Cazare ieftina Horezu

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Horezu, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Horezu, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Horezu, Vâlcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Horezu, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Horezu, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Codru╚Ť si Victor Cri╚Öan din Cleja, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Codru╚Ť si Victor Cri╚Öan din Cleja, jud. BacauCazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ligia si Casian Bodn─âra╚Ö din Chedia Mica, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Horezu, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ligia si Casian Bodnăraș din Chedia Mica, jud. HarghitaCazare in Horezu, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Anca si Mitic─â Alexandrescu din Stubeiu, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Anca si Mitică Alexandrescu din Stubeiu, jud. PrahovaCazare in Horezu, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Victoria si Cantemir Surdu din Merenii de Sus, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Horezu, Vâlcea, România!

  (Victoria si Cantemir Surdu din Merenii de Sus, jud. TeleormanCazare in Horezu, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Noemi si Gabriela Buze╚Öti din Berezeni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Horezu, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Noemi si Gabriela Buzești din Berezeni, jud. VasluiCazare in Horezu, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Ancu╚Ťa si Roberta D─âni╚Öor din Baia, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Horezu, Vâlcea, România.

  (Ancu╚Ťa si Roberta D─âni╚Öor din Baia, jud. TulceaCazare in Horezu, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 2. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 3. Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 4. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 5. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 6. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 7. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 8. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 9. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 10. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 11. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 12. o gazda minunata, oameni minunati, intr-un cuvant a fost super… multumim!

 13. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 14. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 15. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 16. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 17. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 18. Camera ╚Öi baia sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate, Alt plus este ca exista frigider ├«n camera.

 19. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 20. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 21. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 22. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 23. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 24. Personalul foarte amabil, toate spatiile foarte curate, acces la spatiul de cazare separat si securizat, apa calda la discretie, parcarea auto corespunzatoare

 25. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 26. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 27. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 28. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 29. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 30. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 31. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 32. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 33. o gazda minunata, oameni minunati, intr-un cuvant a fost super… multumim!

 34. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 35. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 36. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 37. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 38. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 39. Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 40. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 41. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 42. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 43. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 44. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 45. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 46. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 47. Cur─â╚Ťenie perfecta in apartament,spa╚Ťiul mare,vedere larga.

 48. Curat, loca╚Ťie f buna, camere dotate corespunz─âtor, ni s-a permis sa facem check out mai t├órziu.

 49. Pat confortabil, baie curat─â, buc─ât─ârie dotat─â ╚Öi cu vesel─â, posibilitatea de a prepara foarte rapid o cafea, foi╚Öor, peisaj pl─âcut, multe pisici (afar─â), exponate ├«mp─âiate bine realizate (pentru iubitorii de taxidermie) drept decor. Corespunde informa╚Ťiilor oferite pe website ├«n ceea ce prive╚Öte facilit─â╚Ťile.

 50. Familie primitoare, camere curate, frigidere la dispozitie, proprietate ingrijita

 51. CURATENIA DOMNEA IN INCINTA PENSIUNII. UTILATA CU TOT CE ITI DOREAI, DE LA BUCATARIE, LIVING , PARCARE IN CURTE.

 52. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 53. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 54. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 55. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 56. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 57. o gazda minunata, oameni minunati, intr-un cuvant a fost super… multumim!

 58. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 59. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 60. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 61. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 62. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 63. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 64. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 65. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 66. Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 67. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 68. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 69. Personalul foarte amabil, toate spatiile foarte curate, acces la spatiul de cazare separat si securizat, apa calda la discretie, parcarea auto corespunzatoare

 70. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 71. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 72. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 73. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 74. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 75. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 76. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 77. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 78. o gazda minunata, oameni minunati, intr-un cuvant a fost super… multumim!

 79. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 80. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 81. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 82. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 83. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 84. Iulianploiesti martie 7, 2019 at 2:50 am

  Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 85. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 86. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 87. T─ân─âsoiu martie 7, 2019 at 2:50 am

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 88. Gazdele au fost super prietenoase, asigurandu-se că nu ne lipsește nimic. In zona nu mi as caută cazare în altă parte data viitoare.

 89. Gabriela-mihaela martie 7, 2019 at 2:50 am

  Pat confortabil, baie curat─â, buc─ât─ârie dotat─â ╚Öi cu vesel─â, posibilitatea de a prepara foarte rapid o cafea, foi╚Öor, peisaj pl─âcut, multe pisici (afar─â), exponate ├«mp─âiate bine realizate (pentru iubitorii de taxidermie) drept decor. Corespunde informa╚Ťiilor oferite pe website ├«n ceea ce prive╚Öte facilit─â╚Ťile.

 90. Gheorghetraian martie 7, 2019 at 2:50 am

  Familie primitoare, camere curate, frigidere la dispozitie, proprietate ingrijita

 91. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 92. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 93. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 94. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 95. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 96. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 97. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 98. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 99. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 100. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 101. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 102. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 103. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 104. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 105. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 106. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 107. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 108. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 109. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 110. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 111. T─ân─âsoiu martie 24, 2019 at 2:33 am

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 112. Gazdele au fost super prietenoase, asigurandu-se că nu ne lipsește nimic. In zona nu mi as caută cazare în altă parte data viitoare.

 113. Gabriela-mihaela martie 24, 2019 at 2:33 am

  Pat confortabil, baie curat─â, buc─ât─ârie dotat─â ╚Öi cu vesel─â, posibilitatea de a prepara foarte rapid o cafea, foi╚Öor, peisaj pl─âcut, multe pisici (afar─â), exponate ├«mp─âiate bine realizate (pentru iubitorii de taxidermie) drept decor. Corespunde informa╚Ťiilor oferite pe website ├«n ceea ce prive╚Öte facilit─â╚Ťile.

 114. Familie primitoare, camere curate, frigidere la dispozitie, proprietate ingrijita

 115. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 116. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 117. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 118. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 119. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 120. Personalul foarte amabil, toate spatiile foarte curate, acces la spatiul de cazare separat si securizat, apa calda la discretie, parcarea auto corespunzatoare

 121. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 122. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 123. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 124. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 125. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 126. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 127. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 128. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 129. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 130. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 131. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 132. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 133. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 134. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 135. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 136. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 137. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 138. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 139. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 140. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 141. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 142. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 143. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 144. T─ân─âsoiu martie 30, 2019 at 11:16 pm

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 145. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 146. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 147. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 148. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 149. Totul la superlativ! Gazde,camera,detaliile design-ului,loca╚Ťia,m├óncarea. 10 cu felicit─âri!

 150. linistea ,amplasamentul ,cladirea hanului ,amabilitatea proprietarilor

 151. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 152. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 153. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 154. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 155. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 156. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 157. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 158. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 159. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 160. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 161. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 162. Sincer,a fost printre cele mai curate si mai ok camere din cate am intalnit pana acum in pensiuni!Proprietarii sunt extrem de grijulii sa nu lipseasca nimic,extrem de serviabili,o gradina super ingrijita,sute de flori,o catelusa care am luat o sa dormim cu ea de frumoasa ce este,o impresie de nota 10 +

 163. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 164. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 165. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 166. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 167. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 168. T─ân─âsoiu aprilie 3, 2019 at 11:52 am

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 169. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 170. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 171. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 172. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 173. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 174. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 175. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 176. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 177. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 178. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 179. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 180. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 181. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 182. Mi-a placut mult loca╚Ťia unde este pensiunea ,cur─â╚Ťenia si confortul care lau asigurat.

 183. Amplasarea locatiei este formidabila ofera o imagine paronamica rar intalnita

 184. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 185. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 186. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 187. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 188. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 189. T─ân─âsoiu aprilie 20, 2019 at 12:47 am

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 190. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 191. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 192. Personalul foarte amabil, toate spatiile foarte curate, acces la spatiul de cazare separat si securizat, apa calda la discretie, parcarea auto corespunzatoare

 193. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 194. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 195. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 196. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 197. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 198. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 199. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 200. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 201. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 202. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 203. Mi-a placut mult loca╚Ťia unde este pensiunea ,cur─â╚Ťenia si confortul care lau asigurat.

 204. Amplasarea locatiei este formidabila ofera o imagine paronamica rar intalnita

 205. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 206. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 207. Micul dejun bogat si apetisant Amabilitatea gazdelor

 208. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 209. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 210. T─ân─âsoiu aprilie 26, 2019 at 1:06 pm

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 211. o gazda super de treaba, foarte frumoasă locatia si curat in primul rând!!!

 212. O gazda primitoare,camera curata ,am fost foarte multumiti!

 213. Sejurul nostru a fost foarte linistit la Casa Filoxenia. Am avut totul la dispozitie, iar gazda a fost foarte prompt─â cand mai aveam nevoie de ceva. Loca╚Ťia este f buna, fiind aproape de M─ân─âstirea Horezu. Curtea e plin─â de “verde”, o adev─ârat─â desf─âtare, cu daliile ro╚Öii mari, camerele sunt foarte curate si luminoase, decorate cu stil, simplitate ╚Öi bun gust. Bucataria este complet utilata, cu tot ce ai nevoie! Ne-am simtit extraordinar si sigur vom mai reveni. Multumim doamnei pentru ospitalitate si, sigur, vom mai reveni! Recomand─âm cu mare incredere tuturor celor care vor sa viziteze acele locuri, ├«nc─ârcate de tradi╚Ťii, istorie ╚Öi natura pur─â!

 214. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 215. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 216. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 217. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 218. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 219. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 220. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 221. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 222. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 223. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 224. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 225. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 226. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 227. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 228. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 229. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 230. Mi-a placut mult loca╚Ťia unde este pensiunea ,cur─â╚Ťenia si confortul care lau asigurat.

 231. Amplasarea locatiei este formidabila ofera o imagine paronamica rar intalnita

 232. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 233. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 234. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 235. Gazda minunata. Locatia perfecta pentru cei care doresc liniste si apropiere de una din cele mai frumoase manastiri din zona – Horezu.

 236. o gazda super de treaba, foarte frumoasă locatia si curat in primul rând!!!

 237. O gazda primitoare,camera curata ,am fost foarte multumiti!

 238. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 239. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 240. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 241. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 242. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 243. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 244. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 245. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 246. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 247. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 248. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 249. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 250. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 251. Mi-a placut mult loca╚Ťia unde este pensiunea ,cur─â╚Ťenia si confortul care lau asigurat.

 252. Amplasarea locatiei este formidabila ofera o imagine paronamica rar intalnita

 253. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 254. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 255. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 256. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 257. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 258. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 259. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 260. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 261. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 262. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 263. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 264. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 265. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 266. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 267. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 268. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 269. Cur─â╚Ťenie perfecta in apartament,spa╚Ťiul mare,vedere larga.

 270. Curat, loca╚Ťie f buna, camere dotate corespunz─âtor, ni s-a permis sa facem check out mai t├órziu.

 271. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 272. Personal extrem de amabil. Cur─â╚Ťenie. Lini╚Öte. Peisaj desprins din pove╚Öti.

 273. Locatie excelenta, camere frumoase cu un design elegant, saltea confortabila.

 274. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 275. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 276. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 277. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 278. Proprietarii super ospitalieri, camerele curate ,numai cuvinte de lauda. Recomand cu incredere!

 279. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 280. Cur─â╚Ťenie, foarte cald in camer─â, amplasament ├«n centrul ora╚Öului, m├óncare foarte buna la restaurantul hotelului.

 281. locul e fainut ­čÖé holul frumusel, intretinut tot. Comfortul patului mi-a plact

 282. Mancarea a fost proaspata, servirea impecabila si personalul foarte bine instruit.

 283. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 284. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 285. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 286. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 287. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 288. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 289. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 290. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 291. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 292. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 293. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 294. Totul la superlativ: locatie, atmosfera, curatenie, personal. Ideal pentru romantici. Mic dejun gustos si bogat.-

 295. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 296. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 297. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 298. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 299. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 300. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 301. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 302. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 303. T─ân─âsoiu mai 18, 2019 at 12:56 pm

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 304. Gazda minunata. Locatia perfecta pentru cei care doresc liniste si apropiere de una din cele mai frumoase manastiri din zona – Horezu.

 305. o gazda super de treaba, foarte frumoasă locatia si curat in primul rând!!!

 306. O gazda primitoare,camera curata ,am fost foarte multumiti!

 307. O gazda excelenta foarte primitoare și un peisaj frumos.

 308. Foarte buna locatia, persoanele de acolo extrem de atente la orice solicitare, iar conditiile de cazare extraordinare. Va multumim pentru 2 zile extrem de reusite ­čÖé

 309. Gazdele au fost super prietenoase, asigurandu-se că nu ne lipsește nimic. In zona nu mi as caută cazare în altă parte data viitoare.

 310. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 311. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 312. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 313. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 314. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 315. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 316. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 317. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 318. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 319. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 320. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 321. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 322. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 323. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 324. -amplasamentul locatiei,la iesirea din localitate si intrarea in munte. -conceptul de casuta individuala,cu baie si strictul necesar de mobilier.Atentie camera este destul de mica in jur de 7 mp,patul normal dar nu recomand mai mult de 2 pers. mai corpolente. -linistea si aerul ozonat, dublate de amabilitatea personalului. -cafeaua de la bar excelenta. -posibilitatea de a cumpara si manca pastrav “ultraproaspat” din bazinele pensiunii gatit personal sau [de]personalul locatiei cu mujdei si mamaliguta pe folie de staniol. -reteaua wireles disponibila in ciuda lipsei semnalului la telefon.

 325. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 326. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 327. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 328. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 329. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 330. T─ân─âsoiu mai 24, 2019 at 9:49 pm

  Patul..nu,apa calda la…”regim”…piscina infect─â..

 331. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 332. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 333. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 334. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 335. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 336. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 337. O gazda excelenta foarte primitoare și un peisaj frumos.

 338. Foarte buna locatia, persoanele de acolo extrem de atente la orice solicitare, iar conditiile de cazare extraordinare. Va multumim pentru 2 zile extrem de reusite ­čÖé

 339. Gazdele au fost super prietenoase, asigurandu-se că nu ne lipsește nimic. In zona nu mi as caută cazare în altă parte data viitoare.

 340. Este un loc foarte linistit, cu atmosfera de “viata la tara”, gazda disponibila la orice ora pentru “check-in” si se poate parca in curte. Mi-a placut ca este in afara orasului, fara terase / restaurant in imediata apropiere

 341. Gazda minunata. Locatia perfecta pentru cei care doresc liniste si apropiere de una din cele mai frumoase manastiri din zona – Horezu.

 342. o gazda super de treaba, foarte frumoasă locatia si curat in primul rând!!!

 343. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 344. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 345. Personalul foarte amabil, toate spatiile foarte curate, acces la spatiul de cazare separat si securizat, apa calda la discretie, parcarea auto corespunzatoare

 346. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 347. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 348. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 349. Desi nu servesc mancare ne-au oferit pliante sa putem comanda . din partea casei seara am fost serviti cu un paharel de tuica. Dimineata ne-au oferit cafea.

 350. amabili dar de neuitat catelul in rest cred ca e cea mai ok din zona liniste retrasa de la strada

 351. Mi-a pl─âcut c─â pensiunea a fost ├«ntr-un fel de parc, p─âdure. E ok pentru copii c─âci nu ai grija c─â ar putea fi lovi╚Ťi de ma╚Öin─â. Mi-a pl─âcut c─â am primit cafeaua din partea casei.

 352. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 353. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 354. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 355. TOTUL! OAMENI PRIMITORI, CONDIȚII EXCELENTE ! Vom reveni cu drag!

 356. Cur─â╚Ťenie luna, proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori.

 357. Totul a fost excelent: primirea facuta de gazda, camera confortabila si curata… recomand locatia.

 358. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 359. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 360. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 361. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 362. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 363. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 364. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 365. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 366. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 367. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 368. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 369. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 370. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 371. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 372. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 373. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 374. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 375. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 376. Liniste , minunat totul! Printre putinele pensiuni in care am avut la dispozitie carti pentru lecturat! Ar fi minunat daca s-ar servi micul dejun (oferit de pensiune)!

 377. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 378. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 379. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 380. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 381. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 382. Cur─â╚Ťenie, foarte cald in camer─â, amplasament ├«n centrul ora╚Öului, m├óncare foarte buna la restaurantul hotelului.

 383. locul e fainut ­čÖé holul frumusel, intretinut tot. Comfortul patului mi-a plact

 384. Mancarea a fost proaspata, servirea impecabila si personalul foarte bine instruit.

 385. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 386. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 387. Cur─â╚Ťenie perfecta in apartament,spa╚Ťiul mare,vedere larga.

 388. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 389. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 390. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 391. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 392. Personal extrem de amabil. Cur─â╚Ťenie. Lini╚Öte. Peisaj desprins din pove╚Öti.

 393. Locatie excelenta, camere frumoase cu un design elegant, saltea confortabila.

 394. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 395. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 396. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 397. Gazde primitoare, atente, cu inim─â deschis─â. Cur─â╚Ťenie ╚Öi flori frumoase.

 398. Loca╚Ťia te face sa te simti ca la propria ta casa de vacan╚Ť─â. Liniste si curat , ideal pt odihna si relaxare.

 399. Spa╚Ťiul, curtea, gazdele extrem de dr─âgu╚Ťe ╚Öi amabile.

 400. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 401. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 402. Excelent, confortul camerelor este extraordinar, mobilier de f buna calitate, instalatii romstal, dusumea de lemn, nimic ieftin, tot ce e mai bun pt confort. Micul dejun f bun si bogat. cafea la discretie( pt mine e un plus avand in vedere ca sunt bautor inrait).locatia in sine este de vis…curte mare. spatiu mult…ideal pt familiile cu copii. propietarii sunt f atenti la detalii si la cerentile turistilor. cu siguranta in primavara voi reveni acolo. 5 stele din partea mea.

 403. Locatie superba , de vis cu toate dotarile necesare unui weekend departe de aglomeratie. Gazdele foarte primitoare ne au ajutat cu transportul pana la pensiune. Vom reveni cu siguranta

 404. Mi-a placut totul, peisaj superb, liniste, propietari ospitalieri, toatea astea la aproximativ 1800 metri altitudine. Recomand !

 405. Peisaj superb, camerele dragute. Raport calitate-pret corect!

 406. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 407. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 408. Amplasat pe drumul c─âtre Pietreni, una din intr─ârile principale ale Parcului Na╚Ťional Buila-Vanturarita, hanul Vatra ofera o ospitalitate f─âr─â egal. Arhitectura specific─â zonei este atent reconstituit─â, camerele imbina decorul fermec─âtor de han din alta epoc─â si confortul modern, iar masa si primirea sunt excep╚Ťionale. Hanul are si o teras─â ├«nsorit─â cu vedere spre zavoi, loc de joaca pentru copii si un teren imens cu iarb─â verde.

 409. Facilitatile, cur─â╚Ťenie, m├óncarea de la restaurant, pre╚Ťurile bune, amabilitatea patronului si a personalului.

 410. Camera, parcarea ├«n fa╚Ť─â camerei, amplasamentul degajat, peisajul ├«nconjur─âtor.

 411. Foarte mul╚Ťumit de facilit─â╚Ťi ╚Öi de raportul calitate-pre╚Ť.

 412. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 413. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 414. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 415. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 416. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 417. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 418. Curtea cu multa verdeata, disponibilitatea gazdelor de a rezolva orice problema, animalulete din curte, scaunul pt copii.

 419. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 420. E un loc perfect in care iti poti reincarca bateriile. Ai la dispozitie o gradina superba. Accesul la cazare se face usor. Apartamentul e spa╚Ťios, curat, bun pentru 4 persoane. Capri├▓ara si Molly ne-au ├«nt├ómpinat cum se cuvine.

 421. Nu am servit micul dejun, eram doar in tranzit si am plecat devreme. Locatia este frumoasa, intrandul in curte genereaza oarece probleme.

 422. Gazda, O doamna delicata si plina de viata! Multa sanatate din partea noastra!

 423. La 2 minute de cazare este un restaurant (Hanul Horezu) foarte ieftin cu personal foarte amabil.

 424. Apropierea de centru, personal amabil, cafea bun─â, terasa frumoasa, omlete super

 425. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 426. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 427. Facilitatile, cur─â╚Ťenie, m├óncarea de la restaurant, pre╚Ťurile bune, amabilitatea patronului si a personalului.

 428. Camera, parcarea ├«n fa╚Ť─â camerei, amplasamentul degajat, peisajul ├«nconjur─âtor.

 429. Foarte mul╚Ťumit de facilit─â╚Ťi ╚Öi de raportul calitate-pre╚Ť.

 430. Hanul ne-a depasit asteptarile, este locul ideal de venit cu familia si copiii. Este foarte multa verdeata, liniste, mancarea proaspata si excelenta, personalul amabil, camerele impecabile.

 431. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 432. Linistea , micul dejun , curatenie , gazdele primitoare ,totul la superlativ, vom reveni cu drag

 433. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 434. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 435. Pensiune foarte frumoasa,cu multe flori,pomi fructiferi,vita de vie,liniste,aer curat,ca un colt de rai.Curatenie exemplara peste tot,parcare in curte.Proprietarii sunt gazde minunate,dornice sa ne ofere tot ce aveam nevoie,comunicative,ne-au recomandat ce putem vizita in jur.Multumim doamnei Marioara si domnului Costel pentru tot.Vom reveni cu drag!

 436. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 437. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 438. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 439. Andra este o pensiune linistita , intr-o oaza de verdeata . Camera a fost spatioasa (nr 7) , cu un balcon unde puteai servi masa admirand imprejurimile . O caprioara jucausa si o catelusa linistita ne-au amuzat . Gazda ofera informatii detaliate despre atractiile zonei . Micul dejun este bun .

 440. Curtea cu multa verdeata, disponibilitatea gazdelor de a rezolva orice problema, animalulete din curte, scaunul pt copii.

 441. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 442. Liniste , minunat totul! Printre putinele pensiuni in care am avut la dispozitie carti pentru lecturat! Ar fi minunat daca s-ar servi micul dejun (oferit de pensiune)!

 443. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 444. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 445. Nu am servit micul dejun, eram doar in tranzit si am plecat devreme. Locatia este frumoasa, intrandul in curte genereaza oarece probleme.

 446. Gazda, O doamna delicata si plina de viata! Multa sanatate din partea noastra!

 447. La 2 minute de cazare este un restaurant (Hanul Horezu) foarte ieftin cu personal foarte amabil.

 448. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 449. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 450. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 451. Ospitalitatea gazdelor, organizarea pensiunii, atmosfera linistita si placuta, situarea in apropierea atelierelor de olari.

 452. Oameni primitori, gazde perfecte. Au pregatit un mic dejun delicios cu produse proprii. Va multumim ! Fam. Petrescu si Negru

 453. Gazdele sunt foarte primitoare. Mic dejun foarte bun. Atmosfera excelenta.

 454. Totul a fost minunat, locatia, hanul, servirea, mancarea etc. Avem doar cuvinte de lauda, ne am simtit foarte bine, iar locul este spectaculos.

 455. Hanul ne-a depasit asteptarile, este locul ideal de venit cu familia si copiii. Este foarte multa verdeata, liniste, mancarea proaspata si excelenta, personalul amabil, camerele impecabile.

 456. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 457. Personalul primitor, cur─â╚Ťenie ├«n camere. M├óncarea bun─â la restaurant.

 458. Facilitatile, cur─â╚Ťenie, m├óncarea de la restaurant, pre╚Ťurile bune, amabilitatea patronului si a personalului.

 459. Camera, parcarea ├«n fa╚Ť─â camerei, amplasamentul degajat, peisajul ├«nconjur─âtor.

 460. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 461. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 462. Inedit.Personal amabil.Pastrav proaspat.Palinca inainte.Bere dupa.Plimbare cu bicicletele.Peisaj superb.Liniste. Ce-ti mai trebuie?

 463. Andra este o pensiune linistita , intr-o oaza de verdeata . Camera a fost spatioasa (nr 7) , cu un balcon unde puteai servi masa admirand imprejurimile . O caprioara jucausa si o catelusa linistita ne-au amuzat . Gazda ofera informatii detaliate despre atractiile zonei . Micul dejun este bun .

 464. Curtea cu multa verdeata, disponibilitatea gazdelor de a rezolva orice problema, animalulete din curte, scaunul pt copii.

 465. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 466. Liniste , minunat totul! Printre putinele pensiuni in care am avut la dispozitie carti pentru lecturat! Ar fi minunat daca s-ar servi micul dejun (oferit de pensiune)!

 467. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 468. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 469. Nu am servit micul dejun, eram doar in tranzit si am plecat devreme. Locatia este frumoasa, intrandul in curte genereaza oarece probleme.

 470. Gazda, O doamna delicata si plina de viata! Multa sanatate din partea noastra!

 471. La 2 minute de cazare este un restaurant (Hanul Horezu) foarte ieftin cu personal foarte amabil.

 472. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 473. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 474. Camera spatioasa, pat confortabil. Personal amabil gata sa satisfaca orice cerinta. Mancare foarte buna, preturi decente.

 475. Elegant, curat, gazde primitoare si amabile. Multumim.

 476. O gazda excelenta foarte primitoare și un peisaj frumos.

 477. Foarte buna locatia, persoanele de acolo extrem de atente la orice solicitare, iar conditiile de cazare extraordinare. Va multumim pentru 2 zile extrem de reusite ­čÖé

 478. Totul a fost minunat, locatia, hanul, servirea, mancarea etc. Avem doar cuvinte de lauda, ne am simtit foarte bine, iar locul este spectaculos.

 479. Hanul ne-a depasit asteptarile, este locul ideal de venit cu familia si copiii. Este foarte multa verdeata, liniste, mancarea proaspata si excelenta, personalul amabil, camerele impecabile.

 480. Personal si proprietari primitori, atenti la nevoile oaspetilor, locatie cu bun gust si de calitate, amplasament in natura, pe malul unui rau. Produse proaspete. Curatenie.

 481. Pensiunea asezata intr-o zona linistita, cu multe zone de relaxare, inconjurati de o minunata gradina plina de flori.

 482. Gazde primitoare , locatie usor de gasit , foarte curat si ingrijit , spatii de joaca pentru copii , bucatarie , camerele si baile din camere, foarte curate .

 483. Ospitalitatea gazdelor, organizarea pensiunii, atmosfera linistita si placuta, situarea in apropierea atelierelor de olari.

 484. Personalul primitor, cur─â╚Ťenie ├«n camere. M├óncarea bun─â la restaurant.

 485. Facilitatile, cur─â╚Ťenie, m├óncarea de la restaurant, pre╚Ťurile bune, amabilitatea patronului si a personalului.

 486. Camera, parcarea ├«n fa╚Ť─â camerei, amplasamentul degajat, peisajul ├«nconjur─âtor.

 487. Gazdele foarte primitoare și prietenoase. Teritoriul foarte frumos amenajat. Păstrăvul gustos.

 488. Loc linistit, personal amabil, pastravi la gratar cu mamaliguta, gatiti excelent, WiFi care compenseaza lipsa semnalului telefonic mobil. O locatie la care merita sa revii oricand.

 489. Peisaj, ospitalitatea, experienta de a dormi intr o cabana

 490. Andra este o pensiune linistita , intr-o oaza de verdeata . Camera a fost spatioasa (nr 7) , cu un balcon unde puteai servi masa admirand imprejurimile . O caprioara jucausa si o catelusa linistita ne-au amuzat . Gazda ofera informatii detaliate despre atractiile zonei . Micul dejun este bun .

 491. Curtea cu multa verdeata, disponibilitatea gazdelor de a rezolva orice problema, animalulete din curte, scaunul pt copii.

 492. Gazde ospitaliere, spatiile verzi, mancarea, curatenia, calitatea lenjeriei

 493. Liniste , minunat totul! Printre putinele pensiuni in care am avut la dispozitie carti pentru lecturat! Ar fi minunat daca s-ar servi micul dejun (oferit de pensiune)!

 494. Totul, locatia, camera, piscina, gazda a fost foarte primitoare….vom reveni cu siguranta

 495. A fost o experienta minunata,gazda super sociabila,piscina fff curata, foisor foarte frumos decorat,priveliste frumoasa,casa foarte dragut amenajata…totul la superlativ.Felicitari gazdei!

 496. Locatie la drumul principal; atmosfera calda, familiala; bucatarie cu toate cele necesare; un foisor in care am petrecut o seara foarte placuta. Gazda deosebita, foarte amabila. Am primit toate lamuririle solicitate. Un mic dejun copios cu oua din ograda proprie si rosii romanesti asa cum le stiam gustul de altadata. Horezu si imprejurimile reprezinta un “must be seen”, locuri autentic romanesti incarcate de traditii si spiritualitate. Recomand cu drag.

 497. Nu am servit micul dejun, eram doar in tranzit si am plecat devreme. Locatia este frumoasa, intrandul in curte genereaza oarece probleme.

 498. Gazda, O doamna delicata si plina de viata! Multa sanatate din partea noastra!

 499. Apropierea de centru, personal amabil, cafea bun─â, terasa frumoasa, omlete super

 500. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 501. Loca╚Ťie foarte buna, camera spa╚Ťioas─â foarte curat. Personal irepro╚Öabil!!! Am ajuns destul de t├órziu si ne-au g─âtit ce am dorit.. Recomand!

 502. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 503. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 504. Cur─â╚Ťenie perfecta in apartament,spa╚Ťiul mare,vedere larga.

 505. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 506. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 507. Amabilitatea gazdelor, amplasarea, racoarea, lipsa tantarilor

 508. Curatenia si amabilitatea personalului sunt de notat.

 509. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 510. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 511. Amplasarea hotelului foarte buna, camera bine intretinuta, mobilier nou.

 512. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 513. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 514. Drumul mai anevoios dar se poate urca ; La pensiune ai tot ajutorul din partea doamnei si domnului cabanier, oameni minunati ! Locatia se afla in varf de munte unde nu exista posibilitatea de a-ti cumpara ceva in caz ca ai uitat. Liniste si peisaje de vis ! Multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit excelent !

 515. Zona foarte frumoasa, exotic─â si s─âlbatic─â. Personalul cabanei foarte amabil si primitor.

 516. Peisajul este fantastic si cabanierii sunt niste oameni excep╚Ťionali. Vom reveni cu siguranta.

 517. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 518. Oameni simpatici, servicii bune, atmosfera super. E un colt de rai.

 519. Proprietatea in ansamblul ei, amplasarea langa un parau, mesele de pranz si cina oferite, amabilitatea personalului, finisajele de calitate. Posibilitatea de a vizita imprejurimi de exceptie: culele, manastiri, transalpina, satul linistit. Se poate ajunge usor si pana la Craiova unde nu trebuie ratat Muzeul de arta+ Tg. Jiu pentru ansamblul operelor lui Brancusi

 520. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 521. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 522. Liniste,confort,spatiu de relaxare,relatia client-proprietar(foarte prietenosi)

 523. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 524. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 525. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 526. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 527. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 528. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 529. Curatenia si amabilitatea personalului sunt de notat.

 530. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 531. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 532. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 533. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 534. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 535. Drumul mai anevoios dar se poate urca ; La pensiune ai tot ajutorul din partea doamnei si domnului cabanier, oameni minunati ! Locatia se afla in varf de munte unde nu exista posibilitatea de a-ti cumpara ceva in caz ca ai uitat. Liniste si peisaje de vis ! Multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit excelent !

 536. Zona foarte frumoasa, exotic─â si s─âlbatic─â. Personalul cabanei foarte amabil si primitor.

 537. Peisajul este fantastic si cabanierii sunt niste oameni excep╚Ťionali. Vom reveni cu siguranta.

 538. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 539. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 540. Oameni simpatici, servicii bune, atmosfera super. E un colt de rai.

 541. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 542. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 543. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 544. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 545. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 546. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 547. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 548. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 549. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 550. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 551. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 552. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 553. Curatenia si amabilitatea personalului sunt de notat.

 554. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 555. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 556. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 557. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 558. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 559. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 560. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 561. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 562. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 563. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 564. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 565. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 566. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 567. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 568. Totul a fost perfect pentru o iesire cu prietenii in natura!

 569. Personal foarte prietenos si amabil, confort exceptional, locatie superba.

 570. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 571. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 572. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 573. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 574. Amplasarea hotelului foarte buna, camera bine intretinuta, mobilier nou.

 575. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 576. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 577. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 578. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 579. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 580. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 581. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 582. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 583. Curatenia si amabilitatea personalului sunt de notat.

 584. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 585. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 586. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 587. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 588. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 589. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 590. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 591. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 592. Totul a fost perfect pentru o iesire cu prietenii in natura!

 593. Personal foarte prietenos si amabil, confort exceptional, locatie superba.

 594. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 595. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 596. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 597. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 598. Gazda ─é fost serviabila . Ne – a oferit o pr─âjitur─â cu caise foarte buna si pufoas─â. Loca╚Ťia tensiunii este excelent─â aproape de centru si de magazinul Peny. Pensiunea este dotat─â cu buc─ât─ârie une aveai acces liber.

 599. Locatie la drumul principal; atmosfera calda, familiala; bucatarie cu toate cele necesare; un foisor in care am petrecut o seara foarte placuta. Gazda deosebita, foarte amabila. Am primit toate lamuririle solicitate. Un mic dejun copios cu oua din ograda proprie si rosii romanesti asa cum le stiam gustul de altadata. Horezu si imprejurimile reprezinta un “must be seen”, locuri autentic romanesti incarcate de traditii si spiritualitate. Recomand cu drag.

 600. Nu am servit micul dejun, eram doar in tranzit si am plecat devreme. Locatia este frumoasa, intrandul in curte genereaza oarece probleme.

 601. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 602. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 603. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 604. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 605. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 606. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 607. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 608. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 609. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 610. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 611. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 612. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 613. E o premier─â am fost obliga╚Ťi s─â treac─â ne desc─âl╚Ť─âm la intrare impolite╚Ťe maxim─â.

 614. Mi a placut faptul ca este intr o zona linistita, este curata locatia, personalul este foarte intelegator si sa te ajute cu informatii despre zona. In spatele terenului curtii au o zona de vegetatie, gen dumbrava si un helesteu. Este foarte frumoasa locatia , dar si zona.

 615. Foarte consistent si arhisuficient (intr-un cuvant excelent)

 616. Foarte pl─âcut─â loca╚Ťia, spa╚Ťiu suficient in camere in living , curat, peisaj foarte frumos.

 617. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 618. Personal extrem de amabil. Cur─â╚Ťenie. Lini╚Öte. Peisaj desprins din pove╚Öti.

 619. Totul a fost super,incepand cu doamnele de acolo,curatenie,camere curate,bucatarie dotata,curte,amplasament,oameni veseli,binevoitori si deosebit de amabili.Oricand as reveni cu mare placere.

 620. Conditiile de cazare, locatia, curatenia, amabilitatea gazdelor.

 621. Gazdele foarte amabile, curtea utilata pentru relaxare, curatenie, camera foarte spatioasa, o locatie la sosea, perfecta pentru cei ce indragesc olaritul si shopping-ul :D.

 622. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 623. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 624. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 625. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 626. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 627. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 628. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 629. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 630. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 631. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 632. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 633. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 634. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 635. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 636. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 637. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 638. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 639. It was everything that a great hotel room should be: very clean, very quiet and comfortable, great bathroom with a shower with sliding doors that kept all the water off the floor, strong WiFi, and courteous and helpful staff. Parking was provided. It was a great place for a good night’s sleep! No doubt that Iwould return again if I were again visiting in the area.

 640. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 641. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 642. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 643. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 644. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 645. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 646. Gazda foarte primitoare, ne a aratat si sfatuit cu privire a locatiilor de vizitat din proximitate. Cazarea peste asteptari, din toate punctele de vedere!

 647. Amplasarea intr-o zona superba, curatenia, linistea, personalul amabil

 648. Liniste, aproape de atractiile din zona, curatenie, mic dejun.

 649. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 650. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 651. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 652. ÔÇ×O vila “cu suflet”. O atmosfera care ne va face sa revenim, cu siguranta, locatie excelenta,oameni deosebiti. Intr-un cuvant totul magic, zona linistita, curte cu verdeata. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor, recomand cu ├«ncredere!

 653. Este de nota 10. Gazda f primitoare ╚Öi amabila. Loca╚Ťia superb─â, camerele f curate ╚Öi amenajate luxury. Un foi╚Öor minunat afara ╚Öi curtea super aranjata. O loca╚Ťie ├«n care sa te relaxezi ╚Öi deconectezi! Perfecta!

 654. Nu este o pensiune, ci o casa-muzeu extrem de frumos decorata si foarte primitoare. Multa liniste, o gradina de poveste si o gazda primitoare. O experienta unica ce merita traita!

 655. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 656. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 657. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 658. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 659. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 660. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 661. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 662. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 663. Cur─â╚Ťenie, foarte cald in camer─â, amplasament ├«n centrul ora╚Öului, m├óncare foarte buna la restaurantul hotelului.

 664. Orasul e curat,dragu╚Ť,peisajul frumos.Locatia e ok,recomand!

 665. Loca╚Ťia e lini╚Ötit─â, amplasat─â central ╚Öi u╚Öor de g─âsit! Gazdele amabile ╚Öi ospitaliere!

 666. Locatie excelenta, chiar in centrul orasului. Gazda foarte amabila si primitoare. Bucatarie mare. Baie frumoasa.

 667. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 668. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 669. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 670. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 671. Curtea proprietatii este foarte frumoasa. Am fost serviti cu un mic (mare😃) dejun , foarte bun si consistent, la o masa aranjata frumos in curte. Proprietarii au fost foarte amabili si draguti, servindu-ne cu tot ceea ce ne-am dorit. Am fost incantati de mica gradina zoologica de la locatie. Casa este amenajata frumos, cu balcoane frumoase, cu paturi foarte mari si saltele extrem de confortabile. Multumim!

 672. Locatie excelenta, camere mari, apartamente foarte spatioase. TV, Aer conditionat, terasa, balcon, gradina cu loc de joaca pentru copii. Caprioara Iris libera prin gradina. Gazda foarte amabila, ne-a oferit toate informatiile despre atractiile turistice din zona. Aproape de Manastirea Hurezi.

 673. Foarte ok totul: locatia, gazda, camera. Nu am ce reprosa.

 674. Totul a fost super,incepand cu doamnele de acolo,curatenie,camere curate,bucatarie dotata,curte,amplasament,oameni veseli,binevoitori si deosebit de amabili.Oricand as reveni cu mare placere.

 675. Conditiile de cazare, locatia, curatenia, amabilitatea gazdelor.

 676. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 677. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 678. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 679. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 680. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 681. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 682. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 683. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 684. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 685. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 686. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 687. Cur─â╚Ťenie, foarte cald in camer─â, amplasament ├«n centrul ora╚Öului, m├óncare foarte buna la restaurantul hotelului.

 688. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 689. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 690. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 691. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 692. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 693. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 694. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 695. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 696. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 697. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 698. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 699. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 700. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 701. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 702. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 703. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 704. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 705. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 706. Gazdele foarte primitoare, camera curat─â, camera c─âlduroas─â; Cu siguran╚Ť─â aici ne vom ├«ntoarce!

 707. Orasul e curat,dragu╚Ť,peisajul frumos.Locatia e ok,recomand!

 708. Loca╚Ťia e lini╚Ötit─â, amplasat─â central ╚Öi u╚Öor de g─âsit! Gazdele amabile ╚Öi ospitaliere!

 709. Foarte ok totul: locatia, gazda, camera. Nu am ce reprosa.

 710. Totul a fost super,incepand cu doamnele de acolo,curatenie,camere curate,bucatarie dotata,curte,amplasament,oameni veseli,binevoitori si deosebit de amabili.Oricand as reveni cu mare placere.

 711. Conditiile de cazare, locatia, curatenia, amabilitatea gazdelor.

 712. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 713. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 714. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 715. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 716. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 717. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 718. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 719. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 720. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 721. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 722. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 723. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 724. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 725. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 726. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 727. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 728. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 729. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 730. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 731. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 732. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 733. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 734. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 735. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 736. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 737. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 738. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 739. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 740. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 741. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 742. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 743. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 744. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 745. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 746. Prezentare si curatenie impecabila. Mirosul placut al asternutului cu aroma de lavanda a facut sa am un somn scurt (ca trebuia sa plec), dar odihnitor. Gazda foarte amabila. Pe scurt se merita.

 747. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 748. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 749. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 750. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 751. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 752. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 753. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 754. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 755. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 756. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 757. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 758. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 759. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 760. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 761. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 762. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 763. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 764. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 765. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 766. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 767. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 768. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 769. Foarte ok totul: locatia, gazda, camera. Nu am ce reprosa.

 770. Totul a fost super,incepand cu doamnele de acolo,curatenie,camere curate,bucatarie dotata,curte,amplasament,oameni veseli,binevoitori si deosebit de amabili.Oricand as reveni cu mare placere.

 771. Conditiile de cazare, locatia, curatenia, amabilitatea gazdelor.

 772. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 773. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 774. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 775. Gazdele foarte primitoare, camera curat─â, camera c─âlduroas─â; Cu siguran╚Ť─â aici ne vom ├«ntoarce!

 776. Orasul e curat,dragu╚Ť,peisajul frumos.Locatia e ok,recomand!

 777. Loca╚Ťia e lini╚Ötit─â, amplasat─â central ╚Öi u╚Öor de g─âsit! Gazdele amabile ╚Öi ospitaliere!

 778. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 779. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 780. Loca╚Ťia, lini╚Ötea din jur, gazda foarte primitoare, m├óncarea foarte bun─â, ├«mprejurimile, un loc cu multe lacase de cult, cu o rezerva╚Ťie natural─â buila vanturarita, cheile bistri╚Ťei ╚Öi cheile Coste╚Öti foarte frumos.

 781. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 782. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 783. Le petit d├ęjeuner est de qualit├ę et copieux. La confiture maison ├á la griotte est succulente. Les propri├ętaires sont des gens vraiment charmants ; dommage qu’ils ne comprennent ni le fran├žais, ni l’anglais, ni l’allemand.

 784. Gazda foarte primitoare, ne a aratat si sfatuit cu privire a locatiilor de vizitat din proximitate. Cazarea peste asteptari, din toate punctele de vedere!

 785. Amplasarea intr-o zona superba, curatenia, linistea, personalul amabil

 786. Liniste, aproape de atractiile din zona, curatenie, mic dejun.

 787. Amplasarea hotelului foarte buna, camera bine intretinuta, mobilier nou.

 788. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 789. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 790. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 791. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 792. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 793. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 794. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 795. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 796. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 797. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 798. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 799. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 800. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 801. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 802. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 803. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 804. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 805. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 806. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 807. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 808. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 809. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 810. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 811. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 812. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 813. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 814. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 815. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 816. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 817. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 818. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 819. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 820. Locatia , conditiile de cazare excelente , curatenie si mic dejun foarte bun. Intr un cuvint, EXCELENT.

 821. Mic dejun foarte bun,locatia superba,gazda minunata si atenta la detalii !

 822. Rafinamentul aranjamentelor interioare, priveli╚Ötea pe care ╚Ťi-o ofera amplasamentul conacului, confortul patului, faptul ca sunt ╚Öi c├óteva c─âr╚Ťi pe noptiere, cur─â╚Ťenia impecabila, utilit─â╚Ťile de calitate, micul dejun oferit, ospitalitatea gazdei. Totul la superlativ. Un loc unde ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ťa!

 823. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 824. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 825. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 826. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 827. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 828. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 829. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 830. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 831. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 832. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 833. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 834. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 835. Totul a fost perfect pentru o iesire cu prietenii in natura!

 836. Personal foarte prietenos si amabil, confort exceptional, locatie superba.

 837. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 838. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 839. Atmosfera a fost foarte placuta, personalul cald si primitor, pastravul proaspat si delicios. Un loc linistit numai bun pentru relaxare si reincarcat baterii. Locul in sine este foarte curat si ingrijit, nu numai in camera.

 840. Amplasata langa rau intr un cadru natural foarte frumos.

 841. Este chiar vis-a-vis de benzinaria Lukoil, dupa o spalatorie si in cadrul magazinului domnului Tanasescu Gheorghe Cristian. Poti afla tehnica recunoscuta UNESCO, de olarit, de la aceasta familie formidabila, prin reprezentatii la cerere. De asemenea, ne-au aratat si piese vechi de muzeu; speram sa deschida si un muzeu cat de curand. Exista si o bucatarie, dotata cu tot necesarul. Camerele curate. Lenjeria impecabila. Baia foarte mare. O sa revenim cu siguranta.

 842. Totul a fost foarte bine! Recomand sa va faceti o rezervare!

 843. Rewelacyjne miejsce na drodze z Bu┼égarii do Polski.Mi┼éa obs┼éuga i ciekawe miejsce. Ulica pe┼éna stargan├│w z ceramik─ů przez co ma sw├│j klimacik. polecam

 844. Gazda foarte primitoare, ne a aratat si sfatuit cu privire a locatiilor de vizitat din proximitate. Cazarea peste asteptari, din toate punctele de vedere!

 845. Amplasarea intr-o zona superba, curatenia, linistea, personalul amabil

 846. Liniste, aproape de atractiile din zona, curatenie, mic dejun.

 847. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 848. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 849. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 850. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 851. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 852. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 853. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 854. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 855. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 856. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 857. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 858. Locatie centrala, facilitatile camerei ok: tv plasma, aer conditionat, curat, baie curata, prosoape, lenjerii curate, ok ptr 1 noapte.

 859. Gazda foarte amabil─â, camer─â tripl─â generoas─â, curtea plin─â cu flori, foisoare la dispozi╚Ťie. Foarte relaxant.

 860. Gazdele sunt minunate si gradina este superb─â,cu multe flori.

 861. Personal super OK , foarte amabil , Curatenire, liniste .OK !!!!!!

 862. O curte plin─â de vedeata, flori, cur─â╚Ťenie, un loc plin de lini╚Öte ╚Öi relaxare Gazda este foarte primitoare, diminea╚Ťa aveam cafeaua calda in fata u╚Öii de╚Öii nu am cerut. Camera a fost foarte curata, patul mare ╚Öi relaxant. Mul╚Ťumim!

 863. – Staff was very nice and helpful .Although they didn’t speak English, they paid close attention to our needs. – Breakfast was very good with wide selection of choices – Rooms were simple but clean and warm

 864. Le petit d├ęjeuner est de qualit├ę et copieux. La confiture maison ├á la griotte est succulente. Les propri├ętaires sont des gens vraiment charmants ; dommage qu’ils ne comprennent ni le fran├žais, ni l’anglais, ni l’allemand.

 865. Proprietatea este a╚Öezat─â intr un loc superb..este lini╚Öte deplina ╚Öi este l├óng─â un p├ór├óu ╚Öi un lac …recomand!

 866. Proprietarii foarte prieteno╚Öi, cadrul ├«n care este amplasata pensiunea, dot─ârile buc─ât─âriei peste a╚Ötept─âri, micile gratuit─â╚Ťi oferite de gazde (cafea, o carafa de vin), toate astea au dus la un mini sejur de calitate ╚Öi relaxant

 867. Locatia este super. Mi-a placut la nebunie. Eu recomand si altora. Eu daca mai ajung la Horezu sigur aici ma cazez.

 868. A fost o sedere scurta dar extrem de placuta. Camerele sunt indeajuns de mari incat sa te simti confortabil, totul straluceste de curatenie iar personalul isi da toata silinta sa te simti ca acasa departe de casa. De incercat si micul dejun, a fost minunat. Recomand calduros!

 869. Locatia este exceptionala, un cadru in care te incarci cu energie. Gazda pune pe masa un mic dejun din bucate traditionale si ne-a surprins cu un cozonac perfect care ne-a trimis cu gândul la copilarie. Chiar poti petrece un timp de poveste la Casa Smeilor. Vom reveni cu drag aici!

 870. La Pensiunea Casa Smeilor veti descoperi un mic colt de Rai. Pensiunea este aflata intr-o locatie frumoasa si linistita, departe de zgmotul aglomeratiei, avand o curte foarte cochet aranjata si o livada mare in spatele pensiunii. Gazdele sunt extrem de primitoare si de binevoitoare, serviciile sunt impecabile (conditiile de cazare sunt foarte bune, micul dejun cu bucate de casa extrem de gustoase, curatenie impecabila). Te vei simti ca facand parte din familia gazdelor, oameni cu foarte mult bun simt, cu caldura in suflet si in casa. Dac─â ave╚Ťi masina puteti ajunge foarte usor la toate obiectivele de interes din zona (manastirile Arnota, Bistrita, Hurezi, Polovragi, Govora, Dintr-un lemn, culele Greceanu si Duca, pesterile Polovragi si Liliecilor, atelierele de ceramica, cheile Bistritei si Oltetului, muzeul Trovantilor) si multe altele. Experienta noastra aici a fost una dintre cele mai frumoase.

 871. Camera foarte spatioasa, curat─â si personalul foarte atent. Raport foarte bun calitate-pre╚Ť. M├óncarea bun─â.

 872. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 873. Amplasarea este foarte buna, in centrul orasului Horezu. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar (pat bun, televizor, frigider, baie curata si fara mirosuri neplacute). Un plus pentru restaurant: mancare gustoasa si la un pret bun.

 874. Locatia , conditiile de cazare excelente , curatenie si mic dejun foarte bun. Intr un cuvint, EXCELENT.

 875. Mic dejun foarte bun,locatia superba,gazda minunata si atenta la detalii !

 876. Rafinamentul aranjamentelor interioare, priveli╚Ötea pe care ╚Ťi-o ofera amplasamentul conacului, confortul patului, faptul ca sunt ╚Öi c├óteva c─âr╚Ťi pe noptiere, cur─â╚Ťenia impecabila, utilit─â╚Ťile de calitate, micul dejun oferit, ospitalitatea gazdei. Totul la superlativ. Un loc unde ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ťa!

 877. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 878. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 879. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 880. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 881. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 882. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 883. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 884. Personal extrem de amabil. Cur─â╚Ťenie. Lini╚Öte. Peisaj desprins din pove╚Öti.

 885. Locatie excelenta, camere frumoase cu un design elegant, saltea confortabila.

 886. Locatia , conditiile de cazare excelente , curatenie si mic dejun foarte bun. Intr un cuvint, EXCELENT.

 887. Mic dejun foarte bun,locatia superba,gazda minunata si atenta la detalii !

 888. Rafinamentul aranjamentelor interioare, priveli╚Ötea pe care ╚Ťi-o ofera amplasamentul conacului, confortul patului, faptul ca sunt ╚Öi c├óteva c─âr╚Ťi pe noptiere, cur─â╚Ťenia impecabila, utilit─â╚Ťile de calitate, micul dejun oferit, ospitalitatea gazdei. Totul la superlativ. Un loc unde ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ťa!

 889. Gazda foarte primitoare, ne a aratat si sfatuit cu privire a locatiilor de vizitat din proximitate. Cazarea peste asteptari, din toate punctele de vedere!

 890. Amplasarea intr-o zona superba, curatenia, linistea, personalul amabil

 891. Liniste, aproape de atractiile din zona, curatenie, mic dejun.

 892. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 893. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 894. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 895. Camere mari, curate , bine mobilate , paturi confortabile . Căldură peste așteptări. Multă liniște.

 896. Camere mari, climatizte, mobilier modern, m├óncare bun─â proasp─ât─â, diversitatea sortimentelor de p├óine tradi╚Ťional─â (cu m─âlai semin╚Ťe cartofi..) f─âcut─â ├«n brut─âria proprie, pizza excelent─â, personalul foarte amabil..

 897. Personal amabil, placut, saritor. Servirea foarte buna!

 898. A fost o sedere scurta dar extrem de placuta. Camerele sunt indeajuns de mari incat sa te simti confortabil, totul straluceste de curatenie iar personalul isi da toata silinta sa te simti ca acasa departe de casa. De incercat si micul dejun, a fost minunat. Recomand calduros!

 899. Locatia este exceptionala, un cadru in care te incarci cu energie. Gazda pune pe masa un mic dejun din bucate traditionale si ne-a surprins cu un cozonac perfect care ne-a trimis cu gândul la copilarie. Chiar poti petrece un timp de poveste la Casa Smeilor. Vom reveni cu drag aici!

 900. La Pensiunea Casa Smeilor veti descoperi un mic colt de Rai. Pensiunea este aflata intr-o locatie frumoasa si linistita, departe de zgmotul aglomeratiei, avand o curte foarte cochet aranjata si o livada mare in spatele pensiunii. Gazdele sunt extrem de primitoare si de binevoitoare, serviciile sunt impecabile (conditiile de cazare sunt foarte bune, micul dejun cu bucate de casa extrem de gustoase, curatenie impecabila). Te vei simti ca facand parte din familia gazdelor, oameni cu foarte mult bun simt, cu caldura in suflet si in casa. Dac─â ave╚Ťi masina puteti ajunge foarte usor la toate obiectivele de interes din zona (manastirile Arnota, Bistrita, Hurezi, Polovragi, Govora, Dintr-un lemn, culele Greceanu si Duca, pesterile Polovragi si Liliecilor, atelierele de ceramica, cheile Bistritei si Oltetului, muzeul Trovantilor) si multe altele. Experienta noastra aici a fost una dintre cele mai frumoase.

 901. Totul, de la curatenie, mancare, personal, amplasare.

 902. Camera foarte spatioasa, curat─â si personalul foarte atent. Raport foarte bun calitate-pre╚Ť. M├óncarea bun─â.

 903. Totul,dar în special amabilitatea personalului și servirea în restaurant

 904. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 905. Gazda, D-na Mihaela, extrem de primitoare, cu foarte mult bun simt si multa amabilitate. Gradina cu multa verdeata, liniste si relaxare !

 906. Locatia este excelenta pentru cei care iubesc natura si linistea.

 907. Drumul mai anevoios dar se poate urca ; La pensiune ai tot ajutorul din partea doamnei si domnului cabanier, oameni minunati ! Locatia se afla in varf de munte unde nu exista posibilitatea de a-ti cumpara ceva in caz ca ai uitat. Liniste si peisaje de vis ! Multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit excelent !

 908. Peisajul este fantastic si cabanierii sunt niste oameni excep╚Ťionali. Vom reveni cu siguranta.

 909. Peisaj de vis, liniste divina, absolut încântător

 910. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 911. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 912. Tot. Personal foarte dr─âgu╚Ť, bucate bine preg─âtite, ├«mprejurimi fabuloase, cur─â╚Ťenie exemplar─â

 913. foarte curat, linistit, personalul foarte amabil si serviabil. exceptional pentru un hotel **.

 914. Raport calitate-pre╚Ť: excelent. Zona frumoas─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte amabil.

 915. Amabilitatea personalului si faptul ca hotelul are restaurant/terasa proprie. De asemenea, meniul oferit este destul de variat.

 916. Totul! Gazde extraordinar de primitoare! Camera f curata si frumoasa! Raport calitate-pret exceptional! Vom reveni cu siguranta!

 917. Sejurul la Andra s House a fost o surpriza placuta.O pensiune draguta ,curata ,cu multa verdeata ,bine amplasata .Mic dejun rustic ,in ton cu atmosfera locului.Caprioara este adorabila!

 918. Curatenie exemplara, salteaua si perna confortabile, curtea amenajata frumos in care zurda libera si caprioara Iris, cina de peste excelenta, mic dejun variat. Gazdele sunt niste oameni de nota 10! Recomand cu drag, noi cu siguranta vom reveni!

 919. Gazdele foarte primitoare, camera curat─â, camera c─âlduroas─â; Cu siguran╚Ť─â aici ne vom ├«ntoarce!

 920. Orasul e curat,dragu╚Ť,peisajul frumos.Locatia e ok,recomand!

 921. Loca╚Ťia e lini╚Ötit─â, amplasat─â central ╚Öi u╚Öor de g─âsit! Gazdele amabile ╚Öi ospitaliere!

 922. Locatia , conditiile de cazare excelente , curatenie si mic dejun foarte bun. Intr un cuvint, EXCELENT.

 923. Mic dejun foarte bun,locatia superba,gazda minunata si atenta la detalii !

 924. Rafinamentul aranjamentelor interioare, priveli╚Ötea pe care ╚Ťi-o ofera amplasamentul conacului, confortul patului, faptul ca sunt ╚Öi c├óteva c─âr╚Ťi pe noptiere, cur─â╚Ťenia impecabila, utilit─â╚Ťile de calitate, micul dejun oferit, ospitalitatea gazdei. Totul la superlativ. Un loc unde ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ťa!

 925. Amplasarea hotelului foarte buna, camera bine intretinuta, mobilier nou.

 926. Camera este exact la fel ca la un hotel bunicel. Curat, cu tot ce trebuie, frigider. Cabina de dus spa╚Ťioas─â. Mobilier modern. Curatenie impecabila.

 927. Daca esti in trecere prin horezu, e o locatie excelenta de a te caza. Camerele mari, foarte curate. Nu are balcon.

 928. Spatiu exterior foarte mare, raul care trece pe langa pensiune iti da o senzatie de liniste. Mancarea a fost foarte buna.

 929. Locul are un amplasament foarte bun, langa rau si ofera mult spatiu verde in jur pentru relaxare. Amenajare cu gust, care pastreaza patina unui han veritabil. Mancare gustoasa si proaspata. Personal amabil. Multe lacase de cult in zona, Cheile Bistritei, Pestera Liliecilor.

 930. Mic dejun f bun. Flexibilitate în stabilirea meniurilor. Amabilitatea desăvârșită a personalului.

 931. Bungaloul amplasat langa piscina. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi dotat─â excelent : aer condi╚Ťionat, aeroterma, TV Smart, baia dotat─â cu cabina, spa╚Ťioas─â ╚Öi f.curata.

 932. Am luat cina si micul dejun la restaurant Am stat cazat o noapte Totul a fost la nivelul așteptărilor sau chiar peste Recomand cu drag

 933. Piscina, cur─â╚Ťenia, amabilitatea si disponibilitatea personalului

 934. Datorita perioadei Covid in care am avut cazarea, nu am avut mic dejun in locatie. patiu insa este amenajat cu foarte mult bun gust. Este o adevarata oaza de relaxare atat camerele cat si curtea cu atat de multa verdeata, cu atatea animale bine ingrijite.

 935. Gazda perfect─â, loca╚Ťia de vis, toate le-am cotat la 10+

 936. Totul la superlativ…..te simti mai ceva ca acasa. Mancarea este extraordinara, locatia este divina, gazdele te fac sa te simti parte din familie. Un loc in care sigur vom reveni….

 937. Gazdele sunt foarte primitoare, diminea╚Ť─â ne-au servit cu o cafea foarte bun─â. Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â, departe de zgomot, intr-un mediu cu multe flori ╚Öi verdea╚Ť─â. Camera curat─â, pat mare, confortabil, ne-am odihnit foarte bine dup─â o zi obositoare.

 938. Gazdele foarte primitoare. Cafeluta facuta cu dragoste si oferita dimineata! O curte foarte frumoasa , plina de flori! Camera curata si primitoare! Vom revenii cu prima ocazie !

 939. f ospitalieri, camera curata si confortabila! multumim pt cafeaua de diminea╚Ť─â:)

 940. Linistit, foarte curat, excelent pentru cei care iubesc natura. Se simte ca proprietarii au pus suflet! Le doresc numai bine!

 941. Loca╚Ťia este perfecta pentru un weekend in natura, este amplasata ├«ntr-un loc lini╚Ötit. Proprietarii sunt foarte de treab─â, ne-au stat la dispozi╚Ťie cu orice ╚Öi s-au asigurat c─â totul e ok.

 942. Zona lini╚Ötita ├«n mijlocul naturii, aer curat, cur─â╚Ťenie, complet utilat ╚Öi gazde foarte amabile.

 943. Locatia superba,fara mic dejun,cu bucatarie utilata si cafea din partea casei

 944. Amplasare excelenta intr-un parc dendrologic cu un rau si un lac in imediata vecinatate. Mai apreciez zona de gratar si mesele-foisor din curte. Gazdele sunt foarte amabile si sunt la dispozitia clientilor cu tot ce se poate. Pe teresasa se gasesc si doua pisici dragalase si foarte jucause care bucura copiii, precum si un catzel destept care te face sa te simiti in siguranta.

 945. Personal primitor, locatie frumoasa, ambient placut.

 946. Se poate servi un singur fel de m├óncare care e fabulos, pastravar la gr─âtar cu mamaliguta.Se poate dormi la c─âsu╚Ťe individuale.Foarte lini╚Ötit, ecent, de╚Öi am sosit duminic─â si era aglomerat la masa nu am auzit nicio muzica, petrecere etc.

 947. Totul a fost perfect,locatia,cabanutele ..recomand cu încredere

 948. Locatie extraordinara, murmurul apei care te linisteste, peisaj extraordinar.

 949. Doamna care se ocupa de proprietate ,foarte deragutasi deschisa ,locatia excelenta sper sa mai putem ajunge in zona mai sunt multe de vazut ,dar linistea locurilor este deosebita.

 950. Ne-am sim╚Ťit ca acasa😉 cafeluta facuta de Coana Leana ne-a dat startul necesar ├«n fiecare diminea╚Ť─â. Multumim pentru g─âzduire, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni la dumneavoastr─â!

 951. O gazda foarte ospitaliera. Multumim pentru afine si miere.

 952. Personal foarte atent Mâncare românească/ gust românesc. Un pat confortabil Curatenie Aproape de natura Totul la superlativ.

 953. Curtea, camera, balconul-terasa. Cina foarte gustoasa.

 954. Camera impecabila Personalul foarte amabil Locatie minunata si linistita Micul dejun suficient si gustos

 955. Cur─â╚Ťenia,camera moderna,spa╚Ťii de recreere,gazdele primitoare.

 956. Gazde foarte amabile. Pensiune cu camere mari, curte spatioasa cu loc de joaca pt copii.

 957. Am dormit o noapte in tranzit,,D-na Maria este o gazda excelenta chiar daca am interactionat putin.Locatia mi-a placut, nu este situata intr-o zona circulata.

 958. Caprioara care se plimba prin curte si trambulina au fost extraordinare pentru copii!

 959. Locatie excelenta, in centrul orasului. Curtea mare si verde, cu animalute (caprioara Iris este o dulceata si e apreciata de copii clar), cu pomi fructiferi, cu hamac.. Gazda prietenoasa, oameni frumosi. Multumesc!

 960. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, ambient pl─âcut, gazde primitoare,mic dejun suficient.

 961. Personalul deosebit! Condi╚Ťiile de cazare le cuno╚Öteam din sejururi anterioare, dar personalul surprinde pl─âcut de fiecare dat─â! Vom reveni cu pl─âcere ╚Öi vom recomanda ╚Öi prietenilor ca variant─â de ╚Öedere ├«n lini╚Öte ╚Öi confort!

 962. Pentru 2 stele este exceptional. Amplasare bun─â, paturi confortabile, cur─â╚Ťenie.

 963. Restaurantul – peste a╚Ötept─âri! Buc─âtari profesioni╚Öti ╚Öi osp─âtari care ├«╚Öi fac cu drag meseria. Serviciile de cazare – ambian╚Ť─â pl─âcut─â, atmosfer─â de destindere ╚Öi confort. Amabilitate ╚Öi solicitudine ╚Öi ├«n hotel ╚Öi ├«n restaurant. Pe scurt – servicii de calitate la un pre╚Ť mai mult dec├«t rezonabil! O s─â recomand cu ├«ncredere loca╚Ťia ╚Öi o s─â revin cu pl─âcere!

 964. Cur─âtenie- impecabil; Camera cu mobilier si detalii de bun gust (nu incarcata cu tot felul de prostii), totul se imbina perfect, ne-a placut tare mult, mai ales ca am platit atat de putin! Si nu am putut pleca acasa fara cateva mere si o punga de nuci ❤️ proprietarul foarte prietenos si de treaba, dornic sa ne povesteasca despre zona si obiectivele turistice Cu siguranta, cand vom mai sta in zona, vom sta aici!

 965. Curatenie, gazda de nota 10(o enciclopedie a locului), multitudinea de obiective turistice superbe.

 966. Ne au placut foarte mult tenisul de masa și jocul de fotbal.

 967. Linistit, foarte curat, excelent pentru cei care iubesc natura. Se simte ca proprietarii au pus suflet! Le doresc numai bine!

 968. Loca╚Ťia este perfecta pentru un weekend in natura, este amplasata ├«ntr-un loc lini╚Ötit. Proprietarii sunt foarte de treab─â, ne-au stat la dispozi╚Ťie cu orice ╚Öi s-au asigurat c─â totul e ok.

 969. Zona lini╚Ötita ├«n mijlocul naturii, aer curat, cur─â╚Ťenie, complet utilat ╚Öi gazde foarte amabile.

 970. Locatia cea mai faina pt Horezu, proprietarii extrem de placuti, amabili, sociabili. Am avut tot confortul!

 971. c─âldura gazdelor, amplasarea l├óng─â lac, balconul cu priveli╚Öte, cafeaua gratuit─â…

 972. Locatia superba,fara mic dejun,cu bucatarie utilata si cafea din partea casei

 973. Caprioara care se plimba prin curte si trambulina au fost extraordinare pentru copii!

 974. Locatie excelenta, in centrul orasului. Curtea mare si verde, cu animalute (caprioara Iris este o dulceata si e apreciata de copii clar), cu pomi fructiferi, cu hamac.. Gazda prietenoasa, oameni frumosi. Multumesc!

 975. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, ambient pl─âcut, gazde primitoare,mic dejun suficient.

 976. Personalul deosebit! Condi╚Ťiile de cazare le cuno╚Öteam din sejururi anterioare, dar personalul surprinde pl─âcut de fiecare dat─â! Vom reveni cu pl─âcere ╚Öi vom recomanda ╚Öi prietenilor ca variant─â de ╚Öedere ├«n lini╚Öte ╚Öi confort!

 977. Pentru 2 stele este exceptional. Amplasare bun─â, paturi confortabile, cur─â╚Ťenie.

 978. Restaurantul – peste a╚Ötept─âri! Buc─âtari profesioni╚Öti ╚Öi osp─âtari care ├«╚Öi fac cu drag meseria. Serviciile de cazare – ambian╚Ť─â pl─âcut─â, atmosfer─â de destindere ╚Öi confort. Amabilitate ╚Öi solicitudine ╚Öi ├«n hotel ╚Öi ├«n restaurant. Pe scurt – servicii de calitate la un pre╚Ť mai mult dec├«t rezonabil! O s─â recomand cu ├«ncredere loca╚Ťia ╚Öi o s─â revin cu pl─âcere!

 979. Cur─â╚Ťenia din camere, pozi╚Ťia pensiunii, arhitectura acesteia, amabilitatea gazdei.

 980. Locatie incredibila, zici ca ai parcat intr-un colt de rai. Curatenie , personal OK – amabil, facilitati deosebite pt un varf de munte : curent electric permanent ( desi zona nu este racordata la reteaua nationala – panouri solare) , apa calda permanent ; wifi mai puternic in zonele comune; bucatarie dotata cu tot ce trebuie. Temperatura seara nu trecea de 13 grade ( in Horezu peste 30 grade)

 981. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 982. Cur─â╚Ťenia,camera moderna,spa╚Ťii de recreere,gazdele primitoare.

 983. Gazde foarte amabile. Pensiune cu camere mari, curte spatioasa cu loc de joaca pt copii.

 984. Am dormit o noapte in tranzit,,D-na Maria este o gazda excelenta chiar daca am interactionat putin.Locatia mi-a placut, nu este situata intr-o zona circulata.

 985. Proprietarii foarte amabili, camera mare, spa╚Ťioas─â, curat.

 986. Locatia cea mai faina pt Horezu, proprietarii extrem de placuti, amabili, sociabili. Am avut tot confortul!

 987. c─âldura gazdelor, amplasarea l├óng─â lac, balconul cu priveli╚Öte, cafeaua gratuit─â…

 988. Amabilitatea membrilor personalului si mancare a gustoasa

 989. Curatenia, dotarile si balconul elegant si plin de ghivece cu flori.

 990. Mi a placut foarte mult atat conditiile cat si personalul.Cu siguranta voi mai merge acolo

 991. Totul a fost perfect pentru o iesire cu prietenii in natura!

 992. Personal foarte prietenos si amabil, confort exceptional, locatie superba.

 993. O locatie salbatica (in sensul bun), excelenta pentru deconectare si odihna.

 994. Nu am servit micul dejun, dar cafeaua este din partea casei

 995. Caprioara care se plimba prin curte si trambulina au fost extraordinare pentru copii!

 996. Locatie excelenta, in centrul orasului. Curtea mare si verde, cu animalute (caprioara Iris este o dulceata si e apreciata de copii clar), cu pomi fructiferi, cu hamac.. Gazda prietenoasa, oameni frumosi. Multumesc!

 997. Amabilitatea membrilor personalului si mancare a gustoasa

 998. Curatenia, dotarile si balconul elegant si plin de ghivece cu flori.

 999. Mi a placut foarte mult atat conditiile cat si personalul.Cu siguranta voi mai merge acolo

 1000. Personal amabil ╚Öi cald, cur─â╚Ťenie, camera tripla amenajata modern, pl─âcut impresionata

 1001. Proprietarii foarte amabili, camera mare, spa╚Ťioas─â, curat.

 1002. Locatia cea mai faina pt Horezu, proprietarii extrem de placuti, amabili, sociabili. Am avut tot confortul!

 1003. Personal foarte atent Mâncare românească/ gust românesc. Un pat confortabil Curatenie Aproape de natura Totul la superlativ.

 1004. Curtea, camera, balconul-terasa. Cina foarte gustoasa.

 1005. Camera impecabila Personalul foarte amabil Locatie minunata si linistita Micul dejun suficient si gustos

 1006. Cur─â╚Ťenia din camere, pozi╚Ťia pensiunii, arhitectura acesteia, amabilitatea gazdei.

 1007. Locatie incredibila, zici ca ai parcat intr-un colt de rai. Curatenie , personal OK – amabil, facilitati deosebite pt un varf de munte : curent electric permanent ( desi zona nu este racordata la reteaua nationala – panouri solare) , apa calda permanent ; wifi mai puternic in zonele comune; bucatarie dotata cu tot ce trebuie. Temperatura seara nu trecea de 13 grade ( in Horezu peste 30 grade)

 1008. Totul este super. Doar s─â nu ave╚Ťi ghinionul s─â da╚Ťi peste vreo ga╚Öca de petrec─âre╚Ťi. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutare de lini╚Öte ar fi bine s─â v─â interesa╚Ťi ├«n prealabil.

 1009. Loca╚Ťia este frumoas─â ├«n orice anotimp. Am fost vara, am fost toamna , de data asta am bifat ╚Öi un sejur iarna. ╚śtiam c─â totul va fi ├«n regul─â, a fost la ├«n─âl╚Ťimea a╚Ötept─ârilor. O s─â revenim cu pl─âcere.

 1010. Personalul deosebit! Condi╚Ťiile de cazare le cuno╚Öteam din sejururi anterioare, dar personalul surprinde pl─âcut de fiecare dat─â! Vom reveni cu pl─âcere ╚Öi vom recomanda ╚Öi prietenilor ca variant─â de ╚Öedere ├«n lini╚Öte ╚Öi confort!

 1011. Pentru 2 stele este exceptional. Amplasare bun─â, paturi confortabile, cur─â╚Ťenie.

 1012. O locatie foarte buna pentru a vizita m─ân─âstirile si culele din zon─â, precum ┼či localitatea Horezu.

 1013. Loca╚Ťia excelent─â. Lini╚Öte deplin─â. Aer pl─âcut. Deta╚Öare total─â. Perfect. Relaxarea

 1014. Totul a fost frumos! O sa revenim cu drag! Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, dna a fost super dr─âgu╚Ť─â, iar c─â╚Ťelu╚Öii…super simpatici!! Nu ne d─âdeam du╚Öi.. Mul╚Ťumim!

 1015. Am fost primiti cu sampanie si bomboane, foarte dragut din partea proprietarilor.

 1016. Foarte ok totul: locatia, gazda, camera. Nu am ce reprosa.

 1017. Totul a fost super,incepand cu doamnele de acolo,curatenie,camere curate,bucatarie dotata,curte,amplasament,oameni veseli,binevoitori si deosebit de amabili.Oricand as reveni cu mare placere.

 1018. Drumul mai anevoios dar se poate urca ; La pensiune ai tot ajutorul din partea doamnei si domnului cabanier, oameni minunati ! Locatia se afla in varf de munte unde nu exista posibilitatea de a-ti cumpara ceva in caz ca ai uitat. Liniste si peisaje de vis ! Multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit excelent !

 1019. Peisajul este fantastic si cabanierii sunt niste oameni excep╚Ťionali. Vom reveni cu siguranta.

 1020. Peisaj de vis, liniste divina, absolut încântător

 1021. Ideea arhitecturala, aspectul de cula, de natural, de spatiu exterior, de interactiune a gazdelor cu turistii. A fost punct de plecare in Buila, pentru mine, pentru altii de plimbari cu multe destinatii.

 1022. Ne obisnuisem ca, atunci cand mergem in vacanta in Romania, sa avem parte fie de o locatie care lasa de dorit, fie de o atitudine ÔÇťacraÔÇŁ din partea personalului. La Hanul Vatra cred ca am nimerit, fara exagerare, intr-un colt de rai ! Am vazut locatia in poze cand am facut rezervarea, dar in realitate este mult mai frumoasa si se observa ca proprietarul a pus suflet si a acordat atentie celor mai mici detalii, atat la exterior cat si la interior. Totul este completat de echipa de oameni minunati, care au grija ca toata lumea sa se simta bine ! Multumim din suflet si pe aceasta cale Iuliei si Andreei, pe care e imposibil sa nu le indragesti, dar si Dlui Dan, care, desi nu a fost prezent fizic in aceasta scurta vacanta a noastra, a avut grija sa ne simtim bine de la distanta. Felicitari ! Chiar este pentru prima data cand nimic nu ne-a stricat sejurul ! Abia asteptam sa revenim !

 1023. Personal foarte atent Mâncare românească/ gust românesc. Un pat confortabil Curatenie Aproape de natura Totul la superlativ.

 1024. Gazdele amabile, primitoare ne-au oferit o cin─â bun─â ╚Öi micul dejun indestulator, lenjeria curat─â ╚Öi de calitate, cur─â╚Ťenie, pre╚Ť corect, mobilier de lemn dar prea ├«nchis la culoare, mult spa╚Ťiu verde

 1025. Camera a fost foarte spa╚Ťioas─â, patul confortabil ╚Öi foarte mare, cur─â╚Ťenie deplin─â. Curtea mare, foarte bine ├«ngrijit─â , am avut suficient spa╚Ťiu pentru relaxare, at├ót noi, adul╚Ťii, c├ót ╚Öi copiii. Recomand cu mare drag. Mul╚Ťumiri gazdelor.

 1026. Mi-a placut ambianta si amabilitatea personalului, gradina unde am servit masa.; frumos!

 1027. Amplasarea este ├«ntr-o zon─â de excep╚Ťie, totodat─â linistit─â, pe drumul c─âtre manastirea Horezu,cur─â╚Ťenie, ne=am simtit foarte bine.

 1028. O locatie foarte buna pentru a vizita m─ân─âstirile si culele din zon─â, precum ┼či localitatea Horezu.

 1029. Loca╚Ťia excelent─â. Lini╚Öte deplin─â. Aer pl─âcut. Deta╚Öare total─â. Perfect. Relaxarea

 1030. Nu exista mic dejun. Gazdele foarte amabile. Voi recomanda loca╚Ťia ╚Öi altora!

 1031. Liniste, curatenie, personal foarte primitor. Recomand.

 1032. Gazde foarte faine, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie-bec, super mic-dejun. Ideal pentru o noapte sau dou─â ├«n drum spre mare sau spre cas─â.

 1033. Casa este amenajat cu foarte mult bun gust, cu atentie la detalii. Curte deosebita, cu mult spatiu verde, colorata de multe flori si cu un peisaj deosebit, ideala pentru relaxare. Diana a fost foarte atenta la nevoile noastre, tot timpul pregatita de a oferi ajutor.

 1034. Locatia are o priveliste deosebita. Totul este curat si aranjat. Diana a avut grije de toate detaliile ca noi sa ne simtim bine. M-as intoarce de fiecare data aici cand am ocazia sa trec prin Horezu.

 1035. Pensiunea este amplasata undeva pe deal, avand o priveliste frumoasa. Gazda este prietenoasa si ofera detalii despre locuri de vizitat si restaurante din apropiere. In pensiune este foarte curat, exista diferite zone de relaxare in curte. Este plin de flori, gradina este frumos ingrijita.

 1036. Personal foarte amabil, mancarea de pe terasa gustoasa

 1037. Personal amabil, pret bun in raport cu serviciile oferite

 1038. Loca╚Ťia este frumoas─â ├«n orice anotimp. Am fost vara, am fost toamna , de data asta am bifat ╚Öi un sejur iarna. ╚śtiam c─â totul va fi ├«n regul─â, a fost la ├«n─âl╚Ťimea a╚Ötept─ârilor. O s─â revenim cu pl─âcere.

 1039. Cel mai mult am fost incantati de liniste si de frumoasele flori din curte. Un spatiu intim si confortabil. Gazde primitoare.

 1040. Foarte frumos, multe flori, lini╚Öte. Gazde foarte amabile. Acces la buc─ât─ârie, gr─âtar. Mul╚Ťumim mult!!!

 1041. Gazdele au fost extrem de primitoare, curatenie si servicii peste asteptari, curtea impresionanta prin curatenie, amenajare si multitudinea de flori care o impodobesc, leaganul si terasa acoperita, chiar si gratar. Camera impecabila, exact ce trebuie. Gazdele s-au dat peste cap sa ne faca sa ne simtim ca acasa.

 1042. Comfortul pensiunii se regaseste peste tot, de la camera si baia foarte spatioase, balconul mare, pana la curtea plina de verdeata si spatii comune unde se poate socializa sau lua masa. Totul dezinfectat si curat, micul dejun bun, bucatarii bine utilate la dispozitia celor cazati. Nu am avut nevoi speciale si de cum am ajuns la cazare am si plecat in descoperirea zonei, dar am cunoscut proprietarul a doua zi si cred ca v-ar putea ajuta in cazul in care aveti unele cereri (de ex. am inteles ca poate veni bucatar pentru servirea cinei).

 1043. Gazdele amabile, primitoare ne-au oferit o cin─â bun─â ╚Öi micul dejun indestulator, lenjeria curat─â ╚Öi de calitate, cur─â╚Ťenie, pre╚Ť corect, mobilier de lemn dar prea ├«nchis la culoare, mult spa╚Ťiu verde

 1044. Camera a fost foarte spa╚Ťioas─â, patul confortabil ╚Öi foarte mare, cur─â╚Ťenie deplin─â. Curtea mare, foarte bine ├«ngrijit─â , am avut suficient spa╚Ťiu pentru relaxare, at├ót noi, adul╚Ťii, c├ót ╚Öi copiii. Recomand cu mare drag. Mul╚Ťumiri gazdelor.

 1045. Wundersch├Ân ruhiger Ort, nah am Kloster Horezu. Sch├Âne Zimmer und Garten. Sympatische Haustiere. Sehr liebe Gastgeberin! Un loc linistit intr-un peisaj minunat, apropape de manastirea Hurezi. Foarte frumoase camere si gradina. Catei si pisici foarte simpatice. Multumim gazdei pentru frumoasa ospitalitate si atmosfera primitoare!

 1046. Amplasarea este ├«ntr-o zon─â de excep╚Ťie, totodat─â linistit─â, pe drumul c─âtre manastirea Horezu,cur─â╚Ťenie, ne=am simtit foarte bine.

 1047. O locatie foarte buna pentru a vizita m─ân─âstirile si culele din zon─â, precum ┼či localitatea Horezu.

 1048. Totul. Locatia, amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea.

 1049. Gazde primitoare ,amabile ,dispuse sa te ajute cu diferite informatii . Camera curata ,cu prosoape curate si tot ce ai nevoie . Zona linistita cu o curte plina de flori ! Acces la frigider ,aragaz ,cafetiera si in plus dimineata gazda te serveste cu cafea ! Recomand cu drag !

 1050. Liniste, curatenie, spatiu amenajat pentru toata lumea in curte.

 1051. Personal foarte amabil, mancarea de pe terasa gustoasa

 1052. Personal amabil, pret bun in raport cu serviciile oferite

 1053. Loca╚Ťia este frumoas─â ├«n orice anotimp. Am fost vara, am fost toamna , de data asta am bifat ╚Öi un sejur iarna. ╚śtiam c─â totul va fi ├«n regul─â, a fost la ├«n─âl╚Ťimea a╚Ötept─ârilor. O s─â revenim cu pl─âcere.

 1054. Cel mai mult am fost incantati de liniste si de frumoasele flori din curte. Un spatiu intim si confortabil. Gazde primitoare.

 1055. Foarte frumos, multe flori, lini╚Öte. Gazde foarte amabile. Acces la buc─ât─ârie, gr─âtar. Mul╚Ťumim mult!!!

 1056. Gazdele au fost extrem de primitoare, curatenie si servicii peste asteptari, curtea impresionanta prin curatenie, amenajare si multitudinea de flori care o impodobesc, leaganul si terasa acoperita, chiar si gratar. Camera impecabila, exact ce trebuie. Gazdele s-au dat peste cap sa ne faca sa ne simtim ca acasa.

 1057. Drumul mai anevoios dar se poate urca ; La pensiune ai tot ajutorul din partea doamnei si domnului cabanier, oameni minunati ! Locatia se afla in varf de munte unde nu exista posibilitatea de a-ti cumpara ceva in caz ca ai uitat. Liniste si peisaje de vis ! Multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit excelent !

 1058. Peisajul este fantastic si cabanierii sunt niste oameni excep╚Ťionali. Vom reveni cu siguranta.

 1059. Peisaj de vis, liniste divina, absolut încântător

 1060. Casa este amenajat cu foarte mult bun gust, cu atentie la detalii. Curte deosebita, cu mult spatiu verde, colorata de multe flori si cu un peisaj deosebit, ideala pentru relaxare. Diana a fost foarte atenta la nevoile noastre, tot timpul pregatita de a oferi ajutor.

 1061. Locatia are o priveliste deosebita. Totul este curat si aranjat. Diana a avut grije de toate detaliile ca noi sa ne simtim bine. M-as intoarce de fiecare data aici cand am ocazia sa trec prin Horezu.

 1062. Pensiunea este amplasata undeva pe deal, avand o priveliste frumoasa. Gazda este prietenoasa si ofera detalii despre locuri de vizitat si restaurante din apropiere. In pensiune este foarte curat, exista diferite zone de relaxare in curte. Este plin de flori, gradina este frumos ingrijita.

 1063. Gazdele foarte amabile ╚Öi primitoare, micul dejun tradi╚Ťional la alegerea oaspe╚Ťilor, loca╚Ťia central─â, camera mare ╚Öi cu toate facilit─â╚Ťile necesare.

 1064. O loca╚Ťie excelent─â,camera spa╚Ťioas─â si curat─â.O curte ├«ngrijit─â,cu flori si mult─â verdeata. Vom reveni cu drag!

 1065. O loca╚Ťie foarte frumoas─â, camera foarte curata iar gazdele extrem de atente sa ne simtim bine si sa nu ne lipseasc─â ceva. Recomandam cu c─âldur─â.