Cazare ieftina Iasi Centru

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Iaşi, Iaşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Iaşi, Iaşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Iaşi, Iaşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Betina si Victoria Pella din Baciu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Betina si Victoria Pella din Baciu, jud. TeleormanCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 • Eva si Lucreția Orăscu din Scarisoara, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Iaşi, Iaşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eva si Lucreția Orăscu din Scarisoara, jud. OltCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 • Frusina si Roxana Săceanu din Buhalnita, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Frusina si Roxana Săceanu din Buhalnita, jud. NeamtCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 • Silviu si Magdalena Voiculeț din Pestenita, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Iaşi, Iaşi, România!

  (Silviu si Magdalena Voiculeț din Pestenita, jud. HunedoaraCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 • Lili si Călin Cerăceanu din Nistoi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Iaşi, Iaşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lili si Călin Cerăceanu din Nistoi, jud. DoljCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 • Carol si Toma Coman din Mesteacanu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Iaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Iaşi, Iaşi, România.

  (Carol si Toma Coman din Mesteacanu, jud. VranceaCazare in Iaşi, Iaşi, România pentru 2 persoane)

 1. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 2. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 3. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 4. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 5. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 6. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 7. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 8. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 9. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 10. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 11. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 12. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 13. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 14. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 15. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 16. Locatia excelenta,raportul calitate-pret ,fac sa fie o alegere excelenta.Un personal amabil si profesionist,camera curata,ambianta placuta,parcare gratuita si sigura ,posibilitatea de a te deplasa pe jos la obiective turistice precum si la magazine sau restaurante.

 17. Amplasarea, personalul amabil, restaurantul cu mancare foarte buna, hotelul per total frumos.

 18. Hotel ingrijit aflat intr-o zona ultracentrala acces facil la toate punctele de interes din Iasi. Totul a fost perfect, curățenie impecabila, camere confortabile , personal amabil, receptie deschisa non-stop, mic dejun variat. Parcare proprie , chiar daca initial era plina domnul de la parcare a gasit un loc a parcat el masina ca sa nu astept eu , deci un mare plus….flexibilitate. Cofetăria de la parter nu se dezminte niciodată , produse foarte gustoase pentru iubitorii de dulce. Tot la parter un restaurant Cin Cin cu un meniu foarte rafinat. Un raport calitate pret foarte bun! Recomand!!!

 19. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 20. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 21. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 22. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 23. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 24. Mi-a placut vederea ,peisajul de la geam si patul comfortabil.

 25. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 26. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 27. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 28. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 29. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 30. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 31. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 32. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 33. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 34. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 35. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 36. Locatia, in centrul orasului aproape de multe atractii, baruri restaurante. Personalul foarte dragut. Micul dejun a fost bun si destul de variat.

 37. Amenajat frumos, dotat cu tot ce este necesar, comfortabil foarte curat.

 38. Totul!Panorama!!Apartamentul foarte confortabil,intim, foarte curat !!Excelent! Vom reveni cu plăcere!

 39. Excepțional, locația perfectă, o vedere frumoasă asupra orașului, foarte curat și îngrijit, gazda foarte primitoare.

 40. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 41. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 42. Super ne am simntit foarte bine ca de obicei….Anca Dabah

 43. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 44. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 45. Personalul este excelent!!Foarte prietenos si atent, incearca sa rezolve orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 46. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 47. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 48. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 49. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 50. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 51. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 52. locatia acceptabila, acces la transportul in comun aproape, Lidl aproape, taxiuri frecvente in zona, apartament curat, ingrijit, balcon mare, gazda cooperanta

 53. Apartament curat si modern Aproape de Iulius Mall Acces usor spre centru

 54. Apartamentul spațios, curat, aerisit. Raport calitate excelent

 55. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 56. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 57. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 58. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 59. Aproape de centru,de Iuliusmall si se ajunge rapjd si la aeroport

 60. Personalul foarte amabil, camera și tot hotelul curat și confortabil . Am sa revin cu plăcere din nou la acest hotel.

 61. Un plus pentru personalul amabil si micul dejun copios si gustos, curățenia de nota 9 i

 62. Am ramas absolut impresionata de restaurant, de-abia astept sa mai am drum prin Iasi doar ca sa mai mananc odata tartarul de vita 🙂 Camera foarte frumoasa, patul confortabil, este o alegere sigura de fiecare data cand sunt in Iasi.

 63. Toate serviciile și confortul excelent, recomand !

 64. Curatenia, amplasarea, căldură, suficientă apa calda, liniste, camera spatioasa

 65. Excelent , a fost totul perfect de la curățenie pana la poziția hotelului .

 66. Un hotel cu o amplasare excelenta, in centrul orasului, aproape de Piata si Muzeul Unirii, strada Lapusneanu, Biblioteca Centrala si alte locuri numai bune de vizitat.

 67. TOTUL AMPLASAREA, PERSONALUL FB PREGATIT SI ATENT(RECEPTIE SI RESTAURANT), CURATENIA SI MICUL DEJUN EXCELENT(TOTUL PROASPAT, GUSTOS SI DIVERSIFICAT) HOLUL DE LA INTRAREA IN HOTEL AMENAJAT SUPERB CU PERETI SI PANOURI TRAFORAJ IN NOTE TRADITIONALE FELICITARI ADMINISTRATORILOR! RECOMANDAM CU DRAGOSTE !

 68. Disponibilitatea angajatilor si varietatea micului dejun.

 69. Camera,locatia,micul dejun,spa, personalul.Atentia la micile detalii.Intr-un cuvant totul.

 70. Locatia excelenta foarte aproape de centru cu acces facil atat auto cat si pietonal.Totul la superlativ!

 71. Foarte curat,zona foarte buna( la 2 minute de Palas mall), apartamentul echipat cu toate utilitatile,ne-am simtit ca acasa..avand in vedere ca ne-am mai cazat in zona ,pentru noi a fost cea mai ok cazare 🙂 🤩🤩🤩🤩🤩

 72. Apartament amplasat foarte aproape de Palas, foarte calduros, curat si complet utilat, gazda foarte primitoare si draguta.Check in si check out rapid si fara complicatii.Recomand

 73. Mic dejun foarte bogat si pentru toate gusturile,parcare civilzata,personal amabil

 74. Privelistea(am avut camera dubla cu vedere la palat) a fost superba, atat ziua dar mai ales noaptea. Personalul a fost deosebit de amabil, micul dejun ok, pentru un hotel de 3 stele hotelul este foarte bun.

 75. A fost excelent. Locația, dotarea, masa și piscină sunt foarte bune.

 76. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 77. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 78. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 79. partament foarte curat si placut amenajat iar gazda foarte primitoare.

 80. Mi-a placut ca era un apartament nou, curat cu toate conditiile. Eu am stat la etajul 10, dar existau 2 lifturi noi! Panorama era nemaipomenita!

 81. Locația este centrală cu mall urile aproape, maxim 10minute de mers lejer la pas. Este super dotat apartamentul va puteți prepara mâncarea dorită, masina de spălat, fier de călcat. Super curat, super ok. Raport calitate FBN! Gazda este super de treaba!

 82. Recomand din toate celelalte puncte de vedere aceasta locație. 🙂 cele mai bune dulciuri

 83. Hotelul este frumos, curat, comfortabil si aproape de centru.

 84. Camere confortabile, amplasare la 2 minute de centrul vechi, mic dejun bogat și variat.

 85. Amplasarea.Zona centrala,poti vizita orasul fara a folosi transportul in comun

 86. Dupa check out am putut lasă bagajele la recepție, ceea ce a fost foarte bine.

 87. Hotelul este amplasat in centru, personalul amabil, corespunde pretului. Suntem multumite, mai revenim!

 88. Micul dejun este foarte consistent si diversificat, mancarea este foarte buna.

 89. Mancarea, curatenia si amabilitatea personalului. Serviciul de room service este ffff folositor. Amplasare centrala si serviciile spa + piscina. Toate in acelasi loc. Micul dejun ca de obicei a fost fff bun.

 90. Panoramic view-ul camerei a meritat din plin, iar mic dejunul, un deliciu.

 91. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 92. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 93. – Locatie centrala, apartament spatios, balcon, vedere superba. – Gazda extraordinar de amabila, sincer aveam de gand sa ofer o nota mai mica, ca si in alte locatii, amabilitatea gazdei pur si simplu nu ma lasa sa fac acest lucru.

 94. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 95. Hotelul este amplasat in centrul orasului intr-o locatie foarte comoda atit din punct de vedere de afaceri cit si personal. Hotelul dispune de piscina.

 96. Camerele cu vedere la palat au o prileliste minunata. Amplasat in centru.

 97. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 98. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 99. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 100. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 101. Personal amabil, amplasarea,aproape de Palatul Culturii, camere mari cu mobilier din lemn, mic dejun diversificat

 102. Din păcate am stat numai o noapte, fiind în tranzit. Personalul de nota 10. De la … parcare până la plecare, mi-au rezolvat toate solicitările, inclusiv micul dejun pe care l-am primit la pachet deoarece trebuia să plec la ora 07.00. Multumesc pentru ospitalitate și felicitări pentru profesionalism.

 103. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 104. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 105. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 106. Este pozitionat destul de aproape de Palace si Palatul Culturii. Este dotat cu tot ce este nevoie pentru sejur. Aranjat cu gust si foarte curat. Recomand cu incredere.

 107. Check in-ul si check out-ul s-a petrecut foarte usor. Gazda raspunde la orice intrebare aveti.

 108. Absolut totul, mai ales locatia, la 5 minute de Palas Mall.

 109. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 110. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 111. Amplasarea foarte aproape de centru, personalul foarte dragut si dispus sa te ajute in orice imprejurare, semnal bun la wi-fi, micul dejun foarte bun.

 112. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 113. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 114. Totul😊Atitudine, servicii, amplasare, oferte atractive

 115. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 116. Locatia este foarte buna, apartamentul este nou, mobilat cu gust, foarte curat. Este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, are parcare proprie ( ceea ce e foarte important intr-o zona foarte aglomerata).

 117. Cuarat, modern, aproape de palas mall, parcare, doamna care se ocupa de locatie. Am sa mai revin cu siguranta

 118. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 119. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 120. Locul unde se afla Hotelul este super si o sa ne mai intoarcem cu mare placere

 121. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 122. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 123. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 124. Curatenie atat in camera (tip studio) cat si in baie (un mare plus), pozitie relativ centrala (10 minute mers pe jos, fata de centru) apartament nou, mobilier nou. Gazda punctuala; amabil, cu bun simt, profesionist.

 125. Proprietarul e foarte amabil! Ne-am înțeles de minune. Apartamentul dotat cu tot ce trebuie – fier de călcat, uscător de păr, ceai, cafea etc. Curat și reparație în stare ca nou.

 126. Este pozitionat destul de aproape de Palace si Palatul Culturii. Este dotat cu tot ce este nevoie pentru sejur. Aranjat cu gust si foarte curat. Recomand cu incredere.

 127. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 128. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 129. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 130. personalul foarte amabil si a rezolvat toate lucruri care am cerut .

 131. Mic dejun excelent, personal amabil la receptie si mic dejun

 132. Amplasat central, multe obiective de interes in zona. Liniste, camera calduroasa, lenjerie curata si de calitate. Mic dejun bun, bogat, variat, preparate gustoase si proaspete. Se putea prepara cafea sau ceai in camera, ceea ce eu apreciez foarte mult.

 133. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 134. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 135. Cel mai mult mi-a placut linistea si amabilitatea personalului si cu siguranță am sa ma mai cazez aici mai ales ca vinndestul de des in Iași

 136. Prețul A fost cald în camera când am ajuns și în timpul nopții. Camera era aerisita.

 137. Curățenie și liniște. Căldură pe tot parcursul zilei.

 138. La struttura è molto accogliente, le stanze sono complete di tutto! Consigliato a tutti, anche perché molto vicino al centro!

 139. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 140. Privestistea face tot banii ! Raport ok pret calitate !

 141. Pozitia excelenta. Parcarea gratuita. Personal amabil. Mic dejun bun. Si privelistea din camera minunata.

 142. locatia hotelului e excelenta, chiar in centrul orasului.

 143. Locație buna, personalul foarte respectuos, hotel foarte curat și confortabil .

 144. Locatia centrala Mic dejun bun Personalul ok si dispus sa ajute

 145. Curat, nou, aproape de Palas, proprietar prietenos, toate facilitatile

 146. Am avut tot ce mi-a trebuit. Locatia perfecta. Revenim!

 147. Zona centrala, camera moderna si bine echipata, curatanie, parcare, apartament situat in bloc nou. Proprietarul Dl. Constantin este un om de nota 10 plus.

 148. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 149. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 150. Micul dejun a fost bogat si variat. Mi-a placut mult cofetaria si arhitectura hotelului.

 151. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 152. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 153. Amplasarea excelenta, curatenie , personal primitor, mic dejun foarte bun.

 154. A fost excelent!! Micul degun de excepție!!! Cu șampanie!!!!

 155. Mic dejun la nivel de excelenta, surprinzator, cu sampanie ca optiune, miros placut in camera, asternuturi impecabile, curatenie atent efectuata, personalul zambitor si la dispozitie, priveliste superba a orasului.

 156. Amplasarea hotelului , vederea de la restaurantul Panoramic situat la ultimul etaj, camera arată bine și este dotata cu tot ce trebuie.

 157. Locația, confortul camerelor dotările restaurantele proximitatea fata de Mall parcarea. Superb

 158. Amplasarea. Personalul amabil. Zona spa este super.

 159. micul dejun a fost excelent! sala de servire foarte faina

 160. Personal simpatic, spa excelent, mic dejun foarte bun, oferta de bilete si transfer la opera surprinzatoare si placuta

 161. Totul a fost asa cum este specificat pe Booking: mobilierul foarte bun, suprafata camera, curatenie, liniste, personal atent etc.

 162. Totul superlativ, generozitate, chiar o invitatie la opera gratuita.

 163. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 164. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 165. Micul dejun indestulator si foarte diversificat. Pozitie excelenta.

 166. Priveliștea minunată de la etajul 11. Cameră spațioasă. Totul.

 167. Breakfast-ul a fost nemaipomenit !! Iar receptionistele au o atitudine foarte prietenoasa si profesionala !

 168. Pat foarte confortabil si mare. Liniste. Curatenie. Camere mari. Caldura. Confort.

 169. Micul dejun nu este extraordinar. Cafeaua este OK! Parcare inclusa in fata hotelului!

 170. Personalul super profesionist…Hotelul foarte bine amplasat…Am avut camera la etajul 9…ocazie cu care m am putut bucura de o priveliste extraordinara a Iasului…Hotelul este curat…, mancarea diversificata…Totul a fost peste asteptari…

 171. Locatia e superba .Palatul culturii il poti vedea din mai multe unghiuri.Cazarea excelenta piscina la fel.Micul dejun foarte bun

 172. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 173. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 174. Amplasare este în regula, deoarece practic ești în zona centrală.

 175. M-am simtit ca acasa! Curat, vedere frumoasa, locatie buna.

 176. Foarte curat atat in camere cat si pe culoare, personal amabil.

 177. Amplasamentul, curățenia.și amabilitatea personalului.

 178. Micul dejun diversificat, de calitate. Personal politicos, instruit.

 179. Mic dejunul fabulos cu o varietate de produse. E foarte bine situat – 10 min plimbare pana la Palat si orice alta locatie din centru. Personalul mereu la dispozitie si orice cerere rezonabila este indeplinita in timp util. Wifi de calitate si puternic chiar si in camera.

 180. Locația centrală aproape de multe obiective turistice. Curat, liniște, parcare păzită. Produsele fără gluten la micul dejun pentru băiatul nostru a fost surpriza plăcută de care am avut parte.

 181. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 182. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 183. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 184. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 185. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 186. Totul, incepand cu dimensiunea si curatenia camerei si a baii si amabilitatea personalului. Si arata ca in pozele de pe site. Acum stiu unde stau cand mai vin la Iasi.

 187. 1. Serviciul spălătorie-călcătorie 2. Locatia 3. Aspectul vintage

 188. Locatia centrala, parcare in fata hotelului, personalul amabil, check in rapid, camera mare,

 189. Amplasarea in apropierea obiectivelor turistice , personalul amabil ,faptul ca are restaurant f bun ,cofetarie si patiserie cu terasa, micul dejun, curatenia si ca detine parcare

 190. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 191. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 192. Curatenie, baia mare, patul confortabil, caldura, liniste, domnisoara de la receptie foarte draguta. Am fost cazati in suita, perfect pentru o familie cu 2 copii. Recomandam cu drag! Raport pret-calitate foarte bun…

 193. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 194. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 195. Zona foarte buna,gazda foarte primitoare,apartament foarte confortabil.Raport excelent calitate-pret.Recomdand cu incredere!

 196. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 197. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 198. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 199. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 200. Locatie excelenta ,apartamentul foarte curat cu toate dotarile necesare , aproape de palas mall si palatul culturii ( 5 min de mers pe jos) ,gazda foarte amabila si draguta . De revenit cu siguranta !!!

 201. Apartamentul arata minunat , conditii10/10, zona foarte aproape de centru.

 202. Personalul foarte amabil, camera frumoasa și curata, mâncarea foarte buna, iar dulciurile delicioase.

 203. Hotelul este foarte bine amplasat, într-o clădire istorică, renovată cu mult bun gust și respectând moștenirea arhitecturală. Restaurantul și discount-ul pentru oaspeții cazați sunt două chestii foarte interesante și plăcute.

 204. Personalul foarte amabil, camera confortabila si frumos decorata, un hotel cu stil.

 205. Totul, am fost cu masina deci nu am tinut loc de locație, garaj subteran, camera mare si spatioasa, baie curata cu cada si tot ce trebuie, putina gălăgie noaptea de la tramvaie dar daca vii in alt oras, e clar ca seara pici lat de oboseala si adormi fara probleme.

 206. Camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil si amplasarea a fost optima (in apropiere de gara si la 20 – 30 de minute de mers pe jos fata de centru). In apropierea hotelului exista un supermarket si cateva restaurante.

 207. Curatenia, dotarile, locuri de parcare, market vis a vis

 208. Totul a fost la superlativ și peste așteptări! Am călătorit la Iași împreună cu socrii noștri și nu puteam alege o cazare mai buna. Apartamentul este spațios, utilat, iar saltelele de pe paturile din dormitoare sunt de foarte bună calitate. Mobila este moderna, totul miroase a curat și a nou. Cu siguranță vom reveni!

 209. Apartamentul este spatios, curat si are toate dotarile necesare. Zona in care se afla este foarte buna. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Cu siguranta o sa aleg acest apartament daca o sa am ocazia sa revin in Iasi.

 210. Apartament curat, mare, aproape de centrul civic, proprietari foarte prietenoși și amabili. Recomand cu caldura.

 211. Personalul foarte primitor, curatenie, liniste, foarte aproape de Iulius Mall Foarte bun raportul calitate-pret

 212. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 213. Curat, ingrijit si raportul calitate pret foarte bun.

 214. Apartamentul foarte curat, aproape de centru, amplasat intr o zona linistita.

 215. Locatie foarte buna aproape de Palas,, apartament spatios, frumos mobilat si confortabil, parcare libera la orice ora.

 216. Foarte frumos apartamentul, aranjat, cu un view minunat seara. Spațios, curat, nota 10 🙂

 217. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 218. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 219. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 220. Hotel ok pozitionat, camera pt familie suficient de mare, curatenie relativ ok (minus scurgerea de la dus!!), mic dejun bun, americano-international, dar si cu o tenta locala delicioasa (branza telemea, zacusca). Domnisoarele de la receptie placute si eficiente, la fel doamnele care aveau in grija masa de dimineata.

 221. Priveliștea minunată de la etajul 11. Cameră spațioasă. Totul.

 222. Breakfast-ul a fost nemaipomenit !! Iar receptionistele au o atitudine foarte prietenoasa si profesionala !

 223. Alexandra-mihaela mai 12, 2019 at 12:16 am

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 224. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 225. Personalul amabil, micul dejun destul de variat. Locatia excelenta

 226. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 227. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 228. Totul. Hotelul, camera, cofetaria, patiseria. O experienta minunata. Cu siguranta vom revenii.

 229. Mic dejun excellent. Personal extrem de amabil. Raportul pret/calitate f bun

 230. linistea, personalul , locatia, curatenia au fost ok

 231. Totul a fost minunat. Camera curata, baie curata, personal foarte amabil si zambitor. Restaurantul hotelului extraordinar. Recomand cu drag.

 232. Personalul, serviciile de receptie, curatenie si masa.

 233. Personalul foarte primitor, curatenie, liniste, foarte aproape de Iulius Mall Foarte bun raportul calitate-pret

 234. Confort si curatenie. Recomand acest hotel! Locatia ceva mai ascunsa, printre blocuri, dar langa Iulius Mall.

 235. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 236. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 237. – liniște – poziționare ( la 10 minute de mers pe jos față de atracțiile principale) – căldură tot timpul – curățenie – amabilitatea personalului – siguranță – condițiile oferite

 238. Locatia este una primitoare, luminoasa, Gazda saritoare si dornica sa ajute.

 239. Locatia buna aproape de Palas, persoana care se ocupa amabila sunt unicele plusuri din acest apartament.

 240. Unicul avantaj al apartamentului e locatia, e aproape de Palas Mall.

 241. Un complex minunat amplasat foarte bine in oraș. La 50m de un supermarket și o benzinarie. Totul arată ca in poze, foarte confortabil. Gazda extrem de primitoare, chiar a oferit detalii despre ceea ce putem vizita și unde sa mâncam sau sa bem un pahar de vin. Recomand cu plăcere aceasta unitate de cazare. Cu siguranța o sa ma întorc aici.

 242. Primire super ok, am avut posibilitatea de a-mi alege camera , curat totul . Personalul ok , dispus să imi ofere recomandări pentru a vizita orașul. Într-o scurtă frază pot zice : tot confortul de acasă. De aceea voi reveni aici data viitoare când ajung în oraș 😁

 243. Modul in care am fost primit si mai ales confortul oferit de catre acest regim hotelier , revin din nou luna asta in Tara si cred ca voi mai face o vizita , e un loc bun de liniste si un confort extrem pentru relaxare !

 244. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 245. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 246. Sala de mese este spatioasa si cocheta si micul dejun foarte variat. Restaurantul Panoramic are o priveliste superba asupra orasului si un frappe de inghetata foarte bun !

 247. Alexandra-mihaela mai 15, 2019 at 3:48 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 248. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 249. Personalul amabil, micul dejun destul de variat. Locatia excelenta

 250. Vin in interes de serviciu la Iasi de 3 ani si stau numai la acest hotel. Cred ca acest lucru spune tot.

 251. Curățenia. Camera spatioasa. Personal amabil. Parcarea

 252. Cazarea, micul dejun, personalul, excelent! Voi mai reveni.

 253. Maria-catalina mai 15, 2019 at 3:48 pm

  Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 254. -locatie buna, loc de joaca pentru copii, camere curate, personal foarte amabil, micul dejun a la carte foarte delicios, paturi confortabile

 255. O locatie foarte buna cu servicii de calitate. Mic dejun excelent. Meniul restaurantului este foarte bun

 256. Un complex minunat amplasat foarte bine in oraș. La 50m de un supermarket și o benzinarie. Totul arată ca in poze, foarte confortabil. Gazda extrem de primitoare, chiar a oferit detalii despre ceea ce putem vizita și unde sa mâncam sau sa bem un pahar de vin. Recomand cu plăcere aceasta unitate de cazare. Cu siguranța o sa ma întorc aici.

 257. Primire super ok, am avut posibilitatea de a-mi alege camera , curat totul . Personalul ok , dispus să imi ofere recomandări pentru a vizita orașul. Într-o scurtă frază pot zice : tot confortul de acasă. De aceea voi reveni aici data viitoare când ajung în oraș 😁

 258. Modul in care am fost primit si mai ales confortul oferit de catre acest regim hotelier , revin din nou luna asta in Tara si cred ca voi mai face o vizita , e un loc bun de liniste si un confort extrem pentru relaxare !

 259. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 260. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 261. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 262. Curatenie confort si oaspeti foarte amabili voi reveni de cate ori am ocazia

 263. A fost bine, liniște, ne-am simțit confortabil. Au o bucătărie complet utilată, chiar și mașină de spălat.

 264. Foarte linistit si frumos intr-un apartament curat si foarte frumoss

 265. Apartament in bloc nou, modern mobilat si utilat..Exista si parcare privata ingradita. .Proprietara a fost foarte amabila.Pozitionat aproape de centtru-maxim 2 km.

 266. Doar 15 min de centrul orasului. Gazda foarte discreta. Curat, nou, parcare

 267. Pozitionarea este ok , cel mai important este locul de parcare privat dar spatiu inghesuit pt manevre. In rest te bucuri de oras…

 268. Locația, mâncarea, personalul, curățenie – super ok

 269. Mic dejun foarte bun, camere curate si chiar daca am trecut locația la minus, fiind central esti foarte aproape de centru, de mall, si de multe terase.

 270. Amplasare perfecta pentru orice timp de sejur; Curatenie impecabila; Mic dejun foarte bun; Personal ireprosabil; Restaurant Panorama excelent;

 271. Amplasarea in centrul orasului il face foarte accesibil, chiar si fara masina. Chiar daca este in centru zgomotul orasului nu a fost o problema

 272. Alexandra-mihaela mai 24, 2019 at 10:49 pm

  Mic dejun bun , patul confortabil, curățenie, personal amabil. Amplasarea chiar lângă Palas este minunata.

 273. Profesionalismul personalului, curatenia, privelistea (recomand camerele cu vedere spre Palatul Culturii). Preturile sunt foarte accesibile atat la cazare cat si la masa. Micul dejun consta intr-un bufet suedez suficient de variat si de bine aprovizionat. Accesul gratuit la piscina. Super, super, super!

 274. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 275. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 276. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 277. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 278. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 279. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 280. Curățenia impecabila ,mirosul plăcut …total incomparabil cu alte locații ..

 281. Personalul foarte amabil , curatenia ,raportul calitate -pret super ! Recomand !

 282. Merita sa apelati la GLAM STUDIOS! Personalul este unul de exceptie, amplasarea centrala!

 283. Camere confortabile, zona buna, curat și mic dejun excelent!!!

 284. Totul a fost la superlativ. 10 cu felicitări! Mulțumim!

 285. Hotelul esta localizat la 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Cladirea este noua, Mobilierul si instalatiile sanitare sunt impecabile. Camerele sunt mari si silentioase, in ciuda faptului ca hotelul este situatl la o strada destul de circulata. Breakfastul este generos, iar staful, amabil si saritor. Am apreciat in mod special parcarea gratuita si sigura (la subsol). Desi este cotat cu *** conditiile pe care le ofera sunt sigur peste media hotelurilor din aceasta categorie (si nu doar din Romania)

 286. Mia făcut placere sa fiu cazat la hotel select. Foarte frumos hotel curat, personalul gentil și cordial camere frumos arredate curate si comode. Poziția excelente în centrul orașului.

 287. Locație superbă, personal amabil și receptiv, restaurantul cu bucate deosebite (creveți în sos de unt – excepțional). Parcare privată. Cu siguranță vom reveni.

 288. Atentia la detalii, amenajarea cu bun gust, confortul, curatenia, locatia excelenta.

 289. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 290. Personalul din receptie extraordinar, breakfast diversificat si bun.

 291. După nenumărate sunete către receptie am fost mutați la alt etaj unde nu se mai auzea gălăgia de la etajul 12… măcar am apucat sa dormim câteva ore

 292. Micul dejun, indestulat, mananci pe alese, produse proaspete si apetisante

 293. Locatia e foarte buna, arhitectura interioara este foarte interesanta

 294. Un loc foarte primitor , cu personal foarte drăguți și amabili , cu o servire ireproșabila .

 295. locatia e perfecta aproape de multe atractii turistice. Breakfast a fost ok

 296. Am sa revin de câte ori am ocazia aici Este un hotel splendid personalul foarte Prietenoși de la femeia de servici pina la Recepție superb mereu calzi prietenoși mâncarea foarte bună curățenie la piscina superb Recepția la hotel foarte prietenoși într-un cuvânt Mulțumesc frumos hotel internațional iasi 🥰😘🤝

 297. exelenta locatie, mic dejun foarte variat si gustos

 298. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 299. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 300. Amplasament aproape de obiectivele turistice Mic de bun consistent si gustos

 301. Zona este linistita,personalul hotelului foarte amabil,curatenie si confortul la superlativ.

 302. Super. Hotel foarte bin pentru cele 3 stele afisate.

 303. Camera este foarte spatioasa si curata. Mic dejun diversificat si cafeaua foarte buna. M-am simtit foarte bine aici. Cu siguranta daca voi mai avea deplasari la Iasi ma voi caza tot aici.

 304. Patul a fost foarte mare și salteaua odihnitoare,curățenia și micul dejun.

 305. Am fost la Iasi pentru: un concurs al fiicei mele, sa vizitam Palatul Culturii si apoi cateva cumparaturi. Locatia a fost perfecta din toate punctele de vedere. Hotelul isi merita pe deplin cele trei stele. Preturile au fost corecte pentru aceasta perioada. Camera tip suita junior este larga, cu un spatiu de birou si un birou generos, pozitionat in nisa de la fereastra. Si nu in ultimul rand parcarea cu bariera si pazita.

 306. Curățenia, personalul, micul dejun(cu o excepție :unele preparate calde erau reci)

 307. Personalul hotelului foarte ok. Mare plus pt servirea de la restaurant.

 308. Micul dejun a fost perfect. Locația nu este tocmai ideală, fiind amplasat într-o zonă destul de aglomerată și cu un grad de poluare destul de mare. Pădurea din spate în schimb oferă o priveliște foarte frumoasă.

 309. Camera, zona Spa, priveliștea, amplasarea, restaurantul, parcarea, totul impecabil.

 310. Mi-a placut tot!! Personal super de treaba si foarte de ajutor … hotelu amplasat aproape de centru ! Recomand cu incredere 👌

 311. Locația este buna, personalul a fost ok, vederea din camera a fost frumoasa. Cu toate acestea nu merita 4 stele.

 312. Priveliștea asupra orașului,camere mari si destul de confortabile.

 313. Locație excelenta, într-un oraș care arata mai bine decât multe din Europa. O parte din personal foarte amabil, contrastant cu cei care parca abia așteaptă sa scape de clienți…

 314. Locatie perfecta,chiar in centru,usor de ajuns pe jos la obiectivele turistice importante; personalul foarte amabil si dispus sa ajute rapid cu micile probleme ale unui calator aflat intr-un loc necunoscut

 315. Locul foarte central al hotelului Accesul ușor în toate directiile orasului

 316. Camera cu vedere la Palatul Culturi…panorama de noapte..spectaculoasa!

 317. Locatia a fost excelenta, iar privelistea , superba. Micul dejun, bogat , pe gustul tuturor.

 318. Mi-a plăcut absolut totul. Personalul receptiv și foarte primitor. În odaie era curat. Iar micul dejun gustos si diversificat

 319. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 320. Gazda amabila. Locatie excelenta si sigura, la aproximativ 700 de metri de Palatul Culturii. Exista parcare in spatele blocului. Priveliste frumoasa. Apartamentul este spatios si curat, perfect pentru sejurul unui cuplu.

 321. Apartamentul este situat aproape de centrul orașului și de Palas Mall. Este perfect pentru familii, fiind spațios, utilat și mobilat complet și modern. Administratorul ne-a oferit informații utile privind petrecerea timpului in orașul Iași, într – un mod cât mai plăcut.

 322. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 323. Mic dejun variat, personal amabil, camera mare si frumoasa.

 324. Amabilitatea personalului, amplasarea ultracentrală a hotelului, liniștea, micul dejun bogat.

 325. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 326. apartamentul este nou si bine ingrijit , curat , utilat , lenjeria este noua , dispune de parcare

 327. A fost totul superb. Iti era mila sa calci. Gazda a fost de nota 10+++

 328. Locatie buna, aproape de zonele centrale, wi-fi foarte bun, gazda a fost amabila, atmosfera faina si moderna, curatenie si pe hol si in camera, o cazare ideala pentru calatorie de afaceri sau altele.

 329. Cristina-maria iunie 7, 2019 at 6:22 pm

  Foarte multumiti de alegerea facuta! Raport calitate pret foarte bun!!

 330. Pretul este foarte Ok in comparatie cu restul orasului. Se ajunge repede in centru (5 minute de mers pe jos). Este ideal pentru cei care merg fără mașină.

 331. Locația excelentă, proprietara extrem de drăguță, condiții de cazare foarte bune. Mai rar asemenea oameni. Recomand tuturor!

 332. Locatia extraordinara, curatenie, nimic din ce ne-a trebuit nu a lipsit.

 333. Locație comoda, comunicare eficienta, condiții bune cu mici atenții ce te surprind plăcut.

 334. Locație buna, personal comunicativ și respectabil, camera curată și confortabila . Recomand .

 335. Amplasarea hotelului, confortul si designul camerei sunt excelente.

 336. personal ok…primire ok….camere ok…..recomand…

 337. Personal atent, mâncare gustoasă, terasă frumoasă

 338. A fost placut, personalul amabil, micul-dejun gustos. Locatia este frumoasa, cred ca vara ar fi tare fain sa iei micul-dejun sau cina pe terasa din spatele pensiunii. Oricum, design-ul pensiunii este tare placut.

 339. Ne-a placut foarte mult gradina din spate, camera spatioasa, patul confortabil.

 340. Foarte curat , camere spatioase si mâncare foarte buna.

 341. Curatenie, multa liniste si verdeata, camere spatioase cu mobilier superb si mancarea excelent de gustoasa si proaspata. Recomand!

 342. *personal amabil *camere curate *acces la piscină

 343. – Camerele foarte mari, spatioase si curate. – Personal foarte amabil – Patul comod si spatios (Pat matrimonial) – Curtea foarte ingrijita – Parcare privata – Amenajare cu gust

 344. Locatie relativ usor accesibila, camera foarte spatioasa, pat confortabil, wifi stabil si gazda amabila.

 345. Administratorul foarte amabil, camerele foarte spatioase, amplasarea pensiunii-la doar 5 minute de Iulius Mall.

 346. Amplasarea perfecta. Nici nu realizezi ca esti in oraș in jur pădure și in lac superb.

 347. locatia foarte aproape de aeroport, amabilitatea personalului, curatenia

 348. Un loc linistit departe de zgomotul cotidian. Pentru cei ce doresc asa ceva, locul este ideal.

 349. Proprietar foarte prietenos, curățenie, pat excelent si m-am odihnit foarte bine

 350. Camera si baia au fost curate si gazda foarte amabila.

 351. Curatenia, gazda foarte amabila, toate facilitatile de care ai nevoie

 352. Foarte amabil personalul, totul foarte drăguț și curat! Un mare mulțumesc!

 353. Parcarea la îndemână, recepția ospitalieră, camera și baia simple dar suficiente. Curate, bine încălzite și aerisite. Locația amplasată lângă Praktiker, Leroy Merlin, la cateva minute de mers pe jos de Iulius Mall, spalatorie auto în imediata vecinătate.

 354. Camera curata si pare a fi relativ nou renovat totul. Baia arata bine, uscator de par in dulap. Aparat de aer conditional aproape de pat. Camera dubla are o suprafata destul de buna.

 355. Locatie superba, posibilitatea de a efectua multe activitati.

 356. A fost un weekend ca în povești!Mâncare f gustoasă,😘😘😘

 357. -privelistea absolut minunata -tot complexul arata superb, un cadru natural foarte frumos -casutele sunt perfect pozitionate pt panorama, sunt moderne si foarte curate

 358. Cel mai bun hotel sa stai in Iasi. Esti practic in centrul orasului. Mic dejun diversificat si un restaurant spatios.

 359. Curățenia și micul dejun au fost in regulă. Mulțumim

 360. Personal amabil, camerele mobilate frumos, in culori calde, pozitia hotelului favorabila, mic dejun ok.

 361. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 362. Locatie foarte curata si intr-o zona linistita, persoana de contact foarte ok, cu care poti discuta ce nelamuriri/probleme ai. Bucataria foarte ok utilata, noi am fost o familie cu copil de 1 an si a fost exact ce trebuie pentru noi. Pe o raza de 10 minute de mers pe jos sunt toate supermarket-urile de care ai nevoie, iar palatul culturii este la 20-25 de minute de mers pe jos. Statia de transport in comun este la aprox 5 minute de mers pe jos.

 363. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 364. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 365. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 366. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 367. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 368. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 369. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 370. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 371. Pozitionarea hotelului in raport cu centrul orasului, curatenia si faptul ca am putut parca langa hotel.

 372. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 373. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 374. Apartamentul este bine pozitionat, curat si cochet.

 375. Curatenia. Locația. Apartamentul in sine foarte drăguț amenajat.

 376. Cel mai bun hotel sa stai in Iasi. Esti practic in centrul orasului. Mic dejun diversificat si un restaurant spatios.

 377. Curățenia și micul dejun au fost in regulă. Mulțumim

 378. Personal amabil, camerele mobilate frumos, in culori calde, pozitia hotelului favorabila, mic dejun ok.

 379. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 380. Locatie foarte curata si intr-o zona linistita, persoana de contact foarte ok, cu care poti discuta ce nelamuriri/probleme ai. Bucataria foarte ok utilata, noi am fost o familie cu copil de 1 an si a fost exact ce trebuie pentru noi. Pe o raza de 10 minute de mers pe jos sunt toate supermarket-urile de care ai nevoie, iar palatul culturii este la 20-25 de minute de mers pe jos. Statia de transport in comun este la aprox 5 minute de mers pe jos.

 381. Extrem de curat, foarte bine pozitionat, atat pentru cei care vor sa viziteze centrul, cat si pentru cei care vor sa ajunga la aeroport. Si, nu in ultimul rand, gazde tare primitoare. Recomand din tot sufletul!!

 382. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 383. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 384. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 385. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 386. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 387. Apartament curat, foarte bine amplasat, la cateva minute de mers pe jos de Palas Mall si Palatul Culturii, loc de parcare chiar la intrare

 388. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 389. Pozitionarea hotelului in raport cu centrul orasului, curatenia si faptul ca am putut parca langa hotel.

 390. Central, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

 391. Gazda doarte drâguță și înțelegătoare. Amplasarea perfectă pentru noi a fost, la 5 min pe jos până la Palas Mall.

 392. Apartamentul este bine pozitionat, curat si cochet.

 393. Curatenia. Locația. Apartamentul in sine foarte drăguț amenajat.

 394. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 395. 1.Amabilitatea personalului de la receptie. 2.Camere curate,personalul care se ocupă de curățenie amabil. 3.Dotare corespunzătoare, conforma clasificarii. 4.Amplasarea fata de principalele obiective,excelenta.

 396. Panorama de la etajul 9 și de la restaurantul de la etajul 12.

 397. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 398. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 399. Priveliștea către Palatul Culturii pt care am achitat în plus bani și apoi salteaua pe care am ‘dormit’.

 400. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 401. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 402. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 403. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 404. locația este super centrală, destul de liniștită ,

 405. Micul dejun foarte bun, cam de 5 stele, recomand micul dejun în această locație. Amplasarea centrală, pentru a te plimba, poți merge la pas, nu e nevoie de a lua mașina. Personalul este foarte amabil și primitor. Aerul condiționat mergea bine și l-am folosit destul de mult.

 406. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 407. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 408. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 409. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 410. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 411. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 412. Foarte buna locatia… amplasare excelenta, curat si placut. Suficient spatiu pentru bagaje si utilitati tot ce trebuie … mi-a placut !

 413. O locatie moderna, practica, calduroasa care iti ofera tot ce ai nevoie pentru o mini-vacanta!recomand cu caldura!

 414. Totul arată excelent, condiții de lux! 😁 Iar gazdele super primitoare!

 415. Totul a fost minunat: confort, servicii la superlativ, mic dejun copios pentru gurmanzi, poziționat central.

 416. Amplasarea buna, mic dejun bogat si bun. Patul tare pentru gustul meu. Camera curata, totul arata ok.

 417. Super personal, foarte amabil, curățenia și confortul a fost de nota 10. Restaurantul panoramic a fost superb… iar bucătarul trebuie premiat, cu coroniță! Mâncarea, un deliciu. Ne-am simțit minunat! Mulțumim!

 418. LOCATIA ESTE MAGNFICA, CU VEDERE LA PALATUL CULTURII SI APROAPE DE RESTAURANTE SI BARURI DIN JURUL ACESTUIA. GRADINA DIN SPATELE PALATULUI ESTE SPLENDIDA! DE ASEMENEA APROPIEREA DE MALL A FOST BENEFICA IN ZILELE TORIDE. MA TEMEAM DE COMENTARIILE UNORA CA ESTE UN HOTEL VECHI, HOLUL NEAMENAJAT, ETC, ACESTEA NU AU MAI CONTAT VAZAND CURATENIA DIN CAMERA, AERUL CONDITIONAT PE CARE CAMERISTELE IL LASAU PORNIT CA SA GASIM RECE LA INTOARCERE, TOT PERSONALUL BINEVOITOR. RECOMAND CAMERELE CU VEDERE LA PALAT, RAPORT CALITATE-PRET EXCELENT!

 419. Camera mare (40mp), spatioasa, vedere a orasului, et 12. Amplasat central langa Palat si Palas Mall.

 420. Mobilierul, baia, spatiul in camera, localizarea in oras – foarte ok

 421. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 422. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 423. Locație bună, priveliște frumoasă, apartament frumos, modern si curat.

 424. Locatia este excelenta, camera cu aer conditionat, baia curata , lenjeria curata

 425. Doar amplasarea hotelului. In rest jalnic. Scump pentru un hotel comunist. Nimic nu functiona. Nu recomand!!!!!!

 426. Locatie perfecta, in centrul Iasului. Mic dejun gustos.

 427. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 428. Foare curat și modern! Recomand cu toată încrederea

 429. Apartamentul este situat foarte aproape de PalasMall şi Palatul Culturii. Totul a fost perfect, neapărat vom reveni! Recomand din plăcere şi cu mare încredere.

 430. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 431. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 432. Hotel elegant, foarte bine plasat, mic dejun bun, cameră dublă confortabilă, programe TV variate, personal deosebit de amabil, curățenie desăvârșită menținută zilnic cu atenție.

 433. Curat,aproape de centru si de mall,micul dejun bun,personal amabil,recomand !!!

 434. 1. Amplasarea -hotelul este situat exact lângă Palatul Culturii 2. Confortul și curățenia camerelor In principiu se observa standardele impuse de brand.

 435. Mic dejun excelent.Locatie foarte buna,ultracentrala.

 436. Locația e de vis..curatenia la ea acasă…mic dejun foarte gustos și variat. Recomand cu încredere!

 437. Amplasarea foarte buna, la distanță de mers pe jos de marea majoritate a atractiilor turistice, camera spatiioasa, modern mobilată și curată, personal foarte amabil. Am mai fost si ne vom întoarce!Daca

 438. Poziţie optimă în Piaţa Unirii, aproape de zona pietonală, cu parcare subterană inclusă. Personalul foarte amabil, nu am avut nimic de reproşat. Am stat într-o suită cu 1 dormitor, care, spre surpriza noastră, a avut 2 băi, foarte confortabil! Micul dejun bogat şi variat, iar piscina şi centrul spa curate şi bine organizate.

 439. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 440. Amazing place for the money we paid. It was so comfy and cozy. Everything we needed was there. Extremely clean and just 10 min walking to Palas Mall and all the nice pubs and restaurants. I would strongly recommend this to a friend.

 441. It looks just like in photos, really nice and cosy studio, also very clean. The self-check-in really helped us a lot and also the host tried to be helpful with everything.

 442. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 443. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 444. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 445. Apartamentul este situat foarte aproape de Palas Mall si Palatul Culturii, totul a fost perfect, locație excelentă, curat, modern cu tot ce este nevoie, gazda extrem de amabila. Recomand cu caldura!

 446. Totul…locația f aproape de centru,de Pallas Mall,de palatul Culturii,10 minute de mers pe jos,am avut tot confortul,zona liniștită,dotări în bucătărie,curățenie,liniște!

 447. Curățenie exemplară , modern , dotări complete . O sa revin cu mare drag .

 448. amplasat chiar in centrul orasului, f aproape de mitropolie, palatul culturii, palace.

 449. Personalul este foarte primitor si m-a ajutat cu orice informatie sau doleanta. Mare plus locurile de parcare ale hotelului, in centrul Iasiului este o mica problema cu parcarea.

 450. Lenjeria curată, Tv LCD bun (diagonală 108 cm), apă caldă, sistem de închidere a ușii cu card (la fel și cel electric) și cam atât!

 451. -pozitionat in centrul orasului , aproape de toate fscilitatile – gazda foarte amabila si flexibila –

 452. Aproape de centrul orasului, curat, utilat, amabilitate si promptitudine gazda.

 453. Poziționarea este perfectă iar gazda extrem de primitoare și plăcută! Aerul condiționat a fost un real ajutor!

 454. Locatia – chiar in centru ,obiective turistive foarte aproape

 455. Am apreciat foatte mult faptul ca am fost primită mai devreme decat ora la care se făcea check.inul.Va multumesc !

 456. Curatenia a fost impecabila. Sunt suficiente ustensile incat chiar sa poti gati ceva. Locatia e aproape de Palatul Culturii si mall.

 457. Locație, personal, ambianță, facilități, curățenie, mic dejun. Felicitări întregii echipe Hotel Select ! Restaurantul și cofetăria Select sunt excelente.

 458. Totul la superlativ! Recomandam acest hotel. Mulțumim pentru tot.

 459. Locatie buna, aproape de centru, locuri de parcare asigurate prin rezervare, staff-ul amabil

 460. Locația e de vis..curatenia la ea acasă…mic dejun foarte gustos și variat. Recomand cu încredere!

 461. Amplasarea foarte buna, la distanță de mers pe jos de marea majoritate a atractiilor turistice, camera spatiioasa, modern mobilată și curată, personal foarte amabil. Am mai fost si ne vom întoarce!Daca

 462. Poziţie optimă în Piaţa Unirii, aproape de zona pietonală, cu parcare subterană inclusă. Personalul foarte amabil, nu am avut nimic de reproşat. Am stat într-o suită cu 1 dormitor, care, spre surpriza noastră, a avut 2 băi, foarte confortabil! Micul dejun bogat şi variat, iar piscina şi centrul spa curate şi bine organizate.

 463. Mi-a placut zona unde este amplasata locatia, curatenia si amabilitatea personalului.

 464. Amplasarea in zona centrala,in parcul din fata teatrului .Camera curata ,cu mobilier din lemn,cu balcon si vedere spre parc

 465. Locati excelanta, micul dejun indestulator si variat, cafeaua – foarte, foarte buna. Personalul – asa cum trebuie. Restaurantul servea mancaruri variate la preturi modice. Curatenia – la ordinea zilei. O sa revin la acest hotel.

 466. Super confortabil patul, camera mare si frumoasa ,priveliște plăcută

 467. Locație buna, iar mirosul teilor din fata hotelului era o nebunie… 😄

 468. Priveliștea, liniștea, curățenia…personalul foarte amabil…totul a fost minunat…tin sa specific ca am pregatit camera pentru viitori mire si mireasă…iar totul a iesit superb

 469. Locatia – e aproape de restaurantul Panoramic :). Este la cca. 15 minute de mers de Palatul Culturii.

 470. Masa de dimineață a fost ofertantă si gustoasă. Poziționarea excelentă a hotelului, fix in centru, intr o zonă ce permite accesul rapid către principalele atracții din Iași.

 471. Locația, camera spațioasă și rapiditatea cu care s-a soluționat ce am solicitat!

 472. Curățenie, liniște, acces facil la centrul orașului, personal ospitalier și amabil!

 473. Aceasta vila este situata în apropierea Mitropoliei (Sf Paraschiva), în spatele Catedralei catolice, cam la 5 minute de mers pe jos de ambele obiective. Camerele par proaspăt renovate și au mobilier nou; este curat în toată locația, iar descrierea este conformă cu fotografiile de pe site. Recepția este deschisa non-stop, iar personalul este amabil. Camera 8, situata la etaj, este luminoasa și are dus cu hidromasaj.

 474. Amplasarea intr-o zona linistita si destul de aproape de str. Stefan cel Mare, aprox. 5 minute de mers pe jos. Curatenia. Personalul amabil.

 475. Mic dejun foarte bun si variat, amplasarea hotelului care ofera o imagine superba a orasului si aproape de centrele comerciale.

 476. Priveliște foarte frumoasă, condiții foarte bune, mâncarea gustoasă.

 477. Locatia, asternuturile si prosoapele foarte curate, personalul foarte amabil.

 478. Camera spatioasa, curatenie impecabila, mic dejun bun. Preparatele servite la restaurantul hotelului excelente.

 479. Atmosfera ok in incinta hotelului, s-a investit un pic, panorama de la et.9

 480. Confortabil, elegant, curat, personal bine instruit.

 481. Locatie excelenta, aproape de aeroport dar si de centrul orasului, mancare excelenta. Gradina interioara foarte frumoasa si multa liniste! Mesajele primitoare gasite in camera au completat atmosfera perfecta! Felicitari!!!!

 482. Camera foarte curata, bine dotata. Balconul cu vedere la gradina Terasa restaurantului si gradina Mancarea foarte buna la restaurant Staff-ul foarte amabil

 483. Foarte amabil personalul. Am primit micul dejun la pachet, fiind un check out early.

 484. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 485. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 486. Locația excelentă. Personalul foarte drăguț. Curat.

 487. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 488. locatia este la 5 minute de mers pe jos de Palas Mall si max. 10 minute de intrarea in Palatul culturii si foarte aproape de obiectivele istorice importante.

 489. Nimic de reprosat. Foarte aproape de mall si muzee, apartamentul curat, aerisit, zona linistita.

 490. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 491. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 492. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 493. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 494. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 495. Great location, super close to the city centre. Very clean. Communication with the owner was very easy and they were flexible regarding the check out.

 496. Pentru o vacanta reusita este locul ideal, apartamentul utilat cu tot ce este nevoie, curatenie si foarte aproape de centru, recomand cu incredere

 497. Personalul 10,comfort 10,locatia 10,totul este super!

 498. Absolut superb! Un apartament extraordinar de modern si curat cu o priveliste mirifica asupra orasului, de unde noaptea se vede Palatul de Cultura

 499. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 500. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 501. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 502. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 503. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 504. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 505. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 506. Gazda, Locatia, camera, baia sunt curate, perfect utilate.

 507. Camera curată, dotata bine pentru un sejur de 3-4 zile,locația foarte buna față de punctele de inters din oraș.

 508. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 509. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 510. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 511. Pozitionarea in centru.privelistea catre Palatul Culturii

 512. Am fost foarte impresionat de acest hotel, si la sigur ca voi reveni

 513. Locație foarte bună, recomand camerele cu vedere spre palat – vederea este superbă.

 514. Sejurul a fost fara mic dejun. Apartamentul a fost peste asteptarile noastre, curat, nu a lipsit nimic care sa nu ne faca un sejur excelent. Te simti ca acasa. Am avut totul la dispozitie, pozitie excelenta, aproape de gara, comunicare foarte buna cu personalul care s-a ocupat de cazare. Recomand tuturor celor care cauta cazare in Iasi.

 515. Zona, curățenia din apartament si amenajarea acestuia. Cu siguranta voi mai reveni.

 516. Super priveliștea, liniște, confortabil, toate la superlativ.

 517. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 518. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 519. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 520. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 521. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 522. Poziționarea hotelului și amabilitatea personalului…

 523. Am avut asa cum mi/am dorit fier de calcat si uscator de par, camera a fost luminoasa si curata.

 524. Apa de la dus balteste pe podea,miros greu de suportat dela baie,apa de la wc nu ajunge sa curete toaleta.

 525. Curatenia si domnul care a vorbit foarte frumos in legatura cu cheile

 526. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 527. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 528. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 529. Micul dejun bogat, variat iar locatia este minunata!

 530. Camera curata ,eleganta . Hotel nou , mic dejun variat. Recomand cu căldură.

 531. curat, dotari bune, mic dejun variat, personal amabil

 532. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 533. Croissantul foarte bun , cald. Clima ok, schimbul de prosoape ok. Personalul prompt , nu am reusit sa deschid canapeaua extensibila iar in 5 minute dupa un telefon la receptie o camerista a venit si a rezolvat situatia. In restaurant foarte curat , personalul atent la detalii.Felicitari

 534. Locația, facilitățile, piscina cu spa și saună, micul dejun și bineînțeles personalul. Deosebiți, și le mulțumesc pentru răbdare și amabilitate.

 535. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 536. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 537. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 538. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 539. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 540. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 541. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 542. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 543. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 544. Am avut la dispoziție absolut orice comfort, de la zahar pentru ceai pana la foarfecă din dulap și plasturi pentru orice eventualitate

 545. Personalul 10! Confortul 10!curatenie 10! Locatia 10!

 546. Totul la superlativ. Recomand aproape de centru , curat si foarte confortabil.

 547. locatia este superba, micul dejun absolut decent, parcare disponibila la proprietate la un pret modic

 548. Imi place in general acest hotel, are o pozitie excelenta. Ne-a intristat ca anul acesta locurile de parcare au trebuit platite. Micul dejun a fost bun, diversificat.

 549. Locație liniștită ,camerele sunt curate iar personalul drăguț , a ajutat cu toate informatiile necesare.recomand cu drag!

 550. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 551. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 552. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 553. Locație perfecta. Preț bun. Revin cu drag data viitoare.

 554. Utilata si mobilata cu gust,facilitati bune,locatie centrala.

 555. Locatie foarte buna, 5 minute pe jos de centru, apartamentul foarte spatios, complet utilat modern.

 556. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 557. Totul este la nivelul asteptarilor, personalul foarte dragut, mancarea la micul-dejurn este excelenta, locatia este foarte ok, un plus ar fi valet parking, la nivelul acesta asa ar fi normal.

 558. Mic dejun divin, personal amabil și politicos, atmosfera plăcută, poziționare excelentă

 559. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 560. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 561. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 562. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 563. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 564. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 565. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 566. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 567. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 568. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 569. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 570. Bine plasat, central, aproape de majoritatea obiectivelor. Atmosfera placuta si calduroasa. Linistit, odihnitor.

 571. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 572. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 573. Nu este prima data cand am stat la CityLife Apartments si m-as intoarce aici ori de cate ori voi avea ocazia. Apartamentul este la fel de frumos si de ingrijit, extraordinar de curat, lenjeriile sunt de buna calitate, patul este confortabil, totul este decorat cu foarte mult bun gust. Mult mai frumos in realitate decat in poze. Tin sa felicit personalul pentru modul in care isi trateaza clientii, din momentul in care se face rezervarea pana dupa check out. Pretul este mic pentru ceea ce ofera aceste apartamente, aflate in buricul targului. Dupa parerea mea, cei mai buni din oras.

 574. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 575. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 576. Amplasarea centrala, locul de parcare asigurat, camera curata, confortabila, personalul amabil.

 577. Mic dejun copios. Personal foarte amabil. Amplasare foarte bună.

 578. Locația,liniștea ,mic dejun bun si variat,wifi foarte bun,personal amabil si profesionist.

 579. Serviciile, amplasamentul hotelului, amabilitatea personalului, menu-ul (micul dejun), designul-ornamentatile interioare.

 580. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 581. Micul dejun superb Restaurantul Panoramic Parcarea amplasată comod

 582. Camera spatioasa si curata, vedere placuta. Micul dejun prospat si diversificat. Pret convenabil pentru parcarea subterana.

 583. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 584. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 585. Liniște, curat, atmosferă primitoare, oameni drăguți, condiții mai mult decât decente.

 586. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 587. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 588. Doar locația a fost conform așteptărilor, în rest este un hotel prea scump pentru felul “prafuit” în care arată.

 589. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 590. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 591. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 592. Confortabil patul,distanta față de centrul orasului.

 593. Locatia, aerul comditionat, masina de spalat rufe si uscatorul de par, ca si raportul bun calitate-pret

 594. Locatie intro zona linistita. Loc de parcare pe strada fara probleme.

 595. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 596. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 597. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 598. Mic dejun copios. Personal foarte amabil. Amplasare foarte bună.

 599. Locația,liniștea ,mic dejun bun si variat,wifi foarte bun,personal amabil si profesionist.

 600. Serviciile, amplasamentul hotelului, amabilitatea personalului, menu-ul (micul dejun), designul-ornamentatile interioare.

 601. Locația buna, in apropiere de Iulius mall. Palas și Kauffland. Camerele curate. Personalul foarte amabil.

 602. Personal amabil Cafea, vin, suc erau la recepție (contra cost) Acceptă animale de companie.

 603. Receptia deschisa in permanenta. Totul foarte curat, miros placut in camera.

 604. Mic dejun excelent, locatie perfecta, oras minunat.

 605. Patul a fost confortabil,micul dejun excelent,totul impecabil!Poate

 606. Privelistea din camera Personal ff amabil Micul dejun

 607. Mic dejun nu am avut asigurat. Locația depășește așteptările, are aproape tot ce-ți dorești și este foarte curat.

 608. Apartament bine dotat, neapărat voi reveni la el, în apropierea parcurilor, o zonă liniștită, în timp scurt poți ajunge în centrul orașului, ideal pentru familii cu copii, gazda foarte primitoare și amabilă

 609. Great location, very close to good restaurants, beautiful parks, shopping, but very quiet and relaxing after a busy day. Comfortable bed, the kichen is equiped with everything you need. The apartment has modern furniture, comfortable and everything is very , very clean.

 610. Curățenie desăvârșită, locație centrală, dotată cu tot ceea ce ai nevoie, inclusiv atențiile din partea casei, mobilier nou, modern, raport calitate-preț excelent. Informațiile furnizate de către Doamna Simona ne-au ajutat. Cu siguranță, vom reveni. Vă mulțumim!

 611. O cazare bine amplasata pentru a vizita orasul sau pentru a merge la cumparaturi.Cel mai mare mall si cea mai frumoasa zona de distractie si relaxare se afla la 2-3 minute de mers pe jos. Curatenia este la loc de cinste,gazda este o persoana foarte draguta si dispusa sa ofere informatii privind zona si orasul.Din partea casei am primit o sticla cu vin, sucuri,apa si dulciuri,iar in dulap aveam cafea si zahar.

 612. A fost o experiență foarte bună, totul a fost exact cum ne-am așteptat să fie, oameni corecți și punctuali. Mulțumim pentru tot și cu siguranță vom reveni! Merită mult mai mult de 5 *

 613. Locatie, curatenia, comunicarea cu proprietarul, totul a fost perfect! Am fost cazati fara probleme, desi am ajuns dupa 21:00. Apartamentul este extraordinar, mult peste asteptari, incepind cu curatenia si terminind cu dotarile. Cadoul de bun venit a fost super-apreciat. Daca revenim in Iasi, aceasta locatie este prima alegere!

 614. Gazda foarte amabila si primitoare, locatia excelenta si echipata foarte bine. Recomand

 615. Proprietarii au fost promti, amabili si am fost deosebit de impresionat de cadoul oferit oaspetilor. Locatia este amplasata la mica distanta de aeroport si centru intr-o zona cu verdeata si liniste. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat, bucataria utilata. Totul a fost perfect.

 616. Arata superb daca realizezi ca de fapt e un fost hotel comunist. Altele, cu istoric similar, arata deplorabil.

 617. Micul dejun foarte bun, de fiecare dată când descoperim ceva nou. Locaţia excelentă.

 618. Camera frumoasă, curată, spațioasă. Personal amabil, mic dejun excelent.

 619. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 620. Curățenia, amabilitatea pers de la recepție. Cu alte persoane nu am întrat în contact

 621. Locatie perfecta , parcare gratuita , mic dejun bun .

 622. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 623. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 624. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 625. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 626. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 627. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 628. Locatia centrala, personal amabil, camera mare, mic dejun foarte bun, proaspat si variat, peste nivelul asteptat.

 629. Locatie excelenta, personalul foarte amabil, mic dejun bogat.

 630. Locația excelentă, în centrul orasului. Prețul foarte bun. Micul dejun este suficient.

 631. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 632. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 633. Mic dejun super bun si diversificat,iar personalul amabil

 634. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 635. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 636. Gazda foarte deschisă, ne a oferit indicații pentru a vizita orașul, s a asigurat ca ne simțim bine fără a deranja. Proprietatea este intr o zona liniștita, foarte aproape de centru, se poate merge pe jos câteva minute. Foarte curat, extrem de confortabil, ideal pentru 2 persoane.

 637. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 638. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 639. Amplasare hotelului, arhitectura,personalul f dragut si amabil, camerele curate

 640. micul dejun era compromis de maioneza prezenta in toate saladele.

 641. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 642. Locația excelentă, chiar în Piața Unirii foarte aproape de obiectivele turistice, cafenele și restaurante, mijloacele de transport. Lenjeriile curate, curățenia zilnică. Personalul amabil. Semnal wi-fi foarte bun.

 643. Micul dejun foarte bun, personalul decent , pozitia hotelului excelenta.

 644. Micul dejun super bun, variat, are de toate, calitate de nota zece. Locatia foarte buna.

 645. Amplasarea apropiată de centru. Micul dejun f gustos. Centrul spa

 646. Sociabilitate personalului, mic dejun bun, preparatele sunt proaspete

 647. Micul dejun bun, dar se poate si mai bun cu bunavointa si imaginatie.

 648. Mic dejun bun, am mai fost aici și știam la ce să mă aștept. Complexul Palas e la doi pași. Locația este excelentă, se poate ajunge ușor oriunde în oraș. Stația de tramvai este lângă hotel, există automat de bilete vizavi. Zona istorică foarte interesantă, obiective turistice diverse, în general foarte bine întreținute. Recomand cu mare drag. Circulați pe jos și admirați, aveți ce.

 649. Apartamentul este foarte frumos amenajat, foarte luminos, calduros si iti da o stare de bine inca de la intrare. Cladirea este aproape de Pallas, respectiv Palatul Culturii, am mers doar pe jos, chiar si seara, fiind o zona bine iluminata. Propietarii au fost foarte ok.

 650. Curățenia perfectă, locația centrală, gazdele extraordinar de amabile, condiții mai bune decât la hotel.

 651. Absolut totul a fost minunat,peste asteptari..merita

 652. Gazda este foarte primitoare. Apartamentul curat si aproape de Palatul culturii si Palas Mall. Se afla la etajul 10 si ai priveliște frumosa.

 653. Am stat intr-o camera dublă și a fost foarte curat. Am dispus de toate facilitățile (de la fier și masă de călcat, la veselă, aspirator și până la cuptor cu microunde) ceea ce întotdeauna este un plus foarte mare. Am fost aproape de Palatul Culturii și de Palas Mall chiar și mergând pe jos. Gazda a fost prietenoasă și ne-a dat toate indicatiile necesare pentru un sejur plăcut.

 654. Locația este foarte aproape de Palatul Culturii, o zonă liniștită. Apartament modern si curat. Cu siguranta o sa revenim!

 655. Stefan de la receptie exceptional ! Locatia excelenta .

 656. Locația amplasata aproape de obiectivele turistice

 657. Pozitia hotelului este excelenta, Palatul Culturii si Palas Mall fiind la o aruncatura de bat. Parcarea, desi un pic cam mica e cu bariera si paza. Micul dejun destul de diversificat si bun. In hotel au fost 4 petreceri si totusi a fost foarte liniste, chiar nu ne-am asteptat la atata liniste. Patul a fost foarte confortabil, cu o saltea de aprox 30cm din spuma. Personalul foarte amabil. Linistit si eficace. A fost prima oara cand m-am cazat la un hotel Ramada, dar in viitor o sa am in vedere acest lant hotelier.

 658. Spatiul e conform pozelor de pe booking iar gazda o persoana minunata, atenta la detalii. Servicii care pot multumi si un client exigent!

 659. Totul a fost perfect…din punctul.meu de vedere aceasta locație merita nota 10+

 660. Amplasare apartamentului foarte aproape de zona mea de interes. Este la 2 pasi de Copou si Gradina Botanica, supermaket in imediata apropiere. Apartament nou amplasat intr-un complex rezidential modern. Apartament f curat cu lenjerii de calitate.

 661. Design-ul interior si arhitectura, locatia , micul dejun, restaurantul excelent, cofetaria si terasa ademenitoare.

 662. Totul a fost excelent. Confortul camerei, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun – toate la superlativ.

 663. Micul dejun a fost foarte bun, am avut incredere si am mancat impreuna cu copilul nostru de 1 an si 7 luni.

 664. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 665. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 666. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 667. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 668. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 669. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 670. Luxul frumos gândit, serviciile promise și oferite la o calitate înaltă

 671. Micul dejun foarte bun,bogat,diversificat,gustos. Locatia este moderna,curata,izolata fonic.

 672. Camerele foarte spatioasa, o macheta pufoasa pe jos, totul nou si foarte curat. Micul dejun excelent!

 673. Sejurul a fost foarte plăcut! Mulțumim gazdelor. Plecăciuni!

 674. Personal amabil, curatenie, amplasare, confort, loc de parcare.

 675. Totul la superlativ! Este un hotel curat, cald prin confortul oferit, într-o zonă linistită, cu personal de serios și de încredere. ❤

 676. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 677. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 678. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 679. curatenia,mobilierul,amabilitatea uneia dintre receptionere

 680. E bine, dar se aude gălăgie de la mașinile de sub geam.

 681. Foarte curat , camere spatioase si mâncare foarte buna.

 682. Locatie foarte aproape de campus ceea ce reprezinta un mare avantaj.

 683. Camera spatioasa ,dar asa zisa ,,destul de penttru un pat Matrionial!

 684. Locatie buna, personal ok, curatenie in camera, insa paturile nu au fost confortabile, nici cel matrimonial, nici canapeaua. Raport pret/calitate bun.

 685. Amplasarea fata de obiectivele de interes cultural. Liniștea-nu era trafic pe străduțele din jurul hotelului. Pat confortabil.

 686. Locatia, camera, personalul, mancarea. Este un hotel la care am revenit cu drag si la care vom mai reveni si anul urmator.

 687. Mi-a placut sincer stilul hotelului; hotelul este amplasat intr-o frumoasa cladire istorica, iar camera si-a pastrat farmecul de altatata, plus imbunatatiri modern; restaurantul este foarte frumos, curat, iar la micul dejul poti sa alegi din meniu varianta pe care doresti sa o servesti si ai multe variante. Amplasarea este foarte buna, iar in fata hotelului este o parcare foarte mare

 688. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 689. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 690. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 691. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 692. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 693. Locatie,imprejurimi ,istorie si oameni primitori !!

 694. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 695. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 696. A fost confortabil si o pozitie exceptionala.Micul dejun foarte bun.Piscina placuta.

 697. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 698. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 699. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 700. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 701. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 702. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 703. Apartamentul foarte spațios, utilat cu toate lucrurile de care ai nevoie. La 10 15 minute de mers pe jos pana in centru. Personal foarte amabil. Un raport calitate preț bun.

 704. Gazda este deosebit de draguta si serviabila. Recomand cu toata caldura!

 705. Apartamentul arata bine, curat, destul de modern si zona buna, langa gara.

 706. Hotel drăguț într-un loc minunat și ușor de găsit, personalul amabil, mic dejun foarte bun, ambianța plăcută, parcare gratuită spațioasă. Hotel și camere destul de curate.

 707. Peisaj superb, personal amabil, camere aerisite și curate! Ne am simțit foarte bine, ne am relaxat și la piscina….. O sa revenim cu siguranță!

 708. Locatie extraordinara, liniste, aer curat, spa frumos , mic dejun bun. Personalul de la receptive foarte amabili.

 709. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 710. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 711. Locația și perspectiva asupra orașului pe care o oferă camerele de la etajele superioare! Restaurantul de la etajul al 13-le-a este foarte atractiv!

 712. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 713. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 714. In primul rand mi-a plăcut locația. Apoi as spune ca mi-a plăcut sala de sport și piscina. Micul dejun, clasic și proaspăt. Recomand cu încrederea ca o sa fiți mulțumiți.

 715. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 716. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 717. Am fost incantata de pozitionare , dotari si amabilitate .

 718. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 719. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 720. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 721. Este super ok ,ai posibilitatea sa cunosti oameni noi

 722. Curățenie, pat confortabil, gazde primitoare si pline de solicitudine.

 723. Lenjerii curate, apa extrem de placuta, patul confortabil.

 724. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 725. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 726. Mic dejun excelent, locatie f buna, personal amabil si politicos, camera mare

 727. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 728. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 729. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 730. Personalul amabil, mic dejun diversificat, camera curata.

 731. Tinerii de la receptive au fost bine intentionati si dragti

 732. Totul a fost la superlativ si asternuturile apretate si micul dejun delicios.

 733. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 734. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 735. Micul dejun e super!N u am avut timp pentru SPA dar voi aloca data viitoare,cu siguranta!

 736. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 737. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 738. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 739. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 740. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 741. Micul dejun foarte variat. Locatia excelenta, in centrul orasului. Pretul rezonabil, raportat la amplasare si la conditiile oferite.

 742. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 743. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 744. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 745. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 746. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 747. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 748. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 749. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 750. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 751. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 752. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 753. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 754. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 755. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 756. Pozitia ultracentrala, Curatenia. Desi cladire veche updatat la zi. Merita banii. Piscina extrabonus.

 757. Micul dejun a fost foarte delicios (bufet suedez), totul a fost minunat. Locatia excelenta îți permite să vezi tot orasul

 758. Restaurant Panorama, mancare deosebita si bine gatita, localizat central, Spa, totul excelent.

 759. Pozitia aproape de centru si spatiul pt micul dejun.

 760. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 761. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 762. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 763. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 764. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 765. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 766. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 767. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 768. Nu am luat micul dejun. Locatia este foarte buna. personalul este foarte amabil si saritor.

 769. Micul dejun bun, locatia exelenta.Este foarte curat, , spatiile sant generoase. Este pentru a doua oara cand venim aici si vom reveni cu placere

 770. Personalul foarte amabil, curățenia, liniștea, dotarea (chicinetă), amplasarea.

 771. Amplasarea, curățenia, amabilitatea personalului.

 772. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 773. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 774. Apsolut totul, parerea mea este ca se merita sa locuiesti într-un apartament atat de intim si luxos , decat intr-un hotel … far intimitate si fara conditiile care vile doriti , Recomand cu incredere multumesc .

 775. Personalul foarte amabil. Am solicitat o camera cat mai jos deoarece nu pot urca scarile, am primit la primul nivel, ceea ce a fost foarte util pentru mine. Curat si central. Mulțumesc

 776. Foarte aproape de multe obiective turistice dar și de mall. Foarte drăguț și intim. Preț bun. Proces de cazare și defazate foarte rapid.

 777. Super locație, curat, îngrijit, personal drăguț.

 778. Micul dejun e foarte divers. Personalul de la recepție excepțional, foarte receptiv și prietenos. Camera era curată.

 779. In primul rând locația și panorama de la geamul camerei !

 780. Micul dejun excelent, locația în buricul Iașului. Curat și oameni civilizați.

 781. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 782. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 783. Poziția excelentă, personalul excelent, curățenie în camere.

 784. Personalul a fost receptiv la fiecare solicitare, găsind mereu o soluție de moment, zona Spa, și mancarea foarte bună, pentru orice persoană, mai ales că eu am urmat un tratament fără sare pe timpul șederii.

 785. Camera, amplasarea, deservirea si micul dejun au fost excelente. Luxul se simte in cele mai mici detalii.

 786. Totul la superlativ: curatenie, personalul f amabil,mancarea exceptionala la restaurant, muzica live de calitate. Recomand cu mare drag.

 787. Gazda primitoare. Locatia perfecta. Apartamentul dotat cu toate necesare.Perfect!

 788. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 789. Locatia a fost excelenta si apartamentul era frumos aranjat si avea toate facilitatile necesare.

 790. Foarte curat, foarte bine îngrijit o locație demnă de respect!

 791. Apartamentul, dotările, curățenia, distanta fata de centru

 792. Locatie foarte aproape de centrul istoric. Foarte curat si modern.

 793. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 794. Am fost impresionat de camera: curatenie, pat imens, cearceafuri albe, saltea confortabila. In camera era o cana electrica alaturi de diverse tipuri de ceai, zahar si ness. La restaurant atmosfera a fost linistita, muzica in surdina si personal foarte amabil. Nota 10+!

 795. Curatenie, liniste ,amabilitatea personalului, patul extrem de confortabil . Micul dejun foarte variat si delicios, cafeaua bună, aproape de obiectivele turistice. Multumim pentru tot , vom reveni cu drag !!!❤🙏

 796. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 797. Locație aproape de Palas Mall și de hotel International unde a avut loc conferința la care am participat. Gazda primitoare, apartamentul situat la etj. 10 cu priveliște superba asupra orașului, curățenie, căldură, dotat cu absolut tot ce ar fi nevoie într-un apartament pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă, raport preț – servicii excelent. Am fost plăcut surprinsă. Cu siguranță voi reveni tot aici când va fi cazul. Recomand cu toată încrederea. Încă un plus-parcare lângă bloc, unde am putut lăsa mașina în siguranță. Mulțumiri gazdei pentru amabilitate și serviciile de calitate oferite!

 798. Locatia este exceptionala. 8 minute de mers pe jos pana la complexul comercial Palas. Apartamentul a fost situat la etajul 10, ceea ce ne-a oferit o vedere frumoasa asupra Palatului Culturii atat ziua cat si noaptea. Blocul de apartamente este unul nou, avand 2 lifturi in dotare. Gazda a fost foarte amabila si intelegatoare. Apartamentul a fost dotat cu toate facilitatile mentionate, calduros, curat si extrem de primitor. Multumim Ciprian pentru gazduire. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu drag Palas Apartments. 🙂

 799. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 800. Este situat in centru aproape de multe obiective și mâncarea a fost foarte bună .

 801. Amplasarea hotelului si amabilitatea personalului .

 802. Foarte curat. Mic dejun foarte bogat și diversificat, poate concura cu hotelurile din Turcia. Personal amabil. Hotelul este amplasat central. Am avut camere la etajul 8, respectiv 11, deci am văzut Iasul si de sus :). Mâncarea la restaurantul Panoramic excelenta.

 803. Camera foarte curată, baia la fel, priveliştea speachless, personalul foarte atent şi drăguț! Mic-dejun care dă “clasă” multor unități de cazare din Ro şi din afara ei, la aceleaşi evaluari-3, 4 stele…. Călătorim mult, iar pentru mine este un disconfort să dorm în hoteluri, indiferent că sunt de la +4 stele( prefer patul meu de acasă) dar la Hotel Unirea, NU am avut ce reproşa….de la preluarea maşinii din parcare, până la micul dejun de a doua zi, totul a fost inpecabil. Micul dejun m-a surprins extrem de plăcut cu produsele făra gluten, lapte vegetal, produse pt vegetarieni, denotă un manager open mind, caruia âi mulțumim. Per total nota 20!!! Mădălina & Alexei

 804. Facilitățile, micul dejun, restaurantul Panoramic.

 805. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 806. Mi-a placut locatia aproape de Campus Tudor . Liniste , curat in camera , in baie ar mai trebui ceva rezolvat cu aerisirea . Am stat cu placere .O sa mai revin.

 807. Receptionistele au fost foarte dragute si zambitoare

 808. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 809. Micul dejun acelasi in fiecare zi, se putea de diversificat un pic

 810. Totul excelent ! Numai Aici am sa stau cand vin in iasi !

 811. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 812. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 813. Mic dejun bogat, locatie excelenta pentru vizitarea orasului.

 814. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 815. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 816. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 817. Locația. Hotelul este aproape de multe puncte de interes din Iași. Micul dejun – divers și suficient. Personal discret și amabil. Se vede preocuparea pentru a face turism de calitate.

 818. Locația hotelului, promptitudinea personalului, varietatea de la o zi la alta a micului dejun.

 819. Este o experiență unică să fii cazat într-o clădire care este monument istoric.

 820. Locatie extraordinara.Nu zici ca esti intr-un mare oras.Inconjurat de padure,pe malul lacului.

 821. Liniștea și peisajul, superb! Personalul foarte drăguț, mâncarea buna!

 822. Personal amabil, curatenie, mic dejun divers, cafeaua excelenta!

 823. Gazda foarte amabila si primitoare. Chiar si-a mutat masina dansei pentru a ne lasa pe no sa parcam pe acel loc.

 824. Clădire noua. Loc de parcare asigurat. Apartament cu 2 camere excelent dotat pentru familie cu copii.

 825. – ni s-au oferit consumabilele necesare (hârtie, săpun, gel de dus, bureți de baie, zahar, ness, hârtie de bucătărie, papuci etc.) – lenjeria și prosoapele curate – locația aproape de centrul Iașului – Wi-Fi cu semnalul bun – plase de țânțari la ușile teraselor – câte o mica terasa la dormitor și sufragerie

 826. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 827. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 828. MICUL DEJUN BUN,CU PRODUSE VARIATE PTR TOATE GUSTURILE

 829. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 830. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 831. Facilități bune Cameră izolată fonic Minibar Locație centrală Mic dejun foarte bun

 832. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 833. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 834. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 835. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 836. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 837. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 838. Situarea, dimensiunile, baia mare și curată. Cafea.

 839. Locația aproape de centru, apartamentul curat. utilat cu tot ce era nevoie pentru un sejur – tv, AC, frigider, plita, etc. Gazda excepțională, prompta. Parcarea gratuită in fata imobilului.

 840. Locatia f buna,camera curata si primitoare,gazda amabila si joviala,ideal pt un sejur in Iasi !

 841. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 842. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 843. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 844. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 845. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 846. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 847. Absolut genial Este un apartament de 10 stele O sa revin cu drag Este de o mie de ori mai frumos ca un hotel

 848. Gazda primitoare. Locatia perfecta. Apartamentul dotat cu toate necesare.Perfect!

 849. Amplasarea este foarte buna, apartamentul este dotat multumitor, curat si are balcon. Blocul este nou si are doua lifturi. Cand ma voi intoace in Iasi probabil voi locui tot acolo.

 850. Micul dejun a fost mult peste asteptari. Personalul foarte amabil si gata sa te ajute in orice moment. Camera confortabila si curata. Felicitari intregii echipe! Vom reveni cu siguranta.

 851. Micul dejun superb, amplasarea hotelului, vedere panoramica din camera

 852. Condițiile sunt foarte bune! Mâncarea si zona sunt excelente.

 853. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 854. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 855. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 856. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 857. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 858. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 859. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 860. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 861. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 862. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 863. Curatenie maxima si toate utilitatile necesare. Personalul este foarte amabil si disponibil. Posibilitatea de a lasa bagajul in hotel pe parcursul zilei..In concluzie raportul calitate/pret excelent! Ma voi reintoarce cu drag si recomand tuturor!

 864. Mic dejun foarte variat. Camerele curate și foarte spațioase, baia foarte bine amenajată.

 865. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 866. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 867. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 868. E hotelul la care merg mai mereu cand ajung in Iasi, cu mici exceptii sunt incantata de tot ce ofera acest hotel.

 869. Locatie centrala, mic dejun corespunzator si variat, camere curate, parcare gratuita.

 870. Amplasare exceptionala, la km 0 in Iasi, langa Palatul Culturii si Mall Palace. Totul a fost ok, la standardele Ramada.

 871. Zona Spa excelentă, curățenie, mic dejun bogat, foarte aproape de Catedrală. Felicitări. O să revenim cu mare drag.

 872. Un mic dejun copios si foarte variat. Piscina si sauna.

 873. Micul dejun ok si personal amabil. Parcarea super ok.

 874. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 875. Micul dejun suficient de bogat. Painea nu era proaspata (nici pe departe). Localizarea hotelului este foarte buna. Destul de curat. Pare renovat in anii ’80 si apoi ceva mai recent doar la nivel de finisaje (in camere doar in baie) si la mobilier/tv si la accesul securizat cu cartele in camere. Pretul foarte bun pentru o noapte cu mic dejun inclus.

 876. Locatia e foarte buna, am avut si parcare, desi locurile sunt putine. Personalul a fost amabil, camera curata, desi managerul ar trebui sa treaca in buget alte prosoape. Micul dejun a fost bun, a fost asigurata si varianta vegetariana, multumim

 877. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 878. Un hotel ce depaseste dupa confort 3 stele. Foarte curat, comfortabil si dragut. Am stat de 2 ori si am avut o sedere cu adevarat placuta. Recomand cu incredere. A hotel that exceeds the comfort of 3 stars. Very clean, comfortable and pleasant. I stayed 2 times and had a really nice stay. I highly recommend.

 879. 1.Curățenie 2.Amabilitate 3.Mic dejun diversificat Totul a fost la superlativ.

 880. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 881. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 882. Locatie super, Palatul Culturii noaptea este extraordinar. Personal amabil. Mic dejun f.bun.

 883. E situată într-o zonă liniștita foarte aproape de centru și de Palas Mall. Cochet, curat și modern.

 884. A fost totul exact ca in poza, proprietarul foarte înțelegător. Ne-am prelungit vacanța cu 2 zile doar pentru confortul de aici 😅

 885. Un apartament cald si primitor.Ne am simtit excelent .Cu siguranta vom reveni!

 886. Confortabil, intim, patul f mare, totul f curat, nu a lipsit nimic…de la mai multe feluri de cafea, bomboane, fructe, pana la servetele umede, spumant de baie, dischete demachiante etc.

 887. Recomand cu încredere !!locație liniștita si bine situată ,gazda foarte primitoare ,oameni de calitate !!

 888. Un apartament amenajat cu bun gust, totul curat. Nu lipseste nimic. ( cafea, lapte pt cafea, prosoape curate, geluri de dus, etc) . Foarte accesibil. O gazda de nota 10+

 889. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 890. Poziția excelentă, personal amabil, condiții foarte bune de cazare, confort. Mic dejun foarte bun. Servicii de calitate superioară. Recomand cu căldură.

 891. Ne-a placut foarte mult atmosfera, bucătăria, ne-am simțit așteptati! Cu siguranță o sa va mai vizitam!

 892. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 893. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 894. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 895. Micul deign tip buffet a fost foarte variat, zona de spa curata si bine organizata

 896. Locatie excelenta, acces la spa, mic dejun bigat si elegant, curatenie, personal civilizat

 897. Locatia, personalul, privelistea din camera, restaurantul Panoramic, curatenia.

 898. Mic dejun bun, camera spatioasa, caldura in camere, wifi f. bun… Amplasare super! Raport calitate/pret OK! Se poate achita si cu vouchere de vacanta!!!

 899. Mi-a plăcut faptul că baia era utila cu tot ce trebuie personalul foarte primitor si faptul ca aveam unde sa pun bagajul

 900. Personalul foarte aplecat către nevoile clientului, locație superbă, hotel situat pe una dintre cele mai fermecatoare străzi din Iasi(Al. Lapusneanu) si foarte aproape de celebra Piata a Unirii din Iași. Nu in ultimul rand, micul dejun a fost diversificat si foarte bun.

 901. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 902. Estetica hotelului, decorațiunile de Crăciun, amabilitatea personalului și micul dejun.

 903. Camerele deluxe sunt modernizate, spatioase. Cosmetice de calitate.

 904. Chiar pot sa spun ca am rămas foarte mulțumit, personalul foarte amabil și receptiv, camere curate și spațioase cu toate comoditățile, locație centrală la doar 1 km de centru și de Palatul Culturii. Cu siguranța mai revin in această structură și o voi propune și altora.

 905. Foarte curat, se merită să vă cazați aici. Voi reveni cu fiecare prilej.

 906. Un hotel super cochet, amplasare foarte buna, personal primitor! Am avut nevoie de check in la 9 dimineata, s-a rezolvat fara probleme! Mai revin!

 907. Totul a fost bine. Conform asteptarilor. Pretul bun.

 908. Foarte aprope de Palas, curat, un apartament răcoros, dotat cu tot ce ai nevoie ca sa te simți ca acasă !

 909. Apartamentul este foarte curat, ideal pentru familii dar si pentru sei ce calatoresc singuri. Are si o bucatarie foarte bine echipata unde se poate gati orice. Locatia este ideala, apartamentul este situet central la numai 5 minute pe jos de Palas Mall. Gazda este fparte amabila.

 910. Camerele mari, aprtament spatios, dotari de calitate, foarte curat, proprietarii deosebit de amabili. Am avut loc de parcare, un Carrefour la 5 minute distanta. Recomand cu incredere.

 911. Totul a fost la superlativ. Pat mare…curatenie….liniste…amplasare buna. Sunt magazine aproape….statie de autobuz….gara….autogara. Un sejur ideal. Va multumesc.

 912. EXCEPTIONAL! INTERESUL MAXIM AL GAZDEI PENTRU CONFORTUL OASPETILOR! CURATENIE EXEMPLARA! VOI REVENI CU DRAG!

 913. Priveliștea de nota 10, am stat la etajul 8 și sa vezi tot orașul de sus mai ales în perioada în care am fost noi de am putut sa filmam artificiile de revelion din camera, superb! Mâncarea bună și variată la micul dejun Camera mare curata și baia la fel Amplasarea hotelului foarte bună, lângă Palas Mall și cu vedere la Palatul Culturui Personalul foarte amabil și el.

 914. Lângă Palatul Culturii, locație ideală pentru Iași.

 915. Locația este excelenta, micul dejun a fost foarte bogat, foarte variat. Personalul este foarte amabil. S-a făcut curățenie în fiecare zi, chiar dacă nu am stat decât doua nopți. Mi-a plăcut foarte mult. Știu sigur unde voi sta data viitoare!

 916. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 917. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 918. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 919. Amplasare excelenta,curatenie exemplara si dotari ultramoderne.

 920. Așezarea hotelului și serviciile oferite, fără reproș.

 921. Locatie excelenta, hotel cu staif, superb, curat si cu mancare de vis

 922. Angajatii sunt veseli si comunica in mod placut mereu.

 923. Hotelul este amplasat in Piata Unirii intr-o zona centrala, circulată, luminată. Camera de hotel este spatioasa, baia curată şi igienizata.

 924. E o locație excelentă. Personalul e f amabil. Ni s-a permis să lăsăm bagajele în hotel după predarea cheii o zi întreagă.

 925. Hotelul Unirea este unul dintre unitatile de referinta din Moldova! In mare masura am numai cuvinte de lauda si multe aprecieri!!

 926. Ca de fiecare data, ne- am simțit excelent! Felicitari!

 927. Micul dejun, promptitudine și amabilitate personalului, curățenia și serviciul clienți au fost FARA CUSUR.

 928. Camera spatioasa, curățenie 10, parcare la discretie.

 929. Calitatea si bunul gust al materialelor din camere.Curatenia desavarsita.

 930. Am sarbatorit ziua mea de nastere in Iasi si am stat din nou la Hotel Arnia. Ca si prima data, m-am simtit foarte bine. E un hotel primitor si cald, cu camere mari si confort maxim.

 931. Amplasare perfecta. Excepțional pentru 3 stele. Confort foarte bun

 932. Amplasarea extraordinara, langa Palatul Culturii si Palace Mall. la km. 0 al Iasului. Mic dejun variat si bun.

 933. Camera este comoda si curata. Dejun destul de gustos 🙂

 934. Atmosfera plăcută,amabilitatea, curățenia, spațiul generos

 935. Locatia foarte aproape de Iulius Mall si perfect amplasata fata de hipermarkete.

 936. Foarte aproape de restaurante, curatenie si liniste.

 937. Apartamentul este foarte curat si dotat cu tot ce este necesar, calduros si spatios.Foarte aproape de Palatul Culturii.Proprietarul un domn de nota 10.

 938. Locatia excelenta si gazda super amabila si deschisa. O persoana super ok. Recomand cu toata inima.

 939. Are parcare,este aproape de centru si este liniste.

 940. Situat intr-o zonă foarte buna, totul a fost conform așteptărilor. Curat, confortabil, elegant

 941. Totul minunat. Curat și sigur. Gazda foarte amabila și responsabilă. Comunicare excelenta.

 942. Totul la superlativ! Amabilitate, curatenie, conditii excelente! Recomand! Voi reveni cu mare drag!

 943. Curatenie,liniste,papuci de casa de unica folosinta,cafeaua buna!

 944. Locatia este excelenta si pe viitor o vom mai folosi

 945. Domnul de la receptie a fost foarte amabil. Va multumim mult pentru confort si placere.

 946. Personal recepție f. ambil și instruit! Curățenie, aspect îngrijit al camerelor și personal de curățenie amabil și instruit! Voi reveni!

 947. Pentru buricu’ târgului, prețul este f. Bun. Nu va așteptați la lux, dar pt o seara sau doua e perfect. Micul dejun, însă , este destul de variat.

 948. Curat si placut pentru sedere de o noapte. Fara zgomote.

 949. Poziția excepțională, chiar langa Palatul Culturii.

 950. Personal extrem de atent, camera chiar daca micuta, a fost foarte curata si primitoare. Iar baia la fel. Desi au fost 2 petreceri in acea seara, nu s-au auzit absolut deloc la etajul 2 al hotelului (la etajul 1 fiind restaurantele cu micul dejun). Recomand cu drag Ramada Iasi

 951. Mic dejun foarte bun si destul de variat,curatenie,liniste,fff aproape de Pallas Mall.

 952. Au fost două zile perfecte! Recomand locația! Personalul… foarte prietenos ! La restaurant mâncarea este grozavă!

 953. Camera arată impecabil! Personalul foarte amabil! Chiar m-am simțit foarte bine! În plus, recomand restaurantul! Mâncarea este excelentă, iar cel ce pregătește bucatele este un om deosebit! O să revin, cu drag, aici!

 954. Personal amabil, atent. Bucătar excelent. Recomand cu căldură.

 955. Totul. Inclusiv mancarea fiind de post ne a ajutat f.mult.

 956. Un loc curat in mijlocul Iașiului cu parcare și oameni f amabili

 957. Camera cu mobilier din lemn masiv si covoare din lână țesute manual !!

 958. Amplasarea, amabilitatea gazdei, parcarea. La mic dejun am savurat o socată excelentă

 959. Parcarea, micul dejun, curățenia, ospitalitatea. Mulțumim pentru tot!

 960. De la personal, locație,camera. Zona linistită ,ferită de traficul din oraș. Camera spatioasa,unde ai parte de odihnă și relaxare.

 961. Parcare generoasa , curățenie , personal de excepție . Recomand !

 962. Prețul plătit pe camera, care e destul de mare, l-am regăsit în toate detaliile și atenția acordata pentru frumos, calitate și ospitalitate.

 963. O locație cu personal profesionist, priveliște frumoasă asupra orașului, recepție cu personal zâmbitor și deschis spre dorințele noastre!

 964. Apă caldă-da,pat confortabil-da,căldură-da,lenjerie pat curată-da,igiena sanitară-da,plăcut totul per total🙂

 965. Paturile sunt super confortabile si asternuturile curate. Este o zona linistita. O sa revenim cu siguranta.

 966. Curat, la o aruncătură de băț de corpul A al UAIC.

 967. Personal foarte amabil. Receptiv la toate solicitările. Mic dejun foarte bun servit pe terasă. Ascensoarele pot fi utilizate numai de către posesorii de cartele active. M-a impresionat plăcut această măsură de siguranță.

 968. Personalul a fost foarte amabil. Condițiile de cazare excelente. Mâncarea foarte bună. Amplasare foarte bună.

 969. Mic dejun de 5*, personalul foarte amabil, organizarea foarte buna. Sunt si se respecta reguli anti-COVID.

 970. Locatie excelenta,personal bine pregatit. Recomand!

 971. Minunat. Locație, condiții, personal. Totul la superlativ.

 972. Poziționarea excelenta , camera mare , pat foarte mare iar micul dejun variat.

 973. Servicii de cea mai buna calitate, personalul amabil, f respectuos, camera f curata, comfort maxim. Mancarea f gustoasa, servirea impecabila, micul dejun delicios. Vom reveni cu siguranta si recomandam tuturor celor care ajung in Iasi sa se cazeze macar o data aici.

 974. Locația apropiate de centru-la doua bulevarde. Micul dejun a fost foarte foarte bun .Exista si espresor in cameră.

 975. Este situat într-o zonă liniștită cu multă verdeață!

 976. Am fost impresionat de curãțenia locației,mobilier de foarte bună calitate, grija pentru detalii, amabilitatea personalului. Multe variante pentru mic dejun chiar și în pandemie. Extraordinar, nu mi-a venit sã cred cã este posibil sã gãsim un astfel de loc de cazare în România.

 977. Totul e fabulos. O armonie în design și culoare. Un aer de distincție, frumusețe și strălucire.

 978. Locatia este excelantă, camerele sunt foarte frumoase!

 979. Nu am nimic de obiectat . Voi reveni cu drag ! Mi a placut personalul , amplasarea , camera . Fetita mea a fost foarte incantata ! Am stat 3 nopti .

 980. N-am luat micul dejun,dar in rest a fost foarte bine.Personalul este amabil.Camera era curata, cu dotari(TV,frigider,aer conditionat).La fel si la baie,era curata si ingrijita.Cand mai vin in Iasi voi apela din nou la serviciile dvs.

 981. Mi- au placut curatenia, amabilitatea personalului si , mai ales, amplasarea.

 982. Micul dejun se serveste pe terasa, se asigura distantarea sociala. Personalul este cooperant, amabil, servirea micului dejun este planificata ca meniu si ora de servire din seara precedenta astfel incat nu se pierde mult timp. Camerele sunt confortabile, functioneaza aerul conditionat si frigiderul. Salile de curs/evenimente sunt spatioase, prietenoase, dotate cu cele necesare. Cafeaua este buna si din belsug. Exista loc de parcare subteran si suprateran. Desi nu este situat in zona centrala hotelul are accesibilitate din toate caile principale de acces in oras.

 983. Atmosfera de siguranta creata de toata lumea, masa, servirea . Discretia doamnelor care faceau curatenie in camera. Grija fata de mine si fata de cursanti ( am avut cursuri). Am mai fost in aceasta locatie si mi s-au confirmat si depasit asteptarile. felicitari! Ma voi intoarce cu drag aici.

 984. Camera mare, confortabila, curatenie, mic dejun bun, locatie perfecta. Revin de mai multi ani la acest hotel cu placere. Felicitari.

 985. Locație, panoramă de la etaj, paturi confortabile și personal foarte cald și primitor.

 986. camere curate, privelistea mirifica de la geam a Palatului Culturii

 987. Pozitie centrala, etajele superioare ofera o panorana excelenta a Iasului. Curatenie, se aplica regulile de protectie suplimentara anticovid19. Parcare gratuita.

 988. Micul dejun a fost delicios, servit rapid, cu masuri de siguranta. Locatia incantatoare, patul, pilota si pernele extrem de confortabile. Baia dotata cu tot ce trebuie, inclusiv cu alcool sanitar. Recomand cu incredere!

 989. Ramada Iasi ramane una dintre cele mai bine pozitionate unitati hoteliere din Iasi cu conditia sa iti doresti si o “sesiune de shopping ” – serviciile sunt bune , personalul ( atat cat a ramas ) este amabil

 990. Micul dejun este foarte bine organizat, servit foarte prompt, gustos, variat, organizarea si curatenia hotelului sunt impecabile, mai ales in conditii de pandemie, in general, se vede ca hotelul are un management performant, angajati instruiti si acoperitor cu tot ce e necesar sa te simti confortabil si in siguranta. E deasupra multor hoteluri calificate superior acestuia. Pentru prima data, aici am gasit pe teren mult mai bine decat m-am asteptat dupa informarea prealabila.

 991. Curățenie impecabilă, personal extraordinar, mancare excelentă

 992. Personalul a fost foarte prietenos, camera a fost curată și foarte confortabila . De mult nu ne-am odihnit atât de bine intr-un hotel . Cu siguranța recomandam . Restaurantul de la etajul 13 cu siguranța te lasă fără cuvinte atât prin priveliște cât și prin calitatea și gustul mâncării . Un hotel care își merita toate cele 4 stele .

 993. Personal extrem de amabil, au oferit toate informatiile necesare la cazare. Conditii minunate, la micul dejun tot personalul foarte dragut, servire ireprosabila, mancare cu gust, cafeaua excelenta. A fost un weekend perfect intr-o locatie de vis.

 994. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 995. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 996. Hotelul este fain, foarte bine întreținut. Priveliștea superba, personalul excelent, camerele foarte bine întreținute , curățenie exemplara.

 997. Totul, daca era mai aproape de centru era si mai bine. Personal, ok.

 998. -Personalul foarte amabil și atent -Micul dejun bun și bogat -Camera curată și dotată

 999. Totul, in special personalul, foarte atenți și amabili. Camerele mari, curate și confortabile. Mic dejun bogat și cafea foarte bună. Regulile sanitare covid se respectă foarte strict. Felicitări!

 1000. Cladire istorica foarte bine intretinuta, curatenia exceptionala, locatie centrala, mic dejun variat si gustos

 1001. Imbinarea fericita dintre vechi si nou, aspectul luxos si amabilitatea gazdelor. Vom reveni, cu siguranta ! Locatie excelenta, acces facil la locuri de interes turistic si zona de shoping.

 1002. Personal amabil,m.am trezit mai tarziu si am dorit sa comand mic dejun contra cost,mi.a fost oferit fara costuri,curatenia.

 1003. * Curatenia. *Amplasarea. * Autogara destul de aproape pentru cei ce nu au automobil propriu. *Aproape de centre comerciale/magazine/hipermarket. * Parcare subterna si supraterana-avantaj pentru soferii de autovehicule.

 1004. Un hotel foarte curat, personal impecabil, mancarea din restaurant foarte buna, conditii si curatenie de 3 spre 4 stele

 1005. Servicii foarte bune,masuri de siguranta Covid-19.

 1006. Locatie bine pozitionata! Camera curata! Personalul amabil!

 1007. Micul dejun nu l-am servit – am plecat mai repede.. Wi-Fi- merge cu dificultate.. Papuci de cameră- nu sunt.. Curățenia în cameră – excelentă

 1008. În rest totul a fost ok….. Poziția hotelului, aproape de Palatul Culturii de Catedrala Mitropolitană, de restaurante. Curățenia exemplara, la baie exista recipient cu spirt pt dezinfectare, cutie de șervețele…. micul dejun variat și foarte, foarte bun….. fetele extrem de amabile și zâmbitoare… îți transmiteau o stare de bine care trece prin măștile pe care le purtau…

 1009. Exact ce asteptam tinand cont de pret. Locatie buna cu vedere spre centru.

 1010. MICUL DEJUN AR TREBUI SA FIE INCEPAND CU ORA 06 SAU PASTRAT, TREBUIE SA AJUNGEM SI LA SLUJBELE BISERICESTI. CU PRANZUL A FOST UN PIC MAI GREU A TREBUIT SA UMBLU PRIN ORAS CA SA MANANC. IN TIMP DE CRIZA CRED CA AR TREBUI NEGOCIAT PRETUL DE SEJUR.

 1011. Am avut surpriza sa descopar singurul dus de hotel/pensiune din multi ani de turism care nu curge pe undeva pe podea!

 1012. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1013. Totul : personal receptie, restaurant. amplasament, curatenie , liniste

 1014. Locatia foarte buna. WiFi gratuit si cu viteza buna de transfer.

 1015. Personal foarte amabil, camere curate, servicii foarte bune, în apropierea obiectivelor turistice!

 1016. Personal deosebit de amabil și pregătit, locație excelentă, condițiile de cazare excelente, mic dejun variat și delicios, respectarea condițiilor de igienă și multe altele…Bravo Unirea!

 1017. Recomand acest hotel! -Cel mai amabil personal il gasiti aici; -Mic dejun foarte delicios; -Conditii excelente

 1018. Serviciu excelent, amabilitate naturală, curățenie.

 1019. Camera foarte frumoasa si curata, pat imens si confortabil, mic dejun variat si gustos, personal foarte amabil

 1020. Amplasare ultra centrala, Fonoizolare foarte buna. Curatenie impecabila. Locul de parcare comod. Priveliste foarte faina.

 1021. King size bed, welcoming bottle of water and oranges, bathtub in the room, nice decoration, modern facilities, very nice and very arranging staff, amazing breakfast, spa complex.

 1022. Breakfast was very good with fresh orange juice. There were 2 weddings in the hotel when we arrived but the rooms are so sound-proof we never heard nothing

 1023. Le personnel est très accueillant et à l’écoute L’hôtel est très propre Les chambres sont spacieuses et confortables

 1024. Camera spațioasă, curată, patul confortabil. Este foarte aproape de autogară și gară, aprox.10 minute pe jos. Nu am avut nicio problemă, totul ok. Există și cameră de bagaje, am putut lăsa ghiozdanul câteva ore.

 1025. Totul a fost excelent, începand de la locul de parcare pana la camera care a fost impecabila.

 1026. Dimensiunea camerei Confortul patului Curatenia baii

 1027. Locatie bine pozitionata! Camera curata! Personalul amabil!

 1028. Micul dejun nu l-am servit – am plecat mai repede.. Wi-Fi- merge cu dificultate.. Papuci de cameră- nu sunt.. Curățenia în cameră – excelentă

 1029. În rest totul a fost ok….. Poziția hotelului, aproape de Palatul Culturii de Catedrala Mitropolitană, de restaurante. Curățenia exemplara, la baie exista recipient cu spirt pt dezinfectare, cutie de șervețele…. micul dejun variat și foarte, foarte bun….. fetele extrem de amabile și zâmbitoare… îți transmiteau o stare de bine care trece prin măștile pe care le purtau…

 1030. Vederea spre Palatul Culturii superba, iar locatia perfecta pentru explorarea Iasului! Personalul de la receptie f dragut, camera spatioasa, parcarea gratuita!

 1031. Amplasarea centrala cu o vedere splendidă la Palatul Culturii, personalul deosebit de amabil.

 1032. La disponibilité du personnel..ils trouve solution immédiate si il y a un problème Merci à tout le staff

 1033. Curatenia. Parcarea gratuita. Micul dejun. Vederea din camera către orasul luminat feeric.

 1034. Curat, personal amabil, parcare asigurată, mic dejun pentru toate gusturile .

 1035. Locatie foarte buna, curatenie, mic dejun diversificat, personal amabil.

 1036. Nu ai de ce sa nu vrei sa stai la acest hotel dacă ai drum la Iași.

 1037. Stilul hotelului. Locația perfectă. Personalul drăguț. Băncuțele de la geamul din cameră. 😁

 1038. Camerele sunt spațioase, cele cu balcon sunt superbe, iar micul dejun este foarte variat. Patul este mare, comod și curat. Locul 10 pentru amplasare!

 1039. Totul a fost foarte bine!!! Nota 10 cu felicitări pt personal, amabilitate, respect, TOOT – începând cu dna Inna de la receptie, dna ospatar de la restaurant (off nu i am retinut numele – blondina cu ochelari) , care s a ocupat de noi pe tot parcursul sejurului , si care ne a facut sa ne simtim extraordinar de bine + ca si fetița a îndrăgit o extrem de tare! Felicitări încă o dată! Profesionalismul de care a ti dat dovadă, ne va face sa ne întoarcem tot la dvs la următoarea vizită la Iași! Multumim!

 1040. Hotelul este superb!! Totul modern si nou! A fost pt prima data la Iasi si nu mi a parut rau pt alegerea facuta cu cazarea! Mi as dori enorm ca in toata tara sa putem gasii astfel de hoteluri!! Impecabil tot!

 1041. Micul dejun excelent,camera de vis,personalul amabil,totul la superlativ!

 1042. Totul a fost superb!! Camera a fost extrem de frumoasa cu tot ce ai putea avea nevoie in ea, liniste si discreție! Personal amabil si curățenie perfecta! Cu siguranță vom reveni 😁😁

 1043. Personal amabil ,dar discret, ce raspunde prompt oricărei solicitări. Camere mari,cu design modern ,curate, mic dejun variat și gustos! Locație linistită și aproape de centrul orașului!Vom reveni cu drag!

 1044. Mi ul dejun bun, variat. Personal ul amabil, curatenie exemplars, masuri Anticovid conf cu astepta rile. Camerele sunt mari, exact ca in poze, curatenie de 5 stele. Aproape de centrul orasului. Personal amabil mancarea la restaurant buna, tinand cont de aceasta pandemie

 1045. personalul FOARTE amabil și serviabil (am ajuns cu 5 minute după ora închiderii la micul dejun și tot am fost serviți, deși personalul se pregătea de închidere; ne-a fost permis să lăsăm mașinile în parcare încă o oră și jumătate după ora decazării; ni s-a răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor); – curățenie EXEMPLARĂ atât în camere, cât și la restaurant (după fiecare client se dezinfecta imediat masa, scaunele și se înlocuia fața de masă); – baia este IMPECABILĂ (după mai multe experiențe neplăcute din cauza diverselor defecțiuni în băile hotelurilor, pot spune că am găsit o baie demnă de un hotel în capitala Moldovei); – zonă FOARTE bună (de la ușa hotelului până la terase și intrarea în Palas sunt câțiva pași) și SIGURĂ (criteriu foarte important în alegerea unei cazări în Iași); – raport calitate/preț FOARTE bun comparativ cu alte unități hoteliere din Iași.

 1046. A fost extrem de aproape de Palas Moll si de palatul culturii Locatie perfecta Parcare gratuita Mic dejum delicios

 1047. Curatenie exemplara, personal extrem de instruit, profi și mereu amabili și zâmbitori. Servicii ireproșabile, pana la cel mai mic amănunt. Nu sunt multe resorturi ca acesta in România, din acest punct de vedere. Felicitări! Și un mare ZECE PLUS!

 1048. Arhitectura hotelului, linistea , amplasarea in centru orasului. Personalul hotelului foarte dragut.

 1049. Un hotel excelent, incarcat de istorie, foarte bine pozitionat. Are o arhitectura exceptionala, camere spatioase, inalte, curate iar restaurantul are o mancare foarte buna. De asemenea exista locuri de parcare chiar in fata hotelului. Recomand cu toata increderea.

 1050. Un hotel cu aer de epoca,imaculat , restaurat de nota 10. Personal bine pregatit,parcare disponibila in fata hotelului.

 1051. Liniște, bine izolată fonic, priveliștea spre Palat, mărimea patului, lenjeria și mocheta curate.

 1052. Vederea deosebita din camera, spre biserica Sf. Nicolae Domnesc (ctitorie a lui Stefan cel Mare) si spre Palatul Culturii.

 1053. Curatenie exemplara, mancare foarte buna, priveliste deosebita din camera (Palatul Culturii)

 1054. O luxație la care merg de ani de zile cu drag! Camer in care am stat de data aceasta necesita mici Reparatii dar sunt sigur ca se vor ocupa de aceasta treaba!

 1055. Totul minunat, facut sa satisfaca cei mai exigenti turisti.

 1056. Staff-ul hotelului este prietenos și amabil. Reacționează prompt la solicitările oaspeților. Micul dejun este bogat și conține o varietate de bucate.

 1057. Hotelul este situat central,se poate ajunge pe jos la principalele atractii.Camera mare,curata,si la cerinta mea expresa din rezervare cu o priveliste grozava.Patul confortabil,pernele la fel,baia curata,produse de baie bune. Micul dejun un pic limitat,dar cred ca e de inteles din cauza restrictiilor.Per total,ne-a placut si o sa revenim!

 1058. Pat confortabil, mic dejun excelent, personal calificat, foarte amabil

 1059. Excelent serviciu la receptie – check in si check out. Excelente servire, calitate si varietate a mancarii foarte buna la micul dejun. Curatenie exemplara, calitate buna a lenjeriei. Isolare fonica a camerei excelenta

 1060. Amabilitatea personalilui, curatenia, luxul, designul, mâncarea, servirea toate au fost peste așteptările noastre. Mulțumim

 1061. Totul a fost la superlativ. Un sejur pe care l-am repeta cu siguranță

 1062. Ospitalitatea și serviciile ireproșabile ne-au făcut sa avem o vacanța foarte frumoasa.Hotelul și SPA-ul sunt foarte curate,iar întreg personalul foarte amabil !

 1063. Am apreciat cel mai mult semnificatia istorica a acestei cladiri , prestigiul pe care i-l ofera faptul ca este opera creatorului turnului Eiffel . Este minunat ca a revenit la un aspect demn de istoria lui , speram ca si alte cladiri frumoase si incarcate de istorie sa fie renovate pentru a ne umple sufletele de frumos si de mandrie… Am apreciat locatia si privelistea de la fereastra catre Palatul Culturii. Am apreciat amabilitatea dragutei receptionere , careia se vedea ca ii place ceea ce face , ca iubeste cladirea hotelului in care lucreaza si ca nu ii este indiferent cum se simt oaspetii.

 1064. Locatia centrala si accesibila,privelistea din camera .

 1065. Locația centrală, personal foarte amabil, curățenie desăvârșită; totul in jur este cu gust. Recomand cu căldură.

 1066. Asternutele f curate, paturile f confortabile, curatenie exemplara (in special la baie).

 1067. Staff-ul, curatenia, cat de aproape de centru este

 1068. Micul dejun mult îmbunătățit comparativ cu ultima vizita in Ianuarie

 1069. Totul.a fost excelent: personalul, curatenia, camera mare, micul dejun consistent, semnal de wi-fi bun.

 1070. Un hotel deosebit,zona linistita,camere mari si foarte curate! Vom reveni cu siguranta!

 1071. este un hotel bun amplasat foarte aproape de centru unde poti merge pe jos . eu am prin oferte la acest hotel destul de bune pentru calitatea si confortul oferit. mereu sunt ajutat cu parcarea ca am o masina mare.

 1072. Locatia foarte buna, aproape de obiective culturale si turistice. Privelistea spre Palatul Culturii unica. Personalul de la receptie foarte amabil. Micul dejun ar putea fi mai variat.

 1073. Încă de la cazare, personalul de la recepție ne-a cautat o camera asa cum o doream. Amabilitatea la cote maxime. Camera curata, calduroasa, spațioasă, priveliște superbă spre palat, parcare gratuita, multe programe la TV.

 1074. Locatie excelenta, priveliste minunata, parcare comoda

 1075. Mi-au placut;apartamentul,curatenia,zona,parcarea.

 1076. Amabilitate, confort, mancare gustoasa, parcare gratuita (trebuie la plecare sa activati cardul la receptie) si priveliste minunata spre Palat

 1077. Mic dejun foarte bun și variat, camera foarte curată, personalul minunat, peste așteptări, ne-a oferit o cameră cu vedere spre Palatul Culturii, am primit fier de călcat la cerere. Poziție ultra centrală, ne-am simțit în siguranță. De la hotel Moldova ajungi pe jos la aproape toate punctele de interes din oraș. Se află la 5 minute de mers pe jos de Mitropolie și la 2 minute de Palas Mall.

 1078. TOT !!! Felicitari proprietarilor si staff ului !!!

 1079. Totul a fost extraordinar. Recomand cu mare placere.

 1080. Personalul extrem de serviabil, cameră confortabilă, am primit și pătuț pentru fetița noastră de 4 luni. centrul SPA este superb și intrarea la piscină, saună, salină și duș “emoțional” este inclusă în prețul cazării. Am încercat și servirea micului dejun în cameră, e fost excelent, mult peste așteptări.

 1081. Locația, curățenia, micul dejun foarte diversificat, personalul amabil.

 1082. Totul a fost excelent. Curățenie , micul dejun foarte variat și foarte bun, respectarea condițiilor de igiena împotriva COVID , personal amabil, și nu in ultimul rând foarte bine amplasat aproape de toate obiectivele cele mai importante ale orașului. Recomand cu toată încrederea.

 1083. Mic dejun variat, mancare proaspata, servire impecabila.

 1084. – staff amabil, am ajuns devreme (7 dimineața) in oraș cu check in la 11 și le-am trimis mesaj și au curățat prima data camera noastră să ne putem caza – raport calitate-locatie-pret foarte bun – curat, amenajat, liniștit

 1085. Totul a fost peste așteptarea noastră. Recomand cu încredere. Vom revenii! Gazda primitoare, apartamentul curat, liniște fără zgomot.

 1086. Apartamentul este superb, nou, extrem de curat si bine dotat. Privelistea este nemaipomenita iar pozitia in oras ideala. Este intr-un bloc nou inconjurat de stradute sarmante cu case, la 5-10 minute de mers pe jos de Palas Mall. Foarte liniste in zona, suficient de aproape de centru ca sa fie convenabil ca acces pietonal. Al regretat ca am stat doar doua nopti. Locul este ideal pentru familie sau grup, pentru sejururi lungi, avand dormitor cu un pat mare dar si o canapea extensibila in living. Bucataria este foarte bine dotata, exista si masina de spalat, scandura de calcat, etc. Recomandam, iar noi sigur vom reveni cand mai avem drum la Iasi!

 1087. Voi reveni cu siguranță. Un echilibru f bun intre preț și calitatea serviciilor. Cafeneaua este locul ideal de petrecut timp la o cafea și nu numai.

 1088. Personalul amabil, curățenia din camera. Recomand cu drag.

 1089. Oamenii, de la terasa, din Iași, felicitări Iași, ne vom muta acolo🤗.

 1090. Am optat pentru o suita junior. Ok ca dimensiuni, situata la mansarda. Mic dejun foarte variat, preparate bune calitativ. Cladirea, recent renovata, mi-a depasit asteptarile la capitolul atentie pt detalii, mobilier, mocheta/covoare, ambianta

 1091. Camera mare spatioase, mobilată in stil retro extrem de atrăgătoare,baie mare …mic dejun excepțional,si cd spun asta compar cu cel puțin o suta de restaurante in care am mâncat in ultimii 20 ani micul dejun.nu am mai avut parte de asa rasfat culinar si felicit bucatarul si managerul hotelului pt experienta avută aici. Hotelul este aproape ce centrul orașului si de Copou.

 1092. Am stat trei nopti la acest hotel si ne-am simtit foarte bine. Camere mari, curate, dotate cu tot ce este necesar. Personal atent si amabil. Si restaurantul ne-a placut foarte mult. O experienta foarte placuta!! Sigur vom mai reveni

 1093. Totul a fost extraordinar micul dejun, amplasarea hotelului, curatenie, personalul, parcarea subterana……totul.

 1094. Peretii in baie erau murdari. In rest totul a fost perfect.

 1095. Confortabil, locație excelenta , mic dejun delicios

 1096. Locul în care este amplasat hotelul, felul în care a arătat camera

 1097. Locatia excelenta. In fata Palatului Culturii si langa Palas Mall. Comunicare excelenta. Aer conditionat.

 1098. micul dejun a fost slabut dar locatia este minunata, deosebita

 1099. Mi-a plăcut totul. Curatenie în CAMERA, AC, smartTV, liniște. Gazda primitoare.

 1100. Camera arata superb, vedere frumoasă si personal foarte amabil. Bistro de jos are mâncarea foarte buna. Aproape de multe obiective turistice 😊😊

 1101. Foarte curat,foarte aproape de centru și foarte util cardul de reducere la Bistro-ul de la parter unde se mănâncă extraordinar . Personalul amabil și binevoitor. Revenim cu placere.

 1102. Locatia este relativ izolata dar conditiile sunt foarte bune. Centru SPA functioneaza complet inclusiv saunele, micul dejun este diversificat, serviciile mult peste media romaneasca. Sa citez Maia Morgenstern:

 1103. In legatura cu masurile de protectie impotriva Covid, recomand cu drag! La micul dejun se folosesc manusi si masti de protectie.

 1104. Un hotel elegant, cu sevicii impecabile si personal de nota 10.Mic dejun divers si calitativ, piscina calda si spa de calitate. Recomand si restaurantul hotelului.

 1105. Locație excelenta, mic dejun bogat, vedere la Mall. Totul la superlativ

 1106. Locația, curățenia, micul dejun foarte diversificat, personalul amabil.

 1107. Totul a fost excelent. Curățenie , micul dejun foarte variat și foarte bun, respectarea condițiilor de igiena împotriva COVID , personal amabil, și nu in ultimul rând foarte bine amplasat aproape de toate obiectivele cele mai importante ale orașului. Recomand cu toată încrederea.

 1108. O locatie curata, amenajata cu tot ce are nevoie un turist. Se poate parca contra cost intr-o parcare privata situata langa bloc

 1109. Apartamentul modern si linistit, o curatenie exemplara, cu toate utilitatile, un pic mai mic decat ne asteptam, cu balcon (si acesta un pic cam mic), dar totul a fost ok. Gazda foarte intelegatoare si primitoare, nu ne-a deranjat. Am luat cheile dintr-o cutie cu un cod de acces apoi le-am lasat tot acolo. Locatia foarte aproape de Palatul Culturii si Mall. Un sejur minunat. Revenim cu mare drag.

 1110. – staff amabil, am ajuns devreme (7 dimineața) in oraș cu check in la 11 și le-am trimis mesaj și au curățat prima data camera noastră să ne putem caza – raport calitate-locatie-pret foarte bun – curat, amenajat, liniștit

 1111. Aproape de centrul orașului , garsoniera este că o pagină din catalogul Ikea. Curățenie și toate facilitățile disponibile, recomand cu căldură. O mică problema am avut cu apa calda insa am luat legătura cu personalul și s-a rezolvat foarte repede.

 1112. + Locatia: langa centrul orasului. + Apartamentul a fost intr-adevar dotat cu toate cele necesare (ex: aparat cafea, filtru, aspirator, fier de calcat, prosoape, tacamuri, solutii pentru curatenie si altele).

 1113. Locația fata de centrul, amenajarea apartamentului, zona liniștită, loc de parcare.

 1114. Cel mai slab punct al hotelului a fost micul dejun ,sub aspectul diversității și,mai ales,al raportului calitate-preț.Poziția hotelului este cel mai de apreciat punct.

 1115. Ni s-a schimbat camera de la demisol la etajul 1, personal amabil, mic dejun în regula, cafea în camera, liniște, preț convenabil, curățenie impecabila.

 1116. Curatenia, aparatul de cafea, parcarea gratuita, internet rapid