Cazare ieftina Hostel Bucuresti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adriana si Ivan Lambru din Ciuresti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adriana si Ivan Lambru din Ciuresti, jud. GalatiCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Stelian si Ducu Vlahuță din Curteana, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Stelian si Ducu Vlahuță din Curteana, jud. GorjCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • David si Rafael Lupașcu din Sanduleni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (David si Rafael Lupașcu din Sanduleni, jud. BacauCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cristina si Sever Sihleanu din Fundatura, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Cristina si Sever Sihleanu din Fundatura, jud. BacauCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Vanesa si Tiberia Săulescu din Padurea, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vanesa si Tiberia Săulescu din Padurea, jud. MuresCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Georgel si Felix Captaru din Cicleni, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Georgel si Felix Captaru din Cicleni, jud. Caras-SeverinCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 38. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 39. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 44. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 45. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 50. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 51. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 56. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 57. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 58. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 59. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 60. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 61. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 62. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 63. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 64. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 65. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 66. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 67. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 68. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 69. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 70. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 71. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 72. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 73. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 74. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 75. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 76. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 77. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 78. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 79. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 80. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 81. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 82. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 83. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 84. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 85. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 86. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 87. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 88. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 89. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 90. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 91. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 92. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 93. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 94. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 95. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 96. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 97. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 98. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 99. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 100. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 101. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 102. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 103. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 104. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 105. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 106. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 107. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 108. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 109. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 110. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 111. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 112. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 113. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 114. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 115. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 116. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 117. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 118. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 119. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 120. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 121. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 122. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 123. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 124. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 125. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 126. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 127. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 128. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 129. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 130. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 131. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 132. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 133. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 134. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 135. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 136. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 137. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 138. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 139. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 140. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 141. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 142. Central location with amazing park view. Very clean apartment with large rooms. The host is very friendly and helped us with info about Bucharest.

 143. El apartamento tiene una ubicación muy buena, es muy céntrico, se puede llegar a todos los sitios de interés caminando sin problema. Es muy amplio y bien distribuido. La dueña fue agradable y nos atendio sin problema en una horario mas tardío del esperado ya que nuestro avión se retraso, además no nos puso impedimento en hacer el check out un poco mas tarde y dejar las maletas dentro hasta la hora de irnos al aeropuerto.

 144. Balcony has a view to the park where is a huge Christmas tree and lots of lights. Also there is a skating rink, Lots of coffee shops and restaurants around, so it was pretty easy for me to find something to do.

 145. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 146. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 147. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 148. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 149. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 150. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 151. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 152. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 153. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 154. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 155. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 156. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 157. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 158. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 159. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 160. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 161. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 162. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 163. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 164. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 165. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 166. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 167. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 168. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 169. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 170. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 171. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 172. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 173. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 174. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 175. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 176. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 177. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 178. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 179. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 180. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 181. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 182. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 183. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 184. Micul dejun echilibrat, diverisficat si proaspat! Am primit asa cum am solicitat o camera linistita (cu vedere in spatele IBIS )dar panorama era foarte ….neglected!

 185. Mic dejun destul de divers. Se serveste de la 6.30 la 10.00 Se afla fix langa gura de metrou

 186. Florin-danut mai 5, 2019 at 3:42 am

  Locația a fost foarte potrivita. Altfel nu aș fi ales acest hotel.

 187. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 188. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 189. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 190. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 191. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 192. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 193. Simon-corina mai 5, 2019 at 3:42 am

  Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 194. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 195. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 196. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 197. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 198. Camera foarte draguta, spatioasa,curata; patul foarte confortabil, amplasarea foarte ok, aporape de centrul vechi.

 199. Cornel_romeo mai 5, 2019 at 3:42 am

  Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 200. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 201. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 202. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 203. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 204. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 205. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 206. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 207. Am stat un weekend aici si prima impresie a fost una foarte pozitiva (desi cazarea era afisata dupa ora 14:00, atunci cand am facut cererea, am specificat ca voi ajunge la ora 9 si au acceptat sa fac check-in-ul atunci). La check-out am avut posibilitatea de a lasa bagajele intr-un loc special pana cand am plecat din Bucuresti. Personalul a fost foarte amabil, foarte deschis si foarte dragut cu noi. Camerele sunt foarte curate, destul de spatioase, la fel si baia. Patul este confortabil, caldura este mai mult decat suficienta (sunt si pături suplimentare in dulap) si un mare bonus sunt si frigiderul, cuptorul cu microunde si cana de incalzit apa pentru ceai sau cafea. Recomand cu toata increderea!

 208. Locația este minunată, ușor de găsit și cu o gazdă prietenoasă.

 209. De câte ori ajung în București aleg hostelul Antique. Locația este perfecta, în centrul vechi și totuși departe de zgomotul central. Este amenajat cu bun simt, primitor, mereu curat.

 210. Locatia foarte aproape ce centrul vechi si metrou,bine izolta fonic tinand cont ca este amplasata pe bulevard central,pretul foarte bun ,curatenie in camare,caldura,bucataria bine utilata

 211. Personal foarte amabil, liniste, caldura, Wi-Fi functional, exact ceea ce dorisem.

 212. Locatia, am avut loc de parcare si faptul ca micul dejun a fost inclus (doar 2 tipuri de omleta mi s-au propus).

 213. O locatie centrala , linistita si linistea este la ea acasa

 214. Proprietarii serioși și maleabili! Au venit pentru check-in la orele 00.30

 215. Location was fabulous, easy to get to from the airport and close to all the local sights. An easy walk to the old part of town. Apartment was well equipped with all amenities needed for a short city break. Would definitely recommend.

 216. Bed was very big and comfortable. localization is very good, 5 min from metro. Nice flat, free WiFi, great contact with the host.

 217. Locatia foarte bune, aproape de Cismigiu si Piata Universitatii

 218. Aproape de centru Curat Patul confortabil Gazda primitoare

 219. Ospitalitatea gazdei, amenajarea locației, căldură, bucătărie dotata complet, cafea, ceai, zahar, totul deosebit.

 220. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 221. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 222. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 8:44 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 223. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 224. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 8:44 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 225. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 226. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 227. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 228. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 229. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 230. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 231. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 232. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 233. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 234. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 235. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 236. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 237. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 238. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 239. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 240. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 241. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 242. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 243. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 244. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 245. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 246. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 247. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 248. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 249. Okromania2015 mai 24, 2019 at 3:08 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 250. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 251. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 252. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 253. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 254. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 255. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 256. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 257. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 258. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 259. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 260. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 261. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 262. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 263. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 264. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 265. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 266. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 267. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 268. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 11:02 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 269. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 270. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 271. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 272. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 273. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 274. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 275. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 276. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 277. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 278. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 279. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 280. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 281. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 282. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 283. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 284. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 285. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 286. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 287. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 288. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 289. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 290. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 291. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 10:46 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 292. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 293. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 294. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 295. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 296. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 297. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 298. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 299. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 300. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 301. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 302. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 303. Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 304. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 305. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 306. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 307. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 308. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 309. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 310. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 311. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 312. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 313. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 314. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 315. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 316. Micul dejun a fost foarte bun.Mi-a depășit așteptările.Recomand această locație.

 317. Foarte curat si confortabil. Mic dejun foarte bun.Hotel cu o atmosfera speciala.As reveni cu drag!

 318. Personalul foarte amabil, parcare proprie, curățenie, pat confortabil, camera suficient de spațioasă. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent

 319. Curatenia, confortul, micul dejun si amabilitatea personalului.

 320. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 321. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 322. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 323. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 324. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 325. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 326. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 327. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 328. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 329. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 330. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 331. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 332. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 333. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 334. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 335. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 336. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 337. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 338. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 339. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 340. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 341. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 342. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 343. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 344. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 345. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 346. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 347. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 348. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 349. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 350. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 351. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 352. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 353. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 354. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 355. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 356. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 357. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 358. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 359. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 360. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 361. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 362. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 363. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 364. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 365. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 366. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 367. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 368. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 369. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 370. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 371. L’ emplacement de l’appartement à porté de tout bien situé. Cuvette des wc cassée et réparée dans la soirée. Contact très agréable petit geste commercial.

 372. Квартирка очень чистая, крошечная, но невероятно уютная. В стиле старой европейской квартиры с высокими потолками и скрипучим паркетом. Нам такая атмосфера по душе. А огромный балкон – просто супер, то, что нужно – бокал вина после долгого дня. Классный лифт, ребёнок с таким лифтом отказывался ходить пешком. Очень удобная саморегистрация заезда и выезда безо всяких стыковок с хозяином. Приятно быть хозяином своих планов, когда никто ни под кого не подстраивается.

 373. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 374. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 375. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 376. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 377. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 378. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 379. Das Frühstück wurde geliefert und war von einem der besten Restaurants der Stadt. Der Junge der das Essen geliefert hat und auch die Schlüsselübergabe erledigt hat, war sehr höflich.

 380. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 381. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 382. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 383. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 384. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 385. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 386. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 387. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 388. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 389. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 390. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 391. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 392. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 393. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 394. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 395. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 396. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 397. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 398. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 399. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 400. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 401. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 402. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 403. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 404. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 405. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 406. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 407. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 408. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 409. Camera extraordinara si curata. Mic dejun excelent. Pozitionare hotel … strategica. Per ansamblu o experienta pozitiva.

 410. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 411. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 412. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 413. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 414. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 415. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 416. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 417. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 418. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 419. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 420. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 421. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 422. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 423. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 424. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 425. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 426. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 427. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 428. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 429. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 430. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 431. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 432. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 433. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 434. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 435. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 436. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 437. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 438. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 439. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 440. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 441. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 442. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 443. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 444. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 445. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 446. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 447. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 448. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 449. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 450. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 451. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 452. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 453. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 454. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 455. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 456. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 457. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 458. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 459. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 460. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 461. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 462. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 463. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 464. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 465. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 466. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 467. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 468. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 469. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 470. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 471. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 472. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 473. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 474. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 475. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 476. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 477. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 478. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 479. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 480. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 481. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 482. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 483. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 484. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 485. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 486. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 487. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 488. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 489. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 490. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 491. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 492. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 493. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 494. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 495. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 496. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 497. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 498. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 499. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 500. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 501. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 502. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 503. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 504. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 505. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 506. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 507. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 508. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 509. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 510. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 511. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 512. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 513. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 514. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 515. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 516. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 517. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 518. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 519. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 520. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 521. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 522. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 523. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 524. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 525. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 526. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 527. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 528. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 529. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 530. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 531. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 532. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 533. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 534. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 535. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 536. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 537. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 538. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 539. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 540. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 541. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 542. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 543. Instructions to find the apt and the key were sent on whatsapp, clear and illustrated by photos. the location is perfect, central but quiet. beautifully designed and furnished. kitchen is fully equipped!

 544. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 545. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 546. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 547. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 548. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 549. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 550. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 551. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 552. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 553. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 554. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 555. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 556. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 557. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 558. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 559. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 560. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 561. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 562. Gazda ne-a așteptat destul de mult peste ora de check-in și mulțumim pentru asta. Amplasare excelenta. View frumos, complet echipat.

 563. Very comfortable, great location, clean, superb host! Thank you!

 564. Very helpful landlord, good central location , clean and comfortable apartment.

 565. Ca a fost aproape de locatia unde am avut noi intalnirea.Ca era dotat cu tot ce este necesar!

 566. Amplasarea, curatenia, disponibilitatea pentru un check-in mai devreme.

 567. Că a fost posibilă prelungirea orei de check-out‼️👍🏻

 568. Condiții foarte bune, camera spatioasa, baia mare. Personalul seriozitate. Nu am avut mic dejun dar am servit pranzul in restaurant si a fost foarte gustos.

 569. Locație excelentă într-o zonă cu puține oferte de cazare. Lângă stația de metrou Grozăvești și lânga stația de tramvaie Pod Grozăvești.

 570. Micul dejun,hotelul este in centru vechi aproape de orice

 571. – aplasararea este farte buna, aproape de magazine, restaurante

 572. The apartment was of a very nice size, perfect for a family. We loved the balcony and its view. The host was also very kind, he waited for us upon our arrival and gave us plenty of good advices. It was also good to have a washmachine and things to clean.

 573. המיקום מרכזי המארח הסביר לנו הכל ביום הפגישה ונתן את המספר שלו לפניות ושאלות היא אדיב נימוסי ועם הרבה אינפרומציה

 574. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 575. Proprietarul a fost amabil și a ajutat cu sfaturi.

 576. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 577. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 578. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 579. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 580. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 581. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 582. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 583. M-a incantat faptul ca locatia este intr-o zona frumoasa, langa terase, aproape de Muzeul de Istorie, aproape de statiile de mijloacele de transport.

 584. Revin de fiecare data când avem nevoie la acest apartament datorita locației perfecte pentru noi…

 585. A fost f bine, poziția excelenta pentru ce ne interesa pe noi…vom mai reveni…

 586. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 587. Central location so very convenient. Self Check-in and check-out. Big enough to have space.

 588. The apartment is located in heart of the city. Lots of restaurants and bars around. You can easily use the public transport – metro, bus or tram. There is a mall near to the apartment. In the apartment you have all you need for a short stay.

 589. Locație excelentă. Parcare asigurată. Gazda de nota 10.

 590. Good location, nice clean apartment, and an awesome host. Sorry we didn’t book for a longer period.

 591. Nice apartment for a very modest price. Excellent location, close to metro station and numerous restuarants. Very nice host willing to solve all issues.

 592. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 593. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 594. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 595. Patul matrimonial și spațiul foarte mare al camerei nr 1 ( nu le cunosc pe celelalte)

 596. Mi-a plăcut foarte mult. Aproape de Piata Victoriei, de metrou sau alte mijloace de transport. Strada linistita. Gazda foarte primitoare. Foarte curat. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Cu siguranță vom reveni!

 597. Comfort. Ideal pentru familie cu copil. Grija gazdei pentru a ne simti bine. Curatenie

 598. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 599. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 600. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 601. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 602. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 603. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 604. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 605. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 606. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 607. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 608. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 609. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 610. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 611. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 612. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 613. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 614. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 615. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 616. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 617. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 618. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 619. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 620. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 621. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 622. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 623. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 624. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 625. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 626. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 627. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 628. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 629. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 630. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 631. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 632. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 633. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 634. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 635. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 636. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 637. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 638. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 639. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 640. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 641. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 642. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 643. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 644. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 645. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 646. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 647. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 648. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 649. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 650. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 651. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 652. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 653. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 654. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 655. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 656. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 657. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 658. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 659. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 660. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 661. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 662. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 663. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 664. Locația excelenta în centrul vechi Spațiu generos în 2 camere mari cu 3 canapele și 2 paturi matrimoniale. Preț superieftin comparativ cu locația și condițiile. In baie exista șampon, gel dus, prosoape, fier de călcat, mașina de spălat, etc.

 665. Spațios. Foarte bine poziționat. Exact lângă centrul vechi. Statie de metrou aproape, Mc Donald’s, magazine, patiserii. Central. Este lângă centrul vechi dar nu sunt probleme cu galagia. Este in o zonă mai liniștită.

 666. Apartamentul foarte spațios, curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Foarte aproape de localuri.

 667. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 668. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 669. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 670. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 671. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 672. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 673. Locatie excelenta, apartament bine utilat si foarte confortabil; procedura de check-in foarte facila. Recomand pentru orice tip de sejur.

 674. Patul a fost confortabil, curatenie extraordinara, apartamentul este deosebit, design minunat. Ospitalitate deosebita, gazda a fost deosebita, am comunicat foarte usor si deschis, s-au interesat de nevoile noastre. Bucataria utilata cu tot ce e nevoie. Localizare excelenta, centrala, supermarket foarte aproape, restaurante, tot…!

 675. The apartament is in an old Bucharest building right in the centre. Besides the location, the apartament looks amazing and is very spacious. Clearly recommend and will be back!

 676. Proprietara foarte rapida si precisa in raspunsuri. Privelistea perfecta,din multe unghiuri si balconul super incapator. Pat comod,sufragerie mare. Dotata cu tot ce trebuie . – de la umerase la uscator de par

 677. Locația f buna,chiar lângă intrarea la metrou Unirii,super central,proprietara amabila,curățenie ,iar priveliștea de pe terasa e fabuloasa,se vede spectacolul de la fântâni .

 678. A fost totul foarte curat si panorama este senzationala

 679. Personal amabil, curățenie, foarte multe spatii de depozitare, pat și canapea comode. Apartament spațios (exceptând bucătăria), frumos amenajat pentru un apartament într-un bloc vechi.

 680. Locatia centrala acces f bun la mijloace de transport aparatul de cafea – face cafea f buna detalii care te fac sa te simti “acasa”

 681. Totul a fost ok. Curatenie in apartament, spatiu sepatat pentru dormit, liniste in zona. Pozitia centrala, aproape de magazine si restaurante.

 682. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 683. Locatia se afla intr-o zona linistita desi se afla intr-o zona in aproprierea caii ferate si uneori se aud si trenurile care trec. Cladirea in sine este curata si usor de navigat. La receptie staff-ul este prezent si desi nu este omniprezent la birou in sine se afla in imediata vecinatate. In permanenta cineva de la paza se uita la televizor mi s-a parut amuzant chiar daca erau semiplictisiti domnii nu au fost deranjati sa raspunda la intrebari.

 684. Extrem de curat, incalzire f ok, parcare pazita (inclusa in pret)

 685. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 686. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 687. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 688. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 689. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 690. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 691. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 692. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 693. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 694. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 695. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 696. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 697. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 698. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 699. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 700. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 701. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 702. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 703. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 704. Locatie excelenta, vis-a-vis de Spitalul Coltea, aproape de centrul vechi.

 705. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 706. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 707. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 708. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 709. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 710. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 711. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 712. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 713. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 714. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 715. Gazda a fost foarte amabila si s-a pliat pe programul meu. recomand cu caldura!

 716. Apartament spațios ,modern mobilat, utilat, curat ,gazda foarte amabilă.

 717. The apartment was very well structured, had quality furniture and all needed appliances.

 718. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 719. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 720. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 721. Deoarece am tinut neaparat sa ap parcare asigurata, am fost condusi la un alt apartament nou, putin mai sus aproape de Bulevard, pozitia foarte buna, nu se aude galagie .Mobilier de calitate, electrocasnice noi, tv smart etc . A fost super. Multumim d-nei Raluca

 722. Apartament foarte curat si mobilat cu foarte bun-gust. Intrarea in metrou se afla chiar in fata scarii. Neasteptat de linistit in conditiile in care se afla pe un bulevard aglomerat. Gazda este foarte primitoare, amabila si de mult ajutor.

 723. Curățenia, modul în care arata apartamentul, amabilitatea deosebita a gazdei

 724. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 725. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 726. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 727. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 728. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 729. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 730. Gazda este foarte intelegatoare si face totul pentru a-ti satisface orice cerinta. Propietatea este situata foarte bine ( aproape de metrou, de teatre, de centrul vechi, de viitoarea Piata de Craciun etc. ) si are toate facilitatile necesare unui sejur, inclusiv centrala termica pentru sezonul rece.

 731. Desi este amplasat intr-o zona centrala, apartamentul beneficiaza de o liniste de statiune. Este mare, se preteaza chiar pentru o familie cu un copil mic. Foarte curat, gazda primitoare, raport calitate/pret excelent. Recomand.

 732. Am fost primiti foarte cald , atmosfera foarte plăcută , toate facilitățile , fix in centrul Bucureștiului , la 2 min de o mare gama de restaurante si fast food , este parcare Totul a fost perfect , RECOMAND!!

 733. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 734. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 735. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 736. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 737. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 738. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 739. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 740. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 741. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 742. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 743. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 744. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 745. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 746. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 747. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 748. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 749. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 750. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 751. A fost confortabil patul . Camera bine încălzită . Este foarte curat . Apa calda la dus . Mulțumesc totul a fost Ok

 752. Mic dejun compket. Personal f.amabil. servicii complete de inalta calitate.

 753. Totul a fost la superlativ. Merită toți banii, personal foarte amabil, camera foarte călduroasă și confortabilă, patul super confortabil. Suntem foarte mulțumiți de acest hotel și cu siguranță vom reveni.

 754. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 755. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 756. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 757. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 758. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 759. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 760. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 761. Cobrar el dinero fue muy eficiente y nos dejó poquito más de tiempo del check-out

 762. The flat itself has a decent size. Kitchen although small it has everything you need to cook. The balcony is a great place to spend the afternoon while drinking coffee. overall a good experience!

 763. Apartamentul arata chiar mai hine decat in poze, este foarte spatios, arerisit si comod. Pozitia il face ideal pentru orice ai dori sa faci un Bucuresti, este atat parcare in proximitate cat si transport public. Gazda super ok.

 764. A fost o vacanta foarte frumoasa, intr-un apartament minunat. Ne-a asteptat un om bun si inteligent care ne-a ajutat sa ne acomodam. Great vacances in a beautiful place !

 765. Locația este perfecta. Apartamentul te face sa te simți acasă. Cu siguranță, vom reveni!

 766. Locație foarte bună, liniște, gazdă primitoare și atentă la nevoile noastre.

 767. Apartament curat cu toate dotarile esentiale. Priveliste minunată.

 768. Sky home is perfect for vacation. Near the heart of the city. Amazing view. Otilia so kind and helpfull. Thank you for everything. !!!!! We felt like home

 769. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 770. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 771. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 772. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 773. The location of the property is the real selling point – you will not have to walk far to get anywhere. The owner Vladimir was also very helpful and communicated well. The flat itself is serviceable and there has been obvious effort to make it nice.

 774. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 775. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 776. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 777. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 778. Micul dejun s-a mai diversificat, totusi recomand sa se tina cont mai mult de vegetarieni si vegani.

 779. Totul mi-a plăcut….locul de cazare ideal din Bucureşti 😍😍😍

 780. A fost curat, a fost liniște. Personal amabil, discret și eficient. Cu siguranță, la următoarea călătorie la București, voi alege tot IBIS Gara de Nord.

 781. Un apartament decent dotat cu “chicineta”, masina de spalat si tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. Locația este ok. Domnul cu care am vorbit super de treaba! Recomand!

 782. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 783. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 784. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 785. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 786. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 787. Locatia este excelenta. Comunicarea cu domnul care ne-a inmanat cheia si ne-a prezentat apartamentul a fost foarte eficienta. Recomand!

 788. Pozitia f. bună, ceai și cafea la dispoziție. Apartament liniștit.

 789. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 790. Apartamentul este foarte spațios, luminos și primitor. Camere sunt mari, cele două băi sunt curate ca de altfel tot apartamentul. Poziția este strategică (central, foarte aproape de Palatul Parlamentului și de centrul vechi). Gazdele foarte disponibile și primitoare. Foarte comod pentru familii cu copii. Experiența noastră a fost pozitivă din toate punctele de vedere.

 791. Apartament foarte curat și spațios în centrul orașului. Dotări suficiente pentru o ședere confortabila. Locuri de parcare pe strada, fără plată, disponibile mai ales dupa-masa. Am fost trei familii cu trei autoturisme, dar am gasit parcare pentru toate.

 792. Imobilul se invecineaza cu un Mega Image astfel incat poti cobori si cumpara foarte usor tot ce este necesar pentru masa. Bucataria este dotata cu tot ceea ce este necesar pentru pregatirea meselor. 2 camere au ferestrele spre Mitropolie si imaginea este superba. Desi camerele sunt mari si sunt inalte (cca 4,5 m) centrala termica reuseste sa incalzeasca foarte bine acest spatiu foarte generos.

 793. Totul a fost perfect! Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul este pozitionat chiar in centru. Curat, spatios si cu bun gust! Vom reveni cu siguranta!

 794. Locatie perfecta, loc de parcare, aer conditionat, confortabil

 795. Totul la superlativ. Proprietarul foarte amabil, apartamentul este excelent pozitionat si decorat cu bun gust. Am sa revin cu drag.

 796. Foarte aproape de locația unde trebuia să rezolv niște probleme .

 797. O locatie absolut superba cu facilități complete❤Este locul ideal unde te simți ca la tine acasa.👌Recomand cu drag!😊

 798. Absolut tot a fost la superlativ. Curățenie, locație, proprietarul a dat dovada de educație, amabilitate.

 799. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 800. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 801. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 802. Locatia centrala recent renovata, personal amabil, curatenie.

 803. Locatie foarte linistita, exact ce aveam nevoie! Patul foarte confortabil, si camera foarte curata! De asemenea, cafeaua excelenta! Foarte multumit! Voi mai reveni, cu siguranta.

 804. Totul nou, zona foarte linistita, accesibila usor. Personalul amabil. Cafeaua f buna!!!

 805. Amplasarea foarte buna langa complexul sportiv Dinamo. Personal serviabil. Patul confortabil si camera spatioasa.

 806. Mic dejun consistent, pozitonare buna pt Stadionul Dinamo si Circul Metropolitan, la 1 statie de metrou de P-ta Victoriei.

 807. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 808. Promptitudine, informatii reale, totul a decurs conform asteptarilor. Disponibilitate la orice ora 24/7, pozitie buna, parcul Tei in apropiere. Conexiuni bune pentru transportul in comun. Recomand cu incredere!

 809. Locatie superba, studio-ul foarte curat, gazda foarte primitoare . Per total pot sa spun ca mi-a depasit asteptarile

 810. mirosea bine, foarte curat, cu balcon, amenajat totul cu gust

 811. Totul, curățenia, personalul, micul dejun,balconul mare, spațios. Voi mai reveni cu mare placere și recomand aceasta locație superba.

 812. E amplasat aproape de Metrou ,taxi si e amplasat intr-o zona relativ mai linistita

 813. Micul dejun a fost OK. Totuşi varietatea meniului a fost sub medie. Locaţia etse bună fiindcă hotelul oferă spaţiu de parcare suficient. Dimineaţa, spre Polizu cu ceva zgomot. O izolare fonică mai bună spre exterior ar trebui să fie o preocupare pentru viitor.

 814. Camera curata mare si f linistita. Baia este incredibil de mare conceputa intr un design boem.Totul a fost la superlativ.

 815. Camera mare, curata, confortabila, patul de-a dreptul impresionant. Mobilier de buna calitate, minibar, baie modernă, cu dus walkin. F. Frumoasă curtea interioară, cu mulți copaci, atmosfera de munte. F. Aproape de spitalul, policlinica Regina Maria, alte unități spitalicești. Primire caldă din partea gazdelor. Un loc de cazare plăcut, chiar f. Bun din perspectiva pret-calitate.

 816. Am venit obosit și m-am trezit foarte odihnit. Mi-a plăcut baia desigur și camera care este foarte spațioasă.

 817. Cea mai tare zona din bucuresti si un pret accesibil

 818. Personalul foarte de treaba, curatenie, si o atmosfera placuta

 819. Recepționerii f. amabili. Baia, bucătăria, dormitorul, așternuturi, prosoape curate. A fost liniște in dormitor și m-am odihnit bine.

 820. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 821. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 822. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 823. Totul a fost minunat Locatie buna la 10 min de Centrul vecchi Mic dejun foarte bun Recomand

 824. Personal amabil, mic dejun gustos și diversificat, pet friendly (al nostru a fost foarte relaxat) și nici nu a costat suplimentar deși se percep taxe in mod normal, baie mare spațioasă, căldură, parcare subterană, locație bună, aproape de centrul vechi. Vom reveni! Mulțumim!

 825. Micul dejun bogat, curatenia in camere, personalul!

 826. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 827. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 828. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 829. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 830. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 831. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 832. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 833. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 834. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 835. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 836. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 837. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 838. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 839. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 840. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 841. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 842. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 843. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 844. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 845. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 846. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 847. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 848. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 849. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 850. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 851. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 852. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 853. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 854. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 855. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 856. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 857. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 858. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 859. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 860. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 861. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 862. Curățenie, personal amabil, personal care a impus regulile de distanțare. Mancare foarte bună.

 863. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 864. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 865. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 866. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 867. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 868. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 869. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 870. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 871. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 872. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 873. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 874. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 875. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 876. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 877. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 878. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 879. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 880. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 881. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 882. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 883. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 884. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 885. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 886. Am petrecut noaptea de revelion si am solicitat si primit cameră la nivel superior +priveliște către piața Universității. Bonus! free bar din partea hotelului.

 887. Probabil cel mai prestigios hotel din Bucuresti, plin de istorie. Un adevarat muzeu.

 888. Personalul modul de primire si organizarea exemplara a tuturor din staf. Cu ocazia asta urez un an bun tututor angajatilor din Intercontinental!

 889. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 890. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 891. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 892. Jacuzzi exterior cu apa calda, piscina, micul dejun, amabilitatea personalului, camera curata, pat confortabil.

 893. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 894. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 895. Hotelul este într-o locație bună, centrală cu posibilitatea de a te plimba sau deplasa în orice direcție a capitalei. Camera de la etajul 17 oferă o priveliște plăcută mai ales că poți sta pe un pervaz destul de mare pe o pernă lângă geam. Sunt dotări pe care nu le găsești în țară la alte hoteluri de 5 stele: liftul functionează doar cu cartela de la ușă, in cameră găsești masă cu fier de călcat, baia foarte modernă, bine dotată si organizată iar sonorul de la televizor se auzea și în baie.

 896. Camera de la etajul 17, locul de la geam de unde puteai sa te bucuri de panorama orasului, sala de forta, pastele Carbonara absolut delicioase de la restaurant , amabilitatea personalului.

 897. Totul! Upgrade la camera la etajul 15🔝 Restaurantul japonez absolut autentic! Personal amabi!

 898. Am avut un curs online si am zis sa merg la hotel sa il urmez linistita. Totul a fost cum m-am asteptat. Am avut parte si de un check in devreme.

 899. camera foarte confortabila, curata si spatioasa, la fel si baia

 900. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 901. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 902. Camera, restaurantul, poziția centrală a hotelului…

 903. Curatenie impecabila, locație perfecta, personal amabil. Totul la superlativ! Recomand!

 904. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 905. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 906. Personalul foarte dragut, locatia foarte frumoasa si curata. Patul mare si fff comfortabil, foarte mult am apreciat ca toaleta era amplasata intr-o camera separata fata de dus/cada..Mic dejun mare si foarte variat.

 907. Curatenie, camere spațioase, poziționare buna. Upgrade gratuit la camera.

 908. Camera spatioasa, balcon generos, caldura, baie spatioasa si totul curat! Angajatii amabili!

 909. Locație centrală, curățenie, personal atent și ospitalier

 910. Se regaseste eleganța clasica a unui hotel celebru. Este un lux din alte cataloage, nu extravagant, precum un hotel din Dubai , ci impune un aer de eleganta boemă.

 911. Mobilier vechi , balconul cu pardoseala de Mozaic , nici măcar un scaun pe balcon mic de jun nici un caz de 5 stele eu zic 3 stele , 1 singur halat pentru 2 persoane , încărcător dispărut din camera și după ce am sunat la Recepție reapărut una peste alta 4 stele din cauza privelistii P.S parcarea ar trebui inclusă in prețul camerei destul de piperată .

 912. Foarte gustoasă mâncarea din restaurant, camerele curate și acces liber la minibarul din camera.

 913. Foarte spatios, vedere superba din balcon.Baia cu jacuzzi.Foarte multe programe TV.Curatenie facuta in timpul vacantei de 2 zile.

 914. Totul. Revenim cu drag ❤ raport calitate preț excepțional iar serviciile si personalul (atat la locație cat si la telefon) de nota 1000%.

 915. Micul dejun e in regula, diversificat si intr-o locatie placuta cu vedere panoramica spre oras. Paturile sunt foarte confortabile, spatiul este extraordinar si vederea de asemenea. Curatenia este foarte ok, si personalul amabil, iar parcarea e super OK.

 916. -dotarile pentru persoane cu dizabilitati si comportamentul personalului au fost la cel mai bun nivel

 917. Totul a fost ok. Piscina de inot a fost foarte placuta.

 918. Camere spatioase, bai cu vana si dus, paturi king size, spa indoor-outdoor, parcare.

 919. Camere curate, pat foarte confortabil, liniste. Ne-am odihnit foarte bine.

 920. curat, elegant raport pret/calitate excelent, camera mai ieftina chiar decat la unele hoteluri de 3*

 921. Totul. Raportul calitate-pret excelent. Curatenia a fost impecabila. Personalul extrem de amabil si bine pregatit. Chiar am primit un up-grade, de la camera dubla la apartament, fara cost suplimentar. Pervazul interior al camerei este prevazut cu o perna pe care poti sta si admira / bea cafeaua avand ca priveliste intreg orasul (am fost cazat la et.18). Micul dejun a fost…basic, ar putea fi putin imbunatatit pt 5*…dar, per total, totul a fost minunat

 922. Locatia este perfecta, central, aproape de cafenele, rstaurante, muzee, metrou. Foarte curat, am avut o camera spre curtea interioara, foart mare si linistita.

 923. Curatenie, modern, frumos, mancare foarte buna. Revenim cu drag de fiecare data.

 924. Totul a fost foarte bine. Amabilitatea, profesionalism si dotari la nivelul asteptarilor. O sa mai revenim cu fiecare ocazie pe care o sa o avem. Camerele foarte curate si o grija deosebita fata de clienti.

 925. Camera moderna si spatipasa,produse cosmetice de foarte buna calitate,hotel amplasat perfect ultracentral,poti sa gasesti parcare fara probleme in jurul lui,personal foarte amabil,stam des si revenim!

 926. Am fost foarte mulțumiți și impresionați și de locație și de clădirea În sine și de Micul dejun.

 927. Totul nou, curat, organizat, modern la un preț incredibil de accesibil. Vă mulțumesc! Cu siguranță voi reveni!

 928. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 929. Camere spațioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 930. Excelent,servicii impecabile,personal bine pregătit!!

 931. Personalul mi-a oferit orice informatie, spa-ul foarte ok, locatia perfecta.

 932. Tot personalul a fost foarte amabil, camerele sunt curate. Ne-a plăcut și micul dejun – sunt destule opțiuni și pentru persoane vegane/plant-based/care țin post. Parcarea gratuită este mare, nu am avut probleme cu locurile. Încă un plus – fost foarte cald în cameră (într-un sens bun) și am putut regla noi temperatura. Noi am fost cu un cățel mare, toată lumea s-a comportat frumos cu noi, nu am avut probleme. Piscina și zona de spa sunt super. O să revenim cu siguranță.

 933. Micul dejun bun, proaspat aveai din ce alege. Avand in vedere reglementarile COVID 19 am ales RAMADA auzind ca sunt cam singurii cu piscina si Jacuzii deschis si cu mic dejun tip bufet suedez. Da , e bufet, dar te servesc ei, personalul. Personalul foarte dragut. Am cerut o camera cat mai sus, si ne-a dat la ultimul etaj. Cina la restaurant seara foarte buna. Parcare mare gratuita , foarte important pentru capitala. Per ansamblu, raport calitate-pret pentru o noapte, nota 10 !

 934. Camera exemplară, stilizată minunat, patul extraordinar, nu ne venea sa mai plecăm. Absolut minunat personalul, am fost noi și animalul nostru de companie. Comportament excepțional fata de ea, foarte amabili și serviabili. Room service minunat, foarte gustos și apetisant.

 935. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 936. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 937. Totul a fost excepțional, chiar nu ma așteptam. Cu prima ocazie am sa revin cu siguranță. Este prima data când stau la un hotel Hilton… INCREDIBIL.

 938. Curățenia , locația , lenjeriile și prosoapele , patul , clădirea in sine , personalul

 939. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 940. Absolut perfect ! Servicii și calitate la superlativ.

 941. Seriozitatea și calitatea profesională a angajaților, liniște, decență, curățenie Recomand acest loc minunat, unde găsești relaxare, odihnă, liniste

 942. Un hotel placut cu camere spatioase si confortabile. Personalul este foarte amabil, micul dejun este delicios, totul fiind asa organizat incat te simti foarte bine.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled