Cazare ieftina Constanta Delfinariu

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Constanţa, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Constanţa, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Constanţa, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Constanţa, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Constanţa, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Fiona si Anghelina FamiliaRa╚Ťiu din Randunica, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Fiona si Anghelina FamiliaRa╚Ťiu din Randunica, jud. TulceaCazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Georgeta si Dorel Gheorghela╚Ö din Varteju, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Constanţa, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Georgeta si Dorel Gheorghelaș din Varteju, jud. IlfovCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Carol si P─âtru Gruiescu din Gherghina, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Carol si Pătru Gruiescu din Gherghina, jud. ConstantaCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Semenica si Silvian Grigoriu din Maruntei, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Constanţa, Constanţa, România!

  (Semenica si Silvian Grigoriu din Maruntei, jud. OltCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Leti╚Ťia si Matei S─âvescu din Lorau, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Constanţa, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Leti╚Ťia si Matei S─âvescu din Lorau, jud. BihorCazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Antim si Adina Catargiu din Fruntiseni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Constanţa, Constanţa, România.

  (Antim si Adina Catargiu din Fruntiseni, jud. VasluiCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 1. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 2. O totala placere sa numesc acest loc acasa pentru cateva zile. Priveliste superba,liniste,camera curata,confortabila si spatioasa, personal amabil.

 3. curatenie, confort, o parte din personal mai disponibil, ospatar amabil, mancare buna

 4. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 5. Totul a fost foarte placut! Este un hotel foarte frumos si foarte curat! Camera a fost foarte calduroasa! Micul dejun bun si bogat!

 6. Locatie aproape de restaurante , baruri . Mijloace de transport la indemana . Sala de mese dotata si destul de intima . Personalul foarte amabil . Dotari in camera decente .Este loc si de mai bine mai ales la aceste tarife .

 7. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 8. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 9. Un hotel cu caracter, cu camere inalte si grija pentru stil (inclusiv telefonul din camera sau bateriile din baie). Locatie foarte buna pentru plaja, personal amabil si zambitor. Mic-dejun indestulator si proaspat.

 10. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 11. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 12. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 13. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 14. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 15. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 16. Locatia este un plus pentru aceasta proprietate. Livingul este spatios si modern. Bucataria este complet utilata. Proprietatea este curata.

 17. Curat, loca╚Ťie f buna, amenajare baby friendly, spatios. Pentru cei cu bebelusi este loc pt carucior la parter, nu trebuie urcat in apartament.

 18. Apartamentul este exact ca in fotografii, nou renovat. Se afla la etajul 2 al unei cladiri. Pentru noi a fost ok ,dar pt familii cu copii mici sau varstnici sunt cam greu de urcat. Amenajat f dr─âgu╚Ť, living spa╚Ťios. Saltele confortabile.Exact la intrarea in Piata Ovidiu ,foarte multe terase pe strada ,dar cu toate acestea izolarea fonica e foarte buna. Bucataria dotata cu de toate,inclusiv ingrediente. La sosire proprietarul ne-a a╚Öteptat cu bere si apa rece in frigider. La plaja Modern se ajuge coborand niste scari , 5-10 minute de plimbare , unde gasiti plaja libera pt cearceafuri langa apa ,iar ╚Öezlongurile mai in spate. E o locatie f buna din toate punctele de vedere, gazda foarte draguta. Recomand!

 19. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 20. O totala placere sa numesc acest loc acasa pentru cateva zile. Priveliste superba,liniste,camera curata,confortabila si spatioasa, personal amabil.

 21. curatenie, confort, o parte din personal mai disponibil, ospatar amabil, mancare buna

 22. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 23. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 24. Totul a fost foarte placut! Este un hotel foarte frumos si foarte curat! Camera a fost foarte calduroasa! Micul dejun bun si bogat!

 25. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 26. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 27. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 28. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 29. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 30. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 31. personal amabil, politicos si instruit. curatenie, caldura, locatie buna, restaurant foarte bun.

 32. Locatie super ok, sunt restaurante foarte bune in zona. In hotel este curat si camera foarte curata,. Staffull foarte prietenos si politicos. Este un hotel budget dar cat am stat nu am simtit mare diferenta intre acest hotel si altele care practica tarife mai mari.

 33. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 34. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 35. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 36. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 37. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 38. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 39. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 40. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 41. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 42. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 43. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 44. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 45. Pozitionare langa plaja, pat confortabil, cald in camera pe timp de iarna, mic dejun bogat, personal amabil, lift

 46. Locatia hotelului ! Personalu hotelului foarte amabili

 47. personal amabil, politicos si instruit. curatenie, caldura, locatie buna, restaurant foarte bun.

 48. Locatie super ok, sunt restaurante foarte bune in zona. In hotel este curat si camera foarte curata,. Staffull foarte prietenos si politicos. Este un hotel budget dar cat am stat nu am simtit mare diferenta intre acest hotel si altele care practica tarife mai mari.

 49. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 50. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 51. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 52. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 53. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 54. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 55. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 56. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 57. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 58. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 59. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 60. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 61. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 62. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 63. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 64. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 65. Priveliștea, camera, amabilitatea personalului, micul dejun

 66. Locatia hotelului ! Personalu hotelului foarte amabili

 67. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, cur─â╚Ťenia din camera.

 68. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 69. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 70. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 71. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 72. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 73. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 74. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 75. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 76. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 77. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 78. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 79. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 80. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 81. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 82. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 83. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 84. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 85. Lini╚Öte, priveli╚Öte excelent─â, cur─â╚Ťenie, confort. Totul a fost foarte bine!

 86. Amplasarea foarte buna, oferă o priveliște frumoasă pentru un răsărit la malul mării. Mic dejun foarte bun, cu cafea, sucuri, ceaiuri, omleta, bacon, brânzeturi, prăjiturele și multe fructe. Personal amabil, mereu cu zâmbetul pe buze.

 87. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 88. Baia foarte spatioasa, lenjeria de pat curata. Foarte multumit de conditiile din camera.

 89. Hotel renovat de curând din acest motiv fiind curat si bine ingrijit. Personalul destul de amabil si destul de pregatit. Camera spatioasa si curata.

 90. Camera exceptionala….hotel renovat complet….proprietarii foarte prietenosi …..si oameni extraordinari….recomand din inim─â.

 91. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, cur─â╚Ťenia din camera.

 92. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 93. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 94. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 95. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 96. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 97. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, cur─âtenie, totul la superlativ.

 98. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 99. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 100. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 101. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 102. Oameni faini, mic dejun proaspat. Totul a fost exact cum am planificat. Cu siguranta voi mai alege aceasta locatie!

 103. Apartamentul mare, modern, cu toate facilitatile. Gazda extrem de amabila, micul dejun adus zilnic la usa indestulator si pentru toate gusturile! Plaja e la cinci minute de mers pe jos. Multumesc, vom reveni cu siguranta!

 104. Totul a fost la superlativ, gazda foarte primitoare, amabila si punctuala.

 105. Locatie foarte frumoasa, aproape de plaja, apartamentul superb cu priveliste catre mare, luminos, foarte curat, ideal si pentru familii cu copii. Personalul amabil si prietenos. Micul dejun bogat si proaspat. Apartamentul are toate facilitatile descrise pe site si arata chiar mai bine fata de pozele expuse. Multumim pentru vacanta linistita si frumoasa!

 106. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 107. Hotelul necesita o renovare completa pentru a fi pe masura locatiei.Privelistea de la camerele cu sea-view este uimitoare!

 108. Totul este asa cum trebuie Peronalul ,super amabil ! Singurul hotel din Constanta ,in care nu exista miros de micegai.

 109. Amplasarea hotelului este excelenta, practic imediat langa plaja, vederea din camera spre mare fiind extraordinara. Este un hotel decent, curat, personalul este amabil si de ajutor. Camerele sunt spatioase, paturile incapatoare. In jurul hotelului exista numeroase restaurante de foarte buna calitate.

 110. Personalul excelent ,cur─â╚Ťenie,mic dejun excelent

 111. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 112. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 113. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 114. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 115. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 116. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 117. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 118. Micul dejun a fost bun, am apreciat amabilitatea doamnei care ne-a servit, precum si vederea, panorama de pe terasa de langa sala pt. servirea micului dejun !

 119. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 120. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 121. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 122. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 123. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 124. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 125. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 126. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 127. -pozitionarea si privelistea din camera spre mare -parcare cu plata -confort camera tipic Ibis -curatenie -personal amabil

 128. Simplu, elegant, discret, politicos, profesional etc

 129. Pozi╚Ťionare excelenta, patul ╚Öi canapeaua foarte confortabile, mic dejun variat

 130. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 131. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 132. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 133. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 134. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 135. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 136. Carmen-virginia aprilie 4, 2019 at 6:35 am

  Locatie excelenta, marea este aproape, zona linistita, staff super, mic dejun foarte bun!

 137. Micul dejun a fost bun, am apreciat amabilitatea doamnei care ne-a servit, precum si vederea, panorama de pe terasa de langa sala pt. servirea micului dejun !

 138. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 139. Curatenia din camera hotelului era exemplara. Camera mare, luminoasa. D-na de la curatenie a fost singura persoana care a stiut sa zambeasca. Restul personalului a lasat de dorit, foarte reci in special chelnerii. Cu siguranta erau depasiti de numarul de clienti. Acest amplasament nu isi merita numele de hotel, ci de restaurant cu cateva camere pentru turisti. Nu sunt pregatiti pentru turistii ramasi peste noapte. Targhetul lor sunt clientii de la restaurant, deloc putini. Mancarea de aici – gustoasa, la preturi deloc acceptabile, chiar piperate as putea spune. Nu am avut loc de parcare sigur, a trebuit sa pazim plecarea clientilor de la restaurant pentru a parca masina pe timpul noptii, iar dimineata, la plecare ne-am gasit masina zgariata cu portiera altei masini care fusese la restaurant.

 140. Plaja foarte aproape. Numarul curat si o priveliste de neuitat ­čÖé

 141. Desi nu am stat in cam 6 tot ne-am simtit f bine .

 142. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 143. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 144. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 145. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 146. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 147. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 148. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 149. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 150. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 151. Pozitia camerei spre mare, cu vapoare asteptand intrarea in port, ne-a bucurat nespus, ca de altfel si in anii precedenti. Merita sa fie vizitat Muzeul National al Marinei Constanta, cu exponate extrem de interesante din flota maritima si fluviala a Romaniei, ilustrand experienta marinarilor si ofiterilor romani de-a-lungul istoriei moderne a tarii noastre.

 152. Amplasarea hotelului e perfecta.Camera destul de spatioasa

 153. Vederea, cur─â╚Ťenia, este aproape de plaj─â, apartament spa╚Ťios, 2 toalete, 2 televizoare.

 154. Amplasare excelenta, conditii de cazare la superlativ.Facilitati care te ajuta sa te simti confortabil.Personal deosebit de amabil , atent la cerintele tale. Recomand pentru toti cei care calatoresc in ,,interes de serviciu”!

 155. Excelent, curat, locatie,parcare, istorie.Felicitari! Unul din cele mai bune hoteluri in care am stat.

 156. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 157. M├óncare buna, pre╚Ť rezonabil, servire, personal amabil ╚Öi prompt, pat confortabil, cur─â╚Ťenie, terasa acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â pentru fum─âtori.

 158. Design-ul camerei conform pozelor de pe site. Pat confortabil. Atmosfer─â pl─âcut─â. Bar bine echipat.

 159. Mi-a pl─âcut amabilitatea personalului care a fost foarte receptiv la solicit─ârile noastre, ├«n special Nicoleta. Mi-a pl─âcut faptul c─â restaurantul are op╚Ťiunea de servire ├«n camer─â, ╚Öi bucatele la restaurant au fost foarte gustoase.

 160. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 161. Foarte curat si confortabil, personalul foarte pl─âcut si amabil.

 162. Totul este perfect ,servicii,locatie,personal.Felicitari tuturor celor care muncesc la MAVA. Recomand tuturor aceasta locatie de exceptie. Multumesc pentru tot si voi reveni cu mare placere la Mava.

 163. Wi-fi-ul de calitate, aerul conditionat functiona.

 164. Loca╚Ťia este aproape de plaj─â, pentru familiile cu copii este un plus pentru c─â nu au mult de mers iar plaja este curat─â ╚Öi nu foarte aglomerat─â, apa numai bun─â pentru cei mici. Apartamentul este spa╚Ťios, cu toate utilit─â╚Ťile necesare.

 165. – bucataria foarte bine dotata, – prosoape curate – camere spatioase, – curatenia din spatiile comune, – discretia gazdelor, – aproape de plaja – acces controlat in prorietate (interfon) – apartamentul cu 2 dormitoare este luminos si spatios cu terasa generoasa.

 166. Locatie foarte bine amplasata, personal extrem de binevoitor. Experienta placuta, vom reveni cu siguranta

 167. O cladire amplasa in centrul vechi, ├«nc─ârcat─â de istorie ╚Öi amenajat─â fabulos cu grija la detalii, f─âr─â cusur. Camerele diferit decorate in stilul clasic ╚Öi elegant al anilor ce o descriu, atmosfera romantica ╚Öi unica. Grija pentru clienti a proprietarei atinge cotele excelentei. Un sejur minunat, o experien╚Ťa de neuitat.

 168. Minunata construc╚Ťie, din centrul vechi al Constan╚Ťei, vegheaz─â asupra Soarelui ╚Öi a Lunii, care r─âsar romantic din apele Marii Negre ╚Öi apun melancolic peste ora╚Ö… A╚Öadar, dac─â dori╚Ťi s─â fi╚Ťi romantici ╚Öi /sau melancolici cu siguran╚Ť─â Belle Epogue este loca╚Ťia perfect─â. C─â este vorba de o sear─â romantic─â sau un sejur de vis, doamna Claudia v─â va ├«nt├ómpina ╚Öi se va ocupa personal, ca totul sa corespund─â p├ón─â ╚Öi celor mai exigente dorin╚Ťe. Grija fa╚Ť─â de micile detalii, care te introduc subtil ╚Öi elegant ├«ntr-o atmosfer─â de basm, se simte la tot pasul, ├«ncep├ónd cu partea de subsol a restaurantului printre sfe╚Önice, ceasuri ╚Öi oglinzi, continu├ónd cu camerele decorate superb ├«n catifea, m─ât─âsuri pastelate, candelabre ╚Öi picturi, apoi termin├ónd cu frumoasa teras─â de pe acoperisul cl─âdirii unde briza m─ârii ├«╚Ťi va tine companie. “Elegan╚Ťa nu ├«nseamn─â s─â ie╚Öi in eviden╚Ť─â, ci sa intri ├«n amintire.”

 169. Baia foarte spatioasa, lenjeria de pat curata. Foarte multumit de conditiile din camera.

 170. Hotel renovat de curând din acest motiv fiind curat si bine ingrijit. Personalul destul de amabil si destul de pregatit. Camera spatioasa si curata.

 171. Camera exceptionala….hotel renovat complet….proprietarii foarte prietenosi …..si oameni extraordinari….recomand din inim─â.

 172. Locatia ok, personalul ok , apa calda, curatenie, liniste … Mirosul in camera si pe hol in regula … Loc de parcare usor de gasit

 173. foarte bun micul dejun, diversificat, calitate buna, proasp─ât, foarte misto

 174. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 175. Gazdă foarte primitoare și bucuroasă să ne primească! Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă și zona în care este amplasat este goarte bună!

 176. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, buc─ât─ârie complet echipat─â, gazde amabile, apartamentul este situat chiar l├óng─â plaj─â. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 177. It’s the best accommodation I’ve ever booked in Romania! The appartment is brand new, wonderful furnished, sparkling clean, cosy, quiet and with the best view! Moreover, it is placed right next to the beach – Zoom Beach is 100 meters away – and if you like watersports – like kiteboarding or windsurfing – you have a kitespot right in front of the appartment. You can see it from the balcony ­čÖé

 178. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 179. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 180. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 181. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 182. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 183. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 184. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 185. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 186. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 187. Locatia ok, personalul ok , apa calda, curatenie, liniste … Mirosul in camera si pe hol in regula … Loc de parcare usor de gasit

 188. foarte bun micul dejun, diversificat, calitate buna, proasp─ât, foarte misto

 189. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 190. Super totul. Am stat ├«n apartamentul 7. O superb─â loca╚Ťie. M├óncarea restaurantului foarte ok.

 191. Spatiu de parcare, curatenie, confort, camera spre mare, mic dejun generos.

 192. Camere mari, curatenie, dotari, restaurant bun, servicii excelente.

 193. Bucataria este dotata cu toate utilitatile.privelistea pe terasa este minunata…este foarte curat si un miros foarte placut.ma bucur ca am ales aceasta proprietate si voi reveni cu siguranta tot aici.va recomand cu drag aceasta proprietate.abia astept sa revin aici .

 194. Gazda a fost foarte amabil─â. Loca╚Ťia este excelent├Ą. Recomand cu pl─âcere!

 195. Locatia placuta, curat, linistit. Conditii bune de cazare. Gazde prietenoase si primitoare.

 196. Apartament spa╚Ťios,confortabil,ideal pentru familiile cu copii.

 197. Personal foarte amabil și flexibil. Camere curate.

 198. Cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ├«n camera, personal amabil. M├óncare super gustoasa.

 199. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 200. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 201. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 202. Amplasarea in centru și priveliștea către răsăritul soarelui din mare.

 203. Micul dejun este excelent. Restaurantul placut, un pranz bun.

 204. Locatia hotelului este excelenta, langa mare, plaja, obiective turistice, etc. Camerele cu vedere la mare reprezinta cea mai indicata optiune. Micul dejun este atractiv.

 205. Totul a fost exact ca in fotografii , personal foarte amabil , curatenie , televizor , pat foarte comfortabil, servicii de camera , mini frigider, sala de ping pong , etc.

 206. -camera twin frumos amenajat─â -mobil─â mult─â, spa╚Ťiu de depozitare -curat -priveli╚Öte spre mare

 207. Camera mare , spatioasa. Locatia buna. Personal amabil.

 208. Un loc extrem de linistit si de primitor…..o ambianta rustica intr-o mare de modernism……un ansamblu perfect de liniste si relaxare….exact ceea ce cautam……multumim echipa Dali

 209. Micul dejun variat si gustos, e foarte aproape de plaja, se urca si se coboara scari pana la plaja, hotelul e la 1 minut de scari. Aproape de gara sau autogara, se ajunge cu autobuzul de la gara in 10/15 minute si mers pe jos 7-8 minute, restaurante in apropiere.

 210. Amplasarea hotelului!!!Este foarte aproape de mare,personalul foarte amabil, mic dejun gustos, disponibilitatea angajatilor fa╚Ť─â de nevoile oaspetilor!

 211. – Wifi foarte bun (semnalul si viteza au fost excelente); – Apa calda ajungea in cateva secunde; – Mobilier nou/nedeteriorat; – AC-ul era functional; – Noaptea au dat caldura la calorifere; – Curatenie in camera;

 212. Totul a fost perfect. Camera curata, patul confortabil, personal dragut. Cand am facut rezervarea si am vazut pozele am zis ca e ok dar cand am intrat in camera a fost mult peste asteptarile noastre. Cu siguranta vom reveni cu urmatoarea ocazie ☺️☺️

 213. Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust, pozi╚Ťionarea hotelului este buna, personalul este amabil si tot sejurul a fost o pl─âcere!

 214. Atmosfera discret─â. Am cerut ap─â cald─â pentru ceai noaptea la 23 si ne-au oferit cu tot cu ceainic sa-l ducem in camer─â. Chiar de 2 ori.

 215. Ambianta plăcută , un loc minunat și foarte relaxant

 216. Camera mare si foarte curata, mobilier de calitate. Baia desemenea foarte curata, tot ce ai avea nevoie pt odihna. Conexiunea wifi buna in camera. Micul dejun foarte bun, cafeaua excelenta, personalul foarte dragut, vom reveni.

 217. O zon─â foarte lini╚Ötit─â,priveli╚Ötea de pe terasa,patul foarte confortabil pentru mine si iubitul meu,buc─ât─âria complet utilitata,chiar am folosit si ma╚Öina de sp─âlat rufe …Un pret foarte excelent pentru serviciile oferite…Voi reveni!

 218. Gazda a fost foarte amabil─â. Loca╚Ťia este excelent├Ą. Recomand cu pl─âcere!

 219. Locatia placuta, curat, linistit. Conditii bune de cazare. Gazde prietenoase si primitoare.

 220. Personalul este OK, se poate apela pentru orice problem─â sau informa┼úie, ├«ntotdeauna este foarte amabil! Personalul care efectueaz─â cur─â┼úenia este atent ┼či discret. Hotelul nu se afl─â la malul M─ârii, dar este amplasat ├«ntr-un loc lini┼čtit. Restaurantul hotelului serve┼čte m├ónc─âruri gustoase.

 221. Apartament spa╚Ťios,confortabil,ideal pentru familiile cu copii.

 222. Personal foarte amabil și flexibil. Camere curate.

 223. Micul dejun; amplasarea excelenta; vederea spre mare.

 224. Amplasarea in centru și priveliștea către răsăritul soarelui din mare.

 225. Micul dejun este excelent. Restaurantul placut, un pranz bun.

 226. Un loc extrem de linistit si de primitor…..o ambianta rustica intr-o mare de modernism……un ansamblu perfect de liniste si relaxare….exact ceea ce cautam……multumim echipa Dali

 227. Micul dejun variat si gustos, e foarte aproape de plaja, se urca si se coboara scari pana la plaja, hotelul e la 1 minut de scari. Aproape de gara sau autogara, se ajunge cu autobuzul de la gara in 10/15 minute si mers pe jos 7-8 minute, restaurante in apropiere.

 228. Amplasarea hotelului!!!Este foarte aproape de mare,personalul foarte amabil, mic dejun gustos, disponibilitatea angajatilor fa╚Ť─â de nevoile oaspetilor!

 229. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 230. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 231. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 232. mic dejun ok. locatia.. in zona respective am avut treaba

 233. Camera in sine, patul, privelistea, pacat de acest hotel. Cineva cu gust, ar trebui sa investeasca in el, insa nu e nevoie de sume astronomice, ci de o mana priceputa in domeniu.

 234. Personal foarte amabil, servicii foarte bune. Pre╚Ťul acceptabil, cur─â╚Ťenie

 235. Personalul ne-a primit cu bratele deschise, a fost amabil. Camera m-a surprins placut, cu un design frumos si confort perfect. Curatenia a fost de asemenea exceptionala.

 236. Amabilitatea, ajutorul și disponibilitatea. O experienta extrem de plăcută, foarte bine situat, curat, cu un personal extraordinar!

 237. Locatia foarte bun─â, vila se afla pe aleea pietonala din centrul istoric. Camera a fost foarte curata. Doamna proprietar a fost foarte amabila

 238. Alexandru-sebastian mai 15, 2019 at 5:42 pm

  Curatenia,camera foarte spatioasa,iar domnisoara de a receptie a fost o draguta!10+

 239. Camera spa╚Ťioas─â,curat─â, mobilierul nou, patul mare, baia impecabil─â, lenjeria f curat─â , personalul amabil,managerul ff primitor si disponibil. Hotelul se afla aproape de mijloacele de transport Am stat 2 nop╚Ťi si ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 240. Totul, cur─â╚Ťenie, pozitia fa╚Ť─â de plaja , lini╚Öte.

 241. Apartamentul este superb! Amplasat aproape de plaja modern, irish pub, centrul vechi.

 242. confortabil, elegant, prezinta toate facilitatile necesare

 243. Locatia este superba, apartamentul la fel, in doar 24 de ore poti sa-ti incarci bateriile in locul asta, cat pentru inca cateva saptamani agitate. Este dotat cu absolut tot ce ai nevoie, mini-bar, masina de gheata, frigider de bauturi, ceai, cafea, sampanie din partea casei!

 244. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 245. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 246. O surpriza placuta a fost amplasarea fata de plaja, de zona de promenada si de restaurantele din portul turistic. Privelistea de pe terasa imobilului (etaj 3) este superba. Administratorul imobilului a raspuns prompt la orice solicitare.

 247. Gazda a fost foarte ospitalier─â, iar c─âsu╚Ťele sunt amplasate ├«ntr-un spa╚Ťiu plin cu verdea╚Ť─â, ├«n mijlocul ora╚Öului. Totul este foarte curat ╚Öi frumos. Recomand cu drag.

 248. Intr-un oras zgomotos, o oaza de liniste. Casutele sunt absolut superbe, amplasate intr-o livada, iar tot ce auzi este cantecul pasarilor. Gazda noastra a fost extrem de discreta si de amabila. Multumim!

 249. Totul a fost minunat incepand cu gazda noastra care este o doamna extraordinara. A facut tot ce i-a stat in putinta sa nu ne lipseasca absolut nimic. Casuta in care am stat a fost de vis, integrata perfect intr-o gradina minunata. Totul a fost la superlativ. Va multumim doamna Ivan pentru tot ce ati facut pentru noi!

 250. M─âd─âlina mai 25, 2019 at 1:18 am

  Proprietarul a fost foarte amabil ╚Öi ne-a servit cu midii imediat dup─â ce am ajuns. De asemenea, a fost foarte ├«n╚Ťeleg─âtor cu faptul ca am ajuns mult mai devreme dec├ót ora programata de check-in. Recomand!

 251. Loca╚Ťie foarte aproape de mare, lini╚Öte, proprietar foarte sociabil, spa╚Ťiu de relaxare super afar─â.

 252. Gazda foarte primitoare, discreta. Conditii bune calitate-pret, foarte aproape de plaja!

 253. Hotelul a fost pe măsura așteptărilor, exact ca in fotografiile prezentate. Foarte elegant si extrem de curant. Recomand !

 254. apartamentul era spatios, cu vedere spre mare fotoliul de masaj a facut toti banii micul dejun gustos

 255. Mic dejun variat, au fost prompti in comunicare, patul foarte confortabil.

 256. Apartamentul foarte curat, amplasat aproape de plaja, mall si restaurante. Ne-am simtit excelent!

 257. Gazdele extrem de amabile si binevoitoare. Apartament curat, frumos amenajat, dotat cu tot ce este nevoie si amplasat intr-o zona care iti permite sa ajungi la obiectivele turistice dorite.

 258. Apartamentul e situat la etajul 4, ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe din zona central─â, l├óng─â mall, aproape de plaja Modern dar ╚Öi de zona turistic─â a ora╚Öului. Are 2 camere, buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â, cuptor cu microunde, frigider mare, vesel─â, o mas─â, canapea, de fapt un col╚Ťar comod. O camer─â are pat dublu, confortabil ╚Öi un ╚Öifonier, cealalt─â o canapea extensibil─â, o mas─â mic─â ╚Öi o bibliotec─â. Ambele camere au c├óte un televizor mare, LCD. Baia e normal─â pentru un apartament de bloc, cu cabin─â de du┼č destul de mare. Apartamentul e dotat cu central─â proprie ╚Öi aer condi╚Ťionat ├«n camera cu canapea dar dac─â r─âm├ón u╚Öile deschise face fa╚Ť─â la ambele camere. Cur─â╚Ťenia a fost irepro╚Öabil─â, cear╚Öafuri, prosoape curate ╚Öi de bun─â calitate. Gazdele, deosebit de amabile, ne-au a╚Öteptat cu cheile, ba chiar ne-au ajutat ╚Öi la bagaje.

 259. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 260. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 261. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 262. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 263. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 264. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 265. micul dejun a fost saracacios. aveai de ales doar ochiuri sau omleta. plus ca am vazut prin sala de mese gandaci

 266. Hotelul se află în centru, pe o stradă din centrul vechi, dar nu una dintre cele principale (și aglomerate), ci una mai mică. Așadar, totul e accesibil foarte ușor la pas și este foarte liniște. Bonus: vederea la mare superbă din restaurantul de la ultimul etaj. Mic dejunul e bun (nu spectaculos, dar e suficient). Camera a fost curată, aerisită și confortabilă.

 267. Camera decorata frumos ╚Öi curata. Bun─âvoin╚Ťa ├«n leg─âtur─â cu posibilitatea de a ma caza mai devreme.

 268. Curatenie, mic dejun bogat si mancare buna, camera spatioasa cu pat confortabil, mobilier modern, recepetie confortabila. Accepta si tichete de vacanta.

 269. Am fost la Megalos de peste 5 ori cazati. Intotdeauna o placere. Totul este la superlativ.

 270. Hotelul a fost pe măsura așteptărilor, exact ca in fotografiile prezentate. Foarte elegant si extrem de curant. Recomand !

 271. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 272. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 273. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 274. privelistea spre mare, aproape de plaja, pat confortabil, flori naturale în camera

 275. Camera foarte mare, pat si perne foarte bune. locatie excelenta, cu acces usor la plaja Modern, restaurante si portul Tomis. Mic dejun a la carte, servit fie in restaurantul hotelului, fie in Irish pub din fata hotelului.

 276. Amplasare excelenta, conditii de cazare la superlativ.Facilitati care te ajuta sa te simti confortabil.Personal deosebit de amabil , atent la cerintele tale. Recomand pentru toti cei care calatoresc in ,,interes de serviciu”!

 277. Locatie excelenta, terasa superba cu un view minunat. Totul aproape, magazine terase…

 278. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 279. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 280. Patul si designul camerei sunt excelente. Mereu revenim cu placere. Mava este prima optiune cand cautam cazare in Constanta/Mamaia. Multumim

 281. Apartamentul peste a╚Ötept─âri ,ai la dispozi╚Ťie tot ce ai nevoie ╚Öi in plus,personalul foarte serviabil ╚Öi implicat .

 282. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 283. Apartamentul foarte curat, amplasat aproape de plaja, mall si restaurante. Ne-am simtit excelent!

 284. Gazdele extrem de amabile si binevoitoare. Apartament curat, frumos amenajat, dotat cu tot ce este nevoie si amplasat intr-o zona care iti permite sa ajungi la obiectivele turistice dorite.

 285. Apartamentul e situat la etajul 4, ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe din zona central─â, l├óng─â mall, aproape de plaja Modern dar ╚Öi de zona turistic─â a ora╚Öului. Are 2 camere, buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â, cuptor cu microunde, frigider mare, vesel─â, o mas─â, canapea, de fapt un col╚Ťar comod. O camer─â are pat dublu, confortabil ╚Öi un ╚Öifonier, cealalt─â o canapea extensibil─â, o mas─â mic─â ╚Öi o bibliotec─â. Ambele camere au c├óte un televizor mare, LCD. Baia e normal─â pentru un apartament de bloc, cu cabin─â de du┼č destul de mare. Apartamentul e dotat cu central─â proprie ╚Öi aer condi╚Ťionat ├«n camera cu canapea dar dac─â r─âm├ón u╚Öile deschise face fa╚Ť─â la ambele camere. Cur─â╚Ťenia a fost irepro╚Öabil─â, cear╚Öafuri, prosoape curate ╚Öi de bun─â calitate. Gazdele, deosebit de amabile, ne-au a╚Öteptat cu cheile, ba chiar ne-au ajutat ╚Öi la bagaje.

 286. Alexandru-sebastian mai 31, 2019 at 7:53 pm

  Curatenia,camera foarte spatioasa,iar domnisoara de a receptie a fost o draguta!10+

 287. Camera spa╚Ťioas─â,curat─â, mobilierul nou, patul mare, baia impecabil─â, lenjeria f curat─â , personalul amabil,managerul ff primitor si disponibil. Hotelul se afla aproape de mijloacele de transport Am stat 2 nop╚Ťi si ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 288. Totul, cur─â╚Ťenie, pozitia fa╚Ť─â de plaja , lini╚Öte.

 289. Personal deosebit de amabil, mic dejun foarte bun..

 290. Loca╚Ťie foarte bun─â, aproape pe sta╚Ťiunea Mamaia, McDonalds la doi pa╚Öi si, de asemeni mall-ul aproape. Micul dejun foarte bogat ╚Öi divers, pentru toate gusturile.

 291. Pozitia hotelului este foarte buna. Personalul ne-a oferit sfaturile necesare si tot ajutorul de care am avut nevoie. Parcarea mare si nu in ultimul rand pretul accesibil pentru conditii foarte bune.

 292. Curatenia, privelistea, atmosfera placuta din hol si camera

 293. Micul dejun a fost bogat si variat, personalul foarte amabil si toate facilitatile minunate. Iar loca╚Ťia e minunata, nu prea departe de centru.

 294. Curatenie, mic dejun bogat si mancare buna, camera spatioasa cu pat confortabil, mobilier modern, recepetie confortabila. Accepta si tichete de vacanta.

 295. Gazda exceptionala, de calitate, ne-a primit frumos, ne-a dat sfaturi despre restaurantele si magazinele din zona (unde putem manca ok), ne-a ajutat cu transportul (ne-a chemat dumnealui un taxi ptr ca noi nu cunoastem zona). Camerele conform fotografiilor (spatioase, curate), baia ok, apa calda. LOCATIE FOARTE APROAPE DE PLAJA!😍 Pentru un sejur de 2 nopti, am avut conditii pe masura. RECOMANDAM!

 296. M─âd─âlina iunie 7, 2019 at 7:48 pm

  Proprietarul a fost foarte amabil ╚Öi ne-a servit cu midii imediat dup─â ce am ajuns. De asemenea, a fost foarte ├«n╚Ťeleg─âtor cu faptul ca am ajuns mult mai devreme dec├ót ora programata de check-in. Recomand!

 297. Loca╚Ťie foarte aproape de mare, lini╚Öte, proprietar foarte sociabil, spa╚Ťiu de relaxare super afar─â.

 298. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 299. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 300. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 301. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 302. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 303. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 304. Micul dejun variat si bun, amplasare foarte buna, personalul amabil, loc de parcare.

 305. micul dejun a fost saracacios. aveai de ales doar ochiuri sau omleta. plus ca am vazut prin sala de mese gandaci

 306. Hotelul se află în centru, pe o stradă din centrul vechi, dar nu una dintre cele principale (și aglomerate), ci una mai mică. Așadar, totul e accesibil foarte ușor la pas și este foarte liniște. Bonus: vederea la mare superbă din restaurantul de la ultimul etaj. Mic dejunul e bun (nu spectaculos, dar e suficient). Camera a fost curată, aerisită și confortabilă.

 307. Totul a fost perfect. Cazarea, restaurantul, plaja hotelului, mancarea, intr-un cuvant TOTUL!

 308. M├óncarea este excelenta, loca╚Ťia este chiar pe Faleza, iar priveli╚Ötea e uimitoare. Cur─â╚Ťenie impecabila, patul foarte confortabil. Vom reveni ori de c├óte ori vom avea ocazia!

 309. Loca╚Ťia prefecta, personal amabil, mic dejun delicios

 310. Personal foarte amabil. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Un hotel micutz si cochet, chiar langa malul marii (marea s-a vazut perfect din balcon). Aproape de port si de zona pietonala cu zeci de restaurante (food street). Recomand

 311. Camera spatioasa, vederea catre mare, baia spatioasa,amabilitatea personalului, amplasarea hotelului.

 312. Camera spatioasa, personal competent, micul dejun cu clatite delicioase.

 313. Atmosfera placuta, micile suprize, mere proaspete, cafea, ceai si apa minerala incluse in pret.

 314. Loca╚Ťie foarte bun─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â ╚Öi de centrul vechi

 315. Proprietara este extrem de amabila, camera a fost curata. Pensiunea este amplasata in centrul orasului, foarte aproape de Peninsula si de restaurantele si cafenelele de pe Bulevardul Tomis.

 316. tipa de la receptie … 5* / placuta cu Do not disturb pentru adormiti / personal amabil.

 317. Panorama, curanetia, amabilitatea personalului. Prosoape gratuite pentru plaja de la receptie.

 318. Ceea ce apreciez este locatia hotelului (foarte aproape de plaja), curatenia din camera, amabilitatea personalului si faptul ca Max, catelusul nostru, ne poate insoti de fiecare data

 319. Ca si loca╚Ťie e super, la drum principal. Daca am avut nevoie de ceva, imediat ni s-a adus. Pana la plaja mergi pe jos cam 10, 15 Min, insa cu ma╚Öin─â faci 2 Min, daca ai si unde parca. Hotelul e in renovare. A fost hotel Capri ├«nainte, de aceea posibil sa nu g─âsi╚Ťi date despre el pe google.

 320. Camerele arata foarte bine curatenia este impecabila printre putinele cazari unde am fost si nu am ce sa reprosez! Totul de nota 10.

 321. Situat chiar in centrul orasului, foarte aproape de centrul vechi al orasului si la 2 minute de mers pe jos de plaja , cu o atmosfera intima, camerele foarte curate si spatioase, personalul foarte amabil si receptiv la orice nelamurire, recomand JacobÔÇÖs oricui vine in Constanta !

 322. Faptul ca am putut sa vin mai repede cu o zi fa╚Ť─â de data rezervat─â

 323. Lenjeria curata, dar uzata, cu gauri în plicul în care era pilota

 324. T├ón─ârul care ne-a ├«nt├ómpinat a spus ca nu este angajat ci este un afin al gazdei.Deci …sinceritatea dumnealui. La plecare nu am mai ├«nt├ólnit pe nimeni, deci….

 325. Curatenia, privelistea, atmosfera placuta din hol si camera

 326. Micul dejun a fost bogat si variat, personalul foarte amabil si toate facilitatile minunate. Iar loca╚Ťia e minunata, nu prea departe de centru.

 327. Curatenie, mic dejun bogat si mancare buna, camera spatioasa cu pat confortabil, mobilier modern, recepetie confortabila. Accepta si tichete de vacanta.

 328. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 329. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 330. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 331. Hotel curat, personalul dragut si amabil, micul dejun bun, camera si baia mari si curate. Nu se fumeaza inauntru si asta e bine.

 332. Locatia este buna, retrasa dar cu acces facil la cateva puncte de atractie ca microrezervatie, delfinariu, McDonalds, City Park Mall, inchirieri biciclete

 333. la mic dejun am incercat meniul 2 si 3… bune! omletele bune… ceva mai multa verdeata nu strica! personalul ok, asezarea e buna daca vrei sa ajungi in mamaia si la mall, dar mall e peste tot si asta nu se pune! pentru a vizita insa centrul constantei, e cam departe! dar merge… atentie la taximetre… data viitoare folosesc uber, pentru prima data in viata mea o sa o folosesc uber in constanta!

 334. Personal foarte amabil. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Un hotel micutz si cochet, chiar langa malul marii (marea s-a vazut perfect din balcon). Aproape de port si de zona pietonala cu zeci de restaurante (food street). Recomand

 335. Camera spatioasa, vederea catre mare, baia spatioasa,amabilitatea personalului, amplasarea hotelului.

 336. Camera spatioasa, personal competent, micul dejun cu clatite delicioase.

 337. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 338. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 339. Hotel nou, construc╚Ťie 2010, apartament renovat, arata foarte bine, personajul de la recep╚Ťie foarte amabil ╚Öi saritor, au r─âspuns mereu solicit─ârilor noastre.Apartament foarte mare, curat. Zona in care se afla foarte pl─âcut─â, lini╚Ötit─â, multa verdeata 7-8 minute pe jos de mare ╚Öi 2 minute de diverse restaurante.

 340. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 341. Amabilitatea d-lui Voinea, dispus oricind sa te ajute.

 342. Gazda exceptionala, de calitate, ne-a primit frumos, ne-a dat sfaturi despre restaurantele si magazinele din zona (unde putem manca ok), ne-a ajutat cu transportul (ne-a chemat dumnealui un taxi ptr ca noi nu cunoastem zona). Camerele conform fotografiilor (spatioase, curate), baia ok, apa calda. LOCATIE FOARTE APROAPE DE PLAJA!😍 Pentru un sejur de 2 nopti, am avut conditii pe masura. RECOMANDAM!

 343. Camera spatioasa, curatenia, faptul ca am cazati imediat, micul dejun.

 344. Cur─â╚Ťenie, Baia igienizata, personalul amabil. Micul dejun destul de variat, iar m├óncarea era bun─â. Pe╚Ötii de l├óng─â lift mi-au pl─âcut. ­čÖé Patul super, am dormit foarte bine. Camera ╚Öi baia foarte ok, dac─â ar da m─âsu╚Ť─â ╚Öi fotoliile afara, ar fi o camera super.

 345. Micul dejun bun, locatia cam izolata desi relativ aproape de plaja

 346. Apartamentul foarte curat, amplasat aproape de plaja, mall si restaurante. Ne-am simtit excelent!

 347. Gazdele extrem de amabile si binevoitoare. Apartament curat, frumos amenajat, dotat cu tot ce este nevoie si amplasat intr-o zona care iti permite sa ajungi la obiectivele turistice dorite.

 348. Apartamentul e situat la etajul 4, ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe din zona central─â, l├óng─â mall, aproape de plaja Modern dar ╚Öi de zona turistic─â a ora╚Öului. Are 2 camere, buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â, cuptor cu microunde, frigider mare, vesel─â, o mas─â, canapea, de fapt un col╚Ťar comod. O camer─â are pat dublu, confortabil ╚Öi un ╚Öifonier, cealalt─â o canapea extensibil─â, o mas─â mic─â ╚Öi o bibliotec─â. Ambele camere au c├óte un televizor mare, LCD. Baia e normal─â pentru un apartament de bloc, cu cabin─â de du┼č destul de mare. Apartamentul e dotat cu central─â proprie ╚Öi aer condi╚Ťionat ├«n camera cu canapea dar dac─â r─âm├ón u╚Öile deschise face fa╚Ť─â la ambele camere. Cur─â╚Ťenia a fost irepro╚Öabil─â, cear╚Öafuri, prosoape curate ╚Öi de bun─â calitate. Gazdele, deosebit de amabile, ne-au a╚Öteptat cu cheile, ba chiar ne-au ajutat ╚Öi la bagaje.

 349. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 350. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 351. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 352. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 353. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 354. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 355. Nu am luat micul dejun,deci nu pot sa evaluez. Dar camera a fost excelenta: liniste,confort si curatenie. Personal foarte amabil. Multumesc pentru tot!

 356. Un grand mersi pentru Villa Edel. Camera spatioasa, tot comfortul de care este nevoie in hotel este. Plaja aproape, bank, market, tot in apropiere. Statii autobuse in toate directiile. Am avut o odihna de neuitat. Mersi mult pentru Adrian, foarte amabil si grujuliu , pentru a face odihna oamenilor pe nota 10. Mersi.

 357. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 358. Loca╚Ťie excelenta, marea este aproape, zona linistita, mic dejun foarte bun!

 359. Hotelul e elegant, camerele arata ca in poze, am avut aer conditionat. Locatia e superba, chiar in centru, foarte aproape de plaja si de debarcader. Am avut acces nelimitat la terasa cu vedere la mare. Hotelul dispune de curte unde a putut parca masina.

 360. Micul dejun, un amestec intre bufet suedez si a la carte dar poti comanda ce si cat vrei. M├óncare buna. Personalul foarte amabil Cur─â╚Ťenia OK Un hotel stil boutique, cochet, situat foarte aproape de centrul vechi, Port si Plaja Modern.

 361. Mi-a placut personalul, camera spatioasa, vederea spre mare.

 362. Locatie f.buna, iar raportul calitate-pret ,mai mult decat bine.

 363. Amplasamentul, loca╚Ťia ├«n sine, lini╚Ötea, surprinz─âtor de lini╚Öte pentru un hotel pe bulevardul Mamaia, vederea la mare😄.

 364. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 365. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 366. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 367. Loca╚Ťia excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi politicos, micul dejun diversificat ╚Öi de calitate.

 368. Locatia aproape de Mamaia si de plaja. Camera mare si curat─â. Locuri de parcare suficiente. Personal amabil. Mic dejun variat.

 369. Camera spatioasa, curatenia, faptul ca am cazati imediat, micul dejun.

 370. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 371. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 372. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 373. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 374. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 375. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 376. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 377. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 378. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 379. Foarte frumos,curat,totul ok!recomand cu incredere!

 380. Amabilitatea proprietarului,cur─â╚Ťenie, raport calitate-pret ,confortul,totul a fost super! Vom reveni cu siguranta.Recomand!

 381. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenie, unu loc unde cu siguran╚Ť─â vom reveni cu pl─âcere! Recomand!

 382. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 383. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 384. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 385. Plaja aproape, restaurant de calitate in proximitate

 386. Este curat ,o loca╚Ťie foarte bun─â.Este aproape de restaurant ╚Öi plaja.

 387. Canapeaua extensibila a fost confortabila si micul dejun bun

 388. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 389. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 390. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 391. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 392. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 393. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 394. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 395. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 396. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 397. Amplasarea si camera (am transmis ca doresc o camera la un etaj superior pentru priveliste) am primit la ultimul etaj camera 706. Am solicitat parcare pazita,au rezolvat solicitarea. Curatenia in camera exemplara – multumiri Doamnei Dana Servirea la restaurant ireprosabila- multumiri Dragos. In concluzie : Multumesc pentru ospitalitate IBIS Constanta !

 398. – privelistea care se vedea din camera (a fost o camera cu vedere spre mare) – localizarea: aproape de plaja, aproape de alte obiective turistice – multe fructe la micul dejun

 399. Foarte bine amplasat, aproape si de orasul vechi, si de plaja, loc excelent pentru cateva zile de vacanta. Curatenie ireprosabila. Liniste. Camera cu vedere la mare. Restaurant bun in cadrul hotelului. Prosoape de plaja gratuite de la receptie, pentru cei care au nevoie.

 400. Super cazare, foarte aproape de plaja, un mediu foarte primitor si placut. Proprietarul este de nota 10, ne-am sim╚Ťit excelent si cu siguran╚Ť─â o sa mai revenim.

 401. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 402. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 403. Camera curat─â, personal receptiv, micul dejun a fost fabulos…cu de toate. Cafea excelent─â cu gust autentic . Mul╚Ťumim personalului care a fost de serviciu pe timpul sejurului nostru.

 404. Plaja aproape, restaurant de calitate in proximitate

 405. Este curat ,o loca╚Ťie foarte bun─â.Este aproape de restaurant ╚Öi plaja.

 406. Foarte aproape de mai multe restaurante bune dar si de plaja.

 407. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 408. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 409. Curat, camera spatioasa, amplasare buna. Fara atentie prea mare la detalii, nu se ridica la standardul de 4*, dar am mers cu asteptari scazute tocmai pentru ca romanii nu prea stiu sa faca turism, in special la mare.

 410. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 411. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 412. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 413. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 414. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 415. Gazda foarte primitoare ╚Öi foarte de ajutor ! Loca╚Ťie super aproape de plaja!!! FOARTE OK !!!

 416. Locatia aproape de plaja, proprietarul foarte dr─âgu╚Ť, patul mare ╚Öi confortabil

 417. Super cazare, foarte aproape de plaja, un mediu foarte primitor si placut. Proprietarul este de nota 10, ne-am sim╚Ťit excelent si cu siguran╚Ť─â o sa mai revenim.

 418. Bine pozi╚Ťionat, mic dejun consistent, cur─â╚Ťenie, personal amabil.

 419. In primul rand receptionera care a fost o draguta!!

 420. Proprietatea este aproape de plaja “Trei papuci”. Personal ├«mi plac plajele pu╚Ťin mai aerisite. ╚śi deasemnea este l├óng─â restaurantul ” La Scoica”. Mic dejun bun ╚Öi cur─â╚Ťenie ├«n tot hotelul!

 421. A fost foarte lini╚Öte ╚Öi nu ne-a deranjat nimeni. Chiar ne-a pl─âcut. Mul╚Ťumesc . A fostv

 422. – aproape de plaja modern – camere spatioase – aer conditionat vechi, dar functional.

 423. Daboo Doner situat chiar langa Hotel. Hotelul se afla cam la 10 min de mers pe jos pana la plaja Modern din Constanta, am ramas placut surprins de claritatea apei si de nisipul fin.

 424. Curat, camera spatioasa, amplasare buna. Fara atentie prea mare la detalii, nu se ridica la standardul de 4*, dar am mers cu asteptari scazute tocmai pentru ca romanii nu prea stiu sa faca turism, in special la mare.

 425. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 426. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 427. Livada in care sunt amplasate casutele este superba.

 428. Doamna Mioara a fost foarte amabila, camera foarte curata, cocheta, ne.a placut foarte mult si ne.am simtit minunat.

 429. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 430. Locatia este una foarte buna, foarte aproape de plaja Neversea, pentru cei care au de gand sa mearga personal foarte amabil si prietenos, curatenie.

 431. Foarte aproape de plaj─â. Personal foarte primitor.

 432. Proprietarul foarte atent la dorintele clientilor.

 433. Pe langa amplasarea excelenta si camerele mari, ca si plus as mai adauga faptul ca doamna menajera a fost foarte draguta si a facut de fiecare data curat, chiar daca in anumite zile plecam tarziu din camera.

 434. Este un hotel perfect pentru cupluri si pentru oameni veniti in scop de afaceri. Se afla la cativa metri de multele scari care duc catre Plaja Modern. Camera a fost standard, dar destul de mare (mai ales dusul). Micul dejun a fost bogat, am platit 8 euro de persoana pe el la proprietate. Personalul foarte amabil. Voi reveni cu siguranta.

 435. Privelistea extraordinara, locatia hotelului foarte buna, serviciile de la receptie promte, receptionerele amabile, prosoapele au fost schimbate zilnic.

 436. Camera modern echipat─â, chiar dac─â cu unele lipsuri, patul dublu confortabil, TV cu ecran mare, minifrigider, cafea/ceai ╚Öi aparat pentru prepararea cafelei pentru perioada sejurului, vedere spre mare, baia cu du╚Ö nikel, balconul cu fotolii ╚Öi m─âsu╚Ť─â pentru servit micul dejun ╚Öi privit r─âs─âritul soarelui, prize suficiente pentru re├«nc─ârcare telefon ╚Öi /sau laptop. Gazda servitoare ╚Öi amabil─â la cerin╚Ťele clien╚Ťilor.

 437. Sejurul petrecut aici a fost excelent! Camera foarte curata, dotarile (prosoape, expresor, minibar, uscator par, produse de baie, aer conditionat etc) -in regim hotelier, iar privelistea spre lac din balconul propriu a fost suberba! Personalul extrem de amabil! Cu siguranta vom reveni!

 438. Camera cocheta, mobilier nou, baie curat─â, modern─â. Cur─â╚Ťenie, cu schimbat prosoape si lenjerie, oricand la cererea clientului, personalul si gazda foarte amabile. Vederea c─âtre lac relaxanta si apusurile absolut superbe!

 439. Curat, camere frumoase cu balcon, aproape de plaja

 440. Mergem la Megalos de c├ó╚Ťiva ani, suntem foarte ├«nc├ónta╚Ťi de loca╚Ťie. De fiecare data a fost curat, mic dejun foarte bun, iar staff ul este foarte implicat. Ne place mult plaja din zona.

 441. Micul dejun cu de toate. Cur─â╚Ťenie ├«n fiecare zi. Plaja destul de aproape, de la hotel drept ├«nainte.

 442. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 443. Relax Eaza este, intr-adevar, un loc in care te poti relaxa. Zona este una linistita, iar in interiorul curtii se respecta orele de odihna. Modul in care este amenajata curtea te face sa uiti ca esti in mijlocul orasului. Ne-a placut faptul ca aceste casute sunt amplasate la distanta unele fata de celelalte si simti ca ai intimitate. Iti poti petrece seara in hamac sau stand la foisor. Exista si facilitati pentru gratar. Gazda a fost extrem de amabila si a facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine pe durata sejurului.

 444. Totul a fost perfect , drumul pana la locatie este foarte simplu , doamna minunata , locatia excelenta din toate punctele de vedere .

 445. Locuri de parcare, mic dejun exact cat trebuie, liniste, camera racoroasa, personal amabil.

 446. Patul a fost confortabil, se doarme bine, iar personalul este amabil. Hotelul este amplasat bine, pentru plaja si scurte plimbari.

 447. Hotelul este curat, camerele spatioase, micul dejun este acceptabil.

 448. Amplasat in centrul constantei si centrul atractiilor turistice , sederea noastra a fost mai mult decat ne-am imaginat, neavamd nevoie de masina , totul fiind extrem de facil, plaja la 50 metri si atractiole turistice , centrul vechi al constantei si principalele restaurante . Personalul extrem de saritor si politicos . Camera noastra a fost perfecta , fiind tot ce ne-am dorit , si curatenie si incapatoare pentru 3 persoane . Per total vrem sa multumim acestei unitati pentru aceasta mica escapada .

 449. Totul foarte bine. Camere spatioase si curate. Personal amabil si saritor, ne-au indeplinit toate cererile si ne-au rezolvat toate problemele.Asezare foarte buna, in centru orasului Constanta, langa toate obiectivele de vizitat, aproape de plaja si nu foarte departe de statiunea mamaia. Foarte aproape de numeroase restaurante si cafenele.

 450. Domnii de la recep╚Ťie au fost foarte amabili. Lenjeria ╚Öi prosoapele au fost foarte curate.

 451. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 452. Am primit raspunsuri prompte la toate solicitarile noastre.

 453. Atmosfera și istoria clădirii, o gură de aer într-un oraș trist, în ruine.

 454. Personalul amabil ,hotelul curat ,mic dejun bun și pt toate gusturile. Distanta scurtă până la plajă.

 455. Apa calda instant la dus, presiune mare. Prosoapele au fost schimbate zilnic. TV mare cu ecran dublu fata de alt hotel de 4 stele din zona. Pat mare si confortabil. Fereastra foarte mare cu vedere la mare. Dulapul de asemenea a fost unul foarte încăpător. Hotelul se afla la un minut de statia de autobuz.

 456. Amplasarea hotelului. Ca nu erau deschise cluburile de la subsolul hotelului. Supermarket in apropiere. Schimbul prosoapelor de cate ori era necesar.

 457. Locatia excelenta, gazde primitoare, confort perfect.

 458. Foarte curat, gazdele au fost foarte dragute, locatia este foarte aproape de intrarea in Mamaia.

 459. constructie noua cu toate facilitatile .Camera modern mobilata , cu baie mare si luminoasa.Pe etaj exista si o bucatarie utilata.Apa calda permanent .Proprietarii desi locuiesc in acelasi imobil nu au deranjat cu nimic.

 460. Foarte curat, totul este nou, privelistea foarte frumoasa, destul de spatios, personal amabil. Cafea si ceai la discretie. Foarte foarte liniste.

 461. Camera modern echipat─â, chiar dac─â cu unele lipsuri, patul dublu confortabil, TV cu ecran mare, minifrigider, cafea/ceai ╚Öi aparat pentru prepararea cafelei pentru perioada sejurului, vedere spre mare, baia cu du╚Ö nikel, balconul cu fotolii ╚Öi m─âsu╚Ť─â pentru servit micul dejun ╚Öi privit r─âs─âritul soarelui, prize suficiente pentru re├«nc─ârcare telefon ╚Öi /sau laptop. Gazda servitoare ╚Öi amabil─â la cerin╚Ťele clien╚Ťilor.

 462. Sejurul petrecut aici a fost excelent! Camera foarte curata, dotarile (prosoape, expresor, minibar, uscator par, produse de baie, aer conditionat etc) -in regim hotelier, iar privelistea spre lac din balconul propriu a fost suberba! Personalul extrem de amabil! Cu siguranta vom reveni!

 463. Este al doilea an consecutiv când mă cazez aici. Liniște, liniște și iar liniște. Relaxare totală.

 464. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 465. Relax Eaza este, intr-adevar, un loc in care te poti relaxa. Zona este una linistita, iar in interiorul curtii se respecta orele de odihna. Modul in care este amenajata curtea te face sa uiti ca esti in mijlocul orasului. Ne-a placut faptul ca aceste casute sunt amplasate la distanta unele fata de celelalte si simti ca ai intimitate. Iti poti petrece seara in hamac sau stand la foisor. Exista si facilitati pentru gratar. Gazda a fost extrem de amabila si a facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine pe durata sejurului.

 466. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 467. – amplasarea hotelului – micul dejun bun, desi nu a fost foarte diversificat – se ofera prosoape pentru plaja

 468. Locatia este singurul motiv pentru care ma cazez la acest hotel.

 469. Locatia excelenta, gazde primitoare, confort perfect.

 470. Foarte curat, gazdele au fost foarte dragute, locatia este foarte aproape de intrarea in Mamaia.

 471. constructie noua cu toate facilitatile .Camera modern mobilata , cu baie mare si luminoasa.Pe etaj exista si o bucatarie utilata.Apa calda permanent .Proprietarii desi locuiesc in acelasi imobil nu au deranjat cu nimic.

 472. Mic dejun bogat si variat, cu mai multe preparate de casa. Amplasare buna , la 10 minute fata de plaja.

 473. +Camera +Amplasarea +++Lipsa clubului de noapte(a fost închis) acesta fiind un factor pentru care m-as întoarce la acest Hotel. +Magazine în apropriere +Zona destul de liniștită

 474. Personalul amabil ,hotelul curat ,mic dejun bun și pt toate gusturile. Distanta scurtă până la plajă.

 475. Loca╚Ťia este extrem de pl─âcut─â, toate comoditatiile, personalul extrem de amabil, este si cafea si o mica buc─ât─âria foarte bine aranjat─â si curata, daca va plac animalele sunt si niste pisici foarte dr─âgu╚Ťe si jucause. E o postatie perfect pentru a te relaxa departe de traficul ora╚Öului si e perfecta pentru a te distra cu prietenii. Eu sunt foarte mul╚Ťumit─â si cu siguranta o sa revin in zona.

 476. Este al doilea an consecutiv când mă cazez aici. Liniște, liniște și iar liniște. Relaxare totală.

 477. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 478. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 479. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 480. Hotelul este amplasat central, in vecinatatea atractiilor turistice. Asigura loc de parcare, personalul este amabil, micul dejun diversificat.

 481. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 482. – amplasarea hotelului – micul dejun bun, desi nu a fost foarte diversificat – se ofera prosoape pentru plaja

 483. Locatia este singurul motiv pentru care ma cazez la acest hotel.

 484. Un apartament foarte frumos si promitor foarte aproape ce CityPark mall. intro zona linistita…..proprietarul un foarte amabil….cu siguranta vom reveni….apelati cu incredere

 485. Ne-a pl─âcut tot,de la gazda p├ón─â la priveli╚Öte. Nu ne a╚Öteptam s─â fie a╚Öa de frumos amenajat apartamentul ╚Öi gazda at├ót de primitoare . De cate ori am avut vreo problema sau ├«ntrebare am sunat ╚Öi am fost ajuta╚Ťi la orice ora. City Mall este foarte aproape,cam 2 minute pe jos. Mega image in fata blocului,mini market peste drum,OMV ├«n cap─âtul str─âzii , locuri de parcare. 10/10. Mul╚Ťumim Makeeda pentru un super weekend.

 486. Apartamentul este bine utilat, ofer─â gratuit─â╚Ťi neasteptate, prezinta o cura╚Ťenie impecabila, mobila este nou─â ┼či priveli┼čtea destul de frumoas─â, orientarea spre Sud-Est fiind ideal─â. Are parcare proprie ┼či personalul ne-a primit c├ónd am dorit cu un preaviz de c├óteva minute. Check-inul ca ┼či check-outul au fost extrem.de agile. Haine de baie ┼či de pat sunt abundente, noi ┼či curate. Temperatura interioara se pastreaz─â perfect ├«n pragul comfortului. Vom repeta daca ne este posibil. Gazdele ofer─â s─â suplineasc─â orice a╚Ťi avea nevoie precum filtru de cafea dac─â nu dori╚Ť cafea la ibric sau la plic sau alte dorin╚Ťe.

 487. Curatenia, bunul gust cu care a fost mobilata casa, faptul ca aveau o curte unde puteai sta seara.

 488. Totul a fost de la excep╚Ťional in sus, cur─â╚Ťenie,liniste ,tot ce-ti puteai dori intr-un concediu,curtea dotat─â cu ce am avut eu nevoie,casa cu mult bun gust,si gazda foarte promta(,oamenii ─â╚Ötia chiar stiu sa faca turi╚Ötii sa se simt─â bine),intimitate.o sa mai revin si cu alte ocazii si recomand tuturor .Va multumesc pentru o mini vacanta deosebita. Mi-a parut rau ca s-a terminat.va ├«mbr─â╚Ťi╚Öez cu drag.

 489. Casutza este foarte frumos amenajata – un spatiu primitor si foarte curat. Exista si curte unde te poti relaxa in aer liber, iar pentru cine doreste poate sa faca si un gratar :). Locatia este accesibila cu loc de parcare chiar in fata. Sincer arat mult mai bine decat in poze. Totul a fost bine gandit si cu gust. Gazda este foarte draguta ;). Recomand cu incredere!

 490. Micul dejun excelent. Gabi, domnul de la receptie, ne-a impresionat prin atentia pe care ne-a acordat-o, de la bagaje pana la conversatia avuta. Doamna de la curatenie foarte politicoasa si draguta, cocheta. Camere foarte curate, dotate cu tot ce ai nevoie intr-un sejur la mare (halate, papuci, prosoape curate, lenjerie curata). Chiar si faptul ca adapostiti pisicute la restaurantul Reyna ne-a placut tare mult!

 491. Ne.au pl─âcut camera, plaja, m├óncarea, personalul extrem de amabil, foarte curat peste tot! Cu prima ocazie, aici vom rezerva pentru urm─âtoarea vacan╚Ť─â la mare.

 492. Aproape de plaja, loc linistit, rasaritul se vede din camera. Curatenie, mic dejun gustos, restaurant chiar in curtea hotelului. Per total 5 stele, as reveni cu placere.

 493. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 494. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 495. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 496. Curatenia, bunul gust cu care a fost mobilata casa, faptul ca aveau o curte unde puteai sta seara.

 497. Totul a fost de la excep╚Ťional in sus, cur─â╚Ťenie,liniste ,tot ce-ti puteai dori intr-un concediu,curtea dotat─â cu ce am avut eu nevoie,casa cu mult bun gust,si gazda foarte promta(,oamenii ─â╚Ötia chiar stiu sa faca turi╚Ötii sa se simt─â bine),intimitate.o sa mai revin si cu alte ocazii si recomand tuturor .Va multumesc pentru o mini vacanta deosebita. Mi-a parut rau ca s-a terminat.va ├«mbr─â╚Ťi╚Öez cu drag.

 498. Casutza este foarte frumos amenajata – un spatiu primitor si foarte curat. Exista si curte unde te poti relaxa in aer liber, iar pentru cine doreste poate sa faca si un gratar :). Locatia este accesibila cu loc de parcare chiar in fata. Sincer arat mult mai bine decat in poze. Totul a fost bine gandit si cu gust. Gazda este foarte draguta ;). Recomand cu incredere!

 499. Nimic deosebit. Totul in standarde normale. Nu m-a deranjat nimic, dar se poate si mai bine la pretul platit.

 500. Am apreciat confortul , linistea , amabilitatea proprietarului ╚Öi al personalului , Discre╚Ťia general─â . 😊

 501. Gazda foarte amabila, camerele extrem de curate. Chiar si pentru 2 nopti cat am stat a venit o.doamna si a facut curat. Totul este super , o sa revenim cu siguranta

 502. Micul dejun excelent. Gabi, domnul de la receptie, ne-a impresionat prin atentia pe care ne-a acordat-o, de la bagaje pana la conversatia avuta. Doamna de la curatenie foarte politicoasa si draguta, cocheta. Camere foarte curate, dotate cu tot ce ai nevoie intr-un sejur la mare (halate, papuci, prosoape curate, lenjerie curata). Chiar si faptul ca adapostiti pisicute la restaurantul Reyna ne-a placut tare mult!

 503. Ne.au pl─âcut camera, plaja, m├óncarea, personalul extrem de amabil, foarte curat peste tot! Cu prima ocazie, aici vom rezerva pentru urm─âtoarea vacan╚Ť─â la mare.

 504. Aproape de plaja, loc linistit, rasaritul se vede din camera. Curatenie, mic dejun gustos, restaurant chiar in curtea hotelului. Per total 5 stele, as reveni cu placere.

 505. Un apartament foarte frumos si promitor foarte aproape ce CityPark mall. intro zona linistita…..proprietarul un foarte amabil….cu siguranta vom reveni….apelati cu incredere

 506. Ne-a pl─âcut tot,de la gazda p├ón─â la priveli╚Öte. Nu ne a╚Öteptam s─â fie a╚Öa de frumos amenajat apartamentul ╚Öi gazda at├ót de primitoare . De cate ori am avut vreo problema sau ├«ntrebare am sunat ╚Öi am fost ajuta╚Ťi la orice ora. City Mall este foarte aproape,cam 2 minute pe jos. Mega image in fata blocului,mini market peste drum,OMV ├«n cap─âtul str─âzii , locuri de parcare. 10/10. Mul╚Ťumim Makeeda pentru un super weekend.

 507. Apartamentul este bine utilat, ofer─â gratuit─â╚Ťi neasteptate, prezinta o cura╚Ťenie impecabila, mobila este nou─â ┼či priveli┼čtea destul de frumoas─â, orientarea spre Sud-Est fiind ideal─â. Are parcare proprie ┼či personalul ne-a primit c├ónd am dorit cu un preaviz de c├óteva minute. Check-inul ca ┼či check-outul au fost extrem.de agile. Haine de baie ┼či de pat sunt abundente, noi ┼či curate. Temperatura interioara se pastreaz─â perfect ├«n pragul comfortului. Vom repeta daca ne este posibil. Gazdele ofer─â s─â suplineasc─â orice a╚Ťi avea nevoie precum filtru de cafea dac─â nu dori╚Ť cafea la ibric sau la plic sau alte dorin╚Ťe.

 508. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 509. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 510. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 511. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 512. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 513. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 514. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabil─â, cur─â╚Ťenie, personalul amabil, aproape de plaj─â, relativ aproape de centrul istoric ╚Öi de sta╚Ťiunea Mamaia.

 515. Mi-a plăcut faptul ca este aproape de centrul orașului .

 516. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 517. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 518. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 519. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 520. Superb, un loc perfect pentru relaxare, nu-ti poti dori mai mult.Imi doresc sa revin si anul urmator ­čÖé

 521. Casuta este ca in poze, de vis pentru cei care cauta altceva decat hotel. Este surprinzator de curat si dotarile cazarii sunt de calitate, chiar as zice ca estetica este de bun gust. Fiecare camera are si aer conditionat si frigider. Patul a fost printre cele mai comode din cazarile in care am stat, este suficient de lung cat sa iti poti indinde membrele in totalitate.

 522. Curat, diferit tipul de cazare, misto pisicile de acolo, foarte intim, bine dotate, parcare încăpătoare, bune dotarile

 523. Un hotel foarte bine pozitionat, curat si cu personal amabil.

 524. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 525. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 526. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 527. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 528. Arhitectura clădirii., tablourile, așternuturile curate.

 529. Locatia este excelenta si personalul foarte amabil!

 530. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 531. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 532. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabil─â, cur─â╚Ťenie, personalul amabil, aproape de plaj─â, relativ aproape de centrul istoric ╚Öi de sta╚Ťiunea Mamaia.

 533. Mi-a plăcut faptul ca este aproape de centrul orașului .

 534. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 535. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 536. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 537. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 538. Ideea este foarte buna. Loca╚Ťia si amenajarea ….15 puncte din 10!!

 539. Superb, un loc perfect pentru relaxare, nu-ti poti dori mai mult.Imi doresc sa revin si anul urmator ­čÖé

 540. Casuta este ca in poze, de vis pentru cei care cauta altceva decat hotel. Este surprinzator de curat si dotarile cazarii sunt de calitate, chiar as zice ca estetica este de bun gust. Fiecare camera are si aer conditionat si frigider. Patul a fost printre cele mai comode din cazarile in care am stat, este suficient de lung cat sa iti poti indinde membrele in totalitate.

 541. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 542. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 543. Am primit raspunsuri prompte la toate solicitarile noastre.

 544. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 545. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 546. Arhitectura clădirii., tablourile, așternuturile curate.

 547. Locatia este excelenta si personalul foarte amabil!

 548. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 549. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 550. Amplasarea, gazdele, cur─â╚Ťenia si linistea. Ideal─â pentru un sejur perfect.

 551. Patul a fost excep╚Ťional! 😊😉 Mai bun dec├ót… acas─â!!

 552. Locatia se afla foarte aproape de Satul de Vacanta (2 minute de mers pe jos) si cam 10-15 minute de mers pe jos pana in Mamaia. Cu toate acestea, locatia este usor retrasa, astfel ca zgomotul nu este o problema. Camera a fost mare, spatioasa, iar “vecinii” linistiti (nu s-a pus problema zgomotului venit din alte camere ca urmare a peretilor subtiri). Cu privire la problema locurilor de parcare, desi pensiunea nu beneficiaza de parcare, sunt locuri destule in imediata apropiere ­čÖé (exista un soi de parcare improvizata, se poate parca si pe straduta unde este localizata pensiunea). Personalul amabil, ne-a oferit detalii exacte cu privire la accesul la locatie, atitudine profi. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta mai revenim :).

 553. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 554. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 555. Amplasamentul mi-a fost de folos. Mijloace de transport la indemana. Aproape de gara.

 556. Locatie buna, linistita. Personal amabil si atent. Micul dejun tip bufet suedez, gustos si proaspat. Recomand!

 557. Micul dejun a fost foarte bun ! Raport pret calitate corect !

 558. Locatia fiind intr-o zona linistita fiind aproape de ANR si de centre comerciale.

 559. Personal ok, curat, pat confortabil, aproape de gara!

 560. Patul a fost foarte confortabil , personalul foarte amabil și prietenos. Totul a fost excelent .

 561. Merita pre╚Ťul ieftin curat ╚Öi camera c─âlduroas─â lenjerie curata

 562. Locatia reprezinta principalul punct forte. Foarte aproape de terase si zona centrala a Constantei.

 563. A fost o temperatjra placuta in camera Vederea de la nalcon foarte frumoasa Micul dejun variat

 564. Locatia este principalul motiv al alegerii mele, dar este insotita de restul serviciilor oferite de hotel.

 565. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi spatioasa Domnii proprietari foarte amabili B─âile curate Buc─ât─ârie utilata Living maaare

 566. Apartament spatios, curat, aerisit, am primit cheile prompt, chiar inainte de ora de check-in, paturi confortabile, aer conditionat, centrala de apartament, zona centrala dar linistita.

 567. Ne-am prelungit ╚Öederea de dou─â ori datorit─â condi╚Ťiilor ╚Öi apartamentui mare ╚Öi confortabil. Sigur vom mai reveni

 568. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 569. Totul a fost foarte bine. Multumesc ├«ntregului personal pentru civiliza╚Ťia oferita Voi reveni cu placere la acest hotel.

 570. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 571. Un hotel foarte bine pozitionat, curat si cu personal amabil.

 572. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 573. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 574. Localizarea, locul de parcare, lift, curatenie impecabila, LINISTEA in care poti dormi fff bine dupa o noapte “alba” ­čÖé BRAVO!

 575. Aproape de statiune si mereu se gaseste loc de parcare.

 576. Loca╚Ťie curata, personal cumsecade, m├óncare foarte bun─â ╚Öi proaspata

 577. Gazdele deosebit de amabile si atente la nevoile clientilor.

 578. Oameni foarte amabili si primitori, locatie ultracentrala si linistita – fara zgomot de trafic prin preajma, cladire frumoasa cu camere spatioase, curatenie, aproape de puncte principale de interes pentru turisti: Tomis Mall la 6-7 minute, plaja la alte 6-7 minute, restaurantele si terasele de pe bd Tomis la 10-12 minute, intrarea in peninsula la 15-16 minute.

 579. Locatie buna, linistita. Personal amabil si atent. Micul dejun tip bufet suedez, gustos si proaspat. Recomand!

 580. Personal ok, curat, pat confortabil, aproape de gara!

 581. Patul a fost foarte confortabil , personalul foarte amabil și prietenos. Totul a fost excelent .

 582. Merita pre╚Ťul ieftin curat ╚Öi camera c─âlduroas─â lenjerie curata

 583. O polite╚Ťe ie╚Öit─â din comun, oameni deosebi╚Ťi ╚Öi foarte respectuo╚Öi😃😃❤ Recomand!

 584. Hotel foarte bun de tranzit l├óng─â gar─â. Curat, Wi-Fi bun, aparat aer condi╚Ťionat nou.

 585. Locatia, aproape de centru, de satul de vacanta, de spital, de gara. Personalul amabil, intr-un cuvant, PERFECT! Multumesc!

 586. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 587. C─â ne a putut caza cu animalul de companie. C─â se vede marea 🌞

 588. A fost o temperatjra placuta in camera Vederea de la nalcon foarte frumoasa Micul dejun variat

 589. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 590. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 591. Am primit raspunsuri prompte la toate solicitarile noastre.

 592. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 593. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 594. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 595. Locatia a fost peste asteptari. Curatenie, liniste iar despre personal nu am decat cuvinte de lauda. Camera a fost foarte frumoasa si desi hotelul este cam la 30 de minte de plaja, din balconul meu am vazut rasaritul soarelui.Excelent.

 596. Aproape de gara, foarte amabil personalul, camera mare si curata, liniste atat in hotel cat si in jurul lui. Vom reveni cu placere.

 597. Foarte linistit, personal amabil, curat. De preferat in locul hotelurilor aglomerate din Mamaia. Plaja este foarte aproape.

 598. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 599. Camera si baia sunt mari, curate. Micul dejun a fost bun. Desi are 3 etaje cladirea are lift! Cireasa de pe tort: restaurantul are vedere la mare si terasa. Accepta si voucher de vacanta.

 600. Loca╚Ťia aproape de centru, micul dejun foarte bogat ╚Öi diversificat.

 601. A fost foarte frumos , gazda primitoare , aproape de centru , pret-calitatate foarte bun , aveai tot ce voiai la indemana . O sa mai revenim.

 602. Mi-a pl─âcut c─â aerul condi╚Ťionat func╚Ťiona de╚Öi am descoperit abia a doua zi :)))

 603. Loca╚Ťia central, l├óng─â mall, curat, gazdele primitoare ╚Öi amabile

 604. Bucataria utilata. Asternuturi curate. Gazda super discreta. In general totul foarte bine.

 605. M am simtit ca acasa.Liniste,curatenie,totul a fost excelent.

 606. Totul la superlativ, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, totul este amenajat cu bun gust. Foarte frumos! Recomand !

 607. Locatie excelenta, curatenie, gazdele saritoare si politicoase, pretul.

 608. Gazdele foarte dragute si atente, camera curata si atmosfera foarte placuta. Atentia la detalii ofera o nota aparte intregii pensiuni. Mi-a placut ca in fata ficarei camere era o mica masuta cu 2 scaune pentru servit o cafea, un suc, etc.

 609. Gazda a fost absolut minunata, foarte amabila; am fost ├«ntreba╚Ťi daca avem nevoie de ceva in plus sau daca totul este in regula. Cur─â╚Ťenia este impecabila, prosoapele sunt perfect albe, mirosul in camera este placut iar baia are ventila╚Ťie. In camera dar si in buc─ât─ârie se gasesc toate lucrurile de care ai nevoie (am avut pana si aparat si pastile pentru ╚Ť├ón╚Ťari). Daca vom avea ocazia tot aici vom reveni, ne-am sim╚Ťit foarte bine ­čÖé

 610. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 611. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 612. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 613. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 614. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 615. Curatenia este la ea acasa, micul dejun fff bun cu produse proaspete, am vazut si apusul undeva departe printre blocuri 😁 iar patul…o desfatare dupa o zi torida🙂 Recomand din toata inima!!!

 616. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 617. Foarte frumos si curat totul, amplasare centrala,mic dejun bun

 618. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 619. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 620. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 621. Totul a fost foarte bine. Multumesc ├«ntregului personal pentru civiliza╚Ťia oferita Voi reveni cu placere la acest hotel.

 622. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 623. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 624. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 625. Zona liniștita, deasupra plajei Zorilor, multe restaurante bune in zona, aproape de centru !

 626. Loca╚Ťia foarte bun─â, curat, se schimbau prosoapele ╚Öi consumabilele zilnic, iar personalul foarte amabil.

 627. Camer─â cu vedere la mare. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte. Aproape de centrul vechi al ora╚Öului ╚Öi de mare (3 minute). Personal amabil.

 628. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 629. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 630. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 631. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 632. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 633. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 634. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 635. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 636. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 637. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 638. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 639. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 640. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 641. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 642. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 643. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 644. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 645. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 646. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 647. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 648. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 649. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 650. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 651. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 652. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 653. Camera si baia sunt mari, curate. Micul dejun a fost bun. Desi are 3 etaje cladirea are lift! Cireasa de pe tort: restaurantul are vedere la mare si terasa. Accepta si voucher de vacanta.

 654. Loca╚Ťia aproape de centru, micul dejun foarte bogat ╚Öi diversificat.

 655. Chiar nu ai ce sa reprosezi, totul este minunat, mult mai frumos decat in poze, o sa revenim cu drag cu alta ocazie!

 656. Interior luxos cu absolut tot ce e nevoie pentru un hotel de 4 stele. Apa si vin spumos gratis.

 657. Am petrecut un weekend minunat, loft-ul este superb, mai ales ca este dotat cu tot ceea ce ai nevoie!

 658. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 659. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 660. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 661. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 662. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 663. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 664. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 665. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 666. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 667. Apartamentul este minunat, foarte cochet si curat. Este intr-o zina linistita, intr-un cartier nou, vis-a-vis de Vivo Mall. Gazda este foarte draguta si amabila! Vom reveni cu drag!

 668. Totul a fost superb. Oaza de liniste, parcare, proprietari amabili,paturi confortabile, bucatarie dotata.. excelent pentru un sejur la mare..

 669. Apartament vesel, într-adevăr happy flowers! Confortabil, curat. Recomand

 670. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 671. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 672. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 673. Ne-a placut privelistea de pe terasa apartamentului , curatenia si confortul camerei.

 674. Locatie excelenta, terasa superba cu un view minunat. Totul aproape, magazine terase…

 675. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 676. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 677. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 678. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 679. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 680. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 681. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 682. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 683. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 684. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 685. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 686. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 687. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 688. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 689. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 690. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 691. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 692. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 693. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 694. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 695. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 696. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 697. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 698. Camera si baia sunt mari, curate. Micul dejun a fost bun. Desi are 3 etaje cladirea are lift! Cireasa de pe tort: restaurantul are vedere la mare si terasa. Accepta si voucher de vacanta.

 699. Loca╚Ťia aproape de centru, micul dejun foarte bogat ╚Öi diversificat.

 700. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 701. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 702. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 703. MI-AU PLACUT FACILITATILE, CURATENIA SI MAI ALES DISCRETIA!

 704. Apartamentul a fost ├«ngrijit, peste a╚Ötept─âri, spa╚Ťios ╚Öi dr─âgu╚Ť. Este perfect pentru o vacanta.

 705. Confortul, cur─â╚Ťenia, spa╚Ťiul frumos compartimentat, simplitatea ╚Öi bunul gust ├«n realizarea ambientului. Inten╚Ťionez s─â revin cu mult─â ├«ncredere ╚Öi pl─âcere!

 706. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 707. Hotel amplasat perfect, la intalnirea cu marea ! Curatenie desavarsita, asternuturi si prosoape IMPECABILE, albe ca zapada ! Dotari care asigura confortul oaspetilor, WI-FI perfect functional, preparate gustoase si personal foarte amabil ! Multe motive pentru care sa alegi sa revii ! Va multumesc !

 708. Ca de fiecare data, cald, primitor ╚Öi l├óng─â mare ­čÖé

 709. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 710. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 711. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 712. Localizarea, locul de parcare, lift, curatenie impecabila, LINISTEA in care poti dormi fff bine dupa o noapte “alba” ­čÖé BRAVO!

 713. Aproape de statiune si mereu se gaseste loc de parcare.

 714. Loca╚Ťie curata, personal cumsecade, m├óncare foarte bun─â ╚Öi proaspata

 715. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 716. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 717. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 718. Hotelul este amplasat vis-a -vis de Delfinariu .Distanta relativ mica pana la plaja (aprox 10-15min de mers pe jos). Personal amabil. Mic Dejun ok (produse de calitate) . Personalul de la restaurant se ocupa in permanenta de completarea platourilor cu mancare . Camera si baia spatioase . Curatenie . Existenta ascensorului.

 719. Personal super amabil, ospitalier cu exceptia unei receptioniste, putin cam plictisita si parca enervata de clienti. Zilele cand aparea ea, evitam receptia!

 720. Mic dejun pentru un hotel de trei stele, destul de bun. Locatia la 1 min de delphinariu si la 10 min de plaja – pe jos. Iar pan la Mamaia cam in 10-15 min cu masina. Hotelul are parcaj, in camera nu se aude zgomot de afara. Personal saritor, in caz ca aveai nevoie de una alta :).

 721. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 722. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 723. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 724. Amplasarea hotelului foarte buna, langa plaja si destul de aproape de centru, micul dejun bun, personalul hotelului prietenos, camerele spatioase si luminoase. Este a doua oara cand ne cazam aici, sigur vom mai reveni!

 725. Hotelul este bine amplasat, curat si cu un personal amabil. Am avut o priveliste frumoasa catre mare.

 726. Personalul este foarte amabil ╚Öi st─â la dispozi╚Ťia clientului. Locul este lini╚Ötit ╚Öi curat.

 727. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 728. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 729. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 730. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu “zambetul pe buze”

 731. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 732. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 733. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 734. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 735. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 736. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 737. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 738. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 739. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 740. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 741. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 742. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 743. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 744. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 745. Micul dejun foarte bun. Camera este foarte spatioasa.

 746. Atmosfera foarte primitoare,curatenie impecabila,amplasare langa mare, in zona centrala,foarte multe restaurante in zona

 747. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 748. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 749. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 750. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 751. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu “zambetul pe buze”

 752. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 753. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 754. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 755. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 756. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 757. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 758. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 759. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 760. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 761. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 762. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 763. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 764. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 765. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 766. Panorama de la terasa de la etaj – mi s-a f─âcut dor de Istanbul; mobilierul din fier forjat; tablourile-mozaic, ╚Öi nu ├«n ultimul rand, cada cu hidromasaj – dup─â o zi lunga de plimb─âri, a fost raiul pe p─âm├ónt!

 767. Comunicarea cu personalul,amabilitate si reactie rapida la solicitari.Mic dejun foarte bun.

 768. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 769. Totul, de la receptie, camera, curatenie, mic dejun.

 770. Amplasarea hotelului foarte buna, langa plaja si destul de aproape de centru, micul dejun bun, personalul hotelului prietenos, camerele spatioase si luminoase. Este a doua oara cand ne cazam aici, sigur vom mai reveni!

 771. Hotelul este bine amplasat, curat si cu un personal amabil. Am avut o priveliste frumoasa catre mare.

 772. Este a doua oara cand ne-am cazat aici. De fiecare data confortul spatiului si amabilitatea gazdelor ne-au facut sa ne simtim mai bine decat acasa.

 773. Spatiile sunt amenajate spectaculos, foarte curate iar baile si sauna in apartament au fost inedite. As reveni oricand.

 774. Chiar nu ai ce sa reprosezi, totul este minunat, mult mai frumos decat in poze, o sa revenim cu drag cu alta ocazie!

 775. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu “zambetul pe buze”

 776. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 777. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 778. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 779. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 780. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 781. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 782. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 783. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 784. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 785. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 786. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 787. Personalul ni╚Öte fete foarte de treaba ╚Öi dr─âgu╚Ťe la fel ╚Öi diminea╚Ťa la mic dejun super fetele

 788. Personalul de o amabilitate deosebita. Curatenie peste tot. Micul dejun, fabulos! Rasfat in toata regula! Excelenta pozitia hotelului.

 789. hotelul este foarte frumos,design interior aparte,cu mult bun gust,cochet,atmosfera foarte calda,personalul foarte amabil;camera curata,incalzita.este a 2 a oara,cand ne cazam aici,si vom reveni.

 790. Este a doua oara cand ne-am cazat aici. De fiecare data confortul spatiului si amabilitatea gazdelor ne-au facut sa ne simtim mai bine decat acasa.

 791. Spatiile sunt amenajate spectaculos, foarte curate iar baile si sauna in apartament au fost inedite. As reveni oricand.

 792. Chiar nu ai ce sa reprosezi, totul este minunat, mult mai frumos decat in poze, o sa revenim cu drag cu alta ocazie!

 793. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 794. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 795. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 796. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 797. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 798. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 799. -amplasarea si privelistea din camera la portul Tomis. -aproape de centru -curat in camera,pat confortabil -WI-Fi bun

 800. Micul dejun a fost consistent…curatenie , ordine , personal de nota 10

 801. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu “zambetul pe buze”

 802. Confortabil si spatios cu un design deosebit, nu are cum sa nu iti placa. Din cate am inteles urmeaza sa se extinda, deci mult succes va doresc!

 803. Este un loc frumos daca vrei sa ii faci o surpriza iubitei, mai ales ca angajatii sunt foarte receptivi, au aranjat camera cu petale de trandafiri si lumanari si am primit o sticla de sampanie pentru ca era aniversarea noastra. Big like. De asemenea, cu toate ca nu este receptie la ora 3 dimineata a venit cineva sa ne ajute cu siguranta de la panoul electric. Foarte multumit si placut surprins am plecat. Multumesc si mult succes!

 804. Ca de fiecare data când ma cazez aici totul este minunat.

 805. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 806. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 807. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 808. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 809. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 810. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 811. Receptionerul a fost foarte amabil și mă ajutat cu tot ce Am cerut.

 812. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 813. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 814. Deosebit de frumos apartamentul, camere foarte mari, curatenie la standardele pe care ni le doream. Foarte buna comunicarea cu proprietarii, am fost asteptati desi am ajuns mult mai tarziu decat am anuntat initial, chiar ne-au facut si o favoare si ne-au ajutat cu un produs necesar fetitei. Apartamentul este aproape de plaja, Delfinariu si cateva restaurante foarte ok. Il vom recomanda prietenilor si vom reveni cu proxima ocazie.

 815. Apartamentul este grozav , aproape de mare. Aflat intr-o zona linistita, locatia este potrivita unui sejur impreuna cu cei mici.

 816. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, amenajat cu rafinament si stil, iar dot─ârile la superlativ. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Plaja este imensa, are beach bar, iar sezlongurile nu sunt ├«nghesuite. ├Än dou─â cuvinte, o alegere de nota 10+++.

 817. Personal foarte amabil.Foarte curat si frumos.Mancarea restaurantului foarte buna.Raport foarte bun calitate servicii-pret.Am mers pentru o calatorie la malul marii in ianuarie.

 818. Camera foarte frumoasa si spatioasa,moderna,baia deosebita,personalul foarte amabil,micul dejun,parcarea,pozitia hotelului,revenim!

 819. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 820. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 821. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 822. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 823. Gazda super dragu╚Ť─â, apartament foarte curat, cochet, dotat ╚Öi foarte bine amplasat. Ne-am mi╚Öcat foarte u╚Öor spre multe obiective turistice din Constan╚Ťa ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim ╚Öi s─â ne vede s─ân─âto╚Öi la anul☺️

 824. Este situat foarte bn .aproape de plaja .centru comercial tomis langa .magazine foarte ok

 825. Curatenia, confort, amplasare, ospitalitate gazde (ordinea e aleatorie)

 826. Desi are doar 3 stele, hotelul este excelent. Amplasament central. Curat, ingrijit, cu tot ce trebuie. Personal amabil. Mic dejun onorabil, suficient de bun pentru pretul platit. Nu este inclus obligatoriu in pret, ceea ce mi-a convenit financiar (sotia nu mananca de dimineata). Platesti daca vrei sa mananci. Raport calitate pret foarte bun! Balcon.

 827. Amplasarea vilei, destul de aproape de mare, camera mare spatioasa, gazda foarte amabila, curatenie, liniste

 828. Pret / calitate avantajos, micul dejun bun, personal amabil.

 829. Locatia excelenta, gazde primitoare, confort perfect.

 830. Foarte curat, gazdele au fost foarte dragute, locatia este foarte aproape de intrarea in Mamaia.

 831. constructie noua cu toate facilitatile .Camera modern mobilata , cu baie mare si luminoasa.Pe etaj exista si o bucatarie utilata.Apa calda permanent .Proprietarii desi locuiesc in acelasi imobil nu au deranjat cu nimic.

 832. ├Än primul r├ónd apartamentul este foarte bine pozi╚Ťionat, ai chiar vedere la mare. Foarte curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Recomand cu ├«ncredere

 833. Loca╚Ťia excelent─â. Cur─â╚Ťenie. Gazda foarte amabila

 834. Totul a fost la superlativ.Amplasare in inima batr├ónului Tomis,cur─âtenie,condi╚Ťii,gazde serioase.Recomand aceasta proprietate,iar eu voi reveni cd mi se face dor de mare.

 835. – apartament spa╚Ťios – curatenie – loc de parcare in fa╚Ťa cl─âdirii – locatie foarte u╚Öor accesibil─â – aproape de supermarket-uri – frigider, Smart TV, AC

 836. Loca╚Ťia ├«n sine. Excelenta. Aproape de loca╚Ťia unde aveam treab─â. Cur─â╚Ťenia. Lini╚Öte.

 837. Foarte curat in camera Personal amabil Baia Camera spatioasa / tv led mare (fara pureci )

 838. Camera a fost foarte curata, gazda foarte primitoare & terasa de la parter – minunata.

 839. Camera foarte mare, curata cu un aspect placut, vila amplasata intr-o zona linistita. Doamna Nely foarte amabila, ne-a descris cam cum se desfasoara afacerea dumneaei :-)).

 840. Camera spatioasa, luminoasa, mobilier nou, modern, bine intretinut, lenjerie si prosoape curate, baie moderna si complet utilata, bucatarie utilata corespunzator, curte cu leagan si posibilitate de gratar si masa afara, gradina intretinuta, personal amabil.

 841. Apartamentul a fost dotat cu tot ce este necesar unei familii cu copii, inclusiv ma╚Öin─â de sp─âlat rufe . Plaj─â foarte curat─â ╚Öi lini╚Ötit─â . Mall la o distan╚Ť─â de 1,5km cu loc de joaca pentru copii pentru zilele ploioase. Acces rapid ├«n ora╚Öul Constan╚Ťa.

 842. Apartament curat, spa╚Ťios pentru 3-4 persoane. Parcare proprie.

 843. Loca╚Ťia a fost ok din toate punctele de vedere, aproape de plaja, supermarket NON-stop in apropiere. Apartamentul utilat cu tot ce este necesar si foarte curat. Cu siguran╚Ťa v-om reveni ! 😊👍

 844. Amplasarea hotelului relativ aproape de plaja si de Delfinariu. Nu sunt multe restaurante in zona. Hotelul este curat si asternuturile impecabile!

 845. Locatie buna (bulevardul e galagios dar cu geamul inchis e f liniste), camera mare, suficient loc de depozitare.

 846. Camera spatioasa, patul confortabil! Raport pret/calitate OK Curatenia

 847. Este a 4-a oar─â c├ónd venim anul asta,chiar am avut norocul sa inauguram 3 apartamente la etajul 4,absolut superbe ╚Öi spa╚Ťioase!vom reveni cu drag de fiecare data!

 848. Personalul hotelului este de ├«nalt─â calitate. Am fost caza╚Ťi ├«ntr-un apartament extrem de spa╚Ťios, aflat ├«n Aparthotel (un corp nou al hotelului dat ├«n folosin╚Ť─â anul acesta, din c├óte am ├«n╚Ťeles). Dot─ârile apartamentului m-au impresionat ├«n mod deosebit (buc─ât─ârie mare, foarte utilat─â, living, dormitor, hol larg, balcon, mobilier nou, de calitate, dou─â TV-uri, aparatur─â modern─â – aer condi╚Ťionat cu wifi, aragaz cu hota, frigider ╚Öi congelator incorporate, chiuveta, ma╚Öina de sp─âlat). Am postat c├óteva fotografii pe Google Maps. Doamnele responsabile de cur─â╚Ťenie ╚Öi-au f─âcut riguros treaba. Micul dejun este bogat, de tip bufet suedez, servit pe teras─â. Hotelul este bine amplasat, la intrare ├«n sta╚Ťiunea Mamaia, l├óng─â Satul de Vacan╚Ť─â. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 849. A fost minunat , foarte aprope si de Mamaia , camera super mare si curata , mic dejun tip bufet foarte variat , am prins si o oferta super pe 4 nopti . Nu am cuvinte de rau in orice caz . Superb

 850. Camera nou amenajata,mobilier calitate, gazda foarte prompta si disponibila,curatenia,exista plasa tantari (fyi doar din camerele de la ult etaj nu au plasa /terasa),umerase,etc. Pret ok, amplasare super, Foarte multumite,recomandam !!

 851. Priveli╚Öte minunata, liniste deplina, cur─â╚Ťenie, aproape de plaja, restaurante, magazine. Loc de parcare gratis, in apropriere. Terasa mare, curat─â, potrivit─â pentru serile lipsite de idei.

 852. Locatie si panorama excelenta, foarte curat, spatios si “cozy”. Parcarea subterana si hamacul de pe terasa aduc cateva puncte extra!

 853. Hotel placut, curat, linistit, situat destul de aproape de mare. Personal foarte amabil. (Am sosit la hotel la ora 11.30 si ni s-a facut atunci check in-ul, desi ar fi trebuit facut la ora 18.) Imi propun sa revin.

 854. Hotelul este lini╚Ötit, situat foarte aproape de plaja. Personalul de la Recep╚Ťie este amabil, cel care face cur─â╚Ťenia la fel. Lenjeria ╚Öi prosoapele se schimba aproape zilnic. In ultimii 2 ani am revenit cu pl─âcere la acest hotel de 2 ori pe an.

 855. Personal amabil, aproape de plaja, de Delfinariu, Sat de Vacanta Mamaia si Cazino, camera curata, mic dejun ok

 856. Camera extraordinar de mare Micul dejun servit in camera

 857. Personal foarte amabil! Foarte curat! Raport calitate pre╚Ť bun!

 858. Camera este foarte spatioasa, paturile foarte confortabile, personalul amabil, foarte curat.

 859. Apartamentul este luminos si cu un view dedicat pentru apusuri, pe malul lacului. Este potrivit pentru cupluri,curat si situat in apropierea plajelor.

 860. Extraordinar amenajat. Locuinta este spa╚Ťioas─â, foarte luminat─â cu facilitati de lux ,toate noi: central─â,saltea de calitate, mobil─â modern─â, baie foarte bine amenajat─â ,frigider,televizor samsung diagonala imens─â, accesorii multiple in bucatarie, masina de sp─âlat,si multe altele, la doar 500metri de plaja, recomand cu ├«ncredere!! merit─â din plin

 861. Loca╚Ťie excelent─â . Parcare bun─â . Totul a fost super 👍.

 862. Mie,personal mi-a placut foarte mult.In prima faz─â am vrut sa stau doar o noapte ,deoarece vroiam sa caut cazare in statiunea Mamaia, sau undeva mai aproape de plaj─â dar am ramas pe toata perioada .Pretul a fost foarte bun ,la maxim 10 minute de plaj─â,conditiile bune:aer conditionat,baie proprie cu geam,balcon,pat confortabil,tv,frigider,internet.

 863. Personalul de la receptie foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil.

 864. Amplasare buna, relativ aproape de plaja. Personal amabil.

 865. Locatia excelenta, foarte aproape de plaja modern si de centrul vechi, mic dejun impecabil servit la terasa ultimului etaj cu vedere spre portul Tomis

 866. Apartamentul foarte mare, inclusiv balconul foarte mare; dotarile si curatenia; personalul foarte amabil; panorama asupra portului si a marii, mai ales de la salonul de mic dejun de la ultimul nivel; semnal bun Wifi; pozitionarea langa centrul vechi si relativ aproape de plaja Modern. Terasa de langa hotel unde se mananca bine. Pentru amatori, au si cofetarie-patiserie.

 867. Locatia, camera spatioasa, curat, privelistea din camera spre port, terasa unde se serveste micul dejun

 868. Patul confortabil, dimensiunea camerei si privelistea.

 869. Micul dejun este bun, dar pot fi adaugate produse locale. De exemplu mierea era din Bulgaria. Si noi avem miere foarte buna.

 870. Mic dejun excelent. Pat extem de confortabil. Amplasamentul langa Lac te imbie la plimbari. Curatenie exemplara, masuri de igiena si distantare respectate.

 871. Micul dejun a fost satisf─âc─âtor, personalul foarte amabil , s-au respectat m─âsurile de siguran╚Ť─â.

 872. Super angaja╚Ťi. Curatenie maxima. Totul ca la carte.

 873. Hotelul are bine, camera spatioasa dar cu mobilier vechi

 874. Vederea, view catre mare este extraordinar─â- 10 Personalul foarte amabil si receptiv- 10 Comfort ridicat, patul/canapelele foarte confortabile – 10 Pozi╚Ťia/Loca╚Ťia, aproape de centru, de port, de faleza si Cazino, de restaurante si de mall-10

 875. Totul la superlativ, loca╚Ťia, privelistea din camere, dot─ârile, confortul, cur─â╚Ťenia ..

 876. Panorama minunata!!!! Excelenta locatie, se ajunge foarte ușor în centrul vechi, în zonele de plimbare importante ale falezei. Decorul, designul și proiectul apartamentului sunt desăvârșite. Totul este o îmbinare de bun gust, rafinament dar și foarte practic în același timp. Apartamentul este luminos, relaxant.

 877. + staff foarte amabil, camera curata, parcare in fata hotelului, mancare buna

 878. Am stat pentru o noapte aici ╚Öi am r─âmas pl─âcut impresionata de dot─ârile hotelului, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea personalului. Loca╚Ťia este perfecta pentru cei care au de rezolvat diverse in Constanta ╚Öi, din punctul meu de vedere, nici pentru plaja nu este rea deloc. Faptul ca are o parcare generoasa reprezint─â un mare plus.

 879. Mic dejun variat. Foarte usor de ajuns cu masina. Aproape de zona industriala Constanta si de Mamaia.

 880. Am fost primiti de o domnisoara foarte amabila care ne-a explicat cateva reguli de baza si care ne-a oferit o camera cu balcon pentru ca suntem fumatori. Balconul este un loc de fumat micut dar pentru noi a fost un bonus pe care l-am apreciat. Camera este cocheta, curata si calduroasa. ( In octombrie trebuie sa fie calduroasa) Deci a fost perfecta pentru noi. Chiar daca mobilierul nu este nou , este bine intretinut. Normele in ceea ce priveste distantarea au fost foarte bine respectate. Existau recipiente cu dezinfectanti pe fiecare etaj iar dimineata a venit o domana cu mascuta si manusi care ne-a adus micul dejun in camera. Raportul calitate – pret este unul dintre cele mai bune din oras. Vom reveni cu siguranta.

 881. Loca╚Ťia foarte bun─â, la 5min de plaja. Camera cu vedere spre mare, vedeam rasaritul zilnic. Curat. Lini╚Öte.

 882. Este un hotel asezat f aproape de plaja,curatenie ,confort si personal,totul la superlativ

 883. Excelent amplasat, liniștit, cu aer autentic de hotel, stil, asemenea poveștii ce a trăit-o clădirea.

 884. Loca╚Ťia este foarte aproape de plaja, cocheta, curata

 885. Camera impresionant de mare,foarte curata,mobilier deosebit

 886. O loca╚Ťie bun─â, lini╚Ötit─â. Curat, lini╚Öte, amabilitate. Recomand.

 887. Camera,baia spatioase.Curatenia. Faptul ca era cald in camera. Atentia personalului.

 888. micul dejun este foarte bun si recomand pt masa de pranz sau cina coastele de porc(sunt minunate).

 889. locatie excelenta.central,dar linistit si inconjurat de o mare varietate de restaurante.statia de taxi e alaturi.apartamentul e de vis,dotari de nota 10 pana la cele mai mici amanunte.curat,primitor,amplasat intr-o cladire noua iar gazda e oricand la dispozitie,pregatita sa ajute.a fost cel mai bun apartament pe care l-am inchiriat vreodata.merita un mare 10!

 890. Apartament spatios, curat, aerisit, modern si bine organizat.Stafful foarte prietenos si atent la detalii, ne’au fost la dispozitie cu toate cele necesare. Terasa apartamentului este foarte mare si spatioasa, bbq pe terasa cu toate cele necesare asigurate de catre gazde.Parcare subterana cu cod acces.Cu siguranta vom reveni la dvs.

 891. Apartamentele sunt situate pe o strada linistita, la doi pasi de bulevardul Tomis, cu numeroase restaurante si cafenele cochete. Plaja Trei Papuci este la circa cinci minute pe jos. Garajul de la subsol este foarte util. Faptul ca se activeaza cu acelasi cod ca si apartamentul este un mare avantaj. Apartamentul este ultra curat si are dotari de ultima generatie (masina de spalat vase, rufe, espressor etc). Cele cateva capsule de Nespresso au fost o surpriza placuta. Frigiderul e generos, aerul conditionat functioneaza ireprosabil. In concluzie, o adresa demna de retinut!

 892. Micul dejun foarte bun si suficient ; servire buna la restaurant, curat in camera, serviciile de intretinere curatenie&servire masa&receptie foarte ok. Cald in camera. Locatia foarte buna a hotelului.

 893. Personal foarte amabil, loca╚Ťie bun─â de plimb─âri av├ónd ├«n vedere amplasarea hotelului pe malul lacului…. Totul bine pus la punct!

 894. Micul dejun fabulos (cafeaua foarte buna), confortul in camera foarte bun, camera spatioasa, vederea din camera exceptionala, serviciile conform asteptarilor de la o retea de nivel international.

 895. Nu am avut apa calda cateva ore de la ajungerea la proprietate

 896. Micul dejun a fost satisf─âc─âtor, personalul foarte amabil , s-au respectat m─âsurile de siguran╚Ť─â.

 897. Super angaja╚Ťi. Curatenie maxima. Totul ca la carte.

 898. Cherica este un hotel clasic , frumos , romantic , curat care ├«╚Ťi ofer─â lini╚Öte, relaxare . Personalul a fost foarte amabil . Cur─â╚Ťenie maxima .

 899. Micul dejun a fost adus in camera ceea ce ni s-a parut o idee draguts si sigura in contextul actual.

 900. Excelent amplasat, liniștit, cu aer autentic de hotel, stil, asemenea poveștii ce a trăit-o clădirea.

 901. Locul exact ca in poze, personalul extrem de amabil.

 902. Beton. Nu ne-au oferit pana si sampanie din partea casei.

 903. Totul a fost ca in poze, confort, o experienta deosebita. Personalul foarte amabil

 904. – personal amabil – check-in a fost facut cum am ajuns, adica inainte de ora mentionata pe booking -f aproape de plaja, 10min de mers pe jos – restaurante si magazine langa hotel – pret f bun tinand cont ca am avut si mic dejun la camera(nu f bogat, dar acceptabil) – daca nu cauti nod in papura hotelul este ok, pt un sejur scurt.

 905. Am fost primiti de o domnisoara foarte amabila care ne-a explicat cateva reguli de baza si care ne-a oferit o camera cu balcon pentru ca suntem fumatori. Balconul este un loc de fumat micut dar pentru noi a fost un bonus pe care l-am apreciat. Camera este cocheta, curata si calduroasa. ( In octombrie trebuie sa fie calduroasa) Deci a fost perfecta pentru noi. Chiar daca mobilierul nu este nou , este bine intretinut. Normele in ceea ce priveste distantarea au fost foarte bine respectate. Existau recipiente cu dezinfectanti pe fiecare etaj iar dimineata a venit o domana cu mascuta si manusi care ne-a adus micul dejun in camera. Raportul calitate – pret este unul dintre cele mai bune din oras. Vom reveni cu siguranta.

 906. Loca╚Ťia foarte bun─â, la 5min de plaja. Camera cu vedere spre mare, vedeam rasaritul zilnic. Curat. Lini╚Öte.

 907. Apartament cochet, elegant cu mult bun gust. Pozi╚Ťionat aproape de centru ├«ntr-un imobil nou care i╚Ťi creeaz─â o imagine de poveste prin prisma view-ului din camere asupra m─ârii. ├Än completarea acestora se adaug─â amabilitatea proprietarilor.

 908. Locatia și belvederea au fost excelente! recomand!

 909. vedere superba prin geamurile de sus pana jos, apartament nou nout imens si utilat grozav.

 910. Hotelul este un loc deosebit de primitor. Ne-a intampinat la receptie o doamna foarte atenta, care a rezolvat check in-ul in cateva momente. Ospatarul, George , este o persoana cu multa experienta , nota 10! Camere curate, spatioase, dotate cu tot ce e necesar. Multumim pentru o sedere deosebit de placuta .

 911. Apartament mare super dotat , foarte foarte curat ..

 912. Super locatie, foarte curat, mic drjun foarte bun, servicii impecabile

 913. O locatie excelenta, aproape de plaja Modern, o cladire cu arhitectura interbelica si un design deosebit

 914. E curat iar personalul e atent cu igiena în perioada de pandemie. Micul dejun e variat, proaspăt, gustos.

 915. cur─â╚Ťenia, loca╚Ťia, comunicarea cu managerul si fetele de la receptie. aproape de mare si restaurante.

 916. Camera foarte spa╚Ťioas─â cu vedere frumoasa c─âtre mare. Am avut un pat foarte mare si confortabil, baia bine amenajat─â.

 917. În rest totul a fost la superlativ. Vedere foarte frumoasa

 918. Locatia excelenta, personalul foarte amabil si cu solutii la cerinte neprevazute, parcare gratuita, camera spatioasa, foarte curata, incalzita si prosoape de calitate. Daca era si un halat ar fi fost perfect!

 919. O camera buna, curata si spatioasa. Recomand acest hotel mai ales pentru pretul accesibil pe care acesta il are.

 920. Totul fantastic, mic dejun cu de toate, loca╚Ťie, personal, cur─â╚Ťenie impecabil. Extrem de aproape restaurantul la scoica pentru o seara mai romantica.

 921. Locatie excelenta, la doar 500 de m.de plaja. 2 magazine de cartier in apropiere, la doar 1 m distanta fata de celebra La Scoica, foarte aproape de statia de autobuz, Mc.Donalds, Lidl. La 1 km distanta de Mamaia. Parcare la strada, dar si pe celelalte strazi din apropiere gratuit. Camera curata, pat confortabil, wi-fi gratuit, frigider, seif. Fiind pandemie, gel dezinfectant peste tot. Baia curata, apa calda tot timpul si camera calduroasa, acum fiind 4 grade noaptea. Mic dejun ce se poate servi la restaurant.

 922. Locatia este perfecta, chiar langa plaja Modern, cu o priveliste uimitoare. Check-in-ul se face extrem de usor si independent (usile se deschid dintr-o aplicatie pe telefon) Apartamentul este foarte spatios, luminos si calduros. De asemenea, bucataria este utilata cu strictul necesar: tacamuri, vesela, masina de spalat vase.

 923. Apartamentul este curat, totul nou, iar priveli╚Ötea este spectaculoas─â…A fost minunat!

 924. este peste drum de plaje, se vede super frumos rasaritul

 925. Locatie foarte buna. Se vedea marea de la geam. Camera mare si patul foarte ok. Baia mare curata. Dusul ok cu apa calda suficienta. Halate si papuci.

 926. Totul a fost super. De la locatia hotelului, serviciile oferite, curatenie, samd.. Vom reveni cu siguranta la acest hotel de fiecare data cand vom reveni in Constanta!

 927. Atmosfera, istorie, amenajare, dotarea mini barului, cafetiera, camera spatioasa, locatie in zona linistita

 928. Curat, confortabil, locul ideal pentru a te relaxa. Cu siguran╚Ť─â o sa recomandam ╚Öi prietenilor acest loc.

 929. Camerele decorate frumos, personalul f amabil, faptul ca nu esti deranjat de nimic. Felicitari!

 930. Apartamentul Monalisa este perfect pt o escapada romantica!!Totul de nota 10!!!

 931. Hotelul e amplasat chiar pe Bvd Mamaia, fapt pentru care po╚Ťi ajunge u╚Öor ├«n orice zona de interes. Este curat, iar personalul amabil.

 932. Camera a fost foarte curata,spatioasa,echipat─â cu tot ce ai nevoie!

 933. Staff prietenos, locatie centrală , check in chiar la ore târzii (11 noaptea) , camera curată si calda

 934. Am fost foarte pl─âcut impresionat de personal, oamenii din hotel. Toat─â lumea se poart─â foarte frumos, de la recep╚Ťie, persoanele care se ocup─â de cur─â╚Ťenie, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd de zona unde se serve╚Öte micul dejun, care are ╚Öi preparate foarte gustoase. V─â mul╚Ťumesc! ­čÖé

 935. Locatie foarte buna, aproape de faleza si port. Curatenie in camere, mic dejun variat si gustos. Parcare gratuita. Personal amabil.

 936. Personalul este exceptional. Receptia foarte amabila si atenta la fiecare problema ridicata. La micul dejun, personalul a fost foarte amabil. Doamna ne-a intampinat foarte bine si ne intreba in permanenta despre ce avem nevoie. Apartamentul a fost foarte spatios si foarte curat. Mobilerul foarte frumos si confortabil. Internetul este foarte bun. Toaleta foarte spatioasa si curata. Hotelul este bine asezat in Constanta si ajungi foarte usor in punctele de interes.

 937. Mi-a pl─âcut tot ,de la personal,servire,condi╚Ťiile pana la cazare, tot mi-a pl─âcut.

 938. + staff foarte amabil + mic dejun servit in camera, pentru a evita orice risc COVID 19, alegi seara ce vrei sa mananci si o calitate foarte buna a acestuia + camera calduroasa si curata

 939. Totul! De la mobilier ╚Öi dimensiunea camerei,calitatea acestora, amabilitatea personalului(f─âr─â a fi servili),p├ón─â la micul dejun ╚Öi “deliciile ” din frigider…

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled