Cazare ieftina Felix Oradea

De multe ori ne uitam dupa cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania

★★★ Pensiunea Beverly Hills

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Mario

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Anthimos

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Monaco

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Garsoniera Cristina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Crinul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Coca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Anda si Silvana Dinu din Tamaseu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Anda si Silvana Dinu din Tamaseu, jud. BihorCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 • Silvia si Jeana Munteanu din Ciresu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Silvia si Jeana Munteanu din Ciresu, jud. BuzauCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 • Eremia si Aristița Boroianu din Mesteacan, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eremia si Aristița Boroianu din Mesteacan, jud. NeamtCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 • Costin si Adelin Bodiul din Nou Sasesc, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania!

  (Costin si Adelin Bodiul din Nou Sasesc, jud. SibiuCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 • Hortensia si Victor Andoni din Turceni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Hortensia si Victor Andoni din Turceni, jud. GorjCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 • Cristina si Francesca Socolescu din Visina, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania.

  (Cristina si Francesca Socolescu din Visina, jud. MehedintiCazare in Statie centru Baile Felix, Băile Felix, Romania pentru 3 persoane)

 1. Camera frumoasa,calduroasa,mic dejun diversificat,piscina interioara mare,3 saune diferite.Merita incercat.

 2. Totul a fost perfect , Recepționerele extrem de amabile , mereu la dispoziție pentru a satisface toate cerințele noastre ( mai rar așa profesionalism) Camerele extrem de curate și spațioase Cu siguranța vom reveni Mulțumim încă o data Recepției ❤️

 3. Totul a fost conform asteptarilor,desi nu vedeau rezervarea noastra de pe Booking,am primit o alta camera superioara ca si pret!

 4. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 5. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 6. Totul a fost perfect, am apreciat foarte mult ospitalitatea, conditiile si curatenia! Recomand cu mare caldura si sigur o sa ma intorc 🙂

 7. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 8. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 9. Curățenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 10. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 11. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 12. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 13. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 14. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 15. Camera foarte mare si existenta unei surse suplimentare de caldura. Amplasarea centrala in statiune.

 16. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 17. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 18. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 19. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 20. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 21. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 22. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 23. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 24. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 25. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 26. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 27. Totul a fost perfect, am apreciat foarte mult ospitalitatea, conditiile si curatenia! Recomand cu mare caldura si sigur o sa ma intorc 🙂

 28. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 29. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 30. Curățenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 31. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 32. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 33. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 34. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 35. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 36. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 37. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 38. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 39. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 40. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 41. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 42. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 43. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 44. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 45. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 46. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 47. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 48. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 49. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 50. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 51. Camera foarte mica, fata de restul camerelor la care am stat in acel hotel, poate ca prin booking, e altceva!

 52. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 53. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 54. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 55. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 56. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 57. Curățenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 58. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 59. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 60. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 61. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 62. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 63. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 64. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 65. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 66. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 67. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 68. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 69. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 70. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 71. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 72. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 73. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 74. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 75. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 76. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 77. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 78. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 79. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 80. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 81. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 82. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 83. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 84. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 85. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 86. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 87. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 88. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 89. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 90. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 91. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 92. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 93. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 94. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 95. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 96. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 97. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 98. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 99. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 100. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 101. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 102. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 103. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 104. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 105. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 106. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 107. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 108. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 109. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 110. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 111. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 112. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 113. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 114. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 115. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 116. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 117. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 118. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 119. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 120. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 121. Personal din baza de tratament si personalul de la receptie!!!

 122. Da micul dejun a fost proaspăt. Patul confortabil.

 123. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 124. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 125. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 126. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 127. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 128. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 129. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 130. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 131. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 132. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 133. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 134. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 135. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 136. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 137. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 138. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 139. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 140. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 141. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 142. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 143. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 144. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 145. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 146. Piscinele cu apă termala(interioare și exterioară). Curățenia, amabilitatea personalului,priveliștea de la balcon.

 147. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila, mincare excelenta Multumim !

 148. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 149. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 150. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 151. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 152. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 153. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 154. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 155. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 156. Amplasarea locației este foarte bună, la mijlocul stațiunii. Poți vizita obiectivele stațiunii.

 157. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 158. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 159. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 160. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 161. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 162. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 163. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 164. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 165. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 166. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 167. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 168. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 169. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 170. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 171. Piscinele cu apă termala(interioare și exterioară). Curățenia, amabilitatea personalului,priveliștea de la balcon.

 172. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 173. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 174. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 175. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 176. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 177. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 178. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 179. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 180. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 181. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 182. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 183. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 184. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 185. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 186. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 187. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 188. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 189. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 190. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 191. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 192. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 193. Totul- mâncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumiți

 194. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 195. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 196. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 197. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 198. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 199. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 200. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 201. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 202. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 203. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 204. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 205. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 206. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 207. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 208. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 209. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 210. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 211. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 212. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 213. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 214. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 215. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 216. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 217. Totul- mâncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumiți

 218. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 219. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 220. Personalul a fost foarte amabil. Multa liniste, atmosfera perfecta pentru relaxare.

 221. Camerele sunt spatioase. Apa din piscina este curata si calda.

 222. In general a fost un sejur reusit chiar daca exista unele lucruri ce ar putea sa fie puse la punct dar, in ansamblu, a fost bine. Am stat doua doua nopti si din acest motiv nu pot evalua sub toate aspectele locatia, poate daca as fi stat mai mult.

 223. Totul a fost foarte bine dar piscina exterioara cu apa termala ne-a făcut să ne simțim exceptional

 224. Patul a fost confortabil și foarte încăpător. Am avut balcon, chiar doua.

 225. paturi confortabile, apa in piscina mereu curata si personalul foarte amabil. Mancarea a fost excelenta! curatenie in intreaga locatie si liniste deplina.

 226. Locația foarte curată, personalul drăguț. Am avut parte de cel mai bun masaj pana acum,Gabriela o cheamă pe fată, senzaționala !!!!!

 227. Confortul,curățenia , centrul spam și amabilitatea personalului

 228. Conditii excelente, camera confortabila, personal foarte amabil. Piscina interioara este deschisa pana la orele 24:00.

 229. Am apreciat profesionalismul si amabilitatea personalului si curatenia.

 230. Politețea personalului. Poziționarea hotelului. Piscina exterioară. Micul dejun.

 231. Atitudine profesionala fata de client. Liniste, curatenia, piscina.

 232. Linistea,bazinul, mancare suficienta si de calitate.

 233. Am revenit la Nufarul dupa aproape 6 ani si am gasit hotelul cu cateva schimbari facute in bine. Baile sunt complet renovate, la fel si o parte a mobilierului din camere. Micul dejun este mult mai diversificat si ai de unde alege. Desi clasificarea este de ***, in continuare Nufarul mi se pare cea mai buna optiune din Felix, prin arhitectura, amplasament si aerul pe care il degaja hotelul. Personalul foarte amabil si atent la nevoile turistilor. Piscinele exterioare (comune cu hotel Termal) sunt punctul forte.

 234. Personalul foarte amabil , mâncarea buna , curățenia ok.

 235. Mic dejun foarte bun,curatenie,amplasament central.

 236. Camera linistita cu vedere catre Lacul cu Nuferi, curata, confortabila, micul dejun diversificat si indestulator… Amabilitatea deosebita a personalului, fiind foarte atenti la nevoile noastre, facandu-ne sederea placuta. Locatia centrala. Ne-a placut Hotel Ami ! Vom reveni, cu siguranta.

 237. camera mare spatioasa, personalul amabil, curatenie, mancarea foarte buna

 238. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 239. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 240. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 241. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 242. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 243. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 244. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 245. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 246. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 247. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 248. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 249. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 250. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 251. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 252. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 253. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 254. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 255. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 256. Locația, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere drăguțe, foarte spatioase, reducere la aquapark, mâncarea la restaurant foarte buna si f. multă, totul foarte ok!

 257. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca să te simți binevenit.

 258. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 259. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 260. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 261. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 262. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 263. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 264. Administratorul ne-a oferit încă un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spațiu, acces bucătărie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurată, aproape de ștrand 5-7 min de mers lejer, grătar în curte….cu siguranță vom reveni !!!

 265. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 266. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 267. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 268. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 269. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 270. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 271. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 272. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 273. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 274. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 275. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 276. Locația, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere drăguțe, foarte spatioase, reducere la aquapark, mâncarea la restaurant foarte buna si f. multă, totul foarte ok!

 277. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 278. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 279. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 280. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 281. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 282. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 283. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 284. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 285. Administratorul ne-a oferit încă un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spațiu, acces bucătărie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurată, aproape de ștrand 5-7 min de mers lejer, grătar în curte….cu siguranță vom reveni !!!

 286. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 287. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 288. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 289. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 290. Curățenia ireproșabilă, amabilitatea personalului, liniștea.

 291. Totul- mâncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumiți

 292. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 293. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 294. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 295. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 296. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 297. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 298. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 299. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 300. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 301. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 302. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 303. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 304. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 305. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 306. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 307. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 308. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 309. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 310. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 311. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 312. Locația, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere drăguțe, foarte spatioase, reducere la aquapark, mâncarea la restaurant foarte buna si f. multă, totul foarte ok!

 313. Piscinile exterioare mari -am facut plaja in mai tocmai pt ca apa din piscina era de 40 grade Micul dejun bogat

 314. Locatia linistita, curatenia, patul confortabil, mic dejun bogat si variat, piscinele, personalul amabil

 315. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 316. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 317. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 318. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 319. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 320. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 321. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 322. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 323. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 324. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 325. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 326. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 327. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 328. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 329. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 330. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 331. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 332. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 333. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 334. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 335. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 336. Administratorul ne-a oferit încă un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spațiu, acces bucătărie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurată, aproape de ștrand 5-7 min de mers lejer, grătar în curte….cu siguranță vom reveni !!!

 337. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 338. Curățenia ireproșabilă, amabilitatea personalului, liniștea.

 339. Totul- mâncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumiți

 340. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 341. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 342. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 343. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 344. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 345. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 346. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 347. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 348. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 349. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 350. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 351. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 352. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 353. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 354. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 355. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 356. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 357. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 358. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 359. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 360. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled