Cazare ieftina Gyula

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Jula, Békés, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Jula, Békés, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Agripina si Haralamb Hirțea din Drujesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Agripina si Haralamb Hirțea din Drujesti, jud. VasluiCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Ionela si Mioara Barzin din Agrisu de Jos, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Jula, Békés, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ionela si Mioara Barzin din Agrisu de Jos, jud. Bistrita-NasaudCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Mitică si Nicușor Cusin din Baduleasa, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mitică si Nicușor Cusin din Baduleasa, jud. TeleormanCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Iasmina si Viorel Bunescu din Chiurus, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Jula, Békés, Ungaria!

  (Iasmina si Viorel Bunescu din Chiurus, jud. CovasnaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Gianina si Jan Bacalbașa din Lupsa de Jos, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Jula, Békés, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gianina si Jan Bacalbașa din Lupsa de Jos, jud. MehedintiCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Anca si Luiza Melinte din Chiroiu-Satu Nou, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Jula, Békés, Ungaria.

  (Anca si Luiza Melinte din Chiroiu-Satu Nou, jud. IalomitaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 1. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 2. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 3. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 4. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 5. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 6. Parcarea gratuita in fata hotelului, accesul direct si inclus in pret la baile termale si Aqua Palota, mancarea gustoasa si meniul diversificat.

 7. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 8. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 9. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 10. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 11. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 12. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 13. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 14. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 15. Camera și baia mari, arhisuficiente pentru 2 adulți cu 2 copii, curat, mic dejun suficient și mulțumitor pentru noi și copii, etc. Și nu în ultimul rând locația perfectă, aproape de băi (Aquapalota), aproape de centru…

 16. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 17. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 18. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 19. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 20. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 21. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 22. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 23. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 24. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 25. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 26. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 27. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 28. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 29. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 30. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 31. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 32. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 33. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 34. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 35. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 36. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 37. Apartamentul excelent, m-am simtit ca acasa. Localizare in centru aproape de restaurant, aproape de strand. Mancarea de la restaurante foarte buna(pe gustul meu), servirea de asemenea, m-am inteles cu toata lumea desi nu vorbesc ungureste. Oras linistit.

 38. Apartament pentru 2 persoane exceptional amplasat in centrul orasului in zona pietonala. La o plimbare placuta pe malul canalului de 7 minute este o intrare secundara la strand. Bucatarie este bine utilata. Am fost intampinati cu sampanie si ni s-a pus la dispozitie cafea, ceai, zahar si sare. Multumim!

 39. I loved the fact that we had access to free bikes and the property was in the heart of the town

 40. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 41. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 42. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 43. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 44. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 45. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 46. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 47. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 48. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 49. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 50. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 51. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 52. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 53. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 54. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 55. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 56. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 57. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 58. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 59. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 60. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 61. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 62. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 63. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 64. Este o locatie foarte bună, are intrare directa la Aquapalat. Personalul este super amabil si gata sa te ajute la secunda. Masa a fost foarte variata, bogata si gustoasa.

 65. Mic dejun bun Am fost cazati imediat ce am ajuns iar solicitarea noastra cu privire la cazarea la un etaj superior a fost indeplinita Personal foarte amabil Nu am platit suplimentar parcarea desi am mai ramas in ultima zi la Baile Cetatii

 66. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 67. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 68. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 69. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 70. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 71. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 72. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 73. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 74. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 75. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 76. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 77. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 78. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 79. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 80. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 81. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 82. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 83. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 84. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 85. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 86. Totul a fost peste așteptări : curățenie, confort, amplasament, facilitați. Recomand acest hotel…ai fost aici…ai fost la Gyula.

 87. Personal amabil. O locatie care ofera facilitati in privinta accesului la baile termale si parcul acvatic. Amplasare buna fata de centru orasului si castel.

 88. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 89. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 90. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 91. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 92. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 93. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 94. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 95. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 96. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 97. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 98. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 99. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 100. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 101. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 102. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 103. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 104. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 105. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 106. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 107. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 108. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 109. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 110. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 111. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 112. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 113. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 114. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 115. Locatia linistita, nu e chiar ce apare in poze, legat de exterior si amplasarea, camerele sunt ok conforme cu pozele, curate destul de spatioase

 116. Spațiu mare, curat, cald, foarte aproape de băi și centru.

 117. Jó helyen, sok kétágyas szoba, teraszok, kényelmes ágyak, két vizesblokk, rugalmas szállásadó.

 118. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 119. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 120. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 121. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 122. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 123. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 124. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 125. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 126. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 127. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 128. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 129. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 130. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 131. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 132. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 133. Deloc….lapte calitate îndoielnică…ca si sucurile ….cafea deloc….mult si prost cam totul.

 134. Aproape de strand. Personal amabil,curățenie,liniste. A contat foarte mult ca ni s-a oferit Si micul dejun care a fost cu de toate,Pt toate gusturile.

 135. The room was spacious, it was nice that if you needed something, they were very helpful. Also, they did not require immediate payment, we paid at the end of the trip. The view from the room was okay, we could actually see our car and a close river; the location is nice, close to the center of the town and to the swimming pools.

 136. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 137. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 138. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 139. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 140. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 141. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 142. Mincarea foarte buna si diversificata Patul confortabil Aproape de centru

 143. Camera foarte spatioasa, personal foarte amabil, amplasat la 2 pasi de centru, parcare la pret rezonabil, mancare destul de consistenta

 144. pat foarte confortabil….personal foarte placut, amabil, orientat spre clientii hotelului…mancare foarte buna, gustoasa si foarte suficienta…

 145. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 146. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 147. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 148. Este un hotel recomandat numai celor care doresc sa se retraga intr-o mini gradina, sa aiba multa liniste si celor care cunosc limba maghiara.

 149. Locație, liniște, gradina superbă, piscine curate, locuri de parcare

 150. Apartment was OK: simple and old fashioned but clean and warm.

 151. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 152. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 153. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 154. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 155. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 156. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 157. Amabilitatea de la receptje , Personal de la Spa , meniul.

 158. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 159. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 160. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 161. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 162. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 163. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 164. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 165. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 166. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 167. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 168. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 169. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 170. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 171. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 172. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 173. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 174. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 175. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 176. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 177. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 178. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 179. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 180. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 181. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 182. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 183. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 184. Mi-a placut tot: oamenii deosebit de amabili, camera, curatenia, accesul direct la baile din Gyula, spa-ul privat al hotelului, mancarea….

 185. Totul a fost excelent: cazarea, masa, personalul extraordinar de amabil, aqua-parcul. Cu oricine te întâlneai, te saluta, la noi nu am întâlnit asemenea respect. La masa , imediat ce goleai farfuria, ospătarul avea grijă să o ia, să nu te incomodeze(fiind bufet suedez), să ai loc și pentru altceva dacă vrei să îți mai aduci la masă să servești. Camera spațioasă, curată, dotări întradevăr de 4 stele. Spa-ul hotelului are jacuzzi și 3 saune, deschise între 7 și 20. Prosopul pentru ștrand se schimbă în fiecare zi, halatul îl primești când ajungi și îl predai la sfârșit. Am apreciat foarte mult că există sală de fitness. La Băile Cetății și Aqua Palota intrarea este gratuită la cei cazați în aripa de 4 stele. Mi-a plăcut foarte mult bazinul de înot, dar și celelalte bazine, în fiecare este altă temperatură. + topoganele😂. Majoritatea angajaților știu și română cât să te înțeleagă, sunt și care vorbesc cursiv. O să revin cu siguranță !

 186. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 187. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 188. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 189. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 190. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 191. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 192. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 193. Totul a fost perfect. Curat, elegant si bine utilat . Situată în centru , lângă cetate . Va rămâne locația preferată de acum înainte. Noi am fost încântați . Recomand cu drag.

 194. A fost liniște și foarte aproape de cetate și de bai. Apartamentul a fost spațios și cu aer condiționat care era foarte eficient.

 195. Locatia este situata central, aproape de cetate, parc, strand.

 196. Totul perfect, raport calitate-pret foarte bun. Pozitionat chiar in centru la 10 minute pe jos de aquaparc.

 197. Totul a fost conform asteptarilor! Gazda, sau cea care se ocupa de primire a fost foarte amabila si vorbea limba engleza. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie, este frumos, aranjat cu bun gust si foarte practic, nu e inghesuit. Noi am fost in ianuarie si a fost cald tot timpul. Situat in centrul istoric al orasului este aproape si de baile cetatii (Gyulai Varfurdo)! Pentru parcare, gazda va da un permis de parcare pe care trebuie sa il puneti in masina, la loc vizibil si nu trebuie sa mai platiti parcarea, dar trebuie sa puneti masina in parcarea publica din apropiere (circa 50 de metri). Asta ar fi un mic dezavantaj cand mergi iarna si ai bagaje multe. Si ar mai fi o hiba mica, as spune ca nu mi-a placut ca nu functiona cada cu hidromasaj. E foarte adevarat ca nu era necesara si nu era o conditie, dar daca tot dotezi apartamentul cu ceva, ar fi frumos sa fie si functionabil. Recomand cu mare drag aceasta proprietate si ii dau nota maxima!

 198. Conditii excelente in raport cu prețul camerei. Amplasat în centru. De apreciat, atenția la detalii a gazdei. De exemplu, intr-unul din dulapuri am gasit si cateva jucării si foi cu creioane colorate. Felicitări! Vom reveni cu siguranta!

 199. Raport pret calitate corect, apartament aproape de obiectivele turistice de interes,gazda foarte amabila

 200. Modul în care am fost primit, cum mi-a fost prezentat locația

 201. Este o locatie linistita potrivita familiilor insotite de copii.

 202. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 203. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 204. Mic dejun bogat,mancarea foarte buna,curatenie,facilitatile foarte aproape,personal amabil

 205. Aurelian-ionut mai 10, 2019 at 6:00 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 206. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 207. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 208. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 209. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 210. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 211. Camera a ost super ok. Gazda foarte draguta si amabila. Pozitionarea pensiuni foarte aproape de centru si de piscina.

 212. Amplasare excelenta. Proprietar amabil. Facilități foarte bune în apartament.

 213. Judit , foarte amabilă si punctuală. Totul a fost OK.

 214. Totul a fost perfect. Curat, elegant si bine utilat . Situată în centru , lângă cetate . Va rămâne locația preferată de acum înainte. Noi am fost încântați . Recomand cu drag.

 215. A fost liniște și foarte aproape de cetate și de bai. Apartamentul a fost spațios și cu aer condiționat care era foarte eficient.

 216. Locatia este situata central, aproape de cetate, parc, strand.

 217. Apartamentul excelent, m-am simtit ca acasa. Localizare in centru aproape de restaurant, aproape de strand. Mancarea de la restaurante foarte buna(pe gustul meu), servirea de asemenea, m-am inteles cu toata lumea desi nu vorbesc ungureste. Oras linistit.

 218. Apartament pentru 2 persoane exceptional amplasat in centrul orasului in zona pietonala. La o plimbare placuta pe malul canalului de 7 minute este o intrare secundara la strand. Bucatarie este bine utilata. Am fost intampinati cu sampanie si ni s-a pus la dispozitie cafea, ceai, zahar si sare. Multumim!

 219. I loved the fact that we had access to free bikes and the property was in the heart of the town

 220. locatia perfecta in apropiere de orce punct turistic

 221. Mi-a placut foarte mult faptul ca locatia este aproape de castel si bai, am avut parcare privata, deci o grija in minus legat de siguranta masinii, iar gazdele au fost foarte primitoare, oferindu-ne multe sfaturi si recomandari despre locurile pe care le putem vizita. Vom reveni cu mare placere! 🙂

 222. Coriolantatomir mai 10, 2019 at 6:00 pm

  Locatia foarte buna 5 min de bai,pe jos, o alimentara la coltul strazii(aprox100 metri).Un restaurant aceptabil la 200 de metri.Parcare gratuita.Gazde amabile,stiu engleza si un pic romana.

 223. Atmosfera destinsa, liniste, o gazda primitoare si atenta. Camerele sunt aranjate cu gust, curate si intretinute atent.

 224. Pozitia si modul in care am fost tratati de catre gazda.

 225. Totul a fost perfect! O gazda minunata și o locație superba !! Cafeaua de dimineața super buna !! Și inimioarele ca suvenir, o idee frumoasa !!❤️❤️❤️

 226. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 227. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 228. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 229. Atmosfera destinsa, liniste, o gazda primitoare si atenta. Camerele sunt aranjate cu gust, curate si intretinute atent.

 230. Pozitia si modul in care am fost tratati de catre gazda.

 231. Totul a fost perfect! O gazda minunata și o locație superba !! Cafeaua de dimineața super buna !! Și inimioarele ca suvenir, o idee frumoasa !!❤️❤️❤️

 232. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 233. Totul la superlativ. Ne vom intoarce cu siguranta .

 234. Mancarea a fost gustoasă, piscina a fost ok, curățenie.

 235. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 236. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 237. Mic dejun bogat,mancarea foarte buna,curatenie,facilitatile foarte aproape,personal amabil

 238. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 239. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 240. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 241. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 242. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 243. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 244. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 245. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 246. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 247. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 248. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 249. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 250. absolut totul camera restaurantul receptia felul in care am fost tratati la receptie

 251. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 252. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 253. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 254. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 255. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 256. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 257. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 258. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 259. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 260. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 261. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 262. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 263. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 264. Ioana-daniela mai 18, 2019 at 4:15 am

  – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 265. Aurelian-ionut mai 18, 2019 at 4:15 am

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 266. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 267. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 268. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 269. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 270. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 271. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 272. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 273. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 274. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 275. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 276. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 277. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 278. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 279. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 280. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 281. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 282. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 283. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 284. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 285. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 286. Aurelian-ionut mai 24, 2019 at 6:26 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 287. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 288. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 289. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 290. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 291. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 292. La prezentare m-I s-a luat 65 euro an plus,fata de ce am comandat pe booking.com.

 293. The host was very nice. He replaced our room for specious apartment, because of the noise made by neighboring tourists.

 294. A szállás a központban,mindenhez közel volt. A szobában volt vízforraló és mikró ,ami nem megszokott szolgáltatás.

 295. Cea mai frumoasa locatie, dintre cazarile anterioare rezervate la Gyula. Totul este amenajat cu mult bun gust. Curat, elegant, dotari de top, la doua minute de intarea la strand, pavilionul din curte face toti banii, in special seara cand stai la un gratar cu prietenii. Gazda, Regina, este extraordinara. Mi-am dorit mult sa “prind” aceasta locatie si sunt incantata de ceea am gasit aici.

 296. Sampania a fost excelenta iar cafeaua foarte buna. Completarea cu saltele ne-a usurat somnul dar este prea multa lumina.linistea ,cantecul pasarelelor ne-a relaxat ,iar apropierea de bai este un avantaj.

 297. Gazda super ok, curatenie, confort, amplasare, dotari, utilitati, patio, liniste…

 298. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 299. Personalul de la recepție a fost foarte amabil și deschis nevoilor mele. La restaurant mâncarea excelenta, curățenie și personal amabil .

 300. Mancare pentru toate gusturile. Locatie excelenta. Facilitatile usor de accesat. Minunat.

 301. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 302. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 303. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 304. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 305. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 306. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 307. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 308. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 309. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 310. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 311. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 312. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 313. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 314. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 315. Ioana-daniela mai 31, 2019 at 12:57 pm

  – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 316. Aurelian-ionut mai 31, 2019 at 12:57 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 317. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 318. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 319. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 320. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 321. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 322. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 323. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 324. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 325. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 326. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 327. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 328. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 329. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 330. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 331. Spiritul de solicitudine al personalului, curatenia si calitatea produselor gastronomice. Amabilitatea celor de la receptia hotelului, care au vorbit cu noi in limba romana si ne-au dat cele mai bune sfaturi pentru un minisejur pe cinste!

 332. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 333. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 334. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 335. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 336. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 337. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 338. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 339. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 340. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 341. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 342. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 343. Deloc….lapte calitate îndoielnică…ca si sucurile ….cafea deloc….mult si prost cam totul.

 344. Aproape de strand. Personal amabil,curățenie,liniste. A contat foarte mult ca ni s-a oferit Si micul dejun care a fost cu de toate,Pt toate gusturile.

 345. The room was spacious, it was nice that if you needed something, they were very helpful. Also, they did not require immediate payment, we paid at the end of the trip. The view from the room was okay, we could actually see our car and a close river; the location is nice, close to the center of the town and to the swimming pools.

 346. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 347. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 348. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 349. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 350. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 351. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 352. Aurelian-ionut iunie 14, 2019 at 1:02 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 353. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 354. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 355. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 356. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 357. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 358. Mincarea foarte buna , variată, serviciul foarte bun.

 359. Mincarea foarte buna si diversificata Patul confortabil Aproape de centru

 360. Camera foarte spatioasa, personal foarte amabil, amplasat la 2 pasi de centru, parcare la pret rezonabil, mancare destul de consistenta

 361. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 362. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 363. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 364. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 365. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 366. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 367. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 368. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 369. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 370. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 371. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 372. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 373. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 374. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 375. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 376. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 377. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 378. Locația foarte bună referitor la băile termale si strand ,acces direct din hotel pe bază de brățară primită la recepție cu intrare liberă egal cu numărul de nopți petrecute în hotel,în strand si băile termale curățenie si ordine,sezlonguri la preț acceptabil,terase cu baruri și restaurante ok. ,personal amabil,oraș cu centru frumos, curat,liniștit,la hotel mâncare ok.

 379. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 380. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 381. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 382. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 383. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 384. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 385. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 386. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 387. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 388. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 389. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 390. Very nice place .My parents enjoyed a nice and relaxed vacation. Very good location.Very modern rooms with everything that u need and very clean.

 391. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 392. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 393. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 394. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 395. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 396. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 397. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 398. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 399. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 400. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 401. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 402. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 403. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 404. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 405. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 406. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 407. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 408. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 409. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 410. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 411. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 412. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 413. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 414. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 415. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 416. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 417. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 418. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 419. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 420. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 421. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 422. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 423. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 424. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 425. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 426. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 427. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 428. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 429. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 430. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 431. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 432. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 433. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 434. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 435. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 436. Personalul ne-a fost de mare ajutor, condițiile excelente, mâncare foarte bună la restaurant.

 437. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 438. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 439. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 440. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 441. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 442. Amplasare excelenta, chiar langa bazine si accesul la acestea este inclus. Mic dejun si cina tip bufet suedez, foarte gustoase si diversificate. Personalul foarte atent si amabil. Curatenie zilnic in camera. Preturi foarte bune!

 443. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 444. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 445. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 446. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 447. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 448. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 449. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 450. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 451. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 452. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 453. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 454. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 455. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 456. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 457. Totul. A fost superb….Mai mult decat sigur o sa revin.

 458. Totul este extraordinar, la cel mai înalt nivel, camere spațioase, noi, exact ca in foto, restaurantul recomandat de gazda de vis , recomand cu tot dragul, mergeți nu veți regreta.Noi vom reveni de câte ori vom avea ocazia.

 459. Confort, liniște și curățenie. Am avut un sejur perfect.Am să revin!

 460. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 461. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 462. – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 463. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 464. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 465. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 466. Great studio, very nice and modern furnture and equipment, all new. It offers more than you need to stay over with your family. Very kind, friendly and helpful host.

 467. Very pleased with the room, the bed was awesome and we had all the facilities that we needed, love the location, don’t need a car because you are very close to main important locations within the city (Aqua Center, Restaurants, Parks, local Castle). The staff was very friendly. Everything was like in the photos from Booking. We had an excellent time.

 468. New, clean, quiet, cozy. We didn’t miss anything. 5-10 mins walk to the Spa and about the same to the town centre. Nice quiet location. Really liked it

 469. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 470. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 471. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 472. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 473. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 474. Camera spațioasă, facilitați specifice hotelului de 4*, confort și liniște.

 475. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 476. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 477. Camera spațioasă, facilitați specifice hotelului de 4*, confort și liniște.

 478. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 479. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 480. O locatie ideala pentru relaxare , facilitati de exceptie . Locatie perfecta si pentru cei care vor sa se bucure de baile din Gyula sau de centrul animat , ori de zona castelului .

 481. Micul dejun a fost bun dar cafeaua nu a fost prea grozava. A fost frumos si confortabil, aquapark-ul e de nota 10.

 482. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 483. Personalul extrem de amabil si serviabil. Pozitionare foarte buna a hitelului fata de baile Gyula. In situatia in care ploua/e frig te poti deplasa exclusiv prin interuor la baile termale. Daca se achizitioneaza sejur cu demi-pensiune…ai surpriza placuta sa constati ca intrarea la baile termale e inclusa in pret (ai acces la toate bazinele)

 484. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 485. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 486. Personal foarte amabil, mancare delicioasa, curatenie. Intrare la piscine inclusa in pretul camerei. Raport pret calitate f bun. Orasel romantic, curat si linistit. Hotel foarte bine amplasat. Multumim!

 487. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 488. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 489. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 490. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 491. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 492. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 493. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 494. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 495. Csodálatos kertes ház, tér van bőven, nagyon jó helyen is van.

 496. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 497. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 498. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 499. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 500. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 501. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 502. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 503. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 504. O locatie ideala pentru relaxare , facilitati de exceptie . Locatie perfecta si pentru cei care vor sa se bucure de baile din Gyula sau de centrul animat , ori de zona castelului .

 505. Amabilitatea personalului, faptul că am reușit să comunicăm în foarte bune condiții. Liniștit, curat, locație excelentă! Mâncarea diversificată, pentru toate gusturile!

 506. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 507. Personalul extrem de amabil si serviabil. Pozitionare foarte buna a hitelului fata de baile Gyula. In situatia in care ploua/e frig te poti deplasa exclusiv prin interuor la baile termale. Daca se achizitioneaza sejur cu demi-pensiune…ai surpriza placuta sa constati ca intrarea la baile termale e inclusa in pret (ai acces la toate bazinele)

 508. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 509. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 510. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 511. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 512. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 513. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 514. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 515. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 516. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 517. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 518. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 519. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 520. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 521. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 522. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 523. Totul a fost dupa asteptari, confort, personalul hotelului, facilitati. Am recomandat prietenilor acest hotel si facilitatile oferite! Faptul ca la meniuri este tradus si in romana si engleza felul de mancare prezentat este foarte util.

 524. Amabilitatea personalului, faptul că am reușit să comunicăm în foarte bune condiții. Liniștit, curat, locație excelentă! Mâncarea diversificată, pentru toate gusturile!

 525. Locația , mâncarea , orașul extrem de curat , excelent organizate băile

 526. La proprietate a fost curat, mancarea buna si variata, personalul amabil, desi sunt foarte multe comentarii cu privire la faptul ca la masa nu se primeste apa, eu am avut surpriza sa cer apa plata si sa primesc o carafa, cafeaua excelenta… ideal pentru familii cu copii…numai cuvinte de lauda!

 527. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 528. Amabilitatea personalului, facilitati de traducere in limba romana, curatenia, mancarea buna si variata, pentru toate gusturile.Uneori,intrebari si raspunsuri in limba romana. Centrul de wellnes multumitor si foarte curat. Cafeaua excelenta!

 529. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 530. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 531. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 532. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 533. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 534. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 535. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 536. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 537. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 538. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 539. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 540. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 541. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 542. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 543. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 544. Cea mai frumoasa locatie, dintre cazarile anterioare rezervate la Gyula. Totul este amenajat cu mult bun gust. Curat, elegant, dotari de top, la doua minute de intarea la strand, pavilionul din curte face toti banii, in special seara cand stai la un gratar cu prietenii. Gazda, Regina, este extraordinara. Mi-am dorit mult sa “prind” aceasta locatie si sunt incantata de ceea am gasit aici.

 545. Sampania a fost excelenta iar cafeaua foarte buna. Completarea cu saltele ne-a usurat somnul dar este prea multa lumina.linistea ,cantecul pasarelelor ne-a relaxat ,iar apropierea de bai este un avantaj.

 546. Gazda super ok, curatenie, confort, amplasare, dotari, utilitati, patio, liniste…

 547. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 548. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 549. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 550. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 551. La proprietate a fost curat, mancarea buna si variata, personalul amabil, desi sunt foarte multe comentarii cu privire la faptul ca la masa nu se primeste apa, eu am avut surpriza sa cer apa plata si sa primesc o carafa, cafeaua excelenta… ideal pentru familii cu copii…numai cuvinte de lauda!

 552. Locatia foarte buna. Zona linistita. Mancare gustoasa si variata.

 553. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 554. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 555. Daca ajungeam inspre final multe lucruri dispareau, nu mai erau

 556. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 557. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 558. Nu as recomanda camera aia nimanui .In primul rand era pentru handicapati in carucioare cu rotile .!!!!!!!!! Va dati seama cum ne-am simtit !!!!!!!!!!!!! Clima nu functioneaza , este un sistem vechi de ventilatie sa nu credeti ca e instalatie de climatizare . Pacat ca e tot mai rau pe an ce trece .

 559. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 560. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 561. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 562. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 563. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 564. Minden szuper volt. Teljesen meg voltunk elégedve.

 565. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 566. Mic dejun variat. Zona de saune este frumoasa. Aproape de centru orasului Gyula. Aerul conditionat functioneaza perfect.

 567. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 568. Mi-a placut curățenia, comportamentul personalului, politețea.

 569. La prezentare m-I s-a luat 65 euro an plus,fata de ce am comandat pe booking.com.

 570. – great location in center of the town – spacious room – easy check-in, possibility to pay with credit card – polite owner

 571. Mincarea, personalul, curatenia, amabilitate, linistea!! Recomandat pentru persoane care doresc liniste, natura, relaxare!

 572. Amplasare hotel,vorbit in romana cu receptionerul,parcare incapatoare

 573. Un hotel extraordinar de frumos, langa cetatea din Gyula, cu acces direct la Baile Cetatii, extraordinar de curat, mancare excelenta.

 574. Bardzo fajny apartament, 2 łazienki, klima, ekspres do kawy

 575. Közel a vár és többi látnivaló mégis csendes környék.Aktív és passzív pihenésre ideális.

 576. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, teljesen felszerelt, modern apartmanházat kaptunk. Jobb volt, mint amire számítottunk.

 577. Apartamentul a fost foarte frumos,spațios și curat! Gazda a fost drăguță .

 578. Faptul că am avut la dispoziție un automat de cafea de calitate

 579. Apartament foarte curat, recent amenajat, electrocasnice noi, amplasare centrala la numai 10 minute de baile cetatii. Gazda deosebit de amabila. Recomand cu incredere.

 580. Locatie perfecta, aproape de bai si centrul localitatii. Gazda (Erika), extrem de amabila si draguta ca intotdeauna. Cu siguranta vom reveni .

 581. Ne-a plăcut foarte mult locația, vila este utilată cu tot ce e necesar la bucătărie/baie, amenajată cu gust și ne-am bucurat foarte mult de terasă și grădină . D-na Erika este o persoană foarte amabilă și prietenoasă și ne-am simtit ca acasă. Ideală pt familiile cu copii. Vom reveni sigur!

 582. Gazdele au fost foarte preocupate să ne simțim cât mai bine. Locul foarte liniștit, aproape de băile termale.

 583. Un apartament bine situat, curat, bine utilat cu incalzire in pardoseala. Promtitudinea proprietarului. Discretie totala. Este foarte aproape de baile termale si de un market de cartier.

 584. Locație liniștita, acces imediat in apartament la ora stabilită. Găsești tot ce ai nevoie in apartament, este curat și confortabil. Conexiunea la internet funcționează bine. Aproape de bai și zona de plimbare de lângă castel.

 585. Confortul, curătenia, dotările, amabilitatea gazdei, precum şi amplasarea intr-o zonă liniştită şi in proximitatea tuturor punctelor de interes.

 586. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 587. A környék csendes,nyugodt, családi házas környezet.

 588. Minden nagyon tetszett!!! Kényelmes, tiszta, kellemes apartman, szép színek, pihentető hálófülke, klassz erkély, tiszta fürdőszoba stb. Közel van a centrumhoz, és mégis csendes helyen van. Kedves Vendéglátók!

 589. Gazda a fost foarte primitoare, totul a fost ca in poze, frumos, curat, primitor si foarte aproape de bai. Recomand cu incredere!

 590. Mobilierul si dotarile sunt excelente. Accesul la proprietate este foarte comod, toate descrierile sunt conforme cu realitatea.Proprietatea este fosrte primitoare si creaza confortul necesar unui sejur placut.

 591. Great location next to the castle and thermal baths. Very well equipped apartment. Washing mashine would be really useful ;-).

 592. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 593. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 594. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 595. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 596. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 597. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 598. Bardzo fajny apartament, 2 łazienki, klima, ekspres do kawy

 599. Közel a vár és többi látnivaló mégis csendes környék.Aktív és passzív pihenésre ideális.

 600. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, teljesen felszerelt, modern apartmanházat kaptunk. Jobb volt, mint amire számítottunk.

 601. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 602. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 603. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Zona in care este amplasat hotelul este foarte frumoasa si linistita.Parcul este foarte bine intretuinut si este potrivit pentru plimbari. De asemenea orasul este foarte linistit.

 604. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 605. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 606. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 607. Apartamentul a fost foarte frumos,spațios și curat! Gazda a fost drăguță .

 608. Faptul că am avut la dispoziție un automat de cafea de calitate

 609. Apartament foarte curat, recent amenajat, electrocasnice noi, amplasare centrala la numai 10 minute de baile cetatii. Gazda deosebit de amabila. Recomand cu incredere.

 610. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 611. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 612. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 613. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 614. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 615. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 616. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 617. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 618. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 619. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 620. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 621. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 622. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 623. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 624. Personal foarte amabil, amplasarea in centrul statiunii, parcarea fara taxe suplimentare

 625. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 626. Excellent accommodation in Gyula, a beautiful large house with garden. We liked everything and felt at home. Quiet street close to the spa and the host was kind and helpful. Great price too!

 627. Minden tetszett , csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyugodt , csendes környezet,kedves fogadtatás , nagyon jól éreztük magunkat.Köszönettel, Barabásné!

 628. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 629. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 630. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 631. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 632. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 633. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 634. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 635. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 636. Micul dejun destul se putin diversificat, dar bun.

 637. Amabilitatea personalului, baza Spa, curatenia, mancarea

 638. Camera spațioasă…pt confortabil. Meniul restaurantului f bine conceput.mancarea preparată cu gust, diversificată . Servirea promptă. Mai revenim…😊

 639. Mâncare foarte bună si multă. Camera frumoasa și eleganta. Personalul amabil și mulți dintre ei vorbitor de limba engleza și română. Totul a fost ok. A fost o invazie de

 640. Micul dejun, destul de variat, dar restaurantul un pic cam departe de cazare.

 641. Vila drăguța, camere destul de mari și confortabile și curate. Ne-a plăcut terasa, unde puteam sta seara cu plăcere la aer

 642. Locația e liniștită și aproape de băile termala din Gyula

 643. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 644. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 645. Micul dejun și cina au fost de cea mai buna calitate! Paturile confortabile! Într-un cuvânt SUPER!

 646. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 647. Kb.500m a fürdő főbejárat. Csendes, nyugodt környezet, szuper felszerelt apartman.

 648. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 649. Gazda foarte amabila. Curățenie atât în interiorul apartamentului cat și in exterior, in curte. Intimitate. Camera si baie mare. Apartamentul arata foarte bine și este bine dotat, atât baia cât și bucătăria. Proprietatea se afla foarte aproape de centrul orașului dar și de băile termale, ștrand și cetate. Excelent.

 650. zonă foarte linistita, foarte curată proprietatea, proprietarul o persoană deosebită !!

 651. Zona linistita.Destul de aproape de centru. Curte placut aranjata si curata ,cu multa verdeata,unde poti sa stai la aer sau sa faci un gratar.

 652. Curăţenia desăvârşită. Ar putea fi un televizor ceva mai de generaţie nouă cu programe şi in limba română.Adresa locaţiei nu este chiar exactă deoarece strada de pe net , face colţ cu altă stradă şi este puţin derutant.În rest, o mini vacanţă excelentă,raport preţ calitate excelent,recomand.

 653. Location is fantastic! Warm room with spacious bathroom!

 654. Very clean; fridge in the room; microwave oven, waterboiler outside of the room. Petfriendly. Grocery store next to the hotel.

 655. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 656. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 657. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 658. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 659. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 660. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 661. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 662. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 663. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 664. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 665. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 666. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 667. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 668. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 669. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 670. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 671. Kb.500m a fürdő főbejárat. Csendes, nyugodt környezet, szuper felszerelt apartman.

 672. A szállásadók biztosítottak transzfert a vasútállomástól az apartmanig. Az apartmanban van kávéfőző, kenyérpirító, sütő, főzőlap, hűtő, mikró… (az udvarban parkoló) Rugalmas volt a szállás elhagyása. Pár perc séta a vártól és a kastélytól. Gyula igazán megér egy hétvégét.

 673. Locatie centrala, foarte curat si modern, toate facilitatile,gazda foarte amabila . Recomand cu caldura! Vom reveni cu drag!

 674. Foarte curat , confortabil și foarte aproape de magazine și de castel . Sigur o sa revenim . Recomand aceasta proprietate .

 675. Superb, apartamentul foarte curat, ideal pentru un Weekend la relaxare !!!!! Locație central, aproape de principalele obiective din oras !!!!! Apartament utilat cu absolut orice ai nevoie !!!!! Recomand !!!!! Nota 10!!!!!

 676. Locația foarte aproape de ștrand, foarte curat, personalul amabil, vorbitor de limba română. Micul dejun și cina diversificate, gustoase.

 677. Micul dejun si cina sunt foarte bune. Cred ca este necesar sa fie scris si in romana sau engleza, nu numai in maghiara, ce preparate se servesc.

 678. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 679. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 680. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 681. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 682. Beautiful appartment. Best location. For recommendation! Everything exceeded my expectations!!!

 683. Clean, quiet, quiet area, nice small yard. The appartment is enough for 2 families with one child each. There are 2 bathrooms, one small and one realy big with a nice jacuzzi/bath tube. There are 2 bedrooms and one livingroom. It us close to aquapark(maximum 10 minutes by foot).

 684. The apartment was very modern and comfortable. Smooth check in process and great communication before hand. Very central for the swimming pool and very good resteraunts nearby. Kitchen had some coffee and tea which was great. Very clean. Great courtyard with table and chairs. Felt very safe. We will defiantly stay here again.

 685. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 686. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 687. Micul dejun a fost destul de variat; locatia este excelenta

 688. Dotarile apartamentului. Are tot ce este necesar pentru un sejur placut

 689. Camera confortabila, curata aer condiționat funcțional.. Parcare corespunzătoare

 690. Zona liniștită cu multă verdeață, corespunde 100% cu descrierea.

 691. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 692. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 693. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 694. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 695. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 696. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 697. Micul dejun si cina foarte bune si diversificate, bazinele cu apa termala si centrele SPA pe toate gusturile. Am mai fost la acest hotel si de fiecare data a fost minunat asa ca recomandam cu incredere.

 698. Cazarea deosebita, acces direct la piscine, personal politicos, restaurantul excelent.

 699. Amabilitatea personalului, baza Spa, curatenia, mancarea

 700. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 701. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 702. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 703. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 704. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 705. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 706. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 707. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 708. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 709. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 710. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 711. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 712. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 713. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 714. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 715. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 716. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 717. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 718. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 719. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 720. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 721. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 722. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 723. a fost ok,pt 2 adulti si 2 copii a fost ok ,cred ca incapeau si 4 copii,patul de sus era mare,pt cateva zile de baie a fost super ok,gazda super draguta,vb romaneste,ceea ce ne convine…

 724. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 725. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 726. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 727. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 728. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 729. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 730. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 731. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 732. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 733. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 734. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 735. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 736. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 737. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 738. Curat, central, aproape de Strand, am putut comunica in limba romana.Petsonalul foarte amabil si saritor. Ne-am putut caza mai repede de ora 14

 739. Apartamentul este foarte confortabil si aproape de Baile Cetatii.

 740. Locație buna foarte aproape de intrarea principală la băile cetății.Gazda primitoare , curat.

 741. Curat, spatiu generos, curte, gratar, tot ce trebuie!

 742. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 743. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 744. Recomand Komlo Hotel, Curat,mâncarea buna,aproape de centrul orasului,a fost super!

 745. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 746. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 747. Foarte frumos, proprietara foarte amabilă, aproape de băi.

 748. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 749. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 750. Locația este buna, la aproximativ 10 minute de bai și chiar mai putin de centrul localității. Pensiunea mi-a asigurat abonament de parcare pe strada, în fata pensiunii. Micul dejun bogat și suficient.

 751. Locatie centrala, foarte curat si modern, toate facilitatile,gazda foarte amabila . Recomand cu caldura! Vom reveni cu drag!

 752. Foarte curat , confortabil și foarte aproape de magazine și de castel . Sigur o sa revenim . Recomand aceasta proprietate .

 753. Superb, apartamentul foarte curat, ideal pentru un Weekend la relaxare !!!!! Locație central, aproape de principalele obiective din oras !!!!! Apartament utilat cu absolut orice ai nevoie !!!!! Recomand !!!!! Nota 10!!!!!

 754. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 755. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 756. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 757. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 758. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 759. Very clean and cosy apartment, beds confortable, heating excellent. Also, the location is great for visiting Gyula furdo, it is just 10 min by foot and You can leave Your car in the private parking…hosts very kind and helpfull, every recomandation !

 760. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 761. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 762. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 763. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 764. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 765. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 766. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 767. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 768. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 769. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 770. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 771. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 772. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 773. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 774. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 775. Meniuri diversificate si gustoase. Curatenia zilnica in camera si baie, inclusiv schimbarea prosoapelor.

 776. Amabilitatea personalului Mâncarea foarte bună Accesul din hotel la piscine

 777. micul dejun a fost bogat si variat, locatia e excelenta

 778. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 779. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 780. O locaţie potrivită pentru o ieşire cu familia în week-end. Zonă liniştită, aproape de ştrand. Gazdele ospitaliere, chiar dacă doamna care ne-a întâmpinat nu vorbea decât maghiara.

 781. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 782. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 783. Very clean and cosy apartment, beds confortable, heating excellent. Also, the location is great for visiting Gyula furdo, it is just 10 min by foot and You can leave Your car in the private parking…hosts very kind and helpfull, every recomandation !

 784. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 785. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 786. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 787. Curat, cald, personal farte amabil. Domnii vorbesc chiar si limba romana. Am parcat masina in curte

 788. Locație foarte curata, bucătăria echipa cu tot ce ai nevoie, la 500 m este magazinul Co-op, Băile sunt la 900m distanță, recomand d cu drag raportul calitate preț fiind unul excelent!

 789. Foarte curat,utilat cu tot ce este necesar,foarte aproape de centrul orașului

 790. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 791. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 792. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 793. Ne-a plăcut curtea interioara plină de verdeață și dotarea bucătăriei cu tot ceea ce aveam nevoie. A fost liniște și pace.

 794. A panzió egy szép csendes környéken van, közel a Gyulai Várfürdőhöz. Az udvar szép füves és rendezett. Ugyanebben az udvarban van elég parkolóhely az autók számára is. Ez egy nagy plusz volt számomra, hogy zárt kapus udvarban tudhattam az autót.

 795. Ubytovanie bolo perfektné, personal super, apartmán čistí.

 796. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 797. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 798. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 799. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 800. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 801. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 802. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 803. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 804. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 805. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 806. Locația foarte aproape de ștrand. Aveau ceai și cafea, zahar😁. Liniște.

 807. Very clean and cosy apartment, beds confortable, heating excellent. Also, the location is great for visiting Gyula furdo, it is just 10 min by foot and You can leave Your car in the private parking…hosts very kind and helpfull, every recomandation !

 808. Locatie aproape de strand, camere spatioase, curate, parcare privata, gazdele amabile.

 809. Locatia a fost foarte placuta, foarte bine pozitionata, cu parcare si clima. Dotarile bucatariei si ospitalitatea gazdei au fost plusurile pentru notele acordate.

 810. locatia perfecta in apropiere de orce punct turistic

 811. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 812. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 813. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 814. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 815. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 816. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 817. Locatie centrala, foarte curat si modern, toate facilitatile,gazda foarte amabila . Recomand cu caldura! Vom reveni cu drag!

 818. Foarte curat , confortabil și foarte aproape de magazine și de castel . Sigur o sa revenim . Recomand aceasta proprietate .

 819. Superb, apartamentul foarte curat, ideal pentru un Weekend la relaxare !!!!! Locație central, aproape de principalele obiective din oras !!!!! Apartament utilat cu absolut orice ai nevoie !!!!! Recomand !!!!! Nota 10!!!!!

 820. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 821. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 822. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 823. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 824. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 825. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 826. Aproape de bai, curat, gazde prietenoase, preț excelent, un sejur reușit! Încercați și voi și veți vedea ca nu este nimic exagerat!

 827. O locație superbă, curată, de un confort maxim, cu toate utilitățile incluse,… de vis. Personalul foarte amabil și respectuos, nota 10 cu felicitări pentru tot. Un loc pe care vi-l recomand din toată inima dacă doriți un weekend sau sejur liniștit 👍🤗😍

 828. Ne-am simtit foarte bine si confortabil. Gazda ofera atentie sporita familiilor cu copii, sa se poata simti ca acasa. Vom mai reveni cu drag, cu siguranta. 😊

 829. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 830. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 831. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 832. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 833. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 834. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 835. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 836. Curatenie, personal amabil, mancarea din restaurant raport calitate/pret ok, semnal wi-fi constant în tot hotelul.

 837. Hotelul este cochet si micul dejun foarte bun si variat.

 838. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 839. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 840. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 841. Apartment cutat, dotat cu tot ce ai nevoie, frumos amenajat

 842. Very clean place, well furnished, well equipped, very close to the Gyula Thermal Bath and Gyula Castle. The host was very nice and welcoming! Will revisit for sure!

 843. A szállásadó nagyon rugalmas, segítőkész, kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat!

 844. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 845. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 846. O locație foarte frumoasă, cu mult bun gust decorată. Micul dejun de tip bufet suedez – foarte bogat și bun.

 847. Este la 5 minute de mers pe jos de băi , locația are parcare in curte si e foarte liniște. Revenim

 848. Curatenia, confortul, pozitia si colaborarea cu proprietarul, locatia este aproape de strand.

 849. Apartamentul foarte mare,patul foarte comod,multa liniste iar gazda foarte de treaba!

 850. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 851. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 852. Locația super , Spa ul excelent , bucătarii de nota 10 , mâncarea foarte buna , fructe și deserturi bune , personalul foarte amabil și drăguț , masajul excelent , parcare !

 853. Gazda vorbește românește si este un om de nota 10. Camera curată, chicineta dotată cu tot ce trebuie, aproape de băile termale si centru, 8-10 minute de mers pe jos. Terasă comună, frumoasă si însorită, pentru apartamentele 1-3, cu loc de luat masa. Parcare asigurată.

 854. Amplasarea foarte apropiata fata de Baile din Gyula Amabilitatea gazdei, care vorbeste si romaneste. Parcare in curte interioara. Aer conditionat. Terasa proprie. Uscator de haine. TVR 1 in grila de programe. Chicineta (cuptor cu microunde, plita electrica cu 2 ochiuri). Plasa antitantari.

 855. Locatia este la 5 min.de mers pe jos fata de bai,adica asa cum scrie in descriere.Gazda ,d.na Maria, stie romana si este f.amabila.Locul este cum il vedeti pe internet .

 856. Mâncarea foarte buna,mult mai buna decât de-obicei,facilitățile hotelului,legătura directa cu băile cetății. Vom reveni!

 857. Micul dejun si cina foarte bune si diversificate, bazinele cu apa termala si centrele SPA pe toate gusturile. Am mai fost la acest hotel si de fiecare data a fost minunat asa ca recomandam cu incredere.

 858. Cazarea deosebita, acces direct la piscine, personal politicos, restaurantul excelent.

 859. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 860. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 861. Locația excelentă chiar in spate la hotel Erkel .Liniște, curățenie exemplară dotările necesare pentru a savura o ieșire din cotidianul de zi cu zi. Într-un cuvânt. Super

 862. Locatia este foarte frumoasa, la interior totul este nou, curat si bine aranjat.

 863. Ospitalitatea gazdei, curățenia, locul de joacă si jocurile pentru copii.

 864. Totul a fost perfect. Apartamentul extrem de curat si calduros , acces la spatiu comun unde se putea gati, lua masa, juca biliard, precum si acces la sauna uscata. Gazdele extrem de amabile si discrete. Recomand .

 865. Locația foarte frumoasă, curăta cu parcare interioară . Este foarte aproape de băile termale si de centrul .

 866. locatia e foarte aproape de centrul statiunii si de strand!Foarte curat si spatios!cu siguranta vom reveni!

 867. Amplasarea, curatenia exemplara, confortul, spatiul generos, dotarile chicinetei

 868. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 869. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 870. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 871. A fost comfortabil ,curat si ne-am simtit foarte bine.

 872. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 873. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 874. Gazda vorbește românește si este un om de nota 10. Camera curată, chicineta dotată cu tot ce trebuie, aproape de băile termale si centru, 8-10 minute de mers pe jos. Terasă comună, frumoasă si însorită, pentru apartamentele 1-3, cu loc de luat masa. Parcare asigurată.

 875. Amplasarea foarte apropiata fata de Baile din Gyula Amabilitatea gazdei, care vorbeste si romaneste. Parcare in curte interioara. Aer conditionat. Terasa proprie. Uscator de haine. TVR 1 in grila de programe. Chicineta (cuptor cu microunde, plita electrica cu 2 ochiuri). Plasa antitantari.

 876. Locatia este la 5 min.de mers pe jos fata de bai,adica asa cum scrie in descriere.Gazda ,d.na Maria, stie romana si este f.amabila.Locul este cum il vedeti pe internet .

 877. Mie personal mia plăcut tot și mâncare din belșug doar sa poți manca

 878. Camera spațioasă,pat confortabil,cald,foarte convenabil accesul la băile termale.

 879. Mâncarea foarte buna,mult mai buna decât de-obicei,facilitățile hotelului,legătura directa cu băile cetății. Vom reveni!

 880. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 881. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 882. Curatenie impecabila, totul nou, de calitate. Amplasare aproape de bai. Revin cu sguranta.

 883. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 884. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 885. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 886. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 887. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 888. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 889. Locația foarte frumoasă, curăta cu parcare interioară . Este foarte aproape de băile termale si de centrul .

 890. locatia e foarte aproape de centrul statiunii si de strand!Foarte curat si spatios!cu siguranta vom reveni!

 891. Amplasarea, curatenia exemplara, confortul, spatiul generos, dotarile chicinetei

 892. A fost f bine, curățenie,aer conditionat,a fost aproape de bazine,am avut posibilitatea de a face si gratar,super, recomand.

 893. Sunt fanul localității Gyula, oriunde m-aș caza mă simt excelent în oraș.

 894. Az apartman szépen berendezett, tiszta. Konyha jól felszerelt. Külön dícséret a kávéfőzőért. 🙂 Zárt parkoló. Kedves fogadtatás.

 895. Gazda amabila,lenjeria de pat curata,locatie buna.

 896. Aproape de centru, aer condiționat, preț rezonabil . Lenjeria de pat curată. Prosoape curate și destule.

 897. Baile termale si centrul foarte aproape de locatie. Un orasel cochet, curat, linistit.

 898. Bucătăria, caldura prin pardoseala, compartamentarea funcțională a camerei -zona de somn, zona de masa, zona de relaxare citit, tv etc. Plus un balcon excelent…

 899. Curatenia nu a fost impecabila , se poate plati doar cash in euro sau forinti

 900. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 901. Foarte frumos decorate camerele,curățenie, proprietarul excelent,!

 902. Micul dejun, destul de variat, dar restaurantul un pic cam departe de cazare.

 903. Vila drăguța, camere destul de mari și confortabile și curate. Ne-a plăcut terasa, unde puteam sta seara cu plăcere la aer

 904. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 905. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 906. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 907. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 908. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 909. Locația este extraordinara, personalul foarte amabil și săritor. Mic dejun copios.

 910. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 911. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 912. Situat in centru. Mancare foarte buna. Personal forte amabil. Mulțumesc

 913. Totul a fost excelent, doamna a fost foarte amabila, conditiile de cazare excelente, foarte aproape de castel si baile termale

 914. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 915. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 916. A fost comfortabil ,curat si ne-am simtit foarte bine.

 917. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 918. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 919. Camera arata foarte bine, are si o mica bucatarie, in curtea interioara se poate parca masina in siguranta. Recomand aceasta locatie.

 920. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 921. Locatia, camera foarte mare, dotata cu tot ce e nevoie

 922. Excelent loc pentru relaxare!Mâncarea nota 1000 si personalul amabil!

 923. Este promovat un turism la cele mai inalte standarde! Am fost a treia oară la acest hotel și de fiecare dată ne-am simțit minunat! Mulțumim , Wellness Hotel Gyula! Cu siguranta vom reveni!

 924. Locație f frumoasa , hotel mic, linistit, intr o zonă verde lângă parcul orașului!

 925. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 926. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 927. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 928. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 929. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 930. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 931. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 932. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 933. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 934. Gazda amabila,lenjeria de pat curata,locatie buna.

 935. Aproape de centru, aer condiționat, preț rezonabil . Lenjeria de pat curată. Prosoape curate și destule.

 936. Baile termale si centrul foarte aproape de locatie. Un orasel cochet, curat, linistit.

 937. Bucătăria, caldura prin pardoseala, compartamentarea funcțională a camerei -zona de somn, zona de masa, zona de relaxare citit, tv etc. Plus un balcon excelent…

 938. Curatenia nu a fost impecabila , se poate plati doar cash in euro sau forinti

 939. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 940. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 941. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 942. Központi, könnyen megközelíthető helyen van. Nagyon kedves és segítőkész személyzet, kényelmes ágy, tiszta szoba.

 943. Foarte curat și amenajat cu mult bun gust. Zonă liniștită. Recomand chiar și pentru un sejur de lungă durată.

 944. totul a fost ok.amplasarea locatiei,amabilitatea gazdei,curatenia,linistea………köszönöm

 945. Curat, frumos amenajat, utilat cu tot ce e nevoie și aproape de Băile cetății 😊

 946. Camera impecabila proaspăt renovata dar relativ mică .

 947. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 948. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 949. Un hotel potrivit pentru relaxare, personal ospitalier, mâncare buna, pat confortabil.

 950. Mancarea foarte buna, s-a simtit specificul local.

 951. A fost OK ,oameni foarte drăguți și primitori,curățenie impecabilă, mâncare super,locația bună foarte aproape de băile termale……

 952. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 953. Un apartament mobilat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru câteva zile de odihnă.E foarte aproape de strand,un mare plus.A fost excelent, liniște, căldură, curățenie și gazde primitoare!

 954. Excelent! Totul este foarte nou si foarte curat. Zona in care este cladirea este o zona linistita, aproape de baile termale, totusi destul de departe de restaurante (aprox 15 min plimbare pana in centru). Apartamentul este spatios, amenajat cu foarte mult bun gust. Bucataria este utilata pentru a putea prepara un mic dejun sau o cina. Saltelele sunt confortabile (atat cea de la pat cat si cea de la canapea). Asternuturi de buna calitate. Proprietara este foarte amabila si ne-a oferit toate informatiile solicitate. Parcarea este in curtea imobilului.

 955. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 956. Locație super Personal super Micul dejun foarte diversificat O sa mai revin cu drag

 957. Locatie excelenta, curata, mancare foarte buna, doar salteaua lasa de dorit, in rest super ok si foarte serviabili, dar trebuie sa aveti la voi si forinti nu doar cardul pt ca anumite lucruri nu le poti plati cu cardul..

 958. Lokacija je bila izvanredna, podjednako je blizu centar grada i banja. Domaćin je bio ljubazan.

 959. Barátságos, otthonos, tiszta, kompakt, jól felszerelt! Közel mindenhez! Csak ajánlani tudom 🙂

 960. Remek szállás kisgyerekkel utazóknak: a galérián a gyerekek jól érzik magukat, a kiskonyhában lehet melegíteni-főzni. Az autót egyáltalán nem is használtuk, sétatávolságra van minden látványosság, étterem.

 961. – very close to the main points of interest – private parking – free wifi – clean rooms&kitchen equipped with things you might need for cooking – nice garden – nice hosts, very friendly

 962. Minden közel volt a szálláshelyhez! A vonat állomáshoz kijött a tulaj értünk és távozáskor ki is vitt az állomásra amit még egyszer köszönünk szépen. Üdvözlettel Benus család

 963. Központi, csendes helyen lévő szállás, nagyon jól felszerelt konyha.

 964. Totul a fost excelent, doamna a fost foarte amabila, conditiile de cazare excelente, foarte aproape de castel si baile termale

 965. Ospitalitatea gazdei și promptitudinea. Curățenia și dotarea apartamentului.

 966. Aproape de băi, curat si confortabil, raport f. bun calitate – pret

 967. Bucătăria, caldura prin pardoseala, compartamentarea funcțională a camerei -zona de somn, zona de masa, zona de relaxare citit, tv etc. Plus un balcon excelent…

 968. Curatenia nu a fost impecabila , se poate plati doar cash in euro sau forinti

 969. Conditii excelente de cazare. Gazde primitoare si discrete. Foarte aproape de bai. Multa vegetatie. Noi vom reveni si recomandam si altora acest apartament.

 970. Localizarea (aproape de ștrandul termal), caldura in camera, are facilitați (chicinetă cu tot necesarul)

 971. A fost bine in general. Am fi dorit putin mai spatioasa camera, comparativ cu cea de anul trecut.

 972. Locație excelentă, foarte aproape de Băile Cetății și de Cetatea Gyula.

 973. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 974. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 975. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 976. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 977. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 978. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 979. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 980. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 981. Nagyon jó helyen van, nagyon kellemes a hangulata, a stílusa, a személyzet nagyon kedves, minden elérhető pár perc alatt. A reggeli finom volt és a reggeliző hely (ami egy szemközti épületben volt) szintén nagyon jól nézett ki. Ízlésesen fogták meg a vintage stílust. Nagyon tetszettek a kézzel atfestett régi, felújított bútorok. A fürdőszoba meg pláne!

 982. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 983. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 984. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 985. Totul a fost foarte bine,doar la cină, supa cremă de ciuperci nu a fost destul de calda.în rest,mâncarea a fost buna,personalul foarte amabil.

 986. Locație ușor accesibilă cu priveliște superbă. Hotelul este amplasat într-o clădire baroc recondiționată frumos și este foarte plăcut și confortabil. Micul dejun îndestulător, cu produse de calitate. Am luat și cina într-o seară (un bufet îndestulător), erau suficiente variante ca oricine să găsească ceva pe plac, mâncarea gătită corect și gustoasă.

 987. Mâncărurile, poziția, curtea, camera, aproape de băi, parcare

 988. Mi-a placut curățenia, comportamentul personalului, politețea.

 989. – great location in center of the town – spacious room – easy check-in, possibility to pay with credit card – polite owner

 990. The host was very nice. He replaced our room for specious apartment, because of the noise made by neighboring tourists.

 991. Foarte frumos decorate camerele,curățenie, proprietarul excelent,!

 992. Micul dejun, destul de variat, dar restaurantul un pic cam departe de cazare.

 993. Vila drăguța, camere destul de mari și confortabile și curate. Ne-a plăcut terasa, unde puteam sta seara cu plăcere la aer

 994. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 995. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 996. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 997. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 998. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 999. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1000. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1001. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1002. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1003. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1004. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1005. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1006. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1007. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 1008. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 1009. A fost frumos mai venim și altădată vă mulțumim!

 1010. A fost placut totul (camera curata, masa buna si variata). Muzica live, sustinuta de un solist, la barul hotelului a adaugat un plus de romantism acestui weekend.

 1011. Amplasarea si accesul facil la baile termale. Mancarea este foarte gustoasa si variata.

 1012. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1013. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1014. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Finom reggeli, kedves személyzet, tisztaság.

 1015. Raport calitate pret excepțional, pozele sunt 1 la 1 cu apartamentul, condiții foarte bune, recomand cu plăcere.

 1016. Cazarea este amplasata excelent pentru baile din localitate.foarte frumoasa si curata ,mult peste asteptari .Gazda este prietenoasa si amabila .multumim frumos .

 1017. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 1018. Dna este foare amabila. Cazarea avea toate facilitatile expuse in prezentare, curatenie exemplara, foarte aproape de Baile Cetatii Gyula, 5 min de mers pe jos. Recomand cu toata increderea!

 1019. Camera arata foarte bine, are si o mica bucatarie, in curtea interioara se poate parca masina in siguranta. Recomand aceasta locatie.

 1020. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 1021. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1022. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1023. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1024. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1025. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1026. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1027. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1028. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1029. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1030. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1031. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1032. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Finom reggeli, kedves személyzet, tisztaság.

 1033. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1034. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 1035. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 1036. A fost frumos mai venim și altădată vă mulțumim!

 1037. A fost placut totul (camera curata, masa buna si variata). Muzica live, sustinuta de un solist, la barul hotelului a adaugat un plus de romantism acestui weekend.

 1038. Amplasarea si accesul facil la baile termale. Mancarea este foarte gustoasa si variata.

 1039. Dna este foare amabila. Cazarea avea toate facilitatile expuse in prezentare, curatenie exemplara, foarte aproape de Baile Cetatii Gyula, 5 min de mers pe jos. Recomand cu toata increderea!

 1040. Camera arata foarte bine, are si o mica bucatarie, in curtea interioara se poate parca masina in siguranta. Recomand aceasta locatie.

 1041. Locatie excelenta, curatenie impecabila, finisaje si mobilier de calitate.

 1042. Totul Amplasamentul,liniștea,dotările camerei,curtea interioară cu garaj.

 1043. Parcarea privata Linistea Poziționarea fata de atracția principala a statiunii

 1044. Micul dejun a fost servit in alta locatie dar a fost extrem de bogat si gustos. Pozitie excelenta – aproape de bai si de centru.

 1045. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1046. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1047. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1048. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1049. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1050. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1051. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1052. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1053. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1054. Totul Amplasamentul,liniștea,dotările camerei,curtea interioară cu garaj.

 1055. Parcarea privata Linistea Poziționarea fata de atracția principala a statiunii

 1056. Micul dejun a fost servit in alta locatie dar a fost extrem de bogat si gustos. Pozitie excelenta – aproape de bai si de centru.

 1057. Acces facil, chiar si dupa ora inchiderii, curatenie, chicineta cu materiale de prima urgenta (ceai,cafea), amplasare buna, liniste, loc de parcare.

 1058. Amabilitatea personalului, camera și dotările, amplasarea pensiunii, diversitatea felurilor de mincare la micul dejun

 1059. Locatia este frumoasa,personal amabil! Micul dejun diversificat.

 1060. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 1061. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 1062. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 1063. locatie linistita, zona aproape de bai,curatenie, gazda extraordinar de ospitaliera

 1064. Mi-a placut foarte mult ca pensiunea este amplasata intr-un loc foarte linistit dar si foarte aproape de strand si centrul orasului (Damjanich utca 28). Tot odata camera este dotata si cu un mic oficiu unde poti cu usurinta sa-ti prepari micul dejun, sau cina amenajare ce nu o prea gasesti la alte pensiuni. Pe langa toate acestea camera este racordata la o instalatie de climatizare ce mentie o temperatura racoroasa tot timpul. Vreau sa le multumesc gazdelor Ágnes Kovács si tatalui ei Imre Kovács pentru frumoasele zile pe care le-am petrecut in aceasta locatie.

 1065. Este curat, spatios, mobila noua si moderna. Bucataria e echipata cu tot ce e necesar, gazda e minunata! Ideal pentru a fi inchiriata complet (toate cele 4 studiouri).

 1066. Superb , totul proaspăt renovat , aproape de Băile Cetății

 1067. O locatie excelenta, foarte cocheta,totul impecabil este o locatie noua cu un apartament de 2 camere baie si bucatarie si altul de 1 camera cu baie si bucatarie, o terasa superba , la 5 minute de Aqua Palota ( strand ) , alaturat era un market, la 5 minute un Lidl . Oraselul mic dar foarte frumos , centrul cu foarte multe terase .In incinta strandului deasemeni se mananca foarte bine. Pentru cei ce iubesc bazinele cu apa termala merita sa vi la Jula, comparativ cu Baile Felix unde totul este de pe vremea comunismului ….

 1068. Ízlésesen felújított, modern, kényelmes apartman, közel a Várfürdőhöz.

 1069. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1070. Locatie centrala, frumos amenajata, renovata recent. curatenie si confort.

 1071. Totul a fost la înălțime. Personalul foarte amabil și atent Micul de dejun foarte bogat și bun

 1072. Personal amabil, îndatoritor. Parcare mare și sigură. Poziție în oraș excelenta acces bun la zona ștrandurilor.

 1073. Mic dejun și cină copioase , gamă diversă de produse pentru toate gusturile , bine gătit , personal agreabil și bine instruit .

 1074. Mic dejun si cina foarte bune si diversificate, intrare la bai/strand, piscina si in incinta hotelului, a fost minunat

 1075. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1076. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1077. Locația este foarte confortabilă,mâncarea gustoasă, personalul amabil. Prețurile sunt acceptabile. Per ansamblu un sejur reușit!

 1078. Raport calitate pret excepțional, pozele sunt 1 la 1 cu apartamentul, condiții foarte bune, recomand cu plăcere.

 1079. Cazarea este amplasata excelent pentru baile din localitate.foarte frumoasa si curata ,mult peste asteptari .Gazda este prietenoasa si amabila .multumim frumos .

 1080. A fost totul foarte ok:curățenie,dotare,modern, locația perfecta. O sa revenim cu drag.

 1081. Foarte frumos decorate camerele,curățenie, proprietarul excelent,!

 1082. Micul dejun, destul de variat, dar restaurantul un pic cam departe de cazare.

 1083. Vila drăguța, camere destul de mari și confortabile și curate. Ne-a plăcut terasa, unde puteam sta seara cu plăcere la aer

 1084. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1085. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1086. Ár-érték arányban kiváló. Rendes, tiszta, felszerelt szoba. Kedves, segítőkész személyzet.

 1087. Totul Amplasamentul,liniștea,dotările camerei,curtea interioară cu garaj.

 1088. Parcarea privata Linistea Poziționarea fata de atracția principala a statiunii

 1089. Micul dejun a fost servit in alta locatie dar a fost extrem de bogat si gustos. Pozitie excelenta – aproape de bai si de centru.

 1090. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 1091. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 1092. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 1093. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1094. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1095. Nice rooom near the centre. Beautifull city. Food was good

 1096. Totul la superlativ. Am mai fost, si sigur vom reveni.

 1097. Mi-a plăcut piscina , camera de hotel și locul se joaca

 1098. Locatia,spatiul de joaca destinat copiilor,curatenia din hotel si de la spa

 1099. Micul dejun si cina au fost la nivelul asteptarilor.

 1100. Hotel cochet, situat pe artera centrală a orașului Jula. Este ușor accesibil deopotrivă de la gară, de la autogară sau cu mașina (indiferent de direcția de intrare în oraș). Camere spațioase, curate și bine întreținute. La parter se află un restaurant foarte bun (l-aș pune într-un top 3 al restaurantelor din Jula).

 1101. Micul dejun variat, putin diferit ca oferta fata de ceea ce mancam acasa, dar absolut normal fiind vorba de alta tara. Indiferent de ora la care veneai la masa existau toate sortimentele de mancare/bauturi. Locatia hotelului este buna, restaurantul interesant ca si conceptie. Exista lift pentru etajele superioare. Un plus pentru folosirea incalzirii pe baza de electricitate obtinuta de la panourile solare amplasate pe acoperisul hotelului.

 1102. Personalul amabil , curatenie si locatia e aproape de strand!! O sa revenim!

 1103. Totul a fost ok, curat, liniște, aproape de ștrand și castel, cam 10 minute de mers pe jos. Pentru cei interesați exista și TVR 1 la televizor. Am fost întâmpinați de către Anita care vorbește foarte bine limba română. Micul dejun bun dar nu wow ( nu e în genul celor din Bulgaria, Grecia, Turcia unde e mult mai variat și mai abundent) dar e alta țară, alta cultură!

 1104. Totul a fost la superlativ micul dejun gustos locatia bine pozitionata camera mare si confortabila. Personalul foarte amabil.

 1105. Oamenii încearcă sa fie cât se poate de amabili și să compenseze celelalte lipsuri.

 1106. Camera impecabila proaspăt renovata dar relativ mică .

 1107. Amplasarea foarte buna fata de strand. Mancarea foarte buna.

 1108. Toate funcționau impecabil. Confort. Bun gust in amenajare. Central plasat. Personal discret si amabil.

 1109. Totul a fost superb!Personalul foarte amabil si servitor,micul dejun excelent si camerele foarte curate si confortabile.

 1110. -camera : confortabila, patul spatios, -mic dejunul : destul de variat – de buna calitate, extrem de curat in sala de mese. -zona wellness : este OK, are saune, chiar si o cada cu hidromasaj- atmosfera placuta, relaxanta.

 1111. nu e prima oara cand vin la acest hotel. sper ca nu si ultima. am fost prima saptamana dupa ce s-a deschis hotelul dupa pauza de pandemie. e sooper. elegant, select. reamenajau gradina interioara dar discret fara sa deranjeze si rezultatul parea sa fie ceva f frumos.

 1112. Locație de nota 10, aproape de băi, cu camere confortabile și restaurant foarte bun. Recomand!

 1113. Micul dejun și cina foarte bune. Amplasat foarte aproape de băi. Personalul foarte amabil.

 1114. Locatie excelenta, finisaje superioare,pret excelent.

 1115. De la intrare ne-a impresionat mobila din tot apartamentul, alba, marimea generoasa a apartamentului.Am apreciat curatenia facuta foarte bine si in detalii, baia, dusul foarte curat si dezinfectat, prosoape foarte multe,in baie, bucataria dotata cu tot ceea ce ai nevoie, plita pe inductie, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri, vesela, frigider.Dormitorul dotat cu o saltea reconfortanta, lenjerii albe imaculate si frumos mirositoare te imbie la odihna dupa o zi de plaja si balaceala.

 1116. Great location, very clean, friendly and helpful staff. Great value for The price. Really close to The Termal spa, free parking în weekend. At The check out( made at Corso Hotel) we received free coffee, although we insist to pay for it. Not far( 5 minutes walk) To The City centre. We highly recomand this place to stay în Gyula

 1117. A fost cald și linistit. Micul dejun este genial. Nici cina nu a fost rea, dar la partea de desert mai au de lucru. În schimb mirosul de pâine proaspătă te făcea să te simți extraordinar! Per total preț calitate a fost peste așteptări!

 1118. La parter se afla o patiserie/brutarie care se deschide la ota 5:00. Dimineata mirosul de paine proaspata este ca un elixir extraordinar pentru o zi reusita!

 1119. Nice rooom near the centre. Beautifull city. Food was good