Cazare ieftina Floreasca Bucuresti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Clarisa si Caterina Romanescu din Strezeni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Clarisa si Caterina Romanescu din Strezeni, jud. BuzauCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Haralambie si Liviu Dănișor din Delnita, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Haralambie si Liviu Dănișor din Delnita, jud. HarghitaCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Stancu si Lorena Pogoneanu din Nadastia de Jos, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Stancu si Lorena Pogoneanu din Nadastia de Jos, jud. HunedoaraCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Cantemir si Bogdan Herța din Haranglab, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Cantemir si Bogdan Herța din Haranglab, jud. MuresCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Gina si Gregorian Oltean din Mosoru, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gina si Gregorian Oltean din Mosoru, jud. HunedoaraCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Ludovic si Alina Coroi din Tupilati, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Ludovic si Alina Coroi din Tupilati, jud. VasluiCazare in Parcul Floreasca, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 38. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 39. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 44. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 45. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 116. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 117. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 118. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 119. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 120. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 121. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 122. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 123. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 124. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 125. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 126. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 127. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 128. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 129. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 130. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 131. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 132. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 133. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 134. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 135. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 136. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 137. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 138. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 139. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 140. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 141. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 142. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 143. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 144. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 145. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 146. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 147. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 148. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 149. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 150. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 151. camere mari , curate ,cu bucatarie perfect utilata.

 152. Micul dejun la ultimul etaj al clădirii, excelent!

 153. Micul dejun corect . Curățenie . Parcare impecabila .

 154. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 155. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 156. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 157. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 158. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 159. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 160. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 161. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 162. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 163. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 164. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 165. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 166. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 167. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 168. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 169. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 170. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 171. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 172. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 173. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 174. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 175. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 176. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 177. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 178. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 179. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 180. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 181. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 182. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 183. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 184. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 185. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 186. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 187. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 188. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 189. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 190. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 191. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 192. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 193. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 194. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 195. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 196. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 197. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 198. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 199. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 200. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 201. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 202. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 203. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 204. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 205. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 206. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 207. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 208. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 209. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 210. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 211. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 212. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 213. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 214. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 215. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 216. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 217. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 218. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 219. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 220. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 221. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 222. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 223. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 224. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 225. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 226. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 227. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 228. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 229. The location is great and the host was really nice and helpfull during our stay.

 230. Seek_the_unique mai 3, 2019 at 7:39 pm

  Bogdan is very helpful and nice. the location of the apartment is very nice. The apartment is clean in general and has good facilities. There is a coffee machine and coffee as well. they provided us with baby bed.

 231. Very nice flat in the centre, near to the old town. And very friendly, helpful and kind owner. Highly recommend.

 232. Gazda foarte amabila. Apartamentul este frumos, foarte curat si bine echipat. Sigur ma voi reintoarce!

 233. Totul a fost minunat. Gazda a fost minunata, foarte amabila si draguta, iar apartamentul perfect, foarte curat, utilat cu detoate. Sigur voi revenii cu placere. Multumesc Astrid pentru tot!

 234. Apartamentul este foarte curat, gazda foarte prietenoasa. Totul excelent.

 235. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 236. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 237. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 238. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 239. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 240. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 241. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 242. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 243. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 244. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 245. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 246. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 247. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 248. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 249. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 250. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 251. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 252. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 253. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 254. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 255. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 256. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 257. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 258. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 259. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 260. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 261. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 262. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 263. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 264. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 265. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 266. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 267. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 268. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 269. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 270. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 271. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 272. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 273. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 274. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 275. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 276. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 277. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 278. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 279. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 280. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 281. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 282. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 283. locatia e foarte buna, e curat, mancarea e buna, patul foarte comod, mi-a placut foarte mult stilul vechi, personalul a fost foarte amabil.

 284. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 285. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 286. Un hotel foarte placut, nu e luxos, dar este foarte comfortabil. Constructia este tipic anilor ’70, pe un etaj, fiind intins pe o suprafață foarte mare din Herăstrău. Restaurantul este superb, avand o anexa pe lac. Foarte romantic, comod, cu un meniu variat, bine gatit. O nota de 10 pentru personal, chelnerii sunt cei mai amabili oameni, calzi, rabdatori, eleganti, este o placere sa fii servit de oricare dintre ei. La receptie mereu gasesti un zambet amabil si solutie pentru orice problema. Camera este mare, mobilata frumos, cu gust, minibar plin, televizor mare, asternuturi si prosoape curate. Dimineata auzi ciocanitoarea, e o liniste si un aer de munte. Parcarea e mare si gratuita.

 287. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 288. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 289. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 290. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 291. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 292. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 293. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 294. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 295. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 296. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 297. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 298. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 299. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 300. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 5:41 am

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 301. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 302. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 303. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 304. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 305. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 306. Okromania2015 mai 18, 2019 at 5:41 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 307. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 308. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 309. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 310. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 311. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 312. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 313. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 5:41 am

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 314. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 315. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 316. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 317. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 318. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 319. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 320. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 321. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 322. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 323. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 324. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 325. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 326. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 327. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 328. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 329. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 330. Okromania2015 mai 24, 2019 at 7:49 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 331. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 332. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 333. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 334. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 335. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 336. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 337. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 338. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 339. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 340. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 341. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 342. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 343. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 344. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 345. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 346. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 347. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 348. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 349. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 350. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 351. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 352. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 353. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 354. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 355. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 356. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 357. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 358. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 359. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 360. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 361. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 362. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 363. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 364. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 365. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 366. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 367. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 368. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 369. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 370. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 371. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 372. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 373. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 374. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 375. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 2:16 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 376. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 377. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 378. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 379. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 380. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 381. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 382. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 383. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 384. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 2:21 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 385. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 386. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 387. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 388. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 389. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 390. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 391. Desi e situat in centrul Bucurestiului, in camera a fost foarte liniste. Sucul proaspat de fructe si legume de la micul dejun : foarte bun, preparat in fata clientilor.

 392. Camera linistită, mic dejun bogat, personal amabil

 393. Totul a fost excelent. Recomand cu incredere! Personal amabil pe toate departamentele, camere foarte curate, mâncare și servire foarte buna, întâmpinare la receptie excelentă.

 394. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 395. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 396. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 397. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 398. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 399. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 400. Locație foarte accesibilă, fix lângă Gara de Nord. Paturi foarte confortabile. Curățenie. Liniște. Nici nu îți dai seama când ți se face curat în cameră, observi doar că e curat când te întorci.

 401. Locatia a fost bună, deoarece este aproape de Gara de Nord

 402. Liliana-mirela iunie 14, 2019 at 2:21 pm

  A fost totul ok raportat la prețul plătit. Peste așteptări chiar și foarte bine plasat, chiar lângă gara de nord.

 403. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 404. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 405. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 406. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 407. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 408. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 409. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 410. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 411. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 412. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 413. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 414. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 415. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 416. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 417. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 418. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 419. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 420. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 421. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 422. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 423. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 424. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 425. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 426. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 427. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 428. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 429. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 430. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 431. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 432. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 433. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 434. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 435. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 436. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 437. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 438. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 439. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 440. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 441. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 442. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 443. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 444. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 445. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 446. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 447. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 448. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 449. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 450. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 451. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 452. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 453. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 454. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 455. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 456. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 457. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 458. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 459. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 460. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 461. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 462. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 463. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 464. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 465. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 466. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 467. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 468. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 469. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 470. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 471. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 472. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 473. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 474. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 475. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 476. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 477. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 478. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 479. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 480. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 481. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 482. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 483. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 484. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 485. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 486. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 487. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 488. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 489. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 490. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 491. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 492. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 493. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 494. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 495. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 496. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 497. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 498. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 499. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 500. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 501. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 502. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 503. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 504. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 505. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 506. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 507. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 508. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 509. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 510. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 511. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 512. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 513. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 514. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 515. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 516. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 517. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 518. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 519. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 520. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 521. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 522. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 523. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 524. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 525. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 526. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 527. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 528. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 529. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 530. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 531. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 532. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 533. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 534. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 535. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 536. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 537. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 538. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 539. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 540. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 541. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 542. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 543. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 544. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 545. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 546. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 547. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 548. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 549. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 550. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 551. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 552. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 553. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 554. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 555. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 556. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 557. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 558. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 559. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 560. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 561. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 562. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 563. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 564. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 565. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 566. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 567. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 568. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 569. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 570. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 571. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 572. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 573. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 574. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 575. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 576. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 577. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 578. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 579. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 580. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 581. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 582. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 583. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 584. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 585. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 586. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 587. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 588. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 589. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 590. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 591. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 592. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 593. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 594. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 595. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 596. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 597. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 598. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 599. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 600. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 601. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 602. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 603. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 604. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 605. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 606. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 607. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 608. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 609. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 610. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 611. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 612. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 613. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 614. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 615. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 616. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 617. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 618. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 619. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 620. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 621. the apartment was in a great place just a few steps from the old town, very easy to find.we never saw the owner, we had a good communication through texts and emails for the arrival time, and the way that we will take the key

 622. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 623. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 624. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 625. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 626. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 627. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 628. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 629. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 630. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 631. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 632. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 633. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 634. Communication with the host was excellent. Apartment was modern, well equipped, immaculately clean and comfortable.

 635. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 636. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 637. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 638. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 639. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 640. Aproape de supermarket, parcare , aer condiționat , pat confortabil

 641. Locatie super buna. Zona linistita si cu toate facilitatile posibile(restaurante, marketuri, etc). Scara curata, sigura. Apartament decorat cu bun gust si utilat cu cele necesare.

 642. amplasare ok ca zonă, curățenie, pat confortabil, raport calitate preț excelent, loc parcare…recomand

 643. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 644. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 645. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 646. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 647. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 648. This building outside is old, but inside is new modern type, ex. bath with Jacuzzi, even has nespresso coffee machine. The elevator is also interesting. Good Location, free parking area nearby.

 649. Camera curata,lenjerie, prosoape curate.Este ok pt tranzit,amplasare vis a vis de Gara de Nord.

 650. Locatia buna pentru ce doream, aproape de gara si statia pentru 780.

 651. Amabilitatea personalului, curățenia, locația, prețul convenabil.

 652. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 653. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 654. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 655. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 656. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 657. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 658. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 659. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 660. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 661. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 662. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 663. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 664. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 665. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 666. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 667. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 668. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 669. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 670. Locatie buna. Aprope de mijloacele de transport in comun. Locuri de parcare fara plata in apropiere. Zona buna si sigura.

 671. Totul mi.a plăcut. Recomand cu multă căldură. Voi reveni în mod sigur! Mulțumesc d-lui.Marius ,gazda noastră, pentru tot și îl felicit pt.bunul gust deosebit !!!!

 672. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 673. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 674. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 675. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 676. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 677. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 678. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 679. Amplasat absolut superb in Centrul vechi pt a explora zona, am fost incintata de calatorie si de Bucuresti. La sigur mai revin!

 680. Personalul a fost super de treaba, m-au ajutat si cu lucruri care nu erau neaparat direct legate de cazare 🙂 Keep it up!

 681. Locație foarte bine amplasata, la doar 2 min de centrul vechi, fata de la recepție, Maria, o fata foarte drăguță.. Apreciez profesionalismul de care a dat dovada!!!! 🙂

 682. A fost excelent, locația foarte bună, foarte curat apartamentul, si desi am facut check-in-ul la telefon, nu mi s-a parut o problema, gazda comunicand eficient cu noi.

 683. Personalul foarte amabil, a fost în apropiere de locurile și persoane le pe care le-am vizitat, dizainul frumos

 684. Apartment with lot of space. It was clean and nice. Near the centre (20mins walk)

 685. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 686. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 687. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 688. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 689. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 690. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 691. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 692. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 693. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 694. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 695. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 696. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 697. Excelent, de la locatie pana la cel mai mic detaliu. Felicitari!

 698. Forte placut!Hotelul este nou si pozitionat excelent!Camerele nu sunt foarte mari dar sunt elegante cu pat foarte confortabil (saltea de calitate)Langa receptie au si un ‘mini market’ unde poti gasi cateva chestii de care poti avea nevoie urgent!

 699. Curățenie impecabila. Patul foarte confortabil. Mic dejun excelent

 700. Locatie amplasata intr-o zona linistita, foarte aproape de Foisorul de Foc. Gazda deosebit de amabila, discreta si dispusa sa ofere date despre obiectivele din zona. Locatia foarte curata si dotata cu cele necesare.

 701. Poziția, curățenie , tot ce e nevoie in apartament

 702. Totul a fost perfect la aceasta cazare…începând de la curățenia și aerisirea locuinței pana la cearșafuri și aerul condiționat. Am fost întâmpinați de gazda noastră care este o persoană foarte primitoare care ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Ni s-au oferit multe lucruri în cadrul cazării: bucătărie dotata cu de toate , cuptor cu microunde, aragaz etc. La baie curățenia era ireproșabilă! Am avut gel de duș, sapun lichid. Camerele au fost aerisite, am primit câte 3- 4 prosoape de persoana iar pe fiecare pachețel de prosoape gazda a avut grija sa ne lase câte o bombonica pe bun venit. Cearșafurile au fost de o calitate deosebita, pur și simplu îți mângâiau pielea. În plus zona în care este situata aceasta casa este extrem de liniștită. Toate serviciile au fost la superlativ.

 703. Personal ambil foarte primitor. Am fost placut surprinși de locație. Liniste,camere curate ,bucătărie specific vanatoresc foarte bune.acces la parcare tinand cont ca in București este foarte greu.

 704. Micul dejun este constituit din produse naturale. Putin din fiecare ..

 705. O oază de liniște în inima Bucureștiului. Totul este foarte plăcut.

 706. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 707. Micul dejun copios , locatia corespunzatoare necesitatilor noastre.

 708. Hotelul este curat, decent. Personalul ok, saritor, totul a decurs in regula. Raport calitate-pret bun.

 709. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 710. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 711. Locatia foarte buna. Raport pret calitate foarte bun.

 712. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 713. Zona ideala, fix la bulevard (privelistea superba), iar apartamentul cu tot ce iti trebuie, curat si comfortabil

 714. Proprietatea este in centrul orasului, la 5 minute de Centrul Vechi, la 2 minute de statiile de metrou si busuri. Apartamentul este foarte curat, la fel si lenjeriile de pat si prosoapele. Orientarea catre curtea interioara a imobilului este un plus, avand in vedere traficul intens pe bulevard (si a galagiei aferente). Proprietarii sunt comunicativi si foarte amabili.

 715. Totul a fost bine.Proprietarul amabil, locația aproape de Universitatea, aproape de metrou și alte mijloace de transport.Nimic de reproșat.Recomand această locație.

 716. Pozitia fata de Centrul Vechi – 10 minute mers pe jos. Proprietarul foarte prompt in predarea chei desi era ora 23. Apartamentul curat,utilat complet

 717. Paturi foarte confortabile, atent la detalii – numarul de persoane care calatoresc, imobilul este complet utilat, 3 televizoare cu diagonala mare, recomand cu toata increderea. Cu siguranta ne vom caza si pe viitor aici.

 718. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 719. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 720. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 721. Apartamentul arata exact ca in poze, o atmosfera cozy, curatenie impecabila , toate cele necesare inclusiv fier de calcat si fion, patul este f confortabil si pot spune ca cel mai mare plus il aduce sistemul bluetooth.Il recomand cu incredere!

 722. Totul a fost perfect! Curatenie, confort, ospitalitate, punctualitate, apartamentul frumos decorat, cafea si ceai, recomand cu drag! Chiar in centrul Bucurestiului! Cladire noua! Liniste!

 723. Curat. Spatios. Mobilat modern si cu tot ceea ce vrei. Balcon perfect. Recomand cu multa incredere. Zona foarte buna

 724. Totul a fost foarte bine. Locatia este excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.

 725. Garsoniera confortabila . Frigider si aer conditionat functionale ; chicineta curatica , baie spatioasa si curata . Parcare se gaseste ( am ajuns joi la ora de varf) peste bulevard in spatele Spitalului Coltea si e OK .

 726. Garsoniera amplasata central, foarte aproape de Intercontinental, cu o suprafata mare, utilata cu absolut tot ce este necesar. Preluarea cheilor a fost una facila si rapida. Locuinta a fost curata si decenta ca si aspect. Caloriferul nu a mers insa aerul conditionat a facut fata cu brio, nefiind frig in locuinta. Raportul calitate pret unu excelent avand in vedere zona unde este amplasat imobilul

 727. Liniste, intimitate, curatenie si localizarea langa parc

 728. Apartament foarte curat si bine amplasat. Gazdele sunt foarte amabile.

 729. Pat confortabil ,foarte curat ,amplasat intr-o zona cu magazine ,stație de autobuz. Excelent !

 730. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 731. Un hotel foarte bun,amplasat intr-o zona linistita,aproape de centru.Camere sunt mari si curate.Mic dejun este foarte bun.Personal extrem de atent si amabil.Daca vii cu masina,nu-ti fa probleme,hotelul are propria parcare.Si data viitoare cand vin in Bucuresti,Hotel Diesel va fi alegerea mea.

 732. Camera am primit o exact cum am solicitat. Fără zgomot din trafic. Am avut un examen de susținut și doream să mă odihnesc.

 733. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 734. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 735. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 736. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 737. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 738. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 739. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 740. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 741. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 742. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 743. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 744. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 745. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 746. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 747. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 748. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 749. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 750. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 751. Un apartament frumos,spatios,practic ,zona buna cu magazine multiple,etc.

 752. Foarte curat, apartamentul utilat cu toate cele necesare

 753. Loc de parcare, curățenia, gazda primitoare Ceai , cafea ,condimente disponibile .Zona liniștita .multumim gazdei .Chiar daca apartamentul nu e mobilat super modern, atmosfera a fost pe placul nostru .

 754. Curatenie, liniste si niste gazde minunate. Va multumim!

 755. Atmosfera plăcută, camerele curate, mobilierul și cărțile, te face sa te întorci in timp pentru câteva ore!

 756. Totul a fost minunat. Locatia, desi nu e in centrul Bucurestiului, asigura acces foarte rapid in centru prin plasarea ei foarte aproape de statia de metrou “Laminorului”.

 757. Camera mare , baie la fel . Liniște si multă verdeața in jur .

 758. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 759. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 760. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 761. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 762. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 763. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 764. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 765. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 766. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 767. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 768. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 769. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 770. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 771. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 772. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 773. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 774. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 775. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 776. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 777. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 778. Un apartament ordonat, foarte curat si ingrijit, personalul foarte amabil si prietenesc

 779. Curățenie excepțională, zonă liniștită și centrală, intimitate, confort, facilități care pot fi comparate cu cele ale unui hotel de renume.

 780. Excelentă locație, apartament spațios aranjat cu bun gust, bucătărie mare, și cel mai important, liniște! Având în vedere circulația din București, nu am auzit niciodată traficul sau gălăgie de niciun fel! Extraordinar! Felicitări proprietarei! 🙂

 781. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 782. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 783. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 784. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 785. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 786. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 787. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 788. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 789. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 790. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 791. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 792. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 793. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 794. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 795. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 796. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 797. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 798. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 799. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 800. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 801. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 802. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 803. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 804. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 805. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 806. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 807. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 808. Totul a fost exact cum trebuia sa fie! Locatia este excelenta! Gazda asemenea! Blocul este linistit in limita unuia ce este inchiriat intr-o propportie f mare.

 809. The apartment was amazing! Super clean (the towels smelled fresh), super warm 24/24 and it is sooo close to everything!! Near metro station, near airport bus station, near the istoric centre and to everything you need to have fun in the morning and night! The house was equiped with everything you may need and the decoration is excactly like the photos.

 810. It was really well located in the center of the city, absolutely clean and with everything we needed for our stay. 10/10

 811. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 812. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 813. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 814. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 815. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 816. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 817. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 818. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 819. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 820. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 821. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 822. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 823. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 824. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 825. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 826. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 827. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 828. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 829. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 830. Super locatia in centru…cu parcare mare inchisa ..mic dejun excelent

 831. Mi s-au indeplinit cererile pe care le-am facut la receptie, adica am primit camera cu balcon, iar personalul de la restaurant s-a purtat foarte bine. De asemeni, micul dejun si cina au fost foarte gustoase.

 832. Priveliștea este superba iar gazda foarte primitoare. Cu siguranța voi reveni.

 833. Raport calitate pret excelent Curatenie Terasa mare Camera spatioasa

 834. Totul a fost la superlativ ! Comunicarea s-a facut foarte ușor, gazda a fost mereu preocupată de starea de bine a oaspeților săi. Am ajuns cu mult înainte de check-in însă doamna Mădălina a făcut tot posibilul să mă pot caza mai repede, ceea ce am apreciat foarte mult, mai ales în decembrie când temperaturile sunt sub 0 grade și e cam greu să aștepti ora de check-in. Am avut chiar și un borcănel cu cafea, Ceea ce m-a făcut să mă simt ca acasă și binevenită. Locația, mai ales priveliștea de pe terasă, este excepțională! Iar prețul, mai mult decât ok pentru o zonă centrală.

 835. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 836. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 837. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 838. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 839. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 840. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 841. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 842. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 843. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 844. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 845. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 846. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 847. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 848. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 849. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 850. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 851. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 852. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 853. Excepțional din toate punctele de vedere. Locația este ideala pentru familii și nu numai, curățenie de excepție, toate dotările necesare pentru a te simți ca acasă. Mulțumim gazdei ospitalier și extrem de amabila.

 854. Everything was very good. Best place ! Very clean , all facilities that you need. The host was very kind and helpful. Just perfect!

 855. Przestronne mieszkanie, bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Mieszkanie czyste i zadbane i ciepłe. Bardzo dobra komunikacja z centrum, blisko do sklepów. Właściciel bardzo opiekuńczy i miły. Rzadko spotykam tak dobre noclegi w rozsądnej cenie. Ten był idealny.

 856. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 857. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 858. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 859. -micul dejun este foarte bun -restaurantul hotelului serveste mancare buna, in afara orelor de M.D. -patul foarte comod -camera spatioasa -extrem de aproape de Gara de Nord si de autobuzul spre aeroport. -personalul de la receptie foarte eficient si amabil

 860. Te conectezi foarte repede cu toate mijoacele de transport.

 861. Curatenia din camera, lenjeria de pat foarte curata. Locatia excelenta, aproape de Gara , dar si de centrul orasului . Acces facil la mijloace de transport.

 862. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 863. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 864. amplasarea, atmosfera, oamenii, picturile, terasa, seara baietii care au cantat afara

 865. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 866. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 867. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 868. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 869. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 870. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 871. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 872. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 873. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 874. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 875. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 876. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 877. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 878. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 879. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 880. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 881. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 882. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 883. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 884. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 885. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 886. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 887. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 888. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 889. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 890. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 891. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 892. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 893. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 894. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 895. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 896. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 897. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 898. Totul a fost minunat. Poate o mancare mai vasta la cina ar fi binevenita, alegere mai mare de peste. Dar oricum a fost totul gustos.

 899. Mic dejun excelent! Pregătit impecabil de la 6.30! Felicitări echipei!

 900. Excelent, de la locatie pana la cel mai mic detaliu. Felicitari!

 901. Baia,camera,poziția hotelului,căldura din camera.etc

 902. Hotelul este foarte bine amplasat, langa Plaza Mall si aprox 10 minute pe jos pana la Afi Mall. Personalul dragut, curățeniei, camera spatioasa, balconul l-am apreciat (am fost la et. 4, balcoanele inferioare nu au vedere). Mic dejun suedez standard. Liniste in camera.

 903. Hotelul este super!!!totul nou și curat!!personalul de nota zece,ne -au lăsat și cu animalul de companie!!!o sa mai revenim cu siguranța !!!!

 904. Totul Un loc curat, cald si oameni de calitate superioara!

 905. Personalul a fost amabil si am putut sa ne cazam cu 2 ore inainte de ora de check-in.

 906. Întreg hotelul iti da o senzatie de “nou”. Dotarile sunt cele obișnuite la un hotel de 4*, insa curatenia, personalul si designul camerelor fac din acest hotel unul destul de rar întâlnit (cel putin in Bucuresti). Micul dejun este diversificat, gustos, dar ca o sugestie ar putea fii prelungit pana la 10:30, precum alte hoteluri din zona.

 907. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 908. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 909. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 910. Amplasarea foarte aproape de transportul public in comun.

 911. Am avut placuta surpriza sa constat ca au fost schimbate veiozele si mocheta, in camera in care am stat si in urma cu doua luni. Deci se investeste. Toate celelalte au fost, ca de obicei, conform asteptarilor.

 912. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 913. Cameră spațioasă, practică și confortabilă, conform așteptărilor. Personal foarte amabil. Precedură de check-in impecabilă. Zonă aerisită, parcare auto facilă și la îndemână. Revenim fără ezitare!

 914. Hotelul este amplasat la o distanta suficient de buna de sosea , in acest fel este ferit de zgomotul traficului auto ..

 915. Curat, confortabil, personal politicos și serviabil !! Felicitări !!

 916. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 917. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 918. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 919. Paul e cel mai cool angajat care lucrează la recepție.

 920. Mi-a placut locatia si zona in care este amplasata si deasemenea pretul foarte bun

 921. Cameră curată , priveliște minunată ,cald , lenjerie curata ,bucătărie super . E un loc frumos, recomand e in Centru vechi .

 922. Micul dejun a fost foarte bun, personalul deosebit de amabil si cooperant, locația corespunzatoare unui hotel de tradiție, cu mici exceptii. Am remarcat cu incantare curatenia. Vom reveni cu placere in acest hotel si il vom recomanda si prietenilor.

 923. Locatia se afla in inima Bucureștiului! Proprietatea este drăguța, asa mai vintage!

 924. Pret incredibil de mic pentru cate servicii se ofera.

 925. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 926. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 927. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 928. Galeria cu sculpturi, lumina din camera, atitudinea personalului, curatenia.

 929. La etajul 3, locatia ne-a aparut ca excelenta. Data viitoare poate ne ducem la etajul 4….

 930. Amplasarea in zona centrala, pe o straduta cu case frumoase, vechi, la etajul 4 este o terasa frumos amenajata cu fotolii si canapele, jacuzzi cu lumini, deschisa pana la 10 pm. Uitasem o trusa in una din camere si ne-au sunat, multumim.

 931. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 932. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 933. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 934. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 935. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 936. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 937. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 938. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 939. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 940. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 941. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 942. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 943. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 944. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 945. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 946. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 947. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 948. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 949. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 950. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 951. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 952. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 953. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 954. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 955. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 956. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 957. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 958. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 959. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 960. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 961. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 962. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 963. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 964. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 965. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 966. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 967. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 968. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 969. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 970. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 971. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 972. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 973. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 974. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 975. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 976. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 977. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 978. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 979. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 980. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 981. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 982. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 983. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 984. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 985. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 986. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 987. Buna, am putut efectua cazarea inainate de ora 12,00, ceea ce a fost foarte bine pentru noi, pentru ca am putut sa ne odihnim inainte de evenimentul la care am participat.

 988. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 989. Locatia excelenta. Cladirea superba, atata in interior, cat si in exterior. In momentul de fata e singurul hotel din Bucuresti, cel putin, unde se poate lua masa in interior. Camerele mari si spatioase, si patul foarte comod. Raport calitate/pret, exceptional.

 990. Totul a fost la superlativ.Curatenie,comfort,personal amabil totul perfect. Sigur vom reveni! 🙂🤗

 991. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 992. Piscina…in sfarsit am reusit dupa luni intregi de pandemie sa innotam si noi..

 993. hotel safe în aceasta perioada delicata. personalul din restaurant destul de aplecat către clienți, la toate mesele au fost foarte atenți. personalul din Recepție, extraordinar ca de fiecare data.

 994. Holul este cool. Camera este curată. Mica, dar funcțională. Smart TV. Wifi strong. Mic dejun decent. Personal f amabil. Locația este excelenta, ultracentrala

 995. Curatenia exemplara, faptul ca hotelul este nou, zona barului-receptie, micul dejun interesant si, mai ales, amplasarea la intrarea în Centrul vechi

 996. Locatia – Centrul vechi. Atmosfera – tinereasca, fresh, amuzanta. Curatenia – impecabila. Personal – amabil si prompt.

 997. Totul a fost ın regula,personal foarte amabil. Şi ,tin sa precizez ca hotelul nu foloseşte ın restaurant ca ingredient ,carnea de porc. Deci pentru evrei sau musulmani este una din putinele locatii ın acest gen.

 998. Micul dejun de 4 stele (somon și alte mâncăruri faine), cafeaua foarte bună, spațiul imens, priveliștea superbă de la etajul 11

 999. Amplasat in zona linistita, securizată-hotelul este amplasat intr-un complex rezidential pe Calea Plevnei, in spatele caminelor studentesti din Grozavesti, foarte aproape de sediul C. S. M. si de complexul comercial Orhidea. Confortabil, curatenie impecabila, mobilier nou, foarte multa caldura, mic dejun variat, cu produse de buna calitate, raport excelent calitate pret, personal amabil si implicat.

 1000. Locația, amabilitate angajaților, curățenie și stil

 1001. Servirea & Seriozitatea hotelului -10/10 Un mic dejun delicios si satios – 10/10 Locatia 10/10

 1002. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 1003. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 1004. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 1005. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 1006. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 1007. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 1008. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 1009. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 1010. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 1011. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 1012. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 1013. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 1014. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 1015. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 1016. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 1017. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 1018. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 1019. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 1020. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 1021. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 1022. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 1023. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 1024. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 1025. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 1026. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 1027. Locația și view-ul camerei spre lac. Hotelul preferat din București.

 1028. Micul dejun foarte consistent. M-am simțit confortatabil.

 1029. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 1030. Parcul din fața blocului este ideal pentru familii cu copii, centru comercial în apropiere

 1031. Foarte curat…foarte linistit…cu toate utilitatile….gazda foarte prietenoasa si atenta la nevoile noastre…va multumim..nota 10! Recomand! Vom reveni mereu la dvs! Felicitari!

 1032. Zona linistita, gazda primitoare, curatenie, bucatarie complet echipata. Recomamdam cu drag!

 1033. Personal extrem de amabil. Curatenie impecabila.apa calda si caldura la orice ora. Liniste si discretie.

 1034. Recomand, camera spatioasa, curata, confortabila. Personalul foarte amabil. Micul dejun a fost variat si bun.

 1035. Temperatura perfecta , Netflix dușul… peisajul camerei

 1036. Introducerea in atmosfera interbelica a anilor ‘30-‘40, atentia la detalii si decorurile impecabile. Amplasarea.

 1037. This is an attraction, not just an apartment. It’s like a journey back in time, in the glam days of the interwar period. The music, the stories inserted in the house, the wine, they all create a great accommodation experience!

 1038. The apartment is way more than a place to sleep. We loved everything about it! It is, indeed, a trip to the last century, with amazing decor and situated in a really picturesque area.

 1039. Totul a decurs conform asteptarilor , gazda amabila , locatia curata , bine pozitionata , locul ideal pentru un weekend. Multumim

 1040. Excellent location, comfortable ,nice and spacy apartment .

 1041. Location is perfect, very quiet and safety. I didn’t meet host of the apartment but host was in contact with me before arrival till leave from the apartment. The housekeeper helped me for checking and she didn’t know English at all but she was very kind . I asked the host what I need by messages and Nico replied very fast. The apartment is huge as photos , very clean and has day light . You would have everything what you need in the apartment (a new comb, cotton , toothbrush , hand cream , Face cleaning, olive oil, coffee, tea , sugar , detergent ….) like your home . And Nico was very kind and interested. Thank you very much Nico your interest and hospitality.

 1042. Ne a placut totul.un studio minunat decorat si aranjat, dotat cu absolut tot ceea ce ai putea sa ti doresti.

 1043. Gazda a tinut cont de preferintele mele, ca vreau sa fie cald si apa fierbinte. Proprietate foarte curata si ingrijita!

 1044. Proprietatea este foarte moderna, curata si dotata cu absolut tot ce este nevoie. Gazda este extrem de amabila.

 1045. Great location in a very nice quiet neighborhood. The apartament is looking very clean and neat with all you need for a good stay(nice 4k Netflix) Chocolat boutique cafe is just a few steps away if you want a good desert i recomand it. The host was very friendly and helpfull! So if you need for work or visit for Dorobanti, Primăverii, Băneasa, Floreasca areas is a perfect location. I will for sure return!

 1046. Very nice house. Great location. Great and very kind hosts

 1047. Great location, comfortable apartment and clean apartment, very professional and kind host.