Cazare ieftina Fundata

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Luciana si Catrina FamiliaRa╚Ťiu din Mielusei, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Luciana si Catrina FamiliaRa╚Ťiu din Mielusei, jud. GorjCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Clementina si Stan Ol─ânescu din Susita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Clementina si Stan Ol─ânescu din Susita, jud. MehedintiCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eliza si Profira Turcescu din Chiraftei, jud. GalatiCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Luana si Coralia Niculae din Banov, jud. TeleormanCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ivona si Geta Toneanu din Predesti, jud. ValceaCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Matei si Tudor Murgescu din Cetateni, jud. ArgesCazare in Fundata, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 2. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 3. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 4. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 5. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 6. Camerele mari curate ( am avut suita ) cu balcon ( lucru sfant pentru fumatori ) mancarea foarte buna drumul de acces bine intretinut

 7. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 8. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 9. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 10. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 11. Amplasarea de nota 10. Personal, restaurant foarte ok. Camera mare si curata.

 12. Pozitionarea catre o priveliste, de vis!Mancarea foarte buna! Camera spatioasa, baia la fel, lenjeria alba – personalizata! Caldura in camere si restul pensiunii.

 13. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 14. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 15. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 16. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 17. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 18. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 19. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 20. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 21. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 22. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 23. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 24. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 25. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 26. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 27. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 28. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 29. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 30. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 31. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 32. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 33. Peisaje de vis, liniste, curatenie…merita incercat

 34. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 35. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 36. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 37. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 38. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 39. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 40. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 41. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 42. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 43. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 44. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 45. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 46. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 47. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 48. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 49. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 50. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 51. Sunt foarte calzi toti cei de la pensiune. Iar Daria si bucatarul ei fac si mai calda atmosfera!

 52. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 53. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 54. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 55. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 56. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 57. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 58. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 59. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 60. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 61. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 62. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 63. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 64. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 65. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 66. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 67. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 68. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 69. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 70. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 71. Valentina-giorgiana februarie 24, 2019 at 3:25 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 72. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 73. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 74. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 75. Camera a fost minunata,personalul de la restaurant placut si foarte atent,micul dejun excelent si nu in ultimul rand priveliștea din camera.

 76. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 77. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 78. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 79. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 80. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 81. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 82. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 83. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 84. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 85. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 86. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 87. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 88. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 89. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 90. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 91. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 92. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 93. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 94. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 95. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 96. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 97. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 98. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 99. Personal foarte amabil . Curat foarte cald . Mancarea delicioasa multumim bucatarului .

 100. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 101. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 102. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 103. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 104. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 105. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 106. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 107. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 108. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 109. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 110. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 111. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 112. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 113. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 114. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 115. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 116. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 117. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 118. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 119. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 120. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 121. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 122. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 123. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 124. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 125. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 126. Ca de obicei, multiple facilitati-piscina, loc de joaca, sanius. Camere confortabile, un complex bine gandit.

 127. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 128. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 129. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 130. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 131. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 132. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 133. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 134. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 135. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 136. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 137. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 138. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 139. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 140. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 141. Camere frumoase, mancare foarte buna, curatenie, masa de tenis la subsol.

 142. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 143. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 144. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 145. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 146. Locatia foarte curata, personal extraordinar de amabil.

 147. A fost exact ce ne-am dorit, ba chiar mai mult. Amplasarea pensiunii este minunata, oarecum izolata pe un varf de deal, fara alte case in imediata apropiere. Curatenia a fost exemplara, foarte cald in camera, iar camera in care am fost cazati a fost foarte mare. Gazdele au foarte primitoare iar micul dejun suficient de variat pentru gusturile noastre. Cu siguranta vom reveni.

 148. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 149. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 150. Totul: loca╚Ťia, peisajele superbe, personalul amabil (at├ót de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi de la restaurant, centrul SPA ╚Öi cameristele) ╚Öi dispus ├«n permanen╚Ť─â s─â rezolve eventualele solicit─âri, camera mare, cur─â╚Ťenia, confortul, c─âldura, temperatura apei din piscin─â.

 151. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 152. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 153. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 154. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 155. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 156. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 157. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 158. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 159. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 160. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 161. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 162. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 163. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 164. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 165. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 166. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 167. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 168. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 169. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 170. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 171. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 172. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 173. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 174. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 175. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 176. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 177. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 178. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 179. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 180. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 181. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 182. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 183. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 184. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 185. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 186. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 187. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 188. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 189. Locatia frumoas─â, servire irepro╚Öabil─â, cur─â╚Ťenie.

 190. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 191. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 192. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 193. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 194. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 195. Mi-a placut locul unde este asezata aceasta super-pensiune . Personalul a fost super-mega-ultra de treaba . Teo, face o mancare super buna, iar Daria(sotia lui) este o gazda excelenta .

 196. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 197. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 198. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 199. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 200. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 201. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 202. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 203. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 204. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 205. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 206. Valentina-giorgiana martie 30, 2019 at 12:55 pm

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 207. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 208. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 209. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 210. Amplasarea, patul confortabil, privelistea, centrul spa

 211. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 212. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 213. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 214. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 215. O lini╚Öte debordant─â, camera c─âlduroas─â, al─âturi de un personal de nota zece este o combina╚Ťie ideal─â.

 216. Personalul foarte cald si amabil. Ne-au asteptat peste ora de check-in stabilita. Camera calduroasa, curata, cu o vedere extraordinara. Locatia minunata pentru iubitorii de natura si liniste. Mancarea foarte gustoasa. Suntem iubitori de animale, asa ca ne-am bucurat si de prezenta cainilor de la pensiune, care sunt foarte prietenosi si care ne-au insotit in drumetiile facute.

 217. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 218. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 219. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 220. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 221. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 222. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 223. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 224. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 225. Locatie superba!Camera curata!Aranjamente foarte ok!

 226. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 227. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 228. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 229. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei “Cheile Gradistei” .

 230. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 231. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 232. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 233. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 234. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 235. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 236. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 237. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 238. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 239. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 240. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 241. Peisajul este de vis! Vila este luxoasa, amenajata cu stil!

 242. Amplasament foarte frumos. Liniste si atmosfera placuta de munte autentic.

 243. Cladirea, amplasarea si vederea, disponibilitatea proprietarului, curatenia. Voi reveni cu placere!

 244. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 245. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 246. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 247. Locatia foarte frumoasa, mancare f gustoasa, liniste, aer curat, totul perfect!

 248. Totul a fost minunat. Locatie superba, posibilitati de excursii, proprietari deosebiti, se pot solicita meniuri traditionale.

 249. Amplasarea de vis, camera mare si confortabila, cu vedere spre munte, mancare delicioasa, gatita pe loc, gazdele foarte amabile.

 250. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 251. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 252. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 253. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 254. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 255. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 256. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei “Cheile Gradistei” .

 257. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 258. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 259. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 260. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 261. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 262. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 263. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 264. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 265. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 266. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 267. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 268. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 269. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 270. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 271. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 272. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 273. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 274. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 275. Valentina-giorgiana aprilie 26, 2019 at 11:54 am

  camerele mari, baile foarte curate, bucataria mare si echipata cu tot ce e necesar. locatia fantastica.

 276. Totul a fost minunat. Peisajul, cazarea in sine, liniste. Este un loc impecabil.

 277. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei “Cheile Gradistei” .

 278. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 279. Personalul de la restaurant foarte amabil. Asternuturile sunt foarte confortabile. Privelistea de vis!

 280. Mic dejun delicios. Mancarea de la restaurant in general foarte buna. Locatie foarte frumoasa!

 281. Frumos amplasata, curatenie desavarsita, personal frumos, primitor si atent…conditii excelente! Vom reveni cu drag si o vom recomanda si prietenilor.

 282. Totul la superlativ. Daria (gazda)╚Öi Teo bucatarul pensiunii sunt excep╚Ťionali. Se m─ân├ónc─â foarte bine: raport pre╚Ť- calitate- ospitalitate de nota 10. Cur─â╚Ťenie, amabilitate ╚Öi aten╚Ťia la mici detalii sunt principalele caracteristici ale acestei pensiuni, sincer nu le-am sim╚Ťit nici la un hotel de 5 stele. C─â╚Ťeii din curte sunt mascotele pensiunii, eu iubitoare de animale m-am bucurat foarte mult de ├«nt├ómpinarea lor. Sunt bl├ónzi ╚Öi dornici de m├óng├óieri. Daca dore╚Öti sa te plimbi prin ├«mprejurimi ei te vor insoti .

 283. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 284. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 285. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 286. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 287. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 288. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 289. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 290. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 291. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 292. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 293. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 294. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 295. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 296. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 297. Personalul a fost foarte primitor, camerele frumoase si curate, ca intreg ansamblul de altfel. Este un loc bun atat pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Curtea este frumos amenajata, cu loc de joaca, leagan, loc de gratar, foisor si loc pentru focul de tabara. Am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

 298. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 299. Personal dr─âgut. Camere spa╚Ťioase. Curetenie impecabila.

 300. Amplasarea pensiunii intr-un peisaj mirific ! Am gasit aici ceea ce la Bucuresti ne lipseste enorm : contact cu natura, aer curat si mai ales, liniste . Personal amabil, curatenie desavarsita !

 301. Personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea, comfortul.

 302. Am fost primiti imediat si anuntati de toate facilitatile resortului. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si ne.am bucurat din plin de peisajul extraordinar oferit atat la restaurant cat si din camera . Cat despre personal am descoperit o adevarata echipa foarte atenta la dorintele noastre in special osp─âtarii restaurantului si recep╚Ťia resortului. Despre loca╚Ťie in sine este una de poveste iar faptul ca notele de plata pot fii ├«nc─ârcate pe camera si achitat la plecare m─âre╚Öte confortul resimtit in acest resort. Recomand celor ce nu au mai fost, fiind o prima data si pentru noi in acest resort. Am plecat cu g├óndul ca vom reveni pentru un alt concediu. Multumesc echipei “Cheile Gradistei” .

 303. Cazarea,privelistea,centrul SPA,micul dejun variat si bogat.

 304. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 305. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 306. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 307. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 308. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 309. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 310. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 311. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 312. Peisajul de vis Mancare gustoasa Atmosfera zonei este una deosebita Caldura din camera

 313. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 314. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 315. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 316. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 317. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 318. Locatia este de vis , iar proprietarii sunt foarte amabili. Am avut un weekend de vis.

 319. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 320. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 321. The food was great, the drinks were awesome. Everything really seems to be homemade. The room was nice. The view as well. The staff was friendly and nice.

 322. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 323. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 324. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 325. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 326. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 327. Personal dr─âgut. Camere spa╚Ťioase. Curetenie impecabila.

 328. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 329. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 330. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 331. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 332. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 333. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 334. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 335. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 336. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 337. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 338. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 339. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 340. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 341. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 342. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 343. Marius-gabriel mai 10, 2019 at 12:02 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 344. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 345. Totula fost minunat! – camere mari – curatenie – caldura – oamenii primitori – zona superba – liniste O sa mai revenim cu siguranta si la vara!

 346. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 347. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 348. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 349. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 350. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 351. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 352. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 353. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 354. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 355. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 356. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 357. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 358. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 359. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 360. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 361. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 362. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 363. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 364. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 365. Marius-gabriel mai 14, 2019 at 5:01 pm

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 366. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 367. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 368. Marius-gabriel mai 18, 2019 at 3:26 am

  Peisajul minunat . Aerul foarte curat si linistea pe care o cauta oricine . Personal foarte amabil si foarte foarte multa curatenie.

 369. Locatia excelenta cu piveliste atat spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Camere curate si echipate cu facilitati moderne. Camere comune pentru fiecare nivel, bucatarii echipate complet. Personal amabil si atent.

 370. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 371. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 372. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 373. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 374. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 375. Un loc dragut pe care il recomand, camere spatioase si curate, personal primitor, mancare buna.

 376. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 377. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 378. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 379. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 380. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 381. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 382. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de “ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce “bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 383. Peisajul este unul superb. Amplasarea pensiunii este minunata. Ne-am dat cu sania si niste pl─âcu╚Ťe pe care n-i le-a dat domnul de la pensiune..cel b─âtr├ón, care a fost super de treab─â cu noi!

 384. Ne-a surprins placut.Am fost in perioada sarbatorilor de iarna, cand preturile sunt astronomice in alte parti,nu aveam asteptari la pretul mediu pe care l-am gasit la pensiunea Daria.Ne gandeam ca nu vom sta in camera decat noaptea,deci vom suporta cumva.Cand am ajuns:curatenie,proprietar amabil,reguli de bun simt,spatiu mare,priveliste de basm,nimic de reprosat!

 385. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 386. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 387. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 388. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 389. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 390. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 391. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 392. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 393. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 394. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 395. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 396. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 397. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 398. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 399. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 400. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 401. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 402. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 403. Pensiunea Daria este unul dintre cele mai frumoase locuri in care am stat pana acum, cu toate ca am calatorit foarte mult, atat in tara cat si inafara ei. Este un loc foarte curat, frumos amenajat, gazdele sunt foarte amabile, am povestit mult cu ei. Privelistea e absolut superba. Este aproape de Fundatica si Cheile Gradistei, ambele locuri fiind foarte frumoase. Mancare tare buna, atmosfera relaxanta. O sa mai revenim sigur!

 404. Gazdele prietenoase si cu bun simt. Micul dejun variat si delicios. Linistea, curatenia si confortul oferite de aceasta pensiune. Si sa nu uitam de minunata priveliste si de gratarul incins de gazda intr-o sambata seara perfecta.

 405. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de “ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce “bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 406. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 407. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 408. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 409. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 410. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 411. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 412. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 413. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 414. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 415. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 416. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 417. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 418. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 419. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 420. Amplasarea, privelistea, camere mari,mancarea la restaurant buna. Personalul de la restaurant amabil si prompt. Mic dejun ok. Curatenie in camere, nu stiu insa cum sunt pt cei cazati mai multe zile, noi am stat doar o noapte.

 421. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 422. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 423. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 424. Peisajul foarte frumos, curatenia,amabilitatea personalului

 425. Personal amabil ╚Öi peisajul de pe balconul pensiunii cu mun╚Ťii Bucegi

 426. Locatia e splendida, pensiunea curata, personalul in mare masura ok.

 427. Pensiunea Daria este unul dintre cele mai frumoase locuri in care am stat pana acum, cu toate ca am calatorit foarte mult, atat in tara cat si inafara ei. Este un loc foarte curat, frumos amenajat, gazdele sunt foarte amabile, am povestit mult cu ei. Privelistea e absolut superba. Este aproape de Fundatica si Cheile Gradistei, ambele locuri fiind foarte frumoase. Mancare tare buna, atmosfera relaxanta. O sa mai revenim sigur!

 428. Gazdele prietenoase si cu bun simt. Micul dejun variat si delicios. Linistea, curatenia si confortul oferite de aceasta pensiune. Si sa nu uitam de minunata priveliste si de gratarul incins de gazda intr-o sambata seara perfecta.

 429. Proprietatea are o amplasare superba cu priveliste catre o vale iar din camere poti vedea varfurile muntilor, unele dintre ele inca inzapezite si in luna mai (cele din departare). Privelistea din camere este superba. Domnul de la receptie este foarte amabil si disponibil pentru orice fel de solicitare. Iti da sentimentul de “ca acasa”. In apropiere este o alta pensiune (Casa Muntelui) indicata chiar de domnul de la receptie pentru a servi micul dejun iar aceasta ofera de asemenea o atmosfera primitoare. Pensiunea Daria are o zona de pregatire a unui gratar cu vedere catre munti, ce “bate” muuulte privelisti de pe Valea Prahovei. Merita pe deplin tariful perceput pentru acea priveliste exceptionala de care te poti bucura din orice loc al pensiunii si pt atmosfera creata de catre personal. Recomand cu incredere.

 430. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 431. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 432. Locatie si conditii excelente. Recomand din toata inima. Cu siguranta voi mai reveni

 433. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 434. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 435. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, masa si nu in ultimul rand aerul cu miros de fan cosit proasp─ât.

 436. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 437. MIC DEJUN OK! LOCATIA DE VIS, LINISTE TOTALA, DESTRESANT, SUPERB, AER SUPERCURAT, LOC FARA GUNOAIE, OAMENI ZAMBITORI SI COMUNICATIVI, ITI POTI INCARCA ,,BATERIILE,, FARA PROBLEME. VOI REVENI CU DRAG!

 438. Locul este superb, ofera o vedere minunata de jur imprejur. Camerele sunt spatioase, patul confortabil. Personalul foarte amabil si prietenos. Restaurantul ofera variante diverse de meniu. Sunt numeroase variante de drumetii sau de plimbari usoare.

 439. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 440. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 441. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 442. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 443. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 444. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 445. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 446. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 447. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 448. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 449. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 450. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 451. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 452. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 453. Locatia, comfortul, serviciile, totul! Un loc deosebit care-ti incarca bateriile ! Vom reveni cu placere!

 454. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 455. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 456. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 457. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 458. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 459. A fost excelent. A╚Öa cum zice toat─â lumea ├«n comentarii, gazdele te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â de parc─â ai mers la prieteni ├«n vizita. De peisaj nici nu mai zic ca parc─â e luat din povesti. P─âcat ca nu am stat mai mult. Data viitoare…

 460. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 461. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 462. Ca ╚Öi cazare este ├«n regul─â, camere moderne ╚Öi curate. Spa-ul este ok, ├«ns─â dac─â nu este inclus ├«n cazare, din punctul meu de vedere nu merit─â pre╚Ťul respectiv (pentru 2 piscine ╚Öi 2 saune).

 463. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 464. Peisajele ,camera foarte mare și frumoasa personalul amabil .

 465. Curatenie,foarte primitori,mancarea excelenta.Super totul

 466. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 467. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 468. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 469. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 470. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 471. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 472. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 473. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 474. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 475. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 476. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 477. Amplasarea, aspectul îngrijit si armonios al pensiunii, atat camera cat si exteriorul, curatenia. Personalul amabil, mancarea de la restaurant a fost gustoasa si preparata cu produse locale. Camera spatioasa, luminoasa, primitoare. Baia curata, apa fierbinte cu presiune si aerisirea buna.

 478. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 479. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 480. Revenirea a fost placuta. Cu siguranta tot aici ne vom intoarce.

 481. Absolut totul este de vis. Incepand de la gazdele foarte prietenoase si calduroase, mancarea ca la mama acasa, camerele mari, patul urias si terminand cu splendoarea zonei, un loc de o frumusete nemaintalnita. Pentru cine cauta liniste si relaxare, this is the place!

 482. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 483. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 484. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 485. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 486. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa. Camera a fost curata, personalul ne-a primit cu caldura. Curtea si privelistea de la restaurant. Mancarea este buna.

 487. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 488. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 489. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 490. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 491. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 492. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 493. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 494. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 495. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 496. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 497. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 498. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 499. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 500. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 501. Este un loc foarte frumos, cu gazde pe m─âsur─â. Foarte amabili si primitivi.

 502. Absolut totul este de vis. Incepand de la gazdele foarte prietenoase si calduroase, mancarea ca la mama acasa, camerele mari, patul urias si terminand cu splendoarea zonei, un loc de o frumusete nemaintalnita. Pentru cine cauta liniste si relaxare, this is the place!

 503. Amplasarea superba, curat, personal amabil si flexibil

 504. Loca╚Ťia, lini╚Ötea, personalul, dot─ârile.. Absolut totul, inclusiv c├óinii😊😊

 505. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 506. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 507. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 508. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 509. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 510. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 511. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 512. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 513. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 514. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 515. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 516. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 517. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 518. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 519. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 520. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 521. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 522. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 523. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 524. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 525. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 526. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 527. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 528. Zona este deosebita, aer curat,Pensiunea se afla într-o zona foarte frumoasa, mâncarea de la restaurant a fost delicioasă, personal foarte amabil, camera a fost primitoare.

 529. Zona este foarte frumoasa daca se doreste liniste, retrasa, se pot face trasee usoare la pas sau cu bicicleta, vila bine utilata, TV satelit.

 530. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 531. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 532. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 533. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 534. Aer curat, liniste, camere confortabile, curatenie, mic dejun gustos. Mi-am incarcat bateriile cu adevarat

 535. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 536. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 537. Locatia, privelistea, personalul amabil, mancarea buna, toata atmosfera a fost propice pentru relaxare

 538. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 539. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 540. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 541. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 542. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 543. Foarte cald in camera,curatenie,personal foarte ok ,privelistea!

 544. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 545. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 546. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 547. Totul a fost peste asteptari. Mincarea ….deosebit de buna!! Personal extrem de amabil.Cu siguranta revenim.

 548. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 549. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 550. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 551. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 552. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 553. In mijlocul naturii, la propriu. Liniste si bun gust. Gazdele sunt foate amabile.

 554. Locatie izolata, ceea ce ii confera aerul aparte. Personal foarte amabil.

 555. Recomand cu caldura Pensiunea Recanto. Cine doreste un peisaj pitoresc, liniste si ospitalitate, le gaseste aici cu siguranta. Proprietarii sunt persoane deosebite, intotdeauna atenti sa nu lipseasca nimic.

 556. Priveliste superba, curat in camere Pt 2 zile este ideal

 557. Peisajul mirific, camera spatioasa,mic dejun bogat și variat.Doamna de la masaj are niste mâini divine.Am plecat cu impresia ca am atins un colt din raiul nostru, al României.

 558. Micul dejun in regim bufet suedez suficent si bun. Locatia de nota 10!

 559. Sejur excep╚Ťional gra╚Ťie gazdelor , mereu atente ╚Öi disponibile. Amplasarea pensiunii este intr-un spa╚Ťiu mirific, lini╚Ötit, propice pentru relaxare ╚Öi contemplarea naturii.

 560. Amabilitatea gazdelor, locatia este extraordinara, privelistea si linistea.

 561. Amplasarea pensiunii ├într-un cadru natural de poveste ,gazdele f.amabile , curatenie impecabila iar mancarea delicioasa .Felicitari ├Čntregului personal !

 562. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 563. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 564. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 565. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 566. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 567. Mancarea a fost excelenta . Caldura , liniste si gazdele au fost senza╚Ťionale

 568. Micul dejun este un bufet cu mancare buna si suficienta. Camerele sunt mari si au balcon. Exista suficiente locuri de parcare. Este curat si am avut apa calda si presiune la dus. Doamna care pregateste micul dejun a fost extrem de draguta si amabila.

 569. Zona frumoasa, gazde amabile si primitoare. Ne-a placut!

 570. Gazda(doamna Adriana) foarte primitoare. Peisajul superb. M├óncarea delicioasa, tradi╚Ťionala. Micul dejun diversificat, consistent.Camere mari spa╚Ťioase, ├«nc─âlzite suficient( de╚Öi temperatura de afara era de -18 grade). Foarte curat.

 571. Totul a fost peste asteptari. Mincarea ….deosebit de buna!! Personal extrem de amabil.Cu siguranta revenim.

 572. Locatie frumoasa,linistita,camere spatioase cu balcon la etajul 1

 573. Zona este minunata, departe de lumea dezlantuita, intre dealurile verzi, far aglomeratie, cu oameni zambitori si primitori. Pensiunea este eleganta, cu gust, curata, iar personalul extrem de ospitalier si amabil

 574. Peisajul. Pensiunea este situata intr-o zon─â extrem de minunata, oaspe╚Ťi primitori, de╚Öi am stat la pensiune doar s─â dormim pot spune c─â balanta Pret/calitate este foarte ok. Condi╚Ťiile au fost bune, cur─â╚Ťenie ok.

 575. Loca╚Ťia. Peisaje de poveste de iarn─â, lini╚Öte. Totul a fost minunat, pe primul loc fiind proprietarii, oameni gata s─â-╚Ťi satisfac─â orice capriciu. M├óncare divers─â ╚Öi bun─â, g─âtit─â zilnic.

 576. Ca puncte pro, amabilitatea personalului, prive╚Ötea magic─â, lini╚Ötea, drumul bun, asfaltat p├ón─â sus. Pute╚Ťi achizi╚Ťiona produse lactate proaspete de la cei din sat.

 577. Zona este foarte frumoasa daca se doreste liniste, retrasa, se pot face trasee usoare la pas sau cu bicicleta, vila bine utilata, TV satelit.

 578. Curatenie impecabila, privelistea de vis, de oriunde ai privi din pensiune, gazda foarte primitoare, oricand la dizpozitia ta.

 579. Liniste ,cur─âtenie, foarte dr─âgu╚Ť domnul administrator

 580. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 581. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 582. Gazdele au fost foarte primitoare. Recomand familiilor cu copii care vor sa petreaca timp cu familia in natura. Peisajul este de vis!

 583. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 584. Este situata intr-o vale, intre munti, privelistea este superba oriunde te-ai uita. Vila este foarte curata, utilata cu tot ce trebuie. Este atat de multa liniste si aer curat.

 585. Peisaj frumos cu vedere de la balcon, liniste, foarte foarte curat si ingrijt, in special baia. 100% vom revenii.

 586. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 587. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 588. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 589. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 590. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 591. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 592. Camera mare cu multe facilitati, pat confortabil, baie mare, curatenie, mic dejun ok, priveliste frumoasa, spa, loc de joaca pt copii,

 593. Camera este spatioasa si curata. Privelistea de pe terasa restaurantului iti taie rasuflarea.

 594. Micul dejun a fost foarte bun iar locatia excelenta.

 595. Peisajul super, cazarea bun─â, cur─â╚Ťenie. Micul dejun ok

 596. Micul dejun a fost excelent cu mancare foarte buna si destl de multa. am mancat si alte mese la pensiune si mancarea a fost excelenta . Felicitari bucatarului ! Pe de alta parte felicitari si nota 10 personalului care s-a straduit sa implineasca taote nevoile noastre. Locatia pensiunii este de vis….iar imprejurimile de basm…

 597. Locatia este amplasata in varful unui deal, oferind o priveliste superba de jur imprejur. Personalul este foarte amabil si prietenos. Camerele sunt mari, baile spatioase. Mancarea este foarte buna.

 598. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 599. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 600. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 601. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 602. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 603. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 604. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 605. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 606. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 607. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 608. Frumoasa locatia, un foisor foarte bun, mare, cu prize atasate, gratar, foarte bun. Vila este frumoasa, peisajul minunat. Mancarea foarte buna. Doar seara!

 609. Locatia: aer curat, personal amabil, camera draguta.

 610. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 611. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 612. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 613. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 614. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 615. Lini╚Ötea, peisajul ╚Öi r─âs─âritul de la fereastr─â camerei a f─âcut tot sejurul. Oamenii frumo╚Öi ╚Öi m├óncarea bun─â te fac s─â treci peste simplitatea camerei. 😊 Camera de 4 locuri e perfect─â pentru o familie cu copii. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 616. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 617. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 618. Totul a fost perfect, curatenie, conditii , detasare! Privelistea pe care ti-o ofera amplasamentul proprietatii este de vis. Oriunde te uiti peisajul este superb ! Abia asteptam sa ne intoarcem!

 619. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 620. Camera mare cu multe facilitati, pat confortabil, baie mare, curatenie, mic dejun ok, priveliste frumoasa, spa, loc de joaca pt copii,

 621. Camera este spatioasa si curata. Privelistea de pe terasa restaurantului iti taie rasuflarea.

 622. Pensiunea este foarte bine amplasata pe culmea unui deal. Camera care ne-a fost repartizata era foarte curata, inclusiv camera de baie. Micul dejun foarte, foarte bun, multa mancare, inclus in pretul camerei. Celelalte mese foarte bune, portii foarte mari.

 623. Totul a fost la superlativ recomand.Sigur vom reveni.

 624. Locatie superba, personal foarte amabil. Curatenie impecabila Locatie foarte frumoasa, peisaje superbe, liniste.

 625. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 626. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 627. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 628. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 629. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 630. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 631. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 632. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 633. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 634. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 635. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 636. Frumoasa locatia, un foisor foarte bun, mare, cu prize atasate, gratar, foarte bun. Vila este frumoasa, peisajul minunat. Mancarea foarte buna. Doar seara!

 637. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 638. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 639. Locatia este frumoasa, este situat la altitudine, intr-un peisaj impresionant si aer curat. Proprietaea este bine intretinuta. Activitati variate in cadrul complexului.

 640. Am fost bine primiti. Locatia foarte curata si confortabila exact ├ža si in fotografi. Va recomand cu incredere.

 641. Loca╚Ťia este excelent─â, lini╚Öte, priveli╚Öte ╚Öi foarte curat. Propietarii sunt deosebit de amabili. Recomand cu deosebit├« pl─âcere aceast─â propietate.

 642. Peisaj superb. Gazde foarte amabile și serviabile!

 643. +Peisajul este unul de vis!!!! +Gazda este primitoare, interesat─â de nevoile oaspe╚Ťilor +Mic dejun gustos ╚Öi consistent +Cafeaua a fost foarte bun─â, la fel ╚Öi sucul de fructe +Camer─â curat─â

 644. Peisajul de vis, confort maxim, ambient placut, personal profesionist;

 645. Pensiunea este foarte bine amplasata pe culmea unui deal. Camera care ne-a fost repartizata era foarte curata, inclusiv camera de baie. Micul dejun foarte, foarte bun, multa mancare, inclus in pretul camerei. Celelalte mese foarte bune, portii foarte mari.

 646. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 647. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 648. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 649. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 650. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 651. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 652. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 653. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 654. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 655. Ne-am simtit excelent! Imprejurimile sunt extrem de frumoase, iar gazdele ne-au tratat cu multa caldura si ospitalitate, pensiunea fiind f curata, iar mancarea delicioasa!

 656. Amabilitatea personalului ╚Öi deschiderea pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor clien╚Ťilor, peisajul, m├óncarea

 657. Micul dejun saracacios… pana nu se golea bugetul nu mai se aducea altceva, practis se manca pe rand, am avut un pat suplimentar pe care nu ar fi trebui sa l folosim ( eu nu am auzit cand sa mi se fi zis asta cand mi sa predat camera) iar la plecare ne punea sa platit patul ca l am folosit ,, servicii made in Romania..

 658. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 659. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 660. +Peisajul este unul de vis!!!! +Gazda este primitoare, interesat─â de nevoile oaspe╚Ťilor +Mic dejun gustos ╚Öi consistent +Cafeaua a fost foarte bun─â, la fel ╚Öi sucul de fructe +Camer─â curat─â

 661. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 662. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 663. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 664. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 665. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 666. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 667. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 668. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 669. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 670. Locatie superba, in natura, drum privat, liniste, relaxare, gazde deosebite. In imediata apropiere de traseele ecotruistice din poarta capratilor.

 671. Locatia de vis. Un peisaj mirific si niste oameni foarte draguti si cu bun simt.

 672. o locatie superba, gazde primitoare si sociabile, camere spatioase si curatenie exemplara. recomand!!!

 673. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 674. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 675. Curatenie,gazon,loc de joaca,personal amabil.A fost minunat.

 676. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 677. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 678. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, posibilitate de drume╚Ťii at├ót pe jos c├ót ╚Öi cu bicicleta.

 679. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 680. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 681. O loca╚Ťie excelenta, situata ├«n mijlocul naturii. Condi╚Ťii foarte bune. Sigur mai revenim.

 682. Am mai avut o rezervare intre 23-25.08.2019, pentru care am scris atunci o recenzie. De aceasta data am fost primiti de o alta doamna la receptie si deja s-a schimbat situatia. Oamenii de valoare se evidentiaza din multime. Totul a fost la superlativ acum. Nu obisnuim sa ne cazam de doua ori in acelasi loc, dar acum am revenit cu placere si vom mai reveni. Este o liniste dumnezeiasca si un aer curat de te miri cum de mai exista asa ceva pe planeta asta atat de poluata! Conditiile de cazare sunt foarte bune, in special in camera tripla.

 683. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 684. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 685. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 686. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 687. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 688. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 689. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 690. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 691. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 692. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 693. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 694. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 695. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 696. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 697. Stilul modern, avangardist, neasteptat in inima muntelui.

 698. Locatia foarte buna, vedere panoramica, zona superba, totul foarte curat.

 699. Askuns, foarte greu, imposibil de gasit. Nu vom mai reveni nicio data!!!

 700. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu “view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 701. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 702. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 703. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 704. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 705. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 706. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 707. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 708. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 709. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 710. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 711. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 712. Am mai avut o rezervare intre 23-25.08.2019, pentru care am scris atunci o recenzie. De aceasta data am fost primiti de o alta doamna la receptie si deja s-a schimbat situatia. Oamenii de valoare se evidentiaza din multime. Totul a fost la superlativ acum. Nu obisnuim sa ne cazam de doua ori in acelasi loc, dar acum am revenit cu placere si vom mai reveni. Este o liniste dumnezeiasca si un aer curat de te miri cum de mai exista asa ceva pe planeta asta atat de poluata! Conditiile de cazare sunt foarte bune, in special in camera tripla.

 713. Peisaj minunat, mâncare delicioasa și personal f prietenos!

 714. Pozitionarea pensiunii intr-un loc de vis, inconjurata de peisaje minunate.

 715. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 716. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 717. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 718. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 719. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 720. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 721. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu “view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 722. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 723. ├Än primul r├ónd lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Cum mul╚Ťi au spus.. peisajul este minunat. Este o pensiune unde merit─â s─â stai 2-3zile f─âr─â s─â pleci de acolo, ci pur ╚Öi simplu s─â te odihne╚Öti. Camera OK, cur─â╚Ťenie, 2 spa╚Ťii unde se poate lua masa, utilate ╚Öi totodata cu aceea╚Öi priveli╚Öte minunat─â. Pentru cei ce prefer─â agita╚Ťia, baruri, terase..nu este indicat─â aceast─â cazare, deoarece p├ón─â la castel se fac undeva la 25minute. Nou─â ne-a pl─âcut f mult. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 724. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 725. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 726. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 727. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 728. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 729. Lini╚Ötea, peisajul ╚Öi r─âs─âritul de la fereastr─â camerei a f─âcut tot sejurul. Oamenii frumo╚Öi ╚Öi m├óncarea bun─â te fac s─â treci peste simplitatea camerei. 😊 Camera de 4 locuri e perfect─â pentru o familie cu copii. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 730. Gazdele ni╚Öte oameni minuna╚Ťi preocupa╚Ťi de a oferi tot confortul. Peisajul de vis, o oaza de ozon si liniste. M├óncarea foarte calitativ─â ╚Öi proasp─ât─â. Totul g─âtit pe loc ╚Öi cu mult─â grij─â.

 731. Peisajul este desprins din povesti, cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, un loc de poveste. Felicit─âri!

 732. Peisajul, confortul, cur─â╚Ťenia si personalul amabil,z├ómbitor ╚Öi serviabil!!!

 733. Am fost bine primiti. Locatia foarte curata si confortabila exact ├ža si in fotografi. Va recomand cu incredere.

 734. Loca╚Ťia este excelent─â, lini╚Öte, priveli╚Öte ╚Öi foarte curat. Propietarii sunt deosebit de amabili. Recomand cu deosebit├« pl─âcere aceast─â propietate.

 735. Peisaj superb. Gazde foarte amabile și serviabile!

 736. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 737. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 738. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 739. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 740. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 741. Locatia este frumoasa, este situat la altitudine, intr-un peisaj impresionant si aer curat. Proprietaea este bine intretinuta. Activitati variate in cadrul complexului.

 742. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 743. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 744. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 745. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 746. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 747. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 748. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 749. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 750. Loca╚Ťie foarte frumoas─â. Micul dejun ├«ndestul─âtor, dar 6 zile am primit acelea╚Öi feluri de br├ónz─â ╚Öi mezeluri. Masa de sear─â a fost bun─â dar pre╚Ťurile foarte mari.

 751. Totul a fost ok, gazde , mancare , curatenie, cu siguranta o sa revenim.

 752. Gazdele ni╚Öte oameni minuna╚Ťi preocupa╚Ťi de a oferi tot confortul. Peisajul de vis, o oaza de ozon si liniste. M├óncarea foarte calitativ─â ╚Öi proasp─ât─â. Totul g─âtit pe loc ╚Öi cu mult─â grij─â.

 753. Peisajul este desprins din povesti, cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, un loc de poveste. Felicit─âri!

 754. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 755. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 756. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 757. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 758. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 759. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 760. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 761. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 762. Proprietarii pensiunii au fost extraordinari, ne-am sim╚Ťit de Pa╚Öti ca ╚Öi cum eram ├«n familie. Loca╚Ťia este excelent─â. Ne-a pl─âcut foarte mult m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â ╚Öi felul ├«n care am fost primi╚Ťi la pensiune. Am avut o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â ╚Öi am reveni cu mare drag oric├ónd.

 763. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 764. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 765. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 766. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 767. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 768. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 769. Cur─â╚Ťenie impecabila , buc─ât─âria utilata cu tot ce este necesar , personalul amabil . Peisajul este superb … o curte interioara spa╚Ťioas─â , amenajata rustic , cu parcare .

 770. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu “view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 771. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 772. Totul a fost ok, gazde , mancare , curatenie, cu siguranta o sa revenim.

 773. Gazdele ni╚Öte oameni minuna╚Ťi preocupa╚Ťi de a oferi tot confortul. Peisajul de vis, o oaza de ozon si liniste. M├óncarea foarte calitativ─â ╚Öi proasp─ât─â. Totul g─âtit pe loc ╚Öi cu mult─â grij─â.

 774. Peisajul este desprins din povesti, cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, un loc de poveste. Felicit─âri!

 775. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 776. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 777. Amplasare intr-o zona superba, multe facilitati chiar si pentru un resort. Mic dejun bun, insa mancarea la restaurant este cam fada (sau poate au ramas fara sare si condimente fix cand am fost eu). Camerele sunt mari, insa complexul are si cateva neajunsuri ce le voi prezenta mai jos.

 778. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 779. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 780. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 781. Cur─â╚Ťenie impecabila , buc─ât─âria utilata cu tot ce este necesar , personalul amabil . Peisajul este superb … o curte interioara spa╚Ťioas─â , amenajata rustic , cu parcare .

 782. Peisajul superb, linistea, camera curata si confortabila, bucataria bine utilata si spatiul de servire al mesei cu “view”, totul la un raport pret calitate excelent. Ideal ca punct de plecare pe traseele cicloturistice:)

 783. Amplasarea pensiunii excelentă, personalul a fost prietenos, liniștea din vila .

 784. Patul a fost confortabil, bucataria- echipata cu tot ce ne-a fost necesar, gazdele erau intr-o anexa in curte, gata sa ne sprijine cu orice aveam nevoie. Pt 5 adulti si 3 copii, spatiu suficient, au mai ramas libere livingul de la parter si camera de la mansarda ( primul mai racoros si camera de sus cea mai calduroasa), noi am folosit cele 3 camere de la etajul 1. Accesul catre pensiune se face pe Valea Cheii si pensiunea este pozitionata la mai bine de 3 km de la intrarea pe-acesta, intr-o zona linistita, departe de traficul intens.

 785. O pensiune excep╚Ťional─â. Cur─â╚Ťenia e la ea acas─â, lini╚Öte deplina ╚Öi ni╚Öte peisaje de vis. Proprietarii sunt ni╚Öte oameni de excep╚Ťie. Va mul╚Ťumim din suflet pentru un sejur minunat. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 786. Locatia superba.pensiunea foarte frumoasa si curata.Un loc minunat!

 787. Peisajul e de poveste, mai ales toamna. E de revenit, dar pentru un sejut mai lung de 2 nopti ­čÖé

 788. Ne-a pl─âcut foarte mult peisajul, faptul c─â vila a fost curat─â ╚Öi mobilierul relativ nou. Camerele spa╚Ťioase, mult─â lini╚Öte, aer curat.

 789. Camere mari si spatioase, curatenie impecabila, localizare excelenta, vedere impresionanta, gazde primitoare. O sa revenim cu siguranta!

 790. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 791. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 792. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 793. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 794. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 795. Locatia este frumoasa, este situat la altitudine, intr-un peisaj impresionant si aer curat. Proprietaea este bine intretinuta. Activitati variate in cadrul complexului.

 796. Amplasare superba.Camera in care am fost cazati ireprosabila.Mancarea buna spre f.buna (preturi peste medie dar portii mari) Trafic auto extrem de redus.Posibilitate de plimbare atat pe jos cat si cu bicicleta …cu acces la traseele din Piatra Craiului.

 797. Locatie excelenta, liniste aer curat, mancarea foarte buna.

 798. Ceea ce mi a pl─âcut foarte mult, a fost cur─â╚Ťenia. Foarte curat peste tot. Atmosfera buna, un peisaj nemaipomenit iar dac─â ├«╚Ťi iei o camera cu balcon e ╚Öi mai frumos. Personal ok. Drumul este bun chiar foarte bun except─ând cei 100-200 de metri de pietri╚Ö pana la pensiune care te pot pune in dificultate dac─â nu ai o ma╚Öina corespunz─âtoare. Micul dejun e foarte bun, bogat, consistent.

 799. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 800. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 801. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 802. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 803. Doamna care se ocupa de masa a incercat sa ne ajute si sa ne faca sejurul agreabil. La subsol exista masa de biliard, ping-pong si fotbal de masa pt copii. Este ok ca si rezervare de last minute.

 804. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 805. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 806. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 807. Totul a fost superb! Am fost mesmerizati de priveliste, am facut drumetii, ne-am bucurat de compania gazdelor primitoare: parinti, copii si nu in ultimul rand de cateii mari si mici, care impreuna cu peisajele si aerul curat, ne-au fost terapie completa (minte, trup si suflet). Recomand!

 808. Stilul modern, avangardist, neasteptat in inima muntelui.

 809. Locatia foarte buna, vedere panoramica, zona superba, totul foarte curat.

 810. Superb! Totul a fost incredibil! Multumim, sigur vom mai reveni!

 811. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 812. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 813. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 814. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 815. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 816. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 817. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 818. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 819. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia peisaj de vis linistea si ur├ó╚Ťenia

 820. Amplasare superba.Camera in care am fost cazati ireprosabila.Mancarea buna spre f.buna (preturi peste medie dar portii mari) Trafic auto extrem de redus.Posibilitate de plimbare atat pe jos cat si cu bicicleta …cu acces la traseele din Piatra Craiului.

 821. Locatie excelenta, liniste aer curat, mancarea foarte buna.

 822. Ceea ce mi a pl─âcut foarte mult, a fost cur─â╚Ťenia. Foarte curat peste tot. Atmosfera buna, un peisaj nemaipomenit iar dac─â ├«╚Ťi iei o camera cu balcon e ╚Öi mai frumos. Personal ok. Drumul este bun chiar foarte bun except─ând cei 100-200 de metri de pietri╚Ö pana la pensiune care te pot pune in dificultate dac─â nu ai o ma╚Öina corespunz─âtoare. Micul dejun e foarte bun, bogat, consistent.

 823. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 824. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 825. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 826. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 827. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 828. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 829. Gazdele: de nota zece. Conditiile de cazare au fost excelente, de apreciat: curatenia, linistea si peisajele superbe.

 830. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 831. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 832. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 833. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 834. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 835. Patul a fost confortabil, bucataria- echipata cu tot ce ne-a fost necesar, gazdele erau intr-o anexa in curte, gata sa ne sprijine cu orice aveam nevoie. Pt 5 adulti si 3 copii, spatiu suficient, au mai ramas libere livingul de la parter si camera de la mansarda ( primul mai racoros si camera de sus cea mai calduroasa), noi am folosit cele 3 camere de la etajul 1. Accesul catre pensiune se face pe Valea Cheii si pensiunea este pozitionata la mai bine de 3 km de la intrarea pe-acesta, intr-o zona linistita, departe de traficul intens.

 836. O pensiune excep╚Ťional─â. Cur─â╚Ťenia e la ea acas─â, lini╚Öte deplina ╚Öi ni╚Öte peisaje de vis. Proprietarii sunt ni╚Öte oameni de excep╚Ťie. Va mul╚Ťumim din suflet pentru un sejur minunat. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 837. Locatia superba.pensiunea foarte frumoasa si curata.Un loc minunat!

 838. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 839. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 840. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 841. Locatie, confort, caldura, curatenie, amabilitate, mic dejun ..

 842. F. curat, personalul amabil, prietenos, caldura, mancarea chiar daca un pic mai scumpa-portii generoase si gustoasa, peisajul mirific.

 843. Amplasare superba.Camera in care am fost cazati ireprosabila.Mancarea buna spre f.buna (preturi peste medie dar portii mari) Trafic auto extrem de redus.Posibilitate de plimbare atat pe jos cat si cu bicicleta …cu acces la traseele din Piatra Craiului.

 844. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 845. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 846. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 847. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 848. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 849. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 850. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 851. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 852. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 853. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 854. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 855. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 856. Gazdele: de nota zece. Conditiile de cazare au fost excelente, de apreciat: curatenia, linistea si peisajele superbe.

 857. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 858. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 859. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 860. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 861. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 862. Totul. Curatenie, mancarea foarte buna. Personalul super. Multumim. Vom reveni.

 863. Conditii excelente, mancare nemaipomenita, curatenie si confort maxim iar personalul a fost foarte amabil. Totodata, amplasarea pensiunii si peisajul sunt superbe, de basm.

 864. Locatie, confort, caldura, curatenie, amabilitate, mic dejun ..

 865. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 866. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 867. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 868. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 869. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 870. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 871. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 872. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 873. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 874. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 875. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 876. Totul a fost superb! Recomand pentru panorama extraordinara ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila din toat─â pensiunea. Felicit─âri!

 877. Stilul modern, avangardist, neasteptat in inima muntelui.

 878. Locatia foarte buna, vedere panoramica, zona superba, totul foarte curat.

 879. Superb! Totul a fost incredibil! Multumim, sigur vom mai reveni!

 880. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 881. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 882. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 883. Totul. Curatenie, mancarea foarte buna. Personalul super. Multumim. Vom reveni.

 884. Conditii excelente, mancare nemaipomenita, curatenie si confort maxim iar personalul a fost foarte amabil. Totodata, amplasarea pensiunii si peisajul sunt superbe, de basm.

 885. Locatie, confort, caldura, curatenie, amabilitate, mic dejun ..

 886. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 887. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 888. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 889. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 890. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 891. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 892. Locatie superba, in natura, drum privat, liniste, relaxare, gazde deosebite. In imediata apropiere de traseele ecotruistice din poarta capratilor.

 893. Locatia de vis. Un peisaj mirific si niste oameni foarte draguti si cu bun simt.

 894. o locatie superba, gazde primitoare si sociabile, camere spatioase si curatenie exemplara. recomand!!!

 895. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 896. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 897. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 898. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 899. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 900. Totul a fost superb! Recomand pentru panorama extraordinara ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila din toat─â pensiunea. Felicit─âri!

 901. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 902. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 903. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 904. Am petrecut o minivacanta extrem de reu╚Öit─â la Pensiunea Soarelui. Camera a fost spatioasa, foarte curat─â, luminoas─â ╚Öi c─âlduroas─â. Personalul atent si serviabil ne a facut ╚Öederea agreabila. Restaurantul a fost la ├«n─âl╚Ťime din toate punctele de vedere. Am plecat odihniti si hot─âr├ó╚Ťi s─â revenim pentru o alta vacan╚Ť─â in acest loc frumos si primitor. Va multumim pentru ospitalitate si profesionalism!

 905. Totul. Curatenie, mancarea foarte buna. Personalul super. Multumim. Vom reveni.

 906. Conditii excelente, mancare nemaipomenita, curatenie si confort maxim iar personalul a fost foarte amabil. Totodata, amplasarea pensiunii si peisajul sunt superbe, de basm.

 907. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 908. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 909. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 910. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 911. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 912. Mic dejun delicios ╚Öi generos. Gazde prietenoase. Camera foarte curata. Priveli╚Öte de vis. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 913. Gazdele: de nota zece. Conditiile de cazare au fost excelente, de apreciat: curatenia, linistea si peisajele superbe.

 914. Lini╚Ötea nop╚Ťii ╚Öi cea╚Ť─â dimine╚Ťii. Cei 2 caini… Si caii… Peisaj deosebit

 915. Gazde minunate, cur─â╚Ťenie ideal─â, paturi confortabile, priveli╚Öte de vis…

 916. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 917. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 918. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 919. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 920. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 921. Totul a fost superb! Recomand pentru panorama extraordinara ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila din toat─â pensiunea. Felicit─âri!

 922. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 923. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 924. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 925. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 926. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 927. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 928. Am petrecut o singura noaptea la Pensiunea Soarelui intr-o camera de la parter, fara balcon. Amplasare excelenta, camere mari, caldura, mancare buna, servire rapida, personal ok.

 929. Am petrecut o minivacanta extrem de reu╚Öit─â la Pensiunea Soarelui. Camera a fost spatioasa, foarte curat─â, luminoas─â ╚Öi c─âlduroas─â. Personalul atent si serviabil ne a facut ╚Öederea agreabila. Restaurantul a fost la ├«n─âl╚Ťime din toate punctele de vedere. Am plecat odihniti si hot─âr├ó╚Ťi s─â revenim pentru o alta vacan╚Ť─â in acest loc frumos si primitor. Va multumim pentru ospitalitate si profesionalism!

 930. Totul. Curatenie, mancarea foarte buna. Personalul super. Multumim. Vom reveni.

 931. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 932. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 933. Privelistea a fost dementiala! Iar gazda foarte ok.

 934. Ne-am simtit excelent. Toate arata chiar mai bine decat in imaginile de pe booking si sunt oferite cu zambetul pe buze. Am stat in suita, 4 adulti si 2 copii: ambele camere sunt mari, foarte spatioase si luminoase, una cu balcon si priveliste spre Muntii Bucegi 💛. Foarte confortabila baia si cu sapunuri de buna calitate. Foarte cald, in toata pensiunea si in camere, copiii s-au jucat desculti, inclusiv la demisol unde sumt mese de ping-pong, biliard si fotbal de masa, iar pentru adulti, in sala de mese, am gasit remy si table. O pensiune foarte-foarte prietenoasa pentru copii, cu mancare buna si mult spatiu de joaca si voie buna.

 935. Pensiunea situata intr-o zona accesibila pentru multe drumetii placute, camera spatioasa si curata, la fel si baia, gazda foarte amabila cre├ónd o atmosfera placuta, micul dejun bun!Recomand ­čÖé

 936. Mâncarea excelenta. Peisajul deosebit. Liniște, aer curat.

 937. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 938. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 939. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 940. LOCATIA ESTE EXCELENTA. AI VEDERE CATRE PIATRA CRAIULUI SI MUNTII BUCEGI. LIVING LA FIECARE ETAJ.DEOSEBIT DE FRUMOS!

 941. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 942. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 943. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 944. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 945. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 946. Patul a fost confortabil, bucataria- echipata cu tot ce ne-a fost necesar, gazdele erau intr-o anexa in curte, gata sa ne sprijine cu orice aveam nevoie. Pt 5 adulti si 3 copii, spatiu suficient, au mai ramas libere livingul de la parter si camera de la mansarda ( primul mai racoros si camera de sus cea mai calduroasa), noi am folosit cele 3 camere de la etajul 1. Accesul catre pensiune se face pe Valea Cheii si pensiunea este pozitionata la mai bine de 3 km de la intrarea pe-acesta, intr-o zona linistita, departe de traficul intens.

 947. O pensiune excep╚Ťional─â. Cur─â╚Ťenia e la ea acas─â, lini╚Öte deplina ╚Öi ni╚Öte peisaje de vis. Proprietarii sunt ni╚Öte oameni de excep╚Ťie. Va mul╚Ťumim din suflet pentru un sejur minunat. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 948. Locatia superba.pensiunea foarte frumoasa si curata.Un loc minunat!

 949. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 950. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 951. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 952. Am petrecut o singura noaptea la Pensiunea Soarelui intr-o camera de la parter, fara balcon. Amplasare excelenta, camere mari, caldura, mancare buna, servire rapida, personal ok.

 953. Am petrecut o minivacanta extrem de reu╚Öit─â la Pensiunea Soarelui. Camera a fost spatioasa, foarte curat─â, luminoas─â ╚Öi c─âlduroas─â. Personalul atent si serviabil ne a facut ╚Öederea agreabila. Restaurantul a fost la ├«n─âl╚Ťime din toate punctele de vedere. Am plecat odihniti si hot─âr├ó╚Ťi s─â revenim pentru o alta vacan╚Ť─â in acest loc frumos si primitor. Va multumim pentru ospitalitate si profesionalism!

 954. Totul. Curatenie, mancarea foarte buna. Personalul super. Multumim. Vom reveni.

 955. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 956. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 957. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 958. LOCATIA ESTE EXCELENTA. AI VEDERE CATRE PIATRA CRAIULUI SI MUNTII BUCEGI. LIVING LA FIECARE ETAJ.DEOSEBIT DE FRUMOS!

 959. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 960. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 961. Locatia de exceptie, peisajul de vis, precum si arhitectura casei si atentia la detalii, ii da un aer exclusivist. Gazdele sunt minunate, atmosfera este una calda si prietenoasa. Mancarea este foarte gustoasa, pregatita pe loc din produse naturale, multe dintre preparate fiind home-made. Camerele sunt mari si confortabile, curate si luminoase. In jurul casei, peisaje unice, care-ti taie respiratia, te invita la plimbari in aer liber, Un loc de vis in inima muntilor pe care m─â bucur c─â l-am descoperit!

 962. Personalul excep╚Ťional, loca╚Ťia de vis, peisajul mioritic, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea g─âtit─â cu multa pasiune cu un gust des─âv├ór╚Öit.

 963. Totul la superlativ !!!!! De la cur─â╚Ťenie,amabilitatea gazdelor,liniste pana la aerul curat si amplasarea de vis

 964. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 965. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 966. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 967. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 968. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 969. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 970. Totul , personalul , m├óncarea , pozitia ╚Öi locul este superb , cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea din partea casei nu se compara cu nimic , excelent!

 971. Pensiunea a depasit orice asteptare! Foarte curat, mancarea extraordinar de buna la preturi foarte accesibile! Recomand papanasii (cei mai gustosi pe care i’am servit vreodata) ! Portiile foarte generoase. Camera superba, spatioasa si luminoasa. Baia cu incalzire in pardoseala. Personalul extrem de amabil. Priveliste de vis atat din camera cat si din restaurant! Cu siguranta vom reveni si recomand cu caldura!

 972. Am petrecut o singura noaptea la Pensiunea Soarelui intr-o camera de la parter, fara balcon. Amplasare excelenta, camere mari, caldura, mancare buna, servire rapida, personal ok.

 973. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 974. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 975. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 976. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 977. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 978. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 979. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 980. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 981. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 982. Gazduire la superlativ, mai mult decat asteptarile , chiar daca nu ai baie in camera, vila este foarte spatioasa si intima in acelasi timp, parca esti in vizita la un prieten foarte bun

 983. One of the best reservations I have ever made – the location and accommodation was beyond my expectations. The property is much more beautiful than the pictures reflect. The host was very welcoming, I can say that it made me feel at home – great person !

 984. Unser Gastgeber Ulise ist sehr nett und stets bem├╝ht, bei der Urlaubsplanung intensiv zu unterst├╝tzen! Er ist Outdoor-Expert und kann viele Touren (Rafting, Canyoning, Bogenschie├čen, Abseilen, Wanderungen usw.) anbieten bzw. bei der Planung vor Ort helfen. Er hat viele gute Ideen, Tipps und Kontakte f├╝r Ausfl├╝ge oder Erlebnisse dort. Ganz gro├če Klasse und ein riesiger Vorteil, wenn man das braucht!👍

 985. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 986. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 987. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 988. Totul , personalul , m├óncarea , pozitia ╚Öi locul este superb , cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea din partea casei nu se compara cu nimic , excelent!

 989. Pensiunea a depasit orice asteptare! Foarte curat, mancarea extraordinar de buna la preturi foarte accesibile! Recomand papanasii (cei mai gustosi pe care i’am servit vreodata) ! Portiile foarte generoase. Camera superba, spatioasa si luminoasa. Baia cu incalzire in pardoseala. Personalul extrem de amabil. Priveliste de vis atat din camera cat si din restaurant! Cu siguranta vom reveni si recomand cu caldura!

 990. Am petrecut o singura noaptea la Pensiunea Soarelui intr-o camera de la parter, fara balcon. Amplasare excelenta, camere mari, caldura, mancare buna, servire rapida, personal ok.

 991. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 992. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 993. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 994. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 995. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 996. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 997. Patul a fost confortabil, bucataria- echipata cu tot ce ne-a fost necesar, gazdele erau intr-o anexa in curte, gata sa ne sprijine cu orice aveam nevoie. Pt 5 adulti si 3 copii, spatiu suficient, au mai ramas libere livingul de la parter si camera de la mansarda ( primul mai racoros si camera de sus cea mai calduroasa), noi am folosit cele 3 camere de la etajul 1. Accesul catre pensiune se face pe Valea Cheii si pensiunea este pozitionata la mai bine de 3 km de la intrarea pe-acesta, intr-o zona linistita, departe de traficul intens.

 998. O pensiune excep╚Ťional─â. Cur─â╚Ťenia e la ea acas─â, lini╚Öte deplina ╚Öi ni╚Öte peisaje de vis. Proprietarii sunt ni╚Öte oameni de excep╚Ťie. Va mul╚Ťumim din suflet pentru un sejur minunat. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 999. Locatia superba.pensiunea foarte frumoasa si curata.Un loc minunat!

 1000. Totul, gazdele sunt de asemenea super primitoare!!!

 1001. Buna tuturor! Bravo Bogdan! A fost formidabil: absolut tot – natura,anotimpul,cazarea,anturajul… Un singur negativ: lipsa timpului…

 1002. O ședere excelentă! Casa este destul de izolata, lângă pădure, cu o curte mare, camerele sunt frumos amenajate, are doua spatii comune generoase. Lemnul este ridicat la rang de arta de către proprietari.

 1003. LOCATIA ESTE EXCELENTA. AI VEDERE CATRE PIATRA CRAIULUI SI MUNTII BUCEGI. LIVING LA FIECARE ETAJ.DEOSEBIT DE FRUMOS!

 1004. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 1005. Dupa o perioada deosebit de stresanta ne-am dorit un loc frumos in mijlocul naturii in care sa ne ne odihnim. S-a dovedit a fi alegerea perfecta. Peisajul minunat, linistea, natura neafectata de civilizatie, vacile si magarusii care veneau sa pasca ne-au introdus in lumea plina de calm a omului simplu de munte si ne-au eliberat mintea si sufletele, astfel ca am plecat cu bateriile incarcate. Totul a fost asa cum ne-am dorit: curatenie, caldura cat a trebuit, natura asa cum e ea si acea liniste a muntelui care iti patrunde in suflet.

 1006. Am petrecut o seara de iarna magica la pensiunea Crai Nou. Desi am avut o mica problema cu accesul catre pensiune din cauza depunerii zapezii, gazdele de la pensiune au fost foarte amabil si ne-a indicat un alt drum unde am lasat masina si am mers ulterior pe o poteca maxim 10 minute. Cand am ajuns la pensiune ne-am bucurat de o oaza de frumos pentru suflet. Caldura in camera, camera extrem de curata, toate facilifatile necesare la dispozitie, liniste si peisaje superbe. Vom mai reveni cu siguranta deoarece este un colt de rai unde ne incarcam mereu sufletele cu calmul naturii. Multumim frumos!

 1007. LOCATIA ESTE EXCELENTA. AI VEDERE CATRE PIATRA CRAIULUI SI MUNTII BUCEGI. LIVING LA FIECARE ETAJ.DEOSEBIT DE FRUMOS!

 1008. Locatia este superba , gazdele sunt primitoare camera curata . Drumul de acces este ok

 1009. Placut surprinsi de locatie si personal. Peisajul este de vis si linistea de acolo ne-a convins sa ne dorim revenirea. Ninsoarea a intregit placerea tuturor. Recomand si mancarea servita in restaurant.

 1010. Locatia este superba, mai ales vara. Iarna mai ales cind e zapada cred ca trebuie sa stai inauntru sau cel mult sa faci plimbari pe ulite.

 1011. Totul , personalul , m├óncarea , pozitia ╚Öi locul este superb , cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea din partea casei nu se compara cu nimic , excelent!

 1012. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 1013. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 1014. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 1015. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 1016. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 1017. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 1018. Patul a fost confortabil, bucataria- echipata cu tot ce ne-a fost necesar, gazdele erau intr-o anexa in curte, gata sa ne sprijine cu orice aveam nevoie. Pt 5 adulti si 3 copii, spatiu suficient, au mai ramas libere livingul de la parter si camera de la mansarda ( primul mai racoros si camera de sus cea mai calduroasa), noi am folosit cele 3 camere de la etajul 1. Accesul catre pensiune se face pe Valea Cheii si pensiunea este pozitionata la mai bine de 3 km de la intrarea pe-acesta, intr-o zona linistita, departe de traficul intens.

 1019. O pensiune excep╚Ťional─â. Cur─â╚Ťenia e la ea acas─â, lini╚Öte deplina ╚Öi ni╚Öte peisaje de vis. Proprietarii sunt ni╚Öte oameni de excep╚Ťie. Va mul╚Ťumim din suflet pentru un sejur minunat. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 1020. Locatia superba.pensiunea foarte frumoasa si curata.Un loc minunat!

 1021. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 1022. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 1023. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 1024. Atmosfera familiala si primitoare ne-au placut foarte mult. Gazdele ne-au facut sa ne simtim bine primiti, asteptati cu o vorba buna si caldura umana. Conditiile de cazare au fost foarte bune, amenajarea casei si a camerei dand dovada de mult bun gust. As putea spune ca ne-a inspirat pentru a face modificari acasa. Am gasit camera foarte curata si ordonata. Chiar am apreciat micile detalii de amenajare a camerei si decoratiunile interioare de sezon si faptul ca totul era curat si ne-a lasat o puternica impresie de ordine si frumusete. Drumul pana la vila a fost pitoresc, iar in jurul vilei am gasit mai multe privelisti superbe atat asupra Bucegilor cat si a Muntilor Piatra Craiului prin drumetiile noastre.

 1025. Locatia de exceptie, peisajul de vis, precum si arhitectura casei si atentia la detalii, ii da un aer exclusivist. Gazdele sunt minunate, atmosfera este una calda si prietenoasa. Mancarea este foarte gustoasa, pregatita pe loc din produse naturale, multe dintre preparate fiind home-made. Camerele sunt mari si confortabile, curate si luminoase. In jurul casei, peisaje unice, care-ti taie respiratia, te invita la plimbari in aer liber, Un loc de vis in inima muntilor pe care m─â bucur c─â l-am descoperit!

 1026. Personalul excep╚Ťional, loca╚Ťia de vis, peisajul mioritic, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea g─âtit─â cu multa pasiune cu un gust des─âv├ór╚Öit.

 1027. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 1028. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 1029. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 1030. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 1031. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 1032. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 1033. O locatie excelenta pentru cei ce vor sa se “rupa” de agitatie. Camerele sunt foarte mari si curate,noi am avut apartament cu vedere la munte,in baie au incalzire in pardoseala. Micul dejun este variat,se pot servi si celelalte mese la pensiune.

 1034. Peisajul din jur este deosebit.Merita vazut indiferent de anotimp.

 1035. Așezarea, camera mare, foarte cald in camera (am fost iarna), mancarea buna in pensiune, mai slab la micul dejun..

 1036. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 1037. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 1038. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 1039. Atmosfera familiala si primitoare ne-au placut foarte mult. Gazdele ne-au facut sa ne simtim bine primiti, asteptati cu o vorba buna si caldura umana. Conditiile de cazare au fost foarte bune, amenajarea casei si a camerei dand dovada de mult bun gust. As putea spune ca ne-a inspirat pentru a face modificari acasa. Am gasit camera foarte curata si ordonata. Chiar am apreciat micile detalii de amenajare a camerei si decoratiunile interioare de sezon si faptul ca totul era curat si ne-a lasat o puternica impresie de ordine si frumusete. Drumul pana la vila a fost pitoresc, iar in jurul vilei am gasit mai multe privelisti superbe atat asupra Bucegilor cat si a Muntilor Piatra Craiului prin drumetiile noastre.

 1040. Locatia de exceptie, peisajul de vis, precum si arhitectura casei si atentia la detalii, ii da un aer exclusivist. Gazdele sunt minunate, atmosfera este una calda si prietenoasa. Mancarea este foarte gustoasa, pregatita pe loc din produse naturale, multe dintre preparate fiind home-made. Camerele sunt mari si confortabile, curate si luminoase. In jurul casei, peisaje unice, care-ti taie respiratia, te invita la plimbari in aer liber, Un loc de vis in inima muntilor pe care m─â bucur c─â l-am descoperit!

 1041. Personalul excep╚Ťional, loca╚Ťia de vis, peisajul mioritic, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea g─âtit─â cu multa pasiune cu un gust des─âv├ór╚Öit.

 1042. Camere mari si curate, pat confortabil cald, placut per ansamblu.

 1043. Am petrecut o seara de iarna magica la pensiunea Crai Nou. Desi am avut o mica problema cu accesul catre pensiune din cauza depunerii zapezii, gazdele de la pensiune au fost foarte amabil si ne-a indicat un alt drum unde am lasat masina si am mers ulterior pe o poteca maxim 10 minute. Cand am ajuns la pensiune ne-am bucurat de o oaza de frumos pentru suflet. Caldura in camera, camera extrem de curata, toate facilifatile necesare la dispozitie, liniste si peisaje superbe. Vom mai reveni cu siguranta deoarece este un colt de rai unde ne incarcam mereu sufletele cu calmul naturii. Multumim frumos!

 1044. LOCATIA ESTE EXCELENTA. AI VEDERE CATRE PIATRA CRAIULUI SI MUNTII BUCEGI. LIVING LA FIECARE ETAJ.DEOSEBIT DE FRUMOS!

 1045. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 1046. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 1047. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 1048. Camera mare, frumoasa, curata. Mâncarea este foarte bună, personal amabil. Peisajul este de vis, cu foarte multa liniște.

 1049. Locatie excelenta, in orice anotimp. Pensiunea se afla pozitionata pe o colina, de unde se poate vedea de jur imprejur casele rasfirate pe vai. Ultima parte de drum auto, de circa 500 de m, este neasfaltata, ascendenta, dar accesibila, totusi.

 1050. O locatie excelenta pentru cei ce vor sa se “rupa” de agitatie. Camerele sunt foarte mari si curate,noi am avut apartament cu vedere la munte,in baie au incalzire in pardoseala. Micul dejun este variat,se pot servi si celelalte mese la pensiune.

 1051. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 1052. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 1053. Camera spatioasa, curata, frumos decorata;privelistea de pe terasa o incantare! Micul dejun foarte bun! Ne-am simtit excelent!

 1054. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 1055. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 1056. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 1057. Stilul modern, avangardist, neasteptat in inima muntelui.

 1058. Locatia foarte buna, vedere panoramica, zona superba, totul foarte curat.

 1059. Superb! Totul a fost incredibil! Multumim, sigur vom mai reveni!

 1060. Camera foarte spa╚Ťioas─â, potrivit─â pentru 4 persoane, gazde primitoare, loca╚Ťia frumoas─â!

 1061. Locatie excelenta, camere spatioase, curatenie exemplara, mic dejun foarte bun. Gazdele au fost foarte primitoare. Este a 2-a oara cand venim. Vom reveni cu siguranta. Ii multumim dnei Cici pentru ospitalitate si bunatatile gatite, in special tortul de mere!!!

 1062. Curatenie exemplara, camera mare cu mobilier nou, caldura si apa calda permanent. Gazdele au fost extrem de primitoare si deschise, ne-au ajutat cu recomandari de trasee si cu alte informatii necesare.Plus posibilitate de a ne “gati” ceva pentru cina, in conditiile in care in zona posibilitatile de a lua masa sunt destul de limitate si presupun deplasarea cu autovehiculul pe distante destul de mari.

 1063. Locatia – amplasare excelenta Gazda- amabil, glume╚Ť, o atitudine buna fata de oaspe╚Ťi Mancarea- raport calitate/ pre╚Ť bun. Nu exista restaurante in apropiere. Frumusetea zonei- de nedescris

 1064. Amplasarea-e locul unde te hranesti cu natura. Oamenii-simpli dar buni!❤

 1065. Imprejurimile sunt foarte frumoase, gazdele au fost de nota 10, ne-am simtit ca in vizita la parinti. Pentru pretul pe care il are, pensiunea este ok, cu mobilier foarte modest.

 1066. Camera mare, frumoasa, curata. Mâncarea este foarte bună, personal amabil. Peisajul este de vis, cu foarte multa liniște.

 1067. Locatie excelenta, in orice anotimp. Pensiunea se afla pozitionata pe o colina, de unde se poate vedea de jur imprejur casele rasfirate pe vai. Ultima parte de drum auto, de circa 500 de m, este neasfaltata, ascendenta, dar accesibila, totusi.

 1068. O locatie excelenta pentru cei ce vor sa se “rupa” de agitatie. Camerele sunt foarte mari si curate,noi am avut apartament cu vedere la munte,in baie au incalzire in pardoseala. Micul dejun este variat,se pot servi si celelalte mese la pensiune.

 1069. Curatenia, camera spatioasa, mancarea de la restaurant f buna

 1070. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 1071. Totul a fost foarte frumos ! Peisajul superb, mancarea foarte buna ,iar camera la hotelul Bucegi mare , curata si calduroasa!

 1072. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 1073. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 1074. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 1075. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 1076. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 1077. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 1078. Camera mare, frumoasa, curata. Mâncarea este foarte bună, personal amabil. Peisajul este de vis, cu foarte multa liniște.

 1079. Locatie excelenta, in orice anotimp. Pensiunea se afla pozitionata pe o colina, de unde se poate vedea de jur imprejur casele rasfirate pe vai. Ultima parte de drum auto, de circa 500 de m, este neasfaltata, ascendenta, dar accesibila, totusi.

 1080. O locatie excelenta pentru cei ce vor sa se “rupa” de agitatie. Camerele sunt foarte mari si curate,noi am avut apartament cu vedere la munte,in baie au incalzire in pardoseala. Micul dejun este variat,se pot servi si celelalte mese la pensiune.

 1081. Micul dejun OK , gandit pentru toate varstele si pentru toate gusturile. Multe modalitati de a petrece timpul util si placut .

 1082. Curatenia, camera spatioasa, mancarea de la restaurant f buna

 1083. Locatie grozava, restaurant cu terasa si vedere superba, mancare buna, piscina in complex

 1084. Peisajul este fantastic! Multa liniste. Living primitor si intim. Bunica foarte draguta.

 1085. Priveli╚Ötea, arhitectura vilei, design-ul ├«nc─âperilor. Vila este amplasat─â ├«ntr-un decor de vis! Modul de ├«mp─âr╚Ťire al camerelor este g├óndit foarte bine, put├ónd fi folosit─â de 2 familii cu copii..

 1086. Peisajul este de vis. Casa este foarte bine impartita. Ne-a placut ca exista semineu si casa este frumos amenajata in interior, se creeaza o atmosfera foarte placuta. Proprietarii sunt foarte amabili si ofera toate informatiile solicitate.

 1087. Amplasarea foarte buna, mic dejun foarte bun, curatenie, personalul foarte amabil.

 1088. Totul a fost minunat, de la facilit─â╚Ťile oferite, loca╚Ťie, m├óncare ╚Öi amabilitatea personalului. Un loc unde am reveni cu siguran╚Ť─â!

 1089. 1. Camerele de la etajul 1 sunt foarte frumoase ╚Öi spa╚Ťioase, toate av├ónd vedere spre munte ╚Öi balcon. 2. Personalul este foarte pl─âcut. 3. Acces rapid in zona Fundatica, un loc de o frumuse╚Ťe aparte.

 1090. Micul dejun destul de variat. Mancarea pregatita de Chef Laurentiu de nota 10+, as revenii oricand pentru mancarea pregatita de el. Camerele foarte curate, personalul amabil.

 1091. Cur─â╚Ťenie exemplar─â,c─âldur─â ╚Öi un mic dejun fabulos. Am avut inclusiv o rama de stup cu un fagure de miere, din care iti taiai c├ót doreai…Piscina si jacuzzi au fost deschise si apa a fost cald─â, chiar fierbinte in jacuzzi. Personalul foarte ospitalier si discret, gata s─â ├«╚Ťi sar─â ├«n ajutor oricand.Foarte multe familii cu 1 sau 2 copii,dar e de inteles,pt ca loca╚Ťia e ofertanta pt ace╚Ötia

 1092. Totula fost superb in special peisajul si locatia acesteia plus caldura in camera …

 1093. Camera foarte spa╚Ťioas─â, potrivit─â pentru 4 persoane, gazde primitoare, loca╚Ťia frumoas─â!