Cazare ieftina Floresti Cluj

De multe ori ne uitam dupa cazare in Florești, Cluj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Florești, Cluj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Florești, Cluj, România

VIVO Suites - Apartamente în regim hotelier

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Loren Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Nicobri Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Carol

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament 2camere - PRIMA CASA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cozy Modern One Bedroom

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Florești, Cluj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Miruna si Stana Turdeanu din Dobricel, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Miruna si Stana Turdeanu din Dobricel, jud. Bistrita-NasaudCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Voicu si Anghelina Lucescu din Popteleac, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Florești, Cluj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Voicu si Anghelina Lucescu din Popteleac, jud. SalajCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Miron si Anastasia Logothetti din Voiculeasa, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Miron si Anastasia Logothetti din Voiculeasa, jud. ValceaCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Călin si Eftimia Răduță din Groapa Vladichii, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Florești, Cluj, România!

  (Călin si Eftimia Răduță din Groapa Vladichii, jud. SuceavaCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Anișoara si Romina Rus din Telita, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Florești, Cluj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Anișoara si Romina Rus din Telita, jud. TulceaCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Agnos si Ghenadie Moroșanu din Manesti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Florești, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Florești, Cluj, România.

  (Agnos si Ghenadie Moroșanu din Manesti, jud. DambovitaCazare in Florești, Cluj, România pentru 2 persoane)

 1. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 2. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 3. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 4. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 5. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 6. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 7. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 8. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 9. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 10. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 11. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 12. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 13. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 14. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 15. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 16. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 17. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 18. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 19. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 20. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 21. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 22. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 23. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 24. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 25. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 26. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 27. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 28. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 29. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 30. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 31. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 32. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 33. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 34. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 35. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 36. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 37. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 38. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 39. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 40. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 41. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 42. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 43. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 44. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 45. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 46. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 47. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 48. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 49. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 50. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 51. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 52. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 53. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 54. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 55. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 56. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 57. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 58. Apartamentul este curat si frumos mobilat. Este foarte bine atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru turism.

 59. Absolut tot . Foarte primitori. Curateni . Liniste

 60. Totul a fost la superlativ . Ne-am simtit ca acasa 🙂

 61. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 62. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 63. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 64. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 65. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 66. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 67. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 68. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 69. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 70. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 71. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 72. Paturile au fost confortabile, personal amabil, curat, temperatura ambianta foarte placuta.

 73. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 74. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 75. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 76. -very clean -big apartament for 4adults and a baby -new kitchen equipment -was excelent

 77. Everything is excellent. The best apartment we have ever stayed.

 78. Very friendly accommodation. A nice gesture on the arrival of wine and chocolate. The apartment was fully equipped and demanding.

 79. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 80. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 81. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 82. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 83. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 84. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 85. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 86. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 87. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 88. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 89. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 90. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 91. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 92. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 93. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 94. Apartamentul este curat si frumos mobilat. Este foarte bine atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru turism.

 95. Absolut tot . Foarte primitori. Curateni . Liniste

 96. Totul a fost la superlativ . Ne-am simtit ca acasa 🙂

 97. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 98. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 99. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 100. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 101. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 102. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 103. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 104. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 105. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 106. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 107. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 108. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 109. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 110. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 111. Zona linistita, suratenie impecabila, confort asigurat pana la cele mai banale detalii…Totul la superlativ !

 112. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 113. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 114. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 115. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 116. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 117. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 118. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 119. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 120. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 121. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 122. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 123. Multumesc pentru hospitalitate a fost excelent. Rog si pe alti sa viziteze Pensiunea Carol

 124. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 125. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 126. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 127. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 128. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 129. Gazda deosebit de amabila ,bucataria dotata cu tot necesarul etc… intr-un cuvint TOTUL !

 130. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 131. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 132. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 133. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 134. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 135. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 136. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 137. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 138. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 139. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 140. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 141. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 142. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 143. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 144. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 145. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 146. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 147. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 148. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 149. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 150. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 151. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 152. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 153. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 154. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 155. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 156. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 157. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 158. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 159. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 160. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 161. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 162. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 163. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 164. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 165. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 166. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 167. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 168. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 169. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 170. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 171. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 172. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 173. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 174. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 175. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 176. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 177. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 178. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 179. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 180. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 181. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 182. Loc curat, acces usor(parcare), parca nu ai fii plecat de acasa 🙂 cu siguranta vom revenii

 183. Totul este impecabil, curatenie, caldura, utilitati. Pe langa cateva produse ce se puteau cumpara am avut si cateva cornuri, cafea, ceai si 3 in 1 gratis, prin urmare a fost o dimineata placuta. Recomand cu mare incredere!

 184. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 185. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 186. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 187. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 188. -very clean -big apartament for 4adults and a baby -new kitchen equipment -was excelent

 189. Everything is excellent. The best apartment we have ever stayed.

 190. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 191. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 192. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 193. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 194. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 195. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 196. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 197. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 198. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 199. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 200. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 201. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 202. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 203. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 204. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 205. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 206. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 207. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 208. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 209. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 210. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 211. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 212. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 213. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 214. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 215. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 216. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 217. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 218. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 219. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 220. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 221. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 222. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 223. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 224. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 225. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 226. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 227. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 228. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 229. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 230. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 231. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 232. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 233. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 234. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 235. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 236. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 237. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 238. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 239. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 240. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 241. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 242. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 243. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 244. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 245. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 246. Este o pensiune curata, eleganta, cu stil si bun gust!

 247. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 248. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 249. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 250. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 251. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 252. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 253. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 254. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 255. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 256. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 257. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 258. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 259. A fost confortabil patul,camera destul de mare si baia incapatoare.Pt.1 persoana suficient.

 260. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 261. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 262. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 263. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 264. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 265. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 266. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 267. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 268. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 269. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 270. Gazda foarte amabila si receptiva…nu am anuntat si cazarea baiatului de 12 ani dar n-a fost nicio problema…totul s-a rezolvat nemaipomenit de bine!!

 271. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 272. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 273. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 274. A fost confortabil patul,camera destul de mare si baia incapatoare.Pt.1 persoana suficient.

 275. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 276. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 277. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 278. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 279. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 280. Andreea_andreea iunie 28, 2019 at 3:36 pm

  Totul. Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curatenia este exemplara, iar gazda minunata! recomand cu toata încrederea!

 281. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 282. The apartment was really beautiful and well cleaned. Hosts were really kind and professional.

 283. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 284. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 285. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 286. Linistea, amabilitatea, spatiul interior, dotarile (frigider, aparate de cafea/ceai, etc.), parcare generoasa..

 287. Zona linistita, parcare privata, apartament foarte curat si aerisit. Din pacate nu am putut sa ma bucur foarte mult de apartament deoarece in momentul in care am atins salteaua, am adormit instant.

 288. Rafinament, curățenie desăvârșită,siguranță,ne vom reîntoarce cu placere

 289. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 290. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 291. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 292. A fost confortabil patul,camera destul de mare si baia incapatoare.Pt.1 persoana suficient.

 293. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 294. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 295. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 296. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 297. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 298. A fost confortabil patul,camera destul de mare si baia incapatoare.Pt.1 persoana suficient.

 299. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 300. Este ok amplasarea foarte bune pt necesatiile mele in aceasta calatorie

 301. Din toate puctele de vedere a fost foarte bine și frumos , curătenie , liniște si ospitalitate !!! Cu drag mă voi reîntoarce pentru cazare . Recomand și pentru alți să aleagă cazare la Aldo Resident !!!

 302. Curățenia, promptitudinea administratorului, dotarea completă, locul de parcare în incintă,prețul accesibil, într-un cuvânt totul. RECOMAND!

 303. Amabilitatea gazdei Dotări necesare asigurării confortului Existența in apropiere a unor magazine si restaurante

 304. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 305. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 306. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 307. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 308. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 309. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 310. Camera mare si frumoasa cu terasa si mobilier de terasa. Un frigider imens ca acasa.(cam mare)

 311. A fost confortabil patul,camera destul de mare si baia incapatoare.Pt.1 persoana suficient.

 312. O locatie cu camere in stil mediteranean, atentie foarte mare la detalii, liniște. Recomand !

 313. Din toate puctele de vedere a fost foarte bine și frumos , curătenie , liniște si ospitalitate !!! Cu drag mă voi reîntoarce pentru cazare . Recomand și pentru alți să aleagă cazare la Aldo Resident !!!

 314. Curățenia, promptitudinea administratorului, dotarea completă, locul de parcare în incintă,prețul accesibil, într-un cuvânt totul. RECOMAND!

 315. Amabilitatea gazdei Dotări necesare asigurării confortului Existența in apropiere a unor magazine si restaurante

 316. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 317. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 318. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 319. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 320. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 321. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 322. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 323. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 324. Cabana a fost curata, primitoare si aproape de Cluj-Napoca dar cu aerul de munte, ca si cum ai fii fost la sute de km departare. Multumim

 325. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 326. Personal foarte amabil, camera spațioasă de dimensiunea unei garsoniere. Curat, liniște, locație ok. Recomand cu drag

 327. Camera mare si frumoasa cu terasa si mobilier de terasa. Un frigider imens ca acasa.(cam mare)

 328. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 329. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 330. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 331. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 332. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 333. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 334. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 335. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 336. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 337. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 338. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 339. Personal foarte amabil, camera spațioasă de dimensiunea unei garsoniere. Curat, liniște, locație ok. Recomand cu drag

 340. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 341. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 342. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 343. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 344. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 345. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 346. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 347. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 348. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 349. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 350. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 351. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 352. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 353. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 354. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 355. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 356. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 357. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 358. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 359. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 360. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 361. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 362. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 363. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 364. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 365. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 366. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 367. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 368. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 369. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 370. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 371. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 372. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 373. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 374. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 375. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 376. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 377. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 378. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 379. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 380. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 381. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 382. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 383. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 384. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 385. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 386. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 387. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 388. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 389. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 390. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 391. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 392. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 393. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 394. Curat au balcon. Chicinetă. Televizorul este mic in rest este in regula.

 395. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 396. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 397. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 398. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 399. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 400. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 401. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 402. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 403. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 404. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 405. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 406. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 407. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 408. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 409. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 410. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 411. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 412. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 413. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 414. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 415. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 416. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 417. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 418. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 419. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 420. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 421. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 422. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 423. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 424. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 425. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 426. Camera foarte spatioasa, curatenie, liniste, personalul foarte amabil, frigider incapator, aer conditionat, lenjerie si prosoape de calitate, prize destule amplasate prin toata camera, semnal maxim wi-fi.

 427. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 428. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 429. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 430. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 431. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 432. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 433. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 434. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 435. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 436. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 437. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 438. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 439. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 440. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 441. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 442. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 443. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 444. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 445. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 446. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 447. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 448. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 449. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 450. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 451. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 452. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 453. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 454. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 455. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 456. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 457. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 458. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 459. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 460. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 461. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 462. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 463. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 464. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 465. Apartament curat, foarte fain amenajat. Gazda primitoare, de foarte mare ajutor. Totul a fost conform asteptarilor, poate chiar peste.

 466. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 467. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 468. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 469. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 470. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 471. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 472. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 473. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 474. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 475. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 476. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 477. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 478. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 479. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 480. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 481. Apartament foarte curat, dotat cu toate facilitățile necesare unei șederii plăcute, confortabil. Gazda foarte amabilă și primitoare. Vom reveni cu plăcere.

 482. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 483. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 484. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 485. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 486. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 487. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 488. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 489. Interior , exterior modern de buna calitate și foarte spațios !

 490. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 491. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 492. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 493. Apartamentul este curat si frumos mobilat. Este foarte bine atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru turism.

 494. Absolut tot . Foarte primitori. Curateni . Liniste

 495. Totul a fost la superlativ . Ne-am simtit ca acasa 🙂

 496. Apartament foarte curat, dotat cu toate facilitățile necesare unei șederii plăcute, confortabil. Gazda foarte amabilă și primitoare. Vom reveni cu plăcere.

 497. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 498. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 499. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 500. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 501. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 502. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 503. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 504. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 505. Apartamentul este foarte frumos, curat si comod, cu toate facilitatile. Proprietara foarte amabila. Recomand cu drag

 506. Totul. Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curatenia este exemplara, iar gazda minunata! recomand cu toata încrederea!

 507. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 508. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 509. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 510. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 511. Apartament foarte curat, dotat cu toate facilitățile necesare unei șederii plăcute, confortabil. Gazda foarte amabilă și primitoare. Vom reveni cu plăcere.

 512. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 513. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 514. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 515. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 516. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 517. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 518. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 519. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 520. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 521. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 522. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 523. Apartamentul este foarte frumos, curat si comod, cu toate facilitatile. Proprietara foarte amabila. Recomand cu drag

 524. Totul. Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curatenia este exemplara, iar gazda minunata! recomand cu toata încrederea!

 525. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 526. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 527. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 528. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 529. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 530. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 531. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 532. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 533. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 534. Apartamentul foarte frumos, bine dotat si incapator, intr-o zona foarte linistita. Parcarea langa apartament. Gazda minunata!

 535. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 536. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 537. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 538. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 539. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 540. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 541. Apartamentul este foarte frumos, curat si comod, cu toate facilitatile. Proprietara foarte amabila. Recomand cu drag

 542. Totul. Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curatenia este exemplara, iar gazda minunata! recomand cu toata încrederea!

 543. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 544. Cu toate ca am facut rezervarea cu aproximativ o ora inainte de a ajunge la locatie, gazda ne-a astesptat si ne-a indrumat pentru a ajunge cat mai usor. Nota zece pentru gazda.

 545. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 546. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 547. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 548. Am revenit la Sollania. Am regasit aceeas confort, curatenie, liniste si placere de a fi acolo. Ba chiar mai mult: flori de primavara proaspat plantate la intrare, mai multe cd-uri cu muzica despre care stiau gazdele ca mi-a placut data trecuta si bunavointa calda si sincera din partea lor. Multumesc.

 549. Linistea din jur, izolat de lume dar totusi siguranta maxima, terasa cu balansoar, atmosfera calda a cabanei, comod si confortabil, culorile, muzica, lemnul, curatenia si alte mici detalii: pat, pilote si perne foarte comode, tacamuri de acelas fel, pahare de vin, caldura suficienta si totul in stare de functionare. Iar gazdele? Discreti, saritori, calzi si accesibili.

 550. Totul a fost Ok.Curatenie,caldura,ospitalitste,liniste. Felicitari ! Micul dejun foarte bogat si gustos !

 551. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 552. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 553. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 554. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 555. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 556. Cu toate ca am facut rezervarea cu aproximativ o ora inainte de a ajunge la locatie, gazda ne-a astesptat si ne-a indrumat pentru a ajunge cat mai usor. Nota zece pentru gazda.

 557. Totul a fost excelent, doamna cu care am vorbit a fost foarte de treaba, vorbind foarte frumos. Pacat ca am stat doar 2 zile, sper sa revenim curand.

 558. A fost foarte bine,o sa revenim cu mult drag!Recomand cu drag Aldo Residence.

 559. Apartament foarte curat, dotat cu toate facilitățile necesare unei șederii plăcute, confortabil. Gazda foarte amabilă și primitoare. Vom reveni cu plăcere.

 560. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 561. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 562. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 563. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 564. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 565. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 566. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 567. Un apartament ok compartimentat cu toate nevoile satisfăcute. Zonă liniștită. Confort. Curățenie. Maxime utilități. Patul supercomod. Fotografiile corespund întru totul. Magazin nonstop alături. Totul ok. Vă mulțumim! Revenim cu drag! Gazde plăcute ȘI generoase. 😊

 568. Apartament foarte curat, dotat cu toate facilitățile necesare unei șederii plăcute, confortabil. Gazda foarte amabilă și primitoare. Vom reveni cu plăcere.

 569. Locatie buna, 1 loc de parcare usor accesibil, camera a fost curata, bucataria utilata pentru un minim de utilitate. Apartamentul este excelent pentru persoane aflate in tranzit.

 570. Cafeaua, fructele, berea și apa puse la dispoziție de gazdă.

 571. Locatia curata, in zona linistita,utilitati ok.Bucataria dotata cu tot ce trebuie si curat,parcare in fata blocului

 572. Curățenia impecabilă, locația foarte liniștită și aproape de toate punctele noastre de interes

 573. Good location for us. I really enjoyed the self check-in process and the flexibility that comes with it. The apartment was very nice, clean, cozy, perfect value for money. Great host and we had very good communication before the trip.

 574. Totul a fost la superlativ! Promit să revin si sa stau mai multe zile cu familia. Patul atat de confortabil incat nu-mi venea sa ma mai dau jos din el. Utilat si dotat cu tot ce ai nevoie. Baiatelul meu a zis “hai sa ne mutam aici!”.Apartamentul e luminos, calduros, elegant, intim, modern, placut, primitor, parcarea aproape, un design de exceptie care m-a incantat foarte mult. Toata familia s-a simtit foarte bine!

 575. The owner is very friendly. The flat is as described or as pictures show, I mean great. Congrats ! + easy parking

 576. The apartment was very very clean, we felt amazing there. They are also pet friendly ( important for us). We have also coffee and croissants, the fact that really saved us in the first day of the year, when all the supermarkets were closed. Amazing and close to Cluj!

 577. Totul a fost Ok.Curatenie,caldura,ospitalitste,liniste. Felicitari ! Micul dejun foarte bogat si gustos !

 578. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 579. Curățenia, amabilitate personal,micul dejun,loc de parcare totul superb 🏡⚘

 580. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 581. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 582. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 583. Amabilitatea gazdelor, catzelul din curte, camera foarte spatioasa, simplitatea si bunul gust. Internetul destul de stabil pentru o conversatie video. Posibilitatea de a spala niste haine .

 584. Totul a fost Ok.Curatenie,caldura,ospitalitste,liniste. Felicitari ! Micul dejun foarte bogat si gustos !

 585. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 586. Mi a placut Tot. Are tot ce ai nevoie intr un apartament. Fier de calcat, masa, uscattor de rufe, uscator de par, aspirator, prajitor de paine, microunde, fierbator, cafetiera,tacamuri, oale, solutii de curatat…totul la superlativ. 5 min de Cluj. Check in ul s a facut foarte simplu. Recomand cu toata increderea.

 587. Locatia curata, in zona linistita,utilitati ok.Bucataria dotata cu tot ce trebuie si curat,parcare in fata blocului

 588. Curățenia impecabilă, locația foarte liniștită și aproape de toate punctele noastre de interes

 589. O casă întreagă la dispoziţie, hamac pe deal, masa în natură, balansoar pe terasa cu vedere spre Floreşti. Înăuntru se găsesc tot felul de cd-uri si dvd-uri cu muzică şi filme, reviste, jocuri, măsuţă de biliard. Salteaua e minunată, linişte din plin, ne-am odihnit foarte bine. Curtea este mărginită de pădure şi am fost vizitaţi chiar şi de veveriţe. Ideal pentru cupluri sau cupluri cu un copil. Neapărat maşină personală, există loc de parcare în curte; drumul este asfaltat până la proprietate, cu excepţia unei porţiuni de aprox. 20 metri. De la casa Sollania se ajunge uşor în Cluj; se poate şi comanda la domiciliu mâncare de la restaurante din Floreşti (de exemplu pizza de la Poco Loco). Recomand minim 2 nopţi pentru a vă putea bucura cu adevărat de casă şi de peisaj.

 590. Gazde super, f curat, liniște, departe de tumultul orasului(deși ca locație f aproape de Cluj), în buza pădurii, cu o priveliște minunata. Recomand, speram sa revenim cât mai curând posibil. Dana A Bucuresti

 591. The quiet and the location, surrounded by trees and on a hill top

 592. Apartament foarte bine pus la punct cu toate cele necesare. Gazdele extrem de atente si comunicative. Totul a descurs super! Recomad cu mare incredere!

 593. Apartamentul a fost conform asteptarilor, a fost foarte curat si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Nu tot timpul pozele redau realitatea, insa acum nu am fost dezamagita. De asemenea, gazda a fost foarte primitoare.

 594. -Amplasare foarte ok fata de Polus Mall intr-o zona liniștita cu magazine in zona -utilat și mobilat modern -curatenie -gazda receptivă si amabila -raport calitate-preț foarte bun

 595. Pe scurt: curatenie, spatios, confortabil, liniste. O sa revin cu mare placere 🙂

 596. A fost totul foarte bine. Curat, mobilier bun, bucatarie utilata, racoare fara sa fie nevie de AC, vedere frumoasa de la balcon.

 597. Curatenie, spatios, apartamentul are toate necesitatile pentru o sedere scurta: ne-am simtit ca intr-o pensiune🤩 oamenii de la Cluj sunt deosebiti!😍

 598. Mi a placut Tot. Are tot ce ai nevoie intr un apartament. Fier de calcat, masa, uscattor de rufe, uscator de par, aspirator, prajitor de paine, microunde, fierbator, cafetiera,tacamuri, oale, solutii de curatat…totul la superlativ. 5 min de Cluj. Check in ul s a facut foarte simplu. Recomand cu toata increderea.

 599. Locatia curata, in zona linistita,utilitati ok.Bucataria dotata cu tot ce trebuie si curat,parcare in fata blocului

 600. Curățenia impecabilă, locația foarte liniștită și aproape de toate punctele noastre de interes

 601. Amabilitatea gazdelor, catzelul din curte, camera foarte spatioasa, simplitatea si bunul gust. Internetul destul de stabil pentru o conversatie video. Posibilitatea de a spala niste haine .

 602. Totul a fost Ok.Curatenie,caldura,ospitalitste,liniste. Felicitari ! Micul dejun foarte bogat si gustos !

 603. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 604. Apartamentul este foarte frumos, curat si comod, cu toate facilitatile. Proprietara foarte amabila. Recomand cu drag

 605. Totul. Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curatenia este exemplara, iar gazda minunata! recomand cu toata încrederea!

 606. Un apartament curat, spațios, mobilat cu bun gust, personal amabil. Superb. Cu siguranță revenim.

 607. Pe scurt: curatenie, spatios, confortabil, liniste. O sa revin cu mare placere 🙂

 608. A fost totul foarte bine. Curat, mobilier bun, bucatarie utilata, racoare fara sa fie nevie de AC, vedere frumoasa de la balcon.

 609. Curatenie, spatios, apartamentul are toate necesitatile pentru o sedere scurta: ne-am simtit ca intr-o pensiune🤩 oamenii de la Cluj sunt deosebiti!😍

 610. Mi a placut Tot. Are tot ce ai nevoie intr un apartament. Fier de calcat, masa, uscattor de rufe, uscator de par, aspirator, prajitor de paine, microunde, fierbator, cafetiera,tacamuri, oale, solutii de curatat…totul la superlativ. 5 min de Cluj. Check in ul s a facut foarte simplu. Recomand cu toata increderea.

 611. Locatia curata, in zona linistita,utilitati ok.Bucataria dotata cu tot ce trebuie si curat,parcare in fata blocului

 612. Curățenia impecabilă, locația foarte liniștită și aproape de toate punctele noastre de interes

 613. Amabilitatea gazdelor, catzelul din curte, camera foarte spatioasa, simplitatea si bunul gust. Internetul destul de stabil pentru o conversatie video. Posibilitatea de a spala niste haine .

 614. Totul a fost Ok.Curatenie,caldura,ospitalitste,liniste. Felicitari ! Micul dejun foarte bogat si gustos !

 615. Personal foarte amabil.Caldura ,curățenie, bucătărie frigider MARE ,cum nu am intalnit nicăieri.Te simti ca acasa !

 616. Ne-am simtit foarte bine, ca acasa.Am avut tot ce ne trebuie.Cu siguranta mai apelam daca mai revenim in Cluj.😍

 617. Ap a fost curat ,primitor si utilat .Ne am simtit ca acasa🤗

 618. Un apartament perfect, locație buna și o gazda de nota 10! ☺️

 619. Locatia e ok. Curata si dotata. Usor de gasit. Poate putin cam aglomerata. Gazda amabila.

 620. For the price, everything was more than expected. The apartment was clean. It had everything we needed. Quiet zone, shops nearby in case you needed them.

 621. Appartement assez spacieux avec chambre séparée. Belles prestations et excellent rapport qualité/prix.

 622. Camera suficient de mare ( ne-a depasit asteptarile ). Terasa unde te poti relaxa dupa o seara calduroasa. Patul suficient de mare pentru doi adulti si un copil.

 623. very clean, quiet and the management meets the needs

 624. I was pleased that there was the option to sign up for breakfast once once we arrived. In the morning the eggs were good, prepared and ready for us when we arrived to eat.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled