Cazare ieftina Cincis

De multe ori ne uitam dupa cazare in Cinciş, Hunedoara, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Cinciş, Hunedoara, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Cinciş, Hunedoara, România

★★★ Motel Cincis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Ponton

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila 3 Viteji

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Valea Cernei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila HD

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa lui Craciun

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Bulevard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hostel Paltinis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Cinciş, Hunedoara, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Teona si Leontina Derdena din Biusa, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Teona si Leontina Derdena din Biusa, jud. SalajCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Hortensia si Malvina Bănățeanu din Isverna, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Cinciş, Hunedoara, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Hortensia si Malvina Bănățeanu din Isverna, jud. MehedintiCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Luana si Janina Iliescu din Climauti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Luana si Janina Iliescu din Climauti, jud. SuceavaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Aida si Tinca Cupșa din Plesesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Cinciş, Hunedoara, România!

  (Aida si Tinca Cupșa din Plesesti, jud. SuceavaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Eduard si Zenobia Grigorescu din Drobeta-Turnu Severin, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Cinciş, Hunedoara, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eduard si Zenobia Grigorescu din Drobeta-Turnu Severin, jud. MehedintiCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Grațiana si Andrian Ceaușu din Dragioiu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Cinciş, Hunedoara, România.

  (Grațiana si Andrian Ceaușu din Dragioiu, jud. ValceaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 1. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 2. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 3. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 4. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 5. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 6. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 7. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 8. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 9. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 10. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 11. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 12. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 13. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 14. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 15. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 16. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 17. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 18. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 19. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 20. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 21. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 22. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 23. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 24. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 25. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 26. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 27. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 28. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 29. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 30. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 31. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 32. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 33. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 34. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 35. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 36. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 37. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 38. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 39. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 40. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 41. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 42. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 43. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 44. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 45. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 46. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 47. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 48. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 49. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 50. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 51. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 52. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 53. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 54. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 55. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 56. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 57. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 58. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 59. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 60. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 61. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 62. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 63. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 64. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 65. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 66. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 67. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 68. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 69. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 70. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 71. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 72. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 73. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 74. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 75. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 76. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 77. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 78. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 79. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 80. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 81. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 82. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 83. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 84. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 85. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 86. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 87. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 88. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 89. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 90. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 91. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 92. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 93. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 94. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 95. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 96. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 97. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 98. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 99. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 100. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 101. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 102. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 103. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 104. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 105. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 106. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 107. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 108. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 109. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 110. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 111. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 112. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 113. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 114. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 115. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 116. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 117. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 118. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 119. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 120. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 121. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 122. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 123. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 124. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 125. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 126. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 127. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 128. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 129. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 130. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 131. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 132. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 133. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 134. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 135. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 136. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 137. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 138. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 139. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 140. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 141. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 142. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 143. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 144. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 145. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 146. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 147. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 148. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 149. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 150. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 151. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 152. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 153. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 154. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 155. Poziționarea in cadru natural generos cu o panorama deosebita a lacului Cincis

 156. Peisajul mirific ! Îmbinarea muntelui cu lacul cincis ,o pictură de vis ! Personalul si curățenia de 10 ! Voi reveni cu siguranta !

 157. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 158. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 159. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 160. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 161. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 162. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 163. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 164. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 165. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 166. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 167. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 168. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 169. Curatenie in camere. Micul dejun-omleta plus altele, ceai sau cafea si un pahar de lapte. Foarte mult si bun! Pe terasa era o panorama de vis. Aer fresh. Doamnele de la bucatarie foarte de treaba si amabile, inclusiv doamna bruneta de la receptie.

 170. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 171. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 172. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 173. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 174. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 175. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 176. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 177. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 178. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 179. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 180. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 181. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 182. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 183. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 184. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 185. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 186. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 187. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 188. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 189. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 190. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 191. Curatenie in camere. Micul dejun-omleta plus altele, ceai sau cafea si un pahar de lapte. Foarte mult si bun! Pe terasa era o panorama de vis. Aer fresh. Doamnele de la bucatarie foarte de treaba si amabile, inclusiv doamna bruneta de la receptie.

 192. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 193. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 194. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 195. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 196. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 197. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 198. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 199. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 200. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 201. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 202. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 203. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 204. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 205. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 206. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 207. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 208. Locația este superbă. Păcat ca nu se investește. Personalul încearcă să acopere lipsurile. Bravo lor, nota 10.

 209. Locatie de vis, in mijlocul naturii. Vedere peste dealuri si vai… Foarte aproape de Manastire. Personal amabil, am fost asteptati la masa de seara peste timpul de lucru al bucatariei!

 210. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 211. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 212. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 213. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 214. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 215. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 216. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 217. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 218. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 219. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 220. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 221. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 222. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 223. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 224. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 225. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 226. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 227. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 228. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 229. Locația este superbă. Păcat ca nu se investește. Personalul încearcă să acopere lipsurile. Bravo lor, nota 10.

 230. Locatie de vis, in mijlocul naturii. Vedere peste dealuri si vai… Foarte aproape de Manastire. Personal amabil, am fost asteptati la masa de seara peste timpul de lucru al bucatariei!

 231. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 232. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 233. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 234. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 235. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 236. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 237. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 238. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 239. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 240. Camera mare, saltea f buna, mini frigider în camera, acceptarea animalelor de companie în unitatea hoteliera.

 241. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 242. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 243. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 244. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 245. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 246. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 247. Amplasare este ok, personalul a fost foarte amabil. Cladirea este localizata in spatele unor blocuri. Locatia dispune de locuri de parcare exclusiv pentru clienti. Sunt apartamente studio ce au si bucatarie inclusa.

 248. Camere spatioase, curate. Personal amabil, sociabil.

 249. Personalul ok. Am putut achita cu card de vacanță. Camera foarte spatioasa. Bucătărie cu utilitățile necesare. Toaleta curată și cu toate cele necesare. Frigider in camera, feon, tv, internet. Curățenie. Parcare suficient pentru mărimea locație.

 250. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 251. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 252. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 253. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 254. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 255. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 256. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 257. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 258. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 259. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 260. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 261. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 262. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 263. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 264. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 265. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 266. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 267. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 268. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 269. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 270. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 271. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 272. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 273. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 274. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 275. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 276. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 277. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 278. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 279. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 280. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 281. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 282. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 283. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 284. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 285. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 286. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 287. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 288. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 289. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 290. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 291. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 292. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 293. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 294. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 295. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 296. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 297. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 298. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 299. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 300. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 301. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 302. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 303. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 304. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 305. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 306. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 307. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 308. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 309. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 310. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 311. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 312. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 313. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 314. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 315. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 316. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 317. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 318. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 319. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 320. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 321. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 322. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 323. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 324. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 325. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 326. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 327. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 328. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 329. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 330. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 331. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 332. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 333. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 334. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 335. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 336. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 337. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 338. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 339. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 340. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 341. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 342. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 343. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 344. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 345. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 346. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 347. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 348. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 349. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 350. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 351. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 352. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 353. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 354. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 355. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 356. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 357. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 358. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 359. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 360. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 361. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 362. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 363. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 364. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 365. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 366. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 367. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 368. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 369. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 370. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 371. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 372. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 373. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 374. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 375. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 376. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 377. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 378. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 379. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 380. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 381. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 382. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 383. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 384. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 385. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 386. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 387. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 388. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 389. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 390. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 391. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 392. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 393. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 394. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 395. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 396. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 397. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 398. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 399. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 400. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 401. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 402. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 403. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 404. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 405. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 406. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 407. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 408. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 409. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 410. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 411. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 412. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 413. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 414. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 415. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 416. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 417. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 418. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 419. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 420. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 421. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 422. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 423. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 424. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 425. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 426. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 427. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 428. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 429. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 430. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 431. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 432. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 433. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 434. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 435. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 436. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 437. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 438. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 439. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 440. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 441. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 442. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 443. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 444. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 445. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 446. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 447. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 448. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 449. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 450. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 451. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 452. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 453. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 454. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 455. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 456. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 457. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 458. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 459. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 460. Pozitionare excelenta Camere decorate atractiv Iluminatul electric al camerelor ideal pentru citit

 461. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 462. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 463. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 464. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 465. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 466. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 467. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 468. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 469. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 470. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 471. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 472. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 473. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 474. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 475. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 476. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 477. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 478. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 479. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 480. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled