Cazare ieftina Govora

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Băile Govora, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Băile Govora, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dumitru si Lia Stolnici din Sinteu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dumitru si Lia Stolnici din Sinteu, jud. BihorCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Octavia si Simi Gligor din Cociu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Băile Govora, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Octavia si Simi Gligor din Cociu, jud. BacauCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Zenobia si Valeriu Papahagi din Plesca, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Zenobia si Valeriu Papahagi din Plesca, jud. SalajCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Dalia si Gina RâulOancea din Diosti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Băile Govora, Vâlcea, România!

  (Dalia si Gina RâulOancea din Diosti, jud. DoljCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Pamfil si Anamaria Grozescu din Silistea-Gumesti, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Băile Govora, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Pamfil si Anamaria Grozescu din Silistea-Gumesti, jud. TeleormanCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Andreea si Iulia Mureșan din Liban, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile Govora, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Băile Govora, Vâlcea, România.

  (Andreea si Iulia Mureșan din Liban, jud. HarghitaCazare in Băile Govora, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 1. Aerul curat,caldura din camera si faptul ca au primit vouchere de vacanta.

 2. De la eleganta mobilierului, generozitatea spatiilor aferente apartamentului inchiriat, amplasarea vilei intr-un decor intim, privilegiat, pana la promptitudinea si amabilitatea dlui administrator si a personalului, totul a fost cu stil. Stil la un pret rezonabil, asta ar trebui sa fie sloganul acestei vile. Dincolo de ce poate oferi vila si personalul, D-zeu ofera foarte mult in ceea ce priveste natura, peisajul, proximitatea unui parc superb, imens ca intindere. Eu l-am vizitat iarna: a fost de vis, exact ca in imaginile de coperta.

 3. Camerele mari, spațioase, exact ca in fotografii. Căldură și liniște. Mâncarea bună.

 4. Hotelul are o arhitectura frumoasa art nouveau, este renovat cu destula atentie, camera nu foarte mare cu baie spatioasa, restaurantul frumos cu deschidere catre parc.

 5. Serviciile oferite la baza de tratament, atentia si profesionalismul d-nei doctor!

 6. Cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant!!!

 7. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 8. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 9. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 10. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 11. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 12. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 13. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 14. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 15. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 16. Mâncare bună la restaurantul hotelului, personal amabil. Camera curata și confortabilă.

 17. Hotelul are o arhitectura frumoasa art nouveau, este renovat cu destula atentie, camera nu foarte mare cu baie spatioasa, restaurantul frumos cu deschidere catre parc.

 18. Serviciile oferite la baza de tratament, atentia si profesionalismul d-nei doctor!

 19. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 20. Aerul curat,caldura din camera si faptul ca au primit vouchere de vacanta.

 21. De la eleganta mobilierului, generozitatea spatiilor aferente apartamentului inchiriat, amplasarea vilei intr-un decor intim, privilegiat, pana la promptitudinea si amabilitatea dlui administrator si a personalului, totul a fost cu stil. Stil la un pret rezonabil, asta ar trebui sa fie sloganul acestei vile. Dincolo de ce poate oferi vila si personalul, D-zeu ofera foarte mult in ceea ce priveste natura, peisajul, proximitatea unui parc superb, imens ca intindere. Eu l-am vizitat iarna: a fost de vis, exact ca in imaginile de coperta.

 22. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 23. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 24. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 25. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 26. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 27. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 28. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 29. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 30. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 31. Mâncare bună la restaurantul hotelului, personal amabil. Camera curata și confortabilă.

 32. Hotelul are o arhitectura frumoasa art nouveau, este renovat cu destula atentie, camera nu foarte mare cu baie spatioasa, restaurantul frumos cu deschidere catre parc.

 33. Serviciile oferite la baza de tratament, atentia si profesionalismul d-nei doctor!

 34. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 35. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 36. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 37. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 38. Aerul curat,caldura din camera si faptul ca au primit vouchere de vacanta.

 39. De la eleganta mobilierului, generozitatea spatiilor aferente apartamentului inchiriat, amplasarea vilei intr-un decor intim, privilegiat, pana la promptitudinea si amabilitatea dlui administrator si a personalului, totul a fost cu stil. Stil la un pret rezonabil, asta ar trebui sa fie sloganul acestei vile. Dincolo de ce poate oferi vila si personalul, D-zeu ofera foarte mult in ceea ce priveste natura, peisajul, proximitatea unui parc superb, imens ca intindere. Eu l-am vizitat iarna: a fost de vis, exact ca in imaginile de coperta.

 40. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 41. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 42. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 43. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 44. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 45. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 46. Camere ok. Personal ok. Mâncare bună. Porții cam mici.

 47. Mâncare bună la restaurantul hotelului, personal amabil. Camera curata și confortabilă.

 48. Hotelul are o arhitectura frumoasa art nouveau, este renovat cu destula atentie, camera nu foarte mare cu baie spatioasa, restaurantul frumos cu deschidere catre parc.

 49. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 50. Aerul curat,caldura din camera si faptul ca au primit vouchere de vacanta.

 51. De la eleganta mobilierului, generozitatea spatiilor aferente apartamentului inchiriat, amplasarea vilei intr-un decor intim, privilegiat, pana la promptitudinea si amabilitatea dlui administrator si a personalului, totul a fost cu stil. Stil la un pret rezonabil, asta ar trebui sa fie sloganul acestei vile. Dincolo de ce poate oferi vila si personalul, D-zeu ofera foarte mult in ceea ce priveste natura, peisajul, proximitatea unui parc superb, imens ca intindere. Eu l-am vizitat iarna: a fost de vis, exact ca in imaginile de coperta.

 52. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 53. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 54. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 55. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 56. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 57. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 58. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 59. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 60. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 61. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 62. Amplasarea locatiei, curatenia siamabilitatea proprietarilor.

 63. Am fost primiti cu amabilitate , iar pe toata perioada cat am fost cazati ne-am simtit foarte bine. Curatenie, liniste si oamenii foarte amabili . Locatia este excelenta si intr-o zona linistita .

 64. Camera a fost confortabilă, curat în hotel. Personalul amabil, mâncare a bună.

 65. Mi a placut camera, curata, dar m a deranjat zgomotul aerului conditionat si uscaciunea aerului dat de acesta, mi s au uscat narile a trebuit sa stau cu geamul deschis ceva timp.

 66. Camere ok. Personal ok. Mâncare bună. Porții cam mici.

 67. Atmosfera intima, personal primitor si amabil. Este locul ideal pentru odihna. Vom reveni

 68. Liniștea și amplasarea. Dacă și nevoie de o oaza de liniște locul este perfect.

 69. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 70. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 71. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 72. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 73. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 74. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 75. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 76. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 77. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 78. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 79. Am apreciat linistea, atmosfera interioară, serviciile oferite.

 80. in mare este o locație buna. camera este mare si încălzită bine. personal amabil.

 81. Camera a fost confortabilă, curat în hotel. Personalul amabil, mâncare a bună.

 82. Atmosfera intima, personal primitor si amabil. Este locul ideal pentru odihna. Vom reveni

 83. Liniștea și amplasarea. Dacă și nevoie de o oaza de liniște locul este perfect.

 84. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 85. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 86. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 87. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 88. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 89. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 90. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 91. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 92. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 93. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 94. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 95. Amplasarea locatiei, curatenia siamabilitatea proprietarilor.

 96. Am fost primiti cu amabilitate , iar pe toata perioada cat am fost cazati ne-am simtit foarte bine. Curatenie, liniste si oamenii foarte amabili . Locatia este excelenta si intr-o zona linistita .

 97. Am apreciat linistea, atmosfera interioară, serviciile oferite.

 98. in mare este o locație buna. camera este mare si încălzită bine. personal amabil.

 99. Camera a fost confortabilă, curat în hotel. Personalul amabil, mâncare a bună.

 100. Atmosfera intima, personal primitor si amabil. Este locul ideal pentru odihna. Vom reveni

 101. Liniștea și amplasarea. Dacă și nevoie de o oaza de liniște locul este perfect.

 102. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 103. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 104. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 105. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 106. Gazda foarte amabilă,apartamentul foarte frumos si curat.

 107. Locatie buna, liniste, spatiu suficient pentru familie cu copii.

 108. Enjoyed our stay in Baile Govorna. Would stay again. Great hostess, Dana and she even brought homemade Easter Dinner to us on Easter Sunday!

 109. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 110. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 111. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 112. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 113. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 114. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 115. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 116. Camera a fost mare, cu bucatarie si baie proprie, apa calda tot timpul.

 117. Vila este situată foarte aproape de primărie, zonă cu multă liniște, exact ce ai nevoie pentru un somn odihnitor. Camera mare, un pat generos, bucătăria dotată cu frigider, plită de gătit și veselă, tot ceea ce ai nevoie în cazul în care dorești să pregătești o masă. Proprietarul nu s-a zgârcit, totul este de foarte bună calitate. Recomand cu drag! Sigur voi reveni.

 118. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 119. Amplasarea locatiei, curatenia siamabilitatea proprietarilor.

 120. Am fost primiti cu amabilitate , iar pe toata perioada cat am fost cazati ne-am simtit foarte bine. Curatenie, liniste si oamenii foarte amabili . Locatia este excelenta si intr-o zona linistita .

 121. Am apreciat linistea, atmosfera interioară, serviciile oferite.

 122. in mare este o locație buna. camera este mare si încălzită bine. personal amabil.

 123. Camera a fost confortabilă, curat în hotel. Personalul amabil, mâncare a bună.

 124. Restaurant ok, curatenie si in interior, cat si in exterior , personal foarte amabil

 125. Atmosfera intima, personal primitor si amabil. Este locul ideal pentru odihna. Vom reveni

 126. Liniștea și amplasarea. Dacă și nevoie de o oaza de liniște locul este perfect.

 127. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 128. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 129. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 130. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 131. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 132. Stilul rustic, linistea, caldura locului si a proprietarilor.

 133. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 134. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 135. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 136. Amplasarea, personalul amabil, curățenie, piscina.

 137. Am apreciat linistea, atmosfera interioară, serviciile oferite.

 138. in mare este o locație buna. camera este mare si încălzită bine. personal amabil.

 139. Atmosfera intima, personal primitor si amabil. Este locul ideal pentru odihna. Vom reveni

 140. Liniștea și amplasarea. Dacă și nevoie de o oaza de liniște locul este perfect.

 141. Este amplasata intr-o zona foarte frumoasa,mancarea este foarte buna ,personalul foarte amabil.Recomand cu incredere.

 142. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 143. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 144. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 145. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 146. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 147. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 148. A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 149. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 150. O locație de vis! Acomodatia foarte curata, comfortabilă, frumoasă și liniștită. O grădina mare si frumos aranjată. Gazdele nemaipomenite. Vom reveni sigur.

 151. Amplasarea, personalul amabil, curățenie, piscina.

 152. Am apreciat linistea, atmosfera interioară, serviciile oferite.

 153. in mare este o locație buna. camera este mare si încălzită bine. personal amabil.

 154. Pozitionarea vilei este foarte buna, in mijlocul naturii.

 155. Totul a fost frumos!! De la Receptie pana la confortul din camera. Eu și soția ne-am simțit excelent.Voi recomanda prietenilor aceasta locație.

 156. Mi-au placut la nebunie locatia, design-ul, faptul ca e liniste. Mobila vintage, loc foarte instagramabil. Apartamentul in care am stat a fost foarte spatios, la intrare ne astepta un scaun de masaj.

 157. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 158. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 159. Ospitalitatea gazdelor a fost excelenta, mancarea foarte buna, atmosfera de vis, ne-am simtit ca si acasa. Recomand tuturor.

 160. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 161. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 162. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 163. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 164. Liliana-emilia mai 3, 2019 at 10:14 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 165. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 166. Amplasarea hotelului este excelenta. Faptul ca masa poate fi servita pe terasa a fost extrem de reconfortant pentru noi.

 167. Tot: amenajare culori, mobilier, amplasamantul, parcul.

 168. Amplasarea, personalul amabil, curățenie, piscina.

 169. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 170. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 171. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 172. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 173. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 174. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 175. Perfect pentru toți cei ce doresc câteva zile de liniște și pace. Vom reveni cu siguranță! 😊

 176. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 177. Camera a fost mare, cu bucatarie si baie proprie, apa calda tot timpul.

 178. Mic dejun fix , chiar daca sunt mai multe variante , jumatatre din ele sunt la fel

 179. Pozitionarea vilei este foarte buna, in mijlocul naturii.

 180. Totul a fost frumos!! De la Receptie pana la confortul din camera. Eu și soția ne-am simțit excelent.Voi recomanda prietenilor aceasta locație.

 181. Bogdan-alexandru mai 11, 2019 at 9:52 am

  Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 182. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 183. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 184. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 185. Liliana-emilia mai 11, 2019 at 9:52 am

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 186. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 187. Amplasarea hotelului este excelenta. Faptul ca masa poate fi servita pe terasa a fost extrem de reconfortant pentru noi.

 188. Tot: amenajare culori, mobilier, amplasamantul, parcul.

 189. Amplasarea, personalul amabil, curățenie, piscina.

 190. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 191. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 192. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 193. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 194. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 195. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 196. Perfect pentru toți cei ce doresc câteva zile de liniște și pace. Vom reveni cu siguranță! 😊

 197. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 198. Camera a fost mare, cu bucatarie si baie proprie, apa calda tot timpul.

 199. Mic dejun fix , chiar daca sunt mai multe variante , jumatatre din ele sunt la fel

 200. Pozitionarea vilei este foarte buna, in mijlocul naturii.

 201. Totul a fost frumos!! De la Receptie pana la confortul din camera. Eu și soția ne-am simțit excelent.Voi recomanda prietenilor aceasta locație.

 202. Bogdan-alexandru mai 15, 2019 at 5:17 am

  Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 203. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 204. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 205. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 206. Liliana-emilia mai 15, 2019 at 5:17 am

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 207. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 208. Locatie excelenta. Restaurantul arata bine. Cladirea a fost renovata si i s-a pastrat arhitectura. Cafeaua excelenta bauta intr-un cadru natural deosebit.

 209. Amplasarea hotelului este excelenta. Faptul ca masa poate fi servita pe terasa a fost extrem de reconfortant pentru noi.

 210. Tot: amenajare culori, mobilier, amplasamantul, parcul.

 211. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 212. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 213. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 214. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 215. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 216. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 217. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 218. Liliana-emilia mai 18, 2019 at 11:01 am

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 219. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 220. Bogdan-alexandru mai 18, 2019 at 11:01 am

  Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 221. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 222. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 223. Mic dejun fix , chiar daca sunt mai multe variante , jumatatre din ele sunt la fel

 224. Pozitionarea vilei este foarte buna, in mijlocul naturii.

 225. Totul a fost frumos!! De la Receptie pana la confortul din camera. Eu și soția ne-am simțit excelent.Voi recomanda prietenilor aceasta locație.

 226. Perfect pentru toți cei ce doresc câteva zile de liniște și pace. Vom reveni cu siguranță! 😊

 227. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 228. Camera a fost mare, cu bucatarie si baie proprie, apa calda tot timpul.

 229. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 230. Locatie excelenta. Restaurantul arata bine. Cladirea a fost renovata si i s-a pastrat arhitectura. Cafeaua excelenta bauta intr-un cadru natural deosebit.

 231. Amplasarea hotelului este excelenta. Faptul ca masa poate fi servita pe terasa a fost extrem de reconfortant pentru noi.

 232. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 233. Mic dejun fix , chiar daca sunt mai multe variante , jumatatre din ele sunt la fel

 234. Pozitionarea vilei este foarte buna, in mijlocul naturii.

 235. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 236. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 237. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 238. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 239. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 240. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 241. Foarte curat, confortabil, liniste. Bucatarioara face toti banii, desi nu am folosit-o. Buna conceptie arhitecturala, camera nu are vecini de etaj, asa ca fiecare este cu zgomotul lui. Usi sigure, izolatoare fonic catre scara au asigurat linistea. Pe scurt, excelenta proprietatea!

 242. Perfect pentru toți cei ce doresc câteva zile de liniște și pace. Vom reveni cu siguranță! 😊

 243. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 244. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 245. Liliana-emilia mai 24, 2019 at 6:09 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 246. Locația, gradina foarte frumoasa și aranjata, ospitalitatea gazdelor și curatenia

 247. arhitectura hotelului, conceptia parcului, climatul

 248. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 249. Locatie excelenta. Restaurantul arata bine. Cladirea a fost renovata si i s-a pastrat arhitectura. Cafeaua excelenta bauta intr-un cadru natural deosebit.

 250. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 251. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 252. Mic dejun fix , chiar daca sunt mai multe variante , jumatatre din ele sunt la fel

 253. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 254. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 255. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 256. Foarte curat, confortabil, liniste. Bucatarioara face toti banii, desi nu am folosit-o. Buna conceptie arhitecturala, camera nu are vecini de etaj, asa ca fiecare este cu zgomotul lui. Usi sigure, izolatoare fonic catre scara au asigurat linistea. Pe scurt, excelenta proprietatea!

 257. Perfect pentru toți cei ce doresc câteva zile de liniște și pace. Vom reveni cu siguranță! 😊

 258. O garsoniera mobilata și utilată cum nu găsesc la mulți acasă. Felicitări! Recomandăm cu căldură.

 259. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 260. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 261. Liliana-emilia mai 31, 2019 at 2:43 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 262. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 263. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 264. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 265. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 266. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 267. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 268. arhitectura hotelului, conceptia parcului, climatul

 269. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 270. Locatie excelenta. Restaurantul arata bine. Cladirea a fost renovata si i s-a pastrat arhitectura. Cafeaua excelenta bauta intr-un cadru natural deosebit.

 271. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 272. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 273. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 274. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 275. Ospitalitatea personalului, amabilitatea personalului, curățenia impecabilă, facilitățile, bucătăria complet utilată și privată.

 276. Foarte curat, confortabil, liniste. Bucatarioara face toti banii, desi nu am folosit-o. Buna conceptie arhitecturala, camera nu are vecini de etaj, asa ca fiecare este cu zgomotul lui. Usi sigure, izolatoare fonic catre scara au asigurat linistea. Pe scurt, excelenta proprietatea!

 277. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 278. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 279. Liliana-emilia iunie 7, 2019 at 2:42 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 280. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 281. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 282. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 283. arhitectura hotelului, conceptia parcului, climatul

 284. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 285. Locatie excelenta. Restaurantul arata bine. Cladirea a fost renovata si i s-a pastrat arhitectura. Cafeaua excelenta bauta intr-un cadru natural deosebit.

 286. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 287. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 288. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 289. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 290. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 291. Ospitalitatea personalului, amabilitatea personalului, curățenia impecabilă, facilitățile, bucătăria complet utilată și privată.

 292. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 293. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 294. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 295. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 296. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 297. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 298. Bogdan-alexandru iunie 14, 2019 at 2:42 pm

  Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 299. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 300. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 301. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 302. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 303. Liliana-emilia iunie 14, 2019 at 2:42 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 304. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 305. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 306. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 307. Personal profi, mancare foarte buna, servicii de calitate. Un mare plus pentru oamenii de la receptie care sunt receptivi la orice problema si se implica sa o rezolve !

 308. arhitectura hotelului, conceptia parcului, climatul

 309. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 310. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 311. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 312. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 313. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 314. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 315. Liliana-emilia iunie 21, 2019 at 2:42 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 316. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 317. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 318. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 319. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 320. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 321. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 322. Personal profi, mancare foarte buna, servicii de calitate. Un mare plus pentru oamenii de la receptie care sunt receptivi la orice problema si se implica sa o rezolve !

 323. arhitectura hotelului, conceptia parcului, climatul

 324. Amplasarea hotelului, locuri de parcare suficiente, mâncarea de la restaurant.

 325. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 326. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 327. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 328. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 329. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 330. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 331. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 332. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 333. Liliana-emilia iunie 28, 2019 at 3:13 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 334. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 335. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 336. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 337. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 338. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 339. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 340. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 341. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 342. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 343. Terasa restaurantului , care dacă ar mai avea încă un pavilion cu masă și bănci ar fi perfectă .

 344. Clădirea camera curata prosoape zilnic schimbate prânzul gustos dar porții fff mici amabilitatea de la recepție.

 345. Personal profi, mancare foarte buna, servicii de calitate. Un mare plus pentru oamenii de la receptie care sunt receptivi la orice problema si se implica sa o rezolve !

 346. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 347. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 348. Nimic. Totul fals. Aparent ,,,, da cum sa nu . Da cum se… Poate ….Da se rezolva si uita….

 349. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 350. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 351. Liliana-emilia iulie 5, 2019 at 2:52 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 352. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 353. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 354. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 355. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 356. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 357. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 358. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 359. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 360. Ne-a plăcut tare mult! Locație liniștită, aer curat. Foarte aproape de centru și parc. Este o încântare să auzi ciripitul păsărilor la fiecare pas. Din păcate, stațiunea este cufundată într-o liniște sinistră, multe case părăsite sau de vânzare însă cu o arhitectură deosebită.

 361. Totul ok. De la recepționist până la camerista, cu toții oferă servicii ireprosabile

 362. Terasa restaurantului , care dacă ar mai avea încă un pavilion cu masă și bănci ar fi perfectă .

 363. Clădirea camera curata prosoape zilnic schimbate prânzul gustos dar porții fff mici amabilitatea de la recepție.

 364. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 365. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 366. Oameni extraordinari , am stat la vorba de nu ne mai saturam cu Dom Felix, un vin absolut de nota 10, personalul receptiv si de facilitati nu mai zic, o nebunie de aer in salina dansului, precum si momente placute la piscina si sauna si sa nu uit, mancarea foarte buna. Merita revenit.

 367. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 368. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 369. Liliana-emilia iulie 12, 2019 at 2:59 pm

  A fost un colț de rai, cu liniște și relaxare totală. Mă voi reîntoarce cu mare plăcere!

 370. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 371. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 372. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 373. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 374. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 375. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 376. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 377. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 378. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 379. Totul a fost ok conform descrierii. Personal de nota 11. Servire prompta.Mancare buna si de calitate, meniuri la cerere, servite la ora la care doresti. Liniste, tratamente medicale la calitate inalta. Doamna asistenta, o femeie deosebita cu bogate cunostinte medicale, in ciuda varstei, isi face meseria cu mare placere si devotament. Administratorul, d-nul Florin, un om extraordinar. Nu am cuvinte sa ma pot exprima. Profesionalism la cote inalte. ….Omul sfinteste locul ! Nota 10 cu felicitari ! Față de locatiile de stat, se vede diferenta ! Recomand cu incredere !

 380. Locatie de exceptie, camere mari, baie mare, flexibilitate din partea administratorului.

 381. Amplasarea vilei și veverița din pădure!!!!si ….ideea de ‘vila unde cândva a locuit Ceausescu

 382. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 383. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 384. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 385. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 386. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 387. Gazde super primitoare, curătenie, confort, peisaj mirific.

 388. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 389. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 390. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 391. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 392. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 393. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 394. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 395. Totul a fost exceptional.Felicitari gazdelor si mult succes in continuare.

 396. Amplasarea in pădure a vilei, liniștea, apartamentul și personalul

 397. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 398. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 399. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 400. mic dejun decent , luat pe terasa scaldata in muzica buna, in surdina. Personalul restaurantului foarte amabil iar masa de pranz foarte buna. Restaurarea hotelui este o surpriza placuta, ne-am bucurat sa vedem o bijuterie arhitectonica revenita la viata si nu distrusa.

 401. Mancarea si personalul restaurantului sunt de nota 10. De asemenea, tot personalul din baza de tratament a fost grozav! Camerele sunt mari si curate iar locul de joaca din fata hotelului a fost foarte util. Cu siguranta ne vom intoarce in curand.

 402. Poate ar trebui sa inlaturati monotonia aceleasi muzici pe care an ascultat-o zilnic. In rest a fost OK.Imprejurimile ,exceptând cladirile distruse sunt admirabile.Si cam atat!

 403. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 404. Totul a fost exceptional.Felicitari gazdelor si mult succes in continuare.

 405. Amplasarea in pădure a vilei, liniștea, apartamentul și personalul

 406. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 407. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 408. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 409. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 410. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 411. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 412. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 413. Locatia este superba si adecvată familiilor cu copii numai ca regulile impuse pe o hartie strica tot farmecul.

 414. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 415. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 416. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 417. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 418. Arhitectura hotelului si amplasarea sunt deosebite. Linistea atunci cand nu functiona compresorul. Cred ca acesti oameni nu au auzit ca exista anvelope fonice pentru astfel de utilaje.

 419. Hotelul este o bijuterie de arhitectura, baza de tratamente este bine structurata, iar eferta spa este foarte buna.

 420. mic dejun decent , luat pe terasa scaldata in muzica buna, in surdina. Personalul restaurantului foarte amabil iar masa de pranz foarte buna. Restaurarea hotelui este o surpriza placuta, ne-am bucurat sa vedem o bijuterie arhitectonica revenita la viata si nu distrusa.

 421. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 422. Totul a fost exceptional.Felicitari gazdelor si mult succes in continuare.

 423. Amplasarea in pădure a vilei, liniștea, apartamentul și personalul

 424. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 425. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 426. micul dejun a fost diversificat, foarte bun ,domnul Felix și doamna Dana foarte amabili,apartamentul curat decorat cu bun gust totul a fost la superlativ,vom reveni.

 427. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 428. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 429. Tot. Amplasare, curatenie, primire, ospitalitate.Cu prima ocazie in Baile Govora tot aici voi solicita cazare impreuna cu familia. Va doresc succes in continuare si felicitari

 430. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 431. Locatia este superba si adecvată familiilor cu copii numai ca regulile impuse pe o hartie strica tot farmecul.

 432. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 433. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 434. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 435. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 436. Camera foarte frumoasă, personalul discret , baza de tratament, personalul medical deosebit.

 437. Amabilitatea personalului, curățenia, baza de tratament, centrul spa, arhitectura hotelului, muzica cafe concert de la restaurant, terasa. Camerele sunt foarte mari, spațioase.

 438. Amplasamentul proprietatii. Camera in care am fost cazata avea vedere spre parc. O oaza de liniste. Muzica de cafe-concert, relaxanta. Afabilitatea si amabilitatea personalului hotelului, empatia personalului bazei de tratament, a centrului spa, fac proprietatea sa te simti ca acasa.

 439. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 440. Totul a fost exceptional.Felicitari gazdelor si mult succes in continuare.

 441. Amplasarea in pădure a vilei, liniștea, apartamentul și personalul

 442. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 443. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 444. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 445. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 446. Locatia este superba si adecvată familiilor cu copii numai ca regulile impuse pe o hartie strica tot farmecul.

 447. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 448. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 449. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 450. Acces/Locatie: Foarte bune, intr-o zona linistita, la 5-10 min de mers de centru. Supermarket la 100m. Camera (garsoniera, de fapt): Camera este mare, baia si bucataria sunt suficient de spatioase (nu-ti dau senzatia de “sufocare”), mobilate/amenajate cu bun gust dar si functional. In plus, exista si un balcon maricel, ideal pentru un mic-dejun sau o cafea “la soare”. Curatenie: 8 din 10. Altele: Camerele au AC iar pe etaj sunt puse la dispozitie unelte/produse de curatenie (inclusiv aspirator) si fier de calcat. Una peste alta as spune o alegere potrivita pentru un sejur linistit, relaxant de cateva zile.

 451. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 452. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 453. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 454. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 455. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 456. Frumusețea locului, vila este într-o zonă mai retrasă liniștită și îți dă bucuria de evadare din cotidianul orașelor.😉😉😉

 457. Camera foarte frumoasă, personalul discret , baza de tratament, personalul medical deosebit.

 458. Amabilitatea personalului, curățenia, baza de tratament, centrul spa, arhitectura hotelului, muzica cafe concert de la restaurant, terasa. Camerele sunt foarte mari, spațioase.

 459. Amplasamentul proprietatii. Camera in care am fost cazata avea vedere spre parc. O oaza de liniste. Muzica de cafe-concert, relaxanta. Afabilitatea si amabilitatea personalului hotelului, empatia personalului bazei de tratament, a centrului spa, fac proprietatea sa te simti ca acasa.

 460. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 461. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 462. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 463. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 464. Locatia este superba si adecvată familiilor cu copii numai ca regulile impuse pe o hartie strica tot farmecul.

 465. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 466. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 467. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 468. Locația este foarte frumoasă, exact ca în fotografii. Doamna Dana a fost foarte amabila și a facut tot posibilul sa fim mulțumiți, cu toate ca fusese o incurcatura legata de numarul de persoane cazate. Personalul nu e calificat, dar sunt foarte dornici sa fie de folos.

 469. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 470. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 471. Perfect totul. Conditii excelente, foarte curat, liniste. Vila noua, mobilier nou. Toate facilitatile in apropiere, restaurante, magazine alimentare. Un sejur recomandat!

 472. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 473. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 474. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 475. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 476. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 477. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 478. Camera foarte frumoasă, personalul discret , baza de tratament, personalul medical deosebit.

 479. Amabilitatea personalului, curățenia, baza de tratament, centrul spa, arhitectura hotelului, muzica cafe concert de la restaurant, terasa. Camerele sunt foarte mari, spațioase.

 480. Amplasamentul proprietatii. Camera in care am fost cazata avea vedere spre parc. O oaza de liniste. Muzica de cafe-concert, relaxanta. Afabilitatea si amabilitatea personalului hotelului, empatia personalului bazei de tratament, a centrului spa, fac proprietatea sa te simti ca acasa.

 481. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 482. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 483. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 484. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 485. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 486. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 487. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 488. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 489. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 490. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 491. Locatia este superba si adecvată familiilor cu copii numai ca regulile impuse pe o hartie strica tot farmecul.

 492. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 493. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 494. Mi-a placut camera si pozitia ei, dar eu sunt o persoana care nu mananca carne si am plecat cu bucataria mea . Dar spre surprinderea noastra la asa o vila mare , au o bucatarie foarte mica, unde nici nu aveam cum sa-mi pregatesc masa . Ne-am simtit ca deranjam familia cand doream sa-mi pregatesc masa. Am avut rezervat 7 nopti platite de cand am ajuns la vila, dar am renuntat la 2 nopti platite si am plecat. Personal am un gust amar , niciodata nu am sa mai merg la vila sau pensiune. Cu banii cheltuiti la Vila Lili puteam sa mergem la Hotel .

 495. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 496. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 497. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 498. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 499. Camera foarte frumoasă, personalul discret , baza de tratament, personalul medical deosebit.

 500. Amabilitatea personalului, curățenia, baza de tratament, centrul spa, arhitectura hotelului, muzica cafe concert de la restaurant, terasa. Camerele sunt foarte mari, spațioase.

 501. Amplasamentul proprietatii. Camera in care am fost cazata avea vedere spre parc. O oaza de liniste. Muzica de cafe-concert, relaxanta. Afabilitatea si amabilitatea personalului hotelului, empatia personalului bazei de tratament, a centrului spa, fac proprietatea sa te simti ca acasa.

 502. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 503. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 504. Locatia este superba! O nota de istorie intr-un cadru de poveste! O sa revenim cu siguranta!

 505. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 506. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 507. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 508. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 509. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 510. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 511. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 512. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 513. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 514. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 515. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 516. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 517. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 518. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 519. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 520. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 521. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 522. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 523. Locație excelentă pentru relaxare. Cel mai frumos, impunător si impresionant hotel pe care l-am vazut…Hotelul ofera servicii de calitate, camere mari, curatenie in camera si in tot hotelul, pat si perne confortabile, micul dejun foarte bogat si variat.

 524. Locația este superba. Liniște și aer curat. In mare parte e ok, mâncare ok.curățenie în camera

 525. Camera foarte frumoasă, personalul discret , baza de tratament, personalul medical deosebit.

 526. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 527. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 528. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 529. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 530. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 531. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 532. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 533. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 534. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 535. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 536. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 537. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 538. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 539. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 540. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 541. Începând cu personalul de la receptie pana la cei de la restaurant toti au fost foarte atenti si amabili cu mine.Gradul de confort si priveliștea unde este amplasat hotelul sunt excelenta.Recomand cu încredere acest hotel.va multumesc ptr tot.Cristina.Bucuresti

 542. A fost foarte plăcut in camera si la masa,servirea excelenta

 543. Am stat doar 2 zile, dar totul a fost minunat. Camerele mari si curate, micul dejun foarte bun. Este un hotel de 4 stele care îșimerita bani. Recomand

 544. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 545. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 546. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 547. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 548. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 549. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 550. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 551. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 552. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 553. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 554. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 555. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 556. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 557. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 558. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 559. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 560. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 561. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 562. Camera aranjata plăcut. Curățenie, căldură tot comfortul.

 563. Micul dejun foarte bun, variat si gustos. Masajul excelent

 564. Începând cu personalul de la receptie pana la cei de la restaurant toti au fost foarte atenti si amabili cu mine.Gradul de confort si priveliștea unde este amplasat hotelul sunt excelenta.Recomand cu încredere acest hotel.va multumesc ptr tot.Cristina.Bucuresti

 565. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 566. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 567. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 568. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 569. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 570. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 571. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 572. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 573. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 574. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 575. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 576. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 577. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 578. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 579. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 580. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 581. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 582. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 583. Condițiile au fost foarte bune și personalul amabil.

 584. Camera aranjata plăcut. Curățenie, căldură tot comfortul.

 585. Micul dejun foarte bun, variat si gustos. Masajul excelent

 586. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 587. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 588. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 589. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 590. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 591. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 592. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 593. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 594. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 595. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 596. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 597. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 598. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 599. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 600. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 601. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 602. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 603. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 604. Aerul. Peisajul. Atmosfera din hotel. Personalul amabil.

 605. Condițiile au fost foarte bune și personalul amabil.

 606. Camera aranjata plăcut. Curățenie, căldură tot comfortul.

 607. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 608. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 609. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 610. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 611. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 612. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 613. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 614. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 615. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 616. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 617. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 618. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 619. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 620. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 621. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 622. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 623. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 624. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 625. Ma bucur ca s a renovat. Sper ca și celelalte clădiri istorice care sunt în ruina deocamdată, sa se reabiliteze

 626. Aerul. Peisajul. Atmosfera din hotel. Personalul amabil.

 627. Condițiile au fost foarte bune și personalul amabil.

 628. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 629. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 630. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 631. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 632. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 633. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 634. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 635. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 636. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 637. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 638. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 639. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 640. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 641. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 642. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 643. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 644. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 645. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 646. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 647. Tratamentul adecvat diagnosticului. Aer f.curat, oras linistit, hotel bun.

 648. Ma bucur ca s a renovat. Sper ca și celelalte clădiri istorice care sunt în ruina deocamdată, sa se reabiliteze

 649. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 650. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 651. Mancarea f buna.Personalul f dragut.Camera f frumoasa,curata si patul confortabil.Masajul …nota 10.Liniste,f multa liniste(ce imi doream)

 652. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 653. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 654. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 655. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 656. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 657. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 658. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 659. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 660. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 661. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 662. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 663. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 664. camera spatioasa si ff curata micul dejun foarte bun, isi merita pretul

 665. Amplasamentul, personalul amabil și atent la amănunte, curățenia. Per ansamblu, nota 10*. Bravo!

 666. Iese din tiparul clasic de hotel din Romania. Are un farmec aparte.

 667. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 668. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 669. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 670. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 671. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 672. Tratamentul adecvat diagnosticului. Aer f.curat, oras linistit, hotel bun.

 673. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 674. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 675. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 676. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 677. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 678. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 679. Vila este amplasata extraordinar in padure. Personal amabil, curatenie si caldura in camera pe toata perioada.

 680. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 681. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 682. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 683. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 684. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 685. Vila este amplasata extraordinar in padure. Personal amabil, curatenie si caldura in camera pe toata perioada.

 686. Proprietatea menține atmosfera vremurilor trecute. Personalul este foarte primitor, iar masa este pregătită de aceștia in funcție de dorința clienților.

 687. Totul a fost foarte frumos , amplasarea , curatenie , amabilitatea personalului , mancarea , totul

 688. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 689. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 690. Tratamentul adecvat diagnosticului. Aer f.curat, oras linistit, hotel bun.

 691. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 692. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 693. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 694. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 695. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 696. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 697. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 698. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 699. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 700. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 701. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 702. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 703. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 704. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 705. Tratamentul adecvat diagnosticului. Aer f.curat, oras linistit, hotel bun.

 706. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 707. The hosts were amazing. The villa deserves the 4 stars. I would go back just to see the hosts again 🙂

 708. A disponibilidade e a simpatia dos anfitriãos foi notável. O meio envolvente, deslumbrante. Obrigado

 709. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 710. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 711. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 712. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 713. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 714. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 715. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 716. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 717. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 718. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 719. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 720. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 721. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 722. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 723. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 724. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 725. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 726. Tratamentul adecvat diagnosticului. Aer f.curat, oras linistit, hotel bun.

 727. Superlativ este cuvantul care defineste aceasta vacanta.Curatenie exemplara,bucatarie excelenta iar personalul de nota maxima.(amabil,respectuos,implicati in ceea ce fac). Voi reveni cu placere si la anul pentru tratament,locatie si a reantalni niste oameni de exceptie. Recomand cu placere aceasta locatie tuturor care vor liniste,odihna,servicii de inalta calitate si un lux aristocratic.PS.Administrator de nota 10.

 728. Mâncarea a fost gustoasa și sățioasă; pe placul nostru.

 729. Personalul.locatia si in mod special curățenia si foarte multă liniște.

 730. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 731. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 732. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 733. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 734. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 735. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 736. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 737. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 738. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 739. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 740. The hosts were amazing. The villa deserves the 4 stars. I would go back just to see the hosts again 🙂

 741. A disponibilidade e a simpatia dos anfitriãos foi notável. O meio envolvente, deslumbrante. Obrigado

 742. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 743. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 744. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 745. Amplasare hotel, parcare, restaurant, piscine, spa.

 746. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 747. Hotelul este frumos, grandios chiar, asezat intr-o zona verde, personalul foarte amabil. Sejurul a fost unul reusit!

 748. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 749. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 750. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 751. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 752. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 753. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 754. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 755. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 756. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 757. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 758. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 759. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 760. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 761. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 762. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 763. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 764. The hosts were amazing. The villa deserves the 4 stars. I would go back just to see the hosts again 🙂

 765. A disponibilidade e a simpatia dos anfitriãos foi notável. O meio envolvente, deslumbrante. Obrigado

 766. Arhitectura deosebita și bine întreținută, personal plăcut și dinamic, spa-ul conform așteptărilor.

 767. Amplasare hotel, parcare, restaurant, piscine, spa.

 768. Arhitectura deosebita a hotelului si amabilitatea personalului

 769. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 770. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 771. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 772. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 773. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 774. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 775. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 776. Personal foarte amabil , locatie excelenta Camere spatioase,foarte curate

 777. Mi-a placut amplasarea vilei pe o strada linistita ,aproape de de market , disponibilitatea si amabilitatea gazdei , siguranta celor care sunt cazati in vila. Mi -a placut curatenia , mobilierul modern si mi-au placut facilitatile oferite de gazde.

 778. Superlativ este cuvantul care defineste aceasta vacanta.Curatenie exemplara,bucatarie excelenta iar personalul de nota maxima.(amabil,respectuos,implicati in ceea ce fac). Voi reveni cu placere si la anul pentru tratament,locatie si a reantalni niste oameni de exceptie. Recomand cu placere aceasta locatie tuturor care vor liniste,odihna,servicii de inalta calitate si un lux aristocratic.PS.Administrator de nota 10.

 779. Mâncarea a fost gustoasa și sățioasă; pe placul nostru.

 780. Personalul.locatia si in mod special curățenia si foarte multă liniște.

 781. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 782. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 783. Oameni foarte ospitalieri, personal amabil, mancare gustoasa, recomand! Merita vizitat!

 784. Micul dejun a fost bun spre foarte bun, locatia excelenta

 785. Arhitectura deosebita și bine întreținută, personal plăcut și dinamic, spa-ul conform așteptărilor.

 786. Amplasare hotel, parcare, restaurant, piscine, spa.

 787. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 788. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 789. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 790. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 791. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 792. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 793. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 794. Locatie super linistita, curata, proprietarii sunt deosebiti. Atenti la detalii, toata vila este o frumoasa aducere aminte a zilelor in care a fost construita. Din pacate nu am avut timp sa ne putem bucura si de serviciile de tratament oferite.

 795. Confort, eleganță, bun gust și amabilitatea amfitrionilor. Totul la superlativ!

 796. Superlativ este cuvantul care defineste aceasta vacanta.Curatenie exemplara,bucatarie excelenta iar personalul de nota maxima.(amabil,respectuos,implicati in ceea ce fac). Voi reveni cu placere si la anul pentru tratament,locatie si a reantalni niste oameni de exceptie. Recomand cu placere aceasta locatie tuturor care vor liniste,odihna,servicii de inalta calitate si un lux aristocratic.PS.Administrator de nota 10.

 797. Mâncarea a fost gustoasa și sățioasă; pe placul nostru.

 798. Personalul.locatia si in mod special curățenia si foarte multă liniște.

 799. Cazarea la Vila Ana este OK, gen garsonieră cu bucătărie utilata!

 800. Camera era dotata cu absolut tot ce ai avea nevoie pentru a te simti relaxat, ca acasa, totul foarte curat, cald in camera, iar gazda foarte sociabila. Vom reveni! Va multumim!

 801. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 802. Personal foarte prietenos. Mancarea foarte buna. Spa-ul e minunat.

 803. Mic dejun si locatie excelente. Curatenie. Perfect pentru relaxare.

 804. Cladirea frumos renovata, curatenie, SPA inclus in pret, diverse tipuri de sauna (cu si fara plata), personal foarte amabil si deschis sa rezolve problemele intalnite.

 805. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 806. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 807. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 808. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 809. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 810. Liniștea, amabilitatea și disponibilitatea gazdelor. Un loc de poveste, foarte curat și cu toate lucrurile necesare. O grădină frumoasă și îngrijită. De neuitat!

 811. Cazarea la Vila Ana este OK, gen garsonieră cu bucătărie utilata!

 812. Camera era dotata cu absolut tot ce ai avea nevoie pentru a te simti relaxat, ca acasa, totul foarte curat, cald in camera, iar gazda foarte sociabila. Vom reveni! Va multumim!

 813. Bucataria, ce transforma camera intr-o mini garsoniera in care e mai mare placerea sa-ti faci o cafea dimineata si eventual in mic dejun de care sa te bucuri in liniste cu ochii pe geam. Ne-a placut camera, linistea, gazda amabila si disponibila, recomand!

 814. Superlativ este cuvantul care defineste aceasta vacanta.Curatenie exemplara,bucatarie excelenta iar personalul de nota maxima.(amabil,respectuos,implicati in ceea ce fac). Voi reveni cu placere si la anul pentru tratament,locatie si a reantalni niste oameni de exceptie. Recomand cu placere aceasta locatie tuturor care vor liniste,odihna,servicii de inalta calitate si un lux aristocratic.PS.Administrator de nota 10.

 815. Mâncarea a fost gustoasa și sățioasă; pe placul nostru.

 816. Personalul.locatia si in mod special curățenia si foarte multă liniște.

 817. Pai in primul rand tin sa multumesc gazdelor. Ne-au primit cu caldura si prietenie. Curatenie desavarsita ! Si spun acest lucru facand o comparatie cu alte pensiuni unde am fost cazati si curatenia se facea cu superficialitate. Micul dejun ne-a fost servit cu produse proaspete , suc proaspat de portocale, dulceata de coacaze negre preparata de gazda si servirea ireprosabila cu un mic martisor pe masa oferit de domnul – doua fire de garoafa – iar cladirea impresionanta prin stilul vechi arhitectural pastrat cu grija. Chiar daca doamna Lili “placuta noastra gazda” este medic alergolog, ne-a tratat cu foarte mult respect, fara atitudinea aroganta , pe care o au anumiti medici. Intr-un cuvant un sejur ff.scurt , dar minunat. Sper ca eu, sotul si prietenii nostri sa fi lasat aceeasi impresie. Va multumim foarte mult. Revenim cu mare drag si recomandam si apropiatilor nostri aceasta locatie unde se poate face si tratament.

 818. Micul dejun foarte bun cu tot ce ai nevoie si calitatea alimentelor foarte ridicata.Gazdele Lili si Lucian niste oameni de suflet.Vom reveni sigur la ei.

 819. Mic dejun variat, servit intr-un ambient placut, de gazde foarte primitoare. Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita, in apropierea parcului, zona propice plimbarii in aer liber. Camerele si spatiile comune deosebit de ingrijite si curate.

 820. Micul dejun a fost foarte bun si variat.Hotelul este amplasat intr-o zona foarte frumoasa(langa parc)si linistita.

 821. Pastreaza parfumul interbelic. Clasic, curat, bun gust.

 822. Personalul amabil, mâncarea excelentă, cazarea super.

 823. Curățenia din cameră, poziția locației, intimitatea oferită de cazare și de terasă, amabilitatea personalului.

 824. Micul dejun foarte bun, Locatia situata la marginea padurii, Foarte multa liniste, Personalul a fost cald si primitor,

 825. Un loc pe care îl voi mai vizita Totul la superlativ Bravo

 826. Micul dejun a fost foarte bun. Locaţia este retrasă, ferită de zgomotul maşinilor. Dimineaţa te trezeşti în cântatul cocoşilor şi lătatul câinilor – rustic, frumos, aer curat – în natură.

 827. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 828. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 829. Ospitalitatea și discreția gazdelor, bunul gust desăvârșit în amenajarea spațiului interior și exterior al vilei, liniștea de pe tot parcursul cazării, calitatea tuturor produselor (de la săpunul și gelul de duș pus la dispoziție, aranjamentele florale și obiectele de decor, până la micul dejun și accesul de pe smar tv-ul din cameră la serviciul Netflix).

 830. Pensiunea este amenajată într-o casa boiereasca complet renovata. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca într-o vizita în familie. Totul este aranjat și curat; au acordat o atenție deosebita la detalii. Lucrurile sunt de calitate și în foarte bună stare. True king size bed! Zona este liniștită și plina de flori, copaci și verdeață. Micul dejun variat și cafeaua delicioasa. Este printre cele mai frumoase pensiuni în care am stat. Recomand!

 831. Micul dejun gustos, creativ, adaptat nevoilor clientului, servit intr o ambianta de neuitat, in curtea vilei. Un moment propice pentru cunoasterea vecinilor. Gazdele foarte amabile, primitoare, atente la orice sugestie, pe tot parcursul zilei. Tratamentul efectuat cu profesionalism, la ora stabilita, intr o atmosfera relaxata, intr un pavilion din curtea vilei. Totul se desfasoara placut, natural gratie gazdelor care sunt calde si preocupate ca toata lumea sa fie multumita.

 832. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 833. – very clean and tidy – very nice location and decorations inside – friendly stuff – had all facilities we needed

 834. A disponibilidade e a simpatia dos anfitriãos foi notável. O meio envolvente, deslumbrante. Obrigado

 835. Gazde primitoare si amabile . Ideal pentru un concediu linistit. Multe locuri de vizitat in apropriere.

 836. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 837. Gazde amabile, locatia de vis, as find stat mai mult dar eram doar in trecere.

 838. Locația a fost extraordinara, gazda foarte implicata în a asigura tot confortul de care ai nevoie. Camera foarte mare, aer curat, destul de multa liniște, curățenie în camera la 2 zile una peste alta o locație de nota 10.

 839. Cazarea la Vila Ana este OK, gen garsonieră cu bucătărie utilata!

 840. Camera era dotata cu absolut tot ce ai avea nevoie pentru a te simti relaxat, ca acasa, totul foarte curat, cald in camera, iar gazda foarte sociabila. Vom reveni! Va multumim!

 841. Totul. De fiecare data când revin cu băiatul meu pentru tratament, Hotel Palace devine casa noastră.

 842. Amplasarea excelenta a hotelului in parcul balnear, pastrarea stilului arhitectural dupa renovare, restaurant cu meniu variat, mic dejun foarte bun. Organizare buna si masuri anti-Covid eficiente.

 843. Locatia superb renovata, personalul ridica nivelul serviciilor, amplasamantul de exceptie, zona mirifica! Masuri anti-Covid serioase si respectate!

 844. Locatia este excelenta, retrasa iar, camera 5, unde am stat, avea vedere catre padure. Am vazut veveritele care se “plimbau” prin copaci😊. Personalul este f amabil si atent, mai ales ca sunt doar 4 angajati care fac de toate pt toti. Mancarea a fost buna.

 845. Locația excelenta, camerele spațioase, patul imens și confortabil, curățenia, liniștea.

 846. Tot. Curățenia, personalul prietenos… Mâncarea a fost gustoasă. Locația este bine îngrijită. Vom reveni cu mare plăcere !!!!

 847. Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !

 848. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 849. – very clean and tidy – very nice location and decorations inside – friendly stuff – had all facilities we needed

 850. Pozitia vilei,amenajarile interioare,dotarile,gazda deosebit de prompta si amabila,parcare gratuita in fata vilei,wi-fi rapid.

 851. Locația a fost extraordinara, gazda foarte implicata în a asigura tot confortul de care ai nevoie. Camera foarte mare, aer curat, destul de multa liniște, curățenie în camera la 2 zile una peste alta o locație de nota 10.

 852. Cazarea la Vila Ana este OK, gen garsonieră cu bucătărie utilata!

 853. Micul dejun a fost foarte bun. Locaţia este retrasă, ferită de zgomotul maşinilor. Dimineaţa te trezeşti în cântatul cocoşilor şi lătatul câinilor – rustic, frumos, aer curat – în natură.

 854. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 855. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 856. Ospitalitatea și discreția gazdelor, bunul gust desăvârșit în amenajarea spațiului interior și exterior al vilei, liniștea de pe tot parcursul cazării, calitatea tuturor produselor (de la săpunul și gelul de duș pus la dispoziție, aranjamentele florale și obiectele de decor, până la micul dejun și accesul de pe smar tv-ul din cameră la serviciul Netflix).

 857. Pensiunea este amenajată într-o casa boiereasca complet renovata. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca într-o vizita în familie. Totul este aranjat și curat; au acordat o atenție deosebita la detalii. Lucrurile sunt de calitate și în foarte bună stare. True king size bed! Zona este liniștită și plina de flori, copaci și verdeață. Micul dejun variat și cafeaua delicioasa. Este printre cele mai frumoase pensiuni în care am stat. Recomand!

 858. Micul dejun gustos, creativ, adaptat nevoilor clientului, servit intr o ambianta de neuitat, in curtea vilei. Un moment propice pentru cunoasterea vecinilor. Gazdele foarte amabile, primitoare, atente la orice sugestie, pe tot parcursul zilei. Tratamentul efectuat cu profesionalism, la ora stabilita, intr o atmosfera relaxata, intr un pavilion din curtea vilei. Totul se desfasoara placut, natural gratie gazdelor care sunt calde si preocupate ca toata lumea sa fie multumita.

 859. Totul a fost foarte bine cu exceptia micului dejun.

 860. Locatia este excelenta, retrasa iar, camera 5, unde am stat, avea vedere catre padure. Am vazut veveritele care se “plimbau” prin copaci😊. Personalul este f amabil si atent, mai ales ca sunt doar 4 angajati care fac de toate pt toti. Mancarea a fost buna.

 861. Locația excelenta, camerele spațioase, patul imens și confortabil, curățenia, liniștea.

 862. Micul dejun a fost foarte bun. Locaţia este retrasă, ferită de zgomotul maşinilor. Dimineaţa te trezeşti în cântatul cocoşilor şi lătatul câinilor – rustic, frumos, aer curat – în natură.

 863. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 864. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 865. Ospitalitatea și discreția gazdelor, bunul gust desăvârșit în amenajarea spațiului interior și exterior al vilei, liniștea de pe tot parcursul cazării, calitatea tuturor produselor (de la săpunul și gelul de duș pus la dispoziție, aranjamentele florale și obiectele de decor, până la micul dejun și accesul de pe smar tv-ul din cameră la serviciul Netflix).

 866. Pensiunea este amenajată într-o casa boiereasca complet renovata. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca într-o vizita în familie. Totul este aranjat și curat; au acordat o atenție deosebita la detalii. Lucrurile sunt de calitate și în foarte bună stare. True king size bed! Zona este liniștită și plina de flori, copaci și verdeață. Micul dejun variat și cafeaua delicioasa. Este printre cele mai frumoase pensiuni în care am stat. Recomand!

 867. Micul dejun gustos, creativ, adaptat nevoilor clientului, servit intr o ambianta de neuitat, in curtea vilei. Un moment propice pentru cunoasterea vecinilor. Gazdele foarte amabile, primitoare, atente la orice sugestie, pe tot parcursul zilei. Tratamentul efectuat cu profesionalism, la ora stabilita, intr o atmosfera relaxata, intr un pavilion din curtea vilei. Totul se desfasoara placut, natural gratie gazdelor care sunt calde si preocupate ca toata lumea sa fie multumita.

 868. Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !

 869. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 870. – very clean and tidy – very nice location and decorations inside – friendly stuff – had all facilities we needed

 871. Camera curata, spatioasa. Bucataria dotata, in buna parte, cu ceea ce ar fi necesar unui sejur de weekend. Baia curata. Interactiunea cu proprietarul a fost strict telefonica, ceea ce, in aceste vremuri de pandemie, a fost OK. Pozitionare buna, langa primarie, si la o distanta rezonabila de parc. Un market Diana la doi pasi de vila.

 872. Pozitia vilei,amenajarile interioare,dotarile,gazda deosebit de prompta si amabila,parcare gratuita in fata vilei,wi-fi rapid.

 873. Locația a fost extraordinara, gazda foarte implicata în a asigura tot confortul de care ai nevoie. Camera foarte mare, aer curat, destul de multa liniște, curățenie în camera la 2 zile una peste alta o locație de nota 10.

 874. Micul dejun a fost gustos insa se astepta destul de mult pentru servire.

 875. Camera de hotel si peisajul in care este amplasată locatia

 876. Micul dejun bun si simplu iar abordarea fata de masurile legate de pandemie a fost potrivita. Locatia este excelenta, parcul e foarte aproape.

 877. Totul a fost foarte bine cu exceptia micului dejun.

 878. Locatia este excelenta, retrasa iar, camera 5, unde am stat, avea vedere catre padure. Am vazut veveritele care se “plimbau” prin copaci😊. Personalul este f amabil si atent, mai ales ca sunt doar 4 angajati care fac de toate pt toti. Mancarea a fost buna.

 879. Locația excelenta, camerele spațioase, patul imens și confortabil, curățenia, liniștea.

 880. Micul dejun a fost foarte bun. Locaţia este retrasă, ferită de zgomotul maşinilor. Dimineaţa te trezeşti în cântatul cocoşilor şi lătatul câinilor – rustic, frumos, aer curat – în natură.

 881. Locatie noua cu decoruri si finisaje deosebite, personal amabil. Are toate facilitatile. Minipiscina exterioara si interioara incalzita, sauna, salon masaj.E o placere sa bei cafeaua pe marginea piscinei si sa auzi sursurul apei. Apartamentul 105 unde am fost cazati suficient de mare, curat si dotat cu tot ce trebuie.Micul dejun si cina le-am servit in restaurantul pensiunii. A fost totul OK.

 882. O locație foarte frumoasa: foarte curate camerele, centru spa, piscinele curate și funcționale amândouă, liniște și personal foarte drăguț! Ne vom întoarce, cu siguranța!

 883. Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !

 884. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 885. – very clean and tidy – very nice location and decorations inside – friendly stuff – had all facilities we needed

 886. Ospitalitatea și discreția gazdelor, bunul gust desăvârșit în amenajarea spațiului interior și exterior al vilei, liniștea de pe tot parcursul cazării, calitatea tuturor produselor (de la săpunul și gelul de duș pus la dispoziție, aranjamentele florale și obiectele de decor, până la micul dejun și accesul de pe smar tv-ul din cameră la serviciul Netflix).

 887. Pensiunea este amenajată într-o casa boiereasca complet renovata. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca într-o vizita în familie. Totul este aranjat și curat; au acordat o atenție deosebita la detalii. Lucrurile sunt de calitate și în foarte bună stare. True king size bed! Zona este liniștită și plina de flori, copaci și verdeață. Micul dejun variat și cafeaua delicioasa. Este printre cele mai frumoase pensiuni în care am stat. Recomand!

 888. Micul dejun gustos, creativ, adaptat nevoilor clientului, servit intr o ambianta de neuitat, in curtea vilei. Un moment propice pentru cunoasterea vecinilor. Gazdele foarte amabile, primitoare, atente la orice sugestie, pe tot parcursul zilei. Tratamentul efectuat cu profesionalism, la ora stabilita, intr o atmosfera relaxata, intr un pavilion din curtea vilei. Totul se desfasoara placut, natural gratie gazdelor care sunt calde si preocupate ca toata lumea sa fie multumita.

 889. Camera curata, spatioasa. Bucataria dotata, in buna parte, cu ceea ce ar fi necesar unui sejur de weekend. Baia curata. Interactiunea cu proprietarul a fost strict telefonica, ceea ce, in aceste vremuri de pandemie, a fost OK. Pozitionare buna, langa primarie, si la o distanta rezonabila de parc. Un market Diana la doi pasi de vila.

 890. Pozitia vilei,amenajarile interioare,dotarile,gazda deosebit de prompta si amabila,parcare gratuita in fata vilei,wi-fi rapid.

 891. Locația a fost extraordinara, gazda foarte implicata în a asigura tot confortul de care ai nevoie. Camera foarte mare, aer curat, destul de multa liniște, curățenie în camera la 2 zile una peste alta o locație de nota 10.

 892. Locația! Foarte frumosa amplasarea,langa parc! Micul dejun. Faptul că am avut acces la piscina.

 893. Situarea într o zona verde. Acces rapid parc, loc de joaca, tiroliana. Personalul amabil. Restaurantul oferă mâncare de calitate. Micul dejuncopios

 894. Locația grozava, hotelul cu încărcătura lui istorica foarte îngrijit.

 895. Locatia este amplasata intre copaci, foarte multa liniste. Pensiunea foarte curata si personal foarte atent.

 896. O vilă frumoasă, cochetă! Personalul foarte amabil. Despre cameră ce să zic, superbă, au păstrat ,,vechiul mobilier” care arată excelent, o îmbinare între vechi și modern, bravo! Ași reveni aici cu drag oricând! Nota 10!

 897. Masa excelenta , personalul amabil , iar locatia este nemaipomenita.

 898. Pensiunea este foarte frumos amenajata iar facilitatile sunt de nota 10. Piscina interioara desi micuta si cu apa de adancime mica e numai buna pentru a te incalzi si relaxa intr-o zi mai friguroasa. Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca accesul la piscina se facea pe baza de programare, astfel incat sa se respecte normele de distantare. Nu am folosit sauna, insa ne-am bucurat si de salina, foarte frumos amenajata cu spatiu pentru citit, sah etc. Personalul foarte amabil si dornic sa iti faca sederea cat mai frumoasa. Intamplarea a facut ca in timpul sejurului sa sarbatorim ziua de nastere a baietelului nostru. Afland despre acest detaliu, i-au pregatit o supriza cu un desert din partea case si i-au cantat la multi ani. A fost o experienta foarte frumoasa. Vom reveni cu drag.

 899. Organizare bună și masuri anti- Covid eficiente. Personal amabil, locația foarte frumoasa, mic dejun diversificat și foarte bun. Restaurant cu meniu variat.

 900. Locația foarte frumoasă! Camera curata și spatioasa. Micul dejun foarte bun, mâncarea la restaurant foarte gustoasă. Zona de spa curată , se dezinfecteaza mereu. Ne-am simtit foarte relaxați din acest punct de vedere. Ne- am bucurat din plin de timpul petrecut la piscina interioară , salina si sauna. Personalul foarte amabil si prompt! Cu siguranta o să mai revenim, a meritat toți banii!

 901. Ospitalitatea și discreția gazdelor, bunul gust desăvârșit în amenajarea spațiului interior și exterior al vilei, liniștea de pe tot parcursul cazării, calitatea tuturor produselor (de la săpunul și gelul de duș pus la dispoziție, aranjamentele florale și obiectele de decor, până la micul dejun și accesul de pe smar tv-ul din cameră la serviciul Netflix).

 902. Pensiunea este amenajată într-o casa boiereasca complet renovata. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca într-o vizita în familie. Totul este aranjat și curat; au acordat o atenție deosebita la detalii. Lucrurile sunt de calitate și în foarte bună stare. True king size bed! Zona este liniștită și plina de flori, copaci și verdeață. Micul dejun variat și cafeaua delicioasa. Este printre cele mai frumoase pensiuni în care am stat. Recomand!

 903. Micul dejun gustos, creativ, adaptat nevoilor clientului, servit intr o ambianta de neuitat, in curtea vilei. Un moment propice pentru cunoasterea vecinilor. Gazdele foarte amabile, primitoare, atente la orice sugestie, pe tot parcursul zilei. Tratamentul efectuat cu profesionalism, la ora stabilita, intr o atmosfera relaxata, intr un pavilion din curtea vilei. Totul se desfasoara placut, natural gratie gazdelor care sunt calde si preocupate ca toata lumea sa fie multumita.

 904. Camere mari, curate,mobilier modern. Bucătărie dotată in fiecare cameră. Check-in rapid și fără contact. Recomand pentru sejur prelungit. Totul a fost peste așteptări! 👍

 905. Totul la superlativ! Locație super, pensiunea de asemenea, doamna administrator de nota 10 -discreta dar și foarte pe faza la orice solicitare. Camera a fost peste ce se prezintă în descriere,in sensul ca are și bucătărie cu tot ce trebuie : aragaz ,frigider ,vesela; in condițiile pandemice un mare plus. Deci este mai degrabă tip studio din Grecia ,având inclusiv balcon. Totul foarte curat ,aerisit , spațios,amenajat cu bun gust. Condiții cum găsim de obicei in afara ,mai puțin în Românica. Felicitări administratorului și proprietarului !

 906. Camera curata, spatioasa. Bucataria dotata, in buna parte, cu ceea ce ar fi necesar unui sejur de weekend. Baia curata. Interactiunea cu proprietarul a fost strict telefonica, ceea ce, in aceste vremuri de pandemie, a fost OK. Pozitionare buna, langa primarie, si la o distanta rezonabila de parc. Un market Diana la doi pasi de vila.

 907. Totul este rustic si o curățenie maximă, liniste si relaxare totală.

 908. Gazde primitoare si amabile . Ideal pentru un concediu linistit. Multe locuri de vizitat in apropriere.

 909. Totul de acolo este perfect,locatia,curtea,casa,dar mai ales gazdele. Va recomand cu caldura.

 910. Amplasarea excelenta. Micul dejun diversificat , bufet suedez. Camera curata.

 911. Amabilitate personalului. Micul dejun este Ok. Portiile de măncare sunt cam mici la restaurant. Parcarea este bună.

 912. Locatia excelenta! O oaza de liniste. Personal politicos, serviabil, zambitor, eficient. Mancare super buna!

 913. Ai senzația că ai intrat intr-un muzeu! Totul foarte bine conservat. Mobilier in stare perfectă. Curătenie exemplară. Personal foarte prietenos. Exista si o bază de tratament. Recomand cu căldură!

 914. Amplasarea vilei într-un loc retras și liniștit. Camera curata, suficient de mare.

 915. Pensiunea este amplasata intr-un loc linistit, inconjurat de padure. Totul a fost foarte placut. Totusi as oferi un 10 cu plus pentru personal. Multumim!

 916. Curățenia ,amplasamentul,mâncarea ,camerele cu balcon generos

 917. Personalul deosebit de amabil. Mâncarea foarte gustoasă și variată ca ofertă. Zona liniștită cu aer foarte curat.

 918. Hotelul pe dinafara arata bine spatiile verzi sunt intretinute ,mancarea a fost foarte buna, apa din piscina e calda si sarata, si plimbarea prin parc care merita vazut .

 919. Locatie minunata, liniste, curatenie, iar gazdele sunt ospitaliere.

 920. Totul, un cadru de vis, o casă minunată, o grădină în trepte foarte frumos amenajată, curățenie și eleganța gazde deosebite, discrete, pensiune pe care o voi recomanda și prietenilor. Felicitări și multă sănătate gazdelor. Mulțumiri!

 921. Totul a fost la superlativ , gazdele extraordinar de amabile , camerele foarte spatioase , micul dejun foarte bun , curat in camere se face zilnic , nu cred ca cineva ar putea face vreun comentariu negativ .

 922. Primirea,servirea, patronii și personalul excelente la fel și curățenia și condițiile din pensiune și mîncare a fost excelentă! Nota 10

 923. Apartamentele curate, aer condiționat , se schimba prosoapele și halatele zilnic. Piscina Ok, un pic cam mult clor!

 924. Recomand! Cu siguranță o sa mai revenim , ne-am simțit foarte bine! Mulțumim!

 925. Locatie super, curatenie de asemenea. Camerele spatioase, amenajate cu bun gust.

 926. + raport calitate preț foarte bun. + vila are 6 camere disponibile, care 2 pe etaj, + un spațiu mare comun de leaving/bucătărie , eu am rezervat 3 camere. + camerele au vedere la drum (necirculat de mașini, fiind pe o străduță adiacenta drumului principal) și priveliște frumoasa. + loc de parcare disponibil în fata vilei. + gazda a fost prompta la nevoile noastre. + totul foarte curat și ordonat. + un magazin se afla lângă vila. + aer condiționat. + patul mare si confortabil. + liniște.

 927. Amplasarea, dotarile din bucatarie, aer curat, posibilitatea de plimbari prin parc si padure. Foarte aproape este un supermarket bine aprovizionat

 928. Sejur de excepție Gazda a fost foarte primitoare, prietenoasă și deschisă. Camerele au fost foarte curate și liniștite. Am apreciat enorm, ca și familie, disponibilitatea familiei Din de a ne ajuta cu orice aveam nevoie. De exemplu, s-au oferit cu căldură să ne aducă /ducă din Râmnicu Vâlcea până la ei, ne-au oferit sugestii în privința locurilor de văzut/ restaurante unde se mănâncă foarte bine, respectiv un orar al autobuzelor din zonă. Nu i-am simțit nicio clipă că ne verifică în vreun fel. Ne-am simțit ca acasă 💕 10/10.

 929. Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !

 930. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 931. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 932. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 933. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.

 934. Micul dejun foarte bun. Personal amabil si saritor.

 935. Atmosfera hotelului, locatia superba, personalul amabil, curatenia foarte buna.

 936. Micul dejun Imprejurimile Camera spatioasa Vedere de la balcon spre dealurile inpadurite

 937. Ai senzația că ai intrat intr-un muzeu! Totul foarte bine conservat. Mobilier in stare perfectă. Curătenie exemplară. Personal foarte prietenos. Exista si o bază de tratament. Recomand cu căldură!

 938. Amplasarea vilei într-un loc retras și liniștit. Camera curata, suficient de mare.

 939. Pensiunea este amplasata intr-un loc linistit, inconjurat de padure. Totul a fost foarte placut. Totusi as oferi un 10 cu plus pentru personal. Multumim!

 940. Gazda f primitoare , amabila, buna comunicare, recomand cu incredere !

 941. Locatie minunata, liniste, curatenie, iar gazdele sunt ospitaliere.

 942. Totul, un cadru de vis, o casă minunată, o grădină în trepte foarte frumos amenajată, curățenie și eleganța gazde deosebite, discrete, pensiune pe care o voi recomanda și prietenilor. Felicitări și multă sănătate gazdelor. Mulțumiri!

 943. Primirea,servirea, patronii și personalul excelente la fel și curățenia și condițiile din pensiune și mîncare a fost excelentă! Nota 10

 944. Apartamentele curate, aer condiționat , se schimba prosoapele și halatele zilnic. Piscina Ok, un pic cam mult clor!

 945. Recomand! Cu siguranță o sa mai revenim , ne-am simțit foarte bine! Mulțumim!

 946. Locatie super, curatenie de asemenea. Camerele spatioase, amenajate cu bun gust.

 947. + raport calitate preț foarte bun. + vila are 6 camere disponibile, care 2 pe etaj, + un spațiu mare comun de leaving/bucătărie , eu am rezervat 3 camere. + camerele au vedere la drum (necirculat de mașini, fiind pe o străduță adiacenta drumului principal) și priveliște frumoasa. + loc de parcare disponibil în fata vilei. + gazda a fost prompta la nevoile noastre. + totul foarte curat și ordonat. + un magazin se afla lângă vila. + aer condiționat. + patul mare si confortabil. + liniște.

 948. Amplasarea, dotarile din bucatarie, aer curat, posibilitatea de plimbari prin parc si padure. Foarte aproape este un supermarket bine aprovizionat

 949. Sejur de excepție Gazda a fost foarte primitoare, prietenoasă și deschisă. Camerele au fost foarte curate și liniștite. Am apreciat enorm, ca și familie, disponibilitatea familiei Din de a ne ajuta cu orice aveam nevoie. De exemplu, s-au oferit cu căldură să ne aducă /ducă din Râmnicu Vâlcea până la ei, ne-au oferit sugestii în privința locurilor de văzut/ restaurante unde se mănâncă foarte bine, respectiv un orar al autobuzelor din zonă. Nu i-am simțit nicio clipă că ne verifică în vreun fel. Ne-am simțit ca acasă 💕 10/10.

 950. Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !

 951. Totul ne-a placut. Gazda foarte primitoare, locatia linistita si foarte relaxanta. Ne-am simtit ca acasa 😻

 952. Ne-am dorit camera de la mansarda, pe aceea am primit-o. Totul a fost exemplar, curat, baia impecabila.

 953. Condiții de cazare foarte bune, proprietarii au fost amabili.

 954. Foarte curat, mobilier nou, liniste, asternuturi curate, cald.