarte buna, la distanță de mers pe jos de marea majoritate a atractiilor turistice, camera spatiioasa, modern mobilată și curată, personal foarte amabil. Am mai fost si ne vom întoarce!Daca

 411. Poziţie optimă în Piaţa Unirii, aproape de zona pietonală, cu parcare subterană inclusă. Personalul foarte amabil, nu am avut nimic de reproşat. Am stat într-o suită cu 1 dormitor, care, spre surpriza noastră, a avut 2 băi, foarte confortabil! Micul dejun bogat şi variat, iar piscina şi centrul spa curate şi bine organizate.

 412. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 413. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 414. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 415. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 416. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 417. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 418. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 419. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 420. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 421. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 422. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 423. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 424. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 425. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 426. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 427. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 428. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 429. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 430. Locație, personal, ambianță, facilități, curățenie, mic dejun. Felicitări întregii echipe Hotel Select ! Restaurantul și cofetăria Select sunt excelente.

 431. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 432. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 433. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 434. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 435. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 436. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 437. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 438. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 439. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 440. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 441. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 442. Totul a fost la superlativ, de la decor pana la facilitati si conditii. Apartamentul este spatios, nou, foarte curat, facut cu foarte mult bun gust si modern, inundat de alb. Este dotat cu absolut tot ce trebuie unui turist, fara sa fie incarcat, fiecare spatiu fiind corect echipat. Accesul spre atractiile orasului se poate face usor.

 443. – Posibilitatea de a face checkin târziu. Noi am ajuns după ora 24:00. – Este foarte curat și utilat cu tot ce trebuie, inclusiv cafea, ceai, apa rece în frigider – Gazda foarte amabilă

 444. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 445. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 446. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 447. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 448. Amplasarea garsonierei lângă Palatul Culturii si Palas Mall.

 449. Mobilier nou. Bucătărie utilată Curățenia. Aproape de centru.

 450. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 451. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 452. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 453. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 454. Apartamentul curat, compact, totul la îndemâna. Locația foarte buna, in apropiere de Palas Mall. Pentru un sejur de 2 zile a fost mai mult decât PERFECT!!!

 455. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 456. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 457. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 458. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 459. Locația excelentă. Personalul foarte drăguț. Curat.

 460. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 461. locatia este la 5 minute de mers pe jos de Palas Mall si max. 10 minute de intrarea in Palatul culturii si foarte aproape de obiectivele istorice importante.

 462. Nimic de reprosat. Foarte aproape de mall si muzee, apartamentul curat, aerisit, zona linistita.

 463. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 464. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 465. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 466. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 467. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 468. Great location, super close to the city centre. Very clean. Communication with the owner was very easy and they were flexible regarding the check out.

 469. Pentru o vacanta reusita este locul ideal, apartamentul utilat cu tot ce este nevoie, curatenie si foarte aproape de centru, recomand cu incredere

 470. Personalul 10,comfort 10,locatia 10,totul este super!

 471. Absolut superb! Un apartament extraordinar de modern si curat cu o priveliste mirifica asupra orasului, de unde noaptea se vede Palatul de Cultura

 472. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 473. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 474. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 475. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 476. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 477. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 478. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 479. Gazda, Locatia, camera, baia sunt curate, perfect utilate.

 480. Camera curată, dotata bine pentru un sejur de 3-4 zile,locația foarte buna față de punctele de inters din oraș.

 481. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 482. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 483. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 484. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 485. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 486. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 487. Sejurul a fost fara mic dejun. Apartamentul a fost peste asteptarile noastre, curat, nu a lipsit nimic care sa nu ne faca un sejur excelent. Te simti ca acasa. Am avut totul la dispozitie, pozitie excelenta, aproape de gara, comunicare foarte buna cu personalul care s-a ocupat de cazare. Recomand tuturor celor care cauta cazare in Iasi.

 488. Zona, curățenia din apartament si amenajarea acestuia. Cu siguranta voi mai reveni.

 489. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 490. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 491. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 492. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 493. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 494. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 495. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 496. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 497. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 498. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 499. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 500. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 501. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 502. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 503. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 504. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 505. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 506. Croissantul foarte bun , cald. Clima ok, schimbul de prosoape ok. Personalul prompt , nu am reusit sa deschid canapeaua extensibila iar in 5 minute dupa un telefon la receptie o camerista a venit si a rezolvat situatia. In restaurant foarte curat , personalul atent la detalii.Felicitari

 507. Locația, facilitățile, piscina cu spa și saună, micul dejun și bineînțeles personalul. Deosebiți, și le mulțumesc pentru răbdare și amabilitate.

 508. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 509. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 510. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 511. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 512. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 513. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 514. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 515. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 516. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 517. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 518. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 519. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 520. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 521. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 522. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 523. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 524. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 525. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 526. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 527. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 528. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 529. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 530. Totul este la nivelul asteptarilor, personalul foarte dragut, mancarea la micul-dejurn este excelenta, locatia este foarte ok, un plus ar fi valet parking, la nivelul acesta asa ar fi normal.

 531. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 532. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 533. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 534. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 535. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 536. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 537. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 538. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 539. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 540. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 541. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 542. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 543. Bine plasat, central, aproape de majoritatea obiectivelor. Atmosfera placuta si calduroasa. Linistit, odihnitor.

 544. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 545. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 546. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 547. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 548. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 549. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 550. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 551. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 552. Apartamentul este într-un complex nou. Este curat, mobilat și dotat corespunzător. Are balcon mare. Este la 5minute de mers pe jos de mall, foarte aproape de obiectivele turistice importante.

 553. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 554. Micul dejun superb Restaurantul Panoramic Parcarea amplasată comod

 555. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 556. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 557. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 558. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 559. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 560. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 561. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 562. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 563. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 564. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 565. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 566. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 567. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 568. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 569. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 570. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 571. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 572. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 573. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 574. Locația buna, in apropiere de Iulius mall. Palas și Kauffland. Camerele curate. Personalul foarte amabil.

 575. Personal amabil Cafea, vin, suc erau la recepție (contra cost) Acceptă animale de companie.

 576. Receptia deschisa in permanenta. Totul foarte curat, miros placut in camera.

 577. Mic dejun excelent, locatie perfecta, oras minunat.

 578. Patul a fost confortabil,micul dejun excelent,totul impecabil!Poate

 579. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 580. Cel ce răspunde de parcare a fost un tip deosebit de amabil.

 581. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 582. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 583. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 584. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 585. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 586. Totul a fost ok. Recomand și altor turiști sa beneficieze de aceste facilități !

 587. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 588. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 589. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 590. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 591. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 592. Personalul amabil, încercau sa suplinească lipsa de investiții de bun simt ce trebuie sa se facă in hotel ( saltele cu arcuri de ies din saltea, covor deteriorat și miros de mucegai)

 593. Amabilitatea personalului, atât de la recepție cât și din restaurant. Amplasarea centrală a hotelului.

 594. Excelent. Curățenie, amabilitate personal, mic dejun inclus foarte variat, bun, pentru toate gusturile, locație perfectă, amplasat în centrul orașului, aproape de obiective istorice și culturale, parcare asigurată.

 595. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 596. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 597. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 598. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 599. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 600. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 601. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 602. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 603. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 604. Cel ce răspunde de parcare a fost un tip deosebit de amabil.

 605. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 606. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 607. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 608. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 609. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 610. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 611. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 612. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 613. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 614. Locatie excelenta, personalul foarte amabil, mic dejun bogat.

 615. Locația excelentă, în centrul orasului. Prețul foarte bun. Micul dejun este suficient.

 616. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 617. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 618. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 619. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 620. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 621. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 622. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 623. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 624. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 625. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 626. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 627. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 628. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 629. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 630. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 631. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 632. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 633. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 634. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 635. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 636. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 637. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 638. Locatie excelenta, personalul foarte amabil, mic dejun bogat.

 639. Locația excelentă, în centrul orasului. Prețul foarte bun. Micul dejun este suficient.

 640. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 641. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 642. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 643. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 644. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 645. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 646. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 647. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 648. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 649. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 650. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 651. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 652. Cel ce răspunde de parcare a fost un tip deosebit de amabil.

 653. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 654. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 655. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 656. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 657. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 658. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 659. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 660. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 661. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 662. Locatie excelenta, personalul foarte amabil, mic dejun bogat.

 663. Locația excelentă, în centrul orasului. Prețul foarte bun. Micul dejun este suficient.

 664. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 665. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 666. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 667. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 668. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 669. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 670. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 671. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 672. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 673. Micul dejun foarte bun, personalul decent , pozitia hotelului excelenta.

 674. Micul dejun super bun, variat, are de toate, calitate de nota zece. Locatia foarte buna.

 675. Amplasarea apropiată de centru. Micul dejun f gustos. Centrul spa

 676. Sociabilitate personalului, mic dejun bun, preparatele sunt proaspete

 677. Micul dejun bun, dar se poate si mai bun cu bunavointa si imaginatie.

 678. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 679. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 680. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 681. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 682. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 683. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 684. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 685. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 686. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 687. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 688. Stefan de la receptie exceptional ! Locatia excelenta .

 689. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 690. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 691. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 692. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 693. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 694. Design-ul interior si arhitectura, locatia , micul dejun, restaurantul excelent, cofetaria si terasa ademenitoare.

 695. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 696. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 697. Micul dejun foarte bun, personalul decent , pozitia hotelului excelenta.

 698. Micul dejun super bun, variat, are de toate, calitate de nota zece. Locatia foarte buna.

 699. Amplasarea apropiată de centru. Micul dejun f gustos. Centrul spa

 700. Sociabilitate personalului, mic dejun bun, preparatele sunt proaspete

 701. Micul dejun bun, dar se poate si mai bun cu bunavointa si imaginatie.

 702. Locatia plăcută. Facilități. Amabilitatea personalului.

 703. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 704. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 705. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 706. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 707. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 708. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 709. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 710. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 711. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 712. Stefan de la receptie exceptional ! Locatia excelenta .

 713. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 714. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 715. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 716. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 717. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 718. Design-ul interior si arhitectura, locatia , micul dejun, restaurantul excelent, cofetaria si terasa ademenitoare.

 719. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 720. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 721. Locatie centrala, servicii bune, mic dejun delicios

 722. Micul dejun este bogat și foarte variat. Piscina este suficient de mare. Curățenie și personal foarte atent. Restaurantul pentru cină și prânz este curat, cu o panoramă deosebită, personal drăguț și amabil.

 723. Locația hotelului în inima Iașului, personalul foarte amabil, curățenia în tot hotelul cât și în camera, micul dejun foarte variabil, gustos și preparat corect. Recomand cu încredere!

 724. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 725. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 726. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 727. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 728. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 729. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 730. Patul super confortabil. Camera foarte curata si mare, aerisita. Personalul foarte amabil. Amplasarea hotelului este mega aproape de Palas. Am fost foarte incantata si cu siguranta voi reveni cu drag.

 731. Etajul 12 are o priveliște mirifica, apartamentul a fost foarte spațios..cu 2 bai

 732. a fost ff aproape de tot ce am dorit sa vizitez voi revenii la anul

 733. Amabilitatea personalului, curatenia, locatia si atmosfera.

 734. Camera a fost calduroasa,curata.Ca si cladire bine intretinuta si amenajata.

 735. Locatie superba, foarte aproape de tot ce ai nevoie

 736. Dejunul a fost gustos. Personalul era receptiv, amabil. Era curățenie.

 737. Doamna de la recepție foarte drăguță . Deși am făcut o mica greșeală în momentul rezervării, când am ajuns la hotel prin amabilitatea personalului de la recepție s-a rezolvat totul rapid. Amplasare foarte bună.

 738. Am găsit o camera călduroasă, curata si primitoare. Am avut produse ptr igiena si prosoape albe,curate. Recomand ,aproape de obiectivele turistice …

 739. Personalul a fost foarte dragut,peste asteptari.🤗

 740. micul dejun a fost intr-o zi suficient si in alta zi cam saracacios.Locatia e placuta!Personalul amabil

 741. Gazda este extrem de primitoare. Privelistea extraordinara.

 742. Locație centrală, f curat, utilat cu tot ce este necesar. Totul la superlativ.

 743. Totul a fost perfect! Personal amabil, zonă liniștită, curățenie, confort. Recomand cu încredere!

 744. Pozitia aproape de centru. Conditii f bune raport calitate-pret!

 745. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 746. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 747. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 748. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 749. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 750. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 751. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 752. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 753. A fost confortabil si o pozitie exceptionala.Micul dejun foarte bun.Piscina placuta.

 754. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 755. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 756. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 757. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 758. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 759. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 760. Apartamentul foarte spațios, utilat cu toate lucrurile de care ai nevoie. La 10 15 minute de mers pe jos pana in centru. Personal foarte amabil. Un raport calitate preț bun.

 761. Gazda este deosebit de draguta si serviabila. Recomand cu toata caldura!

 762. Apartamentul arata bine, curat, destul de modern si zona buna, langa gara.

 763. Hotel drăguț într-un loc minunat și ușor de găsit, personalul amabil, mic dejun foarte bun, ambianța plăcută, parcare gratuită spațioasă. Hotel și camere destul de curate.

 764. Peisaj superb, personal amabil, camere aerisite și curate! Ne am simțit foarte bine, ne am relaxat și la piscina….. O sa revenim cu siguranță!

 765. Locatie extraordinara, liniste, aer curat, spa frumos , mic dejun bun. Personalul de la receptive foarte amabili.

 766. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 767. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 768. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 769. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 770. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 771. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 772. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 773. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 774. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 775. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 776. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 777. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 778. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 779. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 780. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 781. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 782. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 783. Mic dejun excelent, locatie f buna, personal amabil si politicos, camera mare

 784. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 785. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 786. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 787. Personalul amabil, mic dejun diversificat, camera curata.

 788. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 789. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 790. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 791. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 792. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 793. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 794. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 795. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 796. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 797. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 798. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 799. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 800. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 801. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 802. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 803. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 804. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 805. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 806. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 807. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 808. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 809. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 810. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 811. Micul dejun a fost foarte delicios (bufet suedez), totul a fost minunat. Locatia excelenta îți permite să vezi tot orasul

 812. Restaurant Panorama, mancare deosebita si bine gatita, localizat central, Spa, totul excelent.

 813. Pozitia aproape de centru si spatiul pt micul dejun.

 814. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 815. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 816. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 817. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 818. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 819. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 820. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 821. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 822. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 823. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 824. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 825. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 826. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 827. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 828. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 829. Micul dejun bun, locatia exelenta.Este foarte curat, , spatiile sant generoase. Este pentru a doua oara cand venim aici si vom reveni cu placere

 830. Personalul foarte amabil, curățenia, liniștea, dotarea (chicinetă), amplasarea.

 831. Amplasarea, curățenia, amabilitatea personalului.

 832. Mic dejun excelent. O locatie care cred ca ar merita 4 stele cu prisosinta.

 833. Curatenia mi-a placut,micul dejun de ajuns si mancarea la restaurant f.buna ,locatia f.buna,personal serviabil. Intr-un cuvant Foarte Bine.

 834. Camera mare,patul confortabil,micul dejun,curățenia.

 835. Micul dejun e foarte divers. Personalul de la recepție excepțional, foarte receptiv și prietenos. Camera era curată.

 836. In primul rând locația și panorama de la geamul camerei !

 837. Micul dejun excelent, locația în buricul Iașului. Curat și oameni civilizați.

 838. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 839. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 840. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 841. Personalul a fost receptiv la fiecare solicitare, găsind mereu o soluție de moment, zona Spa, și mancarea foarte bună, pentru orice persoană, mai ales că eu am urmat un tratament fără sare pe timpul șederii.

 842. Camera, amplasarea, deservirea si micul dejun au fost excelente. Luxul se simte in cele mai mici detalii.

 843. Totul la superlativ: curatenie, personalul f amabil,mancarea exceptionala la restaurant, muzica live de calitate. Recomand cu mare drag.

 844. Gazda primitoare. Locatia perfecta. Apartamentul dotat cu toate necesare.Perfect!

 845. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 846. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 847. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 848. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 849. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 850. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 851. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 852. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 853. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 854. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 855. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 856. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 857. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 858. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 859. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 860. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 861. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 862. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 863. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 864. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 865. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 866. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 867. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 868. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 869. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 870. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 871. Ok. Raport calitate preț bun. Cafeaua excelenta, proprietarul foarte amabil.

 872. Per total, ok. Nu sunt genul de proprietari care sa te urmărească pas cu pas. Eu am avut privilegiul să plătesc sejurul la sfarsit, ceea ce nu găsești peste tot. Raport calitate pret ok. M aș întoarce oricănd cu drag

 873. Camera ok, cu dotările necesare, confort foarte bun pentru prețul camerei.

 874. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 875. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 876. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 877. Locatie extraordinara.Nu zici ca esti intr-un mare oras.Inconjurat de padure,pe malul lacului.

 878. Liniștea și peisajul, superb! Personalul foarte drăguț, mâncarea buna!

 879. Personal amabil, curatenie, mic dejun divers, cafeaua excelenta!

 880. Locația. Hotelul este aproape de multe puncte de interes din Iași. Micul dejun – divers și suficient. Personal discret și amabil. Se vede preocuparea pentru a face turism de calitate.

 881. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 882. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 883. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 884. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 885. MICUL DEJUN BUN,CU PRODUSE VARIATE PTR TOATE GUSTURILE

 886. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 887. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 888. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 889. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 890. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 891. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 892. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 893. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 894. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 895. Situarea, dimensiunile, baia mare și curată. Cafea.

 896. Locația aproape de centru, apartamentul curat. utilat cu tot ce era nevoie pentru un sejur – tv, AC, frigider, plita, etc. Gazda excepțională, prompta. Parcarea gratuită in fata imobilului.

 897. Locatia f buna,camera curata si primitoare,gazda amabila si joviala,ideal pt un sejur in Iasi !

 898. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 899. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 900. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 901. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 902. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 903. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 904. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 905. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 906. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 907. Micul dejun a fost mult peste asteptari. Personalul foarte amabil si gata sa te ajute in orice moment. Camera confortabila si curata. Felicitari intregii echipe! Vom reveni cu siguranta.

 908. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 909. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 910. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 911. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 912. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 913. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 914. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 915. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 916. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 917. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 918. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 919. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 920. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 921. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 922. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 923. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 924. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 925. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 926. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 927. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 928. Zona Spa excelentă, curățenie, mic dejun bogat, foarte aproape de Catedrală. Felicitări. O să revenim cu mare drag.

 929. Un mic dejun copios si foarte variat. Piscina si sauna.

 930. Micul dejun ok si personal amabil. Parcarea super ok.

 931. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 932. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 933. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 934. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 935. Un hotel ce depaseste dupa confort 3 stele. Foarte curat, comfortabil si dragut. Am stat de 2 ori si am avut o sedere cu adevarat placuta. Recomand cu incredere. A hotel that exceeds the comfort of 3 stars. Very clean, comfortable and pleasant. I stayed 2 times and had a really nice stay. I highly recommend.

 936. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 937. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 938. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 939. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 940. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 941. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 942. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 943. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 944. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 945. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 946. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 947. Poziția excelentă, personal amabil, condiții foarte bune de cazare, confort. Mic dejun foarte bun. Servicii de calitate superioară. Recomand cu căldură.

 948. Ne-a placut foarte mult atmosfera, bucătăria, ne-am simțit așteptati! Cu siguranță o sa va mai vizitam!

 949. Foarte confortabil și spațios apartamentul! Doamna de la recepție foarte drăguță și amabila!

 950. Atmosfera placuta in camera, personal amabil.Recomand.

 951. Situat la un loc foarte bun. Personalul excelent.Numerele bine amenajate.Parcare proprie.

 952. Micul deign tip buffet a fost foarte variat, zona de spa curata si bine organizata

 953. Locatie excelenta, acces la spa, mic dejun bigat si elegant, curatenie, personal civilizat

 954. Locatia, personalul, privelistea din camera, restaurantul Panoramic, curatenia.

 955. Mic dejun bun, camera spatioasa, caldura in camere, wifi f. bun… Amplasare super! Raport calitate/pret OK! Se poate achita si cu vouchere de vacanta!!!

 956. Mi-a plăcut faptul că baia era utila cu tot ce trebuie personalul foarte primitor si faptul ca aveam unde sa pun bagajul

 957. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 958. Totul a fost bine. Conform asteptarilor. Pretul bun.

 959. Foarte aprope de Palas, curat, un apartament răcoros, dotat cu tot ce ai nevoie ca sa te simți ca acasă !

 960. Apartamentul este foarte curat, ideal pentru familii dar si pentru sei ce calatoresc singuri. Are si o bucatarie foarte bine echipata unde se poate gati orice. Locatia este ideala, apartamentul este situet central la numai 5 minute pe jos de Palas Mall. Gazda este fparte amabila.

 961. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 962. Estetica hotelului, decorațiunile de Crăciun, amabilitatea personalului și micul dejun.

 963. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 964. Chiar pot sa spun ca am rămas foarte mulțumit, personalul foarte amabil și receptiv, camere curate și spațioase cu toate comoditățile, locație centrală la doar 1 km de centru și de Palatul Culturii. Cu siguranța mai revin in această structură și o voi propune și altora.

 965. Foarte curat, se merită să vă cazați aici. Voi reveni cu fiecare prilej.

 966. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 967. Priveliștea de nota 10, am stat la etajul 8 și sa vezi tot orașul de sus mai ales în perioada în care am fost noi de am putut sa filmam artificiile de revelion din camera, superb! Mâncarea bună și variată la micul dejun Camera mare curata și baia la fel Amplasarea hotelului foarte bună, lângă Palas Mall și cu vedere la Palatul Culturui Personalul foarte amabil și el.

 968. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 969. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 970. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 971. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 972. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 973. Distanța față de centrul orasului, Curățenie, centrală termică proprie, dotarea apartamentului, wi-fi

 974. Este dotat cu tot ce trebuie. Gazda amabila. Ne-am simțit ca acasă.

 975. Perfect!!!….locatia e super centrala la doua minute de Palas, gazda s-a dat peste cap sa ne simtim bine, curat, amenajat cu tot ce trebuie….numai cuvinte de lauda am pt locul asta

 976. Amplasare excelenta,curatenie exemplara si dotari ultramoderne.

 977. Așezarea hotelului și serviciile oferite, fără reproș.

 978. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 979. Angajatii sunt veseli si comunica in mod placut mereu.

 980. Hotelul este amplasat in Piata Unirii intr-o zona centrala, circulată, luminată. Camera de hotel este spatioasa, baia curată şi igienizata.

 981. E o locație excelentă. Personalul e f amabil. Ni s-a permis să lăsăm bagajele în hotel după predarea cheii o zi întreagă.

 982. Hotelul Unirea este unul dintre unitatile de referinta din Moldova! In mare masura am numai cuvinte de lauda si multe aprecieri!!

 983. Ca de fiecare data, ne- am simțit excelent! Felicitari!

 984. Micul dejun, promptitudine și amabilitate personalului, curățenia și serviciul clienți au fost FARA CUSUR.

 985. Camera spatioasa, curățenie 10, parcare la discretie.

 986. Calitatea si bunul gust al materialelor din camere.Curatenia desavarsita.

 987. Am sarbatorit ziua mea de nastere in Iasi si am stat din nou la Hotel Arnia. Ca si prima data, m-am simtit foarte bine. E un hotel primitor si cald, cu camere mari si confort maxim.

 988. Amplasare perfecta. Excepțional pentru 3 stele. Confort foarte bun

 989. Amplasarea extraordinara, langa Palatul Culturii si Palace Mall. la km. 0 al Iasului. Mic dejun variat si bun.

 990. Camera este comoda si curata. Dejun destul de gustos 🙂

 991. Apartamentul este foarte curat si dotat cu tot ce este necesar, calduros si spatios.Foarte aproape de Palatul Culturii.Proprietarul un domn de nota 10.

 992. Locatia excelenta si gazda super amabila si deschisa. O persoana super ok. Recomand cu toata inima.

 993. Are parcare,este aproape de centru si este liniste.

 994. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 995. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 996. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 997. Situat intr-o zonă foarte buna, totul a fost conform așteptărilor. Curat, confortabil, elegant

 998. Totul minunat. Curat și sigur. Gazda foarte amabila și responsabilă. Comunicare excelenta.

 999. Totul la superlativ! Amabilitate, curatenie, conditii excelente! Recomand! Voi reveni cu mare drag!

 1000. Amplasare excelenta,curatenie exemplara si dotari ultramoderne.

 1001. Așezarea hotelului și serviciile oferite, fără reproș.

 1002. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 1003. Angajatii sunt veseli si comunica in mod placut mereu.

 1004. Hotelul este amplasat in Piata Unirii intr-o zona centrala, circulată, luminată. Camera de hotel este spatioasa, baia curată şi igienizata.

 1005. E o locație excelentă. Personalul e f amabil. Ni s-a permis să lăsăm bagajele în hotel după predarea cheii o zi întreagă.

 1006. Hotelul Unirea este unul dintre unitatile de referinta din Moldova! In mare masura am numai cuvinte de lauda si multe aprecieri!!

 1007. Ca de fiecare data, ne- am simțit excelent! Felicitari!

 1008. Micul dejun, promptitudine și amabilitate personalului, curățenia și serviciul clienți au fost FARA CUSUR.

 1009. Camera spatioasa, curățenie 10, parcare la discretie.

 1010. Calitatea si bunul gust al materialelor din camere.Curatenia desavarsita.

 1011. Am sarbatorit ziua mea de nastere in Iasi si am stat din nou la Hotel Arnia. Ca si prima data, m-am simtit foarte bine. E un hotel primitor si cald, cu camere mari si confort maxim.

 1012. Amplasare perfecta. Excepțional pentru 3 stele. Confort foarte bun

 1013. Amplasarea extraordinara, langa Palatul Culturii si Palace Mall. la km. 0 al Iasului. Mic dejun variat si bun.

 1014. Camera este comoda si curata. Dejun destul de gustos 🙂

 1015. Apartamentul este foarte curat si dotat cu tot ce este necesar, calduros si spatios.Foarte aproape de Palatul Culturii.Proprietarul un domn de nota 10.

 1016. Locatia excelenta si gazda super amabila si deschisa. O persoana super ok. Recomand cu toata inima.

 1017. Are parcare,este aproape de centru si este liniste.

 1018. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 1019. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 1020. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 1021. Situat intr-o zonă foarte buna, totul a fost conform așteptărilor. Curat, confortabil, elegant

 1022. Totul minunat. Curat și sigur. Gazda foarte amabila și responsabilă. Comunicare excelenta.

 1023. Totul la superlativ! Amabilitate, curatenie, conditii excelente! Recomand! Voi reveni cu mare drag!

 1024. Totul a fost bine. Conform asteptarilor. Pretul bun.

 1025. Foarte aprope de Palas, curat, un apartament răcoros, dotat cu tot ce ai nevoie ca sa te simți ca acasă !

 1026. Apartamentul este foarte curat, ideal pentru familii dar si pentru sei ce calatoresc singuri. Are si o bucatarie foarte bine echipata unde se poate gati orice. Locatia este ideala, apartamentul este situet central la numai 5 minute pe jos de Palas Mall. Gazda este fparte amabila.

 1027. Asternuturile – pe nota 10. Proprietara foarte gentila. Cu siguranta voi mai reveni.

 1028. Totul a fost curat. Lenjeria de pat minunata, atat de catifelata. Găsiți tot ce aveți nevoie. Recomand xu căldură.

 1029. Un sejur reusit!!! Daca o sa mai ajung la Iasi, o sa revin cu siguranță!

 1030. Apartament mare, frumos, balconul cu o super priveliste … pt fumatori!

 1031. Paturile au fost foarte confortabile Magazin Lidl la iesire din complex Liniste, curatenie

 1032. Apartamentul este situat foarte aproape de centru orasului, de statie de autobus si statie de tramvai. Este situat intr o zona linistita, este un apartament foarte frumos. Totul a fost excellent!

 1033. O locație de exceptie, foarte aproape de obiectivele turistice principale, gazda deosebită, serviabilă, curățenie exemplară. Pe scurt totul este așa cum nu găsești in multe locuri. Mulțumim gazdei.

 1034. Aproape de Palas Mall, panorama excelenta. Curat, calduros, comfortabil, recomand 100%

 1035. Vedere foarte frumoasa, zona centrală. Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului

 1036. Personal recepție f. ambil și instruit! Curățenie, aspect îngrijit al camerelor și personal de curățenie amabil și instruit! Voi reveni!

 1037. Pentru buricu’ târgului, prețul este f. Bun. Nu va așteptați la lux, dar pt o seara sau doua e perfect. Micul dejun, însă , este destul de variat.

 1038. Curat si placut pentru sedere de o noapte. Fara zgomote.

 1039. Hotelul este foarte ok Camerele mari, curate și destul de moderne Patul comod, destul de aproape de centru.

 1040. Lenjerie curata Camera spațioasă, luminoasa Temperatura optima Ușor de găsit locatia, liniște Loc de parcare Relativ aproape de centru

 1041. Personalul este extrem de amabil. Locatie foarte buna, camera spatioasa, foarte curata, pat confortabil.

 1042. Hotelul câștiga prin Poziționarea in buricul târgului. Curățenie impecabila. Holuri largi, camere mari. Micul dejun gustos . Doua sticle cu apa oferite gratuit la cazare. Staff atent la necesitățile clienților. Cofetărie proprie la parter. Gălăgia de la strada nu deranjează deoarece geamurile izoleaza f bine zgomotul.

 1043. Raport Pret-servicii hoteliere oferite optim. Cea mai buna pozitionare in centrul Iasiului Restaurantul hotelului are un bucatar excelent.

 1044. De la checkin deja ne-am simtit bineveniti- doamna de la receptie a fost extrem de prietenoasa si amabila. Am primit si un upgrade de la camera tripla la un mic apartament! Micul dejun a fost excelent. La fel si mancarea de la restaurantul de la parter. In general, atmosfera foarte calda – datorita interiorului hotelului si personalului.

 1045. S-au conformat cu succes situației speciale din aceasta perioada pentru a asigura un confort real psihic și fizic persoanelor cazate. Micul dejun, adus la camera, delicios, în condiții de igiena maxima. Personalul de la recepție foarte înțelegător și competent! Recomand cu drag!

 1046. Chiar daca pare a fi un Hotel din 1980 in lobby si camera, este bine amplasat, statia de tramvai la indemana cat si autobuz, parcarea gratuita, paturile super confortabile. Minibar in camera, o priveliste foarte faina. Preturi mici la minibar. Curatenie in camera, impecabil, saltele noi, asternuturi curate.

 1047. Hotelul este foarte bine amplasat, conditiile sunt excelente, personalul foarte amabil, locuri de parcare suficiente

 1048. Personal foarte amabil. Receptiv la toate solicitările. Mic dejun foarte bun servit pe terasă. Ascensoarele pot fi utilizate numai de către posesorii de cartele active. M-a impresionat plăcut această măsură de siguranță.

 1049. Personalul a fost foarte amabil. Condițiile de cazare excelente. Mâncarea foarte bună. Amplasare foarte bună.

 1050. Mic dejun de 5*, personalul foarte amabil, organizarea foarte buna. Sunt si se respecta reguli anti-COVID.

 1051. Locatie excelenta,personal bine pregatit. Recomand!

 1052. Minunat. Locație, condiții, personal. Totul la superlativ.

 1053. Poziționarea excelenta , camera mare , pat foarte mare iar micul dejun variat.

 1054. Servicii de cea mai buna calitate, personalul amabil, f respectuos, camera f curata, comfort maxim. Mancarea f gustoasa, servirea impecabila, micul dejun delicios. Vom reveni cu siguranta si recomandam tuturor celor care ajung in Iasi sa se cazeze macar o data aici.

 1055. Locația apropiate de centru-la doua bulevarde. Micul dejun a fost foarte foarte bun .Exista si espresor in cameră.

 1056. Este situat într-o zonă liniștită cu multă verdeață!

 1057. Am fost impresionat de curãțenia locației,mobilier de foarte bună calitate, grija pentru detalii, amabilitatea personalului. Multe variante pentru mic dejun chiar și în pandemie. Extraordinar, nu mi-a venit sã cred cã este posibil sã gãsim un astfel de loc de cazare în România.

 1058. Totul e fabulos. O armonie în design și culoare. Un aer de distincție, frumusețe și strălucire.

 1059. Locatia este excelantă, camerele sunt foarte frumoase!

 1060. Nu am nimic de obiectat . Voi reveni cu drag ! Mi a placut personalul , amplasarea , camera . Fetita mea a fost foarte incantata ! Am stat 3 nopti .

 1061. N-am luat micul dejun,dar in rest a fost foarte bine.Personalul este amabil.Camera era curata, cu dotari(TV,frigider,aer conditionat).La fel si la baie,era curata si ingrijita.Cand mai vin in Iasi voi apela din nou la serviciile dvs.

 1062. Mi- au placut curatenia, amabilitatea personalului si , mai ales, amplasarea.

 1063. Micul dejun se serveste pe terasa, se asigura distantarea sociala. Personalul este cooperant, amabil, servirea micului dejun este planificata ca meniu si ora de servire din seara precedenta astfel incat nu se pierde mult timp. Camerele sunt confortabile, functioneaza aerul conditionat si frigiderul. Salile de curs/evenimente sunt spatioase, prietenoase, dotate cu cele necesare. Cafeaua este buna si din belsug. Exista loc de parcare subteran si suprateran. Desi nu este situat in zona centrala hotelul are accesibilitate din toate caile principale de acces in oras.

 1064. Atmosfera de siguranta creata de toata lumea, masa, servirea . Discretia doamnelor care faceau curatenie in camera. Grija fata de mine si fata de cursanti ( am avut cursuri). Am mai fost in aceasta locatie si mi s-au confirmat si depasit asteptarile. felicitari! Ma voi intoarce cu drag aici.

 1065. Camera mare, confortabila, curatenie, mic dejun bun, locatie perfecta. Revin de mai multi ani la acest hotel cu placere. Felicitari.

 1066. Locație, panoramă de la etaj, paturi confortabile și personal foarte cald și primitor.

 1067. camere curate, privelistea mirifica de la geam a Palatului Culturii

 1068. Pozitie centrala, etajele superioare ofera o panorana excelenta a Iasului. Curatenie, se aplica regulile de protectie suplimentara anticovid19. Parcare gratuita.

 1069. Micul dejun a fost delicios, servit rapid, cu masuri de siguranta. Locatia incantatoare, patul, pilota si pernele extrem de confortabile. Baia dotata cu tot ce trebuie, inclusiv cu alcool sanitar. Recomand cu incredere!

 1070. Ramada Iasi ramane una dintre cele mai bine pozitionate unitati hoteliere din Iasi cu conditia sa iti doresti si o “sesiune de shopping ” – serviciile sunt bune , personalul ( atat cat a ramas ) este amabil

 1071. Micul dejun este foarte bine organizat, servit foarte prompt, gustos, variat, organizarea si curatenia hotelului sunt impecabile, mai ales in conditii de pandemie, in general, se vede ca hotelul are un management performant, angajati instruiti si acoperitor cu tot ce e necesar sa te simti confortabil si in siguranta. E deasupra multor hoteluri calificate superior acestuia. Pentru prima data, aici am gasit pe teren mult mai bine decat m-am asteptat dupa informarea prealabila.

 1072. Curățenie impecabilă, personal extraordinar, mancare excelentă

 1073. Personalul a fost foarte prietenos, camera a fost curată și foarte confortabila . De mult nu ne-am odihnit atât de bine intr-un hotel . Cu siguranța recomandam . Restaurantul de la etajul 13 cu siguranța te lasă fără cuvinte atât prin priveliște cât și prin calitatea și gustul mâncării . Un hotel care își merita toate cele 4 stele .

 1074. Personal extrem de amabil, au oferit toate informatiile necesare la cazare. Conditii minunate, la micul dejun tot personalul foarte dragut, servire ireprosabila, mancare cu gust, cafeaua excelenta. A fost un weekend perfect intr-o locatie de vis.

 1075. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 1076. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 1077. Hotelul este fain, foarte bine întreținut. Priveliștea superba, personalul excelent, camerele foarte bine întreținute , curățenie exemplara.

 1078. Totul, daca era mai aproape de centru era si mai bine. Personal, ok.

 1079. -Personalul foarte amabil și atent -Micul dejun bun și bogat -Camera curată și dotată

 1080. Totul, in special personalul, foarte atenți și amabili. Camerele mari, curate și confortabile. Mic dejun bogat și cafea foarte bună. Regulile sanitare covid se respectă foarte strict. Felicitări!

 1081. Cladire istorica foarte bine intretinuta, curatenia exceptionala, locatie centrala, mic dejun variat si gustos

 1082. Imbinarea fericita dintre vechi si nou, aspectul luxos si amabilitatea gazdelor. Vom reveni, cu siguranta ! Locatie excelenta, acces facil la locuri de interes turistic si zona de shoping.

 1083. Personal amabil,m.am trezit mai tarziu si am dorit sa comand mic dejun contra cost,mi.a fost oferit fara costuri,curatenia.

 1084. * Curatenia. *Amplasarea. * Autogara destul de aproape pentru cei ce nu au automobil propriu. *Aproape de centre comerciale/magazine/hipermarket. * Parcare subterna si supraterana-avantaj pentru soferii de autovehicule.

 1085. Un hotel foarte curat, personal impecabil, mancarea din restaurant foarte buna, conditii si curatenie de 3 spre 4 stele

 1086. Servicii foarte bune,masuri de siguranta Covid-19.

 1087. Locatie bine pozitionata! Camera curata! Personalul amabil!

 1088. Micul dejun nu l-am servit – am plecat mai repede.. Wi-Fi- merge cu dificultate.. Papuci de cameră- nu sunt.. Curățenia în cameră – excelentă

 1089. În rest totul a fost ok….. Poziția hotelului, aproape de Palatul Culturii de Catedrala Mitropolitană, de restaurante. Curățenia exemplara, la baie exista recipient cu spirt pt dezinfectare, cutie de șervețele…. micul dejun variat și foarte, foarte bun….. fetele extrem de amabile și zâmbitoare… îți transmiteau o stare de bine care trece prin măștile pe care le purtau…

 1090. Exact ce asteptam tinand cont de pret. Locatie buna cu vedere spre centru.

 1091. MICUL DEJUN AR TREBUI SA FIE INCEPAND CU ORA 06 SAU PASTRAT, TREBUIE SA AJUNGEM SI LA SLUJBELE BISERICESTI. CU PRANZUL A FOST UN PIC MAI GREU A TREBUIT SA UMBLU PRIN ORAS CA SA MANANC. IN TIMP DE CRIZA CRED CA AR TREBUI NEGOCIAT PRETUL DE SEJUR.

 1092. Am avut surpriza sa descopar singurul dus de hotel/pensiune din multi ani de turism care nu curge pe undeva pe podea!

 1093. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1094. Totul : personal receptie, restaurant. amplasament, curatenie , liniste

 1095. Locatia foarte buna. WiFi gratuit si cu viteza buna de transfer.

 1096. Curatenia. Parcarea gratuita. Micul dejun. Vederea din camera către orasul luminat feeric.

 1097. Curat, personal amabil, parcare asigurată, mic dejun pentru toate gusturile .

 1098. Locatie foarte buna, curatenie, mic dejun diversificat, personal amabil.

 1099. Totul a fost foarte bine!!! Nota 10 cu felicitări pt personal, amabilitate, respect, TOOT – începând cu dna Inna de la receptie, dna ospatar de la restaurant (off nu i am retinut numele – blondina cu ochelari) , care s a ocupat de noi pe tot parcursul sejurului , si care ne a facut sa ne simtim extraordinar de bine + ca si fetița a îndrăgit o extrem de tare! Felicitări încă o dată! Profesionalismul de care a ti dat dovadă, ne va face sa ne întoarcem tot la dvs la următoarea vizită la Iași! Multumim!

 1100. Hotelul este superb!! Totul modern si nou! A fost pt prima data la Iasi si nu mi a parut rau pt alegerea facuta cu cazarea! Mi as dori enorm ca in toata tara sa putem gasii astfel de hoteluri!! Impecabil tot!

 1101. Micul dejun excelent,camera de vis,personalul amabil,totul la superlativ!

 1102. Nu ai de ce sa nu vrei sa stai la acest hotel dacă ai drum la Iași.

 1103. Stilul hotelului. Locația perfectă. Personalul drăguț. Băncuțele de la geamul din cameră. 😁

 1104. Camerele sunt spațioase, cele cu balcon sunt superbe, iar micul dejun este foarte variat. Patul este mare, comod și curat. Locul 10 pentru amplasare!

 1105. Totul a fost superb!! Camera a fost extrem de frumoasa cu tot ce ai putea avea nevoie in ea, liniste si discreție! Personal amabil si curățenie perfecta! Cu siguranță vom reveni 😁😁

 1106. Personal amabil ,dar discret, ce raspunde prompt oricărei solicitări. Camere mari,cu design modern ,curate, mic dejun variat și gustos! Locație linistită și aproape de centrul orașului!Vom reveni cu drag!

 1107. Mi ul dejun bun, variat. Personal ul amabil, curatenie exemplars, masuri Anticovid conf cu astepta rile. Camerele sunt mari, exact ca in poze, curatenie de 5 stele. Aproape de centrul orasului. Personal amabil mancarea la restaurant buna, tinand cont de aceasta pandemie

 1108. personalul FOARTE amabil și serviabil (am ajuns cu 5 minute după ora închiderii la micul dejun și tot am fost serviți, deși personalul se pregătea de închidere; ne-a fost permis să lăsăm mașinile în parcare încă o oră și jumătate după ora decazării; ni s-a răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor); – curățenie EXEMPLARĂ atât în camere, cât și la restaurant (după fiecare client se dezinfecta imediat masa, scaunele și se înlocuia fața de masă); – baia este IMPECABILĂ (după mai multe experiențe neplăcute din cauza diverselor defecțiuni în băile hotelurilor, pot spune că am găsit o baie demnă de un hotel în capitala Moldovei); – zonă FOARTE bună (de la ușa hotelului până la terase și intrarea în Palas sunt câțiva pași) și SIGURĂ (criteriu foarte important în alegerea unei cazări în Iași); – raport calitate/preț FOARTE bun comparativ cu alte unități hoteliere din Iași.

 1109. A fost extrem de aproape de Palas Moll si de palatul culturii Locatie perfecta Parcare gratuita Mic dejum delicios

 1110. Curatenie exemplara, personal extrem de instruit, profi și mereu amabili și zâmbitori. Servicii ireproșabile, pana la cel mai mic amănunt. Nu sunt multe resorturi ca acesta in România, din acest punct de vedere. Felicitări! Și un mare ZECE PLUS!

 1111. Arhitectura hotelului, linistea , amplasarea in centru orasului. Personalul hotelului foarte dragut.

 1112. Un hotel excelent, incarcat de istorie, foarte bine pozitionat. Are o arhitectura exceptionala, camere spatioase, inalte, curate iar restaurantul are o mancare foarte buna. De asemenea exista locuri de parcare chiar in fata hotelului. Recomand cu toata increderea.

 1113. Un hotel cu aer de epoca,imaculat , restaurat de nota 10. Personal bine pregatit,parcare disponibila in fata hotelului.

 1114. Liniște, bine izolată fonic, priveliștea spre Palat, mărimea patului, lenjeria și mocheta curate.

 1115. Vederea deosebita din camera, spre biserica Sf. Nicolae Domnesc (ctitorie a lui Stefan cel Mare) si spre Palatul Culturii.

 1116. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1117. De remarcat si de apreciat atentia pe care intreg personalul o acorda oaspetilor. Se respecta toate normele impuse de aceasta pandemie. Micul dejun consistent este ideal inceperii unei zile extraordinare.

 1118. Super ok!Mic dejun bogat, cu detoate! Personalul f amabil!

 1119. Hotelul este impecabil. Personalul pur și simplu te face sa te simți ca acasă . Mâncarea buna, am avut camera la etajul 12 ❤️. Restaurantul de la etajul 13 îți taie răsuflarea. Inițial, rezervasem pentru 3 nopți, și am stat o săptămâna .Felicitări managementului pentru personalul tânăr, sunt absolut minunați, mulțumesc doamnei de la curatenie, pentru grija de care a dat dovada ( avem un bebelus ), extrem de intelegatoare . Cu siguranța ne întoarcem la Unirea ❤️.

 1120. O locatie superba,cu un view spre Palat,camera mare,Curatenie ,mic dejun bogat și personal foarte amabil! Recomand!

 1121. Nu ai de ce sa nu vrei sa stai la acest hotel dacă ai drum la Iași.

 1122. Stilul hotelului. Locația perfectă. Personalul drăguț. Băncuțele de la geamul din cameră. 😁

 1123. Totul a fost foarte bine!!! Nota 10 cu felicitări pt personal, amabilitate, respect, TOOT – începând cu dna Inna de la receptie, dna ospatar de la restaurant (off nu i am retinut numele – blondina cu ochelari) , care s a ocupat de noi pe tot parcursul sejurului , si care ne a facut sa ne simtim extraordinar de bine + ca si fetița a îndrăgit o extrem de tare! Felicitări încă o dată! Profesionalismul de care a ti dat dovadă, ne va face sa ne întoarcem tot la dvs la următoarea vizită la Iași! Multumim!

 1124. Hotelul este superb!! Totul modern si nou! A fost pt prima data la Iasi si nu mi a parut rau pt alegerea facuta cu cazarea! Mi as dori enorm ca in toata tara sa putem gasii astfel de hoteluri!! Impecabil tot!