Cazare ieftina Eforie Sud Aproape De Plaja

De multe ori ne uitam dupa cazare in Eforie Sud, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Eforie Sud, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România

Apartment eforie-sud

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Rowena

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

VILA BUNICUTA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Stefanne

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Camelia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Cristal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Ana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Papu și Maia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Alis si Brândușa Murărescu din Benesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Alis si Brândușa Murărescu din Benesti, jud. VasluiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • David si Janeta Neculce din Iorcani, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Eforie Sud, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (David si Janeta Neculce din Iorcani, jud. IasiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Stan si Caius Brânzan din Manailesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Stan si Caius Brânzan din Manailesti, jud. ValceaCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Cătălina si Renata Burtea din Santioana de Mures, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Eforie Sud, Constanţa, România!

  (Cătălina si Renata Burtea din Santioana de Mures, jud. MuresCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Liana si Mircea Aldulescu din Golfin, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Eforie Sud, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Liana si Mircea Aldulescu din Golfin, jud. DoljCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Aurelia si Valentina Constantiniu din Poroina, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Eforie Sud, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Eforie Sud, Constanţa, România.

  (Aurelia si Valentina Constantiniu din Poroina, jud. MehedintiCazare in Eforie Sud, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 2. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 3. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 4. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 5. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 6. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 7. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 8. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 9. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 10. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 11. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 12. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 13. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 14. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 15. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 16. Camera spatioasa, mobilier in stare buna,. Si inainte de toate, personalul foarte amabil.

 17. Personalul de la receptie foarte ospitalier Cerintele cerute au fost indeplinite

 18. Este un hotel foarte frumos, confortabil, curat, personal civilizat, bine amplasat.

 19. Atenția la detalii a proprietarilor la nevoile turiștilor. Felicitări!

 20. Camera curata, spatioasa, cu aer conditiinat, frigider, fierbator electric, televizor, plase de tantari la geamuri si o terasa foarte generoasa. Gazda foarte amabila. Locatia are si o bucatarie pusa la dispozitia turistilor precum si o curte interioara cu un spatiu relaxant unde poate fi servit micul dejun.

 21. Proprietara a fost foarte amabila, a fost dispusa sa ne pastreze bagajele la plecare pana seara, iar check in-ul a fost facut imediat ce camera a fost eliberata. Chiar am depozitat bagajele in timp ce menajera facea curat. Foarte aproape de mare si de centru orasului. Plaja linistita

 22. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 23. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 24. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 25. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 26. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 27. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 28. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 29. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 30. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 31. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 32. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 33. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 34. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 35. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 36. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 37. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 38. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 39. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 40. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 41. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 42. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 43. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 44. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 45. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 46. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 47. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 48. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 49. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 50. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 51. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 52. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 53. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 54. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 55. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 56. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 57. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 58. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 59. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 60. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 61. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 62. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 63. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 64. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 65. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 66. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 67. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 68. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 69. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 70. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 71. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 72. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 73. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 74. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 75. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 76. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 77. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 78. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 79. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 80. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 81. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 82. Curatenie, personalul amabil, amplasare in apropierea plajei.

 83. Aproape de plaja, personalul serviabil, curatenia in camere…

 84. Totul! Vila este superba, amplasata aproape de plaja. Am avut parte de liniste si de un personal foarte amabil si prietenos. Camera a fost foarte curata! Cu siguranta vom reveni 🙂

 85. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 86. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 87. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 88. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 89. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 90. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 91. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 92. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 93. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 94. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 95. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 96. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 97. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 98. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 99. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 100. A fost exemplar de curat totul. Toata vila mirosea a curat. SUPER! Ca locatie fata de plaja 10 minute, iar fata de restaurante 5 minute.

 101. Foarte faina propietatea. Camera foarte confortabila, cu bun gust, totul nou, de calitate. Liniste. Gazde comunicative.

 102. Locație plăcută, 150 m de plajă, proprietari amabili.

 103. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 104. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 105. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 106. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 107. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 108. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 109. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 110. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 111. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 112. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 113. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 114. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 115. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 116. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 117. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 118. Curatenie, personalul amabil, amplasare in apropierea plajei.

 119. Aproape de plaja, personalul serviabil, curatenia in camere…

 120. Totul! Vila este superba, amplasata aproape de plaja. Am avut parte de liniste si de un personal foarte amabil si prietenos. Camera a fost foarte curata! Cu siguranta vom reveni 🙂

 121. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 122. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 123. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 124. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 125. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 126. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 127. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 128. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 129. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 130. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 131. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 132. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 133. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 134. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 135. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 136. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 137. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 138. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 139. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si „aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 140. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 141. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 142. Camera noastra a fost placuta, foarte curata, lenjeria impecabila. Pensiunea in ansamblu ei denota o grija deosebita fatta de oameni/turisti. Detaliile de ambient denota mult bun simt si dorinta de a oferii un ansmblu care sa-ti faca vacanta placuta si relanxanta. Am avut parcare umbrita, gratuitala trotuarul vilei(in raport cu Eforie Nord, unde parcarea la hotel este 10lei/zi)

 143. Servicii de inalta calitate din partea personalului, amplasarea pensiunii fiind suficient de aproape de plaja si restaurante.

 144. Atmosfera plăcută, personal serviabil, curătenie, prosoape schimbate.

 145. Totul a fost foarte ok, gazdele ne-au indeplinit toate poftele si au fost foarte dragute. Hotelul este foarte aproape de plaja (contrar altor comentarii pe care le-am citit) doar ca faleza fiind inalta, a trebuit sa coboram si sa urcam maxim 5 minute (lucru care ne-a dat prilejul sa mai facem putina miscare) Micul dejun foarte bun si variat! Iar restul mancarii excelenta. Am avut o vacanta foarte frumoasa si relaxanta. Multumim!

 146. Mâncarea a fost puțin diversificată, dar gustoasă. Un plus – singurul – pentru cele făcute pe grill. Și scoicile sau peștele au fost excelent gătite. În meniu sub denumirea de fajitas se ascund preparate gustoase, dar care n-au nicio treabă cu mâncarea fajitas.

 147. Din păcate nu găsesc nici un compliment pt serviciile turistice primite la acest așa zis hotel de 3 stele

 148. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 149. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 150. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 151. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 152. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 153. Camera spațioasă, televizor cu ecran plat,zona linistita

 154. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 155. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 156. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 157. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 158. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 159. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 160. Foarte frumos aranjată. Condiții bune. Preț normal.

 161. Situată lângă centrul stațiunii. Spațiu suficient în cameră, atroana (managerul) cu care am discutat al telefon a fost plină de solicitudine și drăguță,

 162. Camera curata , totul a fost functional in camera si in baie. Frigiderul. Aerul conditionat.

 163. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 164. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 165. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 166. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 167. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 168. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 169. Am stat o singura noapte și m-a încântat prețul foarte accesibil. Aveam practic nevoie de câteva ore de somn până dimineață la ora 6 când ne continuam drumul. Confortul foarte precar nu ne-a ajutat sa ne odihnim.

 170. Aproape de D.N. poti.sa mergi la plaja la Eforie Nord.

 171. Mi-a placut foarte mult camera. Mobila moderna. Asternuturi noi. Prosoape noi.

 172. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 173. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 174. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 175. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 176. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 177. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 178. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 179. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 180. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 181. Foarte frumos aranjată. Condiții bune. Preț normal.

 182. Situată lângă centrul stațiunii. Spațiu suficient în cameră, atroana (managerul) cu care am discutat al telefon a fost plină de solicitudine și drăguță,

 183. Camera curata , totul a fost functional in camera si in baie. Frigiderul. Aerul conditionat.

 184. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 185. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 186. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 187. Conditii bune, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie, personal amabil, locatie potrivita pentru familii cu copii !

 188. Locație super liniștită, terasă din lemn cu toate facilitățile. Leagănul pentru copii.

 189. Zonă liniștită, cameră luminoasă și spațioasă, personal primitor, amabil și discret, curățenie. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii sau care doresc un sejur relaxant. Noi ne-am simțit ca acasă și vom mai reveni cu siguranță aici.

 190. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 191. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 192. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 193. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 194. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 195. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 196. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 197. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 198. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 199. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 200. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 201. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 202. Au fost oarecum amabili si vorbeau destul de bine engleza.

 203. Locatia este curata, amenajata frumos cu toate dotarile necesare.

 204. Camera foarte curata. Pat confortabil. Lenjerii albe. AC si TV ok.

 205. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 206. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 207. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 208. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 209. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 210. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 211. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 212. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 213. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 214. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 215. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 216. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 217. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si „aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 218. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 219. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 220. Camera este curata, foarte spatioasa ~ 20 mp si este utilata cu mobila noua. Ai un balcon cu doua scaune si o masuta. Patul suficient de mare si confortabil. Pana la plaja faci aproximativ 7-10 minute; pratic trebui sa cobori un deal pe un drum pietruit. Nu este un capat de tara.

 221. Foarte curata camera si de asemenea foarte spațioasă, priveliștea de la balcon spre mare este minunată, cel puțin unde am stat eu la etajul 2, proprietarii foarte de amabili și înțelegători 🙂

 222. Seriviciile foarte bune, camera spatioasa, curat, personalul f. amabil si receptiv la cereri. In schimb, statiunea nu prea are ce oferi, nu s-a mai investit la aspectul statiunii si a plajei. Avantaj: liniste, este mai putin populata decat alte statiuni.

 223. Camera noastra a fost placuta, foarte curata, lenjeria impecabila. Pensiunea in ansamblu ei denota o grija deosebita fatta de oameni/turisti. Detaliile de ambient denota mult bun simt si dorinta de a oferii un ansmblu care sa-ti faca vacanta placuta si relanxanta. Am avut parcare umbrita, gratuitala trotuarul vilei(in raport cu Eforie Nord, unde parcarea la hotel este 10lei/zi)

 224. Servicii de inalta calitate din partea personalului, amplasarea pensiunii fiind suficient de aproape de plaja si restaurante.

 225. Atmosfera plăcută, personal serviabil, curătenie, prosoape schimbate.

 226. Mi-a plăcut staff-ul, mereu zâmbitor și bine dispus. Zona este de o liniște neclintita!!! Dacă administrația ar pune accent pe curățenie și ar stabili un program de curățenie respectat cu strictețe, as reveni cu cel mai mare drag!!!

 227. Personalul foarte primitor si amabil. Au in curte mese cu umbrele unde se poate sta. In camere temperatura este buna si fara a/c.

 228. Nimic nu a fost așa cum au promis, am rămas blocați în cameră de 3 ori nici nu le-au păsat, perne antice și foarte murdare, țânțari restul descoperiți dacă vă riscați.

 229. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 230. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 231. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 232. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 233. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 234. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 235. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 236. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 237. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 238. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 239. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 240. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 241. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 242. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 243. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 244. Curat,locatia excelenta gazda foarte primitoare..recomand tuturor Mihaela Lefever

 245. Super.. locatie, personal, curatenie.. totul la superlativ. Recomand cu incredere.

 246. Tot….locatie,personal amabil,vila este superba si super curata…..singura problema este plaja din statiune.

 247. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 248. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 249. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 250. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 251. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 252. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 253. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 254. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 255. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 256. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 257. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 258. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 259. Gazdă primitoare, atmosferă „ca acasă”, curățenie și liniște.

 260. Cazarea este intr-un fel pe masura pretului, dar probabil pentru ca sunt oarecum simpatic, am primit o camera mai mare decat platisem initial fara nici un cost. Este curat, chiar foarte curat, arata bine si nu miroase nimic dubios. Poti sta la aer si in fata pe canapea si in spatele proprietatii. Cafeaua e „self service” la un aparat si mi se pare foarte tare ca fiecare pune in cutiuta exact cat consuma (teoretic). Eu unu am pus mai mult ca mi-a placut ideea. Parcare in curte interioara dar este ok si afara pe strada. Plaja e la 10 min de mers pe jos.

 261. It was indeed very close to the beach and it was quiet. Aproape de plaja, strada linistita.

 262. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 263. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 264. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 265. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 266. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 267. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 268. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 269. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 270. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 271. In anul acesta personalul hotelului .Băieți tineri ff amabili au fost Ok.

 272. Hotelul e amplasat intr-o zona linistita, aproape de plaja si e pozitionat astfel incat se vede marea de la toate camerele situate la etaj. Personalul e amabil. Saltelele si pernele sunt confortabile. Apa calda este asigurata permanent. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele sunt de buna calitate si se schimba la 4 zile (trebuie insa sa solicitati asta la receptie). Intrucat nu ne-au convenit conditiile de masa, personalul de la cazare ne-a oferit posibilitatea sa optam pentru renuntarea la ele si ne-a recalculat pretul, scazand contravaloarea demipensiunii din rezervare; asa, am ajuns la pretul de 60 lei/patul/persoana/zi, pe care l-am considerat acceptabil raportat la conditiile oferite; pretul celor 2 mese pe zi ar fi fost 50 lei/persoana.

 273. Curatenia interioara zilnica, prosoape si cerceafuri curate, apa calda, amplasare, liniste, zona de relaxare

 274. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 275. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 276. Aceasta vila este un diamant ascuns intre scoici. M am simtit alintata la micul dejun, camerele curate, vila eleganta si atat de cocheta, patul matasos si comfortabil. Roxana a pregatit niste platouri care delectau ochii si papilele gustative… tablou gustativ, cafelele erau mistice, desertul nu am putut sa l evit cat de mult am vrut. Felicitari proprietarului, managerului si personalului.

 277. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 278. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 279. Totul. Asezata intr-o zona destul de linistita, am avut experienta placuta ca noaptea sa auzim marea din camera, lucru pe care in alte statiuni nu am experimentat datorita galagiei. Curatenie de prima clasă si personal foarte amabil si înțelegător (daca si tu esti amabil și înțelegător). Un singur coment as avea pentru cupluri singure: asteptati-va la familii cu copii mici. Daca nu va deranjeaza, veti avea o experienta minunata.

 280. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 281. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 282. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 283. Gazdă primitoare, atmosferă „ca acasă”, curățenie și liniște.

 284. Cazarea este intr-un fel pe masura pretului, dar probabil pentru ca sunt oarecum simpatic, am primit o camera mai mare decat platisem initial fara nici un cost. Este curat, chiar foarte curat, arata bine si nu miroase nimic dubios. Poti sta la aer si in fata pe canapea si in spatele proprietatii. Cafeaua e „self service” la un aparat si mi se pare foarte tare ca fiecare pune in cutiuta exact cat consuma (teoretic). Eu unu am pus mai mult ca mi-a placut ideea. Parcare in curte interioara dar este ok si afara pe strada. Plaja e la 10 min de mers pe jos.

 285. It was indeed very close to the beach and it was quiet. Aproape de plaja, strada linistita.

 286. Amabilitatea, curățenia și locația de nota zece. Un amalgam bine gandit, de modern si „aroma” anilor 20-30. Hotelul se afla într-o zonă liniștită unde te poți odihni în concediu si de unde poti pleca in diferite excursii de o zi: Delta, Bulgaria, etc. Merită toți banii.

 287. Camera spațioasă, confortabilă și mobilată cu bun gust. Mâncarea nu este foarte diversificată, dar este de calitate și mult peste ceea ce găsești în mai toate restaurantele din stațiune. Recomand pentru sejururi scurte, de 2-3 nopți.

 288. Totul a fost peste asteptari, iar proprietarii ce se ocupa si de primirea oaspetilor niste oameni extraordinari. Recomand aceasta locatie, si cu siguranta vom reveni.

 289. Am avut intimitate si liniste. Persoanele de la receptie au fost foarte amabile si ne-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Tinand cond ca am fost cu un copil mic, bucataria dotata cu strictul necesar ne-a fost foarte utila. Ca si amplasare e foarte ok pentru cei care nu au copil foarte mic. Parcul de langa hotel este ideal pentru plimbari cu cei mici.

 290. Zona foarte linistita, inconjurata de doua parcuri.

 291. Camera este frumoasa pensiunea fiind noua și personal amabil și patroni amabili.

 292. Au fost oarecum amabili si vorbeau destul de bine engleza.

 293. Locatia este curata, amenajata frumos cu toate dotarile necesare.

 294. Camera foarte curata. Pat confortabil. Lenjerii albe. AC si TV ok.

 295. Un loc linistit, curat. Vederea superba! Personal amabil. Mic dejun destul de diversificat. A fost tot ce trebuie pentru o aniversare in doi. Recomand!

 296. Personalul f amabil. Locatia f buna aproape de plaja si destul de departe de harmalaia din statiune.

 297. Personalul drăguț, privelistea (vedere la mare), bufetul suedez …

 298. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 299. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 300. Camera spațioasă, televizor cu ecran plat,zona linistita

 301. Mi a placut amenajarea camerei si faptul ca a fost la un etaj superior.

 302. Amplasarea excelenta, personal prietenos si foarte curat.

 303. Personal simpatic, comunicativ, deschis solicitărilor, locație aproape de plaja, liniștita.

 304. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 305. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 306. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 307. Daniel-claudiu iunie 21, 2019 at 4:17 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 308. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 309. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 310. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 311. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 312. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 313. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 314. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 315. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 316. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 317. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 318. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 319. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 320. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 321. Gazdă primitoare, atmosferă „ca acasă”, curățenie și liniște.

 322. Daniel-claudiu iunie 21, 2019 at 4:31 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 323. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 324. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 325. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 326. A fost un sejur foarte placut la final de sezon. Amplasarea vilei, amabilitatea gazdei, personalului , curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 327. Totul este pregatit cu atentie si grija pentru oaspeti, m-am simtit fara nici o grija, fara stres, fiecare cerere a fost solutionata, fiecare intebare a primit raspuns. Multumiri gazdei care a reusit in fiecare dimineata sa ne rasfete cu un mic dejun de vis!

 328. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 329. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 330. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 331. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 332. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 333. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 334. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 335. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 336. Gazdă primitoare, atmosferă „ca acasă”, curățenie și liniște.

 337. Daniel-claudiu iunie 28, 2019 at 5:01 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 338. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 339. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 340. Totul a fost pe placul nostru; atat gazda, cat si personalul au fost foarte atenti la posibilele noastre nevoi. Usor de localizat, plaja destul de aproape, terasa interioara si exterioara foarte frumos amenajate. Recomandam cu mult drag!!!

 341. De la amabilitatea gazdelor la cafeaua de dimineata, gradina superba, curățenia din camere, patul foarte confortabil și atmosfera generala plăcută 🙂

 342. Un loc linistit, foarte curat, creat si intretinut cu mult bun-gust.

 343. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 344. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 345. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 346. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 347. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 348. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 349. Vila este intr-o zona linistita. Vila este curata. Proprietarul este amabil.

 350. curatenia si linistea de pe strada. locatia buna fata de gara cat si plaja

 351. Gazdă primitoare, atmosferă „ca acasă”, curățenie și liniște.

 352. Camera spatioasa, mobilier in stare buna,. Si inainte de toate, personalul foarte amabil.

 353. Personalul de la receptie foarte ospitalier Cerintele cerute au fost indeplinite

 354. Este un hotel foarte frumos, confortabil, curat, personal civilizat, bine amplasat.

 355. Daniel-claudiu iulie 5, 2019 at 4:27 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 356. O locatie deosebita!Gazda pe cat de discreta pe atat de serviabila.Vom reveni cu drag si incredere!

 357. Curățenie zilnic, personal amabil, terasa spațioasa, aproape de plaja.

 358. Micul dejun foarte bogat si foarte bun, locația aproape de plaja, gradina cu locuri de relaxare si loc de joaca pentru copii, iar gazdele extraordinar de primitoare.

 359. Pensiunea arata extraordinar; arhitectura, designul si modul in care este intretinuta ne-a dat senzatia ca sintem oaspeti de rang inalt. La asta a contribuit din plin atitudinea gazdelor: mereu amabile, dar fara senzatia de servilism slugarnic cu care ne-am „obisnuit” cam peste tot pe litoral. Curatenia impecabila: la cea mai mica solicitare cineva stergea pe jos sau inlocuia cearsaful (am mers cu fiica noastra de 1 an si 3 luni :). Iar micul dejun… de lux: bogat, suficient de variat si cu ingrediente de inalta calitate. Privind in jur (adica in Eforie Sud) ne intrebam unde au gasit patronii persoanele specializate sa pregateasca asa mic dejun; aranjamentul in farfurie iti lasa gura apa nu alta. Una peste alta: superlativ! Recomandam cu caldura.

 360. Absolut tot! Servicii de cazare foarte bune, camerele sunt amenajate cu bun gust si dotate cu tot ceea ce este necesar. Totul este curat, atat in interior cat si la exterior, spatiile comune sunt foarte frumoase, exista curte interioara amenajata cu loc de joaca pentru copii. Este o locatie perfecta atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. Micul dejun este foarte gustos si variat (in cazul in care optati pentru acesta). Personalul este foarte amabil si foarte primitor. Cu siguranta o sa mai revenim! Multumim inca o data pentru tot!

 361. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 362. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 363. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 364. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 365. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 366. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 367. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 368. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 369. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 370. Locatia bună,ar fi fost minunat dacă aveau restaurant.Chiar a fost bine

 371. Un hotel nou, curat, aproape de plaja, cu personal atent si amabil.

 372. Totul a fost excepțional.hotel de nota 10. Felicitări!!! Vom reveni cu mare drag la hotel Mercur!

 373. Personal dragut, calificat si cel mai important este faptul ca tot timpul zambea. Multumim mult de ospitalitate si servire. Sa ramaneti tot asa! Va salutam si va asteptam la Tg. Mures! Ciprian si Lorena

 374. Micul dejun foarte bogat si foarte bun, locația aproape de plaja, gradina cu locuri de relaxare si loc de joaca pentru copii, iar gazdele extraordinar de primitoare.

 375. Pensiunea arata extraordinar; arhitectura, designul si modul in care este intretinuta ne-a dat senzatia ca sintem oaspeti de rang inalt. La asta a contribuit din plin atitudinea gazdelor: mereu amabile, dar fara senzatia de servilism slugarnic cu care ne-am „obisnuit” cam peste tot pe litoral. Curatenia impecabila: la cea mai mica solicitare cineva stergea pe jos sau inlocuia cearsaful (am mers cu fiica noastra de 1 an si 3 luni :). Iar micul dejun… de lux: bogat, suficient de variat si cu ingrediente de inalta calitate. Privind in jur (adica in Eforie Sud) ne intrebam unde au gasit patronii persoanele specializate sa pregateasca asa mic dejun; aranjamentul in farfurie iti lasa gura apa nu alta. Una peste alta: superlativ! Recomandam cu caldura.

 376. Locație bună, aproape de plajă, restaurante, magazine.

 377. Cameră dotată cu tot ce trebuie, aer condiționat, curățenie zilnică, schimbat prosoape zilnic, lenjerie la 2 zile

 378. Daniel-claudiu iulie 12, 2019 at 4:32 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, faptul ca dispune de parcare, etc.

 379. camera perfecta ca dotare si curatenie, personalul super deschis si amabil, operativ

 380. Calitatea serviciului (curatenie, comfort, standardul ridicat al gazdei in termen de prestari servicii turism).

 381. Doamna Claudia este o gazda extraordinara. De remarcat curatenia, linistea si comunicarea. Va multumim!

 382. Mâncarea a fost buna și consistentă mai ales la masa de prânz. Camerele foarte curate Băieții de la Recepție, jos pălăria, oameni minunați care te ajuta cu orice problema, mulțumim

 383. totul a fost peste asteptari, personalul foarte amabil si dragut, curatenie exemplara, mancarea execelnta

 384. Camere mari confortabile,curate,personal amabil,mancarea buna.

 385. Hotelul este amplasat intr-o zona excelenta si foarte aproape de plaja.

 386. Foarte aproape de mare, personalul amabil am ajuns la 6 dimineata si ne-am putut caza in scurt timp, curatenie in fiecare zi (prosoape schimbate doar la cerere- 4 zile), priveliste superba.

 387. Un hotel care poate asigura premisele unui sejur reusit prin amabilitatea si munca propriilor angajati. Chiar daca nu s-au facut investitii majore in renovarea hotelului, totul este ingrijit, curat si functional. Am revenit la un hotel de 2** dupa aprox. 3 decenii si am fost surprinsa in mod placut de calitatea serviciilor turistice oferite.

 388. Amplasarea hotelului lângă mare a fost singurul avantaj.

 389. Mi-a placut ca hotelul se afla langa mare. Camera in interior acceptabila.

 390. locatie aproape de plaja . patul mare , salteaua ok.

 391. Locatia draguta, zona linistita, eact ce ne trebuia pentru o mini vacanta cu bebe.

 392. Singurele aspecte pozitive au ținut de prietenia domnului proprietar si de proximitatea fata de plaja/mare. The only positive things were the positive attitude of the owner and the proximity of the accommodation to the beach and seaside.

 393. Proprietarii si restul angajatilor sunt foarte de treaba si promti. Ne-au oferit ajutorul si s-au comportat foarte frumos.Ne-au permis sa lasam bagajele la proprietate dupa ce am facut check-out-ul.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled