Cazare ieftina Fundata

De multe ori ne uitam dupa cazare in Fundata, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Fundata, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Fundata, Braşov, România

★★★ Pensiunea Crai Nou

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Soarelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Konigstein

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Muntelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Daria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Ursul Carcotas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Creasta de Vis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Fundata, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Luciana si Catrina FamiliaRațiu din Mielusei, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Luciana si Catrina FamiliaRațiu din Mielusei, jud. GorjCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Clementina si Stan Olănescu din Susita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fundata, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Clementina si Stan Olănescu din Susita, jud. MehedintiCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. GalatiCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fundata, Braşov, România!

  (Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. TeleormanCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fundata, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. ValceaCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fundata, Braşov, România.

  (Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. ArgesCazare in Fundata, Braşov, România pentru 3 persoane)

 1. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 2. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 3. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 4. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 5. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 6. Camerele mari curate ( am avut suita ) cu balcon ( lucru sfant pentru fumatori ) mancarea foarte buna drumul de acces bine intretinut

 7. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 8. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 9. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 10. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 11. Amplasarea de nota 10. Personal, restaurant foarte ok. Camera mare si curata.

 12. Pozitionarea catre o priveliste, de vis!Mancarea foarte buna! Camera spatioasa, baia la fel, lenjeria alba – personalizata! Caldura in camere si restul pensiunii.

 13. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 14. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 15. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 16. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 17. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 18. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 19. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 20. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 21. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 22. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 23. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 24. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 25. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 26. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 27. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 28. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 29. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 30. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 31. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 32. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 33. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 34. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 35. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 36. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 37. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 38. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 39. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 40. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 41. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 42. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 43. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 44. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 45. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 46. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 47. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 48. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 49. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 50. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 51. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 52. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 53. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 54. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 55. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 56. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 57. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 58. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 59. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 60. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 61. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 62. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 63. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 64. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 65. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 66. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 67. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 68. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 69. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 70. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 71. Valentina-giorgiana februarie 24, 2019 at 3:25 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 72. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 73. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 74. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 75. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 76. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 77. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 78. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 79. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 80. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 81. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 82. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 83. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 84. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 85. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 86. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 87. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 88. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 89. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 90. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 91. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 92. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 93. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 94. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 95. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 96. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 97. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 98. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 99. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 100. Locatia frumoasă, servire ireproșabilă, curățenie.

 101. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 102. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 103. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 104. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 105. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 106. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 107. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 108. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 109. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 110. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 111. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 112. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 113. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 114. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 115. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 116. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 117. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 118. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 119. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 120. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 121. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 122. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 123. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 124. Locatia frumoasă, servire ireproșabilă, curățenie.

 125. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 126. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 127. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 128. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 129. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 130. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 131. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 132. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 133. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 134. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 135. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 136. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 137. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 138. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 139. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 140. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 141. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 142. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 143. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 144. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 145. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 146. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 147. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 148. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 149. Locatia frumoasă, servire ireproșabilă, curățenie.

 150. Totul: locația, peisajele superbe, personalul amabil (atât de la recepție cât și de la restaurant, centrul SPA și cameristele) și dispus în permanență să rezolve eventualele solicitări, camera mare, curățenia, confortul, căldura, temperatura apei din piscină.

 151. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 152. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 153. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 154. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 155. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 156. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 157. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 158. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 159. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 160. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 161. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 162. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 163. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 164. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 165. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 166. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 167. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 168. Locatia frumoasă, servire ireproșabilă, curățenie.

 169. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 170. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 171. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 172. O liniște debordantă, camera călduroasă, alături de un personal de nota zece este o combinație ideală.

 173. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 174. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 175. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 176. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 177. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 178. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 179. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 180. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 181. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 182. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 183. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 184. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 185. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 186. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 187. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 188. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 189. Locatia frumoasă, servire ireproșabilă, curățenie.

 190. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 191. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 192. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 193. O liniște debordantă, camera călduroasă, alături de un personal de nota zece este o combinație ideală.

 194. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 195. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 196. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 197. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 198. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 199. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 200. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 201. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 202. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 203. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 204. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 205. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 206. Valentina-giorgiana martie 30, 2019 at 12:55 pm

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 207. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 208. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 209. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 210. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 211. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 212. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 213. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 214. Totul la superlativ. Daria (gazda)și Teo bucatarul pensiunii sunt excepționali. Se mănâncă foarte bine: raport preț- calitate- ospitalitate de nota 10. Curățenie, amabilitate și atenția la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am simțit nici la un hotel de 5 stele. Cățeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de întâmpinarea lor. Sunt blânzi și dornici de mângâieri. Daca dorești sa te plimbi prin împrejurimi ei te vor insoti .

 215. O liniște debordantă, camera călduroasă, alături de un personal de nota zece este o combinație ideală.

 216. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 217. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 218. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 219. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 220. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 221. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 222. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 223. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 224. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 225. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 226. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 227. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 228. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 229. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special ospătarii restaurantului si recepția resortului. Despre locație in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii încărcate pe camera si achitat la plecare mărește confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu gândul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 230. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 231. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 232. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 233. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 234. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 235. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 236. Personal amabil și peisajul de pe balconul pensiunii cu munții Bucegi

 237. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 238. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 239. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 240. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 241. Peisajul este de vis! Vila este luxoasa, amenajata cu stil!

 242. Amplasament foarte frumos. Liniste si atmosfera placuta de munte autentic.

 243. Cladirea, amplasarea si vederea, disponibilitatea proprietarului, curatenia. Voi reveni cu placere!

 244. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 245. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 246. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 247. Locatia foarte frumoasa, mancare f gustoasa, liniste, aer curat, totul perfect!

 248. Totul a fost minunat. Locatie superba, posibilitati de excursii, proprietari deosebiti, se pot solicita meniuri traditionale.

 249. Amplasarea de vis, camera mare si confortabila, cu vedere spre munte, mancare delicioasa, gatita pe loc, gazdele foarte amabile.

 250. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 251. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 252. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 253. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 254. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 255. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 256. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special ospătarii restaurantului si recepția resortului. Despre locație in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii încărcate pe camera si achitat la plecare mărește confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu gândul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 257. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 258. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 259. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 260. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 261. Totul la superlativ. Daria (gazda)și Teo bucatarul pensiunii sunt excepționali. Se mănâncă foarte bine: raport preț- calitate- ospitalitate de nota 10. Curățenie, amabilitate și atenția la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am simțit nici la un hotel de 5 stele. Cățeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de întâmpinarea lor. Sunt blânzi și dornici de mângâieri. Daca dorești sa te plimbi prin împrejurimi ei te vor insoti .

 262. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 263. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 264. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 265. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 266. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 267. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 268. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 269. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 270. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 271. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 272. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 273. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 274. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 275. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 276. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 277. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special ospătarii restaurantului si recepția resortului. Despre locație in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii încărcate pe camera si achitat la plecare mărește confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu gândul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 278. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 279. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 280. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 281. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 282. Totul la superlativ. Daria (gazda)și Teo bucatarul pensiunii sunt excepționali. Se mănâncă foarte bine: raport preț- calitate- ospitalitate de nota 10. Curățenie, amabilitate și atenția la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am simțit nici la un hotel de 5 stele. Cățeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de întâmpinarea lor. Sunt blânzi și dornici de mângâieri. Daca dorești sa te plimbi prin împrejurimi ei te vor insoti .

 283. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 284. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 285. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 286. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 287. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 288. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 289. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 290. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 291. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 292. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 293. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 294. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 295. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 296. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 297. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 298. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 299. Personal drăgut. Camere spațioase. Curetenie impecabila.

 300. Amplasarea pensiunii intr-un peisaj mirific ! Am gasit aici ceea ce la Bucuresti ne lipseste enorm : contact cu natura, aer curat si mai ales, liniste . Personal amabil, curatenie desavarsita !

 301. Personalul, curățenia, mâncarea, liniștea, comfortul.

 302. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special ospătarii restaurantului si recepția resortului. Despre locație in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii încărcate pe camera si achitat la plecare mărește confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu gândul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 303. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 304. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 305. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 306. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 307. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 308. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 309. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 310. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 311. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 312. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 313. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 314. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 315. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 316. Locația, liniștea, personalul, dotările.. Absolut totul, inclusiv câinii😊😊

 317. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 318. Locatia este de vis , iar proprietarii sunt foarte amabili. Am avut un weekend de vis.

 319. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 320. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 321. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 322. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 323. Ca și cazare este în regulă, camere moderne și curate. Spa-ul este ok, însă dacă nu este inclus în cazare, din punctul meu de vedere nu merită prețul respectiv (pentru 2 piscine și 2 saune).

 324. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 325. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 326. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 327. Personal drăgut. Camere spațioase. Curetenie impecabila.

 328. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 329. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 330. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 331. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 332. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 333. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 334. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am simțit de Paști ca și cum eram în familie. Locația este excelentă. Ne-a plăcut foarte mult mâncarea tradițională românească și felul în care am fost primiți la pensiune. Am avut o experiență foarte plăcută și am reveni cu mare drag oricând.

 335. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 336. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 337. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 338. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 339. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 340. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 341. Locația, liniștea, personalul, dotările.. Absolut totul, inclusiv câinii😊😊

 342. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 343. Marius-gabriel mai 10, 2019 at 12:02 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 344. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 345. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 346. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 347. Ca și cazare este în regulă, camere moderne și curate. Spa-ul este ok, însă dacă nu este inclus în cazare, din punctul meu de vedere nu merită prețul respectiv (pentru 2 piscine și 2 saune).

 348. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 349. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 350. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 351. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 352. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 353. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 354. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 355. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 356. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 357. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

 358. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am simțit de Paști ca și cum eram în familie. Locația este excelentă. Ne-a plăcut foarte mult mâncarea tradițională românească și felul în care am fost primiți la pensiune. Am avut o experiență foarte plăcută și am reveni cu mare drag oricând.

 359. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 360. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 361. Locația. Peisaje de poveste de iarnă, liniște. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata să-ți satisfacă orice capriciu. Mâncare diversă și bună, gătită zilnic.

 362. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, priveștea magică, liniștea, drumul bun, asfaltat până sus. Puteți achiziționa produse lactate proaspete de la cei din sat.

 363. A fost excelent. Așa cum zice toată lumea în comentarii, gazdele te fac sa te simți ca acasă de parcă ai mers la prieteni în vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parcă e luat din povesti. Păcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 364. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 365. Marius-gabriel mai 14, 2019 at 5:01 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 366. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 367. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 368. Marius-gabriel mai 18, 2019 at 3:26 am

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 369. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 370. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 371. Ca și cazare este în regulă, camere moderne și curate. Spa-ul este ok, însă dacă nu este inclus în cazare, din punctul meu de vedere nu merită prețul respectiv (pentru 2 piscine și 2 saune).

 372. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 373. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 374. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 375. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 376. Priveliștea, arhitectura vilei, design-ul încăperilor. Vila este amplasată într-un decor de vis! Modul de împărțire al camerelor este gândit foarte bine, putând fi folosită de 2 familii cu copii..

 377. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 378. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 379. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 380. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 381. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 382. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de „ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce „bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 383. Peisajul este unul superb. Amplasarea pensiunii este minunata. Ne-am dat cu sania si niste plăcuțe pe care n-i le-a dat domnul de la pensiune..cel bătrân, care a fost super de treabă cu noi!

 384. Ne-a surprins placut.Am fost in perioada sarbatorilor de iarna, cand preturile sunt astronomice in alte parti,nu aveam asteptari la pretul mediu pe care l-am gasit la pensiunea Daria.Ne gandeam ca nu vom sta in camera decat noaptea,deci vom suporta cumva.Cand am ajuns:curatenie,proprietar amabil,reguli de bun simt,spatiu mare,priveliste de basm,nimic de reprosat!

 385. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am simțit de Paști ca și cum eram în familie. Locația este excelentă. Ne-a plăcut foarte mult mâncarea tradițională românească și felul în care am fost primiți la pensiune. Am avut o experiență foarte plăcută și am reveni cu mare drag oricând.

 386. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senzaționale

 387. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 388. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. Mâncarea delicioasa, tradiționala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spațioase, încălzite suficient( deși temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 389. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe măsură. Foarte amabili si primitivi.

 390. Locația, curățenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proaspăt.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled