Cazare ieftina Eforie Sud Aproape De Plaja

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Eforie Sud, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Eforie Sud, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Alis si Brândușa Murărescu din Benesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Alis si Brândușa Murărescu din Benesti, jud. VasluiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • David si Janeta Neculce din Iorcani, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Eforie Sud, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (David si Janeta Neculce din Iorcani, jud. IasiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Stan si Caius Brânzan din Manailesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Stan si Caius Brânzan din Manailesti, jud. ValceaCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Cătălina si Renata Burtea din Santioana de Mures, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Eforie Sud, Constanţa, România!

  (Cătălina si Renata Burtea din Santioana de Mures, jud. MuresCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Liana si Mircea Aldulescu din Golfin, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Eforie Sud, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Liana si Mircea Aldulescu din Golfin, jud. DoljCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Aurelia si Valentina Constantiniu din Poroina, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Eforie Sud, Constanţa, România.

  (Aurelia si Valentina Constantiniu din Poroina, jud. MehedintiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 2. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 3. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 4. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 5. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 6. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 7. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 8. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 9. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 10. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 11. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 12. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 13. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 14. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 15. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 16. Camera spatioasa, mobilier in stare buna,. Si inainte de toate, personalul foarte amabil.

 17. Personalul de la receptie foarte ospitalier Cerintele cerute au fost indeplinite

 18. Este un hotel foarte frumos, confortabil, curat, personal civilizat, bine amplasat.

 19. Atenția la detalii a proprietarilor la nevoile turiștilor. Felicitări!

 20. Camera curata, spatioasa, cu aer conditiinat, frigider, fierbator electric, televizor, plase de tantari la geamuri si o terasa foarte generoasa. Gazda foarte amabila. Locatia are si o bucatarie pusa la dispozitia turistilor precum si o curte interioara cu un spatiu relaxant unde poate fi servit micul dejun.

 21. Proprietara a fost foarte amabila, a fost dispusa sa ne pastreze bagajele la plecare pana seara, iar check in-ul a fost facut imediat ce camera a fost eliberata. Chiar am depozitat bagajele in timp ce menajera facea curat. Foarte aproape de mare si de centru orasului. Plaja linistita

 22. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 23. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 24. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 25. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 26. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 27. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 28. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 29. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 30. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 31. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 32. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 33. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 34. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 35. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 36. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 37. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 38. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 39. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 40. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 41. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 42. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 43. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 44. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 45. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 46. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 47. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 48. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 49. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 50. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 51. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 52. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 53. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 54. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 55. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 56. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 57. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 58. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 59. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 60. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 61. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 62. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 63. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 64. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 65. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 66. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 67. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 68. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 69. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 70. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 71. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 72. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 73. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 74. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 75. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 76. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 77. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 78. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 79. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 80. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 81. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 82. Curatenie, personalul amabil, amplasare in apropierea plajei.

 83. Aproape de plaja, personalul serviabil, curatenia in camere…

 84. Totul! Vila este superba, amplasata aproape de plaja. Am avut parte de liniste si de un personal foarte amabil si prietenos. Camera a fost foarte curata! Cu siguranta vom reveni 🙂

 85. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 86. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 87. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 88. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 89. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 90. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 91. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 92. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 93. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 94. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 95. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 96. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 97. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 98. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 99. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 100. A fost exemplar de curat totul. Toata vila mirosea a curat. SUPER! Ca locatie fata de plaja 10 minute, iar fata de restaurante 5 minute.

 101. Foarte faina propietatea. Camera foarte confortabila, cu bun gust, totul nou, de calitate. Liniste. Gazde comunicative.

 102. Locație plăcută, 150 m de plajă, proprietari amabili.

 103. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 104. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 105. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 106. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 107. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 108. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 109. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 110. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 111. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 112. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 113. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 114. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 115. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 116. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 117. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 118. Curatenie, personalul amabil, amplasare in apropierea plajei.

 119. Aproape de plaja, personalul serviabil, curatenia in camere…

 120. Totul! Vila este superba, amplasata aproape de plaja. Am avut parte de liniste si de un personal foarte amabil si prietenos. Camera a fost foarte curata! Cu siguranta vom reveni 🙂

 121. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 122. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 123. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 124. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 125. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 126. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 127. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 128. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 129. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 130. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 131. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 132. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 133. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 134. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 135. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 136. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 137. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 138. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 139. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si “aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 140. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 141. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 142. Camera noastra a fost placuta, foarte curata, lenjeria impecabila. Pensiunea in ansamblu ei denota o grija deosebita fatta de oameni/turisti. Detaliile de ambient denota mult bun simt si dorinta de a oferii un ansmblu care sa-ti faca vacanta placuta si relanxanta. Am avut parcare umbrita, gratuitala trotuarul vilei(in raport cu Eforie Nord, unde parcarea la hotel este 10lei/zi)

 143. Servicii de inalta calitate din partea personalului, amplasarea pensiunii fiind suficient de aproape de plaja si restaurante.

 144. Atmosfera plăcută, personal serviabil, curătenie, prosoape schimbate.

 145. Totul a fost foarte ok, gazdele ne-au indeplinit toate poftele si au fost foarte dragute. Hotelul este foarte aproape de plaja (contrar altor comentarii pe care le-am citit) doar ca faleza fiind inalta, a trebuit sa coboram si sa urcam maxim 5 minute (lucru care ne-a dat prilejul sa mai facem putina miscare) Micul dejun foarte bun si variat! Iar restul mancarii excelenta. Am avut o vacanta foarte frumoasa si relaxanta. Multumim!

 146. Mâncarea a fost puțin diversificată, dar gustoasă. Un plus – singurul – pentru cele făcute pe grill. Și scoicile sau peștele au fost excelent gătite. În meniu sub denumirea de fajitas se ascund preparate gustoase, dar care n-au nicio treabă cu mâncarea fajitas.

 147. Din păcate nu găsesc nici un compliment pt serviciile turistice primite la acest așa zis hotel de 3 stele

 148. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 149. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 150. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 151. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 152. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 153. Camera spațioasă, televizor cu ecran plat,zona linistita

 154. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 155. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 156. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 157. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 158. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 159. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 160. Foarte frumos aranjată. Condiții bune. Preț normal.

 161. Situată lângă centrul stațiunii. Spațiu suficient în cameră, atroana (managerul) cu care am discutat al telefon a fost plină de solicitudine și drăguță,

 162. Camera curata , totul a fost functional in camera si in baie. Frigiderul. Aerul conditionat.

 163. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 164. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 165. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 166. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 167. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 168. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 169. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 170. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 171. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 172. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 173. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 174. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 175. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 176. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 177. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 178. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 179. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 180. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 181. Foarte frumos aranjată. Condiții bune. Preț normal.

 182. Situată lângă centrul stațiunii. Spațiu suficient în cameră, atroana (managerul) cu care am discutat al telefon a fost plină de solicitudine și drăguță,

 183. Camera curata , totul a fost functional in camera si in baie. Frigiderul. Aerul conditionat.

 184. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 185. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 186. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 187. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 188. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 189. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 190. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 191. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 192. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 193. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 194. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 195. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 196. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 197. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 198. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 199. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 200. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 201. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 202. Au fost oarecum amabili si vorbeau destul de bine engleza.

 203. Locatia este curata, amenajata frumos cu toate dotarile necesare.

 204. Camera foarte curata. Pat confortabil. Lenjerii albe. AC si TV ok.

 205. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 206. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 207. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 208. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 209. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 210. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 211. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 212. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 213. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 214. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 215. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 216. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 217. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si “aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 218. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 219. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 220. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 221. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 222. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 223. Camera noastra a fost placuta, foarte curata, lenjeria impecabila. Pensiunea in ansamblu ei denota o grija deosebita fatta de oameni/turisti. Detaliile de ambient denota mult bun simt si dorinta de a oferii un ansmblu care sa-ti faca vacanta placuta si relanxanta. Am avut parcare umbrita, gratuitala trotuarul vilei(in raport cu Eforie Nord, unde parcarea la hotel este 10lei/zi)

 224. Servicii de inalta calitate din partea personalului, amplasarea pensiunii fiind suficient de aproape de plaja si restaurante.

 225. Atmosfera plăcută, personal serviabil, curătenie, prosoape schimbate.

 226. Mi-a plăcut staff-ul, mereu zâmbitor și bine dispus. Zona este de o liniște neclintita!!! Dacă administrația ar pune accent pe curățenie și ar stabili un program de curățenie respectat cu strictețe, as reveni cu cel mai mare drag!!!

 227. Personalul foarte primitor si amabil. Au in curte mese cu umbrele unde se poate sta. In camere temperatura este buna si fara a/c.

 228. Nimic nu a fost așa cum au promis, am rămas blocați în cameră de 3 ori nici nu le-au păsat, perne antice și foarte murdare, țânțari restul descoperiți dacă vă riscați.

 229. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 230. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 231. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 232. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 233. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 234. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 235. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 236. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 237. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 238. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 239. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 240. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 241. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 242. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 243. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 244. Curat,locatia excelenta gazda foarte primitoare..recomand tuturor Mihaela Lefever

 245. Super.. locatie, personal, curatenie.. totul la superlativ. Recomand cu incredere.

 246. Tot….locatie,personal amabil,vila este superba si super curata…..singura problema este plaja din statiune.

 247. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 248. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 249. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 250. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 251. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 252. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 253. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 254. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 255. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 256. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 257. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 258. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 259. Gazdă primitoare, atmosferă “ca acasă”, curățenie și liniște.

 260. Cazarea este intr-un fel pe masura pretului, dar probabil pentru ca sunt oarecum simpatic, am primit o camera mai mare decat platisem initial fara nici un cost. Este curat, chiar foarte curat, arata bine si nu miroase nimic dubios. Poti sta la aer si in fata pe canapea si in spatele proprietatii. Cafeaua e “self service” la un aparat si mi se pare foarte tare ca fiecare pune in cutiuta exact cat consuma (teoretic). Eu unu am pus mai mult ca mi-a placut ideea. Parcare in curte interioara dar este ok si afara pe strada. Plaja e la 10 min de mers pe jos.

 261. It was indeed very close to the beach and it was quiet. Aproape de plaja, strada linistita.

 262. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 263. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 264. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 265. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 266. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 267. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 268. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 269. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 270. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 271. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 272. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 273. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 274. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 275. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 276. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 277. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 278. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 279. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 280. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 281. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 282. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 283. Gazdă primitoare, atmosferă “ca acasă”, curățenie și liniște.

 284. Cazarea este intr-un fel pe masura pretului, dar probabil pentru ca sunt oarecum simpatic, am primit o camera mai mare decat platisem initial fara nici un cost. Este curat, chiar foarte curat, arata bine si nu miroase nimic dubios. Poti sta la aer si in fata pe canapea si in spatele proprietatii. Cafeaua e “self service” la un aparat si mi se pare foarte tare ca fiecare pune in cutiuta exact cat consuma (teoretic). Eu unu am pus mai mult ca mi-a placut ideea. Parcare in curte interioara dar este ok si afara pe strada. Plaja e la 10 min de mers pe jos.

 285. It was indeed very close to the beach and it was quiet. Aproape de plaja, strada linistita.

 286. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si “aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 287. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 288. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 289. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 290. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 291. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 292. Au fost oarecum amabili si vorbeau destul de bine engleza.

 293. Locatia este curata, amenajata frumos cu toate dotarile necesare.

 294. Camera foarte curata. Pat confortabil. Lenjerii albe. AC si TV ok.

 295. Un loc linistit, curat. Vederea superba! Personal amabil. Mic dejun destul de diversificat. A fost tot ce trebuie pentru o aniversare in doi. Recomand!

 296. Personalul f amabil. Locatia f buna aproape de plaja si destul de departe de harmalaia din statiune.

 297. Personalul drăguț, privelistea (vedere la mare), bufetul suedez …

 298. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 299. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 300. Camera spațioasă, televizor cu ecran plat,zona linistita

 301. Mi a placut amenajarea camerei si faptul ca a fost la un etaj superior.

 302. Amplasarea excelenta, personal prietenos si foarte curat.

 303. Personal simpatic, comunicativ, deschis solicitărilor, locație aproape de plaja, liniștita.

 304. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 305. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 306. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 307. Daniel-claudiu iunie 21, 2019 at 4:17 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 308. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 309. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 310. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 311. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 312. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 313. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 314. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 315. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 316. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 317. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 318. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 319. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 320. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 321. Gazdă primitoare, atmosferă “ca acasă”, curățenie și liniște.

 322. Daniel-claudiu iunie 21, 2019 at 4:31 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 323. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 324. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 325. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 326. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 327. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 328. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 329. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 330. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 331. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 332. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 333. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 334. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 335. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 336. Gazdă primitoare, atmosferă “ca acasă”, curățenie și liniște.

 337. Daniel-claudiu iunie 28, 2019 at 5:01 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 338. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 339. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 340. Totul a fost pe placul nostru; atat gazda, cat si personalul au fost foarte atenti la posibilele noastre nevoi. Usor de localizat, plaja destul de aproape, terasa interioara si exterioara foarte frumos amenajate. Recomandam cu mult drag!!!

 341. De la amabilitatea gazdelor la cafeaua de dimineata, gradina superba, curățenia din camere, patul foarte confortabil și atmosfera generala plăcută 🙂

 342. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 343. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 344. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 345. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 346. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 347. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 348. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 349. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 350. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 351. Gazdă primitoare, atmosferă “ca acasă”, curățenie și liniște.

 352. Camera spatioasa, mobilier in stare buna,. Si inainte de toate, personalul foarte amabil.

 353. Personalul de la receptie foarte ospitalier Cerintele cerute au fost indeplinite

 354. Este un hotel foarte frumos, confortabil, curat, personal civilizat, bine amplasat.

 355. Daniel-claudiu iulie 5, 2019 at 4:27 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 356. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 357. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 358. Micul dejun foarte bogat si foarte bun, locația aproape de plaja, gradina cu locuri de relaxare si loc de joaca pentru copii, iar gazdele extraordinar de primitoare.

 359. Pensiunea arata extraordinar; arhitectura, designul si modul in care este intretinuta ne-a dat senzatia ca sintem oaspeti de rang inalt. La asta a contribuit din plin atitudinea gazdelor: mereu amabile, dar fara senzatia de servilism slugarnic cu care ne-am “obisnuit” cam peste tot pe litoral. Curatenia impecabila: la cea mai mica solicitare cineva stergea pe jos sau inlocuia cearsaful (am mers cu fiica noastra de 1 an si 3 luni :). Iar micul dejun… de lux: bogat, suficient de variat si cu ingrediente de inalta calitate. Privind in jur (adica in Eforie Sud) ne intrebam unde au gasit patronii persoanele specializate sa pregateasca asa mic dejun; aranjamentul in farfurie iti lasa gura apa nu alta. Una peste alta: superlativ! Recomandam cu caldura.

 360. Absolut tot! Servicii de cazare foarte bune, camerele sunt amenajate cu bun gust si dotate cu tot ceea ce este necesar. Totul este curat, atat in interior cat si la exterior, spatiile comune sunt foarte frumoase, exista curte interioara amenajata cu loc de joaca pentru copii. Este o locatie perfecta atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. Micul dejun este foarte gustos si variat (in cazul in care optati pentru acesta). Personalul este foarte amabil si foarte primitor. Cu siguranta o sa mai revenim! Multumim inca o data pentru tot!

 361. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 362. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 363. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 364. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 365. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 366. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 367. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 368. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 369. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 370. Locatia bună,ar fi fost minunat dacă aveau restaurant.Chiar a fost bine

 371. Un hotel nou, curat, aproape de plaja, cu personal atent si amabil.

 372. Totul a fost excepțional.hotel de nota 10. Felicitări!!! Vom reveni cu mare drag la hotel Mercur!

 373. Personal dragut, calificat si cel mai important este faptul ca tot timpul zambea. Multumim mult de ospitalitate si servire. Sa ramaneti tot asa! Va salutam si va asteptam la Tg. Mures! Ciprian si Lorena

 374. Micul dejun foarte bogat si foarte bun, locația aproape de plaja, gradina cu locuri de relaxare si loc de joaca pentru copii, iar gazdele extraordinar de primitoare.

 375. Pensiunea arata extraordinar; arhitectura, designul si modul in care este intretinuta ne-a dat senzatia ca sintem oaspeti de rang inalt. La asta a contribuit din plin atitudinea gazdelor: mereu amabile, dar fara senzatia de servilism slugarnic cu care ne-am “obisnuit” cam peste tot pe litoral. Curatenia impecabila: la cea mai mica solicitare cineva stergea pe jos sau inlocuia cearsaful (am mers cu fiica noastra de 1 an si 3 luni :). Iar micul dejun… de lux: bogat, suficient de variat si cu ingrediente de inalta calitate. Privind in jur (adica in Eforie Sud) ne intrebam unde au gasit patronii persoanele specializate sa pregateasca asa mic dejun; aranjamentul in farfurie iti lasa gura apa nu alta. Una peste alta: superlativ! Recomandam cu caldura.

 376. Locație bună, aproape de plajă, restaurante, magazine.

 377. Cameră dotată cu tot ce trebuie, aer condiționat, curățenie zilnică, schimbat prosoape zilnic, lenjerie la 2 zile

 378. Daniel-claudiu iulie 12, 2019 at 4:32 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 379. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 380. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 381. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 382. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 383. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 384. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 385. Hotelul este amplasat intr-o zona excelenta si foarte aproape de plaja.

 386. Foarte aproape de mare, personalul amabil am ajuns la 6 dimineata si ne-am putut caza in scurt timp, curatenie in fiecare zi (prosoape schimbate doar la cerere- 4 zile), priveliste superba.

 387. Un hotel care poate asigura premisele unui sejur reusit prin amabilitatea si munca propriilor angajati. Chiar daca nu s-au facut investitii majore in renovarea hotelului, totul este ingrijit, curat si functional. Am revenit la un hotel de 2** dupa aprox. 3 decenii si am fost surprinsa in mod placut de calitatea serviciilor turistice oferite.

 388. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 389. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 390. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 391. Locatia draguta, zona linistita, eact ce ne trebuia pentru o mini vacanta cu bebe.

 392. Singurele aspecte pozitive au ținut de prietenia domnului proprietar si de proximitatea fata de plaja/mare. The only positive things were the positive attitude of the owner and the proximity of the accommodation to the beach and seaside.

 393. Proprietarii si restul angajatilor sunt foarte de treaba si promti. Ne-au oferit ajutorul si s-au comportat foarte frumos.Ne-au permis sa lasam bagajele la proprietate dupa ce am facut check-out-ul.

 394. Camera mare, spațioasă. Paturi confortabile! Personalul primitor! Un mini loc de joacă pentru copii, a fost minunat pentru timpul ploios.

 395. Personalul hotelului a fost de nota 10+++ Foarte amabili si draguti!

 396. Personalul, amenajarea camerelor, saltea si perne confortabile, zona linistita.

 397. Locație excelenta, aproape de plaja, intr-o zona foarte linistita. Pensiunea este noua, totul in interior este nou. Camera in care am stat a fost mare, luminoasa, cu tot confortul necesar. Proprietarii deosebit de amabili si foarte atenti la detalii. Nota 10 cu felicitari pentru cafeaua care ne-a asteptat din partea casei in fiecare dimineata.

 398. Foarte aproape de plaja , personal amabil , curatenie , liniste , locatie perfecta pentru concediu.

 399. Primire calduroasa Grija fata de turisti. Foarte curat.

 400. Camere foarte curate si spatioase.Pensiunea este intr-o zona foarte linistita.

 401. Frumos, modern, curat si foarte aproape de faleza.

 402. Foarte aproape de mare, totul e nou, modern, foarte curat. Ne-am fi dorit sa stam mai mult!

 403. Pasiunea cu care fac totul. Camera mare, curățenie impecabilă, mic dejun extrem de delicios, personal extrem de amabil. 🙂 Perfect si pentru pitica noastră de 1 an.

 404. Totul. O locatie ideala pentru o familie cu copii. Un loc foarte frumos de joaca pentru copii a fost amenajat in curtea proprietatii anul acesta. Suntem la al doilea an consecutiv cand ne petrecem concediu aici si speram ca si la anul viitor sa ajungem cateva zile pe litoralul romanesc, la Villa Ronda. Recomand cu cea mai mare incredere!

 405. Vila si curtea sunt foarte frumoase si ingrijite, totul este foarte curat, se face zilnic curatenie in camere si se schimba prosoapele (asternuturile la 3 zile). Totul este cu mult bun gust si atentie la detalii. Proprietarii sunt foarte implicati si asigura servicii de calitate; doamnele angajate sunt foarte amabile si pun suflet in tot ce fac. Micul dejun este excelent, o adevarata placere sa-l servesti in gradina frumoasa. Serviciile per ansamblu sunt un exemplu ca se poate 🙂 felicitari!

 406. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 407. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 408. Camera era ok, exact ca in poze! Am gasit in camera apa minerala si plata si fructe!

 409. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 410. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 411. Personalul de la recepție foarte amabil, a oferit informațiile complete.

 412. Locatie foarte buna, aproape de plaja. Curatenie, ordine, camere frumoase, liniste. Doamna Claudia o gazda minunata. Vom reveni cu placere.

 413. A fost locul perfect.Liniste,curatenie,iar dn Claudia o persoaná deosebitã..Revenim cît mai curînd .

 414. – foarte aproape de plaja; – curat si confortabil; – gazda foarte amabila.

 415. Este o locație decenta… Mi-a plăcut foarte mult amabilitatea și respectul fata de clienți.

 416. – personalul amabil, camera mare – mobilier nou, confortabil – frigiderul era un minibar – apa calda non stop – parcare gratuita , nu necesita rezervare .

 417. Este o locatie de 2 stele destul de draguta,curata,personal amabil,aparat de aer conditionat si frigider in camera,este foarte aproape de plaja.

 418. Foarte curat,personal amabil si aproape de plaja.Camerele cu balcon sunt pozitionate excelent cu vedere la plaja si umbra dupa amiaza.Parcarea foarte utila.

 419. Fara mic dejun, curatenia, dna. receptionera foarte amabila

 420. Camera mare, spațioasă. Paturi confortabile! Personalul primitor! Un mini loc de joacă pentru copii, a fost minunat pentru timpul ploios.

 421. Mic dejun foarte bun, personal extrem de amabil, curatenie exemplara.

 422. Pasiunea cu care fac totul. Camera mare, curățenie impecabilă, mic dejun extrem de delicios, personal extrem de amabil. 🙂 Perfect si pentru pitica noastră de 1 an.

 423. Totul. O locatie ideala pentru o familie cu copii. Un loc foarte frumos de joaca pentru copii a fost amenajat in curtea proprietatii anul acesta. Suntem la al doilea an consecutiv cand ne petrecem concediu aici si speram ca si la anul viitor sa ajungem cateva zile pe litoralul romanesc, la Villa Ronda. Recomand cu cea mai mare incredere!

 424. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 425. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 426. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 427. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 428. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 429. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 430. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 431. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 432. Locul este foarte bine amplasat. Zona liniștită, este aproape de tot ceea ce ai nevoie magazin/plaja/etc. M-as întoarce și azi. Dacă nu știi zona, iti spun ei ce trebuie sa încerci, unde sa mănânci, etc. Oameni foarte deschiși și înțelegători. A fost și ziua prietenei mele dar fiind ora târzie am întrebat o pe proprietara sa îmi spună dacă e ceva deschis sa pot cumpăra un tort dar lunea era închis la cea mai apropiata cofetărie. Proprietara fiind foarte implicata în problema mea și a sunat soțul din Constanța sa i spună sa mi cumpere un tort. Deci foarte de treaba oamenii. Îți pun la dispoziție tot ceea ce ai nevoie. Și se și implica! 3 de da are din partea mea!

 433. Gazda a fost foarte amabilă! Distanță față de plajă la mare este ok și față de lac unde intrarea se afla in statia de autobuz

 434. Oameni minunați,care pun suflet in tot ceea ce fac.

 435. Foarte frumoasa locatia, proprietarii super de treaba, camere curate cu mobilier nou curat, drum catre plaja scurt, iar daca vii cu trenul faci 2 minute pe jos pana la vila, deci fara taxi fara nimic super la indemana si rapid, spatiu mare la vila, cu zone in care poti fuma, daca esti fumator, de poti relaxa poti lua chiar masa, super super mi-a placut de minune.

 436. Mic dejun foarte bun, personal extrem de amabil, curatenie exemplara.

 437. Pasiunea cu care fac totul. Camera mare, curățenie impecabilă, mic dejun extrem de delicios, personal extrem de amabil. 🙂 Perfect si pentru pitica noastră de 1 an.

 438. Totul. O locatie ideala pentru o familie cu copii. Un loc foarte frumos de joaca pentru copii a fost amenajat in curtea proprietatii anul acesta. Suntem la al doilea an consecutiv cand ne petrecem concediu aici si speram ca si la anul viitor sa ajungem cateva zile pe litoralul romanesc, la Villa Ronda. Recomand cu cea mai mare incredere!

 439. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 440. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 441. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 442. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 443. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 444. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 445. Gazdele excelente. Curățenie impecabilă.Totul nou în cameră,prosoapele miroseau foarte frumos.Locația îți oferă liniște și pace, e departe de tumultul din marile orașe.Ne-am simțit excelent, și vom reveni cu siguranță!!! 😀

 446. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 447. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 448. Mi-au placut curatenia si disponibilitatea gazdei. Sejurul nu depinde insa doar de cazare.

 449. Camera curata, aranjata cu bun gust, foarte spațioasă chiar ok.

 450. Gazdele au fost sufletiste şi primitoare, camera cvadruplă – foarte spațioasă, luminoasă şi cu vedere spre lacul Techirghiol unde seara se poate admira un apus de soare magnific.

 451. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 452. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 453. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 454. Camera foarte curata,moderna,internetul a mers excelent,e foarte aproape de plaja.

 455. Foarte aproape de plaja, confort, curățenie, frumos amenajat, raport bun calitate preț. Recomandam 😊

 456. Camere foarte curate si spatioase.Pensiunea este intr-o zona foarte linistita.

 457. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 458. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 459. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 460. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 461. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 462. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 463. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 464. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 465. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 466. Mi-au placut curatenia si disponibilitatea gazdei. Sejurul nu depinde insa doar de cazare.

 467. Camera curata, aranjata cu bun gust, foarte spațioasă chiar ok.

 468. Gazdele au fost sufletiste şi primitoare, camera cvadruplă – foarte spațioasă, luminoasă şi cu vedere spre lacul Techirghiol unde seara se poate admira un apus de soare magnific.

 469. Gazdele excelente. Curățenie impecabilă.Totul nou în cameră,prosoapele miroseau foarte frumos.Locația îți oferă liniște și pace, e departe de tumultul din marile orașe.Ne-am simțit excelent, și vom reveni cu siguranță!!! 😀

 470. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 471. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 472. Locatie foarte buna, aproape de plaja. Curatenie, ordine, camere frumoase, liniste. Doamna Claudia o gazda minunata. Vom reveni cu placere.

 473. A fost locul perfect.Liniste,curatenie,iar dn Claudia o persoaná deosebitã..Revenim cît mai curînd .

 474. – foarte aproape de plaja; – curat si confortabil; – gazda foarte amabila.

 475. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 476. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 477. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 478. Personal super dragut, mereu zambitor si gata sa ajute,camere spatioase, curatenie impecabila, si ca un mare plus, linistea. Cu siguranta vom reveni pentru un sejur mai lung.

 479. paturi cu saltele foarte vechi, incomfortabile si urat mirositoare

 480. Au o curte foarte frumoasa unde poti sa stai sa bei o cafea

 481. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 482. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 483. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 484. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 485. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 486. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 487. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 488. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 489. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 490. Lenjeria de pat f.curata ca si prosoapele. Baia curata dar capacul de wc stravechi. Mocheta sub pat trebuia aspirata. Tv-ul f.vechi.

 491. Camera curată, lenjeria curată, personal amabil, curățenia în cameră se face zilnic, apă caldă non-stop, plaja aproape. Recomand cu mult drag acest hotel.

 492. Locatia, foarte aproape de plaja Personalul foarte primitor Curatenia zilnica si de buna calitate

 493. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 494. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 495. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 496. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 497. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 498. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 499. Gazdele excelente. Curățenie impecabilă.Totul nou în cameră,prosoapele miroseau foarte frumos.Locația îți oferă liniște și pace, e departe de tumultul din marile orașe.Ne-am simțit excelent, și vom reveni cu siguranță!!! 😀

 500. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 501. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 502. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 503. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 504. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 505. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 506. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 507. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 508. Camera foarte curata,moderna,internetul a mers excelent,e foarte aproape de plaja.

 509. Foarte aproape de plaja, confort, curățenie, frumos amenajat, raport bun calitate preț. Recomandam 😊

 510. Camere foarte curate si spatioase.Pensiunea este intr-o zona foarte linistita.

 511. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 512. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 513. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 514. Gazdele excelente. Curățenie impecabilă.Totul nou în cameră,prosoapele miroseau foarte frumos.Locația îți oferă liniște și pace, e departe de tumultul din marile orașe.Ne-am simțit excelent, și vom reveni cu siguranță!!! 😀

 515. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 516. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 517. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 518. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 519. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 520. Personalul vilei este foarte amabil, proprietarul este un om extraordinar, foarte primitor, curatenie impecabila. Sincere felicitări pentru toata experiența.

 521. Personal extrem de amabil, curatenie, facilitati exterioare si ambient foarte placut

 522. Vila e foarte aproape de plaja si restaurante, la 5 min de mers pe jos. Magazine la 2 min. Foarte curata, cu o curte cu gazon ideala pt cei mici, parcare, bucatarie de vara si corturi de luat masa, o gazda foarte prietenoasa.

 523. Locația este foarte aproape de mare. Loc ideal de scăldat pentru copii, fără griji.

 524. Locație excelenta, aproape de plaja, intr-o zona foarte linistita. Pensiunea este noua, totul in interior este nou. Camera in care am stat a fost mare, luminoasa, cu tot confortul necesar. Proprietarii deosebit de amabili si foarte atenti la detalii. Nota 10 cu felicitari pentru cafeaua care ne-a asteptat din partea casei in fiecare dimineata.

 525. Foarte aproape de plaja , personal amabil , curatenie , liniste , locatie perfecta pentru concediu.

 526. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 527. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 528. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 529. Lenjeria de pat f.curata ca si prosoapele. Baia curata dar capacul de wc stravechi. Mocheta sub pat trebuia aspirata. Tv-ul f.vechi.

 530. Camera curată, lenjeria curată, personal amabil, curățenia în cameră se face zilnic, apă caldă non-stop, plaja aproape. Recomand cu mult drag acest hotel.

 531. Hotelul este amplasat intr-o zona excelenta si foarte aproape de plaja.

 532. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 533. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 534. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 535. Locatie foarte buna, aproape de plaja. Curatenie, ordine, camere frumoase, liniste. Doamna Claudia o gazda minunata. Vom reveni cu placere.

 536. A fost locul perfect.Liniste,curatenie,iar dn Claudia o persoaná deosebitã..Revenim cît mai curînd .

 537. – foarte aproape de plaja; – curat si confortabil; – gazda foarte amabila.

 538. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 539. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 540. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 541. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 542. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 543. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 544. Nu am avut mic dejun. Locatia e extraordinara.= Parcuri de jur imprejur.la pla /1 kmja se ajunge cu masina/ 1 km/ la 10 m de apa marii.restaurantul pensiunii surori / paradox / de cea mai buna calitate si proaspeta

 545. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 546. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 547. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 548. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 549. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 550. Locatie foarte buna, aproape de plaja. Curatenie, ordine, camere frumoase, liniste. Doamna Claudia o gazda minunata. Vom reveni cu placere.

 551. A fost locul perfect.Liniste,curatenie,iar dn Claudia o persoaná deosebitã..Revenim cît mai curînd .

 552. – foarte aproape de plaja; – curat si confortabil; – gazda foarte amabila.

 553. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 554. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 555. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 556. In cameră a fost bine,personalul acceptabil,locația hotelului bună

 557. Nu am avut mic dejun. Locatia e extraordinara.= Parcuri de jur imprejur.la pla /1 kmja se ajunge cu masina/ 1 km/ la 10 m de apa marii.restaurantul pensiunii surori / paradox / de cea mai buna calitate si proaspeta

 558. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 559. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 560. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 561. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 562. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 563. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 564. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 565. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 566. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 567. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 568. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 569. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 570. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 571. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 572. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 573. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 574. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 575. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 576. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 577. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 578. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 579. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 580. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 581. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 582. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 583. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 584. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 585. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 586. Personalul vilei este foarte amabil, proprietarul este un om extraordinar, foarte primitor, curatenie impecabila. Sincere felicitări pentru toata experiența.

 587. Personal extrem de amabil, curatenie, facilitati exterioare si ambient foarte placut

 588. Vila e foarte aproape de plaja si restaurante, la 5 min de mers pe jos. Magazine la 2 min. Foarte curata, cu o curte cu gazon ideala pt cei mici, parcare, bucatarie de vara si corturi de luat masa, o gazda foarte prietenoasa.

 589. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 590. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 591. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 592. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 593. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 594. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 595. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 596. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 597. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 598. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 599. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 600. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 601. Gazdele excelente. Curățenie impecabilă.Totul nou în cameră,prosoapele miroseau foarte frumos.Locația îți oferă liniște și pace, e departe de tumultul din marile orașe.Ne-am simțit excelent, și vom reveni cu siguranță!!! 😀

 602. Mi-a placut mult faptul ca proprietarii au si ei 2 fetite minunate. Fetita mea s-a jucat foarte frumos cu ele, am vorbit mult si cu Alina si Bogdan si chiar sunt oameni faini. Este foarte curat, sunt atenti cu clientii, ai grija sa nu iti lipseseasca nimic. Sunt deschisi, vorbareti, sociabili. Le dau nota 10!

 603. A fost o cazare cu mult peste Așteptările noastre. Doamnele de acolo foarte drăguțe , mereu ne zâmbeau , am fost primită cu animăluțul meu nespus de bine, fetele doamnei chiar l-au luat la joaca, camera foarte frumoasa cu tot ce îți trebuie și foarte curată , afara un foișor unde te poți odihni la aer sau chiar prepara ceva de mâncare. As reveni cu mare drag.

 604. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 605. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 606. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 607. Personalul vilei este foarte amabil, proprietarul este un om extraordinar, foarte primitor, curatenie impecabila. Sincere felicitări pentru toata experiența.

 608. Personal extrem de amabil, curatenie, facilitati exterioare si ambient foarte placut

 609. Vila e foarte aproape de plaja si restaurante, la 5 min de mers pe jos. Magazine la 2 min. Foarte curata, cu o curte cu gazon ideala pt cei mici, parcare, bucatarie de vara si corturi de luat masa, o gazda foarte prietenoasa.

 610. Totul a fost pe placul nostru . Paturile confortabile și curățenia exemplara .

 611. Totul a fost foarte ok, gazdele ne-au indeplinit toate poftele si au fost foarte dragute. Hotelul este foarte aproape de plaja (contrar altor comentarii pe care le-am citit) doar ca faleza fiind inalta, a trebuit sa coboram si sa urcam maxim 5 minute (lucru care ne-a dat prilejul sa mai facem putina miscare) Micul dejun foarte bun si variat! Iar restul mancarii excelenta. Am avut o vacanta foarte frumoasa si relaxanta. Multumim!

 612. Masa a fost foarte buna. Gazdele au fost prietenoase si profesioniste.

 613. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 614. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 615. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 616. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 617. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 618. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 619. Frumoasa cazarea, curata, intretinuta de oameni prietenosi si vorbareti. Proprietara face cafea in fiecare dimineata, in cazul in care esti prea somnoros este binevenit :)) Aproape si de gara si de plaja, intr-o zona linistita. La geamul de la balcon exista un rulou care poate fi tras si in camera se face bezna, iar acest lucru ne-a ajutat sa ne odihnim.

 620. Locatia este usor accesibila, situata intr-o zona linistita, conditiile excelente, preturi competitive. Gradina ofera un loc de relaxare la o cafea iar gazdele te fac sa te simti ca acasa. Este un loc potrivit pentru a petrece o vacanta linistita cu familia sau cu prietenii.

 621. Gazde primitoare,calde si deschise oricaror cereri sau sugestii!Gradina din fata vilei si zonele de relaxare ,linistea ,faptul ca e aproape de plaja!

 622. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 623. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 624. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 625. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 626. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 627. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 628. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 629. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 630. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 631. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 632. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 633. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 634. Camera foarte curata,moderna,internetul a mers excelent,e foarte aproape de plaja.

 635. Foarte aproape de plaja, confort, curățenie, frumos amenajat, raport bun calitate preț. Recomandam 😊

 636. Camere foarte curate si spatioase.Pensiunea este intr-o zona foarte linistita.

 637. Locatie foarte buna, aproape de plaja. Curatenie, ordine, camere frumoase, liniste. Doamna Claudia o gazda minunata. Vom reveni cu placere.

 638. A fost locul perfect.Liniste,curatenie,iar dn Claudia o persoaná deosebitã..Revenim cît mai curînd .

 639. – foarte aproape de plaja; – curat si confortabil; – gazda foarte amabila.

 640. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 641. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 642. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 643. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 644. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 645. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 646. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 647. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 648. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 649. Nu am avut mic dejun. Locatia e extraordinara.= Parcuri de jur imprejur.la pla /1 kmja se ajunge cu masina/ 1 km/ la 10 m de apa marii.restaurantul pensiunii surori / paradox / de cea mai buna calitate si proaspeta

 650. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 651. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 652. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 653. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 654. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 655. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 656. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 657. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 658. Frumoasa cazarea, curata, intretinuta de oameni prietenosi si vorbareti. Proprietara face cafea in fiecare dimineata, in cazul in care esti prea somnoros este binevenit :)) Aproape si de gara si de plaja, intr-o zona linistita. La geamul de la balcon exista un rulou care poate fi tras si in camera se face bezna, iar acest lucru ne-a ajutat sa ne odihnim.

 659. Locatia este usor accesibila, situata intr-o zona linistita, conditiile excelente, preturi competitive. Gradina ofera un loc de relaxare la o cafea iar gazdele te fac sa te simti ca acasa. Este un loc potrivit pentru a petrece o vacanta linistita cu familia sau cu prietenii.

 660. Gazde primitoare,calde si deschise oricaror cereri sau sugestii!Gradina din fata vilei si zonele de relaxare ,linistea ,faptul ca e aproape de plaja!

 661. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 662. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 663. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 664. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 665. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 666. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 667. Excelent. Aproape de plajă, confortabil, curat, personal amabil și primitor. Am avut un apartament cu bucătărie echipată complet cu aparate moderne. Dormitor cu pat confortabil. Piscina! Foarte mulțumită.

 668. Plaja aproape, apartamentul spatios, exact ca in poze, curat.

 669. Prywatne wejście (bramka) na teren obiektu oraz prywatne wejście do apartamentu. Świetny układ pomieszczeń. 150 m do plaży. Niewielki ogródek na wyłączność. Klimatyzowane pokoje. Wyposażona kuchnia. Osobna pralnio/suszarnia oraz pomieszczenie gospodarcze.

 670. Frumoasa cazarea, curata, intretinuta de oameni prietenosi si vorbareti. Proprietara face cafea in fiecare dimineata, in cazul in care esti prea somnoros este binevenit :)) Aproape si de gara si de plaja, intr-o zona linistita. La geamul de la balcon exista un rulou care poate fi tras si in camera se face bezna, iar acest lucru ne-a ajutat sa ne odihnim.

 671. Locatia este usor accesibila, situata intr-o zona linistita, conditiile excelente, preturi competitive. Gradina ofera un loc de relaxare la o cafea iar gazdele te fac sa te simti ca acasa. Este un loc potrivit pentru a petrece o vacanta linistita cu familia sau cu prietenii.

 672. Gazde primitoare,calde si deschise oricaror cereri sau sugestii!Gradina din fata vilei si zonele de relaxare ,linistea ,faptul ca e aproape de plaja!

 673. Locația, personalul, facilitățile într-un cuvânt tot.

 674. Mi-a placut tot.Calitate,bun gust până la cel mai mic detaliu.Mi-aș dori să pot reveni.

 675. Curățenie, comfort, pret accesibil, a fost una dintre locatiile unde chiar m-am relaxat si m-am bucurat de concediu. Big up 👍

 676. Nu am avut mic dejun. Locatia e extraordinara.= Parcuri de jur imprejur.la pla /1 kmja se ajunge cu masina/ 1 km/ la 10 m de apa marii.restaurantul pensiunii surori / paradox / de cea mai buna calitate si proaspeta

 677. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 678. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 679. O locație liniștită, curățenie de nota zece, mulțumim gazdelor,recomand cu drag!

 680. Camera era noua, foarte curata, modern echipata. Totul a fost perfect: de la pat, la cabins de dus, aer conditionat, etc.

 681. Locatia este curata, gazdele discrete, bucatarie dotata cu tot ce este necesar, paturile confortabile.

 682. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 683. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 684. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 685. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 686. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 687. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 688. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 689. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 690. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 691. Totul a fost pe placul nostru . Paturile confortabile și curățenia exemplara .

 692. Totul a fost foarte ok, gazdele ne-au indeplinit toate poftele si au fost foarte dragute. Hotelul este foarte aproape de plaja (contrar altor comentarii pe care le-am citit) doar ca faleza fiind inalta, a trebuit sa coboram si sa urcam maxim 5 minute (lucru care ne-a dat prilejul sa mai facem putina miscare) Micul dejun foarte bun si variat! Iar restul mancarii excelenta. Am avut o vacanta foarte frumoasa si relaxanta. Multumim!

 693. Masa a fost foarte buna. Gazdele au fost prietenoase si profesioniste.

 694. Apartamentul a fost peste asteptari: spatios, curat, bucataria dotada cu toate cele necesare. Gazda e foarte primitoare si receptiva. Multumim mult si speram sa ne vedem si la anul. Recomand cu incredere.

 695. foarte ok….la etajul 1…..bloc linistitor…..curat….ok…….vecini ok….zona linistita….

 696. faptul ca am avut spatiu destul de mare și uscător de rufe în balcon. Am avut veselă si câteva oale, tigaie si ibric.

 697. Nu am avut mic dejun. Locatia e extraordinara.= Parcuri de jur imprejur.la pla /1 kmja se ajunge cu masina/ 1 km/ la 10 m de apa marii.restaurantul pensiunii surori / paradox / de cea mai buna calitate si proaspeta

 698. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 699. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 700. Gradina interioara si modul în care au fost facute amenajarile din intreg hotelul. Foarte bine always muzica ambientala.

 701. Camera foarte curata, suficient de mare, baia la fel. In gradina: piscina curata, iar seara cand este luminata arata foarte bine, gradina este o oaza de liniste si verdeata, uiti ca esti in Eforie Sud, muzica de la bar foarte buna, ambientala, iar seara se ardea putin lemn Palo Santo, creand o atmosferta foarte relaxanta.

 702. Locul de exceptie, cu un design si vibe foarte faine. Personalul foarte atent. Mancarea delicioasa.

 703. Totul a fost super. Curat, cochet și foarte liniște.

 704. Locație curată, liniștită, perfectă pentru un Grup.

 705. Belle maison moderne, bien agencé et hôte disponible et respectueux, extérieur très agréable. Nous étions 3couples et on a eu beaucoup de plaisir. Merci beaucoup aux propriétaires et espérons retourner l’année prochaine.

 706. Decent. Curat, linistit, oameni civilizati, personalul cat si ceilalti turisti. Se schimba zilnic prosoape, lenjerie, chiar au fost foarte atenti la nevoile noastre, Amplasare de vis, pacat ca plaja si apa la nivelul ei lasa de dorit. Mi-a placut restaurantul, chiar in hol, faptul ca nu a fost aglomerat. Mic-dejun multumitor. As reveni oricand cu drag.

 707. -de pe terasa camerei poti admira rasaritul in toata splendoarea lui; -hotelul dispune de o parcare vasta; -prosoapele sunt inlocuite zilnic, beneficiu pe care nu-l intalnesti in Romania decat pe la hotelurile de 4-5*.

 708. Amplasarea, camera spațioasă, mâncarea bună deși ar putea fi mai variată

 709. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 710. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 711. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 712. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 713. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 714. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 715. O locație liniștită, curățenie de nota zece, mulțumim gazdelor,recomand cu drag!

 716. Camera era noua, foarte curata, modern echipata. Totul a fost perfect: de la pat, la cabins de dus, aer conditionat, etc.

 717. Locatia este curata, gazdele discrete, bucatarie dotata cu tot ce este necesar, paturile confortabile.

 718. Locația este foarte aproape de mare. Loc ideal de scăldat pentru copii, fără griji.

 719. Locație excelenta, aproape de plaja, intr-o zona foarte linistita. Pensiunea este noua, totul in interior este nou. Camera in care am stat a fost mare, luminoasa, cu tot confortul necesar. Proprietarii deosebit de amabili si foarte atenti la detalii. Nota 10 cu felicitari pentru cafeaua care ne-a asteptat din partea casei in fiecare dimineata.

 720. Foarte aproape de plaja , personal amabil , curatenie , liniste , locatie perfecta pentru concediu.

 721. Amplasata foarte aproape de plaja. Camera a fost foarte curata, Per total serviciile au fost mai mult decât ok. Rezumat in câteva cuvinte… am fost mulțumită de alegerea făcută.

 722. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre. Daca ne vom intoarce in Eforie Sud, cu siguranta o vom face la Anna. Gazda minunata, proprietate top.

 723. Totul. Un loc deosebit de frumos în care s-a investit mult bun gust și s-a pus suflet, gazda – o doamna desăvârșita cu care am comunicat perfect. Am apreciat deasemenea liniștea și curățenia. Vom reveni cu siguranță.

 724. O vila foarte frumoasa, cu mult peste media ofertele de la mare, iar gazdele extraordinare. Mic dejun excelent, diversificat, cu produse de buna calitate. Fără îndoială ne dorim sa revenim. Mulțumim pentru tot!

 725. Am putut avea confortul necesar unei mici vacante cu un copilaș de 2 ani.

 726. Mic dejun foarte bun, personal extrem de amabil, curatenie exemplara.

 727. O locație liniștită, curățenie de nota zece, mulțumim gazdelor,recomand cu drag!

 728. Camera era noua, foarte curata, modern echipata. Totul a fost perfect: de la pat, la cabins de dus, aer conditionat, etc.

 729. Locatia este curata, gazdele discrete, bucatarie dotata cu tot ce este necesar, paturile confortabile.

 730. Recomand cu drag! Începând cu primirea ( personal foarte ospitalier), servirea mesei ireproșabilă( mâncare super ok), personalul a fost foarte amabil și ne-a dat și sugestii de locuri de vizitat în apropiere, foarte curat, spațiu special de relaxare cu masa de tenis și terasa unde poți servi cafeluța dimineața. Per total a fost un sejur excelent. Cu siguranță vom reveni!

 731. O experienta foarte placuta la un pret corect! Camerele foarte spatioase si curatenia impecabila. Foarte bun micul dejun, Raport calitate pret! Nu va asteptati sa gasiti mancare gatita de Joseph Hadad! Recomand acest hotel!

 732. Totul. Am ales sa ne petrecem aniversarea la acest hotel, iar personalul ne-a surprins cu sampanie si petale de trandafiri din partea unitatii, oferindu-ne o aniversare de neuitat ! Va multumim !

 733. Mobilă modernă, pat mare, așternuturi și prosoape curate, baie spațioasă, gresie și faianță peste tot, apă fierbinte, televizor mare, loc de parcare, gazdă foarte amabilă.

 734. Locatie buna,liniste,perfecta pentru o familie cu copii.

 735. Racoare -multă verdeață , liniste Personal prietenos Aproape de plaja Locuri de parcare

 736. Gradina este foarte ingrijita si facilitatile de bucatarie la fel. Camerele curate si spatioase.

 737. Multe mulțumiri personalului! Mai ales Adriana! Există o bucătărie și ustensile de bucătărie! Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitate!

 738. locul bun, relativ aproape de plaja (5 min pe jos), strada linistita, cladirea noua, placuta

 739. Pat confortabil ,foisor super curat si personalul foarte amabi

 740. Amabilitatea personalului, curățenie, recomand cu încredere.

 741. Foarte aproape de mare, curat si ingrijit.Curatenia in camera se face doar la cerere. Terasa foarte frumoasa si ingrijita. Camera dotata cu AC, frigider, frumos amenajata.

 742. La 100 lei pe noapte e lux….in rest hotelul nu este terminat 100%

 743. Locatia este foarte aproape de plaja, camera este prevazuta cu aer conditionat si frigider, baie proprie, vin zilnic doamnele de la curatenie si sunt foarte dragute, angajatii in general sunt foarte amabili, ferestrele izoleaza bine camera de zgomotele de afara + sunt prevazute cu plase de tantari, televizor LCD. In mare, experienta noastra a fost una buna.

 744. Condiții excelente pentru prețul plătit. Foarte aproape de plaja

 745. Un mix perfect intre eleganta hotelului, gradina luxurianta, eficienta personalului si mancarea excelenta!

 746. Ambianța, confortul, curățenia, mâncarea, grădina, personalul deosebit.

 747. Am stat 6 zile in Deluxe Apartment (apt.1). Totul a fost perfect, nu ne-a lipsit nimic. Ne-a placut absolut tot si ne-am simtit foarte bine. Multumim, Arome22…vom reveni cu siguranta!

 748. Condiţiile de cazare au fost foarte bune, în ceea ce priveşte curăţenia, lenjeria, mobilierul, dotările. Pozele de pe booking reflectă realitatea. Am rezervat apartamentul cu 1 dormitor, este situat în vila de la intrare, care se numeşte Theodor Aman (mai sunt şi alte vile cu nume de pictori, este de fapt un complex de vile în curte), la etajul 1, livingul este cumva deasupra recepţiei iar dormitorul are fereastra spre restaurant. Deţine o baie cu duş, cu intrare din dormitor şi un grup sanitar, cu intrare din living. Camerele sunt desparţite de o uşă. Apartamentul are si o minichicinetă dotată cu cuptor cu microunde, cafetieră, ustensile de bucătărie şi o chiuvetă. Intrarea in apartament este separată, aşa am vazut la majoritatea vilelor şi se face pe o scară exterioară.

 749. Camera renovata in care totul inca mirosea a nou, patul odihnitor; gradina plina de vegetatie; intrările separate, organizarea mesei pe 2 terase acoperite, prezenta dezinfectantului pe terase, mesele spațiate; amabilitatea personalului. Concluzie: cazarea super ok, masa si piscina ar putea fi îmbunătățite prin mai multa grijă la detalii.

 750. Totul, frumos. Surprinzător de plăcut, de cald, de verde, de liniștit. Recepționera o mare Doamnă, administratorul, un mare Domn, totul a fost bine. De vizitat.

 751. Ne – a placut curatenia din camera si ca hotelul este aproape de plaja.

 752. Locația este superba la 3 minute de mers pe jos- fata de plaja! Hotelul arata mult mai bine decat in poze, statiunea arata foarte bine. Poti vedea marea de la balcon. Noi am avut o camera cu vedere spre sosea inse se vedea foarte bine si marea. Sunt destule locuri de parcare in zona, nu este foarte aglomerat.

 753. Pentru 2 stele este ok comparti cu alte hoteluri de 3 stele nici o diferență .este ok aproape de plaja .

 754. Camera tripla, spatioasa, cu doua bai complete, balcon. Curatenia si grija pentru asigurarea celor mai bune conditii. Micul dejun excelent, servit afara, in curte. spatiu de joaca pentru copii, biblioteca de pe hol cu carti pentru toate categoriile de varsta, inclusiv enciclopedii captivante pentru copii in momentele de relaxare. Foarte aproape de plaja.

 755. Personalul, conditiile, gradina foarte frumos amenajata si adaptata conditiilor, Rosca 🙂 Revenim cu siguranta

 756. Gradina, atitudinea personalului și micul dejun f bun Sugestie: existenta unui cuier de ușa în camera

 757. Un loc frumos/foarte curat, aproape de mare. Recomand cu drag

 758. Totul a fost excelent,curatenie exemplara, Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile turistilor. Amplasarea vilei aproape de plajă, se afla într-o zonă liniștită, iar privelistea de pe balcon de nepretuit. Recomand cu mare drag această locație!

 759. Locatia a fost buna intr-o zona linistita si neaglomerata. Camera si baia au fost curate si igienizate. Pentru un cuplu fara copii este suficient de mare.

 760. Mi-a placut casa, curtea umbrita, smochinii si strada cu vile vechi si noi…. Camera era destul de comoda. Proprietarii sunt cumsecade . Distantele pana la mare si pana la tren sunt acceptabile. Mi-a placut ca era liniste, si ca aveam acces la bucătărie . Mi-a placut că era o terasa la etaj si suficient loc de servit masa in curte, la umbra.

 761. Personal amiabil , confort , facilitati grătar terasa , aproape de plaja si magazin

 762. Personalul amabil si receptiv la solicitarile oaspetilor, curatenia, apropierea de plaja, conditii decente raportat la pretul platit.

 763. Curtea este extraordinar de frumoasa, oamenii sunt prietenosi iar vila are un aer domnesc. Mi-a placut foarte mult!

 764. Excelenta locatie,o casa in stil brancovean superb restaurata cu o gradina frumoasa unde va pueti savura cafea si micul dejun! Pretul bun,camera curata iar gazda de 5 stele! Recomand oricarui calator care merge la Eforie Sud si nu numai,noi am fost la mamaia si vama veche care sunt relativ aproape de vila. În ultima zi,proprietarul ne-a lasat sa facem un dus dupa ce am venit de la baie,fiind ora 16:00,mult dupa check out! Multumim pentru tot!

 765. Camera decenta ,personal amabil si discret,curatenie,distanta rezonabila fata de plaja.

 766. Hotel de două stele care probabil în Grecia l-ar cataloga cu 3 stele. Imobil vechi recondiționat cu materiale calitate medie. Poziționarea este superbă, pe faleza deasupra marii. Am avut o camera la etajul 2, cu balcon și vedere directa la mare și la răsărit. Marea e f aproape, 5 minute de mișcare sănătoasă pe niște “scări” săpate în deal.

 767. Personalul hotelului este foarte amabil, camerele sunt spatioase si luminoase, raportul calitate – pret este ok.

 768. Camera a fost cu vedere la mare, puteai sa privesti rasaritul din pat 🌞 Paturile au fost foarte mari, tv, frigider, aer conditionat. Personal amabil. La parter aparat de cafea, frigider cu bauturi.

 769. In contextul COVID-19, am apreciat linistea din Eforie sud si faptul ca nu era deloc aglomerata plaja. Camera de hotel a fost ok, simpla – basic, zona linistita.

 770. Liniste, curatenie, parcare la umbra, aproape de plaja….recomand!!!

 771. Jimmy și personalul foarte amabil și primitor, ca de obicei. Terasa comună de la ultimul etaj… ⬆️⬆️⬆️. Curățenie, liniște, foarte aproape de plajă. Felicitări!!!

 772. Destul de curat. Bucataria complet utilata. Curtea interioara mica, dar inchisa si amenajata. Am putut lasa copilul sa exploreze linistit, a fost in siguranta. Gazdele destul de primitoare.

 773. 😊Confort 100%,curățenie excelenta,prețul avantajos, personalul foarte primitor, aproape de plaja!

 774. Un loc calduros din partea gazdei, curat, linistit. Este foarte bun pt familii cu copii in principiu. Tinerii sunt si ei primiti(noi am fost un grup de 13 oameni) si ne am simtit ca acasa.

 775. Privelistea minunata din balcon, direct spre mare.

 776. Un loc frumos/foarte curat, aproape de mare. Recomand cu drag

 777. Totul a fost excelent,curatenie exemplara, Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile turistilor. Amplasarea vilei aproape de plajă, se afla într-o zonă liniștită, iar privelistea de pe balcon de nepretuit. Recomand cu mare drag această locație!

 778. Curățenia, curtea interioara, plaja aproape, liniștea și nu în ultimul rand faptul ca am avut.o cu noi pe cățelușa noastră. Ne.am simțit foarte bn și cu siguranță vom reveni.

 779. Locație bună, spatiu foarte generos in bungalow, grădină, terasă privată.

 780. Cel mai mult mi-a placut terasa proprie care iti confera liniste si protectie la” zumzetul” exterior,wi-fi semnal foarte bun ,aproape de plaja

 781. In contextul COVID-19, am apreciat linistea din Eforie sud si faptul ca nu era deloc aglomerata plaja. Camera de hotel a fost ok, simpla – basic, zona linistita.

 782. Liniste, curatenie, parcare la umbra, aproape de plaja….recomand!!!

 783. Jimmy și personalul foarte amabil și primitor, ca de obicei. Terasa comună de la ultimul etaj… ⬆️⬆️⬆️. Curățenie, liniște, foarte aproape de plajă. Felicitări!!!

 784. Destul de curat. Bucataria complet utilata. Curtea interioara mica, dar inchisa si amenajata. Am putut lasa copilul sa exploreze linistit, a fost in siguranta. Gazdele destul de primitoare.

 785. 😊Confort 100%,curățenie excelenta,prețul avantajos, personalul foarte primitor, aproape de plaja!

 786. Un loc calduros din partea gazdei, curat, linistit. Este foarte bun pt familii cu copii in principiu. Tinerii sunt si ei primiti(noi am fost un grup de 13 oameni) si ne am simtit ca acasa.

 787. Locatia amplasarea aproape de plaja, la 3-4 minurte

 788. Gazde de nota 10, amabile și oricând la dispoziția turiștilor spre a le oferi totul necesar pentru un sejur cât mai minunat!!!!

 789. Locatie – aproape de mare. Camera twin cu vedere la mare – situata la etajul 2 ,excelenta pentru a vedea răsăritul si a te relaxa pe balcon. Pat – foarte confortabil si incapator(2 adulți + junior de 4 ani) Curtea interioară – terasa acoperită cu chicineta 2 posturi de pregatit minuturi.

 790. Locatia este situata la cateva minute de plaja, avand mai multe camere, o curte comuna frumos amenajata, bucatarie comuna complet utilata si masa de ping-pong. Am fost cazati intr-o camera spatioasa si frumoasa, decorata cu bun-gust, pat dublu cu saltea confortabila si canapea extensibila, cu terasa proprie in fata camerei. Gazda foarte amabila si corecta, ne-a oferit cadou de bun-venit si fructe proaspete aproape zilnic si desi ne-am prezentat 3 persoane in loc de 2 plus catel, ne-a acceptat si ne-a oferit conditii excelente, cu diferenta minima de pret. Locuri de parcare se gasesc si la pensiune, si in exterior. Vom reveni cu siguranta!

 791. Curat și destul de liniștit nefiind o perioadă normală de vacanță.

 792. Locatie frumoasa , foarte aproape de plaja , bucatarie moderna dotata cu toate lucrurile necesare, gazda excelenta , recomand cu caldura !

 793. – foarte curat, baia arata foarte bine (inclusiv foehn) – ne-au fost schimbate cearceafurile si prosoapele desi am stat 3 nopti – bucataria comuna foarte curata si bine organizata – frigider in camera si in bucataria comuna – fiecare camera avea propriile masute cu scaune

 794. Camera foarte curata si totul arata ca nou. Bucataria ne-a fost si ea de folos mai ales ca era chiar langa camera. Gazdele au fost foarte amabile, chiar ne-au dus la gara cu masina desi nu era deloc necesar.

 795. Camere amenajate modern si o gazda amabila si primitoare.

 796. Curățenia, curtea interioara, plaja aproape, liniștea și nu în ultimul rand faptul ca am avut.o cu noi pe cățelușa noastră. Ne.am simțit foarte bn și cu siguranță vom reveni.

 797. Locație bună, spatiu foarte generos in bungalow, grădină, terasă privată.

 798. Cel mai mult mi-a placut terasa proprie care iti confera liniste si protectie la” zumzetul” exterior,wi-fi semnal foarte bun ,aproape de plaja

 799. In contextul COVID-19, am apreciat linistea din Eforie sud si faptul ca nu era deloc aglomerata plaja. Camera de hotel a fost ok, simpla – basic, zona linistita.

 800. Liniste, curatenie, parcare la umbra, aproape de plaja….recomand!!!

 801. Jimmy și personalul foarte amabil și primitor, ca de obicei. Terasa comună de la ultimul etaj… ⬆️⬆️⬆️. Curățenie, liniște, foarte aproape de plajă. Felicitări!!!

 802. Destul de curat. Bucataria complet utilata. Curtea interioara mica, dar inchisa si amenajata. Am putut lasa copilul sa exploreze linistit, a fost in siguranta. Gazdele destul de primitoare.

 803. 😊Confort 100%,curățenie excelenta,prețul avantajos, personalul foarte primitor, aproape de plaja!

 804. Un loc calduros din partea gazdei, curat, linistit. Este foarte bun pt familii cu copii in principiu. Tinerii sunt si ei primiti(noi am fost un grup de 13 oameni) si ne am simtit ca acasa.

 805. Locatie foarte buna, la cativa pasi de gara si la 5-10 minute de mers pe jos de plaja

 806. Foarte curat, liniste si gazda placuta. Pentru o familie fara copii si un sejur scurt este ok din punct de vedere al distantei fata de plaja. Am stat doar o noapte, dar a fost o experienta placuta si liniste. Ne-a placut!

 807. Curățenie, bun gust, aer condiționat, bucatarie utilată și terasă frumoasă pentru servit masa, gazdă super drăguță, locație foarte aproape de plaja

 808. Locatia amplasarea aproape de plaja, la 3-4 minurte

 809. Gazde de nota 10, amabile și oricând la dispoziția turiștilor spre a le oferi totul necesar pentru un sejur cât mai minunat!!!!

 810. Locatie – aproape de mare. Camera twin cu vedere la mare – situata la etajul 2 ,excelenta pentru a vedea răsăritul si a te relaxa pe balcon. Pat – foarte confortabil si incapator(2 adulți + junior de 4 ani) Curtea interioară – terasa acoperită cu chicineta 2 posturi de pregatit minuturi.

 811. Am cautat un loc linistit si placut si exact asta am gasit. Amabilitate, disponibilitate si flexibilitate, personal minunat Atmosfera prietenoasa, proprietatea ingrijita cu gust

 812. Ce mi-a placut? Totul!….curat…dezinfectat / igienizat zilnic…inclusiv piscina…liniste…cadru restrans de persoane…utilat modern…aproape de plaja…personal super ok, gazda super ok. Ne vom intoarce cu prima ocazie. Recomand oricand! Ce nu mi-a placut? Ca datorita joburilor, nu am putut sta mai multe zile 🙂

 813. Este curat este liniște este o locație superbă de bun gust

 814. Noi am ajuns mai devreme, dar proprietarul s-a intors din drumul lui ca sa vina sa ne cazeze si nu ne-a lasat pe drumuri.

 815. Vila si curtea sunt de vis! Desi se numeste “Bunicuta”, are un aer foarte modern, amenajata cu bun gust iar totul este curat si ingrijit. Este amplasata foarte aproape de plaja si ofera multa liniste si relaxare. Multumim pentru tot, mai venim 👌😎

 816. Cazarea a fost peste așteptări. Arată mai bine decât in poze. Curtea este îngrijită , camerele curate, frumos decorate. Totul aste amenajat cu bun gust. Proprietarii sunt foarte amabili și va pot face ghida către locuri dragute.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled