Cazare ieftina Dumbrava Sibiului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania

★★★ Grand Central Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Continental Forum Sibiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Hilton Sibiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Sibiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ ART Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Goldsmith

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Casa Sibianului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Fiodor si Florica Șerbănoiu din Ciorari, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Fiodor si Florica Șerbănoiu din Ciorari, jud. GorjCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Cezar si Fabiana Pintilie din Criseni, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Dumbrava, Sibiu, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Cezar si Fabiana Pintilie din Criseni, jud. AlbaCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Zamfir si Giorgiana Pușcașu din Barai, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Zamfir si Giorgiana Pușcașu din Barai, jud. ClujCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Todor si Sabin Beclean din Olari, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Dumbrava, Sibiu, Romania!

  (Todor si Sabin Beclean din Olari, jud. GorjCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Severin si Felix Șăineanu din Priboiu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Dumbrava, Sibiu, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Severin si Felix Șăineanu din Priboiu, jud. DambovitaCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 • Ștefan si Adelin Pintilie din Prisacina, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Dumbrava, Sibiu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Dumbrava, Sibiu, Romania.

  (Ștefan si Adelin Pintilie din Prisacina, jud. Caras-SeverinCazare in Dumbrava, Sibiu, Romania pentru 5 persoane)

 1. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 2. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 3. Locatie excelenta. Am ajuns la Sibiu cu trenul si de la gara pana la hotel este foarte usor de ajuns,(cu linia de autobuz 5 , trei statii) in maxim 10 min. Am stat la etajul 6 cu vedere catre centru, piata mare. Personalul hotelului foarte amabil. Camera calduroasa, spatiu sufient, curatenie , toate utilitatile functionale. Patul, dublu, cu saltea foarte relaxanta, o pilota extrem de mare. Micul dejun foarte bun si variat.

 4. Locatia, camera linistita, curatenie, am primit un upgrade in aceiasi bani

 5. Hotelul este pozitionat central, camerele sunt mari, curate.

 6. Amplasarea hotelului, camera frumoasa si luminoasa, micul dejun diversificat .

 7. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 8. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 9. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 10. Zona foarte frumoas Personalul foarte ospitalier Piscina drăguță Curățenie

 11. Personalul a fost foarte amabil atat la receptie cat si la restaurant. Camerele au fost mari, patul destul de comfortabil. Hotelul este la 20m de piata mare.

 12. Ne-am bucurat de ambianta placuta, aristocratica, de piscina si de personalul prietenos si amabil. Ne-a placut mai ales amplasamentul hotelului si faptul ca parcarea a fost foarte aproape de hotel. As reveni oricand aici. Felicitari!

 13. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 14. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 15. Totul a fost perfect. Curatenia, discretia, bunul gust, ospitalitatea, toate aceste calitati sunt la ele acasa! Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare avantaj este parcarea pensiunii, destul de mare si aceasta. Multumim frumos pentru tot. Vom reveni cu mult drag.

 16. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 17. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 18. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 19. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 20. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 21. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 22. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 23. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 24. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 25. Raport calitate pret excelent. Bar deschis non stop, asezarea in oras. Posibilitatea de a opta pt camera de fumatori

 26. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 27. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 28. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 29. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 30. Locatia, camera linistita, curatenie, am primit un upgrade in aceiasi bani

 31. Micul dejun bun si variat, camere confortabile, amplasarea excelenta, faptul ca am prins loc de parcare (numarul fiind limitat).

 32. ideea de a sta in cel mai vechi hotel din romania, amplasarea, piscina, micul dejun de la ora 7 (mai rar gasesti)

 33. Zona foarte frumoas Personalul foarte ospitalier Piscina drăguță Curățenie

 34. Gazda a fost foarte draguta si ne-a asteptat la cazare ca sa ne predea cheile. Casa foarte curata, modern amenajata si conditii excelente. Cazarea este la 8 min de mers pe jos pana in centrul vechi al sibiului. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu mare drag si cu siguranta vom reveni.

 35. Poziționare excelenta fata de centru, foarte primitoare, dotata cu tot ce trebuie, modern amenajată.

 36. Poziția față de centru, garsoniera amenajată cu gust, gazdele amabile, totul nou și îngrijit 🙂

 37. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 38. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 39. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 40. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 41. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 42. Totul a fost perfect. Curatenia, discretia, bunul gust, ospitalitatea, toate aceste calitati sunt la ele acasa! Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare avantaj este parcarea pensiunii, destul de mare si aceasta. Multumim frumos pentru tot. Vom reveni cu mult drag.

 43. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 44. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 45. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 46. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 47. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 48. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 49. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 50. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 51. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 52. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 53. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 54. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 55. Hotelul este absolut superb, am fost impresionata : locatia, modul in care sunt imbinate elementele de clasic si modern, mobilierul vechi reconditionat admirabil, tablourile, zona de spa, camera etc

 56. Micul dejun bun si variat, camere confortabile, amplasarea excelenta, faptul ca am prins loc de parcare (numarul fiind limitat).

 57. ideea de a sta in cel mai vechi hotel din romania, amplasarea, piscina, micul dejun de la ora 7 (mai rar gasesti)

 58. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 59. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 60. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 61. Dizain foarte frumos, curățenie impecabilă, personal plăcut! Recomand cu încredere!

 62. Chiar daca nu am am avut fier de călcat în cameră ne-a fost pus la dispoziție cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normală de check-in si am fost primiți fără vreo ezitare. Experiență plăcută, gazde amabile.

 63. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 64. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 65. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 66. apartament într-o clădire istorică, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e liniștită, dar toate restaurantele și magazinele se află la câțiva pași.

 67. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 68. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 69. Mi-a plăcut aranjamentul camerei și locația excelentă.

 70. Gazda a fost foarte draguta si ne-a asteptat la cazare ca sa ne predea cheile. Casa foarte curata, modern amenajata si conditii excelente. Cazarea este la 8 min de mers pe jos pana in centrul vechi al sibiului. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu mare drag si cu siguranta vom reveni.

 71. Poziționare excelenta fata de centru, foarte primitoare, dotata cu tot ce trebuie, modern amenajată.

 72. Poziția față de centru, garsoniera amenajată cu gust, gazdele amabile, totul nou și îngrijit 🙂

 73. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 74. Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 75. Hotel frumos, reamenajat, modernizat, dotari de calitate.

 76. Acel loc transmite energii pozitive, căldură sufleteasca. Este aranjat cu mult bun gust, nici-un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Este un loc făcut ca să te simți acasă!

 77. Locatia, modul cum este aranjata camera, personalul.

 78. Totul a fost minunat, gazda foarte prietenoasa, atenta, zona buna, la 10 min de centru, foarte comfortabil si calduros, totul foarte curat, o cazare primitoare la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 79. Situată la doi pași de Piața Mare, camera și baia sunt mari, curate, e cald, e frumos – arată chiar ca în poze, chicineta e bine dotată, am primit ceai, cafea, bomboane, ciocolată, fructe și … cozonac 🙂

 80. Totul a fost minunat ! Gazda zâmbitoare, camera foarte curată și caldă,frumos aranjată pt .sărbătoarea Crăciunului. Recomand cu toata inima.

 81. Camera spatioasa Aproape de centru Gazda primitoare Curatenie Design camera

 82. Ne.am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni

 83. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, exact in centrul Sibiului. Mi-a placut ca este bine amenajat, utilat, decorat, a fost destul de curat, incalzit, tot ce a trebuit pentru sejurul nostru.

 84. locatie excelenta apartament modern gazde primitoare multumim frumos , vom reveni

 85. Locatie buna, foarte curat, restaurante multe in zona, parcare la 100m, personal amabil

 86. Poziția ideală pentru turiști de weekend, te relaxezi doar stând pe terasa si privind turiștii care trec entuziasmați ca pășesc în centrul vechi. Superb. Pensiunea în sine…foarte cocheta, totul aranjat cu gust. Curățenia, cât sa mulțumească pe orice pretențios.

 87. chic exact cum ii e si numele, ft aproape de centrul orasului

 88. Personal extrem de amabil. Locatie centrala, in zona pietonala cu multe terase. Camera foarte curata . Recomand mai departe ca si cazare atat in scop turistic cat si cazare scurta , de servici.

 89. Camera a fost foarte ok, patul confortabil. Locatia foarte aproape de centru.

 90. Camera foarte spatioasa, cu mobilier nou. Curatenie exemplara, personal foarte amabil. Locatie excelenta, in inima Sibiului. Revenim cu mare placere

 91. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 92. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 93. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 94. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 95. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 96. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 97. Rolandbucska90 martie 2, 2019 at 9:31 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 98. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 99. Ardhanarishvara martie 2, 2019 at 9:31 am

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 100. Gazda a fost foarte amabilă, chiar s-a oferit să ne ia de la gară.

 101. Apartament cu 2 camere curat, modern, foarte bine utilat si comfortabil, cu tot ce ai nevoie, ba mai mult de atat, ne-am simtit ca acasa, gazda foarte primitoare si de incredere, ne-a pregatit in frigider bere, apa minerala si bomboane, zona foarte linistita si frumoasa, parcare gratuita si libera in fata blocului, foarte bine amplasat, la 10 minute de centrul istoric! Ne-a depasit asteptarile! O sa revenim cu siguranta!

 102. Gazda foarte primitoare si punctuala. Lipsa micului dejun inclus in pret la unele hoteluri a fost compensata cu surprizele lasate de gazda : bere si apa in frigider, bomboane peste tot, ceai , cafea si multe altele. J

 103. Situată la doi pași de Piața Mare, camera și baia sunt mari, curate, e cald, e frumos – arată chiar ca în poze, chicineta e bine dotată, am primit ceai, cafea, bomboane, ciocolată, fructe și … cozonac 🙂

 104. Totul a fost minunat ! Gazda zâmbitoare, camera foarte curată și caldă,frumos aranjată pt .sărbătoarea Crăciunului. Recomand cu toata inima.

 105. Camera spatioasa Aproape de centru Gazda primitoare Curatenie Design camera

 106. Acel loc transmite energii pozitive, căldură sufleteasca. Este aranjat cu mult bun gust, nici-un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Este un loc făcut ca să te simți acasă!

 107. Locatia, modul cum este aranjata camera, personalul.

 108. Totul a fost minunat, gazda foarte prietenoasa, atenta, zona buna, la 10 min de centru, foarte comfortabil si calduros, totul foarte curat, o cazare primitoare la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 109. Locatie buna, foarte curat, restaurante multe in zona, parcare la 100m, personal amabil

 110. Poziția ideală pentru turiști de weekend, te relaxezi doar stând pe terasa si privind turiștii care trec entuziasmați ca pășesc în centrul vechi. Superb. Pensiunea în sine…foarte cocheta, totul aranjat cu gust. Curățenia, cât sa mulțumească pe orice pretențios.

 111. chic exact cum ii e si numele, ft aproape de centrul orasului

 112. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 113. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 114. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 115. Patul suuuper confortabil, camera aerisita, baie imensa!

 116. locatia aproape fata de centrul vechi, maxim 5 min de mers pe jos

 117. Poziționare excelentă, camere mari, posibilitatea de a lua micul dejun în cameră.

 118. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 119. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 120. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 121. Rolandbucska90 martie 7, 2019 at 4:38 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 122. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 123. Ardhanarishvara martie 7, 2019 at 4:38 am

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 124. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 125. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 126. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 127. Locatia este excelenta, esti aproape de orice, Cladirea in stil clasic ajuta unui weekend romantic si/sau meetinguri de business. Faptul ca piscina indoor e accesibila gratuit ajuta (spa, masaj, etc) relaxarii.

 128. O locație excelentă…personal amabil, curățenie și mâncare excelentă!

 129. pat foarte confortabil.camera f spatioasa,curata,conditii ok.

 130. Parcare disponibila in curtea hotelului. Distanta mica fata de centrul orasului. Personal amabil. Curatenie. Liniste.

 131. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 132. Dizain foarte frumos, curățenie impecabilă, personal plăcut! Recomand cu încredere!

 133. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 134. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 135. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 136. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 137. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 138. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 139. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 140. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 141. Atmosfera intimă, condițiile și oamenii care dețin locul

 142. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 143. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 144. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 145. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 146. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 147. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 148. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 149. Personal foarte amabil, buni profesioniști, camera cochetă, eleganta , foarte curată. Am sa revin cu placere… defapt știam hotelul pentru că am m-ai fost cazată aici. Am avut plăcută surpriza sa constat că vă păstrați aceleași standarde! Felicitări!!!

 150. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 151. Locatia hotelului Personal amabil si atent la necesitatile clientului

 152. A fost bine. Curat, mic dejun bun, piscina este curata si intretinuta. prg la piscina de la 9-21 . parcarea este pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol. Adresa Hotelului este pe o starda cu resctictie. Deci parcati in parcarea de la capatul strazii mai sus mentionate (intr-o laterala a hotelului), va cazati si veti primi un tichet ptr parcare gratuita. Micul dejun de la 7-10. wi-fi gratuit.

 153. Amplasarea hotelului este excelentă, aproape de majoritatea obiectivelor turistice pe care ne-am propus să le vizităm. Personalul extrem de amabil și atent, micul dejun variat poate acoperi o gamă largă de gusturi, ceaiul foarte bun. Ferestrele, deși sunt din lemn, se pot deschide pentru a aerisi camera, dar în același timp izolează foarte bine fonic de zgomotul străzii. Camera este curată, patul confortabil, baia, deși are obiectele sanitare și instalațiile învechite, este bine aerisită, fără mirosuri neplăcute.

 154. Locatie buna, cocheta, foarte curat,mic, dejun bun, personal amabil si nu in ultimul rand un plus parcarea. Poate un pic cam rece in camera, dar nu a fost neaparat o problema.

 155. Parcare disponibila in curtea hotelului. Distanta mica fata de centrul orasului. Personal amabil. Curatenie. Liniste.

 156. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 157. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 158. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 159. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 160. Apartamentul a fost foarte curat și primitor. Mi-a plăcut mult ca era aproape de aproape toate punctele de interes. Recomand!

 161. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 162. Locație excelenta, curățenie, camera frumos amenajata.

 163. Totul este peste așteptările mele…un apartament curat…foarte modern si este excelent pentru a te casa aici oricand doresti !E ceea ce mi-am dorit pentru iubita mea pentru a se simțim că la ea acasă!

 164. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 165. Apartamentul în sine a fost frumos, este un loc în care te poți simți minunat!

 166. Amplasarea este excelenta! Foarte curat! Gada foarte amabila. Foarte curat si calduros! Acces rapid la parcare si centru, restaurante, cafenele. Recomand aceasta proprietate si abia astept sa revin.

 167. Locație excelentă, foarte curat, amenajat cu bun gust. Am găsit tot ce am avut nevoie (fier de călcat, uscător de păr, prosoape, chiar și vase și ustensile pentru gătit).

 168. Foarte aproape de centru; apartament spatios, foarte curat; usor de ajuns, parcare fara probleme; Recomandam fara ezitare.

 169. Locația a fost excelenta, casa fiind situată exact în centrul orașului.

 170. Raport calitate/ pret,a fost foarte ok. Merita.

 171. Meniul la restaurant f bun vinul la fel si baietii care ne-au incintat cu jaz a fost superb.

 172. Micul dejun este foarte variat si foarte bun, locatia este de prima mana., iar cele cateva pranzuri si cine au fost delicioase.

 173. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat și bine gătit ! În plus, atitudinea personalului de la restaurant a fost perfectă.

 174. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 175. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 176. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 177. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 178. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 179. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 180. Locatie excelenta, la doi pasi de Piata Mare. Bucataria este dotata cu toate cele necesare, baile la fel, apartamentul este nou si foarte curat. Ideal pentru sejururi mai indelungate. Perfect pentru o familie cu copii sau pentru 2 cupluri. Vom reveni cu placere !!

 181. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 182. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 183. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 184. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 185. Aproape de centru, intr-o zina linistita. Camere foarte mari, confort 100%. Un mic dejun delicios cu alimente de calitate 🙂

 186. Micul dejun a fost foarte gustos si consistent!Locatia este foarte frumoasa.

 187. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 188. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 189. Domnul ne-a așteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a întâmpinat cum se cuvine și aveam la proprietate pliculețe de ceai și ceva tărie. Patul extrem de confortabil și camera calda și primitoare. Cu siguranța o sa revenim.

 190. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 191. Personal foarte amabil, totul la superlativ, de la mic dejun la camera, curățenie, cald.

 192. Un hotel de nota 10 si personalul hotelului foarte amabil si prietenos ! Recomand cu încredere 5*****!!!

 193. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 194. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 195. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 196. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 197. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 198. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 199. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 200. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 201. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 202. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 203. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 204. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 205. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 206. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 207. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 208. Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite, păcat că nu am stat mai mult.

 209. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 210. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 211. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 212. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 213. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 214. La doar doi pași de Autogara Transmixt și la o distanță ușor de parcurs la pas de Centrul Vechi al orașului. Un studio decorat în stil minimalist, cu mult bun gust, oferind o ambianță foarte plăcută.

 215. Totul a fost minunat,privelistea foarte frumoasă,camera foarte draguț amenajată și curată,aproape de piață și de toate monumentele pe care am dorit să le vizităm!

 216. Spațiul foarte luminos, cu vedere spre centrul istoric. Foarte aproape de centrul vechi și de gară. Echipat cu lucrurile necesare dar și cu mici atenții din partea gazdelor. Un spațiu primitor și confortabil.

 217. Privelistea, aspectul camerei, dimensiunea patului, aproape de centru, fereastra imensa din camera ce oferea acces la privelistea centru, baia curata, schimbatul prosoapelor zilnic

 218. Totul, camera curată, baia curată, așternutul impecabil, loc de parcare disponibil. Personalul foarte amabil și zâmbitor.

 219. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 220. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 221. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 222. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 223. Locația, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 224. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 225. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 226. Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite, păcat că nu am stat mai mult.

 227. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 228. Locație excelentă chiar în centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabilă.

 229. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 230. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 231. Amplasarea locației, aspect îngrijit și cu forte mult bun gust, liniste Cameră foarte bine organizată și foarte frumos amenajată Parcare mare , pazita

 232. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 233. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 234. Foarte aproape de centru și de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu atenție la detalii..

 235. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 236. Personal foarte amabil, totul la superlativ, de la mic dejun la camera, curățenie, cald.

 237. Un hotel de nota 10 si personalul hotelului foarte amabil si prietenos ! Recomand cu încredere 5*****!!!

 238. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 239. Revenind în această locație am solicitat o anumită cameră și ni s-a îndeplinit dorința. Camera nr 5 este foarte spațioasă și are vedere spre terasă, baia este mare și luminată bine; restaurantul are mâncare foarte bună și servire rapidă.

 240. Este pentru a doua oara cand stam aici si sigur vom reveni. Locatia excelenta , restaurant intim , mancare foarte buna , personal foarte amabil. Multumim Casa Frieda !!!

 241. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 242. Totul. Bine organizat, curat, personal foarte amabil, ambient de calitate.

 243. Patul bun, mic dejun f variat si bun, locație excelenta

 244. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 245. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 246. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 247. Totul! F tare amplasarea hotelului! Cat despre hotel in sine-excelent totul! Felicitari!

 248. Ca mai intotdeauna o experienta placuta si pozitiva la Hilton Sibiu, de la rapiditatea la check-in, informatiile primite, serviciile auxiliare si amabilitatea personalului. Micul dejun foarte diversificat.

 249. Micul dejun este excelent , lenjeria impecabila și plăcută la atingere ,curățenie absoluta , personalul amabil , barul îmbietor si relaxant iar zona de SPA este absolut grozava

 250. Micul dejun ar putea fi mai variat si mai cu atentie gatit. Locatie f buna, aproape de centru. Fier de calcat disponibil in camera.

 251. Hotelul este ok, raport calitate pret este foarte bun! Personalul foarte ok, extrem de prietenos si dornic sa iti confere o sedere excelenta. Personal nota 10 !!! locatie nota 10 !!! confort nota 10 !!! management…

 252. Camera frumoasa , patul confortabil .Am avut camera la etajul 6 si privelistea a fost minunata .Am parcat masina in garajul hotelului si chiar daca a fost contracost , a meritat . Am fost ajutati la bagaje de personalul hotelului . Am solicitat micul dejun in camera si am fost serviti excelent .Hotelul este amplsat in centru , foarte aproape de centru vechi . Vom reveni !

 253. Micul dejun diversificat si gustos !! Curatenie impecabila si primire neasteptat de calduroasa. Oricand ne-am dori sa revenim pentru un alt sejur de vis.

 254. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, iar personalul foarte cooperant.

 255. Curatenie desavarsita. Ambianata calda si primitoare. Camera confortabila. Mic dejun foarte bun. Amplasament central. Personal amabil si serviabil.

 256. totul a fost super,personalul ca intotdeauna foarte amabil,dornic sa ajute,chiar mi-a fost inlocuita camera initiala in care mirosea a fum de tigara cu alta superioara ca tarif si conditii.

 257. micul dejun la nici un hotel nu a fost un mic dejun asa bogat cu preparate continentale foarte multe tip bufet suedez si un mic dejun traditional

 258. Micul dejun a fost bun , diversificat ! Restaurantul este la etajul 11 de unde se poate admira Sibiul ! Liftul este transparent !

 259. Extrem de plăcut impresionata de doamnele care fac curățenie!!!

 260. Totul ok chiar nu na așteptăm la multe lucruri ordine disciplina confort toate bine gândite și puse la punct!

 261. Serviciile cameristei nota 10 Serviciile receptionerei nota 10

 262. Locatia foarte buna. Mic dejun foarte bun, cafea foarte buna.

 263. Personalul, poziționarea, camera, micul dejun, toate la superlativ. Am fi vrut la întoarcerea din concediu să mai rămânem o noapte aici, atât de mult ne-a plăcut. Comparând cu toate locațiile de după, din acest concediu, sau din altele, e în top 3 locuri de cazare. Carrefour market exact la parterul clădirii.

 264. Totul, camera si baia spatioase, curate, luminate. Micul dejun foarte bun si diversificat. Liniste, personalul drăguț.

 265. In ultima zi de sedere am luat micul dejun la restaurantul hotelului. M-a costat 38 lei, bufet suedez. Ca pozitionare a hotelului – fiind in centru mi-a fost mult mai usor sa merg la slujba de inviere la biserica catolica, aflata chiar in centrul orasului, la mica distanta de hotel. Acest lucru mi-a placut f mult.

 266. Personal amabil; Amplasarea hotelului a fost foarte convenabila.

 267. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 268. Pensiunea oferă doar cazare dar totul a fost foarte bine. Curat, căldură, modern. Raport calitate/preț foarte bine

 269. Proprietarul a sunat pentru a se interesa de ora la care ajungem. Chiar dacă am întârziat câteva ore, nu a fost nici o problemă. Camera a fost liniștită și curată. S-a făcut curățenie în cameră în fiecare zi și s-a făcut patul. Recomand.

 270. totul a fost conform asteptarilor :liniste,curatenie,personal amabil,loc de parcare

 271. Apartament foarte curat, excelent amplasat. Revenim cu drag la aceasta locație

 272. Apartament frumos amenajat, foarte aproape de Piata Veche. Gazde drăguțe, extrem de prietenoase.

 273. La 1 min de mers pe jos de piata mare, restaurante, carrefour express in imediata apropiere, amplasare si dotari de nota 10. Gazda foarte prietenoasa!

 274. Adriana-mariana aprilie 27, 2019 at 4:49 am

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 275. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 276. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 277. Foarte curat, spațios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Multă liniște, paturi confortabile, gazdă care te face să te simți bine de la primele cuvinte.

 278. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 279. A fost peste așteptări. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca în poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am simțit foarte bine. Cu siguranță vom reveni.

 280. Totul a fost perfect, ne-am simțit foarte bine. Cu siguranța vom reveni!

 281. Distanta fata de centru este de 5-7 minute pe jos. Totul a fost super ok.

 282. Situată la 3 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului. Parcare gratuită. Patul foarte confortabil.

 283. Este amplasat ok, curat, personal foarte amabil, cu toate facilitățile necesare.

 284. Apartament mare, curat, bucatarie utilata complet, baie mare, caldura tot timpul, mic dejun foarte bun

 285. Curat, baia super dotată și spațioasă, prosoape curate, micul dejun și cafea incluse în preț, consistent și servit la ora agreată. Personalul foarte amabil. Locația este aproape de centru, dar într-o zonă liniștită.

 286. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 287. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 288. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 289. Locatia excelenta, chiar in centrul orasului. Priveliste foarte frumoasa din camera situata la etajul 11. Pet friendly, contra cost 15 Euro / zi pentru o talie mica (bichon maltez). Personalul in regula, prietenos chiar si dupa ce catelul nostru a comis o, reusind sa trezeasca dimineata tot etajul. Lift panoramic. Camera mare, curata, confortabila.

 290. A fost perfect, personalul profesionist, amabil, ne-au indeplinit toate cerintele. Curat, placut, linistit, micul dejun f bun, nu am ce sa reprosez!

 291. La sosire, am gasit in camera o sticla de apa plata goala aruncata pe jos iar la baie am gasit un sul de hartie igienica gol.

 292. Adriana-mariana mai 4, 2019 at 4:50 am

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 293. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 294. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 295. Foarte curat, spațios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Multă liniște, paturi confortabile, gazdă care te face să te simți bine de la primele cuvinte.

 296. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 297. A fost peste așteptări. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca în poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am simțit foarte bine. Cu siguranță vom reveni.

 298. Pensiunea oferă doar cazare dar totul a fost foarte bine. Curat, căldură, modern. Raport calitate/preț foarte bine

 299. Proprietarul a sunat pentru a se interesa de ora la care ajungem. Chiar dacă am întârziat câteva ore, nu a fost nici o problemă. Camera a fost liniștită și curată. S-a făcut curățenie în cameră în fiecare zi și s-a făcut patul. Recomand.

 300. totul a fost conform asteptarilor :liniste,curatenie,personal amabil,loc de parcare

 301. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 302. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 303. Totul a fost cum ne asteptam. Central, curat Sibiul minunat,

 304. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 305. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 306. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 307. Amplasarea este excelenta! Foarte curat! Gada foarte amabila. Foarte curat si calduros! Acces rapid la parcare si centru, restaurante, cafenele. Recomand aceasta proprietate si abia astept sa revin.

 308. Locație excelentă, foarte curat, amenajat cu bun gust. Am găsit tot ce am avut nevoie (fier de călcat, uscător de păr, prosoape, chiar și vase și ustensile pentru gătit).

 309. Foarte aproape de centru; apartament spatios, foarte curat; usor de ajuns, parcare fara probleme; Recomandam fara ezitare.

 310. Este amplasat ok, curat, personal foarte amabil, cu toate facilitățile necesare.

 311. Apartament mare, curat, bucatarie utilata complet, baie mare, caldura tot timpul, mic dejun foarte bun

 312. Curat, baia super dotată și spațioasă, prosoape curate, micul dejun și cafea incluse în preț, consistent și servit la ora agreată. Personalul foarte amabil. Locația este aproape de centru, dar într-o zonă liniștită.

 313. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 314. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 315. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 316. Locatie foarte eleganta si confortabila, cu personal amabil si mic dejun foarte bogat si diversificat. Noile amenajari sunt de inalta calitate .

 317. Totul.Servicii impecabile.Personalul de asemenea.Conditii excelente.Vom reveni cu drag

 318. Totul a fost bine de la curatenie la micul dejun care a fost fabulos

 319. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 320. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 321. Locația ok, camera f frumoasa si curata, iar patronii au fost super. Am avut o cerere pt flori si sampanie in camera si au onorat această cerere. Le mulțumesc încă odată pe acesta cale. Recomand

 322. Micul dejun diversificat; locatie buna, aproape de centrul orasului

 323. Am stat intr-o camera curata si eleganta. E o locatie linistita, un loc in care te poti relaxa dupa o zi de munca. Personalul amabil, n-am nimic de reprosat

 324. Hotel mic, curat, liniștit.Patul confortabil, (după ce am înlăturat protecția de saltea, din cauciuc, de sub cearceaf)

 325. Central, curatenie. Asternuturile miroaseau a proaspat ceea ce m-a impresionat. Design deoasebit al camerelor.

 326. Hotelul este situat in Piata Mare. Acest aspect a contat cel mai mult in alegerea noastra, avand in vedere ca am vrut sa vizitam cat mai multe obiective turistice in 2 zile.

 327. Designul interior , amplasare locației , mi-au oferit șansa de a nu uita cum se respectau înaintașii noștri prin a se înconjura de obiecte și mobilier de f buna calitate, felicitări proprietarului pentru punerea lor in valoare

 328. Mi-a placut locatia, curatenia, personalul, tot.Daca mai avem ocazia sa vizitam Sibiul, cu siguranta o sa revenim.Camera arata exact ca in descriere, mi-a placut foarte mult terasa unde am savurat cafeaua, privelistea catre munti face toti banii.Receptia este la etajul 4, am stal la etajul 2, camera 1.

 329. Amplasare buna,se putea merge pe jos pana n centru si n apropiere era un parc foarte mare.Camera curata,patul mare,dotarile satndard din orice hotel.

 330. Este a doua oară când revenim aici și am fost foarte mulțumiți de toate serviciile. Vom reveni de fiecare data cu plăcere.

 331. Mâncare foarte buna,personal amabil,șefii de sala deosebit de amabili,curățenie in camere,totul excelent.se ridica la standarde internationale.multumim

 332. Cameră curată și spațioasă, Pensiunea este situată în centrul istoric al orașului.O să revin cu plăcere

 333. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 334. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 335. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 336. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 337. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 338. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 339. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 340. Superb!! Pozele nu reflecta realitatea, este mult peste. Apartamentul este mult mai spatios, bucataria f bine utilata, locatia ultra-centrala. Ne vom intoarce cu siguranta!

 341. A fost minunat! În urma pozelor, ne așteptam să ne placă, dar când am ajuns am fost fascinate de apartament! Nu îi lipsește nimic, este perfect! Gazda este super de treabă! 😍🤗❤

 342. Apartamentul este la 2 minute de centru. Este foarte curat și bucătăria utilată destul de bine pentru a lua o masă în condiții civilizate. Posibilitate de parcare în fața porții. Deși o parte din geamuri dau direct în stradă nu este gălăgie.

 343. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 344. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 345. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 346. Apartament mare și curat, bine utilat, in centrul Sibiului. Fiind într-o curte interioara, este foarte liniștit.

 347. Apartament foarte bine pus la punct, spațios, două camere, una cu pat dublu, televizor, mini bucătărie dotată cu tot necesarul, baie; cealaltă cu alt pat dublu și o canapea extensibilă foarte comodă, măsuță cu scaune, cuier, televizor. Foarte curat. Gazde foarte amabile, care ne-au convins că merită să revenim și să recomandăm și altora, cu încredere. Mulțumim!!

 348. Locatia excelenta, foarte aproape de obiectivele turistice, gazda super ok. Raport calitate-pret foarte bun

 349. Un apartament fff frumos, aproape de centru. Gazda a fost foarte responsive

 350. Discreția personalului, încrederea în client, curățenia, locația, aproape de obiectivele turistice importante, dotările camerei.

 351. Locatia buna, accesibila. In incapere a fost pornita centrala, era cald si bine. Raport pret-calitate ok.

 352. Pozitie, spatios, confort, tot ceea ce trebuie pentru un sejur.

 353. Totul a fost impecabil, cu siguranță vom reveni. Multumim mult.

 354. Gazda foarte amabilă, respectoasă, locația spațioasă curată și frumos decorata.

 355. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 356. Foarte aproape de centru, camere mari, căldură după preferințe, foarte curat, strictul necesar la bucătărie pentru o cafea sau un ceai. Noi am avut și un copil mic și am apreciat dotările din bucătărie.

 357. Apartament mare si spatios, foarte curat si ingrijit. Gazda foarte amabila, ne-au oferit detalii si ajutor pt orice nelamurire. Cu siguranta mai revenim.

 358. Adriana-mariana mai 15, 2019 at 2:58 pm

  Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 359. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 360. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 361. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 362. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 363. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 364. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 365. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 366. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 367. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 368. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 369. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 370. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 371. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 372. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 373. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 374. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 375. Situată în Centru, arhitectura, camera interesantă cu un mic dormitor, un mic salon și două băi, personalul f. amabil, curățenia (limitată de elementele de design), micul dejun bun, ideea că are piscină și saune, priveliștea de la et. 3 – cerul, munții Făgăraș, înzăpeziți și acoperișurile tipice

 376. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 377. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 378. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 379. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 380. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 381. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 382. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 383. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 384. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 385. Gazde primitoare, locație foarte curată, condiții excelente, amplasare foarte buna aproape de centrul orașului. Recomand

 386. Gazda excelenta!! Condiții foarte bune, aproape de centru, camere curate, spațioase, moderne și dotate cu tot ce este nevoie. Recomand cu drag și cu siguranță vom reveni!

 387. Foarte confortabil si curat. Personalul de nota 10! Recomand 😉

 388. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 389. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 390. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 391. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 392. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 393. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 394. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 395. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 396. Situată în Centru, arhitectura, camera interesantă cu un mic dormitor, un mic salon și două băi, personalul f. amabil, curățenia (limitată de elementele de design), micul dejun bun, ideea că are piscină și saune, priveliștea de la et. 3 – cerul, munții Făgăraș, înzăpeziți și acoperișurile tipice

 397. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 398. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 399. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 400. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 401. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 402. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 403. Condiții de viață Excellent personal Cafea de dimineață ca cadou Într-un oraș foarte frumos

 404. Pozitia excelenta,aproape de centrul orasului,camera frumos amenajata,curat,linistit.parcarea…

 405. Pensiunea se afla foarte aproape de centrul Sibiului. Curatenie si confort.

 406. Curățenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 407. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 408. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 409. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 410. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 411. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 412. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 413. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 414. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality 🙂 ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 415. Locatia, amplasarea centrala, posibilitatea parcare in apropiere

 416. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 417. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 418. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 419. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 420. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 421. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 422. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 423. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 424. Locatie aproape de centru, Primire calduroasa, proprietara deschisă, drăguță, informatii utile. Voi reveni cu drag.Recomand

 425. Condiții de viață Excellent personal Cafea de dimineață ca cadou Într-un oraș foarte frumos

 426. Pozitia excelenta,aproape de centrul orasului,camera frumos amenajata,curat,linistit.parcarea…

 427. Gazda amabilă. Camera curată, dotată modern. Intrarea inteligent organizată.

 428. Camera este spatioasa, curata, exact ca in fotografii. Raport calitate/pret bun. Ne-a placut si amplasarea, foarte aproape de centru. Cu gazda am avut o comunicare buna, ne-a trimis toate informatiile necesare prin sms.

 429. Este o locatie buna, nu departe de centrul orasului. Curatenie perfecta, simplu si civilizat. Camere cu grup sanitar propriu, independente si o bucatarie mare, utilata, pentru toti. Noi am ocupat toate cele trei camere si a fost ideal.

 430. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 431. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 432. Curățenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 433. Gazda a fost foarte amabila si ne-a dat foarte multe informatii despre Sibiu si imprejurimi. In camera am gasit apa si bere din partea casei. Ne a placut mult curtea interioara si linistea din jur. Bucataria de la subsolul casei, chiar daca nu am folosit o, este utilata cu tot ce trebuie in cazul in care doresti sa servesti masa, Patul a fost foarte confortabil si camera impecabil de curata si utilata cu papuci de casa, prosoape, feon.

 434. Pozitie excelenta, la cateva minute de Piata Mare. Foarte curat, mobilier nou. Curte mare, liniste, chiar daca e aproape de centru. Gazda foarte prietenoasa, cu recomandari utile pentru restaurante

 435. The overall experience was outstanding! The location is close to everything, it has everthing you need, very clean and the host is very kind and pays attention to details. It is a very spacious room.Overall we highly recommend this place! Thank you for everything!

 436. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 437. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 438. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 439. Foarte curat, modern, liniște, tipul care se ocupă este de foarte mult bun simț și atent cu clienții. Primești o sticla de vin, apa plata și minerala din partea casei, ceea ce mi se pare foarte tare. Și ai la dispoziție un Esspresor cu capsule, având posibilitatea sa îți prepari o cafea ori de câte ori ai nevoie. Centrul nu este foarte departe, pentru 8 lei cât îți ia taxiul pana în Piata Mare nici nu are sens sa iti bați capul cu locurile de parcare.

 440. Gazda excelenta, foarte curat si confortabil, aproape de centru. Vom reveni cu prima ocazie 🙂

 441. Totul a fost in regula ( comunicare cu proprietarul,locatie, mobilier,dotare) pentru pretul platit. Recomand cu incredere!!!

 442. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 443. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 444. Excellent apartment, a historic building with all the modern amenities one can wish for. Great kitchen, fast internet, great showers, huge tv, etc. The historic downtown is five minutes away (literally) as well as countless restaurants, museums, gardens, coffee shops. The market is 10 minutes away if you need fresh fruit or cheese, a small grocery store with everything you need for a picnic is right around the corner. You can spend easily three days just exploring the street “labyrinth” around the house.

 445. Totul a fost inregula si locul foarte primitor si curat. Recomand cu încredere oricui. Aproape de zona centrală, si de alte obiective turistice interesante, magazine de tot felul im apropiere. Voi reveni cu placere.

 446. Un apartament fff frumos, aproape de centru. Gazda a fost foarte responsive

 447. Discreția personalului, încrederea în client, curățenia, locația, aproape de obiectivele turistice importante, dotările camerei.

 448. Locatia, amplasarea centrala, posibilitatea parcare in apropiere

 449. Amabilitatea personalului, curățenie, atmosferă și locația centrala

 450. Locația excelentă! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 451. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 452. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 453. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 454. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 455. Mi-a depasit asteptarile, proprietatea este nou deschisa, arata impecabil si este mobilata cu mult bun gust, iar amplasarea este foarte aproape de Piata Mare. Locatia este linistita, camera a fost fost curata si spatioasa. Am apreciat flexibilitatea proprietarului in ceea ce priveste check-in-ul. In camera am gasit prosoape curate, papuci, cafea, apa, alune si inclusiv bere. Vom reveni cu mare drag aici.

 456. Locatia este superba – curatenie, dotari, este aproape de gara si de centrul istoric.

 457. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 458. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 459. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 460. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 461. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 462. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 463. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 464. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,băi mari ,wc mari și curate ,camera este f spațioasă ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 465. A fost curat, personal foarte amabil si zâmbitor, toate facilitatile necesare si locația perfectă

 466. Foarte curat, modern, liniște, tipul care se ocupă este de foarte mult bun simț și atent cu clienții. Primești o sticla de vin, apa plata și minerala din partea casei, ceea ce mi se pare foarte tare. Și ai la dispoziție un Esspresor cu capsule, având posibilitatea sa îți prepari o cafea ori de câte ori ai nevoie. Centrul nu este foarte departe, pentru 8 lei cât îți ia taxiul pana în Piata Mare nici nu are sens sa iti bați capul cu locurile de parcare.

 467. Gazda excelenta, foarte curat si confortabil, aproape de centru. Vom reveni cu prima ocazie 🙂

 468. Totul a fost in regula ( comunicare cu proprietarul,locatie, mobilier,dotare) pentru pretul platit. Recomand cu incredere!!!

 469. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 470. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 471. Excellent apartment, a historic building with all the modern amenities one can wish for. Great kitchen, fast internet, great showers, huge tv, etc. The historic downtown is five minutes away (literally) as well as countless restaurants, museums, gardens, coffee shops. The market is 10 minutes away if you need fresh fruit or cheese, a small grocery store with everything you need for a picnic is right around the corner. You can spend easily three days just exploring the street “labyrinth” around the house.

 472. Gazda foarte amabila, camera curata, aproape de centru! Recomandam!

 473. Parcare încăpătoare si deschisa, camera aerisita si luminoasa, design foarte placut cu lenjerii si prosoape perfecte, gazda atenta m-a sunat sa se asigure ca am intrat , parola de internet la vedere , chiar si o carte in caz ca as fi vrut sa citesc , TV mare corelat cu marimea camerei.

 474. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 475. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 476. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 477. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 478. Totul a fost peste asteptarile noastre, camera arata exact ca in poze totul decorat cu foarte bun gust si extrem de curat. Locatia excelenta chiar in centrul orasului si gazda foarte amabila. Daca o sa avem ocazia o sa revenim cu siguranta.

 479. Totul a fost curat si amenajat cu bun gust, iar gazda a fost foarte primitoare, punandu-ne la dispozitie totul pentru a face sejurul cat mai placut.

 480. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 481. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 482. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 483. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 484. Ne-a plăcut cum e amenajat apartamentul, a fost foarte curat și am avut cam tot ce ne-a trebuit. Pare și probabil este destul de recent amenajat. Am apreciat și apele și vinul din partea casei. E într-o zonă unde parcarea (fără plată) nu e o problemă, cu dezavantajul că centrul e un pic mai departe (pe jos ar fi cam departe, cu mașina cam 5 minute). Dar, pe de altă parte, în centru e probabil mai complicat / scump cu parcarea.

 485. Totul peste asteptari…curatenia, confortul, facilitati, comunicarea cu gazda. Sigur voi reveni!

 486. Totul, foarte curat si spațios!! Salteaua a fost de vis, am dormit într-un norisor! Recomand cu căldură, gazda a fost foarte primitoare si atentă!!

 487. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabilă. Amplasare în apropiere de Biserica Ursulinelor, la mică distanță de Piața Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 488. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 489. Locația e foarte aproape de centru, într-un loc liniștit. Am avut toate amenajările necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 490. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 491. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 492. Camera mare, patul confortabil, locație accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 493. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o clădire monument Felicitari

 494. Designul este modern, gradina/Terasa are o priveliște relaxanta, micul dejun a fost elegant. Nu are parcare dar este parcarea publică aproape. Este situat foarte aproape de Piata Mare.

 495. Locatia este perfecta, hotelul foarte frumos, camerele curate, curtea interioara este un loc placut de luat micul dejun. Am apreciat si flexibilitate in ceea ce priveste rezervarea. Ne-am simtit excelent!

 496. Apartamentul spatios, deosebit, micul dejun foarte bun, serviciile de calitate. Totul a fost ok.

 497. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 498. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 499. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 500. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 501. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 502. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 503. -amplasarea locației, în vecinătatea teatrului Gong

 504. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 505. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 506. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 507. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 508. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 509. Mic dejun delicios cu produse de calitate, personal amabil, amplasarea hotelului în zona centrala

 510. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o clădire monument Felicitari

 511. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabilă. Amplasare în apropiere de Biserica Ursulinelor, la mică distanță de Piața Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 512. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 513. Locația e foarte aproape de centru, într-un loc liniștit. Am avut toate amenajările necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 514. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 515. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,băi mari ,wc mari și curate ,camera este f spațioasă ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 516. A fost curat, personal foarte amabil si zâmbitor, toate facilitatile necesare si locația perfectă

 517. Personalul amabil, iar locatia excelenta aproape de centru.

 518. In camera s-a facut curatenie in fiecare zi. Personal foarte amabil. Foarte aproape de centru. Aerul conditionat a functionat foarte bine. Televizor cu semnal foarte bun. Semnalul Wi-Fi foarte bun.

 519. In primul rand, locatia. Micul dejuns este suficient de variat. Serviciile au fost bune

 520. Amplasarea apartamentului aproape de zona centrala.

 521. Curat, liniștit și f accesibil. Distanta pe jos pana în centru este de max 15 min

 522. Mi-a placut pozitionarea locatiei vs centrul orasului, mi-a placut faptul ca era complet utilata, adica daca voiai sa stai o saptamana aveai unde sa gatesti. Foarte frumos!

 523. Situata la cateva minute de mers pe jos de Piata Mare, intr-o zona linistita. Locuri de parcare fara plata in preajma pensiunii. Camera mare si spatioasa, cu pat dublu extra large, baia foarte mare (noi am stat in camera nr. 1). In camera am gasit toate cele necesare – papuci de unica folosinta, foen, prosoape, etc. Totul impecabil: mobilier nou, aranjat cu bun gust, curatenie exemplara. Gazde primitoare si ospitaliere. In minifrigiderul din camera ne-au lasat din partea casei apa minerala, apa plata si bere.

 524. Camera a fost mare si foarte curata. Baia este noua. Amabilitatea proprietarului care ne-a contactat din timp pentru check-in. Se ofera cafea, bere, apa din partea casei.

 525. Locația este aproape de centrul vechi, iar casele din această zonă sunt foarte frumoase , respectă specificul locului.

 526. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 527. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 528. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 529. Personal foarte amabil.Apartamentul superb, curat si spatios. Dimineata doamna ne-a asteptat la terasa cu cafea din partea casei , foarte buna. Multumim pentru ospitalitate!

 530. Doamna foarte drăguță si primitoare. Ne-a servit cu ce am avut nevoie, ba chiar dimineata am fosr surprinsi cu o cafea din partea casei. Foarte curat! La aproximativ 15 min de centru(mers pe jos). Recomand!

 531. Curățenie, o camera spatioasa si o gazda extraordinar de primitoare! Recomand!

 532. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 533. Locația, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 534. Mi-a plăcut tot…curățenie,aproape de centru,linișt

 535. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 536. -amplasarea locației, în vecinătatea teatrului Gong

 537. Apartament superb! Locație ideală, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condiții de cazare excelente, cu toate dotările necesare. Proprietarii amabili și prietenoși. Vom reveni cu mare plăcere! 🤗

 538. Clădirea și camerele amenajate cu foarte mult bun gust. Își merita numele de Art Hotel

 539. Curățenia impecabilă, foarte frumos decorate camera, cat si restul hotelului, personalul amabil, micul dejun diversificat.

 540. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 541. gazda super primitoare, camera spatioasa si frumos mobilata, bucataria spatioasa, curatenie. O recomand cu mare placere.

 542. Locatie este minunata, curata, aproape de centrul orasului. Zona linistita, personal ospitalier.

 543. Foarte bine. Amplasare buna, camere moderne, personal foarte placut.

 544. Un apartament cu 2 camere, ideal pt o familie cu 3 copii, cum am fost noi . Iar locatia este perfecta.

 545. Bun gust și ne-a inspirat încredere.Un balcon, dar nu este posibil;)

 546. Am avut un sejur foarte placut. Apartamentul este amplasat destul de aproape de centru, foarte curat, spatios, modern, bucatarie complet mobilata/utilata, gazda amabila. Ideal si pentru familii care au copii, si nu numai. Recomand.

 547. Apartamentul amenajat minunat – design deosebit, modern si extrem de curat – si cu toate facilitatile pentru o sedere confortabila. De exemplu, bucataria are plita, filtru de cafea dar si fierbator electric, vesela este incantatoare si mai mult decat suficienta si exista chiar masina de spalat vase. Gazda este foarte amabila, prompta si flexibila. Exista deasemenea un mod foarte comod de a prelua si preda cheile la orice ora din zi si din noapte.

 548. Amplasarea proprietății este un aspect foarte important si foarte plăcut. Amenajarea într-un stil modern și spațiul foarte mare al apartamentului dau un aer de confort și relaxare! Facilitățile multiple puse la dispoziție de proprietarul foarte atent la detalii contribuie la oferirea unui sejur perfect pentru orice vacanță în orașul încărcat de amintiri ale momentelor istorice, Sibiu.

 549. Wonderful place. The apartment is very spacious, clean, cozy and beautiful. We found everything we needed in it.

 550. Camera,pat foarte confortabile.Gazde minunate. Liniste desavarsita.Mai venim

 551. Personalul extrem de amabil, bucataria comuna care pe langa beneficii precum cafea, ceai, apa are si un frigider in care se pot lasa bauturi si alimente, zona foarte linistita si spatii pentru parcare.

 552. Totul a fost la superlativ.Mi-a depășit așteptările.

 553. Masina de cafea foarte buna si la dispozitie, in hol la receptie. Patul confortabil. Parcare in curte.

 554. Totul a fost minunat.locatia este noua, foarte curat , gazdele foarte amabile.am observat grija gazdelor pentru orice detaliu.vom reveni cu mare placere.

 555. Comunicarea cu gazda, linistea si confortul oferite de locatie

 556. Fetele de la receptie sunt cu cu adevarat minunate si te fac sa te simti rasfatat si norocos ca le-ai trecut pragul. Mi-au oferit o cafea in micuta lor gradina cand am ajuns, iar seara la revenirea in camera am avut surpriza sa gasesc pe pat o cutie minunata cu bomboane, cu mesajul „La multi ani!”. Atentia lor la detalii si ospitalitatea cu care esti tratat fac diferenta dintre ei si restul. Imi pare rau ca nu le stiu numele, dar le multumesc din suflet!

 557. Locație excelenta,curățenie,mic dejun excelent și personal foarte amabil.

 558. Aproape de centru. Curățenie. Personal ft amabil. Micul dejun bogat!

 559. A fost super -micul dejun bogat și variat.curatenie in camera .baia cu prosoape curate și schimbate zilnic.personalul de la recepție.bar și restaurant super drăguț.A fost o vacanta minunata și o să revenim cu drag.

 560. locatia e buna, hotelul e muncitoresc patul e confortabil camera spatioasa

 561. Locatia a fost excelenta, in centru.Nu am servit micul dejun la hotel.

 562. Totul.Zona, liniște , curățenie!Recomand cu toată încrederea.

 563. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 564. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 565. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 566. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 567. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 568. Ospitalitatea gazdei și apartamentul primitor au depășit cu mult așteptările noastre.

 569. Gazda foarte amabila, am putut folosi locul de parcare pana dupa masa.

 570. Apartament amplasat intr-un complex rezidential de blocuri noi, in zona mediana, dar in apropiere de centrul orasului. (19 min de mers pe jos sau 5 cu masina). Raportul conditii/pret este excelent. Proprietarii sunt primitori si gata sa te ajute la orice ora cu tot ceea ce ai nevoie. Toate electrocasnicele si mobila sunt noi.

 571. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 572. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 573. Locatia excelenta . gazda amabila si intelegatoare Dotari,, facilitati conform cu asteptarile .

 574. Locatia, hotelul in sine este superb, angajații foarte călduroși.

 575. Amplasarea, existenta parcarii proprii, micul dejun rezonabil

 576. Curatenia, personal amabil, confortul camerei ( twin deluxe). Un loc placut, foarte aproape de Piata Mare.

 577. Am fost deosebit de încântat sa vad ca B13 Hostel se afla in inima celui mai frumos oras din Romania. Personalul a avut o atitudine de admirat, întrucât a raspuns tuturor cererilor si așteptărilor clientului. Cât despre confort, jos pălăria! Saltelele sunt confortabile si primitoare.

 578. E a doua oara cand ma cazez la acest hotel si de la prima data pana acum, au fost facute imbunatatiri si asta e ceva ce ne dorim sa vedem mai des. Paturile mai confortabile, liniste in per ansamblu, curatenie peste tot, personal foarte dragut, locatie clar excelenta.

 579. locatia foarte faina. oamenii ok. pt cat am stat in hostel a fost ok

 580. A fost cu mult peste asteptarile noastre, am petrecut 3 nopti acolo, este amplasat perfect, la doar 2 minute de centrul istoric. Totul foarte curat si la indemana. Recomand 100%

 581. Curățenie și confort de cea mai buna calitate. Recomand

 582. Un loc cochet, foarte curat, cu un pat confortabil si gazde amabile, asa cum ne asteptam sa fie 😊 Noi nu am avut nevoie, insa exista o masina de spalat pe care oaspetii o pot folosi. Iti poti prepara micul dejun daca doresti sa mananci “in casa” – oaspetii au la dispozitie o plita cu doua ochiuri; studioul este dotat cu toate cele necesare ( inclusiv un mini frigider), gazdele punandu-ne la dispozitie chiar si ceai si cafea. Este o cazare amplasata ideal, chiar in centru, astfel incat orasul poate fi explorat cu usurinta.

 583. Locația este poziționată central și personal amabil.

 584. Mic dejun bogat si diversificat .suita junior ffff mare si confortabila

 585. Vederea pe care am avut-o din cameră și micul dejun.

 586. Curățenie ,personal f amabil,liniște,totul impecabil.Felicitari !

 587. Gorgeous furnishings with lots of nice touches. The studio was sparkling clean, had all the amenities necessary and is in walking distance from the old city. Andreea is great, quick to provide all the information needed and lots of useful tips and recommendations. One of my best booking experiences.

 588. Excelent location, wonderful view, very clean, easy and efficient communication with the owners. Would definitely recommend.

 589. Totul.Zona, liniște , curățenie!Recomand cu toată încrederea.

 590. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 591. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 592. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 593. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 594. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 595. Locatia, hotelul in sine este superb, angajații foarte călduroși.

 596. Amplasarea, existenta parcarii proprii, micul dejun rezonabil

 597. Curatenia, personal amabil, confortul camerei ( twin deluxe). Un loc placut, foarte aproape de Piata Mare.

 598. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 599. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 600. Locatia excelenta . gazda amabila si intelegatoare Dotari,, facilitati conform cu asteptarile .

 601. Gazda foarte amabila, locație liniștita, foarte aproape de centrul istoric.

 602. Locația a depășit așteptările la modul pozitiv. Felicitări dlui cosmin pentru felul cum știe să facă turism. O gazdă foarte primitoare, care oferă condiții minunate, într-o zonă liniștită, relativ aproape de centrul orașului. Mi-a plăcut camera, demisolul, faptul că am putut parca chiar în fața locației, faptul că ni s-a pus la dispoziție necesarul pentru cafea, curățenia impecabilă; cam totul.

 603. Proprietarul a fost foarte politicos si saritor. Camera foarte mare si curata cu tot cr va trebuie.

 604. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 605. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 606. Locatia, hotelul in sine este superb, angajații foarte călduroși.

 607. Totul.Zona, liniște , curățenie!Recomand cu toată încrederea.

 608. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 609. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 610. Comunicarea cu gazda a fost extrem de usoara, iar Ada a fost extrem de primitoare si amabila. Apartamentul este impecabil, cu toate facilitatile necesare, si a fost o adevarata placere sa stam aici. Distanta mica fata de centru ne-a facut plimbarea si vizitarea orasului foarte usoara, si cu siguranta recomandam apartamentul. Nu a existat niciun disconfort si am fost multumiti de absolut fiecare detaliu, si am apreciat enorm faptul ca apartamentul a fost conform descrierii si pozelor.

 611. Apartamentul este foarte frumos și curat, situat la parterul blocului. Bucătăria este dotată cu tot ce ai nevoie. Doamna Ada este foarte drăguță.

 612. Mi-a placut tot, este singura locatie din ultimii ani unde am avut curatenie ca si acasa. Este un apartament bine utilat si primitor. Dna Ada foarte sociabila si atenta. Cu siguranta vom reveni.

 613. Curățenie ,personal f amabil,liniște,totul impecabil.Felicitari !

 614. It is a wonderful place, very clean and quiet. It feels like no one was there before you. Will be back!

 615. Everything was new, clean and tastefully decorated. The minibar had a few beers and sodas on the house, coffee capsules and tea as well, the bed was comfy and the view from the bed is unbelievable. The TV had Netflix! The location was really close to the historic centre, but not in it, so it was quiet. There’s a 24h open grocery store just across the street. The instructions for check-in were clear and the hosts made sure that we got the info. And I could go on.

 616. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 617. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 618. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 619. Apartament curat, avand toate dotarile necesare. Locatia excelenta, practic in mijlocul Sibiului. Comunicare excelenta cu proprietarii.

 620. Foarte curat si bine organizat, liniste, paturi confortabile, am primit din avans detalii referitoare la check-in/out. Faci 1 minut din apartament pana in Piata Mare. Mi-a placut tematica cu fluturasi 🙂

 621. Locatia excelenta, la 2 pasi de Piata Mare, apartamentul fiind curat, utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta.

 622. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 623. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 624. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 625. Nota 10. Chiar intr-o situatie delicata au stiut cum sa iasa din incurcatura si sa multumeasca clientul. Este de apreciat profesionalismul. Recomand.

 626. pozitie excelenta, la doi pasi de Piata Mica, Piata Mare. restaurant excelent la parter, multe localuri bune la 2 minute in orice directie.

 627. Superb. Amplasat central. Preț foarte bun. Modern îmbinat cu tradițional. Pat confortabil. Cu siguranța as reveni.

 628. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 629. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 630. Locatia, hotelul in sine este superb, angajații foarte călduroși.

 631. Totul a fost neașteptat de bine,raportat la pretul platit!Locație excelenta,amenajarea interioară cu bun gust,atmosfera plăcută!

 632. Amplasat în inima Sibiului, curat, personal excepțional.

 633. Amabilitatea și promptitudinea gazdei. Mulțumesc!

 634. Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 635. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 636. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 637. Hotelul curat si foarte confortabil, camera imensa, cu zona de living si 2 bai! Pozitia este absolut excelenta: la 2 pasi (pe numarate!) de Piata Mare. Eu n-am incercat piscina si sauna, pe motiv de bebelus prea mic pe care nu aveam cui sa i-l las in grija, dar cei din grup care au incercat au declarat ca sunt foarte ok.

 638. Mic dejun superb,Cafeaua exceptionala.Lux desavarsit.Ampasament si parcare ok…ar trebui mai multe locuri de parcare,sugerez o parcare etajata,datorita spatiului mic.Ar fi binevenite cateva indicatoare(ex. Spre Hotel Imparatul Romanilor)..din cauza pozitiei centrael si interdictiilor auto.

 639. locatia excelenta, micul dejun indestulator, senzatia de a iesi din hotel in centrul orasului, parcarea gratuita,

 640. Totul.Zona, liniște , curățenie!Recomand cu toată încrederea.

 641. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 642. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 643. Apartament cu o cameră mare, aer condiționat și dotat cu necesarul unui sejur scurt sau chiar și a unuia prelungit.

 644. Ne-a plăcut că era foarte curat totul, tot ce aveam nevoie, salteaua a fost super confortabilă, balcon cu un super view. Am apreciat micile, dar însemnatele lucruri, precum bomboanele de pe pat, cele din bucătărie pe ceștile de cafea, ciocolată, discuri demachiante în baie etc. 🙂 Alin a fost foarte amabil, ne-a dat indicații utile. Ingenioasă ideea cu cheia în cutia cu cifru, a făcut să fie mult mai ușor pentru noi. Foarte ieftin pentru ceea ce oferă, în mod sigur! Locația este faină și ea, câteva minute de mers pe jos de centrul vechi + supermarket non-stop chiar lângă bloc. Cu siguranță este în topul nostru de cele mai bune cazări la care am stat, știm unde vom reveni data viitoare! 🙂

 645. Gazda a fost prompta în a modifica temperatura centralei controlata la distanta prin aplicație. Amplasare centrala excelenta. Curățenie impecabila, pana și buretul de vase a fost nou.

 646. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 647. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te simți ca acasă. Este aproape de centru….dar în același timp intr-o zona liniștită. Gazda de nota 10. Recomand cu toată încrederea.

 648. Foarte bine. Curat, frumos , comod. EXCEPTIONAL. Ainttreccut asteptarile .

 649. Locație foarte buna, avantaj parcare subterana cu telecomanda și lift direct la apartament, amabilitatea gazdei, camere mari, curate, totul foarte bine. Recomand!

 650. Gazda a fost foarte atenta si amabila. Blocul este nou, are lift si lumina pe casa scarii, vecinii sunt amabili. Amplasat intr-o zona dens populata, dar nu imediat langa un mare bulevard zgomotos, ferestrele si terasa sunt spre spatele blocului, am apreciat linistea si intimitatea. Apartamentul este mare si dotat cu tot ce ii trebuie, are chiar si masina de spalat rufe si masina de spalat vase

 651. Garaj privat chiar sub bloc Lift Pat confortabil si lenjerii curate Caldura si liniste

 652. Amplasarea ultracentrală. Parcarea situată în fața hotelului. Micul dejun. Baia.

 653. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 654. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 655. A fost totul absolut minunat; camera, baia, locația, mâncarea. Superb.

 656. Locația foarte bună.Central liniște .Camera dotată cu tot ce îti trebuie pt micul dejun.

 657. Totul a fost neașteptat de bine,raportat la pretul platit!Locație excelenta,amenajarea interioară cu bun gust,atmosfera plăcută!

 658. A fost o ședere plăcută, curațenie în cameră și liniște.

 659. Locatia a fost aleasa de mine deoarece este foarte aproape de casa prietenilor mei din Sibiu.

 660. Mi s-a parut foarte interesant check-in-ul. Gazda mi-a trimis mesaj cu toate informatiile de care aveam nevoie. Sunt doua coduri: unul la intrare si altul la cutia din care-ti iei cheia. M-am simtit ca intr- un mic Escape room :)).

 661. Locația este foarte aproape de centru, salteaua confortabilă, gazdă amabilă.

 662. Amplasarea este execelenta (am facut 5 min pe jos pana in Piata Mare). Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar.

 663. Foarte curat. Foarte aproape de toate Piata Mare. Proprietari foarte amabili. Tot sejurul au avut grijă sa nu ne lipsească nimic.

 664. Curățenie, liniște, aproape de centru, căldură cu care am fost primit de către proprietari. O sa revenim cu siguranță la aceeași locație.

 665. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 666. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informații. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguranță

 667. Hotelul curat si foarte confortabil, camera imensa, cu zona de living si 2 bai! Pozitia este absolut excelenta: la 2 pasi (pe numarate!) de Piata Mare. Eu n-am incercat piscina si sauna, pe motiv de bebelus prea mic pe care nu aveam cui sa i-l las in grija, dar cei din grup care au incercat au declarat ca sunt foarte ok.

 668. Mic dejun superb,Cafeaua exceptionala.Lux desavarsit.Ampasament si parcare ok…ar trebui mai multe locuri de parcare,sugerez o parcare etajata,datorita spatiului mic.Ar fi binevenite cateva indicatoare(ex. Spre Hotel Imparatul Romanilor)..din cauza pozitiei centrael si interdictiilor auto.

 669. locatia excelenta, micul dejun indestulator, senzatia de a iesi din hotel in centrul orasului, parcarea gratuita,

 670. Amabilitatea gazdelor, linistea din interiorul cladirii, confortul studiolui, balconul cu vedere la Piata Mare, atmosfera din piata (vineri, sambata, duminica au fost concerte rock si evenimente gastronomice). Multumim pentru tot. 🙏

 671. Locatia este ok, in Piata Mare .apartamentul este spatios , dotari ok.

 672. Foarte comfortabil, cu vedere la Piata Mare, totul a fost excelent.

 673. Apartament cu un dormitor imens , dotat cu absolut tot ce ai nevoie, gazda foarte amabilă, am fost întâmpinați cu fructe pe masa, alune, covrigei, chiar și o sticlă de vin in dormitor. Recomand cu incredere

 674. Gazda foarte amabila. Curatenie impecabila. Conditii excelente.

 675. Foarte aproape de centru, apartament complet utilat, gazda foarte amabilă, o locație de 10!

 676. Singurul lucru care ne-a placut a fost amplasamentul hotelului. In rest totul lasa de dorit, de la curatenie la felul cum sunt gandite camerele. Aceste 4 stele nu sunt nimici macar margarete, nu am sa mai calc a doua oara in acest loc. Experienta hohror.

 677. Amplasarea ultracentrală. Parcarea situată în fața hotelului. Micul dejun. Baia.

 678. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 679. Gazdele extrem de amabile, studioul foarte curat, ușor de ajuns in centrul vechi al orașului

 680. Curățenie ,personal f amabil,liniște,totul impecabil.Felicitari !

 681. the apartment was very nice, I especially liked the view into the city from bed. The hosts were also very accommodating when I had some last minute changes.

 682. Apartament curat, avand toate dotarile necesare. Locatia excelenta, practic in mijlocul Sibiului. Comunicare excelenta cu proprietarii.

 683. Foarte curat si bine organizat, liniste, paturi confortabile, am primit din avans detalii referitoare la check-in/out. Faci 1 minut din apartament pana in Piata Mare. Mi-a placut tematica cu fluturasi 🙂

 684. Locatia excelenta, la 2 pasi de Piata Mare, apartamentul fiind curat, utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta.

 685. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 686. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 687. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 688. Da …foarte curat, confortabil patul , cafea, ceai..totul a fost foarte ok.

 689. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 690. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 691. Gazda foarte primitoare si sociabila. Apartamentul este amplasat relativ aprope de centru. Am beneficiat de toate facilitățile . Noua ne-a plăcut și dacă va mai fi ocazia vom reveni cu plăcere !

 692. Amplasare buna la 5 min cu masina de centrul istoric ,panorama frumoasa cu vedere la munte iar zona era linistita

 693. Mi-a plăcut foarte mult este o zona liniștită, personalul este super, curățenie este ireproșabilă. Este a doua oara cand sunt cazata și o sa mai revin. 😊

 694. Conditii foarte bune, interior transilvanean, bun gust, locatie excelenta, liniste.

 695. Apartamentul amenajat extrem de frumos , mobila pictata , utilat complet , curat , la doi pasi de Piata Huet .

 696. Proprietarul este un om foarte prietenos. Apartamentul arata ca și în poze. Foarte cochet si curat, bine îngrijit. Ne-am simțit foarte bine!

 697. O camera spatioasa, foarte frumos amenajata, dotata cu o baie moderna, lenjerie si prosoape de calitate, curatenie, raport calitate pret excelent si la toate acestea se adauga distanta mica pana in centrul turistic al orasului.

 698. Primirea călduroasă a gazdei, berea și apa reci, merele, țuica, ceaiul și cafeaua din partea casei, liniștea de pe strada foarte aproape de centru și de la proprietate.

 699. Foarte aproape de centru, foarte curat, liniște, căldură, gazde primitoare și… cafea, ceai, mere, apă, o țuică și câte o bere rece la primire, toate din partea casei. Adică EXCELENT.

 700. A FOST FOARTE BINE . AM FOST MULTUMITI . SERVICIILE SUNT LA INALTIME ( PERSONALUL, CONFORTUL , LOCATIA, RESTAURANTUL CU PREPARATE FOARTE BUNE .

 701. Excelent.Amplasare, personal, totul a fost super.

 702. Personalul de la receptie a gasit solutii pentru o cazare excelenta.

 703. Locatia bine amplasata pentru dorintele noastre, gazda amabila, curatenie, liniste, dotarea foarte buna.

 704. Apartament nou, cochet, zona liniștită, proprietar super ok.

 705. Curățenie impecabilă iar gazdele niște persoane extrem de seviabile și drăguțe. M am simțit ca și acasă. O să revin cu siguranță.

 706. Totul.Zona, liniște , curățenie!Recomand cu toată încrederea.

 707. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 708. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 709. O locaţie frumoasă, elegantă, într-un imobil de patrimoniu.

 710. Apartamementul este foarte frumos, spatios, cu mult bun gust decorat, cu grija pastrate si restaurate detaliile-avand in vedere ca se afla intr-o cladire istorica. Apartamentul se situeaza intr-o zona foarte la indemana, cel putin noua ne-a fost foarte pe plac, la baza scarilor care duc spre Piata Huet si Piata Mica, aproape de Podul Minciunilor si de superbul Muzeu Brukenthal ( de neratat, sfatuim!). Gazdele au fost extraordinare, calde, primitoare si saritoare, ne-au dat informatii pretioase. Nota 10 pentru tot!

 711. O ambianta perfecta, locul este situat chiar in centrul Sibiului , il recomand tuturor fara nicio ezitare.Liniste, curatenie, eleganta si mai ales toate imbinate intr-un monument istoric.

 712. Totul a fost bine. Ușor de comunicat cu proprietarii. Amplasare buna. Curatenie. Apartament foarte dotat.Loc de parcare sigur.

 713. Personal amabil, curat, dotări de top. Recomand tuturor celor interesați.

 714. Totul este exact ca in poze, arată f bine, iar gazda este foarte amabilă, ne-am simtit f bine. Este doar la 9 min de mers pe jos, de centrul Sibiului. Recomand cu incredere.

 715. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 716. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 717. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 718. Personal amabil, locatie excelenta , liniste in camera , facilitatile camerei.

 719. A FOST FOARTE BINE . AM FOST MULTUMITI . SERVICIILE SUNT LA INALTIME ( PERSONALUL, CONFORTUL , LOCATIA, RESTAURANTUL CU PREPARATE FOARTE BUNE .

 720. Excelent.Amplasare, personal, totul a fost super.

 721. – parcarea era asigurată, într-o curte interioară – personalul foarte amabil – foarte curat

 722. Locatie ok, la 5 min de centrul istoric si cam tot atatea de gara.

 723. La 2 minute de Centrul istoric, apartament curat, intr-un imobil specific zonei

 724. Doamna care administreaza proprietatea a fost foarte amabila. Daca as fi stat mai multe nopti, cred ca as fi gasit intelegere in ceea ce priveste temperatura din camera. In realitate, incaperea pare mai mare decat in poze, este foarte frumos decorata si este curata. Mi-a placut ca am avut la dispozitie o baie privata, unde dusul a fost minunat. Patul are o saltea cu memorie excelenta. A fost foarte comfortabil si cald, in comparatie cu temperatura din camera. Locatia este foarte buna, aproape de centru. Pana la aeroport, am platit aproximativ 25 lei pe taxi, deci nu este foarte departe.

 725. Locatie linistita , personal amabil, curat. Excelent pentru excursii scurte cu buget redus.

 726. Amenajat cu bun gust. Curat. Miroase bine. Are chicinetă. Are căldură. Camera mare. Baie CURATĂ. Liniște. Nu am găsit loc de parcare in parcarea publica si am parcat in curtea pensiunii. D-na este o femeie de un mare caracter. Dimineața am primit cafea din partea casei. Iar prețul ce sa mai vorbim când ești la 150 metri de podul minciunilor.

 727. Locația excelentă, aproape de Centru si obiectivele turistice. Televizorul diagonală f mare, se vede super, și prezența căldurii in calorifer peste noapte.

 728. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 729. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 730. Un loc superb.curatenie cum rar se vede in Romania.ospitalitate.comfort totul la superlativ.singurul loc un vom venii cand vom fii in zona.

 731. Casa Hader, este amplasata in centru Sibiului, 5 minute de mers pe jos pana in Piata Mica / Podul Minciunilor. In apropiere multe locatii unde se poate manca. Locatia este foarte frumoasa, camerele spatioase, amenajate cu bun gust, curatenie. Gazda foarte prietenoasa. Ceai, cafea, apa din partea casei.

 732. Gazda foarte amabila. În bucătărie gaseai cafea,ceai, fructe. Camera curată si primitoare.

 733. Liniște , ambient de poveste, camera frumos mobilată , mic dejun variat și gustos, gazde primitoare , atente, plăcute.

 734. Totul a fost minunat, de la personal până la camera rezervată. Ambianță primitoare și relaxantă. Cu siguranță recomandăm și vom reveni cu drag și altă dată! 🙂

 735. Deși ești plecat de acasă, te simți ca acasă. După o zi în care ți-ai desfășurat activitățile turistice, de business, educationale sau de orice tip, știi ca te întorci seara într-un loc în care spui: Am ajuns acasă!

 736. Locatie minunata unde voi reveni cu multa placere si pe care o pot recomanda cu mare incredere.

 737. Este foarte aproape de Piata Mare si de centru. Este ideala pentru perioada festivalurilor. Curtea interioara este misterioasa si nu prea curata.

 738. A fost totul absolut minunat; camera, baia, locația, mâncarea. Superb.

 739. Personalul profesionist ,intimitatea, ambianta, împrejurimile,locația foarte aproape de gara,curățenia din camera di baie, așternuturile curate !

 740. Locatia este foarte aproape de centru. Baietii de la receptie au fost foarte amabili. Barul este amenajat cu gust, intr-un mod placut. Este intr-o cladire istorica. Terasa are priveliste spre o straduta medievala şi o biserica foarte frumoasa.

 741. Amplasarea foarte buna, iar personalul a fost amabil si ne-au asteptat pana la ora 23:30 pentru check-in.

 742. Camerele moderne si foarte frumoase. Aparatul de facut cafea Minibarul destul de generos

 743. Aproape de centru. Camera curata si comfortabila. Personal foarte amabil.

 744. Personal amabil, locatie excelenta , liniste in camera , facilitatile camerei.

 745. Totul: conditiile ireprosabile, locatia, curatenia impecabila, ospitalitatea personalului.

 746. Locatie foarte aproape de centru, raport excelent calitate – pret.

 747. Foarte aproape de centru,gasesti tot ce este necesar intr-o casa, curatenie, gradina cu terasa si spatiu verde.

 748. Camera foarte curata, baia deasemenea, paturile foarte bune. Gazda este foarte primitoare, ne-a asteptat cu un loc de parcare. Locatie linistita, foarte buna, in centru. Ne-am plimbat pe jos la toate atractiile. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 749. Am fost plăcut surprinși de curățenia și liniștea locației. Este foarte aproape de piata mare iar gazda foarte amabila.

 750. Curatenie, atentie la detalii, amplasare excelenta.

 751. Foarte bun report pret-calitate. Camera foarte mare, curata, gazdele foarte draguta si serviabile, locatia este usor accesibila pentru pentru. Excellent, o sa mai revin.

 752. Personal foarte amabil.Apartamentul superb, curat si spatios. Dimineata doamna ne-a asteptat la terasa cu cafea din partea casei , foarte buna. Multumim pentru ospitalitate!

 753. Doamna foarte drăguță si primitoare. Ne-a servit cu ce am avut nevoie, ba chiar dimineata am fosr surprinsi cu o cafea din partea casei. Foarte curat! La aproximativ 15 min de centru(mers pe jos). Recomand!

 754. – Localizare excelenta la nici 2 minute de Piata Mare – Foarte frumos amenajat/optimizat apartamentul – Discretia gazdei, practic nici nu ne-am intalnit

 755. Camera mare, mobilata cu gust, cu atentie la detalii

 756. Totul a fost excelent. Foarte aproape de centru, apartamentul foarte cochet, intim, ne-am simtit excelent. Curatenie, gazda foarte amabila. Patul a fost excelent. Urmatorul sejur la Sibiu va fi cu siguranta tot in acest loc.

 757. absolut tot….incepand de la cazare pana la obiectivele vizitate

 758. Garsoniera este foarte frumoasă, este curățenie. Proprietara este foarte amabilă și primitoare. A fost excelent!

 759. Gazda primitoare, curatenie, mic dejun asigurat de gazda, apropae de centru, magazin non stop in apropiere. Totul la superaltiv

 760. amplasarea centrala, spatiul ultrasuficient pentru doua persoane, linistea, practic tot.

 761. E un apartament frumos amenajat, bine dotat, iar pozitia este excelenta.

 762. Foarte buna pozitie, desi e in fundul unei curti si se intra printr-un gang. La 5min de mers din Piata Mare. Mobilata modern, curata, cocheta. Mic balcon cu o masuta. Foarte modern accesul, cu cod. Per total un sejur foarte reusit!

 763. Am fost foarte multumiti. Multumim gazdelor si in special doamnei Ana din tot sufletul pentru amabilitate si pentru frumosul buchet de flori primit de fetita noastra care a avut o competitie importanta desfasurata in superbul oras Sibiu. Am avut parte de tot confortul dorit, gazde foarte amabile, prietenoase, orice nevoie am avut a fost satisfacuta pe deplin. Copilul nostru s-a simtit ca acasa, binenteles si noi. Cand vom mai merge la Sibiu, tot aici ne vom caza. Va recomand sa va cazati aici, nu veti regreta!!! Un 10 din toata inima.

 764. Amabilitatea personalului este remarcabila. Este minunat sa gasesti in bucatarie cafea pentru dimineata. In curte am observat existenta a doua biciclete care parca te asteptau pentru o plimbare prin Sibiu.

 765. GAZDA EXCELENTA LOCATIE SUPER LINISTE LOC DE PARCARE USOR DE GASIT

 766. Totul superb. Personalul minunat, s-au gasit imediat solutii la tot ceea ce ne-am dorit. Foarte bine amplasat, micul dejun foarte bun, curatenie, totul exelent. Locuri de parcare ale hotelului. Recomand cu drag!

 767. A fost curat.Baia a fost super.Minibarul la fel.Personalul a fost dragut.

 768. Camerele moderne si foarte frumoase. Aparatul de facut cafea Minibarul destul de generos

 769. Gazda de nota 20.Usor de ajuns la locatie(gazda s-a oferit sa ne ia de la gara). Aproape de centru, gara si majoritaea obiectivelor turistice din Sibiu. Dispune de toate facilitatile si este foarte curat.Multumim pentru sejurul perfect

 770. Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul foarte frumos, curat si dotat cu tot ce trebuie. Toate dotarile functionale. Zona linistita, zonele de interes (gara, statie autobuz, centru sau piata) sunt la cateva minute distanta.

 771. Totul la superlativ! Gazda foarte amabilă, apartamentul foarte curat si bine dotat,satisface si cel mai pretențios turist. Ne-am simtit minunat,ne-am odihnit foarte bine (saltele super confortabile),cu siguranță vom reveni la vară. Amplasarea este excelenta pentru cei care vor să exploreze centrul istoric. Multumim de ospitalitate domnul Marian!

 772. Personal foarte amabil, locație foarte bună, condiții de cazare foarte bune, preț excelent

 773. Vila frumos amenajată și aproape de centru . Gazdele primitoare

 774. Personalul extem de amabil, camera extraordinar de frumoasa, confortabila, aranjata in cele mai mici detalii frumoase si utile.

 775. Amplasarea centrală a imobilului. Patul confortabil

 776. Locatie minunata unde voi reveni cu multa placere si pe care o pot recomanda cu mare incredere.

 777. Este foarte aproape de Piata Mare si de centru. Este ideala pentru perioada festivalurilor. Curtea interioara este misterioasa si nu prea curata.

 778. Foarte curata locația…Foarte cu bun gust… Recomandăm cu încredere… Foarte plăcut impresionați 👍

 779. Gazda foarte draguta. Apartament spatios, foarte curat si utilat cu absolut tot ce ti-ar trebui. Este aproape de centru ,dar intr-o zona linistita.

 780. Apartamentul e tare frumos,curat si bine compartimentat. Amplasamentul este perfect , aproximativ 7 min pe jos si 5 min cu masina. Gazda e de treaba si gata sa te ajute cu informații.

 781. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 782. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 783. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 784. Apartamentul de-a dreptul superb, foarte spatios si curat

 785. Apartamentul a fost foarte frumos, curat si cu tot ce aveam nevoie (pana si periute de dinti noi ❤️). Gazda este foarte amabila si primitoare. Abia astept sa mai revin!

 786. Locație excelentă, gazda binevoitoare, apartamentul a avut tot ce a fost nevoie, foarte curat, foarte confortabil și spațios

 787. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 788. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 789. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 790. Amplasarea, curatenia, micul dejun si atitudinea personalului!

 791. Totul superb. Personalul minunat, s-au gasit imediat solutii la tot ceea ce ne-am dorit. Foarte bine amplasat, micul dejun foarte bun, curatenie, totul exelent. Locuri de parcare ale hotelului. Recomand cu drag!

 792. A fost curat.Baia a fost super.Minibarul la fel.Personalul a fost dragut.

 793. Cladirea foarte frumoasa, amplasarea foarte buna, aproape de punctele de interes, curatenia., parcare privata in curte.

 794. Este foarte aproape de centru, gazda este primitoare si deschisa, camera foarte frumoasa, iar micul dejun gustos.

 795. Amplasarea pensiunii la 5 minute de centrul istoric și aspectul acesteia (casa mare, veche, păstreaza atmosfera istorica) amabilitatea gazdei (care se asigura mereu sa nu ne lipsească nimic și care a fost de acord sa schimbe camera dubla rezervata inițial cu una twin), cafea și ceai din partea casei, bucătăria comuna dotata cu toate cele necesare, camera foarte curata.

 796. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu un loc de parcare „rezervat” chiar in fata intrarii Proprietatea a fost foarte curata. Desi a fost foarte cald afara, inauntru nu s-a simtit deloc. Amplasarea foarte avantajoasa fata de centru, in 5 minute se ajunge in Piata Mare chiar si la mers lejer.

 797. Locatia e perfecta, la 5 minute de Piata Mare. Studio-ul este dotat cu tot ce ai nevoie, gazda a fost foarte punctuala si am comunicat foarte bine. Cu siguranta ne vom mai intoarce aici!

 798. Locația excelenta Într-un minut se poate ajunge în centru

 799. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 800. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 801. Locatie foarte buna, langa piata mare. Micul dejun variat si foarte bun

 802. Totul a fost conform pozelor postate, o locatie curata si eleganta prin stilul clasic al caselor contruite in anii 70-80. Camerele spatioase, stilul clasic al cladirii , apartamentul amenajat cu gust si o gazda de exceptie , comunicativa ,punctuala si de incredere Am sa revin cu siguranta data viitoare.

 803. Totul a fost absolut superb, amplasamentul, proprietarul si conditiile interioare ale apartamentului.

 804. Locatia este in centrul istoric al Sibiului ,foarte aproape de Piata Mare si alte puncte de interes turistic. M-a surpins placut modul in care am fost pimiti in locatie(de la preluarea cheii pana la toate detaliile oferite privind atractiile turistice din apropiere). Dormitoarele sunt spatioase,curate si aranjate cu bun gust. Un mare plus: Nr mare de locuri de parcare din zona

 805. Locatia excelenta, curatenia si atmosfera din curte excelente, buna parcarea si restaurantul aproape Old Lisabon

 806. Locatia este foarte buna, aproape de centru vechi si localuri. Parcare in curte. Camera a fost spatioasa si curata

 807. O locatie excelenta,gazde primitoare, curatenie,locuri de parcare ,este situata in apropierea obiectivelor turistice din Sibiu .

 808. Totul a fost absolut superb. Locatia, personal de nota 10, raport calitate pret extraordinar. Micul dejun foarte bun si de calitate.

 809. Hotel vechi, cu arhitectura umana cum numai casele vechi pot avea. Renovat cu mult bun gust, in spiritul locului dar avand toate notele de comfort aduse de tehnologie. Internet excelent.

 810. Am primit un upgrade la camera cu pat matrimonial, camera curata ca și hotelul de altfel. Personal f amiabil, mâncarea bună. Este f aproape de Piață Mare. Recomand cu placere

 811. Totul a fost ok. Apartamentul avea tot ce era necesar pt a te simți bine acolo.Vi- l recomand cu căldură.Este f aproape de centrul civic (la 2 pasi ) .

 812. Locatia este spatioasa si beneficiaza de utilitati variate:bucatarie foarte utilata,2 camere largi cu paturi confortabile si un smart-tv cu diagonala mare,baia echipata cu cele necesare(cabina de dus,wc si chiuveta).Apartamentul are o pozitie foarte buna,fiind amplasat in centrul orasului,deci se poate ajunge foarte repede la multe obiective turistice si culturale.

 813. Poziționarea apartamentului (fix în centrul orașului).

 814. Amplasarea, personalul, micul dejun si norocul de a gasi chiar de 2 ori unul dintre cele 30 de locuri de parcare destinate hotelului m.au determinat sa recomand si sa evaluez pozitiv aceasta proprietate.

 815. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 816. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 817. A fost cu mult peste asteptarile noastre, am petrecut 3 nopti acolo, este amplasat perfect, la doar 2 minute de centrul istoric. Totul foarte curat si la indemana. Recomand 100%

 818. Curățenie și confort de cea mai buna calitate. Recomand

 819. Un loc cochet, foarte curat, cu un pat confortabil si gazde amabile, asa cum ne asteptam sa fie 😊 Noi nu am avut nevoie, insa exista o masina de spalat pe care oaspetii o pot folosi. Iti poti prepara micul dejun daca doresti sa mananci “in casa” – oaspetii au la dispozitie o plita cu doua ochiuri; studioul este dotat cu toate cele necesare ( inclusiv un mini frigider), gazdele punandu-ne la dispozitie chiar si ceai si cafea. Este o cazare amplasata ideal, chiar in centru, astfel incat orasul poate fi explorat cu usurinta.

 820. Locație f aproape de centru. Raport preț-calitate – poziție f bune.

 821. Locația excelentă, aproape de Centru si obiectivele turistice. Televizorul diagonală f mare, se vede super, și prezența căldurii in calorifer peste noapte.

 822. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 823. curat, cald si bine, la 4 minute de Piata Mare si targul de Craciun, usor accesibil, curtea larga cu spatiu de parcare excelent, masina a fost in siguranta acolo, frigiderul perfect functional, am avut unde sa pastram anumite produse……vom mai reveni cu siguranta

 824. Locatia excelenta, curatenia si atmosfera din curte excelente, buna parcarea si restaurantul aproape Old Lisabon

 825. Locatia este foarte buna, aproape de centru vechi si localuri. Parcare in curte. Camera a fost spatioasa si curata

 826. Hotelul este amplasat foarte bine. Camera a fost curată,patul foarte confortabil,micul dejun ok,personalul foarte amabil.

 827. Camera intimă,liniște,,mic dejun FOARTE DIVERSIFICAT și BOGAT

 828. Un hotel nou , foarte bine gândit, o cobinatie foarte plăcută intre modern și Medieval

 829. Locatia, curatenia, linistea, raportul exceptional pret/calitate si sa nu uitam de chicineta ( care a fost foarte utila si apreciat )! Chiar daca nu are AC/ventilator nu am simtit lipsa pt ca noaptea a fost racoroasa.

 830. Locatia este de nota 10. Patul confortabil. Bucataria echipata corespunzator.Locatia are Netflix ceea ce consider un bonus foarte placut.Camera are un design placut.

 831. Atmosfera placuta, condiții foarte bune, aproape de centrul istoric. Gazda foarte deschisa si sociabila.

 832. E f. central.Are restaurant cu preparate diverse la preturi rezonabile, excepție vinul la pahar(el),care costă exagerat de mult.

 833. Micul dejun foarte bogat, dusul cu presiune, locație buna

 834. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 835. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu un loc de parcare „rezervat” chiar in fata intrarii Proprietatea a fost foarte curata. Desi a fost foarte cald afara, inauntru nu s-a simtit deloc. Amplasarea foarte avantajoasa fata de centru, in 5 minute se ajunge in Piata Mare chiar si la mers lejer.

 836. Locatia e perfecta, la 5 minute de Piata Mare. Studio-ul este dotat cu tot ce ai nevoie, gazda a fost foarte punctuala si am comunicat foarte bine. Cu siguranta ne vom mai intoarce aici!

 837. Locația excelenta Într-un minut se poate ajunge în centru

 838. Amplasare intr-o zona buna, aproape de piața. Bomboane in camera, curat, zona liniștita. Proprietarul a fost de nota 10.

 839. Locatie excelenta, peisaj mirific, liniste, curatenie, gazde minunate, totul la superlativ

 840. Mi-a placut ca era aproape de centu era confortabil,canaleaua se extinde.

 841. Totul a fost ok. Apartamentul avea tot ce era necesar pt a te simți bine acolo.Vi- l recomand cu căldură.Este f aproape de centrul civic (la 2 pasi ) .

 842. Locatia este spatioasa si beneficiaza de utilitati variate:bucatarie foarte utilata,2 camere largi cu paturi confortabile si un smart-tv cu diagonala mare,baia echipata cu cele necesare(cabina de dus,wc si chiuveta).Apartamentul are o pozitie foarte buna,fiind amplasat in centrul orasului,deci se poate ajunge foarte repede la multe obiective turistice si culturale.

 843. Poziționarea apartamentului (fix în centrul orașului).

 844. Prezenta si calitatea produselor de igiena, a expresorului de cafea, mobilierul si design-ul interior foarte elegant si modern.

 845. Totul a fost absolut superb. Locatia, personal de nota 10, raport calitate pret extraordinar. Micul dejun foarte bun si de calitate.

 846. Hotel vechi, cu arhitectura umana cum numai casele vechi pot avea. Renovat cu mult bun gust, in spiritul locului dar avand toate notele de comfort aduse de tehnologie. Internet excelent.

 847. – Locatie linistita, situata exact in centrul orasului. – Curatenie, paturi confortabile, baie mare si curata. – Parcare publica in apropiere.

 848. Camera curata, primitoare și călduroasă. Iar ca bonus este foarte bine poziționată în centrul Sibiului.

 849. Amplasarea centrală a imobilului. Patul confortabil

 850. Locația centrala, apartamentul curat și foarte frumos decorat și gazda foarte drăguță și amabila

 851. Totul impecabil! Locatia la 10m de centru, curata, utilata complet. Gazda extraordinara, foarte atenta la nevoile clientilor. Cu siguranta vom reveni!

 852. Super, mulțumesc pentru tot. Impecabil. Voi recomanda cu mare încredere. Am avut o surpriza super plăcută. Nota 10

 853. Amplasarea, personalul, micul dejun si norocul de a gasi chiar de 2 ori unul dintre cele 30 de locuri de parcare destinate hotelului m.au determinat sa recomand si sa evaluez pozitiv aceasta proprietate.

 854. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 855. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 856. Sejurul a fost plăcut. Personalul a fost amabil. Cu siguranta vom reveni!

 857. Locația perfecta, chiar in piața mare, personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, micul dejun bun.

 858. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat si suficient ! Pozitia ultra-centrala este perfecta iar pretul a fost foarte bun! Atmosfera din camera a fost perfecta ! Vom mai reveni cu mare drag !

 859. Locația excelentă, gazdele absolut minunate, toate facilitatile, totul la superlativ. Am avut tot timpul sentimentul de a fi „acasa”. Multumim!

 860. Gazde remarcabile, curatenie impecabila, amplasarea absolut centrala. Un apartament mobilat cu foarte mult bun gust situat foarte aproape de Piata Mica, dotat cu absolut tot ce ai nevoie, fructele proaspete care ne-au asteptat si CAFEAUA excelenta pusa la dispozitie de gazde! Intr-un cuvant: EXCEPTIONAL!

 861. Apartament cochet,cu tot ce iti trebuie,exact in centrul orasului lângă ,Piata mica. Totul minunat!

 862. Totul a fost perfect,curat,aproape de centru,binevoitori. Il recomand și altora.

 863. – zonă liniștită – locuri de parcare – camera de zi luminoasa – foarte curat – gazda a fost disponibila – toate cele necesare pentru gătit – frigiderul răcește imediat și foarte bine

 864. Apartament spatios, curat, dotat cu toate utilitatile necesare. Gazda prompta.

 865. Apartamentul este la curte,f bine impartit,f curat,locatia perfecta,10 min de centru,ff multa liniste,bucatarie utilata,aparat de expresso,gazde f amabile

 866. Apartamentul este situat relativ aproape de centrul Sibiului intr-o zona linistita.

 867. – proprietate aflata intr-o zona linistita; – foarte aproape de centru

 868. Atat proprietarii cat si apartamentul sunt foarte ok. Este curat, ingrijit, ai tot ce trebuie si este intr-o zona usor accesibila.

 869. Situat într-un ansamblu rezidential nou, sigur si linistit, la 20 min. de mers pe jos de gara si centrul istoric. Apartamentul de la etajul 2 este modern, decorat si echipat cu tot ce este necesar, inclusiv facilități foarte bune pentru masa si pregătirea acesteia. De asemenea multe informații utile si amabile din partea gazdei.

 870. Linistea,curatenia,apropierea de centru si locul de parcare. Vom reveni cu drag si ne vom caza de cate ori venim in Sibiu .

 871. – mic dejun bun – aproape de centru – parcare – liniste – suita spatioasa

 872. Pat mare confortabil.prediune buna la apa de la dus

 873. Locația aproape de centru. Parcare proprie. Ospitalitate. Camere foarte spatioase

 874. Totul a fost foarte bine. De la amabilitatea gazdei și pana la curățenie. Un studio măricel pt o vacanta,cu toate dotările necesare, cu baie mare, foarte curat, liniște, și nu mai spun de amplasare care este chiar în centru, lipita de clădirea primăriei, chiar în piață mare.

 875. Este foarte frumos, curat, confortabil si gazda sociabila.

 876. Pozitionarea apartamentului este excelenta iar curatenia exemplara.

 877. Camera, mare, curata, cu un pat (la etaj) foarte confortabil. Restaurantul, personalul, privelistea!

 878. Locația hotelului, micul dejun foarte bun, restaurantul foarte fain, curățenie in camera, personalul foarte politicos și drăguț

 879. Foarte curat, extrem pe bine pozitionat chiar in inima orasului, micul dejun bun, zona spa binevenita si relaxanta

 880. Hotel aproape de Piata de Craciun. Camere calduroase. Nu se aude zgomotul strazii.

 881. Amplasare foarte favorabilă, personal amabil , mic dejun bun și variat .

 882. Poziția hotelului. Amabilitatea personalului. Micul dejun excelent

 883. Gazda foarte amabila, apartamentul amenajat cu mult bun gust și dotat cu absolut tot ce-ți trebuie, până la cele mai mici detalii.

 884. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 885. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te simți ca acasă. Este aproape de centru….dar în același timp intr-o zona liniștită. Gazda de nota 10. Recomand cu toată încrederea.

 886. Totul a fost minunat.Gazda este foarte ok,curățenie,apartamentul este dotat si utilat cu absolut tot ce este necesar.

 887. Foarte amabila gazda, a raspuns foarte rapid la orice intrebare.

 888. Locație liniștită, gazda super înțelegătoare, apartamentul foarte drăguț mobilat, curat și spațios.

 889. Locatie foarte aproape de centru, foarte linistita (curte comuna dar fara absolut nicio problema cu vecinii). Foarte cald in camera, apa fierbinte la dus, lenjerii mirosind frumos, obloane la geamuri pentru intimitate si un somn cu adevarat relaxant.

 890. Locatie excelenta in centrul vechi.Camera spatioasa.Smart tv cu NETFLIX si HBO GO.Loc foarte linistit.

 891. Curățenia, pozitia fata de centrul istoric, amabilitatea proprietarului.

 892. Curat, , bine amenajat si utilat, amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de orice obiectiv din centru.

 893. Locație excelentă, acomodare de nota 10. Apartamentul e ca în poze. M-am simțit excelent. Recomand!

 894. Apartamentul a fost foarte curat, spatios, foarte bine utilata bucataria, baia deosebit amenajata, exact ca pe booking. Totul a fost superb. Daca vom mai ajunge prin zona cu siguranta vom reveni.

 895. Studioul este foarte frumos amenajat și este și foarte practic in același timp. Am găsit tot ceea ce aveam nevoie, iar curățenia de nota 10. Chiar dacă e intr-o curte cu mai multe locuințe, acest lucru nu e deranjant deloc. Chiar face amplasarea și mai interesantă! Am fost aproape de centru vechi, aproximativ 5 min de mers pe jos de Podul Minciunilor. Parcarea din fata Curții este publica și gratuită. Per total recomand cu caldura Studio Mai și voi reveni cu drag aici, dacă mai ajung prin Sibiu!

 896. Camera era foarte luminoasa si primitoare, motiv pentru care m-am simtit ca acasa de cand am ajuns. A fost curat, iar preluarea cheilor foarte eficienta.

 897. Absolut totul! Locatia centrala, curatenia, facilitatile, studioul arata exact ca in pozele prezentate pe booking. Camera suficient de spatioasa incat sa montam un patut pliabil pentru bebelus langa pat. Ora pentru check-out (11:00) ideala pentru noi avand in vedere ca trebuia sa pregatim mancarica si lucrurile necesare pe drum pentru bebelus. Modalitatea de self check-in/ check-out super ingenioasa!

 898. Totul a fost foarte bine. De la amabilitatea gazdei și pana la curățenie. Un studio măricel pt o vacanta,cu toate dotările necesare, cu baie mare, foarte curat, liniște, și nu mai spun de amplasare care este chiar în centru, lipita de clădirea primăriei, chiar în piață mare.

 899. Este foarte frumos, curat, confortabil si gazda sociabila.

 900. Pozitionarea apartamentului este excelenta iar curatenia exemplara.

 901. Micul dejun bogat si diversificat, mancarea foarte gustoasa. Personal amabil. Locatia centrala, aproape de principalele obiective turistice.

 902. Hotelul este în zona centrală, în apropierea obiectivelor turistice. Camera mare, curata, personalul foarte amabil și dornic sa îți facă sejurul cât mai plăcut. Micul dejun foarte bun, la restaurant se poate servi și prânzul sau cină. Barul de asemenea este ok. Ne-am simțit foarte bine, o sa revenim cu plăcere.

 903. Recomand! Pozitie extraordinara, curatenie!Personal amabil.

 904. Foarte aproape de centru (de Piața Mare), de magazine, proprietarul foarte amabil.

 905. Excelent! Curățenie, confort, locație foarte bună, gazda de nota 20!Vom reveni cu drag!

 906. Apartament curat, utilat cu tot ce e necesar pentru un sejur reusit. Foarte aproape de centrul vechi.

 907. Multumim gazdei,ne am simtit ca acasa,tot confortul,foarte aproape de centru,recomand cu caldura.

 908. A fost super frumos aranjat și aproape de centrul vechi.

 909. Poziția excelentă, lângă Piața Mică. Confortabil, liniștit, plăcut. Posibilitate de parcare. Proprietarul foarte amabil.

 910. Totul.Pozitia hotelului ,desgn -ul camerei, dotarile,curatenie impecabila ,liniste intr-un cuvant,totul la superlativ absolut inclusiv amabilitatea desavarsita a personalului.Recomandat pentru orice sezon

 911. Gazda a fost foarte amabila si s-a asigurat ca pe durata sejurului avem tot ce ne trebuie. Apartamentul in care am locuit era curat, spatios, amenajat cu stil si bun simt.

 912. Totul a fost Peste asteptarile mele de la curatenie pana la situare si modul de intampinare pe scurt: sunt extrem de multimit despre cum a decurs totul!!🙂

 913. Faptul ca este foarte aproape de centru cred ca este cel mai important (maxim 5 minute de Piata Mare sau Piata Mica). Este si extrem de confortabil, curat, plin de farmec fiind intr-o casa veche. Cu siguranta va fi prima noastra optiune pt. viitoarele excursii la Sibiu.

 914. Super locație la doi pași de orice obiectiv turistic in Centrul Istoric.Foarte curat, gazda primitoare si apartamentul cu un aer specific zonei .Vom reveni !

 915. Designul apartamentului ne-a facut sa ne simtitm ca intr-o casa veche din Sibiu, are un farmec deosebit.

 916. Curat , cald , amplasat foarte aproape de piata mare din Sibiu ! Ideal pentru 2 persoane !

 917. Locatia exact in centru, in Piata Mare, este un avantaj. Cald, curat, raport calitate-pret foarte bun, chicineta dotata cu tot ce este necesar, liniste, check-in eficient. Vom reveni cu siguranta

 918. O experienta placuta datorita locului unde se afla, foarte aproape de Piata Mare. Recomand.

 919. Locația este excelentă, foarte aproape de obiectivele turistice. Gazda foarte amabilă, camerele curate, bine utilate.

 920. Locația excelenta, apartamentul este extrem de curat și comod, gazda foarte amabila. Mulțumim

 921. Minunat totul. Gazda f f amabila. Foarte curat si cu multe lucruri puse la dispozitie. Recomand

 922. Amplasare excelenta, camera mare, cu balcon, in interior hotelul este foarte elegant. Vom reveni cu placere

 923. Micul dejun bun, personal amabil, apartament spațios, călduros.

 924. Pozitia hotelului, f. aproape de piață. Mic dejun variat si bun. Personalul f. atent la nevoile oaspeților. Hotelul are un aer aristocrat încă de la intrare.

 925. Locatie perfecta , priveliste superba asupra orasului , mic dejun fabulos !!!! Totul perfect !!! Un sejur minunat !!!!

 926. Mic dejun consistent, variat, cu produse traditionale. Locatie excelenta

 927. Micul dejun bogat si diversificat, mancarea foarte gustoasa. Personal amabil. Locatia centrala, aproape de principalele obiective turistice.

 928. Pozitia hotelului este exceptionala, langa Piata Mare. Personal amabil si atent la nevoia clientilor, ambianta placuta, foarte curat.

 929. Micul dejun divers si gustos,pentru toate gusturile.

 930. Mic dejun consistent,variat ,cu acuratete pentru igiena.Hotel vechi ,clasic ,confortabil cu o locatie ideala scopului propus:Targul de craciun ( ziua si seara! ) Brukenthal,orasul vechi ,bisericile,pietonalul,etc.

 931. Gazda foarte amabila si prompta. Apartamentul este curat si ingrijit. Zona linistita si acces facil catre orice destinatie din Sibiu.

 932. Gazda foarte primitoare si sociabila. Apartamentul este amplasat relativ aprope de centru. Am beneficiat de toate facilitățile . Noua ne-a plăcut și dacă va mai fi ocazia vom reveni cu plăcere !

 933. Amplasare buna la 5 min cu masina de centrul istoric ,panorama frumoasa cu vedere la munte iar zona era linistita

 934. Locația/prețul/promptitudinea/primirea

 935. Excelent O locație excelentă,cu oameni deosebiti de amabili,un preț calitate excelent.Abia astept sa revin cu placere.🙏

 936. A fost curat,personalul drăguț si micul dejun delicios.

 937. Apartament spatios , poate gazdui usor o familie cu 4 membrii. Foarte curat ,foarte aproape de zonele de interes , parcare facila . Canapelele din sufragerie m-au cucerit…cred ca a fost mai bine ca acasa . Apartamentul te face sa te simti Acasa. Daca ar fi sa aleg inca o data Sibiul as reveni cu drag aici !

 938. Apartament nou, Host-ul de nota 10, spațios, zona centrală, sper sa fie liber când ma întorc la Sibiu

 939. Am revenit cu multă plăcere în acest loc!Ne am simțit că acasa,totul impecabil!Mulțumim gazdei,va deveni apartamentul preferat când vom mai ajunge în Sibiu.

 940. Hotelul e foarte frumos , curat , calduros , e super aproape de Târgul de Crăciun .M-as intoarce cu drag.

 941. O locatie superba .Micul dejun foarte variat si foarte gustos .Patul foarte confortabil .totul minunat .revenim cu drag

 942. Poziția hotelului. Camera superbă, un pat foarte confortabil. Ne-am odihnit excelent. Micul dejun a fost ok, nu foarte, foarte variat, dar îndeajuns.

 943. Apartamentul este foarte curat, spațios, luminos si călduros, intr-o casa superba. Locația este de asemenea excelenta, maxim 5 minute de mers pe jos pana in Piața Sfatului. Am gasit parcare( plata) fix in fata casei. Comunicarea a fost foarte buna si cu propietarul, fiind foarte prompt si oferind toate detaliile necesare șederii. Ma voi întoarce de fiecare data aici 🙂 Multumesc!

 944. Locație superbă, acces in clădire pe baza de cod pin, curat, pat confortabil, prosoape curate, cabina de dus cu mai multe optiuni, aparat de cafea cu capsule (cu toate că am stat 2 nopti si am avut cafea doar pt o dimineata)

 945. Locatie excelenta, aproape de toate atractiile orasului. Studio curat si frumos aranjat. Recomand.

 946. Mi-a plăcut absolut totul, personalul este foarte amabil, locația hotelului este foarte buna. Camera a fost foarte curată, foarte cald, cu o priveliște superbă. Recomand cu mare drag.

 947. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului .

 948. Distanță fata de centru, mâncarea de la restaurant și promptitudinea in pregătirea ei și priveliștea spre oraș

 949. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 950. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 951. Locație f aproape de centru. Raport preț-calitate – poziție f bune.

 952. Gazda a fost foarte amabila, curățenie in camera, camera mare, Bucătărie separată. Totul a fost super! Bucătăria era dotata cu tot ce trebuie, farfurii, cratițe, aparat de cafea, microunde, prăjitor de pâine, fierbător de apa. Baia curată. Dormitorul spațios. Recomand aceasta cazare cu tot dragul! Cu siguranța voi reveni!

 953. Locatie excelenta, proprietatea arata impresionant. Totul aranjat cu bun gust.

 954. Curatenia,bucataria complet utilata,faptul ca este situat chiar in centru,locurile de parcare din imediata apropiere a locatiei si disponibilitatea gazdei.Recomandam cu incredere,mai ales ca am mers cu un bebe de 1 an si ne am sintit minunat.

 955. Locatie superba si la 3 min de targul de Craciun. Ne-a placut ca este foarte curat si ingrijit apartamentul. Vom recomanda si prietenilor locatia ! Multumim!

 956. Este foarte curat, locatie la 5 minute de Piata Mare, gazda extrem de placuta si primitoare. Sigur vom apela din nou cand ne vom intoarce!

 957. Ne-am simtit foarte confortabil aici! Apartamentul este cochet si decorat cu mult bun gust. Am fost deosebit de incantati de curatenie si ambianta iar proprietarii sunt foarte prietenosi si ospitalieri. Vom reveni cu drag de fiecare data! Multumim!

 958. Conditii excelente de cazare, colaborare foarte buna cu proprietarul. Recomand cu drag, curatenie peste asteptari. Ideal ptr familii cu copii.

 959. Curățenia la superlativ..m-am simtit extraordinar.Apartamentul mobilat foarte dragut si cu gust. MERITA!!

 960. Apartament situat la 5 min de mers de centru, mobilat modern si cu gust, curat. Proprietarul este amabil si prietenos.

 961. Totul a fost conform asteptarilor. M-am simtit foarte bine. A fost liniste si locatia aleasa a fost aproape de Teatrul Thalia, unde aveam nevoie. Recomand cu caldura.

 962. A fost foarte aproape de centrul istoric si de teatrul Thalia. Am avut noroc cu parcarea chiar sub fereastra.Gazde foarte amabile.

 963. foarte bine amplasat, langa piata mare , luminos, foarte curat, dotat cu absolut orice ai putea sa ai nevoie, gazda locuieste in aceasi proprietate dar in alt apartament; disponibila oricand , dar discreta prezenta ei ; in centru dar foarte liniste

 964. Locația este foarte bine amplasată , arată foarte bine ,muuuuultă caldura și o gazda excepțională! Revenim cu drag !!!!♥️♥️♥️

 965. Curat, în centru, gazde primitoare. A fost o ședere foarte faină

 966. proprietara un om deosebit iar locatia de exceptie

 967. Recomand aceeastă proprietate! Mulțumim pentru ospitalitate și amabilitate!

 968. Foarte aproape de Piața Mare. Proprietarul foarte amabil.

 969. Gazda a fost de nota 10! Locația este fix în centru!

 970. Curat, camera spatioasa, mic dejun diversificat si bun, personal ok, lift, spa ok, piscina ok, prosoape, halate, slapi.

 971. In general totutul ok .Hotelul in stilul lui.micul dejun dejun variat, amabilitatea personalului .

 972. Hotel vechi, foarte bine intretinut, foarte curat dar cel mai mult m-a impresionat arhitectura pe care si-a pastrat-o, lampadare, mobilier, tablouri, absolut totul in aceeasi nota vitenge. Felicitări managerului !!!

 973. Amplasarea extraordinara, chiar in centru! Am comunicat foarte usor cu gazda. Curatenia a fost OK. Pretul excelent pentru locatie!

 974. Multumim pentru tot. A fost minunat:personal, locație, curat …tot. Un nou an cu sănătate și împliniri

 975. Locatia este super-centrala (pe o strada comerciala pietonala, langa Piata Mare si in apropierea obiectivelor importante din centrul istoric). Distanta, pe jos – mers lejer, de la gara pana la pensiune 15-20 min. Incalzire buna si multa liniste, datorita amplasarii cladirii intr-o curte interioara. Baia spatioasa si modern utilata.

 976. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 977. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 978. Locație f aproape de centru. Raport preț-calitate – poziție f bune.

 979. Gazda foarte amabila, apartamentul amenajat cu mult bun gust și dotat cu absolut tot ce-ți trebuie, până la cele mai mici detalii.

 980. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 981. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te simți ca acasă. Este aproape de centru….dar în același timp intr-o zona liniștită. Gazda de nota 10. Recomand cu toată încrederea.

 982. Totul corespunde perfect descrierii.Personalul foarte amabil.A fost curat,la bucatarie am gasit ce am avut nevoie pt.cafea ,ceai (pe care le-am avut asigurate),am avut apa plata si minerala gratis.Daca am fi vrut sa gatim aveam cele necesare :plita,ustensile de gatit,ulei,otet,sare,zahar.La baie toate articolele necesare ai uacator de par.

 983. Totul. De la gazda și pana la confortul în care am stat. Cu siguranță vom reveni cu drag.

 984. Locatie buna aproape de piata mare,gazda primitoare curatenie si tot ce ai nevoie!! Foarte multumiti!

 985. Totul a fost minunat,gazdele amabile. Apartamentul este într-o zona bună, aproape de Mall, benzinării, are tot confortul necesar. La interior ai tot ce iti trebuie pentru o ședere plăcută.

 986. Bloc locativ nou, amplasat aproape de mall * Kauflad si Lidl) in apartament este atmosfera si interior placut. Este tot necesar. Balconul este foarte mare. Tot a fost cum trebie sa fie:)

 987. Apartament nou, modern mobilat si utilat, foarte curat, gazda primitoare si foarte amabila. Recomand pentru familie 😊

 988. Vila Antica este o proprietate amplasata la 7 minute de gara din Sibiu si 10 minute distanta fata de centrul vechi. Este o vila eleganta, camerele sunt spatioase si dotate corespunzator.

 989. Superb, cald, curat, aproape de centru, loc de parcare, liniste…cu siguranta vom reveni.

 990. Stil, bun gust, o adevarata placere. O invitatie garantata pentru o viitoare calatorie.

 991. Locatia este grozava, chiar in Piata Mare, in „buricul” targului.

 992. Clădirea veche si reconditionata fain. Camera spatioasa. Un atu este ca hotelul e situat in Poata Mare si de aici, ajungi usor in tot centrul vechi.

 993. Locatie superba chiar in centrul istoric . Cladire frumoasa decorata corespunzator

 994. Mobilier, picturi – bine păstrate… Vechi și modern în același timp. Frumos, liniște…

 995. Mic dejun excelent, locatie excelenta, loc de parcare asigurat gratuit, camera spatioasa. Club amplasat in asa fel incat nu deranjeaza clientii care vor sa se odihneasca.

 996. Hotelul este situat la aprox.100 de metrii de Piata Mare, am avut o camera frumoasa, confortabila, mic dejunul era ok. Ne-am simtit bine, pacat pentru spatiul de spa,care era foarte neglijat.

 997. Un studio mic și drăguț, foarte aproape de zona centrala. Mi-a plăcut ideea de self check-in – preluatul cheii dintr-o zona esterioasa blocului, dintr-o mica cutiuță cu cifru.

 998. Amplasarea centrala a imobilului, echiparea buna a bucatariei, discretia proprietarei si accesibilitatea in garsoniera.

 999. Locația centrală, spațiul generos, dotări, condiții.

 1000. Locația,curățenia,faptul că nu am fost deranjați in niciun fel de personal.

 1001. Curățenie, amplasare centrală, cald, camera mare și spațioasă.

 1002. Locatie perfecta daca vrei sa fii chiar in centrul orasului.

 1003. Este foarte aproape de centru. Cameră mare cu toate facilitatile

 1004. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 1005. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 1006. Totul a fost perfect.Foarte curat, frumos amenajat, gazdele prietenoase, căldură, foarte aproape de centru.Vom reveni cu siguranță.

 1007. Gazda de nota 20.Usor de ajuns la locatie(gazda s-a oferit sa ne ia de la gara). Aproape de centru, gara si majoritaea obiectivelor turistice din Sibiu. Dispune de toate facilitatile si este foarte curat.Multumim pentru sejurul perfect

 1008. Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul foarte frumos, curat si dotat cu tot ce trebuie. Toate dotarile functionale. Zona linistita, zonele de interes (gara, statie autobuz, centru sau piata) sunt la cateva minute distanta.

 1009. Putin aiurea plasat apartamentul, mai ales daca ajungi noaptea, dar personalul te indruma foarte clar si este foarte politicos si binevoitor! Mi-au facut o impresie buna de la primul apel cand am spus ca trenul meu ajunge abia la ora 23 in ciuda orei de check in pana la 20. Personalul mi-a spus ca este in regula si m-au ghidat spre cum ar trebui sa procedez odata ajunsa acolo. Camera este super frumos decorata! Si ai cuptor cu microunde, prajitor de paine, aparat de fiert apa, cafetiera si cafea. Foarte curat si superb aranjate paturile si pernele din pat. Este cald in camera si este si apa calda. Sincer, genial loc! Merita 100%!!

 1010. Amplasarea extraordinara, chiar in centru! Am comunicat foarte usor cu gazda. Curatenia a fost OK. Pretul excelent pentru locatie!

 1011. Multumim pentru tot. A fost minunat:personal, locație, curat …tot. Un nou an cu sănătate și împliniri

 1012. Personalul, amplasare, confort, totul la superlativ!

 1013. Poziționarea foarte buna a hotelului, personal amabil, view decent. Mic dejun ok.

 1014. Superb! Totul a fost de nota 10! Recomand cu incredere!

 1015. O locatie facuta sa te simti bine, pozitionare foarte buna, camere/apartamente superbe, mic dejun excelent…toate la un pret foarte bun

 1016. Apartamentul este mare dotat cu 2 bai, micul-dejun f bun, caldura multa in apartament. Apratamentul este chiar langa piata mica nu ai nevoie de masina pt vizitarea centrului

 1017. Camera superba, patul si pernele foarte confortabile, personal foarte dragut, foarte aproape de centru

 1018. Locația excelenta, mâncarea buna, personalul amabil si supercalificat

 1019. Amplasarea, personalul foarte amabil, curatenia, confortul

 1020. Oferta de la micul dejun. Ospitalitatea angajatilor.

 1021. O experienta interesanta intr-un loc incarcat de istorie si totusi transpus in zilele noastre. Ospitalitatea si bunavointa personalului vor duce pe viitor la alegerea acestui hotel ca si loc de cazare. Veti gasi papuci,halate si prosoape pentru piscina (era pe aici un comentariu cum ca nu ar exista), deasemenea caldura in camere (sejur in ianuarie) si televizoare cu Netflix 🙂 . Micul dejun de calitate si pe toate gusturile, sucurile depasesc cu mult calitatea sucurilor primite la all-inclisive din multe locuri. Preparatele din bucataria restaurantului, de vis!

 1022. Mâncare foarte bună, un hotel curat și personal atent la nevoile tale.

 1023. Mobilier, picturi – bine păstrate… Vechi și modern în același timp. Frumos, liniște…

 1024. Recomand cu incredere acest apartament! Ne-am cazat in perioada Craciunului si am avut acces imediat la Targul de Craciun, apartamentul fiind situat la doar 20m de Piata. Gazda la fel de minunata ca locatia, o doamna eleganta cu foarte mult bun simt, aceasta ne-a asteptat cu o placinta de mere ca la mama acasa si o sticla de vin, facand ca experienta noastra sa fie de nota 10+.

 1025. A fost minunat! Am și uitat unele lucruri și doamna a fost foarte amabilă și ne-a sunat repede. Recomandăm cu mare drag!

 1026. Locatia este in Piata Mare. Apartamentul este mobilat si amenajat cu mare grija pentru detalii, foarte curat si linistit.

 1027. Poziționare, apartament bine echipat chiar pentru gătit (nu a fost cazul), relativ spațios. Gazde ofertante, de bun simț. Parcare Ok

 1028. Curat, liniște, te simți ca acasă. Ai totul la îndemână, gazdă primitoare și gata să te ajute! Locație aproape de centru.

 1029. Paturi mari si confortabile. A fost posibil sa ne gatim ceva. Locatia a fost foarte buna.

 1030. Pretul adaptat ofeetei, localizare, curatenia interioara.

 1031. apartament foarte mare,dragut,curat,situat chiar aproape de centrul orasului,cam 5-10 minute de mers pe jos.multe terase si restaurante in zona.cu siguranta o sa revenim.gazada foarte amabila si de incredere.recomand aceasta locatie!

 1032. Este foarte aproape de centru. Cameră mare cu toate facilitatile

 1033. Un loc excelent, in centru vechi, apartamentul este cochet si primitor, cu toate dotările, proprietarii foarte amabili, vom reveni cu drag.

 1034. Locul este foarte proape de centrul Sibiului, curat, pat confortabil, camera spatioasa, baie curata.

 1035. Apartament frumos, spatios, curat, locatie excelenta, gazde primitoare

 1036. Locația,curățenia,faptul că nu am fost deranjați in niciun fel de personal.

 1037. Curățenie, amplasare centrală, cald, camera mare și spațioasă.

 1038. Locatie perfecta daca vrei sa fii chiar in centrul orasului.

 1039. Absolut tot! Începând de la amenajarea cu gust, pana la curățenia impecabila și cafeaua foarte buna! Proprietarii ne-au întâmpinat și cu o sticla de vin la rece. Locația este centrală, la 5 minute de mers pe jos pana in Piata Mare. De asemenea, exista și locuri de parcare și spațiu pt fumători

 1040. Locația este exact cum ar trebui să fie un loc de care sa îți aduci aminte. Mobilă desenată exact ca în Ardeal, cald, primitor, spațios, foarte bine utilat. Am fost cu pitica noastră care la nimai 2 ani si 10 luni a plîns ca plecăm de acolo. Este foarte aproape de Piața Mare, găsești in imediata apropiere pizzerie,tavernă, berărie, magaxin alimentar. Foarte frumos;de abia așteptăm să revenim.

 1041. Curatenie, locația buna, apartament dotat cu toate utilitățile , mobilat cu gust

 1042. Foarte liniște, aproape de centru, proprietar amabil și ușor de contactat

 1043. A fost o experiență extraordinară. Pentru prețul oferit, condițiile pensiunii sunt mult prea bune, iar amplasarea acesteia la doi pași de centrul istoric ne-a satisfăcut și mai mult. Am mers in perioada rece a anului și pot spune că în camera era confortabil de cald și pe lângă toate am beneficiat de cafea din partea gazdei.

 1044. Cameră foarte spațioasă cu tot ceea ce ai nevoie, căldură, pat confortabil, pe scurt exact tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Gazda foarte amabilă, apreciem din toată inima faptul că ne-a lăsat să stăm mai mult decât era prevăzută ora de check-out

 1045. Personalul foarte ok, curatenie, locație foarte buna, camere bine izolate fonic, internetul stabil.

 1046. Cladire istorica, decent renovata, un adevarat simbol al orasului. Camere mobilate si accesorizate modern, fara a afecta ambianta istorica a edificiului si fara a face rabat de la confortul contemporan. Felicitari celor care s-au ocupat de renovarea si actualizarea hotelului, totul a functionat impecabil (ventilatie, ambient, toaleta, dus, centrul spa). Mic dejun gustos si variat, pastrama de vita a fost bestiala!

 1047. Locația excelenta, mâncarea buna, personalul amabil si supercalificat

 1048. Locația și restaurantul românesc, „Cămara Boierului”. Foarte liber sâmbătă seara, fară nevoie de rezervare, mâncare românească de nota 10 (pt un Sibiu arhiaglomerat în toate bodegile scumpe și cu mâncare medie spre modestă) Prețuri șocant de mici (într-adevăr băuturile scumpicele, dar nu e locul în care să te pui în cap). Servire magistrală, foarte ospitalieră și implicată (Prietena mea a comandat vin fiert și deși nu era în meniu, au „rezolvat” din propria inițiativă. Personal foarte dedicat, profesionist și promt. Crema de zahăr ars comandată la Room Service. Tv-ul imens, Full HD cu HBO pt turiștii mai leneși. Fier și masă în camere! Fotolii impresionante, pat într-adevăr extra large. Parcul natural de lângă hotel și o grădină Zoologică foarte captivantă, perfectă pt o plimbare duminică, după micul dejun.

 1049. In comentariul anterior am facut o observatie la doamna de la receptie , iar acum mi-a explicat frumos nelamurirea mea cu cardul si ii multumesc pentru amabilitate si profesionalismul de care a dat dovada.

 1050. Micul dejun excelent, confortul in camere este peste asteptari, personalul foarte amabil, atentie liftul merge doar cu cartela asa ca purtati-o mereu.

 1051. Locație aproape de centru. Mic dejun variat și bogat. Camera spațioasă, frumos amenajata.

 1052. Totul la superlativ: pozitie ft buna, gazde ospitaliere, mic dejun ft bun, parcare imensa si sigura. Vom reveni cu siguranta.

 1053. Camera spatioasa, pat confortabil, mocheta in toata camera foarte curata, baia spatioasa si curata, apa foarte fierbinte. Cateva minute de mers pe jos pana in centru. Mic dejun delicios, personal amabil si prietenos.

 1054. – Un hotel foarte frumos, intim, amplasat in centrul Sibiului. – curatenie impecabila – mic dejun fabulos, servit in camera, din cauza reatrictiilor privind Covid – Politetea si amabilitatea personalului, la superlativ – apartament cu doua dormitoare foarte spatios. Baie cu produse de igiena de calitate. Paturi si perne foarte confortabile – Ne-a placut si vom reveni cu drag la Art Hotel

 1055. O locatie perfecta pentru a vizita centrul istoric. Camera si Baia curata si aranjate cu gust. Mic dejun gustos.

 1056. La plecare mi s-a oferit o sticla de vin pentru a compensa lipsa tirbusonului. Hotel elegant si foarte curat.

 1057. Camera mare și curata, locația foarte buna și personalul amabil. As reveni.

 1058. Confortul camerei 103, curățenia desăvîrșită, salteaua f.buna, camera f.inalta si luminoasa, pensounea are o poziție f.buna(2min pina la piata Mica), întreaga casa e restaurată cu mult bun gust. Mic dejun basic, însă ok.

 1059. Locatia foarte aproape de centru intr-o zona linistita. Camera comfortabila, decorata cu bun gust si impecabil de curata. Una dintre cele mai bune cazari din Sibiu.

 1060. O cazare excelenta pret/ calitate/locatie.

 1061. Camere spatioase , micul dejun bogat , servit în restaurantul de la etajul 11, de unde poți vedea întregul oraș si nu numai

 1062. Zona linistita. Mic dejun bogat. Salonul pentru micul dejun cu vedere superba la ultimul etaj.

 1063. Gazda a fost foarte, foarte primitoare. A fost curatenie. Locatia este aproape de centru si de gara. *Dupa ce ne-am decazat, gazda ne-a PROPUS sa ne lasam bagaje la pensiune. ( ne-a ajutat foarte mult pentru ca am mai putut vizita) 👍

 1064. Gazdele au fost primitoarea, camera era bine aranjata si calduroasa.a

 1065. Proprietarii primitori , camere curate cu frigider , tv , wi-fi , parcare mare , aproape de centru 10 min , preturi mici , încercați și nu veti regreta . Asa oameni mai rar .cu siguranta voi reveni