Cazare ieftina Filiasi

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Filiaşi, Iaşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Filiaşi, Iaşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Filiaşi, Iaşi, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Filiaşi, Iaşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Olga si Ica Bulgari din Rosiesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Olga si Ica Bulgari din Rosiesti, jud. VasluiCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 • Leopoldina si Lelia Botnaru din Mitresti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Filiaşi, Iaşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Leopoldina si Lelia Botnaru din Mitresti, jud. MuresCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 • Gregorian si Nichifor Hațieganu din Feleacu, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gregorian si Nichifor Hațieganu din Feleacu, jud. ClujCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 • Pompiliu si Radu Râpeanu din Dealu Crisului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Filiaşi, Iaşi, România!

  (Pompiliu si Radu Râpeanu din Dealu Crisului, jud. AlbaCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 • Niculina si Eliza Rudeanu din Cerat, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Filiaşi, Iaşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Niculina si Eliza Rudeanu din Cerat, jud. DoljCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 • Filip si Dida Olaru din Copaceanca, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Filiaşi, Iaşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Filiaşi, Iaşi, România.

  (Filip si Dida Olaru din Copaceanca, jud. TeleormanCazare in Filiaşi, Iaşi, România pentru 4 persoane)

 1. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 2. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 3. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 4. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 5. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 6. Amplasarea extraordinara, exact langa castel, intr-un parc mare si foarte frumos. Camerele mari, foarte curate, paturi confortabile. Fara televizor in camere, ceea ce din punctul nostru de vedere e un plus. Iar castelul e o adevarata frumusete arhitecturala. In proces de restaurare, in interior.

 7. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 8. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 9. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 10. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 11. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 12. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 13. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 14. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 15. Amplasarea extraordinara, exact langa castel, intr-un parc mare si foarte frumos. Camerele mari, foarte curate, paturi confortabile. Fara televizor in camere, ceea ce din punctul nostru de vedere e un plus. Iar castelul e o adevarata frumusete arhitecturala. In proces de restaurare, in interior.

 16. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 17. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 18. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 19. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 20. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 21. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 22. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 23. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 24. Amplasarea extraordinara, exact langa castel, intr-un parc mare si foarte frumos. Camerele mari, foarte curate, paturi confortabile. Fara televizor in camere, ceea ce din punctul nostru de vedere e un plus. Iar castelul e o adevarata frumusete arhitecturala. In proces de restaurare, in interior.

 25. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 26. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 27. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 28. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 29. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 30. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 31. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 32. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 33. Amplasarea extraordinara, exact langa castel, intr-un parc mare si foarte frumos. Camerele mari, foarte curate, paturi confortabile. Fara televizor in camere, ceea ce din punctul nostru de vedere e un plus. Iar castelul e o adevarata frumusete arhitecturala. In proces de restaurare, in interior.

 34. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 35. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 36. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 37. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 38. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 39. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 40. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 41. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 42. Amplasarea extraordinara, exact langa castel, intr-un parc mare si foarte frumos. Camerele mari, foarte curate, paturi confortabile. Fara televizor in camere, ceea ce din punctul nostru de vedere e un plus. Iar castelul e o adevarata frumusete arhitecturala. In proces de restaurare, in interior.

 43. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 44. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 45. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 46. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 47. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 48. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 49. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 50. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 51. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 52. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 53. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 54. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 55. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 56. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 57. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 58. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 59. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 60. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 61. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 62. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 63. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 64. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 65. – pensiune noua – propietar amabil, am comunicat rapid cu dansul. – pret scazut – curatenie

 66. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 67. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 68. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 69. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 70. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 71. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 72. Palatul Sturdza este superb la exterior. In interior e cam dezastru, dar se lucreaza si in cativa ani sper sa arate bine si in interior… Toate miresele din zona vin sa faca fotografiile de nunta la castel.

 73. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 74. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 75. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 76. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 77. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 78. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 79. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 80. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 81. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 82. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 83. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 84. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 85. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 86. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 87. Pensiune liniștită, curată, situată între localitățile Iași și Târgu Frumos, unde la un moment dat, o abatere de la drumul national national te duce în satul Lungești. Genul de stabiliment ferit de civilizație.

 88. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 89. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 90. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 91. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 92. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 93. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 94. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 95. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 96. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 97. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 98. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 99. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 100. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 101. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 102. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 103. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 104. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 105. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 106. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 107. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 108. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 109. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 110. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 111. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 112. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 113. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 114. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 115. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 116. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 117. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 118. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 119. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 120. Foarte frumos. Liniste, gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos!

 121. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 122. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 123. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 124. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 125. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 126. Foarte curat. Locatie minunat amplasata in vecinatatea Castelului. Liniste si confort.

 127. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 128. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 129. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 130. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 131. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 132. Loc încărcat de istorie! Natura împodobeşte castelul şi mănăstirea minunat.

 133. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 134. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 135. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 136. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 137. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 138. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 139. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 140. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 141. Curățenie desăvârșită, liniște, spațiu verde, într-un cuvânt totul!

 142. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 143. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 144. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 145. Totul a fost perfect!!Locatia superba..curatenie…iar gazdele..oameni calzi…minuntati!!!Vom reveni cu siguranta!!❤❤❤❤

 146. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 147. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 148. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 149. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 150. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 151. Totul a fost perfect!!Locatia superba..curatenie…iar gazdele..oameni calzi…minuntati!!!Vom reveni cu siguranta!!❤❤❤❤

 152. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 153. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 154. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 155. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 156. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 157. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 158. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 159. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 160. Totul a fost perfect!!Locatia superba..curatenie…iar gazdele..oameni calzi…minuntati!!!Vom reveni cu siguranta!!❤❤❤❤

 161. Situarea pensiunii în mijlocul naturii, înconjurată de pomi și verdeață dă o senzație extraordinară de liniște și relaxare.

 162. Curatenie, personal foarte dragut, recomand cu caldura!

 163. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 164. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 165. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 166. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 167. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 168. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 169. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 170. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 171. Locația este de vis și merita vizitată, dacă doriți liniște. Curățenia și lucrurile puse la locul lor m-au impresionat mult. De asemenea atitudinea proprietarilor. Am stat o noapte dar nu e greu sa îți dai seama ca oamenii sunt calzi si primitori. Sunt călător frecvent dar aici am găsit totul exact cum trebuie. Nu e lux dar modul in care sunt făcute și gândite lucrurile îți dau impresia ca ești pe alta planeta. Chiar dacă e departe de oraș (20km) aceasta locație e una dintre cele pe care le-aș vizita frecvent fără îndoiala.

 172. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 173. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 174. Chiar daca am fost in trecere , am stat doar o noapte, am fost placut impresionat. Proprietarul este de o flexibilitate extraordinara , comunicarea excelenta .

 175. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 176. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 177. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 178. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 179. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 180. Locația este de vis și merita vizitată, dacă doriți liniște. Curățenia și lucrurile puse la locul lor m-au impresionat mult. De asemenea atitudinea proprietarilor. Am stat o noapte dar nu e greu sa îți dai seama ca oamenii sunt calzi si primitori. Sunt călător frecvent dar aici am găsit totul exact cum trebuie. Nu e lux dar modul in care sunt făcute și gândite lucrurile îți dau impresia ca ești pe alta planeta. Chiar dacă e departe de oraș (20km) aceasta locație e una dintre cele pe care le-aș vizita frecvent fără îndoiala.

 181. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 182. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 183. Gazde foarte amabile Ferestre și uși neobișnuit de mari Aer foarte tare și liniște Totul în stare perfecta de functionare

 184. Locatie extraordinara, o oaza de liniste. Camerele au fost curate si primitoare

 185. Locația, liniștea, micul dejun care conținea produse cu adevărat bio.

 186. Un loc foarte frumos, plin de liniste, foarte bun pentru a te umple de energie. Castelul merita vizitat, un loc plin de istorie. Restaurantul are preparate bune si speciale, mai ales cele vegetale/de post.

 187. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 188. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 189. Locația este de vis și merita vizitată, dacă doriți liniște. Curățenia și lucrurile puse la locul lor m-au impresionat mult. De asemenea atitudinea proprietarilor. Am stat o noapte dar nu e greu sa îți dai seama ca oamenii sunt calzi si primitori. Sunt călător frecvent dar aici am găsit totul exact cum trebuie. Nu e lux dar modul in care sunt făcute și gândite lucrurile îți dau impresia ca ești pe alta planeta. Chiar dacă e departe de oraș (20km) aceasta locație e una dintre cele pe care le-aș vizita frecvent fără îndoiala.

 190. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 191. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 192. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 193. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 194. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 195. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 196. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 197. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 198. Locația este de vis și merita vizitată, dacă doriți liniște. Curățenia și lucrurile puse la locul lor m-au impresionat mult. De asemenea atitudinea proprietarilor. Am stat o noapte dar nu e greu sa îți dai seama ca oamenii sunt calzi si primitori. Sunt călător frecvent dar aici am găsit totul exact cum trebuie. Nu e lux dar modul in care sunt făcute și gândite lucrurile îți dau impresia ca ești pe alta planeta. Chiar dacă e departe de oraș (20km) aceasta locație e una dintre cele pe care le-aș vizita frecvent fără îndoiala.

 199. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 200. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 201. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 202. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 203. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 204. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 205. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 206. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 207. Locația este de vis și merita vizitată, dacă doriți liniște. Curățenia și lucrurile puse la locul lor m-au impresionat mult. De asemenea atitudinea proprietarilor. Am stat o noapte dar nu e greu sa îți dai seama ca oamenii sunt calzi si primitori. Sunt călător frecvent dar aici am găsit totul exact cum trebuie. Nu e lux dar modul in care sunt făcute și gândite lucrurile îți dau impresia ca ești pe alta planeta. Chiar dacă e departe de oraș (20km) aceasta locație e una dintre cele pe care le-aș vizita frecvent fără îndoiala.

 208. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 209. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 210. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 211. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 212. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 213. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 214. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 215. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 216. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 217. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 218. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 219. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 220. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 221. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 222. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 223. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 224. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 225. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 226. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 227. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 228. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 229. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 230. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 231. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 232. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 233. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 234. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 235. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 236. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 237. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 238. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 239. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 240. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 241. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 242. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 243. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 244. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 245. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 246. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 247. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 248. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 249. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 250. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 251. Pensiune frumoasă, o adevărată oază de liniște și binecuvântarea. Gazda foarte primitoare și amabilă.

 252. Liniște, relaxare, soare si sute de păsărele. Două zile de liniște la țară. Bunica foarte drăguță!🤗

 253. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 254. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 255. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 256. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 257. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 258. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 259. Locatia excelenta pentru liniste si relaxare dupa o saptamana de stres. Croisantul, cafeaua si ceaiul de menta proaspata, oferite din partea casei, au fost suficiente pentru un mic dejun. Cine doreste un mic dejun copios il are asigurat contra sumei decente de 20 lei.

 260. Locatie excelenta,curatenie exemplara,personal foarte amabil,serviabil.Doar cuvinte de lauda pentru locatie si personal.

 261. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 262. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 263. Really nice and modern hotel. I’m impressed as it exceeded my expectations. Good value for money. Well done

 264. Everything seems new. room is clean and has good size.

 265. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 266. Seara cand am ajuns la cazare nu am avut apa calda . Restaurantul era inchis . Inafara de mic dejun nu poti cumpara mancare . Am servit cina la 7,5 km de locatie . Camera extrem de simpla . Fara televizor ,fara internet . Loc intunecat !

 267. Peisajul este superb si castelul merita vazut. Este un loc potrivit pentru 2 – 3 zile de relaxare, unde esti rupt total de civilizatie. Este o destinatie potrivita pentru turismul ecumenic, cu restrictiile pe care le impune acesta.

 268. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 269. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 270. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 271. Locatia excelenta pentru liniste si relaxare dupa o saptamana de stres. Croisantul, cafeaua si ceaiul de menta proaspata, oferite din partea casei, au fost suficiente pentru un mic dejun. Cine doreste un mic dejun copios il are asigurat contra sumei decente de 20 lei.

 272. Locatie excelenta,curatenie exemplara,personal foarte amabil,serviabil.Doar cuvinte de lauda pentru locatie si personal.

 273. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 274. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 275. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 276. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 277. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 278. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 279. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 280. Locatia excelenta pentru liniste si relaxare dupa o saptamana de stres. Croisantul, cafeaua si ceaiul de menta proaspata, oferite din partea casei, au fost suficiente pentru un mic dejun. Cine doreste un mic dejun copios il are asigurat contra sumei decente de 20 lei.

 281. Locatie excelenta,curatenie exemplara,personal foarte amabil,serviabil.Doar cuvinte de lauda pentru locatie si personal.

 282. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 283. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 284. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 285. Really nice and modern hotel. I’m impressed as it exceeded my expectations. Good value for money. Well done

 286. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 287. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 288. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 289. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 290. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 291. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 292. Locatia excelenta pentru liniste si relaxare dupa o saptamana de stres. Croisantul, cafeaua si ceaiul de menta proaspata, oferite din partea casei, au fost suficiente pentru un mic dejun. Cine doreste un mic dejun copios il are asigurat contra sumei decente de 20 lei.

 293. Locatie excelenta,curatenie exemplara,personal foarte amabil,serviabil.Doar cuvinte de lauda pentru locatie si personal.

 294. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 295. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 296. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 297. Really nice and modern hotel. I’m impressed as it exceeded my expectations. Good value for money. Well done

 298. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 299. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 300. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 301. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 302. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 303. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 304. Locatia excelenta pentru liniste si relaxare dupa o saptamana de stres. Croisantul, cafeaua si ceaiul de menta proaspata, oferite din partea casei, au fost suficiente pentru un mic dejun. Cine doreste un mic dejun copios il are asigurat contra sumei decente de 20 lei.

 305. Locatie excelenta,curatenie exemplara,personal foarte amabil,serviabil.Doar cuvinte de lauda pentru locatie si personal.

 306. Gazda foarte primitoare, camere spațioase, curate, totul este nou. Peisajul este pitoresc, pensiunea este deosebita. Recomand 😊

 307. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 308. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 309. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 310. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 311. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 312. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 313. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 314. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 315. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 316. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 317. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 318. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 319. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 320. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 321. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 322. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 323. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 324. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 325. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 326. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 327. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 328. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 329. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 330. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 331. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 332. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 333. Really nice and modern hotel. I’m impressed as it exceeded my expectations. Good value for money. Well done

 334. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 335. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 336. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 337. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 338. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 339. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 340. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 341. – pensiune noua – propietar amabil, am comunicat rapid cu dansul. – pret scazut – curatenie

 342. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 343. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 344. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 345. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 346. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 347. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 348. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 349. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 350. – pensiune noua – propietar amabil, am comunicat rapid cu dansul. – pret scazut – curatenie

 351. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 352. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 353. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 354. Really nice and modern hotel. I’m impressed as it exceeded my expectations. Good value for money. Well done

 355. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 356. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 357. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 358. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 359. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 360. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 361. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 362. – pensiune noua – propietar amabil, am comunicat rapid cu dansul. – pret scazut – curatenie

 363. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 364. Curatenia si linistea sunt foarte importante pentru mine! Ambele au fost la un nivel foarte decent!

 365. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 366. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 367. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 368. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 369. Zona linistita, micul dejun proaspat gatit la locatie, desi ora de servit masa era 9 am gasit intelegere si am putut servi masa mai devreme, camerele spatioase si am avut si semnal . Desi am ajuns la locatie foarte tarziu am fost primiti cu deosebita caldura si bunavointa

 370. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 371. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 372. Este departe de agitația orașului, în zonă cu verdeață, mâncarea și servirea sunt excelente, dacă hotărâți să comandați.

 373. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 374. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 375. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 376. Curatenia si linistea sunt foarte importante pentru mine! Ambele au fost la un nivel foarte decent!

 377. Nice cleqan rooms, comfy beds, clean bathroom, nice location, easy to find.

 378. Clean, comfortable, well decorated, pleasent staff

 379. Personal prietenos, amabil. Curățenie în camere Mâncare gustoasa

 380. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 381. Liniște, aer curat, mic dejun foarte bun deși a fost de post… Felicitări ghidului de la castel! Un om pasionat de ceea ce face și cu foarte mult simț al umorului. Vom reveni cu plăcere 🙂

 382. Personal profesional și prietenos. Curățenie, atmosferă plăcută și o priveliște superbă de jur împrejur.

 383. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 384. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 385. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 386. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 387. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 388. Hotel nou, curat și foarte confortabil și cu un staff amabil. Recomandat, probabil cea mai buna opțiune în zona!

 389. Curat, spatios, comfortabil. Mobila si saltele de calitate.

 390. Curatenia si linistea sunt foarte importante pentru mine! Ambele au fost la un nivel foarte decent!

 391. Mic dejun/Dejun bun, mancare cu gust, servire ok, in general personalul de acolo este foarte atent. Locatie linistita in plina natura, aer curat. Curatenie in camere si in celelalte zone.

 392. Personal prietenos, amabil. Curățenie în camere Mâncare gustoasa

 393. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 394. Personal profesional și prietenos. Curățenie, atmosferă plăcută și o priveliște superbă de jur împrejur.

 395. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 396. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 397. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 398. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 399. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 400. Hotel nou, curat și foarte confortabil și cu un staff amabil. Recomandat, probabil cea mai buna opțiune în zona!

 401. Curat, spatios, comfortabil. Mobila si saltele de calitate.

 402. Curatenia si linistea sunt foarte importante pentru mine! Ambele au fost la un nivel foarte decent!

 403. Mic dejun/Dejun bun, mancare cu gust, servire ok, in general personalul de acolo este foarte atent. Locatie linistita in plina natura, aer curat. Curatenie in camere si in celelalte zone.

 404. Personal prietenos, amabil. Curățenie în camere Mâncare gustoasa

 405. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 406. Personal profesional și prietenos. Curățenie, atmosferă plăcută și o priveliște superbă de jur împrejur.

 407. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 408. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 409. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 410. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 411. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 412. Hotel nou, curat și foarte confortabil și cu un staff amabil. Recomandat, probabil cea mai buna opțiune în zona!

 413. Curat, spatios, comfortabil. Mobila si saltele de calitate.

 414. Curatenia si linistea sunt foarte importante pentru mine! Ambele au fost la un nivel foarte decent!

 415. Mic dejun/Dejun bun, mancare cu gust, servire ok, in general personalul de acolo este foarte atent. Locatie linistita in plina natura, aer curat. Curatenie in camere si in celelalte zone.

 416. Personal prietenos, amabil. Curățenie în camere Mâncare gustoasa

 417. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 418. Personal profesional și prietenos. Curățenie, atmosferă plăcută și o priveliște superbă de jur împrejur.

 419. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 420. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 421. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 422. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 423. Excellent, reserved for my family, they loved it.

 424. Locatie centrala,camera micuta dar decorata cu gust.Personalul de la receptie super amabil.Curatenie exemplara in tot hotelul.Patul cu lenjerie curata confortabil.Baie curata .Merita 4 stele cu siguranta

 425. Hotel nou, curat și foarte confortabil și cu un staff amabil. Recomandat, probabil cea mai buna opțiune în zona!

 426. Curat, spatios, comfortabil. Mobila si saltele de calitate.

 427. Mic dejun/Dejun bun, mancare cu gust, servire ok, in general personalul de acolo este foarte atent. Locatie linistita in plina natura, aer curat. Curatenie in camere si in celelalte zone.

 428. Personal prietenos, amabil. Curățenie în camere Mâncare gustoasa

 429. Locatie foarte frumoasa intr-un loc mirific. Este in curs de restaurare si am convingerea ca atunci cand va fi gata, chiar va fi un loc extraordinar.

 430. Personal profesional și prietenos. Curățenie, atmosferă plăcută și o priveliște superbă de jur împrejur.

 431. Am fost plăcut surprins de personalul de acolo, confortul, liniștea și curățenia deosebita!

 432. Curte super mare cu gazon, poartă fotbal. Un foișor foarte mare cu toate dotările.

 433. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 434. Great location and privacy very friendly staff A+ and many many *******

 435. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 436. Curățenie impecabilă!! Prosoape , gel de dus ,și săpun lichid ! Frigider (minibar aprovizionat) . Recomand!

 437. -pentru tranzit este foarte buna in zona nu gasiti ceva similar -curatenie,pat confortabil -loc parcare -totul de calitate si nou -raport pret calitate ok.

 438. Locatie centrala,camera micuta dar decorata cu gust.Personalul de la receptie super amabil.Curatenie exemplara in tot hotelul.Patul cu lenjerie curata confortabil.Baie curata .Merita 4 stele cu siguranta

 439. Casa Macrina este situată pe domeniul Castelului Sturdza, iar in momentul in care intri pe domeniu pare ca ai intrat intr-un tărâm de poveste. Camerele sunt foarte curate, si, astfel ești avertizat încă de la rezervare, nu ai tv dar nici nu ai nevoie. Personalul este foarte prietenos si dispus sa te ajute. Turul ghidat al castelului este minunat si te introduce in istoria familiei

 440. Natura, castelul, oamenii primitori, mancarea buna, linistea, istoricul familiei Sturdza

 441. Mic dejun/Dejun bun, mancare cu gust, servire ok, in general personalul de acolo este foarte atent. Locatie linistita in plina natura, aer curat. Curatenie in camere si in celelalte zone.

 442. Pensiunea este foarte frumoasa, iar personalul amabil.

 443. Am sosit în jur de ora 14, am fost primiți de o doamnă prietenoasă, într-o atmosferă răcoroasă (deși ziua era una caniculară). Din punct de vedere a curățeniei, camera era impecabilă, parfumată și luminoasă, dispunând de toate facilitățile (mai puțin aer condiționat, însă n-am resimțit căldura de afară). Pensiunea este foarte liniștită, deci e un spațiu perfect de relaxare pentru cei care doresc să audă la răsărit tropăitul cailor trăgând căruțe pe stradă. Am avut, de asemenea, parcare inclusă, fapt pentru care mulțumim gazdei! P.S.: am putut viziona pe un televizor din hol și finala Euro 2020, în toiul nopții. P.P.S.: ne-am distrat după decazare într-un leagăn afară, pensiunea dispunând și de un mic spațiu de recreere.

 444. Terasa ,gradina ,linistea locului. proprietatea fiind mai retrasa fata de drumul principal .

 445. Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, spațioasă, cu dotările necesare la bucătărie, baie, a fost plăcut. *Cafeaua foarte buna, am savurat-o cu drag

 446. Great location and privacy very friendly staff A+ and many many *******

 447. Modern facilities, clean, big garden; a big very friendly dog with puppy. Friendly staff.

 448. Curățenie impecabilă!! Prosoape , gel de dus ,și săpun lichid ! Frigider (minibar aprovizionat) . Recomand!

 449. -pentru tranzit este foarte buna in zona nu gasiti ceva similar -curatenie,pat confortabil -loc parcare -totul de calitate si nou -raport pret calitate ok.

 450. Locatie centrala,camera micuta dar decorata cu gust.Personalul de la receptie super amabil.Curatenie exemplara in tot hotelul.Patul cu lenjerie curata confortabil.Baie curata .Merita 4 stele cu siguranta

 451. O locatie foarte linistita si frumoasa. Camerele sunt curate si ofera toate conditiile necesare pentru cateva zile de relaxare departe de agitatia orasului. Micul dejun foarte gustos si inedit.

 452. Casa Macrina este situată pe domeniul Castelului Sturdza, iar in momentul in care intri pe domeniu pare ca ai intrat intr-un tărâm de poveste. Camerele sunt foarte curate, si, astfel ești avertizat încă de la rezervare, nu ai tv dar nici nu ai nevoie. Personalul este foarte prietenos si dispus sa te ajute. Turul ghidat al castelului este minunat si te introduce in istoria familiei

 453. Natura, castelul, oamenii primitori, mancarea buna, linistea, istoricul familiei Sturdza

 454. Pensiunea este foarte frumoasa, iar personalul amabil.

 455. Am sosit în jur de ora 14, am fost primiți de o doamnă prietenoasă, într-o atmosferă răcoroasă (deși ziua era una caniculară). Din punct de vedere a curățeniei, camera era impecabilă, parfumată și luminoasă, dispunând de toate facilitățile (mai puțin aer condiționat, însă n-am resimțit căldura de afară). Pensiunea este foarte liniștită, deci e un spațiu perfect de relaxare pentru cei care doresc să audă la răsărit tropăitul cailor trăgând căruțe pe stradă. Am avut, de asemenea, parcare inclusă, fapt pentru care mulțumim gazdei! P.S.: am putut viziona pe un televizor din hol și finala Euro 2020, în toiul nopții. P.P.S.: ne-am distrat după decazare într-un leagăn afară, pensiunea dispunând și de un mic spațiu de recreere.

 456. Terasa ,gradina ,linistea locului. proprietatea fiind mai retrasa fata de drumul principal .

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled