Cazare ieftina Fundata

De multe ori ne uitam dupa cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Ursul Carcotas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Soarelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Konigstein

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Vulturi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Crai Nou

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Casa Muntelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Luciana si Catrina FamiliaRa╚Ťiu din Mielusei, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Luciana si Catrina FamiliaRa╚Ťiu din Mielusei, jud. GorjCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Clementina si Stan Ol─ânescu din Susita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Clementina si Stan Ol─ânescu din Susita, jud. MehedintiCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. GalatiCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. TeleormanCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. ValceaCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. ArgesCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 2. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 3. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 4. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 5. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 6. Camerele mari curate ( am avut suita ) cu balcon ( lucru sfant pentru fumatori ) mancarea foarte buna drumul de acces bine intretinut

 7. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 8. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 9. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 10. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 11. Amplasarea de nota 10. Personal, restaurant foarte ok. Camera mare si curata.

 12. Pozitionarea catre o priveliste, de vis!Mancarea foarte buna! Camera spatioasa, baia la fel, lenjeria alba – personalizata! Caldura in camere si restul pensiunii.

 13. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 14. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 15. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 16. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 17. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 18. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 19. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 20. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 21. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 22. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 23. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 24. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 25. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 26. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 27. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 28. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 29. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 30. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 31. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 32. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 33. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 34. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 35. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 36. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 37. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 38. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 39. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 40. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 41. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 42. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 43. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 44. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 45. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 46. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 47. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 48. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 49. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 50. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 51. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 52. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 53. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 54. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 55. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 56. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 57. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 58. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 59. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 60. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 61. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 62. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 63. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 64. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 65. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 66. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 67. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 68. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 69. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 70. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 71. Valentina-giorgiana februarie 24, 2019 at 3:25 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 72. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 73. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 74. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 75. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 76. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 77. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 78. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 79. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 80. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 81. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 82. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 83. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 84. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 85. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 86. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 87. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 88. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 89. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 90. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 91. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 92. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 93. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 94. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 95. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 96. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 97. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 98. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 99. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 100. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 101. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 102. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 103. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 104. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 105. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 106. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 107. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 108. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 109. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 110. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 111. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 112. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 113. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 114. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 115. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 116. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 117. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 118. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 119. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 120. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 121. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 122. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 123. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 124. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 125. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 126. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 127. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 128. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 129. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 130. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 131. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 132. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 133. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 134. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 135. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 136. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 137. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 138. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 139. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 140. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 141. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 142. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 143. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 144. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 145. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 146. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 147. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 148. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 149. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 150. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 151. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 152. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 153. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 154. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 155. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 156. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 157. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 158. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 159. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 160. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 161. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 162. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 163. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 164. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 165. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 166. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 167. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 168. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 169. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 170. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 171. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 172. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 173. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 174. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 175. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 176. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 177. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 178. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 179. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 180. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 181. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 182. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 183. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 184. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 185. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 186. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 187. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 188. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 189. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 190. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 191. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 192. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 193. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 194. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 195. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 196. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 197. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 198. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 199. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 200. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 201. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 202. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 203. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 204. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 205. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 206. Valentina-giorgiana martie 30, 2019 at 12:55 pm

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 207. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 208. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 209. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 210. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 211. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 212. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 213. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 214. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 215. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 216. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 217. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 218. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 219. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 220. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 221. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 222. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 223. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 224. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 225. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 226. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 227. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 228. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 229. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 230. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 231. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 232. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 233. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 234. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 235. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 236. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 237. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 238. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 239. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 240. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 241. Peisajul este de vis! Vila este luxoasa, amenajata cu stil!

 242. Amplasament foarte frumos. Liniste si atmosfera placuta de munte autentic.

 243. Cladirea, amplasarea si vederea, disponibilitatea proprietarului, curatenia. Voi reveni cu placere!

 244. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 245. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 246. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 247. Locatia foarte frumoasa, mancare f gustoasa, liniste, aer curat, totul perfect!

 248. Totul a fost minunat. Locatie superba, posibilitati de excursii, proprietari deosebiti, se pot solicita meniuri traditionale.

 249. Amplasarea de vis, camera mare si confortabila, cu vedere spre munte, mancare delicioasa, gatita pe loc, gazdele foarte amabile.

 250. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 251. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 252. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 253. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 254. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 255. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 256. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 257. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 258. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 259. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 260. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 261. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 262. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 263. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 264. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 265. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 266. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 267. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 268. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 269. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 270. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 271. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 272. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 273. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 274. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 275. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 276. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 277. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 278. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 279. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 280. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 281. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 282. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 283. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 284. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 285. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 286. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 287. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 288. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 289. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 290. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 291. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 292. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 293. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 294. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 295. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 296. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 297. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 298. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 299. Personal dr─âgut. Camere spa╚Ťioase. Curetenie impecabila.

 300. Amplasarea pensiunii intr-un peisaj mirific ! Am gasit aici ceea ce la Bucuresti ne lipseste enorm : contact cu natura, aer curat si mai ales, liniste . Personal amabil, curatenie desavarsita !

 301. Personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea, comfortul.

 302. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei „Cheile Gradistei” .

 303. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 304. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 305. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 306. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 307. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 308. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 309. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 310. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 311. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 312. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 313. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 314. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 315. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 316. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 317. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 318. Locatia este de vis , iar proprietarii sunt foarte amabili. Am avut un weekend de vis.

 319. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 320. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 321. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 322. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 323. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 324. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 325. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 326. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 327. Personal dr─âgut. Camere spa╚Ťioase. Curetenie impecabila.

 328. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 329. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 330. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 331. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 332. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 333. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 334. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 335. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 336. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 337. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 338. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 339. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 340. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 341. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 342. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 343. Marius-gabriel mai 10, 2019 at 12:02 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 344. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 345. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 346. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 347. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 348. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 349. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 350. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 351. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 352. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 353. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 354. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 355. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 356. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 357. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 358. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 359. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 360. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 361. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 362. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 363. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 364. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 365. Marius-gabriel mai 14, 2019 at 5:01 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 366. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 367. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 368. Marius-gabriel mai 18, 2019 at 3:26 am

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 369. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 370. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 371. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 372. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 373. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 374. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 375. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 376. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 377. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 378. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 379. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 380. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 381. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 382. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de „ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce „bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 383. Peisajul este unul superb. Amplasarea pensiunii este minunata. Ne-am dat cu sania si niste pl─âcu╚Ťe pe care n-i le-a dat domnul de la pensiune..cel b─âtr├ón, care a fost super de treab─â cu noi!

 384. Ne-a surprins placut.Am fost in perioada sarbatorilor de iarna, cand preturile sunt astronomice in alte parti,nu aveam asteptari la pretul mediu pe care l-am gasit la pensiunea Daria.Ne gandeam ca nu vom sta in camera decat noaptea,deci vom suporta cumva.Cand am ajuns:curatenie,proprietar amabil,reguli de bun simt,spatiu mare,priveliste de basm,nimic de reprosat!

 385. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 386. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 387. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 388. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 389. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 390. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 391. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 392. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 393. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 394. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 395. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 396. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 397. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 398. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 399. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 400. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 401. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 402. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 403. Pensiunea Daria este unul dintre cele mai frumoase locuri in care am stat pana acum, cu toate ca am calatorit foarte mult, atat in tara cat si inafara ei. Este un loc foarte curat, frumos amenajat, gazdele sunt foarte amabile, am povestit mult cu ei. Privelistea e absolut superba. Este aproape de Fundatica si Cheile Gradistei, ambele locuri fiind foarte frumoase. Mancare tare buna, atmosfera relaxanta. O sa mai revenim sigur!

 404. Gazdele prietenoase si cu bun simt. Micul dejun variat si delicios. Linistea, curatenia si confortul oferite de aceasta pensiune. Si sa nu uitam de minunata priveliste si de gratarul incins de gazda intr-o sambata seara perfecta.

 405. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de „ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce „bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 406. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 407. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 408. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 409. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 410. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 411. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 412. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 413. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 414. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 415. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 416. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 417. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 418. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 419. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 420. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 421. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 422. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 423. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 424. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 425. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 426. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 427. Pensiunea Daria este unul dintre cele mai frumoase locuri in care am stat pana acum, cu toate ca am calatorit foarte mult, atat in tara cat si inafara ei. Este un loc foarte curat, frumos amenajat, gazdele sunt foarte amabile, am povestit mult cu ei. Privelistea e absolut superba. Este aproape de Fundatica si Cheile Gradistei, ambele locuri fiind foarte frumoase. Mancare tare buna, atmosfera relaxanta. O sa mai revenim sigur!

 428. Gazdele prietenoase si cu bun simt. Micul dejun variat si delicios. Linistea, curatenia si confortul oferite de aceasta pensiune. Si sa nu uitam de minunata priveliste si de gratarul incins de gazda intr-o sambata seara perfecta.

 429. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de „ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce „bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 430. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 431. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 432. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 433. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 434. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 435. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 436. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 437. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 438. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 439. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 440. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 441. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 442. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 443. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 444. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 445. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 446. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 447. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 448. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 449. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 450. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 451. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 452. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 453. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 454. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 455. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 456. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 457. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 458. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 459. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 460. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 461. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 462. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 463. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 464. Peisajele ,camera foarte mare și frumoasa personalul amabil .

 465. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 466. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 467. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 468. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 469. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 470. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 471. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 472. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 473. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 474. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 475. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 476. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 477. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 478. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 479. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 480. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 481. Absolut totul este de vis. Incepand de la gazdele foarte prietenoase si calduroase, mancarea ca la mama acasa, camerele mari, patul urias si terminand cu splendoarea zonei, un loc de o frumusete nemaintalnita. Pentru cine cauta liniste si relaxare, this is the place!

 482. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 483. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 484. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 485. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 486. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 487. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 488. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 489. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 490. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 491. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 492. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 493. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 494. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 495. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 496. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 497. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 498. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 499. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 500. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 501. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 502. Absolut totul este de vis. Incepand de la gazdele foarte prietenoase si calduroase, mancarea ca la mama acasa, camerele mari, patul urias si terminand cu splendoarea zonei, un loc de o frumusete nemaintalnita. Pentru cine cauta liniste si relaxare, this is the place!

 503. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 504. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 505. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 506. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 507. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 508. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 509. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 510. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 511. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 512. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 513. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 514. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 515. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 516. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 517. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 518. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 519. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 520. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 521. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 522. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 523. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 524. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 525. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 526. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 527. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 528. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 529. Zona este foarte frumoasa daca se doreste liniste, retrasa, se pot face trasee usoare la pas sau cu bicicleta, vila bine utilata, TV satelit.

 530. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 531. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 532. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 533. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 534. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 535. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 536. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 537. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 538. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 539. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 540. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 541. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 542. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 543. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 544. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 545. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 546. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 547. Totul a fost peste asteptari. Mincarea ….deosebit de buna!! Personal extrem de amabil.Cu siguranta revenim.

 548. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 549. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 550. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 551. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 552. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 553. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 554. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 555. Recomand cu caldura Pensiunea Recanto. Cine doreste un peisaj pitoresc, liniste si ospitalitate, le gaseste aici cu siguranta. Proprietarii sunt persoane deosebite, intotdeauna atenti sa nu lipseasca nimic.

 556. Priveliste superba, curat in camere Pt 2 zile este ideal

 557. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 558. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 559. Sejur excep╚Ťional gra╚Ťie gazdelor , mereu atente ╚Öi disponibile. Amplasarea pensiunii este intr-un spa╚Ťiu mirific, lini╚Ötit, propice pentru relaxare ╚Öi contemplarea naturii.

 560. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 561. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 562. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 563. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 564. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 565. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 566. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 567. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 568. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 569. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 570. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 571. Totul a fost peste asteptari. Mincarea ….deosebit de buna!! Personal extrem de amabil.Cu siguranta revenim.

 572. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 573. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 574. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 575. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 576. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 577. Zona este foarte frumoasa daca se doreste liniste, retrasa, se pot face trasee usoare la pas sau cu bicicleta, vila bine utilata, TV satelit.

 578. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 579. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 580. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 581. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 582. Gazdele au fost foarte primitoare. Recomand familiilor cu copii care vor sa petreaca timp cu familia in natura. Peisajul este de vis!

 583. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 584. Este situata intr-o vale, intre munti, privelistea este superba oriunde te-ai uita. Vila este foarte curata, utilata cu tot ce trebuie. Este atat de multa liniste si aer curat.

 585. Peisaj frumos cu vedere de la balcon, liniste, foarte foarte curat si ingrijt, in special baia. 100% vom revenii.

 586. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 587. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 588. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 589. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 590. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 591. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 592. Camera mare cu multe facilitati, pat confortabil, baie mare, curatenie, mic dejun ok, priveliste frumoasa, spa, loc de joaca pt copii,

 593. Camera este spatioasa si curata. Privelistea de pe terasa restaurantului iti taie rasuflarea.

 594. Micul dejun a fost foarte bun iar locatia excelenta.

 595. Peisajul super, cazarea bun─â, cur─â╚Ťenie. Micul dejun ok

 596. Micul dejun a fost excelent cu mancare foarte buna si destl de multa. am mancat si alte mese la pensiune si mancarea a fost excelenta . Felicitari bucatarului ! Pe de alta parte felicitari si nota 10 personalului care s-a straduit sa implineasca taote nevoile noastre. Locatia pensiunii este de vis….iar imprejurimile de basm…

 597. Locatia este amplasata in varful unui deal, oferind o priveliste superba de jur imprejur. Personalul este foarte amabil si prietenos. Camerele sunt mari, baile spatioase. Mancarea este foarte buna.

 598. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 599. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 600. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 601. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 602. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 603. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 604. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 605. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 606. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 607. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 608. Frumoasa locatia, un foisor foarte bun, mare, cu prize atasate, gratar, foarte bun. Vila este frumoasa, peisajul minunat. Mancarea foarte buna. Doar seara!

 609. Locatia: aer curat, personal amabil, camera draguta.

 610. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 611. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 612. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 613. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 614. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 615. Lini╚Ötea, peisajul ╚Öi r─âs─âritul de la fereastr─â camerei a f─âcut tot sejurul. Oamenii frumo╚Öi ╚Öi m├óncarea bun─â te fac s─â treci peste simplitatea camerei. 😊 Camera de 4 locuri e perfect─â pentru o familie cu copii. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 616. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 617. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 618. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 619. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 620. Camera mare cu multe facilitati, pat confortabil, baie mare, curatenie, mic dejun ok, priveliste frumoasa, spa, loc de joaca pt copii,

 621. Camera este spatioasa si curata. Privelistea de pe terasa restaurantului iti taie rasuflarea.

 622. Pensiunea este foarte bine amplasata pe culmea unui deal. Camera care ne-a fost repartizata era foarte curata, inclusiv camera de baie. Micul dejun foarte, foarte bun, multa mancare, inclus in pretul camerei. Celelalte mese foarte bune, portii foarte mari.

 623. Totul a fost la superlativ recomand.Sigur vom reveni.

 624. Locatie superba, personal foarte amabil. Curatenie impecabila Locatie foarte frumoasa, peisaje superbe, liniste.

 625. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 626. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 627. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 628. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 629. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 630. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 631. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 632. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 633. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 634. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 635. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 636. Frumoasa locatia, un foisor foarte bun, mare, cu prize atasate, gratar, foarte bun. Vila este frumoasa, peisajul minunat. Mancarea foarte buna. Doar seara!

 637. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 638. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 639. Locatia este frumoasa, este situat la altitudine, intr-un peisaj impresionant si aer curat. Proprietaea este bine intretinuta. Activitati variate in cadrul complexului.

 640. Am fost bine primiti. Locatia foarte curata si confortabila exact ├ža si in fotografi. Va recomand cu incredere.

 641. Loca╚Ťia este excelent─â, lini╚Öte, priveli╚Öte ╚Öi foarte curat. Propietarii sunt deosebit de amabili. Recomand cu deosebit├« pl─âcere aceast─â propietate.

 642. Peisaj superb. Gazde foarte amabile și serviabile!

 643. +Peisajul este unul de vis!!!! +Gazda este primitoare, interesat─â de nevoile oaspe╚Ťilor +Mic dejun gustos ╚Öi consistent +Cafeaua a fost foarte bun─â, la fel ╚Öi sucul de fructe +Camer─â curat─â

 644. Peisajul de vis, confort maxim, ambient placut, personal profesionist;

 645. Pensiunea este foarte bine amplasata pe culmea unui deal. Camera care ne-a fost repartizata era foarte curata, inclusiv camera de baie. Micul dejun foarte, foarte bun, multa mancare, inclus in pretul camerei. Celelalte mese foarte bune, portii foarte mari.

 646. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 647. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 648. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 649. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 650. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 651. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 652. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 653. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 654. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 655. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 656. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 657. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 658. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 659. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 660. +Peisajul este unul de vis!!!! +Gazda este primitoare, interesat─â de nevoile oaspe╚Ťilor +Mic dejun gustos ╚Öi consistent +Cafeaua a fost foarte bun─â, la fel ╚Öi sucul de fructe +Camer─â curat─â

 661. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 662. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 663. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 664. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 665. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 666. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 667. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 668. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 669. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 670. Locatie superba, in natura, drum privat, liniste, relaxare, gazde deosebite. In imediata apropiere de traseele ecotruistice din poarta capratilor.

 671. Locatia de vis. Un peisaj mirific si niste oameni foarte draguti si cu bun simt.

 672. o locatie superba, gazde primitoare si sociabile, camere spatioase si curatenie exemplara. recomand!!!

 673. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 674. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 675. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 676. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 677. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 678. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 679. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 680. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 681. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 682. Am mai avut o rezervare intre 23-25.08.2019, pentru care am scris atunci o recenzie. De aceasta data am fost primiti de o alta doamna la receptie si deja s-a schimbat situatia. Oamenii de valoare se evidentiaza din multime. Totul a fost la superlativ acum. Nu obisnuim sa ne cazam de doua ori in acelasi loc, dar acum am revenit cu placere si vom mai reveni. Este o liniste dumnezeiasca si un aer curat de te miri cum de mai exista asa ceva pe planeta asta atat de poluata! Conditiile de cazare sunt foarte bune, in special in camera tripla.

 683. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 684. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 685. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 686. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 687. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 688. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 689. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 690. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 691. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 692. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 693. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 694. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 695. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 696. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 697. Stilul modern, avangardist, neasteptat in inima muntelui.

 698. Locatia foarte buna, vedere panoramica, zona superba, totul foarte curat.

 699. Askuns, foarte greu, imposibil de gasit. Nu vom mai reveni nicio data!!!

 700. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu „view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 701. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 702. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 703. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 704. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 705. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 706. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 707. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 708. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 709. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 710. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 711. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 712. Am mai avut o rezervare intre 23-25.08.2019, pentru care am scris atunci o recenzie. De aceasta data am fost primiti de o alta doamna la receptie si deja s-a schimbat situatia. Oamenii de valoare se evidentiaza din multime. Totul a fost la superlativ acum. Nu obisnuim sa ne cazam de doua ori in acelasi loc, dar acum am revenit cu placere si vom mai reveni. Este o liniste dumnezeiasca si un aer curat de te miri cum de mai exista asa ceva pe planeta asta atat de poluata! Conditiile de cazare sunt foarte bune, in special in camera tripla.

 713. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 714. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 715. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 716. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 717. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 718. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 719. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 720. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 721. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu „view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 722. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 723. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 724. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 725. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 726. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 727. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 728. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 729. Lini╚Ötea, peisajul ╚Öi r─âs─âritul de la fereastr─â camerei a f─âcut tot sejurul. Oamenii frumo╚Öi ╚Öi m├óncarea bun─â te fac s─â treci peste simplitatea camerei. 😊 Camera de 4 locuri e perfect─â pentru o familie cu copii. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled