Cazare ieftina Craiova Pensiuni

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România

Pensiunea Everest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Craiova Nuova

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Natura

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Caramida Verde

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Penisunea Corina Boutique

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Nicolas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Cristina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Favorita Guesthouse Boutique

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Andrian si Georgeta Paduretu din Dejoi, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Andrian si Georgeta Paduretu din Dejoi, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 • Simion si Grațian Pitulea din Rudina, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Craiova, Dolj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Simion si Grațian Pitulea din Rudina, jud. MehedintiCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 • Corina si Tania Foarță din Vetrisoaia, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Corina si Tania Foarță din Vetrisoaia, jud. VasluiCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 • Iulian si Luana Bratu din Hapria, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Craiova, Dolj, România!

  (Iulian si Luana Bratu din Hapria, jud. AlbaCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 • Petre si Domnica Lupul din Cojoiu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Craiova, Dolj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Petre si Domnica Lupul din Cojoiu, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 • Varvara si Zamfir Macri din Runc, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Craiova, Dolj, România.

  (Varvara si Zamfir Macri din Runc, jud. AlbaCazare in Pensiuni în Craiova, Dolj, România pentru 5 persoane)

 1. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 2. Camera curata, spatioasa cu tot ceea ce ar trebui unei camere a unui hotel de patru stele.

 3. Camera business king este superba; cu zona de relaxare /tv, cu birou, delimitata de zona de dormit. Asternuturile sunt minunate, pernele sunt moi, patul este imens si confortabil. Baia este foarte mare, cu dus walk in. Restaurantul hotelului are un meniu a la carte variat si bun. Micul dejun bufet suedez este diversificat. Piscina hotelului este mare si neaglomerata.

 4. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 5. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 6. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 7. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 8. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 9. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 10. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 11. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 12. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 13. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 14. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 15. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 16. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 17. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 18. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 19. Mi-au placut foarte mult amenajarile interioare. Exista un spatiu interior, foarte dragut amenajat cu canapea, fotolii si plante multe, care poate tine locul unei gradini unde te poti relaxa cu colegii la o cafea pe timp de vreme rea!!!

 20. Locație superba, personal foarte amabil. Arată mult mai bine decât in poze. Totul perfect. O sa revin cu drag!

 21. Un hotel amplasat intr o casă monument istoric cu respectarea și conservarea extraordinară a acestuia. E la 5 min de mers pe jos de Universitate, centrul vechi sau Mcdonald s

 22. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 23. Camera curata, spatioasa cu tot ceea ce ar trebui unei camere a unui hotel de patru stele.

 24. Camera business king este superba; cu zona de relaxare /tv, cu birou, delimitata de zona de dormit. Asternuturile sunt minunate, pernele sunt moi, patul este imens si confortabil. Baia este foarte mare, cu dus walk in. Restaurantul hotelului are un meniu a la carte variat si bun. Micul dejun bufet suedez este diversificat. Piscina hotelului este mare si neaglomerata.

 25. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 26. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 27. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 28. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 29. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 30. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 31. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 32. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 33. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 34. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 35. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 36. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 37. Locatia , linistea ,curatenia totul a fost superb!!! Singurul hotel care merita cu adevarat 4 stele !!

 38. O sedere foarte placuta. Camera curata, cu mobilier nou si adecvat locului. Mancarea foarte buna, personalul atent, patul confortabil si perne pentru toate gusturile.

 39. Amplasamentul chiar langa centrul vechi si camerele foarte curate si spatioase.

 40. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 41. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 42. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 43. Infect.Locatia lasa de dorit .lipsa parcare,lipsa prosoape, lipsa papuci, etc.

 44. Atmosfera placuta, personal amabil, mic dejun foarte bun. Curatenie. Si in oras, probabil cel mai bun raport calitate / pret.

 45. Mic dejun ok, camera curata. Personalul prietenos.

 46. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 47. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 48. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 49. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 50. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 51. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 52. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 53. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 54. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 55. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 56. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 57. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 58. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 59. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 60. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 61. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 62. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 63. Curatenie, pat confortabil, liniste, personal foarte amabil. O sa mai merg tot aici cand mai am ocazia.

 64. Camera mare, curățenia, personalul amabil, micul dejun bogat.

 65. Restaurant cu mancare foarte buna,curatenie impecabila,camere foarte comfortabile.

 66. Ca si data trecuta, curatenia, confortul, camera, mic dejunul … desi rezervata in ultima zi (ultima camera) … ferestrele erau mici undeva sus … dar cand te hotarasti in ultimul moment! … in rest totul impecabil

 67. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 68. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 69. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 70. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 71. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 72. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 73. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 74. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 75. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 76. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 77. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 78. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 79. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 80. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 81. Curatenie, pat confortabil, liniste, personal foarte amabil. O sa mai merg tot aici cand mai am ocazia.

 82. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 83. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 84. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 85. Patul bun, o parte tare , una moale, dupa preferinte. ( dupa uzura ), apa calda, dus , Tv mare, papuci baie, super conditii ptr 3 *. Deci: camera mica, renovata, cald, pat mare, tv mare, ness, ceai si apa din partea casei plus fierbator.

 86. Hotel cochet si elegant, situat la marginea orasului, langa un parc si un lac, din pacate lasate in voia soartei. Camera (desi mica) a fost curata si patul comfortabil. Baia are de toate, inclusiv incalzire prin pardoseala (pacat ca nu e perfect izolat peretele de sticla care separa zona de dus de restul baii … si o dara de apa se strecoara printr-una din nervurile gresiei inafara).

 87. O cazare frumoasa intr-o ambianta plăcută, personal amabil, mic dejun bogat și gustos, mâncarea foarte buna. Recomand aceast hotel pentru cei care ajung in Craiova. Zi frumoasa dragi călători!

 88. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 89. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 90. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 91. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 92. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 93. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 94. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 95. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 96. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 97. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 98. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 99. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 100. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 101. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 102. Curatenie, pat confortabil, liniste, personal foarte amabil. O sa mai merg tot aici cand mai am ocazia.

 103. Personalul foarte amabil, curatenia, mancarea buna.

 104. Super. De la personal amabil, mic dejun bun, camera mare si curata. Sigur vom reveni

 105. totul asa cum trebuie sa fie. chiar foarte multumit de aceasta locatie

 106. Confortul de acasa, parcare asigurata, locatie aproape de centru.

 107. Apartament foarte spațios, decorat deosebit, modern, băi curate

 108. Proprietari tineri, energici si f.amabili.Flexibili si gata oricand sa găsească soluții la solicitări extra…

 109. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 110. Mi-a placut personalul inca de la sosire, pana la plecare! Am avut parte de o noapte linistita, chiar daca seara in restaurant a fost o petrecere cu lautari! Am coborat si noi, am stat pana au plecat (01:00) si apoi am mers in camera! Initial, cand am ajuns am primit o camera cu geam doar in tavan, dar avand o colega claustrofoba am rugat la receptie sa primim o alta cu geamuri normale si imediat doamna de la receptie ne-a servit! Sa nu uit: baia de la camera 12 este imensa si are cada! ❤ Personalul a fost foarte amabil! Vom reveni! P.S.: incercati clatitele cu ciocolata 😉

 111. Mediu ospitalier, personal amabil, curatenie, amplasat favorabil, confort la superlativ! Recomand cu caldura!

 112. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 113. Distanta mica fata de centrul orasului, personal foarte amabil , pat mare si confortabil, liniste

 114. Camera curata si spatioasa iar personally deosebit de amabil

 115. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 116. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 117. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 118. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 119. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 120. Mi-a placut modul original de decorare a camerelor, personalul care a fost foarte amabil, amplasarea hotelului care este foarte aproape de centrul orasului.

 121. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 122. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 123. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 124. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 125. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 126. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 127. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 128. Curățenia exemplară, utilarea camerei, mobilă frumoasă, saltele „bien dormir”, perne și pilote umplute cu melană, prosoape bumbac curate, un set suplimentar pentru dormit, posibilitate de reglare a temperaturii camerei

 129. camera mare, loc de parcare in curte, faptul ca avea chicineta

 130. Mic dejun proaspăt, servire ireprosabila. Modern, curat si confortabil.

 131. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 132. Camera curata, spatioasa cu tot ceea ce ar trebui unei camere a unui hotel de patru stele.

 133. The place is very close to the airport (5 min drive!), Oxana was VERY NICE, the place was big, containing two bathrooms. We didn’t have too much time to use all the facilities, but we definitely recommend this place

 134. Everything was great. Ms. Roxana was a great host. Recomanding this location with a lot of dear ones.

 135. The owner was responsive, we arrived late and she was waiting for us, and was there again the next morning on time for check out. The rooms were large and comfortable. Plenty of free parking space.

 136. Super ok totul. Deși am ajuns când bucătăria se închidea, am găsit un personal înțelegător și implicat(în special Bogdan) care a făcut posibil să servesc masa. Camera mare, curată și dotată cu toate cele necesare!

 137. Un hotel linistit, la vreo 2 km de centru, dar curat si cu un raport pret-calitate foarte bun.

 138. Amabilitatea proprietarului și a personalului,mâncare buna, curățenie .

 139. Micul dejun a fost bun, iar personalul serviabil. Amplasarea in oras a hotelului este foarte buna (zona linistita, vecinatatea gradinii botanice, distanta mica fata de centrul orasului).

 140. Personal impecabil, mic dejun bun și cafea excelenta

 141. Nimic, totul este un jeg acolo. Nu recomand nimănui să meargă acolo.🤮🤮🤢🤢

 142. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 143. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 144. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 145. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 146. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 147. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 148. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 149. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 150. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 151. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 152. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 153. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 154. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 155. Mi-a placut personalul inca de la sosire, pana la plecare! Am avut parte de o noapte linistita, chiar daca seara in restaurant a fost o petrecere cu lautari! Am coborat si noi, am stat pana au plecat (01:00) si apoi am mers in camera! Initial, cand am ajuns am primit o camera cu geam doar in tavan, dar avand o colega claustrofoba am rugat la receptie sa primim o alta cu geamuri normale si imediat doamna de la receptie ne-a servit! Sa nu uit: baia de la camera 12 este imensa si are cada! ❤ Personalul a fost foarte amabil! Vom reveni! P.S.: incercati clatitele cu ciocolata 😉

 156. Mediu ospitalier, personal amabil, curatenie, amplasat favorabil, confort la superlativ! Recomand cu caldura!

 157. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 158. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 159. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 160. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 161. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 162. Distanta mica fata de centrul orasului, personal foarte amabil , pat mare si confortabil, liniste

 163. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 164. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 165. Mi-a placut modul original de decorare a camerelor, personalul care a fost foarte amabil, amplasarea hotelului care este foarte aproape de centrul orasului.

 166. Este o afacere de familie. Prosoape si lenjerie curate, gazde primitoare. Cel mai important lucru, se emite bon fiscal, lucru destul de rar la genul asta de cazari in Romania. Felicitări!

 167. Amabilitatea personalului, confortul si curatenia din camera, amplasarea.

 168. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 169. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 170. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 171. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 172. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 173. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 174. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 175. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 176. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 177. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 178. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 179. Mi-a placut personalul inca de la sosire, pana la plecare! Am avut parte de o noapte linistita, chiar daca seara in restaurant a fost o petrecere cu lautari! Am coborat si noi, am stat pana au plecat (01:00) si apoi am mers in camera! Initial, cand am ajuns am primit o camera cu geam doar in tavan, dar avand o colega claustrofoba am rugat la receptie sa primim o alta cu geamuri normale si imediat doamna de la receptie ne-a servit! Sa nu uit: baia de la camera 12 este imensa si are cada! ❤ Personalul a fost foarte amabil! Vom reveni! P.S.: incercati clatitele cu ciocolata 😉

 180. Mediu ospitalier, personal amabil, curatenie, amplasat favorabil, confort la superlativ! Recomand cu caldura!

 181. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 182. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 183. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 184. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 185. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 186. Distanta mica fata de centrul orasului, personal foarte amabil , pat mare si confortabil, liniste

 187. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 188. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 189. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 190. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 191. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 192. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 193. Este o afacere de familie. Prosoape si lenjerie curate, gazde primitoare. Cel mai important lucru, se emite bon fiscal, lucru destul de rar la genul asta de cazari in Romania. Felicitări!

 194. Amabilitatea personalului, confortul si curatenia din camera, amplasarea.

 195. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 196. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 197. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 198. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 199. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 200. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 201. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 202. curat ,personal amabil ,aproape de centrul orasului,arhitectura deosebita a hotelului,

 203. Locația excelenta, aproape de centrul orasului. Design-ul cladirii vechi ,mobilierul, decoratiunile foarte interesante. Oferta calitate-pret foarte buna. Un sejur perfect.

 204. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 205. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 206. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 207. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 208. Hotel bine intretinut, camere mari curate si un restaurant cu terasa foarte bun.

 209. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 210. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 211. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 212. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 213. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 214. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 215. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 216. Camera mare spatioasa, personal atent la nevoile clientului.

 217. Micul dejun a fost bun si mereu apreciez mocheta in loc de gresie intr-o camera de hotel.

 218. Nimic, personalul foarte hotărâți și nu doreau rezolvarea amiabila a problemei, dacă știam nici nu ma duceam la ei.

 219. Locatia foarte bine amplasata fata de Liceul de Arte ” marin Aorescu”, acolo unde a avut loc Evenimentul pentru care am calatorit la craiova.

 220. Modul de abordare a proprietarului, flexibilitatea sa si rapiditatea cu care au fost receptate informatiile. o gazda excelenta care ne-a prezentat si cateva aspecte turistice si gastronimice ale orasul Craiova. Va multumim!

 221. Apartamentul este minunat, curat, utilat cu tot ce este necesar, priveliștea este superba, iar gazda foarte prietenoasa si primitoare, nimic negativ, o sa revin cu siguranta.

 222. Central, comfortabil si curat sunt cuvintele care descriu acest local. Doamna Claudia este foarte amabila si dispusa sa ajute daca aveti nevoie.

 223. Camere mari, mobilarre functional,baia bine echipata,facuta cu materials de calibrate.Baietiii de la receptie foarte amabili.

 224. Raport calitate pret exceptional. Personal amabil. Curățenie, apa calda, camera spațioasă, Recomand.

 225. Am stat 3 nopti si am facut alegerea perfecta. Am sa ma reintorc cu mare placere.

 226. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 227. Mi-a placut personalul inca de la sosire, pana la plecare! Am avut parte de o noapte linistita, chiar daca seara in restaurant a fost o petrecere cu lautari! Am coborat si noi, am stat pana au plecat (01:00) si apoi am mers in camera! Initial, cand am ajuns am primit o camera cu geam doar in tavan, dar avand o colega claustrofoba am rugat la receptie sa primim o alta cu geamuri normale si imediat doamna de la receptie ne-a servit! Sa nu uit: baia de la camera 12 este imensa si are cada! ❤ Personalul a fost foarte amabil! Vom reveni! P.S.: incercati clatitele cu ciocolata 😉

 228. Mediu ospitalier, personal amabil, curatenie, amplasat favorabil, confort la superlativ! Recomand cu caldura!

 229. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 230. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 231. Distanta mica fata de centrul orasului, personal foarte amabil , pat mare si confortabil, liniste

 232. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 233. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 234. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 235. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 236. Totul a fost super! Merita sa faci si un mic ocol ptr a te caza la aceasta proprietate.

 237. Conditiile de cazare , amplasarea in zona linistita, in afara orasului

 238. Este o afacere de familie. Prosoape si lenjerie curate, gazde primitoare. Cel mai important lucru, se emite bon fiscal, lucru destul de rar la genul asta de cazari in Romania. Felicitări!

 239. Amabilitatea personalului, confortul si curatenia din camera, amplasarea.

 240. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 241. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 242. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 243. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 244. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 245. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 246. Mi-a placut personalul inca de la sosire, pana la plecare! Am avut parte de o noapte linistita, chiar daca seara in restaurant a fost o petrecere cu lautari! Am coborat si noi, am stat pana au plecat (01:00) si apoi am mers in camera! Initial, cand am ajuns am primit o camera cu geam doar in tavan, dar avand o colega claustrofoba am rugat la receptie sa primim o alta cu geamuri normale si imediat doamna de la receptie ne-a servit! Sa nu uit: baia de la camera 12 este imensa si are cada! ❤ Personalul a fost foarte amabil! Vom reveni! P.S.: incercati clatitele cu ciocolata 😉

 247. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 248. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 249. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 250. Este o afacere de familie. Prosoape si lenjerie curate, gazde primitoare. Cel mai important lucru, se emite bon fiscal, lucru destul de rar la genul asta de cazari in Romania. Felicitări!

 251. Amabilitatea personalului, confortul si curatenia din camera, amplasarea.

 252. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 253. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 254. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 255. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 256. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 257. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 258. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 259. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 260. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 261. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 262. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 263. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 264. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 265. Este o afacere de familie. Prosoape si lenjerie curate, gazde primitoare. Cel mai important lucru, se emite bon fiscal, lucru destul de rar la genul asta de cazari in Romania. Felicitări!

 266. Amabilitatea personalului, confortul si curatenia din camera, amplasarea.

 267. Amplasarea bună. Apartamentul este spațios, curat, dotat cu mini chicineta.👍

 268. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 269. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 270. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 271. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 272. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 273. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 274. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 275. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 276. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 277. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 278. Personal ospitalier.Camere confortabile și curate. Mic dejun proaspăt și gustos. Locatie excelenta. Recomand cu incredere

 279. Personalul foarte plăcut, locația de asemenea. Pensiune nou deschisa, din ce am înțeles se va mai investi lângă pensiune. Recomand aceasta locație cu mare placere

 280. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 281. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 282. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 283. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 284. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 285. Personal ospitalier.Camere confortabile și curate. Mic dejun proaspăt și gustos. Locatie excelenta. Recomand cu incredere

 286. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 287. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 288. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 289. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 290. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 291. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 292. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 293. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 294. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 295. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 296. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 297. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 298. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 299. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 300. Totul a fost super! Merita sa faci si un mic ocol ptr a te caza la aceasta proprietate.

 301. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 302. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 303. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 304. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 305. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 306. Gazdele sunt foarte prietenoase, locația este plăcută și este ingrijita.

 307. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 308. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 309. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 310. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 311. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 312. Primirea foarte calda si recomandarea la restaurantul din zona

 313. Curatenia, confortul, linistea, amabilitatea personalului, micul dejun.

 314. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 315. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 316. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 317. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 318. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 319. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 320. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 321. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 322. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 323. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 324. Totul a fost super! Merita sa faci si un mic ocol ptr a te caza la aceasta proprietate.

 325. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 326. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 327. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 328. Mic dejun consistent, personal amabil, ambianta placuta.

 329. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 330. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 331. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 332. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 333. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 334. Totul foarte curat si primitor, utilata cu tot ce ai nevoie pentru o sedere confortabila, loc de parcare in fata proprietatii, zona linistita, fara galagia orasului, proprietar foarte amabil si respectuos, incearca sa iti faca sederea cat mai placuta. Recomand cu placere!

 335. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 336. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 337. Curatenia, confortul, linistea, amabilitatea personalului, micul dejun.

 338. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 339. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 340. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 341. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 342. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 343. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 344. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 345. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 346. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 347. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 348. Totul a fost super! Merita sa faci si un mic ocol ptr a te caza la aceasta proprietate.

 349. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 350. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 351. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 352. Totul foarte curat si primitor, utilata cu tot ce ai nevoie pentru o sedere confortabila, loc de parcare in fata proprietatii, zona linistita, fara galagia orasului, proprietar foarte amabil si respectuos, incearca sa iti faca sederea cat mai placuta. Recomand cu placere!

 353. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 354. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 355. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 356. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 357. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 358. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 359. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 360. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 361. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 362. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 363. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 364. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 365. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 366. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 367. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 368. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 369. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 370. Mic dejun consistent, personal amabil, ambianta placuta.

 371. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 372. -semi-aproape de centru -mic dejun inclus -paturi confortabile

 373. mi-a placut foarte mult camera, mai spatioasa decat ma asteptam. si locatia destul de centrala. personalul foarte amabil. recomand!

 374. Mic dejun consistent, personal amabil, ambianta placuta.

 375. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 376. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 377. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 378. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 379. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 380. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 381. Curat și liniștit. Recomandat pentru călători în concediu. Promisiuni de mic dejun dar nu se știe când.

 382. Totul foarte curat si primitor, utilata cu tot ce ai nevoie pentru o sedere confortabila, loc de parcare in fata proprietatii, zona linistita, fara galagia orasului, proprietar foarte amabil si respectuos, incearca sa iti faca sederea cat mai placuta. Recomand cu placere!

 383. Totul la superlativ, recomand cu incredere. Proprietarii f seriosi, prompti si amabili .

 384. Camera spatioasa. Patul foarte bun. La fel si baia. Locatie linistita, aproape de statie de Taxi.

 385. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 386. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 387. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 388. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 389. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 390. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 391. Lacrimioara-ilenuta iunie 21, 2019 at 3:56 pm

  Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 392. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 393. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 394. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 395. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 396. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 397. mi-a placut foarte mult camera, mai spatioasa decat ma asteptam. si locatia destul de centrala. personalul foarte amabil. recomand!

 398. Mic dejun consistent, personal amabil, ambianta placuta.

 399. Locația este foarte aproape de centru , raportul preț calitate la fel , curățenie , personalul este extrem de amabil iar preturile nu au concurență.

 400. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 401. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 402. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 403. Amplasare excelenta, camera mare, curatenie, liniste, proprietarii amabili, loc de parcare, parcul Romanescu la 15 min de mers pe jos.

 404. Mi-au plăcut mai multe: camera, patul, dușul, personalul, animalele: cățelușa și pisica, amplasarea pensiunii într-un loc liniștit. Și micul dejun a fost destul de bun.

 405. Totul a fost ok, gazda foarte amabilă. Ne-au placut patul confortabil, camera spatioasa, terasa de afară generoasă, micul dejun gustos.

 406. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 407. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 408. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 409. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 410. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 411. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 412. Lacrimioara-ilenuta iunie 28, 2019 at 4:26 pm

  Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 413. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 414. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 415. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 416. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 417. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 418. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 419. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 420. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 421. Hotelul este amplasat la 10 minute de centrul Craiovei, intr-o zona linistita; camera curata.

 422. Amplasarea pensiunii este ok, langa centru. Terasa este si ea in regula, mai ales seara

 423. mi-a placut foarte mult camera, mai spatioasa decat ma asteptam. si locatia destul de centrala. personalul foarte amabil. recomand!

 424. Curat,Spațios, Discreție,Condiții excelente, personal de mult bun simt.

 425. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 426. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 427. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 428. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 429. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 430. Amplasare excelenta, camera mare, curatenie, liniste, proprietarii amabili, loc de parcare, parcul Romanescu la 15 min de mers pe jos.

 431. Mi-au plăcut mai multe: camera, patul, dușul, personalul, animalele: cățelușa și pisica, amplasarea pensiunii într-un loc liniștit. Și micul dejun a fost destul de bun.

 432. Totul a fost ok, gazda foarte amabilă. Ne-au placut patul confortabil, camera spatioasa, terasa de afară generoasă, micul dejun gustos.

 433. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 434. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 435. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 436. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 437. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 438. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 439. La 15 minute de centru, loc de parcare, gazda primitoare, curățenie.

 440. Gazde primitoare, locatie frumoasa, foarte curata si frumos amenajata.

 441. Pozitionarea ideala in raport cu centrul orasului si stadionul Ion Oblemenco. Intimitate, liniste, confort

 442. Lacrimioara-ilenuta iulie 5, 2019 at 4:10 pm

  Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 443. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 444. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 445. A fost foarte frumos .Personalul foarte amabil ,mancarea buna sper sa mai revenim.

 446. Hotelul este amplasat la 10 minute de centrul Craiovei, intr-o zona linistita; camera curata.

 447. Amplasarea pensiunii este ok, langa centru. Terasa este si ea in regula, mai ales seara

 448. Curat,Spațios, Discreție,Condiții excelente, personal de mult bun simt.

 449. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 450. Totul excelent,curat confortabil,zona liniștita!Recomand cu încredere!

 451. Amplasare excelenta, camera mare, curatenie, liniste, proprietarii amabili, loc de parcare, parcul Romanescu la 15 min de mers pe jos.

 452. Mi-au plăcut mai multe: camera, patul, dușul, personalul, animalele: cățelușa și pisica, amplasarea pensiunii într-un loc liniștit. Și micul dejun a fost destul de bun.

 453. Totul a fost ok, gazda foarte amabilă. Ne-au placut patul confortabil, camera spatioasa, terasa de afară generoasă, micul dejun gustos.

 454. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 455. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 456. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 457. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 458. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 459. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 460. Lacrimioara-ilenuta iulie 12, 2019 at 4:11 pm

  Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 461. Curtea frumos amenajata, camere spatioase, balcon mare, parcare in curtea proprietatii, proprietarul foarte amabil.

 462. Situata intr-o zona linistita , a fost exact ce aveam nevoie dupa o calatorie asa lunga. Exista terasa la camera (cel putin la a noastra) iar curtea este plina de plante .Camera confortabila,baia mare . Totul foarte curat . Gazda foarte primitoare . Micul dejun excelent. Recomand din suflet .Multumim

 463. La 15 minute de centru, loc de parcare, gazda primitoare, curățenie.

 464. Gazde primitoare, locatie frumoasa, foarte curata si frumos amenajata.

 465. Pozitionarea ideala in raport cu centrul orasului si stadionul Ion Oblemenco. Intimitate, liniste, confort

 466. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 467. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 468. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 469. Personalul foarte amabil,mancarea excelenta…camera spatioasa si curata

 470. Mâncarea bună în restaurant, personalul este amabil, în pensiune și în camere este curat, am avut parte de un sejur plăcut la ei. Aș reveni cu drag.

 471. Un raport calitate-pret foarte bun. Camerele sunt spatioase, foarte curate si primitoare, iar micul dejun stil bufet sudez este complet, cu gustari sarate si dulci, fructe, cafea si ceai. Este un loc perfect pentru cateva zile de trecere prin Craiova, aproape de centrul orasului, recomand pensiunea!

 472. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 473. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 474. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 475. La 15 minute de centru, loc de parcare, gazda primitoare, curățenie.

 476. Gazde primitoare, locatie frumoasa, foarte curata si frumos amenajata.

 477. Pozitionarea ideala in raport cu centrul orasului si stadionul Ion Oblemenco. Intimitate, liniste, confort

 478. Patul a fost confortabil. Curățenie. Ambient modern.

 479. Curat,Spațios, Discreție,Condiții excelente, personal de mult bun simt.

 480. Faptul că a fost aproape de Polivalenta, o cameră mare,curata si un miros placut.Personal ok.

 481. Amplasare excelenta, camera mare, curatenie, liniste, proprietarii amabili, loc de parcare, parcul Romanescu la 15 min de mers pe jos.

 482. Mi-au plăcut mai multe: camera, patul, dușul, personalul, animalele: cățelușa și pisica, amplasarea pensiunii într-un loc liniștit. Și micul dejun a fost destul de bun.

 483. Totul a fost ok, gazda foarte amabilă. Ne-au placut patul confortabil, camera spatioasa, terasa de afară generoasă, micul dejun gustos.

 484. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 485. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 486. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 487. Nu am decât cuvinte de laudă! Minunat !Felicitări pentru ospitalitate!Recomand cu mare placere!

 488. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 489. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 490. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 491. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 492. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 493. A fost OK, nu am știut însă că nu se servește micul dejun și duminică.

 494. Amabilitatea doamnei care ne-a intampinat si faptul ca ne-a asteptat cum am convenit. Lenjeria a avut un tuseu foarte placut si a fost vesela si curata .

 495. A fost aproape de parc. Mi a fost de ajutor locatia.

 496. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 497. Locatia foarte buna, terasa exterioara f frumoasa si personalul f amabil

 498. Zona liniștită, paturile bune pentru odihna, curățenie, gazda primitoare

 499. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 500. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 501. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 502. A fost ok totul. Amplasare relativ buna, curatenie, in linii mari totul ok.

 503. Locatia buna si aer conditionat functionabil, a fost perfect la 36 de grade cat erau afara.

 504. Patul a fost confortabil. Curățenie. Ambient modern.

 505. Personalul de la sala de mese a fost foarte amabil si m-a servit cu pranzul desi am inteles ca trebuia sa fiu pe o lista pentru a servi masa. Desi intr-una din zile a fost o petrecere pe terasa, muzica a fost oprita la o ora decenta.

 506. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 507. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 508. Aproape de centru, personal foarte amabil, bun pentru o noapte de tranzit.

 509. Totul. A fost perfect pentru noi: la jumătatea drumului dintre centru și casa copiilor mei. Ambientul este de vis și gazdele știu să te facă să te simți ca acasa. Oameni calzi si primitori.

 510. Locatia este singurul lucru ok la aceasta pensiune.

 511. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 512. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 513. A fost ok totul. Amplasare relativ buna, curatenie, in linii mari totul ok.

 514. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 515. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 516. Personal amabil, locație foarte frumoasa și curată!

 517. Micul dejun fabulos Personal impecabil Faptul ca am avut balcon a contat enorm Camera spațioasă și foarte curata Liniște

 518. Servirea micului dejun ireprosabila, ca si cantitate „peste suficient”, alimente calitative, proaspete!

 519. Totul la superlativ . Personal exceptional , curatenie impecabila , cladire noua . Nu am avut timp sa servim micul dejun ,dar ne-au pregatit pachet sa putem manca pe drum . Multumim pentru profesionalism.

 520. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 521. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 522. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 523. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 524. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 525. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 526. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 527. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 528. Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 529. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 530. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 531. Locatia foarte buna, terasa exterioara f frumoasa si personalul f amabil

 532. Aproape de centru, personal foarte amabil, bun pentru o noapte de tranzit.

 533. Totul. A fost perfect pentru noi: la jumătatea drumului dintre centru și casa copiilor mei. Ambientul este de vis și gazdele știu să te facă să te simți ca acasa. Oameni calzi si primitori.

 534. Locatia este singurul lucru ok la aceasta pensiune.

 535. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 536. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 537. Personal amabil, locație foarte frumoasa și curată!

 538. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 539. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 540. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 541. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 542. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 543. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 544. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 545. Am stat in camera Egipt si pot confirma ca arata ca in poze. Mobilierul este nou, de calitate, iar decoratiunile sunt adecvate temei. Camera a fost foarte curata, asternuturile sunt calitative, iar patul este confortabil. Micul dejun este bun, suficient si proaspat. Semnalul la Wi-fi a fost foarte bun.

 546. in mod deosebit amplasarea,asigurarea parcarii si curatenia

 547. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 548. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 549. Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 550. Personalul de la sala de mese a fost foarte amabil si m-a servit cu pranzul desi am inteles ca trebuia sa fiu pe o lista pentru a servi masa. Desi intr-una din zile a fost o petrecere pe terasa, muzica a fost oprita la o ora decenta.

 551. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 552. Nu am servit masa dar în schimb nu merită banii. În primul rând deranjul de la alți oameni care au fost cazați la această pensiune

 553. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 554. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 555. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 556. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 557. Aproape de centru, personal foarte amabil, bun pentru o noapte de tranzit.

 558. Totul. A fost perfect pentru noi: la jumătatea drumului dintre centru și casa copiilor mei. Ambientul este de vis și gazdele știu să te facă să te simți ca acasa. Oameni calzi si primitori.

 559. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 560. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 561. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 562. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 563. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 564. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 565. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 566. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 567. Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 568. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 569. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 570. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 571. Micul dejun a fost ok. A fost a doua noastra sedere la aceasta locatie, dar calitatea si cantitatea micului dejun a scazut intr-un singur an, fata de anul trecut. Plus ca optiunea de mic dejun in camera pare sa fie la discretia personalului….Azi nu se poate, dar maine s-a putut.

 572. Este situat excelent, personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camera spațioasa și foarte confortabilă.

 573. Camera, personalul si locatia sunt de nota 10+ De asemenea, Craiova mi-a depasit si ea asteptarile.

 574. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 575. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 576. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 577. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 578. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 579. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 580. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 581. Aproape de centru, personal foarte amabil, bun pentru o noapte de tranzit.

 582. Totul. A fost perfect pentru noi: la jumătatea drumului dintre centru și casa copiilor mei. Ambientul este de vis și gazdele știu să te facă să te simți ca acasa. Oameni calzi si primitori.

 583. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 584. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 585. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 586. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 587. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 588. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 589. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 590. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 591. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 592. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 593. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 594. Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 595. Superb…totul aranjat cu o minuțiozitate desăvârșita,asigurarea locului de parcare in deplina siguranța,comportamentul personalului hotelier a fost ireproșabil,o elegantă luxuriantă,toate intr’o curățenie desăvârșita.Micul dejun foarte variat si super îndestulător acompaniat de o savuroasa cafea,a fost desăvârșit.

 596. Micul dejun a fost ok. A fost a doua noastra sedere la aceasta locatie, dar calitatea si cantitatea micului dejun a scazut intr-un singur an, fata de anul trecut. Plus ca optiunea de mic dejun in camera pare sa fie la discretia personalului….Azi nu se poate, dar maine s-a putut.

 597. Este situat excelent, personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camera spațioasa și foarte confortabilă.

 598. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 599. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 600. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 601. Proprietarii foarte amabili și primitori, foarte curat.Ne-am simtit foarte bine. Cand mai ajungem in Craiova, cu siguranță tot la Crinul vom sta. Multumim frumos.

 602. Liniste, curatenie, prosoape si lenjerie impecabile.Gazda perfecta.

 603. very clean friendly host quiet room recommended

 604. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 605. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 606. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 607. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 608. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 609. Totul !!! Locatie retrasa ce confera liniste,elegant si curat . O curte interioara frumos amenajata ce creaza impresia de „acasa „

 610. Proprietarii foarte amabili și primitori, foarte curat.Ne-am simtit foarte bine. Cand mai ajungem in Craiova, cu siguranță tot la Crinul vom sta. Multumim frumos.

 611. Liniste, curatenie, prosoape si lenjerie impecabile.Gazda perfecta.

 612. very clean friendly host quiet room recommended

 613. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 614. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 615. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 616. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 617. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 618. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 619. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

 620. Superb…totul aranjat cu o minuțiozitate desăvârșita,asigurarea locului de parcare in deplina siguranța,comportamentul personalului hotelier a fost ireproșabil,o elegantă luxuriantă,toate intr’o curățenie desăvârșita.Micul dejun foarte variat si super îndestulător acompaniat de o savuroasa cafea,a fost desăvârșit.

 621. Micul dejun a fost ok. A fost a doua noastra sedere la aceasta locatie, dar calitatea si cantitatea micului dejun a scazut intr-un singur an, fata de anul trecut. Plus ca optiunea de mic dejun in camera pare sa fie la discretia personalului….Azi nu se poate, dar maine s-a putut.

 622. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 623. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 624. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 625. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 626. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 627. Camera curata, personal foarte amabil. Amplasarea locatiei foarte buna in raport cu scopul pentru care am venit. Voi mai reveni la aceasta locatie.

 628. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 629. Personalul amabil, serviciile ok, amplasarea aproape de centru.

 630. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 631. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 632. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 633. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 634. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 635. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 636. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 637. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 638. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 639. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 640. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

 641. Superb…totul aranjat cu o minuțiozitate desăvârșita,asigurarea locului de parcare in deplina siguranța,comportamentul personalului hotelier a fost ireproșabil,o elegantă luxuriantă,toate intr’o curățenie desăvârșita.Micul dejun foarte variat si super îndestulător acompaniat de o savuroasa cafea,a fost desăvârșit.

 642. Este situat excelent, personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camera spațioasa și foarte confortabilă.

 643. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 644. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 645. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 646. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 647. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 648. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 649. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 650. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 651. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 652. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 653. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 654. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 655. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 656. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 657. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 658. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 659. Personalul amabil, serviciile ok, amplasarea aproape de centru.

 660. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 661. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 662. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 663. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 664. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 665. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 666. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 667. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 668. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 669. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 670. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 671. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 672. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa de bune la cel mai mic pret din perioada cautata…sincer am avut conditii mult mai bune decat la alte hoteluri cu renume( Helin de ex.). Mi-a placut aproape totul- curatenie ff buna, prosoape curate,fara praf sau mucegai in camera, fara dusuri care au scurgerea defecta,pat ff confortabil ca si pernele de altfel, tv ok, balcon – pot spune ca am ceva experienta cu statul in hoteluri sau pensiuni deoarece calatoresc des.

 673. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 674. Personalul amabil, serviciile ok, amplasarea aproape de centru.

 675. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 676. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 677. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 678. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 679. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 680. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 681. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 682. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 683. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 684. Pensiunea este situata intr-un cartier foarte linistit, avand in vecinatate 2 restaurante excelente : unul cu specific grecesc si altul cu specific libanez. Camera este dotata cu un minifrigider. Parcarea gratuita si sigura in fata pensiunii.

 685. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 686. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 687. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 688. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 689. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 690. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 691. A fost OK, nu am știut însă că nu se servește micul dejun și duminică.

 692. Amabilitatea doamnei care ne-a intampinat si faptul ca ne-a asteptat cum am convenit. Lenjeria a avut un tuseu foarte placut si a fost vesela si curata .

 693. A fost aproape de parc. Mi a fost de ajutor locatia.

 694. The location was brilliant, it was a 15 – 20 minute walk into the centre of Piran so bear this in mind but we enjoyed the walk. The views from the room and terrace were amazing. There is parking onsite which was really easy to arrange and much easier than having to leave the car at one of the car parks as you aren’t able to bring vehicles into Piran centre. Great piece of mind knowing the hire car was safe at the accommodation. The staff were lovely and very welcoming. We had breakfast which was great with lots of selection and the shared kitchen was great and well stocked with kitchen items.

 695. Felt like being home. Absolutely comfortable in our apartment. Views amazing and a place to relax.

 696. Everything was great, staff was nice, clean rooms. Highly recomended.

 697. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 698. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 699. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 700. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 701. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 702. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 703. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 704. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 705. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 706. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 707. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 708. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 709. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 710. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 711. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 712. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 713. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 714. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 715. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 716. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 717. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 718. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 719. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 720. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 721. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 722. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 723. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 724. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 725. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 726. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 727. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 728. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 729. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 730. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 731. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 732. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 733. Locatie excelenta, la 5 minute de mers pe jos față de centru. Mic dejun bun, camere spațioase și frumoase. Proprietari super ok! Recomand cu drag!

 734. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

 735. Superb…totul aranjat cu o minuțiozitate desăvârșita,asigurarea locului de parcare in deplina siguranța,comportamentul personalului hotelier a fost ireproșabil,o elegantă luxuriantă,toate intr’o curățenie desăvârșita.Micul dejun foarte variat si super îndestulător acompaniat de o savuroasa cafea,a fost desăvârșit.

 736. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 737. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 738. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 739. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 740. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 741. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 742. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 743. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 744. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 745. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 746. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 747. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 748. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 749. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 750. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 751. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 752. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 753. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 754. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 755. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 756. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 757. Locatie excelenta, la 5 minute de mers pe jos față de centru. Mic dejun bun, camere spațioase și frumoase. Proprietari super ok! Recomand cu drag!

 758. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

 759. Superb…totul aranjat cu o minuțiozitate desăvârșita,asigurarea locului de parcare in deplina siguranța,comportamentul personalului hotelier a fost ireproșabil,o elegantă luxuriantă,toate intr’o curățenie desăvârșita.Micul dejun foarte variat si super îndestulător acompaniat de o savuroasa cafea,a fost desăvârșit.

 760. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 761. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 762. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 763. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 764. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 765. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 766. Proprietarii foarte amabili și primitori, foarte curat.Ne-am simtit foarte bine. Cand mai ajungem in Craiova, cu siguranță tot la Crinul vom sta. Multumim frumos.

 767. Liniste, curatenie, prosoape si lenjerie impecabile.Gazda perfecta.

 768. very clean friendly host quiet room recommended

 769. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 770. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 771. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 772. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 773. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 774. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 775. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 776. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 777. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 778. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 779. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 780. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 781. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 782. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 783. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 784. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 785. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 786. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 787. Proprietarii foarte amabili și primitori, foarte curat.Ne-am simtit foarte bine. Cand mai ajungem in Craiova, cu siguranță tot la Crinul vom sta. Multumim frumos.

 788. Liniste, curatenie, prosoape si lenjerie impecabile.Gazda perfecta.

 789. very clean friendly host quiet room recommended

 790. Personalul amabil, micul dejun gustos, locatie centrala

 791. Personalul foarte amabil,curățenie , de aceea am facut rezervare si pentru săptămana viitoare.

 792. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 793. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 794. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 795. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 796. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 797. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 798. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 799. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 800. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 801. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 802. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 803. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 804. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 805. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 806. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 807. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 808. Proprietarii foarte amabili și primitori, foarte curat.Ne-am simtit foarte bine. Cand mai ajungem in Craiova, cu siguranță tot la Crinul vom sta. Multumim frumos.

 809. Liniste, curatenie, prosoape si lenjerie impecabile.Gazda perfecta.

 810. very clean friendly host quiet room recommended

 811. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 812. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 813. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 814. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 815. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 816. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 817. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 818. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 819. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 820. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 821. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 822. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 823. Deși mici, camerele sunt originale cu teme inspirate din diferite state.

 824. Locatie excelenta, la 5 minute de mers pe jos față de centru. Mic dejun bun, camere spațioase și frumoase. Proprietari super ok! Recomand cu drag!

 825. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

 826. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 827. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 828. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 829. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 830. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 831. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 832. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 833. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 834. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 835. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 836. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 837. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 838. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 839. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 840. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 841. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 842. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 843. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 844. Aproape de centru , camere spațioase , mâncare buna , Personal amabil , raport preț-servicii 👍👍👍

 845. Personalul amabil, micul dejun gustos, locatie centrala

 846. Personalul foarte amabil,curățenie , de aceea am facut rezervare si pentru săptămana viitoare.

 847. A fost OK, nu am știut însă că nu se servește micul dejun și duminică.

 848. Amabilitatea doamnei care ne-a intampinat si faptul ca ne-a asteptat cum am convenit. Lenjeria a avut un tuseu foarte placut si a fost vesela si curata .

 849. A fost aproape de parc. Mi a fost de ajutor locatia.

 850. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 851. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 852. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 853. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 854. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 855. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 856. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 857. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 858. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 859. Aproape de centru , camere spațioase , mâncare buna , Personal amabil , raport preț-servicii 👍👍👍

 860. Personalul amabil, micul dejun gustos, locatie centrala

 861. Personalul foarte amabil,curățenie , de aceea am facut rezervare si pentru săptămana viitoare.

 862. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 863. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 864. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 865. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 866. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 867. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 868. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 869. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 870. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 871. Personalul amabil,amplasarea langa parc ,curatenia din camera, in care am avut si minibar si uscator de par.

 872. Primirea și faptul ca au ținut cont ca am plecat cu o zi înainte fata de rezervare incasind doar zilele petrecute la ei. Mulțumesc.

 873. Die Nähe zu einem wunderschönen Park. Die Hilfsbereitschaft vom Personal.

 874. Curatenie. Locatia este foarte aproape de centru.

 875. Camera foarte spatioasa si luminoasa, zona linistita, curte mare cu spatiu amenajat de luat masa in aer liber, micul dejun surprinzator de bun avand in vedere costul redus. Baia dotata cu cada mare si dus.

 876. Gazda primitoare, curte interioara frumoasa, parcare in curte.

 877. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 878. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 879. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 880. A fost frumos,placut afara,curat ,aerisit,baia putin mica,dar in rest foarte ok,mi-a placut mult.

 881. Ieftin si un pat comfortabil. Apa cald la dus. Oricum doar am dormit acolo.

 882. Foarte amabili și flexibili, m-au ajutat foarte mult și au venit în întâmpinarea nevoilor mele. Curat, confortabil. Recomand să mâncați și prânzul și cina de acolo, mâncare a fost foarte bună. Raport calitate/preț excelent!

 883. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 884. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 885. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 886. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 887. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 888. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 889. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 890. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 891. În afara de lipsă plasă insecte la geamul de la baie, restul fără reproșuri. Felicitări, recomand. În mod cert, la următoarea cazare în Craiova am să rezerv aici!

 892. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 893. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 894. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 895. A fost OK, nu am știut însă că nu se servește micul dejun și duminică.

 896. Amabilitatea doamnei care ne-a intampinat si faptul ca ne-a asteptat cum am convenit. Lenjeria a avut un tuseu foarte placut si a fost vesela si curata .

 897. A fost aproape de parc. Mi a fost de ajutor locatia.

 898. Situat aproape de centru,mâncare foarte gustoasă,personal amabil ! Recomand cu drag !

 899. Aproape de centru , camere spațioase , mâncare buna , Personal amabil , raport preț-servicii 👍👍👍

 900. Personalul amabil, micul dejun gustos, locatie centrala

 901. Gazda super amabila, mi-a împrumutat un charger de telefon… Patul mare, confortabil, de 2 persoane, deși am avut camera single. Am rezervat cu 20 de min inainte de sosire, totul era pregătit când am ajuns, nu am asteptat deloc.

 902. Confortol, atmosfera de dimineata cu cantecul cocpsului din vecini.

 903. Room was small and compact, excellent value for money. The room had a small fridge, a television with satellite channels, Internet was good. The ladies who run the place we’re really friendly and happily ordered me a taxi on morning of departure, thankyou. Accommodation was 10 minutes to town centre and a 7 lei taxi ride from the train station.

 904. Gazda foarte primitoare si curățenia . Recomand cu încredere .

 905. Totul a fost pe placul tuturor celor care ne-am cazat!

 906. Proprietarii sunt foarte simpatici si saritori. Localizarea este foarte buna, practic se ajunge usor cam in orice zona din Craiova.

 907. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 908. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 909. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 910. Baie mare, confortabilă si cu fereastra. Parcare la ușa pensiunii. Liniste. Mic dejun bun si ieftin. Personal amabil.

 911. Personalul super amabil, conditiile sunt ok, peste nivelul unei pensiuni de tranzit, raport pret-calitate: ok. Restaurantul pensiunii a avut oferte bune, mancarea gustoasa si pret foarte bun.

 912. Personalul a fost foarte amabil, pizza servita la restaurant este foarte buna. Camera curată, patul confortabil, liniște în pensiune. Acest loc mi-a oferit tot confortul de care am avut nevoie. Cu siguranță voi reveni cu plăcere.

 913. Locatie usor de gasit. Zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a unui mare supermarket, locuri de parcare suficiente, curatenie.

 914. pensiunea are parcare; camera curata; lenjerie alba si prosoape curate; personalul saritor la solicitarile turistilor si constiincios

 915. Camera curată si pat confortabil,personal foarte amabil!

 916. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 917. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 918. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 919. Deși mici, camerele sunt originale cu teme inspirate din diferite state.

 920. Locatie excelenta, la 5 minute de mers pe jos față de centru. Mic dejun bun, camere spațioase și frumoase. Proprietari super ok! Recomand cu drag!

 921. Bine amplasat, chiar în centru, cu dichis, totul la interior se simte ca este de calitate bună. Recepția operativa și amabila. Mic dejun foarte diversificat cum nu am mai întâlnit.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled