Cazare ieftina Dunavatul De Jos

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ernest si Rebeca Mânea din Luizi-Calugara, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ernest si Rebeca Mânea din Luizi-Calugara, jud. BacauCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 • Leontina si Gabi Vladimirescu din Rocsoreni, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Dunavăţu de Jos, Tulcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Leontina si Gabi Vladimirescu din Rocsoreni, jud. MehedintiCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 • Cristofor si Mioara Turcu din Odaia Bogdana, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cristofor si Mioara Turcu din Odaia Bogdana, jud. VasluiCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 • Codruț si Gicu Papacostea din Batranesti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Dunavăţu de Jos, Tulcea, România!

  (Codruț si Gicu Papacostea din Batranesti, jud. NeamtCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 • Aurel si Clara Stanca din Topile, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Dunavăţu de Jos, Tulcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Aurel si Clara Stanca din Topile, jud. IasiCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 • Dariana si Gianina Orășeanu din Lazuri, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România.

  (Dariana si Gianina Orășeanu din Lazuri, jud. AradCazare in Dunavăţu de Jos, Tulcea, România pentru 4 persoane)

 1. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 2. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 3. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 4. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 5. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 6. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 7. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 8. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 9. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 10. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 11. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 12. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 13. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 14. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 15. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 16. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 17. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 18. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 19. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 20. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 21. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 22. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 23. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 24. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 25. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 26. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 27. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 28. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 29. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 30. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 31. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 32. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 33. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 34. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 35. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 36. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 37. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 38. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 39. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 40. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 41. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 42. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 43. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 44. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 45. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 46. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 47. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 48. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 49. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 50. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 51. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 52. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 53. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 54. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 55. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 56. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 57. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 58. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 59. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 60. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 61. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 62. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 63. Stargateatlantis martie 7, 2019 at 3:05 am

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 64. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 65. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 66. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 67. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 68. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 69. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 70. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 71. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 72. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 73. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 74. Ne-a surprins placut amabilitatea personalului. Ne-am simtit ca acasa, este curatenie, camera incalzita (vremea a fost destul de rece, cu vant intens); s-a asigurat apa calda permanent. Mancarea traditionala a fost extrem de gustoasa. Localitatea este una linistita, drumurile sunt foarte bune, am vizitat si obiective din apropiere (ex. Cetatea Enisala), am vizitat zonele de lacuri din apropiere de Murighiol si Jurilovca, Drumurile sunt excelente. Vom reveni, pentru o plimbare cu barca pe canale, pensiunea poate asigura o asemnea excursie cu personal calificat si angajat, bun cunoscator al Deltei.

 75. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 76. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 77. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 78. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 79. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 80. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 81. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 82. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 83. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 84. Stargateatlantis martie 13, 2019 at 6:51 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 85. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 86. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 87. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 88. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 89. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 90. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 91. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 92. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 93. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 94. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 95. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 96. Stargateatlantis martie 24, 2019 at 5:04 am

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 97. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 98. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 99. Incredible helpful and nice hosts, which makes you want to stay here longer. We really felt like in the family; the owners were very generous and friendly and the service was excellent. The rooms were extremely clean, with very comfortable beds and with air conditioners. I recommend this pension if you’re visiting Dunavatul de Jos and if you want to see the Danube Delta. Dan (the owner) knows very well the birds and how to get close to them without disturb them and also knows some places with amazing view. All the best for the owners and staff. Keep up with the good work!

 100. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 101. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 102. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 103. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 104. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 105. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 106. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 107. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 108. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 109. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 110. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 111. Stargateatlantis martie 30, 2019 at 1:54 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 112. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 113. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 114. Incredible helpful and nice hosts, which makes you want to stay here longer. We really felt like in the family; the owners were very generous and friendly and the service was excellent. The rooms were extremely clean, with very comfortable beds and with air conditioners. I recommend this pension if you’re visiting Dunavatul de Jos and if you want to see the Danube Delta. Dan (the owner) knows very well the birds and how to get close to them without disturb them and also knows some places with amazing view. All the best for the owners and staff. Keep up with the good work!

 115. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 116. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 117. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 118. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 119. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 120. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 121. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 122. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 123. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 124. locatia este excelenta, gazdele sociabile, este ;iniste si pentru ce ne-am dosrit noi a fost foarte placut. peisajul este extraordinar, curtea ingrijita.

 125. On the area there are also two bungalows where you could be on your own. The place looks quite nice with a little bridge over a small river and some wooden benches where you can sit in the evening and enjoy a beer. There are also BBQ facilities on the ground. In a big hut there is a kitchen with a fridge and a place to sit and eat. It can be used by all guests. Everything is quite simple but clean. If you follow the street there is also a nice restaurant where you can have dinner. They serve fresh fish and it was really delicious. The other guests were mainly interested in fishing and in our opinion the owners also concentrate on offering fishing trips. We saw some coming back with a lot of fish and they looked quite happy.

 126. immersi nella natura e una gran bella esperienza la gita in barca con i proprietari di casa Deltei. E ci arrivi in macchina cosa difficile sul delta

 127. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 128. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 129. Stargateatlantis aprilie 3, 2019 at 12:17 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 130. Rodica si Dan, proprietarii pensiunii, au fost mai mult decat minunati, ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut si nu numai. Excursiile in Delta facute cu ambarcatiunea domnului Dan raman de neuitat (cunostintele domnului Dan depasesc asteptarile) – este un ghid desavarsit, nu face doar “taximetrie” pe canalele Deltei Dunarii ci explica ca un profesionist totul despre flora, fauna si traseele alese de turisti. 10+ Cu siguranta vom reveni!

 131. Gazde amabile, mic dejun f bun, variat. Loc de parcare suficient.

 132. Incredible helpful and nice hosts, which makes you want to stay here longer. We really felt like in the family; the owners were very generous and friendly and the service was excellent. The rooms were extremely clean, with very comfortable beds and with air conditioners. I recommend this pension if you’re visiting Dunavatul de Jos and if you want to see the Danube Delta. Dan (the owner) knows very well the birds and how to get close to them without disturb them and also knows some places with amazing view. All the best for the owners and staff. Keep up with the good work!

 133. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 134. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 135. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 136. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 137. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 138. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 139. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 140. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 141. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 142. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 143. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 144. Stargateatlantis aprilie 20, 2019 at 9:19 am

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 145. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 146. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 147. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 148. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 149. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 150. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 151. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 152. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 153. Totul, gazdele foarte primitoare, locația superbă!! Călătoria cu barca oferită de gazda a fost frumoasa

 154. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 155. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 156. Stargateatlantis aprilie 27, 2019 at 10:55 am

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 157. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 158. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 159. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 160. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 161. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 162. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 163. Mancarea, cazarea au fost super. Personalul atent si foarte dragut recomandam

 164. Mâncarea foarte bună, facilitățile de excursie în Delta la îndemână, poziție excelenta, foarte curat….

 165. O pensiune inconjurata de apa. Acces foarte usor pentru lansarea barcii. Extrem de curat si cu o bucatarie excelenta. Recomand aceasta locatia pentru cei carora le place delta sau vor sa se duca pentru prima oara in delta.

 166. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 167. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 168. locatia si camerele au fost excelente. de asemenea si atitudinea proprietarilor, in mod clar orientati pe satisfactia clientilor

 169. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 170. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 171. Stargateatlantis mai 4, 2019 at 3:29 am

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 172. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 173. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 174. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 175. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 176. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 177. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 178. Mancarea, cazarea au fost super. Personalul atent si foarte dragut recomandam

 179. Mâncarea foarte bună, facilitățile de excursie în Delta la îndemână, poziție excelenta, foarte curat….

 180. O pensiune inconjurata de apa. Acces foarte usor pentru lansarea barcii. Extrem de curat si cu o bucatarie excelenta. Recomand aceasta locatia pentru cei carora le place delta sau vor sa se duca pentru prima oara in delta.

 181. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 182. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 183. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 184. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 185. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 186. Stargateatlantis mai 11, 2019 at 10:02 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 187. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 188. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 189. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 190. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 191. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 192. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 193. Mancarea, cazarea au fost super. Personalul atent si foarte dragut recomandam

 194. Mâncarea foarte bună, facilitățile de excursie în Delta la îndemână, poziție excelenta, foarte curat….

 195. O pensiune inconjurata de apa. Acces foarte usor pentru lansarea barcii. Extrem de curat si cu o bucatarie excelenta. Recomand aceasta locatia pentru cei carora le place delta sau vor sa se duca pentru prima oara in delta.

 196. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 197. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 198. Amabilitatea sincera a proprietarului, dorinta si mai ales straduinta pe care a depus-o pentru a ne indeplini toate doleantele. Camera spatioasa si foarte modern dotata exact ca in fotografiile postate. Mancarea gustoasa . Curatenie din camera si din spatiul pensiunii.

 199. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 200. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 201. Stargateatlantis mai 15, 2019 at 1:08 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 202. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 203. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 204. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 205. Cazarea foarte buna. Multa iarba, curat in camera, patul incapator si odihnitor. Micul dejun este bun.

 206. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 207. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 208. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 209. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 210. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 211. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 212. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 213. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 214. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 215. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 216. Stargateatlantis mai 18, 2019 at 1:17 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 217. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 218. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 219. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 220. Cazarea foarte buna. Multa iarba, curat in camera, patul incapator si odihnitor. Micul dejun este bun.

 221. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 222. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 223. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 224. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 225. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 226. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 227. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 228. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 229. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 230. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 231. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 232. Cazarea foarte buna. Multa iarba, curat in camera, patul incapator si odihnitor. Micul dejun este bun.

 233. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 234. Intr-o locatie discreta, un gazon impecabil, personal amabil, mancare peste medie. Felicitari!

 235. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 236. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 237. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 238. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 239. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 240. Stargateatlantis mai 31, 2019 at 2:08 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 241. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 242. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 243. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 244. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 245. Cazarea foarte buna. Multa iarba, curat in camera, patul incapator si odihnitor. Micul dejun este bun.

 246. Foarte curat in camera, baia arata bine ca si design, au calorifer electric in camera iti faci cat vrei tu de cald, au aer conditionat daca e cazul, tv… la dotari pot sa zic ca nu lipseste nimic. Exista si plasa la geamuri ceea ce e f. important vara sa nu iti intre tantari cand stai cu lumina aprinsa. Fiecare camera are si o veranda cu 2 scaune si o masa unde poti sta. Mic dejun e bufet suedez: ou, crenwursti, mezeluri, branza, cascaval, rosie, salata de vinete, zacusca, cafea, suc etc. Pt. pranz si cina ofera atat ciorbe cat si peste sau friptura de porc, pui, cartofi prajiti etc, deci nu e ca la altii care au numai peste si iar peste. Ofera excursii cu barca, sofer cu experienta, au veste de salvare totul ok.

 247. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 248. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 249. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 250. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 251. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 252. Stargateatlantis iunie 7, 2019 at 4:38 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 253. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 254. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 255. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 256. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 257. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 258. Stargateatlantis iunie 14, 2019 at 4:46 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 259. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 260. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 261. Cazarea foarte buna. Multa iarba, curat in camera, patul incapator si odihnitor. Micul dejun este bun.

 262. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 263. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 264. Camerele ok pentru o persoana fara pretentii, curate. Personalul foarte receptiv si serviabil

 265. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 266. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 267. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 268. Personal de nota 10. Felicitări! Meniul ar putea fi mai variat.

 269. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 270. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 271. piscina si designul pensiunii, organizează excursii.

 272. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 273. Un loc deosebit, imbogatit de pasiunea pentru autentic si bunul gust al proprietarilor si desavarsit de frumusetea oamenilor care se ocupa de acest loc. Ne-am simtit perfect, am petrecut 3 zile intense si totusi foarte relaxante, ne-am satisfacut dorinta de a vedea minunatiile Deltei, de a savura felurite preparate din peste, de a ne juca de-a pescuitul, de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, toate prin grija personalului pensiunii. Adriana, multumim inca o data!

 274. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 275. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 276. Stargateatlantis iunie 21, 2019 at 12:15 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 277. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 278. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 279. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 280. Personal de nota 10. Felicitări! Meniul ar putea fi mai variat.

 281. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 282. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 283. Locatia foarte curata, si frumos amenajata, liniste si muzica placuta

 284. piscina si designul pensiunii, organizează excursii.

 285. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 286. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 287. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 288. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 289. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 290. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 291. Stargateatlantis iunie 28, 2019 at 12:45 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 292. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 293. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 294. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 295. Personal de nota 10. Felicitări! Meniul ar putea fi mai variat.

 296. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 297. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 298. Locatia foarte curata, si frumos amenajata, liniste si muzica placuta

 299. piscina si designul pensiunii, organizează excursii.

 300. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 301. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 302. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 303. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 304. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 305. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 306. Stargateatlantis iunie 28, 2019 at 12:45 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 307. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 308. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 309. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 310. Personal de nota 10. Felicitări! Meniul ar putea fi mai variat.

 311. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 312. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 313. Locatia foarte curata, si frumos amenajata, liniste si muzica placuta

 314. piscina si designul pensiunii, organizează excursii.

 315. Totul a fost conform așteptărilor mai ales personalul.Mancarea excelenta .

 316. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 317. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 318. Primire foarte buna , serviciile de inalt nivel. Atmosfera intima si placura. Mancarea bine pregatita si frumos prezentata. Gazdele foarte in permanenta atente cu noi.

 319. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 320. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 321. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 322. Personal de nota 10. Felicitări! Meniul ar putea fi mai variat.

 323. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna. Liniste si curățenie. Recomand!

 324. Locatia este curata si aerisita. Suprafata gazonului este generoasa si perfecta pentru copii.

 325. Locul unde este amplasata si excursia in Delta Dunarii

 326. Pernele erau din puf de gasca, aer condiționat în camere,

 327. Locatia foarte curata, si frumos amenajata, liniste si muzica placuta

 328. Liniștea, curățenia, amabilitatea personalului. Andrei , băiatul cu barca la nivel profesional maxim !!!

 329. TOTUL A FOST MINUNAT:MÂNCARE , PATUL, CURĂȚENIA, ABSOLUT TOT. PERSONALUL FOARTE DRĂGUȚ, ANDREI GHIDUL NOSTRU IN DELTA UN BĂIAT EXTRAIRDINAR. IAR PROPRIETARA PUNE SUFLET IN ACEASTA PENSIUNE, DE ACEEA TOTUL A FOST PERFECT! RECOMAND CU MARE DRAG ACEASTA PENSIUNE PENTRU ADULȚI! CASA BIOTA BOUTIQUE O PENSIUNE DE NOTA ZECE!!! BRAVO!!!

 330. Este un loc superb, in care ne-am simtit rasfatati pe deplin !!! Totul a fost peste asteptarile noastre !!! o oaza de liniste, unde natura ne daruieste mai mult decat putem cuprinde cu ochii nostri. Am socializat cu oameni noi, in special straini, uimiti de bogatia locului, de ospitalitatea gazdelor si in general a romanilor. Crina este sufletul acestei pensiuni si speram sa isi pastreze in continuarea, aceeasi determinare in a face lucrurile cu profesionalism si rabdare, asa cum a demonstrat-o fata de toti clientii. Nu a existat sa ne dorim ceva si sa nu se poata rezolva. Crina avea solutia !!! Cu totii sunt o echipa tanara, in plina dezvoltare si au inteles ca turismul se face si din placere nu doar pentru castig. Sigur vom reveni si in vara/toamna viitoare !!! Multumim pentru tot !!! Medeea&Mihai

 331. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 332. Peisajul, gazde foarte primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, mancarea si excursiile cu barca organizate de acestia.

 333. Stargateatlantis iulie 12, 2019 at 12:28 pm

  Personalul foarte receptiv la solicitările noastre. Curățenie în cameră, AC, frigider, excursia în Deltă frumoasă pentru prima impresie. Piscina deși micuță, curată. Micul dejun bogat.

 334. Totul a fost minunat! Gazdele noastre comanda Tania și domnul Nicu, oameni extraordinari și inimoși! Ne-au primit că pe membrii familiei ! Doamna Tania, ne-a răsfățat cu bunătăți! Locația- de vis! Ne dorim foarte mult sa revenim!!! Pentru toți cei care vor sa se bucure de natura și să fie înconjurați de Oameni Minunați: alegeți pensiunea BLUeMARIN din Dunavățul de Jos!

 335. PAT CONFORTABIL,MANCARE GUSTOASA,BAIE COMPLET UTILATA,PLIMBARE CU BARCA

 336. Plimbarea in delta a fost ceva deosebit as putea spune, dar din neatentia noastra probabil, nu am auzit cand ni s-a spus ca va dura muuulte ore acesta plimbare si nu am fost pregatiti indeajuns, deci recomand inainte de a pleca in delta sa va sfatuiti bine cu ghidul!

 337. O casa desprinsa din povesti. Gazdele-o familie tanara atenta, preocupata sa-ti asigure confortul unei vacante inedite.

 338. Gazde de nota 10. Oameni foarte caldurosi,mereu cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute cu absolut orice.

 339. Locație frumoasa, mobila pictata, oameni deosebiți, primitori și prietenoși. Peisajul către lac este foarte frumos.

 340. Bucataria foarte buna. Preparatele din peste gatite ca acasa. Bors , storceag, saramura de crap, plachie etc … . Proprietarii casei sunt persoane deosebite , foarte atenti cu turistii. Camera curata, confortabila si mai ales aerul conditionat cand afara sunt 32-33 ” C. Plimbarea cu barca , timp de 3 ore, foarte frumoasa. Am vazut numeroase canalele si lacurile din zona si mai ales o multime de pasari. Lebede 15-20 , cormorani, cocostarci, cufundaci, egrete, un pelican si altele.

 341. Proprietatea are iesire directa la balta, frumos amenajata. Gazdele primitoare si zambitoare.

 342. A fost foarte bine…curatenie, liniste si o atmosfera perfecta.

 343. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 344. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 345. Gazde primitoare, curat și un loc plăcut. Ne-am simțit foarte bine.

 346. Locatie super, barci de inchiriat la preturi bune. Domnul Nae si doamna, gazde perfecte pentru clienti fara pretentii! Piscina perfecta pentru o locatie din delta. Trei zile fara nicio ciupitura de tantar. Tantarii au interzis la ,,Casa Roa ”

 347. Gazdele au fost foarte prietenoase, am făcut plimbări cu barca, locația este foarte frumoasa, exista o piscina care este curățata zilnic, mâncarea este proaspăt gătită și foarte buna.

 348. Locatia in zona cu liniste, bine izolata de exterior. Mancarea foarte buna. Pretul ar putea parea mare, dar pentru mancarea cu specific pescaresc este la fel si in Bucuresti.

 349. Personalul foarte amabil si muzica bună au creeat o atmosfera de vis.

 350. Amabilitatea personalului,curătenia din cameră, liniștea și preparatele care sunt delicioase.

 351. Mic dejun nu foarte variat dar bun. Cina a fost excelenta in fiecare seara. Desi nu suntem fani peste, a fost foarte bun. A fost liniste pe durata sejurului iar pt ca pensiunea e cu circit inchis, fiecare avea sezlongul si masa lui. Gazda a fost foarte primitoare si atenta la orice solicitare. S-a asigurat ca toata lumea are tot ce-i trebuie pe durata sejurului. Plimbarea cu barca a fost foarte placuta iar barcagiul a oprit pe diverse canale si ne-a aratat si explicat fauna si flora, lucru de apreciat(costul pe masura). De asemenea a fost foarte atent cu ceilalti participanti la traficul pe canale si foarte respectuos. Per total, am avut un sejur excelent.

 352. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 353. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 354. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 355. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 356. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 357. Amabilitatea gazdelor (totusi…un pic fortata), mancarea, salteaua.

 358. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 359. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 360. Gazde primitoare, curat și un loc plăcut. Ne-am simțit foarte bine.

 361. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 362. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 363. Condițiile sunt f bune – o locație f bine amenajată și întreținută cu mult spațiu verde. Am preferat sa mănânc doar peste (deși sunt și alte variante ) care este f bine gătit și proaspăt. Atitudinea celor de la pensiune a fost foarte ok iar prețurile sunt decente

 364. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 365. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 366. Pensiunea si imprejurimile sale sunt superbe, piscina, curtea, totul arata impecabil! Camerele frumos decorate, curatenia, amabilitatea personalului.

 367. Bucataria foarte buna. Preparatele din peste gatite ca acasa. Bors , storceag, saramura de crap, plachie etc … . Proprietarii casei sunt persoane deosebite , foarte atenti cu turistii. Camera curata, confortabila si mai ales aerul conditionat cand afara sunt 32-33 ” C. Plimbarea cu barca , timp de 3 ore, foarte frumoasa. Am vazut numeroase canalele si lacurile din zona si mai ales o multime de pasari. Lebede 15-20 , cormorani, cocostarci, cufundaci, egrete, un pelican si altele.

 368. Proprietatea are iesire directa la balta, frumos amenajata. Gazdele primitoare si zambitoare.

 369. A fost foarte bine…curatenie, liniste si o atmosfera perfecta.

 370. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 371. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 372. Amabilitatea gazdelor (totusi…un pic fortata), mancarea, salteaua.

 373. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 374. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 375. Gazde primitoare, curat și un loc plăcut. Ne-am simțit foarte bine.

 376. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 377. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 378. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 379. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 380. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 381. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 382. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 383. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 384. Atmosfera , locația,preparatele delicioase din peste si personalul foarte primitor.Nota zece pentru dna Crina si pt Andrei barcagiul.

 385. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 386. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 387. Amabilitatea gazdelor (totusi…un pic fortata), mancarea, salteaua.

 388. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 389. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 390. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 391. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 392. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 393. Gazde primitoare, curat și un loc plăcut. Ne-am simțit foarte bine.

 394. Frumoasa locatia la exterior,respecta motivele traditionale specifice Deltei,piscina OK si cam atat!

 395. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 396. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 397. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 398. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 399. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 400. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 401. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 402. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 403. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 404. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 405. Amabilitatea gazdelor (totusi…un pic fortata), mancarea, salteaua.

 406. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 407. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 408. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 409. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 410. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 411. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 412. Frumoasa locatia la exterior,respecta motivele traditionale specifice Deltei,piscina OK si cam atat!

 413. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 414. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 415. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 416. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 417. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 418. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 419. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 420. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 421. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 422. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 423. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 424. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 425. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 426. Amabilitatea gazdelor (totusi…un pic fortata), mancarea, salteaua.

 427. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 428. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 429. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 430. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 431. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 432. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 433. Frumoasa locatia la exterior,respecta motivele traditionale specifice Deltei,piscina OK si cam atat!

 434. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 435. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 436. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 437. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 438. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 439. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 440. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 441. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 442. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 443. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 444. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 445. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 446. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 447. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 448. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 449. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 450. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 451. Frumoasa locatia la exterior,respecta motivele traditionale specifice Deltei,piscina OK si cam atat!

 452. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 453. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 454. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 455. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 456. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 457. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 458. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 459. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 460. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 461. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 462. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 463. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 464. Locatie excelenta, la distanta de 1 minut fata de ponton. Mic dejun bogat in care au fost incluse si preparate din peste. Cina exceptionala – numai peste gatit traditional.

 465. Personalul, locatia, plimbarile cu barca, mancarea gatita din peste, totul a fost fabulos.

 466. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 467. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 468. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 469. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 470. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 471. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 472. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 473. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 474. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 475. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 476. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 477. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 478. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 479. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 480. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 481. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 482. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 483. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 484. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 485. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 486. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 487. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 488. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 489. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 490. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 491. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 492. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 493. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 494. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 495. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 496. Frumoasa locatia la exterior,respecta motivele traditionale specifice Deltei,piscina OK si cam atat!

 497. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 498. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 499. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 500. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 501. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 502. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 503. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 504. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 505. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 506. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 507. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 508. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 509. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 510. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 511. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 512. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 513. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 514. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 515. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 516. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 517. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 518. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 519. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 520. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 521. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 522. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 523. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 524. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 525. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 526. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 527. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 528. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 529. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 530. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 531. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 532. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 533. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 534. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 535. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 536. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 537. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 538. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 539. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 540. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 541. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 542. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 543. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 544. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 545. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 546. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 547. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 548. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 549. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 550. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 551. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 552. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 553. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 554. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 555. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 556. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 557. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 558. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 559. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 560. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 561. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 562. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 563. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 564. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 565. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 566. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 567. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 568. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 569. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 570. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 571. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 572. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 573. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 574. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 575. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 576. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 577. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 578. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 579. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 580. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 581. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 582. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 583. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 584. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 585. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 586. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 587. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 588. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 589. Saramura de crap a fost, nu buna … foarte buna 😁

 590. Camerele sunt curate, aerisite, destul de bine atifonate, insa raportul calitate/pret nu e tocmai just 🙂

 591. locatia este intr-o zona foarte linistita, personalul este amabil. mancarea oferita la locatie a fost foarte buna, doamnele gatesc minunat. plimbarea cu barca care este facilitate de cei de la vila a fost de asemenea excelenta

 592. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 593. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 594. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 595. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 596. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 597. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 598. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 599. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 600. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 601. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 602. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 603. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 604. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 605. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 606. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 607. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 608. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 609. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 610. Saramura de crap a fost, nu buna … foarte buna 😁

 611. Camerele sunt curate, aerisite, destul de bine atifonate, insa raportul calitate/pret nu e tocmai just 🙂

 612. locatia este intr-o zona foarte linistita, personalul este amabil. mancarea oferita la locatie a fost foarte buna, doamnele gatesc minunat. plimbarea cu barca care este facilitate de cei de la vila a fost de asemenea excelenta

 613. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 614. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 615. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 616. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 617. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 618. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 619. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 620. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 621. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 622. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 623. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 624. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 625. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 626. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 627. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 628. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 629. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 630. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 631. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 632. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 633. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 634. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 635. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 636. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 637. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 638. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 639. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 640. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 641. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 642. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 643. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 644. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 645. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 646. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 647. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 648. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 649. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 650. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 651. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 652. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 653. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 654. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 655. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 656. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 657. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 658. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 659. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 660. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 661. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 662. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 663. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 664. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 665. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 666. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 667. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 668. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 669. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 670. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 671. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 672. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 673. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 674. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 675. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 676. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 677. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 678. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 679. Gazdele primitoare, calde, disponibile si receptive la orice. Prietenosi si veseli. Camerele frumoase (cele mari), bine dotate si frumos amenajate, produse de igiena de calitate. Curatenie zilnic, prosoapele schimbate tot zilnic. Micul dejun bun, continea oua, dulceturi produse din/in gospodarie. Pentru 3 dimineti a fost bine. Dulceata de caise cu miez din samburi delicioasa. Vinul oferit din partea casei, maslinele au fost surprize gustoase. Sa nu uit si de salata de icre :)) Cafeaua savurata pe terasa in linistea, aerul, spiritul deltei. Plimbarile cu barca, scurtele partide de pescuit au facut deliciul sejurului nostru. “Capitanul” un iubitor al deltei, maestru in conducerea barcii. Multumim!

 680. Oameni minunați, mâncare foarte buna, plimbarea cu barca foarte frumoasă.

 681. Restul. Ambient curat, un canal al Dunavatului in spatele casei. Locatie foarte frumoasa, cina buna si indestulatoare. Proprietarii amabili, binevoitori.

 682. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 683. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 684. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 685. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 686. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 687. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 688. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 689. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 690. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 691. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 692. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 693. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 694. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 695. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 696. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 697. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 698. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 699. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 700. ospitalitatea ,ciorba de storceag (aici am mancat prima data),plimbarea cu barca in Delta pana la plaja Perisor ,peisajul

 701. Ne-am simțit foarte bine,sunt bine organizați,personal cordial..servicii rapide

 702. Totul la superlativ! Cazare, mancare, ospitalitate

 703. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 704. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 705. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 706. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 707. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 708. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 709. Camere noi, curate. Acces la bucătărie(frigider, aragaz, cuptor, veselă) Proprietarii sunt de nota 10!

 710. Locatie noua,curatenie exemplara si atmosfera foarte placuta! Proprietarii pensiunii organizeaza si excursii in Delta.

 711. Everything. The owners and his beautiful family … position…they arrange good local meal. The place is very comfy. It’s excellent choice in the area.

 712. Bucataria foarte buna. Preparatele din peste gatite ca acasa. Bors , storceag, saramura de crap, plachie etc … . Proprietarii casei sunt persoane deosebite , foarte atenti cu turistii. Camera curata, confortabila si mai ales aerul conditionat cand afara sunt 32-33 ” C. Plimbarea cu barca , timp de 3 ore, foarte frumoasa. Am vazut numeroase canalele si lacurile din zona si mai ales o multime de pasari. Lebede 15-20 , cormorani, cocostarci, cufundaci, egrete, un pelican si altele.

 713. Proprietatea are iesire directa la balta, frumos amenajata. Gazdele primitoare si zambitoare.

 714. A fost foarte bine…curatenie, liniste si o atmosfera perfecta.

 715. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 716. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 717. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 718. Ambientul,servirea,locația,personalul!!!! Totul e minunat!!!

 719. Locație frumoasa, linistita, personal drăguț si discret. Apartamentul foarte frumos, decorat cu gust si confortabil. Clatitele minunate. Pet friendly. Vom reveni cu siguranta!

 720. Se poate ajunge direct cu masina pe un drum impecabil din Tulcea. Curtea este suficient de mare ca sa poata incapea toate masinile. Este putin mai departe de canale, deci seara tantarii apar in numar mai mic. Stilul este foarte dragut, se potriveste foarte bine cu Delta. Atmosfera din gradina este una de relaxare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si plase de tantari. Noi nu am avut probleme cu tantarii pe durata sederii acolo. Micul dejun este destul de variat. Pentru cei care doresc plimbari in Delta, doamnele pun la dispozitie 3 trasee de plimbare cu barcuta si un nr de telefon a persoanei care organizeaza excursioarele. Pentru domnii pasionati de pescuit, se poate pescui in zona, chiar daca nu impresioneaza captura.

 721. Totul a fost super: camera, mancarea, plimbarea cu barca in rezervație. Este pentru a doua oară când ne cazam aici și cu siguranta vom mai reveni.

 722. Raport calitate pret excelent. Preturi decente si portii de mancare generoase.

 723. Micul dejun a fost diversificat, cu produse de calitate, proaspete si unele din productie proprie. Locatia este superba si bine ingrijita. Personalul este foarte amabil iar proprietarii ofera variante de excursii superbe.

 724. Totul a fost la superlativ. Atitudinea și deschiderea proprietarilor catre clienti fiind una deschisa – (Salut Yogi!). Borsul de peste servit la pensiune in ziua plecarii a fost delicios și asta o spune cineva care credea ca nu e mancator de peste, dar cred ca am devenit acolo! 🙂

 725. Locația foarte buna, gazde deosebit de amabile, masa servita f. ok.

 726. Camera foarte frumos decorată și curată. Mâncarea gustoasa la restaurant “La Pelicanul”, foarte aproape de locul unde am fost cazați. Plimbarea cu barca pana la plaja Perișor o incantare.

 727. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 728. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 729. Totul, gazde primitoare, bucatarie dotata cu tot necesarul, frigiderele erau pronite si inghetate perfecte pentru a pune in ele bautura si mancarea.

 730. Bucataria foarte buna. Preparatele din peste gatite ca acasa. Bors , storceag, saramura de crap, plachie etc … . Proprietarii casei sunt persoane deosebite , foarte atenti cu turistii. Camera curata, confortabila si mai ales aerul conditionat cand afara sunt 32-33 ” C. Plimbarea cu barca , timp de 3 ore, foarte frumoasa. Am vazut numeroase canalele si lacurile din zona si mai ales o multime de pasari. Lebede 15-20 , cormorani, cocostarci, cufundaci, egrete, un pelican si altele.

 731. Proprietatea are iesire directa la balta, frumos amenajata. Gazdele primitoare si zambitoare.

 732. A fost foarte bine…curatenie, liniste si o atmosfera perfecta.

 733. Camera a fost confortabila, micul dejun destul de bogat si exista posibilitate pentru pescuit si excursii in Delta.

 734. Plăcut şi mulțumitor! Călătoria cu barca a fost foarte plăcută! Cazare Bună, gazde primitoare, cu siguranță că mi-ar face plăcere să revin și altădată.

 735. Camera curate,mare,moderna,dotata cu AE.Totul a fost super. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat. Personalul este tanar si foarte primitor. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 736. Camere curate, locatia excelenta, piscina curata, mic dejun destul de variat

 737. Locul in sine este foarte frumos, piscina curata, micul dejun bun, personalul foarte amabil si atent. Se respecta masurile de distantare si curatenie. Plimbarea in Delta si mancarea traditionala.

 738. Curățenia, amabilitatea personalului, piscina, grădina.

 739. O locatie foarte linistita, foarte curata, mancare buna, iesire la canal, personal amabil

 740. Locatie minunata, pe malul unui canal idilic al Dunarii, cu o curte superba si bucatarie foarte gustoasa. Camere sunt confortabile, curate cu o mica terasa.

 741. Personal foarte amabil. Ne-au cazat la 8 dimineata si ne-au servit si micul dejun chiar daca nu am platit cu o seara inainte. Foarte frumos, peste asteptari tiband cont de turismul din Romania. Recomand cu toata sinceritatea.

 742. Amabilitatea gazdelor, discreția, apartamentul mare și decorat cu gust. Turul prin delta, organizat de gazdă a fost superb!

 743. O locație liniștită, un concep aparte fata de majoritatea pensiunilor din zona. Un loc în care sa te poți simți confortabil și unde te poți relaxa, un loc în care sa te întorci cu plăcere.

 744. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta proprietate !

 745. Locatia este buna, piscina ok, majoritatea angajatilor amabili.

 746. Totul este la superlativ! Personalul este excepțional, faptul ca sunt tineri, știu sa zâmbească, și sunt dornici de munca face ca totul sa fie plăcut și frumos! Sa nu uitam “investitorii”, care fără ei nu exista acest loc superb!

 747. Very nice new location Available kayak for the tourists they can enjoy for free Tasty food in the restaurant

 748. Amabilitatea gazdelor, curatenie de exceptie, mancare foarte buna. Mobila extraordinar de frumoasa. Excursia la Plaja Perisor a fost placuta si interesanta.

 749. Locatia pensiunii este foarte buna, chiar la marginea apei, cu o priveliște minunata. Camera fff curata. Proprietarii, o familie foarte amabila. Se poate servi masa la cerere, ceea ce va si recomand. Excursia pe Delta pana la plaja Perisor a fost minunata!

 750. Gazde foarte amabile si care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie sa avem un sejur cat mai placut. Mancare excelenta, traseu frumos si companie placut. recomand cu caldura destinatia!

 751. Mancarea a fost delicioasa. Preparate de calitate specifice zonei. O spune un om cu experienta de peste 30 de ani in alimentatia publica.

 752. Liniste, curat, plimbarea cu barca oferita contracost de gazda, mancarea foarte buna (storceag recomand ), piscina ok, ponton. Gazda foarte amabila.

 753. locatie buna cu acces la excursii cu barca mancare deosebita, mic dejun bogat, preturi rezonabile

 754. Calitatea locatiei a dotarilor si mobilierului , curatenia si in mod special ospitalitatea si deschiderea propietarilor

 755. Curatenie exemplara, camere si bai mari. Pensiunea este noua si amenajata cu mult bun gust. Proprietarii sunt minunati. O sa revenim!

 756. Pensiune noua, camera spatioasa, gazde minunate, atente la detalii, iar curatenia exemplara. Desi nu exista posibilitatea de servire a mesei in cadrul pensiunii, proprietarii recomanda cateva variante in apropiere.

 757. Curat, iesire directa la canal si loc de acostare.

 758. Amabilitatea gazdelor, curatenie de exceptie, mancare foarte buna. Mobila extraordinar de frumoasa. Excursia la Plaja Perisor a fost placuta si interesanta.

 759. Locatia pensiunii este foarte buna, chiar la marginea apei, cu o priveliște minunata. Camera fff curata. Proprietarii, o familie foarte amabila. Se poate servi masa la cerere, ceea ce va si recomand. Excursia pe Delta pana la plaja Perisor a fost minunata!

 760. Locatie frumoasa, bine organizata si foarte curata.

 761. Locatia, facilitatile, linistea, parcarea mare, curtea mare amenajata cu bun gust, ospitalitatea gazdelor, plimbarile cu barcuta, joaca cu catelusul Pimpa

 762. Totul a fost excelent. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, excursia cu salupa in Delta.

 763. O pensiune foarte bine pozitionata care se preteaza perfect pentru partidele de pescuit din delta.Personalul fain , amabil.Raportul calitate-pret , foarte bun.

 764. Pensiune liniștită în această perioadă, faptul că vis-a-vis este un restaurant foarte bun la pensiunea Pestisorul.

 765. Este incredibil de curat , peste tot , începând de la baie pana la curtea din spate .

 766. Personalul foarte amabil, camere curate, masa se serveste la Pelicanul in apropiere, loc de parcare suficient, excursia cu salupa de 4 ore super, pana la plaja salbatica Perisor, totul ok. Cu siguranta vom reveni cu drag.

 767. Propritate frumoasa,îngrijită,spații verzi îngrijite,sofisticate,personal amabil. Oferă toate facilitățile pentru pescuit.

 768. Micul dejun a fost ok, cu toate cele necesare. Locatia respecta regulile de igiena si de protectie COVIT, angajatii amabili, curatenie, restaurantul foarte frumos.

 769. Totul este superb gazda primitoare. Curtea frumoasă. Totul este frumos

 770. Totul a fost foarte bine, gazda atenta si plina de solicitudine.

 771. foarte curat, camere mari, curte ingrijita, apa calda, in mare nesperat de bune conditiile. noi ne propunem sa revenim

 772. Saramura de crap a fost, nu buna … foarte buna 😁

 773. Camerele sunt curate, aerisite, destul de bine atifonate, insa raportul calitate/pret nu e tocmai just 🙂

 774. locatia este intr-o zona foarte linistita, personalul este amabil. mancarea oferita la locatie a fost foarte buna, doamnele gatesc minunat. plimbarea cu barca care este facilitate de cei de la vila a fost de asemenea excelenta

 775. Locație excelenta ,mic dejun destul de bun și suficient .

 776. Micul dejun organizat. Personalul atent la orice solicitare chiar daca nu facea parte din standard.

 777. locatia excelenta,administratia de nota maxima,curatenie perfecta…..o singura observatie la micul dejun…..cafea sau ceai…..este meschin…..pentru 5 lei un ceai care este ,trebuie sa recunosc,in standarde….

 778. Camera superba, pat si perne super confortabile, un dus excelent, decoratiuni frumoase si cu gust. Micul dejun foarte ok, amplasare de vis si tot domeniul foarte ingrijit, zone amenajate cu diferite tematici, piscina arata foarte imbietor.

 779. Serviciile de inchiriere ambarcatiuni. Bucataria si personalul restaurantului. Amenajarea exteriorului locatiei.

 780. Camera a fost impecabila, personalul hotelului si restaurantului extrem de amabil. Locatia – minunata. Vizitarea zonei – facila, superba excursia cu barca. Un sejur de exceptie! Oricand revenim cu drag.

 781. Locatie frumoasa, bine organizata si foarte curata.

 782. Locatia, facilitatile, linistea, parcarea mare, curtea mare amenajata cu bun gust, ospitalitatea gazdelor, plimbarile cu barcuta, joaca cu catelusul Pimpa

 783. Totul a fost excelent. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, excursia cu salupa in Delta.

 784. Curat, iesire directa la canal si loc de acostare.

 785. Amabilitatea gazdelor, curatenie de exceptie, mancare foarte buna. Mobila extraordinar de frumoasa. Excursia la Plaja Perisor a fost placuta si interesanta.

 786. Locatia pensiunii este foarte buna, chiar la marginea apei, cu o priveliște minunata. Camera fff curata. Proprietarii, o familie foarte amabila. Se poate servi masa la cerere, ceea ce va si recomand. Excursia pe Delta pana la plaja Perisor a fost minunata!

 787. O pensiune foarte bine pozitionata care se preteaza perfect pentru partidele de pescuit din delta.Personalul fain , amabil.Raportul calitate-pret , foarte bun.

 788. Pensiune liniștită în această perioadă, faptul că vis-a-vis este un restaurant foarte bun la pensiunea Pestisorul.

 789. Este incredibil de curat , peste tot , începând de la baie pana la curtea din spate .

 790. Excelent , personal primitor ,mancare foarte buna , locatie frumoasa ! Am fost rasfatati de catre doamnele din pensiune ! Multumim !!!!!

 791. Saramura de crap a fost, nu buna … foarte buna 😁

 792. Camerele sunt curate, aerisite, destul de bine atifonate, insa raportul calitate/pret nu e tocmai just 🙂

 793. Foarte buna mâncarea. Icrele au fost extraordinare. Proprietarii și personalul sunt foarte prietenoși. Atmosfera foarte linistita

 794. Amplasarea, mancarea gustoasa si bineinteles plimbarea cu barca prin cotloane magice :-).

 795. Totul a fost excelent! Locatia este amplasata intr-o zona minunata si totul a fost peste asteptari: oamenii minunati, mancarea, camerele, etc. Mi-a depasit cu mult asteptarile si voi reveni cu siguranta!

 796. Camera superba, pat si perne super confortabile, un dus excelent, decoratiuni frumoase si cu gust. Micul dejun foarte ok, amplasare de vis si tot domeniul foarte ingrijit, zone amenajate cu diferite tematici, piscina arata foarte imbietor.

 797. Serviciile de inchiriere ambarcatiuni. Bucataria si personalul restaurantului. Amenajarea exteriorului locatiei.

 798. Camera a fost impecabila, personalul hotelului si restaurantului extrem de amabil. Locatia – minunata. Vizitarea zonei – facila, superba excursia cu barca. Un sejur de exceptie! Oricand revenim cu drag.

 799. Curat, iesire directa la canal si loc de acostare.

 800. Amabilitatea gazdelor, curatenie de exceptie, mancare foarte buna. Mobila extraordinar de frumoasa. Excursia la Plaja Perisor a fost placuta si interesanta.

 801. Locatia pensiunii este foarte buna, chiar la marginea apei, cu o priveliște minunata. Camera fff curata. Proprietarii, o familie foarte amabila. Se poate servi masa la cerere, ceea ce va si recomand. Excursia pe Delta pana la plaja Perisor a fost minunata!

 802. O pensiune foarte bine pozitionata care se preteaza perfect pentru partidele de pescuit din delta.Personalul fain , amabil.Raportul calitate-pret , foarte bun.

 803. Pensiune liniștită în această perioadă, faptul că vis-a-vis este un restaurant foarte bun la pensiunea Pestisorul.

 804. Este incredibil de curat , peste tot , începând de la baie pana la curtea din spate .

 805. Excelent , personal primitor ,mancare foarte buna , locatie frumoasa ! Am fost rasfatati de catre doamnele din pensiune ! Multumim !!!!!

 806. Saramura de crap a fost, nu buna … foarte buna 😁

 807. Camerele sunt curate, aerisite, destul de bine atifonate, insa raportul calitate/pret nu e tocmai just 🙂

 808. Gazda: Prietenoasa, comunicativa si gata de a oferi o mana de ajutor la nevoie. Camere curate, dotate exact cu ce trebuie pentru un sejur orientat spre natura. Amplasarea locatiei ofera un spatiu deschis, sentimentul libertatii neangradite. In curte: Gratar generos, mese cu umbrar in numar suficient si bine plasate. Facilitatile bucatariei si terasei sunt foarte bune: Frigider, congelator, plita cu inductie, vesela, etc. Parcarea in curte este un plus. Regulile casei sunt clar afisate. Doar turistii ar trebui sa le citeasca cu mai multa atentie.

 809. -gazda amabila care s-a oferit sa ne ajute sa gasim excursii cu barca și produse foarte bune din lapte de la producători locali -presiune la apa calda -bucătăria bine dotata,2 frigidere mari funcționale cu congelator + frigider pe terasa pentru băuturi(altul decât cel din poza) -am fost 8 persoane și ni s-a oferit borș de peste gratuit in doua zile de sejur din 4 -loc de joaca suficient de dotat pentru copii -plase de insecte -loc liniștit -parcare gratuită in curtea proprietații -aproape de magazine și pensiuni care au piscina -mini frigider in camera -grătar

 810. Gazda a fost excelenta. Ne-a facut placere sa il cunoastem. Facilitatile au fost bune iar peisajul locului a fost excelent

 811. Foarte buna mâncarea. Icrele au fost extraordinare. Proprietarii și personalul sunt foarte prietenoși. Atmosfera foarte linistita

 812. Amplasarea, mancarea gustoasa si bineinteles plimbarea cu barca prin cotloane magice :-).

 813. Totul a fost excelent! Locatia este amplasata intr-o zona minunata si totul a fost peste asteptari: oamenii minunati, mancarea, camerele, etc. Mi-a depasit cu mult asteptarile si voi reveni cu siguranta!

 814. Curat, iesire directa la canal si loc de acostare.

 815. Amabilitatea gazdelor, curatenie de exceptie, mancare foarte buna. Mobila extraordinar de frumoasa. Excursia la Plaja Perisor a fost placuta si interesanta.

 816. Locatia pensiunii este foarte buna, chiar la marginea apei, cu o priveliște minunata. Camera fff curata. Proprietarii, o familie foarte amabila. Se poate servi masa la cerere, ceea ce va si recomand. Excursia pe Delta pana la plaja Perisor a fost minunata!

 817. Am fost intr-o perioada neaglomerata si atunci chiar ne-am simțit in siguranta. Personalul foarte amabil.

 818. Totul este impecabil. Foarte curat, baia modernă, balconul, priveliștea, micul dejun.

 819. Personalul foarte amabil, camere curate, masa se serveste la Pelicanul in apropiere, loc de parcare suficient, excursia cu salupa de 4 ore super, pana la plaja salbatica Perisor, totul ok. Cu siguranta vom reveni cu drag.

 820. Locatie super, barci de inchiriat la preturi bune. Domnul Nae si doamna, gazde perfecte pentru clienti fara pretentii! Piscina perfecta pentru o locatie din delta. Trei zile fara nicio ciupitura de tantar. Tantarii au interzis la ,,Casa Roa ”

 821. Gazdele au fost foarte prietenoase, am făcut plimbări cu barca, locația este foarte frumoasa, exista o piscina care este curățata zilnic, mâncarea este proaspăt gătită și foarte buna.

 822. Locatia in zona cu liniste, bine izolata de exterior. Mancarea foarte buna. Pretul ar putea parea mare, dar pentru mancarea cu specific pescaresc este la fel si in Bucuresti.

 823. Camera superba, pat si perne super confortabile, un dus excelent, decoratiuni frumoase si cu gust. Micul dejun foarte ok, amplasare de vis si tot domeniul foarte ingrijit, zone amenajate cu diferite tematici, piscina arata foarte imbietor.

 824. Serviciile de inchiriere ambarcatiuni. Bucataria si personalul restaurantului. Amenajarea exteriorului locatiei.

 825. Camera a fost impecabila, personalul hotelului si restaurantului extrem de amabil. Locatia – minunata. Vizitarea zonei – facila, superba excursia cu barca. Un sejur de exceptie! Oricand revenim cu drag.

 826. Locatie frumoasa, bine organizata si foarte curata.

 827. Locatia, facilitatile, linistea, parcarea mare, curtea mare amenajata cu bun gust, ospitalitatea gazdelor, plimbarile cu barcuta, joaca cu catelusul Pimpa

 828. Totul a fost excelent. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, excursia cu salupa in Delta.

 829. personalul a fost foarte dragut. recomand plimbarea cu barca organizata de pensiune, a fost o experienta frumoasa. piscina este curata si ingrijita. exista si jocuri (board games, sah, table) oferite de catre pensiune

 830. Curat, liniste, piscina excelenta, personal dragut. Sejur reusit.

 831. Sehr sauber, sehr nette Gastgeber, sehr gutes Frühstück, toller Pool, einzigartige Bootsfahrt. Und mit Kreditkarte zahlen ging doch.

 832. Pros: locatie buna, pensiune frumos decorata, curata, atmosfera placuta relaxanta.

 833. Locație tradiționala foarte confortabila și curată.

 834. Personal foarte amabil si respectuos. Dna Adriana a fost foarte drăguța si ne-a ajutat cu informații despre ce locuri putem vizita. Proprietatea a fost foarte curată si copii s-au bucurat de piscina din cadrul pensiunii. Mancarea este specifica Deltei, dar si cu o opțiune sau doua fără peste. Recomand cu drag! Neaparat sa va luați spray de țânțari!

 835. Locatia cu acces imediat la canal, piscina incalzita cu un view splendid asupra canalului, gradina, linistea din timpul noptii, camera si baia suficient de mari. Apreciez receptivitatea cu care barmanii au raspuns la solicitarea mea de a opri muzica de la piscina; linistea se potriveste mai bine cu decorul natural de acolo!

 836. Personal amabil, in special cei de la restaurant, bucataria buna, mai ales mic dejun pe deplin. Recamand acest hotel!

 837. Complexul este nou si curat, curtea foarte ingrijita, piscina frumoasa (atat interior cat si exterior). Mancarea foarte buna, micul dejun a fost surprinzator de bun, cat si cina. Ne-au oferit si un mic beneficiu in ceea ce priveste spa-ul, au fost foarte draguti.

 838. Tot personalul este foarte serviabil, fac totul pentru confortul clientilor. Locatia este excelenta, adaptata familiilor cu copii. Excursiile propuse in Delta sunt bine organizate. Mâncarea gatita la restaurant este delicioasa.

 839. Mâncarea, tot ceea ce este pe baza de peste,la superlativ.

 840. Mâncarea, personalul foarte amabil, camera curata, plimbarea pe canale și mare. Recomand.

 841. Gazde primitoare, locația super, piscina curata. Personal super amabil. Vom reveni cu plăcere

 842. Mi-a placut mult ca am avut la dispozitie caiac pentru a ne plimba prin imprejurimi. Design-ul camerelor si exteriorul foarte interesant si destul de atentic. Personalul foarte amabil.

 843. Mic dejun decent,conditii foarte bune.Piscina excelenta. Camere decorate rustic.

 844. A fost totul la superlativ, de la primirea pe proprietate pana la plimbarea cu barca prin Delta Dunarii, respectiv mancarea servita in locatie. Gazde primitoare, flexibile si amabile, tot timpul alaturi de turisti. Vom reveni cu siguranta, Va multumim frumos!

 845. In primul rand pensiunea este situată intr-un loc foarte linistit si usor accesibil. Camerele sunt foartee curate. Mancarea servita este excelenta. Micul dejun: omleta/ou ochi, salam, icre, chiftelute, rosii, branză, castravete (suficient pentru o persoana). Noi ne-am simtit excelent.

 846. Locatie excelenta. Mic dejun gustos. Proprietari amabili. Mancare excelenta specifica locului. Cel mai bun bors de peste mancat vreodata. Atmosfera placuta, liniste, relaxare. Excursii frumoase in delta organizate de proprietari.

 847. Minunat… De la parcare, locatie la personal, curatenie, mancare. Meniul pentru cina (era optional) a fost delicios de fiecare data! Recomand cu mare drag!

 848. Locul este absolut deosebit prin unicitatea si personalitatea lui. Asezat intr-un loc unde timpul s-a oprit, conectat totusi cu civilizatia, este locul perfect unde poti sa faci o ruptura de ritm fara sa te simti in afara planetei. Gazda minunata, extrem de serviabila si empatica, mancare absolut fantastica, atmosfera cousy warm, o muzica de exceptie pusa la dispozitia calatorului prin bunavointa si preferintele muzicale deosebite ale proprietarului, dar mai ales prin intermediul unui set de dispozitive muzicale cu adevarat profesionale care reusesc sa te introduca foarte repede in lumea jazz-ului de pe raul Misissippi, sau in plina perioada flower-power a anilor 70. Daca vreti cu adevarat sa opriti timpul si sa petreceti cateva zile absolut de vis, trebuie neaparat sa incercati aceasta proprietate

 849. Locație intima Liniște Curățenie Personal atent Mâncare excelenta Excursiile cu barca

 850. Locatie perfecta : divertisment-punct forte (pescuit, calatorii in delta + piscina)…muzica si lounge-ul din curte completeaza atmosfera de relaxare. Oameni cu gust si imaginatie. O sa mai merg/ Recomand oricui.

 851. Piscina, peisajele, cățeii, domnișoara de la recepție.

 852. Pros: locatie buna, pensiune frumos decorata, curata, atmosfera placuta relaxanta.

 853. Totul a fost la superlativ!!! Mulțumim în primul rând Domnului Yogi pentru ospitalitate și implicare și întregii famili Și mai ales băiatului Wili ,un dulce !!!!!

 854. Gazde primitoare, locatie bună in care te poti relaxa cu adevarat. Plimbari cu barca super frumoase. Cu totii, de la cel mai mic ( 8 ani ) pana la cel mai mare ( 70 ani), ne-am simtit excelent.

 855. A fost totul la superlativ, de la primirea pe proprietate pana la plimbarea cu barca prin Delta Dunarii, respectiv mancarea servita in locatie. Gazde primitoare, flexibile si amabile, tot timpul alaturi de turisti. Vom reveni cu siguranta, Va multumim frumos!

 856. Tot personalul este foarte serviabil, fac totul pentru confortul clientilor. Locatia este excelenta, adaptata familiilor cu copii. Excursiile propuse in Delta sunt bine organizate. Mâncarea gatita la restaurant este delicioasa.

 857. Mâncarea, tot ceea ce este pe baza de peste,la superlativ.

 858. Mâncarea, personalul foarte amabil, camera curata, plimbarea pe canale și mare. Recomand.

 859. Mi a placut disponibilitatea gazdei, modul in care discuta cu fiecare oaspete/grup in parte referitor la modul de petrecere a sejurului, de alegere a meniului, posibilitatea de a organiza excursii personalizate.

 860. Minunat este cuvântul care exprimă totul: curățenie, mâncare excepțională, liniște, muzică și ambianță deosebite, parcare privată monitorizată video, excursiile recomandate – foarte reușite, personal mereu disponibil și atent la nevoile clientului. Doamna Crina total dedicată! Mulțumim din tot sufletul!

 861. Minunat… De la parcare, locatie la personal, curatenie, mancare. Meniul pentru cina (era optional) a fost delicios de fiecare data! Recomand cu mare drag!

 862. Locatia, spatiile exterioare foarte bine ingrijite, gradina foarte frumoasa si bine intretinuta, piscinele, camera, si nu in ultimul rand mancarea.

 863. Locatia cu acces imediat la canal, piscina incalzita cu un view splendid asupra canalului, gradina, linistea din timpul noptii, camera si baia suficient de mari. Apreciez receptivitatea cu care barmanii au raspuns la solicitarea mea de a opri muzica de la piscina; linistea se potriveste mai bine cu decorul natural de acolo!

 864. Personal amabil, in special cei de la restaurant, bucataria buna, mai ales mic dejun pe deplin. Recamand acest hotel!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled