Cazare ieftina Curtea De Arges

De multe ori ne uitam dupa cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România

★★★ Pensiunea Ioana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Hubertus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Ariana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Posada

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cazare Antonia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ THR CENTER

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Select

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Subcarpati

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dora si Clementina Georgescu din Totoesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dora si Clementina Georgescu din Totoesti, jud. IasiCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Iosefina si Sabina Știrbei din Anghinesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Curtea de Argeş, Argeş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Iosefina si Sabina Știrbei din Anghinesti, jud. ArgesCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Lorin si Georgian Seulescu din Potopinu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lorin si Georgian Seulescu din Potopinu, jud. OltCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Giorgian si Antoniu Coropcean din Cehu Silvaniei, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Curtea de Argeş, Argeş, România!

  (Giorgian si Antoniu Coropcean din Cehu Silvaniei, jud. SalajCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Antim si Olimpian Epureanu din Sirlau, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Curtea de Argeş, Argeş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antim si Olimpian Epureanu din Sirlau, jud. Satu MareCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Teea si Lioara Dănciulescu din Ilidia, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Curtea de Argeş, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Curtea de Argeş, Argeş, România.

  (Teea si Lioara Dănciulescu din Ilidia, jud. Caras-SeverinCazare in Curtea de Argeş, Argeş, România pentru 5 persoane)

 1. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 2. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 3. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 4. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 5. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 6. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 7. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 8. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 9. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 10. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 11. Amabilitatea, disponibilitatea si discretia gazdelor, spatiul generos al camerei.

 12. totul a fost super…. caldura, curatenie, amabiltate….. un dejun f f diversificat, nota 200++++. o sa revenim cu drag,. felicitari proprietarei dna. Mihaela .

 13. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 14. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 15. Amplasarea și faptul că este renovat de curând, cu un design modern.

 16. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 17. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 18. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 19. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 20. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 21. Amplasata intr-o zona linistita, mobilier personalizat, incalzire buna a caloriferelor.

 22. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 23. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 24. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 25. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 26. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 27. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 28. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 29. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 30. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 31. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 32. Amabilitatea, disponibilitatea si discretia gazdelor, spatiul generos al camerei.

 33. totul a fost super…. caldura, curatenie, amabiltate….. un dejun f f diversificat, nota 200++++. o sa revenim cu drag,. felicitari proprietarei dna. Mihaela .

 34. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 35. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 36. Amplasarea și faptul că este renovat de curând, cu un design modern.

 37. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 38. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 39. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 40. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 41. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 42. Amplasata intr-o zona linistita, mobilier personalizat, incalzire buna a caloriferelor.

 43. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 44. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 45. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 46. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 47. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 48. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 49. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 50. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 51. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 52. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 53. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 54. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 55. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 56. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 57. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 58. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 59. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 60. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 61. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 62. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 63. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 64. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 65. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 66. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 67. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 68. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 69. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 70. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 71. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 72. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 73. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 74. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 75. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 76. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 77. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 78. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 79. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 80. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 81. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 82. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 83. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 84. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 85. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 86. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 87. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 88. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 89. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 90. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 91. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 92. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 93. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 94. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 95. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 96. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 97. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 98. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 99. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 100. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 101. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 102. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 103. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 104. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 105. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 106. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 107. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 108. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 109. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 110. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 111. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 112. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 113. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 114. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 115. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 116. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 117. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 118. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 119. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 120. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 121. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 122. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 123. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 124. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 125. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 126. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 127. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 128. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 129. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 130. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 131. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 132. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 133. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 134. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 135. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 136. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 137. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 138. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 139. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 140. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 141. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 142. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 143. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 144. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 145. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 146. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 147. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 148. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 149. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 150. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 151. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 152. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 153. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 154. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 155. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 156. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 157. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 158. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 159. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 160. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 161. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 162. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 163. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 164. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 165. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 166. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 167. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 168. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 169. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 170. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 171. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 172. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 173. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 174. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 175. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 176. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 177. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 178. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 179. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 180. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 181. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 182. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 183. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 184. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 185. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 186. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 187. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 188. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 189. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 190. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 191. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 192. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 193. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 194. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 195. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 196. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 197. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 198. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 199. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 200. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 201. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 202. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 203. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 204. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 205. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 206. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 207. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 208. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 209. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 210. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 211. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 212. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 213. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 214. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 215. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 216. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 217. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 218. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 219. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 220. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 221. Camera, desi a fost destul de mica, a fost comfortabila. Utilitatile standard au fost prezente.

 222. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 223. Proprietarul foarte placut. Curățenie . Aparatura funcțională

 224. Proprietarul foarte de treaba și deschis la orice problema.

 225. Puteai vedea printre muscatele de la fereastra cand se descarca recoltele toamnei la tarabele din piata.

 226. Ne_a plăcut locația, amabilitatea gazdei și micul dejun oferit.

 227. Gazdele foarte primitoare,liniste si peisaj de vacanță

 228. Plasarea pensiunii în mijlocul naturii Aspectul si curățenia din bucatarie

 229. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 230. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 231. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 232. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 233. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 234. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 235. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 236. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 237. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 238. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 239. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 240. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 241. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 242. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 243. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 244. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 245. Camera, desi a fost destul de mica, a fost comfortabila. Utilitatile standard au fost prezente.

 246. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 247. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 248. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 249. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 250. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 251. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 252. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 253. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 254. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 255. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 256. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 257. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 258. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 259. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 260. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 261. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 262. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 263. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 264. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 265. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 266. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 267. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 268. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 269. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 270. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 271. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 272. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 273. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 274. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 275. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 276. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 277. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 278. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 279. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 280. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 281. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 282. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 283. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 284. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 285. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 286. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 287. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 288. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 289. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 290. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 291. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 292. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 293. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 294. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 295. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 296. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 297. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 298. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 299. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 300. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 301. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 302. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 303. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 304. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 305. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 306. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 307. Gazdele sunt niste persoane minunate, recomand cu drag!

 308. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 309. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 310. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 311. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 312. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 313. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 314. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 315. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 316. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 317. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 318. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 319. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 320. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 321. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 322. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 323. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 324. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 325. Gazdele sunt niste persoane minunate, recomand cu drag!

 326. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 327. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 328. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 329. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 330. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 331. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 332. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 333. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 334. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 335. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 336. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 337. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 338. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 339. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 340. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 341. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 342. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 343. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 344. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 345. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 346. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 347. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 348. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 349. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 350. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 351. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 352. Gazdele sunt niste persoane minunate, recomand cu drag!

 353. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 354. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 355. Foarte curat, doamna de la Receptie foarte amabila!

 356. 1. Ușor de găsit locația, e chiar la drum. 2. Pat comod. 3. În cameră era și un ventilator, ceea ce era bine-venit pentru că era o zi toridă.

 357. Un hotel modern în centrul orașului, cameră mare cu mult spațiu, curățenie impecabilă, parcare sigură în incinta hotelului, bonus autoservirea de la parterul imobilului unde se poate lua masa zilnic.

 358. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 359. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 360. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 361. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 362. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 363. totul la superlativ, gazde excelente, nimic de reprosat !! vom mai reveni cu drag aici , se merita din plin !!

 364. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 365. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 366. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 367. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 368. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 369. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 370. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 371. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 372. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 373. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 374. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 375. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 376. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 377. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 378. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 379. Camera a fost foarte curată, locația este super aproape de centru. Personalul foarte amabil. Cu siguranța vom reveni cu plăcere!

 380. Foarte curat, spatios. Frigider in camera. Singurul inconvenient a fost baia comuna, dar pentru o noapte nu a mai contat.

 381. Totul a fost excelent. Camera mare si spatioasa, pat mare si confortabil. Dotarile decente: televizor LED, mini bar, veioze la pat. Baia spatioasa si curata, apa calda in permanenta, sapun, sampon. Personal amabil si cooperant. Loc de parcare linga locatie. Wi-Fi cu semnal puternic.

 382. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 383. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 384. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 385. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 386. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 387. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 388. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 389. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 390. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 391. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 392. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 393. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 394. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 395. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 396. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 397. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 398. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 399. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 400. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 401. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 402. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 403. Camera a fost foarte curată, locația este super aproape de centru. Personalul foarte amabil. Cu siguranța vom reveni cu plăcere!

 404. Foarte curat, spatios. Frigider in camera. Singurul inconvenient a fost baia comuna, dar pentru o noapte nu a mai contat.

 405. Totul a fost excelent. Camera mare si spatioasa, pat mare si confortabil. Dotarile decente: televizor LED, mini bar, veioze la pat. Baia spatioasa si curata, apa calda in permanenta, sapun, sampon. Personal amabil si cooperant. Loc de parcare linga locatie. Wi-Fi cu semnal puternic.

 406. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 407. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 408. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 409. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 410. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 411. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 412. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 413. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 414. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 415. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 416. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 417. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 418. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 419. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 420. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 421. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 422. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 423. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 424. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 425. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 426. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 427. Recomand! Zona f frumoasa, gazda amabila, sejur mult prea scurt! Vom reveni, cu siguranta.

 428. Excelent raport calitate pret, liniste, super gazda!

 429. The apartment is all new, clean, spacious, well furnished including TV, nice bathroom with tub/shower, washing machine and kitchen with fridge and microwave (no cooking stove), which was perfect for us with kids. Very friendly and helpful hosts! Easy parking inside, very quiet area and close to town (just a pleasant 15 mins walk or 3 mins drive) and even closer to Lidl supermarket (10 mins walk or 2 min drive).

 430. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 431. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 432. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 433. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 434. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 435. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 436. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 437. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 438. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 439. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 440. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 441. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 442. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 443. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 444. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 445. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 446. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 447. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 448. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 449. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 450. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 451. Recomand! Zona f frumoasa, gazda amabila, sejur mult prea scurt! Vom reveni, cu siguranta.

 452. Excelent raport calitate pret, liniste, super gazda!

 453. The apartment is all new, clean, spacious, well furnished including TV, nice bathroom with tub/shower, washing machine and kitchen with fridge and microwave (no cooking stove), which was perfect for us with kids. Very friendly and helpful hosts! Easy parking inside, very quiet area and close to town (just a pleasant 15 mins walk or 3 mins drive) and even closer to Lidl supermarket (10 mins walk or 2 min drive).

 454. Domna a fost foarte amabila, se interesa de cum am stat. Foarte gratioasa.

 455. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 456. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 457. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 458. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 459. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 460. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 461. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 462. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 463. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 464. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 465. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 466. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 467. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 468. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 469. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 470. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 471. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 472. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 473. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 474. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 475. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 476. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 477. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 478. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 479. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 480. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 481. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 482. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 483. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 484. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 485. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 486. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 487. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 488. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 489. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 490. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 491. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 492. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 493. Domna a fost foarte amabila, se interesa de cum am stat. Foarte gratioasa.

 494. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 495. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 496. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 497. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 498. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 499. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 500. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 501. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 502. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 503. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 504. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 505. Restaurant cu meniu foarte bun, preturi corecte, personal amabil, camere curate etc. Un hotel nou patronat cu pasune si respect pt. clienti.

 506. Excellent restaurant, friendly staff, large selection of wines, nice ambiance.

 507. Everything, perfect spot for a relaxing vacation. The staff is very friendly. Rich selection of wine in the wine seller. The food is great, especially the beef and burgers…

 508. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 509. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 510. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 511. Restaurant cu meniu foarte bun, preturi corecte, personal amabil, camere curate etc. Un hotel nou patronat cu pasune si respect pt. clienti.

 512. The rooms are big and well desgined. The staff was very nice and helpful as well as the actual owner who presented us the wine room. Well presented food, super tasty and fresh. Only a couple minutes drive to the Arges Court Monastery which is a must see attraction in the area.

 513. Excellent restaurant, friendly staff, large selection of wines, nice ambiance.

 514. Liniște, plăcut spații generoase curățenie si dotări mai multe ca acasă. Te poti caza doar cu hainele de pe tine. Nu o să-ți lipsească nimic. BRAVO gazdelor.

 515. Personalul este foarte prietenos, micul dejun este gustos, iar curatenia impecabila. Se vede ca se depune efort pentru confortul oaspetilor. In plus, amplasarea proprietatii este la marginea orasului ceea cea ofera liniste si verdeata.

 516. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 517. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 518. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 519. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 520. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 521. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 522. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 523. Mi-a plăcut în general tot. Curățenie, confort, liniște, personal amabil, iar cel mai mult mi-a pla cut „Mic dejun”. Personalul de la restaurant chiar acorda multă atenție curățeniei, igienei și nu în ultimul rand diversității. Excelent.

 524. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 525. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 526. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 527. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 528. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 529. Serviciile ireproșabile, confortul, curățenia mâncarea foarte gustoasă.

 530. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 531. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 532. Totul a fost perfect. Mi-a placut dotarea pensiunii, oglindeste stilul si rafinamentul fin a d-nei Ioana. Curatenia a fost impecabila. Micul dejun a fost foarte bogat, cu o varietate de feluri. Proprietarii sunt foarte amabili, ne- a parut bine sa povestim cu ei. Va multumim ” Pensiunea Ioana”

 533. Liniște, plăcut spații generoase curățenie si dotări mai multe ca acasă. Te poti caza doar cu hainele de pe tine. Nu o să-ți lipsească nimic. BRAVO gazdelor.

 534. Personalul este foarte prietenos, micul dejun este gustos, iar curatenia impecabila. Se vede ca se depune efort pentru confortul oaspetilor. In plus, amplasarea proprietatii este la marginea orasului ceea cea ofera liniste si verdeata.

 535. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 536. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 537. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 538. Gazda minunata, curatenie si amabilitate, locatie de vis

 539. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 540. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 541. Locație foarte bună, structura apartamentului ok.

 542. Fara comentarii : ). Frumos, confortabil, practic, foarte aproape de Manastitea Argesului, primitor. Multumim!

 543. Cea mai buna locație din oraș, curățenie impecabila.

 544. Camerele sunt curate, spatioase, mancarea foarte gustoasa,locatia are parcare si un loc de joaca pentru copii.

 545. – personalul este super ok, amabil; – intr-o perioada aglomerata au rezolvat problemele ivite ( prelungire sejur fără rezervare); – mâncarea din restaurant deosebit de buna; – micul dejun foarte variat.

 546. Un hotel modern, recent deschis, intim si foarte placut. cu un personal amabil. De asemenea este aproape de Manastirea Curtea de Arges! Recomand cu incredere!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled