Cazare ieftina Dragasani

De multe ori ne uitam dupa cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România

Complex Dalex Resort Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Murgulet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Codrii Mamului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Forest Retreat&Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Constantina si Nicuță Vulpe din Pietrosu, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Constantina si Nicuță Vulpe din Pietrosu, jud. IasiCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Dora si Dumitra Mănescu din Zgribesti, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Drăgăşani, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dora si Dumitra Mănescu din Zgribesti, jud. TimisCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Ilie si Anghel Piersic din Rauseni, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ilie si Anghel Piersic din Rauseni, jud. BotosaniCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Profira si Suzana Vulpe din Ruscova, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Drăgăşani, Vâlcea, România!

  (Profira si Suzana Vulpe din Ruscova, jud. MaramuresCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Ina si Simona Mihăileanu din Labasint, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Drăgăşani, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ina si Simona Mihăileanu din Labasint, jud. AradCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 • Flora si Anton Macovei din Luptatori, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Drăgăşani, Vâlcea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Drăgăşani, Vâlcea, România.

  (Flora si Anton Macovei din Luptatori, jud. CalarasiCazare in Drăgăşani, Vâlcea, România pentru 3 persoane)

 1. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 2. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de „chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 3. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 4. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 5. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de „chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 6. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 7. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 8. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de „chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 9. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 10. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 11. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de „chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 12. Spa-ul este foarte frumos si modern, curatenia din spa este foarte buna. Personalul atat de la spa cat si de la cazare este foarte amabil. Micul dejun bun si cat de cat variat. Mancarea foarte buna la restaurantul din locatie, doar un pic cam scumpa. Recomand turistilor si restaurantul din localitate, Taverna Stejarul unde este mancare foarte buna si la preturi foarte mici si se poate ajunge pe jos de la unitatea de cazare.

 13. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 14. Personal de nota 10,00 . Felicitari angajatorului care a facut o foarte buna selectie , felicitari angajatilor care apreciaza acest loc de munca si eforturile angajatorului .

 15. Am petrecut un Craciun minunat la Forest Retreat & Spa si ne-am simtit ca in familie. Totul a fost organizat minutios pentru ca toti clientii sa se simta foarte bine! De la vizita Mosului si a colindatorilor, la programul de muzica atent selectionata din seara de Craciun, mancarea delicioasa, amabilitatea personalului din hotel si de la spa, totul a fost ireprosabil! Felicitari bucatarului care ar trebui sa poarte titulatura de „chef” la ce preparate selecte ies din bucataria lui! Hotelul si centrul spa arata foarte bine si sunt o oaza de relaxare! Recomand cu drag un sejur aici celor care vor sa uite de grijile cotidiene si sa se scape de stres!

 16. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 17. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 18. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 19. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 20. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 21. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 22. Remote location, clean big room. The owners set the heating for me (I must have been the only give at that night.

 23. The property is in a quiet area, very nice furbished and clean. The garden is beautiful. The owner is lovely and the staff is very kind. Everything looks new.

 24. Het was lastig te vinden in het donker, de locatie is prachtig, kamers zijn nieuw en schoon. We zijn bijzonder gastvrij ontvangen, waren laat op de locatie en de eigenaresse heeft een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt.

 25. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 26. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 27. Locație îngrijită, dotări foarte bune, mâncare gustoasa cu timp redus de asteptare Nota distincta este data de amabilitatea personalului.

 28. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 29. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 30. Pachetul care a inclus și intrarea la centrul spa si micul dejun pentru toate cele 4 persoane

 31. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 32. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 33. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 34. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 35. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 36. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 37. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 38. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 39. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 40. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 41. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 42. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 43. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 44. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 45. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 46. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 47. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 48. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 49. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 50. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 51. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 52. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 53. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 54. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 55. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 56. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 57. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 58. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 59. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 60. Spa-ul este foarte ok – nimic de comentat. Personal amabil si profesionist la spa. Zona exterioara foarte primitoare- cred ca primavara este de poveste. Curatenia ok.

 61. Personal foarte plăcut, mâncarea foarte bună, mediu curat atât exterior cât și interior.

 62. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

 63. A fost liniste.Totusi, mai mult de 2 zile nu ai ce sa faci.

 64. Remote location, clean big room. The owners set the heating for me (I must have been the only give at that night.

 65. The property is in a quiet area, very nice furbished and clean. The garden is beautiful. The owner is lovely and the staff is very kind. Everything looks new.

 66. Очень комфртабельный отель. Удивительный отель для глуши, не каждый отель 5* сможет с ним потягатся. Мраморная лестница и пол, дорогой ремонт, все в новом состоянии. Отличная, зеленная территория с фонтаном. Очень радушные и гостеприимные хозяева. Домашний ужин и завтрак, отличная граппа и вино от хозяина. Все отлично.

 67. Privelistea este minunata, spa ul este curat si ppti admira peisajul.Mancarea la restaurant este cam scumpa si personalul se misca foarte incet, dar sunt politicosi.

 68. Personal foarte plăcut, mâncarea foarte bună, mediu curat atât exterior cât și interior.

 69. SPA=ul. Oferta la masaj…podeaua incalzita la spa

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled