Cazare ieftina Dej

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Dej, Cluj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Dej, Cluj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Dej, Cluj, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Dej, Cluj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marcu si Lascăr Parascan din Odobesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marcu si Lascăr Parascan din Odobesti, jud. VranceaCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 • Nadia si Mugurel Nicolaescu din Arefu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Dej, Cluj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nadia si Mugurel Nicolaescu din Arefu, jud. ArgesCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 • Leana si Natalia Burghele din Valea Cerului, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Leana si Natalia Burghele din Valea Cerului, jud. BihorCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 • Gelu si Severin Casapu din Cornatelu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Dej, Cluj, România!

  (Gelu si Severin Casapu din Cornatelu, jud. OltCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 • Răzvan si Natașa Voiculescu din Chiroiu-Ungureni, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Dej, Cluj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Răzvan si Natașa Voiculescu din Chiroiu-Ungureni, jud. IalomitaCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 • Georgia si Ștefana Drăganu din Curmatura, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Dej, Cluj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Dej, Cluj, România.

  (Georgia si Ștefana Drăganu din Curmatura, jud. PrahovaCazare in Dej, Cluj, România pentru 3 persoane)

 1. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 2. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 3. Check-in foarte operativ și rapid. Camera bine dotata Restaurantul hotelului foarte bun

 4. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 5. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 6. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 7. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 8. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 9. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 10. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 11. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 12. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 13. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 14. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 15. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 16. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 17. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 18. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 19. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 20. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 21. Check-in foarte operativ și rapid. Camera bine dotata Restaurantul hotelului foarte bun

 22. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 23. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 24. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 25. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 26. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 27. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 28. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 29. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 30. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 31. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 32. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 33. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 34. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 35. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 36. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 37. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 38. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 39. Check-in foarte operativ și rapid. Camera bine dotata Restaurantul hotelului foarte bun

 40. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 41. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 42. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 43. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 44. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 45. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 46. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 47. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 48. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 49. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 50. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 51. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 52. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 53. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 54. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 55. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 56. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 57. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 58. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 59. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 60. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 61. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 62. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 63. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 64. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 65. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 66. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 67. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 68. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 69. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 70. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 71. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 72. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 73. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 74. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 75. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 76. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 77. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 78. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 79. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 80. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 81. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 82. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 83. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 84. Personal amabil, camera placuta ca si design, comfortabila, locatie ultracentrala. Per ansamblu, recomand cu incredere.

 85. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 86. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 87. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 88. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 89. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 90. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 91. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 92. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 93. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 94. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 95. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 96. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 97. Faptul ca a fost curatenie in camera. Micul dejun a fost bun.

 98. Un loc curat și cozy, personal atent, primitor. Am avut o ședere plăcută. Ah, restaurantul mișto și mâncarea bună.

 99. Camerele spatioase, curatenia si personalul amabil.

 100. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 101. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 102. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 103. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 104. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 105. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 106. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 107. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 108. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 109. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 110. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 111. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 112. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 113. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 114. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 115. Foarte curat si camera foarte spatioasa , proprietarii foarte ok. Recomand

 116. Personalul foarte amabil, curatenie si raport calitate pret foarte bun

 117. Faptul ca a fost curatenie in camera. Micul dejun a fost bun.

 118. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 119. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 120. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 121. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 122. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 123. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 124. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 125. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 126. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 127. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 128. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 129. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 130. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 131. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 132. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 133. Foarte curat si camera foarte spatioasa , proprietarii foarte ok. Recomand

 134. Personalul foarte amabil, curatenie si raport calitate pret foarte bun

 135. Faptul ca a fost curatenie in camera. Micul dejun a fost bun.

 136. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 137. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 138. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 139. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 140. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 141. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 142. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 143. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 144. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 145. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 146. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 147. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 148. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 149. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 150. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 151. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 152. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 153. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 154. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 155. Foarte curat si camera foarte spatioasa , proprietarii foarte ok. Recomand

 156. Personalul foarte amabil, curatenie si raport calitate pret foarte bun

 157. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 158. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 159. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 160. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 161. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 162. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 163. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 164. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 165. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 166. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 167. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 168. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 169. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 170. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 171. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 172. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 173. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 174. Foarte curat si camera foarte spatioasa , proprietarii foarte ok. Recomand

 175. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 176. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 177. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 178. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 179. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 180. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 181. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 182. Totul a fost nemaipomenit cameră spațioasa curată baie imensă servire ireproșabilă masă foarte gustoasă personal amabil

 183. Camera e foarte spatioasa cu pat confortabil si baie bine utilata. climatizarea camerei restaurant si terasa la parter

 184. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 185. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 186. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 187. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 188. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 189. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 190. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 191. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 192. Foarte curat si camera foarte spatioasa , proprietarii foarte ok. Recomand

 193. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 194. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 195. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 196. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 197. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 198. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 199. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 200. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 201. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 202. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 203. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 204. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 205. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 206. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 207. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 208. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 209. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 210. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 211. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 212. Personal foarte prietenos și amabil, camera curata, mic dejun si meniu a la carte foarte gustoase.

 213. Servicii la superlativ! Personalul foarte amabil,zambitor; totul foarte curat! Mancarea buna si proaspata!

 214. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 215. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 216. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 217. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 218. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 219. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 220. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 221. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 222. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 223. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 224. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 225. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 226. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 227. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 228. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 229. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 230. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 231. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 232. Hotel,restaurant modern, elegant și curat, personal amabil și interesat de serviciile care le prestează, mâncarea foarte gustoasa, mic dejun bogat și variat! Exista și o terasa foarte eleganta unde poți servi masa sau o cafea! Hotelul dispune și de parcare gratuita! Recomand!

 233. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 234. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 235. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 236. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 237. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 238. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 239. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 240. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 241. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 242. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 243. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 244. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 245. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 246. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 247. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 248. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 249. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 250. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 251. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 252. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 253. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 254. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 255. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 256. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 257. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 258. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 259. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 260. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 261. Suită mare și foarte confortabilă care conține o cameră de dormit, o cameră de oaspeți, si două camere de baie din care una cu giacuzi. Prețul foarte convenabil iar personalul și serviciul excelent inclusiv cel din restaurant.

 262. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 263. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 264. Ospitalitatea. Este pensiunea perfecta dacă te afli in tranzit și ai nevoie sa te odihnești, gazda primitoare și mai presus de orice, nu întâmpini absolut nicio problema cu formalitățile de check-in, etc. Se accepta și animalele de companie, contra unei sume modice.

 265. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 266. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 267. Camera foarte confortabila. Din pacate uscatorul de par nu a functionat. Mic dejun foarte gustos.

 268. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 269. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 270. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 271. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 272. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 273. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 274. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 275. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 276. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 277. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 278. Am fost cazat pentru 2 zile intr-o camera la etaj, in aripa laterala. Camera este spatioasa, cu toate dotarile necesare, patul este lat insa putin cam afundat. Camera e frumos mobilata si nu are balcon.

 279. TIMPUL PETRECUT LA DVS A FOST PENTRU NOI FOARTE PLACUT.AM AVUT TOT CONFORTUL ȘI NE-AM SIMTIT MINUNAT. SUNTETI O GAZDĂ “PE CINSTE!”

 280. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 281. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 282. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 283. Totul a fost excelent, servicii de calitate, personal de nota 10*

 284. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 285. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 286. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 287. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 288. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 289. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 290. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 291. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 292. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 293. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 294. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 295. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 296. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 297. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 298. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 299. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 300. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 301. Totul a fost excelent, servicii de calitate, personal de nota 10*

 302. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 303. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 304. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 305. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 306. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 307. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 308. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 309. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 310. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 311. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 312. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 313. Totul a fost excelent, servicii de calitate, personal de nota 10*

 314. Micul dejun a fost consistent si bun. Cafeaua de nota 10.

 315. Camerele curate, micul dejun bogat , personal amabil!!! Recomand!!

 316. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 317. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 318. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 319. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 320. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 321. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 322. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 323. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 324. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 325. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 326. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 327. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 328. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 329. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 330. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 331. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 332. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 333. Totul a fost minunat. Cazarea, mâncarea deosebita și mai ales ospitalitatea gazdei. Felicitări pentru modul în care știti sa primiți turiștii! Ne-am simțit ca acasă la dv!

 334. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 335. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 336. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 337. Mic dejun foarte bun , personal amabil , paturile sunt incomfortabile , vis a vis de locatie este parcul si e plin de ciori care croncane tot timpul , desigur nu e vina celor de la hotel.

 338. Excelent atât camera cât și personalul, ne a așteptat pana noaptea târziu, chiar dacă s a terminat programul de la recepție! Multumim pt tot!

 339. Totul a fost excelent, servicii de calitate, personal de nota 10*

 340. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 341. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 342. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 343. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 344. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 345. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 346. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 347. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 348. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 349. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 350. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 351. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 352. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 353. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 354. Totul la SUPERLATIV! Camera curata și spațioasă cu o priveliște deosebita, iar gazdele au făcut tot posibilul sa ne simțim ca acasă.

 355. Curatenie impecabila, aer conditionat, cabina de dus spatioasa, mic dejun bogat, personal primitor.

 356. Mic dejun foarte bun , personal amabil , paturile sunt incomfortabile , vis a vis de locatie este parcul si e plin de ciori care croncane tot timpul , desigur nu e vina celor de la hotel.

 357. Excelent atât camera cât și personalul, ne a așteptat pana noaptea târziu, chiar dacă s a terminat programul de la recepție! Multumim pt tot!

 358. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 359. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 360. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 361. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 362. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 363. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 364. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 365. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 366. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 367. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 368. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 369. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 370. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 371. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 372. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 373. Totul a fost peste așteptări. Camera confortabilă, curat, personal politicos, mic dejun foarte bun si consistent.

 374. Curatenie impecabila, aer conditionat, cabina de dus spatioasa, mic dejun bogat, personal primitor.

 375. Mic dejun foarte bun , personal amabil , paturile sunt incomfortabile , vis a vis de locatie este parcul si e plin de ciori care croncane tot timpul , desigur nu e vina celor de la hotel.

 376. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 377. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 378. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 379. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 380. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 381. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 382. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 383. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 384. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 385. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 386. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 387. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 388. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 389. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 390. tot. dusul in special :)))) promit ca mai trec pe la Pensiunea Domnika!!!

 391. Totul a fost peste așteptări. Camera confortabilă, curat, personal politicos, mic dejun foarte bun si consistent.

 392. Curatenie impecabila, aer conditionat, cabina de dus spatioasa, mic dejun bogat, personal primitor.

 393. Mic dejun foarte bun , personal amabil , paturile sunt incomfortabile , vis a vis de locatie este parcul si e plin de ciori care croncane tot timpul , desigur nu e vina celor de la hotel.

 394. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 395. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 396. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 397. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 398. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 399. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 400. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 401. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 402. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 403. Totul a fost peste așteptări. Camera confortabilă, curat, personal politicos, mic dejun foarte bun si consistent.

 404. Curatenie impecabila, aer conditionat, cabina de dus spatioasa, mic dejun bogat, personal primitor.

 405. Mic dejun foarte bun , personal amabil , paturile sunt incomfortabile , vis a vis de locatie este parcul si e plin de ciori care croncane tot timpul , desigur nu e vina celor de la hotel.

 406. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 407. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 408. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 409. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 410. Very clean good host good water warm apartment comfortable

 411. We had the whole apartment with large bedroom, sitting room with tv, kitchen and bathroom. The heating was on in early October and it got very warm. The bedroom was at the rear which was good as the road was quite busy. The host was very pleasant.

 412. Mic dejun diversificat,mancarea excelenta-in special sosul de usturoi specific casei,personalul amabil si carismatic,proprietara implicata 100% sa te simti bine.In concluzie-asa se face turism de calitate!Multumim

 413. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 414. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 415. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 416. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 417. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 418. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 419. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 420. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 421. Mic dejun diversificat,mancarea excelenta-in special sosul de usturoi specific casei,personalul amabil si carismatic,proprietara implicata 100% sa te simti bine.In concluzie-asa se face turism de calitate!Multumim

 422. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 423. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 424. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 425. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 426. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 427. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 428. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 429. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 430. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 431. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 432. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 433. Cam greu cu cina…proprietarii care erau si bucatari …au plecat la masa in alta parte 🙂

 434. Micul dejun continental, suficient si gustos. Locatia este apropiata de centru si obiective turistice (muzee, biserici, parcuri, restaurante, magazine). Parcul balnear Toroc este relativ aproape (cu taxiul 8 lei dus si intors intr-o placuta plimbare). Este o investitie care merita vizitata, dar inca lipsita de o promovare adecvata. Sa nu uitati sa gustati un langosi delicios cu branza (vis-a-vis de intrarea in parc).

 435. Personalul foarte eficient,serviabil, de apreciat; Serviciile pe masura,curatenie periodic, confort . Recomand .

 436. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 437. Amabilitatea recepționerei, care a fost foarte binevoitoare.

 438. Micul dejun de 4 stele.Camere spatioase, pat bun , odihnitor , lenjerii si proaoape curate.

 439. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 440. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 441. Personalul foarte atent, disponibil, conducerea de exceptie orientata spre client. locatie excelenta.

 442. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 443. Micul dejun , mancarea la restaurant, amplasamentul

 444. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 445. Mic dejun diversificat,mancarea excelenta-in special sosul de usturoi specific casei,personalul amabil si carismatic,proprietara implicata 100% sa te simti bine.In concluzie-asa se face turism de calitate!Multumim

 446. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 447. Totul este la superlativ. Gazdele sunt extrem de primitoare. Își dau tot interesul pentru ca turistul sa aibă un sejur plăcut și confortabil. Este foarte curat și ai parte de tot confortul. Va mulțumim. Vom revenii cu siguranță!!!

 448. Amplasarea, confortul camerei, solicitudinea si amabilitatea personalului.

 449. Cam greu cu cina…proprietarii care erau si bucatari …au plecat la masa in alta parte 🙂

 450. Micul dejun continental, suficient si gustos. Locatia este apropiata de centru si obiective turistice (muzee, biserici, parcuri, restaurante, magazine). Parcul balnear Toroc este relativ aproape (cu taxiul 8 lei dus si intors intr-o placuta plimbare). Este o investitie care merita vizitata, dar inca lipsita de o promovare adecvata. Sa nu uitati sa gustati un langosi delicios cu branza (vis-a-vis de intrarea in parc).

 451. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 452. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 453. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 454. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 455. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 456. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 457. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 458. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 459. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 460. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna si gustoasă!

 461. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 462. Micul dejun , mancarea la restaurant, amplasamentul

 463. Proprietara este o doamna foarte drăguța iar mâncarea foarte buna!

 464. Mic dejun diversificat,mancarea excelenta-in special sosul de usturoi specific casei,personalul amabil si carismatic,proprietara implicata 100% sa te simti bine.In concluzie-asa se face turism de calitate!Multumim

 465. Ca intotdeauna cand m-am oprit una sau mai multe zile la aceasta Pensiune, Doamna Domnica si familia ei sant todeauna foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta ca oaspetele sa se simta bine. Acolo ma simt aproape ca si membra de familie. Curatenie perfecta si mancaruri proaspete si bune.

 466. Amplasarea, confortul camerei, solicitudinea si amabilitatea personalului.

 467. Cam greu cu cina…proprietarii care erau si bucatari …au plecat la masa in alta parte 🙂

 468. Micul dejun continental, suficient si gustos. Locatia este apropiata de centru si obiective turistice (muzee, biserici, parcuri, restaurante, magazine). Parcul balnear Toroc este relativ aproape (cu taxiul 8 lei dus si intors intr-o placuta plimbare). Este o investitie care merita vizitata, dar inca lipsita de o promovare adecvata. Sa nu uitati sa gustati un langosi delicios cu branza (vis-a-vis de intrarea in parc).

 469. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 470. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 471. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 472. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 473. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 474. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 475. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 476. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 477. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 478. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 479. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 480. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 481. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna si gustoasă!

 482. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 483. Micul dejun , mancarea la restaurant, amplasamentul

 484. Uitați fasoanele și redescoperiti celebra ospitalitate tradițională ardeleană, alături de Domnica și familia ei. Bucurați-vă de oameni calzi și primitori, de priveliștea dealurilor, de liniște și aer curat. Ospatati-vă cu bucate meșteșugite de-un jinars de calitate, de-un silvoi de casă. Bucurați-vă de o cameră curată, dotată cu tot ce îi trebuie. Mai rar așa ceva!

 485. – curatenie, baie spatioasa, pat si perne comode, personal amabil, mic dejun inclus, parcare, balcon, aproape de oras, check-in chiar si la ora tarzie, aer conditionat, liniste, frigider in camera, tv

 486. Proprietara este o doamna foarte drăguța iar mâncarea foarte buna!

 487. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 488. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 489. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 490. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 491. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 492. Personal foarte amabil, curatenie, mic dejun foarte bun. Recomand!

 493. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 494. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 495. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 496. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 497. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 498. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 499. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 500. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 501. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 502. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 503. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 504. Personal foarte amabil, curatenie, mic dejun foarte bun. Recomand!

 505. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna si gustoasă!

 506. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 507. Micul dejun , mancarea la restaurant, amplasamentul

 508. Uitați fasoanele și redescoperiti celebra ospitalitate tradițională ardeleană, alături de Domnica și familia ei. Bucurați-vă de oameni calzi și primitori, de priveliștea dealurilor, de liniște și aer curat. Ospatati-vă cu bucate meșteșugite de-un jinars de calitate, de-un silvoi de casă. Bucurați-vă de o cameră curată, dotată cu tot ce îi trebuie. Mai rar așa ceva!

 509. – curatenie, baie spatioasa, pat si perne comode, personal amabil, mic dejun inclus, parcare, balcon, aproape de oras, check-in chiar si la ora tarzie, aer conditionat, liniste, frigider in camera, tv

 510. Proprietara este o doamna foarte drăguța iar mâncarea foarte buna!

 511. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 512. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 513. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 514. Micul dejun …destul de bun Cafeaua excelenta. Restaurantul …super. Aplasare …trenul cam deranjeaza cu zgomotul lui.

 515. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 516. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 517. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 518. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 519. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 520. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 521. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 522. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 523. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 524. Uitați fasoanele și redescoperiti celebra ospitalitate tradițională ardeleană, alături de Domnica și familia ei. Bucurați-vă de oameni calzi și primitori, de priveliștea dealurilor, de liniște și aer curat. Ospatati-vă cu bucate meșteșugite de-un jinars de calitate, de-un silvoi de casă. Bucurați-vă de o cameră curată, dotată cu tot ce îi trebuie. Mai rar așa ceva!

 525. – curatenie, baie spatioasa, pat si perne comode, personal amabil, mic dejun inclus, parcare, balcon, aproape de oras, check-in chiar si la ora tarzie, aer conditionat, liniste, frigider in camera, tv

 526. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 527. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 528. Personal foarte amabil, curatenie, mic dejun foarte bun. Recomand!

 529. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 530. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 531. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 532. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna si gustoasă!

 533. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 534. Micul dejun , mancarea la restaurant, amplasamentul

 535. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 536. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 537. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 538. Micul dejun …destul de bun Cafeaua excelenta. Restaurantul …super. Aplasare …trenul cam deranjeaza cu zgomotul lui.

 539. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 540. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 541. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 542. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 543. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 544. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 545. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 546. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 547. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 548. Uitați fasoanele și redescoperiti celebra ospitalitate tradițională ardeleană, alături de Domnica și familia ei. Bucurați-vă de oameni calzi și primitori, de priveliștea dealurilor, de liniște și aer curat. Ospatati-vă cu bucate meșteșugite de-un jinars de calitate, de-un silvoi de casă. Bucurați-vă de o cameră curată, dotată cu tot ce îi trebuie. Mai rar așa ceva!

 549. – curatenie, baie spatioasa, pat si perne comode, personal amabil, mic dejun inclus, parcare, balcon, aproape de oras, check-in chiar si la ora tarzie, aer conditionat, liniste, frigider in camera, tv

 550. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 551. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 552. Personal foarte amabil, curatenie, mic dejun foarte bun. Recomand!

 553. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 554. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 555. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 556. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 557. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 558. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 559. Micul dejun …destul de bun Cafeaua excelenta. Restaurantul …super. Aplasare …trenul cam deranjeaza cu zgomotul lui.

 560. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 561. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 562. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 563. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 564. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 565. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 566. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 567. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 568. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 569. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 570. Uitați fasoanele și redescoperiti celebra ospitalitate tradițională ardeleană, alături de Domnica și familia ei. Bucurați-vă de oameni calzi și primitori, de priveliștea dealurilor, de liniște și aer curat. Ospatati-vă cu bucate meșteșugite de-un jinars de calitate, de-un silvoi de casă. Bucurați-vă de o cameră curată, dotată cu tot ce îi trebuie. Mai rar așa ceva!

 571. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 572. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 573. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 574. Micul dejun …destul de bun Cafeaua excelenta. Restaurantul …super. Aplasare …trenul cam deranjeaza cu zgomotul lui.

 575. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 576. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 577. Dormitorul… Ceva mai ok decat restul apartamentului…

 578. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 579. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 580. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 581. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 582. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 583. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 584. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 585. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 586. Dormitorul… Ceva mai ok decat restul apartamentului…

 587. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 588. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 589. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 590. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 591. Totul, camera mare, spatioasa, balcon, baia cu tot ce trebuie, curatenie, personal. Merita din toate punctele de vedere.

 592. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 593. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 594. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 595. Locatia, mic dejun bun, curatenie, personalul foarte amabil

 596. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 597. Aer condiționat (nu am verificat dacă funcționează, să presupunem că da). Zonă izolată și verde. Personal amabil.

 598. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 599. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 600. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 601. Mâncare foarte bună, staff ospitalier, camere de nota 10 și natura frumoasă. Mai revenim cu siguranță.

 602. Gazde de nota 10. Peisajul pe malul Someșului exact cum trebuie. Mic dejun delicios!

 603. Cadrul natural , lac , liniste, parcul cu animale :cerbi, caprioare, struti. Camera curata si frumos amenajata dotata cu minibar.

 604. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 605. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 606. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 607. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 608. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 609. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 610. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 611. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 612. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 613. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 614. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 615. Personal foarte amabil, condiții foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie exemplara.

 616. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 617. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 618. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 619. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 620. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 621. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 622. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 623. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 624. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 625. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 626. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 627. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 628. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 629. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 630. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 631. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 632. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 633. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 634. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 635. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 636. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 637. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 638. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 639. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 640. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 641. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 642. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 643. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 644. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 645. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 646. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 647. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 648. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 649. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 650. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 651. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 652. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 653. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 654. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 655. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 656. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 657. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 658. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 659. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 660. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 661. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 662. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 663. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 664. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 665. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 666. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 667. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 668. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 669. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 670. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 671. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 672. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 673. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 674. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 675. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 676. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 677. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 678. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 679. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 680. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 681. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 682. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 683. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 684. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 685. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 686. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 687. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 688. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 689. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 690. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 691. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 692. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 693. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 694. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 695. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 696. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 697. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 698. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 699. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 700. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 701. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 702. Camera si baia plus balconul.Ne-a placut foarte mult de D-na propitareasa.Pacat ca am cunoscut-o cand sa plecam. O persona deosebita.

 703. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 704. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 705. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 706. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 707. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 708. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 709. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 710. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 711. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 712. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 713. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 714. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 715. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 716. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 717. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 718. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 719. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 720. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 721. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 722. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 723. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 724. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 725. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 726. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 727. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 728. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 729. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 730. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 731. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 732. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 733. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 734. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 735. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 736. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 737. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 738. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 739. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 740. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 741. Locație excelenta,curățenie,mic dejun diversificat și delicios,prețul foarte bun ,condiții de nota 10,personalul de excepție orientat spre client. Recomand cu încredere ,voi mai reveni cu siguranța !

 742. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 743. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 744. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 745. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 746. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 747. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 748. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 749. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 750. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 751. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 752. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 753. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 754. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 755. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 756. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 757. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 758. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 759. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 760. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 761. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 762. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 763. Totul a fost la superlativ !!!! Recomand tuturor Hotel Grand Master !!! Nota 10

 764. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 765. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 766. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 767. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 768. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 769. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 770. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 771. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 772. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 773. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 774. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 775. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 776. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 777. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 778. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 779. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 780. Camera curata, pat moale, perne moi, covor moale. Baia bine utilata, curata. Balcon mare. Am putut achita la POS.

 781. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 782. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 783. Camera este mare, mobilierul in stare foarte buna si curatenie in camera si baie. Micul dejun consistent.

 784. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 785. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 786. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 787. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 788. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 789. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 790. Totul a fost la superlativ !!!! Recomand tuturor Hotel Grand Master !!! Nota 10

 791. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 792. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 793. Mâncare foarte bună, staff ospitalier, camere de nota 10 și natura frumoasă. Mai revenim cu siguranță.

 794. Gazde de nota 10. Peisajul pe malul Someșului exact cum trebuie. Mic dejun delicios!

 795. Cadrul natural , lac , liniste, parcul cu animale :cerbi, caprioare, struti. Camera curata si frumos amenajata dotata cu minibar.

 796. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 797. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 798. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 799. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 800. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 801. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 802. Camera e mare, cearșafurile perfect curate, personalul este foarte receptiv, micul dejun foarte gustos și gătit personalizat, parcare gratuită la proprietate…

 803. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 804. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 805. Totul a fost la superlativ !!!! Recomand tuturor Hotel Grand Master !!! Nota 10

 806. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 807. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 808. Mancare bună și la preț corespunzător. Recepționista foarte drăguță.

 809. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 810. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 811. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 812. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 813. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 814. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 815. Curat si confortabil. Camerele sunt spatioase iar amplasarea este exceptionala, langa padure. Mancare traditionala foarte buna.

 816. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 817. Mâncare foarte bună, staff ospitalier, camere de nota 10 și natura frumoasă. Mai revenim cu siguranță.

 818. Gazde de nota 10. Peisajul pe malul Someșului exact cum trebuie. Mic dejun delicios!

 819. Cadrul natural , lac , liniste, parcul cu animale :cerbi, caprioare, struti. Camera curata si frumos amenajata dotata cu minibar.

 820. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 821. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 822. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 823. Camera e mare, cearșafurile perfect curate, personalul este foarte receptiv, micul dejun foarte gustos și gătit personalizat, parcare gratuită la proprietate…

 824. Gazdele sunt foarte ospitaliere:) Cald, curat, confortabil, micul dejun gustos si sanatos:)

 825. Totul la superlativ. Liniste, confort, mancare foarte bună!

 826. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 827. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 828. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 829. Totul a fost la superlativ !!!! Recomand tuturor Hotel Grand Master !!! Nota 10

 830. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 831. Camera este mare si baia mare, este curățenie in camera si in Hotel!Micul dejun a fost divesificat si bun! Personal amabil si plăcut!

 832. Mancare bună și la preț corespunzător. Recepționista foarte drăguță.

 833. Proprietari foarte prietenoși, camera foarte curată și amenajat totul cu mult bun gust. O atmosfera calda in tot hotelul.

 834. Mic dejun foarte bun,curatenie,personalul atent si locatia buna.

 835. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 836. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 837. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 838. Mâncare foarte bună, staff ospitalier, camere de nota 10 și natura frumoasă. Mai revenim cu siguranță.

 839. Gazde de nota 10. Peisajul pe malul Someșului exact cum trebuie. Mic dejun delicios!

 840. Cadrul natural , lac , liniste, parcul cu animale :cerbi, caprioare, struti. Camera curata si frumos amenajata dotata cu minibar.

 841. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 842. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 843. We arrived about midnight and host menaged to get at our apartment in few minutes after we called him. Very smooth check out. Nice host. Free parking spot, secured with gate.

 844. Personal foarte amabil. De la recepție s au oferit sa ne aducă cina în camera deși nu aveau room service. Totul curat. Raport calitate/preț excepțional. Doamna Dominica foarte de treaba și înțelegătoare.

 845. Gazda foarte amabila. O vorba buna, o tarie de casa din partea casei… La restaurant mancare gustoasa si destula la preturi bune, personal prietenos. Cine are drum, recomand.

 846. Camera e mare, cearșafurile perfect curate, personalul este foarte receptiv, micul dejun foarte gustos și gătit personalizat, parcare gratuită la proprietate…

 847. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 848. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 849. Totul a fost f. bine, personalul amabil, curatenie, cafeaua si micul dejun excelent .

 850. – Mic dejun bogat – Curățenie – Mobilă nouă, modernă – Personal amabil

 851. Totul e minunat….locație,camera , frumoasa și caldă…curata

 852. Mancarea,inclusiv micul dejun.amabilitatea personalului si patronului.design discret

 853. Camera foarte curată,confortabila,frumoasa și foarte foarte foarte cald !!! O sa revin cu siguranța

 854. Totul a fost la superlativ !!!! Recomand tuturor Hotel Grand Master !!! Nota 10

 855. Totul a fost minunat, de la servire pana la cazare totul a fost la cea mai inalta calitate 🙂 Felicitari RECOMAND HOTEL GRAND MASTER 👏🏻

 856. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 857. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 858. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 859. Foarte frumos ,curat,pret bun. Servirea excepțională!

 860. Micul dejun a fost excepțional, foarte curat, camera frumoasă și spațioasa…Totul a fost foarte bine…

 861. Locatia cocheta foarte usor de gasit.Gazdele Foarte amabile.Mancarea Foarte gustoasa.Pub-ul foarte cochet si el,pacat de covid-ul asta ca nu ne-am putut bucura de el.:(

 862. Ospitalitatea ospatarului la mic dejun. Micul dejun foarye ok. Am cerut sa mananc vegan.

 863. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 864. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 865. O sedere de o noapte, cu familia. Camera a fost curata, ne-am odihnit f. bine. Micul dejun s-a putut servi pe terasa in conditii de siguranta. Gazda primitoare, ne-a dat si cateva sugestii unde am putea servi masa in Dej si despre traseul ce urma. Multumim!

 866. Un pat moale , excelent , curățenie in camera mereu , mic dejun bun , cafeaua delicioasa , iar personalul foarte drăguț . Am stat 3 nopți și 4 zile iar totul a decurs superb .

 867. Recomand cu încredere !! Camere foarte curate,frumos amenajate,mic dejun delicios și personal foarte amabil !

 868. Este un apartament spațios, dotat cu toate cele necesare.

 869. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 870. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 871. Experienta placuta. Conditii foarte bune, camera curata personal amiabil.

 872. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 873. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 874. Toate serviciile au fost super, și bonus baie în ciubar.

 875. Camerele spațioase, foarte curate, mâncarea delicioasa. Totul perfect ! Doamna Domnica și Alexandra, două gazde desăvârșite, pline de veselie, amabile si reușesc din plin sa-si răsfețe clienții.

 876. Personal foarte amabil. De la recepție s au oferit sa ne aducă cina în camera deși nu aveau room service. Totul curat. Raport calitate/preț excepțional. Doamna Dominica foarte de treaba și înțelegătoare.

 877. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 878. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 879. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 880. Ospitalitatea ospatarului la mic dejun. Micul dejun foarye ok. Am cerut sa mananc vegan.

 881. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 882. Cu siguranta in calatoriile noastre prin tara, inre-una din zile vom, fi musafirii dumneavoastra. Vom face in asa fel incat sa nu va ocolim niciodata. Cu stima, Rodica Varzaru.

 883. Locatia foarte curata si eleganta! Foarte misto si pub-ul, tipic englezesc! Buna si mancarea, cu produse de casa…recomand!

 884. Gazde ff amabile, curatenie maxima,liniste, mic dejun perfect. O sa revin.

 885. Curățenie, frumos amenajat, personal foarte ok, mancarea și cafeaua foarte buna. Raport calitate-preț foarte ok. Cu siguranța revin.

 886. Locatie si conditii de cazare foarte bune. Oameni primitori si de treaba. Mic-dejun gustos.

 887. O sedere de o noapte, cu familia. Camera a fost curata, ne-am odihnit f. bine. Micul dejun s-a putut servi pe terasa in conditii de siguranta. Gazda primitoare, ne-a dat si cateva sugestii unde am putea servi masa in Dej si despre traseul ce urma. Multumim!

 888. Un pat moale , excelent , curățenie in camera mereu , mic dejun bun , cafeaua delicioasa , iar personalul foarte drăguț . Am stat 3 nopți și 4 zile iar totul a decurs superb .

 889. Este un apartament spațios, dotat cu toate cele necesare.

 890. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 891. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 892. Experienta placuta. Conditii foarte bune, camera curata personal amiabil.

 893. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 894. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 895. Gazdele primitoare, curatenie peste tot, aer conditionat

 896. Doamna receptionera este exceptionala si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dansa a pregatit si micul dejun foarte bun si ne-a sunat dupa plecare pentru ca am uitat ceva lucruri in camera si a aranjat cu curierul sa ni le trimita fapt pentru care ii multumim inca o data.

 897. Very friendly and helpful staff, convenient location just next to the train station.

 898. Toate serviciile au fost super, și bonus baie în ciubar.

 899. Camerele spațioase, foarte curate, mâncarea delicioasa. Totul perfect ! Doamna Domnica și Alexandra, două gazde desăvârșite, pline de veselie, amabile si reușesc din plin sa-si răsfețe clienții.

 900. Personal foarte amabil. De la recepție s au oferit sa ne aducă cina în camera deși nu aveau room service. Totul curat. Raport calitate/preț excepțional. Doamna Dominica foarte de treaba și înțelegătoare.

 901. Tinand cont de situatia actuala, micul dejun a fost excelent. Am remarcat personalul educat si foarte amabil.

 902. Ospitalitatea ospatarului la mic dejun. Micul dejun foarye ok. Am cerut sa mananc vegan.

 903. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 904. Locatia foarte curata si eleganta! Foarte misto si pub-ul, tipic englezesc! Buna si mancarea, cu produse de casa…recomand!

 905. Gazde ff amabile, curatenie maxima,liniste, mic dejun perfect. O sa revin.

 906. Curățenie, frumos amenajat, personal foarte ok, mancarea și cafeaua foarte buna. Raport calitate-preț foarte ok. Cu siguranța revin.

 907. Locatie si conditii de cazare foarte bune. Oameni primitori si de treaba. Mic-dejun gustos.

 908. O sedere de o noapte, cu familia. Camera a fost curata, ne-am odihnit f. bine. Micul dejun s-a putut servi pe terasa in conditii de siguranta. Gazda primitoare, ne-a dat si cateva sugestii unde am putea servi masa in Dej si despre traseul ce urma. Multumim!

 909. Un pat moale , excelent , curățenie in camera mereu , mic dejun bun , cafeaua delicioasa , iar personalul foarte drăguț . Am stat 3 nopți și 4 zile iar totul a decurs superb .

 910. Este un apartament spațios, dotat cu toate cele necesare.

 911. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 912. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 913. Experienta placuta. Conditii foarte bune, camera curata personal amiabil.

 914. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 915. Finom a kávé reggel, a tipikus jóravaló erdélyi személyzet. Nagyon kedvesek!

 916. Toate serviciile au fost super, și bonus baie în ciubar.

 917. Camerele spațioase, foarte curate, mâncarea delicioasa. Totul perfect ! Doamna Domnica și Alexandra, două gazde desăvârșite, pline de veselie, amabile si reușesc din plin sa-si răsfețe clienții.

 918. Personal foarte amabil. De la recepție s au oferit sa ne aducă cina în camera deși nu aveau room service. Totul curat. Raport calitate/preț excepțional. Doamna Dominica foarte de treaba și înțelegătoare.

 919. Tinand cont de situatia actuala, micul dejun a fost excelent. Am remarcat personalul educat si foarte amabil.

 920. Ospitalitatea ospatarului la mic dejun. Micul dejun foarye ok. Am cerut sa mananc vegan.

 921. micul dejun foarte bun si diversificat. sala de sport bine dotata. personalul foarte amabil

 922. Locatia foarte curata si eleganta! Foarte misto si pub-ul, tipic englezesc! Buna si mancarea, cu produse de casa…recomand!

 923. Gazde ff amabile, curatenie maxima,liniste, mic dejun perfect. O sa revin.

 924. Curățenie, frumos amenajat, personal foarte ok, mancarea și cafeaua foarte buna. Raport calitate-preț foarte ok. Cu siguranța revin.

 925. Este un apartament spațios, dotat cu toate cele necesare.

 926. amabilitate, loc de parcare, localizare buna, spatios, curatenie, dotari bune

 927. Confortul dormitorului, dotarea bucatariei si a baii, linistea

 928. Locație frumoasă, curățenie, personal disponibil si amabil. Mâncare bună.

 929. Experienta placuta. Conditii foarte bune, camera curata personal amiabil.

 930. Hotelul este amplasat frumos langă pădure, aer curat, priveliște frumoasă. Camerele sunt frumoase și curate, personal ok, mâncare bună .

 931. Locatie si conditii de cazare foarte bune. Oameni primitori si de treaba. Mic-dejun gustos.

 932. O sedere de o noapte, cu familia. Camera a fost curata, ne-am odihnit f. bine. Micul dejun s-a putut servi pe terasa in conditii de siguranta. Gazda primitoare, ne-a dat si cateva sugestii unde am putea servi masa in Dej si despre traseul ce urma. Multumim!

 933. Un pat moale , excelent , curățenie in camera mereu , mic dejun bun , cafeaua delicioasa , iar personalul foarte drăguț . Am stat 3 nopți și 4 zile iar totul a decurs superb .

 934. Totul. Camera ok, curatenie, mancarea foarte buna si ieftina.

 935. Toate serviciile au fost super, și bonus baie în ciubar.

 936. Camerele spațioase, foarte curate, mâncarea delicioasa. Totul perfect ! Doamna Domnica și Alexandra, două gazde desăvârșite, pline de veselie, amabile si reușesc din plin sa-si răsfețe clienții.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled