Cazare ieftina Codlea

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Codlea, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Codlea, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Codlea, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Codlea, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ciprian si Sava Olteanu din Colonia Sighetu Silvaniei, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ciprian si Sava Olteanu din Colonia Sighetu Silvaniei, jud. SalajCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Grigore si Constantin Comănici din Gamanesti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Codlea, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Grigore si Constantin Comănici din Gamanesti, jud. DambovitaCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Anabela si Aglaia Șchiopu din Lehliu, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Anabela si Aglaia Șchiopu din Lehliu, jud. CalarasiCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Ariadna si Vasilica Alexe din Seuca, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Codlea, Braşov, România!

  (Ariadna si Vasilica Alexe din Seuca, jud. MuresCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Alin si Dana Udrea din Zalomestra, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Codlea, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Alin si Dana Udrea din Zalomestra, jud. SuceavaCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Leopoldina si Mihnea Petcu din Petresti, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Codlea, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Codlea, Braşov, România.

  (Leopoldina si Mihnea Petcu din Petresti, jud. IlfovCazare in Codlea, Braşov, România pentru 2 persoane)

 1. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 2. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 3. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 4. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 5. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 6. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 7. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 8. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 9. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 10. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 11. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 12. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 13. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 14. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 15. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 16. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 17. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 18. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 19. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 20. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 21. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 22. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 23. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 24. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 25. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 26. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 27. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 28. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 29. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 30. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 31. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 32. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 33. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 34. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 35. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 36. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 37. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 38. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 39. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 40. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 41. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 42. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 43. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 44. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 45. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 46. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 47. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 48. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 49. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 50. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 51. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 52. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 53. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 54. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 55. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 56. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 57. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 58. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 59. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 60. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 61. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 62. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 63. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 64. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 65. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 66. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 67. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 68. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 69. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 70. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 71. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 72. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 73. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 74. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 75. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 76. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 77. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 78. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 79. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 80. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 81. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 82. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 83. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 84. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 85. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 86. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 87. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 88. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 89. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 90. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 91. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 92. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 93. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 94. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 95. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 96. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 97. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 98. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 99. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 100. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 101. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 102. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 103. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 104. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 105. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 106. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 107. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 108. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 109. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 110. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 111. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 112. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 113. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 114. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 115. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 116. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 117. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 118. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 119. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 120. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 121. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 122. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 123. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 124. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 125. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 126. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 127. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 128. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 129. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 130. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 131. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 132. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 133. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 134. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 135. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 136. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 137. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 138. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 139. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 140. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 141. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 142. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 143. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 144. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 145. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 146. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 147. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 148. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 149. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 150. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 151. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 152. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 153. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 154. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 155. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 156. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 157. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 158. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 159. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 160. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 161. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 162. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 163. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 164. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 165. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 166. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 167. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 168. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 169. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 170. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 171. Extremely nice hosts, they welcomed us warmly and were really flexible about our needs, really easy to communicate with and always available. The house was amazing, all facilities worked perfectly and were easy to use. The design was simple, yet elegant. Pro: the fireplace and the kitchen!!

 172. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 173. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 174. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 175. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 176. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 177. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 178. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 179. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 180. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 181. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 182. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 183. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 184. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 185. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 186. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 187. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 188. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 189. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 190. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 191. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 192. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 193. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 194. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 195. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 196. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 197. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 198. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 199. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 200. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 201. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 202. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 203. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 204. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 205. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 206. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 207. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 208. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 209. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 210. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 211. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 212. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 213. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 214. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 215. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 216. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 217. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 218. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 219. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 220. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 221. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 222. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 223. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 224. Ioana-mihaela mai 5, 2019 at 1:58 am

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 225. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 226. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 227. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 228. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 229. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 230. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 231. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 232. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 233. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 234. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 235. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 236. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 237. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 238. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 239. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 240. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 241. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 242. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 243. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 244. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 245. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 246. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 247. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 248. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 249. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 250. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 251. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 252. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 253. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 254. Ioana-mihaela mai 5, 2019 at 2:13 am

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 255. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 256. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 257. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 258. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 259. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 260. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 261. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 262. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 263. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 264. Camera a fost mare si curata, mâncarea la restaurant a fost foarte buna iar pretul decent, iar ospătarii foarte amabili.

 265. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 266. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 267. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 268. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 269. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 270. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 271. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 272. Ioana-mihaela mai 10, 2019 at 4:51 pm

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 273. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 274. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 275. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 276. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 277. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 278. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 279. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 280. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 281. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 282. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 283. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 284. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 285. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 286. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 287. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 288. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 289. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 290. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 291. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 292. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 293. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 294. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 295. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 296. Ioana-mihaela mai 15, 2019 at 7:59 pm

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 297. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 298. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 299. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 300. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 301. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 302. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 303. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 304. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 305. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 306. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 307. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 308. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 309. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 310. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 311. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 312. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 313. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 314. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 315. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 316. Camera curata, personal amabil, ca si minus parcarea si lipsa unei recepții. La momentul în care am ajuns la locație nu am știu unde si cui sa ma adresez. In rest foarte ok.

 317. A fost totul bine, personalul foarte de treabă , camera a fost curată și primitoare.

 318. Personalul prietenos,sociabil foarte amabil.Livingul spatios si relaxant.

 319. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 320. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 321. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 322. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 323. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 324. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 325. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 326. Ioana-mihaela mai 25, 2019 at 3:31 am

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 327. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 328. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 329. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 330. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 331. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 332. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 333. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 334. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 335. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 336. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 337. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 338. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 339. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 340. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 341. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 342. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 343. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 344. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 345. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 346. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 347. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 348. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 349. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 350. Ioana-mihaela mai 31, 2019 at 10:22 pm

  Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 351. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 352. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 353. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 354. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 355. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 356. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 357. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 358. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 359. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 360. Gazdele deosebit de primitoare, locatia si atmosfera autentic românească iti dau ocazia să te pierzi de ” nebunia urbană “.

 361. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 362. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 363. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 364. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 365. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 366. Gazdă amabilă, curățenie, liniște, căldură, bucătărie bine utilată.

 367. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 368. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 369. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 370. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 371. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 372. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 373. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 374. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 375. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 376. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 377. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 378. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 379. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 380. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 381. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 382. Horatiu-mircea iunie 7, 2019 at 10:01 pm

  Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 383. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 384. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 385. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 386. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 387. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 388. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 389. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 390. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 391. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 392. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 393. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 394. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 395. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 396. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 397. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 398. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 399. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 400. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 401. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 402. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 403. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 404. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 405. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 406. Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 407. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 408. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 409. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 410. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 411. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 412. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 413. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 414. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 415. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 416. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 417. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 418. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 419. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 420. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 421. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 422. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 423. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 424. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 425. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 426. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 427. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 428. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 429. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 430. Horatiu-mircea iunie 22, 2019 at 3:17 am

  Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 431. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 432. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 433. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 434. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 435. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 436. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 437. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 438. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 439. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 440. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 441. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 442. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 443. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 444. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 445. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 446. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 447. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 448. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 449. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 450. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 451. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 452. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 453. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 454. Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 455. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 456. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 457. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 458. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 459. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 460. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 461. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 462. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 463. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 464. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 465. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 466. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 467. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 468. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 469. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 470. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 471. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 472. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 473. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 474. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 475. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 476. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 477. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 478. Horatiu-mircea iulie 5, 2019 at 10:36 pm

  Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 479. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 480. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 481. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 482. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 483. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 484. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 485. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 486. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 487. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 488. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 489. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 490. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 491. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 492. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 493. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 494. Ospitalitatea proprietarilor, spatiu primitor, confortabil și micul dejun excelent.

 495. la disponibilità della proprietaria a risolvere il problema per il soggiorno con il mio cane che non era possibile tenere, ma poi ci è stato consentito, visto che il problema è stato creato in fase di prenotazione.

 496. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 497. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 498. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 499. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 500. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 501. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 502. Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 503. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 504. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 505. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 506. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 507. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 508. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 509. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 510. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 511. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 512. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 513. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 514. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 515. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 516. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 517. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 518. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 519. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 520. Curat, gazde prietenoase, liniste, parcare sigura.

 521. Etwas außerhalb gelegen, aber mit dem Auto kein Problem. Dafür gute Parkmöglichkeiten auf dem Gelände. Moderne Zimmer, umfangreiches Frühstücksbüffet in Wohnzimmer-Atmosphäre. Sehr freundliche Inhaber!

 522. Eine super Erlebnis! Tolle und sehr freundliche Leute .Mann fühlt sich wie zuhause! The best place to have a peaceful and relaxing stay! O cazare de neuitat. Totul la superlativ!

 523. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 524. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 525. Grădina foarte frumoasă, mic dejun bun + cafea foarte buna.

 526. Camera spatioasa, curata, cu amenajare placuta. Parcare privata in curte.

 527. Gazda primitoare, camera foarte curata și spațioasă, locul ideal pentru a petrece un weekend liniștit.

 528. totul a fost super, mai ales gazdele, locatia si linistea zonei.

 529. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 530. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 531. Camerele foarte frumoase,spatioase cu un designe inerior de exceptie.

 532. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 533. Cameră curată, apă caldă, căldură, frigider în cameră, bucătărie la dispoziție, utilată cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 534. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 535. Cea mai proasta experienta de cand folosesc Booking.com

 536. Nu am servit micul dejun. Ne-a placut ca a fost liniste. Am avut apa calda. Era curatenie in camera. Paturile au fost confortabile. Ne-a placut ca am avut pilote. Lenjeria si prosoapele, desi nu erau noi, erau albe si curate.

 537. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 538. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 539. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 540. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 541. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 542. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 543. Etwas außerhalb gelegen, aber mit dem Auto kein Problem. Dafür gute Parkmöglichkeiten auf dem Gelände. Moderne Zimmer, umfangreiches Frühstücksbüffet in Wohnzimmer-Atmosphäre. Sehr freundliche Inhaber!

 544. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 545. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 546. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 547. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 548. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 549. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 550. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 551. Locatia linistita, curata, a pastrat din farmecul vechii arhitecturi! Curtea amenajata frumos cu diverse terase, camerele mari, cu acces la bucatarie! Aproape de un magazin alimentar.

 552. Liniște,curățenie, atmosfera de alta data se regăsește în Cristian. Locatia este unica.

 553. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 554. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 555. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 556. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 557. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 558. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 559. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 560. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 561. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 562. Cea mai proasta experienta de cand folosesc Booking.com

 563. Nu am servit micul dejun. Ne-a placut ca a fost liniste. Am avut apa calda. Era curatenie in camera. Paturile au fost confortabile. Ne-a placut ca am avut pilote. Lenjeria si prosoapele, desi nu erau noi, erau albe si curate.

 564. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 565. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 566. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 567. Etwas außerhalb gelegen, aber mit dem Auto kein Problem. Dafür gute Parkmöglichkeiten auf dem Gelände. Moderne Zimmer, umfangreiches Frühstücksbüffet in Wohnzimmer-Atmosphäre. Sehr freundliche Inhaber!

 568. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 569. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 570. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 571. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 572. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 573. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 574. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 575. Locatia linistita, curata, a pastrat din farmecul vechii arhitecturi! Curtea amenajata frumos cu diverse terase, camerele mari, cu acces la bucatarie! Aproape de un magazin alimentar.

 576. Liniște,curățenie, atmosfera de alta data se regăsește în Cristian. Locatia este unica.

 577. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 578. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 579. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 580. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 581. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 582. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 583. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 584. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 585. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 586. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 587. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 588. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 589. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 590. Locatia linistita, curata, a pastrat din farmecul vechii arhitecturi! Curtea amenajata frumos cu diverse terase, camerele mari, cu acces la bucatarie! Aproape de un magazin alimentar.

 591. Liniște,curățenie, atmosfera de alta data se regăsește în Cristian. Locatia este unica.

 592. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 593. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 594. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 595. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului care ne-a dat toate informatiile solicitate, inclusiv elemente despre istoria locurilor, recomandari turistice si de orientare in oras. Hotelul este amplasat in zona istorica a orasului cu imagini pitoresti si o liniste odihnitoare.

 596. Totul….de la Sisi care e o dulce pana la locatie nota 10❤❤❤

 597. Este totul foarte aproape, hostelul este foarte bine amplasat .

 598. Totul( mancare, locatie, curatenie, personal, servicii)

 599. Amplasamentul, vederea catre munte, camerele, baile, mobilierul, dotarile, salteaua, muzica din camera etc

 600. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 601. Micul dejun a fost excelent pentru mine si pentru prietenele mele, locatia este ideala pentru o minivacanta.

 602. O pensiune minunata, personal amabil , primitor , serviabil, intr-un cuvant Excelent!!

 603. Amplasarea in Piata Sfatului. Facilitatile puse la dispozitie, conform descrierii de pe Booking Paturile mari si comode

 604. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 605. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 606. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 607. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 608. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 609. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 610. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 611. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 612. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 613. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 614. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 615. Locatia linistita, curata, a pastrat din farmecul vechii arhitecturi! Curtea amenajata frumos cu diverse terase, camerele mari, cu acces la bucatarie! Aproape de un magazin alimentar.

 616. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 617. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 618. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 619. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 620. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 621. Ne-a plăcut mult pensiunea Casa Terzea!Locul ideal pentru un sejur cu copiii la munte!cu siguranta vom reveni cu mult drag!

 622. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului care ne-a dat toate informatiile solicitate, inclusiv elemente despre istoria locurilor, recomandari turistice si de orientare in oras. Hotelul este amplasat in zona istorica a orasului cu imagini pitoresti si o liniste odihnitoare.

 623. Totul….de la Sisi care e o dulce pana la locatie nota 10❤❤❤

 624. Este totul foarte aproape, hostelul este foarte bine amplasat .

 625. Hanul are 3*, Conacul 4*. Recomand Conacul. Are si mic dejun inclus, si pentru 100 lei in plus, chiar merita!

 626. M-a bucurat mult faptul ca nu mi-a cazut peste picior suportul pentru prosop, metalic fiind, cand l-am atins putin. Trist, pretul exagerat in raport cu calitatea si confortul oferit. ☆

 627. Domnul de la restaurant care ne-a dat si camera a fost foarte amabila. Am sesizat ca sunt fire de par prin camera semn ca nu era facut curat si ca dorim sa trimita pe cineva, lucru pe care l-a facut imediat. Foarte cald in camera ceea ce era ok la cat de frig este afara.

 628. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 629. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 630. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 631. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 632. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 633. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 634. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 635. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 636. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 637. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 638. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 639. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 640. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 641. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 642. Locatia linistita, curata, a pastrat din farmecul vechii arhitecturi! Curtea amenajata frumos cu diverse terase, camerele mari, cu acces la bucatarie! Aproape de un magazin alimentar.

 643. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 644. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 645. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 646. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 647. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 648. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 649. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului care ne-a dat toate informatiile solicitate, inclusiv elemente despre istoria locurilor, recomandari turistice si de orientare in oras. Hotelul este amplasat in zona istorica a orasului cu imagini pitoresti si o liniste odihnitoare.

 650. Totul….de la Sisi care e o dulce pana la locatie nota 10❤❤❤

 651. Este totul foarte aproape, hostelul este foarte bine amplasat .

 652. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 653. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 654. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 655. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 656. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 657. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 658. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 659. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 660. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 661. Cea mai proasta experienta de cand folosesc Booking.com

 662. Nu am servit micul dejun. Ne-a placut ca a fost liniste. Am avut apa calda. Era curatenie in camera. Paturile au fost confortabile. Ne-a placut ca am avut pilote. Lenjeria si prosoapele, desi nu erau noi, erau albe si curate.

 663. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 664. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 665. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 666. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 667. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 668. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 669. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 670. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 671. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 672. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 673. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 674. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 675. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 676. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 677. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 678. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 679. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 680. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 681. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 682. Cea mai proasta experienta de cand folosesc Booking.com

 683. Nu am servit micul dejun. Ne-a placut ca a fost liniste. Am avut apa calda. Era curatenie in camera. Paturile au fost confortabile. Ne-a placut ca am avut pilote. Lenjeria si prosoapele, desi nu erau noi, erau albe si curate.

 684. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 685. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 686. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 687. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 688. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 689. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 690. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 691. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 692. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 693. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 694. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 695. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 696. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 697. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 698. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 699. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 700. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 701. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 702. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 703. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 704. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 705. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 706. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 707. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 708. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 709. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 710. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 711. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 712. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 713. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 714. Locație liniștită și curată, iar gazda foarte primitoare. Cu siguranță vom reveni! 💚

 715. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 716. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 717. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 718. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului care ne-a dat toate informatiile solicitate, inclusiv elemente despre istoria locurilor, recomandari turistice si de orientare in oras. Hotelul este amplasat in zona istorica a orasului cu imagini pitoresti si o liniste odihnitoare.

 719. Totul….de la Sisi care e o dulce pana la locatie nota 10❤❤❤

 720. Este totul foarte aproape, hostelul este foarte bine amplasat .

 721. Mi-a plăcut foarte mult micul dejun tip bufet suedez, mâncare românească proaspătă, salata de boeuf și dovleceii pane, bestiali, hotelul este amplasat aproape de centru.

 722. Curatenie personalul de la receptie si micul dejun

 723. Cazarea și mai ales micul dejun au fost de nota 10

 724. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 725. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 726. Está ubicada en una población bastante aislada y tranquila, pero está en la ruta para visitar Brasov y alrededores. La habitación, es justa, aunque para pasar un par de noches es correcta. El entorno está muy bien

 727. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 728. Curatenia in intreaga pensiune si facilitatile camerei, respectiv a baii sunt OK.

 729. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 730. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 731. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 732. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 733. Patul a fost confortabil; amplasare pe drumul principal, usor de accesat; parcare

 734. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 735. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 736. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 737. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 738. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 739. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 740. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 741. Primirea a fost de nota 10, foarte amabil personalul. Camera a fost foarte spatioasa, foarte calduroasa (am putut regla noi caldura si in camera, si in baie), impecabil de curat. Micul dejun a fost absolut delicios si foarte consistent, aproape cat un pranz! Intrucat eram grabiti si nu puteam ramane sa servim micul dejun la restaurant, ni l-au pus la pachet fara nicio problema! Restaurantul arata deosebit, cu armuri si arme medievale expuse ca decor…inedit!!

 742. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 743. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 744. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 745. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului care ne-a dat toate informatiile solicitate, inclusiv elemente despre istoria locurilor, recomandari turistice si de orientare in oras. Hotelul este amplasat in zona istorica a orasului cu imagini pitoresti si o liniste odihnitoare.

 746. Totul….de la Sisi care e o dulce pana la locatie nota 10❤❤❤

 747. Este totul foarte aproape, hostelul este foarte bine amplasat .

 748. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 749. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 750. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 751. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 752. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 753. Absolut exceptional. Va recomand cu placere aceasta pensiune. Totul este foarte placut.

 754. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 755. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 756. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 757. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 758. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 759. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 760. Foarte aproape de zona mea de interes. Proprietari deschisi, politicosi, amabili, de ajutor. Alimentele servite la restaurantul pensiunii provin de la ferma proprie. Wi-fi foarte bun.

 761. The staff was very friendly; The location was extremely easy to find (even without a GPS); The propery looks very welcoming (the garden, the setup of the buildings); Large parking

 762. The room was clean, spacious enough for the purpose, breakfast (not included in my booking) was good and with a wide choice. It was quiet and nice. The booking was actually made because we went to a wedding just across the road at Tess Ballroom.

 763. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 764. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 765. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 766. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 767. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 768. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 769. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 770. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 771. Absolut exceptional. Va recomand cu placere aceasta pensiune. Totul este foarte placut.

 772. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 773. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 774. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 775. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 776. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 777. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 778. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 779. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 780. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 781. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 782. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 783. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 784. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 785. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 786. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 787. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 788. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 789. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 790. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 791. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 792. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 793. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 794. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 795. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 796. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 797. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 798. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 799. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 800. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 801. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 802. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 803. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 804. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 805. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 806. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 807. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 808. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 809. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 810. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 811. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 812. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 813. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 814. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 815. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 816. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 817. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 818. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 819. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 820. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 821. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 822. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 823. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 824. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 825. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 826. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 827. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 828. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 829. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 830. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 831. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 832. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 833. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 834. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 835. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 836. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 837. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 838. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 839. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 840. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 841. Camera dubla: Designul interior foarte frumos, stil exotic cu baldachin, foarte curat si frumos aranjat, hostel e putin spus, spatiu de luat masa, cafeaua foarte buna , supermarket imeidat langa hostel, gazda foarte primitoare, parcarea in fata hostelului sau in imediata apropiere.

 842. Buna! A fost foarte super. Totul a fost pe nota 10 cu + / Recomand

 843. Situata foarte bine, langa cea mai buna cofetarie din Ghimbav, si de asemenea aproape de pizzeria Sorriso. Locatia curata, proprietarii prietenosi. Se poate servi ceai sau cafea dimineata si de asemenea alte bauturi racoritoare dintr-un frigider situat pe holul hotelului.

 844. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 845. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 846. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 847. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 848. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 849. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 850. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 851. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 852. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 853. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 854. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 855. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 856. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 857. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 858. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 859. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 860. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 861. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 862. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 863. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 864. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 865. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 866. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 867. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 868. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 869. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 870. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 871. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 872. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 873. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 874. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 875. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 876. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 877. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 878. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 879. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 880. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 881. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 882. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 883. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 884. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 885. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 886. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 887. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 888. Gazde de nota 10+,curatenie exemplara,liniste,atmosfera primitoare,cu siguranta vom reveni.

 889. Pot spune ca locația este foarte Ok, curățenie nota 10 , doar ca din păcate când am ajuns eu adică in jur de ora 22 am avut o întâmpinate de toată jena, m a întâmpinat un domn care m a luat la cearta, mai puțin si ma lua la bătaie si asta doar din cauza ca nu a fost in stare sa răspundă la poarta si a trebuit sa sun la domnul patron (așa cred eu ca era patronul sau administratorul pentru ca vorbea foarte frumos),a început sa ne certe de la intrare , in afara de acest incident nu am nici o problema ! Poate data viitoare vom fi întâmpinați mai bine ! ,

 890. Camera spatioasa, curata , personal amabil si o cafea excelenta dimineata!deocamdata se serveste micul dejun dar la 50 m este si un restaurant daca doriti mai mult . Recomand cu drag .este o locatie usor de gasit.cu siguranta voi reveni .multumim

 891. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 892. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 893. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 894. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 895. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 896. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 897. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 898. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 899. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 900. Dimensiunea camerelor mai mare decat ma asteptam .

 901. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 902. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 903. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 904. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 905. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 906. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 907. O pensiune linistita situata central, cu parcare in fata acesteia. Am avut 2 camere single situate la etajul 1. Mic dejun bun si destul de variat, personal amabil. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 908. Croasant nu a fost Patul de o persoana confortabil, dar se poate si mai bine daca acesta este mai lat Televizor LED Samsung cu semnal foarte bun Frigider Zanusi foarte bun Mobilier foarte frumos

 909. Pokoje bardzo przytulne, czyste i gustownie urządzone. Okolica bezpieczna. Bardzo dobry kierunek np. na Brasov. Śniadanie bardzo smaczne. Personel bardzo miły i uczynny. Miejsce godne polecenia.

 910. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 911. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 912. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 913. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 914. Mi.a plăcut foarte mult decorul interior atât al restaurantului,cât și a holului și micul dejun a fost bun 🙂

 915. Pensiunea e foarte frumos aranjată. Multe flori naturale și aranjamente cu stil și bun gust. Totul , inclusiv mobilierul degajă o atmosferă romantică. Am fost impresionați și de peisagistica grădinii. Pâinea de la micul dejun a fost foarte bună !

 916. Totul a fost deosebit, de la camera foarte confortabila pana la proprietarii foarte amabili si primitori! Vom reveni cu drag!

 917. Recomand cu drag. Camere spatioase, foarte curate si totul aranjat cu bun gust. Gazda primitoare, micul dejun bogat si locatia buna pentru atractiile din zona.

 918. Curatenie exemplara, liniste, zona accesibila, personal amabil.

 919. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 920. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 921. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 922. Este exact ca in poze! Un loc liniștit, primitor și unde îți poti încarca bateriile! Gazdele ffffff primitoare, te fac sa te simți ca in familie! Felicitări! Țineți-o tot așa!👏🏻

 923. Casa foarte frumoasa si decorata cu bun gust. Bucataria utilata complet, caldura si curatenie. Am avut totul la indemana si nu ne-a lipsit nimic. Proprietarii foarte amabili, am fost intampinati cu o sticla de vin si bratele deschise. Am fost un grup de 5 persoane si toata lumea a fost extraordinar de multumita. Cu siguranta ne vom intoarce!

 924. Locație de ***** la pret de ***. Dotari moderne. Ospitalitate si curățenie. Șemineul dă un farmec nemaipomenit livingului.

 925. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 926. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 927. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 928. A fost super curățenia și camerele, personalul puțin cam repezit, dar drăguț. O locație perfecta de 1 naoapte mai ales dacă ajungi seara și pornești dimineața.

 929. Very good size room ,clean and the staff is very nice.Very quiet and they cleaned the room every day.Would definitely going to go back again.

 930. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 931. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 932. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 933. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 934. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 935. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 936. Gazda amabila si zambitoare, nepotica ne-a placut mult. A fost totul ok

 937. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 938. Toata casa e frumoasa si confortabila. Se vede grija gazdelor pentru orice detaliu. Curtea ingrijita, livada, nucul ce umbrea masa cu scaune si, nu in ultimul rand ,gazda discreta si foarte amabila au contribuit la o vacanta perfecta.

 939. Curățenie exemplară, casa arată superb, foarte modernă și confortabilă, multe dotări , atenție la detalii. Curtea foarte mare cu masă și scaune ( ar fi binevenit pt copii un ansamblu de joacă outdoor) . Cățelul foarte prietenos. Intimitate în curte. Bucătăria dotată cu de toate și în număr suficient . Așternuturile suficiente/ pături/prosoape/ perne/pilote/.

 940. A fost super curățenia și camerele, personalul puțin cam repezit, dar drăguț. O locație perfecta de 1 naoapte mai ales dacă ajungi seara și pornești dimineața.

 941. Very good size room ,clean and the staff is very nice.Very quiet and they cleaned the room every day.Would definitely going to go back again.

 942. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 943. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 944. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 945. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 946. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 947. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 948. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 949. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 950. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 951. Toata casa e frumoasa si confortabila. Se vede grija gazdelor pentru orice detaliu. Curtea ingrijita, livada, nucul ce umbrea masa cu scaune si, nu in ultimul rand ,gazda discreta si foarte amabila au contribuit la o vacanta perfecta.

 952. A fost super curățenia și camerele, personalul puțin cam repezit, dar drăguț. O locație perfecta de 1 naoapte mai ales dacă ajungi seara și pornești dimineața.

 953. Very good size room ,clean and the staff is very nice.Very quiet and they cleaned the room every day.Would definitely going to go back again.

 954. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 955. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 956. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 957. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 958. Curățenie,gazda foarte primitoare,ce-ai și cafea la orice ora,liniște,cameră foarte mare și luminoasa!Totul mi a placut!

 959. locația foarte frumoasa și curățenie impecabila ,recomand cu mare placere celor care vor sa se relaxeze intr-un loc frumos …nota 10,gazda foarte de treaba 😊

 960. Camera spatioasa, curata, frumos amenajata. Gazde foarte primitoare, amabile. Loc linistit, cu curte mare, spatii de relaxare, potrivit familiilor cu copii. Vom reveni cu siguranta. 🙂 Recomand.

 961. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 962. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 963. Toata casa e frumoasa si confortabila. Se vede grija gazdelor pentru orice detaliu. Curtea ingrijita, livada, nucul ce umbrea masa cu scaune si, nu in ultimul rand ,gazda discreta si foarte amabila au contribuit la o vacanta perfecta.

 964. Curățenie,gazda foarte primitoare,ce-ai și cafea la orice ora,liniște,cameră foarte mare și luminoasa!Totul mi a placut!

 965. locația foarte frumoasa și curățenie impecabila ,recomand cu mare placere celor care vor sa se relaxeze intr-un loc frumos …nota 10,gazda foarte de treaba 😊

 966. Camera spatioasa, curata, frumos amenajata. Gazde foarte primitoare, amabile. Loc linistit, cu curte mare, spatii de relaxare, potrivit familiilor cu copii. Vom reveni cu siguranta. 🙂 Recomand.

 967. servicii complete! de la masa și fier de călcat, masina de spălat pana la cele mai mici detalii

 968. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 969. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 970. Perfect perfect ! We slept two nights in this hostel and were well welcoming by Sylvia and Diana ! They are always available to give you advices about things to visit and hikings to do. We felt at home !

 971. Accueil dynamique et sympathique de Diana, super étape!

 972. L’accueil chaleureux, plein de conseils, présence, gentillesse et disponibilité des 2 hôtesses. Parfaitement placé dans la vieille ville Propre, confortable, varié . Super literie …. J’en oublie sans doute. Ne pas rater……..

 973. Locație foarte faină. Casa curata, cu toate facilitățile necesare, călduroasă și mare. Ne-a plăcut foarte mult ca are 2 bai și un living mare open space. Gazda ne-a pus la dispoziție și un grătar alături de lemne și cărbuni. Ne-am simțit bine și cu siguranță o recomandam!

 974. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 975. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 976. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 977. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 978. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 979. Curățenie,gazda foarte primitoare,ce-ai și cafea la orice ora,liniște,cameră foarte mare și luminoasa!Totul mi a placut!

 980. locația foarte frumoasa și curățenie impecabila ,recomand cu mare placere celor care vor sa se relaxeze intr-un loc frumos …nota 10,gazda foarte de treaba 😊

 981. Camera spatioasa, curata, frumos amenajata. Gazde foarte primitoare, amabile. Loc linistit, cu curte mare, spatii de relaxare, potrivit familiilor cu copii. Vom reveni cu siguranta. 🙂 Recomand.

 982. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 983. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 984. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 985. Locație foarte faină. Casa curata, cu toate facilitățile necesare, călduroasă și mare. Ne-a plăcut foarte mult ca are 2 bai și un living mare open space. Gazda ne-a pus la dispoziție și un grătar alături de lemne și cărbuni. Ne-am simțit bine și cu siguranță o recomandam!

 986. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 987. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 988. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 989. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 990. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 991. Curățenie,gazda foarte primitoare,ce-ai și cafea la orice ora,liniște,cameră foarte mare și luminoasa!Totul mi a placut!

 992. locația foarte frumoasa și curățenie impecabila ,recomand cu mare placere celor care vor sa se relaxeze intr-un loc frumos …nota 10,gazda foarte de treaba 😊

 993. Camera spatioasa, curata, frumos amenajata. Gazde foarte primitoare, amabile. Loc linistit, cu curte mare, spatii de relaxare, potrivit familiilor cu copii. Vom reveni cu siguranta. 🙂 Recomand.

 994. Cazarea este perfecta, camere uriase, patul urias, totul luxos.

 995. CAMERELE FOARTE MARI SI SPATIOASE,CURATE SI PERSONALUL FOARTE PRIMITOR.

 996. Totul a fost superb, de la recepție unde am dat de o doamna foarte amabila pana la curățenia din camera, foarte frumos!!

 997. servicii complete! de la masa și fier de călcat, masina de spălat pana la cele mai mici detalii

 998. Curățenia și dotările camerei, amabilitatea gazdei

 999. Acces facil la obiectivele turistice din zona. Personal amabil. Camera curata si cu spațiu de joacă pentru copii.

 1000. Locație foarte faină. Casa curata, cu toate facilitățile necesare, călduroasă și mare. Ne-a plăcut foarte mult ca are 2 bai și un living mare open space. Gazda ne-a pus la dispoziție și un grătar alături de lemne și cărbuni. Ne-am simțit bine și cu siguranță o recomandam!

 1001. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 1002. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 1003. A fost super curățenia și camerele, personalul puțin cam repezit, dar drăguț. O locație perfecta de 1 naoapte mai ales dacă ajungi seara și pornești dimineața.

 1004. Very good size room ,clean and the staff is very nice.Very quiet and they cleaned the room every day.Would definitely going to go back again.

 1005. Че е чисто и поддържано. Ново може би след ремонт. На тихо и спокойно място е и не е далеч от градския център

 1006. Camerele proaspăt renovat în stil contemporan, curățenie și miros de proaspăt, căldură pe timp de iarnă la discreție și o super cadă cu hidromasaj!

 1007. Locatia este super, curatenie si proprietarul prietenos.

 1008. Sehr gut ausgestattet, sauber und ruhig. Der Besitzer ist sehr nett und hilfreich.

 1009. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 1010. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 1011. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 1012. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1013. Personal foarte amabil, mic dejun bun si indestulator. Camerele foarte curate, cu televizor LCD mare. Desi era cu vedere la sosea, balconul inchis atenueaza complet zgomotul de la traficul auto.

 1014. Pensiunea are un aer boem, frumos intretinuta, usor de localizat.

 1015. Vila este frumoasa, curtea spatioasa si frumos amenajata. Noi am stat in Studio Deluxe, spatios si curat. Micul dejun a fost gustos si variat, gazda amabila si atenta la nevoile noastre. Este un loc potrivit pentru familii cu copii.

 1016. Curățenie,gazda foarte primitoare,ce-ai și cafea la orice ora,liniște,cameră foarte mare și luminoasa!Totul mi a placut!

 1017. locația foarte frumoasa și curățenie impecabila ,recomand cu mare placere celor care vor sa se relaxeze intr-un loc frumos …nota 10,gazda foarte de treaba 😊

 1018. Locație foarte faină. Casa curata, cu toate facilitățile necesare, călduroasă și mare. Ne-a plăcut foarte mult ca are 2 bai și un living mare open space. Gazda ne-a pus la dispoziție și un grătar alături de lemne și cărbuni. Ne-am simțit bine și cu siguranță o recomandam!

 1019. E pentru prima oară când închiriem o casa întreaga pentru o familie de trei persoane și cred ca asta va fi modalitatea optima pentru noi de aici înainte. Ne-a plăcut calitatea dotărilor din casa, modul cum este amenajată casa și locația in sine care scoate din schema orice zgomot stradal sau al vecinilor din împrejurimi. Dacă vrei sa te odihnești intr-un confort deosebit aici e locul! Și nu in ultimul rând gazda care duce ideea de ospitalitate la un nivel ridicat

 1020. Dotările ne-au depășit așteptările. Gazda noastră a fost foarte amabilă. Deși nu am ratat ocazia de a vizita Brașovul, am profitat de oportunitățile de petrecere a timpului liber, la un pas de proprietate: am făcut traseul turistic către Cetatea Neagră, am participat la un spectacol muzical în aer liber și ne-am bucurat de un răsfăț culinar la terasa Arte.

 1021. Usor de gasit, personal amabil. Foarte curat, terasa la camera, salon (dotat cu jocuri si reviste) care are o terasa mare. Restaurantul recomandat de gazda la 5 minute de mers pe jos foarte frumos amenajat si mancare gustoasa. Multumim gazdei 😊.

 1022. A fost super curățenia și camerele, personalul puțin cam repezit, dar drăguț. O locație perfecta de 1 naoapte mai ales dacă ajungi seara și pornești dimineața.

 1023. Very good size room ,clean and the staff is very nice.Very quiet and they cleaned the room every day.Would definitely going to go back again.

 1024. Camerele proaspăt renovat în stil contemporan, curățenie și miros de proaspăt, căldură pe timp de iarnă la discreție și o super cadă cu hidromasaj!

 1025. Locatia este super, curatenie si proprietarul prietenos.

 1026. Sehr gut ausgestattet, sauber und ruhig. Der Besitzer ist sehr nett und hilfreich.

 1027. Locație linistită, camere foarte curate ,căldură şi paturi confortabile. Intr-un cuvănt, toate condițiile pentru petrecerea cătorva zile de concediu. Aproape de traseele turistice.

 1028. Foarte curat, primitor, ospitalier. Am mai adaugat un membru in plus la cazare si ne-au facut rost de un pat in plus.

 1029. Der Besitzer hat uns eigens aus Hermannstadt abgeholt – 260 km! Im Haus hat uns dann eine wunderbare Gastfreundschaft erwartet, Unsere Wünsche wurden alle erfüllt. Man war wirklich ganz besonders freundlich mit uns. Das Bett hatte eine sehr gute Matratze. Das reichhaltige und abwechslungsreiche Frühstück bot jeden Morgen zunächst eine Augenweide, bevor es geschmeckt hat. Sogar Brotzeit für den Tag durften wir uns mitnehmen. Ganz wunderbar auch der hausgemachte Wein! Er wurde uns sehr liebenswürdig und gratis serviert.

 1030. Locatia este minunata.Personalul este foarte amabil.micul dejun gustos si satios.mobilierul foarte dragut si camerele curate.aranjamentele florale superbe..gradina si balansoarele ofera posibilitatea de a profita de aerul curat de munte in timp ce savurezi o cafea buna de la barul pensiunii…totul a fost ok.voi revenii cu siguranta in aceasta locatie.

 1031. Curat, frumos, ușor de găsit. Mic dejun simplu și la obiect (omleta sau ochiuri, cafea).

 1032. Pensiunea arată minunat. Mobilierul de calitate, amenajat cu gust, te transpune într-un cadru idilic. Foarte curat, camerele spațioase și patul foarte confortabil. Personalul a fost foarte amabil, ne-a ajutat de fiecare data când am avut nevoie.

 1033. Totul ! De la gazda , care este o femeie incredibila, ambientul , curatenia…tot ,tot 5☆

 1034. Proprietari deosebiți, zona linistită, grădină cu locuri de relaxare, sentimentul că am stat câteva zile la prieteni. Restaurant la cativa pasi, 10 minute de la Brasov… Probabil vom reveni. Multumim pentru tot!

 1035. Gazdele sunt extraordinare, camera este foarte curata si foarte mare, iar lumina patrunde asa frumos, a fost atat de linistit si la superlativ totul. Am avut unde sa parcam masina. Cu siguranta mai revenim!