Cazare ieftina Hunedoara

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Hunedoara, Hunedoara, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Hunedoara, Hunedoara, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Axinte si Traian Ciolan din Vanjulet, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Axinte si Traian Ciolan din Vanjulet, jud. MehedintiCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Vera si Catrinel Sirma din Marginea, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Hunedoara, Hunedoara, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Vera si Catrinel Sirma din Marginea, jud. BacauCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Anamaria si Timea Luchian din Rozavlea, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Anamaria si Timea Luchian din Rozavlea, jud. MaramuresCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Dariana si Grigore Petrescu din Calmatui, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Hunedoara, Hunedoara, România!

  (Dariana si Grigore Petrescu din Calmatui, jud. GalatiCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Lucian si Aristița Lupan din Vinetisu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Hunedoara, Hunedoara, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucian si Aristița Lupan din Vinetisu, jud. BuzauCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Cosmin si Aurelia Rădescu din Jurilovca, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Hunedoara, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Hunedoara, Hunedoara, România.

  (Cosmin si Aurelia Rădescu din Jurilovca, jud. TulceaCazare in Hunedoara, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 1. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 2. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 3. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 4. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 5. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 6. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 7. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 8. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 9. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 10. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 11. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 12. Confortul, dotările apartamentului, amabilitatea gazdelor și liniștea. Prețul este decent. Afacerea poate fi dezvoltată și aprofundată. Hunedoara și împrejurimile prezintă suficient potențial turistic.

 13. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 14. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 15. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 16. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 17. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 18. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 19. Jastheroadtripper februarie 15, 2019 at 8:10 pm

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 20. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 21. Promptitudine la rezervare, desi era seara tarziu cand am sunat. Confortabil, curat, liniste, cafeaua si apa rece in frigider lasate de gazde ne-au prins de minune. Multumim !

 22. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 23. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 24. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 25. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 26. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 27. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 28. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 29. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 30. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 31. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 32. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 33. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 34. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 35. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 36. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 37. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 38. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 39. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 40. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 41. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 42. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 43. Jastheroadtripper februarie 19, 2019 at 4:20 pm

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 44. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 45. Promptitudine la rezervare, desi era seara tarziu cand am sunat. Confortabil, curat, liniste, cafeaua si apa rece in frigider lasate de gazde ne-au prins de minune. Multumim !

 46. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 47. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 48. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 49. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 50. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 51. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 52. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 53. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 54. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 55. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 56. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 57. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 58. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 59. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 60. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 61. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 62. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 63. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 64. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 65. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 66. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 67. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 68. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 69. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 70. Jastheroadtripper februarie 24, 2019 at 5:22 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 71. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 72. Promptitudine la rezervare, desi era seara tarziu cand am sunat. Confortabil, curat, liniste, cafeaua si apa rece in frigider lasate de gazde ne-au prins de minune. Multumim !

 73. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 74. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 75. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 76. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 77. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 78. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 79. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 80. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 81. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 82. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 83. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 84. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 85. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 86. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 87. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 88. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 89. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 90. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 91. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 92. Jastheroadtripper martie 3, 2019 at 11:43 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 93. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 94. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 95. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 96. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 97. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 98. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 99. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 100. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 101. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 102. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 103. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 104. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 105. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 106. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 107. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 108. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 109. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 110. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 111. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 112. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 113. Jastheroadtripper martie 7, 2019 at 7:24 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 114. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 115. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 116. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 117. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 118. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 119. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 120. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 121. Locatie excelenta amplasata in centrul orasului Hunedoara, la doi pasi de castel. Camera imensa, curata, amenajata modern. Personal foarte amabil.

 122. Camera mare si curata, locatie foarte buna, la maxim 5 minute de mers pe jos de castel.

 123. Personal foarte amabil și primitor. Ne-am simțit extraordinar!

 124. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 125. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 126. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 127. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 128. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 129. Apartament nou renovat, curat, cu toate utilitatile functionale. Vom reveni cu drag.

 130. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 131. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 132. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 133. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 134. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 135. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 136. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 137. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 138. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 139. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 140. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 141. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 142. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 143. Jastheroadtripper martie 24, 2019 at 11:14 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 144. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 145. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 146. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 147. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 148. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 149. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 150. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 151. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 152. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 153. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 154. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 155. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 156. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 157. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 158. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 159. Foarte Ok, călduros, liniște , curățenie, am fost 4 persoane și am stat super Ok

 160. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 161. Jastheroadtripper martie 31, 2019 at 7:52 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 162. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 163. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 164. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 165. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 166. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 167. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 168. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 169. Zona linistita. Loc de parcare suficient de mare. Liniste in timpul saptamanii.

 170. Nu as recomanda.desi am rezervat inainte cu o săptămână de sosirea noastră în Hunedoara,cand am ajuns,ni s.a spus că la parterul hotelului este o nunta si din cauza asta noi nu putem beneficia de bucătăria restaurantului si nici de liniștea la care ne gândeam.

 171. A FOST FOARTE BINE, IAR GAZDELE EXCEPTIONALE. VOI REVENI CU PLACERE.

 172. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 173. Amplasarea este una perfecta, Dejun saracacios cu paine uscata de a doua zi. Restaurante cu bucate gustoase peste drum.

 174. Este un hotel pentru o noapte – două în tranzit. Camerele sunt potrivite, patul confortabil, pozitia centrală .

 175. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 176. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 177. Un apartament cu 2 camere, modificat (bucataria mutata in balconul sufrageriei si fosta bucatarie transformata in mini-dormitor). Etaj 7 din 10. Curat, zona linistita, aproape de centru (cca 1 km ).

 178. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 179. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 180. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 181. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 182. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 183. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 184. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 185. Jastheroadtripper aprilie 4, 2019 at 7:26 am

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 186. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 187. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 188. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 189. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 190. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 191. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 192. Impecabil recomandam din suflet locatia … am ramas gura casca

 193. Atmosfera este foarte placuta si te introduce in atmosfera cavalerilor si printeselor. Foarte aproape de castel. Sper sa fie si mai bine la finalizarea extinderii. Recomand camerele cu vedere catre rau.

 194. Camera a fost excelenta, mare, curata, confortabila, frumoasa.

 195. Locatia excelenta, micul dejun copios, personalul foarte amabil, mesele foarte bune si perfecte ca pret.

 196. Decorațiunile din spațiilor comune Poziționarea Camera mare si curata

 197. Locatie excelenta, curatenie exemplara, servicii la superlativ si personal extrem de amabil. As reveni oricand in acest loc, ii pastrez amintiri deosebit de placute !

 198. Totul a fost neașteptat de plăcut, iar amabilitatea personalului a fost remarcabilă !

 199. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 200. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 201. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 202. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 203. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 204. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 205. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 206. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 207. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 208. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 209. Jastheroadtripper aprilie 19, 2019 at 3:00 pm

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 210. In interior totul e perfect, totul ales cu gust, totul bine intretinut !

 211. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 212. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 213. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 214. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 215. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 216. Foarte placuta primirea proprietarului si foarte cooperant.

 217. Zona linistita. Loc de parcare suficient de mare. Liniste in timpul saptamanii.

 218. Nu as recomanda.desi am rezervat inainte cu o săptămână de sosirea noastră în Hunedoara,cand am ajuns,ni s.a spus că la parterul hotelului este o nunta si din cauza asta noi nu putem beneficia de bucătăria restaurantului si nici de liniștea la care ne gândeam.

 219. A FOST FOARTE BINE, IAR GAZDELE EXCEPTIONALE. VOI REVENI CU PLACERE.

 220. Personal ff amabil,doar ca au fost evenimente vineri si sambata si muzica se auzea destul de tare la etajul 1,mancarea f buna si preturi bune,am achitat cu tichete de vacanta chiar si restul meselor!

 221. Decorațiunile din spațiilor comune Poziționarea Camera mare si curata

 222. Locatie excelenta, curatenie exemplara, servicii la superlativ si personal extrem de amabil. As reveni oricand in acest loc, ii pastrez amintiri deosebit de placute !

 223. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 224. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 225. Aproape de centru, loc de parcare rezervat, cald, confortabil

 226. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 227. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 228. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 229. Camera curata , moderna , amplasare centrala , mic dejun bogat și sățios. Nimic de reproșat. Recepționeri au fost oameni plăcuți

 230. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 231. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 232. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 233. Foarte curat, proprietarul ne-a întâmpinat cu bomboane și cafea, a fost amabil și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 234. Jastheroadtripper aprilie 27, 2019 at 11:11 pm

  Foarte curat, cu bun gust, aproape de castel și de puncte centrale, proprietari foarte amabili și înțelegători, un raport preț-calitate superb, apartament complet dotat

 235. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 236. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 237. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 238. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 239. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 240. Locatia si gazda au fost foarte primitoare. Apartamentul este foarte bine dotat si intretinut, iar amplasarea acestuia este una foarte buna.

 241. Personal ff amabil,doar ca au fost evenimente vineri si sambata si muzica se auzea destul de tare la etajul 1,mancarea f buna si preturi bune,am achitat cu tichete de vacanta chiar si restul meselor!

 242. Decorațiunile din spațiilor comune Poziționarea Camera mare si curata

 243. Locatie excelenta, curatenie exemplara, servicii la superlativ si personal extrem de amabil. As reveni oricand in acest loc, ii pastrez amintiri deosebit de placute !

 244. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 245. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 246. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 247. Personal amabil, meniu diversificat la restaurant. Locatia e superba, pe malul apei, totul aranjat cu gust.

 248. Atmosfera este foarte placuta si te introduce in atmosfera cavalerilor si printeselor. Foarte aproape de castel. Sper sa fie si mai bine la finalizarea extinderii. Recomand camerele cu vedere catre rau.

 249. Camera a fost excelenta, mare, curata, confortabila, frumoasa.

 250. Locatie excelenta amplasata in centrul orasului Hunedoara, la doi pasi de castel. Camera imensa, curata, amenajata modern. Personal foarte amabil.

 251. Camera mare si curata, locatie foarte buna, la maxim 5 minute de mers pe jos de castel.

 252. Personal foarte amabil și primitor. Ne-am simțit extraordinar!

 253. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 254. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 255. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 256. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 257. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 258. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 259. – Patul a fost confortabil – Camera mare – Locatie buna – Micul dejun decent

 260. Locatie usor de gasit, liniste, curatenie, personal amabil. De recomandat!

 261. Totul! Din pacate nu ii ajuta foarte mult zona in care este amplasat hotelul.

 262. Destul de curat, băieții de acolo ok, mâncarea neașteptat de bună, (recomand ciorba de văcuță, am mâncat in alte 2-3 locuri, nici pe departe la fel ca cea de la Ciuperca), prețul camerelor foarte bun. 2 triple și o dublă, 2 nopți, 780.

 263. Zona linistita. Loc de parcare suficient de mare. Liniste in timpul saptamanii.

 264. Nu as recomanda.desi am rezervat inainte cu o săptămână de sosirea noastră în Hunedoara,cand am ajuns,ni s.a spus că la parterul hotelului este o nunta si din cauza asta noi nu putem beneficia de bucătăria restaurantului si nici de liniștea la care ne gândeam.

 265. Camera simpla dar spatiosa, curată. Hotelul este pozitionat pe un deal unde se poate observa tot orasul. Mâncarea de la restaurant foarte bună. Raportul pret calitate este bun.

 266. Destul de curat, băieții de acolo ok, mâncarea neașteptat de bună, (recomand ciorba de văcuță, am mâncat in alte 2-3 locuri, nici pe departe la fel ca cea de la Ciuperca), prețul camerelor foarte bun. 2 triple și o dublă, 2 nopți, 780.

 267. Mancarea a fost buna.Camerele sunt spatioase,dar ar trebui imbunatatite (frigider in camera, cosuri de gunoi, oglinzi in camera).

 268. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 269. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 270. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 271. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 272. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 273. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 274. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 275. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 276. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 277. Personal foarte amabil, camere curate si mancare foarte buna

 278. Pozitia hotelului este centrala, poti parca in siguranta in parcarea din fata acestuia, camera este confortabila si functioneaza foarte bine ventilatia in camera (caldura). Se preteaza foarte bine pentru o noapte-doua si raportul calitate-pret este destul de bun.

 279. Mic dejun foarte consistent, amabilitatea personalului.

 280. Personal amabil, meniu diversificat la restaurant. Locatia e superba, pe malul apei, totul aranjat cu gust.

 281. Atmosfera este foarte placuta si te introduce in atmosfera cavalerilor si printeselor. Foarte aproape de castel. Sper sa fie si mai bine la finalizarea extinderii. Recomand camerele cu vedere catre rau.

 282. Camera a fost excelenta, mare, curata, confortabila, frumoasa.

 283. Confort ridicat si design foarte frumos. Nou si curat.

 284. Confort, curățenie, personal amabil, amplasat foarte bine, camere spațioase, liniste

 285. Excelent! Mi-a depasit asteptarile, foarte curat, camera mare, totul nou. Personalul extrem de atent si politicos. Mic dejun copios. O sa revin cu mare placere si o sa recomand locatia prietenilor mei. Felicitari personalului!

 286. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 287. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 288. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 289. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 290. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 291. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 292. Un hotel curat, cu o mancare buna. Destul de multe magazine in împrejurimi. Accepta tichete de vacanta.

 293. Personal foarte amabil, camere curate si mancare foarte buna

 294. Pozitia hotelului este centrala, poti parca in siguranta in parcarea din fata acestuia, camera este confortabila si functioneaza foarte bine ventilatia in camera (caldura). Se preteaza foarte bine pentru o noapte-doua si raportul calitate-pret este destul de bun.

 295. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 296. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 297. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 298. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 299. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 300. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 301. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 302. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 303. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 304. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 305. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 306. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 307. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 308. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 309. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 310. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 311. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 312. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 313. Ca amplasare este in zona cantrala si frumoasa. Cu pizerii, restaurante si cafenele in imediata apropiere.

 314. Un hotel curat, cu o mancare buna. Destul de multe magazine in împrejurimi. Accepta tichete de vacanta.

 315. Personal foarte amabil, camere curate si mancare foarte buna

 316. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 317. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 318. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 319. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 320. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 321. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 322. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 323. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 324. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 325. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 326. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 327. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 328. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 329. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 330. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 331. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 332. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 333. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 334. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 335. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 336. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 337. Locație centrală, aproape de diverse restaurante.

 338. Ca amplasare este in zona cantrala si frumoasa. Cu pizerii, restaurante si cafenele in imediata apropiere.

 339. Un hotel curat, cu o mancare buna. Destul de multe magazine in împrejurimi. Accepta tichete de vacanta.

 340. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 341. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 342. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 343. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 344. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 345. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 346. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 347. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 348. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 349. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 350. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 351. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 352. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 353. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 354. O locatie amenajata cu gust. Gazda a fost prietenoasa si de ajutor la nevoie (multumim pentru melc). Un apartament in care te poti caza fara regrete.

 355. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 356. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 357. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 358. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 359. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 360. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 361. Camera simpla dar spatiosa, curată. Hotelul este pozitionat pe un deal unde se poate observa tot orasul. Mâncarea de la restaurant foarte bună. Raportul pret calitate este bun.

 362. Destul de curat, băieții de acolo ok, mâncarea neașteptat de bună, (recomand ciorba de văcuță, am mâncat in alte 2-3 locuri, nici pe departe la fel ca cea de la Ciuperca), prețul camerelor foarte bun. 2 triple și o dublă, 2 nopți, 780.

 363. Mancarea a fost buna.Camerele sunt spatioase,dar ar trebui imbunatatite (frigider in camera, cosuri de gunoi, oglinzi in camera).

 364. Ștefan-florin iunie 7, 2019 at 8:24 pm

  Raport calitate-pret foarte bun, localizare excelenta, personal profesionist si foarte amabil.

 365. Locație centrală, aproape de diverse restaurante.

 366. Ca amplasare este in zona cantrala si frumoasa. Cu pizerii, restaurante si cafenele in imediata apropiere.

 367. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 368. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 369. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 370. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 371. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 372. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 373. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 374. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 375. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 376. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 377. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 378. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 379. Apartamentul este superb: elegant, spatios si foarte curat. Este dotat absolut cu tot ce iti trebuie si faptul ca este la parter pentru noi a fost perfect pentru ca am fost cu bebe de 10 luni dupa noi si juma de casa. Gazda foarte draguta si flexibila in privinta orelor de chack-in si check-out, palaria jos! Parcarea chiar in fata scarii! Absolut nimic de reprosat!

 380. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 381. Suntem foarte impresionati! Apartamentul e super frumos, decorat cu bun-gust si curat. Paturile sunt comode, baile curate, ai tot ce iti trebuie in bucatarie, in living e o canapea maaaare si comoda unde am petrecut timpul inainte de culcare… Ne-am simtit ca acasa! In plus, proprietara este foarte amabila si prietenoasa.

 382. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 383. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 384. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 385. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 386. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 387. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 388. In apropierea castelului,foarte curat si un mic dejun consistent si variat.

 389. Mi-a plăcut totul! Camera mare, mic dejun bun, personal discret și amabil!

 390. Confort ridicat si design foarte frumos. Nou si curat.

 391. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 392. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 393. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 394. Zona foarte liniștită, camera spațioasă și confortabilă.

 395. Camera simpla dar spatiosa, curată. Hotelul este pozitionat pe un deal unde se poate observa tot orasul. Mâncarea de la restaurant foarte bună. Raportul pret calitate este bun.

 396. Destul de curat, băieții de acolo ok, mâncarea neașteptat de bună, (recomand ciorba de văcuță, am mâncat in alte 2-3 locuri, nici pe departe la fel ca cea de la Ciuperca), prețul camerelor foarte bun. 2 triple și o dublă, 2 nopți, 780.

 397. Doamna sau domnisoara de la receptie a fost foarte amabila.Curatenie.

 398. Personal amabil, amplasare buna Mic dejun satisfacator

 399. Ștefan-florin iunie 14, 2019 at 8:33 pm

  Raport calitate-pret foarte bun, localizare excelenta, personal profesionist si foarte amabil.

 400. Mereu revenim cu drag aici. Oamenii sunt extraordinari, camerele mari, curate si este la 5 min de castel.

 401. Personal amabil, meniu diversificat la restaurant. Locatia e superba, pe malul apei, totul aranjat cu gust.

 402. Atmosfera este foarte placuta si te introduce in atmosfera cavalerilor si printeselor. Foarte aproape de castel. Sper sa fie si mai bine la finalizarea extinderii. Recomand camerele cu vedere catre rau.

 403. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 404. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 405. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 406. Doamna sau domnisoara de la receptie a fost foarte amabila.Curatenie.

 407. Personal amabil, amplasare buna Mic dejun satisfacator

 408. Ștefan-florin iunie 22, 2019 at 1:37 am

  Raport calitate-pret foarte bun, localizare excelenta, personal profesionist si foarte amabil.

 409. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 410. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 411. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 412. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 413. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 414. Linistit,confortabil, aproape de centru si de castel.

 415. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 416. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 417. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 418. Locatie foarte buna,gazda extrem de amabila. Apartamentul nou, cu dotari moderne.

 419. Apartamentul este superb: elegant, spatios si foarte curat. Este dotat absolut cu tot ce iti trebuie si faptul ca este la parter pentru noi a fost perfect pentru ca am fost cu bebe de 10 luni dupa noi si juma de casa. Gazda foarte draguta si flexibila in privinta orelor de chack-in si check-out, palaria jos! Parcarea chiar in fata scarii! Absolut nimic de reprosat!

 420. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 421. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 422. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 423. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 424. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 425. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 426. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 427. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 428. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 429. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 430. Amplasare buna, camere curate, personal amabil, posibilitatea de a inchria biciclete, parcare spatioasa

 431. La micul dejun mai sunt scăpări. Mai multa atenție, mai multa implicare…

 432. Doamna sau domnisoara de la receptie a fost foarte amabila.Curatenie.

 433. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 434. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 435. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 436. Excelent! Chiar ca te simti ca acasa! Mare, curat, central, are tot ce ii trebuie. Recomand.

 437. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 438. Zona linistită, apartament curat, proprietarul a fost amabil, am stabilit orele de primit și predat cheile foarte ușor.

 439. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 440. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 441. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 442. Locatie foarte buna,gazda extrem de amabila. Apartamentul nou, cu dotari moderne.

 443. Apartamentul este superb: elegant, spatios si foarte curat. Este dotat absolut cu tot ce iti trebuie si faptul ca este la parter pentru noi a fost perfect pentru ca am fost cu bebe de 10 luni dupa noi si juma de casa. Gazda foarte draguta si flexibila in privinta orelor de chack-in si check-out, palaria jos! Parcarea chiar in fata scarii! Absolut nimic de reprosat!

 444. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 445. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 446. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 447. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 448. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 449. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 450. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 451. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 452. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 453. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 454. Locatie excelenta. Personal foarte amabil si binevoitor. Frumusetea locurilor si a vestigiilor istorice , curatenia orasului si bunul simt al hunedorenilor m-au facut sa ma simt bine in 4 zile .

 455. Pretul foarte bun comparativ cu serviciile(avand si mic dejun inclus). Personal amabil. Posibilitatea de a calatori cu animale de companie.

 456. Poziția central a hotelului, raportul preț-calitate!

 457. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 458. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 459. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 460. Apartamentul este intr-o zona linistita, usor de ajuns, gazdele sunt extraordinare. Descrierea de pe site este exacta.

 461. Excelent! Chiar ca te simti ca acasa! Mare, curat, central, are tot ce ii trebuie. Recomand.

 462. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 463. Locatie foarte buna,gazda extrem de amabila. Apartamentul nou, cu dotari moderne.

 464. Apartamentul este superb: elegant, spatios si foarte curat. Este dotat absolut cu tot ce iti trebuie si faptul ca este la parter pentru noi a fost perfect pentru ca am fost cu bebe de 10 luni dupa noi si juma de casa. Gazda foarte draguta si flexibila in privinta orelor de chack-in si check-out, palaria jos! Parcarea chiar in fata scarii! Absolut nimic de reprosat!

 465. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 466. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 467. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 468. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 469. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 470. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 471. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 472. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 473. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 474. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 475. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 476. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 477. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 478. Locatie excelenta. Personal foarte amabil si binevoitor. Frumusetea locurilor si a vestigiilor istorice , curatenia orasului si bunul simt al hunedorenilor m-au facut sa ma simt bine in 4 zile .

 479. Pretul foarte bun comparativ cu serviciile(avand si mic dejun inclus). Personal amabil. Posibilitatea de a calatori cu animale de companie.

 480. Poziția central a hotelului, raportul preț-calitate!

 481. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 482. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 483. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 484. Apartamentul este intr-o zona linistita, usor de ajuns, gazdele sunt extraordinare. Descrierea de pe site este exacta.

 485. Excelent! Chiar ca te simti ca acasa! Mare, curat, central, are tot ce ii trebuie. Recomand.

 486. Apartament ultracentral, curat, placut. Atmosfera familiara. Camere separate, intimitate. Totul functional. Locuri de parcare. Gazde binevoitoare desi am intarziat mult si le-am incurcat programul. Daca am mai avea drum prin Hunedoara, vom reveni.

 487. Locatie foarte buna,gazda extrem de amabila. Apartamentul nou, cu dotari moderne.

 488. Apartamentul este superb: elegant, spatios si foarte curat. Este dotat absolut cu tot ce iti trebuie si faptul ca este la parter pentru noi a fost perfect pentru ca am fost cu bebe de 10 luni dupa noi si juma de casa. Gazda foarte draguta si flexibila in privinta orelor de chack-in si check-out, palaria jos! Parcarea chiar in fata scarii! Absolut nimic de reprosat!

 489. localizare excelenta,gazda extraordinara iar apartamentul arata exact ca in poze

 490. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 491. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 492. Totul a fost minunat. Eu și prietenii mei ne am simțit extraordinar . Suntem foarte multumiți de tot ce ni s a oferit (proprietatea este foarte noua , curată , încăpătoare . Am avut tot ce ne a trebuit și gazda a fost foarte primitoare )

 493. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 494. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 495. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 496. Curățenia, ospitalitatea gazdei, locația, atmosfera linistita

 497. Pt 2 pers este ideal. Zona este buna din pct de vedere a amplasamentului, dotată cu facilități si destul de modern realizată. De asemenea si pretul este rezonabil:)

 498. Gazda ospitaliera, apartament curat, facilitati ok.

 499. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 500. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 501. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 502. dotari complete, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 503. A fost curat, liniste, mancarea foarte buna si variat meniul.

 504. Locatie excelenta. Personal foarte amabil si binevoitor. Frumusetea locurilor si a vestigiilor istorice , curatenia orasului si bunul simt al hunedorenilor m-au facut sa ma simt bine in 4 zile .

 505. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 506. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 507. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 508. Totul a fost minunat!Ma voi intoarce cu drag la hotel Astoria si voi recomanda si prietenilor!

 509. curatenia, personal foarte amabil, locatie foarte buna, mic dejun bun, camera foarte mare, hotel primitor

 510. Primire călduroasă, personal amabil, curățenie, mic dejun delicios.

 511. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 512. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 513. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 514. Ospitalitatea gazdei, mâncăruri gustoase, disainul medieval a vilei.

 515. Mereu revenim cu drag aici. Oamenii sunt extraordinari, camerele mari, curate si este la 5 min de castel.

 516. Personal amabil, meniu diversificat la restaurant. Locatia e superba, pe malul apei, totul aranjat cu gust.

 517. Un loc frumos si linistit, aproape de centru. Fata de la receptie foarte amabila.

 518. Curat, linistit, relativ aproape de centru, apartamentele sunt dotate cu o bucatarie utilata cu tot ce e nevoie.

 519. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 520. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 521. Apartamentul exceptional!,modern,curat. Locatie aproape de centru, loc de parcare privat.Recomand cu drag.

 522. Apartamentul este intr-o zona linistita, usor de ajuns, gazdele sunt extraordinare. Descrierea de pe site este exacta.

 523. Micul dejun a fost acceptabil. Cam acelasi in fiecare dimineata. Putina varietate nu ar strica. Personal amabil.

 524. Paturile ar trebui obligatoriu schimbate! Eu consider că 90% din confort îl constituie modul în care te poți odihni.

 525. Personal super ok la fel si cel de la restaurant cu care am interacționa la fiecare masa ,fete foarte drăguțe servirea super ok . O impresie foarte bună. Recomand si cazare si masa la restaurant prețurile sunt ok

 526. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 527. Comunicarea cu gazda a fost excelenta; Apartamentul este curat si frumos aranjat, excelent pentru a petrece o seara sau chiar cateva zile in care se pot vizita atractiile din zona; Faptul ca dispune si de un loc de parcare constituie un mare avantaj pentru cei ce calatoresc cu un autovehicul personal.

 528. Un apartament foarte frumos, cu toate dotarile, situat in centrul orasului. Gazdele sunt amabile.

 529. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 530. Apartamentul exceptional!,modern,curat. Locatie aproape de centru, loc de parcare privat.Recomand cu drag.

 531. Apartamentul este intr-o zona linistita, usor de ajuns, gazdele sunt extraordinare. Descrierea de pe site este exacta.

 532. Designul interior. Simplu și cu bun gust. Foarte spațios.

 533. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 534. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 535. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 536. Mic dejun gustos, servit direct in cameră! Apartament spațios. Personalul de la recepție amabil și binevoitor

 537. Apartamentul a fost foarte curat. Micul dejun a fost ok, servit la ora solicitata in camera. Personalul foarte amabil , a raspuns tuturor solicitarilor noastre.

 538. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 539. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 540. Rasaritul de soare, te face sa te simti ca la mare!

 541. Pensiunea este la 10 minute de centru și este foarte ușor accesibilă. În imediata apropiere sunt câteva restaurante și pizzerii excelente. Condițiile de cazare, dar și proprietarii sunt fără reproș. Recomand acastă unitate de cazare cu toată convingerea.

 542. Amabilitatea personalului au completat lipsurile , astfel incat sejurul sa fie ok.

 543. Locatia este foarte frumoasa, spațioasă si curata. Se respectă toate facilitățile oferite – schimbat prosoape, curățenie, ridicat gunoiul – zilnic. 👌👌 Multumiri d-nei Mirela pentru disponibilitatea si amabilitatea de care da dovada-multumim pentru tot. 🤗

 544. Camera era curata, avea aer conditionat si plasa de tantari.

 545. Gazde foarte amabile și nu este nimic ostentativ, asa sunt dumnealor. Cafea sau ceai din partea casei, recomandam aceasta locație.

 546. Camera mare, patul ok, baia curata. Pentru o noapte a fost ok. Foarte aproape cu masina de castel, maxim 5 minute.

 547. Hotel din 1970,renovat recent si bine. Rezultatul peste asteptari (deci se poate;poate vad si cei de pe litoral). Personal amabil, pretul rezonabil, liniste pentru un hotel de oras. Doua probleme: 1. la cabina de dus se produce o scurgere pe care am remarcat-o la acest model de cabina; 2.micul dejun variat, dar calitatatea produselor de carne putea fi mai buna.

 548. Hotelul a fost conform asteptarilor, amplasat central, cu parcare si cu micul dejun foarte bun si variat.

 549. Micul dejun a fost acceptabil. Cam acelasi in fiecare dimineata. Putina varietate nu ar strica. Personal amabil.

 550. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 551. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 552. Un dormitor matrimonial spațios,livingul la fel și perfect cel de-al doilea dormitor pentru copil(cu pat dublu). Este la o strada principala,la scara se găsește și un supermarket,loc de parcare asigurat și bineînțeles descrierea corespunde cu realitatea!Felicitari!

 553. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 554. Apartamentul exceptional!,modern,curat. Locatie aproape de centru, loc de parcare privat.Recomand cu drag.

 555. Apartamentul este intr-o zona linistita, usor de ajuns, gazdele sunt extraordinare. Descrierea de pe site este exacta.

 556. Designul interior. Simplu și cu bun gust. Foarte spațios.

 557. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 558. Apartamentul arata foarte bine si este foarte spatios. Design foarte cozy. Liniste. Bucatarie perfect functionala. Paturile comode( cui ii place o saltea mai tare un pic 🙂 . Am mers pe jos pana la Castelul Corvinilor ( 20 min relax).

 559. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 560. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 561. Mic dejun gustos, servit direct in cameră! Apartament spațios. Personalul de la recepție amabil și binevoitor

 562. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 563. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 564. Rasaritul de soare, te face sa te simti ca la mare!

 565. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 566. Camera uriasa,mobilier nou si design placut,bucatarie utilata(desi nu a fost cazul pt folosinta)balcon generos.

 567. Condițiile de cazare ,personalul foarte amabil si drăguț. Vom reveni cu multa plăcere! Recomand.

 568. Camera foarte spatioasa, confortabila, confort real de 4 stele. Amplasarea este excelenta, chiar in centru. Parcare privata, gratuita. Micul dejun variat si foarte bun.

 569. Camera mare, curățenie desăvârșita. Liniște deplina in camera deși hotelul era ocupat total. Biciclete pentru plimbare la dispoziție. Mic dejun fabulos.

 570. Excelent! Atentie maxima din partea personalului din hotel, curatenie zilnica, liniste, dotari camera foarte bune, paturi mari si confortabile, locuri de parcare suficiente,

 571. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 572. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 573. Camerele sunt mari, spatioase, curatenie excelenta, piscina foarte curata si mare, mancarea buna la restaurantul hotelului si diversificata. Parcarea este incapatoare, personalul foarte amabil.

 574. Hotel din 1970,renovat recent si bine. Rezultatul peste asteptari (deci se poate;poate vad si cei de pe litoral). Personal amabil, pretul rezonabil, liniste pentru un hotel de oras. Doua probleme: 1. la cabina de dus se produce o scurgere pe care am remarcat-o la acest model de cabina; 2.micul dejun variat, dar calitatatea produselor de carne putea fi mai buna.

 575. Hotelul a fost conform asteptarilor, amplasat central, cu parcare si cu micul dejun foarte bun si variat.

 576. Micul dejun a fost acceptabil. Cam acelasi in fiecare dimineata. Putina varietate nu ar strica. Personal amabil.

 577. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 578. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 579. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 580. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 581. Designul interior. Simplu și cu bun gust. Foarte spațios.

 582. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 583. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 584. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 585. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 586. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 587. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 588. Rasaritul de soare, te face sa te simti ca la mare!

 589. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 590. Camera uriasa,mobilier nou si design placut,bucatarie utilata(desi nu a fost cazul pt folosinta)balcon generos.

 591. Condițiile de cazare ,personalul foarte amabil si drăguț. Vom reveni cu multa plăcere! Recomand.

 592. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 593. Camera era curata, avea aer conditionat si plasa de tantari.

 594. Gazde foarte amabile și nu este nimic ostentativ, asa sunt dumnealor. Cafea sau ceai din partea casei, recomandam aceasta locație.

 595. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 596. Micul dejun bun.Locatie buna.Personal amabil.Per total raport calitate pret ok

 597. Hotel din 1970,renovat recent si bine. Rezultatul peste asteptari (deci se poate;poate vad si cei de pe litoral). Personal amabil, pretul rezonabil, liniste pentru un hotel de oras. Doua probleme: 1. la cabina de dus se produce o scurgere pe care am remarcat-o la acest model de cabina; 2.micul dejun variat, dar calitatatea produselor de carne putea fi mai buna.

 598. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 599. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 600. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 601. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 602. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 603. Apartamentul exceptional!,modern,curat. Locatie aproape de centru, loc de parcare privat.Recomand cu drag.

 604. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 605. Designul interior. Simplu și cu bun gust. Foarte spațios.

 606. Ne-am simtit perfect! Am avut parte de liniste, intimitate, confort. Recomandam cu incredere!

 607. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 608. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 609. Rasaritul de soare, te face sa te simti ca la mare!

 610. Vilele sunt amplasate intr-o zona linistita, au un design modern, mobilierul si echipamentele alese cu gust. Gazdele foarte amabile.

 611. A fost foarte curat, personal amabil si foarte ingrijit.

 612. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 613. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 614. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 615. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 616. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 617. Micul dejun a fost ok, prețul camerei a fost unul decent

 618. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 619. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 620. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 621. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 622. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 623. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 624. Apartamentul exceptional!,modern,curat. Locatie aproape de centru, loc de parcare privat.Recomand cu drag.

 625. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 626. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 627. Designul interior. Simplu și cu bun gust. Foarte spațios.

 628. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 629. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 630. Rasaritul de soare, te face sa te simti ca la mare!

 631. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 632. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 633. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 634. Personalul amabil, mâncarea buna, camera destul de curată.

 635. Bucătăria diversificată mâncare proaspătă şi servirea rapidă .

 636. Motivul pentru care am ales acest hotel, piscina, a fost singurul lucru care nu ne-a dezamăgit.

 637. Totul a fost impecabil.. curățenie… mic dejun extraordinar de bun si calitativ… dacă avea si piscina interioară era si mai bine.

 638. Grija ls detalii, camera foarte confortabilă. Apa si cafea din partea hotelului. Felicitări!

 639. totul a fost perfect. amplasament aproape de castel, mic dejun foarte bun (fresh proaspat de portocale si cafeaua excelenta). curatenia exemplara.

 640. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 641. Micul dejun a fost ok, prețul camerei a fost unul decent

 642. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 643. Casa se afla in mijlocul naturii, departe de galagie, agitatie, trafic si praf, desi aproape de oras. E o oaza de liniste iar proprietarii ne-au facut sederea sa fie o experienta super frumoasa. Sunt oameni primitori si calzi care iti devin prieteni din start! Inainte de sosire am primit in mesaje de pe booking toate informatiile necesare – mai multe decat se livreaza de obicei si a fost foarte util. Despre mic-dejun nu pot spune decat ca e un festin, preparate multe, bune si proaspete, pregatite cu atentie! Mai presus de cazare, la casa Nini primesti servicii, recomandari si multa voie buna!

 644. Sebastian is a great chief. Everyone what I will expect the stop here.

 645. The hosts were really friendly, we were chatting like old friends. They have three wonderful dogs, and a cute small cat, and we were excited to play with them. The house is in a super nice place, surrounded with meadows. It’s just a short drive from Hunedoara’s castle. Breakfast was reach and delicous.

 646. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 647. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 648. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 649. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 650. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 651. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 652. Gazdă amabilă, parcare in curte. Recomand locația 🙂

 653. Curățenie. Amplasare (10 min de mers pe jos până la Castelul Corvinilor, la fel și față de centru). Amabilitatea dnei Anca (ne-a sugerat vizitarea parcului dendrologic Giardino di Zoe – nu mai țin minte localitatea, dar max 20 km de Hd, se poate găsi pe Google și FB. Un colt de rai, efectiv. Impresionant parc . Recomand cu cea mai mare căldură)

 654. Miros plăcut, curățenie, culori frumoase, gazda drăguță. Minunat!

 655. Curățenie, eleganta, confort gazde perfecte! Mobilier cu stil, camere cu personalitate! Cu siguranta vom reveni!

 656. Proprietatea este aranjata cu deosebit de mult bun gust. Gazda a fost permanent la locație si s-a purtat extraordinar de primitor.

 657. Gazda este extrem de primitoare si draguta, iar camerele sunt foarte curate si odihnitoare! vom reveni la aceasta locatie:)

 658. Personal atent, locația centrală, mic dejun OK chiar dacă un pic cam sărăcăcios

 659. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 660. Micul dejun bun.Locatie buna.Personal amabil.Per total raport calitate pret ok

 661. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 662. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 663. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 664. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 665. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 666. Camera a fost moderna, primitoare, mobilata cu gust si foarte curata.

 667. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 668. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 669. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 670. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 671. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 672. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 673. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 674. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 675. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 676. Totul a fost minunat: – locatia la 5 minute distanta de Castelul Corvinilor, foarte aproape de aleea pietonala – camera spatioasa si dotata corespunzator (uscator de par, minibar, fier si masa de calcat) – biciclete puse la dispozitie pentru vizitarea orasului – micul dejun delicios si variat – serviciul de room service (am putut astfel sa comandam cina si pranzul chiar la hotel) – restaurante foarte aproape de locatie – personal extraordinar de amabil si receptiv la toate solicitarile

 677. Totul a fost impecabil.. curățenie… mic dejun extraordinar de bun si calitativ… dacă avea si piscina interioară era si mai bine.

 678. Grija ls detalii, camera foarte confortabilă. Apa si cafea din partea hotelului. Felicitări!

 679. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 680. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 681. Camera era curata, avea aer conditionat si plasa de tantari.

 682. Hotelul este plasat central, are suficiente locuri de parcare, zona este linistita.

 683. Personal atent, locația centrală, mic dejun OK chiar dacă un pic cam sărăcăcios

 684. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 685. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 686. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 687. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 688. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 689. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 690. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 691. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 692. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 693. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 694. Foarte spatios , centrala proprie , personal profesionist.

 695. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 696. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 697. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 698. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 699. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 700. Totul a fost minunat: – locatia la 5 minute distanta de Castelul Corvinilor, foarte aproape de aleea pietonala – camera spatioasa si dotata corespunzator (uscator de par, minibar, fier si masa de calcat) – biciclete puse la dispozitie pentru vizitarea orasului – micul dejun delicios si variat – serviciul de room service (am putut astfel sa comandam cina si pranzul chiar la hotel) – restaurante foarte aproape de locatie – personal extraordinar de amabil si receptiv la toate solicitarile

 701. Totul a fost impecabil.. curățenie… mic dejun extraordinar de bun si calitativ… dacă avea si piscina interioară era si mai bine.

 702. Grija ls detalii, camera foarte confortabilă. Apa si cafea din partea hotelului. Felicitări!

 703. Amabilitate,interesul și orientarea către o ședere cât mai plăcuta și fără probleme. Am ajuns după miezul nopții și proprietarul nu a fost deloc deranjat,ba chiar a fost destul de primitor și înțelegător pentru situație. Nota 10! Cafeaua este excepțională și surprinzător este gratuită la barul din parterul clădirii. Amplasament bun,aproape de centru și de supermaketuri. Condițiile de cazare au fost impecabile și se poate spune ca exista un raport calitate-preț excepțional.

 704. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 705. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 706. Totul a fost la superlativ. Personal foarte amabil, curățenie exemplară. Camera foarte spatioasa, dotată cu masa si fier de călcat, cana electrică cu ajutorul căreia am putut servi un ceai seara in camera.Baia impecabilă si am primit produse de igiena. Micul dejun foarte bogat. Efectiv nu stiai ce sa alegi. Cu siguranta vom recomanda si altora Hotel Astoria.

 707. Totul a fost minunat: – locatia la 5 minute distanta de Castelul Corvinilor, foarte aproape de aleea pietonala – camera spatioasa si dotata corespunzator (uscator de par, minibar, fier si masa de calcat) – biciclete puse la dispozitie pentru vizitarea orasului – micul dejun delicios si variat – serviciul de room service (am putut astfel sa comandam cina si pranzul chiar la hotel) – restaurante foarte aproape de locatie – personal extraordinar de amabil si receptiv la toate solicitarile

 708. Totul a fost impecabil.. curățenie… mic dejun extraordinar de bun si calitativ… dacă avea si piscina interioară era si mai bine.

 709. Amabilitate,interesul și orientarea către o ședere cât mai plăcuta și fără probleme. Am ajuns după miezul nopții și proprietarul nu a fost deloc deranjat,ba chiar a fost destul de primitor și înțelegător pentru situație. Nota 10! Cafeaua este excepțională și surprinzător este gratuită la barul din parterul clădirii. Amplasament bun,aproape de centru și de supermaketuri. Condițiile de cazare au fost impecabile și se poate spune ca exista un raport calitate-preț excepțional.

 710. Raportul calitate/pret ok pentru suma platita.

 711. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 712. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 713. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 714. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 715. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 716. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 717. Este un apartament micut si curat cu un personal de nota 10, singura neplacere a fost din cauza caldurii in rest nu am nimic de reprosat.

 718. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 719. Personalul foarte amabil, camera calduroasa, pozitionare a hotelului buna.

 720. Hotelul este plasat central, are suficiente locuri de parcare, zona este linistita.

 721. Curatenie mare. Aproape de principalul obiectiv castel corvini

 722. Camerele au fost foarte curate si primitoare, iar bucataria utila, in special aparatul de cafea. Balconul era putin mic, dar confortabil. Doamna cu care am vorbit de la proprietate ne-a ghidat catre locatie si ne-a dat toate detaliile de care am avut nevoie, oferindu-ne posibilitatea de a o contacta oricand avem nevoie. Foarte frumos!😁

 723. Arata foarte frumos si e spatioasa camera. Bucataria comuna e foarte draguta cu toate comoditatile. Daca nu ar fi anumite maruntisuri ar fi un 10 fara cusur.

 724. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 725. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 726. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 727. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 728. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 729. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 730. Hotelul are spații foarte generoase. Holuri largi, camere, băi foarte frumoase și generoase ca spațiu. Acest lucru m-a impresionat pozitiv.

 731. Liniștea, confortul, curatenia, apropierea de castelul Huniazilor, 5 min de mers pe jos

 732. Totul a fost la superlativ. Personal foarte amabil, curățenie exemplară. Camera foarte spatioasa, dotată cu masa si fier de călcat, cana electrică cu ajutorul căreia am putut servi un ceai seara in camera.Baia impecabilă si am primit produse de igiena. Micul dejun foarte bogat. Efectiv nu stiai ce sa alegi. Cu siguranta vom recomanda si altora Hotel Astoria.

 733. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 734. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 735. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 736. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 737. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 738. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 739. Amabilitate,interesul și orientarea către o ședere cât mai plăcuta și fără probleme. Am ajuns după miezul nopții și proprietarul nu a fost deloc deranjat,ba chiar a fost destul de primitor și înțelegător pentru situație. Nota 10! Cafeaua este excepțională și surprinzător este gratuită la barul din parterul clădirii. Amplasament bun,aproape de centru și de supermaketuri. Condițiile de cazare au fost impecabile și se poate spune ca exista un raport calitate-preț excepțional.

 740. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 741. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 742. Gazda foarte amabila si seriosa, ne-a indrumat telefonic pas cu pas pana la gasirea proprietatii. La sosire sora acestuia ne-a asteptat cu niste cadouri simbolice: zacusca, sirop de casa si alte bunatati. A fost de departe cea mai buna zacusca cu ciuperci pe care am mancat-o 🙂

 743. Propietarii super ok, apartament curat, pret excelent!

 744. The apartment is on the ground floor, decent, very clean, good central heating system, great value for the money we paid. Location was good as it was quiet, public car park in front of the block, close to what we needed. I would return.

 745. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 746. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 747. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 748. Hotelul are spații foarte generoase. Holuri largi, camere, băi foarte frumoase și generoase ca spațiu. Acest lucru m-a impresionat pozitiv.

 749. Liniștea, confortul, curatenia, apropierea de castelul Huniazilor, 5 min de mers pe jos

 750. Totul a fost la superlativ. Personal foarte amabil, curățenie exemplară. Camera foarte spatioasa, dotată cu masa si fier de călcat, cana electrică cu ajutorul căreia am putut servi un ceai seara in camera.Baia impecabilă si am primit produse de igiena. Micul dejun foarte bogat. Efectiv nu stiai ce sa alegi. Cu siguranta vom recomanda si altora Hotel Astoria.

 751. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 752. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 753. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 754. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 755. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 756. Totul.apartament frumos amenajat, curat priveliste frumoasa.totul a fost excelent

 757. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 758. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 759. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 760. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 761. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 762. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 763. Amabilitate,interesul și orientarea către o ședere cât mai plăcuta și fără probleme. Am ajuns după miezul nopții și proprietarul nu a fost deloc deranjat,ba chiar a fost destul de primitor și înțelegător pentru situație. Nota 10! Cafeaua este excepțională și surprinzător este gratuită la barul din parterul clădirii. Amplasament bun,aproape de centru și de supermaketuri. Condițiile de cazare au fost impecabile și se poate spune ca exista un raport calitate-preț excepțional.

 764. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 765. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 766. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 767. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 768. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 769. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 770. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 771. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 772. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 773. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 774. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 775. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 776. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 777. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 778. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 779. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 780. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 781. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 782. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 783. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 784. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 785. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 786. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 787. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 788. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 789. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 790. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 791. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 792. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 793. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 794. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 795. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 796. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 797. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 798. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 799. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 800. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 801. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 802. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 803. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 804. totul a fost perfect. locatia curata si usor accesibila. Proprietara de nota 10

 805. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 806. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 807. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 808. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 809. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 810. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 811. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 812. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 813. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 814. Gazdă amabilă, parcare in curte. Recomand locația 🙂

 815. Curățenie. Amplasare (10 min de mers pe jos până la Castelul Corvinilor, la fel și față de centru). Amabilitatea dnei Anca (ne-a sugerat vizitarea parcului dendrologic Giardino di Zoe – nu mai țin minte localitatea, dar max 20 km de Hd, se poate găsi pe Google și FB. Un colt de rai, efectiv. Impresionant parc . Recomand cu cea mai mare căldură)

 816. Miros plăcut, curățenie, culori frumoase, gazda drăguță. Minunat!

 817. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 818. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 819. In primul rand amabilitatea proprietarului, faptul ca am fost asteptati la ora stabilita, apoi apartamentul modern amenajat, cu toate facilitatile, locatia f aproape de centrul vechi al orașului si de Castelul Corvinilor (la 10 min de mers lejer pe jos). Multumim si recomandam cu incredere.

 820. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 821. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 822. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 823. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 824. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 825. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 826. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 827. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 828. Apartamentul in care ne-am cazat a fost excelent. Este un loc foarte drăguț si intim,in centrul orasului.Gazdele sunt amabile si prietenoase ne-au oferit toate informațiile referitoare la atractiile din zona Hunedoara.Noi,ii recomandam cu mare drag.Va multumim Natalia si Radu!

 829. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 830. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 831. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 832. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 833. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 834. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 835. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 836. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 837. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 838. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 839. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 840. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 841. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 842. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 843. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 844. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 845. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 846. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 847. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 848. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 849. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 850. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 851. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 852. Totul a fost minunat. Apartamentul bine echipat, loc de parcare rezervat, supermaket langa bloc. Multumim pentru tot.

 853. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 854. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 855. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 856. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 857. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 858. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 859. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 860. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 861. Apartamentul frumos amenajat este bine poziționat aproape de atracțiile orasului.

 862. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 863. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 864. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 865. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 866. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 867. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 868. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 869. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 870. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 871. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 872. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 873. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 874. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 875. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 876. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 877. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 878. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 879. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 880. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 881. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 882. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 883. Accesibilitatea, marimea camerelor și poziționarea în centrul orașului, foarte aproape de zonele de interes. Camerele au fost călduroase. Parcarea din fața intrării a facilitat accesul cu bagaje la sosire si a ajutat la pregatirea plecării fără multe eforturi.

 884. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 885. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 886. Apartamentul este unul foarte bine amplasat, curat si dotat cu tot ceea ce trebuie.

 887. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 888. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 889. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 890. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 891. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 892. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 893. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 894. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 895. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 896. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 897. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 898. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 899. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 900. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 901. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 902. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 903. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 904. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 905. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 906. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 907. Apartamentul este unul foarte bine amplasat, curat si dotat cu tot ceea ce trebuie.

 908. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 909. Un apartament modern, extrem de curat, spațios și cu toate dotările necesare. Este un mediu plăcut, frumos decorat, care te face să te simți confortabil. Gazda a fost foarte amabilă și ne-a oferit informații despre diverse atracții turistice. Raportul calitate-preț a fost unul foarte bun. Vom reveni cu drag!

 910. Accesibilitatea, marimea camerelor și poziționarea în centrul orașului, foarte aproape de zonele de interes. Camerele au fost călduroase. Parcarea din fața intrării a facilitat accesul cu bagaje la sosire si a ajutat la pregatirea plecării fără multe eforturi.

 911. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 912. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 913. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 914. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 915. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 916. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 917. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 918. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 919. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 920. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 921. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 922. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 923. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 924. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 925. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 926. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 927. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 928. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 929. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 930. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 931. Accesibilitatea, marimea camerelor și poziționarea în centrul orașului, foarte aproape de zonele de interes. Camerele au fost călduroase. Parcarea din fața intrării a facilitat accesul cu bagaje la sosire si a ajutat la pregatirea plecării fără multe eforturi.

 932. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 933. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 934. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 935. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 936. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 937. Camere mari , frumos organizate și confortabile. Locuri de parcare in curte. Check-in și check-out ușor. Proprietara foarte drăguță. Am avut nevoie de încă o pilota și deși era târziu am primit-o foarte repede. În bucătărie am găsit tot ce ne trebuia. Livingul vilei foarte frumos amenajat și relaxant. Dusul din camera noastră ne-a plăcut mult, am avut săpun și gel de dus din partea vilei. Prosoapele foarte curate. Ne-am simțit foarte bine. Pentru un sejur de 2-3 nopți vila este perfecta, ne vom întoarce cu siguranță.

 938. Gazdă amabilă, parcare in curte. Recomand locația 🙂

 939. Curățenie. Amplasare (10 min de mers pe jos până la Castelul Corvinilor, la fel și față de centru). Amabilitatea dnei Anca (ne-a sugerat vizitarea parcului dendrologic Giardino di Zoe – nu mai țin minte localitatea, dar max 20 km de Hd, se poate găsi pe Google și FB. Un colt de rai, efectiv. Impresionant parc . Recomand cu cea mai mare căldură)

 940. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 941. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 942. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 943. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 944. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 945. TOTUL ESTE PERFECT! De la proprietari, până la locație.

 946. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 947. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 948. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 949. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 950. Un pat confortabil, un spatiu mic si cochet… un loc frumos!

 951. Ne-am simtit ca acasa. Foarte aproape de centru. O gazda extrem de amabila. Multumim.

 952. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 953. Apartamentul este impecabil. Proprietarii foarte amabili si deschisi.

 954. Gazda extrem de primitoare, ceea ce m a facut sa ma simt ca acasa. Apartamentul a fost de o curatenie si un bun gust desavarsite!

 955. Accesibilitatea, marimea camerelor și poziționarea în centrul orașului, foarte aproape de zonele de interes. Camerele au fost călduroase. Parcarea din fața intrării a facilitat accesul cu bagaje la sosire si a ajutat la pregatirea plecării fără multe eforturi.

 956. Reviewiurile si realitatea confirma pe deplin premiul primit de MAGIC APARTAMENTS. Am avut o minivacanta excelenta. Multumim gazdelor.

 957. Apartament curat, spațios, frumos decorat, loc de parcare inclus.

 958. Camere mari , frumos organizate și confortabile. Locuri de parcare in curte. Check-in și check-out ușor. Proprietara foarte drăguță. Am avut nevoie de încă o pilota și deși era târziu am primit-o foarte repede. În bucătărie am găsit tot ce ne trebuia. Livingul vilei foarte frumos amenajat și relaxant. Dusul din camera noastră ne-a plăcut mult, am avut săpun și gel de dus din partea vilei. Prosoapele foarte curate. Ne-am simțit foarte bine. Pentru un sejur de 2-3 nopți vila este perfecta, ne vom întoarce cu siguranță.

 959. Gazdă amabilă, parcare in curte. Recomand locația 🙂

 960. Curățenie. Amplasare (10 min de mers pe jos până la Castelul Corvinilor, la fel și față de centru). Amabilitatea dnei Anca (ne-a sugerat vizitarea parcului dendrologic Giardino di Zoe – nu mai țin minte localitatea, dar max 20 km de Hd, se poate găsi pe Google și FB. Un colt de rai, efectiv. Impresionant parc . Recomand cu cea mai mare căldură)

 961. Personal placut. Camera spatioasa si aerisita. Baia chiar daca e comuna, e curata si dotata cu tot ce trebuie. Niciun defect la instalatiile sanitare. Parcare este. Zona linistita. Paturi comode cu saltele cu memorie, f faine!

 962. Great accomodation in the house with a garden. Possibility to have a car in the enclosed garden. Very clean rooms and bathroom! Possibility of washing clothes. Good equipped kitchen! great host! I recommend!

 963. Spacious and warm rooms. Comfy beds. Clean bathroom.

 964. Curat, pozitionare superba, liniste, personal politicos si amabil. Recomand mai ales daca te scoli devreme….. Pt mic dejun 😊

 965. Central ,curetenie ,caldura ,amabilitatea receptionerelor

 966. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 967. Nu era micul dejun inclus.ne am descurcat singuri:)

 968. O cazare de vis! ❤ Am avut parte de cea mai frumoasă noapte la acest apartament! Efectiv, m-am simțit ca acasă! Dormitor spațios, sufragerie spațioasă și primitoare, dotată cu toate utilitățiile (frigider, plită cu inducție, absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur! O să revin cu drag la această cazare! ❤

 969. Proprietatea este in imediata apropiere a Casei de cultură Hunedoara, restaurante si baruri sau supermarket la mai putin de 2 min de mers pe jos. Proprietatea este la 1,5 km de Castelul Corvinilor.Ce ne-a placut: paturi confortabile, curatenie, bucatarie echipata cu tot ce iti este necesar, gazda foarte amabila. Am călătorit aici in noiembrie si a fost foarte cald si plăcut in apartament. Apartamentul are masina de spalat rufe si vase pentru cei care doresc sa stea mai mult. Un mare plus este parcarea privată gratuită. Recomand acest apartament celor care sunt trecere sau vizitează Hunedoara.

 970. Desi mobilierul si echipamentele sunt un pic depasite, nu lipseste nimic. Bucataria este echipata, baia cu doua dusuri ok, camerele decomandate, sejurul confortabil, iar gazda foarte simpatica. Parcarea este posibila chiar în fatza casei ceea ce este un adevarat plus.

 971. Our host was the nicest person on earth and made our stay perfect. Place was spotlessly clean and the beds were very comfy. Breakfast was delicious and wholesome.thanks!!

 972. Очень приветливые и отзывчивые хозяева, сами свозили нас в супермаркет на своей машине, своевременно отвечали на все сообщения.Расположение в 15 мин пешком от замка. Также в 5-7 мин пешком супермаркет. Выезжая, ключ оставляешь в почтовом ящике. Бесплатная парковка прямо под окнами.

 973. Este a doua oară și când vom reveni tot aici vom poposi!!! Recomand cu incredere!

 974. Apartamentul in conditii foarte bune si bine intretinut.

 975. O garsoniera cu o atmosfera placuta si un raport pret-calitate foarte bun. Gazda foarte amabila.

 976. Pe lângă locația excelenta și amabilitatea proprietarului am fost impresionat de curățenia prezenta în apartment. Acesta a fost aerisit și nu se simteau mirosuri neplăcute. Cearșafurile erau curate, prosoapele de fata și de corp atent împăturite. Bucătăria este bine echipata și îți permite să gatesti dacă îți dorești acest lucru. Loc de parcare pentru mașină inclus în preț și poziționat în asa fel încât sa nu existe probleme de nici o natura. As recomanda oricui aceasta acomodare fără sa un moment de ezitare.

 977. Apartamentul este unul foarte bine amplasat, curat si dotat cu tot ceea ce trebuie.

 978. Un apartament foarte curat,cu tot ce ai nevoie,locatie perfecta, proprietarii foarte cumsecade, il recomand!

 979. Locatie ft buna, in aproiere, banci , bancomat, brutarie, alimentara, restaurante si Castelul Corvinilor. Loc de parcare iluminat. O experienta ft buna, liniste, caldura, apa calda, service bun, curatenie, recomand! Afara erau -7 grade.

 980. Locatia este centrala, e foarte cozy apartamentul. Estal anga un restaurant si o cafenea foarte bun/buna, se face cam 25-30 minute pana la castel.

 981. Accesibilitatea, marimea camerelor și poziționarea în centrul orașului, foarte aproape de zonele de interes. Camerele au fost călduroase. Parcarea din fața intrării a facilitat accesul cu bagaje la sosire si a ajutat la pregatirea plecării fără multe eforturi.

 982. Reveria m-a impresionat pentru curatenia perfecta, in cele mai mici detalii, dotarile, designul minimalist, lumina, calitatea mobilierului, lipsa kitsch-ului si inspiratia ce o ofera, pentru un sejur relaxant si linistit. REVERIA inspira odihna si o buna primire. Raportul calitate-pret foarte bun. Recomand tuturor, mai ales celor ce doresc sa se odihneasca si sa se retraga intr-un loc linistit.

 983. Mi a plăcut zona linistita in care este amplasat, apartamentul foarte curat, primitor, confortabil

 984. A fost foarte curat și liniștit. Ne-am simțit ca acasă, iar Bianca a fost foarte amabilă și gata să ne ajute să avem o ședere cât mai plăcută. Cu siguranță vom mai reveni!

 985. Amabilitate,interesul și orientarea către o ședere cât mai plăcuta și fără probleme. Am ajuns după miezul nopții și proprietarul nu a fost deloc deranjat,ba chiar a fost destul de primitor și înțelegător pentru situație. Nota 10! Cafeaua este excepțională și surprinzător este gratuită la barul din parterul clădirii. Amplasament bun,aproape de centru și de supermaketuri. Condițiile de cazare au fost impecabile și se poate spune ca exista un raport calitate-preț excepțional.

 986. Curatenie, gazde prietenoase si preturi foarte bune

 987. Gazda deosebit de amabila și serviabilă, de parcă ne știam de o viață.

 988. Condițiile de cazare foarte bune. Nu am avut mic dejun inclus pentru că am părăsit locația in jurul orei 6 dimineata, insă locația a fost superbă.

 989. Personalul extrem de amabil, atat doamnele/domnisoarele de la receptie, cat si cele de la restaurantul hotelului. Camera spatioasa si decorata cu gust. Micul dejun diversificat. Hotelul este situat la maxim 10 minute de mers de centrul pietonal al orasului si la 15-20 de minute de mers de Castelul Corvinilor.

 990. Personal amabil; camera foarte curata, prosoape schimbate zilnic; MD bogat.

 991. Bucătăria diversificată mâncare proaspătă şi servirea rapidă .

 992. Mâncarea nemaipomenita,cred că au un bucătar grozav,proaspătă și la preturi foarte bune,cafelele și răcoritoarele sunt ieftine…nu la preț de stațiune !

 993. Foarte bun micul dejun!Pozitia locatiei excelenta,de pe terasa restaurantului se vede castelul,Personal atent,servire rapida,mancarea foarte buna.

 994. Locația este foarte curată, micul dejun bogat iar personalul foarte amabil. Nu ai ce reproșa! Patul confortabil, iar camerele superbe. Noi am stat la o camera cu vedere spre piscina😍 Locația este amplasată perfect și accesibil pentru a vizita toate atracțiile turistice( in mai puțin de 20 min ajungi la Castelul Corvinilor, 40 min pana la Mănăstirea Prislop și tot cam atât pana la Grădina di Zoe). Nu veți regreta !!

 995. Cazarea a fost excelenta, foarte curat in camera! Mancarea gustoasa, cu un meniu diversificat! Personalul amabil, s-a asigurat sa nu ne lipseasca absolut nimic pe parcursul sederii. Va recomand cu incredere aceasta locatie! Noi cu siguranta vom reveni! 🙂

 996. Curățenia. Mobilierul și ornamentele originale și alese cu bun gust.

 997. Locația este aproape de Castelul Corvinilor, de centrul orașului, de un supermarket și câteva magazine de unde te poți aproviziona. Camera amenajata modern, iar balconul ne-a prins foarte bine. Parcare în fata vilei.

 998. Am venit a doua oara la Vila HD, cred ca ofera cea mai avantajoasa cazare din localitatea Hunedoara. Camera mare, spatioasa, pat mare si confortabil, noptiere incapatoare, TV cu ecran plat, AC perfect functional, curatenie impecabila, router de wifi in fiecare camera cu parola proprie si viteza maxima, balcon, bucatarie complet utilata, baie amenajata foarte frumos, apa calda nonstop gratie centralei din bucatarie, geamuri mari peste tot cu plasa de insecte, astfel incat se poate aerisi foarte bine. Ne pare rau ca nu am putut sta mai mult, excelenta cazare, liniste, locatie foarte buna, intregul personal foarte amabil, incepand cu domnisoarele de la receptie si pana la cele de la curatenie. Prima noastra optiune cand mai revenim in Hunedoara!

 999. Apartamentul este spatios si luminos. Bucataria utilata. Parcare proprie foarte ok. Ambele bai dotate cu produse de igiena personala.

 1000. Hotelul este renovat recent, raport calitate-pret foarte ok.

 1001. Curatenia si amplasarea fata de Castelul Corvinilor . Proprietari amabili, ne-au dat cafelele din partea casei ambele zile.

 1002. Locația este în centrul orașului și aproape de obiectivele turistice,magazine si autogară. Condițiile au fost foarte bune, camera a fost curată, iar gazda a fost minunată. 🤗 Cafeaua este din partea casei. Recomand cu mare drag.🤩🤩

 1003. Camere super curate și spațioase, exact ca în poze. RECOMAND

 1004. Ce-a mai curata si ce-a mai îngrijita camera din toate hotelurile (5)prin care am fost în această călătorie .Se poate compara cu oricare hotel cu pretenții. De la mine 10+!

 1005. Amabilitatea gazdelor care ne-au oferit suport când am avut nevoie,camera mare,curățenie.

 1006. Curățenie în cameră/baie Patul foarte comod Internet, TV cu internet și cablu Aer condiționat foarte ok Mâncarea a fost bună, calitate/preț OK Mic-dejun bogat La 5 minute de mers pe jos până la Castelul Corvinilor

 1007. Mic dejun de nota 10. Cina excelentă.Nota 10 bucătarului. Camere ultra spațioase. Personal profesionist , care știe să aplice și să respecte regulile impuse de pandemie.

 1008. Gazdele sunt oameni minunati,ospitalieri si foarte amabili.Vom revenii cu siguranta .

 1009. A fost foarte ok. In centru, umbra, aer conditionat, utilat, wi-fi, frigider, loc de parcare.

 1010. Proprietarul foarte amabil și apartamentul foarte curat,beneficiază de toate utilitățile inclusiv loc de parcare, cu siguranță o sa revin.

 1011. Apartamentul este amplasata central , cu parcare proprie si proprietarii sunt foarte primitori. Este aproare de castel . O sugestie pentru proprietar, un cuptor cu microunde ar fi de folos pentru turisti .

 1012. Camera separată pentru copil, cu televizor propriu.

 1013. Atmosfera, amplasament,personal si in special dimensiunea camerei dubla superioară.

 1014. Cel mai mult mi-a plăcut piscina exterioara, mai exact faptul ca era încălzită, diversitatea la micul dejun și curățenia exemplara.

 1015. Personalul de nota 10* Curat Ambianta plăcută Camere frumoase și curate Am avut și o cerința mai specială pentru pregătirea camerei pentru o ocazie specială și am fost foarte mulțumit de fetele care au amenajat tot și au cumpărat și cele necesare. Nota 10*

 1016. Personal amabil, camere curate, locație liniștită, locuri de parcare. Superb!

 1017. Nu este prima data cand ajung in aceasta locatie. Este un loc primitor unde vom mai reveni cu drag!

 1018. – Amplasarea (peste strada de Kaufland) – Parcare spatioasa si amenajata – Personalul placut si prietenos – Internet bun – Am primit papuci, halat si sapun/sampon baie

 1019. Apartament mare, cu privire la oras, terasa foarte mare. Pretul a fost OK, si curatenia dealtfel. Dormitoarele erau comfortabile, baile si bucataria, sufrageria bine dotate. Receptionistele foarte amabile.

 1020. Zona locație destul de ok , foarte aproape de centru sau alte zone de interes. Curățenie și un personal educat . Eu sunt o persoana care se trezește pe la ora 10-11 … (putina gălăgie dimineața) ( p.s. puteau fi ceilalți ‘vecinii) dar daca esti o persoana matinala nu vad vro problema . Oricum recomand 10/10

 1021. Locație excelenta, personal amabil, mâncare bună, totul ca la carte

 1022. Totul a fost excelent. Camere foarte curate și confortabile , personal amabil, mic dejun f bun și variat.

 1023. Perfect pentru cateva zile de relaxare. Exista un mic loc de joaca pentru copii (trambulina, tobogan) si un “fire pit”, numai bun pentru o seara linistita. Camera e destul de mare si e foarte curata.

 1024. O locatie foarte buna. Camera curata. Proprietari foarte primitori. Cafeaua a fost din partea dumnealor. Liniste si discretie. Recomand cu plecere. Prima alegere pentru urmatoarea vacanta in zona.

 1025. Hotelul este renovat recent, raport calitate-pret foarte ok.

 1026. Curatenia si amplasarea fata de Castelul Corvinilor . Proprietari amabili, ne-au dat cafelele din partea casei ambele zile.

 1027. Este o locație super frumoasă, gazda primitoare, daca aveți cereri nu ezitați sa o contactați.

 1028. Așternuturi si prosoape ca la hotel de 4 stele, baile arata excelent, mini frigider, TV și AC in camera.

 1029. Cazare excelenta, foarte curat, salteaua la pat minunat de confortabila si gazdele foarte primitoare.

 1030. Personalul foarte plăcut, care au făcut ca experienta sa fie una foarte reușită, locația este foarte bună pentru plimbări nocturne pentru a admira frumusețea castelului, mic dejun bogat iar cafeaua un deliciu!

 1031. Ca de obicei, totul este excelent: camera, servire, mancare excelenta, prețuri foarte bune, locație buna!

 1032. Locație excelenta, personal amabil, mancare buna.. Recomand!

 1033. Apartamentul este superb, decorat cu bun gust, curat si confortabil. Este dotat cu un aparat de cafea si ceai. Gazda a fost primitoare, ne-a pus la dispozitie si un ghid cu obiective si restaurante din zona.

 1034. Superb!!! Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul exceptional, amenajat cu bun gust, foarte curat… Intr-un cuvant… GENIAL

 1035. Totul a fost absolut perfect , mai ales raportat la pret , este vorba de conditii atat estetice cat si de comfort peste multe hoteluri de 4-5 stele… Recomand cu tarie aceasta proprietate , aveti si un restaurant calumea in apropiere cu un bucatar de calitate!

 1036. Locatia deosebit de eleganta, peronalul foarte prietenos si amabil.

 1037. Camera separată pentru copil, cu televizor propriu.

 1038. Atmosfera, amplasament,personal si in special dimensiunea camerei dubla superioară.

 1039. Locatia la strada (tot pe marginea strazii si parcarea) Mic dejun suficient de variat Personal foarte amabil Baia curata

 1040. O unitate hoteliera cum rar gasesti in Romania ! Totul la superlativ.

 1041. Totul… Personal super amabil.. Curatenie , promptitudine…. 👍👋

 1042. Locație excelenta, personal amabil, mâncare bună, totul ca la carte

 1043. Totul a fost excelent. Camere foarte curate și confortabile , personal amabil, mic dejun f bun și variat.

 1044. Perfect pentru cateva zile de relaxare. Exista un mic loc de joaca pentru copii (trambulina, tobogan) si un “fire pit”, numai bun pentru o seara linistita. Camera e destul de mare si e foarte curata.

 1045. A fost foarte bine, mulțumim. Dna Ana a fost minunată, ne-a servit impecabil si la mic dejun si la cina.

 1046. Gazda foarte amabila si primitoritoare, camera curata, mancarea foarte bună! Recomand cu incredere ! Felicitari !

 1047. Camerele spațioase,curate,igienizate, personalul foarte amabil,decorațiuni cu gust. Micul dejun extrem de sățios și diversificat. Foarte multe sortimente de alimente,produse de patiserie, sucuri de calitate.

 1048. Locatia aproape de centru, personal foarte amabil, ofera papuci de unica folosinta.

 1049. În afară de cele enumerate mai sus , restul a fost ok

 1050. – Amplasarea (peste strada de Kaufland) – Parcare spatioasa si amenajata – Personalul placut si prietenos – Internet bun – Am primit papuci, halat si sapun/sampon baie

 1051. O locatie foarte buna. Camera curata. Proprietari foarte primitori. Cafeaua a fost din partea dumnealor. Liniste si discretie. Recomand cu plecere. Prima alegere pentru urmatoarea vacanta in zona.

 1052. Hotelul este renovat recent, raport calitate-pret foarte ok.

 1053. Curatenia si amplasarea fata de Castelul Corvinilor . Proprietari amabili, ne-au dat cafelele din partea casei ambele zile.

 1054. totul a fost exact cum e prezentat pe site,apartament situat in centru, camere mari si curate,parcare in spatele blocului, ne-am simtit minunat

 1055. – apartamentul are loc de parcare in spatele blocului, este “marcat” cu un blocator galben; – de la apartament se ajunge usor la Casa de Cultura si zona pietonala – supermarketuri in zona – raport pret/calitate maxim, nu cred ca se poate gasi altceva mai bun

 1056. Foarte mulțumiți.. ne-am simțit ca acasă.. curatenie ..apa caldă..totul a fost perfect

 1057. Apartamentul este superb, decorat cu bun gust, curat si confortabil. Este dotat cu un aparat de cafea si ceai. Gazda a fost primitoare, ne-a pus la dispozitie si un ghid cu obiective si restaurante din zona.

 1058. Superb!!! Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul exceptional, amenajat cu bun gust, foarte curat… Intr-un cuvant… GENIAL

 1059. Totul a fost absolut perfect , mai ales raportat la pret , este vorba de conditii atat estetice cat si de comfort peste multe hoteluri de 4-5 stele… Recomand cu tarie aceasta proprietate , aveti si un restaurant calumea in apropiere cu un bucatar de calitate!

 1060. Personalul super amabil , camere confortabile bine incalzite !

 1061. Clădirea deosebita, finisaje de excepție, camerele mari, mâncarea fabuloasa! Recomand sa încercați tot restaurantul, nu doar MD. Personalul f amabil, locația eleganta!

 1062. Totul,mai ales ca nu am fost prima data…de aceea revin cu plăcere

 1063. Amabilitatea personalului, locația separata pentru masaj, întreaga zonă în care este amplasata pensiunea. Totul a fost excelent!

 1064. Destul de ok, pentru oameni obișnuiți și normali.

 1065. Recomand cu mare drag pensiunea Casiana, este amplasată într-un loc mirific.

 1066. Locatie minunata, oameni minunati. Liniste, mancare excelenta si personal extrem de amabil. Faptul ca am putut lua si cainele cu noi, si s-a distrat cu celelalte patrupede, a reprezentat mult pt noi.

 1067. Mi-a placut totul! Locatia,cazarea,personalul si mai ales mancarea! Abia astept sa revin cat mai curand!

 1068. Locatia este mirifica. Gazdele si personalul foarte amabile. Curatenia exemplara iar mamcarea divina. Totul la absolut. Vom reveni cu siguranta la Dacica.

 1069. Am stat la Complexul Cheile Butii in ultima saptamana din februarie 2021, impreuna cu sotul meu,2 baieti si o fata. Am mers la ski in Straja si am preferat sa mergem la o pensiune chiar daca mai departe de Straja decat la un apartament mai aproape, ca sa aiba copiii mai mult spatiu de alergat. Am ajuns seara pe la 21.00, un pic lihniti de foame si obositi de stat cateva ore bune in masina. Am fost intampinati cu o caldura deosebita de personalul Complexului si mancarea si locul de masa, construit nou si modern, a fost cu mult peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine, am mancat bunataturi (si la un pret decent), si ne-am bucurat de aer curat si plimbari pe langa padurea si raul de langa Complex. Copiii au avut spatiu generos de alergat, afara si in restaurant, si s-au bucurat si de locul de joaca exterior de la Complex, chiar daca nu e f. mare.

 1070. – locatia foarte frumoasa – mancarea foarte buna, la preturi rezonabile – servirea ireprosabila – curatenie in camera

 1071. Peisajul, linistea,mancarea proaspătă, diversificata si gustoasa.

 1072. persoalul foarte serviabil, camera foarte curata si confortabila, totul de nota 10

 1073. Totul a fost exact cum ne-am asteptat ! Camera mare , moderna, spatioasa , baia mare , curatenie, personal amabil !

 1074. Conditii deosebite, curățenie exemplară. Totul a fost la superlativ.

 1075. Locația 10, personal de nota 10, totul a fost f bine.

 1076. Locație excelenta, personal prietenos, foarte curat, mâncare bună.

 1077. Locatie intr-o zona linistita, la marginea Devei ,dar nu foarte departe de zona urbana si cu un design interior original. Camera mare, curata, calduroasa si complet utilata ( TV, WiFi, frigider, cafetiera). Desi am ajuns la o ora tarzie, si bucataria era deja inchisa, doamna de la bucatarie, care era pe punctul de a pleca acasa, s-a oferit din proprie initiativa sa imi faca ceva de mancare. Mic dejun foarte bun si variat. Un loc unde am sa revin daca voi mai avea ocazia. Recomand 100%.

 1078. Este o pensiune curata și îngrijită. În primul rand vreau sa menționez ca personalul este extrem de amabil si chiar dacă nu este numeros, încearcă sa îți îndeplinească toate cerințele. Camerele sunt mari și curate iar mâncarea este foarte gustoasă.

 1079. – locatia centrala, aprox 150 metri fata de domeniul schiabil – mic dejun tip bufet suedez – staff prietenos – camere mari

 1080. The room size and the bathroom i think are the best in the area.The staff is young and super frindly also willing to help with anything they can. Breakfast serving is super fast and the varaiety is good as well.

 1081. Locatia este aproape de partie Peisajul este foarte frumos Camera si baia foarte curata Semineul in sala de mese creeaza un confort aparte

 1082. Privelistea este superba, camerele arata impecabil si cu foarte mult bun gust aranjate, atmosfera este foarte calda si prietenoasa, mancarea delicioasa…

 1083. Cabana este frumoasa, sala de mese este rustica,camerele moderne,curate,calde,peisaj frumos, aproape de partie,prima impresie a fost maxim de pozitivă,după 3 zile ……sunt câteva chestii la care mai trebuie lucrat,din punctul meu de vedere!

 1084. Hotel, eleganta, Camera, comfort, curatenie, curtea exterioara

 1085. Camere foarte spațioase. Mic-dejun foarte bun. Personal amabil.

 1086. Locatia excelenta iar curatenia extraordinara pana la cel mai mic detaliu. Aerul nealterat . Predomina un miros de proaspat .

 1087. Situat excelent, camere spatioase si calduroase, personal foarte amabil si intelegator, mic dejun bogat.

 1088. Personalul foarte prietenos, hotelul este îngrijit bine.

 1089. Camerele spațioase, curate, dotate cu tot ce trebuie… Personal foarte amabil, comunicare excelenta.

 1090. O garsoniera foarte bine dotata si curata la un pret foarte bun pentru ce ofera.

 1091. Îmi place bucătăria, balconul și priveliștea frumoasă preț bun

 1092. Foarte amabil personalul, temperatura in camera a fost ok chiar daca era setat 22 grade. Desi afara era frig, inauntru a fost suficienta caldura pentru un somn odihnitor si nu era nevoie de mai multe grade, iar apa de la baie perfecta, a venit fierbinte. Design-ul in camere e foarte frumos, paletele de culori alese creeaza un ambient relaxant si linistitor, cu bun gust; patul super confortabil, curatenie, terasa… Revenim intotdeauna cu drag aici de fiecare data cand suntem in Hunedoara. Recomand!

 1093. Locație excelenta, personal amabil, mâncare bună, totul ca la carte

 1094. Totul a fost excelent. Camere foarte curate și confortabile , personal amabil, mic dejun f bun și variat.

 1095. Perfect pentru cateva zile de relaxare. Exista un mic loc de joaca pentru copii (trambulina, tobogan) si un “fire pit”, numai bun pentru o seara linistita. Camera e destul de mare si e foarte curata.

 1096. Personalul a fost foarte amabil. Camera a fost curata si confortabila.

 1097. Camera impecabila peste așteptări Mobilier alb, elegant Design clasic, elegant nota 10 Pat mare, confortabil F Aproape de Castel Personal amabil

 1098. Curatenie ireprosabila, camera spatioasa, personal super amabil, iar micul dejun foarte gustos si presarat cu atractii traditionale (jumari, lebar, chisca samd). Vom reveni cu siguranta!

 1099. Ne-am simțit extraordinar in Studio. Este un apartament foarte cochet. Gazda este foarte primitoare. O să revenim cu siguranță.

 1100. Apartamentul este foarte bine intretinut, curat si mobilat modern. Nu ne-a lipsit nimic pe durata sederii. Este situat intr-o zona foarte linistita la distanta mica de centrul orasului. Gazda a fost foarte primitoare si ne-a lasat indicatii referitoare la restaurantele si obiectivele turistice din zona. De asemenea am avut cafea si ceai din partea casei.

 1101. Gazda a fost excelenta. Ne-a stat la dispozitie cu orice si ne- a comunicat atunci cand, la plecare, am uitat ceva in camera.

 1102. Camere spațioase, cald, curat, liniște. Cea mai bună alegere, recomand cu încredere.

 1103. Pretul,curățenia,confortul,amabilitatea,parcarea,locația linistita

 1104. totul a fost exact cum e prezentat pe site,apartament situat in centru, camere mari si curate,parcare in spatele blocului, ne-am simtit minunat

 1105. Curățenie, spațiu suficient, ordine, miros plăcut

 1106. Camera foarte curata. Aproape de centru și de castel.

 1107. Conditii ireprosabile, locatie linistita in apropierea Castelului, gazde atente si disponibile.

 1108. Amabilitate si flexibilatea proprietarei, curatenia

 1109. Gazda foarte primitoare, o curatenie cum rar am vazut in tarisoara noastra, mirosul de lemn se resimte in toata pensiunea. Salteaua de o calitate superioara.

 1110. Camere amenajate într-un stil rustic deosebit, cu mult lemn masiv. Te apropie de natura foarte mult. De revenit cu siguranță, probabil într-un grup mai mare😁. Alin Timisoara

 1111. Amabilitatea personalului, mancarea foartea buna si multa, peisajul

 1112. Locatia superba, curtea de asemenea. Am observat unele imbunatatiri fata de sejurul anterior. Mâncarea gustoasa, doamnele de la pensiune amabile. Un loc perfect de relaxare. Locatia arata exact ca in fotografiile prezentate. Ne-am simțit bine și vom reveni!

 1113. Locația este superba, este liniște și aer curat.Camera curata și cu balcon generos. Personalul foarte amabil . Este locul perfect sa iti încarci bateriile conectat la natura .

 1114. Foarte curat in camera . Spatioasa si frumos Aranjata. Personalul sociabil .

 1115. Serviciu excelent la Recepție, domnișoarele sunt foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe fata și răspunsuri politicoase. Serviciu prompt, cafeaua e gata repede la micul dejun.