Cazare ieftina Ghimbav

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Ghimbav, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Ghimbav, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Ghimbav, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Ghimbav, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Petruța si Ilona Codruț din Moara, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Petruța si Ilona Codruț din Moara, jud. PrahovaCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Dafina si Varvara JeanMihail din Targsoru Nou, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ghimbav, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dafina si Varvara JeanMihail din Targsoru Nou, jud. PrahovaCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Fabian si Constantin Puțuri din Borzia, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Fabian si Constantin Puțuri din Borzia, jud. MuresCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Pleșu si Luca Armășescu din Lipaia, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ghimbav, Braşov, România!

  (Pleșu si Luca Armășescu din Lipaia, jud. AlbaCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Octavia si Iustinian Pădurețu din Salatruc, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ghimbav, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Octavia si Iustinian Pădurețu din Salatruc, jud. HunedoaraCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Raluca si Georgel GheorgheDavid din Grozavesti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Ghimbav, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ghimbav, Braşov, România.

  (Raluca si Georgel GheorgheDavid din Grozavesti, jud. GalatiCazare in Ghimbav, Braşov, România pentru 4 persoane)

 1. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 2. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 3. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 4. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 5. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 6. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 7. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 8. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 9. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 10. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 11. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 12. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 13. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 14. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 15. Gazda este foarte in regula, apartamentul arată bine si este foarte curat. Ar fi mici detalii de schimbat pe care le-am menționat, daca sunt redresare si acelea as merge pe un foarte bine, nu doar bine.

 16. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 17. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 18. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 19. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 20. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 21. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 22. Curatenie desavarsita, personal amabil, micul dejun variat! Amplasare centrala… f. aproape de cetate!

 23. – mic dejun bogat – loc de joaca pentru copii (interior si exterior) – scaune de masa pentru copii – camera mare, spatioasa – patut de copil pus la dispozitie de hotel

 24. Totul ,am sa mai revin de fiecare dată când sunt in zona.

 25. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 26. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 27. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 28. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 29. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 30. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 31. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 32. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 33. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 34. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 35. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 36. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 37. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 38. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 39. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 40. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 41. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 42. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 43. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 44. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 45. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 46. Hotel foarte curat, camera foarte mare. Personalul a fost amabil, iar micul dejun foarte bun.

 47. -vederea din camera -baia -curatenia din camera -curatenia din baie

 48. curat,atmosfera relaxanta,personalul amabil,cadru natural deosebit!

 49. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 50. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 51. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 52. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 53. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 54. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 55. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 56. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 57. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 58. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 59. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 60. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 61. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 62. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 63. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 64. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 65. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 66. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 67. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 68. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 69. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 70. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 71. Totul a fost așa cum trebuie: locația foarte bună (foarte aproape de muntele Rasnov, se vedea foarte bine din balcon), personalul amabil și zâmbitor, hotelul amenajat cu bun gust și eleganță, camerele curate, balcon cu priveliște superbă către muntele Rasnov, restaurantul intim cu muzica ambientală plăcută, mâncarea bună, micul dejun diversificat.

 72. Hotel foarte curat, camera foarte mare. Personalul a fost amabil, iar micul dejun foarte bun.

 73. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 74. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 75. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 76. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 77. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 78. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 79. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 80. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 81. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 82. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 83. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 84. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 85. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 86. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 87. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 88. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 89. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 90. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 91. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 92. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 93. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 94. Totul a fost la superlativ! Vom reveni de fiecare data cand vom avea ocazia! 🙂

 95. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 96. Totul a fost așa cum trebuie: locația foarte bună (foarte aproape de muntele Rasnov, se vedea foarte bine din balcon), personalul amabil și zâmbitor, hotelul amenajat cu bun gust și eleganță, camerele curate, balcon cu priveliște superbă către muntele Rasnov, restaurantul intim cu muzica ambientală plăcută, mâncarea bună, micul dejun diversificat.

 97. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 98. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 99. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 100. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 101. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 102. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 103. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 104. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 105. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 106. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 107. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 108. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 109. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 110. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 111. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 112. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 113. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 114. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 115. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 116. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 117. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 118. Totul a fost la superlativ! Vom reveni de fiecare data cand vom avea ocazia! 🙂

 119. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 120. Totul a fost așa cum trebuie: locația foarte bună (foarte aproape de muntele Rasnov, se vedea foarte bine din balcon), personalul amabil și zâmbitor, hotelul amenajat cu bun gust și eleganță, camerele curate, balcon cu priveliște superbă către muntele Rasnov, restaurantul intim cu muzica ambientală plăcută, mâncarea bună, micul dejun diversificat.

 121. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 122. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 123. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 124. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 125. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 126. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 127. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 128. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 129. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 130. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 131. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 132. Mic dejun diversificat și proaspăt.Curatenia din camera.

 133. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 134. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 135. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 136. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 137. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 138. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 139. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 140. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 141. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 142. Micul dejun este superb. Locatia, foarte aproape de cetate, dar si de multe alte repere. Liniste din plin.

 143. Totul a fost la superlativ! Vom reveni de fiecare data cand vom avea ocazia! 🙂

 144. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 145. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 146. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 147. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 148. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 149. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 150. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 151. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 152. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 153. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 154. Foarte curat. Raport calitate-pret foarte bun. Avea toate dotarile necesare in camera, camera mare, priveliste frumoasa si mic dejun gustos.

 155. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 156. Condițiile de cazare. Curățenie, cald in camera, mic dejun excelent

 157. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 158. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 159. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 160. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 161. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 162. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 163. Totul a fost superb , gazda ca la carte ! Respect !

 164. Totul perfect, curățenia impecabila, personalul foarte amabil, mâncarea foarte gustoasa, o sa mai revenim cu siguranță.

 165. Totul a fost minunat, camerele foarte frumoase și curate, micul dejun delicios (un mare plus pentru sucul fresh de fructe și cafea), locirile de joaca, personalul amabil. Hotelul este relativ nou și cu grija fata de oaspeți. Frumoasa ideea de a oferi un trandafir doamnelor de 8 Martie. Vom reveni cu drag.

 166. Totul, de la primire, amabilitate, disponiblitate, camere, mic dejun etc. Vom reveni cu siguranta!

 167. Foarte curat, gazde primitoare, mic dejun foarte bun! Recomand

 168. Totul a fost ok: locatie, curatenie, mic dejun, parcare disponibila, gazdele excelente. Multumim!

 169. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 170. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 171. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 172. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 173. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 174. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 175. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 176. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 177. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 178. Patul confortabil, micul dejun ok, personalul amabil, amplasarea ok.

 179. Foarte curat. Raport calitate-pret foarte bun. Avea toate dotarile necesare in camera, camera mare, priveliste frumoasa si mic dejun gustos.

 180. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 181. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 182. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 183. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 184. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 185. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 186. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 187. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 188. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 189. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 190. Micul dejun a fost foarte bun si variat, curatenie desavarsita in camera si in hotel, totul aranjat cu bun gust, personalul hotelui foarte atenti cu turistii, a fost un week end minunat.

 191. Unul dintre cele mai bune hoteluri la care am fost!

 192. Totul a fost superb , gazda ca la carte ! Respect !

 193. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 194. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 195. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 196. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 197. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 198. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 199. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 200. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 201. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 202. Patul confortabil, micul dejun ok, personalul amabil, amplasarea ok.

 203. Foarte curat. Raport calitate-pret foarte bun. Avea toate dotarile necesare in camera, camera mare, priveliste frumoasa si mic dejun gustos.

 204. Liniste ,parcare,mic dejun bun,raport corect pret-calitate.

 205. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 206. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 207. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 208. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 209. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 210. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 211. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 212. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 213. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 214. Hotelul minunat, amplasare minunata, apartamentul superb

 215. Un hotel cochet, nou, foarte curat, cu personal deosebit de amabil, dispus să rezolve orice dorință a oaspeților. Am fost un grup de prieteni, colegi, fără să cerem am fost cazați la același etaj și a fost foarte bine. Liniște în hotel și foarte curat. Seara la restaurant a fost o degustare de vinuri și a fost o surpriză plăcută, personalul amabil și ospătarii, chiar dacă au încurcat garniturile cerute, le-au descurcat fără comentarii. O vedere excelentă către cetate și o cofetărie cu tarte bune.

 216. Micul dejun a fost foarte bun si variat, curatenie desavarsita in camera si in hotel, totul aranjat cu bun gust, personalul hotelui foarte atenti cu turistii, a fost un week end minunat.

 217. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 218. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 219. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 220. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 221. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 222. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 223. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 224. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 225. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 226. A fost neasteptat de frumos Vreau sa mentionez primirea exceptionala facuta de Alexandra

 227. Patul confortabil, curatenie. Doamnele din receptie amabile.

 228. Patul confortabil, micul dejun ok, personalul amabil, amplasarea ok.

 229. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 230. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 231. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 232. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 233. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 234. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 235. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 236. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 237. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 238. Totul a fost minunat, recomand cu drag , as reveni oricand👍

 239. Patul a fost foarte confortabil. Mancarea a fost delicioasa.

 240. Hotelul minunat, amplasare minunata, apartamentul superb

 241. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 242. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 243. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 244. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 245. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 246. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 247. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 248. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 249. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 250. A fost neasteptat de frumos Vreau sa mentionez primirea exceptionala facuta de Alexandra

 251. Patul confortabil, curatenie. Doamnele din receptie amabile.

 252. Patul confortabil, micul dejun ok, personalul amabil, amplasarea ok.

 253. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 254. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 255. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 256. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 257. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 258. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 259. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 260. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 261. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 262. Totul a fost minunat, recomand cu drag , as reveni oricand👍

 263. Patul a fost foarte confortabil. Mancarea a fost delicioasa.

 264. Hotelul minunat, amplasare minunata, apartamentul superb

 265. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 266. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 267. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 268. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 269. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 270. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 271. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 272. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 273. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 274. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 275. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 276. A fost minunat,locația minunata,curățenie,personalul amabil,sigur voi reveni.

 277. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 278. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 279. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 280. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 281. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 282. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 283. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 284. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 285. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 286. Camera spatioasa si curata. Mic dejun diversificat. Ambient plăcut.

 287. Personalul amabil si dragut. Micul dejun a fost foarte bun si variat. In special mi-a placut ca am avut posibilitatea sa imi fac suc de mere si morcovi. Locatia este linistita si intr-un cadru natural frumos.

 288. Totul a fost minunat, recomand cu drag , as reveni oricand👍

 289. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 290. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 291. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 292. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 293. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 294. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 295. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 296. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 297. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 298. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 299. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 300. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 301. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 302. Apartamentul a fost super curat, spațios și dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii! Cartierul este foarte curat și aerisit, liniștit și plăcut!

 303. Apartament excelent pentru familie cu copii. Complexul are parc, spatii de joaca pt copii, teren de fotbal. Locatie aproape de Superland si Parcul Acvatic – asta am avut noi in vedere. Recomand cu incredere

 304. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 305. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 306. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 307. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 308. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 309. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 310. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 311. Camera spatioasa si curata. Mic dejun diversificat. Ambient plăcut.

 312. Locație excelenta in Râșnov ! Hotelul se afla la 5 min de piațeta orașului , la 10 min de mers de liftul ce urca la Cetatea Râșnov. Mic dejun excelent , cu produse de calitate, am mâncat in fiecare zi la restaurant – felicitări bucătarului si ne-am îndulcit cu delicioasele prăjituri de la cofetăria hotelului, personalul ireproșabil!

 313. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 314. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 315. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 316. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 317. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 318. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 319. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 320. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 321. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 322. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 323. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 324. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 325. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 326. Raportul calitate -preț a fost excelent și gazda foarte prietenoasa și amabilă.

 327. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 328. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 329. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 330. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 331. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 332. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 333. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 334. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 335. Camera spatioasa si curata. Mic dejun diversificat. Ambient plăcut.

 336. Locație excelenta in Râșnov ! Hotelul se afla la 5 min de piațeta orașului , la 10 min de mers de liftul ce urca la Cetatea Râșnov. Mic dejun excelent , cu produse de calitate, am mâncat in fiecare zi la restaurant – felicitări bucătarului si ne-am îndulcit cu delicioasele prăjituri de la cofetăria hotelului, personalul ireproșabil!

 337. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 338. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 339. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 340. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 341. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 342. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 343. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 344. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 345. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 346. amplasarea, privelistea minunata, in special de la terasa. Mobilierul de buna calitate si cu mult bun gust aranjat.

 347. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 348. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 349. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 350. Raportul calitate -preț a fost excelent și gazda foarte prietenoasa și amabilă.

 351. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 352. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 353. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 354. Camera curata, dulciurile delicioase de la cofetaria pensiunii, personalul foarte amabil. Bonus: motanul adorabil din curte 🙂

 355. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 356. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 357. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 358. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 359. Super hotel, locatia excelenta, fix in centrul orasului si la 2 min de mers pe jos de liftul care urca la cetate. Parcare spatioasa. Camera mare si foarte curata, privelistea super. Cofetaria de la parter cu prajituri foarte bune. Locurile de joaca din interior si exterior. O sa mai revenim.

 360. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 361. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 362. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 363. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 364. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 365. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 366. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 367. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 368. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 369. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 370. amplasarea, privelistea minunata, in special de la terasa. Mobilierul de buna calitate si cu mult bun gust aranjat.

 371. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 372. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 373. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 374. Raportul calitate -preț a fost excelent și gazda foarte prietenoasa și amabilă.

 375. Exact ca in poze . Totul a fost ok iar doamna care ne a intampinat cu cheile a fost foarte draguta.

 376. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 377. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 378. Ambianta foarte placuta, gazde primitoare si amabile.

 379. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 380. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 381. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 382. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 383. Super hotel, locatia excelenta, fix in centrul orasului si la 2 min de mers pe jos de liftul care urca la cetate. Parcare spatioasa. Camera mare si foarte curata, privelistea super. Cofetaria de la parter cu prajituri foarte bune. Locurile de joaca din interior si exterior. O sa mai revenim.

 384. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 385. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 386. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 387. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 388. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 389. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 390. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 391. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 392. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 393. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 394. Locatia, gradina din spatele hotelului Personalul din restaurant – f amabil

 395. amplasarea, privelistea minunata, in special de la terasa. Mobilierul de buna calitate si cu mult bun gust aranjat.

 396. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 397. Apartament modern, curat, într-un cartier foarte frumos, cu o vedere superba către Tampa, cu supermarketuri, pizzerii foarte aproape. Proprietari foarte ok. Vom reveni cu drag.

 398. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 399. Raportul calitate -preț a fost excelent și gazda foarte prietenoasa și amabilă.

 400. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 401. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 402. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 403. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 404. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 405. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 406. hotel modern , foarte curat , cu priveliste spre cetatea Rasnovului, ca au la parter si o cofetarie foarte aproape de statia de autobuz Brasov- Moeciu si foarte aproape de liftul care te duce la cetate sus costul unei urcari este de 8 RON , la intoarcere se poate cobora pe jos in 20 de minute

 407. Mic dejun excelent: diversificat, gustos. Ai posibilitatea sa iti faci fresh singur.

 408. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 409. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 410. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 411. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 412. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 413. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 414. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 415. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 416. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 417. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 418. Amplasare minunata, gradina pe munte, curatenie, excelent mic dejun, muzica simfonica dimineata si sunete natura ( cascada si pasarele) la bai in hol, personal amabil, interior de bun gust, amenajat cu stil si modern 🙂

 419. Locatia, gradina din spatele hotelului Personalul din restaurant – f amabil

 420. amplasarea, privelistea minunata, in special de la terasa. Mobilierul de buna calitate si cu mult bun gust aranjat.

 421. Apartament modern, curat, într-un cartier foarte frumos, cu o vedere superba către Tampa, cu supermarketuri, pizzerii foarte aproape. Proprietari foarte ok. Vom reveni cu drag.

 422. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 423. Raportul calitate -preț a fost excelent și gazda foarte prietenoasa și amabilă.

 424. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 425. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 426. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 427. Camera spatioasa selecta, foarte frumoasa decorata modern curata, baia cu dus , balcon mare, vedere ff placuta spre munte! eu zic ca merita 4 stele. Mic dejunul destul de variat, cu fructe(kiwi, portocale, struguri, mere etc), dar nu multumit 100%

 428. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 429. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 430. hotel modern , foarte curat , cu priveliste spre cetatea Rasnovului, ca au la parter si o cofetarie foarte aproape de statia de autobuz Brasov- Moeciu si foarte aproape de liftul care te duce la cetate sus costul unei urcari este de 8 RON , la intoarcere se poate cobora pe jos in 20 de minute

 431. Mic dejun excelent: diversificat, gustos. Ai posibilitatea sa iti faci fresh singur.

 432. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 433. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 434. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 435. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 436. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 437. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 438. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 439. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 440. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 441. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 442. Amplasarea minunata, fiind pozitionat intr- un loc linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru, la 10 min de mers pe jos. Personalul foarte amabil. Camera este mare si confortabila, avand balconul spre centrul orasului.

 443. Totul a fost la superlativ – locatia, privelistea din balcon, confortul, personalul prietenos. Cu siguranta vom reveni la Hotel Kolping.

 444. Amplasare minunata, gradina pe munte, curatenie, excelent mic dejun, muzica simfonica dimineata si sunete natura ( cascada si pasarele) la bai in hol, personal amabil, interior de bun gust, amenajat cu stil si modern 🙂

 445. Apartament spațios, zona liniștită, parcare dotată cu camere de supraveghere

 446. Apartament modern, curat, într-un cartier foarte frumos, cu o vedere superba către Tampa, cu supermarketuri, pizzerii foarte aproape. Proprietari foarte ok. Vom reveni cu drag.

 447. Totul a fost perfect! Zona linistita, loc de parcare, magazine in apropiere Recomand cu mare incredere!

 448. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 449. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 450. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 451. Totul! Curatenia, amenajarea cu gust, paturile foarte confortabile, micul dejun consistent, amabilitatea personalului.

 452. Suita, foarte eleganta, curatenie in camere si in baie. Baia cam micuta, totusi bine utilata. Foarte frumos hotelul, totul nou si de buna calitate, salteaua, cerseafurile si prosoapele curate, gel de dus sau sapun lichid de buna calitate la baie. Ne dorim sa revenim!

 453. Camera spatioasa selecta, foarte frumoasa decorata modern curata, baia cu dus , balcon mare, vedere ff placuta spre munte! eu zic ca merita 4 stele. Mic dejunul destul de variat, cu fructe(kiwi, portocale, struguri, mere etc), dar nu multumit 100%

 454. hotel modern , foarte curat , cu priveliste spre cetatea Rasnovului, ca au la parter si o cofetarie foarte aproape de statia de autobuz Brasov- Moeciu si foarte aproape de liftul care te duce la cetate sus costul unei urcari este de 8 RON , la intoarcere se poate cobora pe jos in 20 de minute

 455. Mic dejun excelent: diversificat, gustos. Ai posibilitatea sa iti faci fresh singur.

 456. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 457. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 458. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 459. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 460. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 461. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 462. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 463. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 464. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 465. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 466. Amplasarea minunata, fiind pozitionat intr- un loc linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru, la 10 min de mers pe jos. Personalul foarte amabil. Camera este mare si confortabila, avand balconul spre centrul orasului.

 467. Totul a fost la superlativ – locatia, privelistea din balcon, confortul, personalul prietenos. Cu siguranta vom reveni la Hotel Kolping.

 468. Amplasare minunata, gradina pe munte, curatenie, excelent mic dejun, muzica simfonica dimineata si sunete natura ( cascada si pasarele) la bai in hol, personal amabil, interior de bun gust, amenajat cu stil si modern 🙂

 469. Curatenie impecabila, pozitie excelenta, zona linistita , gazda primitoare si cu zambetul pe buze . Recomand cu toata inima

 470. A fost totul perfect,gazda foarte amabila,apartamentul curat,primitor,zona frumoasa,priveliste spre munti,supermarket-uri aproape,totul a fost superb.Vom mai reveni cu siguranta!

 471. Apartament spațios, zona liniștită, parcare dotată cu camere de supraveghere

 472. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 473. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 474. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 475. Personalul, amplasamentul, mâncarea, locul de joacă pt copii

 476. Totul! Curatenia, amenajarea cu gust, paturile foarte confortabile, micul dejun consistent, amabilitatea personalului.

 477. Suita, foarte eleganta, curatenie in camere si in baie. Baia cam micuta, totusi bine utilata. Foarte frumos hotelul, totul nou si de buna calitate, salteaua, cerseafurile si prosoapele curate, gel de dus sau sapun lichid de buna calitate la baie. Ne dorim sa revenim!

 478. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 479. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 480. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 481. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 482. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 483. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 484. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 485. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 486. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 487. Mobilierul nou. Panorama orașului. Personalul amabil.

 488. Ohh, în rest totul este pe placul chiar și al unui turist foarte pretențios: camera, hotelul foarte curat, toate instalațiile funcționeaza perfect ( felicitări departamentului administrativ! ), personalul foarte drăguț și atent, mâncarea foarte gustoasă, servirea ireproșabilă. Absolut remarcabilă ambianța muzicală din interior: în salonul destinat micului dejun se aude în surdină muzică clasică, la restaurant se ascultă jazz, iar la toaletă se aud sunetele specifice unei păduri.

 489. Amplasarea minunata, fiind pozitionat intr- un loc linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru, la 10 min de mers pe jos. Personalul foarte amabil. Camera este mare si confortabila, avand balconul spre centrul orasului.

 490. Curatenie impecabila, pozitie excelenta, zona linistita , gazda primitoare si cu zambetul pe buze . Recomand cu toata inima

 491. A fost totul perfect,gazda foarte amabila,apartamentul curat,primitor,zona frumoasa,priveliste spre munti,supermarket-uri aproape,totul a fost superb.Vom mai reveni cu siguranta!

 492. Apartament spațios, zona liniștită, parcare dotată cu camere de supraveghere

 493. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 494. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 495. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 496. Camera mare, curatenie, loc de joaca pentru copii interior/exterior, vedere spendida.

 497. Amabili, politicosi, am primit o suita superioară unei triple rezervate, curățenie cu schimbarea zilnică a prosoapelor, acces facil spre centrul stațiunii și Rasnov

 498. Personalul, amplasamentul, mâncarea, locul de joacă pt copii

 499. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 500. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 501. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 502. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 503. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 504. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 505. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 506. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 507. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 508. Mobilierul nou. Panorama orașului. Personalul amabil.

 509. Ohh, în rest totul este pe placul chiar și al unui turist foarte pretențios: camera, hotelul foarte curat, toate instalațiile funcționeaza perfect ( felicitări departamentului administrativ! ), personalul foarte drăguț și atent, mâncarea foarte gustoasă, servirea ireproșabilă. Absolut remarcabilă ambianța muzicală din interior: în salonul destinat micului dejun se aude în surdină muzică clasică, la restaurant se ascultă jazz, iar la toaletă se aud sunetele specifice unei păduri.

 510. Amplasarea minunata, fiind pozitionat intr- un loc linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru, la 10 min de mers pe jos. Personalul foarte amabil. Camera este mare si confortabila, avand balconul spre centrul orasului.

 511. Locatia este buna,plus locuri de joaca la copii,magazine,statie de autobuz.

 512. Bloc nou, apartament frumos, toate utilitatile necesare, gazda amabila

 513. Curatenie impecabila, pozitie excelenta, zona linistita , gazda primitoare si cu zambetul pe buze . Recomand cu toata inima

 514. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 515. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 516. Totul a fost extraordinar pentru mine, mulțumesc! Curatenie, amabilitate, servire, personal, totul la superlativ.

 517. locatie buna, curatenie, personal decent, politicos, terasa amenajata decent

 518. Camera draguta, curată, patul confortabil. Mic dejun bun, diversificat. Loc de joaca mare pentru copii

 519. Camera mare, curatenie, loc de joaca pentru copii interior/exterior, vedere spendida.

 520. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 521. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 522. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 523. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 524. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 525. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 526. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 527. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 528. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 529. Micul dejun este bogat si cu produse de calitate. Curatenia in camera impecabila.

 530. Mobilierul nou. Panorama orașului. Personalul amabil.

 531. Ohh, în rest totul este pe placul chiar și al unui turist foarte pretențios: camera, hotelul foarte curat, toate instalațiile funcționeaza perfect ( felicitări departamentului administrativ! ), personalul foarte drăguț și atent, mâncarea foarte gustoasă, servirea ireproșabilă. Absolut remarcabilă ambianța muzicală din interior: în salonul destinat micului dejun se aude în surdină muzică clasică, la restaurant se ascultă jazz, iar la toaletă se aud sunetele specifice unei păduri.

 532. Apartamentul este situat într-o zonă nou construită, pozitionat la un etaj rezonabil. A fost liniște, curățenie, ne-am simțit în siguranță.

 533. Locatia este buna,plus locuri de joaca la copii,magazine,statie de autobuz.

 534. Bloc nou, apartament frumos, toate utilitatile necesare, gazda amabila

 535. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 536. Personal amabil, raport bun calitate-preț, parcare gratuita în incinta proprietății.

 537. Gazde primitoare,pentru o noapte de cazare , a fost totul bine din punctul meu de vedere

 538. Micul dejun este ok. Este bogat. Lenjerie alba, curata.

 539. locatie buna, curatenie, personal decent, politicos, terasa amenajata decent

 540. Camera draguta, curată, patul confortabil. Mic dejun bun, diversificat. Loc de joaca mare pentru copii

 541. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 542. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 543. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 544. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 545. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 546. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 547. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 548. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 549. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 550. Am avut norocul de o camera care avea un perete de sticla si balcon catre oras. Chiar a fost o surpriza frumoasa! Micul de jun gustos si variat. Probabil o sa revenim si alta data.

 551. Am revenit cu mare drag , revenim cu mare drag curand. Curat , liniste , micul dejun a fost extraordinar. Maria a fost de nota 20 ♥️♥️

 552. Mi-a placut amplasarea, curatenia la cele mai inalte cote, personalul super amabil!

 553. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 554. Totul a fost minunat. Zona linistita, apartamentul foarte confortabil, curat, dotat cu tot ce trebuie. Ne-am simțit foarte bine.

 555. Apartamentul este situat într-o zonă nou construită, pozitionat la un etaj rezonabil. A fost liniște, curățenie, ne-am simțit în siguranță.

 556. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 557. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 558. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 559. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 560. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 561. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 562. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 563. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 564. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 565. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 566. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 567. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 568. Locatia este excelenta! La 10 min (pe jos) de centru vechi si tot atat de telecabina Tampa, o zona linistita. camerele hotelului f curate. Recomand 100%

 569. Zona linistita, cu multa verdeata, cu o terasa cu priveliste spre oras, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru.

 570. Parcarea insuficienta pt toti clientii. Ultima comanda seara se ia la 21.30 astfel incat daca ajungi la ora 22, cum a fost cazul nostru, nu mai poti comanda nimic.

 571. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 572. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 573. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 574. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 575. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 576. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 577. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 578. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 579. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 580. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 581. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 582. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 583. Recomand cu incredere. Hotel bun, camere spatioase, personal amabil si zambitor. O gradina generoasa, spatii de relaxare calde si prietenoase

 584. Locatia este excelenta! La 10 min (pe jos) de centru vechi si tot atat de telecabina Tampa, o zona linistita. camerele hotelului f curate. Recomand 100%

 585. Zona linistita, cu multa verdeata, cu o terasa cu priveliste spre oras, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru.

 586. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 587. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 588. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 589. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 590. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 591. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 592. Foarte modernă camera; foarte curat, miros placut, pat confortabil, iar baia e mare si aerisita!

 593. Mi-a placut tot. Personalul foarte prietenos, mancarea buna, curatenie de nota 10 in camere.

 594. Locatie frumoasa ca dotare pentru copii,curata si personal amabil!

 595. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 596. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 597. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 598. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 599. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 600. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 601. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 602. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 603. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 604. Recomand cu incredere. Hotel bun, camere spatioase, personal amabil si zambitor. O gradina generoasa, spatii de relaxare calde si prietenoase

 605. Locatia este excelenta! La 10 min (pe jos) de centru vechi si tot atat de telecabina Tampa, o zona linistita. camerele hotelului f curate. Recomand 100%

 606. Zona linistita, cu multa verdeata, cu o terasa cu priveliste spre oras, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru.

 607. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 608. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 609. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 610. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 611. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 612. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 613. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 614. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 615. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 616. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 617. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 618. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 619. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 620. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 621. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 622. Loc exceptional, camere foarte comfortabile, curatenie desavarsita, pana la cele mai mici detalii😊

 623. Am ramas placut surprins de hotel, atat de locatia lui, cat si de serviciile oferite. De pe terasa restaurantului am putut privi relaxat panarama orasului Brasov. Accesul la hotel se face pe o strada linistita, dar cam abrupta, de aceea recomand masina personala sau taxiul. Mic dejun bun, iar personalul foarte amabil!

 624. Recomand cu incredere. Hotel bun, camere spatioase, personal amabil si zambitor. O gradina generoasa, spatii de relaxare calde si prietenoase

 625. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 626. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 627. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 628. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 629. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 630. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 631. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 632. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 633. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 634. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 635. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 636. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 637. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 638. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 639. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 640. Mi-a placut absolut tot….personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, mâncarea delicioasă…Hotelul se ridică la standarde internaționale. Recomand cu căldură!

 641. Loc exceptional, camere foarte comfortabile, curatenie desavarsita, pana la cele mai mici detalii😊

 642. Am ramas placut surprins de hotel, atat de locatia lui, cat si de serviciile oferite. De pe terasa restaurantului am putut privi relaxat panarama orasului Brasov. Accesul la hotel se face pe o strada linistita, dar cam abrupta, de aceea recomand masina personala sau taxiul. Mic dejun bun, iar personalul foarte amabil!

 643. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 644. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 645. Totul a fost frumos pentru o vacanta frumoasa și ai lângă apartament hipermarchet farmacie tot ce îți dorești lângă apartament felicitări pentru proprietari. Cartier nou și foarte linistit

 646. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 647. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 648. Personalul extrem de amabil și serviabil. Nota 10+ pentru toți angajații pensiunii.

 649. Ca si locatie este foarte bine amplasat.Este aproape de parcul Dino,de cetatea Rasnov si de Superlandul din Brasov.

 650. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 651. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 652. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 653. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 654. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 655. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 656. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 657. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 658. Micul dejun foarte bine organizat si oferta f.bogata. Locatia hotelului este intr-un cartier linistit si f.aproape de obiectivele turistice. De la hotel am putut hoinari prin oras perpedes si au fost plimbari f.placute.

 659. Mi-a placut absolut tot….personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, mâncarea delicioasă…Hotelul se ridică la standarde internaționale. Recomand cu căldură!

 660. Loc exceptional, camere foarte comfortabile, curatenie desavarsita, pana la cele mai mici detalii😊

 661. A fost mult mai curat,modern si mai multa caldura decat la un hotel de 4 stele din sinaia la care am fost cazati cu o noapte inainte.

 662. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 663. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 664. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 665. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 666. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 667. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 668. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 669. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 670. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 671. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 672. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 673. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 674. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 675. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 676. Micul dejun foarte bine organizat si oferta f.bogata. Locatia hotelului este intr-un cartier linistit si f.aproape de obiectivele turistice. De la hotel am putut hoinari prin oras perpedes si au fost plimbari f.placute.

 677. Mi-a placut absolut tot….personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, mâncarea delicioasă…Hotelul se ridică la standarde internaționale. Recomand cu căldură!

 678. Loc exceptional, camere foarte comfortabile, curatenie desavarsita, pana la cele mai mici detalii😊

 679. A fost mult mai curat,modern si mai multa caldura decat la un hotel de 4 stele din sinaia la care am fost cazati cu o noapte inainte.

 680. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 681. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 682. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 683. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 684. Personal foarte amabil si primitor, receptie deschisa 24/24, wi-fi gratuit, mic-dejun ofertant, parcare proprie, usor de localizat, nu foarte departe de centrul istoric, aproape de mijloacele de transport in comun locale.

 685. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 686. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 687. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 688. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 689. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 690. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 691. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 692. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 693. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 694. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 695. Micul dejun variat si de calitate, personalul foarte amabil, camera curate (desi mai mici decat anticipasem).

 696. Micul dejun foarte bine organizat si oferta f.bogata. Locatia hotelului este intr-un cartier linistit si f.aproape de obiectivele turistice. De la hotel am putut hoinari prin oras perpedes si au fost plimbari f.placute.

 697. A fost mult mai curat,modern si mai multa caldura decat la un hotel de 4 stele din sinaia la care am fost cazati cu o noapte inainte.

 698. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 699. Apartamentul curat, cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Dialogul cu proprietarul foarte buna. Zona in care este amplasat este foarte frumoasa, intr-un cartier nou, aproape de supermarket-uri. Cu siguranta voi mai reveni.

 700. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 701. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 702. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 703. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 704. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 705. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 706. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 707. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 708. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 709. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 710. Micul dejun variat si de calitate, personalul foarte amabil, camera curate (desi mai mici decat anticipasem).

 711. Micul dejun foarte bine organizat si oferta f.bogata. Locatia hotelului este intr-un cartier linistit si f.aproape de obiectivele turistice. De la hotel am putut hoinari prin oras perpedes si au fost plimbari f.placute.

 712. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 713. A fost mult mai curat,modern si mai multa caldura decat la un hotel de 4 stele din sinaia la care am fost cazati cu o noapte inainte.

 714. Doamna cere ne-a intampinat foarte draguta si amabila, privelistea spre munte, curățenia, loc de parcare privat. Complexul forte frumos organizat cu spatii verzi, locuri de joaca pt copii si magazine vis a vis(Lidl, Mega Image, pizza hut etc). Cu siguranță o sa mai revenim.

 715. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 716. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 717. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 718. Micul dejun extraordinar. Camera spațioasă și curată. Totul a fost excelent. Personal drăguț.

 719. Camera superba, spațioasă, priveliște încântătoare.

 720. Un hotel foarte curat, personal amabil, zona linistită. A fost un sejur plăcut, cu siguranță vom reveni.

 721. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 722. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 723. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 724. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 725. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 726. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 727. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 728. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 729. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 730. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 731. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 732. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 733. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 734. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 735. A fost mult mai curat,modern si mai multa caldura decat la un hotel de 4 stele din sinaia la care am fost cazati cu o noapte inainte.

 736. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 737. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 738. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 739. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 740. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 741. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 742. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 743. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 744. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 745. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 746. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 747. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 748. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 749. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 750. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 751. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 752. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 753. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 754. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 755. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 756. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 757. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 758. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 759. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 760. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 761. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 762. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 763. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 764. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 765. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 766. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 767. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 768. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 769. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 770. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 771. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 772. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 773. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 774. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 775. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 776. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 777. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 778. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 779. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 780. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 781. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 782. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 783. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 784. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 785. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 786. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 787. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 788. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 789. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 790. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 791. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 792. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 793. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 794. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 795. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 796. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 797. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 798. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 799. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 800. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 801. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 802. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 803. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 804. Micul dejun f bun, locație 10 min de centru, parcare în curte (de verificat cu personalul dacă este libera nr de locuri limitat),vederea din camera și de pe terasa restaurant

 805. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 806. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 807. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 808. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 809. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 810. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 811. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 812. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 813. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 814. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 815. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 816. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 817. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 818. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 819. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 820. am primit camera cu balcon mare este minunata. se face curățenie zilnic , foarte frumos , vom reveni.

 821. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 822. Privelistea superba, micul dejun bun, curatenia din camere ok

 823. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 824. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 825. Locatie linistita, cu tot ce trebuie in apropiere, in general un apartament ok, se mai poate lucra la lenjerii si pilote, ar trebui si o tigaie mai mica, in care sa se poate face o omleta fara sa se lipeasca, in rest ok, privelistea de la balcon destul de frumoasa

 826. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 827. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 828. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 829. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 830. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 831. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 832. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 833. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 834. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 835. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 836. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 837. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 838. Un studio elegant,curat situat intr-o zonă liniștită la un preț decent.

 839. Proprietarul foarte amabil, curatenie desavarsita, cartier foarte linistit, toate strazile asfaltate, ceea ce ne-a facilitat mersul pe biciclete/ trotinete, un pic parc si spatiu de joaca pentru copii.Recomand cu drag!

 840. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 841. A fost minunata locatia Curatenie impecabila Locatia exact ca in poze

 842. Curățenie,liniște și aproape de obiective.Tv din living avea Netflix. Mobilier Ikea.

 843. Apartamentul a fost foarte spatios si primitor. Totul de foarte buna calitate in interior. Locatia super, se ajunge rapid cu masina oriune in Brasov. In apropiere am gasit magazine si tot ce ne era necesar.

 844. Cel mai mult mi a placut privelistea, este un apartament nou, mobila noua plus disponibilitatea proprietarului. Oricand la orice ora, amabil.

 845. Proprietarul amabil, rapiditate in preluare/predare cheie apartament.

 846. Totul a fost excelent! Apartamentul exact ca in fotografii! Va recomand cu incredere!

 847. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 848. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 849. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 850. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 851. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 852. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 853. Un apartament confortabil si primitor, gazda flexibila la ora târzie la care am ajuns.

 854. A decent place to stay overnight! Nothing special, just good enough!

 855. Staff molto gentile e disponibile, appartamento molto spazioso con un ampia zona soggiorno, terrazza con vista su la cittadina di ghimbav e su le montagne Il palazzo e dotato di ascensore che è molto comodo, visto che l’appartamento è al 5 piano

 856. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 857. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 858. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 859. Locația,superba privește Aproape de Centrul Vechi.. Mâncare gustoasă, personal extrem de atent la toate solicitările.Totul.

 860. am primit camera cu balcon mare este minunata. se face curățenie zilnic , foarte frumos , vom reveni.

 861. Locatia superba (5-7 minute de Centrul Vechi), camera imensa :).

 862. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 863. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 864. Personalul Presiunea la apa Foarte bun pentru o familie

 865. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 866. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 867. parcarea iterioara si accesul controlat mi-au oferit linistea de care aveam nevoie locatia este excelenta, intr-o zona linistita, pe o artera principala care-ti usureaza accesul la toate obiectivele importante cladirea este foarte frumoasa . te face sa te simti ca acasa micul dejun este suficient de bun incat sa mai ceri o cafea

 868. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 869. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 870. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 871. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 872. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 873. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 874. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 875. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 876. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 877. A fost cald,confortabil si curat, aproape de centru. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele zilnic, chiar si de Craciun. O priveliste superba la cafenea si camere. Micul dejun ar putea sa fie mai diversificat,are preparate sandard. Cafeaua si servirea au fost excelente. As fi apreciat mai multe preparate de patiserie.

 878. Locația,superba privește Aproape de Centrul Vechi.. Mâncare gustoasă, personal extrem de atent la toate solicitările.Totul.

 879. am primit camera cu balcon mare este minunata. se face curățenie zilnic , foarte frumos , vom reveni.

 880. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 881. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 882. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 883. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 884. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 885. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 886. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 887. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 888. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 889. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 890. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 891. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 892. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 893. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 894. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 895. A fost cald,confortabil si curat, aproape de centru. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele zilnic, chiar si de Craciun. O priveliste superba la cafenea si camere. Micul dejun ar putea sa fie mai diversificat,are preparate sandard. Cafeaua si servirea au fost excelente. As fi apreciat mai multe preparate de patiserie.

 896. Locația,superba privește Aproape de Centrul Vechi.. Mâncare gustoasă, personal extrem de atent la toate solicitările.Totul.

 897. am primit camera cu balcon mare este minunata. se face curățenie zilnic , foarte frumos , vom reveni.

 898. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 899. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 900. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 901. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 902. Personal amabil. Camera curata. Parcare privata. Priveliste spre Tampa

 903. Locație bună, gazde foarte primitoare, mic dejun foarte gustos la alege, din cele 4 meniuri disponibile.

 904. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 905. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 906. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 907. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 908. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 909. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 910. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 911. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 912. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 913. Locația excelenta, foarte aproape de Piata Sfatului, de centrul vechi, fix la poalele Tampa. Personal super de treaba, amabil, curat, vedere frumoasa.

 914. Camera a fost curata si calduroasa; saltelele sunt confortabile. Personalul este foarte amabil iar micul dejun este bun si diversificat. Hotelul este pe un deal astfel incat restaurantul are o priveliste frumoasa deasupra Brasovului. Hotelul are parcare proprie si Piata Sfatului este la 10-12 min distanta de mers pe jos. Conexiunea la internet din camere este foarte buna.

 915. Hotel foarte curat si placut.Neaparat ne vom mai intoarce cu mare drag!Recomand!

 916. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 917. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 918. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 919. Locația f bună pentru ceea ce am vrut. Foarte cald și primitor locul.

 920. Personalul foarte amabil, căldură în camera , curățenie.

 921. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 922. Un apartament confortabil si primitor, gazda flexibila la ora târzie la care am ajuns.

 923. A decent place to stay overnight! Nothing special, just good enough!

 924. Staff molto gentile e disponibile, appartamento molto spazioso con un ampia zona soggiorno, terrazza con vista su la cittadina di ghimbav e su le montagne Il palazzo e dotato di ascensore che è molto comodo, visto che l’appartamento è al 5 piano

 925. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 926. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 927. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 928. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 929. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 930. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 931. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 932. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 933. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 934. Locația excelenta, foarte aproape de Piata Sfatului, de centrul vechi, fix la poalele Tampa. Personal super de treaba, amabil, curat, vedere frumoasa.

 935. Camera a fost curata si calduroasa; saltelele sunt confortabile. Personalul este foarte amabil iar micul dejun este bun si diversificat. Hotelul este pe un deal astfel incat restaurantul are o priveliste frumoasa deasupra Brasovului. Hotelul are parcare proprie si Piata Sfatului este la 10-12 min distanta de mers pe jos. Conexiunea la internet din camere este foarte buna.

 936. Hotel foarte curat si placut.Neaparat ne vom mai intoarce cu mare drag!Recomand!

 937. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 938. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 939. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 940. Locația f bună pentru ceea ce am vrut. Foarte cald și primitor locul.

 941. Personalul foarte amabil, căldură în camera , curățenie.

 942. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 943. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 944. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 945. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 946. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 947. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 948. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 949. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 950. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 951. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 952. Un apartament confortabil si primitor, gazda flexibila la ora târzie la care am ajuns.

 953. A decent place to stay overnight! Nothing special, just good enough!

 954. Staff molto gentile e disponibile, appartamento molto spazioso con un ampia zona soggiorno, terrazza con vista su la cittadina di ghimbav e su le montagne Il palazzo e dotato di ascensore che è molto comodo, visto che l’appartamento è al 5 piano

 955. Locația excelenta, foarte aproape de Piata Sfatului, de centrul vechi, fix la poalele Tampa. Personal super de treaba, amabil, curat, vedere frumoasa.

 956. Camera a fost curata si calduroasa; saltelele sunt confortabile. Personalul este foarte amabil iar micul dejun este bun si diversificat. Hotelul este pe un deal astfel incat restaurantul are o priveliste frumoasa deasupra Brasovului. Hotelul are parcare proprie si Piata Sfatului este la 10-12 min distanta de mers pe jos. Conexiunea la internet din camere este foarte buna.

 957. Hotel foarte curat si placut.Neaparat ne vom mai intoarce cu mare drag!Recomand!

 958. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 959. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 960. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 961. Locația f bună pentru ceea ce am vrut. Foarte cald și primitor locul.

 962. Personalul foarte amabil, căldură în camera , curățenie.

 963. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 964. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 965. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 966. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 967. Un apartament confortabil si primitor, gazda flexibila la ora târzie la care am ajuns.

 968. A decent place to stay overnight! Nothing special, just good enough!

 969. Staff molto gentile e disponibile, appartamento molto spazioso con un ampia zona soggiorno, terrazza con vista su la cittadina di ghimbav e su le montagne Il palazzo e dotato di ascensore che è molto comodo, visto che l’appartamento è al 5 piano

 970. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 971. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 972. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 973. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 974. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 975. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 976. Locația excelenta, foarte aproape de Piata Sfatului, de centrul vechi, fix la poalele Tampa. Personal super de treaba, amabil, curat, vedere frumoasa.

 977. Camera a fost curata si calduroasa; saltelele sunt confortabile. Personalul este foarte amabil iar micul dejun este bun si diversificat. Hotelul este pe un deal astfel incat restaurantul are o priveliste frumoasa deasupra Brasovului. Hotelul are parcare proprie si Piata Sfatului este la 10-12 min distanta de mers pe jos. Conexiunea la internet din camere este foarte buna.

 978. Hotel foarte curat si placut.Neaparat ne vom mai intoarce cu mare drag!Recomand!

 979. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 980. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 981. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 982. Locația f bună pentru ceea ce am vrut. Foarte cald și primitor locul.

 983. Personalul foarte amabil, căldură în camera , curățenie.

 984. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 985. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 986. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 987. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 988. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 989. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 990. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 991. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 992. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 993. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 994. Locația excelenta, foarte aproape de Piata Sfatului, de centrul vechi, fix la poalele Tampa. Personal super de treaba, amabil, curat, vedere frumoasa.

 995. Camera a fost curata si calduroasa; saltelele sunt confortabile. Personalul este foarte amabil iar micul dejun este bun si diversificat. Hotelul este pe un deal astfel incat restaurantul are o priveliste frumoasa deasupra Brasovului. Hotelul are parcare proprie si Piata Sfatului este la 10-12 min distanta de mers pe jos. Conexiunea la internet din camere este foarte buna.

 996. Hotel foarte curat si placut.Neaparat ne vom mai intoarce cu mare drag!Recomand!

 997. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 998. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 999. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 1000. Locația f bună pentru ceea ce am vrut. Foarte cald și primitor locul.

 1001. Personalul foarte amabil, căldură în camera , curățenie.

 1002. Personalul foarte amabil! Camera cu vedere spre munte.

 1003. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 1004. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 1005. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 1006. Curățenie, ordine, personal f.amabil, energii bune, prăjituri delicioase, multe alte plusuri. Recomand.

 1007. Poziția buna. Loc de parcare privat și supravegheat. Personalul foarte drăguț și disponibil. Priveliște către munte.

 1008. Totul a fost perfect. Toată admirația pentru curățenie și servire. Recomand tuturor, abia aștept să ne revedem.

 1009. Curatenie impecabila. Patul foarte confortabil. Cald si placut. Luminos. Mic dejun foarte bun. Personal de nota 10.

 1010. Personal foarte amabil, locație curata, mâncare foarte buna

 1011. Amplasarea foarte buna, o vedere superba asupra orasului. Personalul extrem de amabil, camerele sunt spatioase, curate.

 1012. Foarte bun micul delun. Amplasarea hotelului excelenta, de nota zece!

 1013. Studioul mare, decomandat, mic dejun foarte bun, peste asteptari.

 1014. Hotelul este foarte aproape de principalele atractii din statiune. Personalul hotelui foarte amabil, au tinut cont de solicitarea noastra de a ne caza mai devreme. Camera de hotel spatioasa, patul confortabil. La parter se gaseste un loc de joaca pentru copii care arata foarte bine si pot tine copii ocupati cateva ore.

 1015. Totul a fost minunat! Hotelul este cochet si foarte curat. Micul dejun foarte bun si diversificat. Camere sunt spatioase si foarte frumos decorate. Am avut o camera family cu o vedere superba la cetatea Rasnov. Recomand cu incredere acesta unitate!

 1016. Mic dejun excelent, personal foarte amabil, conditii excelente, foarte curat.

 1017. Camera foarte curata, iar patul extrem de comod. Mâncarea foarte bună. 🎉

 1018. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1019. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1020. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1021. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 1022. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 1023. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 1024. Curățenia, priveliștea superba asupra orașului, micul dejun

 1025. Amplasat aproape de Piata Sfatului (7 minute mers pe jos) camerele amplasate de jurul împrejur a hotelului, vedere asupra orașului. Condiții excelente pentru cei care vin cu mașina, peste 15 locuri de parcare fără plata in incinta hotelului. Camera spațioasă, baie curată și cu apa calda instantă, spațiul de depozitare suficient pentru mai mult de 3/4 zile. Recomand cu încredere, meniul micului dejun bogat și servit cald, promtitudine eficientă profesionalism

 1026. Curatenia (mai ales în actualul context) a fost impecabila, paturi confortabile, terasa suficientă, liniște, peisajul mirific..foarte frumos totul..

 1027. Mulțumesc administratorului pentru amabilitate. Sunt utilizator de fotoliu rulant ( lățimea sezutului 46cm, 64cm între inelele de antrenare ) n-am avut nici cea mai mică problema !

 1028. Locatie foarte linistia, curata si amabilitatea personalului.

 1029. Recomand pt familii cu 2 copii. F bine amplasat si utilat apartamentul. Zona este linistita si curata cu supermarket-uri la 2 – 5 minute distanta.

 1030. Curățenie, ordine, personal f.amabil, energii bune, prăjituri delicioase, multe alte plusuri. Recomand.

 1031. Poziția buna. Loc de parcare privat și supravegheat. Personalul foarte drăguț și disponibil. Priveliște către munte.

 1032. Totul a fost perfect. Toată admirația pentru curățenie și servire. Recomand tuturor, abia aștept să ne revedem.

 1033. Foarte bun micul delun. Amplasarea hotelului excelenta, de nota zece!

 1034. Studioul mare, decomandat, mic dejun foarte bun, peste asteptari.

 1035. Hotelul este foarte aproape de principalele atractii din statiune. Personalul hotelui foarte amabil, au tinut cont de solicitarea noastra de a ne caza mai devreme. Camera de hotel spatioasa, patul confortabil. La parter se gaseste un loc de joaca pentru copii care arata foarte bine si pot tine copii ocupati cateva ore.

 1036. Noi, am fost un grup de 3 adulți și un copil de 12 ani. Mi-a plăcut tot. De la A la Z. Apartamentul este într-un bloc, asociație de locatari, într-o zonă foarte bună. Magazin alimentar chiar in fața blocului. Foarte aproape și Pizzeria Sorriso, unde gătesc foarte bine la prețuri foarte mici. Apartamentul chiar în stil Retro. Atentă din fire la detalii pentru starea mea de bine..cărțile, parchetul, șifonierul din dormitor, scaunele și lampa din sufragerie mi-au atras atenția în mod deosebit. Foarte foarte curat, primitor și cald, nu doar din calorifere. Bucătărie utilată cu tot strictul necesar. Lenjerii, prosoape impecabile. Menționez că noi am venit pentru Maratonul Rafael și apartamentul ne-a fost refugiu pentru odihnă și liniște. La bună revedere! Mulțumim, domnule Marian!

 1037. Apartamentul e curat și confortabil. Se afla într-un bloc mic dar frumos amenajat, într-o zona liniștita cu spatii verzi și magazine. Mi-a plăcut foarte mult acolo!

 1038. Gazdele extrem de amabile, apartamentul exact ca in poze, foarte curat, toate facilitatile conform descrierii si pozitionare foarte buna pentru a vizita brasovul si imprejurimile sale. Recomand 10/10

 1039. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1040. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1041. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1042. Hotel placut, curat si ospitalier. Amplasat intr-un colt minunat de liniste, cu un staff prietenos si masuri de protectie care m-au facut sa ma simt in siguranta in perioada asta de pandemie.

 1043. Ne-a plăcut absolut tot. Cu siguranța ne vom întoarce. Curățenie impecabila (având in vedere condițiile pandemiei) personalul extrem de amabil, mâncarea foarte buna (deși nu sunt foarte multe variante, îți faci poftele).

 1044. Priveliștea, măsurile suplimentare de prevenție în tot hotelul, în special în restaurant, mâncarea, cafeaua, grija pentru detalii, amabilitatea personalului.

 1045. Mulțumesc administratorului pentru amabilitate. Sunt utilizator de fotoliu rulant ( lățimea sezutului 46cm, 64cm între inelele de antrenare ) n-am avut nici cea mai mică problema !

 1046. Locatie foarte linistia, curata si amabilitatea personalului.

 1047. Recomand pt familii cu 2 copii. F bine amplasat si utilat apartamentul. Zona este linistita si curata cu supermarket-uri la 2 – 5 minute distanta.

 1048. Conexiunea la internet este super! Dacă trebuie să combini serviciul cu un pic de vacanță este fix ceea ce trebuie!

 1049. Curățenie, ordine, personal f.amabil, energii bune, prăjituri delicioase, multe alte plusuri. Recomand.

 1050. Poziția buna. Loc de parcare privat și supravegheat. Personalul foarte drăguț și disponibil. Priveliște către munte.

 1051. Amabilitatea gazdelor, curățenia, locația și decoratia apartamentului

 1052. Noi, am fost un grup de 3 adulți și un copil de 12 ani. Mi-a plăcut tot. De la A la Z. Apartamentul este într-un bloc, asociație de locatari, într-o zonă foarte bună. Magazin alimentar chiar in fața blocului. Foarte aproape și Pizzeria Sorriso, unde gătesc foarte bine la prețuri foarte mici. Apartamentul chiar în stil Retro. Atentă din fire la detalii pentru starea mea de bine..cărțile, parchetul, șifonierul din dormitor, scaunele și lampa din sufragerie mi-au atras atenția în mod deosebit. Foarte foarte curat, primitor și cald, nu doar din calorifere. Bucătărie utilată cu tot strictul necesar. Lenjerii, prosoape impecabile. Menționez că noi am venit pentru Maratonul Rafael și apartamentul ne-a fost refugiu pentru odihnă și liniște. La bună revedere! Mulțumim, domnule Marian!

 1053. Apartamentul e curat și confortabil. Se afla într-un bloc mic dar frumos amenajat, într-o zona liniștita cu spatii verzi și magazine. Mi-a plăcut foarte mult acolo!

 1054. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1055. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1056. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1057. Personalul de la recepție foarte amabil si saritor la orice aveai nevoie! Privelistea din camera superba!

 1058. Hotel placut, curat si ospitalier. Amplasat intr-un colt minunat de liniste, cu un staff prietenos si masuri de protectie care m-au facut sa ma simt in siguranta in perioada asta de pandemie.

 1059. Ne-a plăcut absolut tot. Cu siguranța ne vom întoarce. Curățenie impecabila (având in vedere condițiile pandemiei) personalul extrem de amabil, mâncarea foarte buna (deși nu sunt foarte multe variante, îți faci poftele).

 1060. Mulțumesc administratorului pentru amabilitate. Sunt utilizator de fotoliu rulant ( lățimea sezutului 46cm, 64cm între inelele de antrenare ) n-am avut nici cea mai mică problema !

 1061. Locatie foarte linistia, curata si amabilitatea personalului.

 1062. Recomand pt familii cu 2 copii. F bine amplasat si utilat apartamentul. Zona este linistita si curata cu supermarket-uri la 2 – 5 minute distanta.

 1063. Un mic hotel nou, curat, modern, manageriat de doi tineri foarte activi și atenți la nevoile tale. Camera era nouă cu toate lucrurile impecabil, curățenie impecabilă , saltea cu top foarte comodă, TV lcd pentru doritori, baie proprie cu dus și încălzire în pardoseală, răcire/încălzire programabilă din cameră. Chiar dacă este situata la câțiva kilometri de centrul orașului Brașov, dacă veniți cu mașina merită să vă cazați aici atât pentru liniștea oferită cât și pentru preț și confort. Sigur o să mai revenim cu altă ocazie.

 1064. Un hotel perfect pt orice activitate. Concediu sau serviciu. Foarte curat . Totul nou și cu gust . Amplasare perfecta

 1065. Micul dejun bun și sățios. Ne-a plăcut dotările tot ce trebuie la un hotel.

 1066. Amabilitatea gazdelor, curățenia, locația și decoratia apartamentului

 1067. Noi, am fost un grup de 3 adulți și un copil de 12 ani. Mi-a plăcut tot. De la A la Z. Apartamentul este într-un bloc, asociație de locatari, într-o zonă foarte bună. Magazin alimentar chiar in fața blocului. Foarte aproape și Pizzeria Sorriso, unde gătesc foarte bine la prețuri foarte mici. Apartamentul chiar în stil Retro. Atentă din fire la detalii pentru starea mea de bine..cărțile, parchetul, șifonierul din dormitor, scaunele și lampa din sufragerie mi-au atras atenția în mod deosebit. Foarte foarte curat, primitor și cald, nu doar din calorifere. Bucătărie utilată cu tot strictul necesar. Lenjerii, prosoape impecabile. Menționez că noi am venit pentru Maratonul Rafael și apartamentul ne-a fost refugiu pentru odihnă și liniște. La bună revedere! Mulțumim, domnule Marian!

 1068. Apartamentul e curat și confortabil. Se afla într-un bloc mic dar frumos amenajat, într-o zona liniștita cu spatii verzi și magazine. Mi-a plăcut foarte mult acolo!

 1069. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1070. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1071. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1072. – Micul dejun excelent si proaspat – tinand cont de pandemie si de lipsa bufetului suedez – Personalul foarte amabil – Camera curata si primitoare – Mobilier nou, placut, cu aer modern – Locatia aproape de Centrul Vechi – Zona linistita, perfecta pentru odihna – Viteza Internet foarte buna

 1073. – minunat din toate punctele de vedere: design, confort, curatenie, caldura, masuri anticovid – view minunat din camera

 1074. Hotelul este confortabil și oferă o perspectiva superba asupra orașului!

 1075. Sunt multe, in afara de ce am scris mai sus la contra, a fost exceptional totul, de aici si nota maxima; noi am reusit sa trecem peste cele negative. Patul foaaarte confortabil, camera cosy, prize suficiente, proprietarul glumet, sistemul de incalzire in pardosea (la baie), la tv am putut sa ne conectam la Netflix, micul-dejun foarte bun (alegeti omleta, mie mi-a placut mult), mocheta pe jos, curatenie impecabila, vedere la Bucegi.

 1076. Un mic hotel nou, curat, modern, manageriat de doi tineri foarte activi și atenți la nevoile tale. Camera era nouă cu toate lucrurile impecabil, curățenie impecabilă , saltea cu top foarte comodă, TV lcd pentru doritori, baie proprie cu dus și încălzire în pardoseală, răcire/încălzire programabilă din cameră. Chiar dacă este situata la câțiva kilometri de centrul orașului Brașov, dacă veniți cu mașina merită să vă cazați aici atât pentru liniștea oferită cât și pentru preț și confort. Sigur o să mai revenim cu altă ocazie.

 1077. Un hotel perfect pt orice activitate. Concediu sau serviciu. Foarte curat . Totul nou și cu gust . Amplasare perfecta

 1078. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1079. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1080. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1081. Amabilitatea gazdelor, curățenia, locația și decoratia apartamentului

 1082. Noi, am fost un grup de 3 adulți și un copil de 12 ani. Mi-a plăcut tot. De la A la Z. Apartamentul este într-un bloc, asociație de locatari, într-o zonă foarte bună. Magazin alimentar chiar in fața blocului. Foarte aproape și Pizzeria Sorriso, unde gătesc foarte bine la prețuri foarte mici. Apartamentul chiar în stil Retro. Atentă din fire la detalii pentru starea mea de bine..cărțile, parchetul, șifonierul din dormitor, scaunele și lampa din sufragerie mi-au atras atenția în mod deosebit. Foarte foarte curat, primitor și cald, nu doar din calorifere. Bucătărie utilată cu tot strictul necesar. Lenjerii, prosoape impecabile. Menționez că noi am venit pentru Maratonul Rafael și apartamentul ne-a fost refugiu pentru odihnă și liniște. La bună revedere! Mulțumim, domnule Marian!

 1083. Apartamentul e curat și confortabil. Se afla într-un bloc mic dar frumos amenajat, într-o zona liniștita cu spatii verzi și magazine. Mi-a plăcut foarte mult acolo!

 1084. Micul dejun de nota 10, liniste si peisajul superb

 1085. curatenie 10+( pentru noi aspectul cel mai important), personal bine-voitor, zambitor si “prezent” la solicitari, hotel cu design placut, (“intretinut”), mic dejun bun.

 1086. Personal primitor, camera mare, curățenie peste tot…mâncarea buna! Recomand cu incredere!

 1087. Totul a fost in regula. A fost curat apartamentul si este suficient ca si spatiu.

 1088. Curatenie, dotari, vedere spre muntele Tampa, acces usor spre Poiana, magazine in jur, totul a fost minunat.

 1089. Mulțumesc administratorului pentru amabilitate. Sunt utilizator de fotoliu rulant ( lățimea sezutului 46cm, 64cm între inelele de antrenare ) n-am avut nici cea mai mică problema !

 1090. Totul. Camere foarte curate. Personal foarte amabil.

 1091. Curatenia,amabilitatea personalului,micul dejun,pretul

 1092. locatie foarte linistita si retrasa, curatenia impecabila, personalul foarte amabil, baia si camera spatioase si moderne, internet, netflix la tv, prize suficiente ,micul dejun proaspat si variat . A fost foarte bine si o sa revenim cu siguranta !

 1093. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1094. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1095. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1096. Raport calitate-pret bun. Camera cu aspect modern. Curatenie. Intrare facila in camera pe baza de cod unic. Parcare gratuita disponibila. Prize pe ambele parti ale patului. Per total a depasit asteptarile, iar asta e foarte bine.

 1097. A fost ok .Locația foarte buna .Curat .Oameni de treabă recomandam cu drag .

 1098. The room was comfy, warm and clean. The bed was very comfortable, there was hot water and we had all the supplies needed.