Cazare ieftina Delta Dunarii

De multe ori ne uitam dupa cazare in Delta Dunării, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Delta Dunării, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Delta Dunării, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Delta Dunării, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Delta Dunării, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ioanina si Dan Cernea din Ludu, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ioanina si Dan Cernea din Ludu, jud. MehedintiCazare in Delta Dunării, România pentru 5 persoane)

 • Pamela si Fiona Fugaru din Aninoasa, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Delta Dunării, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Pamela si Fiona Fugaru din Aninoasa, jud. CovasnaCazare in Delta Dunării, România pentru 5 persoane)

 • ╚śtefan si Laura Cartianu din Racauti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (╚śtefan si Laura Cartianu din Racauti, jud. BacauCazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Casandra si Ernest Chira din Comanca, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Delta Dunării, România!

  (Casandra si Ernest Chira din Comanca, jud. OltCazare in Delta Dunării, România pentru 5 persoane)

 • Gherghina si Liana Nicu╚Öor din Strucut, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Delta Dunării, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gherghina si Liana Nicușor din Strucut, jud. ClujCazare in Delta Dunării, România pentru 5 persoane)

 • Nidia si Angel FamiliaRa╚Ťiu din Vovriesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Delta Dunării, România.

  (Nidia si Angel FamiliaRa╚Ťiu din Vovriesti, jud. VasluiCazare in Delta Dun─ârii, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Este o zon─â de plaj─â pu╚Ťin amenajat─â ╚Öi neaglomerata.

 2. Super loca╚Ťie. G─âse╚Öti cam tot ce ai nevoie, p├ón─â ╚Öi momeala pentru pescuit :).

 3. Loca╚Ťia fiind destul de aproape de plaja, cur─â╚Ťenia in tot complexul, diverse facilita╚Ťi precum bar/restaurant, cinematograf in aer liber, etc.

 4. Mic dejun gustos, romanesc. Locatia este superba.

 5. Ne-a plăcut mâncarea, curtea, liniștea zonei, apartamentul.

 6. Personal foarte amabil, receptiv la recomandari si deschis catre solutionarea imediata a oricaror solicitari sau probleme. Multumesc special Sandrei de la Receptie. Camera (dubla) frumoasa, spatioasa, patul comod, veranda foarte frumoasa. Baia spatioasa cu WC separat cu gemuri exterioare.

 7. Ospitalitatea si amabilitatea gazdelor. Curatenia impecabila. Atmosfera flower power.

 8. Totul a fost minunat: locatia, cazarea, proprietarii Casei Delta! A fost un sejur superb, prea scurt din pacate, si ne-am dori sa mai revenim in acest loc.

 9. Gazdele sunt minunate. As reveni oricand cu placere.

 10. Mi-a pl─âcut enorm. Loca╚Ťia e super, camera ╚Öi baia sunt mari, curate ╚Öi au dot─âri de hotel de minim 3*. E lini╚Öte, se aude doar sunetul naturii. Buc─ât─âria ( care este dotat─â cu tot ce ai nevoie ╚Öi unde po╚Ťi servi cafea super bun─â care este din partea casei), locul de servit masa ╚Öi spa╚Ťiile de relaxare sunt cochete ╚Öi foarte pl─âcute. Gazdele sunt minunate ╚Öi ne-au ├«nc├óntat cu ospitalitatea lor, cu m├óncarea din pe╚Öte pe care o prepar─â care este deosebit de gustoas─â ╚Öi mult─â (por╚Ťiile sunt mai mult dec├ót generoase).

 11. A fost un concediu odihnitor si linistit. Camere curate si confortabile. Baile dotate cu tot ce trebuie. Aproape de supermarket si ,,trocarici” , mancarea foarte buna si gustoasa si destul─â. Patronii foarte amabili si sociabili. Multumim Vera si Nicu. Cu siguranta vom reveni cu drag

 12. Proprietarii sunt aten╚Ťi la detalii ├«n privin╚Ťa dot─ârilor din camera. De asemenea, mancarea din peste este preparata excelent. Raportul pret/calitate este foarte bun.

 13. mancarea suficienta,dar ar trebui inclusa o apa minerala,un suc…….

 14. Curat, decent, confortabil, m├óncare buna ╚Öi destula, pozi╚Ťionat─â ideal dpdv localizare, zona pitoreasca.

 15. Am apreciat interesul proprietarilor de a face oamenii sa se simta bine. Mancarea foarte buna si muzica la fel.

 16. Proprietarii sunt promti la toate cerintele referitoare la cazare si te ajuta in legatura cu obtinerea informa╚Ťiilor privind excursiile in Delta, tranferuri in si dinspre Tulcea. Recomand

 17. Amabilitatea personalului, amplasamentul loca╚Ťiei, cur─â╚Ťenia.

 18. Foarte frumos amenjat─â camera noastr─â de la parter. Foarte ok micul dejun. Foarte pl─âcu╚Ťi ╚Öi s─âritori prprietarii Vilei.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled