Cazare ieftina Golden Beach Thassos

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Profira si Fabiana Vlasiu din Trotusanu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Profira si Fabiana Vlasiu din Trotusanu, jud. VranceaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Mina si Iasmina Dolha din Copaceni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mina si Iasmina Dolha din Copaceni, jud. ValceaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Flora si Adam Donici din Padureni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Flora si Adam Donici din Padureni, jud. IasiCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Anamaria si Petruța Constantin din Nuntasi, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia!

  (Anamaria si Petruța Constantin din Nuntasi, jud. ConstantaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • George si Niculina Mișu din Zalau, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (George si Niculina Mișu din Zalau, jud. SalajCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Iris si Iurie Mihăileanu din Dragomiresti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia.

  (Iris si Iurie Mihăileanu din Dragomiresti, jud. DambovitaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 1. Петрослав februarie 15, 2019 at 10:44 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 2. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 3. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 4. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 5. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 6. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 7. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 8. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 9. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 10. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 11. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 12. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 13. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 14. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 15. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 16. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 17. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 18. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 19. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 20. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 21. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 22. Петрослав februarie 23, 2019 at 9:54 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 23. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 24. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 25. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 26. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 27. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 28. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 29. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 30. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 31. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 32. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 33. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 34. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 35. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 36. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 37. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 38. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 39. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 40. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 41. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 42. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 43. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 44. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 45. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 46. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 47. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 48. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 49. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 50. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 51. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 52. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 53. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 54. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 55. Curățenia, camera aranjată cu un gust deosebit in stil rustic , grădina superba bine îngrijită, amabilitatea gazdelor. Pe scurt, totul.

 56. Gabriela-madalina februarie 27, 2019 at 12:44 pm

  Robustețea clădirii, curățenia, funcționalitatea camerei per ansamblu, discreția personalului, terasa spațioasă și superba etc.

 57. Totul a fost la superlativ, curetenie, camera modernă, balcon mare, plaja aproape. Cu siguranța ca o sa mai revin.

 58. Петрослав februarie 27, 2019 at 12:44 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 59. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 60. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 61. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 62. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 63. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 64. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 65. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 66. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 67. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 68. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 69. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 70. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 71. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 72. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 73. Петрослав martie 2, 2019 at 1:07 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 74. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 75. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 76. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 77. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 78. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 79. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 80. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 81. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 82. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 83. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 84. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 85. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 86. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 87. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 88. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 89. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 90. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 91. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 92. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 93. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 94. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 95. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 96. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 97. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 98. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 99. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 100. Петрослав martie 7, 2019 at 12:58 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 101. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 102. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 103. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 104. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 105. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 106. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 107. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 108. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 109. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 110. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 111. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 112. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 113. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 114. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 115. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 116. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 117. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 118. pozitia, privelistea, simplitatea, utilitatea…..

 119. Such a great vacation! We would definatelly recommend this place for family trips! Clean hotel, friendly managers, beautiful view! Just amazing!

 120. The place, the administrator, barbecue place,the surrounding area,kind personnel,the kitchen.

 121. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 122. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 123. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 124. Петрослав martie 18, 2019 at 5:29 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 125. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 126. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 127. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 128. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 129. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 130. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 131. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 132. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 133. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 134. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 135. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 136. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 137. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 138. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 139. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 140. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 141. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 142. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 143. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 144. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 145. Петрослав martie 24, 2019 at 2:31 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 146. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 147. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 148. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 149. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 150. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 151. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 152. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 153. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 154. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 155. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 156. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 157. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 158. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 159. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 160. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 161. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 162. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 163. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 164. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 165. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 166. Poziționarea foarte aproape de una dintre cele mai frumoase plaje din Thassos ; curățenie in camera ; vederea la mare ; balcon spațios ; chicinetă cu toate cele necesare .

 167. Totul a fost super – condiții, personal. Este o locație pt familie cu copii.

 168. Amplasata foarte aproape de Golden Beach, preluarea cheilor s-a facut chiar mai devreme decat ora stabilita initial.

 169. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 170. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 171. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 172. Петрослав martie 30, 2019 at 4:27 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 173. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 174. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 175. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 176. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 177. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 178. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 179. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 180. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 181. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 182. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 183. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 184. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 185. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 186. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 187. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 188. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 189. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 190. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 191. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 192. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 193. Петрослав aprilie 2, 2019 at 11:06 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 194. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 195. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 196. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 197. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 198. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 199. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 200. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 201. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 202. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 203. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 204. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 205. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 206. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 207. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 208. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 209. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 210. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 211. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 212. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 213. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 214. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 215. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 216. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 217. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 218. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 219. Мирослава aprilie 19, 2019 at 9:26 pm

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 220. Este cel putin la fel ca in poze Curatenie facuta zilnic Camera mare

 221. We LOVED our room, with beautiful views, a very comfortable bed, delicious breakfasts and our loveley host Fay who takes care of us like a mommy😊.

 222. The hotel has a stylish design and very nice personel. We had a perfect and joyful stay.

 223. Apartamentul mare, spatios, bine impartit. Un loc linistit si elegant. Plaja excelenta, la cativa metri de hotel. Nisipul foarte fin. Apa calda (final iunie, inceput iulie) si foarte curata. Cu certitudine vom reveni.

 224. Excellent facilities -Very friendly staff – free use of beach facilities – very nice meals

 225. Amazing place with very nice people! The girl called Dimitra helped us a lot with everything we wanted to know. Special thanks to her and to the manager Anastasios! Can’t wait to see you again.

 226. Plaja este foarte aproape de hotel. Personalul foarte amabil.

 227. Se facea curatenia camerelor la Orele16:00 adica cand ma intorceam de la plaja sa intru in camera sa Ma relaxez

 228. The staff was great, especially the bulgarian lady !!!

 229. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 230. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 231. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 232. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 233. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 234. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 235. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 236. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 237. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 238. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 239. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 240. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 241. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 242. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 243. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 244. Петрослав aprilie 26, 2019 at 10:47 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 245. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 246. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 247. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 248. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 249. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 250. Sejurul a fost minunat ! Lenjeria si prosoapele au fost impecabil de curate, iar paturile si pernele foarte confortabile…Apartamentul a fost spatios, cu o bucatarie utilata complet. Multumim din suflet gazdelor si personalului!

 251. Este foarte aproape de plaja, curatenie se face zilnic, apartementul a fost mare iar bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Proprietarii si personalul foarte amabili.

 252. a fost chiar destul de ok,avand in vedere raportul calitate pret.

 253. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 254. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 255. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 256. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 257. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 258. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 259. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 260. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 261. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 262. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 263. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 264. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 265. Петрослав mai 3, 2019 at 10:24 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 266. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 267. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 268. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 269. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 270. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 271. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 272. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 273. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 274. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 275. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 276. Мирослава mai 3, 2019 at 10:24 pm

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 277. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 278. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 279. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 280. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 281. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 282. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 283. Vladislav_999 mai 11, 2019 at 10:06 am

  Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 284. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 285. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 286. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 287. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 288. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 289. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 290. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 291. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 292. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 293. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 294. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 295. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 296. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 297. Мирослава mai 11, 2019 at 10:06 am

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 298. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 299. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 300. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 301. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 302. The place was really nice, and the views were spectacular, photos definitely don’t do justice to the real picture. Staff was extremely friendly and food was great.

 303. Very friendly people, wonderful view, the beach is close and with a blue flag. I would love to come back for the next year.

 304. Curățenia, personalul, atenția la detalii, camera mare, semnalul wi-fi, apropierea de plajă și restaurante, liniștea.

 305. Amplasare f aproape de plaja, magazine. Curatenie, apartament maricel pt 2 persoane. Bucatarie utilata cu acces la vesela, sandwich maker si cafetiera.

 306. Locația super , aproape de plaje , piscină curata , recomand cu incredere!

 307. Петрослав mai 15, 2019 at 5:26 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 308. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 309. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 310. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 311. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 312. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 313. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 314. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 315. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 316. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 317. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 318. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 319. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 320. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 321. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 322. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 323. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 324. Totul a fost excelent!Nu am cuvinte sa exprim cu adevarat cum ne-am simtit in acest loc de vis.A fost ca acasa,poate chiar mai bine din unele puncte de vedere,curatenie exemplara,camera foarte spatioasa, o bucatarie frumoasa utilata cu tot ce-ti trebuie,doua terase,una cu vedere spre mare,iar cealalata cu vedere spre gradina,toate amenajate cu un bun gust desavarsit.Iar gazda noastra,Cristina,este o doamna cu totul speciala.Este calda si primitoare si are mereu un zambet frumos pentru tine.Ne-am indragostit de Cristina,de casa,de oameni,de tot. Cu siguranta vom reveni aici si anul viitor.

 325. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 326. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 327. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 328. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 329. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 330. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 331. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 332. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 333. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 334. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 335. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 336. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 337. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 338. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 339. Everything was perfect: clean rooms, clean pool and top quality in general. Friendly & helpful owners. #1 property in Thassos.

 340. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 341. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 342. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 343. Mic dejun ok Priveliște super Personal serviabil si camere curate

 344. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 345. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 346. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 347. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 348. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 349. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 350. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 351. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 352. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 353. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 354. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 355. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 356. Vladislav_999 iulie 5, 2019 at 3:01 pm

  Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 357. Everything was perfect: clean rooms, clean pool and top quality in general. Friendly & helpful owners. #1 property in Thassos.

 358. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 359. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 360. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 361. Priveliste minunata catre munti de pe balconul spatios, curatenie exemplara, s-a facut zilnic curat in camera iar prosoapele au fost schimbate la 2 zile. Nu ne-a lipsit nimic, dotarile chicinetei au fost suficiente. Locatia foarte buna, am fost si la mare si la munte in acelasi timp. Gradina este foarte frumos amenajata si intretinuta, zona de gratar are o masa mare dar si o chiuveta si un mini aragaz. Plaja superba cu nisip foarte fin este aproape si recomand sa iesiti la plaja ocolind camping-ul prin stanga, acolo este o zona in care si intrarea in mare este perfecta, fara pietricele. Apa marii a fost limpede si suficient de calda pentru inceputul lunii iunie. Cel mai apropiat magazin este la 5 minute pe jos, Arista, se ajunge tot pe langa camping, in stanga cand iesiti catre camping. Cam la distanta de 1km in partea dreapta pe langa camping, este o zona pe malul marii cu terase traditionale si magazine, un loc foarte potrivit pentru plimbarea si masa de seara.

 362. Curățenia, camera aranjată cu un gust deosebit in stil rustic , grădina superba bine îngrijită, amabilitatea gazdelor. Pe scurt, totul.

 363. Gabriela-madalina iulie 5, 2019 at 3:01 pm

  Robustețea clădirii, curățenia, funcționalitatea camerei per ansamblu, discreția personalului, terasa spațioasă și superba etc.

 364. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 365. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 366. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 367. Plaja este foarte aproape de hotel. Personalul foarte amabil.

 368. Se facea curatenia camerelor la Orele16:00 adica cand ma intorceam de la plaja sa intru in camera sa Ma relaxez

 369. The hotel is new and clean, situated by the beach. The room was cozy and we were offered a plate of fruits and a bottle of wine on arrival. The employees were helpful and you’d see them always with a smile on their face. We’re absolutely satisfied with our stay.

 370. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 371. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 372. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 373. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 374. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 375. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 376. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 377. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 378. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 379. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 380. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 381. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 382. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 383. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 384. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 385. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 386. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 387. Curatenie, locatie, aproape de plaja, piscina, mic dejun, taverne in apropiere.

 388. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 389. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 390. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 391. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 392. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 393. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 394. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 395. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 396. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 397. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 398. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 399. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 400. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 401. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 402. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 403. Hotelul foarte curat, proprietarul foarte amabil, locația excelenta!

 404. – Vederea nemaipomenita de la balcon spre plaja Golden Beach pana la Skala Potamia – Curatenia din camera (maturat in fiecare zi si curatenie baie, cos de gunoi, schimbat lenjerie si prosoape de 2 ori in 6 zile) – Gazda foarte amabila – Proximitatea fata de plaja si de terasele din apropiere. – Am primit de la gazda recomandari despre terase ok in zona – s-au confirmat! – Cafea in fiecare dimineata, din partea proprietatii – ok! – Sticluta de tsipouro primita la plecare – priceless!!! Multumim!!!! Thank you!!!!

 405. Curatenia impecabila, apropierea de plaja, privelistea, dotarile camerei, in special din zona bucatariei, amabilitatea gazdei.

 406. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 407. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 408. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 409. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 410. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 411. Curatenie, locatie, aproape de plaja, piscina, mic dejun, taverne in apropiere.

 412. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 413. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 414. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 415. Locatie frumoasa. Personal amabil. Totul este nou si foarte curat. Cand ieseai pe balcon erai la mare iar cand ieseai pe terasa din fata camerei erai la munte.

 416. Personalul foarte prietenos , locatia este la 4-5 minute de mers pe jos de plaja. In zona sunt si cateva baruri si restaurante foarte bune. Parcarea spatioasa , apartamentele foarte curate. Lenjeria foarte curata, baia foarte bine pusa la punct , nu iese apa din cabina de dus. Bucatarie dotata. Totul este foarte bine organizat. Garantam revenirea.

 417. Totul nou Mobilier complet Utilata ok inclusiv bucătărie Un pat principal cu o saltea de vis Camera spațioasa

 418. Vila este foarte frumoasă, dotată cu tot necesarul, curat, amenajat cu gust, iar proprietarii sunt foarte drăguți. Recomand cu toata increderea, iar priveliștea e superba❤.

 419. We had a wonderful time at Villa Lithos. The view from the terasse is splendid, the place is quiet and offers a panoramic sight to the beach. The owners are nice and hospitable people and the place is very neat, modern and clean. We recommend this place to anyone who wants to have a good time in a cozy quiet and private place with beautiful surroundings.

 420. Extremely good and attentive landlords!The house is in good location,clean and tidy!I hope when we return next year the level will be the same,not as much as it is lowered!

 421. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 422. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 423. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 424. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 425. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 426. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 427. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 428. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 429. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 430. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 431. All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 432. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 433. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 434. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 435. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 436. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 437. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 438. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 439. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 440. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 441. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 442. Amplasare foarte frumoasa, aproape de plaja, curat, liniste, gazde placute, aproape de restaurante si taverne. Plaja foarte mare, curata cu baruri si restaurante in apropiere si chiar magazine cu diverse. De aici se ajunge la Marble Beach imediat distanta fiind de 7 Km.

 443. Privelistea de pe balcon – micul dejun pe balcon a fost o incantare, curtea frumos amenajata, camera utilata cu tot ce e necesar. Amplasarea buna – aproape de partea de nord a plajei si de taverne, locuri de parcare suficiente. Gazda foarte amabila si dispusa se ne ajute cu informatii.

 444. Camera foarte ok, curatenie la 2 zile, aproape de plaja.

 445. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 446. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 447. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 448. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 449. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 450. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 451. Amplasare foarte frumoasa, aproape de plaja, curat, liniste, gazde placute, aproape de restaurante si taverne. Plaja foarte mare, curata cu baruri si restaurante in apropiere si chiar magazine cu diverse. De aici se ajunge la Marble Beach imediat distanta fiind de 7 Km.

 452. Privelistea de pe balcon – micul dejun pe balcon a fost o incantare, curtea frumos amenajata, camera utilata cu tot ce e necesar. Amplasarea buna – aproape de partea de nord a plajei si de taverne, locuri de parcare suficiente. Gazda foarte amabila si dispusa se ne ajute cu informatii.

 453. Camera foarte ok, curatenie la 2 zile, aproape de plaja.

 454. Totul a fost bine. Ajungi imediat la aceasta pensiune daca folosesti Waze.

 455. Ideal pentru familii! Curățenie ireproșabila. Locație bine amplasată. Locuri de parcare la umbra măslinilor. BBQ cu toate anexele. WiFi .

 456. Everything was great!!! The rooms, the comfy beds, the balcony!!! Everything!!! It was very close to the beach and to restaurants. But the best part was the view of the mountain from our balcony!!! Breathtaking!!! Also, the amazing yard with the big olive trees was so beautiful!!! The mohito was maybe the best I have ever had!!! Thank you so much for everything!!!

 457. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 458. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 459. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 460. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 461. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 462. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 463. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 464. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 465. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 466. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 467. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 468. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 469. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 470. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 471. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 472. Totul este atat de bine ingrijit incat ai impresia ca totul este nou si nefolosit. Arhitectura si modul in care a fost utilizat spatiul sunt exceptionale, iar materialele folosite si dotarile sunt calitative. Locatia este la 1 minut de plaja, terase, magazine. Nu cred ca se poate gasi o unitate de cazare mai buna in zona. Felicitari proprietarilor 🙂

 473. Dear Kiki, Giorgos and all the staff. I am moved i am touched i have no words. Thank you so much for your hospitality. Thank you for making us feel like home. Everything was more than perfect. The room the pool the beach, the whole area…… Everything. We will come back. Greetings from Aristoteles, Jiannis and me Christina

 474. We are coming for a second time and everything was great as it was the first time. Thanks a lot again!

 475. A fost totul perfect, de la amplasare la curatenie, prosoape curate schimbate des, lenjeria de pat de asemenea, chicineta bine dotata, privelistea deosebita de pe terasa, totul fost pe placul nostru. Proprietarii foarte ospitalieri, te ajuta cu informatii si tot ce ai nevoie. Un loc in care sa revii cu drag,

 476. Amplasare foarte frumoasa, aproape de plaja, curat, liniste, gazde placute, aproape de restaurante si taverne. Plaja foarte mare, curata cu baruri si restaurante in apropiere si chiar magazine cu diverse. De aici se ajunge la Marble Beach imediat distanta fiind de 7 Km.

 477. Privelistea de pe balcon – micul dejun pe balcon a fost o incantare, curtea frumos amenajata, camera utilata cu tot ce e necesar. Amplasarea buna – aproape de partea de nord a plajei si de taverne, locuri de parcare suficiente. Gazda foarte amabila si dispusa se ne ajute cu informatii.

 478. Totul a fost bine. Ajungi imediat la aceasta pensiune daca folosesti Waze.

 479. Ideal pentru familii! Curățenie ireproșabila. Locație bine amplasată. Locuri de parcare la umbra măslinilor. BBQ cu toate anexele. WiFi .

 480. Everything was great!!! The rooms, the comfy beds, the balcony!!! Everything!!! It was very close to the beach and to restaurants. But the best part was the view of the mountain from our balcony!!! Breathtaking!!! Also, the amazing yard with the big olive trees was so beautiful!!! The mohito was maybe the best I have ever had!!! Thank you so much for everything!!!

 481. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 482. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 483. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 484. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 485. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 486. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 487. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 488. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 489. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 490. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 491. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 492. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 493. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 494. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 495. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 496. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 497. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 498. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 499. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 500. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 501. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 502. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 503. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 504. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 505. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 506. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 507. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 508. Doamna care se ocupa de vilă a fost foarte amabila.Totul arată bine, mai bine decât în poze. La fiecare 3 zile se schimbă prosoapele și se face curătenie. Am avut cafea din partea casei,detergent pentru masina de spalat vase, bucataria bine dotată cu vase și ustensile, toate de bună calitate. Wi-fi merge foarte bine. Privelistea este frumoasă, cu vedere la munte, atât in fața vilei, cât și în curtea interioară.

 509. Amplasare frumoasa, curatenie, utilitati, spatiu generos! Gazda primitoarea, pretul acceptabil, raportat la conditiile oferite!

 510. Gazda a fost super drăguța și ne-a răspuns cu plăcere la fiecare întrebare.

 511. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 512. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 513. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 514. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 515. Excellent view, clean, comfortable, breakfast under olieve trees,

 516. The view and the breakfast is good, rooms are clean and new.

 517. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 518. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 519. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 520. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 521. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 522. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 523. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 524. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 525. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 526. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 527. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 528. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 529. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 530. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 531. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 532. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 533. Excellent view, clean, comfortable, breakfast under olieve trees,

 534. The view and the breakfast is good, rooms are clean and new.

 535. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 536. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 537. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 538. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 539. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 540. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 541. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 542. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 543. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 544. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 545. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 546. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 547. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 548. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 549. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 550. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 551. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 552. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 553. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 554. Excellent view, clean, comfortable, breakfast under olieve trees,

 555. The view and the breakfast is good, rooms are clean and new.

 556. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 557. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 558. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 559. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 560. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 561. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 562. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 563. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 564. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 565. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 566. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 567. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 568. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 569. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 570. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 571. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 572. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 573. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 574. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 575. Excellent view, clean, comfortable, breakfast under olieve trees,

 576. The view and the breakfast is good, rooms are clean and new.

 577. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 578. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 579. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 580. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 581. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 582. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 583. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 584. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 585. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 586. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 587. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 588. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 589. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 590. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 591. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 592. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 593. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 594. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 595. Locația de vis cu super priveliște și aproape de plajă. Taverna de la capătul străzii unde de fiecare dată ne întâmpinau cu zâmbetul pe buze si mâncare delicioasă. Liniștea. Recomand…

 596. Locatia este foarte apropiata de plaja, 5 minute de mers pe jos. La cativa pasi se afla strada principala cu restaurante specifice din care puteti alege, am mancat la fiecare dintre ele si au fost minunate. Gazda a fost punctuala, a venit personal sa ne inmaneze cheile. Camerele spatioase, curatenie, bucatarie, terasa spatioasa, peisaj foarte frumos, toate acestea sunt doar cateva dintre lucrurile apreciabile.

 597. Priveliștea, liniștea, camera dubla frumoasa, baia modesta

 598. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 599. Excellent view, clean, comfortable, breakfast under olieve trees,

 600. The view and the breakfast is good, rooms are clean and new.

 601. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 602. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 603. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 604. Este aproape de plaja și are o priveliște deosebita. Terasa era deosebita, perfecta pentru a admira priveliștea munților în serile răcoroase.

 605. Totul a fost OK. Apartamentul spatios, curatenie zilnica, schimbat asternut si prosoape din 2 in 2 zile, gazda, Madam Eva, deosebit de primitoare.

 606. Gazda foarte primitoare. Curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, așternuturile tot a doua zi.

 607. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 608. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 609. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 610. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 611. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 612. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 613. Vila este foarte frumoasă, dotată cu tot necesarul, curat, amenajat cu gust, iar proprietarii sunt foarte drăguți. Recomand cu toata increderea, iar priveliștea e superba❤.

 614. We had a wonderful time at Villa Lithos. The view from the terasse is splendid, the place is quiet and offers a panoramic sight to the beach. The owners are nice and hospitable people and the place is very neat, modern and clean. We recommend this place to anyone who wants to have a good time in a cozy quiet and private place with beautiful surroundings.

 615. Extremely good and attentive landlords!The house is in good location,clean and tidy!I hope when we return next year the level will be the same,not as much as it is lowered!

 616. Este aproape de plaja și are o priveliște deosebita. Terasa era deosebita, perfecta pentru a admira priveliștea munților în serile răcoroase.

 617. Totul a fost OK. Apartamentul spatios, curatenie zilnica, schimbat asternut si prosoape din 2 in 2 zile, gazda, Madam Eva, deosebit de primitoare.

 618. Gazda foarte primitoare. Curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, așternuturile tot a doua zi.

 619. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 620. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 621. Nota 10 este prea puțin pentru acest hotel. Ar merita nota 20. Mi-a plăcut totul, este un hotel nou, amplasat lângă o plajă superbă, personalul este foarte amabil… Multă civilizație și liniște.

 622. In love with Olive Garden Villas and with our host Karen. We had such an amazing vacation  away!! The villa itself is beautiful very nicely decorated modern and yet very stylish!! All the facilities are excellent!! Karen was amazing made our stay at the villa so pleasant!! We usually don’t like coming back at the same place each year as there is so much to explore around Europe and world….but,…see you soon Karen, Olive Garden Villas and beautiful Tasos!! Once again thank you for making us feel so comfortable and relaxed!

 623. Very nice place ( very good location, new, full equipped, with all facilities at 100 m distance and best personal )

 624. The property is very close to the beach, restaurants and supermarket, very spacious, nicely decorated, with beautiful garden, always kept clean. Great value for money.

 625. Vila este foarte frumoasă, dotată cu tot necesarul, curat, amenajat cu gust, iar proprietarii sunt foarte drăguți. Recomand cu toata increderea, iar priveliștea e superba❤.

 626. We had a wonderful time at Villa Lithos. The view from the terasse is splendid, the place is quiet and offers a panoramic sight to the beach. The owners are nice and hospitable people and the place is very neat, modern and clean. We recommend this place to anyone who wants to have a good time in a cozy quiet and private place with beautiful surroundings.

 627. Extremely good and attentive landlords!The house is in good location,clean and tidy!I hope when we return next year the level will be the same,not as much as it is lowered!

 628. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 629. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 630. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 631. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 632. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 633. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 634. Este aproape de plaja și are o priveliște deosebita. Terasa era deosebita, perfecta pentru a admira priveliștea munților în serile răcoroase.

 635. Totul a fost OK. Apartamentul spatios, curatenie zilnica, schimbat asternut si prosoape din 2 in 2 zile, gazda, Madam Eva, deosebit de primitoare.

 636. Gazda foarte primitoare. Curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, așternuturile tot a doua zi.

 637. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 638. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 639. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 640. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 641. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 642. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 643. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 644. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 645. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 646. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 647. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 648. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 649. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 650. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 651. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 652. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 653. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 654. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 655. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 656. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 657. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 658. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 659. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 660. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 661. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 662. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 663. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 664. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 665. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 666. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 667. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 668. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 669. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 670. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 671. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 672. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 673. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 674. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 675. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 676. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 677. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 678. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 679. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 680. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 681. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 682. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 683. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 684. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 685. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 686. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 687. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 688. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 689. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 690. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 691. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 692. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 693. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 694. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 695. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 696. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 697. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 698. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 699. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 700. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 701. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 702. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 703. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 704. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 705. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 706. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 707. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 708. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 709. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 710. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 711. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 712. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 713. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 714. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 715. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 716. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 717. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 718. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 719. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 720. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 721. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 722. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 723. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 724. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 725. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 726. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 727. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 728. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 729. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 730. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 731. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 732. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 733. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 734. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 735. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 736. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 737. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 738. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 739. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 740. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 741. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 742. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 743. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 744. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 745. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 746. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 747. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 748. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 749. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 750. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 751. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 752. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 753. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 754. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 755. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 756. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 757. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 758. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 759. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 760. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 761. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 762. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 763. Locația foarte buna, aproape de plaja Golden Beach, curat, raport bun calitate-preț

 764. Plaja este perfecta pt familiile cu copii mici. Taverna Palude a fost exact pe gustul nostru. Muzica greceasca live in fiecare seara! Trenuletul din fata vilei in care am stat este un plus pt statiune. Acesta face legatura intre Chrisi Ammoudya si Skala Potamia.

 765. Curățenia, personalul, atenția la detalii, camera mare, semnalul wi-fi, apropierea de plajă și restaurante, liniștea.

 766. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 767. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 768. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 769. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 770. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 771. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 772. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 773. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 774. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 775. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 776. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 777. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 778. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 779. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 780. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 781. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 782. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 783. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 784. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 785. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 786. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 787. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 788. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 789. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 790. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 791. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 792. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 793. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 794. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 795. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 796. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 797. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 798. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 799. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 800. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 801. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 802. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 803. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 804. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 805. Ne-am simțit excent din toate punctele de vedere totul facilitățile au fost de nota 10. Utilitat complet cu tot ceea ce aveți nevoie pe timpul sejurului.

 806. Am fost cazati pentru 5 zile in acest apartament. Suntem multumiti de ospitalitatea doamnei Niki si nu in ultimul rind de curatenia si confortul oferit. Totul a fost la cel mai inalt nivel.

 807. Mi-a placut foarte mult camera spatioasa, curata si moderna. De asemenea baia a fost foarte curata si bine aranjata. Curatenia a fost efectuata zilnic ceea ce este un mare plus. Cu siguranta as reveni in viitor la aceasta proprietate.

 808. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 809. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 810. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 811. Locația foarte buna, aproape de plaja Golden Beach, curat, raport bun calitate-preț

 812. Plaja este perfecta pt familiile cu copii mici. Taverna Palude a fost exact pe gustul nostru. Muzica greceasca live in fiecare seara! Trenuletul din fata vilei in care am stat este un plus pt statiune. Acesta face legatura intre Chrisi Ammoudya si Skala Potamia.

 813. Curățenia, personalul, atenția la detalii, camera mare, semnalul wi-fi, apropierea de plajă și restaurante, liniștea.

 814. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 815. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 816. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 817. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 818. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 819. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 820. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 821. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 822. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 823. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 824. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 825. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 826. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 827. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 828. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 829. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 830. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 831. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 832. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 833. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 834. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 835. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 836. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 837. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 838. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 839. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 840. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 841. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 842. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 843. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 844. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 845. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 846. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 847. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 848. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 849. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 850. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 851. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 852. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 853. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 854. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 855. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 856. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 857. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 858. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 859. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 860. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 861. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 862. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 863. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 864. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 865. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 866. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 867. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 868. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 869. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 870. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 871. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 872. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 873. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 874. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 875. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 876. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 877. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 878. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 879. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 880. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 881. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 882. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 883. foarte proape de plaja, plaja private fara taxa, WI FI pe plaja cu semnal f bun.Cea mai buna plaja din Thasos ptr famili cu copi.

 884. Personalul super de treaba! Locatia extraordinara. Sezlong gratis, cu conditia de a consuma ceva pe plaja.

 885. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 886. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 887. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 888. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 889. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 890. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 891. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 892. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 893. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 894. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 895. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 896. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 897. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 898. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 899. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 900. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 901. Curățenia și dotarea apartamentului, amabilitatea și atenția gazdei.

 902. very close to the beach…cleaning every day…and all…

 903. Very clean and cosy, extremely nice and helpful hosts, always there to help you with anything you need. Clean and nice pool. Location is very close to the see (around 5 minutes to Golden Beach). Perfect for families. Apartments are well equipped with one bathroom on the top floor and the kitchenette on the ground floor. I strongly recommend it for families who are looking for a nice and quiet place.

 904. A fost totul perfect, de la amplasare la curatenie, prosoape curate schimbate des, lenjeria de pat de asemenea, chicineta bine dotata, privelistea deosebita de pe terasa, totul fost pe placul nostru. Proprietarii foarte ospitalieri, te ajuta cu informatii si tot ce ai nevoie. Un loc in care sa revii cu drag,

 905. Amplasare foarte frumoasa, aproape de plaja, curat, liniste, gazde placute, aproape de restaurante si taverne. Plaja foarte mare, curata cu baruri si restaurante in apropiere si chiar magazine cu diverse. De aici se ajunge la Marble Beach imediat distanta fiind de 7 Km.

 906. Privelistea de pe balcon – micul dejun pe balcon a fost o incantare, curtea frumos amenajata, camera utilata cu tot ce e necesar. Amplasarea buna – aproape de partea de nord a plajei si de taverne, locuri de parcare suficiente. Gazda foarte amabila si dispusa se ne ajute cu informatii.

 907. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 908. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 909. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 910. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 911. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 912. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

 913. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 914. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 915. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 916. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 917. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 918. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 919. Totul a fost excelent. Raport calitate preț perfect. Ne-au fost întrecute asteptarile, am închiriat Apartamentul delux, recomandat pentru 4 persoane dar a fost foarte mare, cu 2 camere decomandate, si un living generos cu o bucatarie mare cu toate lucrurile necesare. Vila este situată la 2 minute de plaja, de pe terasa poți vedea marea daca ești cazat la etaj. La aproximativ 5 minute de mers este și un supermarket unde se găsește tot ce este nevoie. Complexul oferă clienților si parcare gratuită in fata vilei și are o curte mare cu foișor și loc pentru grătar dar si loc de joaca pentru copii cu spațiu verde. Recomand cu toată încrederea, totul a fost foarte relaxant și liniștitor.

 920. Amplasare excelentă, aproape de plaja , pe o stradă laterală fara trafic si a fost liniște. Curățenie , gazdele foarte plăcute in special dna Rosalinda , care ne a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie . Umbră in curte , loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni.

 921. Camere foarte mari. Mini loc de joaca pt copii in curte (topogan, casuta si masuta din plastic, balansoar). Vila nu e pe strada principala, e pe una perpendiculara (dupa colt), dar se poate ajunge repede / usor la mare.

 922. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 923. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 924. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 925. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 926. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 927. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 928. Ne-au placut camerele cu excepția la ce am scris mai sus, personalul foarte atent,curățenie in fiecare zii, mîncare ok.

 929. Locație moderna cu un ambient placut, aproape de plajă, piscina mare cu sezlonguri suficiente. Curatenie exemplara. Mancarea gustoasa si diversificată, persoanlul de la restaurant foarte amabil, seful de sala Papis un profesionist, bun organizator și extrem de sociabil cu turistii.

 930. Locatie f buna . Terasa și camera generoase. Curat . Personal amabil .

 931. Manager de nota 10+ . Personalul restaurantului extraordinar si nu in ultimul rand felicitari bucatarilor. Locatie linistita , frumoasa , foarte curata si aproape de plaja .

 932. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 933. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 934. Locatia este minunata, oamenii de asemenea.Este foarte curat si placut.

 935. The view,staff,services,everything it was great. It’s a 10+ location!

 936. Splendid view of the gulf from the top floor balcony of our room, as well as the beautiful terrace where breakfast was served under the olive tree…simply magnificent!

 937. Locația foarte buna, aproape de plaja Golden Beach, curat, raport bun calitate-preț

 938. Plaja este perfecta pt familiile cu copii mici. Taverna Palude a fost exact pe gustul nostru. Muzica greceasca live in fiecare seara! Trenuletul din fata vilei in care am stat este un plus pt statiune. Acesta face legatura intre Chrisi Ammoudya si Skala Potamia.

 939. Curățenia, personalul, atenția la detalii, camera mare, semnalul wi-fi, apropierea de plajă și restaurante, liniștea.

 940. Gazda este amabilă, se face curățenie zilnic in cameră, lenjeria si prosoapele sunt schimbate zilnic, proprietatea se afla foarte aproape de mare si de plaja. Locul perfect pentru o familie cu copii!

 941. Micul dejun, diversificat, bun. Amplasarea excelenta.

 942. Spatiu f mare, curatenie, piscina si f aproape de plaja.

 943. Very nice owners, very clean place, close to the beach and taverns. We had a great time.

 944. It was brilliant! Everything was as described on the website. The hosts, Karen and Stavros, were extremely helpful, guiding us and helping us with everything. They made sure that the room was clean everyday and also provided useful information regarding the area and the various sites we could visit. They even let us borrow bikes to make moving around the island easier. Everything was on point and that made our stay enjoyable and pleasant. Next time we visit Thassos we will be staying here, undoubtedly!

 945. We stayed for 4 days in mid September and absolutely loved it. Karen and Stavros were very welcoming, facilitating and made us feel right at home; the gardens with hammocks and pet cats are lovely; the big shared kitchen facilities are fantastic; the rooms comfortable and very clean; and the location (out of high season) was super. We’ll definitely be back!

 946. Totul a fost perfect! Curătenie în fiecare zi , așternutul si prosoapele schimbate la 2 zile ! Doamna Maria si Vasillis sunt minunati , dedicati in ceea ce fac ! Priveliștea de vis ! Ne-am simtit ca acasa !Ne-am îndrăgostit de cățelul doamnei , Popy ! Este adorabil!Recomand cu drag aceasta cazare! Cu siguranta o sa revenim ! Multumim Maria si Vasillis!

 947. Poziție, se face curat Zilnic, se schimba prosoapele zilnic. Dacă mai vin în Thassos aici voi sta. Mulțumim Maria.

 948. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 949. Locatia este la 5 min de mers de plaja, curatenia a fost impecabila, personalul amabil, am avut loc de parcare. Exista multe taverne in apropiere si nu e nevoie sa mergi cu masina, la fel si daca e nevoie de mici cumparaturi.

 950. Vacanța reușită la acest hotel, foarte curat si atmosfera placuta si relaxanta, fiind printre cele mai frumoase din toată insula Thassos; foarte aproape de plaja cu nisip!

 951. F cutat. Oameni prietenosi, dispusi sa ajute la nevoie.

 952. Ne-au placut camerele cu excepția la ce am scris mai sus, personalul foarte atent,curățenie in fiecare zii, mîncare ok.

 953. Locație moderna cu un ambient placut, aproape de plajă, piscina mare cu sezlonguri suficiente. Curatenie exemplara. Mancarea gustoasa si diversificată, persoanlul de la restaurant foarte amabil, seful de sala Papis un profesionist, bun organizator și extrem de sociabil cu turistii.

 954. Locatie f buna . Terasa și camera generoase. Curat . Personal amabil .

 955. Manager de nota 10+ . Personalul restaurantului extraordinar si nu in ultimul rand felicitari bucatarilor. Locatie linistita , frumoasa , foarte curata si aproape de plaja .

 956. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 957. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 958. Este aproape de plaja și are o priveliște deosebita. Terasa era deosebita, perfecta pentru a admira priveliștea munților în serile răcoroase.

 959. Totul a fost OK. Apartamentul spatios, curatenie zilnica, schimbat asternut si prosoape din 2 in 2 zile, gazda, Madam Eva, deosebit de primitoare.

 960. Gazda foarte primitoare. Curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, așternuturile tot a doua zi.

 961. Doamna care se ocupa de vilă a fost foarte amabila.Totul arată bine, mai bine decât în poze. La fiecare 3 zile se schimbă prosoapele și se face curătenie. Am avut cafea din partea casei,detergent pentru masina de spalat vase, bucataria bine dotată cu vase și ustensile, toate de bună calitate. Wi-fi merge foarte bine. Privelistea este frumoasă, cu vedere la munte, atât in fața vilei, cât și în curtea interioară.

 962. Amplasare frumoasa, curatenie, utilitati, spatiu generos! Gazda primitoarea, pretul acceptabil, raportat la conditiile oferite!

 963. Mountain view from the main bedroom is great, with lots of birds singing in the morning. Functional modern kitchen; the host left us plenty of good coffee pods as well… Good shower upstairs.

 964. Excelent loc pentru vacanta. Curatanie la superlativ, locatia excelenta (4-5 minute distanta de plaja, 10 metri pana la market si o taverna). As reveni oricand!

 965. Super lokalita blizko najkrajsej plaze na ostrove. Hned vedla je supermarket Arista, kde sa da vsetko potrebne nakupit, pre tych co planuju dojst autobusom, hned oproti supermarketu je tiez autobusova zastavka. Izba aj kupelna boli moderne. Pacila sa nam tiez velka terasa. Pani domaca bola mila a upratovala kazdy den.

 966. Wir waren sehr zufrieden, besonders die Sauberkeit ließen keine Beanstandungen zu. Die Lage ist top.

 967. Ne-au placut camerele cu excepția la ce am scris mai sus, personalul foarte atent,curățenie in fiecare zii, mîncare ok.

 968. Locație moderna cu un ambient placut, aproape de plajă, piscina mare cu sezlonguri suficiente. Curatenie exemplara. Mancarea gustoasa si diversificată, persoanlul de la restaurant foarte amabil, seful de sala Papis un profesionist, bun organizator și extrem de sociabil cu turistii.

 969. Locatie f buna . Terasa și camera generoase. Curat . Personal amabil .

 970. Manager de nota 10+ . Personalul restaurantului extraordinar si nu in ultimul rand felicitari bucatarilor. Locatie linistita , frumoasa , foarte curata si aproape de plaja .

 971. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 972. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 973. Doamna care se ocupa de vilă a fost foarte amabila.Totul arată bine, mai bine decât în poze. La fiecare 3 zile se schimbă prosoapele și se face curătenie. Am avut cafea din partea casei,detergent pentru masina de spalat vase, bucataria bine dotată cu vase și ustensile, toate de bună calitate. Wi-fi merge foarte bine. Privelistea este frumoasă, cu vedere la munte, atât in fața vilei, cât și în curtea interioară.

 974. Amplasare frumoasa, curatenie, utilitati, spatiu generos! Gazda primitoarea, pretul acceptabil, raportat la conditiile oferite!

 975. Mountain view from the main bedroom is great, with lots of birds singing in the morning. Functional modern kitchen; the host left us plenty of good coffee pods as well… Good shower upstairs.

 976. Extraordinar !!! Un loc minunat și cu oameni deosebiți.

 977. This year, all our vacation plans had to be changed due to Co-Vid 19, so Thassos and Semiramis Suites were a last minute decision. And we can’t say we regret it. We found a modern accommodation, tastefully designed, quiet, spotlessly clean and within 2 minutes walking from Golden Beach, one of the island’s best beaches. We felt very safe due to the hosts attention to safety regulations and attention to details. We had the best of time, we enjoyed our nice maisonette with plenty of space for us and our 9 year-old daughter, we enjoyed the views, the pool and the cozy terrace. We would definitely recommend this location. It was our second holiday in Thassos,first time we stayed at Enavlion, however we liked Semiramis better. Big plus again for cleaning and design!

 978. Dear Kiki, Giorgos and all the staff. I am moved i am touched i have no words. Thank you so much for your hospitality. Thank you for making us feel like home. Everything was more than perfect. The room the pool the beach, the whole area…… Everything. We will come back. Greetings from Aristoteles, Jiannis and me Christina

 979. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 980. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 981. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 982. Este aproape de plaja și are o priveliște deosebita. Terasa era deosebita, perfecta pentru a admira priveliștea munților în serile răcoroase.

 983. Totul a fost OK. Apartamentul spatios, curatenie zilnica, schimbat asternut si prosoape din 2 in 2 zile, gazda, Madam Eva, deosebit de primitoare.

 984. Gazda foarte primitoare. Curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, așternuturile tot a doua zi.

 985. Extraordinar !!! Un loc minunat și cu oameni deosebiți.

 986. This year, all our vacation plans had to be changed due to Co-Vid 19, so Thassos and Semiramis Suites were a last minute decision. And we can’t say we regret it. We found a modern accommodation, tastefully designed, quiet, spotlessly clean and within 2 minutes walking from Golden Beach, one of the island’s best beaches. We felt very safe due to the hosts attention to safety regulations and attention to details. We had the best of time, we enjoyed our nice maisonette with plenty of space for us and our 9 year-old daughter, we enjoyed the views, the pool and the cozy terrace. We would definitely recommend this location. It was our second holiday in Thassos,first time we stayed at Enavlion, however we liked Semiramis better. Big plus again for cleaning and design!

 987. Dear Kiki, Giorgos and all the staff. I am moved i am touched i have no words. Thank you so much for your hospitality. Thank you for making us feel like home. Everything was more than perfect. The room the pool the beach, the whole area…… Everything. We will come back. Greetings from Aristoteles, Jiannis and me Christina

 988. Mic dejun diversificat, curatenie impecabila in camere, totul a fost perfect. Locatia este foarte aproape de plaja, au clatite delicioase 😁 si personalul foarte amabil. Va multumim pentru tot!

 989. mic dejun suficient, locatie excelenta, foarte aproape de plaja. locuri de parcare disponibile in jur

 990. mancarea foartea buna, curatenia in camera ( schimbatul prosoapelor in fiecare zi ), distanta relativ mica fata de plaja, ospitalitatea gazdelor si ajutorul in gasirea celor mai bune facilitati in petrecerea timpului liber

 991. Locatia este fabuloasa ! Fotografiile postate sunt reale, proprietatea are toate facilitatile necesare unei familii, am avut acces la toate utilitatile, totul e functional ! Zona e foarte linistita, vecini discreti , se aud valurile marii in toate momentele zilei. Gazdele nostre ne-au oferit o adevarata seara greceasca la o masa cu specific pescaresc dar nu au lipsit musacaua si sosul tzatziki ( grozaveee ), prietenii pescari ale gazdelor, astfel ca sejurul nostru a fost complet !

 992. Very private place only for you. A house where you can find all the things you need. A wonderfull view to the sea and mountain . A peacefull area, close to the beach, tavernas and market. Our hosts Dimos and Perita were trully wonderfull and generos, they invite us to a greek night and we spend a great time together.

 993. The vacation was excellent,the accomodation was superb,the house is offering everything you need…the feeling is like you belong there. Thank you very much Dimos and Perita you are wonderful hostess.

 994. Manager de nota 10+ . Personalul restaurantului extraordinar si nu in ultimul rand felicitari bucatarilor. Locatie linistita , frumoasa , foarte curata si aproape de plaja .

 995. Deserturile f variate si f gustoase Plaja linistita si relaxanta Personalul f atent si placut

 996. Așezată extraordinar, pe o plaja cu nisip fin și intrarea treptata in apa. Camerele superbe. Amabilitatea angajaților. O locație in care sigur o sa revin.

 997. Doamna care se ocupa de vilă a fost foarte amabila.Totul arată bine, mai bine decât în poze. La fiecare 3 zile se schimbă prosoapele și se face curătenie. Am avut cafea din partea casei,detergent pentru masina de spalat vase, bucataria bine dotată cu vase și ustensile, toate de bună calitate. Wi-fi merge foarte bine. Privelistea este frumoasă, cu vedere la munte, atât in fața vilei, cât și în curtea interioară.

 998. Amplasare frumoasa, curatenie, utilitati, spatiu generos! Gazda primitoarea, pretul acceptabil, raportat la conditiile oferite!

 999. Mountain view from the main bedroom is great, with lots of birds singing in the morning. Functional modern kitchen; the host left us plenty of good coffee pods as well… Good shower upstairs.

 1000. Ne-au placut camerele cu excepția la ce am scris mai sus, personalul foarte atent,curățenie in fiecare zii, mîncare ok.

 1001. Locație moderna cu un ambient placut, aproape de plajă, piscina mare cu sezlonguri suficiente. Curatenie exemplara. Mancarea gustoasa si diversificată, persoanlul de la restaurant foarte amabil, seful de sala Papis un profesionist, bun organizator și extrem de sociabil cu turistii.

 1002. Locatie f buna . Terasa și camera generoase. Curat . Personal amabil .

 1003. Located 30seconds from the beach , with a huge balcony looking out to the sea. Very spacious, can sleep 3, comfortable , secluded private entrance, and very well equipped for self catering …. if you can be bothered when there are so many nice places to eat in Golden Beach. You can hear the sound of the waves on the beach .

 1004. Ωραίο καθαρό άνετο διαμέρισμα, σε ήσυχη τοποθεσία με γρήγορη πρόσβαση στη θάλασσα, ταβέρνες και μάρκετ. Τα είχαμε όλα δίπλα μας. Διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (τοστιέρα, ηλεκτρικό μπρίκι, καφετιέρα κ.α.), σκεύη, κουζίνα, ψυγείο και air-condition. Έχει ζεστό νερό όλη μέρα και ίντερνετ με smart tv. Η θέα από το μπαλκόνι είναι η καλύτερη. Είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου. Ένα διαμέρισμα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Θάσου. Κ. Κατερίνα ευχαριστούμε για όλα!

 1005. The appartament is very close to the beach. It has a beautifull view , is very quite ,with a huge terase. Highly recommended

 1006. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 1007. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 1008. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 1009. Foarte bine dotat. Foarte curat si bine/constant intretinuta aceasta curatenie. Nici o problema cu localizarea sau cu parcarea. Priveliste superba, mai ales pe partea din spatele proprietatii. Eleni (gazda – administratorul) de nota 10, chiar daca nu vorbeste decat greaca si georgiana (nu si engleza).

 1010. Foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lenjeria de pat schimbata la 2 zile

 1011. very clean and quiet accommodation . very good value for money .

 1012. Locatia,, aproape de plaja, curatenie, prosoape schimbate la 2 zile, nou, personalul, parcarea.

 1013. Personal foarte amabil, mereu dispus să te ajute, ghideze. Ana, de la recepție, e extraordinară! Foarte curat, se face curățenie zilnic.

 1014. Amplasarea aproape de plajă, hotelul este nou construit, curatenia camerei se făcea zilnic, chicineta bine dotata

 1015. Totul a fost ok, proprietarul super amabil, locatie curata, aproape de plaja si de taverne.

 1016. Locatia este foarte aproape de plaja cu nisip fin și de tavernele din zona. Piscina este mai mereu libera și cu apa foarte curata. De asemenea in camera curățenia a fost exemplara. Dimitrios este o gazda foarte primitoare. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 1017. Locația foarte buna, aproape de plaja Golden Beach, curat, raport bun calitate-preț

 1018. Am încercat initial sa rezerv o cazare mult mai scumpa din capătul golfului, foarte bine promovata, dar norocul a fost ca apărea epuizata. Pentru ca aveam nevoie sa completez PLF-ul, am rezervat 2 nopți la Studios Maria, în ideea ca voi schimba cazarea la fata locului. Concluzia când am ajuns – pozele întunecoase din camere nu fac dreptate proprietății. Camerele sunt mari și răcoroase, terasa enorma, view superb peste golf și catre munte. Gazdele, Maria și fiul ei Vassilis, niște oameni absolut plăcuți și speciali, iar cățelușa Poppy, o haioasa. A trebuit sa ii rugam frumos sa nu ne mai schimbe așternuturile atat de des, pentru prețul cazării nici nu visam atâta atenție. Noi asta ne doream de la Grecia – o cazare în care sa ai tot ce îți trebuie și care sa te bucure cu un peisaj perfect. Deci am stat o luna și am fi stat cu drag și mai mult dacă ar mai fi fost camere libere.

 1019. Amplasarea locației , personal, curățenie, camera, terasa

 1020. Totul a fost perfect! Curătenie în fiecare zi , așternutul si prosoapele schimbate la 2 zile ! Doamna Maria si Vasillis sunt minunati , dedicati in ceea ce fac ! Priveliștea de vis ! Ne-am simtit ca acasa !Ne-am îndrăgostit de cățelul doamnei , Popy ! Este adorabil!Recomand cu drag aceasta cazare! Cu siguranta o sa revenim ! Multumim Maria si Vasillis!

 1021. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 1022. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 1023. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 1024. Locatia este foarte aproape de plaja , facilitatile sunt perfect functionale iar micul dejun desii personal am servit doar intr-o singura dimineata , consider ca a fost suficient de diversificat .

 1025. Privelistea catre mare si statiune. Personalul ospitalier si dispus de a te multumi. Curatenia in camere facuta zilnic.

 1026. Personal amabil. Toate camerele au priveliște la mare. Eu am rezervat o cameră dublă deluxe, situată la etajul 2 și am găsit exact ce am văzut în fotografiile de prezentare. Recomand!

 1027. Gazdele au fost foarte amabile, prezente si discrete.

 1028. Peisajul, facilitățile, gazda săritoare și comunicativa,

 1029. Excelent !! Recomand cu drag!! Proprietarii sunt de treaba,calzi și primitori. Totul la superlativ!! Felicitări!!

 1030. Totul a fost ok, proprietarul super amabil, locatie curata, aproape de plaja si de taverne.

 1031. Locatia este foarte aproape de plaja cu nisip fin și de tavernele din zona. Piscina este mai mereu libera și cu apa foarte curata. De asemenea in camera curățenia a fost exemplara. Dimitrios este o gazda foarte primitoare. Raportul calitate-pret este foarte bun.

 1032. Locația foarte buna, aproape de plaja Golden Beach, curat, raport bun calitate-preț

 1033. Total a fost minunat! ❤️ Maria- o gazda exceptionala! Ne-am simtit foarte bine! O vacanta de vis!

 1034. Am încercat initial sa rezerv o cazare mult mai scumpa din capătul golfului, foarte bine promovata, dar norocul a fost ca apărea epuizata. Pentru ca aveam nevoie sa completez PLF-ul, am rezervat 2 nopți la Studios Maria, în ideea ca voi schimba cazarea la fata locului. Concluzia când am ajuns – pozele întunecoase din camere nu fac dreptate proprietății. Camerele sunt mari și răcoroase, terasa enorma, view superb peste golf și catre munte. Gazdele, Maria și fiul ei Vassilis, niște oameni absolut plăcuți și speciali, iar cățelușa Poppy, o haioasa. A trebuit sa ii rugam frumos sa nu ne mai schimbe așternuturile atat de des, pentru prețul cazării nici nu visam atâta atenție. Noi asta ne doream de la Grecia – o cazare în care sa ai tot ce îți trebuie și care sa te bucure cu un peisaj perfect. Deci am stat o luna și am fi stat cu drag și mai mult dacă ar mai fi fost camere libere.

 1035. Amplasarea locației , personal, curățenie, camera, terasa

 1036. Curatenie zilnic, constructie noua, aproape de plaja si magazine, personal amabil, parcare privata, pat confortabil, camera spatioasa, plase pt insecte, in fata hotelului se afla o capela draguta.

 1037. Locatia,, aproape de plaja, curatenie, prosoape schimbate la 2 zile, nou, personalul, parcarea.

 1038. Personal foarte amabil, mereu dispus să te ajute, ghideze. Ana, de la recepție, e extraordinară! Foarte curat, se face curățenie zilnic.

 1039. Foarte bine dotat. Foarte curat si bine/constant intretinuta aceasta curatenie. Nici o problema cu localizarea sau cu parcarea. Priveliste superba, mai ales pe partea din spatele proprietatii. Eleni (gazda – administratorul) de nota 10, chiar daca nu vorbeste decat greaca si georgiana (nu si engleza).

 1040. Foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lenjeria de pat schimbata la 2 zile

 1041. very clean and quiet accommodation . very good value for money .

 1042. O locatie superba!! Se face curatenie zilnic! Chicineta este utilata complet, totul a fost minunat! Recomand!

 1043. Amplasarea e buna, doar la 5-10 min de mers pe jos pina la plaja. Daca nu doresti sa faci o plimbare pina la plaja o poti face cu masina :). Camera noastra a fost la parter si am avut o mini gradina in fata, unde era o masa de servit. In fiecare zi se facea curat in odaie, se lua gunoiul. Stapinul a fost o persoana receptiva, ne-a ajutat sa ducem bagazele la alta locatie dupa finisarea sejurului in timp ce masina era in service. S-a interesat mereu daca la noi totul e bine.

 1044. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 1045. Locatia este foarte aproape de plaja , facilitatile sunt perfect functionale iar micul dejun desii personal am servit doar intr-o singura dimineata , consider ca a fost suficient de diversificat .

 1046. Privelistea catre mare si statiune. Personalul ospitalier si dispus de a te multumi. Curatenia in camere facuta zilnic.

 1047. Personal amabil. Toate camerele au priveliște la mare. Eu am rezervat o cameră dublă deluxe, situată la etajul 2 și am găsit exact ce am văzut în fotografiile de prezentare. Recomand!