Cazare ieftina Herculane Pensiuni

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Toma si Ștefania Butoi din Studinita, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Toma si Ștefania Butoi din Studinita, jud. OltCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 • Daniel si Lascăr Cernat din Lotrioara, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Daniel si Lascăr Cernat din Lotrioara, jud. SibiuCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 • Alice si Ilie Chițu din Bara, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alice si Ilie Chițu din Bara, jud. MuresCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 • Norica si Gelu Puțuri din Movila Rupta, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România!

  (Norica si Gelu Puțuri din Movila Rupta, jud. BotosaniCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 • Teofil si Vasilică Manțog din Ibanesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Teofil si Vasilică Manțog din Ibanesti, jud. MuresCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 • Cătălin si Anghel Chintezanu din Balotesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România.

  (Cătălin si Anghel Chintezanu din Balotesti, jud. BacauCazare in Pensiuni în Băile Herculane, Caraş-Severin, România pentru 3 persoane)

 1. Un hotel frumos,decorat cu bun gust,curatenie desavarșita,mancare a la carte buna,(la bufet suedez mancarea arata foarte bine ) iar Armonia Spa a depasit asteptarile, foarte frumos,aerisit si curat .Chiar mi-a placut,felicitari echipei Minerva,voi reveni!

 2. Curat,frumos,mancare bună. Zona spa este foarte frumoasa si curata Voi reveni cu siguranta la acest hotel frumos

 3. Hotel de patru stele si mancare de cantina. In piscina sa nu ai apa termala in statiunea Herculane, este penibil.

 4. Priveliștea de la et 10 super, domnișoara de la Recepție super, lifturile funcționau excelent,mâncarea seara a la carte super ,

 5. Locatia este una superba, serviciile lasa de dorit.

 6. Absolut tot, personal amabil și bine pus la punct, perfect din toate punctele de vedere

 7. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 8. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 9. ft.primitoare gazda ! curatenie , atmosfera placuta , pat confortabil , voi reveni !

 10. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 11. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 12. Gazda amabila.Curatenie ,confort si un peisaj mirific.

 13. Spa_ul foarte frumos ,mancarea foarte buna si aspectoasa .

 14. Curatenia, portiile generoase si mancarea foarte buna la restaurant, personalul amabil

 15. Cazarea este foarte bună. Personalul este foarte atent. Serviciile foarte bune.

 16. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 17. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 18. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 19. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 20. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 21. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 22. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 23. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 24. ft.primitoare gazda ! curatenie , atmosfera placuta , pat confortabil , voi reveni !

 25. Un hotel frumos,decorat cu bun gust,curatenie desavarșita,mancare a la carte buna,(la bufet suedez mancarea arata foarte bine ) iar Armonia Spa a depasit asteptarile, foarte frumos,aerisit si curat .Chiar mi-a placut,felicitari echipei Minerva,voi reveni!

 26. Curat,frumos,mancare bună. Zona spa este foarte frumoasa si curata Voi reveni cu siguranta la acest hotel frumos

 27. Hotel de patru stele si mancare de cantina. In piscina sa nu ai apa termala in statiunea Herculane, este penibil.

 28. Personalul este foarte amabil si disponibil , camera a fost frumoasă și curată, am avut priveliște, micul dejun a fost ok,ne-a plăcut mult seara la restaurant, nu știam că aveți petrecere de sf valentin a fost foarte drăguț, mulțumim ne-am simțit bine.

 29. Personal foarte amabil si atent.Mancare foarte bună și deloc scumpă.

 30. Priveliștea de la et 10 super, domnișoara de la Recepție super, lifturile funcționau excelent,mâncarea seara a la carte super ,

 31. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 32. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 33. Gazda amabila.Curatenie ,confort si un peisaj mirific.

 34. Spa_ul foarte frumos ,mancarea foarte buna si aspectoasa .

 35. Curatenia, portiile generoase si mancarea foarte buna la restaurant, personalul amabil

 36. Cazarea este foarte bună. Personalul este foarte atent. Serviciile foarte bune.

 37. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 38. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 39. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 40. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 41. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 42. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 43. Spa_ul foarte frumos ,mancarea foarte buna si aspectoasa .

 44. Curatenia, portiile generoase si mancarea foarte buna la restaurant, personalul amabil

 45. Cazarea este foarte bună. Personalul este foarte atent. Serviciile foarte bune.

 46. Un hotel frumos,decorat cu bun gust,curatenie desavarșita,mancare a la carte buna,(la bufet suedez mancarea arata foarte bine ) iar Armonia Spa a depasit asteptarile, foarte frumos,aerisit si curat .Chiar mi-a placut,felicitari echipei Minerva,voi reveni!

 47. Curat,frumos,mancare bună. Zona spa este foarte frumoasa si curata Voi reveni cu siguranta la acest hotel frumos

 48. Hotel de patru stele si mancare de cantina. In piscina sa nu ai apa termala in statiunea Herculane, este penibil.

 49. personalul impecabil,pozitia hotelului foarte buna. Voi revenii cu siguranta!

 50. Am fost placut surprinsa de amabilitatea personalului si curatenia exemplara a camerelor. Recomand!

 51. Personalul este foarte amabil si disponibil , camera a fost frumoasă și curată, am avut priveliște, micul dejun a fost ok,ne-a plăcut mult seara la restaurant, nu știam că aveți petrecere de sf valentin a fost foarte drăguț, mulțumim ne-am simțit bine.

 52. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 53. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 54. ft.primitoare gazda ! curatenie , atmosfera placuta , pat confortabil , voi reveni !

 55. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 56. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 57. Gazda amabila.Curatenie ,confort si un peisaj mirific.

 58. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 59. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 60. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 61. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 62. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 63. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 64. Totul! GH Minerva este super frumos,cu un centru spa nemaipomenit,piscinele foarte curate,saunele 5 sunt si ele placute,curate ,in una din ele mirosea asa frumos a lavanda de nu-ti venea sa mai iesi de acolo Tot la spa mi-a placut faptul ca la bar gasești un smoothy delicios Camerele sunt curate,cochete,mobila noua,in tot hotelul mirosea foarte frumos Măncarea si ea buna Atmosfera de aici te indeamna sa mai revii Recomand cu drag,chiar merită!

 65. SEJURUL A FOST FRUMOAS . MANCARE BUNA , CURATENIE SI APROAPE TOT CE-TI DORESTI.

 66. micul dejun superb exact cum scrie pe sait,personalul foarte amabil si bine pregatit ,foarte curat peste tot,miroase foarte frumos peste tot in hotel,mobilier in camere nou ,pe timp rece camerele sunt incalzite ok,zona spa si piscina foarte bine dotate,recomand cu incredere

 67. Micul dejun diversificat si suficient, locatia frumoasa, personal foarte amabil. Rezolvarea prompta a micilor probleme aparute (ex scimbare bec baie si hol)

 68. Surprinzător, tot personalul a fost foarte amabil, de la recepționeri, chelneri, șefii de sala până la doamnele menajere care ne-au dat până și prăjiturele pentru copil! Chiar ne-am simțit diferit față de alte dăți/locații!😉

 69. personalul impecabil,pozitia hotelului foarte buna. Voi revenii cu siguranta!

 70. Proprietarul si fiul acestuia sunt persoane foarte amabile, atente, sociabile si dornice sa ajute.

 71. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 72. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 73. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 74. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 75. Gazda amabila.Curatenie ,confort si un peisaj mirific.

 76. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 77. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 78. Gazdele incredibil de primitoare si dispuse sa ne ajute. Multumim!

 79. Spa_ul foarte frumos ,mancarea foarte buna si aspectoasa .

 80. Curatenia, portiile generoase si mancarea foarte buna la restaurant, personalul amabil

 81. Cazarea este foarte bună. Personalul este foarte atent. Serviciile foarte bune.

 82. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 83. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 84. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 85. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 86. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 87. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 88. Surpriza din camera : bomboane raffaelo si fructe (portocale si mere) , dupa o calatorie de cateva ore au fost o surpriza foarte placuta. Personalul amabil , cumunicativ si foarte operativ in rezolvarea unei probleme minore aparute. Camera curata, dotata cu tot ce este necesar papuci de interior : halat de baie Micul dejun foarte bun si diversificat

 89. Miros plăcut in camera , patul foarte mare și confortabil, TV de dimensiune mare, iar băieții de la Recepție foarte amabili și promti !

 90. Camera și baia spațioase. Vedere superbă de la etajul 10 al hotelului, plus amplasamentul hotelului pe munte. Personalul amabil.

 91. Location, comfort, service, cute tiny elevator 🙂 It was perfect for our trip. In the heart of Paris with wonderful view to Tour Eiffel. Merci beaucoup!

 92. The staff at reception were great, so friendly and helpful. Location was perfect, less than 5 min walk from Eiffel Tower and restaurants and just around the corner from the metro station.

 93. Our stay at Hotel Eber Mars was completely delightful! Our room was lovely and the bed was extremely comfortable. The staff were also incredibly welcoming and friendly. Eber himself was a delightful host who gave us amazing recommendations for dinner and often booked us a reservation on our behalf. No matter what time of the day we arrived back at the hotel, we were greeted with warmth and politeness. The location is also superb, two blocks from the Eiffel Tower and right next to a Metro Station. You’re also surrounded by fantastic restaurants, some of which have Michelin Stars. My partner and I will definitely stay there again whenever we return to Paris.

 94. Camera,bazinele cu apă personalul foarte amabil și prompt am fost mulțumită de tot ce am întâlnit,nu am ce reproșa.

 95. Micul dejun foarte bogat, curatenie in camera! Mancarea foarte buna!

 96. Ne am simtit foarte bine la Afrodita! Curatenie in camere, mancare buna si personal cu bun simt. Un spa deosebit si foarte multe activitati ! Un sejur plin ! Nu ne am plictisit , o sa revenim cu drag!

 97. Proprietarul si fiul acestuia sunt persoane foarte amabile, atente, sociabile si dornice sa ajute.

 98. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 99. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 100. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 101. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 102. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 103. Imi face placere sa revin la El Plazza . Cred ca asta spune tot !

 104. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 105. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 106. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 107. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 108. La case Emma ai locul perfect pentru o vacanță linistită. Aici găseşti gazde foarte deschise , drăguţe gata oricând să fie la dispoziţia ta. Este o curte spaţioasă cu terasă ,gril,fântână,foişor.Aici am dormit foarte bine ,la aer curat lângă pădure. Mulțumim casei Emma pentru gazduire şi cafeluţă…

 109. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 110. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 111. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 112. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 113. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 114. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 115. Imi face placere sa revin la El Plazza . Cred ca asta spune tot !

 116. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 117. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 118. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 119. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 120. La case Emma ai locul perfect pentru o vacanță linistită. Aici găseşti gazde foarte deschise , drăguţe gata oricând să fie la dispoziţia ta. Este o curte spaţioasă cu terasă ,gril,fântână,foişor.Aici am dormit foarte bine ,la aer curat lângă pădure. Mulțumim casei Emma pentru gazduire şi cafeluţă…

 121. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 122. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 123. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 124. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 125. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 126. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 127. Totul a fost la superlativ. Micul dejun gustos, camera extrem de curata si cu dotările corespunzătoare. Un loc curat si linistit, cu gazde primitoare

 128. Vila este amplasată într-o zonă frumoasă, priveliștea din balcon către munte este super. Personalul este foarte plăcut, amabil.

 129. Locatie foarte frumoasa, conditii impecabile, personal foarte prietenos si profesionist!

 130. Proprietari sunt foarte amabili,locația este frumoasă și are un peisaj superb în fața și spatele ei.Ideal pentru orice familie.

 131. O locatie ce-ti ofera caldura propriului camin! O gazda deosebita, care chiar se straduieste sa-si faca oaspetii sa se simta speciali (petale de flori presarate pe pat, prajiturele, bomboane si cafea din partea casei, toate insotite de un zambet si o voce calda). Felicitari!

 132. Totul a fost perfect. D-na Vica este foarte atenta si pregatita sa ajute si sa dea toate informatiile necesare.

 133. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 134. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 135. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 136. Imi face placere sa revin la El Plazza . Cred ca asta spune tot !

 137. Camera a fost curata iar patul deosebit de confortabil.

 138. Curatenie impecabila. Pat extrem de confortabil. Priveliste superba.

 139. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 140. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 141. La case Emma ai locul perfect pentru o vacanță linistită. Aici găseşti gazde foarte deschise , drăguţe gata oricând să fie la dispoziţia ta. Este o curte spaţioasă cu terasă ,gril,fântână,foişor.Aici am dormit foarte bine ,la aer curat lângă pădure. Mulțumim casei Emma pentru gazduire şi cafeluţă…

 142. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 143. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 144. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 145. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 146. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 147. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 148. Locatia excelenta,conditii excelente de cazare, curatenie, liniste,utilitati (TV, Internet), personalul foarte de treaba,magazine si restaurante la tot pasul.

 149. Locatia este perfecta,curatenie zi de zi in camera,personalul f amabil

 150. There is a store in the same building, in the other side of the building. Friendly owners. Good value for money.

 151. Proprietari sunt foarte amabili,locația este frumoasă și are un peisaj superb în fața și spatele ei.Ideal pentru orice familie.

 152. O locatie ce-ti ofera caldura propriului camin! O gazda deosebita, care chiar se straduieste sa-si faca oaspetii sa se simta speciali (petale de flori presarate pe pat, prajiturele, bomboane si cafea din partea casei, toate insotite de un zambet si o voce calda). Felicitari!

 153. Totul a fost perfect. D-na Vica este foarte atenta si pregatita sa ajute si sa dea toate informatiile necesare.

 154. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 155. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 156. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 157. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 158. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 159. La case Emma ai locul perfect pentru o vacanță linistită. Aici găseşti gazde foarte deschise , drăguţe gata oricând să fie la dispoziţia ta. Este o curte spaţioasă cu terasă ,gril,fântână,foişor.Aici am dormit foarte bine ,la aer curat lângă pădure. Mulțumim casei Emma pentru gazduire şi cafeluţă…

 160. Mi-a placut locatia, camera superba, facilitatile, tot confortul, personalul fiarte amabil!

 161. Camera este curată și spațioasă. Locul de agrement e frumos amenajat.

 162. Imi face placere sa revin la El Plazza . Cred ca asta spune tot !

 163. Poziționarea, gazdele, amabilitatea, curățenia totul a fost la superlativ.

 164. Totul e atat de frumos:camerele,locația, stațiunea montană,oamenii…Totul.camerele amenajate ok.locatia aproape de centru.statiunea montană cu farmecul ei.oamenii deosebiți.parcarea ok.multumim Casa Papava pentru ospitalitatea dvs.vom reveni.

 165. A fost liniste,camera curata, mobilierul nou, proprietarii foarte sociabili ,dispuși să ne prezinte zona.

 166. Locatia este vizavi de centrul statiunii . Privelistea din camera este de vis si asta face tot sejurul la aceasta pensiune . Personalul pensiunii super amabil si foarte ok . Recomand celor care nu au pretentii chiar merita un sejur la acesti bani si in aceasta locatie . Ne-am simtit foarte bine exceptand cele spuse la ce nu ne-a placut .

 167. Nimic. Igienă precară, personal puțin și neospitalier, mobilier vechi, cablu nu funcționa, fără aer condiționat.

 168. Pentru noi a fost confortabil.Depinde de pretențiile fiecăruia.

 169. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 170. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 171. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 172. Locatia excelenta,conditii excelente de cazare, curatenie, liniste,utilitati (TV, Internet), personalul foarte de treaba,magazine si restaurante la tot pasul.

 173. Locatia este perfecta,curatenie zi de zi in camera,personalul f amabil

 174. There is a store in the same building, in the other side of the building. Friendly owners. Good value for money.

 175. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 176. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 177. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 178. Saunele !! Spa !! Piscina!! Mesajele făcute de Nicu 😉 Personalul hotelului foarte amabil ****

 179. Camera este mica, dar este dotata ok: televizor, aer conditionat, pat confortabil, intrarea se face pe baza de cartele, prosoape curate, curatenie in camera, baia curata si dotata corespunzator, terasa, apa din partea casei, mini bar contra cost, halate de baie, papuci de unica folosinta, gel de dus si sapun.

 180. Camera,bazinele cu apă personalul foarte amabil și prompt am fost mulțumită de tot ce am întâlnit,nu am ce reproșa.

 181. Conditii foarte bune de cazare. Personalul drăguț. Zona SPA excelentă. Liniste

 182. Un mini sejur foarte relaxant! Frumos amenajat,curat,personal foarte amabil,zona spa excelenta,masajul facut a fost relaxant,saunele multe si functionale toate. Mancarea buna si multa la micul dejun si cina,recomand cu incredere,chiar merită!

 183. Zona spa foarte frumoasa. Curățenie și căldură în camere. Peisajul superb.

 184. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 185. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 186. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 187. Camera a fost curata, spatioasa, cu o priveliste superba. Receptionerul care ne-a intampinat in data de 22.04.2019 a fost foarte amabil. Apa calda mereu, cabina de dus arata impecabil, baia foarte curata si dotata adecvat. Caldura in camera, liniste.

 188. Micul de jun a fost foarte bun, locatie buna, personal amabil, camera buna cu o priveliste superba de la etajul 10!

 189. Amplasarea in zona cea mai inalta cred, padurea , verdeata din fata hotelului, in concluzie pitorescul zonei, amabilitatea personalului, începând cu recepția( sau mai ales amabilitatea domnilor de la receptie), continuând cu personalul din restaurant.

 190. Proprietarul si fiul acestuia sunt persoane foarte amabile, atente, sociabile si dornice sa ajute.

 191. Curatenia. În cameră a fost cald, iar dimineață am fost serviți cu cafea.

 192. Gazda foarte primitoare, camere foarte curate si calduroase (iarna) Curte foarte frumoasa. Locatie destul de aproape de punctele de interes centrale. Liniste. Cafea si ceai incluse din partea casei. Bar si bauturi la preturi extrem de avantajoase. Recomand ca si locatie pentru o vacanta reusita

 193. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 194. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 195. La case Emma ai locul perfect pentru o vacanță linistită. Aici găseşti gazde foarte deschise , drăguţe gata oricând să fie la dispoziţia ta. Este o curte spaţioasă cu terasă ,gril,fântână,foişor.Aici am dormit foarte bine ,la aer curat lângă pădure. Mulțumim casei Emma pentru gazduire şi cafeluţă…

 196. Pozitia ok, destul de aproape de hotelurile mari, personalul amabil. Probabil in sezon curtea ar fi fost mai aranjata, are potențial.

 197. Mi-a placut locatia, camera superba, facilitatile, tot confortul, personalul fiarte amabil!

 198. Camera este curată și spațioasă. Locul de agrement e frumos amenajat.

 199. Pozitia ok, destul de aproape de hotelurile mari, personalul amabil. Probabil in sezon curtea ar fi fost mai aranjata, are potențial.

 200. Mi-a placut locatia, camera superba, facilitatile, tot confortul, personalul fiarte amabil!

 201. Camera este curată și spațioasă. Locul de agrement e frumos amenajat.

 202. Totul e cum se prezinta pe site .fara ceva ascuns.ceea ce a fost f. placut .proprietarii chiaria.m deranjat de la masa cind am ajuns si s.au ocupat de noi nesimtindu.se jigniti .”jos palaria”

 203. E frumoas conceputa garsoniera si te simti bine in ea ca are si loc de gatit si loc de luat masa si un mic living. Mi-a placut sa vad Cerna de pe balcon ( pacat ca vis-a-vis sunt niste blocuri comuniste)

 204. Curățenie confortul asigurat de apartamentul unde am stat, priveliștea foarte frumoasă si accesul in fiecare apartament se face separat ceea ce mi se pare ok. Deasemenea proprietari și personalul care asigură curățenia sunt foarte de treaba.

 205. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 206. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 207. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 208. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 209. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 210. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 211. Absolut tot, camerele curate, cldura functioneaza, baie privata foarte curata,locatia excelenta……cum am mai spus, absolut tot

 212. Linistit Priveliste catre munte. Pat foarte confortabil

 213. gazda foarte simpatica faptul ca a fost curat, usor accesibil, curte foarte frumos aranjata, mini-terasa personala, foisoare si leagane raul din spatele curtii s-a dat drumul la incalzire spre seara cand s-a racorit, desi ziua a fost destul de cald

 214. Camera cochetă, patul foarte confortabil. Priveliște minunată de la fereastra camerei. Gazda foarte primitoare și atentă la nevoile fiecăruia din pensiune.

 215. Proprietatea ca o gospodarie banateana dichisita. Camera curata si dotata cu baie separata. Am putut bea si apa din fântână, rece si buna. Doamna Petrica foarte primitoare.

 216. Gradina cu spatiu de relaxare, perfect pt deconectare, gazde foarte ok si totul cum e prezentat pe site 😉

 217. Foarte curat , mobilier de calitate , lux si calitate in tot , gazda foarte primitoare si cumsecade , super locatie !

 218. Atmosfera placuta, personalul extrem de amabil, curatenie desavarsita.

 219. Peniunea este amenajata cu foarte mult bun gust, ideea de a reda flairul anilor 1860 le areusit proprietarilor foarte bin, isi merita numele Nobless.

 220. Personalul atent, amabil, discret, curatenia DESAVARSITA, confortul, linistea, amplasarea motelului, totul!!! O vacanta odihnitoare!

 221. Amplasamentul ,curatenia exemplara,comportamentul personalului pensiunii.nu in ultimul rand masa.bucatele bine pregatite ,pretul accesibil.In aceasta locatie ,buna dispozitie este la ea acasa!

 222. TOTUL A FOST DESTUL DE BINE PERSONALUL PRIMITOR SERVIABIL .

 223. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 224. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 225. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 226. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 227. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 228. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 229. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 230. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 231. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 232. Pozitia ok, destul de aproape de hotelurile mari, personalul amabil. Probabil in sezon curtea ar fi fost mai aranjata, are potențial.

 233. Mi-a placut locatia, camera superba, facilitatile, tot confortul, personalul fiarte amabil!

 234. Camera este curată și spațioasă. Locul de agrement e frumos amenajat.

 235. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 236. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 237. O camera spatioasă, curată, placută, o masă mare, un dulap mare pentru haine, cabină de duș cu hidromasaj și un balcon unde se se afla încă o masuță cu scaune. Am fost încantat!

 238. Locatia excelenta,conditii excelente de cazare, curatenie, liniste,utilitati (TV, Internet), personalul foarte de treaba,magazine si restaurante la tot pasul.

 239. Locatia este perfecta,curatenie zi de zi in camera,personalul f amabil

 240. There is a store in the same building, in the other side of the building. Friendly owners. Good value for money.

 241. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 242. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 243. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 244. Pat confortabil, liniște, bucătarie bine dotată și utilată, piscina termală cu cu un peisaj superb.

 245. Locatia este vizavi de centrul statiunii . Privelistea din camera este de vis si asta face tot sejurul la aceasta pensiune . Personalul pensiunii super amabil si foarte ok . Recomand celor care nu au pretentii chiar merita un sejur la acesti bani si in aceasta locatie . Ne-am simtit foarte bine exceptand cele spuse la ce nu ne-a placut .

 246. Nimic. Igienă precară, personal puțin și neospitalier, mobilier vechi, cablu nu funcționa, fără aer condiționat.

 247. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 248. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 249. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 250. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 251. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 252. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 253. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 254. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 255. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 256. Totul e cum se prezinta pe site .fara ceva ascuns.ceea ce a fost f. placut .proprietarii chiaria.m deranjat de la masa cind am ajuns si s.au ocupat de noi nesimtindu.se jigniti .”jos palaria”

 257. E frumoas conceputa garsoniera si te simti bine in ea ca are si loc de gatit si loc de luat masa si un mic living. Mi-a placut sa vad Cerna de pe balcon ( pacat ca vis-a-vis sunt niste blocuri comuniste)

 258. Curățenie confortul asigurat de apartamentul unde am stat, priveliștea foarte frumoasă si accesul in fiecare apartament se face separat ceea ce mi se pare ok. Deasemenea proprietari și personalul care asigură curățenia sunt foarte de treaba.

 259. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 260. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 261. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 262. Absolut tot, camerele curate, cldura functioneaza, baie privata foarte curata,locatia excelenta……cum am mai spus, absolut tot

 263. Linistit Priveliste catre munte. Pat foarte confortabil

 264. gazda foarte simpatica faptul ca a fost curat, usor accesibil, curte foarte frumos aranjata, mini-terasa personala, foisoare si leagane raul din spatele curtii s-a dat drumul la incalzire spre seara cand s-a racorit, desi ziua a fost destul de cald

 265. Camera cochetă, patul foarte confortabil. Priveliște minunată de la fereastra camerei. Gazda foarte primitoare și atentă la nevoile fiecăruia din pensiune.

 266. Proprietatea ca o gospodarie banateana dichisita. Camera curata si dotata cu baie separata. Am putut bea si apa din fântână, rece si buna. Doamna Petrica foarte primitoare.

 267. Gradina cu spatiu de relaxare, perfect pt deconectare, gazde foarte ok si totul cum e prezentat pe site 😉

 268. Fabulos! Ne-a placut tot! O pensiune eleganta, in mijlocul naturii! Un loc in care s-a investit si care e un semn ca statiunea poate reinflori. Ne-au placut designul, mobilierul, restaurantul, receptia, muzica discreta. O mica Elvetie! Am dormit cu geamul deschis, sa auzim apa. Ne-a placut mai ales pentru ca e un loc de retragere, intre munti. Am folosit doar whatsapp.

 269. Da a fost confortabil patul , curățenie , ordine , rafinament și mult bun gust in amenajarea interioară a pensiunii !

 270. Pensiune noua, totul in stare foarte buna si foarte curat.

 271. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 272. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 273. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 274. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 275. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 276. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 277. Gazdele au fost primitoare, zona este minunată, cu aer curat și multă liniște.

 278. Pozitia ok, destul de aproape de hotelurile mari, personalul amabil. Probabil in sezon curtea ar fi fost mai aranjata, are potențial.

 279. Mi-a placut locatia, camera superba, facilitatile, tot confortul, personalul fiarte amabil!

 280. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 281. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 282. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 283. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 284. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 285. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 286. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 287. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 288. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 289. Personalul a fost foarte amabil si a raspuns prompt la orice solicitare am avut. Micul dejun destul de variat. Curtea este foarte frumos amenajata si incapatoare, spatiu amenajat si pentru gratar, jucarii la dispozitia copiilor, piscina era in constructie, dar probabil va arata foarte bine finalizata. Nu am incercat facilitatile spa. Camerele de la parter sunt foarte frumoase si curate (dar foarte prost izolate).

 290. Priveliștea a fost ok, culmea în curte curățenie, pomi, maturat!

 291. Totul a fost foarte bine, loc excelent pentru o vacanță cu familia vara.Recomand!

 292. Exista bucatarie utilata pentru gatit.,conditiile generale sunt acceptabile .Locatia este linistita, cu sunet de cascada pe malul raului Cerna.

 293. Pat confortabil, liniște, bucătarie bine dotată și utilată, piscina termală cu cu un peisaj superb.

 294. Locatia este vizavi de centrul statiunii . Privelistea din camera este de vis si asta face tot sejurul la aceasta pensiune . Personalul pensiunii super amabil si foarte ok . Recomand celor care nu au pretentii chiar merita un sejur la acesti bani si in aceasta locatie . Ne-am simtit foarte bine exceptand cele spuse la ce nu ne-a placut .

 295. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 296. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 297. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 298. Foarte curat, amplasare bună, personalul de nota 10

 299. Gazdele au fost primitoare, zona este minunată, cu aer curat și multă liniște.

 300. Pozitia ok, destul de aproape de hotelurile mari, personalul amabil. Probabil in sezon curtea ar fi fost mai aranjata, are potențial.

 301. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 302. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 303. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 304. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 305. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 306. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 307. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 308. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 309. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 310. Totul a fost superb.Am avut o “problemă” cu ușa, am sunat,și în 7-8 secunde am primit ajutor. Dacă ar fi note între 1 și 10,eu aș da 20(cel puțin)

 311. Exista bucatarie utilata pentru gatit.,conditiile generale sunt acceptabile .Locatia este linistita, cu sunet de cascada pe malul raului Cerna.

 312. Pat confortabil, liniște, bucătarie bine dotată și utilată, piscina termală cu cu un peisaj superb.

 313. Amplasarea pensiunii și vederea de pe terasă sunt excelente. Televizor funcțional cu foarte multe canale, apa caldă la baie, halatele pentru piscină și pături în plus disponibile la nevoie.

 314. Personalul a fost foarte amabil. Locatia este excelenta.Cerna curge pe langa pensiune, iar piscina cu apa termala este minunata. Confortul a fost pe masura.Multumim Pensiunea Deea!

 315. Ospitalitatea gazdelor, amabilitatea acestora Conditii excelente, intr-un peisaj natural, de neuitat Bazinul cu apa termala… O desfatare.

 316. We liked very much the intimate garden where we enjoyed the breakfast and the coffee, while the sun was raising behind the mountains.

 317. Proprietari sunt foarte amabili,locația este frumoasă și are un peisaj superb în fața și spatele ei.Ideal pentru orice familie.

 318. O locatie ce-ti ofera caldura propriului camin! O gazda deosebita, care chiar se straduieste sa-si faca oaspetii sa se simta speciali (petale de flori presarate pe pat, prajiturele, bomboane si cafea din partea casei, toate insotite de un zambet si o voce calda). Felicitari!

 319. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 320. Totul a fost minunat. Cazarea. Cele doua piscine. Mâncarea ieftină și buna! Proprietara o doamna deosebita! Cei doi tineri de la restaurant extrem de amabili!

 321. Mi a placut locația. Servirea ireproșabilă. Multa liniste.

 322. Locatie superba! Gradina foarte ingrijita si cu bun gust!

 323. Foarte curat, amplasare bună, personalul de nota 10

 324. Gazdele au fost primitoare, zona este minunată, cu aer curat și multă liniște.

 325. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 326. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 327. Totul a fost minunat! Pensiunea este moderna, curata, confortabila si mai mult decat acceptabila din punct de vedere financiar. Din pacate, am stat doar o noapte, dar proprietarii au fost incantator de amabili (chiar daca am ajuns cu mult dupa incheierea programului de check in, domnul ne-a asteptat in fata, ne-a prezentat camera si ne-a recomandat cateva restaurante din zona; cand ne-am intors de la masa, doamna ne astepta cu struguri proaspeti si deliciosi 💙). A doua dimineata, domnul a tinut chiar minte ca nu beau cafea si mi-a pregatit un ceai, iar sotul meu si prietenul lui au fost serviti cu o cafea 🙂 Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente, m-as intoarce cu drag oricand… Iar zona, oh, zona Herculanelor este scoasa din povesti.

 328. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 329. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 330. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 331. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 332. Camerele spatioase, dulapuri multe,caldura, balcon mare, coridoare mari si late si cel mai mult parcarea!

 333. Ne-a placut totul. camerele moderne, curate, ingrijite. Paturi extrem de confortabile, Mic dejun consistent si bine preparat. Parcare gratuita si privata. Gazda placuta si indatoritoare. Raportul calitate/pret foarte bun.

 334. Totul a fost superb.Am avut o “problemă” cu ușa, am sunat,și în 7-8 secunde am primit ajutor. Dacă ar fi note între 1 și 10,eu aș da 20(cel puțin)

 335. Exista bucatarie utilata pentru gatit.,conditiile generale sunt acceptabile .Locatia este linistita, cu sunet de cascada pe malul raului Cerna.

 336. Pat confortabil, liniște, bucătarie bine dotată și utilată, piscina termală cu cu un peisaj superb.

 337. Amplasarea pensiunii și vederea de pe terasă sunt excelente. Televizor funcțional cu foarte multe canale, apa caldă la baie, halatele pentru piscină și pături în plus disponibile la nevoie.

 338. Personalul a fost foarte amabil. Locatia este excelenta.Cerna curge pe langa pensiune, iar piscina cu apa termala este minunata. Confortul a fost pe masura.Multumim Pensiunea Deea!

 339. Ospitalitatea gazdelor, amabilitatea acestora Conditii excelente, intr-un peisaj natural, de neuitat Bazinul cu apa termala… O desfatare.

 340. We liked very much the intimate garden where we enjoyed the breakfast and the coffee, while the sun was raising behind the mountains.

 341. Proprietari sunt foarte amabili,locația este frumoasă și are un peisaj superb în fața și spatele ei.Ideal pentru orice familie.

 342. O locatie ce-ti ofera caldura propriului camin! O gazda deosebita, care chiar se straduieste sa-si faca oaspetii sa se simta speciali (petale de flori presarate pe pat, prajiturele, bomboane si cafea din partea casei, toate insotite de un zambet si o voce calda). Felicitari!

 343. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 344. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 345. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 346. Este superb totul dar absolut totul: locația, construcția in jurul careia ciripeau stoluri de rândunici, mobilierul de bun gust; curățenia impecabilă, personalul deosebit de amabil, cu ținută îngrijită și conduită vizibil sinceră …. Ne am simtit in centrul atentiei si efectiv respectați ca oaspeți.Mulțumiri pentru orele de neuitat intr o locație de VIS!!

 347. Locatia foarte linistita si in natura pura, dar 11 km fata de centrul statiunii. Nu ai optiuni seara in afara restaurantului pensiunbii care se inchide la 22:00. Calitatea constructiei, arhitectura interioara, stilul si conceptul – excelente. Curatenia de asemenea. Toate lucrurile sunt noi, frumoase, functionale. Proprietarul amabil, prezent peste noapte si doritor sa ajute. Pentru nielul de confort oferit de cazarile din Baile Herculane locatia este de top.

 348. Fabulos! Ne-a placut tot! O pensiune eleganta, in mijlocul naturii! Un loc in care s-a investit si care e un semn ca statiunea poate reinflori. Ne-au placut designul, mobilierul, restaurantul, receptia, muzica discreta. O mica Elvetie! Am dormit cu geamul deschis, sa auzim apa. Ne-a placut mai ales pentru ca e un loc de retragere, intre munti. Am folosit doar whatsapp.

 349. Ne-am simtit foarte bine, din toate punctele de vedere. Curat, liniste, personal discret, dar eficient cand a fost nevoie. O observatie necesara: nu am fost la restaurantul pensiunii, nu pot spune nimic despre el.

 350. Foarte curat , mobilier de calitate , lux si calitate in tot , gazda foarte primitoare si cumsecade , super locatie !

 351. Atmosfera placuta, personalul extrem de amabil, curatenie desavarsita.

 352. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 353. Camere curate, cald, mâncare bună, personal serviabil

 354. Curatenie. Personal foarte amabil. Mancare foarte buna. Priveliste minunata.

 355. Locatie superba! Gradina foarte ingrijita si cu bun gust!

 356. Foarte curat, amplasare bună, personalul de nota 10

 357. Gazdele au fost primitoare, zona este minunată, cu aer curat și multă liniște.

 358. Gazdele ospitaliere. Mâncarea foarte buna, am fost serviți cu specialitatea casei, prăjituri bune făcute în casa, proprietarii și mai ales d-na Vetuta sunt foarte calzi, deschiși la dorințele oaspeților. Curățenie, căldură, apa calda, prosoape și lenjerii schimbate de cate ori dorești.

 359. Amplasarea este chiar in centrul modern al statiunii in preajma teraselor si a hotelurilor mari. O problema noua sunt parcarile pentru care se plateste 5lei pe zi. Gazda este foarte primitoare. Camerele foarte moderne, la fel si toate serviciile solicitate. Mancarea este deosebita si totul proaspat, preparat la cerere. Este un loc excelent de cazare si vom mai reveni in acest an.

 360. Proprieterii prietenosi si dornici sa intimpine doleantele turistilor.Mic dejun deosebit si servire ireprosabila. Curat si strictul necesar la dispozitie.Raportul calitate-pret excelent.

 361. Totul e cum se prezinta pe site .fara ceva ascuns.ceea ce a fost f. placut .proprietarii chiaria.m deranjat de la masa cind am ajuns si s.au ocupat de noi nesimtindu.se jigniti .”jos palaria”

 362. E frumoas conceputa garsoniera si te simti bine in ea ca are si loc de gatit si loc de luat masa si un mic living. Mi-a placut sa vad Cerna de pe balcon ( pacat ca vis-a-vis sunt niste blocuri comuniste)

 363. Curățenie confortul asigurat de apartamentul unde am stat, priveliștea foarte frumoasă si accesul in fiecare apartament se face separat ceea ce mi se pare ok. Deasemenea proprietari și personalul care asigură curățenia sunt foarte de treaba.

 364. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 365. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 366. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 367. Camera spatioasa, terasa mare si frumoasa, Alexandru un adevarat profesionist, cu toate ca este foarte tanar.

 368. Locatia a fost superba, mancarea foarte buna iar personalul foarte amabil. Cu siguranta vom reveni!

 369. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 370. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 371. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 372. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 373. Locatie foarte frumoasa, amplasata intr-o zona linistita, personal amabil, camere frumoase, moderne, spatioase. Acces usor catre centrul localitatii – aproximativ 4 minute de mers cu masina dar se poate ajunge si pe jos, 10 minute de plimbare. Desi pensiunea nu oferea mic dejun in perioada in care am fost – se pare ca o problema de renovare a bucatariei – am primit cafea gratis din partea casei. camera superioara nr. 6 foarte mare, foarte spatioasa si foarte frumoasa. Foarte curat in pensiune. Personalul amabil si prompt in a raspunde oricarei solicitari. Piscina cu apa termala, o senzatie de vis sa faci baie noaptea. O gradina de flori foarte frumoasa

 374. Locatie superba! Gradina foarte ingrijita si cu bun gust!

 375. Foarte curat, amplasare bună, personalul de nota 10

 376. Amplasarea într-un cadru natural feeric.,aerul curat, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor, curățenia camerei, dotarea bucătăriei, liniștea din jur, trilul pasarelelor., frumusețea obiectivelor turistice din zonă.

 377. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 378. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 379. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 380. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 381. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 382. Mi-a placut micul dejun, curatenia, amabilitatea personalului. Locatia este intr-o zona linistita, la 10 minute de localurile cu mancare.

 383. Camerele sunt spatioase, am apreciat curățenia din camere, dar si dotările. Pe scurt, condiții foarte bune.

 384. Mi a placut,in primul rand,locatia pensiunii. Camera a fost foarte curata si confortabila!

 385. Amplasarea pensiunii și vederea de pe terasă sunt excelente. Televizor funcțional cu foarte multe canale, apa caldă la baie, halatele pentru piscină și pături în plus disponibile la nevoie.

 386. Personalul a fost foarte amabil. Locatia este excelenta.Cerna curge pe langa pensiune, iar piscina cu apa termala este minunata. Confortul a fost pe masura.Multumim Pensiunea Deea!

 387. Ospitalitatea gazdelor, amabilitatea acestora Conditii excelente, intr-un peisaj natural, de neuitat Bazinul cu apa termala… O desfatare.

 388. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 389. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 390. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 391. Camera spatioasa, terasa mare si frumoasa, Alexandru un adevarat profesionist, cu toate ca este foarte tanar.

 392. Locatia a fost superba, mancarea foarte buna iar personalul foarte amabil. Cu siguranta vom reveni!

 393. LOCATIA ESTE EXCELENTA,SERVIRE IREPROSABILA ,MANCARE BUNA,AMBIANTA PLACUTA,CAMERE FRUMOASE ,CURATE ,RELAXARE MAXIMA ,PISCINA EXTERIOARA ,PISCINA INTERIOARA CU APA SULFUROASA, OSPATARII EXTREM DE AMABILI SI RESPECTUOSI,MANAGERII PENSIUNII FOARTE OSPITALIERI ,DEOSEBITI. RECOMAND CU PLACERE PENSIUNEA HERA .VOI REVENI CU DRAG SI ALTADATA.

 394. Locația este buna dar nu extraordinara. Recomand totuși drumul cu mașina in centru nou in cazul in care sunt și copii in grup( aproape un Km de mers ușor in urcare). Piscina încălzită a fost super. In Iunie cand am fost noi eream cam singurii care am folosit piscina. Personalul foarte amabil (aproape forțat de amabil) dar foarte greu de găsit. Lipsa de personal majora in sejurul nostru se simțea considerabil.

 395. Locatie foarte frumoasa, amplasata intr-o zona linistita, personal amabil, camere frumoase, moderne, spatioase. Acces usor catre centrul localitatii – aproximativ 4 minute de mers cu masina dar se poate ajunge si pe jos, 10 minute de plimbare. Desi pensiunea nu oferea mic dejun in perioada in care am fost – se pare ca o problema de renovare a bucatariei – am primit cafea gratis din partea casei. camera superioara nr. 6 foarte mare, foarte spatioasa si foarte frumoasa. Foarte curat in pensiune. Personalul amabil si prompt in a raspunde oricarei solicitari. Piscina cu apa termala, o senzatie de vis sa faci baie noaptea. O gradina de flori foarte frumoasa

 396. Locatie superba! Gradina foarte ingrijita si cu bun gust!

 397. Amplasarea într-un cadru natural feeric.,aerul curat, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor, curățenia camerei, dotarea bucătăriei, liniștea din jur, trilul pasarelelor., frumusețea obiectivelor turistice din zonă.

 398. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 399. Gazdele sunt foarte primitoare, amabile si te fac sa revi cu drag, patul este confortabil, locurile de parcare sunt suficiente

 400. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 401. Gazdele au fost foarte amabile. Cameră confortabilă și curată. O să revenim cu mare plăcere.

 402. Principalul avantaj al pensiunii este locația. Superbă priveliște, aproape de hotelurile mari și de centru. Liniște, confort, gazda amabilă. Mulțumim!

 403. O afacere de familie in care se vede ca s-a investit suflet si.bani. O priveliste faina.

 404. Personalul atent, amabil, discret, curatenia DESAVARSITA, confortul, linistea, amplasarea motelului, totul!!! O vacanta odihnitoare!

 405. Amplasamentul ,curatenia exemplara,comportamentul personalului pensiunii.nu in ultimul rand masa.bucatele bine pregatite ,pretul accesibil.In aceasta locatie ,buna dispozitie este la ea acasa!

 406. O camera faina si un miros placut in camera si toata pensiunea

 407. Un loc de popas f. agreabil , are tot ce trebuie ca sa te simti bine in concediu .

 408. Mi-a placut micul dejun, curatenia, amabilitatea personalului. Locatia este intr-o zona linistita, la 10 minute de localurile cu mancare.

 409. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 410. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 411. Mi-a plăcut ca era amplasată în centru pensiunea și ca avea bazin cu apă.

 412. O locație de vis, amabilitate si mâncarea foarte bună! Vom reveni cu siguranță! Mulțumim!

 413. Camera spatioasa, terasa mare si frumoasa, Alexandru un adevarat profesionist, cu toate ca este foarte tanar.

 414. Locatia a fost superba, mancarea foarte buna iar personalul foarte amabil. Cu siguranta vom reveni!

 415. Locația este buna dar nu extraordinara. Recomand totuși drumul cu mașina in centru nou in cazul in care sunt și copii in grup( aproape un Km de mers ușor in urcare). Piscina încălzită a fost super. In Iunie cand am fost noi eream cam singurii care am folosit piscina. Personalul foarte amabil (aproape forțat de amabil) dar foarte greu de găsit. Lipsa de personal majora in sejurul nostru se simțea considerabil.

 416. Locatie foarte frumoasa, amplasata intr-o zona linistita, personal amabil, camere frumoase, moderne, spatioase. Acces usor catre centrul localitatii – aproximativ 4 minute de mers cu masina dar se poate ajunge si pe jos, 10 minute de plimbare. Desi pensiunea nu oferea mic dejun in perioada in care am fost – se pare ca o problema de renovare a bucatariei – am primit cafea gratis din partea casei. camera superioara nr. 6 foarte mare, foarte spatioasa si foarte frumoasa. Foarte curat in pensiune. Personalul amabil si prompt in a raspunde oricarei solicitari. Piscina cu apa termala, o senzatie de vis sa faci baie noaptea. O gradina de flori foarte frumoasa

 417. Locatie superba! Gradina foarte ingrijita si cu bun gust!

 418. O primire excelemta, un confort deosebit iar proprietarii pensiunii foarte amabili si plini de energie

 419. Amplasarea într-un cadru natural feeric.,aerul curat, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor, curățenia camerei, dotarea bucătăriei, liniștea din jur, trilul pasarelelor., frumusețea obiectivelor turistice din zonă.

 420. Usor accesibil, gazde primitoare, foarte curat, mare atentie la detalii.

 421. Amplasare buna Pat comfortabil Dulap mare Sita insecte Frigider mare in bucatarie

 422. Locația, curățenia condițiile de duș, personalul foarte respectuos și foarte discret.

 423. Linistea, curăţenia,disponibilitatea gazdei de a crea condiţiile necesare pentru a te simţi confortabil.

 424. Amabilitatea personalului dar care nu putea schimba nimic

 425. Totul a fost superb.Am avut o “problemă” cu ușa, am sunat,și în 7-8 secunde am primit ajutor. Dacă ar fi note între 1 și 10,eu aș da 20(cel puțin)

 426. Exista bucatarie utilata pentru gatit.,conditiile generale sunt acceptabile .Locatia este linistita, cu sunet de cascada pe malul raului Cerna.

 427. O camera faina si un miros placut in camera si toata pensiunea

 428. Un loc de popas f. agreabil , are tot ce trebuie ca sa te simti bine in concediu .

 429. Mi-a placut micul dejun, curatenia, amabilitatea personalului. Locatia este intr-o zona linistita, la 10 minute de localurile cu mancare.

 430. Totul. Personalul, hotelul, peisajul apa termala.

 431. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 432. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 433. O locație de vis, amabilitate si mâncarea foarte bună! Vom reveni cu siguranță! Mulțumim!

 434. Camera spatioasa, terasa mare si frumoasa, Alexandru un adevarat profesionist, cu toate ca este foarte tanar.

 435. Locatia a fost superba, mancarea foarte buna iar personalul foarte amabil. Cu siguranta vom reveni!

 436. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 437. Locatie foarte frumoasa, amplasata intr-o zona foarte linistita. Personal foarte amabil, prompt si discret, Camere frumoase, moderne, spatioase. Curtea, gradina si piscina – fabuloase. Acces usor catre centrul localitatii – aproximativ 4 minute de mers cu masina dar se poate ajunge si pe jos, 10 minute de plimbare.

 438. Locația este buna dar nu extraordinara. Recomand totuși drumul cu mașina in centru nou in cazul in care sunt și copii in grup( aproape un Km de mers ușor in urcare). Piscina încălzită a fost super. In Iunie cand am fost noi eream cam singurii care am folosit piscina. Personalul foarte amabil (aproape forțat de amabil) dar foarte greu de găsit. Lipsa de personal majora in sejurul nostru se simțea considerabil.

 439. Gazdă extrem de primitoare. La orice intrebare, aveau un răspuns, la orice cerere primeam un ajutor. Super😀

 440. O primire excelemta, un confort deosebit iar proprietarii pensiunii foarte amabili si plini de energie

 441. Amplasarea într-un cadru natural feeric.,aerul curat, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor, curățenia camerei, dotarea bucătăriei, liniștea din jur, trilul pasarelelor., frumusețea obiectivelor turistice din zonă.

 442. Locatie excelenta,liniste,curatenie,foarte aproape de doua stranduri si terase unde poti lua masa.Recomand !

 443. Amplasare buna Pat comfortabil Dulap mare Sita insecte Frigider mare in bucatarie

 444. Locația, curățenia condițiile de duș, personalul foarte respectuos și foarte discret.

 445. O camera faina si un miros placut in camera si toata pensiunea

 446. Un loc de popas f. agreabil , are tot ce trebuie ca sa te simti bine in concediu .

 447. Mi-a placut micul dejun, curatenia, amabilitatea personalului. Locatia este intr-o zona linistita, la 10 minute de localurile cu mancare.

 448. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 449. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 450. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 451. Totul. Personalul, hotelul, peisajul apa termala.

 452. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 453. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 454. Relatia cu personalul a fost intr-atat de apropiata, incat ne-am simtit in familie la Vila Hera. Locatia e foarte frumoasa iar terasa cu Arborele de matase a fost pe placul nostru. Piscina curata, oameni frumosi iar mancarea exact pe gustul nostru cu portii mult prea mari. Va multumim ca ne-ati primit si ca v-am cunoscut !

 455. O locație de vis, amabilitate si mâncarea foarte bună! Vom reveni cu siguranță! Mulțumim!

 456. Camera spatioasa, terasa mare si frumoasa, Alexandru un adevarat profesionist, cu toate ca este foarte tanar.

 457. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 458. Locatie foarte frumoasa, amplasata intr-o zona foarte linistita. Personal foarte amabil, prompt si discret, Camere frumoase, moderne, spatioase. Curtea, gradina si piscina – fabuloase. Acces usor catre centrul localitatii – aproximativ 4 minute de mers cu masina dar se poate ajunge si pe jos, 10 minute de plimbare.

 459. Locația este buna dar nu extraordinara. Recomand totuși drumul cu mașina in centru nou in cazul in care sunt și copii in grup( aproape un Km de mers ușor in urcare). Piscina încălzită a fost super. In Iunie cand am fost noi eream cam singurii care am folosit piscina. Personalul foarte amabil (aproape forțat de amabil) dar foarte greu de găsit. Lipsa de personal majora in sejurul nostru se simțea considerabil.

 460. Locatie excelenta,liniste,curatenie,foarte aproape de doua stranduri si terase unde poti lua masa.Recomand !

 461. Amplasare buna Pat comfortabil Dulap mare Sita insecte Frigider mare in bucatarie

 462. Locația, curățenia condițiile de duș, personalul foarte respectuos și foarte discret.

 463. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 464. Amplasare centrala, gradină plina de vendeata, piscina cu apa geosalina, jacuziul de tratamente cu apa sulfuroasa. Micul dejun si meniurile din restaurant bogate si cu un pret-calitate foarte bun.

 465. Totul este minunat.Ai tot ce trebuie, piscina, camera confortabila, restaurant.

 466. Locatia excelenta; Curatenie ; pensiunea ofera si un meniu diversificat;Wifi ;Parcare gratuita;

 467. Pensiunea este foarte frumoasa, totul nou, curat, mobilat cu gust, peisaj frumos.

 468. Curatenie, locatie, amenajare interioara, mic dejun si ciorbe foarte bune.

 469. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 470. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 471. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 472. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 473. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 474. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 475. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 476. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 477. Personalul deosebit de amabil, locatie spatioasa cu locuri de parcare protejate in incinta proprietatii, curatenie exemplara.

 478. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 479. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 480. Un loc minunat de odihna. Liniste, aer curat. Bucatareasa exceptionala. Ne-a gatit niste mancaruri atat de gustoase… Vom reveni cu foarte mare placere.

 481. Buna dispoziție și voia bună care am simțit-o fiind cazat la pensiunea Eden. Cafeaua de dimineață conținea energie necesară pentru toată ziua…👍🌞🌅🎯

 482. Gazdele au grija de cele mai mici detalii. Curtea este plina de flori. Exista mai multe locuri de recreere si de luat masa in aer liber, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne suprapunem cu alti oaspeti.

 483. N-am cerut mic dejun, dar gazdele simpatice ne-au servit cafea si racoritoare. In general, ne-am simtit la ei aproape ca si acasa.

 484. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 485. Amplasare centrala, gradină plina de vendeata, piscina cu apa geosalina, jacuziul de tratamente cu apa sulfuroasa. Micul dejun si meniurile din restaurant bogate si cu un pret-calitate foarte bun.

 486. Totul este minunat.Ai tot ce trebuie, piscina, camera confortabila, restaurant.

 487. A fost foarte placut sejurul la Pensiunea Dimitrios. Am apreciat confortul pensiunii, linistea, curatenia – in fiecare zi – , micul dejun variat, personalul foarte amabil. Cu siguranta vom reveni cu drag

 488. Locatia excelenta; Curatenie ; pensiunea ofera si un meniu diversificat;Wifi ;Parcare gratuita;

 489. Pensiunea este foarte frumoasa, totul nou, curat, mobilat cu gust, peisaj frumos.

 490. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 491. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 492. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 493. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 494. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 495. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 496. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 497. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 498. Un loc minunat de odihna. Liniste, aer curat. Bucatareasa exceptionala. Ne-a gatit niste mancaruri atat de gustoase… Vom reveni cu foarte mare placere.

 499. Buna dispoziție și voia bună care am simțit-o fiind cazat la pensiunea Eden. Cafeaua de dimineață conținea energie necesară pentru toată ziua…👍🌞🌅🎯

 500. Gazdele au grija de cele mai mici detalii. Curtea este plina de flori. Exista mai multe locuri de recreere si de luat masa in aer liber, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne suprapunem cu alti oaspeti.

 501. N-am cerut mic dejun, dar gazdele simpatice ne-au servit cafea si racoritoare. In general, ne-am simtit la ei aproape ca si acasa.

 502. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 503. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 504. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 505. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 506. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 507. Amplasare centrala, gradină plina de vendeata, piscina cu apa geosalina, jacuziul de tratamente cu apa sulfuroasa. Micul dejun si meniurile din restaurant bogate si cu un pret-calitate foarte bun.

 508. -Conditii de cazare foarte bune, camere mari spatioase si amenajate foarte frumos; -Mic dejun rezonabil;

 509. Locatie superba, linisitita, peisaj incantator, camere spatioase si mobilate stil ‘regal’, micul dejun foarte bun. Cu siguranta vom mai reveni daca vom mai avea ocazia.

 510. Design placut, clasic, constructie noua, totul miroase e nou si e curat, camera spatioasa si insonorizata bine, pat cu saltea de dimensiuni mari, tare, lenjerie alba curata. Mic dejun bun incluzand produse locale. Gazde amabile. Liniste. Terasa.

 511. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 512. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 513. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 514. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 515. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 516. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 517. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 518. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 519. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 520. Buna dispoziție și voia bună care am simțit-o fiind cazat la pensiunea Eden. Cafeaua de dimineață conținea energie necesară pentru toată ziua…👍🌞🌅🎯

 521. Gazdele au grija de cele mai mici detalii. Curtea este plina de flori. Exista mai multe locuri de recreere si de luat masa in aer liber, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne suprapunem cu alti oaspeti.

 522. N-am cerut mic dejun, dar gazdele simpatice ne-au servit cafea si racoritoare. In general, ne-am simtit la ei aproape ca si acasa.

 523. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 524. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 525. Un loc minunat de odihna. Liniste, aer curat. Bucatareasa exceptionala. Ne-a gatit niste mancaruri atat de gustoase… Vom reveni cu foarte mare placere.

 526. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 527. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 528. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 529. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 530. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 531. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 532. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 533. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 534. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 535. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 536. excelente si mic dejun si locatie. Liniste, confort. O pensiune sic intr-un loc neasteptat! FELICITARI

 537. pensiunea este superba, amplasata intr-o zona foarte frumoasa, camerele sunt foarte elegante, curate, frumos amenajate, mobilier deosebit.

 538. Privelistea este de nota 10. Curte generoasa si multa liniste.

 539. Frigider in camera, acces usor la bucatarie cu toate facilitatile, dimensiunea camerei (foarte spatioasa), curat,

 540. Once you enter in Sandra yard, you are in a different world ! Magic !

 541. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 542. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 543. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 544. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 545. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 546. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 547. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 548. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 549. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 550. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 551. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 552. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 553. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 554. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 555. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 556. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 557. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 558. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 559. Privelistea este de nota 10. Curte generoasa si multa liniste.

 560. Frigider in camera, acces usor la bucatarie cu toate facilitatile, dimensiunea camerei (foarte spatioasa), curat,

 561. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 562. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 563. excelente si mic dejun si locatie. Liniste, confort. O pensiune sic intr-un loc neasteptat! FELICITARI

 564. pensiunea este superba, amplasata intr-o zona foarte frumoasa, camerele sunt foarte elegante, curate, frumos amenajate, mobilier deosebit.

 565. Casa groazei in Baile Herculane. Mizerie peste tot, in baie, pe parchet. Cand sa ne punem sa dormim am descoperit fire de par pe lenjeria de pat, apoi ne-am dat seama ca lenjeria de pat nu fusese schimbata. La ora 23 a venit cineva care ne-a schimbat lenjeria de pat. A doua zi am refuzat sa mergem sa mancam micul dejun dupa cele intamplate si ni s-a inchis telefonul in nas, dupa care am mers cu masina la domnul proprietar sa discutam. Am fost amenintati sa parasim proprietatea si era aproape sa ne alegem si cu violente fizice.

 566. Pensiunea este situată in centrul stațiunii iar personalul a fost amabil

 567. Locația foarte bună. Liniste. Foarte multa verdeață.

 568. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 569. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 570. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 571. Locatia este intr-o zona extraordinar de frumoasa.Rar descoperi asemenea imagini.Personalul profesionist .Locatie relaxanta si curata.

 572. Pensiunea are o locatie frumoasa,proprietarii sunt oameni extraordinari,conditii f. bune,curat.Recomand cu mare drag.Foarte frumos.

 573. Peisajul din jur a fost mirific, pensiunea fiind situată chiar la poalele muntelui lângă malul apei. Camera noastră dădea într-o curte mică plină de flori, cu balansoar și mobilier de grădină pentru servit cafeaua sau masa. Curățenia de nota 10*, iar patul a fost foarte confortabil. Proprietarii foarte amabili și săritori, la orice mică solicitare au răspuns cu promptitudine.

 574. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 575. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 576. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 577. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 578. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 579. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 580. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 581. excelente si mic dejun si locatie. Liniste, confort. O pensiune sic intr-un loc neasteptat! FELICITARI

 582. pensiunea este superba, amplasata intr-o zona foarte frumoasa, camerele sunt foarte elegante, curate, frumos amenajate, mobilier deosebit.

 583. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 584. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 585. Ceea ce m-a nemulțumit cel mai mult este proasta comunicare a patronului pensiunii cu clientii. Este valabil și pentru băiatul care era la receptie și care nu a fost educat de patron să comunice normal cu clienții (avea atitudinea mutului !). Concret, mă refer la răspunsurile celor doi la întrebările mele atunci când m-am prezentat împreună cu soția mea pentru cazare. Eu l-am întrebat pe patron despre obiectivele turistice care pot fi vizitate, inclusiv despre băile din Herculane. Patronul nu mi-a răspuns la nici o întrebare, ba mai mult, îi ardea de glume și pot spune că m-a cam desconsiderat, adică m-a cam luat de prost !. Am aflat mai târziu, din surse neoficiale, că acest patron deține și o locație amenajată pentru băi ! El nu ne-a spus acest lucru !

 586. Privelistea este de nota 10. Curte generoasa si multa liniste.

 587. Frigider in camera, acces usor la bucatarie cu toate facilitatile, dimensiunea camerei (foarte spatioasa), curat,

 588. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 589. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 590. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 591. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 592. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 593. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 594. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 595. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 596. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 597. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 598. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 599. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 600. Locatie cu vedere excelenta, servire excelenta, mancare excelenta, raport pret calitate la mancare ff bun.

 601. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 602. excelente si mic dejun si locatie. Liniste, confort. O pensiune sic intr-un loc neasteptat! FELICITARI

 603. pensiunea este superba, amplasata intr-o zona foarte frumoasa, camerele sunt foarte elegante, curate, frumos amenajate, mobilier deosebit.

 604. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 605. Piscina și interiorul pensiunii ,adică camerele și holurile !

 606. Locatia nu ofera micul dejun. Pensiunea este amplasata intr-o zona unde poti sa respiri aer curat si sa te bucuri de superbele peisaje din Herculane. Are piscina dar este mica.

 607. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 608. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 609. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 610. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 611. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 612. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 613. Locatia este buna cu baie si camera mare.Recomand cu incredere !

 614. Gazdele au fost foarte drăguțe ,camera exact că în descriere ,curat, frumos am avut un sejur prefect

 615. Foarte drăguți și amabili dul Oprescu și dna Nu-ti.

 616. Este un loc minunat, curat, Doamna a fost foarte primitoare si disponibila, am fost tratati cu mare atentie. Este ideal pentru copii, curte cu leagan si casuta plina cu jucarii. Sigur ne vom intoarce.

 617. Gazda foarte amabila, curățenie exemplară,confort și liniște.

 618. Ospitalitatea, curățenia, liniștea și grădina cu flori.

 619. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 620. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 621. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 622. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 623. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 624. Loc foarte placut, curat, personal amabil, si in plus cu lacuri proprii in care se poate pescui la orice ora. Aproape de herculane si alte puncte de interes turistic.

 625. Casa groazei in Baile Herculane. Mizerie peste tot, in baie, pe parchet. Cand sa ne punem sa dormim am descoperit fire de par pe lenjeria de pat, apoi ne-am dat seama ca lenjeria de pat nu fusese schimbata. La ora 23 a venit cineva care ne-a schimbat lenjeria de pat. A doua zi am refuzat sa mergem sa mancam micul dejun dupa cele intamplate si ni s-a inchis telefonul in nas, dupa care am mers cu masina la domnul proprietar sa discutam. Am fost amenintati sa parasim proprietatea si era aproape sa ne alegem si cu violente fizice.

 626. Pensiunea este situată in centrul stațiunii iar personalul a fost amabil

 627. Locația foarte bună. Liniste. Foarte multa verdeață.

 628. Locatia excelenta,conditii excelente de cazare, curatenie, liniste,utilitati (TV, Internet), personalul foarte de treaba,magazine si restaurante la tot pasul.

 629. Locatia este perfecta,curatenie zi de zi in camera,personalul f amabil

 630. There is a store in the same building, in the other side of the building. Friendly owners. Good value for money.

 631. Pozitia, aproape de centrul comercial Nu te descurci dacă nu ai autovehicol

 632. Locatia buna, curat, cu multe flori si izvor in fata locatiei. Personal amabil.

 633. Totul a fost minunat, am stat la etajul 3 cu privire spre munte. Camera curată Despre Wi-fi nu îmi pot da cu părerea deoarece nu am încercat absolut deloc să ne conectăm având date mobile. Parcarea este în fața pensiunii. Pensiunea este foarte aproape de centrul orașului, cu toate acestea este un loc foarte liniștit și curat. Priveliștea este una minunată, m-am îndrăgostit pe loc.

 634. O pensiune amplasata intr-un loc foarte bun.Proprietar amabil ,pret corect..Camera curata,asternut curat ,aer parfumat .Este loc pentru parcarea masinii .

 635. Locatia este buna cu baie si camera mare.Recomand cu incredere !

 636. Gazdele au fost foarte drăguțe ,camera exact că în descriere ,curat, frumos am avut un sejur prefect

 637. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 638. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 639. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 640. Pozitia, aproape de centrul comercial Nu te descurci dacă nu ai autovehicol

 641. Locatia buna, curat, cu multe flori si izvor in fata locatiei. Personal amabil.

 642. Totul a fost minunat, am stat la etajul 3 cu privire spre munte. Camera curată Despre Wi-fi nu îmi pot da cu părerea deoarece nu am încercat absolut deloc să ne conectăm având date mobile. Parcarea este în fața pensiunii. Pensiunea este foarte aproape de centrul orașului, cu toate acestea este un loc foarte liniștit și curat. Priveliștea este una minunată, m-am îndrăgostit pe loc.

 643. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 644. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 645. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 646. Pat neconfortabil tv. bun de fier vechi cabina dus scurgere cu probleme comanda la restaurant adusa cu mare intarziere

 647. Este o pensiune cu proprietari svabi care s au intors din Germania sa faca o afacere si sa se simta bine in tara din care au plecat.

 648. mic dejun bun , parcare privata mare . Am luat si cina la restaurantul pensiunii , mancarea foarte gustoasa .

 649. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 650. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 651. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 652. Privelistea este de nota 10. Curte generoasa si multa liniste.

 653. Frigider in camera, acces usor la bucatarie cu toate facilitatile, dimensiunea camerei (foarte spatioasa), curat,

 654. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 655. Este un loc minunat, curat, Doamna a fost foarte primitoare si disponibila, am fost tratati cu mare atentie. Este ideal pentru copii, curte cu leagan si casuta plina cu jucarii. Sigur ne vom intoarce.

 656. Gazda foarte amabila, curățenie exemplară,confort și liniște.

 657. Ospitalitatea, curățenia, liniștea și grădina cu flori.

 658. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 659. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 660. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 661. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 662. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 663. excelente si mic dejun si locatie. Liniste, confort. O pensiune sic intr-un loc neasteptat! FELICITARI

 664. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 665. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 666. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 667. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 668. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 669. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 670. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 671. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 672. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 673. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 674. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 675. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 676. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 677. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 678. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 679. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 680. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 681. Curatenie, liniste (chiar si in camera orientata spre drum)

 682. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 683. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 684. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 685. Totul a fost excelent ,nici acasa nu avem asa conditii ,oamenii acestia merita tot respectul .NOTA ZECE

 686. Buna dispoziție și voia bună care am simțit-o fiind cazat la pensiunea Eden. Cafeaua de dimineață conținea energie necesară pentru toată ziua…👍🌞🌅🎯

 687. Gazdele au grija de cele mai mici detalii. Curtea este plina de flori. Exista mai multe locuri de recreere si de luat masa in aer liber, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne suprapunem cu alti oaspeti.

 688. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 689. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 690. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 691. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 692. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 693. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 694. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 695. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 696. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 697. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 698. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 699. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 700. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 701. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 702. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 703. Cameră mare , bine echipată , spațioasă , frigider in cameră , curățenie

 704. Locatia foarte buna. Aer conditionat, frigider, balcon cu vedere la munte.

 705. Camera si baia mari,mobilier modern de calitate corespund cu prezentarea făcută pe Booking.

 706. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 707. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 708. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 709. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 710. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 711. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 712. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 713. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 714. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 715. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 716. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 717. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 718. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 719. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 720. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 721. Cameră mare , bine echipată , spațioasă , frigider in cameră , curățenie

 722. Locatia foarte buna. Aer conditionat, frigider, balcon cu vedere la munte.

 723. Camera si baia mari,mobilier modern de calitate corespund cu prezentarea făcută pe Booking.

 724. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 725. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 726. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 727. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 728. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 729. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 730. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 731. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 732. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 733. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 734. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 735. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 736. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 737. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 738. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 739. Totul a fost excelent ,nici acasa nu avem asa conditii ,oamenii acestia merita tot respectul .NOTA ZECE

 740. Buna dispoziție și voia bună care am simțit-o fiind cazat la pensiunea Eden. Cafeaua de dimineață conținea energie necesară pentru toată ziua…👍🌞🌅🎯

 741. Gazdele au grija de cele mai mici detalii. Curtea este plina de flori. Exista mai multe locuri de recreere si de luat masa in aer liber, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne suprapunem cu alti oaspeti.

 742. A fost liniste, este aplasat fff aproape de centrul statiunii, de restaurante, magazine, strand. Gazdele foarte atente la nevoile oaspetilor. Dl. Papava este o persoana deosebita. O atmosfera placuta. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 743. Sunt pe deplin mulțumită,oameni frumoși!Voi reveni cu drag!

 744. Patul a fost super, televizorul mare de asemenea super.

 745. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 746. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 747. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 748. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 749. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 750. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 751. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 752. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 753. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 754. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 755. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 756. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 757. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 758. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 759. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 760. Șederea a fost foarte scurtă, dar una plăcută. Pensiunea este localizată exact în zona centrală, lângă o pizzerie unde am putut cina. Am fost plăcut surprinsă de amabilitatea personalului și de încrederea acordată oamenilor!

 761. Cameră mare , bine echipată , spațioasă , frigider in cameră , curățenie

 762. Locatia foarte buna. Aer conditionat, frigider, balcon cu vedere la munte.

 763. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 764. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 765. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 766. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 767. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 768. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 769. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 770. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 771. gradina interioara, ca o oaza de liniste, piscina cu apa calda, vedere la munte, paturi confortabile, personal amabil

 772. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 773. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 774. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 775. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 776. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 777. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 778. O pensiune amplasata intr-un loc foarte bun.Proprietar amabil ,pret corect..Camera curata,asternut curat ,aer parfumat .Este loc pentru parcarea masinii .

 779. Locatia este buna cu baie si camera mare.Recomand cu incredere !

 780. Gazdele au fost foarte drăguțe ,camera exact că în descriere ,curat, frumos am avut un sejur prefect

 781. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 782. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 783. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 784. Cald in camere. Personal amabil. Raport pret/calitate bun. Loc de parcare.

 785. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 786. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 787. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 788. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 789. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 790. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 791. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 792. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 793. Totul. Personalul, hotelul, peisajul apa termala.

 794. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 795. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 796. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 797. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 798. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 799. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 800. Once you enter in Sandra yard, you are in a different world ! Magic !

 801. Location is excellent, rooms are clean and cozy. There are many things to see in the nearby area

 802. Cald in camere. Personal amabil. Raport pret/calitate bun. Loc de parcare.

 803. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 804. Locatie ok, aproape de centrul statiunii. Personalul a fost extraordinar de amabil. Curatenie in camere, liniste, etc. Acces la mic teren de joaca pentru copii, terasa, piscina, loc de facut gratare, restaurant.

 805. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 806. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 807. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 808. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 809. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 810. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 811. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 812. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 813. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 814. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 815. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 816. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 817. Totul. Personalul, hotelul, peisajul apa termala.

 818. Camera spatioasa, patul confortabil. Piscina acoperita, dar apa a fost mult prea fierbinte. Desi micul dejun a fost prestabilit, a fost bun.

 819. Personal primitor si amabil. Camere curate, spatioase, confortabile si luminoase (cele de la strada). Piscina este un plus. Pozitionarea locatiei este foarte buna, aproape de centrul statiunii. Minibarul din camera este foarte util, TV cu ecran plat cu diagonala mare, micul dejun servit este bun. Raport calitate -pret decent in comparatie cu preturile din imediata apropiere!

 820. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 821. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 822. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 823. Apartament cu 2 dormitoare.spatiu suficient pentru două familii.calitate și preț super OK

 824. Cald in camere. Personal amabil. Raport pret/calitate bun. Loc de parcare.

 825. Aproape totul.TREBUIE Amenajata o parcare in curte!

 826. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 827. Deosebit. Nota 11 din 10.multumim dl Georgică și dna. Multumim la tot personalul.

 828. Proprietarii sunt oameni extraordinari iar bucatarul de nota 10 ***

 829. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 830. Once you enter in Sandra yard, you are in a different world ! Magic !

 831. Location is excellent, rooms are clean and cozy. There are many things to see in the nearby area

 832. liniste , piscina, mancarea foarte buna si preturi decente

 833. Totul a fost superb. Locație, gazda, cazare, mâncare, totul este ok, recomandam cu drag și cu siguranță vom reveni.

 834. Are toate dotările necesare unei pensiuni de 4 stele. Camerele sunt mari, la fel și baia (față de alte pensiuni sau hoteluri). Personalul foarte amabil.

 835. Mi-a plăcut totul. O pensiune in stil austriac: mobilier, culori( se vede ca oamenii aceștia au apelat probabil la un designer de interioare). F curat și atenție mare la detalii. Excelent !👏👏👏👏

 836. Pensiunea este cam izolată iar drumul de acces prost, dar oricum am rezervat acolo pentru odihnă

 837. Am participat in acest weekend la petrecand astfel un sejur la Pensiunea Dimitrios. Pensiunea Dimitrios este cu adevarat o locatie superba! Gazdele ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta, micul dejun divers si de calitate, parcarea sigura. TOTUL A FOST MINUNAT! Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 838. Foarte frumos, curat, camera spatioasa, vederea de pe balcon superba. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Cu siguranta vom reveni!

 839. O locație deosebita, aranjata cu foarte mult bun gust,cu personal primitor, care știe cum sa te facă sa te simți excelent, ideala pt odihna și relaxare. Revenim cu siguranță.

 840. O locație frumoasă. Personal foarte amabil. Raportul calitate ,preț este foarte bun. Curat,ingrijit,mâncarea foarte bună. Pretabil pentru familii. Loc linistit.

 841. Ne-a plăcut foarte mult,a fost un sejur frumos ,intr-un hotel fain cu perosnal de nota 10.O zona frumoasă liniștită,cu siguranță vom mai reveni.

 842. Gazdele si personalul sunt ceea ce trebuie!mancare excelenta

 843. Totul este peste așteptări la Hotelul Holiday Maria. Micul dejun diversificat si bogat , personalul cu experienta gata să rezolve orice situație si amplasarea pe malul râului Cerna cu un peisaj de vis. Revin cu siguranta.

 844. Absolut excelent ne-am simtit la Villa Hera, pacat ca am avut doar un sejur de 4 zile. Amabilitatea personalului de nota 10, conditiile de nota 10..TOTUL A FOST DE NOTA10 pe intreaga perioada a sejurului. O sa revenim cu mult drag si anul viitor.

 845. Impresionant! Relaxare maxima intr-o locatie de vis cu absolut toate facilitatile de care cineva ar putea avea nevoie. Nu mai punem la socoteala amabilitatea patronilor si a angajatilor. Ba da, le punem la socoteala pentru ca fac diferenta! Venim si anul viitor 🙂

 846. Minunata gradina,personal super amabil,niste patroni foarte primitori,bere si sucuri reci,si…multa,multa, …liniste!!!

 847. Such an incredibly beautiful place to stay, tucked in to the valley and with mountains all around, Valeria, Adrian and there family were wonderfull hosts and made us feel so welcome and showed us all around the town and surrounding areas and attractions. The room was great warm clean beautifully decorated and very comfortable with also a terrace, the garden is a great place to sit and enjoy the peace and natural beauty, was really wonderfull. We enjoyed so much we stay one more night than planned and shared many lovely conversations, and plan to return next year to stay again. I can recommend highly a stay at Casa Sandra is a truly magnificent place for all to enjoy with a peaceful environment to enjoy Baile Herculane!

 848. Once you enter in Sandra yard, you are in a different world ! Magic !

 849. Location is excellent, rooms are clean and cozy. There are many things to see in the nearby area

 850. Locatia ok,propietarul pensiunii (nota 10),spatiu de parcare in incinta pensiunii,loc de joaca pt. copii,camera,curatenia….intrun cuvint OK.

 851. Proprietarii sunt oameni tare, tare faini. Ne-au oferit informații legate de trasee și obiective turistice. Pensiunea arată bine și grădina e foarte drăguță.

 852. Locație, gazde primitoare. Recomandam această pensiune pentru confort, liniste, peisaj, curățenie. Loc de parcare in curte. Avantaj pt statiune: este și la 20 minute de Orșova

 853. Zile frumoase la Terme d’Olimpia din Băile Herculane!

 854. Locatie normala, curata, ingrijita cu toate cele necesare.

 855. A fost totul asa cum era descris pe pagina Booking.com

 856. Facilitatile Mancarea Personalul Intr-un cuvant: tot

 857. A fost perfect. Totul conform așteptărilor si gazdele și personalul. Abia așteptăm să revenim la vară.

 858. Ne-a placut camera, mancarea servita de o doamna amabila, draguta, si curatenia.

 859. A fost cu mult peste așteptările noastre. Foarte curat , oameni deosebit de primitori și foarte atenți la nevoile noastre. O locație excelentă pe care o vom recomanda prietenilor și unde vom reveni de fiecare data cu mare drag.

 860. Locația este excelentă, pensiunea e super, camere frumoase, curate si personal amabil.

 861. Totul. Personalul, hotelul, peisajul apa termala.

 862. Micul dejun acceptabil. se putea si mai bine. locatia e super

 863. Micul dejun a fost satisfacator, oferind o varietate pentru toate gusturile!

 864. Cazarea este in regula, priveliștea frumoasa din camera, curățenie in camere, mâncarea buna la restaurant.

 865. Foarte variat si gustos micul dejun, desi era pe terasa, iar in unele dimineti, era foarte frig!

 866. Foarte placut si relaxant Curatenie in camera,mancare buna si multa si ce mi a placut tare mult amabilitatea personalului si peisajul deosebit!voi reveni cu siguranta.

 867. Locatia, personalul, curatenia, mancarea gustoasa la cina, mic dejun variat, atmosfera la terasa la cina.

 868. POZITIONAREA PE MALUL CERNEI LINGA SUSURUL APEI , LA CARE SE ADAUGA FACILITATILE COMPLETE , IMPUNE ACEASTA LOCATIE , CA FIIND UNA DE EXCEPTIE !!!!

 869. Personalul este amabil si zâmbitor. Curățenie si atentie la detalii. Ne am simțit că în străinătate.

 870. Totul a fost la superlativ! Voi reveni cu prima ocazie!

 871. Casutele in care am fost cazati ofera o combinatie placuta intre o cazare la pensiune si camping. Sunt dotate corespunzator, oferind tot confortul.

 872. Curatenia din camera si opitalitatea receptionerei. Se poate servi masa la casuta unde esti cazat.

 873. Pensiunea este ok, cu camere mari, confortabile. Au și restaurant propriu ceea ce este foarte bine, deoarece deși este la șoseaua principală, este izolată. Personalul este amabil, mâncarea bună, cu prețuri acceptabile. Au și o piscină ok.

 874. Peisajul foarte frumos, piscinele mari si curate, copii s-au bucurat foarte mult de piscine, a fost curat, personalul a fost foarte amabil, pentru noi o familie cu copii a fost perfect pentru o mica iesire de relaxare la piscina.

 875. Locația este nouă, prin urmare tot ce înseamnă parte materială este asa cum trebuie. Sauna, mancarea, patul foarte comfortabil, piscina mare. Iar amplasarea, excelentă! Băile Herculane sunt extrem de ofertante din punctul de vedere al naturii și peisajelor.

 876. Toata pensiunea arata frumos si curata,personalul foarte amabil,cele 2 piscine sunt de vis.Recomand pt cei care vor sa stea pe relaxare si fara galagie.

 877. Pentru toti băieții de la receptie nota 10. Super idee cu sticla de vin in camera din partea casei. Micul dejun variat dar cu retete învechite. Personalul respecta regulile de igienă (masti/manusi). Liniște în hotel .

 878. Personalul extrem de dragut si amabil. Mancarea e buna, proaspata, diversificata si multa.

 879. Totul! Personalul foarte amabil si prietenos Locatia si priveliștea superba Micul dejun foarte bogat si delicios Cafeaua minunata Cina perfectă Piscina cu apa termală , perfectă, jacuzzi la piscină Camera foarte încăpătoare, balcon, tv, AC, frigider , salteaua foarte comodă Baia foarte curata, spatioasa, jacuzzi Totul perfect!

 880. Totul la superlativ – camerele foarte placute, baile curate si spatioase, mic dejun bogat si bun.

 881. Priveliștea a fost frumoasa către munte. Camera curată.Personal amabil. Terasa mica. Poziționare Ok, Acces ușor către centrul vechi. Mic dejun acceptabil.

 882. Totul este perfect mic dejun excelent si cazare de zece felicitări personalului si patronilor .

 883. Bunä, micul dejun a fost gustos, locul foarte pläcut! Personalul mia fost pe placul meu! 😘😘😘😘😘😘

 884. Locatie centrala (in statiunea “noua”), cu panorama splendida, camere curate, mobilier nou, mic dejun diversificat, tip bufet.

 885. Mi-a placut piscina☺️, exact ce trebuie pentru relaxare.

 886. Conditii decente de cazare si un mic dejun consistent. Raport calitate – pret echilibrat.

 887. Camerele frumoase, dar cam micuțe, mobilier ok. La baie curățenie. Apa la piscina a fost încălzită. Mic dejun destul de diversificat.

 888. Mie și familiei mele nea plăcut tot, începând de la recepție a fost o primire călduroasă, camera de hotel este superba, personalul din restaurant este primitor. Eu sunt foarte mulțumit de acest sejur.

 889. Personalul,liniștea locației,locurile de relaxare…tot. (cinci stele, sunt cinci stele…)

 890. Serviciile puse la dispoziție ( piscina interioară, sauna etc) au fost peste așteptări. De asemenea, apartamentul a fost foarte curat, frumos amenajat, având și o priveliște superba către munte. Personalul a fost atent la nevoile noastre, ceea ce a completat părerea pozitivă asupra proprietații. A fost un sejur excepțional. In mod clar voi reveni.

 891. Pensiune noua, foarte confortabila, dotari de foarte buna calitate, dusul incapator, mâncarea la propriul restaurant excelenta, personalul foarte serviabil si de ajutor, au functionat saunele si piscina interioara

 892. E unul dintre acele locuri care-ți ajung la inimă și la care-ți dorești necontenit să te întorci. Locație superbă, terasă cu o priveliște splendidă deasupra Cernei, spre Munții Cernei și Mehedinți, condiții de cazare absolut ireproșabile, personal politicos, amabil și prietenos, gazde care te fac să te simți binevenit și-ți creează o atmosferă călduroasă, plăcută… Mâncare foarte bună, micul dejun e diversificat și bogat, de care și vegetarienii (cum sunt și eu) se pot cu adevărat bucura, căci, din păcate, în foarte multe locuri nu o putem face. Iar piscina cu apă termosulfuroasă e chiar cireașa de pe tort… Recomand cu mare căldură și serviciile de ghidaj prin Băile Herculane, cereți detalii la recepție. Felicitări! Astfel de afaceri ridică turismul românesc la nivelul la care ar trebui să fie.

 893. Un sejur reușit, locația și facilitățile excelente. Mulțumim!

 894. Totul, începând cu personalul care acordă o atenție deosebită turiștilor ce poposesc aici, continuând cu amplasarea hotelului pe malul Cernei, cu priveliștea ce se dezvăluie ochilor de pe terasa camerei și încheind cu mobilierul de bun gust și facilitățile spațiilor de cazare. Și nu în ultimul rând raportul calitate-preț pentru serviciile oferite este în favoarea clienților, datorându-se în mare parte viziunii corecte a proprietarului asupra ideii de profit câștigat pe merit!

 895. Micul dejun bogat si variat. Personalul a fost amabil si foarte corect si in ce priveste masurile impuse de pandemie.

 896. totul a fost foarte bine micul dejun excelent, diversificat, proaspăt și din belsug. Mersi! Ca existați.

 897. Fiind un hotel de 4 stele m-as fi așteptat sa fie curățenie facuta in fiecare zi. Am stat 2 nopți, dar a doua zi nu a trecut nimeni prin camera…ceea ce mi-a dat puțin de gândit despre cat de bine sunt igienizate camerele dupa turiști in conditiile actuale. 🙂

 898. O locatie curata,personal foarte amabil.Micul dejun f.bun si diversificat.Amplasata intr-un peisaj de vis.

 899. Excelenta locatie , voi reveni cu siguranta Recomand cu drag !

 900. Totul la superlativ – camerele foarte placute, baile curate si spatioase, mic dejun bogat si bun.

 901. Micul dejun diversificat si îndestulator, iar locatia excelentă.

 902. Personalul a fost foarte amabil și atent la nevoile noastre.

 903. Mic dejun foarte consistent, diversificat. Camere curate

 904. Foarte curat, un design interior minunat! Mic dejun foarte bun si variat!

 905. Un colt de rai! Inconjurata de creste, cu Cerna la picioare, cu verdele ingrijit, doar raul grabit ii canta splendoarea! Personalul cu zambet si amabilitate ne asculta dorintele. Mancarea gustoasa, totul proaspat! Chiar si aerul, iti umplu plamanii si reimprospateaza visele! Luxul din camera, din hol. din restaurant fac sa ne simtim rasfatati !

 906. Priveliste minunata, liniste, aer curat. Locatie excelenta pentru drumetii, escalada, alergare!

 907. Curatenie la superlativ! Personalul (mai ales la receptie) este extrem de amabil, receptiv la solicitarile turistilor si, cel mai important, cu un zambet cald la orice ora. Camera(inclusiv baia) spatioasa si hotelul au un design modern, spre luxos si confortabil. Teresa-restaurant f placuta, curata si relaxanta, mancarea gustoasa, meniu relativ diversificat, iar cafeaua Versay exceptionala! Locatia este perfecta, zona linistita, in apropiere de obiectivele istorice(lasate din pacate in paragina de autoritati). Parcarea privata gratuita este un mare plus!!!

 908. Personalul foarte amabil și toate serviciile excepționale.

 909. Curatenia, confortul, linistea, aspectul estetic, micul dejun, personalul amabil.

 910. Personalul foarte amabil, mâncare foarte bună, curățenie si totul foarte frumos..

 911. Deși am stat doar 2 nopți, sejurul a fost minunat. Camera curata, totul confortabil si plăcut. Masa de asemenea foarte gustoasa. Se respectau măsurile de igiena in tot hotelul: la restaurant, piscina.

 912. Am fost mulțumiți de serviciile oferite in raport calitate preț. As dori sa stiu care este firma furnizoare pentru gelul de dus, întrucât mi-a plăcut extrem de mult. Multumesc anticipat.

 913. curatwenia,amabilitatea,piscina,dotarea pensiunii……….totul..

 914. Totul a fost exceptional, de la personalul de la receptie/restaurant pana la doamna care se ocupa de curatenia camerelor/apartamentelor!

 915. Personalul,liniștea locației,locurile de relaxare…tot. (cinci stele, sunt cinci stele…)

 916. Totul excepțional. Mâncare bună, curățenie, personal amabil.

 917. Personal amabil și intuitiv, amplasare foarte bună, curățenie exemplară, mâncare gustoasă. Recomand!

 918. Totul a fost la superlativ. Camera confortabilă, curățenie impecabilă, liniște, personal prietenos.

 919. Totul a fost la superlativ de la cazare spa personal hotel camera mancare,totul!

 920. un hotel foarte curat, personal amabil, mancare excelenta!

 921. Este o locatie superbă,liniste,caldura,curatenie,tot ce vrei! Vom reveni ,a fost fix cum ne am dorit!

 922. Curatenie la superlativ! Personalul (mai ales la receptie) este extrem de amabil, receptiv la solicitarile turistilor si, cel mai important, cu un zambet cald la orice ora. Camera(inclusiv baia) spatioasa si hotelul au un design modern, spre luxos si confortabil. Teresa-restaurant f placuta, curata si relaxanta, mancarea gustoasa, meniu relativ diversificat, iar cafeaua Versay exceptionala! Locatia este perfecta, zona linistita, in apropiere de obiectivele istorice(lasate din pacate in paragina de autoritati). Parcarea privata gratuita este un mare plus!!!

 923. Personalul foarte amabil și toate serviciile excepționale.

 924. Curatenia, confortul, linistea, aspectul estetic, micul dejun, personalul amabil.

 925. Locatie excelenta cu vedere panoramica asupra statiunii; personal foarte calificat si deschis sa rezolve orice cerere/problema (multumiri speciale zonei de receptie); zona de spa renovata si desi partial inchisa se poate accesa pe baza de programare; micul dejun foarte consistent (mai ales in week-end si mai restrans in timpul saptamanii); Mancarea servita la pranz/cina a fost de asemenea pregatita si servita cu profesionalism

 926. Micul de jun a fost bogat, proaspat si gustos, iar locatia primitoare si cu o priveliste atragatoare.

 927. Amabilitatea personalului, in mod special cel de la recepție, de mare ajutor !

 928. O locatie curata,personal foarte amabil.Micul dejun f.bun si diversificat.Amplasata intr-un peisaj de vis.

 929. Excelenta locatie , voi reveni cu siguranta Recomand cu drag !

 930. Totul la superlativ – camerele foarte placute, baile curate si spatioase, mic dejun bogat si bun.

 931. In schimb, camera a fost super ok. Foarte curat si patul moale (dupa o tura pe munte, e tot ce ai nevoie). Iar privelistea de pe balcon este cool 🙂

 932. Camera spatioasa, confortabila, parcare langa casa

 933. Locația este situată exact în centru, foarte curată, dezinfectată; comunicarea cu gazda a fost foarte bună. Preluarea camerei și a cheii se face de la chioșcul cu gogoși de pe colț care aparține tot proprietarului pensiunii. La pensiune găsești aparat de cafea cu cafea din partea gazdei.

 934. Ospitalitatea si profesionalismul de care ne -ati incantat de fiecare data când v-am vizitat locația. Ne am simțit f bine!!!

 935. micul dejun a fost O.K. Locatia destul de bine renovata. Si piscina si cea mai fost deschis destul de interesante. Camera a fost O.K.. Totul nou. Cada spa si cabina de dusi functionau foarte bine, curatenie, Tot ce trebuie intr-o camera de 4 stele! Personal amabil! Priveliste excelenta !

 936. De la personal si pana la mancare,super tot!!! Felicitari!!! Mancarea foarte gustoasa,centrul Spa minunat…

 937. Piscina interioara și sauna în special. Mâncarea de la restaurant.

 938. Totul a fost perfect. Personalul este bine instruit si amabil. Mancarea este foarte buna. Micul dejun este servit in sistemul bufet suedez si ai o varietate mare de alimente. Sunt foarte multumit de aceasta pensiune. Cu siguranta voi reveni si o voi recomanda prietenilor.

 939. Locatie foarte frumoasa, curatenie, servicii ireprosabile, personal amabil si tot timpul prezent la orice solicitare, micul dejun tip bufet suedez variat si pot mentiona si posibiliatea solicitarii altor alimente in afara celor prezentate. In ce priveste serviciul SPA:nota 10 pt Dna Cristina maseuza , este minunata, face un masaj care efectiv remonteaza tot corpul, piscina interioara foarte buna cu apa calda ( termala ), jacuzzi, sauna. Restaurantul cu mancare foarte buna si selecta as spune. Nota 10 bucatareselor. Servirea impecabila. Jojo este locul unde poti veni pentru odihna relaxare, rasfat, dedicarea unui timp doar pentru tine, un loc potrivit pentru familii cu copii. Totul a fost foarte bine si nu am ce reprosa nici personalului nici locatiei per ansamblu. Keep up the good work! Voi reveni cu siguranta pt o noua vacanta de data aceasta si cu copiii!

 940. Micul dejun excelent! Ca o paranteza pentru gurmanzi. Ca sa nu mai spun ca am avut sejurul în perioada Pastelui Catolic și am servit și produse tradiționale. Superb!

 941. Personalul foarte prietenos si implicat in bunastarea celor cazati. Mancarea si serviciul de la restaurant ne-au placut foarte mult. Mic dejun variat si gustos.

 942. Totul a fost foarte frumos! Voi reveni cu mare drag!

 943. Micul dejun a fost foarte bun, mi-a placut ca se tinea cont de masurile Covid si am fost serviti direct la masa. Pe pervaz se putea vedea si o lampa UV ce mi-a dat o senzatie mai mare de siguranta. Camera curata, patul foarte comfortabil, dusul divin si parcarea mare pentru masini.

 944. Totul a fost minunat , ne-a plăcut locația ,vis a vis de Băile Neptun , hotelul este foarte frumos renovat , Spa cu apa termala + saună ,masaj contra cost ,personalul foarte receptiv la nevoile clienților , mai ales doamna de la receptie . Vom reveni cu siguranța !!!

 945. Totul a fost exact așa cum ar trebui să fie pentru un hotel de 4 stele. Camera excelentă.

 946. Micul dejun a fost excelent, diversificat Este foarte important ca sa existe customer feedback chiar informal, adica discutii, ceea ce este recomand in continuare customer feedback pentru a se mentine la celeasi standarde

 947. Totul a fost la superlativ. De la mâncare, care a fost extraordinar de buna, pana la personal, condiții, restricțiile care au fost respectate cu strictețe, curățenie!!! Categoric vom reveni si a treia oara.

 948. Hotelul este curat , facilitățile de Spa sunt excelente – micul dejun este bun!

 949. Rezervarea a fost facuta pt hotel Diana, nu am fost cazati acolo, am fost cazati la Afrodita!

 950. am tost transferat la AFRODITA. IN OCTOMBRIE 2029 AM FOST CAZAT LA DIANA. A FOST SUPER

 951. Locație buna! Parcare mică! Atmosfera generală de mi se rupe din partea personalului.

 952. Amplasarea, faptul ca gazda este o persoana f amabila.

 953. Cazare.,amplasare pensiune.,curatenie .,liniste., gazde primitoare.,receptivitate la solicitari……intr-un cuvant a fost excelent , ne vom reintoarce pentru slte sejururi.

 954. Este amplasata in zona buna,ai magazin la parter si restaurant aproape,destul de curata.