Cazare ieftina Fagaras

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Făgăraş, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Făgăraş, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Făgăraş, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Făgăraş, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Mioara si Anda Tudose din Buia, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Mioara si Anda Tudose din Buia, jud. SibiuCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Gențiana si Ica Drăgan din Sarateni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Făgăraş, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gențiana si Ica Drăgan din Sarateni, jud. VasluiCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Livia si Denis Răduță din Tomsani, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Livia si Denis Răduță din Tomsani, jud. ValceaCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Alis si Georgel Păduraru din Stanesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Făgăraş, Braşov, România!

  (Alis si Georgel Păduraru din Stanesti, jud. AlbaCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Artemisa si Maximilian Rusescu din Stejeris, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Făgăraş, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Artemisa si Maximilian Rusescu din Stejeris, jud. MuresCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Simona si Jan Boroianu din Podu Ursului, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Făgăraş, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Făgăraş, Braşov, România.

  (Simona si Jan Boroianu din Podu Ursului, jud. PrahovaCazare in Făgăraş, Braşov, România pentru 4 persoane)

 1. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 2. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 3. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 4. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 5. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 6. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 7. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 8. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 9. Amabilitatea si seriozitatea proprietarilor .Curatenia .

 10. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 11. Personalul foarte amabil, camera mare și curată, micul dejun excelent!

 12. Locatie perfecta pentru orasul Fagaras, langa cetate in centru Mic dejun copios preparat de o bucatareasa delicata Restaurant la parter, cel mai bun din oras

 13. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 14. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 15. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 16. Micul dejun a fost delicios. Personalul foarte amabil. Camera foarte mare, curata si bine întreținută.

 17. O pensiune extrem de bine pusă la punct, toate detaliile bine gândite, curățenie exemplară, personal care te ajută cu tot ce doreşti.

 18. E o cladire cocheta. Camera este foarte curata. Intretinerea este zilnica. Restaurantul este bun. Are parcare privata. Personalul este amabil si prompt.

 19. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 20. Curățenia, locația, atitudinea personalului, liniștea din zona.

 21. Cameră spatioasa, curatenie. Totul a fost la superlativ.

 22. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 23. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 24. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 25. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 26. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 27. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 28. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 29. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 30. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 31. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 32. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 33. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 34. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 35. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 36. Amabilitatea si seriozitatea proprietarilor .Curatenia .

 37. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 38. Personalul foarte amabil, camera mare și curată, micul dejun excelent!

 39. Locatie perfecta pentru orasul Fagaras, langa cetate in centru Mic dejun copios preparat de o bucatareasa delicata Restaurant la parter, cel mai bun din oras

 40. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 41. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 42. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 43. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 44. Micul dejun a fost delicios. Personalul foarte amabil. Camera foarte mare, curata si bine întreținută.

 45. O pensiune extrem de bine pusă la punct, toate detaliile bine gândite, curățenie exemplară, personal care te ajută cu tot ce doreşti.

 46. Recomand cu incredere! In centru Fagarasului – locatia superba. Personalul foarte ospitalier si s-a vazut grija pentru clienti ( de la atitudinea cu care am fost primiti, pana la bombonelele de la Front Desk si de pe perna.) Curatenie si liniste. Cu siguranta am sa revin.

 47. Pensiunea este situata chiar in centru, la 5 min de mers pe jos de Cetatea Fagarasului. In imediata apropiere se afla numeroase pub-uri si restaurante. Camere foarte spatioase cu tot confortul. Personal amabil care face totul pentru o sedere cat mai placuta. Locatia nu are restaurant propriu, dar poate asigura mic dejun excelent. Curte spatioasa inchisa, ideala pentru copii. Nu in ultimul rand, preturile sunt absolut decente, pentru aceste conditii. Vom reveni!

 48. Situat în centru,usor de găsit,camere curate,paturi confortabile,căldură in camere din belsug,posibilitate de cafea,ceai,croasant. Parcare in fata pensiunii,curte interioara. Recomand cu incredere.

 49. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 50. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 51. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 52. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 53. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 54. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 55. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 56. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 57. Amabilitatea si seriozitatea proprietarilor .Curatenia .

 58. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 59. Personalul foarte amabil, camera mare și curată, micul dejun excelent!

 60. Locatie perfecta pentru orasul Fagaras, langa cetate in centru Mic dejun copios preparat de o bucatareasa delicata Restaurant la parter, cel mai bun din oras

 61. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 62. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 63. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 64. Apartament spatios, curat, recent renovat. Liniste, facilitati variate si la indemana. Foarte aproape de centru. Gazda primitoare si de treaba.

 65. Într-un cuvânt, totul. Apartamentul curat,luminos, modern, cu tot ce ai nevoie la dispoziție.

 66. Apartament curat,renovat recent gazde primitoare,locatie centrala,recomand cu mare incredere

 67. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 68. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 69. Micul dejun a fost delicios. Personalul foarte amabil. Camera foarte mare, curata si bine întreținută.

 70. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 71. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 72. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 73. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 74. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 75. Ionut-alexandru martie 2, 2019 at 11:40 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 76. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 77. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 78. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 79. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 80. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 81. Amabilitatea si seriozitatea proprietarilor .Curatenia .

 82. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 83. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 84. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 85. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 86. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 87. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 88. Doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă, am primit indicatii la orice întrebare am pus. Magazine mari aproape, am avut la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 89. Totul, foarte frumos,personalul foarte amabil, camera mare și confortabilă și foarte curat. Vom reveni cu plăcere!

 90. Personal foarte prietenos, zona linistita, camere confortabile, checkin posibil si dupa ora 22

 91. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 92. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 93. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 94. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 95. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 96. Ionut-alexandru martie 7, 2019 at 9:26 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 97. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 98. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 99. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 100. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 101. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 102. Amabilitatea si seriozitatea proprietarilor .Curatenia .

 103. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 104. Personalul foarte amabil, camera mare și curată, micul dejun excelent!

 105. Locatie perfecta pentru orasul Fagaras, langa cetate in centru Mic dejun copios preparat de o bucatareasa delicata Restaurant la parter, cel mai bun din oras

 106. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 107. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 108. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 109. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 110. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 111. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 112. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 113. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 114. Micul dejun a fost delicios. Personalul foarte amabil. Camera foarte mare, curata si bine întreținută.

 115. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 116. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 117. Curățenia, locația, atitudinea personalului, liniștea din zona.

 118. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 119. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 120. Camera spatioasa si curata.Personalul de la receptie dragut si receptiv.

 121. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 122. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 123. Ionut-alexandru martie 24, 2019 at 1:56 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 124. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 125. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 126. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 127. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 128. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 129. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 130. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 131. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 132. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 133. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 134. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 135. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 136. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 137. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 138. Micul dejun a fost delicios. Personalul foarte amabil. Camera foarte mare, curata si bine întreținută.

 139. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 140. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 141. Curățenia, locația, atitudinea personalului, liniștea din zona.

 142. Locatia, in centrul orasului si aproape de Cetatea Fagarasului. Curatenia, amabilitatea personalului. Siguranta locatiei. Facilitatile tehnologice.

 143. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 144. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 145. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 146. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 147. Ionut-alexandru martie 30, 2019 at 5:56 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 148. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 149. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 150. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 151. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 152. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 153. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 154. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 155. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 156. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 157. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 158. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 159. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 160. Apartament spatios, curat, recent renovat. Liniste, facilitati variate si la indemana. Foarte aproape de centru. Gazda primitoare si de treaba.

 161. Într-un cuvânt, totul. Apartamentul curat,luminos, modern, cu tot ce ai nevoie la dispoziție.

 162. Apartament curat,renovat recent gazde primitoare,locatie centrala,recomand cu mare incredere

 163. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 164. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 165. Curățenia, locația, atitudinea personalului, liniștea din zona.

 166. Locatia, in centrul orasului si aproape de Cetatea Fagarasului. Curatenia, amabilitatea personalului. Siguranta locatiei. Facilitatile tehnologice.

 167. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 168. Totul la superlativ. Recomand cu toata increderea.

 169. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 170. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 171. Ionut-alexandru aprilie 5, 2019 at 12:06 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 172. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 173. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 174. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 175. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 176. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 177. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 178. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 179. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 180. Ionut-alexandru aprilie 19, 2019 at 7:35 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 181. Camera imensă…curată și confortabilă, baia foarte mare de asemeni.

 182. Locatia, in centrul orasului si aproape de Cetatea Fagarasului. Curatenia, amabilitatea personalului. Siguranta locatiei. Facilitatile tehnologice.

 183. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 184. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 185. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 186. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 187. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 188. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 189. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 190. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 191. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 192. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 193. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 194. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 195. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 196. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 197. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 198. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 199. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 200. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 201. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 202. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 203. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 204. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 205. Camera imensă…curată și confortabilă, baia foarte mare de asemeni.

 206. Locatia, in centrul orasului si aproape de Cetatea Fagarasului. Curatenia, amabilitatea personalului. Siguranta locatiei. Facilitatile tehnologice.

 207. “Best in town” pana acum, în topul preferințelor mele! Curățenie, wifi de calitate, personal amabil și liniște…. Tot ce îți poți dori! Voi reveni cu mare placere!!!

 208. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 209. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 210. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 211. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 212. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 213. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 214. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 215. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 216. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 217. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 218. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 219. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 220. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 221. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 222. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 223. Locatia este foarte aproape de zona centrala. Usor de localizat si dispune si de loc de parcare pe proprietatea hotelului.

 224. Camera imensă…curată și confortabilă, baia foarte mare de asemeni.

 225. Locatia, in centrul orasului si aproape de Cetatea Fagarasului. Curatenia, amabilitatea personalului. Siguranta locatiei. Facilitatile tehnologice.

 226. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 227. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 228. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 229. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 230. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 231. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 232. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 233. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 234. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 235. Recomand cu incredere! In centru Fagarasului – locatia superba. Personalul foarte ospitalier si s-a vazut grija pentru clienti ( de la atitudinea cu care am fost primiti, pana la bombonelele de la Front Desk si de pe perna.) Curatenie si liniste. Cu siguranta am sa revin.

 236. Pensiunea este situata chiar in centru, la 5 min de mers pe jos de Cetatea Fagarasului. In imediata apropiere se afla numeroase pub-uri si restaurante. Camere foarte spatioase cu tot confortul. Personal amabil care face totul pentru o sedere cat mai placuta. Locatia nu are restaurant propriu, dar poate asigura mic dejun excelent. Curte spatioasa inchisa, ideala pentru copii. Nu in ultimul rand, preturile sunt absolut decente, pentru aceste conditii. Vom reveni!

 237. Situat în centru,usor de găsit,camere curate,paturi confortabile,căldură in camere din belsug,posibilitate de cafea,ceai,croasant. Parcare in fata pensiunii,curte interioara. Recomand cu incredere.

 238. personalul amabil, locatie foarte buna, mic dejun copios, camera curata si spatioasa. as reveni oricand

 239. Probabil cea mai frumoasă și curată pensiune din zona Făgăraș

 240. Locatia este de lux, construita in stil italian, foarte spatioasa, curatenie exemplara, totul perfect. Nota 10 cu felicitari!

 241. Ne-a plăcut tot!Liniște, personalul prietenos, amabil…curățenie, a fost foarte bine!

 242. Pensiunea a fost foarte aproape de centru orasului,personalul foarte amabil.Camera a fost curata,spatioasa.

 243. gadza extrem de ospitaliera, linistea, curatenia, aspectul general al pensiunii Recomand !!

 244. Doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă, am primit indicatii la orice întrebare am pus. Magazine mari aproape, am avut la dispoziție tot ce am avut nevoie.

 245. Totul, foarte frumos,personalul foarte amabil, camera mare și confortabilă și foarte curat. Vom reveni cu plăcere!

 246. Personal foarte prietenos, zona linistita, camere confortabile, checkin posibil si dupa ora 22

 247. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 248. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 249. Ionut-alexandru mai 12, 2019 at 12:16 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 250. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 251. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 252. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 253. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 254. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 255. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 256. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 257. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 258. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 259. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 260. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 261. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 262. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 263. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 264. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 265. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 266. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 267. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 268. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 269. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 270. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 271. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 272. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 273. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 274. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 275. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 276. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 277. Recomand cu incredere! In centru Fagarasului – locatia superba. Personalul foarte ospitalier si s-a vazut grija pentru clienti ( de la atitudinea cu care am fost primiti, pana la bombonelele de la Front Desk si de pe perna.) Curatenie si liniste. Cu siguranta am sa revin.

 278. Pensiunea este situata chiar in centru, la 5 min de mers pe jos de Cetatea Fagarasului. In imediata apropiere se afla numeroase pub-uri si restaurante. Camere foarte spatioase cu tot confortul. Personal amabil care face totul pentru o sedere cat mai placuta. Locatia nu are restaurant propriu, dar poate asigura mic dejun excelent. Curte spatioasa inchisa, ideala pentru copii. Nu in ultimul rand, preturile sunt absolut decente, pentru aceste conditii. Vom reveni!

 279. Situat în centru,usor de găsit,camere curate,paturi confortabile,căldură in camere din belsug,posibilitate de cafea,ceai,croasant. Parcare in fata pensiunii,curte interioara. Recomand cu incredere.

 280. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 281. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 282. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 283. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 284. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 285. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 286. personalul amabil, locatie foarte buna, mic dejun copios, camera curata si spatioasa. as reveni oricand

 287. Probabil cea mai frumoasă și curată pensiune din zona Făgăraș

 288. Locatia este de lux, construita in stil italian, foarte spatioasa, curatenie exemplara, totul perfect. Nota 10 cu felicitari!

 289. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 290. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 291. Personalul ok, cafeaua buna, prajituri excelente ❤️, foarte curat.

 292. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 293. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 294. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 295. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 296. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 297. Ionut-alexandru mai 25, 2019 at 12:15 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 298. personalul amabil, locatie foarte buna, mic dejun copios, camera curata si spatioasa. as reveni oricand

 299. Probabil cea mai frumoasă și curată pensiune din zona Făgăraș

 300. Locatia este de lux, construita in stil italian, foarte spatioasa, curatenie exemplara, totul perfect. Nota 10 cu felicitari!

 301. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 302. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 303. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 304. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 305. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 306. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 307. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 308. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 309. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 310. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 311. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 312. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 313. Vizavi de Cetate, liniste, desi este la strada. Camere curate, caldura dupa pofta inimii si saltele excelente!

 314. Lovely location and views with wonderful furnishings including mattresses and bedding. The owner was very welcoming and helpful.

 315. It was very clean. It was very conforable . The hosts were extremely friendly . They welcomed us with biscuits tea coffee and cold beer. My daughters liked the activities there.

 316. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 317. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 318. Ionut-alexandru mai 31, 2019 at 10:40 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 319. Camere mari, frumos mobilate, paturi confortabile. Gazda foarte amabila. Cea mai buna locatie de cazare Fagaras.

 320. personalul amabil, locatie foarte buna, mic dejun copios, camera curata si spatioasa. as reveni oricand

 321. Probabil cea mai frumoasă și curată pensiune din zona Făgăraș

 322. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 323. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 324. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 325. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 326. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 327. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 328. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 329. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 330. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 331. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 332. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 333. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 334. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 335. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 336. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 337. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 338. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 339. Ionut-alexandru iunie 7, 2019 at 10:21 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 340. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 341. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 342. Ne-am simtit excelent. Gazdele extrem de ospitaliere.

 343. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 344. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 345. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 346. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 347. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 348. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 349. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 350. Apartament spatios, curat, recent renovat. Liniste, facilitati variate si la indemana. Foarte aproape de centru. Gazda primitoare si de treaba.

 351. Într-un cuvânt, totul. Apartamentul curat,luminos, modern, cu tot ce ai nevoie la dispoziție.

 352. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 353. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 354. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 355. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 356. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 357. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 358. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 359. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 360. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 361. Prajiturile au fost excelente, personalul minunat🤗

 362. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 363. Prajiturile oferite la micul dejun sunt excelente! Totul era impecabil. Gazda foarte primitoare.

 364. Personalul extraordinar de primitor – gazde excelente. Spațiu de relaxare foarte frumos, în curte. În pensiune curățenie și facilitățile la care ne așteptăm, conform pozelor de pe Booking.

 365. Ne-a plăcut tot!Liniște, personalul prietenos, amabil…curățenie, a fost foarte bine!

 366. Pensiunea a fost foarte aproape de centru orasului,personalul foarte amabil.Camera a fost curata,spatioasa.

 367. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 368. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 369. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 370. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 371. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 372. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 373. Gazde foarte primitoare si intelegatoare , camere frumoase, curate si elegante.

 374. Locatie linistita si la doi pasi de Cetatea Fagarasului. Staff foarte amabil si capabil, m-au facut sa ma simt ca un rege, curatenie pe masura si paturi foarte comfortabile. O sa ma intorc cu siguranta!

 375. Curățenie impecabilă, pat foarte comod, staff amabil, capabil și politicos, liniște relaxantă, bar primitor și mic dejun delicios. Raport calitate-preț 10/10 o să mă întorc 100% și o să-l recomand tuturor cunoștințelor mele.

 376. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 377. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 378. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 379. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 380. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 381. Ionut-alexandru iunie 22, 2019 at 3:37 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 382. Liniște ,curățenie,gazde super drăguți .Prăjituri foarte bune din partea casei.

 383. Prajiturile au fost excelente, personalul minunat🤗

 384. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 385. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 386. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 387. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 388. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 389. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 390. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 391. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 392. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 393. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 394. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 395. Apartament spatios, curat, recent renovat. Liniste, facilitati variate si la indemana. Foarte aproape de centru. Gazda primitoare si de treaba.

 396. Într-un cuvânt, totul. Apartamentul curat,luminos, modern, cu tot ce ai nevoie la dispoziție.

 397. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 398. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 399. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 400. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 401. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 402. Ionut-alexandru iunie 29, 2019 at 12:37 am

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 403. Liniște ,curățenie,gazde super drăguți .Prăjituri foarte bune din partea casei.

 404. Prajiturile au fost excelente, personalul minunat🤗

 405. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 406. Mi-a placut amplasarea locatiei intre lacuri, faptul ca te poti relaxa la pescuit si poneii

 407. Locatie superba, 3 lacuri, bancute, ponei, caprioare, casute pe marginea lacului

 408. Mâncarea foarte buna,foarte frumoase camerele, locația,priveliștea. Recomand din tot sufletul.

 409. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 410. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 411. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 412. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 413. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 414. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 415. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 416. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 417. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 418. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 419. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 420. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 421. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 422. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 423. Ionut-alexandru iulie 5, 2019 at 3:30 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 424. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 425. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 426. Destul de sarac in produse. Acestea erau preparate cu o zi inate fiind foarte reci. Meniul pe parcursul celor 4 zsile a fost aceelasi.

 427. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 428. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 429. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 430. Liniște ,curățenie,gazde super drăguți .Prăjituri foarte bune din partea casei.

 431. Prajiturile au fost excelente, personalul minunat🤗

 432. Își surprind clienții cu apetisantele prăjituri oferite gratuit

 433. Mi-a placut amplasarea locatiei intre lacuri, faptul ca te poti relaxa la pescuit si poneii

 434. Locatie superba, 3 lacuri, bancute, ponei, caprioare, casute pe marginea lacului

 435. Mâncarea foarte buna,foarte frumoase camerele, locația,priveliștea. Recomand din tot sufletul.

 436. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 437. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 438. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 439. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 440. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 441. Lenjerie si prosoape albe si curate. Camera si baia curate. Amplasarea mi s-a parut ciudata, tinand cont ca este intr-o piata, dar pentru cine se trezeste de dimineata cred ca este ok. Pentru mine, cel mai important este sa fie curat. Recomand.

 442. Foarte curat, mobila deosebita, dotari, personal amabil si atent, liniste, pret corect

 443. Curățenia exemplara Baia Micul dejun și cafeaua Disponibilitatea doamnei de la recepție. Mulțumim!

 444. Camere mari, frumos mobilate, paturi confortabile. Gazda foarte amabila. Cea mai buna locatie de cazare Fagaras.

 445. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 446. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 447. Ionut-alexandru iulie 12, 2019 at 10:32 pm

  Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 448. Poziționarea locației, curat, modern, amabilitatea receptionerelor.

 449. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 450. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 451. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 452. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 453. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 454. Totul a fost ok, gazda este o persoana deosebita, rar am intalnit asemenea om. Orice am avut nevoie m-a ajutat.Atat camera cat si locatie sunt impecabile. Prajiturile si cafeaua oferite sunt delicioase.

 455. Liniște ,curățenie,gazde super drăguți .Prăjituri foarte bune din partea casei.

 456. Prajiturile au fost excelente, personalul minunat🤗

 457. Mi-a placut amplasarea locatiei intre lacuri, faptul ca te poti relaxa la pescuit si poneii

 458. Locatie superba, 3 lacuri, bancute, ponei, caprioare, casute pe marginea lacului

 459. Mâncarea foarte buna,foarte frumoase camerele, locația,priveliștea. Recomand din tot sufletul.

 460. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 461. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 462. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 463. Personal placut si prietenos. Prajiturile si cafeaua din partea casei au fost delicioase. Locatie excelenta. Merita sa te intorci

 464. Personalul foarte amabil, prajiturile de nota 10+.

 465. Totul a fost ok, gazda este o persoana deosebita, rar am intalnit asemenea om. Orice am avut nevoie m-a ajutat.Atat camera cat si locatie sunt impecabile. Prajiturile si cafeaua oferite sunt delicioase.

 466. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 467. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 468. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 469. Poziționarea locației, curat, modern, amabilitatea receptionerelor.

 470. Totul a fost OK!Il recomand cu incredere !Este foarte curat si multa liniste !

 471. Camere mari și spațioase. Mic dejun diversificat. Parcare privata.

 472. Camerele sunt foarte frumoase, curate si spatioase. Mâncarea este gustoasă si îndestulata, deși durează ceva pana este servită, cu toate acestea atmosfera plăcută face ca timpul sa zboare repede.

 473. Mi-a placut amplasarea locatiei intre lacuri, faptul ca te poti relaxa la pescuit si poneii

 474. Locatie superba, 3 lacuri, bancute, ponei, caprioare, casute pe marginea lacului

 475. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 476. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 477. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 478. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 479. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 480. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 481. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 482. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 483. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 484. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 485. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 486. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 487. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 488. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 489. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 490. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 491. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 492. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 493. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 494. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 495. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 496. Oameni primitori si saritori, camera mare si baie mare. Personalul ne-au ajutat cu informatii. Locatie buna, aprope de centru si totusi linistita.

 497. O camera spațioasă cu un grad ridicat de ospitalitate.

 498. curatenie, camere spatioase si confortabile, bine utilate, personal amabil.

 499. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 500. Camerele mari, mobilier nou, priveliștea minunată.Gazdele minunate! Prăjiturile și Cafeau din partea casei.Prajiturile ffffff gustoase!

 501. Personal super drăguț. Camere foarte bine aerisete.

 502. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 503. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 504. Mancare buna Loc de joaca pentru copii Chiar daca erau 3 lacuri, nu au existat tantari.

 505. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 506. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 507. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 508. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 509. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 510. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 511. Oameni primitori si saritori, camera mare si baie mare. Personalul ne-au ajutat cu informatii. Locatie buna, aprope de centru si totusi linistita.

 512. O camera spațioasă cu un grad ridicat de ospitalitate.

 513. curatenie, camere spatioase si confortabile, bine utilate, personal amabil.

 514. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 515. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 516. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 517. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 518. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 519. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 520. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 521. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 522. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 523. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 524. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 525. Camerele mari, mobilier nou, priveliștea minunată.Gazdele minunate! Prăjiturile și Cafeau din partea casei.Prajiturile ffffff gustoase!

 526. Locatie foarte aproape de Fagaras. sunt multe facilitati, restaurant/terasa/loc de joaca/lac.

 527. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 528. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 529. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 530. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 531. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 532. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 533. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 534. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 535. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 536. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 537. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 538. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 539. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 540. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 541. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 542. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 543. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 544. Oameni primitori si saritori, camera mare si baie mare. Personalul ne-au ajutat cu informatii. Locatie buna, aprope de centru si totusi linistita.

 545. O camera spațioasă cu un grad ridicat de ospitalitate.

 546. curatenie, camere spatioase si confortabile, bine utilate, personal amabil.

 547. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 548. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 549. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 550. Locatie foarte aproape de Fagaras. sunt multe facilitati, restaurant/terasa/loc de joaca/lac.

 551. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 552. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 553. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 554. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 555. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 556. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 557. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 558. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 559. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 560. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 561. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 562. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 563. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 564. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 565. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 566. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 567. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 568. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 569. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 570. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 571. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 572. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 573. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 574. Oameni primitori si saritori, camera mare si baie mare. Personalul ne-au ajutat cu informatii. Locatie buna, aprope de centru si totusi linistita.

 575. O camera spațioasă cu un grad ridicat de ospitalitate.

 576. curatenie, camere spatioase si confortabile, bine utilate, personal amabil.

 577. Curatenie exemplara, conditii de cazare foarte bune, mic dejun copios, personal prietenos

 578. Totul a fost perfect. Camera curată si eleganta, patul perfect. Micul dejun a fost de nota 10. Loc de parcare in curte asigurat. Wi-fi se prindea peste tot.

 579. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 580. Am găsit ușor locația, ne-a arătat doamna amabila de la recepție pe unde se intra. Camerele sunt foarte curate, cu strictul necesar, prosoape curate, fierbător în camera pentru cafea, paturi confortabile. Mașina se lasă în parcarea din fata Carrefour în afara porților pieței iar doamna de la recepție ne-a dat un număr de pus în parbriz pentru a putea parca gratuit.

 581. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 582. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 583. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 584. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 585. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 586. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 587. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 588. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 589. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 590. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 591. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 592. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 593. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 594. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 595. Locatie excelenta, parcare sigura, curatenie, camera spatioasa, liniste, personal primitor !!

 596. Lenjerie alba curata, camera mare, loc propriu de parcare. Ca am auzit cantatul cocosului la 5 dimineata:)

 597. Oameni primitori si saritori, camera mare si baie mare. Personalul ne-au ajutat cu informatii. Locatie buna, aprope de centru si totusi linistita.

 598. Curatenie exemplara, conditii de cazare foarte bune, mic dejun copios, personal prietenos

 599. Totul a fost perfect. Camera curată si eleganta, patul perfect. Micul dejun a fost de nota 10. Loc de parcare in curte asigurat. Wi-fi se prindea peste tot.

 600. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 601. Locatie foarte aproape de Fagaras. sunt multe facilitati, restaurant/terasa/loc de joaca/lac.

 602. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 603. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 604. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 605. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 606. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 607. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 608. Locatie excelenta, parcare sigura, curatenie, camera spatioasa, liniste, personal primitor !!

 609. Lenjerie alba curata, camera mare, loc propriu de parcare. Ca am auzit cantatul cocosului la 5 dimineata:)

 610. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 611. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 612. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 613. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 614. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 615. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 616. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 617. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 618. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 619. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 620. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 621. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 622. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 623. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 624. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 625. Locatie foarte aproape de Fagaras. sunt multe facilitati, restaurant/terasa/loc de joaca/lac.

 626. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 627. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 628. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 629. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 630. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 631. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 632. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 633. Locatie excelenta, parcare sigura, curatenie, camera spatioasa, liniste, personal primitor !!

 634. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 635. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 636. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 637. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 638. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 639. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 640. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 641. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 642. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 643. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 644. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 645. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 646. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 647. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 648. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 649. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 650. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 651. Mancare buna Loc de joaca pentru copii Chiar daca erau 3 lacuri, nu au existat tantari.

 652. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 653. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 654. Zona centrala, cu oportunități de a vizita multe multe zone de interes turistic.

 655. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 656. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 657. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 658. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 659. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 660. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 661. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 662. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 663. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 664. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 665. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 666. Mrs. Remona was really helpfull and welcoming. Apartment was so nice, tidy and well equiped. Our stay was totally perfect and next time I would choose the same apartment again.

 667. Posibilitatea de a folosi mașină de spălat și faptul că e situat la parter.

 668. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 669. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 670. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 671. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 672. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 673. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 674. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 675. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 676. Ne-am simtit minunat! Camera ofera intreg confortul de care am avut nevoie. Este spatioasa si cu bun gust aranjata. Locatia este foarte aproape de cetate. Recomandam cu caldura si altor familii!

 677. A fost extraordinar de bine! Gazda deosebit de primitoare, locația foarte frumos și modern amenajată, curețenia impecabila, recomandam cu drag tuturor acest loc cald și primitor! 😘 Carmen și Vlad din Maramureș! 00

 678. o curatenie exemplara , foarte multa liniste , patul comun super

 679. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 680. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 681. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 682. Curatenie exemplara, conditii de cazare foarte bune, mic dejun copios, personal prietenos

 683. Totul a fost perfect. Camera curată si eleganta, patul perfect. Micul dejun a fost de nota 10. Loc de parcare in curte asigurat. Wi-fi se prindea peste tot.

 684. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 685. Gazde primitoare, camera spatioasa, mobilier bine intretinut

 686. Totul a fost perfect. Personal amabil, curatenie , confort. Recomand cu draga inima.

 687. Gazda primitoare … locatie curata si linistita…loc de parcare. Am dormit foarte bine … Ne pare rau ca nu am apucat sa ne luam la revedere … Per total .. o locatie foarte ok

 688. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 689. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 690. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 691. Curatenie, pat confortabil, cald, liniste. E foarte buna pentru un tranzit. Chiar si doua zile, doar ca nu prea ai ce face in oras. Cetatea Fagarasului se inchisese pe la 16.00, deci n-am putut sa o vizitam in dupa amiaza cand am sosit.

 692. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 693. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 694. Amplasarea locatiei aproape de Cetatea Fagarasului,in centrul vechi !Pensiunea margineste parcul central din oras care e inconjurat de restaurante,pub,cofetarii ,magazine! Confort si dotari peste ale unui hotel de 3 stele. Camere frumos mobilate,curate ! toalete utilate modern,functionale! lenjerii si prosoape curate! pat confortabil! wifi ok! programe tv ok!

 695. Central, spațios, curat, toate facilitatile, cafea, ceai din partea casei.Gazda amabilă, prompta si discreta.Foarte aproape de cetate, pe care am surprins-o în câteva fotografii nocturne superbe. Pensiunea e renovata si cocheta, cu priveliște frumoasa. Un popas care merită! Mulțumim!

 696. Camera a fost foarte curata, patul a fost confortabil, privelistea catre munti care iti insenineaza dimineata si personalul care a fost foarte dragut.

 697. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 698. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 699. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 700. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 701. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 702. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 703. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 704. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 705. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 706. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 707. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 708. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 709. Pozitia,chiar in centru foarte aproape de cetate, curatenia impecabila ,patul confortabil personalul foarte promt,totul peste asteptari,voi reveni cu placere.

 710. Amplasarea locatiei aproape de Cetatea Fagarasului,in centrul vechi !Pensiunea margineste parcul central din oras care e inconjurat de restaurante,pub,cofetarii ,magazine! Confort si dotari peste ale unui hotel de 3 stele. Camere frumos mobilate,curate ! toalete utilate modern,functionale! lenjerii si prosoape curate! pat confortabil! wifi ok! programe tv ok!

 711. Central, spațios, curat, toate facilitatile, cafea, ceai din partea casei.Gazda amabilă, prompta si discreta.Foarte aproape de cetate, pe care am surprins-o în câteva fotografii nocturne superbe. Pensiunea e renovata si cocheta, cu priveliște frumoasa. Un popas care merită! Mulțumim!

 712. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 713. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 714. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 715. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 716. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 717. Mancare buna Loc de joaca pentru copii Chiar daca erau 3 lacuri, nu au existat tantari.

 718. Am găsit ușor locația, ne-a arătat doamna amabila de la recepție pe unde se intra. Camerele sunt foarte curate, cu strictul necesar, prosoape curate, fierbător în camera pentru cafea, paturi confortabile. Mașina se lasă în parcarea din fata Carrefour în afara porților pieței iar doamna de la recepție ne-a dat un număr de pus în parbriz pentru a putea parca gratuit.

 719. A fost totul extrem de curat, mobilierul nu e uzat, paturile foarte confortabile și extraordinar de liniște.

 720. Cazarea dispune de orice serviciu este necesar. Inclusiv cafeaua de dimineata

 721. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 722. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 723. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 724. Gazde primitoare, camera spatioasa, mobilier bine intretinut

 725. Totul a fost perfect. Personal amabil, curatenie , confort. Recomand cu draga inima.

 726. Gazda primitoare … locatie curata si linistita…loc de parcare. Am dormit foarte bine … Ne pare rau ca nu am apucat sa ne luam la revedere … Per total .. o locatie foarte ok

 727. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 728. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 729. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 730. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 731. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 732. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 733. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 734. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 735. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 736. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 737. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 738. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 739. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 740. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 741. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 742. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 743. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 744. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 745. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 746. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 747. Mancare buna Loc de joaca pentru copii Chiar daca erau 3 lacuri, nu au existat tantari.

 748. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 749. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 750. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 751. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 752. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 753. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 754. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 755. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 756. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 757. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 758. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 759. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 760. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 761. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 762. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 763. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 764. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 765. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 766. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 767. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 768. Curatenie impecabila.Prajiturile excelente.Ambianta placuta si gazde extrem de primitoare si discrete.

 769. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 770. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 771. Mancare buna Loc de joaca pentru copii Chiar daca erau 3 lacuri, nu au existat tantari.

 772. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 773. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 774. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 775. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 776. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 777. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 778. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 779. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 780. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 781. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 782. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 783. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 784. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 785. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 786. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 787. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 788. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 789. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 790. Superbă camera și locația extraordinară ,nu este prima dată cănd stau la aceasta pensiune

 791. Este foarte centrala si in acelsi timp cu camere bine izolate fata de zgomotul pietei si al teraselor limitrofe.

 792. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 793. Mancarea a fost ok. Camera curata. Pretul mic. TV-ul din camera mergea pe majoritatea posturilor.

 794. Am servit masa la sala de mese de la etaj, pentru ca era frig afara au pornit centrala, am avut voie cu catelul in camera cu conditia sa pastram curatenia. Mancarea buna si ok la pret, ciorba, friptura la gratar cu cartofi si salata, 25 lei

 795. În momentul în care intervine o problema patronul sare imediat și rezolva un om foarte oks

 796. Interioare realizate cu gust, mobilier, decorațiuni, etc. Teren de joaca pentru copii. Toate utilitățile necesare.

 797. The garden, playground and the fully equipped kitchen.

 798. Nice place to relax, clean and new! Also the staff was very nice with us. Thank you !

 799. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 800. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 801. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 802. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 803. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 804. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 805. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 806. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 807. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 808. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 809. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 810. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 811. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 812. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 813. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 814. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 815. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 816. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 817. Mancarea a fost ok. Camera curata. Pretul mic. TV-ul din camera mergea pe majoritatea posturilor.

 818. Am servit masa la sala de mese de la etaj, pentru ca era frig afara au pornit centrala, am avut voie cu catelul in camera cu conditia sa pastram curatenia. Mancarea buna si ok la pret, ciorba, friptura la gratar cu cartofi si salata, 25 lei

 819. În momentul în care intervine o problema patronul sare imediat și rezolva un om foarte oks

 820. Camere spatioase, ideal pentru familii. Locatie excenta. NOTA 10

 821. Comfort f. bun , curatenie , personal amabil . Mic dejun slab , in raport cu pretul .

 822. Curat, camere frumoase, aproape de centru, personal amabil !

 823. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 824. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 825. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 826. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 827. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 828. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 829. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 830. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 831. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 832. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 833. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 834. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 835. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 836. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 837. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 838. Linistea,siguranta , personalul , curatenia si….CETATEA. Recomand tuturor romanilor si nu numai!

 839. Personalul a fost primitor, camera extrem de curată iar prăjiturile delicioase ! Recomand !!!!

 840. Personal primitor. Locatie linistita. Camera impecabila.

 841. Mancarea a fost ok. Camera curata. Pretul mic. TV-ul din camera mergea pe majoritatea posturilor.

 842. Am servit masa la sala de mese de la etaj, pentru ca era frig afara au pornit centrala, am avut voie cu catelul in camera cu conditia sa pastram curatenia. Mancarea buna si ok la pret, ciorba, friptura la gratar cu cartofi si salata, 25 lei

 843. În momentul în care intervine o problema patronul sare imediat și rezolva un om foarte oks

 844. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 845. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 846. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 847. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 848. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 849. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 850. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 851. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 852. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 853. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 854. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 855. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 856. Locatia foarte frumoasa, camera spatioasa, inclusiv baia si dotate corespunzator. Mi-a depasit asteptarile. Recomand cu incredere!

 857. Curat . Placut. Liniste . Apa calda . Caldura. Un sejur de excepție. Vom reveni cu placere si recomand aceasta pensiune.

 858. Ospitalitatea pesonalului a fost principalul atu al sejurului meu. Nu ma asteptam sa intalnesc oameni atat de amabili si primitori! Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune : camera frumoasa, destul de spatioasa, mobilata frumos, lumina din camera reglabila, baia curata si spatioasa! Am calatorit in sezonul rece si a fost cald in camera; nu mi-a fost deloc frig.

 859. Locație super, camera mare, căldură și apa calda non stop.. Mic dejun f bun și bogat! Totul la superlativ!

 860. Mic dejun consistent,locatie stradala,personal calificat si amabil.Mancarea buna,curat.Recomand.

 861. Mancarea foarte buna, micul dejun, personalul foarte amabil, sigur voi reveni,?recomand

 862. Camere spatioase, ideal pentru familii. Locatie excenta. NOTA 10

 863. Comfort f. bun , curatenie , personal amabil . Mic dejun slab , in raport cu pretul .

 864. Curat, camere frumoase, aproape de centru, personal amabil !

 865. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 866. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 867. Locația, parcarea, personalul foarte amabil, curățenia, atmosfera…

 868. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 869. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 870. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 871. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 872. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 873. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 874. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 875. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 876. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 877. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 878. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 879. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 880. Locația , priveliștea, camera curata perfecta , baie frumoasa, cald, loc de parcare, restaurant

 881. Servicii impecabile,oamenii de acolo se straduiesc sa multumeasca toti oaspetii,seful pensiunii dl.Cornel este prezent in local in permanenta,munceste cot la cot cu angajatii la nevoie( un MULTUMESC d.lui Valentin ,un angajat politicos si care respecta meseria) care desi nu este la prima tinerete alearga si munceste la fel ca tinerii lui colegi😀,este tot timpul dedicat clientilor.mancarea este foarte buna,variata,bine preparata.camera impecabila,aranjata basic,dar (am stat in pensiune nu la casute) totul nou si curat.gasiti si o parcare larga, iar pensiunea are 2 lacuri cred—daca nu 3..ponei,alei si zone pline de verdeata ,leagane,ceva loc de joaca pt copii, merita pt un weekend in natura sau mai mult pt cei care iubesc natura. N.B: papanasii sunt extraordinari😋 Cetatea Fagaras f aproape,asemenea zona de agrement Laguna albastra.

 882. Curățenia,felul în care arată camerele, dotările, restaurantul,personalul-excelente

 883. Locatia foarte frumoasa, camera spatioasa, inclusiv baia si dotate corespunzator. Mi-a depasit asteptarile. Recomand cu incredere!

 884. Curat . Placut. Liniste . Apa calda . Caldura. Un sejur de excepție. Vom reveni cu placere si recomand aceasta pensiune.

 885. Ospitalitatea pesonalului a fost principalul atu al sejurului meu. Nu ma asteptam sa intalnesc oameni atat de amabili si primitori! Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune : camera frumoasa, destul de spatioasa, mobilata frumos, lumina din camera reglabila, baia curata si spatioasa! Am calatorit in sezonul rece si a fost cald in camera; nu mi-a fost deloc frig.

 886. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 887. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 888. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 889. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 890. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 891. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 892. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 893. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 894. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 895. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 896. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 897. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 898. Curat si elegant, Camera (Nr.2) spatioasa, Loc de parcare gratuit in curtea interioara.

 899. Pensiune amplasată central, aproape de Cetatea Făgăraș. Foarte curat, parcare proprie.

 900. MICUL DEJUN COPIOS LOCATIA – PERFECTA PENTRU NEVOILE MELE

 901. Am facut doar un popas de 1 noapte, efectiv doar pentru somn. Paturile foarte confortabile, lenjerie curata, caldura in camera. Spatios. Pozitionat chiar in centru. Raport bun pret-calitate.

 902. Pozitia,chiar in centru foarte aproape de cetate, curatenia impecabila ,patul confortabil personalul foarte promt,totul peste asteptari,voi reveni cu placere.

 903. Amplasarea locatiei aproape de Cetatea Fagarasului,in centrul vechi !Pensiunea margineste parcul central din oras care e inconjurat de restaurante,pub,cofetarii ,magazine! Confort si dotari peste ale unui hotel de 3 stele. Camere frumos mobilate,curate ! toalete utilate modern,functionale! lenjerii si prosoape curate! pat confortabil! wifi ok! programe tv ok!

 904. Totul a fost peste așteptările noastre ! Raport calitate-preț foarte bun

 905. Camere spatioase, ideal pentru familii. Locatie excenta. NOTA 10

 906. Comfort f. bun , curatenie , personal amabil . Mic dejun slab , in raport cu pretul .

 907. Camera foarte curata . Zona linistita. Recomand cu placere.

 908. Prețul, patul foarte mare, camerele mari, Băile mari. Raport calitate preț, foarte bun.

 909. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 910. Totul a fost minunat! Gazda a fost foarte prietenoasa si saritoare, intr-adevar o persoana deosebita. Apartamentul a fost incapator, bine dotat si foarte curat. Un apartament in care ne-am simtit ca acasa, si in care cu siguranta vom reveni pe viitor. Cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata in vacanta!

 911. Lovely owner, happy to help. Would recommend, decent shower.

 912. Very nice flat, recently renovated with great facilities. All you need, from fully equipped kitchen to fresh towers, bed duvets and great living room. The lady is super nice and helpful. She will ensure you have all you need. Her English is basic, but she speaks other languages like Italian. Totally recommended place, for 1-4 people travelling. The location is perfect, just a few minutes walk away from the main attractions: the fortress and church

 913. Apartament curat, modern, situat in centrul orasului lângă primărie si foarte aproape de Cetatea Fagarasului.

 914. O locatie centrala, linistita, curata, cu toate facilitatile si confortul necesar. Chiar si cafea am gasit alaturi de filtru! Vom reveni cu placere cu prima ocazie! Va multumim! Un an plin de realizari, va dorim!

 915. Gazda a fost foarte intelegatoare. Noi am ajuns la proprietate la o ora destul de târzie, dar gazda a inteles lucrul acesta si ne-a asteptat la proprietate. Proprietatea este situată la 200 de metri de Cetatea Fagaras. Aproape de magazine si de ATM. Locuri de parcare situate langa proprietate supravegheate video. Pentru fumători este pus la dispozitie un balcon excelent de placut si confortabil.

 916. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 917. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 918. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 919. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 920. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 921. Are exact acea caldura de care duc lipsa de fiecare data cand sunt cazata undeva.

 922. Amplasarea perfecta pt tranzit catre vest. Parcarea gratuita. Atmosfera calda.

 923. Servicii excelente,mic dejun foarte bun. Locația bună Persoane amabile și foarte curat.

 924. Așa cum am și evaluat, totul a fost Super! Camera spațioase, curată, personalul plăcut și amabil, mâncarea bună, micul dejun excepțional! O să recomand prietenilor care trec prin zonă, pensiunea dvs, care este și amplasată la o distanță mică de centru, deci f.convenabil.

 925. Totul a fost peste așteptările noastre ! Raport calitate-preț foarte bun

 926. Camere spatioase, ideal pentru familii. Locatie excenta. NOTA 10

 927. Comfort f. bun , curatenie , personal amabil . Mic dejun slab , in raport cu pretul .

 928. Atmosfera placuta, curatenia, prosoapele, cafeaua de dimineata 😊

 929. Locatie superba, chiar an centrul orasului, gazde foarte amabile!

 930. Apartamentul este atat de fain. Totul curat, ingrijit, creat cu gust. Gazdele sunt excelente.( desi am sosit foarte tarziu si ei erau la o nunta, au gasit imediat o solutie sa ne poata primi). Ne-am mai intoarce sa ne cazam aici.

 931. Camere dragute, baie spatioasa, bucatarie utilata cu tot ce trebuie, (inclusiv cafea), curatenie, gazde primitoare interesate ca oaspetii sa se simta bine.

 932. Personalul a fost excelent ! Suntem foarte mulțumiți de sejur și recomandăm pensiunea tuturor care vor sa meargă. A fost excelent!

 933. Foarte amabili. M-au dus cu masina pana la Mănăstirea Sâmbătă

 934. Locatia este excelenta, practic treci strada si ai ajuns la Cetatea Fagaras. Caldura suficienta la camera de la etaj, bucatarie mica la parter, utilata decent pentru un ceai, o cafea sau chiar sa-ti gatesti ceva. Daca sunteti si iubitor de animale, in curte gasiti o pisica si o catelusa, simpatici si jucausi.

 935. Locatia este super centrala, amenajarea casei este in stil vintage cu piese vechi ce ii da un aer special.

 936. Liniște, cum ieși din curte se vede cetatea, este foarte aproape de centru și de restaurante. Parcare disponibilă mereu, sunt locuri amenajate chiar peste drum de case.

 937. A fost absolut superb. Curățenie impecabila, nu ne a lipsit nimic. Recomand cu drag!

 938. Accommodation was of very high standard. Home from home.

 939. Amazing bedroom! Very spacious, nicely decorated. One of the better beds I ever slept in! Pillows, bed linen very good. For a several nights stay though, you need to take into account the spiral staircase to the bedroom – a bit uncomfortable. Otherwise, an awesome view on the Carpats mountains from the terrace at entry level and from bedroom window – and this is very cool. A warm ‘hello & thank you’ to the owner, I had a great night.

 940. Apartamentul este cazat central, in apropierea cetatii si pietei agroalimentare

 941. Proprietarul minunat, facilități superbe, locație extraordinara, foarte curat!!! Balcon și tot ce ai nevoie!

 942. Localizarea, în centrul orașului dar cumva în planul 2 de blocuri, cu multa liniște, foarte aproape de Cetate.

 943. Personal foarte disponibil, atent la orice si atent a satisface clientul.

 944. Atmosfera placuta, curatenia, prosoapele, cafeaua de dimineata 😊

 945. Locatie superba, chiar an centrul orasului, gazde foarte amabile!

 946. Camera a fost foarte curată, gazda primitoare. Mașina am parcat-o in curtea proprietății. Noi nu mâncăm dimineața așa că nu am profitat de prăjitura și cafeaua din partea casei, dar când ne-am decazat au insistat să luăm câteva prăjituri din partea lor.

 947. Personalul a fost foarte amabil, camera foarte confortabila si curata. Localizarea chiar in centru, in apropiere de multe obiective. Am primit cafea si prajitura din partea casei, la cofetaria proprie.

 948. Linistea. Ospitalitatea. Confortul. Curatenia. Cafeaua si prajitura din partea casei 🙂

 949. Curat, elegant, modern. Liniste, aer curat, mobilier confortabil. Incaperi spatioase. Mic dejun bogat.

 950. Promptitudine și curățenie! Servicii culinare impecabile. Recomand cu încredere.

 951. Cameră curată, îngrijită, foarte spațioasă, fără mirosuri străine, dotată cu AC, TV, frigider, etc.

 952. Curatenie, confort, liniste, personal amabil, mobilier nou

 953. Baie mare cu uscator de par, pat confortabil, balcon spre cetate, liniste si pozitie centrala.

 954. Curățenie, preturi foarte bune raportat la calitate, apa din minibar gratuita, la dispoziția clienților, ceai și cafea din partea casei. Foarte frumos.

 955. Super spatioasa parcare pentru circa 200 autoturisme, lac, liniste, iarba, liniste, liniste….si mancare buna,

 956. Locația, liniștea, peisajul. Cameră mare . Personal ok.

 957. Locația superba ! M-am simțit ca acasă , un loc in care îmi doresc sa revin pentru peisaj !

 958. Sejurul a fost perfect..personalul de la receptie primitor si dornic sa ne ajute de fiecare data cand am cerut ajutor. Camera simpla dar superba pentru un sejur relaxant..pernele au fost cele mai bune. Bucataria spatioasa si dotata corespunzator

 959. Am apreciat interesul ptr amenajarea locatiei pentru o ambianta cât mai ospitalieră. Deasemeni dotarile din bucatarie/sufragerie sunt complecte.

 960. Totul a fost minunat! Pensiunea este amplasată in centrul orașului. Personal f amabil. Curte interioară cu masa si banci. Camera curata. Paturile mari si confortabile. Mulțumim!!!! Recomand!!!!

 961. Personal amabil Deschis 24/7 Curatenie Sala de mese

 962. Personal foarte amabil si saritor in sprijinul clientilor.

 963. In special sala de mese, am apreciat linistea amabilitatea cu vare am fost primiti

 964. Personal amabil, foarte curat. Mâncarea la restaurant este foarte bună.

 965. Curățenie, personal foarte amabil, mâncarea bună, cameră mare.

 966. Pensiunea este foarte frumoasa, camera foarte curata. Micul dejun si cina foarte gustoase. Gazdele amabile.

 967. Un singur inconvenient, ar fi utila montarea unor plase de țânțari la geam. Am avut probleme in acest sens noaptea.

 968. Locatia foarte aproape de zona centrala si de cetate. Camera mare si foarte curata, mobilata modern.

 969. Totul este la superlativ. Cameră spațioasă și curată. Patul și pernele confortabile. Locația foarte bună, aproape de Cetatea Făgăraș. Proprietarii extraordinari, primitori, comunicativi, ne-au ajutat și cu indicații foarte bune pentru locuri de mâncat în imprejurimi. Loc de parcare asigurat, iar “cireașa de pe tort”, cafeaua și prăjiturile din partea casei la micul dejun, foarte bune.

 970. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabila, camerele curate și primitoare. Ne-am simțit foarte bine!

 971. Totul. Locația, aspectul camerei, confortul, curățenia, amabilitatea gazdei au fost excepționale. Aș fi vrut să stăm mai mult de o noapte. Cu siguranță când voi mai ajunge în zonă acolo mă voi caza.

 972. Un loc plăcut,liniște, priveliște minunată de la balconul camerei.Curățenie,camera foarte spatioasa,baie foarte curata…totul impecabil.Recomand ..

 973. Fabulos micul dejun. Gazda atentă, disponibilă, caldă.

 974. Camera spațioasă, mobilată plăcut, curățenia, baia generoasă, personalul amabil, parcarea interioară.

 975. Micul dejun a fost bun si servit in conditii de igiena perfecta

 976. Locație superba, amplasata în centrul orasului lângă cetatea Făgărașului, arata mai bine la interior decât în pozele de pe booking. Clădire istorica renovata și redata circuitului turistic. Felicitări proprietarului și personalului. Vom revenii cu drag

 977. Pensiunea arata foarte bine, pozitionarea foarte buna, este recent data in functiune (2020), camerele sunt mari, spatioase, frumos amenajate, baia a fost foarte curata, am avut ceai la dispozitie, caldura seara, prosoape curate si lenjeria impecabila.

 978. Cazare perfecta daca iti doresti sa fi in centrul orasului. Cetatea este la doi pasi. Chiar daca este situata in centru, este liniste. Cladirea este veche, renovata, face parte dintr-o insiruire de case lipite, specifice Ardealului si are elemente care te trimi cu gandul la alte vremuri. 🙂

 979. A fost excelent, am fost bine primiți, personalul de la recepție amabili și săritori. Ne-au informat despre oraș și oportunități.

 980. Zona linistita, LINISTE TOTALA, personal foarte amabil, m-am simtit prost ca in cele 3 nopti locuite la pensiune am ajuns numai la 1-2 noaptea, dar mereu a fost cineva disponibil sa deschida usa! Pensiune si personal de nota 10! Recomand!

 981. Locația perfecta, camera foarte spațioasă, personal amabil, totul a fost foarte bine!

 982. Pensiunea se afla foarte aproape de cetatea Fagaras, la cinci minute distanta, deci se poate ajunge usor pe jos. Chiar langa intrarea pensiunii sunt situate cateva restaurante. Personalul a fost foarte amabil si prietenos, iar camera a fost foarte confortabila si curata.

 983. Personal amabil Deschis 24/7 Curatenie Sala de mese

 984. Personal foarte amabil si saritor in sprijinul clientilor.

 985. Camerele suficient de spațioase, patul foarte confortabil, curățenia. De asemenea, restaurantul excelent: mâncare bună și la un preț accesibil, având în vedere dimensiunile porțiilor.

 986. Locatia foarte buna,exceptie facand traficul,dar poate fi atenuat zgomotul prin inchiderea geamurilor.

 987. Hotelul foarte frumos, foarte curat in camere, spatios, balcon, in centrul orasului, la 5 min de cetatea Fagarasului, de bancomate, terase placute in spatele Primariei, lift exterior, mic dejun foarte bun.

 988. Locatia este mai frumoasa decat ne-am asteptat, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie. Spatiul este mai mult decat suficient, amenajat cu mult bun gust. Noi am prins vreme ploioasa, dar nu am simtit deloc timpul petrecut inauntru, locatia iti ofera o relaxare incredibila. Vom reveni cu drag cand vom avea nevoie de cazare in zona Fagarasului.

 989. Proprietari amabili, curatenie.. arata exact ca in poze, jos este bucataria si sus este un pat matrimonial si o canapea.. foarte frumos mobilat si primitor.. cu siguranta vom reveni.

 990. Curatenia a fost la superlativ (10+). Tineti-o tot asa! Totul este nou, functional si de calitate. Centrala incalzeste foarte repede. Locatie foarte buna, pe o strada linistita.

 991. Priveliste minunata, liniste, mancare delicioasa, personal super amabil, perfect pentru o escapada!

 992. Căsuță la marginea lacului, ceva foarte frumos și nu știu cât de multe locații se pot lăuda cu așa perspectivă. A fost curat, simplu, liniște, doamna amabilă, foarte ieftin, cred că sincer ar merita mai mulți bani o astfel de locație. Alături este restaurant cu terasă, foarte frumos și pitoresc deasemenea, tot resortul este superb. Mâncarea ieftină, bună, am mâncat 2 ciorbe delicioase, repet, foarte ieftin totul din perspectiva noastră, în alte locații am plătit mai mult pentru mai putin. Prietenei i-a plăcut enorm, ar fi vrut să mai stăm 😁 E o locație așa, aproape de basm, la căsuțele de la marginea lacului, unde am dormit noi. ☺️

 993. Foarte frumos, mi-a placut totul.Raport calitate preț bun.Camerele curate si decente,mancarea bună,peisajul de vis.

 994. Curatenie, gazda primitoare si foarte drăguță, amplasare aproape de centrul orasului.

 995. Apartamentul este spatios, curat si dotat cu tot ceea ce este necesar. Exista disponibilitate de parcare chiar langa bloc. Gazda a fost foarte amabila. Recomand!

 996. Apartamentul este spațios,curat ,dotat cu tot ce este necesar.Este foarte usor de ajuns.

 997. Personal amabil, liniste, curatenie, camera mare, totul frumos!

 998. Curatenie, amabilitate, personal super, totul magnific

 999. Curat, personal amabil si experimentat, totul superb!

 1000. Locație superbă și camere foarte spațioase și luminoase.

 1001. Cel mai mult mi-au plăcut paturile care sunt foarte confortabile,apoi baia,camera caldă și primitoare.

 1002. Zona centrală, condiții foarte bune. Raport calitate-pret imbatabil.

 1003. Curătenie exemplara,foarte dragut mobilat si utilat,pozitie buna,proprietari amabili.Recomand cu siguranța!

 1004. Locatia este mai frumoasa decat ne-am asteptat, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie. Spatiul este mai mult decat suficient, amenajat cu mult bun gust. Noi am prins vreme ploioasa, dar nu am simtit deloc timpul petrecut inauntru, locatia iti ofera o relaxare incredibila. Vom reveni cu drag cand vom avea nevoie de cazare in zona Fagarasului.

 1005. Proprietari amabili, curatenie.. arata exact ca in poze, jos este bucataria si sus este un pat matrimonial si o canapea.. foarte frumos mobilat si primitor.. cu siguranta vom reveni.

 1006. Curat si elegantel. Personalul serviabil si amabil. Mancarea foarte buna.

 1007. Personalul foarte amabil & curățenia își spun cuvântul în mod deosebit.

 1008. Camerele suficient de spațioase, patul foarte confortabil, curățenia. De asemenea, restaurantul excelent: mâncare bună și la un preț accesibil, având în vedere dimensiunile porțiilor.

 1009. Micul dejun a fost foarte bun, locatia buna, zona linistita

 1010. Totul. Ontr-un oras mizerabil, acesta pensiune îți oferă tot confortul civilizației!

 1011. Exact ca in descriere. Confort, curățenie nota 10, mâncare foarte buna, mic dejun consistent si bun

 1012. Casa in stil rustic,conditii excelente,amplasare in centru.Totul la superlativ!Multumim frumos.Vom reveni cu mare drad!:)

 1013. Locatie centrala, apropiata de Cetatea Fagarasului, Camera mare, spatioasa, paturi individuale si comfortabile. Curatenie exemplara, chiar daca mobila este veche (mai bine vechi si frumos, decat nou dar sa scartaie) Parcarea a fost pe strada, in fata casei, dar era loc suficient (probabil se putea si in curte, dar nu a fost cazul), Nota 8 inseamna “foarte bine”, noi am fost multumiti de cazare.

 1014. Raportul calitate-pret a fost exceptional! Foarte spatios si primitor! Mi-au fost depasite asteptarile. Felicitari celor care se ocupa de acest Guesthouse!

 1015. Curatenie, gazda primitoare si foarte drăguță, amplasare aproape de centrul orasului.

 1016. Apartamentul este spatios, curat si dotat cu tot ceea ce este necesar. Exista disponibilitate de parcare chiar langa bloc. Gazda a fost foarte amabila. Recomand!

 1017. Apartamentul este spațios,curat ,dotat cu tot ce este necesar.Este foarte usor de ajuns.

 1018. Recomand cu drag, O pensiune pe gustul meu, locația care este chiar in centrul orașului, camera curata si luminoasa, personalul foarte amabil, voi reveni cu siguranța! Totul la superlativ!!!

 1019. Poziția, curățenia, personalul totul este la superlativ. Neflix, cafea și ceai din partea casei, au facut din sejur unul minunat. Sigur o sa mai revin cu fiecare ocazie.

 1020. Curatenie impecabila, camere moderne, mari cu baie mare, pensiunea situata in centrul orasului la un pas de restaurante/bar/terase, personal calificat si fffff amabil, totul la SUPERLATIV! Complimente, voi reveni la aceasta pensiune ori de cate ori trec pri Fagaras.

 1021. Locatia, amplasamentul, oamenii, modul de abordare si intretinere a discutiei angajat client.

 1022. camera foarte mare ,loc de parcare micul dejun si bineinteles personalul. Aaaaaa tv mare în comparație cu alte locații.

 1023. Locație în zonă foarte bună, camere spațioase, curățenie exemplară, mic dejun bogat și consistent, personal foarte atent și amabil, preț excelent în raport cu ceea ce primești.

 1024. Când căutăm o locație, pentru a ne petrece câteva zile de concediu, ne dorim sa fie curat. Aici a fost exact cum am vrut: CURAT.

 1025. Locul este foarte frumos, amenajat cu mult bun gust. Recomand pentru familii.

 1026. Apartamentul este foarte frumos, dotat cu tot ce trebuie ( nu s-a facut rabat la calitate), propietarii sunt amabili . A fost un sejur de doar trei zile, dar ne-am simtit foarte bine. Multumim!

 1027. A fost excelent, am fost bine primiți, personalul de la recepție amabili și săritori. Ne-au informat despre oraș și oportunități.

 1028. Zona linistita, LINISTE TOTALA, personal foarte amabil, m-am simtit prost ca in cele 3 nopti locuite la pensiune am ajuns numai la 1-2 noaptea, dar mereu a fost cineva disponibil sa deschida usa! Pensiune si personal de nota 10! Recomand!

 1029. Locația perfecta, camera foarte spațioasă, personal amabil, totul a fost foarte bine!

 1030. Privelistea catre centru. Curat in camere, un miros placut la intrare. 🙂

 1031. Revin cu placere la acest hotel de fiecare data. Este curat, confortabil si primitor.

 1032. Curat si elegantel. Personalul serviabil si amabil. Mancarea foarte buna.

 1033. Totul la superlativ! Greu și rar am găsit totul atât de ok, deși am umblat mult prin țară. Super-amabilitatea personalului, dar exact atât cât să nu devină sufocanți. Camera absolut ok, până la nivel de detaliu. Mic dejun copios și flexibil, incluzând câte espresso poți sa bei😃. Meniul restaurantului cu doar vreo 15 feluri, dar tot ce am comandat, preparate excelent. Barul dotat, nu știu ce să-ți dorești altceva sa bei (evident, in limita bunului simț, nu a fițelor…). Pe scurt. FELICITĂRI! Recomand cu căldură!

 1034. Gazde foarte amabile, spatii generoase, mic dejun delicios si in general mancare gatita foarte buna. O sedere foarte placuta! 🙂

 1035. Micul dejun a fost foarte bun, locatia buna, zona linistita

 1036. Curatenie, gazda primitoare si foarte drăguță, amplasare aproape de centrul orasului.

 1037. Apartamentul este spatios, curat si dotat cu tot ceea ce este necesar. Exista disponibilitate de parcare chiar langa bloc. Gazda a fost foarte amabila. Recomand!

 1038. Apartamentul este spațios,curat ,dotat cu tot ce este necesar.Este foarte usor de ajuns.