Cazare ieftina Deva

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Deva, Hunedoara, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Deva, Hunedoara, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Deva, Hunedoara, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Deva, Hunedoara, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vasilică si Filip Badea din Preluca, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vasilică si Filip Badea din Preluca, jud. HarghitaCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Antonela si Voichița Poghirc din Resita Mica, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Deva, Hunedoara, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antonela si Voichița Poghirc din Resita Mica, jud. Caras-SeverinCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Emanuel si Andrei Blaga din Trestiana, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Emanuel si Andrei Blaga din Trestiana, jud. VasluiCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Maia si Tudorița Eminescu din Meresti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Deva, Hunedoara, România!

  (Maia si Tudorița Eminescu din Meresti, jud. SuceavaCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Nicodim si Marius Turcu din Vanatorii Mici, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Deva, Hunedoara, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nicodim si Marius Turcu din Vanatorii Mici, jud. GiurgiuCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 • Bucur si Vlaicu Cernat din Stoina, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Deva, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Deva, Hunedoara, România.

  (Bucur si Vlaicu Cernat din Stoina, jud. GorjCazare in Deva, Hunedoara, România pentru 5 persoane)

 1. Hotel serios,bine mobilat si amplasat central.Personal amabil si comunicativ. Confortabil si dotat corespunzator. Pentru o scurta vacanta de 2-4 zile este foarte ok.

 2. Curat,saltele confortabile,mobila de calitate.Bibe amplasat

 3. Personalul de la receptie a fost foarte amabil si de un real ajutor.

 4. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 5. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 6. Privelistea superba. Liniste. Doamna receptioner/barman/ospatar si nu stiu cate mai facea pe acolo, foarte amabila.

 7. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 8. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 9. Serviciile, disponibilitatea la schimbare și liniștea locului!

 10. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 11. Personal excelent, camere mari cu baie imensă, curățenie, paturi confortabile.

 12. Camera foarte sic, mobilier de calitate, tv lcd cu diagonala mare. Personal respectuos, primitor. Mancare buna la restaurant. Preturi rezonabile.

 13. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 14. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 15. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 16. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 17. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 18. Gazda foarte ok, locatie centrala si curata, ofera comfortul de acasa.

 19. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 20. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 21. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 22. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 23. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 24. Privelistea superba. Liniste. Doamna receptioner/barman/ospatar si nu stiu cate mai facea pe acolo, foarte amabila.

 25. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 26. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 27. Serviciile, disponibilitatea la schimbare și liniștea locului!

 28. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 29. Personal excelent, camere mari cu baie imensă, curățenie, paturi confortabile.

 30. Camera foarte sic, mobilier de calitate, tv lcd cu diagonala mare. Personal respectuos, primitor. Mancare buna la restaurant. Preturi rezonabile.

 31. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 32. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 33. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 34. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 35. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 36. Gazda foarte ok, locatie centrala si curata, ofera comfortul de acasa.

 37. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 38. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 39. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 40. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 41. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 42. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 43. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 44. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 45. Privelistea superba. Liniste. Doamna receptioner/barman/ospatar si nu stiu cate mai facea pe acolo, foarte amabila.

 46. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 47. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 48. Serviciile, disponibilitatea la schimbare și liniștea locului!

 49. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 50. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 51. Personal excelent, camere mari cu baie imensă, curățenie, paturi confortabile.

 52. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 53. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 54. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 55. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 56. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 57. Gazda foarte ok, locatie centrala si curata, ofera comfortul de acasa.

 58. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 59. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 60. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 61. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 62. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 63. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 64. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 65. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 66. Privelistea superba. Liniste. Doamna receptioner/barman/ospatar si nu stiu cate mai facea pe acolo, foarte amabila.

 67. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 68. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 69. Serviciile, disponibilitatea la schimbare și liniștea locului!

 70. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 71. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 72. Personal excelent, camere mari cu baie imensă, curățenie, paturi confortabile.

 73. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 74. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 75. Gazda foarte ok, locatie centrala si curata, ofera comfortul de acasa.

 76. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 77. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 78. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 79. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 80. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 81. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 82. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 83. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 84. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 85. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 86. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 87. Privelistea superba. Liniste. Doamna receptioner/barman/ospatar si nu stiu cate mai facea pe acolo, foarte amabila.

 88. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 89. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 90. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 91. A fost curat, cald, camera primitoare si spatioasa.

 92. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 93. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 94. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 95. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 96. Gazda foarte ok, locatie centrala si curata, ofera comfortul de acasa.

 97. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 98. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 99. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 100. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 101. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 102. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 103. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 104. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 105. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 106. Super curat, mobilier nou .Foarte multumit .RECOMAND

 107. Amabilitatea personalului se ridica la nivelul unui hotel de 4 stele

 108. Micul dejun, slab calitativ, confort f. bun ca raport pret/calitate

 109. Nu înțeleg de ce sunt comentarii negative pentru aceasta locație pentru că este totul perfect acolo ! Am fost cu doi copilași sub 3 ani ! Mâncare absolut delicioasa și la preturi foarte bune , peisajul minunat , personalul minunat ,totul absolut minunat ! Va multumim pentru tot ! Sper sa ajungem pe acolo și vara !

 110. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 111. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 112. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 113. Locație, restaurant, ambianta plăcută, elegantă, bun gust, personalul drăguț, amabil, domnișoara Ospatarita foarte atenta la detalii, felicitări! Camera cu tematica absolut superba!

 114. Un conac medieval restaurat și adaptat zilelor noastre! Conacul este învelit intr-o liniște care parca induce in întreg organismul relaxarea de care este așa de mare nevoie! Personalul foarte amabil! Camere călduroase ! Bucătăria este excelenta! Mâncarea e buna și îndestulătoare!

 115. A fost curat, cald, camera primitoare si spatioasa.

 116. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 117. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 118. totul este foarte ok, nu are rost sa fac descrieri, mergeti si va veti convinge

 119. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 120. Apartamentul este elegant, f. bine încălzit, bucătăria bine dotata, proprietarul discret și politicos. Situat fiind în centru, am avut accesul rapid la toate obiectivele importante ale orașului.

 121. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 122. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 123. AM avut un concediu placut si linistit.merita vazut ,zona frumoasa si foarte linistita.noi ,asta am cautat,micul dejun superr,personalul superr,si pisicuta dragalasa.MULTUMIM PENSIUNE EVA.

 124. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 125. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 126. Gazda foarte primitoare, comunicativa și implicată. Poți suna la orice ora pentru orice.

 127. Nu înțeleg de ce sunt comentarii negative pentru aceasta locație pentru că este totul perfect acolo ! Am fost cu doi copilași sub 3 ani ! Mâncare absolut delicioasa și la preturi foarte bune , peisajul minunat , personalul minunat ,totul absolut minunat ! Va multumim pentru tot ! Sper sa ajungem pe acolo și vara !

 128. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 129. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 130. Super curat, mobilier nou .Foarte multumit .RECOMAND

 131. Amabilitatea personalului se ridica la nivelul unui hotel de 4 stele

 132. Micul dejun, slab calitativ, confort f. bun ca raport pret/calitate

 133. Gazda a fost extraordinar de primitoare si comunicativa, iar apartamentul foarte îngrijit și curat! Recomand cu caldura și încredere sa va cazați aici!

 134. Un mic dejun foarte bun (mai mult decat am putut manca 3 persoane), apartamentul extrem de spatios si curat, cu balcon – masa de relaxare (pentru fumatori), utliat cu tot ce ai avea nevoie pentru un sejur, fie doar de o zi, fie de mai multe zile. o CAMERA de baie extrem de spatiaosa, open space dormitoare si living/bucataroe prin care poti conversa cu ceilalti, oriunde te-ai afla. Mobilat cu mult bun gust si ingenios, o combinatie intre modern si traditional. Gazda este foarte primitoare si oricand dispusa sa te ajute.

 135. Este ceva de vis! Doamna este o femeie cum rar întâlnești . Recomand cu încredere ! Pot spune ca este cel mai tare apartament cu o curățenie exemplara si toate puse la locul lor. O sa revin ori de câte ori am ocazia.

 136. A fost curat, cald, camera primitoare si spatioasa.

 137. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 138. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 139. Nu înțeleg de ce sunt comentarii negative pentru aceasta locație pentru că este totul perfect acolo ! Am fost cu doi copilași sub 3 ani ! Mâncare absolut delicioasa și la preturi foarte bune , peisajul minunat , personalul minunat ,totul absolut minunat ! Va multumim pentru tot ! Sper sa ajungem pe acolo și vara !

 140. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 141. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 142. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 143. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 144. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 145. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 146. totul este foarte ok, nu are rost sa fac descrieri, mergeti si va veti convinge

 147. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 148. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 149. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 150. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 151. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 152. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 153. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 154. Curatenie, spatios, localizare, priveliste superba de pe terasa.

 155. Apartamentul este situat într-un bloc nou, mobilat complet, inclusiv a.c. Proprietarii sunt oameni foarte cumsecade. Terasa cu vedere către cetate vine ca bonus… 🙂

 156. Apartamentul in ansamblu este foarte frumos. Privelistea de la balcon este superba.

 157. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca locatia este situata foarte aproape de Cetatea Devei. Este un loc linistit, ne-am bucurat de confortul si de ospitalitatea gazdei; cu siguranta vom reveni.

 158. Excelent…foarte amabili si profesionisti. Daca sunteti pentru business este locul ideal.

 159. Apreciez ideea de “Poveste” pentru fiecare camera, de ex, am fost cazati in camera denumita Office, unde pe un birou si mobila antichizata gaseai o masina de scris veche si o lampa de asemenea, totul dand nota unui birou al anilor 1938. Curatenia exemplara si bunul gust al designerului de interior care de la intrare a stiut sa te duca in atmosfera interbelica. Baia dotata si curata, toate dotarile din camera fiind buna calitate. Este de apreciat grja D-nei Administrator, care ne-a asteptat la sfarsit de februarie la 21.00 seara sa ne indice locul de parcare si sa ne conduca in camera. Cu siguranta, o sa revenim.

 160. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 161. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 162. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 163. Nu înțeleg de ce sunt comentarii negative pentru aceasta locație pentru că este totul perfect acolo ! Am fost cu doi copilași sub 3 ani ! Mâncare absolut delicioasa și la preturi foarte bune , peisajul minunat , personalul minunat ,totul absolut minunat ! Va multumim pentru tot ! Sper sa ajungem pe acolo și vara !

 164. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 165. amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, totul foarte curat, loc de joaca pentru copii, privelistea este superba, mincare buna si gustoasa. liniste, curte ingrijita.

 166. A fost curat, cald, camera primitoare si spatioasa.

 167. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 168. Totul a fost la superlativ… de la amabilitatea personalului pana la dotările camerei. Am fost cazați într-un Junior Suite si a fost unul dintre cele mai mari in care am stat vreodată. Baia dotată atât cu cada cât și cu dus. Fetița noastră a dormit pe o canapea extensibilă care s-a făcut cât un pat dublu. Patul foarte confortabil, am dormit extraordinar de bine. Raportul calitate-pret este unul excelent.

 169. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 170. totul este foarte ok, nu are rost sa fac descrieri, mergeti si va veti convinge

 171. Apartament frumos, curat, dotat cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil, loc de parcare. Totul a fost super.

 172. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 173. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 174. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 175. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 176. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 177. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 178. Existența terasei exterioare de la parter pentru servirea micului dejun este o plăcere. Magazinul PROFI este la parter si este non-stop. Locația este în regulă. Locuri de parcare, la alegere. Personal amabil.

 179. Amplasarea hotelului si camerele, chiar daca e loc de schimbari ( ex: TV)

 180. Hotel serios,bine mobilat si amplasat central.Personal amabil si comunicativ. Confortabil si dotat corespunzator. Pentru o scurta vacanta de 2-4 zile este foarte ok.

 181. Priveliștea splendida, camere frumușele, doamna care ne-a servit este extrem de amabila, micul dejun a fost consistent și foarte gustos!!

 182. Nu înțeleg de ce sunt comentarii negative pentru aceasta locație pentru că este totul perfect acolo ! Am fost cu doi copilași sub 3 ani ! Mâncare absolut delicioasa și la preturi foarte bune , peisajul minunat , personalul minunat ,totul absolut minunat ! Va multumim pentru tot ! Sper sa ajungem pe acolo și vara !

 183. Totul a fost perfect! Locatia cu o pruveliste de vis .Personalul foarte amabil.Curatenie impecabila.Seara o priveluste fascinanta, de pe terasa, se vede tot orasul cat si cetatea. Cu siguranta o sa mai revenim.

 184. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 185. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 186. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 187. liniste. amabilitatea proprietarei. foate aproape de cetate

 188. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 189. Apartamentul este foarte aproape de funicularul care urca la cetate. Este foarte curat, are parcare in curte, zona linistita. Gazdele foarte amabile si primitoare, ne-au pus la dispoziție cafea si ceaiul. Recomandam cu drag.

 190. Curatenie, spatios, localizare, priveliste superba de pe terasa.

 191. Apartamentul este situat într-un bloc nou, mobilat complet, inclusiv a.c. Proprietarii sunt oameni foarte cumsecade. Terasa cu vedere către cetate vine ca bonus… 🙂

 192. Apartamentul in ansamblu este foarte frumos. Privelistea de la balcon este superba.

 193. Hotelul amplasat pe bulevardul principal, la 15 minute de restaurant si de McD, vis a vis de Lidle, liniștit, personal amabil, curatenie, decorat drăguț.

 194. Un hotel excelent, de remarcat designul interior cu un usor stil retro foarte inspirat. Personalul foarte amabil, camera si baia spatioase si foarte curate si bine dotate. Chiar daca am fost intr-o perioada foarte friguroasa in camera a fost cald, cu reglajul caloriferului la minim. Micul dejun consistent si diversificat, parcare privata suficient de mare. De la locatie se poate ajunge pe jos fara probleme in centrul orasului si la cetate.

 195. CAFEAUA !! Micul dejun este superior multor proprietati din Romania . Si sunt calator frecvent..

 196. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 197. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 198. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 199. Atmosfera primitoare, personal amabil, mic dejun de calitate, camere mari,poziția fata de centru, parcarea gratuită.

 200. Camera foarte spatioasa si confortabila. Personal extrem de amabil. Totul a fost excelent.

 201. Spatios, curat, voi reveni la aceasta Vila pentru cazare viitoare.

 202. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 203. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 204. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 205. Super calduroasa camera, mare, prosoape curate, paturi confortabile. Am putut comanda pizza (doamna de la receptie ne-a comandat prin telefon la rugamintea noastra) care a venit repede. La 2 pizza medii am avut 2 pepsi gratis de la respectiva pizerie.

 206. Camera mare si foarte curată. Lenjeria de pat curată. Personalul de la receptie extrem de plăcut. Raportul calitate pret excelent.

 207. A fost placut: curatenie, liniste, aproape de centru, personal amabil. Aproape de Cetatea Deva.

 208. Panorama orașului, terasa, curățenia, baia, mâncarea, patronul foarte de treaba

 209. Deși am stat doar o noapte, am fost foarte multumiți de tot. Avem 2 copii mici și au avut unde sa se joace iar noi ne-am relaxat. Mâncare, cazare, personal excelent. Abia așteptăm sa revenim.

 210. Locatia este minunata, personalul amabil si atent la pretentiile oaspetilor, un loc care te cheama inapoi!

 211. Apartamentul a fost foarte spatios. Parcare in curtea interioara.

 212. Foarte amabil personalul, au oferti servicii de hotel de cel putin 4 stele. Receptia ne-a asteptat pana tarziu, practic au program non stop. Camera curata, cu dovada igienizarii nodurilor sanitare, un amanunt la care tin foarte mult si care nu prea il gasesti la pensiuni.

 213. Foarte curat! Personalul foarte amabil! Mic dejun fabulos!

 214. Un apartament placut, linistit, bine amplasat.Loc propriu de parcare. Gazde foarte amabile. De altfel, orasul si oamenii locului au fost surprize placute.

 215. Amplasarea locuinței ,curățenia liniștea ,gazde primitoare.

 216. Baia curata,curățenie in general,proprietara amabilă dorește să te simți bine! Mi-a plăcut liniștea și faptul că locația este centrală!

 217. Panorama orașului, terasa, curățenia, baia, mâncarea, patronul foarte de treaba

 218. Deși am stat doar o noapte, am fost foarte multumiți de tot. Avem 2 copii mici și au avut unde sa se joace iar noi ne-am relaxat. Mâncare, cazare, personal excelent. Abia așteptăm sa revenim.

 219. Locatia este minunata, personalul amabil si atent la pretentiile oaspetilor, un loc care te cheama inapoi!

 220. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 221. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 222. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 223. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 224. Totul la superlativ: curat, modern, confortabil, gazda punctuală. Voi reveni cu plăcere!

 225. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 226. Personal deosebit. Mic dejun foarte gustos, cafea buna.

 227. A fost curat, cald, camera primitoare si spatioasa.

 228. Personal foarte amabil, pat confortabil, mâncare bună.

 229. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 230. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 231. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 232. Am avut de toate! Exact ca acasa! Mai venim! Parcarea e pe apucate, dar se gaseste acolo un colt de trotuar…

 233. Apartament nou, bine dotat. Este plasat aproape de cetate, cu priveliste frumoasa. Cafeaua la expresor este super.

 234. Curatenie, spatios, localizare, priveliste superba de pe terasa.

 235. Foarte curat si calduros. Dotat cu cafetiera, ceai, cafea si zahar. Per total am fost foarte mulțumiți.

 236. liniste. amabilitatea proprietarei. foate aproape de cetate

 237. Totul de la primire pana la predarea cheilor ,proprietarii sunt foarte calzi si fac toate eforturile sa te simți minunat

 238. Curatenia, camera foarte fumoasa, micul dejun excelent, staff-ul amabil.

 239. Micul dejun foarte bun,locatia excelenta,curatenie si camere foarte spatioase.

 240. Curatenie, patul confortabil, personal prietenos . Micul dejun diversificat si bun .

 241. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 242. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 243. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 244. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 245. Totul la superlativ: curat, modern, confortabil, gazda punctuală. Voi reveni cu plăcere!

 246. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 247. Este o locatie foate curata, personalul foarte primitor, toate acestea la un pret foarte bun. Cu placere voi reveni data viitoare si il voi recomanda si altora.

 248. Totul. Curățenie, personalul foarte amabil, camera mare cu mobilier modern si baia foarte dotată. Oricând voi avea posibilitatea voi reveni cu plăcere în această locație. O recomand tuturor.

 249. Referitor la cazare absolut totul la superlativ! Locatia foarte aproape de mall, parcare proprie, curatenie, pat comfortabil, minibar, card de acces in camera

 250. Nu exista bufet cu autoservire, cum era normal, micul dejun fiind comandat si adus individual la fiecare persoana!!

 251. A fost un sejur de doua zile in condiții foarte bune. Mâncarea a fost buna, diversificata și condițiile de servire foarte bune.

 252. aces facil cu auto, din orice directie a Devei ai ajunge , parcare, priveliste catre cetatea Devei. voi reveni cu placere de fiecare data .

 253. “camera” este, defapt, un apartament în toată regula. + terasă 😍

 254. O gazda foarte primitoare si deschisa! Curat ! Parcare!

 255. Mi-a placut amabilitatea proprietarului , curățenia si linistea de care am avut parte . Recomand cu incredere ! Totul a fost excelent!

 256. Curatenia, pozitionarea si personalul sunt atuuri.

 257. Mi-a plăcut camera. Vin destul de des și cunosc proprietatea.

 258. camera curata,pozitie buna in centrul orasului,in general totul ok

 259. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 260. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 261. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 262. Amplasamentul, deși autoritățile din Deva nu se implica deloc in a face o cale de acces buna, așa cum merita locul (aspect ce nu se poate imputa proprietarilor)!

 263. Foarte frumos, un loc minunat. Cazarea excelenta, mâncare , curățenie , personalul. Totul la superlativ . Recomand cu încredere !

 264. Panorama orașului, terasa, curățenia, baia, mâncarea, patronul foarte de treaba

 265. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 266. Totul la superlativ: curat, modern, confortabil, gazda punctuală. Voi reveni cu plăcere!

 267. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 268. Razvan-adrian mai 12, 2019 at 2:47 pm

  Spațios. Luminos. Confortabil. Liniște. Expresorul de cafea.

 269. Apartament spatios, utilat si mobilat cu tot necesarul unei sederi indelungate, foarte curat si cu vedere catre cetate

 270. Am avut de toate! Exact ca acasa! Mai venim! Parcarea e pe apucate, dar se gaseste acolo un colt de trotuar…

 271. Este o locatie foate curata, personalul foarte primitor, toate acestea la un pret foarte bun. Cu placere voi reveni data viitoare si il voi recomanda si altora.

 272. Totul. Curățenie, personalul foarte amabil, camera mare cu mobilier modern si baia foarte dotată. Oricând voi avea posibilitatea voi reveni cu plăcere în această locație. O recomand tuturor.

 273. Referitor la cazare absolut totul la superlativ! Locatia foarte aproape de mall, parcare proprie, curatenie, pat comfortabil, minibar, card de acces in camera

 274. Curatenia, camera foarte fumoasa, micul dejun excelent, staff-ul amabil.

 275. Micul dejun foarte bun,locatia excelenta,curatenie si camere foarte spatioase.

 276. Curatenie, patul confortabil, personal prietenos . Micul dejun diversificat si bun .

 277. Micul dejun a fost foarte divers si bun. Din pacate restaurantul se afla in afara hotelului si a trebuit sa mergem afara pe ploaie sa ajungem la restaurant Alte lucruri care au fost bune: lift, dus cu presiune foarte buna

 278. Nu exista bufet cu autoservire, cum era normal, micul dejun fiind comandat si adus individual la fiecare persoana!!

 279. A fost un sejur de doua zile in condiții foarte bune. Mâncarea a fost buna, diversificata și condițiile de servire foarte bune.

 280. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 281. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 282. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 283. Amplasamentul, deși autoritățile din Deva nu se implica deloc in a face o cale de acces buna, așa cum merita locul (aspect ce nu se poate imputa proprietarilor)!

 284. Foarte frumos, un loc minunat. Cazarea excelenta, mâncare , curățenie , personalul. Totul la superlativ . Recomand cu încredere !

 285. Panorama orașului, terasa, curățenia, baia, mâncarea, patronul foarte de treaba

 286. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 287. Totul la superlativ: curat, modern, confortabil, gazda punctuală. Voi reveni cu plăcere!

 288. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 289. Amabilitatea personalului în primul rand și curatenia

 290. Totul a fost extraordinar. Personalul foarte dragut, mancarea foarte buna, perfecta de bun venit acasa 🙂

 291. – Personalul foarte amabil – Camera foarte curata si cu mobilier nou

 292. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 293. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 294. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 295. Locatie buna, cladire noua, spatiu generos, mobilier nou, proprietar amabil.

 296. Razvan-adrian mai 15, 2019 at 10:37 pm

  Spațios. Luminos. Confortabil. Liniște. Expresorul de cafea.

 297. Apartament spatios, utilat si mobilat cu tot necesarul unei sederi indelungate, foarte curat si cu vedere catre cetate

 298. Foarte fain, doamna este foarte amabilă, noi am fost si in Hunedoara și am lăsat bagajele la ea…va poate ajuta cu orice.

 299. Foarte curat si calduros. Dotat cu cafetiera, ceai, cafea si zahar. Per total am fost foarte mulțumiți.

 300. liniste. amabilitatea proprietarei. foate aproape de cetate

 301. Curatenia, pozitionarea si personalul sunt atuuri.

 302. Mi-a plăcut camera. Vin destul de des și cunosc proprietatea.

 303. camera curata,pozitie buna in centrul orasului,in general totul ok

 304. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 305. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 306. Fiind luni dimineata, oaspeti putini, micul dejun a fost oarecum a la carte, am comandat cate o omleta f. buna si un platou cu ” porcarii ” de casa, un bol cu zacusca si muraturi. Toate au fost f. bune si indestulatoare.

 307. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 308. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 309. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 310. Pozitionare super frumoasa, amenajarile facute cu gust, totul curat, mancarea foarte buna.

 311. Amplasamentul, deși autoritățile din Deva nu se implica deloc in a face o cale de acces buna, așa cum merita locul (aspect ce nu se poate imputa proprietarilor)!

 312. Foarte frumos, un loc minunat. Cazarea excelenta, mâncare , curățenie , personalul. Totul la superlativ . Recomand cu încredere !

 313. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 314. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 315. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 316. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 317. Totul la superlativ: curat, modern, confortabil, gazda punctuală. Voi reveni cu plăcere!

 318. Gazda amabila si discreta. Apartament spațios si primitor, complet utilat si aproape de centru. Recomand cu încredere.

 319. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 320. Personalul este foarte amabil, camera a fost spațioasă și curată, pe timpul nopții a fost liniște. Micul dejun a fost gustos, dar nu prea diversificat. În schimb, am băut un cappuccino foarte bun. A fost o opțiune bună pentru o călătorie în interes de serviciu.

 321. Amabilitatea personalului în primul rand și curatenia

 322. Locatie buna, cladire noua, spatiu generos, mobilier nou, proprietar amabil.

 323. Razvan-adrian mai 24, 2019 at 6:54 pm

  Spațios. Luminos. Confortabil. Liniște. Expresorul de cafea.

 324. Apartament spatios, utilat si mobilat cu tot necesarul unei sederi indelungate, foarte curat si cu vedere catre cetate

 325. Totul a fost peste asteptari iar gazdele sunt extraordinar de primitoare si te fac sa te simti ca acasa ! Cu siguranta un loc in care sa revii mereu cu placere !

 326. Gazde amabile. Curatenie exemplara. Mancare delicioasa si variata. Raport calitate–pret excelent.

 327. O locatie frumoasa si linistita. Personal dragut si amabil, camera curata . Te poti odihni fara probleme.

 328. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 329. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 330. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 331. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 332. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 333. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 334. -Locatia foarte pitoreasca -Bungaloul isi merita banii

 335. Priveliștea frumoasa, aer curat, locul de joacă pt copii, animale de fermă ce atrag copiii..

 336. Totul. Mancarea, confortul, servirea, optiunile, totul. Merita din plin. Multumim gazdelor!

 337. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 338. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 339. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 340. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 341. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 342. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 343. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 344. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 345. Personalul este foarte amabil, camera a fost spațioasă și curată, pe timpul nopții a fost liniște. Micul dejun a fost gustos, dar nu prea diversificat. În schimb, am băut un cappuccino foarte bun. A fost o opțiune bună pentru o călătorie în interes de serviciu.

 346. Curățenia în apartament și foarte de treaba proprietarii

 347. Foarte fain, doamna este foarte amabilă, noi am fost si in Hunedoara și am lăsat bagajele la ea…va poate ajuta cu orice.

 348. Foarte curat si calduros. Dotat cu cafetiera, ceai, cafea si zahar. Per total am fost foarte mulțumiți.

 349. micul dejun a fost ok, personalul amabil si respectuos, in camera curatenie

 350. Curatenia, pozitionarea si personalul sunt atuuri.

 351. Mi-a plăcut camera. Vin destul de des și cunosc proprietatea.

 352. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 353. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 354. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 355. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 356. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 357. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 358. Tot. In special atitudinea întregului staff, plin de solicitudine, dornic ca toți oaspeții sa se simtă bine.

 359. -Locatia foarte pitoreasca -Bungaloul isi merita banii

 360. Priveliștea frumoasa, aer curat, locul de joacă pt copii, animale de fermă ce atrag copiii..

 361. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 362. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 363. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 364. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 365. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 366. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 367. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 368. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 369. Personalul este foarte amabil, camera a fost spațioasă și curată, pe timpul nopții a fost liniște. Micul dejun a fost gustos, dar nu prea diversificat. În schimb, am băut un cappuccino foarte bun. A fost o opțiune bună pentru o călătorie în interes de serviciu.

 370. Curățenia în apartament și foarte de treaba proprietarii

 371. Foarte fain, doamna este foarte amabilă, noi am fost si in Hunedoara și am lăsat bagajele la ea…va poate ajuta cu orice.

 372. Foarte curat si calduros. Dotat cu cafetiera, ceai, cafea si zahar. Per total am fost foarte mulțumiți.

 373. Frumos amenajat,camere mari,Bine dotate ,mic dejun,neinclus în preț,satisfăcător,parcare mare în incinta locației ,terasă ,grădină,grătar. Amplasare foarte bună.

 374. Liniste, curat, personal foarte amabil. Recomand.

 375. Este o locatie foate curata, personalul foarte primitor, toate acestea la un pret foarte bun. Cu placere voi reveni data viitoare si il voi recomanda si altora.

 376. Gazda primitoare. Desi nu am rezervat si nici nu am cerut in mod special, am primit o camera cu terasa si cu o priveliste superba catre Cetatea Devei. Camera curata, amenajate cu bun gust, baia echipata cu prosoape si produse de toaleta Micul dejun bogat, variat si satios. Cu siguranta vom recomanda aceasta proprietate cunoscutilor.

 377. Pe langa lucrurile evidente cum ar fi ca localul si personalul sunt deosebite, un lucru important ce nu vad sa fie mentionat este faptul ca cetatea se poate vedea chiar curte, stai linistit si bei o cafea si admiri peisajul. Si este o amplasare foarte buna langa un drum principal, ajungi foarte usor cu taxi si fara batai ce cap.

 378. Faptul ca ne am relaxat in doua zile si “incarcat bateriile” cat pentru doua luni, asta datorita Gazdelor!

 379. Mic dejun, camera, personalul deosebit de amabil.

 380. E foarte frumos. Micul dejun îndestulătoar. Doamna de la mic dejun foarte cumsecade și de ajutor.

 381. Curatenia, camera foarte fumoasa, micul dejun excelent, staff-ul amabil.

 382. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 383. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 384. Personalul este foarte amabil, camera a fost spațioasă și curată, pe timpul nopții a fost liniște. Micul dejun a fost gustos, dar nu prea diversificat. În schimb, am băut un cappuccino foarte bun. A fost o opțiune bună pentru o călătorie în interes de serviciu.

 385. Personalul foarte drăguţ şi deschis. Micul dejun a fost gustos şi seara au fost atât de drăguţe încât ne-au pregătit o gustare. Camerele au fost curate şi paturile extrem de confortabile.

 386. Pensiunea este amplasata in mijlocul tuturor regiunilor de vizitat. Are caldura, frigider in camera, restaurant. Liniste. Multumim 🙂

 387. Foarte curat, bine amplasat, mâncare bună, proprietar super prietenos.

 388. Micul dejun a fost foarte ok,locatia foarte bine amplasata ,in centul orasului !

 389. Micul dejun a fost foarte divers si bun. Din pacate restaurantul se afla in afara hotelului si a trebuit sa mergem afara pe ploaie sa ajungem la restaurant Alte lucruri care au fost bune: lift, dus cu presiune foarte buna

 390. Nu exista bufet cu autoservire, cum era normal, micul dejun fiind comandat si adus individual la fiecare persoana!!

 391. Zona linistita, camera spatioasa, iubitori de animale de companie. Gradinile aristocrate de la Banpotoc (16 km. fata de Deva) o splendoare .

 392. Personalul, terasa, curtea, am avut loc de parcare, nu am avut probleme cu plata, o atmosferă primitoare

 393. Locație excelentă, parcare, cald, cameră spațioasă , mic dejun inclus

 394. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 395. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 396. Cea mai buna pâine , un gem de măceșe ca la bunica ☺️. Designul camerelor ne-a uimit , am pășit intr-o poveste .

 397. Personalul f amabil, privelistea minunata, mancarea extraordinara chiar daca timpul de asteptare a fost putin cam mare.

 398. Apartamentul mare, dotat cu tot ce este nevoie, terasa, privelistea si linistea care este tulburata doar de glasul greierasilor iti taie rasuflarea si te incarca cu energie. Locatia superba! Mancarea ok.

 399. Locația superbă. Camera bună, pat confortabil, totul extraordinar.

 400. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 401. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 402. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 403. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 404. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 405. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 406. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 407. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 408. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 409. Foarte curat, micul dejun foarte bun si personalul extrem de amabil.

 410. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 411. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 412. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 413. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 414. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 415. Amplasarea, piscina curata, angajatii foarte prietenosi si respectuosi, curatenia, restaurantul.

 416. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 417. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 418. Frumos, curat, la natura, se vede Deva de la balconul proprietății, mîncarea buna. Recomand!

 419. Baia mare,spatioasa,curata,patul confortabil,peisajul,mancarea

 420. Un loc potrivit pentru relaxare. Recomand cu căldură pentru liniște și peisajul deosebit. Dorim să revenim, poate primim și lecții de călărie.

 421. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 422. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 423. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 424. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 425. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 426. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 427. Foarte curat, micul dejun foarte bun si personalul extrem de amabil.

 428. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 429. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 430. Locatia e extraordinara, doamna Mariana…o femeie exceptionala! Va multumesc ca investiti timp si resurse ca totul sa arate impecabil!

 431. Curățenia în apartament și foarte de treaba proprietarii

 432. Foarte fain, doamna este foarte amabilă, noi am fost si in Hunedoara și am lăsat bagajele la ea…va poate ajuta cu orice.

 433. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 434. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 435. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 436. Amplasarea, piscina curata, angajatii foarte prietenosi si respectuosi, curatenia, restaurantul.

 437. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 438. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 439. Locație excelenta , peisaj de Vis, personal amabil. Copiii au loc de joaca in grădina pensiunii. Recomand.

 440. Privelistea este senzationala, mancarea f buna. Apartamentul in care am fost cazati avea o terasa de unde puteai admira cetatea si orasul Deva. Recomand pentru familii cu copii, proprietatea dispune de o curte si diverse activitati pt acestia.

 441. Priveliștea, cazarea( curat), personalul amabil, mâncarea excelentă. Revenim cu drag!

 442. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 443. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 444. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 445. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 446. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 447. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 448. Foarte curat, micul dejun foarte bun si personalul extrem de amabil.

 449. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 450. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 451. Locatia e extraordinara, doamna Mariana…o femeie exceptionala! Va multumesc ca investiti timp si resurse ca totul sa arate impecabil!

 452. Curățenia în apartament și foarte de treaba proprietarii

 453. Foarte fain, doamna este foarte amabilă, noi am fost si in Hunedoara și am lăsat bagajele la ea…va poate ajuta cu orice.

 454. Vila este foarte cocheta, deosebit de curata. Facilitatile locatiei sunt excelente – camerele, baile, sala de mese, terasa, spatiul pentru gratar… Toate sunt facute cu gust si profesionalism. Atat spatiul cat si mobilierul sunt noi si moderne. Personalul de la receptie, deosebit de amabil. Am stat doar o noapte, dar este un loc ideal pentru un sejur mai lung. Vila poate fi considerata pe buna dreptate de 4 **** !

 455. Locația Amabilitatea angajaților Curătenia Totul nou

 456. Locatia. Camera mare. Pat confortabil. Mic dejun bun. Un pret super. Recomand.

 457. Amplasarea, piscina curata, angajatii foarte prietenosi si respectuosi, curatenia, restaurantul.

 458. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 459. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 460. Amplasarea pe deal ofera o priveliste f frumoasa cetatii si orasului.

 461. Terasa și priveliștea. Personalul foarte primitor.

 462. Locație excelenta , peisaj de Vis, personal amabil. Copiii au loc de joaca in grădina pensiunii. Recomand.

 463. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 464. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 465. Am stat in cele doue locații la The Place și The Sky, locații bine dotate cu toate necesitatile amenajate cu bun gust și totul nou, nu lipsește nimic, felicitări domnului proprietar! O gazda pe măsura foarte amabil și înțelegător, va multumim!

 466. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 467. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 468. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 469. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 470. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 471. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 472. Am avut o experienta foarte frumoasa la apartamentul Alinei, pe langa un ambient foarte placut si decoratiuni cu mult bun gust, ne-am bucurat si de multele atentii din apartament: cafea foarte buna, produse de baie de calitate si altele.

 473. Owner was waiting for us. Property was clean with amenities which typically are found in 4* hotel and above, like slippers,special soap and bathroom utensils etc. Had everything one would need for longer stay. Walking distance to the center. Safe parking.

 474. The flow and confirmation of the stay was swift and delightful. Really enjoyed the area and apartment, it gave a feeling of home for the night I spent there. Great job!

 475. Foarte curat, micul dejun foarte bun si personalul extrem de amabil.

 476. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 477. Mic dejun f.bun (bufet suedez) cu cafea de calitate; parcare gratuita la adresa; restaurant asortat deschis pana tarziu, dar aglomerat.

 478. Locatia excelenta. Se ajunge usor la si de la autostrada. Parcare excelenta.

 479. micul dejun a fost ok, personalul amabil si respectuos, in camera curatenie

 480. Curatenia, pozitionarea si personalul sunt atuuri.

 481. Amplasarea, piscina curata, angajatii foarte prietenosi si respectuosi, curatenia, restaurantul.

 482. Totul! Ma voi intoarce cu drag! E un cadru de poveste!

 483. Foarte bine amplasat, la distanta egală de majoritatea atractiilor zonei. Camere confortabile si un pat excelent.

 484. Locatia superba, apartamentul merita fiecare bănuț , finisajele unice , amenajată cu bun gust . Mâncare gătită bine si servita repede .

 485. Priveliște superbă catre Cetatea Deva, camerele mari si spatioase, calorifere electrice. Mancarea excelenta si personal amabil. Recomand.

 486. Locatie cu vedere superba la Cetate si deasupra Devei. Bungalow-ul foarte frumos amenajat- un sejur de vis, curte de joaca mare, terasa cu vedere nemaipomenita.

 487. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 488. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 489. Locatia e super! Oras frumos, mediu placut, linistit! restaurantul Grande e cel mai tare!

 490. O pensiune frumoasa, spatioasa, construita cu materiale de calitate (marmura, inox, lemn) ce aduc un confort sporit si induce o stare de siguranta si relaxare. As reveni cu placere la Eva.

 491. Totul a fost in regula. Aproape de intrarea pe autostrada, asa cum ne-am dorit.

 492. O pensiune placuta, personal prietenos si mancare foarte buna.

 493. Conditiile sunt comparabile cu cele de la un hotel de 4-5 stele. Totul este curat, parfumat, asezat la milimetru, nimic nu este la intamplare. In cele 3 zile in care am stat la apartament nu s-a intamplat sa nu gasim (chiar usor) ceva din ce am avut nevoie, ne-am simtit ca acasa!

 494. Am avut o experienta foarte frumoasa la apartamentul Alinei, pe langa un ambient foarte placut si decoratiuni cu mult bun gust, ne-am bucurat si de multele atentii din apartament: cafea foarte buna, produse de baie de calitate si altele.

 495. Owner was waiting for us. Property was clean with amenities which typically are found in 4* hotel and above, like slippers,special soap and bathroom utensils etc. Had everything one would need for longer stay. Walking distance to the center. Safe parking.

 496. Pensiune foarte cocheta, situata intre blocuri cu parcare pazita.

 497. Foarte curat, micul dejun foarte bun si personalul extrem de amabil.

 498. Ordinea si curatenia, personalul care a fost foarte atent si binevoitor.

 499. Tot a fost foarte frumos personalul foarte amabil chiar daca am întârziat o ora si ceva domnu a venit chiar dupa miezul nopti sa ne deschida .. o super curătenie . Si sigur daca voi avea nevoie de cazare in deva nu as cauta in alta parte doar daca va fi ocupat

 500. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 501. A fost super și o sa revenim cu multa bucurie👍👍👍 gazda de nota 10 +++ deci recomand cu mare drag

 502. Este foarte bine situat. Paturile sint comfortabile.

 503. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 504. Hotelul este amplasat central, la 15 minute de mers pe jos prin centru spre telecabina pentru cetate. Hotelul este renovat recent , dispune de locuri de parcare. Micul dejun este ok. În apropierea hotelului se află o fântână cantatoare cu program intre 21- 22.

 505. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 506. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 507. In ansamblu locatia este superba. Este liniste, peisajul este fain. Camerele sunt amenajate frumos, baia este curata. Personalul este amabil si receptiv. Micul dejun a fost ok, la fel si masa de pranz/cina. Piscina este perfecta. PS: din cand in cand personalul “mustacios” intretine atmosfera cu tumbe – pisicutele adorabile care stau prin curte dau o nota rustica de bun gust 😛

 508. -amplasarea(pe o colina deasupra orasului, vedere superba a cetatii noaptea; zona linistita, parcare) -facilitatile casutei(terasa, loc de joaca pentru copii) – zilnic a fost golit cosul de gunoi si s-au schimbat prosoapele

 509. Locatie excleta cu o priveliste minunata. Recomand chiar si numai pentru a servi masa.

 510. Amenajarea si confortul bungalow-lui, privelistea de pe terasa, amabilitatea gazdelor, amplasarea locatiei in apropierea obiectivelor turistice. Un bun loc pentru relaxare aproape de natura

 511. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 512. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 513. Curat, mobilat cu gust, panorama superbă cu cetatea.

 514. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 515. Zona frumoasa, locatia in exterior bine intretinuta, multa verdeata, masa si micul dejun bine pregatite. Personal bine intentionat, dar insuficient.

 516. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 517. Are o panorama minunata asupra cetatii, aproape de gara si de centru

 518. Tot a fost foarte frumos personalul foarte amabil chiar daca am întârziat o ora si ceva domnu a venit chiar dupa miezul nopti sa ne deschida .. o super curătenie . Si sigur daca voi avea nevoie de cazare in deva nu as cauta in alta parte doar daca va fi ocupat

 519. Apartamentul e foarte frumos, localizarea si privelistea minunate, gazda primitoare.

 520. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 521. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 522. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 523. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 524. Totul la superlativ. De la linişte la curățenie şi la amabilitatea proprietarilor. Deşi studioul se află în casa în care locuiesc proprietarii, are intrare separată şi, astfel, intimitatea e asigurată. Oaspeții beneficiază de tot confortul: două paturi (unul dublu şi o canapea extensibilă), televizor, frigider, filtru de cafea, internet, uscator de păr, baie cu duş. Un plus îl reprezintă şi aşezarea, la poalele dealului cetății.

 525. Gazda excelenta, impecabil de curat! Recomand 100% !

 526. Este foarte bine situat. Paturile sint comfortabile.

 527. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 528. Hotelul este amplasat central, la 15 minute de mers pe jos prin centru spre telecabina pentru cetate. Hotelul este renovat recent , dispune de locuri de parcare. Micul dejun este ok. În apropierea hotelului se află o fântână cantatoare cu program intre 21- 22.

 529. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 530. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 531. In ansamblu locatia este superba. Este liniste, peisajul este fain. Camerele sunt amenajate frumos, baia este curata. Personalul este amabil si receptiv. Micul dejun a fost ok, la fel si masa de pranz/cina. Piscina este perfecta. PS: din cand in cand personalul “mustacios” intretine atmosfera cu tumbe – pisicutele adorabile care stau prin curte dau o nota rustica de bun gust 😛

 532. Locatia superba, de pe terasa restaurantului, din curte se vede Cetatea Devei si tot orasul, iar seara privelistea este minunata. Personalul foarte amabil, iar mancarea de la han fiarte buna(mai ales papanasii). Suita curata, confortabila si cu o baie deosebita. Vom reveni cu suguranta!

 533. Ne-a placut tot: amplasamentul casutei si al terasei generoase, unde am petrecut o seara minunata de vara, acompaniati de sunetul greierilor, inconjurat de dealuri pline de vegetatie, din care rasarea mareata si luminata cetatea Devei. Gazdele, oameni buni, iubitori de animale, plante, comunicativi si disponibili.

 534. Locatie superba, curatenie, terasa foarte frumoasa cu vedere asupra orasului

 535. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 536. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 537. Curat, mobilat cu gust, panorama superbă cu cetatea.

 538. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 539. Zona frumoasa, locatia in exterior bine intretinuta, multa verdeata, masa si micul dejun bine pregatite. Personal bine intentionat, dar insuficient.

 540. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 541. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 542. Are o panorama minunata asupra cetatii, aproape de gara si de centru

 543. Tot a fost foarte frumos personalul foarte amabil chiar daca am întârziat o ora si ceva domnu a venit chiar dupa miezul nopti sa ne deschida .. o super curătenie . Si sigur daca voi avea nevoie de cazare in deva nu as cauta in alta parte doar daca va fi ocupat

 544. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 545. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 546. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 547. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 548. Totul la superlativ. De la linişte la curățenie şi la amabilitatea proprietarilor. Deşi studioul se află în casa în care locuiesc proprietarii, are intrare separată şi, astfel, intimitatea e asigurată. Oaspeții beneficiază de tot confortul: două paturi (unul dublu şi o canapea extensibilă), televizor, frigider, filtru de cafea, internet, uscator de păr, baie cu duş. Un plus îl reprezintă şi aşezarea, la poalele dealului cetății.

 549. Gazda excelenta, impecabil de curat! Recomand 100% !

 550. Din a doua zi, domnul a fost inlocuit cu o doamna foarte draguta, mancarea a venit repede in fiecare seara desi era terasa plina. Mancarea este foarte buna, micul dejun exceptional, curatenie in camera, prosoapele schimbate zilnic, curtea mare (livada), view-ul foarte dragut catre Deva si cetate. Per total relaxant si placut.

 551. Locatia superba, de pe terasa restaurantului, din curte se vede Cetatea Devei si tot orasul, iar seara privelistea este minunata. Personalul foarte amabil, iar mancarea de la han fiarte buna(mai ales papanasii). Suita curata, confortabila si cu o baie deosebita. Vom reveni cu suguranta!

 552. Ne-a placut tot: amplasamentul casutei si al terasei generoase, unde am petrecut o seara minunata de vara, acompaniati de sunetul greierilor, inconjurat de dealuri pline de vegetatie, din care rasarea mareata si luminata cetatea Devei. Gazdele, oameni buni, iubitori de animale, plante, comunicativi si disponibili.

 553. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 554. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 555. In ansamblu locatia este superba. Este liniste, peisajul este fain. Camerele sunt amenajate frumos, baia este curata. Personalul este amabil si receptiv. Micul dejun a fost ok, la fel si masa de pranz/cina. Piscina este perfecta. PS: din cand in cand personalul “mustacios” intretine atmosfera cu tumbe – pisicutele adorabile care stau prin curte dau o nota rustica de bun gust 😛

 556. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 557. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 558. Curat, mobilat cu gust, panorama superbă cu cetatea.

 559. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 560. Zona frumoasa, locatia in exterior bine intretinuta, multa verdeata, masa si micul dejun bine pregatite. Personal bine intentionat, dar insuficient.

 561. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 562. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 563. Are o panorama minunata asupra cetatii, aproape de gara si de centru

 564. Tot a fost foarte frumos personalul foarte amabil chiar daca am întârziat o ora si ceva domnu a venit chiar dupa miezul nopti sa ne deschida .. o super curătenie . Si sigur daca voi avea nevoie de cazare in deva nu as cauta in alta parte doar daca va fi ocupat

 565. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 566. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 567. Proprietarul foarte amabil, iar apartamentul este exact ca in poze. Este curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 568. Este mai presus de o clasificare hoteliera: este un cămin elegant spațios și extrem de curat in care te poți simți atât ca acasă pentru că nu îți lipsește nimic, dar și răsfățat pentru că totul este de bun gust și cu atenție la cele mai mici detalii. Este de departe cel mai frumos și curat apartament in care am fost in vacanta in decursul ultimilor 10 ani, atât în țară cât și în strainatate .

 569. -apartamentul are toate dotarile necesare -foarte curat si confortabil -zona linistita

 570. Conditiile sunt comparabile cu cele de la un hotel de 4-5 stele. Totul este curat, parfumat, asezat la milimetru, nimic nu este la intamplare. In cele 3 zile in care am stat la apartament nu s-a intamplat sa nu gasim (chiar usor) ceva din ce am avut nevoie, ne-am simtit ca acasa!

 571. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 572. Totul la superlativ. De la linişte la curățenie şi la amabilitatea proprietarilor. Deşi studioul se află în casa în care locuiesc proprietarii, are intrare separată şi, astfel, intimitatea e asigurată. Oaspeții beneficiază de tot confortul: două paturi (unul dublu şi o canapea extensibilă), televizor, frigider, filtru de cafea, internet, uscator de păr, baie cu duş. Un plus îl reprezintă şi aşezarea, la poalele dealului cetății.

 573. Gazda excelenta, impecabil de curat! Recomand 100% !

 574. Este foarte bine situat. Paturile sint comfortabile.

 575. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 576. Hotelul este amplasat central, la 15 minute de mers pe jos prin centru spre telecabina pentru cetate. Hotelul este renovat recent , dispune de locuri de parcare. Micul dejun este ok. În apropierea hotelului se află o fântână cantatoare cu program intre 21- 22.

 577. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 578. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 579. In ansamblu locatia este superba. Este liniste, peisajul este fain. Camerele sunt amenajate frumos, baia este curata. Personalul este amabil si receptiv. Micul dejun a fost ok, la fel si masa de pranz/cina. Piscina este perfecta. PS: din cand in cand personalul “mustacios” intretine atmosfera cu tumbe – pisicutele adorabile care stau prin curte dau o nota rustica de bun gust 😛

 580. Din a doua zi, domnul a fost inlocuit cu o doamna foarte draguta, mancarea a venit repede in fiecare seara desi era terasa plina. Mancarea este foarte buna, micul dejun exceptional, curatenie in camera, prosoapele schimbate zilnic, curtea mare (livada), view-ul foarte dragut catre Deva si cetate. Per total relaxant si placut.

 581. Locatia superba, de pe terasa restaurantului, din curte se vede Cetatea Devei si tot orasul, iar seara privelistea este minunata. Personalul foarte amabil, iar mancarea de la han fiarte buna(mai ales papanasii). Suita curata, confortabila si cu o baie deosebita. Vom reveni cu suguranta!

 582. Ne-a placut tot: amplasamentul casutei si al terasei generoase, unde am petrecut o seara minunata de vara, acompaniati de sunetul greierilor, inconjurat de dealuri pline de vegetatie, din care rasarea mareata si luminata cetatea Devei. Gazdele, oameni buni, iubitori de animale, plante, comunicativi si disponibili.

 583. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 584. Are o panorama minunata asupra cetatii, aproape de gara si de centru

 585. Tot a fost foarte frumos personalul foarte amabil chiar daca am întârziat o ora si ceva domnu a venit chiar dupa miezul nopti sa ne deschida .. o super curătenie . Si sigur daca voi avea nevoie de cazare in deva nu as cauta in alta parte doar daca va fi ocupat

 586. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 587. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 588. Zona frumoasa, locatia in exterior bine intretinuta, multa verdeata, masa si micul dejun bine pregatite. Personal bine intentionat, dar insuficient.

 589. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 590. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 591. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 592. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 593. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 594. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 595. Curatenie, foarte bine utilat/mobilat, am avut la dispozitie tot ce ne-am dorit. Terasa frumoasa, cafeaua buna si privelistea ok. Camerele foarte mari.

 596. A fost foarte bine, tot. Locatia, cazarea, dotarile pentru baie. Aproape de cetatea Devei, de Aqualand, supermarket.

 597. Apartamentul este f spațios, terasa mare cu priveliște frumoasa, blocul este nou și aproape de centru și cetate. Penny peste strada iar parcare se găsea lângă bloc.

 598. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 599. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 600. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 601. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 602. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 603. In ansamblu locatia este superba. Este liniste, peisajul este fain. Camerele sunt amenajate frumos, baia este curata. Personalul este amabil si receptiv. Micul dejun a fost ok, la fel si masa de pranz/cina. Piscina este perfecta. PS: din cand in cand personalul “mustacios” intretine atmosfera cu tumbe – pisicutele adorabile care stau prin curte dau o nota rustica de bun gust 😛

 604. Amplasarea,liniștea, curatenia amabilitatea personalulii.

 605. Din a doua zi, domnul a fost inlocuit cu o doamna foarte draguta, mancarea a venit repede in fiecare seara desi era terasa plina. Mancarea este foarte buna, micul dejun exceptional, curatenie in camera, prosoapele schimbate zilnic, curtea mare (livada), view-ul foarte dragut catre Deva si cetate. Per total relaxant si placut.

 606. Locatia superba, de pe terasa restaurantului, din curte se vede Cetatea Devei si tot orasul, iar seara privelistea este minunata. Personalul foarte amabil, iar mancarea de la han fiarte buna(mai ales papanasii). Suita curata, confortabila si cu o baie deosebita. Vom reveni cu suguranta!

 607. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 608. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 609. Zona frumoasa, locatia in exterior bine intretinuta, multa verdeata, masa si micul dejun bine pregatite. Personal bine intentionat, dar insuficient.

 610. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 611. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 612. Are o panorama minunata asupra cetatii, aproape de gara si de centru

 613. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 614. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 615. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 616. Curatenie, foarte bine utilat/mobilat, am avut la dispozitie tot ce ne-am dorit. Terasa frumoasa, cafeaua buna si privelistea ok. Camerele foarte mari.

 617. A fost foarte bine, tot. Locatia, cazarea, dotarile pentru baie. Aproape de cetatea Devei, de Aqualand, supermarket.

 618. Apartamentul este f spațios, terasa mare cu priveliște frumoasa, blocul este nou și aproape de centru și cetate. Penny peste strada iar parcare se găsea lângă bloc.

 619. Este mai presus de o clasificare hoteliera: este un cămin elegant spațios și extrem de curat in care te poți simți atât ca acasă pentru că nu îți lipsește nimic, dar și răsfățat pentru că totul este de bun gust și cu atenție la cele mai mici detalii. Este de departe cel mai frumos și curat apartament in care am fost in vacanta in decursul ultimilor 10 ani, atât în țară cât și în strainatate .

 620. -apartamentul are toate dotarile necesare -foarte curat si confortabil -zona linistita

 621. Conditiile sunt comparabile cu cele de la un hotel de 4-5 stele. Totul este curat, parfumat, asezat la milimetru, nimic nu este la intamplare. In cele 3 zile in care am stat la apartament nu s-a intamplat sa nu gasim (chiar usor) ceva din ce am avut nevoie, ne-am simtit ca acasa!

 622. Ambianta,curățenia si mobilierul.personalul amabil.Mic dejun bun zi variat

 623. Aproape de centrul orașului, curățenie exemplara, personalul foarte amabil și prietenos! Recomand!

 624. Curatenie in camere la superlativ, mic dejun variat, personal foarte amabil ! Recomand din toata inima !

 625. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 626. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 627. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 628. Un apartament EXCELENT! Felicitări pentru tot ceea ce faceți si pentru modul exemplar cu care sunteți atenta la detalii si confor! Cu siguranța o sa ma întorc.

 629. Este mai presus de o clasificare hoteliera: este un cămin elegant spațios și extrem de curat in care te poți simți atât ca acasă pentru că nu îți lipsește nimic, dar și răsfățat pentru că totul este de bun gust și cu atenție la cele mai mici detalii. Este de departe cel mai frumos și curat apartament in care am fost in vacanta in decursul ultimilor 10 ani, atât în țară cât și în strainatate .

 630. -apartamentul are toate dotarile necesare -foarte curat si confortabil -zona linistita

 631. Foarte curat și plăcut. Personalul a fost prietenos și ne-a ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie, iar micul dejun a fost foarte bun și copios.

 632. Curățenie și atmosfera plăcută. Personal profesionist și primitor. Vom reveni cu drag, cât mai curând posibil !! Recomandam!!!

 633. Curat spatios mic dejun diversificat si de calitate. Proprietari amabili si atenti la solicitarile noastre.

 634. Gazde primitoare și prietenoase, camere curate, mobilier nou, pat confortabil, baie mare și curată, mic dejun delicios, posibilitatea parcării mașinii în curte.

 635. Gazde primitoare si extrem de atente la nevoile turistilor.

 636. Totul a fost la superlativ. Gazdele primitoare si prietenoase. Cazarea excelenta, camerele frumoase si impecabile, aranjate cu bun gust, modern si linistit. Gradina superba. E un loc perfect pentru relaxare. Nota 10.

 637. Mi-au placut așternuturile si salteau care a fost foarte confortabila, curatenia, ca am avut parcare inchisa . Micul dejun a fost gatit si diverse alte produse proaspete. Ma voi intoarce cu drag.Recomand!

 638. Camerele au fost foarte îngrijite, personalul prietenos și mi-a plăcut mult piscina. Locație bună și liniștită. Recomand!

 639. LOCATIE DE 5 STELE! Mobilier de calitate saltea cu spuma de memorie, curatenie desavirsita , piscina,scaun masaj, accesorii pt curatat pantofi, mic dejun ok intr un cuvint LOCATIE DEOSEBITA!

 640. Apartament amplasat in zona liniștită si cu loc de parcare. Apartament nou renovat, cu toate utilitățile. Curatenie exemplara si gazdele foarte primitoare. Ne vom mai intoarce cu siguranță.

 641. Apartament ok, bine poziționat, proprietari foarte amabili.

 642. Friendly host. parking spot. Everything as expected

 643. Poze reale 100%. Personalul foarte amabil, primitor și călduros. Curățenie, liniște, camere spațioase.

 644. Curățenia impecabila, dotări și nu în ultimul rand amabilitatea gazdelor. Dacă aveți drum în zonă, merită să experimentați o cazare de 5 stele!

 645. Probabil e una dintre cele mai de bun gust locații in care am stat vreodată prin booking. Totul e la superlativ. Am stat lin locații de 5 stele care nu se apropiau de luxul de aici. Staff foarte prietenos, pregătit sa ofere orice e nevoie. Camere poate puțin mici, dar mobilarea si dotarea e cu atât bun gust încât nu te poate deranja acest aspect. Curățenie la superlativ. Bai extraordinar de curată și finisata exemplar. Doar cuvinte de lauda am despre locație. Felicitări gazdelor!

 646. Locație foarte buna , parcare în curte , foarte curat, personal implicat, amabil, mic dejun bufet suedez foarte bun,recomand aceasta locație civilizata. Felicitări.

 647. Locație excelentă, camera mare, foarte curat, baia de 5 stele, personal extrem de amabil.

 648. Vila este frumoasa,foarte curata,camera spatioasa.Desi camera nu a avut balcon,ne-am relaxat pe terasa din curtea din spate.Un plus este parcarea supravegheata.Personalul amabil si saritor.

 649. Locație frumoasa,camere spațioase ,personal amabil

 650. Camere deosebite, piscina superba, personal foarte amabil.

 651. Totul a fost minunat !!! Gazde foarte implicate ! Multumim Horia ! Multumim tuturor !

 652. Privelistea este superba, curatenia in camere se face in fiecare zi, amabilitatea angajatilor, mancarea foarte gustoasa

 653. Amplasarea,liniștea, curatenia amabilitatea personalulii.

 654. Din a doua zi, domnul a fost inlocuit cu o doamna foarte draguta, mancarea a venit repede in fiecare seara desi era terasa plina. Mancarea este foarte buna, micul dejun exceptional, curatenie in camera, prosoapele schimbate zilnic, curtea mare (livada), view-ul foarte dragut catre Deva si cetate. Per total relaxant si placut.

 655. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 656. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 657. Curat, mobilat cu gust, panorama superbă cu cetatea.

 658. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 659. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 660. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 661. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 662. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 663. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 664. Super curat si extrem de dotat. Nu mai ai nevoie de absolut nimic.

 665. Un apartament EXCELENT! Felicitări pentru tot ceea ce faceți si pentru modul exemplar cu care sunteți atenta la detalii si confor! Cu siguranța o sa ma întorc.

 666. Este mai presus de o clasificare hoteliera: este un cămin elegant spațios și extrem de curat in care te poți simți atât ca acasă pentru că nu îți lipsește nimic, dar și răsfățat pentru că totul este de bun gust și cu atenție la cele mai mici detalii. Este de departe cel mai frumos și curat apartament in care am fost in vacanta in decursul ultimilor 10 ani, atât în țară cât și în strainatate .

 667. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 668. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 669. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 670. Personal foarte amabil,respectuos, liniște deplină, curățenie maximă, spatiu foarte mare in cameră și bine aranjate lucrurile. Raport preț calitate excelent.

 671. Camera spațioasă, poziție strategica Bună, desi nu se specifica în prezentare, la câțiva pași, 5 minute, sunt magazine supermarket, chioșcuri covrigi, patiserie, terase cafea buna, stații de autobuz, pizzerie

 672. Totul a fost ok propietara a iesit in strada pt a ne intampina am avut loc de parcare rezervat masina a stat in siguranta de revenit pretul foarte ok

 673. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 674. Este foarte bine situat. Paturile sint comfortabile.

 675. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 676. Totul este bine. Atmosferă familială, curățenie, bun gust.

 677. Locatie superba, cu foarte mult bun gust si atentie la detalii, flori pretutindeni, caldura in camera desi nu era foarte frig afara (4 oct), amabilitate, profesionalism, calitate, respect fata de client, atmosfera prietenoasa, curatenie, liniste, paturi confortabile, mic dejun gustos si variat, sucuri naturale, cafea excelenta, personal atent, gazda extrem de primitoare, un loc perfect pentru un sejur linistit. Cu siguranta ma voi intoarce.

 678. Gazda foarte amabila si primitoare, camerele super curate, mobilier nou, ambient super placut, micul dejun fabulos! Recomand cu drag!

 679. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 680. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 681. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 682. Poziția excelenta. Priveliștea superba Amenajarea spațiului. Utilarea casutei.

 683. Privelistea este superba, curatenia in camere se face in fiecare zi, amabilitatea angajatilor, mancarea foarte gustoasa

 684. Amplasarea,liniștea, curatenia amabilitatea personalulii.

 685. Amplasat central, preț sub 200 lei per camera, parcare.

 686. Locatia excelenta. Se ajunge usor la si de la autostrada. Parcare excelenta.

 687. micul dejun a fost ok, personalul amabil si respectuos, in camera curatenie

 688. Camera cocheta, curata, personal extrem de amabil.

 689. mancare buna, locatia superba, de la geam se vedea cetatea. noaptea este luminata si este o feerie.

 690. Camera frumoasa, bine intretinuta. Parcare ok. Personal amabil.

 691. Curatenie, facilitati ok si cel mai important gazdele extrem de amabile!

 692. Amplasarea, curatenia, gazdele primitoare si preocupate sa fie totul perfect

 693. In clădirea noua este confort spre 4 stele. Mâncarea excelenta si gazda minunata. Amabilă și cu un zâmbet permanent.

 694. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 695. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 696. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 697. Personal foarte amabil,respectuos, liniște deplină, curățenie maximă, spatiu foarte mare in cameră și bine aranjate lucrurile. Raport preț calitate excelent.

 698. Camera spațioasă, poziție strategica Bună, desi nu se specifica în prezentare, la câțiva pași, 5 minute, sunt magazine supermarket, chioșcuri covrigi, patiserie, terase cafea buna, stații de autobuz, pizzerie

 699. Totul a fost ok propietara a iesit in strada pt a ne intampina am avut loc de parcare rezervat masina a stat in siguranta de revenit pretul foarte ok

 700. Multumim pentru primirea deosebită! Ne-a plăcut ca am avut posibilitatea să ne alegem camera!

 701. Mi-a placut totul. Am stat in camera lui Ceausescu. Finisaje de lux cu aer istoric,mic dejun foarte bun, personal foarte amabil, caldura din abundenta in camera, raport pret calitate foarte avantajos.

 702. Amplasare excelenta, cu o curte imensa si multe locuri de parcare. Mic dejun perfect. Vila a fost recondiționată cu multa munca si dragoste de actualii proprietari, avand aerul autentic de pana in anii 90 (a fost vila de protocol a familiei Ceaușescu). Gazdele sunt extraordinare. Recomand cu caldura.

 703. A fost usor de ajuns la locatie, curatenie impecabila si o gazda fix cat trebuie de amabila si primitoare. Vederea cetatii din pat, clar este un mare plus.

 704. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 705. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 706. Personal amabil, ospitalier Camera spațioasă și curata.

 707. Foarte curat si ingrijit! Confortul unui hotel la pret rezonabil

 708. Locație foarte buna , parcare în curte , foarte curat, personal implicat, amabil, mic dejun bufet suedez foarte bun,recomand aceasta locație civilizata. Felicitări.

 709. Cel mai mult ne-a placut gazda! Multumim! Ne vom intoarce! 🙂

 710. Gazda promta, saritoare, punctuala,amabila Locatie excelenta

 711. Amplasarea. Foarte aproape de telecabina care urca la Cetatea Devei.

 712. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 713. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 714. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 715. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 716. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 717. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 718. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 719. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 720. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 721. Gazda foarte primitoare si amabila, amplasarea excelenta a locatiei, foarte aproape de centrul comercial Deva shopping city si de centrul orasului

 722. Liniste, curățenie, gazde primitoare, loc de parcare, tarife de cazare mici, bucătărie utilată, Shopping City Deva în apropiere unde se poate servi masa,

 723. Der inhaber ist sehr sehr nett,hilfsbereit egal welche Uhrzeit,der hat mir geholfen ohne wenn und aber…lage ist ok nur 700M von Hippermarket entfernt,und da hast du alles was dein Herz begehrt.Ich werde wieder buchen.Vielen Dank,5 Sterne ,Mii de mulțumiri pentru Patronul de la Georgibel,om de treaba,care te ajută la nevoie.Recomand cu căldură,pe data viitoare.

 724. O locație excelenta. Ne-am simțit foarte bine. În camera a fost dat drumul la căldură toată noaptea în condițiile în care afara erau în jur de 5 6 grade. Nu ne era necesara pilota 😊. Nota 10..

 725. Oameni deosebit de profesionisti. O lectie de ospitalitate pentru majoritatea celorlalti din acest domeniu. Impecabil de curat, intim, discret, placut, amabili. Bravo pentru felul cum va faceti treaba!

 726. Personalul foarte de treaba și camere curate și cu gust !

 727. Amplasare excelenta,micul dejun variat ,personalul foarte amabil. Voi reveni cu placere in aceasta locatie

 728. Multumim pentru primirea deosebită! Ne-a plăcut ca am avut posibilitatea să ne alegem camera!

 729. Mi-a placut totul. Am stat in camera lui Ceausescu. Finisaje de lux cu aer istoric,mic dejun foarte bun, personal foarte amabil, caldura din abundenta in camera, raport pret calitate foarte avantajos.

 730. Personalul super amabil, am fost așteptat pănă la ora 23

 731. O locatie surprinzator de placuta.Gazde primitoare,curatenie,priveliste catre cetate de pe terasa (Apartamentul2).Foarte buna locatie aproape de centru si de cetate. Parcare gratuita la pensiune.Recomandata pentru tranzit.

 732. Gazda este o persoana deosebita, un domn foarte amabil, volubil si foarte bine informat.

 733. Gazda foarte amabila, curățenie impecabila și mic dejun gustos! Cu siguranță o sa revenim!

 734. Totul este bine. Atmosferă familială, curățenie, bun gust.

 735. Locatie superba, cu foarte mult bun gust si atentie la detalii, flori pretutindeni, caldura in camera desi nu era foarte frig afara (4 oct), amabilitate, profesionalism, calitate, respect fata de client, atmosfera prietenoasa, curatenie, liniste, paturi confortabile, mic dejun gustos si variat, sucuri naturale, cafea excelenta, personal atent, gazda extrem de primitoare, un loc perfect pentru un sejur linistit. Cu siguranta ma voi intoarce.

 736. Locatia foarte faina, se vede cetatea Devei pe dealul din apropiere. Liniste, curatenie, conform asteptarilor.

 737. Poziția excelenta. Priveliștea superba Amenajarea spațiului. Utilarea casutei.

 738. Privelistea este superba, curatenia in camere se face in fiecare zi, amabilitatea angajatilor, mancarea foarte gustoasa

 739. Hotel nou Camera spatioasa,baia la fel F curat Parcare mare in curte Loc de gratar in spate Personal amabil ,recomandare f buna de restaurant pt cina

 740. Personal amabil, ospitalier Camera spațioasă și curata.

 741. Foarte curat si ingrijit! Confortul unui hotel la pret rezonabil

 742. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 743. Foarte frumos, pozele de pe site reflecta realitatea! Bungaloul e amenajat intr-un mod original, un amestec interesant de nou si rustic. A fost curatenie, cald, asternuturile si prosoapele miroseau bine, mancarea buna. Dna Izabella a fost gazda perfecta! Ne-a intampinat la receptie cu buna dispozitie si umor. Am reintalnit-o la cina, unde ne-a servit, apoi si la micul dejun. Cu toate astea fost mereu zambitoare, tonica, amabila, sociabila si atenta la nevoile/cerintele noastre, foarte draguta cu copiii. Se vede ca stie sa fie si bun profesionist, dar sa fie si calda si sa se apropie usor de oameni. Abia asteptam sa ne intoarcem! 🙂

 744. Foarte curat si o vedere spectaculoasa, terasa mare a apartamentului e un bonus iar spatiile sunt placut amenajate.

 745. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 746. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 747. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 748. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 749. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 750. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 751. A fost usor de ajuns la locatie, curatenie impecabila si o gazda fix cat trebuie de amabila si primitoare. Vederea cetatii din pat, clar este un mare plus.

 752. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 753. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 754. Cel mai mult ne-a placut gazda! Multumim! Ne vom intoarce! 🙂

 755. Gazda promta, saritoare, punctuala,amabila Locatie excelenta

 756. Amplasarea. Foarte aproape de telecabina care urca la Cetatea Devei.

 757. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 758. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 759. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 760. Ne-am simtit foarte bine. Ar fi bine daca s-ar putea servi micul dejun. Personalul a fost foarte serviabil, am putut obtine informatii despre obiectivele de vizitat in oras si restaurante. A fost o surpriza foarte placuta, nu ne-am asteptat sa gasim conditii asa bune. Curatenia si ospitalitatea sunt la ele acasa.

 761. Amabilitate Interes fata de vizitatori Discreție din partea personalului Curatenie Servicii de calitate

 762. Hotel nou Camera spatioasa,baia la fel F curat Parcare mare in curte Loc de gratar in spate Personal amabil ,recomandare f buna de restaurant pt cina

 763. Amabilitate, promptitudine, deschisi la variante, cauta sa vina in intampinarea necesitatilor clientilor.

 764. Personalul super amabil, am fost așteptat pănă la ora 23

 765. O locatie surprinzator de placuta.Gazde primitoare,curatenie,priveliste catre cetate de pe terasa (Apartamentul2).Foarte buna locatie aproape de centru si de cetate. Parcare gratuita la pensiune.Recomandata pentru tranzit.

 766. Camerele curate, spatioase, paturile confortabile.

 767. Meniul zilei variat doar în cursul săptămânii 18 ron, terasa, zonă liniștită, personal săritor, curat. Recomand

 768. Micul dejun foarte bun. A fost in regim de restaurant in limitele unei sume fixe de 15 lei. Suficient si decent. Locatia centrala. Mai greu accesibila cu masina

 769. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 770. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 771. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 772. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 773. Foarte frumos, pozele de pe site reflecta realitatea! Bungaloul e amenajat intr-un mod original, un amestec interesant de nou si rustic. A fost curatenie, cald, asternuturile si prosoapele miroseau bine, mancarea buna. Dna Izabella a fost gazda perfecta! Ne-a intampinat la receptie cu buna dispozitie si umor. Am reintalnit-o la cina, unde ne-a servit, apoi si la micul dejun. Cu toate astea fost mereu zambitoare, tonica, amabila, sociabila si atenta la nevoile/cerintele noastre, foarte draguta cu copiii. Se vede ca stie sa fie si bun profesionist, dar sa fie si calda si sa se apropie usor de oameni. Abia asteptam sa ne intoarcem! 🙂

 774. Foarte curat si o vedere spectaculoasa, terasa mare a apartamentului e un bonus iar spatiile sunt placut amenajate.

 775. A fost usor de ajuns la locatie, curatenie impecabila si o gazda fix cat trebuie de amabila si primitoare. Vederea cetatii din pat, clar este un mare plus.

 776. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 777. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 778. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 779. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 780. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 781. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 782. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 783. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 784. Un apartament curat, luminos, cu dotari ce ne-au depasit asteptarile. Ideal atat pentru o noapte cat si pentru mai multe nopti. Gazda prietenoasa, cu respect pentru client.

 785. Gazda deosebita, o enciclopedie in materie de turism al zonei, cu idei de petrecere a timpului in mod eficient. Un apartament amenajat cu mult gust, curatenie, o atmosfera placuta ce ofera posibilitatea de odihna. Zona linistita, un supermarket si o panorama cu cetatea Devei.

 786. Apartament foarte rezonabil pentru pret. Toate facilitatile sunt dinponibile gatit, spalat,calcat etc am gasit si gheata in frigider care mi-a fost de folos. Recomand

 787. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 788. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 789. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 790. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 791. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 792. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 793. Gazda foarte primitoare si draguta, curatenie excelenta.

 794. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 795. Foarte frumos, pozele de pe site reflecta realitatea! Bungaloul e amenajat intr-un mod original, un amestec interesant de nou si rustic. A fost curatenie, cald, asternuturile si prosoapele miroseau bine, mancarea buna. Dna Izabella a fost gazda perfecta! Ne-a intampinat la receptie cu buna dispozitie si umor. Am reintalnit-o la cina, unde ne-a servit, apoi si la micul dejun. Cu toate astea fost mereu zambitoare, tonica, amabila, sociabila si atenta la nevoile/cerintele noastre, foarte draguta cu copiii. Se vede ca stie sa fie si bun profesionist, dar sa fie si calda si sa se apropie usor de oameni. Abia asteptam sa ne intoarcem! 🙂

 796. A fost usor de ajuns la locatie, curatenie impecabila si o gazda fix cat trebuie de amabila si primitoare. Vederea cetatii din pat, clar este un mare plus.

 797. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 798. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 799. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 800. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 801. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 802. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 803. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 804. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 805. Apartament frumos, amplasare buna, gazda primitoare si multa liniste.

 806. Apartament f bine pozitionat,excelent amenajat si utilat,intretinut,primitor,seara este liniste,aproape de zona pietonala,totul la superlativ

 807. Nu am avut mic dejun. Locatia a fost ok, canapeaua din dormitorul cel mic cam scartaie. Foarte aproape de centrul vechi, 3-4 minute pe jos. Aveti loc de parcare pt masina, acoperit, la 2 minute de scara blocului. Maxim 10 minute pe jos pana la parcul din centru spre Cetate, care e placut si animat. Cu masina cam 5 maxim 7 minute pana la Mall-ul cel mare.

 808. Gazde foarte primitoare! Un loc pe care il recomand! Descrierea prezentata este reala.

 809. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 810. Totul la superlativ. De la linişte la curățenie şi la amabilitatea proprietarilor. Deşi studioul se află în casa în care locuiesc proprietarii, are intrare separată şi, astfel, intimitatea e asigurată. Oaspeții beneficiază de tot confortul: două paturi (unul dublu şi o canapea extensibilă), televizor, frigider, filtru de cafea, internet, uscator de păr, baie cu duş. Un plus îl reprezintă şi aşezarea, la poalele dealului cetății.

 811. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 812. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 813. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 814. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 815. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 816. Camera curata, baia suficient de spatioasa, consumabile, prosoape schimbate. Micul dejun variat. Hotelul este la distanta mica de centru. Vin multe autocare cu turisti, dar nu sunt probleme. Personal amabil.

 817. Gazda foarte primitoare si draguta, curatenie excelenta.

 818. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 819. Foarte frumos, pozele de pe site reflecta realitatea! Bungaloul e amenajat intr-un mod original, un amestec interesant de nou si rustic. A fost curatenie, cald, asternuturile si prosoapele miroseau bine, mancarea buna. Dna Izabella a fost gazda perfecta! Ne-a intampinat la receptie cu buna dispozitie si umor. Am reintalnit-o la cina, unde ne-a servit, apoi si la micul dejun. Cu toate astea fost mereu zambitoare, tonica, amabila, sociabila si atenta la nevoile/cerintele noastre, foarte draguta cu copiii. Se vede ca stie sa fie si bun profesionist, dar sa fie si calda si sa se apropie usor de oameni. Abia asteptam sa ne intoarcem! 🙂

 820. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 821. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 822. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 823. Apartament frumos, amplasare buna, gazda primitoare si multa liniste.

 824. Apartament f bine pozitionat,excelent amenajat si utilat,intretinut,primitor,seara este liniste,aproape de zona pietonala,totul la superlativ

 825. Nu am avut mic dejun. Locatia a fost ok, canapeaua din dormitorul cel mic cam scartaie. Foarte aproape de centrul vechi, 3-4 minute pe jos. Aveti loc de parcare pt masina, acoperit, la 2 minute de scara blocului. Maxim 10 minute pe jos pana la parcul din centru spre Cetate, care e placut si animat. Cu masina cam 5 maxim 7 minute pana la Mall-ul cel mare.

 826. Apartamentul a fost modern amenajat, utilat cu de toate, curatenie, gazda amabila.

 827. Curat,mobilier nou,aproape de gara,blocul in care se afla apartamentul este unul foarte linistit,exista un Profi nonstop la 2 minute de cazare.

 828. Gazda primitoare si intelegatoare, totul foarte curat, modern si ingrijit, paturi confortabile, locatie la aprox.15-20 de min., mers pe jos de centru. Ideal pentru familie.

 829. A fost usor de ajuns la locatie, curatenie impecabila si o gazda fix cat trebuie de amabila si primitoare. Vederea cetatii din pat, clar este un mare plus.

 830. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat desi am sosit destul de tarziu. Mai mult, ne-a dat lapte pentru cafeaua de dimineata. Apartamentul este mare si a fost extrem de curat, unul dintre cele mai curate in care am stat vreodata. Impecabil. Wifi, parcare, totul foarte bine. Am fost foarte multumiti, vom mai reveni cu siguranta.

 831. Am stat 2 nopti aici (in drum spre si inapoi din Muntii Apuseni) si a fost o alegere inspirata. Gazdele sunt primitoare si ne-au si sugerat locatii de vizitat care nu erau pe lista noastra. Apartamentul e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii, ingrijit si curat si corespunde intocmai pozelor de pe booking.

 832. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 833. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 834. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 835. Gazde foarte primitoare! Un loc pe care il recomand! Descrierea prezentata este reala.

 836. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 837. Totul la superlativ. De la linişte la curățenie şi la amabilitatea proprietarilor. Deşi studioul se află în casa în care locuiesc proprietarii, are intrare separată şi, astfel, intimitatea e asigurată. Oaspeții beneficiază de tot confortul: două paturi (unul dublu şi o canapea extensibilă), televizor, frigider, filtru de cafea, internet, uscator de păr, baie cu duş. Un plus îl reprezintă şi aşezarea, la poalele dealului cetății.

 838. Camera spațioasă si curată, personal amiabil recomand

 839. Micul-dejun foarte gustos și diversificat , cafeaua de mai multe feluri! Locația foarte bună , aproape de fântâna muzicală!

 840. -facilitatile au fost conform descrierii -hotelul este amplasat in apropiere de gara si autogara de autobuze

 841. Absolut totul.Locatia superba de la geam si de pe terasa se putea vedea cetatea Devei .Mancarea delicioasa si personalul super amabil.

 842. Gazda foarte primitoare si draguta, curatenie excelenta.

 843. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 844. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 845. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 846. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 847. Apartament frumos, amplasare buna, gazda primitoare si multa liniste.

 848. Apartament f bine pozitionat,excelent amenajat si utilat,intretinut,primitor,seara este liniste,aproape de zona pietonala,totul la superlativ

 849. Nu am avut mic dejun. Locatia a fost ok, canapeaua din dormitorul cel mic cam scartaie. Foarte aproape de centrul vechi, 3-4 minute pe jos. Aveti loc de parcare pt masina, acoperit, la 2 minute de scara blocului. Maxim 10 minute pe jos pana la parcul din centru spre Cetate, care e placut si animat. Cu masina cam 5 maxim 7 minute pana la Mall-ul cel mare.

 850. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 851. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 852. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 853. Apartamentul a fost modern amenajat, utilat cu de toate, curatenie, gazda amabila.

 854. Curat,mobilier nou,aproape de gara,blocul in care se afla apartamentul este unul foarte linistit,exista un Profi nonstop la 2 minute de cazare.

 855. Gazda primitoare si intelegatoare, totul foarte curat, modern si ingrijit, paturi confortabile, locatie la aprox.15-20 de min., mers pe jos de centru. Ideal pentru familie.

 856. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 857. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 858. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 859. Micul dejun excelent. Personalul drăguț și amabil. Camera mare și totul confortabil.

 860. Chiar in centrul Devei. Personalul este ff amabil. Camerele sunt mari si confortabile. Balcoanele sunt deasemenea mari si reprezinta o buna zona de relaxare.

 861. Personalul foarte amabil, dispus mereu să te ajute și să-ți facă șederea cât mai plăcută!

 862. Aproape de centrul orașului, curățenie exemplara, personalul foarte amabil și prietenos! Recomand!

 863. Curatenie in camere la superlativ, mic dejun variat, personal foarte amabil ! Recomand din toata inima !

 864. Personal Extrem de amabil. Micul dejun foarte bun și diversificat! Recomand! Camerele curate, nimic rău de spus despre acest hotel!

 865. Absolut totul.Locatia superba de la geam si de pe terasa se putea vedea cetatea Devei .Mancarea delicioasa si personalul super amabil.

 866. Gazda foarte primitoare si draguta, curatenie excelenta.

 867. Mic dejun hranitor . Personal foarte amabil, amplasare han in cadru natural, curat avang o perspectiva asupra orasului si cetatii Deva , foarte frumoasa .

 868. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 869. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 870. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 871. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 872. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 873. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 874. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 875. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 876. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 877. Camerele curate, spatioase, paturile confortabile.

 878. Meniul zilei variat doar în cursul săptămânii 18 ron, terasa, zonă liniștită, personal săritor, curat. Recomand

 879. Micul dejun foarte bun. A fost in regim de restaurant in limitele unei sume fixe de 15 lei. Suficient si decent. Locatia centrala. Mai greu accesibila cu masina

 880. Micul dejun excelent. Personalul drăguț și amabil. Camera mare și totul confortabil.

 881. Chiar in centrul Devei. Personalul este ff amabil. Camerele sunt mari si confortabile. Balcoanele sunt deasemenea mari si reprezinta o buna zona de relaxare.

 882. Personalul foarte amabil, dispus mereu să te ajute și să-ți facă șederea cât mai plăcută!

 883. Un apartament deosebit, foarte mare, curat, cu tot ce ai nevoie.

 884. Gazda foarte prietenoasă. Primire excelentă. Apartamentul spațios, curat si eficient. Spatiul e bun atât pentru recreere cat si pentru călătorii de bussnise. Recomand cu incredere.

 885. Totul a fost extraordinar! O gazdă foarte receptivă și atentă. Curățenie impecabilă, există tot de ce aveți nevoie. Ceai, cafea, cereale… Vă recomand acest apartament.

 886. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 887. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 888. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 889. Absolut totul a fost minunat! O locatie de nota 10! Peisajul este superb – un loc superb pentru reîncăr area bateriei 🤗 Recomand 100%!

 890. Absolut totul.Locatia superba de la geam si de pe terasa se putea vedea cetatea Devei .Mancarea delicioasa si personalul super amabil.

 891. Gazda foarte primitoare si draguta, curatenie excelenta.

 892. Camerele curate, spatioase, paturile confortabile.

 893. Meniul zilei variat doar în cursul săptămânii 18 ron, terasa, zonă liniștită, personal săritor, curat. Recomand

 894. Micul dejun foarte bun. A fost in regim de restaurant in limitele unei sume fixe de 15 lei. Suficient si decent. Locatia centrala. Mai greu accesibila cu masina

 895. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 896. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 897. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 898. Locatia absolut superba. Pozele sunt reale si nu reflecta in totalitate locatia. A fost peste asteptarile noastre. Apartamentul este mobilat si aranjat cu gust si pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa. Nu s-a facut rabat de la nimic. Mobila frumoasa si de calitate. In apartament se gaseste tot ce are nevoie o familie si poate locui cateva zile sau tot concediul intr-un loc confortabil, ca acasa. Multumim!

 899. Totul a fost la superlativ ♥️ Apartamentul a fost dotat cu tot ce este necesar. Liniste , amplasare buna, parcare in fata blocului Revenim cu mare drag si data viitoare

 900. Totul a fost excelent! Doamna Alina chiar m-a așteptat după o oarecare ora pentru a îmi arata cazarea și a fost foarte amabila. Înăuntru totul foarte curat. Sigur o sa revin data viitoare când am nevoie de o cazare in zona.

 901. Super,curat,micut și cochet,gazda foarte primitoare și sociabila, la 5 min.,la pas de Aqua parc și Cetate,pozele sunt reale.😍😍😍😍

 902. Gazde foarte primitoare! Un loc pe care il recomand! Descrierea prezentata este reala.

 903. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 904. Disponibilitatea proprietarilor pentru informatii necesare turistilor

 905. Apartament spațios , modern , situat într-o zonă liniștită , exact că în descriere , gazdele foarte amabile.

 906. Apartamentul este amenajat cu foarte mult bun gust, este intretinut bine si curățenia este la un nivel neasteptat. Foarte aprope de centru si gazda e super de treaba!

 907. Un apartament curat, luminos, cu dotari ce ne-au depasit asteptarile. Ideal atat pentru o noapte cat si pentru mai multe nopti. Gazda prietenoasa, cu respect pentru client.

 908. Gazda deosebita, o enciclopedie in materie de turism al zonei, cu idei de petrecere a timpului in mod eficient. Un apartament amenajat cu mult gust, curatenie, o atmosfera placuta ce ofera posibilitatea de odihna. Zona linistita, un supermarket si o panorama cu cetatea Devei.

 909. Apartament foarte rezonabil pentru pret. Toate facilitatile sunt dinponibile gatit, spalat,calcat etc am gasit si gheata in frigider care mi-a fost de folos. Recomand

 910. Foarte confortabil patul, foarte bun micul dejun, foarte spatioasa baia și vana…

 911. Absolut totul a fost minunat! O locatie de nota 10! Peisajul este superb – un loc superb pentru reîncăr area bateriei 🤗 Recomand 100%!

 912. Absolut totul.Locatia superba de la geam si de pe terasa se putea vedea cetatea Devei .Mancarea delicioasa si personalul super amabil.

 913. Conacul Archia este localizat la granita orașului Deva în satul Archia, într-o oaza de liniște și un cadru natural de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Pe lângă facilitățile pe care le oferă (acomodare luxoasa, parcare imensa, fin restaurant tradițional și internațional, piscina, echitatie, sali organizare evenimente), am rămas cu o impresie deosebita despre calitatea serviciilor și atitudinea personalului. Recomand cu căldură Conacul Archia atât pentru un weekend liniștit cât și pentru un sejur în familie în aceasta zona minunata a tarii noastre.

 914. Mic dejun excelent! Multe produse traditionale foarte gustoase si de calitate. Locatie excelenta. Restaurantul Carol foarte primitor cu piese de mobila traditionale unicat. Liniste si discretie.

 915. Zona te umple de stare de bine. Ai multă zonă verde, pădure, caluti. Camerele sunt amenajate deosebit, fiind tematice, iar mobilierul într-adevăr vechi, dar reconditionat. Mâncarea bună, dimineața pâine caldă, cafeaua e ce trrebuie. Personalul amabil.

 916. Mic dejun foarte consistent si gustos 🙂. Personal foarte amabil.

 917. Personalul, curățenia, aspectul camerelor, rețeaua de internet, existența locurilor de parcare…totul a fost ok

 918. Micul dejun a fost bun, nu am servit varianta de all inclusive , ci am mancat o omleta, foarte buna, pret ok. Cafeaua a fost in regula. Cina cu cascaval pane si sos a fost foarte buna. Disponibil apa,a suc, dulce, sarat in mini frigider, foarte variat. Salteaua a fost foarte comfortabila. Patul mare. Produse baie disponibile Phoen Design camera primitor Baie ok Un plus util, papucii de casa

 919. Locatia absolut superba. Pozele sunt reale si nu reflecta in totalitate locatia. A fost peste asteptarile noastre. Apartamentul este mobilat si aranjat cu gust si pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa. Nu s-a facut rabat de la nimic. Mobila frumoasa si de calitate. In apartament se gaseste tot ce are nevoie o familie si poate locui cateva zile sau tot concediul intr-un loc confortabil, ca acasa. Multumim!

 920. Totul a fost la superlativ ♥️ Apartamentul a fost dotat cu tot ce este necesar. Liniste , amplasare buna, parcare in fata blocului Revenim cu mare drag si data viitoare

 921. Totul a fost excelent! Doamna Alina chiar m-a așteptat după o oarecare ora pentru a îmi arata cazarea și a fost foarte amabila. Înăuntru totul foarte curat. Sigur o sa revin data viitoare când am nevoie de o cazare in zona.

 922. Apartamentul ,excelent pt.inchiriere, este pe scara de bloc foarte curata.Parcarea masinii se poate face la aproximativ 150m.Curatenie exemplara.Dormitorul dotat cu un pat lat ,bun,dar preferam lenjerie alba.Dulap pentru depozitarea lucrurilor, bun,pentru doua persoane.Bucataria foarte bine dotata:aragaz,diverse ustensile. Combina frigorifica functionala.Spalator de Calitate.Mentionez ca apart.are si sufragerie buna cu tv ,semnal net, canapea si fotolii.

 923. Apartamentul a fost modern amenajat, utilat cu de toate, curatenie, gazda amabila.

 924. Curat,mobilier nou,aproape de gara,blocul in care se afla apartamentul este unul foarte linistit,exista un Profi nonstop la 2 minute de cazare.

 925. Super,curat,micut și cochet,gazda foarte primitoare și sociabila, la 5 min.,la pas de Aqua parc și Cetate,pozele sunt reale.😍😍😍😍

 926. Gazde foarte primitoare! Un loc pe care il recomand! Descrierea prezentata este reala.

 927. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 928. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 929. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 930. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 931. Micul dejun excelent. Personalul drăguț și amabil. Camera mare și totul confortabil.

 932. Chiar in centrul Devei. Personalul este ff amabil. Camerele sunt mari si confortabile. Balcoanele sunt deasemenea mari si reprezinta o buna zona de relaxare.

 933. Personalul foarte amabil, dispus mereu să te ajute și să-ți facă șederea cât mai plăcută!

 934. locatia a fost super ok, confortul bun, in legatura cu restaurantul, servirea lasa de dorit, probabil datorita faptului, ca a fost mutat intr-o locatie noua, Recomand hotelul pentru familii, cu unele imbunatatiri la servitul micului dejun.

 935. Camera curata, curatenia, hotelul destul de mare

 936. Locatie buna. Camerele au balcon. Curatenia este ok. Mobilier aproape ok, dar merge. Mic dejun bufet suedez, destul de variat.

 937. Foarte confortabil patul, foarte bun micul dejun, foarte spatioasa baia și vana…

 938. Absolut totul a fost minunat! O locatie de nota 10! Peisajul este superb – un loc superb pentru reîncăr area bateriei 🤗 Recomand 100%!

 939. Absolut totul.Locatia superba de la geam si de pe terasa se putea vedea cetatea Devei .Mancarea delicioasa si personalul super amabil.

 940. Din pacate am stat doar o seara, dar ne-am putut bucura de confortul locatiei din plin. Camerele sunt toate unice, fiecare cu decor superb si nume pe masura 🙂 Paturile sunt f comode. Personalul f amabil. Restaurantul are mancare f buna. Recomand cu incredere, abia asteptam sa revenim si vara 🙂

 941. Locatia conacului este frumoasa si linistita.Restaurantul serveste mancare foarte buna, iar personalul este prompt si atent.Interiorul conacului este superb, cu atentie la detalii si mici locuri confortabile care te fac sa te simti ca acasa.Camerele sunt curate, frumos amenajate si sunt perfecte pentru relaxare.Foarte calduroase pentru cei care vin iarna.Felicitari gazdelor pentru originalitate si grija la detalii.Recomand cu drag!

 942. Tematica camerei și a locației. Amabilitatea personalului. Totul a fost minunat.

 943. Cel mai mult mi a plăcut faptul că a fost curat și bine organizat, gazda cumsecade și foarte amabilă, iar priveliștea a fost superba. Ne am simțit ca acasă și nu a lipsit nimic din casă. Mulțumim pentru condițiile oferite! ❤️

 944. A fost perfect, peste asteptari. Amenajarea spatiului – totul de calitate superioara, ales cu bun gust si atentie la detalii – locatia, comunicarea cu gazda.

 945. Garsoniera este bine utiliata in ciuda spatiului limitat, pot fara probleme sa doarma lejer 3-4 persoane. Sa vezi cetatea Devei pe geamul dormitorului este de neuitat mai ales luminata noaptea. Loc de parcare usor de gasit la strada, imobil curat si civilizat. O placere deosebita a foat comunicarea cu gazda, recomand cu mare placere!

 946. Apartament frumos, amplasare buna, gazda primitoare si multa liniste.

 947. Apartament f bine pozitionat,excelent amenajat si utilat,intretinut,primitor,seara este liniste,aproape de zona pietonala,totul la superlativ

 948. Nu am avut mic dejun. Locatia a fost ok, canapeaua din dormitorul cel mic cam scartaie. Foarte aproape de centrul vechi, 3-4 minute pe jos. Aveti loc de parcare pt masina, acoperit, la 2 minute de scara blocului. Maxim 10 minute pe jos pana la parcul din centru spre Cetate, care e placut si animat. Cu masina cam 5 maxim 7 minute pana la Mall-ul cel mare.

 949. Camerele curate, spatioase, paturile confortabile.

 950. Meniul zilei variat doar în cursul săptămânii 18 ron, terasa, zonă liniștită, personal săritor, curat. Recomand

 951. Micul dejun foarte bun. A fost in regim de restaurant in limitele unei sume fixe de 15 lei. Suficient si decent. Locatia centrala. Mai greu accesibila cu masina

 952. Super,curat,micut și cochet,gazda foarte primitoare și sociabila, la 5 min.,la pas de Aqua parc și Cetate,pozele sunt reale.😍😍😍😍

 953. Gazde foarte primitoare! Un loc pe care il recomand! Descrierea prezentata este reala.

 954. Casuta primitoare, aproape de centrul istoric, la poalele cetatii Devei. Gazde extrem de amabile si primitoare. Pret corect raportat la conditiile oferite. Revin oricand cu placere.

 955. Apartamentul a fost foarte curat si de bun gust Primirea a fost minunata. Am avut si brad de craciun impodobit foarte frumos Apartamentul este dotat peste așteptări cu absolut tot ce îți dorești. Foarte cald si liniște. Recomand din tot sufletul daca doriti o experiență excelentă si calitate pentru bani. De departe cea mai buna cazare de tip apartament din romania in compararie cu alte locatii. Felicitari gazdei.

 956. Foarte curat, foarte confortabil , nimic negativ asupra acestui apartament ! Urmatoarea data tot pentru acest apartament as opta !

 957. Locatia absolut superba. Pozele sunt reale si nu reflecta in totalitate locatia. A fost peste asteptarile noastre. Apartamentul este mobilat si aranjat cu gust si pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa. Nu s-a facut rabat de la nimic. Mobila frumoasa si de calitate. In apartament se gaseste tot ce are nevoie o familie si poate locui cateva zile sau tot concediul intr-un loc confortabil, ca acasa. Multumim!

 958. Totul a fost foarte bine, multumim pentru ospitalitate. Desi am facut rezervarea foarte tarziu, imediat am primit toate detaliile necesare cazarii. Camere foarte curate si personalul foarte amabil. Multumim inca o data 🤗.

 959. Decoratiunile camerei,aproape de centru,mic dejun consistent ,bun…si cafeaua ok!

 960. Micul dejun excelent. Personalul drăguț și amabil. Camera mare și totul confortabil.

 961. Mobila de colectie, curatenia, micul dejun variat, faptul ca au brand propriu pe anumite produse. Personal foarte amabil. Am primit cel mai mare apartament. Am asistat seara la un concert la pian si vioara. Merita drumul de oriunde ai veni din tara.

 962. Totul este frumos, fiecare camera are o tema, designul cu mult bun gust emana calitate si veselie. Restaurantul intim, am avut muzica live, mancarea delicioasa iar ospatarul foarte plin de viata ne-a facut sa ne simtim bineveniti. Recomand cu drag si ne vom intoarce cu siguranta.

 963. Știam ca vom ajunge pe seara târziu pentru cazare și din acest motiv am telefonat pentru a rezerva o masa în restaurantul hotelului. Atât domnișoara de la recepție cât și domnul chelnar care ne-a servit au fost foarte amabili și dornici sa ne facă șederea plăcută. Am avut 2 camere fiecare cu un design personalizat, totul extrem de frumos decorat. Micul dejun a fost deosebit, pe lângă obișnuitele ouă, brânzeturi și șuncă conține și mâncare tradiționala precum zacuscă, salata de vinete, slănină, jumări.

 964. Personal amabil, camera simpla si curata, pat confortabil. Pentru o noapte in tranzit este ok.

 965. Mancare excelenta (legumele la gratar, cele mai bune pe care le-am mancat vreodata). Liniste, aer curat, piscina frumoasa si incalzita, parcare mare, totul este amenajat cu gust pentru un sejur de cateva zile (si mai mult). Raport calitate /pret excelent! Recomand 100%

 966. Foarte frumoasa locatia, cu o piscina si o gradina superba. Camera destul de spatioasa. Paturile ok, parca cam mici. Am putut face o mica excursie pe jos prin sat, la o biserica veche f frumoasa.

 967. patronul foarte amabil, ospitalier, camera curata si efectiv imensa, se ofera o sticla de apa plata in c amera, f bine venita, papuci de unica folosinta etc. Micul dejun gatit atunci, gustos, eu nu mananc carne dar carnaciorii proaspat prajiti au fost foarte apreciati de al meu sot am prins o oferta cu un pret foarte avantajos

 968. Foarte curat si liniste. Parcare supravegheata video

 969. Foarte comfortabil patu. Mirosul placut din camera. Intrun cuvint totul multumim.

 970. Camerele curate, spatioase, paturile confortabile.

 971. Meniul zilei variat doar în cursul săptămânii 18 ron, terasa, zonă liniștită, personal săritor, curat. Recomand

 972. Micul dejun foarte bun. A fost in regim de restaurant in limitele unei sume fixe de 15 lei. Suficient si decent. Locatia centrala. Mai greu accesibila cu masina

 973. Datorita amplasarii ei privelistea este minunata, se vede orasul Deva si imprejurimile. Mancarea este foarte buna. Camera foarte curata si dragut decorata.

 974. Am ales bungalow-ul de familie care a fost foarte frumos, ofera intimitate iar privelistea spre cetate este minunata

 975. Personal foarte amabil . Cei mai buni papanasi . Foarte foarte curat.

 976. Curat,spatios,bucatarie dotata cu tot ce este necesar

 977. Mi-a placut totul, amplasare curatenie, spatiu. In plus, dotarea apartamentului este mai mult decat ok. Apa calda si caldura in permanenta.

 978. A fost suprb. Zona liniștită, apartament spațios, curat, cu toate facilitățile, încălzire. Bucătărie utilata complet, mașină de spălat, tot ce e necesar. Un apartament elegant cu gazde foarte primitoare. Multumit 100%.

 979. Apartament frumos, amplasare buna, gazda primitoare si multa liniste.

 980. Apartament f bine pozitionat,excelent amenajat si utilat,intretinut,primitor,seara este liniste,aproape de zona pietonala,totul la superlativ

 981. Nu am avut mic dejun. Locatia a fost ok, canapeaua din dormitorul cel mic cam scartaie. Foarte aproape de centrul vechi, 3-4 minute pe jos. Aveti loc de parcare pt masina, acoperit, la 2 minute de scara blocului. Maxim 10 minute pe jos pana la parcul din centru spre Cetate, care e placut si animat. Cu masina cam 5 maxim 7 minute pana la Mall-ul cel mare.

 982. personalul,spatiul exterior cu piscina,ambientul!!

 983. Conceptul arhitectural al camerelor si al conacului!😍

 984. Camerele-absolut superbe, fiecare camera cu propriul stil, exact ca un conac.

 985. micul dejun f bun pranzul si cina f bune felicitari bucatarului, servirea la mese rapida , un hotel curat .felicitari

 986. Hotelul confortabil si curat; meniul de la restaurant – excelent, il recomand celor care doresc sa incerce ceva deosebit, inclusiv vizual.

 987. Micul dejun a fost bogat si la alegere in stil bufet suedez. Mi-a placut foarte mult crema de branza. Cafeaua a fost si ea foarte buna. Iar personalul a fost amabil si atent in ambele zile. Au fost corecti si atenti la chekin, ne-au luat temperatura si am completat un formular in care ne asumam faptul ca nu avem

 988. Locația a fost foarte bună, in centrul orasului. Priveliștea era foarte frumoasa. Micul dejun a fost ok.

 989. Chiar dacă timpul a fost foarte scurt, eu miam creionat o plăcută impresie pentru acest hotel.O sa revin cu mare drag la acest hotel. Mulțumesc

 990. Vederea excepțională spre cetatea Devei..foarte curat.

 991. Totul la superlativ de la facilitati, servicii ,mic dejun excelent si o curte superba!

 992. Marimea camerei, personalul foarte amabil, conditiile din camera

 993. Foarte frumos, recomandarea tuturor această locație.O gradina de vis frumos amenajata pentru adulti cat si pentru copii, te simți ca în paradis.Micul dejun pe toate gusturile și foarte delicios.Personalul extrem de amabil .Recomand cu caldura si fără nici o reținere această locație

 994. Locatia fantastica si personalul extrem de amabil.

 995. o locatie aparte- -sus pe deal in mijlocul unei livezi cu vedere la cetate si oras

 996. Am avut o camera cu o priveliște superba asupra orașului cetății Deva. Camera foarte curată și spațioasă.

 997. Locația foarte bună, zonă liniștită, cu suficiente locuri de parcare. Curățenia exemplară, camerele spațioase, frumos decorate, dotate cu tot ce ai nevoie. Personalul extrem de amabil și primitor. Nota 10 absolut.

 998. Curățenia din camera si gazda amabila si primitoare.

 999. Decorul camerei si al pensiunii,linistea locatiei desi este intre blocuri,curatenia impecabila.

 1000. Micul dejun ok, poate fi diversificat, cafeaua insa a fost foarte buna.

 1001. Am numai cuvinte de laudă! Foarte curat și îngrijit totul, piscina este destul de mare, terasa mare, mâncarea excepțională, personalul foarte amabil! Am avut în baia camerei cadă cu hidromasaj, perfectă pentru relaxare. Noaptea era liniște și patul confortabil. Recomand!

 1002. Mancarea excelenta, pisicina, preturi mai mult decat decente si personalul simpatic 🙂

 1003. A fost totul conform asteptarilor, camerele sunt noi si curate, baile sunt ingrijite, exista foisor (posibilitate de a face gratar), balansoar pentru serile de vara 😁😁 liniste si racoare (am dormit foarte bine). Posibilitate de parcare. Eu am ales aceasta locatie cu gandul de a vizita orasele Hunedoara, Deva si Alba Iulia si ma bucur de alegerea facuta😁😁

 1004. Camera nou mobilata, foarte curata. Micul dejun foarte diversificat. Dna Maria e o gazda care știe sa aibă grija ca totul sa fie bine. Vom reveni cu prima ocazie

 1005. Totul a fost ok , de nota 10. INCLUSIV Dna.MARIA. Foarte frumos, foarte curat. Micul dejun foarte bun.

 1006. – Doamna de la micul dejun foarte amabila si sociabila – promtitudine si rapiditate la check-in – camera spatioasa – caldura din camera

 1007. Hotelul este locat aproape de centru, pe fereastra am putut admira cetatea Devei. Camera a fost spatioasa, dotata cu fierbator (se puteau face ceai si cafea), patul foarte mare, comod, la fel si pernele. Baia curata, dus cu presiune buna. Cafeaua a fost delicioasa, mancarea buna, o selectie rezonabila de branzeturi si mezeluri. A fost ideal pentru sederea noastra de o noapte in Deva.

 1008. Eu spun că e cel mai bun din Deva!Curat, personalul atent și bine pregătit.

 1009. Curățenie, cameră spațioasă cu design deosebit, loc de parcare asigurat, personal amabil, mic dejun variat.

 1010. Personal foarte amabil și atent, foarte curat, camere mari, poziție centrală, mic dejun consistent.

 1011. Micul dejun foarte bun. Modul in care sunt decorate si mobilate camerele este deosebit

 1012. poziția centrală, vederea spre centru, confortul și siguranța

 1013. HOTELUL ESTE FOARTE BINE AMPLASAT IN CENTRUL ORASULUI. IL CUNOSC DE PESTE 40 DE ANI, DE CAND S-A CONSTRUIT. A RAMAS LA FEL DE UTIL SI CU ACELEASI BUNE SERVICII.

 1014. Un hotel in centru, cu parcare gratuită. Am avut niște indicații foarte utile de la domnul de la recepție. Camera liniștită.

 1015. Totul. Gradina frumoasa, bine ingrijita, tot decorul exterior si interior al hanului. Camerele bine intretinute, baie cu cada, curate. Viziera dnei de la receptie!!! Clatitele lugojene!!!!!!!!!!!

 1016. Camere spatioase si calduroase, priveliste superba de pe terasa, personal foarte amabil si saritor, cafea din partea casei in camera, in fiecare zi.

 1017. Locație minunată, cu o belvedere de zile mari, mai ales la răsărit. Mic dejun bogat. Personal amabil. Izolația lasă de dorit.

 1018. Conacul Arhia este locul perfect pentru un sejur de poveste. Dispune de o piscina pentru familii, herghelie de cai, pian și de un personal de nota 10. Recomand cu încredere, Agnes

 1019. Personalul este foarte atent, curățenie, liniște, mâncare foarte bună, totul aranjat cu bun gust.

 1020. A fost un mic dejun variat cu servire impecabila. Mi-au placut camerele si casa care este foarte frumos amenajată.

 1021. Diversitatea mic dejun, în cantitate suficientă, personal f amabil, deschis la doleanțele client, siguranță fără probleme.

 1022. Camera curata, spatioasa, paturile confortabile. Micul dejun decent. Locatia cumva centrala, dar nu este la strada, ci printre case/blocuri si departe de cetate. Parcarea ok, terasa asemenea.

 1023. Mic dejun bun, la comanda, cu doua sau trei variante. Nu este ceva pretentios, dar destul ca sa iti incepi ziua. In plus poti sa stai pe terasa, pare mai sigura ca distante sociale pe timp de pandemie.

 1024. Locatia excelenta,aproape de cetate si centrul vechi,gazda foarte amabila.

 1025. locatie situata in apropierea atractiilor turistice din orasul Deva si a restaurantelor.Nu a fost necesara deplasarea cu masina.

 1026. Am avut parte de o primire foarte calduroasa. Sunt multumit de conditiile oferite. Recomand aceasta locatie!

 1027. Hotel sic, ambient foarte placut, amabilitatea personalului, camera spatioasa si frumoasa.

 1028. Disponibilitatea personalului, modul practic de a nu depinde de prezenta cuiva la receptie, indiferent de de ora tarzie la care se ajunge folosindu-se metoda codului de acces pe tel. Foarte curat, parcare asigurata, pretul justificat. Recomand.

 1029. Curatenia, micul dejun, locatia, stuff-ul…totul de nota 10+ 😷

 1030. Amplasarea hotelului si faptul ca are parcare proprie.

 1031. poziția centrală, vederea spre centru, confortul și siguranța

 1032. HOTELUL ESTE FOARTE BINE AMPLASAT IN CENTRUL ORASULUI. IL CUNOSC DE PESTE 40 DE ANI, DE CAND S-A CONSTRUIT. A RAMAS LA FEL DE UTIL SI CU ACELEASI BUNE SERVICII.

 1033. Superlativ tot. Camera deja încălzită când am ajuns, personalul extraordinar, curatenie impecabilă. Bravo!

 1034. Totul a fost exact cum trebuie să fie. Curat, personalul prietenos, mâncarea bună. Pe fereastra se putea vedea cetatea Deva. Noi am fost foarte mulțumiți de sejur.

 1035. – Doamna de la micul dejun foarte amabila si sociabila – promtitudine si rapiditate la check-in – camera spatioasa – caldura din camera

 1036. Camerele din mansarda sunt foarte draguțe.!!!Restaurantul Carol este de nota 10 !!!!

 1037. O proprietate minunata, in care trecutul se îmbina perfect cu prezentul. Personalul este extraordinar și facilitățile conform așteptărilor. Restaurantul conacului îți permite sa savurezi atât preparate tradiționale românești cât și internaționale. Pentru iubitorii de animale,conacul oferă lecții de echitație. Recomandam cu mare drag Conacul Archia, noi ne bucurăm deja de a doua rezervare.

 1038. Absolut totul de la cazare pana la servire ,locație etc

 1039. Primirea, curățenia și atmosfera au fost excelente.

 1040. Staff de nota 10, proprietate foarte interesanta si curata, mic dejun ca la carte.

 1041. Interesant sa dormi in patul dictatorului ceausescu (parerea mea e ca e un mit, dar uneori ne place sa ne amagim cu povesti ca facand parte din realitate), foarte curat, spatios, liniste, mic dejun variat, parcarea interioara…

 1042. A fost curat, frumos, priveliște la cetate. Mâncarea ce o fac la restaurant e foarte bună și personalul a fost primitor. Recomand.

 1043. Amplasarea pe o colina inverzita, este o oaza de liniste si relaxare. Pensiune curata, foarte primitoare. Mancare proaspata si buna. Recomand cu incredere. Noi am fost iarna, dar cred ca vara este ca in paradis!

 1044. Locația amplasată “deasupra” Devei , priveliște minunata, servicii de calitate iar gazda de nota 10 !

 1045. Locație excelentă,ambient select! Camera este foarte spațioasă,bine dotată,nu ne-a lipsit nimic. Statul lângă șemineu (electric) și priveliștea cu Cetatea Devei ne-au oferit o seară cât se poate de perfectă! Baia dotată cu jacuzzi = relaxare totală! Totul este la superlativ!

 1046. Micul dejun de foarte buna calitate personalul amabil si gazda foarte primitoare

 1047. Totul, de la personal, camere, locație până la micul dejun și flexibilitatea programului de check-in.

 1048. Caldura…staf ireproșabil…locație excelenta..totul la superlativ !!

 1049. Seriozitate, amabilitate, curatenie, camera superba. Recomand cu drag!!

 1050. -foarte curat in camera si in restul pensiunii -personalul relativ serviabil, proprietara foarte draguta si grijulie, doamna de la receptie ar putea fi putin mai grijulie cu anumite lucruri -camerele inspirat mobilate si amenajate si foarte mari. -liniste, probabil bine izolat dar una din pensiunile unde am avut parte de cea mai multa liniste in Romania -ca si aseazare destul de aproape de centrul vechi si cetate si iesirea spre Hunedoara.

 1051. Diversitatea mic dejun, în cantitate suficientă, personal f amabil, deschis la doleanțele client, siguranță fără probleme.

 1052. Camera curata, spatioasa, paturile confortabile. Micul dejun decent. Locatia cumva centrala, dar nu este la strada, ci printre case/blocuri si departe de cetate. Parcarea ok, terasa asemenea.

 1053. Mic dejun bun, la comanda, cu doua sau trei variante. Nu este ceva pretentios, dar destul ca sa iti incepi ziua. In plus poti sa stai pe terasa, pare mai sigura ca distante sociale pe timp de pandemie.

 1054. Mancare buna, personal atent, activitati extra , design interior

 1055. Locatia este superba iar restaurantul este de foarte buna calitate, desi felurile ar putea prezenta un pic mai multa diversitate (e.g. aceeasi paine prajita adusa la fiecare fel).

 1056. Un loc cu servicii de calitate, oameni primitori si spatii interioare cu stil, atat camerele cat si restaurantul si lobby-ul. Un loc perfect de folosit ca baza de sedere pentru atractiile turistice din zona.

 1057. Căldura…curățenie…liniste Curățenia se face oridecate ori vrei E suficient sa lasi in usa cartonasul la plecare

 1058. Amplasarea hotelului si faptul ca are parcare proprie.

 1059. poziția centrală, vederea spre centru, confortul și siguranța

 1060. Camera mare, spatioasa, curatenia, unele decoruri …

 1061. Locația este minunata, este liniste in zona, esti aproape de cetate si de zona pietonala. Camera este spatioasa, luminoasa, si mini Vacanta fiind iarna, călduroasă. Baia – curățenie exemplară, apa calda la discretie. Personalul foarte amabil, mereu gata sa iti răspundă la întrebări sau sa te servească daca ai nevoie de ceva. Micul dejun consistent si variat

 1062. Locatia excelenta aproape de centrul orasului , dar pe o strada linistita . Curtea mare, frumos amenajata, locuri de parcare in curte destule. Camera spatioasa si baia chiar mare !

 1063. Locația 10, personal de nota 10, totul a fost f bine.

 1064. Locație excelenta, personal prietenos, foarte curat, mâncare bună.

 1065. Locatie intr-o zona linistita, la marginea Devei ,dar nu foarte departe de zona urbana si cu un design interior original. Camera mare, curata, calduroasa si complet utilata ( TV, WiFi, frigider, cafetiera). Desi am ajuns la o ora tarzie, si bucataria era deja inchisa, doamna de la bucatarie, care era pe punctul de a pleca acasa, s-a oferit din proprie initiativa sa imi faca ceva de mancare. Mic dejun foarte bun si variat. Un loc unde am sa revin daca voi mai avea ocazia. Recomand 100%.

 1066. Excelent totul!curatenie,comfort, saltea si perne bune,amabilitate din partea gazdelor cum rar gasesti in tara,mic dejun de calitate,am apreciat mult apa si ceaiul din partea casei cat si cafeaua pusa la iesirea din pensiune.Doar cuvinte de lauda!👏

 1067. Practic totul. Proprietarii foarte amabili ,attenti la cele mai mici detalii,curatenia,camera amenajata cu stil,vederea spre cetate,etc.

 1068. Gazde primitoare, in vila un ambient placut,camere curate si aerisite,caldura ,zona linistita, mic dejun copios si select, in mare tot ce ai nevoie pentru un weekend relaxant. Siguranta si in pandemie! Pentru oricine trece prin zona,recomand !!!

 1069. Camera spațioasă cu baie mare si balcon. Curățenie exemplara, mobila noua si inspirat aleasa. Micul-dejun este foarte bun si diversificat. Personalul este deosebit de amabil.

 1070. Cafeaua foarte buna , micul dejun diversificat , personalul prietenos si atent la nevoile noastre. Camera frumos decorata , curata , o baie mare , produse de igiena , halat , papuci . Recomand aceasta locatie , noi vom reveni cu siguranta .

 1071. Caldura…staf ireproșabil…locație excelenta..totul la superlativ !!

 1072. -Apartamentul este foarte spatios si foarte bine mobilat -Baie curata, cu destule produse de toaleta (gel de dus, sapun lichid) -Mobilier nou -TV in apartament -Amplasare foarte buna -WiFi foarte bun -Cafea si ceai din partea casei -Bucatarie foarte bine utilata -Parcare fix in fata pensiunii -Patul foarte mare si comfortabil -Raport foarte bun pret-calitate -Gazda foarte amabila, va multumim pentru tot!

 1073. Gazda foarte primitoare . Camera a fost spatioasa si curata. Sigur vom reveni .

 1074. Gazda e primitoare si prietenoasa . Parca ar fi venit un vechi prieten.

 1075. Personalul din hotel de exceptie. Doamna de la receptie foarte amabila, am cerut un check-in mai devreme decat era prevazut si ne-a ajutat imediat cu o camera. Hotelul extrem de curat, la intrare presulet cu dezinfectant si dezinfectant pentru maini, in tot hotelul se respecta regulile. Micul dejun foarte bun. Recomand cu incredere!

 1076. Mâncarea de la micul dejun a fost foarte buna. Personalul a fost amabil. Camera a fost mare și curată. Iar designul hotelului la superlativ. 🙂

 1077. Superlativ tot. Camera deja încălzită când am ajuns, personalul extraordinar, curatenie impecabilă. Bravo!