Cazare ieftina Covasna

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Covasna, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Covasna, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Covasna, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Covasna, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Covasna, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marcheta si Irinel Cioculescu din Dacia, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marcheta si Irinel Cioculescu din Dacia, jud. BrasovCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 • Alis si Adelina Breban din Comanesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Covasna, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Alis si Adelina Breban din Comanesti, jud. SuceavaCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 • Narcis si Cristian Caragiani din Breb, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Narcis si Cristian Caragiani din Breb, jud. MaramuresCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 • Leopoldina si Daniela Coco╚Ö din Stanesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Covasna, România!

  (Leopoldina si Daniela Cocoș din Stanesti, jud. ValceaCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 • Traian si Nicoar─â Giurescu din Murfatlar, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Covasna, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Traian si Nicoară Giurescu din Murfatlar, jud. ConstantaCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 • Dacian si Dorin P─âdureanu din Pietrari, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Covasna, România.

  (Dacian si Dorin Pădureanu din Pietrari, jud. ValceaCazare in Covasna, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 2. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 3. A fost foarte curat , camera ├«nc─âlzit─â corespunz─âtor , meniul de pr├ónz foarte bun . La fel ╚Öi micul dejun ! Dorim sa revenim ├«mpreuna cu alte doua familii ├«ns─â ma tem sa nu fim din nou dezam─âgi╚Ťi de preparatele de la cina …. Mare discordanta ├«ntre micul dejun , pr├ónz ╚Öi cina … Nu ├«n╚Ťeleg de ce … Seara ave╚Ťi un alt buc─âtar ???? De ce nu a respectat gramajul ????

 4. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 5. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 6. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 7. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 8. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 9. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 10. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 11. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 12. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 13. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 14. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 15. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 16. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 17. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 18. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 19. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 20. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 21. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 22. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 23. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 24. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 25. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 26. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 27. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 28. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 29. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 30. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 31. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 32. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 33. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 34. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 35. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 36. A fost foarte curat , camera ├«nc─âlzit─â corespunz─âtor , meniul de pr├ónz foarte bun . La fel ╚Öi micul dejun ! Dorim sa revenim ├«mpreuna cu alte doua familii ├«ns─â ma tem sa nu fim din nou dezam─âgi╚Ťi de preparatele de la cina …. Mare discordanta ├«ntre micul dejun , pr├ónz ╚Öi cina … Nu ├«n╚Ťeleg de ce … Seara ave╚Ťi un alt buc─âtar ???? De ce nu a respectat gramajul ????

 37. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 38. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 39. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 40. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 41. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 42. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 43. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 44. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 45. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 46. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 47. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 48. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 49. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 50. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 51. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 52. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 53. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 54. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 55. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 56. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 57. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 58. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 59. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 60. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 61. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 62. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 63. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 64. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 65. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 66. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 67. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 68. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 69. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 70. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 71. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 72. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 73. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 74. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 75. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 76. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 77. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 78. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 79. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 80. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 81. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 82. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 83. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 84. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 85. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 86. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 87. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 88. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 89. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 90. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 91. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 92. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 93. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 94. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 95. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 96. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 97. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 98. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 99. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 100. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 101. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 102. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 103. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 104. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 105. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 106. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 107. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 108. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 109. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 110. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 111. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 112. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 113. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 114. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 115. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 116. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 117. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 118. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 119. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 120. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 121. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 122. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 123. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 124. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 125. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 126. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 127. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 128. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 129. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 130. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 131. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 132. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 133. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 134. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 135. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 136. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 137. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 138. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 139. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 140. Camera a fost foarte comfortabila, masa foarte bogata si diversa, iar masajul si sauna foarte ok!

 141. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 142. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 143. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 144. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 145. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 146. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 147. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 148. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 149. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 150. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 151. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 152. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 153. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 154. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 155. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 156. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 157. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 158. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 159. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 160. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 161. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 162. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 163. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 164. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 165. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 166. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 167. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 168. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 169. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 170. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 171. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 172. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 173. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 174. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 175. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 176. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 177. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 178. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 179. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 180. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 181. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 182. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 183. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 184. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 185. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 186. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 187. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 188. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 189. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 190. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 191. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 192. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 193. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 194. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 195. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 196. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 197. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 198. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 199. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 200. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 201. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 202. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 203. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 204. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 205. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 206. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 207. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 208. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 209. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 210. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 211. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 212. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 213. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 214. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 215. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 216. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 217. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 218. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 219. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 220. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 221. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 222. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 223. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 224. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 225. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 226. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 227. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 228. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 229. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 230. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 231. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 232. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 233. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 234. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 235. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 236. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 237. Piscina interioara, cur─â╚Ťenia ├«n hotel,mic dejun bun,dar aten╚Ťie la apa de la dozator de apa plata nu toat─â lumea o poate bea ├«╚Ťi provoac─â o enterocolita daca ai stomacul sensibil

 238. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 239. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 240. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 241. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 242. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 243. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 244. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 245. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 246. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 247. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 248. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 249. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 250. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 251. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 252. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 253. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 254. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 255. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 256. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 257. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 258. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 259. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 260. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 261. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 262. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 263. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 264. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 265. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 266. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 267. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 268. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 269. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 270. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 271. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 272. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 273. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 274. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 275. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 276. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 277. A fost în regula totul, mai ales că nu mai era nimeni cazat in vila, deci foarte liniștit.

 278. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 279. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 280. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 281. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 282. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 283. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 284. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 285. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 286. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 287. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 288. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 289. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 290. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 291. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 292. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 293. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 294. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 295. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 296. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 297. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 298. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 299. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 300. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 301. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 302. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 303. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 304. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 305. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 306. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 307. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 308. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 309. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 310. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 311. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 312. Apartamentul a fost foarte curat, mobilier si electrocasnice noi.

 313. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 314. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 315. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 316. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 317. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 318. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 319. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 320. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 321. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 322. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 323. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 324. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 325. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 326. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 327. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 328. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 329. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 330. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 331. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 332. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 333. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 334. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 335. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 336. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 337. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 338. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 339. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 340. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 341. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 342. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 343. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 344. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 345. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 346. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 347. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 348. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 349. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 350. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 351. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 352. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 353. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 354. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 355. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 356. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 357. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 358. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 359. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 360. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 361. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 362. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 363. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 364. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 365. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 366. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 367. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 368. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 369. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 370. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 371. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 372. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 373. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 374. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 375. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 376. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 377. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 378. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 379. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 380. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 381. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 382. Locatie curata, in zona linistita. Gazde ospitaliere.

 383. Locatia superba !!! Liniste, curatenie, caldura! Bucataria complet utilata. Gazdele, oameni gospodari, primitori si interesati ca musafirii sa se simta foarte bine.

 384. Mi-a plăcut totul, în special curtea cu grădina din care am cules zmeură pe săturate, terasa și balansoarul din spate. Proprietarul, om gospodar, primitor și foarte amabil. Un loc curat, cu liniște, exact ce-mi doream pentru un concediu de câteva zile.

 385. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 386. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 387. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 388. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 389. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 390. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 391. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 392. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 393. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 394. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 395. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 396. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 397. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 398. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 399. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 400. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 401. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 402. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 403. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 404. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 405. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 406. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 407. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 408. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 409. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 410. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 411. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 412. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 413. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 414. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 415. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 416. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 417. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 418. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 419. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 420. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 421. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 422. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 423. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 424. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 425. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 426. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 427. Gazde amabile, dragute. Camera curata, frigider in camera, pat confortabil, curte spatioasa – recomand inca o masa si banci. Parcare interioara mare. Bucatarie destul de bine utilata-plita electrica.

 428. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 429. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 430. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 431. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 432. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 433. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 434. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 435. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 436. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 437. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 438. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 439. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 440. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 441. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 442. Totul. Calitate pre╚Ť este foarte, foarte bine. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gr─âdina ├«ngrijit─â. Buc─ât─âria echipat─â foarte bine. Personalul cald ╚Öi atent. Cine a optat pentru micul dejun, foarte bogat, s-a ,,l─âf─âit”. ­čÖé

 443. Discre╚Ťia gazdelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi lenjeria curat─â ╚Öi de foarte bun─â calitate, promptitudinea cu care am fost servi╚Ťi dac─â am avut nevoie de ceva.

 444. Gazde amabile, dragute. Camera curata, frigider in camera, pat confortabil, curte spatioasa – recomand inca o masa si banci. Parcare interioara mare. Bucatarie destul de bine utilata-plita electrica.

 445. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 446. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 447. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 448. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 449. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 450. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 451. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 452. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 453. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 454. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 455. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 456. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 457. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 458. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 459. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 460. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 461. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 462. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 463. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 464. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 465. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 466. Mic dejun forte boget si variât in cantitati forte mari. Personalul intilnit , forte politicos, respectos si discret

 467. Totul. Calitate pre╚Ť este foarte, foarte bine. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gr─âdina ├«ngrijit─â. Buc─ât─âria echipat─â foarte bine. Personalul cald ╚Öi atent. Cine a optat pentru micul dejun, foarte bogat, s-a ,,l─âf─âit”. ­čÖé

 468. Discre╚Ťia gazdelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi lenjeria curat─â ╚Öi de foarte bun─â calitate, promptitudinea cu care am fost servi╚Ťi dac─â am avut nevoie de ceva.

 469. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 470. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 471. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 472. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 473. Toata lumea a contribuit la un sejur excelent la Hotel Caprioara.

 474. Priveliștea a fost minunată. Croasantul a fost unul dintre cele mai bune dulciuri de la micul dejun. Patul a fost foarte confortabil.

 475. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 476. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 477. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 478. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 479. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 480. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 481. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 482. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 483. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 484. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 485. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 486. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si disponibilitatea personalului , mereu cu zambetul pe buze.

 487. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 488. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 489. Cur─â╚Ťenie acceptabil─â , loca╚Ťia ok, lini╚Ötit─â. Curtea neamenajata dar ok…

 490. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 491. Amplasament – l├ąng─â p─âdure, personal foarte amabil, camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, meniu restaurant diversificat, jacuzzi exterior, facilit─â╚Ťile de relaxare.

 492. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 493. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 494. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 495. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 496. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 497. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 498. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 499. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 500. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 501. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 502. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 503. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 504. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 505. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 506. Amplasament – l├ąng─â p─âdure, personal foarte amabil, camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, meniu restaurant diversificat, jacuzzi exterior, facilit─â╚Ťile de relaxare.

 507. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 508. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 509. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 510. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 511. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 512. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 513. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 514. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 515. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 516. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 517. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 518. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 519. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 520. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 521. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 522. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 523. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 524. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 525. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 526. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 527. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 528. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 529. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 530. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 531. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 532. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 533. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 534. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 535. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 536. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 537. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 538. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 539. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 540. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 541. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 542. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 543. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 544. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 545. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 546. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 547. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 548. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 549. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 550. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 551. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 552. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 553. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 554. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 555. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 556. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 557. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 558. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 559. Foarte curat, liniște, mâncarea foarte diversificata la micul dejun, foarte bună în general. Camera destul de mare.

 560. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 561. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 562. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 563. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 564. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 565. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 566. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 567. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 568. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 569. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 570. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 571. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 572. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 573. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 574. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 575. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 576. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 577. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 578. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 579. Situata central , f curata , d-l Attila f amabil !

 580. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 581. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 582. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 583. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 584. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 585. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 586. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 587. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 588. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 589. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 590. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 591. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 592. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 593. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 594. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 595. Cur─â╚Ťenia din camere si aerul proasp─ât din camera iti dau o stare de confort si pl─âcere. Personalul foarte amabil si primitor.

 596. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 597. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 598. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 599. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 600. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 601. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 602. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 603. Situata central , f curata , d-l Attila f amabil !

 604. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 605. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 606. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 607. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 608. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 609. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 610. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 611. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 612. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 613. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 614. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 615. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 616. dotarile camerelor au fost excelente ! oglinzi , prosoape si halate de calitate!

 617. Personal mai responsabil la restaurant.la receptie nota 10.

 618. Super calitate pret ok curat piscina super curat mîncarea foarte bună

 619. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 620. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 621. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 622. Loca╚Ťia, camera spatioasa, restaurantul ╚Öi Spa-ul deosebit! Hotelul este situat in marginea ora╚Öului, f─âr─â zgomot ambiental (oricum, cred ca nu exista a╚Öa ceva in micul or─â╚Öel Covasna! 😂), camera (suita) foarte mare, micul dejun ╚Öi cina foarte bine preg─âtite, iar zona de Spa excelenta!

 623. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 624. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 625. Foarte curat, liniște, mâncarea foarte diversificata la micul dejun, foarte bună în general. Camera destul de mare.

 626. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 627. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 628. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 629. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 630. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 631. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 632. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 633. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 634. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 635. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 636. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 637. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 638. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 639. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 640. Personal foarte amabil, amplasarea in zona centrala,apa in piscina destul de calda.Un raport calitate/pret bun. Micul dejun destul de diversificat.

 641. Curat, placut, mic dejun impecabil, personal amabil.

 642. dotarile camerelor au fost excelente ! oglinzi , prosoape si halate de calitate!

 643. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 644. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 645. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 646. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 647. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 648. Loca╚Ťia, camera spatioasa, restaurantul ╚Öi Spa-ul deosebit! Hotelul este situat in marginea ora╚Öului, f─âr─â zgomot ambiental (oricum, cred ca nu exista a╚Öa ceva in micul or─â╚Öel Covasna! 😂), camera (suita) foarte mare, micul dejun ╚Öi cina foarte bine preg─âtite, iar zona de Spa excelenta!

 649. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 650. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 651. Amplasarea in vecin─âtatea mocanitei, condi╚Ťiile de cazare, masa.

 652. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 653. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 654. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 655. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 656. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 657. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 658. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 659. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 660. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 661. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 662. Nu ofer─â mic dejun dar buc─ât─âria este utilat─â cu tot ceea ce este necesar prepar─ârii acestuia.

 663. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 664. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 665. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 666. Cur─â╚Ťenie impecabila, personal cu z├ómbetul pe buze, meniu excelent at├ót la micul dejun c├ót ╚Öi la cina, c─âldur─â ├«n camera, confortabil.Sper sa ne revedem c├ót de cur├ónd!

 667. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 668. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 669. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 670. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 671. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 672. Loca╚Ťia, camera spatioasa, restaurantul ╚Öi Spa-ul deosebit! Hotelul este situat in marginea ora╚Öului, f─âr─â zgomot ambiental (oricum, cred ca nu exista a╚Öa ceva in micul or─â╚Öel Covasna! 😂), camera (suita) foarte mare, micul dejun ╚Öi cina foarte bine preg─âtite, iar zona de Spa excelenta!

 673. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 674. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 675. Amplasarea in vecin─âtatea mocanitei, condi╚Ťiile de cazare, masa.

 676. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 677. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 678. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 679. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 680. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 681. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 682. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 683. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 684. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 685. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 686. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 687. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 688. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 689. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 690. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 691. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 692. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 693. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 694. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 695. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 696. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 697. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 698. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 699. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 700. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 701. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 702. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 703. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 704. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 705. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 706. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 707. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 708. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 709. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 710. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 711. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 712. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 713. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 714. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 715. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 716. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 717. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 718. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 719. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 720. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 721. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 722. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 723. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 724. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 725. Camera spatioasa, curata, calduroasa, atmosfera relaxanta, masaj de calitate, recomand cu incredere!

 726. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 727. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 728. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 729. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 730. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 731. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 732. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 733. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 734. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 735. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 736. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 737. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 738. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 739. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 740. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 741. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 742. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 743. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 744. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 745. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 746. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 747. Situata central , f curata , d-l Attila f amabil !

 748. Liniste, curat, gazde dragute, aproape de centru, de magazin alimentar. Nota 10. Vom reveni cu placere.

 749. Locatie curata, in zona linistita. Gazde ospitaliere.

 750. Lini╚Öte, saltea super, spatiu suficient, camera curata, oamenii f amabili…

 751. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 752. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 753. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 754. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 755. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 756. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 757. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 758. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 759. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 760. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 761. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 762. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 763. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 764. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 765. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 766. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 767. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 768. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 769. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 770. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 771. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 772. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 773. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 774. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 775. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 776. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 777. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 778. Camera confortabila. Mic dejun excelent pentru toate tipurile de diete.

 779. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 780. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 781. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 782. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 783. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 784. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 785. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 786. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 787. Loca╚Ťia ├«n care este amplasat hotelul, m├óncarea ╚Öi amabilitatea personalului.

 788. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 789. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 790. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 791. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 792. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 793. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 794. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 795. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 796. Micul dejun (am avut cazare cu mic dejun inclus ) variat,cu produse de calitate. Locatia este foarte buna, (in centrul statiunii) renovata recent si cu bun gust, fara a fi ostentativa.Camerele sunt dotate cu mobilier modern,cu climatizare eficienta si TV adecvat.Baia este dotata optim si este functionala.

 797. Locatia, curatenia si pozi╚Ťionarea sunt atuuri de mentionat

 798. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 799. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 800. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 801. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 802. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 803. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 804. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 805. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 806. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 807. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 808. Am fost cazati la etajul7, cu vedere spre oras, panorama a fost superba! Spa-ul a fost cel mai asteptat, pacat ca se deschide numai la ora 14.00, pentru copii este greu de asteptat mai ales in aceasta perioada cand nu ai foarte multe optiuni de agrement.Poate se mai umbla la ora, 11.00 sa zicem ar fi ok. Micul dejun a fost foarte bun, si puteai sa-ti comanzi ce pofteai, cafeaua ok. Restaurantul Transilvania exceptional! Portiile generoase.

 809. Micul dejun (am avut cazare cu mic dejun inclus ) variat,cu produse de calitate. Locatia este foarte buna, (in centrul statiunii) renovata recent si cu bun gust, fara a fi ostentativa.Camerele sunt dotate cu mobilier modern,cu climatizare eficienta si TV adecvat.Baia este dotata optim si este functionala.

 810. Locatia, curatenia si pozi╚Ťionarea sunt atuuri de mentionat

 811. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 812. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 813. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 814. Gazda este foarte cumsecade si primitoare. Casa este spatioasa, curtea foarte frumoasa. Cura╚Ťenie. Totul a fost foarte bine.

 815. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 816. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 817. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 818. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 819. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 820. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 821. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 822. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 823. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 824. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 825. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 826. Gazda este foarte cumsecade si primitoare. Casa este spatioasa, curtea foarte frumoasa. Cura╚Ťenie. Totul a fost foarte bine.

 827. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 828. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 829. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 830. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 831. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 832. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 833. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 834. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 835. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 836. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 837. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 838. Locatia, facilitatile SPA, mancarea oferita la restaurant.

 839. Micul dejun bogat și variat Piscina, excelenta pentru copii

 840. Totul la superlativ! Am revenit cu placere! Felicit─âri echipei TTS!

 841. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 842. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 843. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 844. Hotelul este foarte dragut. Camera pe care am avut-o cu gust amenajata.

 845. Am fost cazati la etajul7, cu vedere spre oras, panorama a fost superba! Spa-ul a fost cel mai asteptat, pacat ca se deschide numai la ora 14.00, pentru copii este greu de asteptat mai ales in aceasta perioada cand nu ai foarte multe optiuni de agrement.Poate se mai umbla la ora, 11.00 sa zicem ar fi ok. Micul dejun a fost foarte bun, si puteai sa-ti comanzi ce pofteai, cafeaua ok. Restaurantul Transilvania exceptional! Portiile generoase.

 846. Micul dejun (am avut cazare cu mic dejun inclus ) variat,cu produse de calitate. Locatia este foarte buna, (in centrul statiunii) renovata recent si cu bun gust, fara a fi ostentativa.Camerele sunt dotate cu mobilier modern,cu climatizare eficienta si TV adecvat.Baia este dotata optim si este functionala.

 847. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 848. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 849. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 850. Gazda este foarte cumsecade si primitoare. Casa este spatioasa, curtea foarte frumoasa. Cura╚Ťenie. Totul a fost foarte bine.

 851. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 852. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 853. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 854. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 855. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 856. Loca╚Ťia ├«n care este amplasat hotelul, m├óncarea ╚Öi amabilitatea personalului.

 857. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 858. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 859. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 860. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 861. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 862. Camera curata si spatioasa. Baia super. Hotel modern.

 863. Camera foarte frumoasa si dotata cu tot ce este necesar, curatenie impecabila, piscina curata si frumoasa.

 864. Camera spa╚Ťioas─â, curata, personal amabil ╚Öi receptiv. Micul dejun destul de bun si consistent. Pozitia central─â, acces usor, panorama placut─â de la etajele superioare la camerele cu vedere spre partie ╚Öi centgrul orasului.

 865. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 866. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 867. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 868. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 869. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 870. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 871. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 872. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 873. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 874. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 875. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 876. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 877. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 878. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 879. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 880. Loca╚Ťia ├«n care este amplasat hotelul, m├óncarea ╚Öi amabilitatea personalului.

 881. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 882. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 883. Ne-au pl─âcut libertatea, accesul la buc─ât─ârie ╚Öi la sala de mese spa╚Ťioas─â, efortul gazdelor de a ne asigura condi╚Ťii bune, pentru un pre╚Ť modest. Am petrecut cinci zile ca ╚Öi cum pensiunea ar fi fost a noastr─â. Ne-au putut vizita prietenii. Pentru noi a fost odihnitor ╚Öi pl─âcut.

 884. 10 zile am stat si ne-am simtit excelent! Recomandam aceasta pensiune,e situata bine in oras si in zona cu foarte multa liniste.

 885. Camera e spa╚Ťioas─â, baia are toate dot─ârile. Pensiunea are o buc─ât─ârie cu toate dot─ârile necesare, o sal─â de mese mare ╚Öi o teras─â dr─âgu╚Ť─â cu gr─âtar. Vara cred c─â e o frumuse╚Ťe aici!

 886. Liniste, curat, gazde dragute, aproape de centru, de magazin alimentar. Nota 10. Vom reveni cu placere.

 887. Locatie curata, in zona linistita. Gazde ospitaliere.

 888. Lini╚Öte, saltea super, spatiu suficient, camera curata, oamenii f amabili…

 889. Pensiunea este recent construita, amplasata intr o zona foarte frumoasa si foarte aproape de partie. Pensiunea este dotata cu absolut tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie in fiecare camera. Recomand si vom revenii cu drag la pensiunea Granada.

 890. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 891. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 892. Proprietarii prietenosi si dornici sa asigure turistilor o sedere placuta. Camere au fost curate, calduroase.Bucataria are toate utilitatile, iar locul de servit masa este curat si elegant.

 893. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 894. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 895. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 896. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 897. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 898. Foarte curat, central, proprietarul foarte amabil, loc de parcare, toate facilit─â╚Ťile. Recomand.

 899. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 900. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 901. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 902. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 903. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 904. Personal amabil,mic dejun diversificat,se respecta masurile de protectie,camere spatioase,baie mare si curata

 905. Curatenie,personal amabil,amplasare,parcare mare, mic dejun excelent.

 906. Peisajul foarte frumos ,mult─â verdea╚Ť─â ╚Öi posibilitatea de a face plimb─âri in natur─â ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd organizarea ,distan╚Ťarea ╚Öi servirea la terasa hotelului. Iar masajul de la SPA -1 de nota 10.

 907. Ambientul, linistea , personalul prietenos , loca╚Ťia

 908. Mi-a pl─âcut foarte mult locatia, am avut camera cu vedere c─âtre munte, camerele sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate, m├óncarea a fost bun─â, personalul amabil, am avut acces la spa, ceea ce este un plus, per total sejurul a fost unul pl─âcut, vom mai reveni.

 909. Micul dejun foarte bogat si variat.Camerele foarte mari si curate.Personalul foarte politicos .

 910. locatie relaxanta: aer curat, se vad muntii impaduriti din camera , liniste ; micul dejun foarte bogat si variat . Personalul purta masti de protectie , aveam manusi de unica folosinta pt. servirea la bufetul suedez pt. micul dejun

 911. Amabilitate, promptitudine, flexibilitate, aten╚Ťia sporit─â pentru siguran╚Ťa clien╚Ťilor.

 912. Camera spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu bun gust; personalul atent; mic dejun variat

 913. Loca╚Ťia centrala, personalul foarte amabil. Panorama extraordinara.

 914. Camere – curate, cu paturi confortabile. Mic dejun – satisf─âc─âtor. Priveli╚Ötea – minunat─â, spre munte ╚Öi spre parcul central. Forma╚Ťia de la teras─â ne-a ├«ntre╚Ťinut atmosfera cu muzic─â de calitate. Jacuzzi – ├«n aer liber. Personal – amabil.

 915. Hotelul este amplasat central. Orasul este foarte linistit, cu case ingrijite si oameni binevoitori.

 916. Cur─â╚Ťenie, confort, camerele arat─â exact cum sunt ├«n pozele de prezentare, gazdele minunate. Curtea frumos amenajat─â cu plante decorative ╚Öi piscin─â creaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n care sa te relaxezi.

 917. Este asa cum ar trebui sa fie, mai putin apa in piscin─â.

 918. Oamenii! Da, oamenii, Judka ╚Öi Gyuri, proprietarii pensiunii. Ce mai, ne-am sim╚Ťit mi-nu-nat! Deja mi-e dor de ei, de Pensiunea Schneider! Voi reveni c├ót de cur├ónd posibil! Recomand tuturor cu toat─â c─âldura aceast─â pensiune, Schneider!

 919. Doamna care ne-a intampinat a fost foarte primitoare si simpatica! Baia si camera au fost curate, mai mult decat atat am o avut o priveliste splendida de la fereastra. Mai pe scurt, un adevarat colt de rai! Recomand cu tot dragul!

 920. – gazda foarte primitoare – priveliste frumoasa – posibilitatea de a sta la foisor – foarte aproape de centru – living spatios si bucatarie foarte bine utilata

 921. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 922. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 923. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 924. Pensiunea este recent construita, amplasata intr o zona foarte frumoasa si foarte aproape de partie. Pensiunea este dotata cu absolut tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie in fiecare camera. Recomand si vom revenii cu drag la pensiunea Granada.

 925. Totul! Servicii la superlativ! Recomand! Locatia,facilitati, curatenie, personal! Un exemplu de servicii!

 926. Mic dejun bogat,diversificat,se respectau toate m─âsurile de distan╚Ťare.Personal super amabil ╚Öi grijuliu.O oaza de lini╚Öte ╚Öi relaxare.Nu sunt multe de vizitat c─â ╚Öi minus.

 927. Locatia frumoasa, parcare mare, respectarea regulilor de igiena si curatenie. Camera si baia spatioase. Mic dejun foarte variat. Cina la restaurantul hotelului, meniu bogat, mancarea foarte bine pregatita si prezentata, cele doua echipe de servire exceptionale. Acces piscina cate o camera din ora in ora.

 928. Peisaj frumos. Mic dejun satisfacator. Curatenie impecabila si in interior si in exterior. Surpriza a fost focul de tabara.

 929. Camera spatioasa si curata, focul de tabara, mancarea delicioasa, locul de joaca pentru copii

 930. Un meniu diversificat,echilibrat ╚Öi in condi╚Ťii de igiena impecabile

 931. Hotelul este minunat, loca╚Ťia frumoas─â, m├óncarea bun─â.

 932. O locatie deosebita! Curat si linistit, personalul foarte amabil. Patul confortabil si camera spatioasa.

 933. – personal extrem de amabil; – se respecta regulile impuse de pandemie; – locatia superba (chiar langa padure); – micul dejun calitativ.

 934. Hotelul este foarte bine dotat si intretinut avind o pozitionare perfecta.Personalul este foarte amabil si prietenos.Masurile de siguranta impuse sunt respectate in toate spatiile. Restaurantul este bun si cu preturi decente.Cafeaua excelenta.

 935. Locatia foarte frumoasa! Baza de tratament este grozava, pacat ca nu este deschisa piscina 😕

 936. Cur─â╚Ťenie exemplar─â personalul foarte amabil, dezinfectanti la tot pasul. M├óncarea variata.

 937. Gazda primitoare, locatie splendida, tot confortul si facilitatile moderne. Camere supercurate, bucataria dotata cu tot necesarul ptr a te bucura de un sejur linistit si la un pret foarte acceptabil. Recomand cu caldura aceasta locatie, chiar daca suntem in pandemie. In pensiune exista dezinfectante iar curatenia este la ea acasa. Sigur voi reveni, de fiecare data cand voi veni in orasul Covasna.

 938. Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile, mic dejun s─ân─âtos ╚Öi ├«ndestul─âtor. Gradina mare, cur─â╚Ťenie, parcare in curte.

 939. Gazda de treaba, liniște, curte mare, parcare în curte

 940. Mi-a placut curatenia,florile,ospitalitatea gazdei.Terasa din fata camerelor da posibilitate de a savura aerul placut de munte! Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru un sejur comfortabil.

 941. Cur─â╚Ťenie, confort, camerele arat─â exact cum sunt ├«n pozele de prezentare, gazdele minunate. Curtea frumos amenajat─â cu plante decorative ╚Öi piscin─â creaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n care sa te relaxezi.

 942. Este asa cum ar trebui sa fie, mai putin apa in piscin─â.

 943. Locatie minunata, gazde primitoare, curatenie, proprietatea ingrijita, peisajul de pe terasa incantator, curte mare cu locuri de parcare suficiente, atentie la detalii, bucataria dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, frigidere mari, spatioase, zona de gratar doar asteapta sa fie folosita, foisorul de langa gratar e perfect pentru cei ce doresc sa stea mai mult in aer liber. In plus, exista dozator de cafea pentru cei ce nu vor sa foloseasca filtrul de cafea din bucatarie. Apreciez posibilitatea de a arunca gunoiul selectiv.

 944. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 945. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 946. Superb! Camere spatioase, curatenie, personal amabil, restaurant super!

 947. Amplasarea hotelului excelenta, personalul foarte amabil, curatenie exemplara, micul dejun diversificat, camera spatioasa, cu balcon, internet, cablu TV, medic, proceduri diverse. Baia foarte spatioasa. Meniul restaurantului adaptat pentru toate varstele. Recomand.

 948. Mic dejun bogat și variat, obiective turistice accesibile. Piscina eleganta și curata.

 949. Amplasare (in imediata vecinatate a vilei Ceausescu – el isi rezerva intotdeauna cele mai frumoase locuri, nu?), facilitati (piscina, sauna – in pandemie, am fost singurii beneficiari si ne-am simti mi-nu-nat), echipa, restaurantul si mancarea… pana si calitatea materialelor folosite la constructie si amenajare interioara, bunul gust si lipsa kitch-ului atat de prezent in alte hoteluri romanesti. Vom reveni foarte curand! Multumim!

 950. Hotelul este minunat, loca╚Ťia frumoas─â, m├óncarea bun─â.

 951. O locatie deosebita! Curat si linistit, personalul foarte amabil. Patul confortabil si camera spatioasa.

 952. Absolut tot! Locatia,curatenia, grija fata de oaspeti, reguli respectate cu strictete. Imi doresc sa revin in vremuri normale, ce sper ca vor veni!

 953. Peisaj frumos. Mic dejun satisfacator. Curatenie impecabila si in interior si in exterior. Surpriza a fost focul de tabara.

 954. Camera spatioasa si curata, focul de tabara, mancarea delicioasa, locul de joaca pentru copii

 955. Mic dejun pentru toate gusturile. Amplasare foarte buna.

 956. Hotelul este foarte bine dotat si intretinut avind o pozitionare perfecta.Personalul este foarte amabil si prietenos.Masurile de siguranta impuse sunt respectate in toate spatiile. Restaurantul este bun si cu preturi decente.Cafeaua excelenta.

 957. Locatia foarte frumoasa! Baza de tratament este grozava, pacat ca nu este deschisa piscina 😕

 958. Locatia,curatenia,bucataria au fost OK iar gazda foarte amabila-nota 11.Nu am stiut ca nepotii cu care m-am intalnit acolo, vor dori sa doarma cu noi si nu luasem in calcul acest lucru dar gazda ne-a ajutat cu tot ce s-a putut pentru a rezolva problema.

 959. Ospitalitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi modul de amenajare a camerelor.Totodata am fost impresionat de comportamentul gazdelor ├«n rela╚Ťia cu turi╚Ötii sosi╚Ťi la pensiune.

 960. C─âldur─â ,ap─â cald─â ╚Öi personal discret ╚Öi foarte amabil. Chiar dac─â vremurile sunt tulburi din cauza Covidului merit─â s─â petrece╚Ťi c├óteva zile de odihn─â la aceast─â loca╚Ťie . ╚śi nu a fost de neglijat nici faptul c─â am fost primi╚Ťi ╚Öi cu animalul de companie. Nu cred c─â am fi putut g─âsi o cazare mai buna la un asemenea tarif.

 961. Foarte curat, central, proprietarul foarte amabil, loc de parcare, toate facilit─â╚Ťile. Recomand.

 962. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 963. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 964. Locatie minunata, gazde primitoare, curatenie, proprietatea ingrijita, peisajul de pe terasa incantator, curte mare cu locuri de parcare suficiente, atentie la detalii, bucataria dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, frigidere mari, spatioase, zona de gratar doar asteapta sa fie folosita, foisorul de langa gratar e perfect pentru cei ce doresc sa stea mai mult in aer liber. In plus, exista dozator de cafea pentru cei ce nu vor sa foloseasca filtrul de cafea din bucatarie. Apreciez posibilitatea de a arunca gunoiul selectiv.

 965. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 966. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 967. Loca╚Ťia super. La munte, aer curat, lini╚Öte, frumos. Camera spa╚Ťioas─â, aerisit─â, c─âlduroas─â; cur─â╚Ťenie impecabila (doamnele de la cur─â╚Ťenie foarte dr─âgu╚Ťe). Parcare mare. Restaurant mare. M├óncare bun─â. Mic dejun diversificat.

 968. Foarte bun, variat și îndestulător! Totul a fost in regula!

 969. Superb! Camere spatioase, curatenie, personal amabil, restaurant super!

 970. Absolut tot! Locatia,curatenia, grija fata de oaspeti, reguli respectate cu strictete. Imi doresc sa revin in vremuri normale, ce sper ca vor veni!

 971. Peisaj frumos. Mic dejun satisfacator. Curatenie impecabila si in interior si in exterior. Surpriza a fost focul de tabara.

 972. Camera spatioasa si curata, focul de tabara, mancarea delicioasa, locul de joaca pentru copii

 973. Mic dejun pentru toate gusturile. Amplasare foarte buna.

 974. Hotelul este foarte bine dotat si intretinut avind o pozitionare perfecta.Personalul este foarte amabil si prietenos.Masurile de siguranta impuse sunt respectate in toate spatiile. Restaurantul este bun si cu preturi decente.Cafeaua excelenta.

 975. Locatia foarte frumoasa! Baza de tratament este grozava, pacat ca nu este deschisa piscina 😕

 976. Personal amabil, curatenie si mancare destul de gustoasa.

 977. Foarte bine,ca de fiecare dat─â.Multumim pentru upgrade-ul camerei.

 978. Amplasare (in imediata vecinatate a vilei Ceausescu – el isi rezerva intotdeauna cele mai frumoase locuri, nu?), facilitati (piscina, sauna – in pandemie, am fost singurii beneficiari si ne-am simti mi-nu-nat), echipa, restaurantul si mancarea… pana si calitatea materialelor folosite la constructie si amenajare interioara, bunul gust si lipsa kitch-ului atat de prezent in alte hoteluri romanesti. Vom reveni foarte curand! Multumim!

 979. Foarte curat, central, proprietarul foarte amabil, loc de parcare, toate facilit─â╚Ťile. Recomand.

 980. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 981. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 982. Locatie minunata, gazde primitoare, curatenie, proprietatea ingrijita, peisajul de pe terasa incantator, curte mare cu locuri de parcare suficiente, atentie la detalii, bucataria dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, frigidere mari, spatioase, zona de gratar doar asteapta sa fie folosita, foisorul de langa gratar e perfect pentru cei ce doresc sa stea mai mult in aer liber. In plus, exista dozator de cafea pentru cei ce nu vor sa foloseasca filtrul de cafea din bucatarie. Apreciez posibilitatea de a arunca gunoiul selectiv.

 983. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 984. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 985. Curatenie, cald, amplasarea foarte buna In camera gasesti tot ce iti trebuie Gazda foarte amabila si prietenoasa Nota 10+ Recomand cu incredere !

 986. Gazde deosebite,extrem de primitoare,camera spatioasa,curata,curte frumos amenajata.

 987. Gazde primitoare,locatie f.curata si moderna.Recomandam cu caldura!

 988. Micul dejun foarte bogat. Camera Miklos este extraordinara. Interactiunea cu personalul hotelului depaseste orice asteptare. Va multumim!

 989. Am revenit la castel dupa 4 ani. Ne -a placut atmosfera intima, personalul instruit.

 990. Zabola Estate este pe domeniul palatului Mikes si beneficiaza de toata frumusetea amplasamentului, dar si de grija proprietarilor la detalii: mentinerea stilului autentic, toate imbunatatirile fiind aduse fara a stirbi aerul initial al cladirilor si domeniului, atmosfera romantica creata atat prin modul de decorare a camerelor si spatiului comun, cat si a fundalului sonor in zona de restaurant, mancarea deosebit de buna (multe feluri traditionale reinterpretate in stil modern). Pentru noi cel mai important a fost sprijinul acordat de managerul proprietatii, care a gasit solutii sa invingem vitregia vremii (a nins enorm intr-o singura noapte!), sa ne deszapezim si sa ajungem la timp in locul unde aveam o programare in Targu Secuiesc. Multumim! Toata echipa, de altfel, oameni deosebiti!

 991. Cel mai mult mi-a placut sa petrec doua zile minunate cu iubita mea so╚Ťie. ╚śi ├«n afar─â de asta, mi-au pl─âcut chiflele de la micul dejun.

 992. Personal foarte amiabil, cur─â╚Ťenie, m├óncare foarte buna ╚Öi variata, lini╚Öte, peisaj de vis!

 993. Conditiile oferite de hotel au fost foarte bune , micul dejun de exceptie variat si cu produse autohtone, oferta resturantului deosebita si mancarea foarte gustoasa la preturi decente.

 994. Foarte frumos peisajul. Hotelul foarte curat. Mancarea foarte buna.

 995. Mic dejun foarte bogat. Locatie excelenta. Curatenie in camere.

 996. Micul dejun bogat si variat. Locatia linistita. Restaurantul placut si cu un meniu variat. Personalul binevoitor.

 997. Totul a fost perfect, de la receptie p├ón─â la camera, p├ón─â la zona de tratament. Doamna Maria de la salon este o persoan─â minunata din toate punctele de vedere. Orice merge la aceste hotel, trebuie neaparat sa treaca prin m├óinile dansei. Totul la superlativ! Personal foarte amabil, ma Are foarte buna, mic dejun diversificat si bogat, cur─â╚Ťenie, condi╚Ťii excelente.

 998. Un hotel curat cu personal f.f.foarte ok , am numai cuvinte de lauda.

 999. Ne-a plăcut totul, de la sosite și pana la plecare. A doua zi au fost ceva probleme cu apa calda, dar s-au rezolvat imediat ce am sunat, ceea ce denotă un profesionalism aparte al personalului. Micul dejun a fost delicios. Mi-au plăcut jumarile enorm.

 1000. Mâncarea este foarte bună, balconul camerei dă spre o priveliște superbă. Personalul foarte primitor și serviabil. Camera a fost curata și potrivită ca spatiu. Un pic cam cald, dar dacă am oprit caloriferul, a fost perfect.

 1001. View frumos, staff-ul foarte muncitor si foarte amabil, mancarea excelenta. Cred ca singurul minus a fost ghinionul nostru de a ne afla in acelasi timp acolo cu alte familii galagioase sau peretii sunt foarte subtiri pentru ca auzeam tot ce se intampla in celelalte apartamente, oameni care trag cu usile noaptea tarziu si dimineata devreme….Altfel, e un loc unde planuim sa revenim.

 1002. Superba pensiune, mancare de nota 10, locatie excelenta si linistita,vom reveni oricand cu drag!

 1003. Combinatia mobilerului din camera dintre stilul vechi si nou. Modul de respectare al masurilor igienico sanitare. Micul dejun a fost gustos, sub forma a 3 meniuri prestabilite ( fara agloemratie la restaurant). Zona de Spa functionala cu piscina si sauna uscata, cu programare. Personalul amabil atat la receptie cat si restaurant. Curatenia in camera doar la solicitarea clientilor, care este specificata in ghid.

 1004. Un loc plăcut, renovat foarte frumos, serviciile foarte bune, mâncarea buna

 1005. Mic dejun excep╚Ťional, adus cu promptitudine la ora fixata, prin room service. Personalul respecta regulile sanitare, de igiena ╚Öi distan╚Ťare corespunz─âtoare. Personal extrem de amabil.

 1006. Totul a fost perfect. Curatenie, amplasare si gazde foarte amabile. Vom reveni cu siguranta.

 1007. Pre╚Ť ╚Öi cur─â╚Ťenia mia pl─âcut mai ales Baia a fost alba alba….

 1008. Camera spatioasa,curat,am avut voie sa venim si cu catelul.Gazdele amabile.Nimic de reprosat.

 1009. O pensiune frumoas─â, ce ofer─â destule facilit─â╚Ťi, aflat─â la cca. 20 de minute de mers cu ma╚Öina p├ón─â ├«n centrul Bra╚Öovului (├«n condi╚Ťii de trafic lejer). Camerele sunt suficient de mari. Un raport calitate – pre╚Ť rezonabil. Gazda, politicoas─â ╚Öi primitoare. De apreciat, este ╚Öi prezen╚Ťa spa╚Ťiului verde din curtea pensiunii. Parcarea este asigurat─â ├«n fa╚Ťa pensiunii (la intrare).

 1010. Camerele organizate cu stil simplu dar îngrijit, curate și bine aerisite, călduroase.

 1011. Mult mai frumos dec├ót in prezentare Proprietarii deosebi╚Ťi

 1012. Curatenia ,micul dejun totul super ,inclusiv personalul incepand de la receptie,recomand !

 1013. Amplasarea, m├óncarea, pre╚Ťurile, ora╚Öul, lini╚Ötea, ├«ntr-un cuv├ónt,totul.

 1014. Raportul calitate/ pret ok Mic dejun ok Curatenie

 1015. Cur─â╚Ťenia ╚Öi personalul de nota 10.La fel ╚Öi m├óncarea.

 1016. Totul e incredibil. Se poate…Omul sfin╚Ťe╚Öte locul. Doamna director ├«mpreun─â cu echipa reprezinta un exemplu rarisim ├«n domeniul ospitalit─â╚Ťii. M-am dus … neutru ╚Öi m-am ├«ntors fermecat.

 1017. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului, m├óncarea foarte bun─â.

 1018. camere mari, confortabile, balcon circular, deosebit, arhitectura moderna, impresionanta. Mic dejun excelent, cafea cu aroma minunata.

 1019. Camerele curate, aerisite, baia necesita imbunatatiri, consumabile de baie insuficiente, mic dejun cam saracacios, personal amabil.

 1020. Locatie amplasata intr-o zona linistita. Micul dejun desi nu foarte variat, foarte bun.

 1021. Totul la superlativ! Curatenie, echipe, mic dejun.

 1022. Excelent! Am un comentariu anterior despre hotel ╚Öi serviciile pe care le ofer─â, pe care nu-l mai repet! Pentru viitorii clien╚Ťi, merge╚Ťi acolo ╚Öi ve╚Ťi fi satisf─âcu╚Ťi!

 1023. Totul! Incepand de la personal pana cel mai mic detaliu

 1024. Un loc tare frumos, lini╚Ötit, amplasat chiar l├óng─â p─âdure. Camera foarte curat─â ╚Öi amenajat─â cu grij─â la detalii. Zona de spa este binevenit─â. Personal amabil. M├óncare bun─â, iar raportul pre╚Ť/calitate este corect. Poza este f─âcut─â de la mas─â. At├ót de “l├óng─â p─âdure” este, dar zona este ├«ngr─âdit─â deci nu exist─â niciun pericol. Recomand.

 1025. Micul dejun a fost adecvat. Personalul a fost foarte amabil. Cur─â╚Ťenia a fost f─âr─â cusur. Pre╚Ť rezonabil. Acces la spa inclus.

 1026. Totul. Locatia- superba. Amplasarea langa pădure este perfecta. Camera spatioasa, luminoasa, foarte curat. Mini bar plin. Baie destul de spatioasa. Balconul un mare punct forte. Balconul camerei noastre era mai mare decât majoritatea. Vederea superba. Intr o parte pădurea, intr o parte dealurile. Parcarea este foarte mare, curtea respectivă este foarte frumos amenajată. Terasa la fel, o plăcere să servești cafeaua pe terasa, la soare. Este o oaza de liniste si relaxare, perfectă pentru un concediu de odihna.

 1027. domeniul, activitatile, cazarea. Totul a fost minunat!

 1028. Aproape totul. Ca sugestie plimbarea cu tr─âsur─â s-ar putea face pe un traseu prin p─âdure.

 1029. Proprietatea este bine ingrijita si foarte mare. Persoanalul foarte amabil. Cu siguranta o sa mai revin.

 1030. O pensiune frumoas─â, ce ofer─â destule facilit─â╚Ťi, aflat─â la cca. 20 de minute de mers cu ma╚Öina p├ón─â ├«n centrul Bra╚Öovului (├«n condi╚Ťii de trafic lejer). Camerele sunt suficient de mari. Un raport calitate – pre╚Ť rezonabil. Gazda, politicoas─â ╚Öi primitoare. De apreciat, este ╚Öi prezen╚Ťa spa╚Ťiului verde din curtea pensiunii. Parcarea este asigurat─â ├«n fa╚Ťa pensiunii (la intrare).

 1031. Camerele organizate cu stil simplu dar îngrijit, curate și bine aerisite, călduroase.

 1032. Mult mai frumos dec├ót in prezentare Proprietarii deosebi╚Ťi

 1033. Loca╚Ťia hotelului este perfecta, la 2 minute de centru orasului si mai ales de parc.

 1034. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, loca╚Ťia hotelului – aproape de centru, mobilierul cu patina locului.

 1035. Curatenia ,micul dejun totul super ,inclusiv personalul incepand de la receptie,recomand !

 1036. Personalul deosebit de amabil si primitor. Mic dejun variat.Foarte curat si liniștit.

 1037. Pentru o noapte a fost o buna alegere, in tranzit spre destinatie.

 1038. camere mari, confortabile, balcon circular, deosebit, arhitectura moderna, impresionanta. Mic dejun excelent, cafea cu aroma minunata.

 1039. Cur─â╚Ťenia ╚Öi personalul de nota 10.La fel ╚Öi m├óncarea.

 1040. Totul e incredibil. Se poate…Omul sfin╚Ťe╚Öte locul. Doamna director ├«mpreun─â cu echipa reprezinta un exemplu rarisim ├«n domeniul ospitalit─â╚Ťii. M-am dus … neutru ╚Öi m-am ├«ntors fermecat.

 1041. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului, m├óncarea foarte bun─â.

 1042. domeniul, activitatile, cazarea. Totul a fost minunat!

 1043. Aproape totul. Ca sugestie plimbarea cu tr─âsur─â s-ar putea face pe un traseu prin p─âdure.

 1044. Proprietatea este bine ingrijita si foarte mare. Persoanalul foarte amabil. Cu siguranta o sa mai revin.

 1045. Un loc tare frumos, lini╚Ötit, amplasat chiar l├óng─â p─âdure. Camera foarte curat─â ╚Öi amenajat─â cu grij─â la detalii. Zona de spa este binevenit─â. Personal amabil. M├óncare bun─â, iar raportul pre╚Ť/calitate este corect. Poza este f─âcut─â de la mas─â. At├ót de “l├óng─â p─âdure” este, dar zona este ├«ngr─âdit─â deci nu exist─â niciun pericol. Recomand.

 1046. Micul dejun a fost adecvat. Personalul a fost foarte amabil. Cur─â╚Ťenia a fost f─âr─â cusur. Pre╚Ť rezonabil. Acces la spa inclus.

 1047. Totul. Locatia- superba. Amplasarea langa pădure este perfecta. Camera spatioasa, luminoasa, foarte curat. Mini bar plin. Baie destul de spatioasa. Balconul un mare punct forte. Balconul camerei noastre era mai mare decât majoritatea. Vederea superba. Intr o parte pădurea, intr o parte dealurile. Parcarea este foarte mare, curtea respectivă este foarte frumos amenajată. Terasa la fel, o plăcere să servești cafeaua pe terasa, la soare. Este o oaza de liniste si relaxare, perfectă pentru un concediu de odihna.

 1048. O oaza de liniste si confort. Personal amabil, curatenie. Mic dejun bun, inclus in pret. Se poate servi si cina, la cerere, doar “meniul zilei”.

 1049. Micul dejun a fost satisfacator. Camerele nu sunt foarte curate. Locatia superba, ar trebui putin mai multa atentie la detalii.

 1050. Personalul extrem de amabil, mâncare gătită, foarte bună. Camere curate. Peisaj superb.

 1051. Conacul arată foarte bine, este foarte curat. Este liniște, a fost scurta șederea, însă foarte plăcuta, personalul foarte amabil.

 1052. Mobila vintage face ca aceasta locatie sa fie deosebita. Personalul este extrem de primitor si foarte sociabil. Spatiile comune amintesc de secolele trecute iar un sejur petrecut acolo te transpune in timp.

 1053. Linistea, curatenia, mancarea foarte buna, faptul ca este departe de zgomotul strazii.