Cazare ieftina Dumbrava Sibiului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania

★★★★ Continental Forum Sibiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Cibinium Sibiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

1790 Margarethengasse Guesthouse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Gong Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Clara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alex Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Conrad Haas Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ ART Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Fiodor si Florica Șerbănoiu din Ciorari, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Fiodor si Florica Șerbănoiu din Ciorari, jud. GorjCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Cezar si Fabiana Pintilie din Criseni, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Dumbrava, Sibiu, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Cezar si Fabiana Pintilie din Criseni, jud. AlbaCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Zamfir si Giorgiana Pușcașu din Barai, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Zamfir si Giorgiana Pușcașu din Barai, jud. ClujCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Todor si Sabin Beclean din Olari, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Dumbrava, Sibiu, Romania!

  (Todor si Sabin Beclean din Olari, jud. GorjCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Severin si Felix Șăineanu din Priboiu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Dumbrava, Sibiu, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Severin si Felix Șăineanu din Priboiu, jud. DambovitaCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Ștefan si Adelin Pintilie din Prisacina, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Dumbrava, Sibiu, Romania.

  (Ștefan si Adelin Pintilie din Prisacina, jud. Caras-SeverinCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 1. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 2. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 3. Locatie excelenta. Am ajuns la Sibiu cu trenul si de la gara pana la hotel este foarte usor de ajuns,(cu linia de autobuz 5 , trei statii) in maxim 10 min. Am stat la etajul 6 cu vedere catre centru, piata mare. Personalul hotelului foarte amabil. Camera calduroasa, spatiu sufient, curatenie , toate utilitatile functionale. Patul, dublu, cu saltea foarte relaxanta, o pilota extrem de mare. Micul dejun foarte bun si variat.

 4. Locatia, camera linistita, curatenie, am primit un upgrade in aceiasi bani

 5. Hotelul este pozitionat central, camerele sunt mari, curate.

 6. Amplasarea hotelului, camera frumoasa si luminoasa, micul dejun diversificat .

 7. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 8. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 9. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 10. Zona foarte frumoas Personalul foarte ospitalier Piscina drăguță Curățenie

 11. Personalul a fost foarte amabil atat la receptie cat si la restaurant. Camerele au fost mari, patul destul de comfortabil. Hotelul este la 20m de piata mare.

 12. Ne-am bucurat de ambianta placuta, aristocratica, de piscina si de personalul prietenos si amabil. Ne-a placut mai ales amplasamentul hotelului si faptul ca parcarea a fost foarte aproape de hotel. As reveni oricand aici. Felicitari!

 13. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 14. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 15. Totul a fost perfect. Curatenia, discretia, bunul gust, ospitalitatea, toate aceste calitati sunt la ele acasa! Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare avantaj este parcarea pensiunii, destul de mare si aceasta. Multumim frumos pentru tot. Vom reveni cu mult drag.

 16. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 17. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 18. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 19. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 20. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 21. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 22. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 23. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 24. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 25. Raport calitate pret excelent. Bar deschis non stop, asezarea in oras. Posibilitatea de a opta pt camera de fumatori

 26. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 27. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 28. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 29. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 30. Locatia, camera linistita, curatenie, am primit un upgrade in aceiasi bani

 31. Micul dejun bun si variat, camere confortabile, amplasarea excelenta, faptul ca am prins loc de parcare (numarul fiind limitat).

 32. ideea de a sta in cel mai vechi hotel din romania, amplasarea, piscina, micul dejun de la ora 7 (mai rar gasesti)

 33. Zona foarte frumoas Personalul foarte ospitalier Piscina drăguță Curățenie

 34. Gazda a fost foarte draguta si ne-a asteptat la cazare ca sa ne predea cheile. Casa foarte curata, modern amenajata si conditii excelente. Cazarea este la 8 min de mers pe jos pana in centrul vechi al sibiului. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu mare drag si cu siguranta vom reveni.

 35. Poziționare excelenta fata de centru, foarte primitoare, dotata cu tot ce trebuie, modern amenajată.

 36. Poziția față de centru, garsoniera amenajată cu gust, gazdele amabile, totul nou și îngrijit 🙂

 37. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 38. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 39. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 40. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 41. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 42. Totul a fost perfect. Curatenia, discretia, bunul gust, ospitalitatea, toate aceste calitati sunt la ele acasa! Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare avantaj este parcarea pensiunii, destul de mare si aceasta. Multumim frumos pentru tot. Vom reveni cu mult drag.

 43. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 44. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 45. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 46. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 47. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 48. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 49. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 50. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 51. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 52. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 53. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 54. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 55. Hotelul este absolut superb, am fost impresionata : locatia, modul in care sunt imbinate elementele de clasic si modern, mobilierul vechi reconditionat admirabil, tablourile, zona de spa, camera etc

 56. Micul dejun bun si variat, camere confortabile, amplasarea excelenta, faptul ca am prins loc de parcare (numarul fiind limitat).

 57. ideea de a sta in cel mai vechi hotel din romania, amplasarea, piscina, micul dejun de la ora 7 (mai rar gasesti)

 58. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 59. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 60. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 61. Dizain foarte frumos, curățenie impecabilă, personal plăcut! Recomand cu încredere!

 62. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 63. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 64. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 65. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 66. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 67. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 68. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 69. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 70. Gazda a fost foarte draguta si ne-a asteptat la cazare ca sa ne predea cheile. Casa foarte curata, modern amenajata si conditii excelente. Cazarea este la 8 min de mers pe jos pana in centrul vechi al sibiului. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu mare drag si cu siguranta vom reveni.

 71. Poziționare excelenta fata de centru, foarte primitoare, dotata cu tot ce trebuie, modern amenajată.

 72. Poziția față de centru, garsoniera amenajată cu gust, gazdele amabile, totul nou și îngrijit 🙂

 73. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 74. Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 75. Hotel frumos, reamenajat, modernizat, dotari de calitate.

 76. Acel loc transmite energii pozitive, căldură sufleteasca. Este aranjat cu mult bun gust, nici-un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Este un loc făcut ca să te simți acasă!

 77. Locatia, modul cum este aranjata camera, personalul.

 78. Totul a fost minunat, gazda foarte prietenoasa, atenta, zona buna, la 10 min de centru, foarte comfortabil si calduros, totul foarte curat, o cazare primitoare la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 79. Situată la doi pași de Piața Mare, camera și baia sunt mari, curate, e cald, e frumos – arată chiar ca în poze, chicineta e bine dotată, am primit ceai, cafea, bomboane, ciocolată, fructe și … cozonac 🙂

 80. Totul a fost minunat ! Gazda zâmbitoare, camera foarte curată și caldă,frumos aranjată pt .sărbătoarea Crăciunului. Recomand cu toata inima.

 81. Camera spatioasa Aproape de centru Gazda primitoare Curatenie Design camera

 82. Ne.am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni

 83. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, exact in centrul Sibiului. Mi-a placut ca este bine amenajat, utilat, decorat, a fost destul de curat, incalzit, tot ce a trebuit pentru sejurul nostru.

 84. locatie excelenta apartament modern gazde primitoare multumim frumos , vom reveni

 85. Locatie buna, foarte curat, restaurante multe in zona, parcare la 100m, personal amabil

 86. Poziția ideală pentru turiști de weekend, te relaxezi doar stând pe terasa si privind turiștii care trec entuziasmați ca pășesc în centrul vechi. Superb. Pensiunea în sine…foarte cocheta, totul aranjat cu gust. Curățenia, cât sa mulțumească pe orice pretențios.

 87. chic exact cum ii e si numele, ft aproape de centrul orasului

 88. Personal extrem de amabil. Locatie centrala, in zona pietonala cu multe terase. Camera foarte curata . Recomand mai departe ca si cazare atat in scop turistic cat si cazare scurta , de servici.

 89. Camera a fost foarte ok, patul confortabil. Locatia foarte aproape de centru.

 90. Camera foarte spatioasa, cu mobilier nou. Curatenie exemplara, personal foarte amabil. Locatie excelenta, in inima Sibiului. Revenim cu mare placere

 91. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 92. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 93. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 94. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 95. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 96. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 97. Rolandbucska90 martie 2, 2019 at 9:31 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 98. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 99. Ardhanarishvara martie 2, 2019 at 9:31 am

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 100. Gazda a fost foarte amabilă, chiar s-a oferit să ne ia de la gară.

 101. Apartament cu 2 camere curat, modern, foarte bine utilat si comfortabil, cu tot ce ai nevoie, ba mai mult de atat, ne-am simtit ca acasa, gazda foarte primitoare si de incredere, ne-a pregatit in frigider bere, apa minerala si bomboane, zona foarte linistita si frumoasa, parcare gratuita si libera in fata blocului, foarte bine amplasat, la 10 minute de centrul istoric! Ne-a depasit asteptarile! O sa revenim cu siguranta!

 102. Gazda foarte primitoare si punctuala. Lipsa micului dejun inclus in pret la unele hoteluri a fost compensata cu surprizele lasate de gazda : bere si apa in frigider, bomboane peste tot, ceai , cafea si multe altele. J

 103. Situată la doi pași de Piața Mare, camera și baia sunt mari, curate, e cald, e frumos – arată chiar ca în poze, chicineta e bine dotată, am primit ceai, cafea, bomboane, ciocolată, fructe și … cozonac 🙂

 104. Totul a fost minunat ! Gazda zâmbitoare, camera foarte curată și caldă,frumos aranjată pt .sărbătoarea Crăciunului. Recomand cu toata inima.

 105. Camera spatioasa Aproape de centru Gazda primitoare Curatenie Design camera

 106. Acel loc transmite energii pozitive, căldură sufleteasca. Este aranjat cu mult bun gust, nici-un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Este un loc făcut ca să te simți acasă!

 107. Locatia, modul cum este aranjata camera, personalul.

 108. Totul a fost minunat, gazda foarte prietenoasa, atenta, zona buna, la 10 min de centru, foarte comfortabil si calduros, totul foarte curat, o cazare primitoare la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 109. Locatie buna, foarte curat, restaurante multe in zona, parcare la 100m, personal amabil

 110. Poziția ideală pentru turiști de weekend, te relaxezi doar stând pe terasa si privind turiștii care trec entuziasmați ca pășesc în centrul vechi. Superb. Pensiunea în sine…foarte cocheta, totul aranjat cu gust. Curățenia, cât sa mulțumească pe orice pretențios.

 111. chic exact cum ii e si numele, ft aproape de centrul orasului

 112. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 113. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 114. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 115. Patul suuuper confortabil, camera aerisita, baie imensa!

 116. locatia aproape fata de centrul vechi, maxim 5 min de mers pe jos

 117. Poziționare excelentă, camere mari, posibilitatea de a lua micul dejun în cameră.

 118. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 119. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 120. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 121. Rolandbucska90 martie 7, 2019 at 4:38 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 122. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 123. Ardhanarishvara martie 7, 2019 at 4:38 am

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 124. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 125. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 126. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 127. Locatia este excelenta, esti aproape de orice, Cladirea in stil clasic ajuta unui weekend romantic si/sau meetinguri de business. Faptul ca piscina indoor e accesibila gratuit ajuta (spa, masaj, etc) relaxarii.

 128. O locație excelentă…personal amabil, curățenie și mâncare excelentă!

 129. pat foarte confortabil.camera f spatioasa,curata,conditii ok.

 130. Parcare disponibila in curtea hotelului. Distanta mica fata de centrul orasului. Personal amabil. Curatenie. Liniste.

 131. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 132. Dizain foarte frumos, curățenie impecabilă, personal plăcut! Recomand cu încredere!

 133. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 134. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 135. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 136. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 137. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 138. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 139. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 140. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 141. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 142. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 143. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 144. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 145. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 146. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 147. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 148. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 149. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 150. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 151. Locatia hotelului Personal amabil si atent la necesitatile clientului

 152. A fost bine. Curat, mic dejun bun, piscina este curata si intretinuta. prg la piscina de la 9-21 . parcarea este pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol. Adresa Hotelului este pe o starda cu resctictie. Deci parcati in parcarea de la capatul strazii mai sus mentionate (intr-o laterala a hotelului), va cazati si veti primi un tichet ptr parcare gratuita. Micul dejun de la 7-10. wi-fi gratuit.

 153. Amplasarea hotelului este excelentă, aproape de majoritatea obiectivelor turistice pe care ne-am propus să le vizităm. Personalul extrem de amabil și atent, micul dejun variat poate acoperi o gamă largă de gusturi, ceaiul foarte bun. Ferestrele, deși sunt din lemn, se pot deschide pentru a aerisi camera, dar în același timp izolează foarte bine fonic de zgomotul străzii. Camera este curată, patul confortabil, baia, deși are obiectele sanitare și instalațiile învechite, este bine aerisită, fără mirosuri neplăcute.

 154. Locatie buna, cocheta, foarte curat,mic, dejun bun, personal amabil si nu in ultimul rand un plus parcarea. Poate un pic cam rece in camera, dar nu a fost neaparat o problema.

 155. Parcare disponibila in curtea hotelului. Distanta mica fata de centrul orasului. Personal amabil. Curatenie. Liniste.

 156. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 157. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 158. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 159. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 160. Apartamentul a fost foarte curat și primitor. Mi-a plăcut mult ca era aproape de aproape toate punctele de interes. Recomand!

 161. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 162. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 163. Totul este peste așteptările mele…un apartament curat…foarte modern si este excelent pentru a te casa aici oricand doresti !E ceea ce mi-am dorit pentru iubita mea pentru a se simțim că la ea acasă!

 164. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 165. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 166. Amplasarea este excelenta! Foarte curat! Gada foarte amabila. Foarte curat si calduros! Acces rapid la parcare si centru, restaurante, cafenele. Recomand aceasta proprietate si abia astept sa revin.

 167. Locație excelentă, foarte curat, amenajat cu bun gust. Am găsit tot ce am avut nevoie (fier de călcat, uscător de păr, prosoape, chiar și vase și ustensile pentru gătit).

 168. Foarte aproape de centru; apartament spatios, foarte curat; usor de ajuns, parcare fara probleme; Recomandam fara ezitare.

 169. Locația a fost excelenta, casa fiind situată exact în centrul orașului.

 170. Raport calitate/ pret,a fost foarte ok. Merita.

 171. Meniul la restaurant f bun vinul la fel si baietii care ne-au incintat cu jaz a fost superb.

 172. Micul dejun este foarte variat si foarte bun, locatia este de prima mana., iar cele cateva pranzuri si cine au fost delicioase.

 173. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat și bine gătit ! În plus, atitudinea personalului de la restaurant a fost perfectă.

 174. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 175. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 176. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 177. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 178. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 179. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 180. Locatie excelenta, la doi pasi de Piata Mare. Bucataria este dotata cu toate cele necesare, baile la fel, apartamentul este nou si foarte curat. Ideal pentru sejururi mai indelungate. Perfect pentru o familie cu copii sau pentru 2 cupluri. Vom reveni cu placere !!

 181. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 182. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 183. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 184. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 185. Aproape de centru, intr-o zina linistita. Camere foarte mari, confort 100%. Un mic dejun delicios cu alimente de calitate 🙂

 186. Micul dejun a fost foarte gustos si consistent!Locatia este foarte frumoasa.

 187. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 188. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 189. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 190. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 191. Personal foarte amabil, totul la superlativ, de la mic dejun la camera, curățenie, cald.

 192. Un hotel de nota 10 si personalul hotelului foarte amabil si prietenos ! Recomand cu încredere 5*****!!!

 193. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 194. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 195. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 196. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 197. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 198. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 199. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 200. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 201. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 202. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 203. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 204. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 205. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 206. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 207. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 208. Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite, păcat că nu am stat mai mult.

 209. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 210. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 211. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 212. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 213. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 214. La doar doi pași de Autogara Transmixt și la o distanță ușor de parcurs la pas de Centrul Vechi al orașului. Un studio decorat în stil minimalist, cu mult bun gust, oferind o ambianță foarte plăcută.

 215. Totul a fost minunat,privelistea foarte frumoasă,camera foarte draguț amenajată și curată,aproape de piață și de toate monumentele pe care am dorit să le vizităm!

 216. Spațiul foarte luminos, cu vedere spre centrul istoric. Foarte aproape de centrul vechi și de gară. Echipat cu lucrurile necesare dar și cu mici atenții din partea gazdelor. Un spațiu primitor și confortabil.

 217. Privelistea, aspectul camerei, dimensiunea patului, aproape de centru, fereastra imensa din camera ce oferea acces la privelistea centru, baia curata, schimbatul prosoapelor zilnic

 218. Totul, camera curată, baia curată, așternutul impecabil, loc de parcare disponibil. Personalul foarte amabil și zâmbitor.

 219. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 220. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 221. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 222. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 223. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 224. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 225. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 226. Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite, păcat că nu am stat mai mult.

 227. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 228. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 229. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 230. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 231. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 232. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 233. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 234. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 235. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 236. Personal foarte amabil, totul la superlativ, de la mic dejun la camera, curățenie, cald.

 237. Un hotel de nota 10 si personalul hotelului foarte amabil si prietenos ! Recomand cu încredere 5*****!!!

 238. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 239. Revenind în această locație am solicitat o anumită cameră și ni s-a îndeplinit dorința. Camera nr 5 este foarte spațioasă și are vedere spre terasă, baia este mare și luminată bine; restaurantul are mâncare foarte bună și servire rapidă.

 240. Este pentru a doua oara cand stam aici si sigur vom reveni. Locatia excelenta , restaurant intim , mancare foarte buna , personal foarte amabil. Multumim Casa Frieda !!!

 241. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 242. Totul. Bine organizat, curat, personal foarte amabil, ambient de calitate.

 243. Patul bun, mic dejun f variat si bun, locație excelenta

 244. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 245. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 246. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 247. Totul! F tare amplasarea hotelului! Cat despre hotel in sine-excelent totul! Felicitari!

 248. Ca mai intotdeauna o experienta placuta si pozitiva la Hilton Sibiu, de la rapiditatea la check-in, informatiile primite, serviciile auxiliare si amabilitatea personalului. Micul dejun foarte diversificat.

 249. Micul dejun este excelent , lenjeria impecabila și plăcută la atingere ,curățenie absoluta , personalul amabil , barul îmbietor si relaxant iar zona de SPA este absolut grozava

 250. Micul dejun ar putea fi mai variat si mai cu atentie gatit. Locatie f buna, aproape de centru. Fier de calcat disponibil in camera.

 251. Hotelul este ok, raport calitate pret este foarte bun! Personalul foarte ok, extrem de prietenos si dornic sa iti confere o sedere excelenta. Personal nota 10 !!! locatie nota 10 !!! confort nota 10 !!! management…

 252. Camera frumoasa , patul confortabil .Am avut camera la etajul 6 si privelistea a fost minunata .Am parcat masina in garajul hotelului si chiar daca a fost contracost , a meritat . Am fost ajutati la bagaje de personalul hotelului . Am solicitat micul dejun in camera si am fost serviti excelent .Hotelul este amplsat in centru , foarte aproape de centru vechi . Vom reveni !

 253. Micul dejun diversificat si gustos !! Curatenie impecabila si primire neasteptat de calduroasa. Oricand ne-am dori sa revenim pentru un alt sejur de vis.

 254. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, iar personalul foarte cooperant.

 255. Curatenie desavarsita. Ambianata calda si primitoare. Camera confortabila. Mic dejun foarte bun. Amplasament central. Personal amabil si serviabil.

 256. totul a fost super,personalul ca intotdeauna foarte amabil,dornic sa ajute,chiar mi-a fost inlocuita camera initiala in care mirosea a fum de tigara cu alta superioara ca tarif si conditii.

 257. micul dejun la nici un hotel nu a fost un mic dejun asa bogat cu preparate continentale foarte multe tip bufet suedez si un mic dejun traditional

 258. Micul dejun a fost bun , diversificat ! Restaurantul este la etajul 11 de unde se poate admira Sibiul ! Liftul este transparent !

 259. Extrem de plăcut impresionata de doamnele care fac curățenie!!!

 260. Totul ok chiar nu na așteptăm la multe lucruri ordine disciplina confort toate bine gândite și puse la punct!

 261. Serviciile cameristei nota 10 Serviciile receptionerei nota 10

 262. Locatia foarte buna. Mic dejun foarte bun, cafea foarte buna.

 263. Personalul, poziționarea, camera, micul dejun, toate la superlativ. Am fi vrut la întoarcerea din concediu să mai rămânem o noapte aici, atât de mult ne-a plăcut. Comparând cu toate locațiile de după, din acest concediu, sau din altele, e în top 3 locuri de cazare. Carrefour market exact la parterul clădirii.

 264. Totul, camera si baia spatioase, curate, luminate. Micul dejun foarte bun si diversificat. Liniste, personalul drăguț.

 265. In ultima zi de sedere am luat micul dejun la restaurantul hotelului. M-a costat 38 lei, bufet suedez. Ca pozitionare a hotelului – fiind in centru mi-a fost mult mai usor sa merg la slujba de inviere la biserica catolica, aflata chiar in centrul orasului, la mica distanta de hotel. Acest lucru mi-a placut f mult.

 266. Personal amabil; Amplasarea hotelului a fost foarte convenabila.

 267. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 268. Pensiunea oferă doar cazare dar totul a fost foarte bine. Curat, căldură, modern. Raport calitate/preț foarte bine

 269. Proprietarul a sunat pentru a se interesa de ora la care ajungem. Chiar dacă am întârziat câteva ore, nu a fost nici o problemă. Camera a fost liniștită și curată. S-a făcut curățenie în cameră în fiecare zi și s-a făcut patul. Recomand.

 270. totul a fost conform asteptarilor :liniste,curatenie,personal amabil,loc de parcare

 271. Apartament foarte curat, excelent amplasat. Revenim cu drag la aceasta locație

 272. Apartament frumos amenajat, foarte aproape de Piata Veche. Gazde drăguțe, extrem de prietenoase.

 273. La 1 min de mers pe jos de piata mare, restaurante, carrefour express in imediata apropiere, amplasare si dotari de nota 10. Gazda foarte prietenoasa!

 274. Adriana-mariana aprilie 27, 2019 at 4:49 am

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 275. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 276. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 277. Foarte curat, spațios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Multă liniște, paturi confortabile, gazdă care te face să te simți bine de la primele cuvinte.

 278. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 279. A fost peste așteptări. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca în poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am simțit foarte bine. Cu siguranță vom reveni.

 280. Totul a fost perfect, ne-am simțit foarte bine. Cu siguranța vom reveni!

 281. Distanta fata de centru este de 5-7 minute pe jos. Totul a fost super ok.

 282. Situată la 3 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului. Parcare gratuită. Patul foarte confortabil.

 283. Este amplasat ok, curat, personal foarte amabil, cu toate facilitățile necesare.

 284. Apartament mare, curat, bucatarie utilata complet, baie mare, caldura tot timpul, mic dejun foarte bun

 285. Curat, baia super dotată și spațioasă, prosoape curate, micul dejun și cafea incluse în preț, consistent și servit la ora agreată. Personalul foarte amabil. Locația este aproape de centru, dar într-o zonă liniștită.

 286. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 287. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 288. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 289. Locatia excelenta, chiar in centrul orasului. Priveliste foarte frumoasa din camera situata la etajul 11. Pet friendly, contra cost 15 Euro / zi pentru o talie mica (bichon maltez). Personalul in regula, prietenos chiar si dupa ce catelul nostru a comis o, reusind sa trezeasca dimineata tot etajul. Lift panoramic. Camera mare, curata, confortabila.

 290. A fost perfect, personalul profesionist, amabil, ne-au indeplinit toate cerintele. Curat, placut, linistit, micul dejun f bun, nu am ce sa reprosez!

 291. La sosire, am gasit in camera o sticla de apa plata goala aruncata pe jos iar la baie am gasit un sul de hartie igienica gol.

 292. Adriana-mariana mai 4, 2019 at 4:50 am

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 293. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 294. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 295. Foarte curat, spațios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Multă liniște, paturi confortabile, gazdă care te face să te simți bine de la primele cuvinte.

 296. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 297. A fost peste așteptări. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca în poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am simțit foarte bine. Cu siguranță vom reveni.

 298. Pensiunea oferă doar cazare dar totul a fost foarte bine. Curat, căldură, modern. Raport calitate/preț foarte bine

 299. Proprietarul a sunat pentru a se interesa de ora la care ajungem. Chiar dacă am întârziat câteva ore, nu a fost nici o problemă. Camera a fost liniștită și curată. S-a făcut curățenie în cameră în fiecare zi și s-a făcut patul. Recomand.

 300. totul a fost conform asteptarilor :liniste,curatenie,personal amabil,loc de parcare

 301. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 302. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 303. Totul a fost cum ne asteptam. Central, curat Sibiul minunat,

 304. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 305. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 306. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 307. Amplasarea este excelenta! Foarte curat! Gada foarte amabila. Foarte curat si calduros! Acces rapid la parcare si centru, restaurante, cafenele. Recomand aceasta proprietate si abia astept sa revin.

 308. Locație excelentă, foarte curat, amenajat cu bun gust. Am găsit tot ce am avut nevoie (fier de călcat, uscător de păr, prosoape, chiar și vase și ustensile pentru gătit).

 309. Foarte aproape de centru; apartament spatios, foarte curat; usor de ajuns, parcare fara probleme; Recomandam fara ezitare.

 310. Este amplasat ok, curat, personal foarte amabil, cu toate facilitățile necesare.

 311. Apartament mare, curat, bucatarie utilata complet, baie mare, caldura tot timpul, mic dejun foarte bun

 312. Curat, baia super dotată și spațioasă, prosoape curate, micul dejun și cafea incluse în preț, consistent și servit la ora agreată. Personalul foarte amabil. Locația este aproape de centru, dar într-o zonă liniștită.

 313. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 314. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 315. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 316. Locatie foarte eleganta si confortabila, cu personal amabil si mic dejun foarte bogat si diversificat. Noile amenajari sunt de inalta calitate .

 317. Totul.Servicii impecabile.Personalul de asemenea.Conditii excelente.Vom reveni cu drag

 318. Totul a fost bine de la curatenie la micul dejun care a fost fabulos

 319. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 320. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 321. Locația ok, camera f frumoasa si curata, iar patronii au fost super. Am avut o cerere pt flori si sampanie in camera si au onorat această cerere. Le mulțumesc încă odată pe acesta cale. Recomand

 322. Micul dejun diversificat; locatie buna, aproape de centrul orasului

 323. Am stat intr-o camera curata si eleganta. E o locatie linistita, un loc in care te poti relaxa dupa o zi de munca. Personalul amabil, n-am nimic de reprosat

 324. Hotel mic, curat, liniștit.Patul confortabil, (după ce am înlăturat protecția de saltea, din cauciuc, de sub cearceaf)

 325. Central, curatenie. Asternuturile miroaseau a proaspat ceea ce m-a impresionat. Design deoasebit al camerelor.

 326. Hotelul este situat in Piata Mare. Acest aspect a contat cel mai mult in alegerea noastra, avand in vedere ca am vrut sa vizitam cat mai multe obiective turistice in 2 zile.

 327. Designul interior , amplasare locației , mi-au oferit șansa de a nu uita cum se respectau înaintașii noștri prin a se înconjura de obiecte și mobilier de f buna calitate, felicitări proprietarului pentru punerea lor in valoare

 328. Mi-a placut locatia, curatenia, personalul, tot.Daca mai avem ocazia sa vizitam Sibiul, cu siguranta o sa revenim.Camera arata exact ca in descriere, mi-a placut foarte mult terasa unde am savurat cafeaua, privelistea catre munti face toti banii.Receptia este la etajul 4, am stal la etajul 2, camera 1.

 329. Amplasare buna,se putea merge pe jos pana n centru si n apropiere era un parc foarte mare.Camera curata,patul mare,dotarile satndard din orice hotel.

 330. Este a doua oară când revenim aici și am fost foarte mulțumiți de toate serviciile. Vom reveni de fiecare data cu plăcere.

 331. Mâncare foarte buna,personal amabil,șefii de sala deosebit de amabili,curățenie in camere,totul excelent.se ridica la standarde internationale.multumim

 332. Cameră curată și spațioasă, Pensiunea este situată în centrul istoric al orașului.O să revin cu plăcere

 333. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 334. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 335. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 336. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 337. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 338. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 339. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 340. Superb!! Pozele nu reflecta realitatea, este mult peste. Apartamentul este mult mai spatios, bucataria f bine utilata, locatia ultra-centrala. Ne vom intoarce cu siguranta!

 341. A fost minunat! În urma pozelor, ne așteptam să ne placă, dar când am ajuns am fost fascinate de apartament! Nu îi lipsește nimic, este perfect! Gazda este super de treabă! 😍🤗❤

 342. Apartamentul este la 2 minute de centru. Este foarte curat și bucătăria utilată destul de bine pentru a lua o masă în condiții civilizate. Posibilitate de parcare în fața porții. Deși o parte din geamuri dau direct în stradă nu este gălăgie.

 343. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 344. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 345. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 346. Apartament mare și curat, bine utilat, in centrul Sibiului. Fiind într-o curte interioara, este foarte liniștit.

 347. Apartament foarte bine pus la punct, spațios, două camere, una cu pat dublu, televizor, mini bucătărie dotată cu tot necesarul, baie; cealaltă cu alt pat dublu și o canapea extensibilă foarte comodă, măsuță cu scaune, cuier, televizor. Foarte curat. Gazde foarte amabile, care ne-au convins că merită să revenim și să recomandăm și altora, cu încredere. Mulțumim!!

 348. Locatia excelenta, foarte aproape de obiectivele turistice, gazda super ok. Raport calitate-pret foarte bun

 349. Un apartament fff frumos, aproape de centru. Gazda a fost foarte responsive

 350. Discreția personalului, încrederea în client, curățenia, locația, aproape de obiectivele turistice importante, dotările camerei.

 351. Locatia buna, accesibila. In incapere a fost pornita centrala, era cald si bine. Raport pret-calitate ok.

 352. Pozitie, spatios, confort, tot ceea ce trebuie pentru un sejur.

 353. Totul a fost impecabil, cu siguranță vom reveni. Multumim mult.

 354. Gazda foarte amabilă, respectoasă, locația spațioasă curată și frumos decorata.

 355. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 356. Foarte aproape de centru, camere mari, căldură după preferințe, foarte curat, strictul necesar la bucătărie pentru o cafea sau un ceai. Noi am avut și un copil mic și am apreciat dotările din bucătărie.

 357. Apartament mare si spatios, foarte curat si ingrijit. Gazda foarte amabila, ne-au oferit detalii si ajutor pt orice nelamurire. Cu siguranta mai revenim.

 358. Adriana-mariana mai 15, 2019 at 2:58 pm

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 359. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 360. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 361. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 362. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 363. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 364. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 365. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 366. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 367. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 368. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 369. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 370. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 371. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 372. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 373. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 374. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 375. Situată în Centru, arhitectura, camera interesantă cu un mic dormitor, un mic salon și două băi, personalul f. amabil, curățenia (limitată de elementele de design), micul dejun bun, ideea că are piscină și saune, priveliștea de la et. 3 – cerul, munții Făgăraș, înzăpeziți și acoperișurile tipice

 376. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 377. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 378. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 379. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 380. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 381. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 382. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 383. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 384. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 385. Gazde primitoare, locație foarte curată, condiții excelente, amplasare foarte buna aproape de centrul orașului. Recomand

 386. Gazda excelenta!! Condiții foarte bune, aproape de centru, camere curate, spațioase, moderne și dotate cu tot ce este nevoie. Recomand cu drag și cu siguranță vom reveni!

 387. Foarte confortabil si curat. Personalul de nota 10! Recomand 😉

 388. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 389. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 390. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 391. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 392. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 393. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 394. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 395. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 396. Situată în Centru, arhitectura, camera interesantă cu un mic dormitor, un mic salon și două băi, personalul f. amabil, curățenia (limitată de elementele de design), micul dejun bun, ideea că are piscină și saune, priveliștea de la et. 3 – cerul, munții Făgăraș, înzăpeziți și acoperișurile tipice

 397. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 398. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 399. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 400. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 401. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 402. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 403. Condiții de viață Excellent personal Cafea de dimineață ca cadou Într-un oraș foarte frumos

 404. Pozitia excelenta,aproape de centrul orasului,camera frumos amenajata,curat,linistit.parcarea…

 405. Pensiunea se afla foarte aproape de centrul Sibiului. Curatenie si confort.

 406. Curățenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 407. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 408. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 409. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 410. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 411. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 412. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 413. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 414. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 415. Locatia, amplasarea centrala, posibilitatea parcare in apropiere

 416. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 417. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 418. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 419. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 420. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 421. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 422. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 423. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 424. Locatie aproape de centru, Primire calduroasa, proprietara deschisă, drăguță, informatii utile. Voi reveni cu drag.Recomand

 425. Condiții de viață Excellent personal Cafea de dimineață ca cadou Într-un oraș foarte frumos

 426. Pozitia excelenta,aproape de centrul orasului,camera frumos amenajata,curat,linistit.parcarea…

 427. Gazda amabilă. Camera curată, dotată modern. Intrarea inteligent organizată.

 428. Camera este spatioasa, curata, exact ca in fotografii. Raport calitate/pret bun. Ne-a placut si amplasarea, foarte aproape de centru. Cu gazda am avut o comunicare buna, ne-a trimis toate informatiile necesare prin sms.

 429. Este o locatie buna, nu departe de centrul orasului. Curatenie perfecta, simplu si civilizat. Camere cu grup sanitar propriu, independente si o bucatarie mare, utilata, pentru toti. Noi am ocupat toate cele trei camere si a fost ideal.

 430. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 431. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 432. Curățenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 433. Gazda a fost foarte amabila si ne-a dat foarte multe informatii despre Sibiu si imprejurimi. In camera am gasit apa si bere din partea casei. Ne a placut mult curtea interioara si linistea din jur. Bucataria de la subsolul casei, chiar daca nu am folosit o, este utilata cu tot ce trebuie in cazul in care doresti sa servesti masa, Patul a fost foarte confortabil si camera impecabil de curata si utilata cu papuci de casa, prosoape, feon.

 434. Pozitie excelenta, la cateva minute de Piata Mare. Foarte curat, mobilier nou. Curte mare, liniste, chiar daca e aproape de centru. Gazda foarte prietenoasa, cu recomandari utile pentru restaurante

 435. The overall experience was outstanding! The location is close to everything, it has everthing you need, very clean and the host is very kind and pays attention to details. It is a very spacious room.Overall we highly recommend this place! Thank you for everything!

 436. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 437. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 438. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 439. Foarte curat, modern, liniște, tipul care se ocupă este de foarte mult bun simț și atent cu clienții. Primești o sticla de vin, apa plata și minerala din partea casei, ceea ce mi se pare foarte tare. Și ai la dispoziție un Esspresor cu capsule, având posibilitatea sa îți prepari o cafea ori de câte ori ai nevoie. Centrul nu este foarte departe, pentru 8 lei cât îți ia taxiul pana în Piata Mare nici nu are sens sa iti bați capul cu locurile de parcare.

 440. Gazda excelenta, foarte curat si confortabil, aproape de centru. Vom reveni cu prima ocazie 🙂

 441. Totul a fost in regula ( comunicare cu proprietarul,locatie, mobilier,dotare) pentru pretul platit. Recomand cu incredere!!!

 442. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 443. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 444. Excellent apartment, a historic building with all the modern amenities one can wish for. Great kitchen, fast internet, great showers, huge tv, etc. The historic downtown is five minutes away (literally) as well as countless restaurants, museums, gardens, coffee shops. The market is 10 minutes away if you need fresh fruit or cheese, a small grocery store with everything you need for a picnic is right around the corner. You can spend easily three days just exploring the street “labyrinth” around the house.

 445. Totul a fost inregula si locul foarte primitor si curat. Recomand cu încredere oricui. Aproape de zona centrală, si de alte obiective turistice interesante, magazine de tot felul im apropiere. Voi reveni cu placere.

 446. Un apartament fff frumos, aproape de centru. Gazda a fost foarte responsive

 447. Discreția personalului, încrederea în client, curățenia, locația, aproape de obiectivele turistice importante, dotările camerei.

 448. Locatia, amplasarea centrala, posibilitatea parcare in apropiere

 449. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 450. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 451. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 452. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 453. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 454. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 455. Mi-a depasit asteptarile, proprietatea este nou deschisa, arata impecabil si este mobilata cu mult bun gust, iar amplasarea este foarte aproape de Piata Mare. Locatia este linistita, camera a fost fost curata si spatioasa. Am apreciat flexibilitatea proprietarului in ceea ce priveste check-in-ul. In camera am gasit prosoape curate, papuci, cafea, apa, alune si inclusiv bere. Vom reveni cu mare drag aici.

 456. Locatia este superba – curatenie, dotari, este aproape de gara si de centrul istoric.

 457. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 458. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 459. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 460. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 461. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 462. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 463. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 464. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,băi mari ,wc mari și curate ,camera este f spațioasă ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 465. A fost curat, personal foarte amabil si zâmbitor, toate facilitatile necesare si locația perfectă

 466. Foarte curat, modern, liniște, tipul care se ocupă este de foarte mult bun simț și atent cu clienții. Primești o sticla de vin, apa plata și minerala din partea casei, ceea ce mi se pare foarte tare. Și ai la dispoziție un Esspresor cu capsule, având posibilitatea sa îți prepari o cafea ori de câte ori ai nevoie. Centrul nu este foarte departe, pentru 8 lei cât îți ia taxiul pana în Piata Mare nici nu are sens sa iti bați capul cu locurile de parcare.

 467. Gazda excelenta, foarte curat si confortabil, aproape de centru. Vom reveni cu prima ocazie 🙂

 468. Totul a fost in regula ( comunicare cu proprietarul,locatie, mobilier,dotare) pentru pretul platit. Recomand cu incredere!!!

 469. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 470. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 471. Excellent apartment, a historic building with all the modern amenities one can wish for. Great kitchen, fast internet, great showers, huge tv, etc. The historic downtown is five minutes away (literally) as well as countless restaurants, museums, gardens, coffee shops. The market is 10 minutes away if you need fresh fruit or cheese, a small grocery store with everything you need for a picnic is right around the corner. You can spend easily three days just exploring the street “labyrinth” around the house.

 472. Gazda foarte amabila, camera curata, aproape de centru! Recomandam!

 473. Parcare încăpătoare si deschisa, camera aerisita si luminoasa, design foarte placut cu lenjerii si prosoape perfecte, gazda atenta m-a sunat sa se asigure ca am intrat , parola de internet la vedere , chiar si o carte in caz ca as fi vrut sa citesc , TV mare corelat cu marimea camerei.

 474. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 475. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 476. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 477. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 478. Totul a fost peste asteptarile noastre, camera arata exact ca in poze totul decorat cu foarte bun gust si extrem de curat. Locatia excelenta chiar in centrul orasului si gazda foarte amabila. Daca o sa avem ocazia o sa revenim cu siguranta.

 479. Totul a fost curat si amenajat cu bun gust, iar gazda a fost foarte primitoare, punandu-ne la dispozitie totul pentru a face sejurul cat mai placut.

 480. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 481. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 482. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 483. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 484. Ne-a plăcut cum e amenajat apartamentul, a fost foarte curat și am avut cam tot ce ne-a trebuit. Pare și probabil este destul de recent amenajat. Am apreciat și apele și vinul din partea casei. E într-o zonă unde parcarea (fără plată) nu e o problemă, cu dezavantajul că centrul e un pic mai departe (pe jos ar fi cam departe, cu mașina cam 5 minute). Dar, pe de altă parte, în centru e probabil mai complicat / scump cu parcarea.

 485. Totul peste asteptari…curatenia, confortul, facilitati, comunicarea cu gazda. Sigur voi reveni!

 486. Totul, foarte curat si spațios!! Salteaua a fost de vis, am dormit într-un norisor! Recomand cu căldură, gazda a fost foarte primitoare si atentă!!

 487. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabilă. Amplasare în apropiere de Biserica Ursulinelor, la mică distanță de Piața Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 488. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 489. Locația e foarte aproape de centru, într-un loc liniștit. Am avut toate amenajările necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 490. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 491. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 492. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 493. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o clădire monument Felicitari

 494. Designul este modern, gradina/Terasa are o priveliște relaxanta, micul dejun a fost elegant. Nu are parcare dar este parcarea publică aproape. Este situat foarte aproape de Piata Mare.

 495. Locatia este perfecta, hotelul foarte frumos, camerele curate, curtea interioara este un loc placut de luat micul dejun. Am apreciat si flexibilitate in ceea ce priveste rezervarea. Ne-am simtit excelent!

 496. Apartamentul spatios, deosebit, micul dejun foarte bun, serviciile de calitate. Totul a fost ok.

 497. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 498. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 499. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 500. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 501. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 502. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 503. -amplasarea locației, în vecinătatea teatrului Gong

 504. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 505. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 506. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 507. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 508. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 509. Mic dejun delicios cu produse de calitate, personal amabil, amplasarea hotelului în zona centrala

 510. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o clădire monument Felicitari

 511. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabilă. Amplasare în apropiere de Biserica Ursulinelor, la mică distanță de Piața Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 512. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 513. Locația e foarte aproape de centru, într-un loc liniștit. Am avut toate amenajările necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 514. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 515. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,băi mari ,wc mari și curate ,camera este f spațioasă ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 516. A fost curat, personal foarte amabil si zâmbitor, toate facilitatile necesare si locația perfectă

 517. Personalul amabil, iar locatia excelenta aproape de centru.

 518. In camera s-a facut curatenie in fiecare zi. Personal foarte amabil. Foarte aproape de centru. Aerul conditionat a functionat foarte bine. Televizor cu semnal foarte bun. Semnalul Wi-Fi foarte bun.

 519. In primul rand, locatia. Micul dejuns este suficient de variat. Serviciile au fost bune

 520. Amplasarea apartamentului aproape de zona centrala.

 521. Curat, liniștit și f accesibil. Distanta pe jos pana în centru este de max 15 min

 522. Mi-a placut pozitionarea locatiei vs centrul orasului, mi-a placut faptul ca era complet utilata, adica daca voiai sa stai o saptamana aveai unde sa gatesti. Foarte frumos!

 523. Situata la cateva minute de mers pe jos de Piata Mare, intr-o zona linistita. Locuri de parcare fara plata in preajma pensiunii. Camera mare si spatioasa, cu pat dublu extra large, baia foarte mare (noi am stat in camera nr. 1). In camera am gasit toate cele necesare – papuci de unica folosinta, foen, prosoape, etc. Totul impecabil: mobilier nou, aranjat cu bun gust, curatenie exemplara. Gazde primitoare si ospitaliere. In minifrigiderul din camera ne-au lasat din partea casei apa minerala, apa plata si bere.

 524. Camera a fost mare si foarte curata. Baia este noua. Amabilitatea proprietarului care ne-a contactat din timp pentru check-in. Se ofera cafea, bere, apa din partea casei.

 525. Locația este aproape de centrul vechi, iar casele din această zonă sunt foarte frumoase , respectă specificul locului.

 526. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 527. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 528. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 529. Personal foarte amabil.Apartamentul superb, curat si spatios. Dimineata doamna ne-a asteptat la terasa cu cafea din partea casei , foarte buna. Multumim pentru ospitalitate!

 530. Doamna foarte drăguță si primitoare. Ne-a servit cu ce am avut nevoie, ba chiar dimineata am fosr surprinsi cu o cafea din partea casei. Foarte curat! La aproximativ 15 min de centru(mers pe jos). Recomand!

 531. Curățenie, o camera spatioasa si o gazda extraordinar de primitoare! Recomand!

 532. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 533. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 534. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 535. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 536. -amplasarea locației, în vecinătatea teatrului Gong

 537. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 538. Clădirea și camerele amenajate cu foarte mult bun gust. Își merita numele de Art Hotel

 539. Curățenia impecabilă, foarte frumos decorate camera, cat si restul hotelului, personalul amabil, micul dejun diversificat.

 540. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled