Cazare ieftina Golden Beach Thassos

De multe ori ne uitam dupa cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia

Golden Blue Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Studios Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vereya Beach

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Golden View Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Studios Apollon

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Theros Villas & Suites

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lobelia Luxury Suites

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Aneton

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Profira si Fabiana Vlasiu din Trotusanu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Profira si Fabiana Vlasiu din Trotusanu, jud. VranceaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Mina si Iasmina Dolha din Copaceni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mina si Iasmina Dolha din Copaceni, jud. ValceaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Flora si Adam Donici din Padureni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Flora si Adam Donici din Padureni, jud. IasiCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Anamaria si Petruța Constantin din Nuntasi, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia!

  (Anamaria si Petruța Constantin din Nuntasi, jud. ConstantaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • George si Niculina Mișu din Zalau, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (George si Niculina Mișu din Zalau, jud. SalajCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Iris si Iurie Mihăileanu din Dragomiresti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia.

  (Iris si Iurie Mihăileanu din Dragomiresti, jud. DambovitaCazare in Golden Beach Inn, Chrysi Ammoudia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 1. Петрослав februarie 15, 2019 at 10:44 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 2. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 3. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 4. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 5. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 6. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 7. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 8. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 9. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 10. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 11. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 12. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 13. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 14. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 15. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 16. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 17. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 18. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 19. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 20. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 21. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 22. Петрослав februarie 23, 2019 at 9:54 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 23. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 24. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 25. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 26. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 27. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 28. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 29. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 30. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 31. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 32. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 33. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 34. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 35. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 36. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 37. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 38. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 39. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 40. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 41. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 42. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 43. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 44. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 45. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 46. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 47. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 48. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 49. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 50. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 51. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 52. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 53. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 54. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 55. Curățenia, camera aranjată cu un gust deosebit in stil rustic , grădina superba bine îngrijită, amabilitatea gazdelor. Pe scurt, totul.

 56. Gabriela-madalina februarie 27, 2019 at 12:44 pm

  Robustețea clădirii, curățenia, funcționalitatea camerei per ansamblu, discreția personalului, terasa spațioasă și superba etc.

 57. Totul a fost la superlativ, curetenie, camera modernă, balcon mare, plaja aproape. Cu siguranța ca o sa mai revin.

 58. Петрослав februarie 27, 2019 at 12:44 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 59. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 60. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 61. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 62. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 63. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 64. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 65. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 66. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 67. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 68. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 69. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 70. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 71. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 72. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 73. Петрослав martie 2, 2019 at 1:07 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 74. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 75. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 76. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 77. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 78. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 79. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 80. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 81. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 82. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 83. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 84. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 85. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 86. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 87. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 88. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 89. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 90. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 91. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 92. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 93. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 94. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 95. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 96. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 97. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 98. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 99. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 100. Петрослав martie 7, 2019 at 12:58 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 101. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 102. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 103. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 104. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 105. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 106. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 107. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 108. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 109. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 110. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 111. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 112. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 113. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 114. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 115. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 116. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 117. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 118. pozitia, privelistea, simplitatea, utilitatea…..

 119. Such a great vacation! We would definatelly recommend this place for family trips! Clean hotel, friendly managers, beautiful view! Just amazing!

 120. The place, the administrator, barbecue place,the surrounding area,kind personnel,the kitchen.

 121. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 122. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 123. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 124. Петрослав martie 18, 2019 at 5:29 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 125. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 126. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 127. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 128. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 129. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 130. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 131. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 132. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 133. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 134. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 135. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 136. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 137. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 138. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 139. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 140. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 141. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 142. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 143. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 144. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 145. Петрослав martie 24, 2019 at 2:31 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 146. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 147. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 148. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 149. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 150. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 151. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 152. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 153. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 154. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 155. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 156. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 157. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 158. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 159. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 160. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 161. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 162. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 163. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 164. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 165. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 166. Poziționarea foarte aproape de una dintre cele mai frumoase plaje din Thassos ; curățenie in camera ; vederea la mare ; balcon spațios ; chicinetă cu toate cele necesare .

 167. Totul a fost super – condiții, personal. Este o locație pt familie cu copii.

 168. Amplasata foarte aproape de Golden Beach, preluarea cheilor s-a facut chiar mai devreme decat ora stabilita initial.

 169. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 170. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 171. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 172. Петрослав martie 30, 2019 at 4:27 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 173. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 174. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 175. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 176. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 177. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 178. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 179. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 180. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 181. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 182. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 183. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 184. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 185. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 186. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 187. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 188. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 189. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 190. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 191. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 192. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 193. Петрослав aprilie 2, 2019 at 11:06 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 194. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 195. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 196. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 197. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 198. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 199. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 200. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 201. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 202. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 203. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 204. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 205. Camere mari, curate si bine organizate, baia curata, salteaua confortabila, pozitie foarte buna la 100 m de plaja, vedere la mare, personalul amabil, mic dejun foarte bun si variat.

 206. Hotel frumos, curat, plaja chiar in fata acestuia. Personalul amabil. Proprietarii foarte draguti!

 207. gazde super amabile,curatenie desavarsita,foarte aproape de plaja,mic dejun foarte bogat si proaspat.

 208. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 209. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 210. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 211. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 212. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 213. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 214. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 215. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 216. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 217. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 218. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 219. Мирослава aprilie 19, 2019 at 9:26 pm

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 220. Este cel putin la fel ca in poze Curatenie facuta zilnic Camera mare

 221. We LOVED our room, with beautiful views, a very comfortable bed, delicious breakfasts and our loveley host Fay who takes care of us like a mommy😊.

 222. The hotel has a stylish design and very nice personel. We had a perfect and joyful stay.

 223. Apartamentul mare, spatios, bine impartit. Un loc linistit si elegant. Plaja excelenta, la cativa metri de hotel. Nisipul foarte fin. Apa calda (final iunie, inceput iulie) si foarte curata. Cu certitudine vom reveni.

 224. Excellent facilities -Very friendly staff – free use of beach facilities – very nice meals

 225. Amazing place with very nice people! The girl called Dimitra helped us a lot with everything we wanted to know. Special thanks to her and to the manager Anastasios! Can’t wait to see you again.

 226. Plaja este foarte aproape de hotel. Personalul foarte amabil.

 227. Se facea curatenia camerelor la Orele16:00 adica cand ma intorceam de la plaja sa intru in camera sa Ma relaxez

 228. The staff was great, especially the bulgarian lady !!!

 229. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 230. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 231. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 232. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 233. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 234. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 235. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 236. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 237. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 238. Mi-a placut ca gazdele au fost foarte ospitaliere, comunicativi si au contribuit mult la atmosfera. Camerele au fost confortabile, terasa frumoasa , iar cafeaua de dimineata foarte placuta. Voi reveni si anul viitor.

 239. Curat, dotări multiple și de calitate, gazdă ospitalieră și discretă.

 240. O priveliste superba. Restaurante si Mini market in aproapiere. Mi-a placut ca a fost aproape de locul in care puteai vedea pestii in apa, daca folosesti ochelari pentru scufundari, pe care ii gasesti la magazinele aproape de plaja. Ne-a placut terasa apartamentului dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati micul dejun. Uscator de rufe cu carlige. Apa calda. Mobilierul are sertare cu soft close, foarte cool. Salteaua si pernele foarte confortabile. Prosoape albe, noi. Mi-a placut cum era amenajata gradina, cu masute si mai ales palmierul mare. Gazda ne-a rugat cu cafea in fiecare dimineata iar la plecare ne-a oferit un homemade tsipouro. As reveni cu placere in aceasta locatie. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasa de pe insula! Este buna pentru familii cu copii deoarece apa este mica si linistita pe o distanta mare, cu nisip fin, fara scoici sau pietre.

 241. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 242. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 243. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 244. Петрослав aprilie 26, 2019 at 10:47 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 245. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 246. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 247. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 248. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 249. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 250. Sejurul a fost minunat ! Lenjeria si prosoapele au fost impecabil de curate, iar paturile si pernele foarte confortabile…Apartamentul a fost spatios, cu o bucatarie utilata complet. Multumim din suflet gazdelor si personalului!

 251. Este foarte aproape de plaja, curatenie se face zilnic, apartementul a fost mare iar bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Proprietarii si personalul foarte amabili.

 252. a fost chiar destul de ok,avand in vedere raportul calitate pret.

 253. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 254. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 255. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 256. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 257. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 258. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 259. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 260. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 261. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 262. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 263. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 264. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 265. Петрослав mai 3, 2019 at 10:24 pm

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 266. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 267. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 268. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 269. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 270. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 271. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 272. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 273. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 274. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 275. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 276. Мирослава mai 3, 2019 at 10:24 pm

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 277. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 278. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 279. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 280. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 281. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 282. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 283. Vladislav_999 mai 11, 2019 at 10:06 am

  Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 284. The hotel is new , nice ambiance, nice location, the personel very friendly … i recommend it!!!

 285. Very good staff keepig the complex nice and sparkling clean. It was one of the cleanest facilities we ever visited. The building is brand new and the bathroom and furniture in the room are build with quality materials. This is a real 4 star facility (breakfast is ok but can be improved, anyways depends on the prefferences)

 286. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 287. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 288. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 289. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 290. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 291. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 292. Gazda primitoare, aproape de plaja, restaurante si supermarket-uri. Conexiunea la internet foarte buna.

 293. Camere curate și spațioase Cu terase largi Grătarul și masa din curte Gazda foarte amabila.Pe lângă proprietate multe restaurante și supermarket

 294. Aproape de plaja, curatenie, am avut tot ce ne-a trebuit.

 295. One of the best hotel I ever stayed at. Location near a lovely beach. The room is nice, the details make the difference. The size was good for us, but you can see the size when you book, it’s not a surprise. The restaurant is the best from Golden Beach. We tried all restaurants from tripadvisor top 3 and we can confirm, it is a classy restaurant with great food, prices are fair and exceptional staff. There is also free parking available.

 296. Everything was incredible..clean, modern, comfy, but the best of all was the hotel restaurant. Excellent food, the waiters are very friendly. I would give them a Michellin star!

 297. Мирослава mai 11, 2019 at 10:06 am

  The hotel room was so good. The hotel staff is very polite. The breakfast is very good

 298. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 299. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 300. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 301. Superb ai o imagine panoramă face mai mult de 1000 de cuvinte

 302. The place was really nice, and the views were spectacular, photos definitely don’t do justice to the real picture. Staff was extremely friendly and food was great.

 303. Very friendly people, wonderful view, the beach is close and with a blue flag. I would love to come back for the next year.

 304. Curățenia, personalul, atenția la detalii, camera mare, semnalul wi-fi, apropierea de plajă și restaurante, liniștea.

 305. Amplasare f aproape de plaja, magazine. Curatenie, apartament maricel pt 2 persoane. Bucatarie utilata cu acces la vesela, sandwich maker si cafetiera.

 306. Locația super , aproape de plaje , piscină curata , recomand cu incredere!

 307. Петрослав mai 15, 2019 at 5:26 am

  All was lovely. A very kind services and lovely and relaxing position. I advise him.

 308. Everything was perfect: appart, area, hospitality! We really enjoyed beeing there.

 309. Friendly owners, very clean room, fantastic sea view

 310. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 311. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 312. Totul a fost foarte bine, incepand cu amplasarea locației intr-o livada de maslini pe o coasta de munte, cu o vedere superba către mare, plaja si tot lantul muntos ce înconjoară protector golful pe care il creaza marea in aceasta locatie, pana la parcarea pentru masini existenta in locație, camera curățată zilnic si toate facilitatile existente in camera ( descrise si pe site), gazda deosebit de primitoare si atenta la fiecare detaliu pentru a te simți bine. Locația este aproape de plaja, iar drumul până si de la ea este o plimbare binevenită pentru oricine. Linistea serii, in camera, este deranjata doar de sunetul indepartat, usor, al valurilor marii ce se sparg de stancile de marmura ale insulei si nisipul plajei.

 313. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 314. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 315. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 316. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 317. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 318. Foarte aproape de plaja. Proprietari foarte de treaba. Totul a fost foarte frumos. Si in special curatenia,facuta zilnic.

 319. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 320. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 321. Curatenie, vedere superba la mare, camera frumoasă, personal amabil.

 322. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 323. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 324. Totul a fost excelent!Nu am cuvinte sa exprim cu adevarat cum ne-am simtit in acest loc de vis.A fost ca acasa,poate chiar mai bine din unele puncte de vedere,curatenie exemplara,camera foarte spatioasa, o bucatarie frumoasa utilata cu tot ce-ti trebuie,doua terase,una cu vedere spre mare,iar cealalata cu vedere spre gradina,toate amenajate cu un bun gust desavarsit.Iar gazda noastra,Cristina,este o doamna cu totul speciala.Este calda si primitoare si are mereu un zambet frumos pentru tine.Ne-am indragostit de Cristina,de casa,de oameni,de tot. Cu siguranta vom reveni aici si anul viitor.

 325. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 326. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 327. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 328. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 329. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 330. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 331. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 332. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 333. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 334. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 335. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 336. Raport calitate-pret a fost acceptabil.curatenia era făcută zilnic si gazdele amabile.

 337. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 338. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 339. Everything was perfect: clean rooms, clean pool and top quality in general. Friendly & helpful owners. #1 property in Thassos.

 340. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 341. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 342. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 343. Mic dejun ok Priveliște super Personal serviabil si camere curate

 344. Totul a fost minunat. Curatenie in fiecare zi, personalul extrem de amabil, camera, exact cum este in prezentare, balconul este foarte mare. Vederea din balcon catre mare este superba. Toate camerele au vedere catre mare si asta mi-a placut foarte mult. Daca te intorci dupa ora 22(parca asa am retinut), usa din fata se inchide, iar intrarea se face prin spatele hotelului, prin curte, dar nu mi s-a parut deloc incomod, curtea este foarte frumoasa. Recomand acest hotel si le multumesc pentru ca stiu sa-si respecte turistii!

 345. Toate celelalte: priveliștea din balcon, camera mare, paturile confortabile, curățenia, personalul.

 346. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 347. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 348. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 349. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 350. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 351. Curatenia a fost peste asteptari, gazda a fost foarte primitoare, pozitionarea am avut o priveliste foarte frumoasa, folosirea Aer Conditionat la discretie

 352. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 353. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 354. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 355. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 356. Vladislav_999 iulie 5, 2019 at 3:01 pm

  Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 357. Everything was perfect: clean rooms, clean pool and top quality in general. Friendly & helpful owners. #1 property in Thassos.

 358. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 359. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 360. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 361. Priveliste minunata catre munti de pe balconul spatios, curatenie exemplara, s-a facut zilnic curat in camera iar prosoapele au fost schimbate la 2 zile. Nu ne-a lipsit nimic, dotarile chicinetei au fost suficiente. Locatia foarte buna, am fost si la mare si la munte in acelasi timp. Gradina este foarte frumos amenajata si intretinuta, zona de gratar are o masa mare dar si o chiuveta si un mini aragaz. Plaja superba cu nisip foarte fin este aproape si recomand sa iesiti la plaja ocolind camping-ul prin stanga, acolo este o zona in care si intrarea in mare este perfecta, fara pietricele. Apa marii a fost limpede si suficient de calda pentru inceputul lunii iunie. Cel mai apropiat magazin este la 5 minute pe jos, Arista, se ajunge tot pe langa camping, in stanga cand iesiti catre camping. Cam la distanta de 1km in partea dreapta pe langa camping, este o zona pe malul marii cu terase traditionale si magazine, un loc foarte potrivit pentru plimbarea si masa de seara.

 362. Curățenia, camera aranjată cu un gust deosebit in stil rustic , grădina superba bine îngrijită, amabilitatea gazdelor. Pe scurt, totul.

 363. Gabriela-madalina iulie 5, 2019 at 3:01 pm

  Robustețea clădirii, curățenia, funcționalitatea camerei per ansamblu, discreția personalului, terasa spațioasă și superba etc.

 364. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 365. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 366. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 367. Plaja este foarte aproape de hotel. Personalul foarte amabil.

 368. Se facea curatenia camerelor la Orele16:00 adica cand ma intorceam de la plaja sa intru in camera sa Ma relaxez

 369. The hotel is new and clean, situated by the beach. The room was cozy and we were offered a plate of fruits and a bottle of wine on arrival. The employees were helpful and you’d see them always with a smile on their face. We’re absolutely satisfied with our stay.

 370. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 371. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 372. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 373. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 374. Acest studio este așezat pe colina din Golden Beach unde de pe terasa ai o priveliște de îți taie răsuflarea!este clar nevoie de mașina sau ceva cu care sa te miști pentru că ai de urcat! studioul arată exact ca și în fotografii , deci basic nu modern dar este extrem de curat!! recomand cu drag persoanelor fără copii mici!!! terasă mare, bucătărie cu tot ce ai nevoie,baia cam mică,camera are și o mini canapea extensibila, uscător de păr,seif! raport calitate preț foarte bun!!!

 375. Terasa mare cu o priveliste de vis asupra golfului si a marii atat ziua cat si noaptea. Gradina de maslini in care este amplasat studioul. Curatenia si discretia gazdei. La lasarea serii si noaptea singurul lucru pe care-l mai auzi este susurul greierilor si marea. Distanta pana la plaja si pana la primele terase si magazine nu este foarte mare si este usor de parcurs.

 376. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 377. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 378. Sunt nerăbdătoare să repet experiența! Camerele sunt foarte curate iar confortul este garantat! Este minunat să savurezi dimineața din balcon o vedere superbă către marea albastră! Oamenii sunt foarte amabili, cu zâmbetul pe buze și săritori în asigurarea unei șederi cât mai plăcute. Recomand tuturor.

 379. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 380. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 381. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 382. Locatie excelenta, curatenie desavarsita, gazde minunate care nu deranjeaza prin prezenta incercand sa fie cat mai discrete. RAPORTUL CALITATE- PRET EXCELENT. Distanta fata de plaja de maxim 120 metri, privelistea de la terasele camerelor de vis, tot ce inseamna utilari ale chicinetei din terasa sunt mai mult decat suficiente. o locatie care mi-a depasit asteptarile. FELICITARI!

 383. Curățenie, aproape de plajă, grădină generoasă, curată si ”verde”.

 384. – camera spatioasa si curata (s-a facut curat & luat gunoi in fiecare zi) – suficiente spatii de depozitare – plita, frigider, vesela de bucatarie – lenjerie si prosoape curate, schimbate o data in timpul sejurului – proprietari amabili, ne-au dat o harta pe care ne-au aratat principalele atractii, iar la final o sticluta cu bautura traditionala facuta chiar de ei – cafea/ceai la micul dejun – gratar disponibil – masa ping pong si mini loc de joaca pt copii – curtea frumos amenajata

 385. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 386. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 387. Curatenie, locatie, aproape de plaja, piscina, mic dejun, taverne in apropiere.

 388. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 389. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 390. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 391. Conditiile de cazare, curatenia, amabilitatea proprietarilor, atentia la detalii, pozitionarea fata de plaja (nici prea aproape nici prea departe).

 392. Apartamente excesiv de curate Super locație munte și mare Doamna Christina (proprietar) foaaarte draguta Plaja la 100m ,cea mai frumoasa la 15 min Tavernele f Ok la doar 100 m Excelent de mers cu familia sau mai multe cupluri/familii

 393. Vila este foarte cocheta, foarte curata, situata intr-o zona linistita, cu o vedere extraordinara la Gloden Beach.

 394. Locatia este cam la 7-10 minute de plaja, insa priveliste pe care o ai atunci cand te uiti pe geam compenseaza aceste minute pana la plaja. Foarte curat, se face curat in fiecare zi, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

 395. Totul! E destinatia unde o sa mergem si anul viitor! Gazda e o femeie minunata face tot posibilul sa ai un concediu placut.

 396. Am fost plăcut surprins de dotarea chicinetei (veselă, tacâmuri, frigiderul super ok etc) Curătenie = super. Camera și balconul super spatioase. Cutie de valori. Aer conditionat = whirpoll-foarte bun.

 397. – Curatenia. – Hotelul e nou (2018 cred) si toate dotarile erau functionale, inclusiv rulourile actionate electric. – La iesirea din cabina de dus nu era nici o picatura de apa in afara incintei – TV cu netflix pentru zilele ploioase 🙁

 398. Acces direct la plajă bine amenajată, șezlonguri gratuite pentru locatarii hotelului, cafea gratis in fiecare dimineață, SmartTV, dușuri foarte bune, saltea confortabilă, terasă spațioasă.

 399. Foarte curat, foarte ingrijit, personalul foarte amabil si binedispus, plaja privata! Un loc minunat!

 400. Am avut camera cu vedere la mare si la munte, peisajul a fost foarte frumos. Camera mare, dotata cu tot ce trebuie, paturi cu saltele ok. Curatenia se face zilnic. Zona este linistita, aproape de mare, daca se merge cu masina. Daca alegeti sa mergeti pe jos, drumul pana la mare il parcurgeti in aprox 15 min. Noi am fost multumiti!

 401. – Spatios, – Terasa foarte frumoasa si benefica pentru animale de companie. – Gazda primitoare si comunicativa ofera recomandari si informatii despre localuri si atractii. – Excelent raport calitate pret.

 402. Amplasarea. Se făcea curat in fiecare zi in cameră. Se schimba des lenjeria si prosoapele.Personal si proprietari amabili. In mare, destul de curat.

 403. Hotelul foarte curat, proprietarul foarte amabil, locația excelenta!

 404. – Vederea nemaipomenita de la balcon spre plaja Golden Beach pana la Skala Potamia – Curatenia din camera (maturat in fiecare zi si curatenie baie, cos de gunoi, schimbat lenjerie si prosoape de 2 ori in 6 zile) – Gazda foarte amabila – Proximitatea fata de plaja si de terasele din apropiere. – Am primit de la gazda recomandari despre terase ok in zona – s-au confirmat! – Cafea in fiecare dimineata, din partea proprietatii – ok! – Sticluta de tsipouro primita la plecare – priceless!!! Multumim!!!! Thank you!!!!

 405. Curatenia impecabila, apropierea de plaja, privelistea, dotarile camerei, in special din zona bucatariei, amabilitatea gazdei.

 406. Camera a fost extraordinara. Proprietarii implicați în propriul business.

 407. Cazare excepțională. Merita o vacanta in acest loc

 408. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja Golden Beach. Curatenie impecabila, personal amabil, liniste, se poate manca si la ei, insa nu au prea multe optiuni.

 409. Camerele și atenția la detalii:prosoape,curățenia zilnica,cosmetice de baie,piscina – nota 10

 410. Design modern, amplasare liniștită, personal amabil, curat, plăcut per general!

 411. Curatenie, locatie, aproape de plaja, piscina, mic dejun, taverne in apropiere.

 412. Curtea mare cu multă verdeață și îngrijită.Amenajata cu mese , grătar, aragaz . Bucătărie utilată cu vesela ,fierbător de apa ,filtru de cafea,toaster,aragaz,cuptor,frigider( când am ajuns pe blat aveam prosp,laveta și burete de vase toate noi). Camera curata cu aer condiționat și TV,baia mica dar curata, Se face curat in fiecare zi.

 413. Friendly and very helpful staff. Very nice garden and surroundings.

 414. Very clean, very helpful the host. The garden is very beautiful, full of singing birds and trees.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled