Cazare ieftina Dragasani

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Constantina si Nicuță Vulpe din Pietrosu, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Constantina si Nicuță Vulpe din Pietrosu, jud. IasiCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Dora si Dumitra Mănescu din Zgribesti, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Drăgăşani, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dora si Dumitra Mănescu din Zgribesti, jud. TimisCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Ilie si Anghel Piersic din Rauseni, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ilie si Anghel Piersic din Rauseni, jud. BotosaniCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Profira si Suzana Vulpe din Ruscova, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Drăgăşani, Vâlcea, România!

  (Profira si Suzana Vulpe din Ruscova, jud. MaramuresCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Ina si Simona Mihăileanu din Labasint, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Drăgăşani, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ina si Simona Mihăileanu din Labasint, jud. AradCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Flora si Anton Macovei din Luptatori, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Drăgăşani, Vâlcea, România.

  (Flora si Anton Macovei din Luptatori, jud. CalarasiCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 1. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 2. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de “chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 3. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 4. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 5. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de “chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 6. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 7. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 8. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de “chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 9. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 10. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 11. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de “chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 12. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 13. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 14. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 15. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de “chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 16. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 17. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 18. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 19. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 20. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 21. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 22. Remote location, clean big room. The owners set the heating for me (I must have been the only give at that night.

 23. The property is in a quiet area, very nice furbished and clean. The garden is beautiful. The owner is lovely and the staff is very kind. Everything looks new.

 24. Het was lastig te vinden in het donker, de locatie is prachtig, kamers zijn nieuw en schoon. We zijn bijzonder gastvrij ontvangen, waren laat op de locatie en de eigenaresse heeft een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt.

 25. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 26. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 27. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 28. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 29. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 30. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 31. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 32. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 33. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 34. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 35. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 36. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 37. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 38. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 39. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 40. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 41. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 42. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 43. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 44. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 45. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 46. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 47. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 48. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 49. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 50. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 51. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 52. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 53. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 54. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 55. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 56. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 57. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 58. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 59. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 60. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 61. Personal foarte plăcut, mâncarea foarte bună, mediu curat atât exterior cât și interior.

 62. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 63. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 64. Remote location, clean big room. The owners set the heating for me (I must have been the only give at that night.

 65. The property is in a quiet area, very nice furbished and clean. The garden is beautiful. The owner is lovely and the staff is very kind. Everything looks new.

 66. Очень комфртабельный отель. Удивительный отель для глуши, не каждый отель 5* сможет с ним потягатся. Мраморная лестница и пол, дорогой ремонт, все в новом состоянии. Отличная, зеленная территория с фонтаном. Очень радушные и гостеприимные хозяева. Домашний ужин и завтрак, отличная граппа и вино от хозяина. Все отлично.

 67. Privelistea este minunata, spa ul este curat si ppti admira peisajul.Mancarea la restaurant este cam scumpa si personalul se misca foarte incet, dar sunt politicosi.

 68. Personal foarte plăcut, mâncarea foarte bună, mediu curat atât exterior cât și interior.

 69. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 70. Este locul perfect pentru relaxare. Spa-ul este foarte bine pus la punct, curat si personalul foarte amabil. Cazarea este spatioasa

 71. Privelistea este minunata, spa ul este curat si ppti admira peisajul.Mancarea la restaurant este cam scumpa si personalul se misca foarte incet, dar sunt politicosi.

 72. Personal foarte plăcut, mâncarea foarte bună, mediu curat atât exterior cât și interior.

 73. Remote location, clean big room. The owners set the heating for me (I must have been the only give at that night.

 74. The property is in a quiet area, very nice furbished and clean. The garden is beautiful. The owner is lovely and the staff is very kind. Everything looks new.

 75. Tolle Pension mit super Service, klasse Anwesen, sehr ruhig. Sollten wir nochmal in die Region kommen sehr gerne wieder

 76. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 77. Managerul a incercat sa ne multumeasca si ne-au dat macar un pat pt copil fara cost suplimentar

 78. Locatia este frumoasa si personalul foarte amabil. Mentiune speciala pentru Andrada, sefa de sala: a fost fantastica, amabila, eficienta, grozava! Mancare buna.

 79. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 80. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 81. Managerul a incercat sa ne multumeasca si ne-au dat macar un pat pt copil fara cost suplimentar

 82. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 83. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 84. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 85. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 86. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 87. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 88. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 89. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 90. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 91. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 92. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 93. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 94. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 95. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 96. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 97. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 98. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 99. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 100. Patul foarte confortabil atât din punctul de vedere al saltelei cat si al pernelor. Micul dejun destul de variat si gustos.

 101. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 102. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 103. Amabilitatea personalului.curatenia,mâncarea,curtea!

 104. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 105. Curățenie, personal amabil. Centrul spa îți oferă posibilitatea de a petrece timpul în mod plăcut. Un loc frumos, grădina bine îngrijită, unde poți avea o cină într-un decor minunat.

 106. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 107. Amabilitatea personalului.curatenia,mâncarea,curtea!

 108. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 109. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 110. Amabilitatea personalului.curatenia,mâncarea,curtea!

 111. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 112. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 113. Amabilitatea personalului.curatenia,mâncarea,curtea!

 114. Centrul Spa , management tânăr și receptiv ,liniște deplina ,un resort in care îți poți da un reset total.

 115. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 116. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 117. Amabilitatea personalului.curatenia,mâncarea,curtea!

 118. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 119. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 120. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 121. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 122. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 123. Am stat in casa Calusarilor care e separat de pensiune. Este un loc de vis mai ales pentru grupuri. Incalzire prin pardoseala, frigea podeaua. Foarte cald in camere si placut. Casa dispune si de o terasa amenajata.

 124. Cina si micul dejun au fost foarte bune si ospatarii foarte amabili. Camera era spatioasa si foarte calduroasa chiar daca am inchis caldura. Balconul era destul de ampliu, ne-a placut vederea panoramica la spa si gradina. In general instalatiile destul de moderne si bine mentinute, o sa repetam cu siguranta.

 125. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 126. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 127. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 128. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 129. Excelent location, nice house, polite owners. I strongly recommend it.

 130. Cina si micul dejun au fost foarte bune si ospatarii foarte amabili. Camera era spatioasa si foarte calduroasa chiar daca am inchis caldura. Balconul era destul de ampliu, ne-a placut vederea panoramica la spa si gradina. In general instalatiile destul de moderne si bine mentinute, o sa repetam cu siguranta.

 131. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 132. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 133. The hotel is located outside of the city – for me, it was a good choice because I travelled on business and the company that I visited was located 1,5km away from the hotel. However, the hotel is located at the road Dragasani-Caracal. It is not possible to walk out of the hotel complex, because there are no pavements along the road. To my mind, if you like to walk, this hotel is not the best choice for you…

 134. The staff are lovely and accommodating (ironing clothes as there isn’t one in the room). The manager is fluent in English which is helpful and he went above and beyond to make sure our stay was happy and comfortable. Very friendly. Genuinely feels as if they want you to enjoy their hotel. Big, spacious, clean rooms. With limited Romanian we were still able to order very nice meals at the restaurant. There is lovely outdoor space in the front and the back, for tanning or smoking. The pool and hot tub area really is open 24 hours. Will be back!

 135. Quiet place if is not a weeding in the restaurant 🙂 . The courtyard is a nice place to spent some time.

 136. Cina si micul dejun au fost foarte bune si ospatarii foarte amabili. Camera era spatioasa si foarte calduroasa chiar daca am inchis caldura. Balconul era destul de ampliu, ne-a placut vederea panoramica la spa si gradina. In general instalatiile destul de moderne si bine mentinute, o sa repetam cu siguranta.

 137. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 138. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 139. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 140. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 141. Excelent location, nice house, polite owners. I strongly recommend it.

 142. Cina si micul dejun au fost foarte bune si ospatarii foarte amabili. Camera era spatioasa si foarte calduroasa chiar daca am inchis caldura. Balconul era destul de ampliu, ne-a placut vederea panoramica la spa si gradina. In general instalatiile destul de moderne si bine mentinute, o sa repetam cu siguranta.

 143. Angajatii amabili, curatenie, mancarea buna, atmosfera relaxanta, totul la superlativ.

 144. Spa-ul e foarte fain, personalul este extrem de amabil, mancarea e foarte buna.

 145. The hotel is located outside of the city – for me, it was a good choice because I travelled on business and the company that I visited was located 1,5km away from the hotel. However, the hotel is located at the road Dragasani-Caracal. It is not possible to walk out of the hotel complex, because there are no pavements along the road. To my mind, if you like to walk, this hotel is not the best choice for you…

 146. The staff are lovely and accommodating (ironing clothes as there isn’t one in the room). The manager is fluent in English which is helpful and he went above and beyond to make sure our stay was happy and comfortable. Very friendly. Genuinely feels as if they want you to enjoy their hotel. Big, spacious, clean rooms. With limited Romanian we were still able to order very nice meals at the restaurant. There is lovely outdoor space in the front and the back, for tanning or smoking. The pool and hot tub area really is open 24 hours. Will be back!

 147. Quiet place if is not a weeding in the restaurant 🙂 . The courtyard is a nice place to spent some time.

 148. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 149. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 150. Excelent location, nice house, polite owners. I strongly recommend it.

 151. Totul este la superlativ. De fiecare data când revin în aceasta oaza de relaxare sunt surprinsa. Micile gesturi fac diferența. Va mulțumim.

 152. Piscina, spa…. Personalul a fost la superlativ, Micul dejun de nota 10. In rest, liniste, liniste… Ssssss vorbiti mai incet!

 153. Piscina,saunele,mâncarea,cafeaua,personalul,confortul.

 154. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 155. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 156. Excelent location, nice house, polite owners. I strongly recommend it.

 157. Centrul SPA este super, piscina, seslongurile foarte comode, poti sa stai pe ele langa piscina exterioara sau pe iarba, liniste, totul ingrijit. Personalul super OK, amabil, zambitor. Mancarea buna, micul dejun variat. Am stat intr-un apartament intr-o cladire separata de hotel, intrare direct din parcare, foarte comod, liniste, aproape de intrarea la SPA.

 158. Amplasatea locatiei intr-o zona aerisita, fara masini, trafic,claxoane.

 159. Totul. Apartamentul mare , piscina , incinta cu sezlonguri pe iarba ,liniste , pozitia excelenta a pensiunii , masajul, mancarea foarte buna la restaurant.

 160. The hotel is located outside of the city – for me, it was a good choice because I travelled on business and the company that I visited was located 1,5km away from the hotel. However, the hotel is located at the road Dragasani-Caracal. It is not possible to walk out of the hotel complex, because there are no pavements along the road. To my mind, if you like to walk, this hotel is not the best choice for you…

 161. The staff are lovely and accommodating (ironing clothes as there isn’t one in the room). The manager is fluent in English which is helpful and he went above and beyond to make sure our stay was happy and comfortable. Very friendly. Genuinely feels as if they want you to enjoy their hotel. Big, spacious, clean rooms. With limited Romanian we were still able to order very nice meals at the restaurant. There is lovely outdoor space in the front and the back, for tanning or smoking. The pool and hot tub area really is open 24 hours. Will be back!

 162. Quiet place if is not a weeding in the restaurant 🙂 . The courtyard is a nice place to spent some time.

 163. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 164. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 165. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 166. Privelistea, masajul. Frumos amenajata zona exterioara The view, the massage. The outside area is nicely arranged.

 167. Servirea este ireproșabilă, locația frumoasă, micul dejun foarte bun.

 168. Curatenie peste tot, gradina ingrijita, mancarea excelenta, spa de lux

 169. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 170. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 171. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 172. totul impecabil! zona spa in conditii f bune! personalul si serviciile asa cum rar rar intalnesti! serviciul la masa foarte profi,mancarea delicioasa si variata( tip gourmet), vinuri bune! totul excelent ! le dorim succes in continuare iar pe noi o sa ne vada cat mai des pe acolo ! va multumim pt ca ne-ati suportat 🙂

 173. Privelistea, masajul. Frumos amenajata zona exterioara The view, the massage. The outside area is nicely arranged.

 174. Servirea este ireproșabilă, locația frumoasă, micul dejun foarte bun.

 175. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 176. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 177. The host is very kind. Rooms are big, beds are comfortable. There’s a large yard good for BBQ and more. Perfect for groups of friends.

 178. Personalul , mâncarea , curățenia ….totul a fost exact cum trebuie

 179. Curățenie deosebită Disponibilitatea angajaților Micul dejun foarte consistent Respectarea normelor de igiena

 180. totul impecabil! zona spa in conditii f bune! personalul si serviciile asa cum rar rar intalnesti! serviciul la masa foarte profi,mancarea delicioasa si variata( tip gourmet), vinuri bune! totul excelent ! le dorim succes in continuare iar pe noi o sa ne vada cat mai des pe acolo ! va multumim pt ca ne-ati suportat 🙂

 181. Locație foarte aproape de centru. Curata, bine întreținută, proprietar foarte amabil, dispus sa satisfacă dorințele turistului.

 182. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 183. Locatia este amplasata foarte apropape de centru,curata ,curte spatioasa cu gratar,gazda primitoare

 184. Totul, amplasarea, gazdele super primitoare , privelistea, iar curatenia totul impecabil

 185. O casă superbă. Liniște , curățenie , curte atent îngrijită, livada. Recomand!

 186. O casa bătrânească, renovata și curată și o anexă modern mobilata, paturi confortabile, multă liniște și aer curat. Restaurantul e proape si cu mâncare bună. Îmi pare rau că nu am stat mai mult. Gazda e de nota 10.

 187. – centrul SPA foarte bun – mic dejun diversificat – locație frumoasă, liniștită – mâncare bună – nota 10 pentru terapeuții de la masaj

 188. Zona este linistita. Camera de hotel a fost curata. Personalul amabil. Mancarea ok. Per total a fost ok.

 189. Micul dejun nu prea variat dar bun. Atmosfera placuta si relaxanta.

 190. Totul! Gazda bună, curte mare, bine îngrijită, camera și baia au mobilier nou. Revenim cu drag!

 191. Locație foarte aproape de centru. Curata, bine întreținută, proprietar foarte amabil, dispus sa satisfacă dorințele turistului.

 192. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 193. Totul, amplasarea, gazdele super primitoare , privelistea, iar curatenia totul impecabil

 194. O casă superbă. Liniște , curățenie , curte atent îngrijită, livada. Recomand!

 195. O casa bătrânească, renovata și curată și o anexă modern mobilata, paturi confortabile, multă liniște și aer curat. Restaurantul e proape si cu mâncare bună. Îmi pare rau că nu am stat mai mult. Gazda e de nota 10.

 196. Amplasamentul in natura,personalul amabil,mic dejun bun,zona spa!

 197. Locatia este superba, Spatiile de relaxare sunt deosebit de frumoase si cu multe facilitati.

 198. Totul este la superlativ.De menționat faptul ca accesul în zona spa se plateste separat fata de tariful de cazare.

 199. Totul! Gazda bună, curte mare, bine îngrijită, camera și baia au mobilier nou. Revenim cu drag!

 200. Locație foarte aproape de centru. Curata, bine întreținută, proprietar foarte amabil, dispus sa satisfacă dorințele turistului.

 201. Am locuit aici 2 nopți. Am dormit bine, paturile sunt confortabile. Deși nu am pierdut prea mult timp în cameră, ele sunt aranjate cu bun gust, curate și primitoare. Curtea te îmbie la un grătar, ceea ce s-a și întâmplat. Gazda este primitoare și foarte de treabă, de fapt, dacă-i treceți pragul cred că vă veți întoarce. E locul ideal pentru 2, 3 cupluri aflate în plimbare prin zonă, pe la crame.

 202. Totul, amplasarea, gazdele super primitoare , privelistea, iar curatenia totul impecabil

 203. O casă superbă. Liniște , curățenie , curte atent îngrijită, livada. Recomand!

 204. O casa bătrânească, renovata și curată și o anexă modern mobilata, paturi confortabile, multă liniște și aer curat. Restaurantul e proape si cu mâncare bună. Îmi pare rau că nu am stat mai mult. Gazda e de nota 10.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled