Cazare ieftina Felix Pensiuni

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Băile Felix, Bihor, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Băile Felix, Bihor, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Băile Felix, Bihor, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Băile Felix, Bihor, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Băile Felix, Bihor, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Veronica si Paula Ungureanu din Jina, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Veronica si Paula Ungureanu din Jina, jud. SibiuCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Manuela si Dorel Arnautu din Iacobeni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Băile Felix, Bihor, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Manuela si Dorel Arnautu din Iacobeni, jud. HarghitaCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Oliviu si Toma Cojocari din Glod, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Oliviu si Toma Cojocari din Glod, jud. AlbaCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Iolanda si Liviu Bolliac din Apos, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Băile Felix, Bihor, România!

  (Iolanda si Liviu Bolliac din Apos, jud. SibiuCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Liliana si Leonard Radu din Mintia, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Băile Felix, Bihor, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Liliana si Leonard Radu din Mintia, jud. HunedoaraCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Corneliu si Laurian D─ânceanu din Salageni, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Băile Felix, Bihor, România.

  (Corneliu si Laurian Dănceanu din Salageni, jud. SuceavaCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 1. Camera frumoasa,calduroasa,mic dejun diversificat,piscina interioara mare,3 saune diferite.Merita incercat.

 2. Totul a fost perfect , Recep╚Ťionerele extrem de amabile , mereu la dispozi╚Ťie pentru a satisface toate cerin╚Ťele noastre ( mai rar a╚Öa profesionalism) Camerele extrem de curate ╚Öi spa╚Ťioase Cu siguran╚Ťa vom reveni Mul╚Ťumim ├«nc─â o data Recep╚Ťiei ❤️

 3. Totul a fost conform asteptarilor,desi nu vedeau rezervarea noastra de pe Booking,am primit o alta camera superioara ca si pret!

 4. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 5. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 6. Totul a fost perfect, am apreciat foarte mult ospitalitatea, conditiile si curatenia! Recomand cu mare caldura si sigur o sa ma intorc ­čÖé

 7. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 8. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 9. Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 10. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 11. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 12. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 13. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 14. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 15. Camera foarte mare si existenta unei surse suplimentare de caldura. Amplasarea centrala in statiune.

 16. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 17. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 18. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 19. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 20. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 21. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 22. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 23. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 24. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 25. Camera spatioasa si curata, personalul amabil si serviciile welness si spa recomand!

 26. Totul este excelent(poate o baie sarata in cadrul spa-ului)

 27. Ne-a placut foarte mult! Este a treia oar─â c├ónd revenim. Condi╚Ťiile si serviciile sunt cu adev─ârat de cinci stele.

 28. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 29. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 30. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 31. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 32. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 33. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 34. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 35. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 36. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 37. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 38. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 39. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 40. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 41. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 42. Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 43. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 44. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 45. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 46. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 47. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 48. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 49. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 50. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 51. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 52. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 53. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 54. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 55. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 56. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 57. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 58. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 59. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 60. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 61. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 62. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 63. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 64. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 65. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 66. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 67. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 68. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 69. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 70. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 71. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 72. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 73. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 74. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 75. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 76. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 77. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 78. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 79. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 80. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 81. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 82. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 83. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 84. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 85. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 86. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 87. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 88. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 89. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 90. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 91. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 92. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 93. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 94. Loca╚Ťie excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur lini╚Ötit.

 95. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 96. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 97. Personal din baza de tratament si personalul de la receptie!!!

 98. Da micul dejun a fost proasp─ât. Patul confortabil.

 99. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 100. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 101. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 102. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 103. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 104. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 105. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 106. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 107. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 108. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 109. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 110. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 111. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 112. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 113. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 114. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 115. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 116. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 117. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 118. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 119. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 120. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 121. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 122. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 123. Piscinele cu ap─â termala(interioare ╚Öi exterioar─â). Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului,priveli╚Ötea de la balcon.

 124. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 125. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 126. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 127. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 128. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 129. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 130. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 131. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 132. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 133. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 134. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 135. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 136. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 137. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 138. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 139. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 140. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 141. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 142. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 143. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 144. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 145. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 146. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 147. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 148. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 149. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 150. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 151. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 152. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 153. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 154. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 155. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 156. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 157. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 158. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 159. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 160. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 161. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 162. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 163. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 164. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 165. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 166. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 167. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 168. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 169. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 170. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 171. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 172. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 173. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 174. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 175. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 176. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 177. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 178. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 179. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 180. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 181. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 182. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 183. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 184. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca s─â te sim╚Ťi binevenit.

 185. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 186. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 187. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 188. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 189. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 190. Loca╚Ťie excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur lini╚Ötit.

 191. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 192. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 193. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 194. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 195. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 196. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 197. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 198. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 199. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 200. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 201. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 202. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 203. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 204. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 205. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 206. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 207. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 208. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca s─â te sim╚Ťi binevenit.

 209. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 210. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 211. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 212. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 213. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 214. Loca╚Ťie excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur lini╚Ötit.

 215. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 216. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 217. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 218. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 219. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 220. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 221. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 222. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 223. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 224. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 225. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 226. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 227. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 228. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 229. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 230. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 231. Administratorul ne-a oferit ├«nc─â un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spa╚Ťiu, acces buc─ât─ârie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurat─â, aproape de ╚Ötrand 5-7 min de mers lejer, gr─âtar ├«n curte….cu siguran╚Ť─â vom reveni !!!

 232. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 233. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 234. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 235. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 236. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca s─â te sim╚Ťi binevenit.

 237. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 238. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 239. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 240. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 241. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 242. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 243. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 244. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 245. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 246. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 247. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 248. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 249. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 250. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 251. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 252. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 253. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 254. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 255. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 256. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 257. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 258. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 259. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 260. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 261. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 262. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 263. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 264. Administratorul ne-a oferit ├«nc─â un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spa╚Ťiu, acces buc─ât─ârie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurat─â, aproape de ╚Ötrand 5-7 min de mers lejer, gr─âtar ├«n curte….cu siguran╚Ť─â vom reveni !!!

 265. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 266. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 267. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 268. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 269. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 270. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 271. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 272. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 273. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 274. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 275. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 276. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 277. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 278. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 279. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 280. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 281. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 282. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 283. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 284. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 285. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 286. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 287. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 288. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 289. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 290. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 291. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 292. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 293. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 294. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 295. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 296. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 297. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 298. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 299. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 300. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 301. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 302. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 303. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 304. Camera e grozava, mare incapatoare si foarte confortabila, curatenia exemplara.

 305. Personalul a fost foarte amabil. Multa liniste, atmosfera perfecta pentru relaxare.

 306. Camerele sunt spatioase. Apa din piscina este curata si calda.

 307. Totul a fost foarte bine dar piscina exterioara cu apa termala ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim exceptional

 308. Patul a fost confortabil și foarte încăpător. Am avut balcon, chiar doua.

 309. paturi confortabile, apa in piscina mereu curata si personalul foarte amabil. Mancarea a fost excelenta! curatenie in intreaga locatie si liniste deplina.

 310. Restaurantul si masa excelente. Personal de la restaurant extrem de amabil.

 311. Camera de hotel foarte frumoas─â Acces o zi gratis la Aqua Prezident Bazinul acoperit din cadrul hotelului

 312. Camera foarte curata, patul comod , liniste. Am stat doar 1 noapte , dar ne-am simtit foarte bine. Multumiri personalului de la receptie, bar si restaurant . Mancarea la restaurant foarte buna (noi am comandat din meniu).

 313. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 314. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 315. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 316. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 317. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 318. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 319. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 320. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 321. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 322. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 323. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 324. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 325. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 326. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 327. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 328. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 329. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 330. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 331. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 332. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 333. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 334. Totul….. Personalul, loca╚Ťia, camera, micul dejun, cina… pachetul wellnnes.. Absolut totul… Nota 10 cu felicit─âri!!!

 335. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 336. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 337. Restaurantul si masa excelente. Personal de la restaurant extrem de amabil.

 338. Camera de hotel foarte frumoas─â Acces o zi gratis la Aqua Prezident Bazinul acoperit din cadrul hotelului

 339. Camera foarte curata, patul comod , liniste. Am stat doar 1 noapte , dar ne-am simtit foarte bine. Multumiri personalului de la receptie, bar si restaurant . Mancarea la restaurant foarte buna (noi am comandat din meniu).

 340. Personalul, cur─â╚Ťenia, loca╚Ťia, m├óncarea, ├«n general totul.

 341. Curatenia. Amabilitatea personalului. Calitatea si diversitatea preparatelor culinare.

 342. Totul! Personalul, mancarea, curatenia si linistea! Cel mai bun net si cele mai bune saltele! Multumim celor de la receptie!

 343. Hotelul excelent, curat, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 344. Curatenia in camera, prosoapele schimbate zilnic, linistea, piscinele foarte curate.

 345. In rest totul a fost la superlativ: conditii de cazare, cura╚Ťenie, amabilitatea si promptitudinea personalului, m├óncarea, etc.

 346. Piscinele foarte frumoase, personalul de la masaj profesionist, micul dejun bogat.

 347. Micul dejun și posibilitatea de a bea cafeaua pe terasă, lângă piscină intr-o atmosfera foarte plăcută (muzică bună de la pool bar ).

 348. Serviciul la receptie a fost excelent, toate doamnele fiind extrem de amabile. La fel si la restaurantul hotelului cu un personal de servire foarte receptiv

 349. Micul dejun a fost net imbunatatit fata de acum 3-4 ani.

 350. foarte bun micul dejun. Personal receptie ok, de asemenea la restaurant. Cameristele nu se obosesc. Nu am inteles ce e cu predarea prosoapelorvechi ┼či degradate !?

 351. Mic dejun si cina cu meniu variat folosind materii prime de calitate,iar personalul foarte placut, vinul si muzica au facut casa buna.Felicitari! Multumim! Vom reveni.

 352. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 353. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 354. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 355. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 356. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 357. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 358. Totul….. Personalul, loca╚Ťia, camera, micul dejun, cina… pachetul wellnnes.. Absolut totul… Nota 10 cu felicit─âri!!!

 359. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 360. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 361. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 362. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 363. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 364. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 365. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 366. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 367. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 368. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 369. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 370. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 371. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 372. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 373. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 374. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 375. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 376. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 377. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 378. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 379. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 380. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 381. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 382. Amabilitatea personalului. Era un miros plăcut, atât pe hol, cât și în cameră.

 383. đłđ░Đüđ╝đŞđŻđ░ iunie 14, 2019 at 10:04 pm

  Locatia este aproape de centru, si personalul amabil.

 384. Camera e grozava, mare incapatoare si foarte confortabila, curatenia exemplara.

 385. Personal foarte amabil, mic dejun foarte variat si gustos, piscine mari si bine intretinute

 386. Restaurantul si masa excelente. Personal de la restaurant extrem de amabil.

 387. Camera de hotel foarte frumoas─â Acces o zi gratis la Aqua Prezident Bazinul acoperit din cadrul hotelului

 388. Personalul foarte prietenos si amabil, pozitia centrala a hotelului in statiune si distanta mica fata de strandul Apollo, parcarea privata.

 389. Mic dejun foarte bun,curatenie,amplasament central.

 390. Camera linistita cu vedere catre Lacul cu Nuferi, curata, confortabila, micul dejun diversificat si indestulator… Amabilitatea deosebita a personalului, fiind foarte atenti la nevoile noastre, facandu-ne sederea placuta. Locatia centrala. Ne-a placut Hotel Ami ! Vom reveni, cu siguranta.

 391. Cunosteam locatia de anul trecut de unde luasem o carte de vizita. Totul a fost perfect. Perfect insemnand de la receptie, camera, bazinul cu apa, masa. O sa revin numai acolo, si o s-o recomand oricui. Multumesc BOOKING.com !

 392. Totul a fost foarte bine dar piscina exterioara cu apa termala ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim exceptional

 393. Patul a fost confortabil și foarte încăpător. Am avut balcon, chiar doua.

 394. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 395. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 396. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 397. Patul foarte confortabil , cur─â╚Ťenie excelenta , doamna de la Recep╚Ťie foarte amabila …

 398. RECOMAND, totul a fost absolut superb, incepand de la personal, curatenie, un miros placut peste tot, condi╚Ťii excelente, ambient impecabil, cu siguranta o sa revenim, D─â clas─â multor hoteluri din ╚Ťar─â, BRAVO!!!

 399. Mic dejun pentru vegetarieni cam slab. Locatia acceptabila

 400. M├óncarea foarte buna, personalul medical foarte amabil,cur─â╚Ťenia,condi╚Ťiile foarte bune la bazele de tratament,igiena impecabila.

 401. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil,camera renovat─â, baza de tratament peste astept─ârile mele,curat si personal amabil.

 402. micul dejun vareiat si foarte bun, personalul ok, temperatura in camera ok

 403. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 404. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 405. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 406. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 407. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 408. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 409. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 410. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 411. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 412. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 413. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 414. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 415. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 416. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 417. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 418. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 419. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 420. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 421. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 422. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 423. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 424. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 425. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 426. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 427. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 428. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 429. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 430. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 431. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 432. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 433. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 434. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 435. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 436. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 437. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 438. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 439. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 440. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 441. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 442. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 443. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 444. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 445. Totul. Confort, personal, cur─â╚Ťenie, tratament, b─âile.

 446. Micul dejun si cina la discretie si diversificat. Amabilitate din partea personalului. Acces la spa si la piscinile hotelului

 447. Faptul ca au fost atenti inclusiv ca este ziua mea de nastere si mi-au facut o surpriza! 😃

 448. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 449. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 450. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 451. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 452. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 453. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 454. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 455. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 456. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 457. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 458. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 459. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 460. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat (am avut norocul s─â nimerim chiar dup─â ce a fost proasp─ât renovat), cu teras─â, patul imens ╚Öi confortabil, cu frigider, baie spa╚Ťioas─â ╚Öi utilat─â perfect, piscin─â exterioar─â bine ├«ntre╚Ťinut─â, loc lini╚Ötit, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat, personal extrem de amabil. Dac─â a╚Ö putea a╚Ö oferi o sut─â de stele. Cu siguran╚Ť─â, de fiecare dat─â c├ónd vom fi ├«n zon─â, vom poposi doar aici.

 461. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 462. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 463. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 464. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 465. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 466. Super tot. Rezerva╚Ťi cu ├«ncredere la Vila Carlos😚🤗

 467. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 468. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 469. Personal extrem de amabil in toate locatiile cum rar intalnesti . Felicitari, un director popular care dezvolta relatii directe cu clientii atent la nevoile lor.

 470. Foarte curat in interiorul hotelului, mancare variata și de calitate , nu la fel de curat in zona bazinelor.

 471. Loca╚Ťia excelenta,exact ca in fotografii! B─âile ╚Öi piscina curate,╚Öezlonguri pentru toat─â lumea! M├óncarea foarte buna ╚Öi diversificata!

 472. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 473. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 474. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 475. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 476. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 477. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 478. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 479. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 480. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 481. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat (am avut norocul s─â nimerim chiar dup─â ce a fost proasp─ât renovat), cu teras─â, patul imens ╚Öi confortabil, cu frigider, baie spa╚Ťioas─â ╚Öi utilat─â perfect, piscin─â exterioar─â bine ├«ntre╚Ťinut─â, loc lini╚Ötit, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat, personal extrem de amabil. Dac─â a╚Ö putea a╚Ö oferi o sut─â de stele. Cu siguran╚Ť─â, de fiecare dat─â c├ónd vom fi ├«n zon─â, vom poposi doar aici.

 482. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 483. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 484. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 485. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 486. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 487. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 488. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 489. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 490. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 491. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 492. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 493. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila, accesul rapid la piscine

 494. Conditiile de cazare si facilitatile oferite, respectiv bazin interior cu diferite functiuni de hidromasaj excelente. Loc de parcare asigurat. Micul dejun de tip bufet sudez destul de diversificat.

 495. Hotelul excelent, curat, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 496. Amabilitatea personalului. Era un miros plăcut, atât pe hol, cât și în cameră.

 497. đłđ░Đüđ╝đŞđŻđ░ iulie 19, 2019 at 10:05 pm

  Locatia este aproape de centru, si personalul amabil.

 498. Camera e grozava, mare incapatoare si foarte confortabila, curatenia exemplara.

 499. Hotel foarte mare si aerisit. Restaurantul liber si lejer.

 500. Ne-a placut piscina chiar daca nu este chiar langa hotel. Personalul de la receptie amabil.

 501. Locatia -buna Bazinele in aer liber- bine intretinute, la aproximativ 100 m de hotel Camera curata

 502. To╚Ťi oamenii mai avem c├óte o “problema”, acas─â sau la servici, angaja╚Ťii acestui Hotel ╚Öi le-au ╚Ötiut de aceasta data ascunde, to╚Ťi cu care ne-am intalnit au salutat respectuos ╚Öi au z├ómbit cum de mult nu am mai ├«nt├ólnit, ne-au oferit o stare de relaxare ╚Öi de bine!

 503. camera, restaurantul, piscina (apropierea dintre ele)

 504. Micul dejun variat, gustos. Personalul, in special cel de la restaurant, foarte amabil. Apa curata in ambele piscine. Preturi rezonabile.

 505. M├óncarea foarte buna, personalul medical foarte amabil,cur─â╚Ťenia,condi╚Ťiile foarte bune la bazele de tratament,igiena impecabila.

 506. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil,camera renovat─â, baza de tratament peste astept─ârile mele,curat si personal amabil.

 507. micul dejun vareiat si foarte bun, personalul ok, temperatura in camera ok

 508. Mi-a pl─âcut servirea,personalul,cur─â╚Ťenia ╚Öi loca╚Ťia in sine

 509. O pensiune curata,personal atent,un sejur excelent,recomand!!

 510. Pl─âcut surprins de atitudinea angaja╚Ťilor, disponibilitate si proactivitate. M-au facut sa ma simt ca acas─â fara si sa solicit servicii suplimentare f─âr─â stres.

 511. Camera dr─âgu╚Ť─â ╚Öi curata, curtea frumos ├«ntre╚Ťinut─â cu loc de joaca pt copii, gazde amabile. Am avut la dispozi╚Ťie ╚Öi o buc─ât─ârie comuna complet utilata. Cafeaua din partea casei😉. Recomand cu drag!

 512. Felul in care este amenajata curtea / gradina, cu loc de joaca pentru copii, spatiu acoperit pentru luat masa, multa verdeata, plante aranjate cu gust si foarte bine intretinute.

 513. Totul este minunat! A fost al doilea sejur ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 514. Camera este spa╚Ťioas─â (are o canapea in plus, birou ╚Öi frigider mic. Cur─â╚Ťenia este ok. Ne-a pl─âcut ╚Öi faptul ca este o mocheta foarte confortabila. Acces gratuit la piscina.

 515. Totul a fost pe placul nostru.Am fost foarte multumiti.

 516. Patul confortabil, camera moderna, teren de sport, piscina, sauna doar contracost!

 517. Personal extrem de amabil, servicii excelente, cur─â╚Ťenie exemplar─â.

 518. Masa a fost excelenta. Meniul a fost variat. Servirea, ireprosabila

 519. Hotel de nota 10* . Mancarea extraordinara de buná , foarte diversificatã . Piscinele curate , ingrijite . Activitati pt copii , sala de activitati pt copii mici , copii mari . Tot ce ti ai dori de la un hotel . Absolut nimic de obiectat !!

 520. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 521. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 522. Perfect. Personal foarte amabil si cazarea a fost peste așteptări. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie.

 523. Proprietarii extrem de amabili, cur─â╚Ťenie. O familie frumoasa.

 524. Locatia centrala si cam atat, a fost un last-minute si n-am avut de unde alege.

 525. Pozitia centrala a pensiunii,dar zgomotul de la terase, seara , era totusi deranjant!

 526. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 527. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 528. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 529. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 530. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 531. Totul a fost excelent. Vom reveni in fiecare an cu mare placere. A fost al 5-lea an in care am petrecut concediul la acest hotel.

 532. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicit─âri!

 533. Totul a fost perfect!!! Vom reveni cu siguranta!!!!

 534. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 535. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 536. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 537. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 538. Foarte buna m├óncarea,atmosfera deosebita,servicii excelente,cur─â╚Ťenie exemplara

 539. Atat hotelul cat si zona cu piscine (atat interioare cat si exterioare) sunt foarte frumoase. Sunt 4 piscine exterioare si inca 5 (cred) interioare, impreuna cu 2 tobogane si 2 jacuzzi-uri, aquaparkul fiind foarte potrivit pentru familii cu copii, cat si pentru seniori care doresc sa vina la tratament. Mi-a placut foarte mult faptul ca in weekend se organizau sesiune de aqua zumba, la care copii s-au distrat pe cinste.

 540. Mic dejun excelent cu tot ce iti poti dori sa mananci dimineata , fructe , fresh de portocale, iaurturi dulciuri,patiserie, salata de icre de crap, oua umplute, zilnic mancare pentru vegetarieni, bufet cald si rece. Camera spatioasa, eleganta, mi-a placut modul de organizare al obiectelor de toaleta (casca dus, sapun,etc.) Halatele de baie schimbate dupa ziua de plaja, bazin si SPA.

 541. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 542. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 543. Proprietarii extrem de amabili, cur─â╚Ťenie. O familie frumoasa.

 544. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 545. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 546. Totul a fost excelent. Vom reveni in fiecare an cu mare placere. A fost al 5-lea an in care am petrecut concediul la acest hotel.

 547. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 548. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 549. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 550. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 551. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 552. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicit─âri!

 553. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 554. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 555. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 556. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 557. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 558. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 559. Facilitatile resortului , diversitatea bucatariei.

 560. Totul mai putin locatia care apartine de primarie si care este in paragina

 561. Cur─â╚Ťenie, profesionalismul personalului,mancare diversificata. Este un loc in care ma voi intoarce cu drag.

 562. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 563. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 564. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 565. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 566. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 567. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 568. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 569. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 570. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 571. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 572. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 573. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 574. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 575. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 576. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 577. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 578. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 579. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 580. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 581. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 582. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicit─âri!

 583. A╚Öa cum deja am specificat,a fost foarte mul╚Ťumitor totul -╚Öi tratamentul desigur

 584. Ambele OK. Centrul Spa e excelent, amabilitatea personalului de la receptie.

 585. Facilitatile resortului , diversitatea bucatariei.

 586. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 587. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 588. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 589. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoa╚Öte diferen╚Ťa, primire c─âlduroas─â, atmosfer─â foarte pl─âcut─â, personal de nota 10! Totul arat─â ca in poze, camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lini╚Öte, confort, m├óncare foarte bun─â, por╚Ťii foarte mari (c├ót pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat ╚Öi gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj ╚Öi o idee minunat─â colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se g─âsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc ­čÖé Pre╚Ťuri accesibile ╚Öi calitate superioar─â!

 590. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 591. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 592. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 593. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 594. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 595. Camera și baia au fost ok. Micul dejun foarte bun.

 596. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 597. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 598. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 599. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 600. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 601. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 602. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 603. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 604. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 605. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 606. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 607. locatia afost Ok,curatenie ok,personal foarte amabil

 608. Personalul din zona SPA a fost extrem de amabil, oameni pozitivi.

 609. Totul.De la cazare,servicii de masa si tratament, si personalul foarte amabil. Am cuvinte numai de lauda.Se poate face turism de calitate si la noi in tara la fel ca in Grecia si Turcia.Fac aceasta comparatie deoarece la acest hotel se practica sevicii all-inclusiv la fel ca in resorturile din tarile mentionate. Zona unde se fac tratamentele este impecabila si poate rivaliza cu oricare baza de tratament din lume!

 610. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 611. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 612. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 613. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 614. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 615. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 616. Camera și baia au fost ok. Micul dejun foarte bun.

 617. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 618. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 619. Ambianta placuta,mic dejun consistent si variat,personal amabil.

 620. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoa╚Öte diferen╚Ťa, primire c─âlduroas─â, atmosfer─â foarte pl─âcut─â, personal de nota 10! Totul arat─â ca in poze, camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lini╚Öte, confort, m├óncare foarte bun─â, por╚Ťii foarte mari (c├ót pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat ╚Öi gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj ╚Öi o idee minunat─â colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se g─âsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc ­čÖé Pre╚Ťuri accesibile ╚Öi calitate superioar─â!

 621. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 622. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 623. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 624. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 625. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 626. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 627. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 628. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 629. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 630. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 631. Micul dejun ok foarte variat Locatia buna cu parcare in centrul statiuni excelenta. Personalul intelegator si de mare ajutor cand ai nevoie .

 632. Baza de tratament bine dotata, moderna, curata, personal deosebit de atent. Mic dejun bogat, foarte bun. preparate de buna calitate, cafea foarte buna. Cina foarte buna, de asemenea. Personal foarte amabil de la receptie, baza de tratament si pana la personal auxiliar.

 633. Micul dejun a fost foarte imbelsugat si variat.Totul foarte proaspat , tavile goale erau din nou inlocuite chiar si cu 15 minute inaite de inchiderea restaurantului

 634. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 635. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 636. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 637. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 638. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 639. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 640. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 641. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 642. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 643. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 644. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 645. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 646. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 647. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 648. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 649. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 650. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 651. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 652. Camera și baia au fost ok. Micul dejun foarte bun.

 653. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 654. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 655. Un hotel care indeplineste in totalitate cerintele unei persone care doreste sa faca tratament de specialitate si sa se relaxeze. Curatenia si serviciile au fost la un nivel ridicat!Lenjeria a fost schimbata la 3 zile ,iar halatele si prosoapele la 2 zile. Micul dejun si cina cu mancare variata pentru toate gusturile si suficienta indifferent la ce ora ajungeai la masa.

 656. Patul confortabil, mic dejun bun, piscinele curate.

 657. Totul la superlativ! Personal amabil incepand de la receptie si mai ales la baza de tratament,macare diversificata si gatita bine, mai mult decat suficienta ,curatenie,confort tot ce poti sa-ti doresti !Cu siguranta vom reveni si la anul!

 658. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 659. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 660. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 661. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 662. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 663. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 664. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 665. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 666. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 667. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 668. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 669. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 670. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 671. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 672. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 673. Totul a fost exceptional! 10 pe linie pentru gazda noastra, 10 pentru camera de dimensiuni generoase(baia idem), 10 pentru mobilierul de foarta buna calitate(patul exceptional), 10 pentru bucataria super-dotata pusa la dispozitie, un mare 10 pentru curatenie (impecabila), 10 pentru locul de joaca din curte si pentru leagane, 10 pentru ospitalitatea deosebita si pentru palinca primita cadou, 10 pentru caldura din camera in noptile racoroase de toamna, 10 pentru balconul de unde vedeam rasaritul si ne sorbeam cafeaua si as putea continua… Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu mare placere! Raport calitate-pret EXCEPTIONAL! Totul a fost perfect! Multumim!

 674. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 675. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 676. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 677. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 678. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 679. Mancarea excelenta! Diversificata, pentru toate gusturile. Mi-au placut restaurantul, terasa, piscinele interioare, piscina exterioara, apa calda din piscina, confortul camerei si privelistea de la balcon.

 680. Un hotel care indeplineste in totalitate cerintele unei persone care doreste sa faca tratament de specialitate si sa se relaxeze. Curatenia si serviciile au fost la un nivel ridicat!Lenjeria a fost schimbata la 3 zile ,iar halatele si prosoapele la 2 zile. Micul dejun si cina cu mancare variata pentru toate gusturile si suficienta indifferent la ce ora ajungeai la masa.

 681. Patul confortabil, mic dejun bun, piscinele curate.

 682. Gazdele foarte primitoare, atmosfera pl─âcut─â, loca╚Ťia lini╚Ötit─â.

 683. O pensiune dr─âgu┼ú─â, curat─â, loca┼úie bun─â aproape de centru, ┼čtrand, terase, personal amabil.

 684. Locatia este f buna, situata in centrul statiunii. Gazdele f amabile si prietenoase , curtea curata , si ingrijita , un caine frumos si la fel de prietenos ca si stapanii ,bucataria dotata cu tot necesarul .Camera confortabila.

 685. Doamna Florica de la baza de tratament(namol,parafina)-nota 10!!!

 686. Micul dejun trebuie diversificat, mai multe produse lactate.

 687. Frumos, curat, personal super amabil, confort, calitate, muzica buna. S-a amenajat un spa╚Ťiu de joaca pentru copii, ceea ce e un plus oricand.

 688. Vila este amplasata intr-un loc linistit. In camera totul a fost curat,iar patul confortabil.

 689. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Pozi╚Ťionarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 690. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 691. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 692. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 693. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 694. micul dejun, ok, dar mai este nevoie inca de mult efort sa fie per total de nota 10

 695. In fiecare seara a fost muzica live la restaurant. Dansuri populare din Beius. Amintiri foto din partea hotelului. Piscinele exterioare curate, dotate si bine intretinute. Felicitari echipei manageriale de la hotel Poienita!😘

 696. Mic dejun diversificat, aceleasi feluri de mancare in fiecare zi dar foarte bune….satisfacator! Camera curata, in fiecare zi se face curatenie, se schimba prosoape si se completeaza ce mai e de completat (sapun, sampon…etc.) Mi-a placut ca am vrut sa am un concediu linistit, si asta am gasit acolo.

 697. Micul dejun delicios. Locatia buna aproape de stranduri

 698. Camera foarte curata și moderna, prosoape și lenjerie foarte curata, balcon. Piscina foarte faina și curata și cu apa calda

 699. Piscina cu apa termala si hidromasaj Amplasarea vilei Parcare disponibila la proprietate Camera cu balcon

 700. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 701. Parcarea prea mic─â fa╚Ť─â de num─ârul mare de turi╚Öti caza╚Ťi.

 702. Locatie centrala, situat aproape de padure si lacurile cu nuferi. Curatenie exemplars, personal amabil, mic dejun diversificat.

 703. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 704. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 705. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 706. LOCATIA, DOTARILE ( BAZINELE CU APA ) CAMERE CONFORTABILE. LINISTEA PRETUL

 707. Camera a fost curata. Micul dejun a fost ok. Piscina este ok, pacat ca se inchide la ora 18.

 708. micul dejun de nota 10. linistea si aerul curat. apa curata la bazine.

 709. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 710. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 711. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 712. Proprietar super amabil, prietenos, te face sa te simti acasa , te serveste cu tot si face tot posibilul sa te simti bine.

 713. Gazda foarte amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi o loca╚Ťie excelent─â.2-3 minute de ╚Ötrand ╚Öi centrul ora╚Öului , cafea,ceai gratis , gr─âtar ├«n curte b─âncu╚Ťe- mese si multe alte facilit─â╚Ťi.👍👏

 714. mi-a pl─âcut arhitectura cladirii si noutatea lucrurilor. Loca╚Ťia este una accesibil─â, apropiat─â de restaurante.

 715. Micul dejun și cina au fost foarte bune și intr-o gama diversificata.Serviciile ospatarilor au fost promte și bucătarii profesioniști remarcându-se prin felurile de mâncare oferite foarte gustoase.

 716. Piscine termale curate si frumoase, feluri diversificate si gustoase la mesele incluse in pachet( fresh de portocale, peste, etc). Personal foarte amabil , binevoitor si evident dornic sa rezolve cererile turistilor.

 717. Personalul foarte amabil. Locatia excelenta, intr-o zona linistita. Faciltatile de spa. Micul dejun si cina destul de variate.

 718. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 719. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 720. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 721. mic dejun si cina- foarte gustoase si bogate, totul in general mai putin un punct..

 722. Foarte frumos 🤗 absolut tot .Personal calificat corespunzator func╚Ťiei (foarte amabili si primitori) , m├óncarea peste m─âsur─â si calitativ si cantitativ ,iar orchestra din restaurant in fiecare seara extraordinar de placut.Nota 10 cu felicit─âri la tot personalul.Va mul╚Ťumim pentru ospitalitate si cu mare drag vom reveni!

 723. In fiecare seara a fost muzica live la restaurant. Dansuri populare din Beius. Amintiri foto din partea hotelului. Piscinele exterioare curate, dotate si bine intretinute. Felicitari echipei manageriale de la hotel Poienita!😘

 724. Vila este amplasata intr-un loc linistit. In camera totul a fost curat,iar patul confortabil.

 725. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Pozi╚Ťionarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 726. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 727. Amabilitate, cur─â╚Ťenie, zona excelenta,lini╚Öte Recomand cu toat─â caldura 🥇

 728. Camera f incapaiiare si interiorul cu mult gust,personalul f primitor!😊

 729. Gazde extrem de primitoare, f─âr─â cuvinte… Vom reveni cu drag oric├ónd vom avea ocazia

 730. Intampinare bineplacuta cu o sticla de palinca, foarte curat, modern si foarte aproape de toate punctele importante din zona. Placut impresionat

 731. Locatie foarte aproape de Baile Felix, interiorul foarte modern, pat foarte mare si comod, toate utilitatile: masina de spalat, frigider, plita cu inductie.

 732. Confort si conditii cu mult peste asteptarile mele!Patul foarte comod si bucataria complet utilata . Locuinta este foarte primitoare, o sa ma cazez cu drag ori de cate ori o sa mai am ocazia!

 733. Proprietar super amabil, prietenos, te face sa te simti acasa , te serveste cu tot si face tot posibilul sa te simti bine.

 734. Gazda foarte amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi o loca╚Ťie excelent─â.2-3 minute de ╚Ötrand ╚Öi centrul ora╚Öului , cafea,ceai gratis , gr─âtar ├«n curte b─âncu╚Ťe- mese si multe alte facilit─â╚Ťi.👍👏

 735. mi-a pl─âcut arhitectura cladirii si noutatea lucrurilor. Loca╚Ťia este una accesibil─â, apropiat─â de restaurante.

 736. serviciile sunt cele normale pentru un hotel de 5 stele, e facuta cur─âtenie zilnic, totul miroase bine peste tot. ├«n Nelumbo tot personalul este amabil ╚Öi dornic s─â ajute. o surpriz─â ├«n Felixarium a fost apari╚Ťia joi ╚Öi vineri a unei persoane din Nelumbo, care a condus exerci╚Ťii de aquagym. Andrei de la cabinetul medical alearg─â s─â mul╚Ťumeasc─â pe toat─â lumea: un pansament, o m─âsurare a tensiunii, o injectie, un sfat medical…

 737. Baza de tratament si atitudinea personalului medical. Camera este de 4+ stele.

 738. camerele mari, bazinele cu apa termala, animatia pentru copii

 739. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 740. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 741. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 742. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 743. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 744. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 745. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 746. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 747. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 748. Buc─ât─ârie foarte utilat─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, loca╚Ťie excelent amplasat─â, administrat─â excep╚Ťional !

 749. Proprietar super amabil, prietenos, te face sa te simti acasa , te serveste cu tot si face tot posibilul sa te simti bine.

 750. Gazda foarte amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi o loca╚Ťie excelent─â.2-3 minute de ╚Ötrand ╚Öi centrul ora╚Öului , cafea,ceai gratis , gr─âtar ├«n curte b─âncu╚Ťe- mese si multe alte facilit─â╚Ťi.👍👏

 751. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 752. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 753. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 754. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 755. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 756. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 757. – Amabilitatea si politetea personalului; – Curatenia; – Bazinele de afara; – Televizorul din camara, mare, bun, multe programe.

 758. serviciile sunt cele normale pentru un hotel de 5 stele, e facuta cur─âtenie zilnic, totul miroase bine peste tot. ├«n Nelumbo tot personalul este amabil ╚Öi dornic s─â ajute. o surpriz─â ├«n Felixarium a fost apari╚Ťia joi ╚Öi vineri a unei persoane din Nelumbo, care a condus exerci╚Ťii de aquagym. Andrei de la cabinetul medical alearg─â s─â mul╚Ťumeasc─â pe toat─â lumea: un pansament, o m─âsurare a tensiunii, o injectie, un sfat medical…

 759. Baza de tratament si atitudinea personalului medical. Camera este de 4+ stele.

 760. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 761. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 762. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 763. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 764. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 765. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 766. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 767. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 768. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 769. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 770. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 771. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 772. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 773. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 774. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 775. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 776. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 777. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 778. Cur─â╚Ťenia ├«n imobil, amabilitatea ╚Öi disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii av├ónd ╚Öi o reducere substan╚Ťial─â la tariful de ├«ntrare la bazine. Restaurantul pensiuni ofer─â suficiente feluri de m├óncare ╚Öi bautur─â iar por╚Ťiile sunt generoase. Atmosfer─â pl─âcut─â ╚Öi oameni de calitate.

 779. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 780. Locatia este amplasata intr-o zona linistita, retrasa, personalul prietenos, amabil; mancarea buna. As recomanda si altor prieteni aceasta locatie.

 781. Apa termala, cur─â╚Ťenia din bazine promptitudinea personalului cu clien╚Ťii care nu respecta regulile Aqua Park – ului

 782. – Amabilitatea si politetea personalului; – Curatenia; – Bazinele de afara; – Televizorul din camara, mare, bun, multe programe.

 783. serviciile sunt cele normale pentru un hotel de 5 stele, e facuta cur─âtenie zilnic, totul miroase bine peste tot. ├«n Nelumbo tot personalul este amabil ╚Öi dornic s─â ajute. o surpriz─â ├«n Felixarium a fost apari╚Ťia joi ╚Öi vineri a unei persoane din Nelumbo, care a condus exerci╚Ťii de aquagym. Andrei de la cabinetul medical alearg─â s─â mul╚Ťumeasc─â pe toat─â lumea: un pansament, o m─âsurare a tensiunii, o injectie, un sfat medical…

 784. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 785. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 786. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 787. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 788. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 789. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 790. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 791. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 792. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 793. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 794. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 795. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 796. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 797. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 798. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 799. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 800. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 801. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 802. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 803. Cur─â╚Ťenia ├«n imobil, amabilitatea ╚Öi disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii av├ónd ╚Öi o reducere substan╚Ťial─â la tariful de ├«ntrare la bazine. Restaurantul pensiuni ofer─â suficiente feluri de m├óncare ╚Öi bautur─â iar por╚Ťiile sunt generoase. Atmosfer─â pl─âcut─â ╚Öi oameni de calitate.

 804. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 805. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 806. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 807. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 808. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 809. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 810. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 811. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 812. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 813. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 814. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 815. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 816. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 817. Cur─â╚Ťenia, personalul ╚Öi patul foarte confortabil.

 818. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 819. ╚śti╚Ťi senza╚Ťia aceea c├ónd v─â ├«ntoarce╚Ťi acas─â dup─â mult timp ╚Öi ├«n pragul u╚Öii st─â mama/tata cu o dorin╚Ť─â arz─âtoare s─â v─â str├óng─â ├«n bra╚Ťe? Aceea╚Öi tr─âire o ve╚Ťi avea ╚Öi la Pensiunea Coca! Doamna Coca v─â a╚Öteapt─â cu mult─â dragoste ╚Öi are grij─â s─â nu ├«nt├ómpina╚Ťi obstacole ├«n timpul concediului! Camerele sunt foarte curate ╚Öi sunt dotate cu diverse lucruri de care a╚Ťi avea nevoie! Pensiunea este situat─â ├«ntr-un loc cu mult─â lini╚Öte, iar pre╚Ťurile sunt accesibile! Dac─â vre╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â atunci merge╚Ťi la Pensiunea Coca! 😊

 820. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 821. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 822. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 823. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 824. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 825. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 826. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 827. Loca╚Ťia excelent─â,comfortul deosebit,cur─â╚Ťenia impecabil─â,aten╚Ťia la detalii ╚Öi proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care ╚Öi-au pus la dispozi╚Ťie c─âminul lor turi╚Ötilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguran╚Ť─â vom reveni ╚Öi v─â ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âm cu drag🤗🤗🤗 Mul╚Ťumim pentru tot😘

 828. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 829. -camera spatioasa, curata, pat comod -mic dejun si cina gustoase, cu suficiente sortimente, pentru toate gusturile -bazine cu apa curate, ideal pentru familii cu copii

 830. Numeroase piscine – unele fierbinti, altele calde, cu jeturi, atat in interior cat si in exterior. Camere comfortabile. Personalul extrem de amabil. Am avut mic dejun si cina (bufet) – mancarea a fost variata si gustoasa. Bauturi incluse. Parcare mare, gratuita (noi am fost in extrasezon, nu stiu daca este suficienta in plin sezon). Facilitati deosebite de tratament, conform specificului. Multumiri deosebite domnului cu care am facut kinetoterapie – extrem de profesionist, atent si priceput.

 831. Excelent – este singurul cuvant care il pot da! TOTUL- MULTUMIM

 832. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 833. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 834. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 835. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 836. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 837. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 838. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 839. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 840. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 841. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 842. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 843. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 844. Mi-a placut tot, curatenia e impecabila, locatia foarte buna, nu e localizata in zona aglomerata si totusi foarte aproape de Aquaparc President ,practic ,peste drum,la 500 metri distanta,restaurant la 700 de metri, se poate ajunge si pe jos. Pensiunea are si o bucatarie utiliata cu tot ce trebuie si cu doua aparate pentru cafea😜. Propietarii sunt oameni foarte cumsecade care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 845. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 846. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 847. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 848. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 849. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 850. A fost un sejur foarte placut. Personalul este prietenos, serviciile sunt foarte bune. Partea de SPA este diversificată și de bună calitate. Bazinul exterior este extraordinar in sezonul rece. Hotelul este reamenajat foarte bine, modern. Mâncarea este diversificată.

 851. -camera spatioasa, curata, pat comod -mic dejun si cina gustoase, cu suficiente sortimente, pentru toate gusturile -bazine cu apa curate, ideal pentru familii cu copii

 852. Numeroase piscine – unele fierbinti, altele calde, cu jeturi, atat in interior cat si in exterior. Camere comfortabile. Personalul extrem de amabil. Am avut mic dejun si cina (bufet) – mancarea a fost variata si gustoasa. Bauturi incluse. Parcare mare, gratuita (noi am fost in extrasezon, nu stiu daca este suficienta in plin sezon). Facilitati deosebite de tratament, conform specificului. Multumiri deosebite domnului cu care am facut kinetoterapie – extrem de profesionist, atent si priceput.

 853. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 854. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 855. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 856. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 857. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 858. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 859. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 860. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 861. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 862. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 863. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 864. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 865. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 866. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 867. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 868. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 869. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 870. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 871. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 872. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 873. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 874. Mic dejun OK. Cina OK Servicii receptie OK Curatenie Excelenta. Inlocuire zilnica lenjerie si prosoape. Spa Wellness exceptional. Sauna uscata OK. Piscina exterioara OK. Bar piscina excelent. Cofetarie OK Tratament OK. Medic OK.

 875. Mi-a pl─âcut totul la acest hotel, a fost excelent!

 876. Variat dar mi-ar fi placut sa fie si ceva de peste pentru cei care tin post.

 877. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 878. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 879. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 880. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 881. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 882. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 883. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 884. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 885. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 886. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 887. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 888. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 889. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 890. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 891. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 892. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 893. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 894. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 895. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 896. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 897. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 898. Mic dejun OK. Cina OK Servicii receptie OK Curatenie Excelenta. Inlocuire zilnica lenjerie si prosoape. Spa Wellness exceptional. Sauna uscata OK. Piscina exterioara OK. Bar piscina excelent. Cofetarie OK Tratament OK. Medic OK.

 899. Mi-a pl─âcut totul la acest hotel, a fost excelent!

 900. Variat dar mi-ar fi placut sa fie si ceva de peste pentru cei care tin post.

 901. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 902. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 903. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 904. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 905. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 906. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 907. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 908. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 909. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 910. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 911. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 912. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 913. Un loc liniștit recomand cu încredere o vila frumoasa cu piscina privată dar din păcate a fost prea frig afara

 914. Este spatioasa, confortabila, are tot ceea ce-i trebuie pentru un sejur de vis.Are piscina in curte,cada cu hidromasaj.Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti bine in concediu.

 915. A fost excelent am făcut grătare in curte un loc liniștit de vis recomand via este aproape de băile felix 2 min cu mașina

 916. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 917. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 918. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 919. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 920. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 921. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 922. Foarte bun micul dejun. Foarte bune facilitatile zonei de SPA si de relaxare.

 923. A fost un sejur foarte placut. Personalul este prietenos, serviciile sunt foarte bune. Partea de SPA este diversificată și de bună calitate. Bazinul exterior este extraordinar in sezonul rece. Hotelul este reamenajat foarte bine, modern. Mâncarea este diversificată.

 924. -camera spatioasa, curata, pat comod -mic dejun si cina gustoase, cu suficiente sortimente, pentru toate gusturile -bazine cu apa curate, ideal pentru familii cu copii

 925. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 926. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 927. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 928. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 929. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 930. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 931. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 932. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 933. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 934. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 935. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 936. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 937. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 938. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 939. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 940. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 941. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 942. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 943. Raport pre╚Ť calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile 😍😍

 944. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 945. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 946. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 947. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 948. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 949. Totul a fost excelent, proprietarul – un om foarte cumsecade, camera confortabila, miros placut, loc de parcare, tot ce e nevoie. Recomand! 👍🏼

 950. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 951. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 952. Ușor de găsit situat aproape de sosea, parcare gratis și supravegheata video, zona liniștită, gazda primitoare (am fost cazat cu 4 ore înainte de chekin). Totul a fost ok. Recomand 100% din toate punctele de vedere.

 953. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 954. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 955. Raport pre╚Ť calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile 😍😍

 956. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 957. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 958. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 959. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 960. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 961. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 962. Totul a fost asa cum trebuia datorit─â proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitat─â aceasta pensiune

 963. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 964. Este amenajat cu gust,modern,practic și totul de foarte buna calitate

 965. Apartament foarte curat, complet utilat si foarte calduros pe perioada ierii. Locatie linistita, aproape de centru. Cartelele cu 50% reducere la AquaPark au fost de mare ajutor. Cazarea perfecta pentru 2 familii/cupluri

 966. Cand o sa revin la Felix cu siguranta am sa caut daca e disponibila cazarea !

 967. Micul dejun diversificat. Camera mare. Curatenie.Amabilitate personal.

 968. Micul dejun diversificat dar simplu. Loca╚Ťia frumoasa, cur─â╚Ťenie ├«n camere, aqua parcul e superb.

 969. Loca╚Ťia excelenta. Micul dejun nu a fost suficient de diversificat.

 970. Micul dejun a fost f bun, l-am servit pe terasa hotelului, intr-un cadru f placut, relaxant si confortabil. M-am simtit f bine. Personalul a fost tot timpul atent si grijuliu cu fiecare oaspete. Locatie excelenta. Recomand.

 971. Meniul a fost diversificat,gustos,bine pregatit si foarte atractiv. Personalul foarte amabil si politicos. Hotelul d-voastra o sa-l recomand tuturor prietenilor iar noi vom reveni cu placere.

 972. Camere superbe, curate, loca╚Ťia noua, impecabil. M├óncarea foarte, foarte bun─â! Atat la micul dejun cat si la mesele zilei. Genial !

 973. Locatie curata ,piscine mari cu apa curata,sezlonguri suficiente pentru toti oaspetii. Mancarea destul de diversificata si personalul amabil.

 974. Totul a fost ok, piscinele curate, personal amabil, mancare foarte buna, camere confortabile! Cu siguranta vom reveni!

 975. Am remarcat eforturile hotelului pentru asigurarea unor condi╚Ťii minime de igiena

 976. Hotel foarte curat, personal amabil, in general atmosfera buna.

 977. Personal amabil Cur─â╚Ťenie peste tot Facilita╚Ťi excelente, schimba apa ╚Öi curat─â piscinele jn fiecare noapte Mancare foarte buna

 978. Sunt luate toate masurile pt respectarea conditiilor legate de pandemie

 979. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.

 980. Micul dejun ok,curatenie impecabila,personal amabil.Oferta de reducere la intrare in Aquapark cu aproape 50% discount.

 981. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 982. Micul dejun a fost excelent.. La fel ╚Öi loca╚Ťia. Vom reveni cu drag.

 983. Cur─â╚Ťenia ╚Öi amplasarea hotelului , personalul de servire a mesei .

 984. LOCATIA, DOTARILE ( BAZINELE CU APA ) CAMERE CONFORTABILE. LINISTEA PRETUL

 985. Amabilitatea personalului,curatenia ,si m-a impresionat faptul ca in fiecare seara se schimba apa in piscina si se spala piscinele!Nu as fi crezut daca imi spunea alrcineva!❤️

 986. Cur─â╚Ťenie, camerele foarte mari, m├óncare bun─â ╚Öi diversificata la micul dejun, Aqua Park super,

 987. Hotelul e ok.La sauna de la Agua Park cea umeda era un miros de statut.

 988. Locatia si masa au fost bune, noi suntem persoane modeste.Nu stiu ce sa spun , noua …ne-a placut, ne-a placut foarte mult piscina si spatiul aferent…etc ,Pret/calitate a fost foarte bine Suntem multumiti.

 989. Locatia hotelului, camerele sunt spatioase , personalul foarte amabil, parcare.

 990. Da,zona buna ,parcare,receptionera foarte draguta,servirea la micul dejun foarte promta

 991. Se respecta masurile de siguranta si intreg protocolul de preventie a raspandirii virusului SarsCov2. Fapt care iti da un sentiment de siguranta.

 992. Camera, curatenia si amplasarea sunt la nivelul celor 5 stele, ca si baile termale.

 993. Personal foarte amabil, confort, stil si eleganta! Vom reveni cu siguranta!

 994. Piscina exterioara cu apa calda, este grozav sa poti sta in piscina cand afara este frig!

 995. Piscina cu apa termala,camera spatioasa,view frumos de la ultimul etaj,spatiul verde din cadrul complexului.

 996. Camera a fost curata si patul confortabil,prosoapele se schimbau zilnic, piscina din fata hotelului e super ok si ft curata. O sa mai revenim.

 997. Designul si facilitatile locatiei, amabilitatea personalului, curatenia, atentia acordata celor mici (meniu pentru copii si culori puse la dispozitie pe timpul servirii mesei), micul dejun variat si consistent.

 998. Am venit in aceasta locatie din curiozitate la o recomandare si tot ce pot spune este ca sejurul a depasit toate asteptarile . De la personal si pana la mancare si facilitati ,far├á repro┼č. Super

 999. Camera primitoare, saltea confortabila, mic dejun delicios si diversificat.

 1000. Oferta de la micul dejun a fost buna, mai sunt diferite aspecte de imbunatatit legat de calitatea sucurilor.

 1001. Amabilitatea personalului, atat cel de la receptie cat si de la baza de tratament si restaurant. Curatenia din hotel foarte ok, prosoapele au fost schimbate zilnic.

 1002. Am fost de 4 ori la acest hotel și nu l-as schimba cu altul.

 1003. Curat. Personalul a fost foarte de treaba, baiatul de la receptie ne-a fost de foarte mare ajutor. Chiar daca noi am ajuns mai devreme, ne-a oferit servicii ireprosabile.

 1004. A fost foarte frumos si placut micul dejun variat. Cu siguranta vom mai reveni

 1005. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.

 1006. Amabilitatea personalului, preturi mici la restaurantul hotelului, iar mancarea foarte buna si variata. Piscinele exterioare, o incantare. Se respecta masurile de siguranta in contextul Covid. Ne-am bucurat si de masa de ping-pong disponibila.

 1007. Micul dejun a fost excelent, foarte variat ╚Öi gustos. Camere mari, curate. Personal amabil, atent la nevoile oaspe╚Ťilor

 1008. Personalul extrem de primitor si amabil. Amplasarea camerei, curatenia, panorama si marimea ei ( multumesc celor de la receptie!). Piscinele sunt punctul forte, chiar daca cele acoperite sunt acum inchise, dar cele exterioare au fost suficiente, variate si bine ingrijite. Micul dejun este extrem, extrem de diversificat, masa de pranz, a la carte, la preturi surprinzator de mici si cu o varietate, calitate si gust spre foarte bine. Termoscanare la intrare in camere si la fiecare intrarea la masa, solutii dezinfectante pe fiecare masa, mese departate la restaurant, sezlonguri cu spatiu generos printre. Ne-am simtit in siguranta.

 1009. Sauna ok, piscina interioara , apa trebuia 3 grad maicaldal , un rest totul curat, baia ok.chiar si restaurantul , curat , ok

 1010. Micile deficien╚Ťe sunt compensate de personal, o echip─â t├ón─âr─â ╚Öi frumoas─â ├«n frunte cu managerul, to╚Ťi amabili, harnici ╚Öi ├«╚Öi dau interesul s─â ias─â totul bine cu posibilit─â╚Ťi ╚Öi resurse limitate. Loca╚Ťie frumoas─â totu╚Öi, l├óng─â p─âdure, foarte aproape de centru, camere spa╚Ťioase, balcon spa╚Ťios, baie dotat─â cu articole de igien─â. In caz c─â plou─â, g─âsi╚Ťi suficiente umbrele la recep╚Ťie ce sunt oferite gratuit spre folosin╚Ť─â. Mic dejun destul de variat, bun, por╚Ťii generoase. Pe scurt, recomand ╚Öi voi mai reveni cu drag aici.

 1011. Amplasarea hotelului aproape de punctele principale din Baile Felix. Micul dejun bun dar nu foarte variat. Personal amabil.

 1012. Mic dejun ok , insa la cina , bufetul era reprezentat de mancare servita direct in farfurie iar cantitatea foarte mica pentru cei 50 de lei de persoana incasati. Meniul nu era diversificat , optiunile de a alege ceva anume fiind reduse.

 1013. Personal amabil, mancare buna, camere superbe, locatia exceptionala. Nimic de reprosat.

 1014. Amabilitatea personalului,curatenia ,si m-a impresionat faptul ca in fiecare seara se schimba apa in piscina si se spala piscinele!Nu as fi crezut daca imi spunea alrcineva!❤️

 1015. Apartamentul este confortabil, se face curatenie, se schimba prosoapele, facilitatile spa sunt diverse. Micu-dejun este divers, se repeta zilnic, dar ai de unde alege. Per total este o proprietate reusita.

 1016. Fiind pandemie puneau mare accent pe cur─â╚Ťenie ╚Öi siguran╚Ť─â. Triaj, masca obligatorie, la restaurant te serveau, nu aveai voie s─â pui m├óna pe nimic, pixuri dezinfectate, separat de cele folosite. Bazinele exterioare cu ap─â termal─â+ bazinul de ├«not ne-a pl─âcut mult ╚śi ne-a pl─âcut pt c─â doar cine era cazat la hotel putea s─â foloseasc─â bazinele, chiar pt acest lucru am ales acest hotel ├«n perioada aceasta de pandemie. Am avut mic dejun ╚Öi cin─â (bufet) +b─âuturi incluse. Parcarea era mare, gratuit─â. Cum noi am fost ├«n extrasezon, nu ╚Ötiu dac─â ├«n plin sezon e suficient─â.

 1017. Se respecta masurile de siguranta si intreg protocolul de preventie a raspandirii virusului SarsCov2. Fapt care iti da un sentiment de siguranta.

 1018. Singura nemultumire este ca de pe data de 7 decembrie s- a inchis hotelul. …..

 1019. Totul a fost perfect. Pentru o zi de relaxare ├«n pandemie! ­čÖé

 1020. Oferta de la micul dejun a fost buna, mai sunt diferite aspecte de imbunatatit legat de calitatea sucurilor.

 1021. Micul dejun a lasat de dorit in rest totul a fost extraordinar…

 1022. Piscină exterioară a hotelului Micul dejun diversificat respectând masurilile impuse de pandemie Personalul de la receptie foarte amabili Dispenser cu dezinfectant în toate zonele

 1023. Personal prompt, am primit voucher pentru spa la ambele hoteluri president.

 1024. Numai de bine, ca de fiecare data. Ne vedem data viitoare. 👍

 1025. Foarte curat, personalul foarte amabil, mâncarea excelentă.

 1026. Totul la superlativ. Calitate pret un raport peste asteptari

 1027. Loca╚Ťia, piscin─â, masaj excelent facut de Marius!

 1028. Mic dejun ok , insa la cina , bufetul era reprezentat de mancare servita direct in farfurie iar cantitatea foarte mica pentru cei 50 de lei de persoana incasati. Meniul nu era diversificat , optiunile de a alege ceva anume fiind reduse.

 1029. Personal amabil, mancare buna, camere superbe, locatia exceptionala. Nimic de reprosat.

 1030. Sauna ok, piscina interioara , apa trebuia 3 grad maicaldal , un rest totul curat, baia ok.chiar si restaurantul , curat , ok

 1031. Micile deficien╚Ťe sunt compensate de personal, o echip─â t├ón─âr─â ╚Öi frumoas─â ├«n frunte cu managerul, to╚Ťi amabili, harnici ╚Öi ├«╚Öi dau interesul s─â ias─â totul bine cu posibilit─â╚Ťi ╚Öi resurse limitate. Loca╚Ťie frumoas─â totu╚Öi, l├óng─â p─âdure, foarte aproape de centru, camere spa╚Ťioase, balcon spa╚Ťios, baie dotat─â cu articole de igien─â. In caz c─â plou─â, g─âsi╚Ťi suficiente umbrele la recep╚Ťie ce sunt oferite gratuit spre folosin╚Ť─â. Mic dejun destul de variat, bun, por╚Ťii generoase. Pe scurt, recomand ╚Öi voi mai reveni cu drag aici.

 1032. Amplasarea hotelului aproape de punctele principale din Baile Felix. Micul dejun bun dar nu foarte variat. Personal amabil.

 1033. Am primit o camera foarte buna, personalul , de la Recep╚Ťie la liftier, foarte amabil, apa din bazin buna. Am vut demipensiune, m├óncarea, de╚Öi nu foarte variata, a fost de apreciat.

 1034. Ne-a pl─âcut cur─â╚Ťenia, personalul,apa ╚Öi loca╚Ťia (apropierea de Oradea).

 1035. Servicii foarte bune, curatenie in intregul hotel, personalul foarte amabil. Parcare disponibila chiar in fata hotelului. Piscinele termale curate, deschise pe parcursul intregii zile. Vom reveni cu urm─âtoarea ocazie.

 1036. Curat. Personalul a fost foarte de treaba, baiatul de la receptie ne-a fost de foarte mare ajutor. Chiar daca noi am ajuns mai devreme, ne-a oferit servicii ireprosabile.

 1037. A fost foarte frumos si placut micul dejun variat. Cu siguranta vom mai reveni

 1038. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.

 1039. Personalul de la recep╚Ťie, piscine si bar recep╚Ťie, exceptional, de nota 10 plus!

 1040. Mic dejun ok, cina ok. Cu un plus pentru bauturile inlcuse. Curatenie, Liniste. Masuri de protectie sanitara.Facilitati relativ ok in situatia existenta ( Covid -19)

 1041. Micul dejun a fost diversivicat, proaspat si de calitate!

 1042. Cazare ca de obicei super ok. Curatenie peste tot in cadrul hotelului si mancare foarte buna. Bazinele deschise in exterior si cel de la interior ce tavan retractabila imaculate.

 1043. Masuri antiCOVID +++++ Atmosfera calma Curatenia

 1044. Servitul mesei si mancarea foarte bune,la piscina externa cam aglomerat dar a fost bine avand in vedere ca programul a fost destul de lung.Barul a fost OK personalul foarte dragut.Nu am avut cina in pachet.

 1045. Mi-a plăcut hotelul, designul, apartamentul în care am stat, mâncarea a la carte ( recomand tarta cu lămâie, desert aventus, rata, ciolan foarte bune), restaurantul, curatenia, locatia. Apartamentul era baby friendly și nou, bine dotat, foarte confortabil. Personalul foarte săritor, te ajuta cu orice. Chiar la final a trebuit sa plecam cu 1 noapte mai repede din cauza unui deces și ni s-au înapoiat banii, ceea ce este un mare plus.

 1046. Totul a fost super, de la inceputul sederii pana la plecare totul a fost cum ne-am dorit noi. Personal amabil, mancare foarte buna, se vede ca este un hotel de lux, baie spatioasa, unde se pot usca costumele de baie. Privelistea spre parcare unde este un geam urias deci camera era luminoasa, totul a fost perfect. Am decis cu sotul meu ca aici ne vom aniversa nunta in fiecare an! Multumim echipei de la Aventus!

 1047. Cur─â╚Ťenia Personalul foarte amabil M├óncarea foarte bun─â Piscina interioar─â Dedicarea pentru confortul turistului Amplasarea

 1048. Unul dintre putinele hoteluri care au avut toate facilit─â╚Ťile pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi.Rampa, lift special, facilit─â╚Ťi pentru baie, rampa in bazinul exterior.

 1049. Angajatii sunt de nota ”100”. Cu zambet pe buze ( chiar daca este CoVid) si dornici de a gasi solutii. Piscinele sunt ok, cu program ce nu este stresant pentru client. Apa super curate si calda. Zona SPA de asemenea OK, masajul nu trebuie ratat.

 1050. Curatenie , personalul atent și prompt , mâncare gustoasa și suficientă .

 1051. Amabilitate, disponibilitate, personal z├ómbitor, cur─â╚Ťenie ╚Öi reguli de protec╚Ťie sociala

 1052. Hotelul este amplasat la marginea statiunii, intr-un spatiu deschis si aerisit, foarte bine amenajat. Camerele sunt spatioase si moderne. Micul dejun bun si destul de diversificat.

 1053. Loca╚Ťia, piscin─â, masaj excelent facut de Marius!

 1054. Totul la superlativ….mesele (mic dejun si cina )- Bucatar de cel putin 2 stele M. Felicitari ! Echipa ce formeaza personalul – nota 10 .Piscina f.curata , apa calda – aprox.30 grade C. Amplasarea hotelului perfecta , nu exista hotel la Felix mai bine pozitionat. Multumim tuturor. Categoric , peste asteptari.

 1055. Personalul foarte amabil, at├ót doamnele de la recep╚Ťie c├ót ╚Öi domnii de la restaurant, m├óncare bun─â ╚Öi diversificata, se respecta cerintele de distan╚Ťare sociala, acces la sauna ╚Öi piscina cu apa calda, salina contra cost., loca╚Ťie bun─â ├«n sta╚Ťiune.

 1056. Camera este curat─â ╚Öi are un balcon minunat. Ne-am bucurat ca am putut beneficia de sauna ╚Öi de piscina hotelului. Doamnele de la Recep╚Ťie foarte dr─âgu╚Ťe ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Parcarea este gratuit─â la hotel ╚Öi acesta este un avantaj. Va mul╚Ťumim!

 1057. Personalul foarte amabil. Toti respectau normele legate de Covid. Micul dejun bun.

 1058. Organizarea in conjunctura pandemica, diversitatea ofetei de produse atat la micul dejun cat si la cina, sala de aparate pentru sport si desigur apa termala .

 1059. In primul rand ne-a placut locatia hotelului, care are 2 bazine termale exterioare cu vedere spre parcul statiunii si este la 50 metri de Aqua Park Apollo, unde erau deschise 4 stranduri exterioare cu apa termala. Noi am fost la inceputul lunii ianuarie 2021 si ne-am balacit o gramada in bazinele exterioare ale hotelului, in timp ce afara ningea si se asternuse zapada in parc. E o senzatie maxima de relaxare si bucurie sa te balacesti in aer liber si sa ninga linistit. Micul dejun si cina sunt sub forma de bufet suedez si au mancare diversificata pentru toate gusturile. In plus, la masa de seara, care era de 50 lei/persoana, ne-au oferit si bauturi alcoolice in pretul cinei. ,

 1060. MIC DEJUN VARIAT, PERSONALUL RESPECTĂ REGULILE IMPUSE SE SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ .

 1061. Apartamentul a fost destul de spa╚Ťios ╚Öi bine compartimentat

 1062. Da , mi-a placut absolut tot cu toate ca sa fiu sincer am ├«ncercat sa ,, gasesc nod in papura ÔÇśÔÇÖ mai ales in camera primit─â , dar nu am g─âsit . Felicit─âri patronilor ╚Öi personalului de deservire ! Voi face tot posibilul sa revin in fiecare an m─âcar pentru 2-3 zile .