Cazare ieftina Gyula

De multe ori ne uitam dupa cazare in Jula, Békés, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Jula, Békés, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria

★★★★ Komló Hotel Gyula

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Wellness Hotel Gyula

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hunguest Hotel Erkel Dürer

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hunguest Hotel Erkel Munkácsy

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Guest House Romantika Panzio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Elizabeth Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

David Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Boka Apartmanház

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Jula, Békés, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Agripina si Haralamb Hirțea din Drujesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Agripina si Haralamb Hirțea din Drujesti, jud. VasluiCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Ionela si Mioara Barzin din Agrisu de Jos, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Jula, Békés, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ionela si Mioara Barzin din Agrisu de Jos, jud. Bistrita-NasaudCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Mitică si Nicușor Cusin din Baduleasa, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mitică si Nicușor Cusin din Baduleasa, jud. TeleormanCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Iasmina si Viorel Bunescu din Chiurus, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Jula, Békés, Ungaria!

  (Iasmina si Viorel Bunescu din Chiurus, jud. CovasnaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Gianina si Jan Bacalbașa din Lupsa de Jos, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Jula, Békés, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gianina si Jan Bacalbașa din Lupsa de Jos, jud. MehedintiCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Anca si Luiza Melinte din Chiroiu-Satu Nou, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Jula, Békés, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Jula, Békés, Ungaria.

  (Anca si Luiza Melinte din Chiroiu-Satu Nou, jud. IalomitaCazare in Jula, Békés, Ungaria pentru 2 persoane)

 1. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 2. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 3. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 4. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 5. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 6. Parcarea gratuita in fata hotelului, accesul direct si inclus in pret la baile termale si Aqua Palota, mancarea gustoasa si meniul diversificat.

 7. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 8. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 9. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 10. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 11. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 12. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 13. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 14. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 15. Camera și baia mari, arhisuficiente pentru 2 adulți cu 2 copii, curat, mic dejun suficient și mulțumitor pentru noi și copii, etc. Și nu în ultimul rând locația perfectă, aproape de băi (Aquapalota), aproape de centru…

 16. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 17. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 18. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 19. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 20. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 21. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 22. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 23. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 24. Venim de ani buni la acest hotel , iar confortul, facilitatile legate de bazinele termale, mancarea excelenta si personalul amabil ne fac sa ne intoarcem cu placere de fiecare data.

 25. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 26. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 27. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 28. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 29. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 30. Mic dejun bogat si gustos. Cina,la fel. Pranzul nu este foarte bogat,dar e gustos. Camerele mari si curate. SPA minunat. Loc de joaca pentru copii foarte bine echipat si foarte curat . Personalul hotelului foarte amabil.

 31. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 32. Posibilitatea de a merge la baile termale fara a fi nevoit sa iesi afara. Mancarea este diversificata si e tip bufet suedez. Ai de unde alege.

 33. Complex cu hoteluri si facilitati balneare si de relaxare, servicii excelente. ospitalitate, demipensiune la superlativ. Oraselul este extrem de dragut. curat. cu multe obiective ce pot fi vizitate; castel, cetate,biserici…

 34. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 35. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 36. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 37. Apartamentul excelent, m-am simtit ca acasa. Localizare in centru aproape de restaurant, aproape de strand. Mancarea de la restaurante foarte buna(pe gustul meu), servirea de asemenea, m-am inteles cu toata lumea desi nu vorbesc ungureste. Oras linistit.

 38. Apartament pentru 2 persoane exceptional amplasat in centrul orasului in zona pietonala. La o plimbare placuta pe malul canalului de 7 minute este o intrare secundara la strand. Bucatarie este bine utilata. Am fost intampinati cu sampanie si ni s-a pus la dispozitie cafea, ceai, zahar si sare. Multumim!

 39. I loved the fact that we had access to free bikes and the property was in the heart of the town

 40. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 41. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 42. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 43. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 44. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 45. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 46. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 47. Acces la toate bazinele, spa si sauna. A fost ok ca la piscina hotelului aveai la dispozitie apa si ceai gratuit. Parcarea gratuita in fata hotelului. Halate oferite de hotel, iar prosoapele le schimbau de fiecare data cand solicitai.

 48. Piscinele foarte curate,apa foarte calda, camera curata si confortabilă.

 49. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 50. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 51. Zona Spa foarte curată și îngrijită, locul de joaca pentru copii este foarte mare cu multe jucării și alte activități pentru ei

 52. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 53. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 54. Camera curata, prosoape schimbate zilnic, micul dejun si cina diversificate. Foarte bine !

 55. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 56. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 57. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 58. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 59. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 60. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 61. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 62. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 63. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 64. Este o locatie foarte bună, are intrare directa la Aquapalat. Personalul este super amabil si gata sa te ajute la secunda. Masa a fost foarte variata, bogata si gustoasa.

 65. Mic dejun bun Am fost cazati imediat ce am ajuns iar solicitarea noastra cu privire la cazarea la un etaj superior a fost indeplinita Personal foarte amabil Nu am platit suplimentar parcarea desi am mai ramas in ultima zi la Baile Cetatii

 66. Spa-ul hotelului este mare. Camerele sunt spatioase.

 67. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 68. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 69. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 70. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 71. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 72. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 73. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 74. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 75. atat conditii de cazare cat si cele de alimentatie publica iar partea de SPA extraordinara

 76. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 77. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 78. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 79. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 80. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 81. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 82. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 83. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 84. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 85. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 86. Totul a fost peste așteptări : curățenie, confort, amplasament, facilitați. Recomand acest hotel…ai fost aici…ai fost la Gyula.

 87. Personal amabil. O locatie care ofera facilitati in privinta accesului la baile termale si parcul acvatic. Amplasare buna fata de centru orasului si castel.

 88. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 89. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 90. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 91. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 92. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 93. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 94. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 95. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 96. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 97. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 98. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 99. Camera spațioasă, curată și decorată foarte frumos. Baia mare, cu cadă și încălzire prin pardoseală. Așternutul mirosea foarte plăcut. Micul dejun delicios, sala de mese seamănă cu pivniță/cramă. Aproape de centru, max 10 min pe jos până la ștranduri. 206 lei/noapte (cu taxa de oraș inclusă). Citiți hârtiile de pe masa din cameră fiindca vă dă instrucțiuni despre check-in și altele.

 100. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 101. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 102. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 103. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 104. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 105. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 106. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 107. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 108. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 109. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 110. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 111. Hotelul, restaurantul, camera, atmosfera, facilitatile

 112. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 113. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 114. Foarte curat. Mâncarea excelenta. Mic dejun delicios.

 115. Locatia linistita, nu e chiar ce apare in poze, legat de exterior si amplasarea, camerele sunt ok conforme cu pozele, curate destul de spatioase

 116. Spațiu mare, curat, cald, foarte aproape de băi și centru.

 117. Jó helyen, sok kétágyas szoba, teraszok, kényelmes ágyak, két vizesblokk, rugalmas szállásadó.

 118. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 119. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 120. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 121. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 122. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 123. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 124. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 125. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 126. Amplasarea bună a hotelului. Parcarea interioara. Zona de SPA ok pentru un hotel de aceasta marime.

 127. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 128. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 129. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 130. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 131. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 132. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 133. Deloc….lapte calitate îndoielnică…ca si sucurile ….cafea deloc….mult si prost cam totul.

 134. Aproape de strand. Personal amabil,curățenie,liniste. A contat foarte mult ca ni s-a oferit Si micul dejun care a fost cu de toate,Pt toate gusturile.

 135. The room was spacious, it was nice that if you needed something, they were very helpful. Also, they did not require immediate payment, we paid at the end of the trip. The view from the room was okay, we could actually see our car and a close river; the location is nice, close to the center of the town and to the swimming pools.

 136. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 137. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 138. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 139. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 140. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 141. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 142. Mincarea foarte buna si diversificata Patul confortabil Aproape de centru

 143. Camera foarte spatioasa, personal foarte amabil, amplasat la 2 pasi de centru, parcare la pret rezonabil, mancare destul de consistenta

 144. pat foarte confortabil….personal foarte placut, amabil, orientat spre clientii hotelului…mancare foarte buna, gustoasa si foarte suficienta…

 145. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 146. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 147. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 148. Este un hotel recomandat numai celor care doresc sa se retraga intr-o mini gradina, sa aiba multa liniste si celor care cunosc limba maghiara.

 149. Locație, liniște, gradina superbă, piscine curate, locuri de parcare

 150. Apartment was OK: simple and old fashioned but clean and warm.

 151. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 152. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 153. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 154. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 155. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 156. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 157. Amabilitatea de la receptje , Personal de la Spa , meniul.

 158. Centrul welness superb..facilitati pentru copii excelente

 159. Mancarea,nota 20 pentru bucatar. Zona wellness super pentru copii. Per total un sejur super! Vom reveni cu siguranta.

 160. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 161. Camerele curate, pat foarte bun si totul este curat.

 162. Micul dejun si cina foarte bune; amplasarea hotelului excelenta fata de warfurdo Gyula . Evident ca cel mai mult conteaza accesul facil la baile termale. Efectul curativ al apei termale in general si a celei de la Gyula in special este apreciat de toti cei care revin cu placere si speranta, an de an, la Gyula. Orasul este pitoresc, curat si plin de farmec.

 163. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 164. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 165. Amplasarea este excelenta, serviciile si mancarea de la restaurant intrece asteptarile.

 166. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 167. A fost situată central, mic dejun foarte bun și variat.

 168. Este situat aproape de obiectivele turistice. Se mananca foarte bine la micul dejun. Are parcare gratuita

 169. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 170. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 171. Amplasat excelenta. Chiar langa cetate si la 10 minute de mers pe jos de baile termale. Camera spatioasa si curata. Baia este superba.

 172. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 173. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 174. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 175. Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 176. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 177. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 178. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 179. Curătenie exemplară,lenjerie impecabilă ,saltea extrem de confortabilă,temperatura optimă in cameră.La mica distanta fata de punctele de atracție(castelul Almasy si cetate).

 180. Hotelul a fost decorat frumos pentru sarbatori. Mancarea buna.

 181. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 182. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 183. Locația, restaurantul, camerele, personalul au fost așa cum ne-am așteptat. Raport calitate preț foarte bun.

 184. Mi-a placut tot: oamenii deosebit de amabili, camera, curatenia, accesul direct la baile din Gyula, spa-ul privat al hotelului, mancarea….

 185. Totul a fost excelent: cazarea, masa, personalul extraordinar de amabil, aqua-parcul. Cu oricine te întâlneai, te saluta, la noi nu am întâlnit asemenea respect. La masa , imediat ce goleai farfuria, ospătarul avea grijă să o ia, să nu te incomodeze(fiind bufet suedez), să ai loc și pentru altceva dacă vrei să îți mai aduci la masă să servești. Camera spațioasă, curată, dotări întradevăr de 4 stele. Spa-ul hotelului are jacuzzi și 3 saune, deschise între 7 și 20. Prosopul pentru ștrand se schimbă în fiecare zi, halatul îl primești când ajungi și îl predai la sfârșit. Am apreciat foarte mult că există sală de fitness. La Băile Cetății și Aqua Palota intrarea este gratuită la cei cazați în aripa de 4 stele. Mi-a plăcut foarte mult bazinul de înot, dar și celelalte bazine, în fiecare este altă temperatură. + topoganele😂. Majoritatea angajaților știu și română cât să te înțeleagă, sunt și care vorbesc cursiv. O să revin cu siguranță !

 186. Micul dejun a fost bun . Locatia hotelului este foarte buna

 187. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 188. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 189. Un hotel de nota 10 spa-ul superb, mancarea foarte buna, amplasarea si camerele hotelului, totul este foarte frumos

 190. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 191. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 192. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 193. Totul a fost perfect. Curat, elegant si bine utilat . Situată în centru , lângă cetate . Va rămâne locația preferată de acum înainte. Noi am fost încântați . Recomand cu drag.

 194. A fost liniște și foarte aproape de cetate și de bai. Apartamentul a fost spațios și cu aer condiționat care era foarte eficient.

 195. Locatia este situata central, aproape de cetate, parc, strand.

 196. Totul perfect, raport calitate-pret foarte bun. Pozitionat chiar in centru la 10 minute pe jos de aquaparc.

 197. Totul a fost conform asteptarilor! Gazda, sau cea care se ocupa de primire a fost foarte amabila si vorbea limba engleza. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie, este frumos, aranjat cu bun gust si foarte practic, nu e inghesuit. Noi am fost in ianuarie si a fost cald tot timpul. Situat in centrul istoric al orasului este aproape si de baile cetatii (Gyulai Varfurdo)! Pentru parcare, gazda va da un permis de parcare pe care trebuie sa il puneti in masina, la loc vizibil si nu trebuie sa mai platiti parcarea, dar trebuie sa puneti masina in parcarea publica din apropiere (circa 50 de metri). Asta ar fi un mic dezavantaj cand mergi iarna si ai bagaje multe. Si ar mai fi o hiba mica, as spune ca nu mi-a placut ca nu functiona cada cu hidromasaj. E foarte adevarat ca nu era necesara si nu era o conditie, dar daca tot dotezi apartamentul cu ceva, ar fi frumos sa fie si functionabil. Recomand cu mare drag aceasta proprietate si ii dau nota maxima!

 198. Conditii excelente in raport cu prețul camerei. Amplasat în centru. De apreciat, atenția la detalii a gazdei. De exemplu, intr-unul din dulapuri am gasit si cateva jucării si foi cu creioane colorate. Felicitări! Vom reveni cu siguranta!

 199. Raport pret calitate corect, apartament aproape de obiectivele turistice de interes,gazda foarte amabila

 200. Modul în care am fost primit, cum mi-a fost prezentat locația

 201. Este o locatie linistita potrivita familiilor insotite de copii.

 202. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 203. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 204. Mic dejun bogat,mancarea foarte buna,curatenie,facilitatile foarte aproape,personal amabil

 205. Aurelian-ionut mai 10, 2019 at 6:00 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 206. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 207. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 208. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 209. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 210. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 211. Camera a ost super ok. Gazda foarte draguta si amabila. Pozitionarea pensiuni foarte aproape de centru si de piscina.

 212. Amplasare excelenta. Proprietar amabil. Facilități foarte bune în apartament.

 213. Judit , foarte amabilă si punctuală. Totul a fost OK.

 214. Totul a fost perfect. Curat, elegant si bine utilat . Situată în centru , lângă cetate . Va rămâne locația preferată de acum înainte. Noi am fost încântați . Recomand cu drag.

 215. A fost liniște și foarte aproape de cetate și de bai. Apartamentul a fost spațios și cu aer condiționat care era foarte eficient.

 216. Locatia este situata central, aproape de cetate, parc, strand.

 217. Apartamentul excelent, m-am simtit ca acasa. Localizare in centru aproape de restaurant, aproape de strand. Mancarea de la restaurante foarte buna(pe gustul meu), servirea de asemenea, m-am inteles cu toata lumea desi nu vorbesc ungureste. Oras linistit.

 218. Apartament pentru 2 persoane exceptional amplasat in centrul orasului in zona pietonala. La o plimbare placuta pe malul canalului de 7 minute este o intrare secundara la strand. Bucatarie este bine utilata. Am fost intampinati cu sampanie si ni s-a pus la dispozitie cafea, ceai, zahar si sare. Multumim!

 219. I loved the fact that we had access to free bikes and the property was in the heart of the town

 220. locatia perfecta in apropiere de orce punct turistic

 221. Mi-a placut foarte mult faptul ca locatia este aproape de castel si bai, am avut parcare privata, deci o grija in minus legat de siguranta masinii, iar gazdele au fost foarte primitoare, oferindu-ne multe sfaturi si recomandari despre locurile pe care le putem vizita. Vom reveni cu mare placere! 🙂

 222. Coriolantatomir mai 10, 2019 at 6:00 pm

  Locatia foarte buna 5 min de bai,pe jos, o alimentara la coltul strazii(aprox100 metri).Un restaurant aceptabil la 200 de metri.Parcare gratuita.Gazde amabile,stiu engleza si un pic romana.

 223. Atmosfera destinsa, liniste, o gazda primitoare si atenta. Camerele sunt aranjate cu gust, curate si intretinute atent.

 224. Pozitia si modul in care am fost tratati de catre gazda.

 225. Totul a fost perfect! O gazda minunata și o locație superba !! Cafeaua de dimineața super buna !! Și inimioarele ca suvenir, o idee frumoasa !!❤️❤️❤️

 226. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 227. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 228. Curatenia impecabila, pozitie centrala, aproape de obiective.

 229. Atmosfera destinsa, liniste, o gazda primitoare si atenta. Camerele sunt aranjate cu gust, curate si intretinute atent.

 230. Pozitia si modul in care am fost tratati de catre gazda.

 231. Totul a fost perfect! O gazda minunata și o locație superba !! Cafeaua de dimineața super buna !! Și inimioarele ca suvenir, o idee frumoasa !!❤️❤️❤️

 232. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 233. Totul la superlativ. Ne vom intoarce cu siguranta .

 234. Mancarea a fost gustoasă, piscina a fost ok, curățenie.

 235. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 236. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 237. Mic dejun bogat,mancarea foarte buna,curatenie,facilitatile foarte aproape,personal amabil

 238. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 239. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 240. TOTUL ESTE OK.SUNTEM CLIENTII ACESTUI HOTEL DE PESTE 5 ANI DAR NU AM INTAMPINAT NICIODATA PROBLEME.PERSONALUL ESTE AMABIL , CAMERE CURATE, MANCARE BUNA.RECOMAND CU INCREDERE

 241. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 242. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 243. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 244. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 245. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 246. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 247. A fost curat. Proprietatea avea o curte bine intretinuta, un foisor unde am luat masa dimineata. Priveliste frumoasa in curte, flori, copaci. Gazda ne-a stat la dispozitie cu orice am avut nevoie. Recomand cu incredere.

 248. Kedves szállásadó, központhoz közeli elhelyezkedés, tágas szobák.

 249. Minden rendben volt.Mindennel mg voltunk elégedve.

 250. absolut totul camera restaurantul receptia felul in care am fost tratati la receptie

 251. Mancarea, amabilitatea personalului, faptul ca vorbesc romana!

 252. Personalul foarte amabil, servirea foarte buna, mancarea gustoasa si pentru toate gusturile. Cu siguranta mai mergem

 253. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 254. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 255. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 256. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 257. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 258. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 259. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 260. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 261. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 262. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 263. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 264. Ioana-daniela mai 18, 2019 at 4:15 am

  – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 265. Aurelian-ionut mai 18, 2019 at 4:15 am

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 266. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 267. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 268. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 269. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 270. Hotel excellent ,raport calitate pret. Mic dejun si cina f.buna si variata.Liniste si curatenie f.aproape de intrare bai termale.

 271. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 272. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 273. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 274. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 275. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 276. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 277. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 278. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 279. Accesul la baza de tratament , conditiile de la restaurant

 280. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 281. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 282. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 283. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 284. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 285. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 286. Aurelian-ionut mai 24, 2019 at 6:26 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 287. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 288. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 289. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 290. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 291. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 292. La prezentare m-I s-a luat 65 euro an plus,fata de ce am comandat pe booking.com.

 293. The host was very nice. He replaced our room for specious apartment, because of the noise made by neighboring tourists.

 294. A szállás a központban,mindenhez közel volt. A szobában volt vízforraló és mikró ,ami nem megszokott szolgáltatás.

 295. Cea mai frumoasa locatie, dintre cazarile anterioare rezervate la Gyula. Totul este amenajat cu mult bun gust. Curat, elegant, dotari de top, la doua minute de intarea la strand, pavilionul din curte face toti banii, in special seara cand stai la un gratar cu prietenii. Gazda, Regina, este extraordinara. Mi-am dorit mult sa „prind” aceasta locatie si sunt incantata de ceea am gasit aici.

 296. Sampania a fost excelenta iar cafeaua foarte buna. Completarea cu saltele ne-a usurat somnul dar este prea multa lumina.linistea ,cantecul pasarelelor ne-a relaxat ,iar apropierea de bai este un avantaj.

 297. Gazda super ok, curatenie, confort, amplasare, dotari, utilitati, patio, liniste…

 298. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 299. Personalul de la recepție a fost foarte amabil și deschis nevoilor mele. La restaurant mâncarea excelenta, curățenie și personal amabil .

 300. Mancare pentru toate gusturile. Locatie excelenta. Facilitatile usor de accesat. Minunat.

 301. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 302. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 303. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 304. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 305. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 306. A fost o mini vacanta superba. Locația, personalul, mancarea, facilitatile sunt de excepție. Vom reveni cu siguranta !

 307. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 308. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 309. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 310. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 311. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 312. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 313. Camera frumos amenajata, curatenie, mic dejun foarte ok

 314. locatie excelenta.aproape de strand sj cetate parcare in fata locatiei la distanta mica de centru pe jos

 315. Ioana-daniela mai 31, 2019 at 12:57 pm

  – decoratiunile si mobilierul – parcare – acces la bucatarie si terasa

 316. Aurelian-ionut mai 31, 2019 at 12:57 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 317. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 318. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 319. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 320. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 321. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 322. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 323. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 324. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 325. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 326. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 327. Mancarea foarte variata si buna; camerele si tot hotelul in general foarte curat; de apreciat si miniclubul pentru copii deschi 11 ore pe zi. personalul foarte amabil si dispus mereu sa ajute. de asemenea ne-a placut amplasarea hotelului cu parcul si magazine in apropiere;

 328. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 329. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 330. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 331. Spiritul de solicitudine al personalului, curatenia si calitatea produselor gastronomice. Amabilitatea celor de la receptia hotelului, care au vorbit cu noi in limba romana si ne-au dat cele mai bune sfaturi pentru un minisejur pe cinste!

 332. Micul dejun si cina, exceptionale. Personalul foarte atent si cu toate ca nu am cunoscut limba ne-am descurcat. La fel si in oras am fost la 2-3 terase si totul a fost OK. Strandul de asemenea ordine si curatenie!

 333. Meniurile sunt diverse totul este ok curățenia la fel.

 334. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 335. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 336. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 337. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 338. Aproape de bai si centrul orasului. Linga castel. Curatenie. Mancare buna. Personalul foarte amabil. Totul a fost excelent.

 339. A fost în regulă.Patul a fost confortabil și moale .

 340. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 341. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 342. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 343. Deloc….lapte calitate îndoielnică…ca si sucurile ….cafea deloc….mult si prost cam totul.

 344. Aproape de strand. Personal amabil,curățenie,liniste. A contat foarte mult ca ni s-a oferit Si micul dejun care a fost cu de toate,Pt toate gusturile.

 345. The room was spacious, it was nice that if you needed something, they were very helpful. Also, they did not require immediate payment, we paid at the end of the trip. The view from the room was okay, we could actually see our car and a close river; the location is nice, close to the center of the town and to the swimming pools.

 346. MD si Cina sunt,, mirifice”!!! Locatia,camera,bazinele,curatenia!

 347. Totul a fost excelent. Multumim personalului pentru vacanta minunata.

 348. hotelul inconjurat de verdeata, parc, baile termale cu acces din hotel, camerele cu balcon vedere spre castel.

 349. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 350. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 351. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 352. Aurelian-ionut iunie 14, 2019 at 1:02 pm

  Locatia excelenta a hotelului. 10 minute de mers pe jos pana la baile cetatii si 3-4 minute pana in centrul orasului. Parcare ok in fata hotelului. E imposibil sa nu gasesti loc de parcare. De la hotel iti dau un bilet pe care il pui in parbriz si platesti 500Huf pe zi aproximativ 7,5 lei pe cand la automat costa 200Huf ora. Spa-ul l-am folosit o singura data si este destul de ok. Mie personal mi-au placut saunele. Micul dejun bun, clasic acelasi in fiecare zi. Daca nu esti foarte pretentios este ok.

 353. Curatenie ,mancarea foarte buna,personal amabil.Sauna si spaul foarte curate.Relaxare totala

 354. Personalul a fost foarte amiabil, curățenie desăvârșită si foarte bine amplasat hotelul

 355. Mancarea foarte gustoasa, personal foarte amabil, curetenie peste asteptari. Felicitari personalului si managerilor !!!!!!!!!!!!!!!! pentru felul in care au inteles ce inseamna sa oferi servicii la standarde de calitate. Recomand acest hotel tuturor celor care isi doresc un sejur minunat. Multumim si cu siguranta voi mai apela la serviciile acestui hotel.

 356. Micul dejun slabut..Locatia buna si aproape de bazine

 357. Mancarea deosebita! Personalul de maxima seriozitate si probitate,spre exemplu ,am cerut o sticla de vin,pe care au prezentat o si servit o ca la carte,ca in orice mare restaurant! Felicitari

 358. Mincarea foarte buna , variată, serviciul foarte bun.

 359. Mincarea foarte buna si diversificata Patul confortabil Aproape de centru

 360. Camera foarte spatioasa, personal foarte amabil, amplasat la 2 pasi de centru, parcare la pret rezonabil, mancare destul de consistenta

 361. Micul dejun bogat, locația foarte bună, băiatul de la recepție foarte amabil!

 362. Meniu este bun,personal foarte amabil ,felicitări receptionerului care vorbeste si limba română am primit toate informațiile legate de stațiune. Multumim mult !

 363. Am mai fost la aceasta proprietate in 2015 si in 2016 si pot confirma ca lucrurile stau foarte bine. Merita sa iti alegi acest hotel atat pentru amplasarea lui, aproape de bai, dar si pentru modul cum isi desfasoara activitatea personalul. Mancarea variata, gustoasa si bine preparata.

 364. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 365. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 366. Amplasat in centrul orasului, camera spatioasa, personal amabil.

 367. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 368. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 369. Camera foarte spațioasă și curată. Amplasarea hotelului buna, personal amabil.

 370. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 371. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 372. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 373. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 374. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 375. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 376. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 377. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 378. Locația foarte bună referitor la băile termale si strand ,acces direct din hotel pe bază de brățară primită la recepție cu intrare liberă egal cu numărul de nopți petrecute în hotel,în strand si băile termale curățenie si ordine,sezlonguri la preț acceptabil,terase cu baruri și restaurante ok. ,personal amabil,oraș cu centru frumos, curat,liniștit,la hotel mâncare ok.

 379. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 380. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 381. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 382. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 383. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 384. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 385. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 386. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 387. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 388. Nu am avut masa la pensiune dar in apropiere sunt un bistro cu mancare buna, o brutarie si o cofetarie cu produse de calitate, proaspete. Peste drum de pensiune este un centru de inchiriere biciclete. Baile termale sunt la 10 minute de mers pe jos.

 389. Excelent poziționat. Aproape de toate atracțiile din zonă, nu a fost nevoie sa folosim mașina pe toată perioada sejurului. Foarte curat și confortabil. Recomand și sigur vom reveni.

 390. Very nice place .My parents enjoyed a nice and relaxed vacation. Very good location.Very modern rooms with everything that u need and very clean.

 391. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 392. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 393. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 394. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 395. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 396. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 397. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 398. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 399. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 400. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 401. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 402. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 403. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 404. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 405. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 406. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 407. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 408. Personalul de la receptie Locația e perfectă dar personalul de la curățenie e de 2 stele.

 409. Este amplasată aproape 100 m de băile termale si de centru

 410. Un apartament cu tot confortul intr-o pozitie ideala cu gazde deosebit de amabile si de inalta tinuta civica.Ma voi intoarce aici oricand cu drag si-l voi recomanda cu placere prietenilor.

 411. Un apartament spatios ,cu o bucatarie bine dotata .O zona linistita si foarte aproape de baile termale.. O gazda primitoare si atenta.

 412. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 413. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 414. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 415. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 416. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 417. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 418. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 419. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 420. Foarte frumos hotelul…in cenrtu orasului(cea ce este minunată si ziua si seara)la 20 min plimbat(relax cu mici oprir) la băi termale, castel si cetate. Mancare buna,oamenii fain! Recomad vizitați cofetăria #szazevescukrazdagyula cu multe bunătăți😉😀

 421. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 422. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 423. Am fost plăcut surprinsă că persoanele de la recepție vorbesc și limba română, bravo! Curat, civilizat, relaxant! Vom reveni curând!

 424. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 425. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 426. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 427. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 428. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 429. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 430. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 431. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 432. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 433. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 434. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 435. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 436. Personalul ne-a fost de mare ajutor, condițiile excelente, mâncare foarte bună la restaurant.

 437. Am avut o camera superioara cu balcon superba. Aerul conditionat functioneaza perfect. Micul dejun foarte variat. As reveni oricand aici. Hotelul are parcare proprie.

 438. Curățenia , multă discreție din partea personalului hotelier , mâncarea și in general gradul de civilizație (care la noi cam lasă de dorit).

 439. Locatie excelenta, welness de nota 10 si servicii ireprosabile.

 440. micul dejun bogat ,gustos si sanatos…diversificat

 441. Curețenia, personalul și serviciile. E un hotel foarte bun, cu mâncare variata, un loc foarte ok pentru familii cu copii iar curățenia e la superlativ.

 442. Amplasare excelenta, chiar langa bazine si accesul la acestea este inclus. Mic dejun si cina tip bufet suedez, foarte gustoase si diversificate. Personalul foarte atent si amabil. Curatenie zilnic in camera. Preturi foarte bune!

 443. Hotelul amplasat f bine in ceea ce priveste linistea si accesul la bai. Are inclus in pret accesul la bai, ceea ce e un lucru f comod pt cei cazati la acest hotel. Personal amabil, multi vorbesc limba romana (majoritatea turistilor erau romani in perioada aceasta). Camerele sunt ok, asternuturile curate, paturile bune. Aparatul pt aer conditionat functioneaza corect, poate fi reglat si mai ales este amplasat a.i. sa nu deranjeze. Micul dejun diversificat.

 444. Personalul foarte amabil,curățenia,mâncarea excelenta.

 445. Personalul foarte amabil si promt. Mic dejun si cina foarte bune si variate. Curatenie exemplara. Servicii foarte bune.

 446. Aproape totul dar mai ales atentia personalului, mancarea diversificata.

 447. Mancare gustoasa si diversificata, curat in camera si restaurant, personal amabil si primitor , Parcare direct la proprietate cu card de acces fara costuri suplimentare.

 448. Curatenie in camera, in baie,curte frumoasa, personalul foarte amabil. Micul dejun a fost diversificat si bun,

 449. Amplasare centrala, mic dejun ok, personal amabil.

 450. Amplasare fata de centrul și standuri perfectă! Micul dejun bun și diversificat.

 451. Locatia extraordinara. Micul dejun bun si diversificat

 452. micul dejun foarte variat – cafeaua pe terasa e foarte buna

 453. In rest, mi-a plăcut totul. Este un hotel elegant, bine poziționat, liniștit, având tot confortul, are mic dejun bogat. L-aș recomanda.

 454. In general totul a fost conform ofertei. Curat, utilat corespunzator, un plus pentru existenta unui WC de serviciu.

 455. Pozitie aproape de strand ,curatenie, loc de parcare, gazda primitoare, foarte amabila. Recomand cu caldura!

 456. Locatie foarte aproape de strand, apartamentul foarte curat si primitor. Gazda un om de 10.

 457. Totul. A fost superb….Mai mult decat sigur o sa revin.

 458. Totul este extraordinar, la cel mai înalt nivel, camere spațioase, noi, exact ca in foto, restaurantul recomandat de gazda de vis , recomand cu tot dragul, mergeți nu veți regreta.Noi vom reveni de câte ori vom avea ocazia.

 459. Confort, liniște și curățenie. Am avut un sejur perfect.Am să revin!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled