Cazare ieftina Cincis

De multe ori ne uitam dupa cazare in Cinciş, Hunedoara, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Cinciş, Hunedoara, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Cinciş, Hunedoara, România

★★★ Motel Cincis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila HD

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa lui Craciun

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Bulevard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hostel Paltinis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila Corviniana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Rusca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Iulia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Cinciş, Hunedoara, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Teona si Leontina Derdena din Biusa, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Teona si Leontina Derdena din Biusa, jud. SalajCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Hortensia si Malvina Bănățeanu din Isverna, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Cinciş, Hunedoara, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Hortensia si Malvina Bănățeanu din Isverna, jud. MehedintiCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Luana si Janina Iliescu din Climauti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Luana si Janina Iliescu din Climauti, jud. SuceavaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Aida si Tinca Cupșa din Plesesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Cinciş, Hunedoara, România!

  (Aida si Tinca Cupșa din Plesesti, jud. SuceavaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Eduard si Zenobia Grigorescu din Drobeta-Turnu Severin, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Cinciş, Hunedoara, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eduard si Zenobia Grigorescu din Drobeta-Turnu Severin, jud. MehedintiCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 • Grațiana si Andrian Ceaușu din Dragioiu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Cinciş, Hunedoara, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Cinciş, Hunedoara, România.

  (Grațiana si Andrian Ceaușu din Dragioiu, jud. ValceaCazare in Cinciş, Hunedoara, România pentru 2 persoane)

 1. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 2. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 3. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 4. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 5. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 6. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 7. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 8. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 9. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 10. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 11. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 12. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 13. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 14. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 15. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 16. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 17. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 18. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 19. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 20. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 21. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 22. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 23. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 24. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 25. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 26. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 27. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 28. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 29. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 30. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 31. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 32. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 33. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 34. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 35. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 36. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 37. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 38. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 39. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 40. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 41. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 42. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 43. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 44. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 45. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 46. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 47. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 48. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 49. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 50. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 51. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 52. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 53. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 54. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 55. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 56. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 57. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 58. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 59. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 60. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 61. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 62. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 63. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 64. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 65. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 66. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 67. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 68. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 69. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 70. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 71. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 72. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 73. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 74. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 75. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 76. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 77. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 78. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 79. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 80. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 81. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 82. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 83. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 84. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 85. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 86. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 87. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 88. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 89. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 90. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 91. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 92. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 93. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 94. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 95. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 96. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 97. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 98. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 99. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 100. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 101. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 102. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 103. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 104. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 105. Amplasament, amabilitatea si profesionalismul personalului, curatenia, confortul camerei,micul dejun…totul la superlativ! Felicitari administratorului!!! Cu drag o sa revenim!!! Recomand!!!

 106. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 107. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 108. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 109. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 110. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 111. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 112. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 113. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 114. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 115. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 116. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 117. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 118. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 119. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 120. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 121. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 122. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 123. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 124. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 125. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 126. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 127. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 128. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 129. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 130. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 131. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 132. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 133. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 134. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 135. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 136. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 137. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 138. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 139. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 140. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 141. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 142. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 143. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 144. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 145. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 146. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 147. Amplasarea locatiei, curatenia, amabilitatea personalului.

 148. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 149. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 150. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 151. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 152. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 153. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 154. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 155. Poziționarea in cadru natural generos cu o panorama deosebita a lacului Cincis

 156. Peisajul mirific ! Îmbinarea muntelui cu lacul cincis ,o pictură de vis ! Personalul si curățenia de 10 ! Voi reveni cu siguranta !

 157. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 158. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 159. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 160. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 161. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 162. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 163. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 164. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 165. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 166. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 167. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 168. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 169. Curatenie in camere. Micul dejun-omleta plus altele, ceai sau cafea si un pahar de lapte. Foarte mult si bun! Pe terasa era o panorama de vis. Aer fresh. Doamnele de la bucatarie foarte de treaba si amabile, inclusiv doamna bruneta de la receptie.

 170. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 171. Personalul. Foarte amabil si mâncarea super. Va recomand ciorba de burta!!!

 172. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 173. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 174. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 175. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 176. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 177. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 178. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 179. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 180. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 181. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 182. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 183. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 184. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 185. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 186. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 187. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 188. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 189. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 190. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 191. Curatenie in camere. Micul dejun-omleta plus altele, ceai sau cafea si un pahar de lapte. Foarte mult si bun! Pe terasa era o panorama de vis. Aer fresh. Doamnele de la bucatarie foarte de treaba si amabile, inclusiv doamna bruneta de la receptie.

 192. Un loc foarte placut. Personalul.foarte cald si amabil. Rar mi-a fost dat sa vad intr-un loc toti angajatii asa de amabili. Camerele spatioase, curate, foarte aproape de mânăstirea Prislop , cca 2,5 km. Un loc foarte linistit.

 193. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 194. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 195. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 196. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 197. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 198. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 199. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 200. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 201. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 202. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 203. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 204. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 205. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 206. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 207. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 208. Locația este superbă. Păcat ca nu se investește. Personalul încearcă să acopere lipsurile. Bravo lor, nota 10.

 209. Locatie de vis, in mijlocul naturii. Vedere peste dealuri si vai… Foarte aproape de Manastire. Personal amabil, am fost asteptati la masa de seara peste timpul de lucru al bucatariei!

 210. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 211. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 212. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 213. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 214. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 215. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 216. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 217. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 218. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 219. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 220. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 221. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 222. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 223. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 224. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 225. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 226. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 227. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 228. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 229. Locația este superbă. Păcat ca nu se investește. Personalul încearcă să acopere lipsurile. Bravo lor, nota 10.

 230. Locatie de vis, in mijlocul naturii. Vedere peste dealuri si vai… Foarte aproape de Manastire. Personal amabil, am fost asteptati la masa de seara peste timpul de lucru al bucatariei!

 231. Liniste ,curatenie,caldura,apa calda,internet,tv.Camere spatioase ,lenjerie curata,mancare decenta proaspata si calitativa,inclusiv ceva produse (dulceturi,gemuri) locale. Cel mai important PERSONAL binevoitor,amabil.Este de departe cea mai buna alegere daca obiectivele vizate in Tara Hategului includ Manastirea Prislop.

 232. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 233. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 234. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 235. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 236. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 237. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 238. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 239. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 240. Camera mare, saltea f buna, mini frigider în camera, acceptarea animalelor de companie în unitatea hoteliera.

 241. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 242. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 243. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 244. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 245. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 246. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 247. Amplasare este ok, personalul a fost foarte amabil. Cladirea este localizata in spatele unor blocuri. Locatia dispune de locuri de parcare exclusiv pentru clienti. Sunt apartamente studio ce au si bucatarie inclusa.

 248. Camere spatioase, curate. Personal amabil, sociabil.

 249. Personalul ok. Am putut achita cu card de vacanță. Camera foarte spatioasa. Bucătărie cu utilitățile necesare. Toaleta curată și cu toate cele necesare. Frigider in camera, feon, tv, internet. Curățenie. Parcare suficient pentru mărimea locație.

 250. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 251. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 252. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 253. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 254. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 255. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 256. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 257. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 258. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 259. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 260. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 261. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 262. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 263. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 264. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 265. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 266. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 267. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 268. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 269. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 270. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 271. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 272. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 273. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 274. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 275. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 276. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 277. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 278. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 279. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 280. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 281. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 282. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 283. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 284. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 285. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 286. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 287. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 288. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 289. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 290. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 291. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 292. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 293. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 294. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 295. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 296. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 297. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 298. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 299. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 300. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 301. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 302. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 303. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 304. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 305. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 306. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 307. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 308. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 309. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 310. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 311. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 312. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 313. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 314. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 315. Hotelul este foarte frumos, camera mare, pat comfortabil.

 316. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 317. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 318. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 319. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 320. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 321. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 322. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 323. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 324. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 325. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 326. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 327. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 328. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 329. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 330. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 331. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 332. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 333. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 334. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 335. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 336. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 337. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 338. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 339. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 340. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 341. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 342. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 343. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 344. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 345. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 346. Vila, foarte curata si frumos amenajata, dispunand de toate dotarile necesare este intr-o locatie foarte frumoasa si linistita. Pontonul si piscina sunt un mare atu al vilei. Fiecare dormitor dispune de cate o baie privata.

 347. The outdoors! The pool is AMAZING! Also the little hidrobicicle was great! There is also a lot of barbeque gear! We just had an amazing time!

 348. The villa is great, we had a nice stay, the pool area was very cool and relaxing

 349. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 350. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 351. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 352. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 353. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 354. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 355. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 356. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 357. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 358. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 359. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 360. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 361. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 362. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 363. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 364. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 365. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 366. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 367. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 368. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 369. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 370. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 371. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 372. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 373. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 374. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 375. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 376. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 377. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 378. Totul pare nou, camera mare, liniște, sistem de climatizare integrat în tavan.Exista lift.

 379. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 380. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 381. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 382. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 383. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 384. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 385. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 386. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 387. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 388. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 389. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 390. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 391. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 392. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 393. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 394. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 395. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 396. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 397. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 398. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 399. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 400. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 401. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 402. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 403. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 404. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 405. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 406. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 407. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 408. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 409. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 410. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 411. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 412. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 413. Patul foarte comfortabil si micul dejun foate bogat

 414. Totul a fost peste așteptări.Camera foarte luxoasă.Micul dejun foarte bogat.

 415. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 416. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 417. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 418. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 419. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 420. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 421. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 422. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 423. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 424. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 425. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 426. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 427. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 428. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 429. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 430. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 431. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 432. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 433. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 434. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 435. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 436. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 437. Patroana draguta, amabila, frumusica. Locatie curata, draguta

 438. Pesonalul foarte amabil si dornic sa ajute. Ne au oferit informatii detaliate despre ce putem sa vizitam in zona

 439. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 440. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 441. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 442. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 443. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 444. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 445. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 446. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 447. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 448. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 449. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 450. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 451. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 452. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 453. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 454. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 455. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 456. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 457. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 458. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 459. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 460. Pozitionare excelenta Camere decorate atractiv Iluminatul electric al camerelor ideal pentru citit

 461. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 462. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 463. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 464. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 465. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 466. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 467. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 468. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 469. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 470. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 471. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 472. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 473. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 474. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 475. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 476. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 477. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 478. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 479. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 480. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 481. Pozitionare excelenta Camere decorate atractiv Iluminatul electric al camerelor ideal pentru citit

 482. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 483. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 484. Toate au fost conform descrierii, casa fiind utilata cu tot ce trebuie. Privelistea insa este minunata vila fiind pe malul lacului. De asemenea mansarda este un loc deosebit amenajat pentru tineri .

 485. Amplasare pe malul Lacului cu acces direct la apa. Vila dotata cu tot confortul,excelent din toate punctele de vedere. Va multumim d-na Anca . Vom reveni cu siguranta.

 486. Totul a fost superb, începând cu gazda care a fost primitoare,peisajul mirific de care am avut parte, într-un cuvânt relaxare totala si deconectare. Vila a fost peste asteptarile noastre, mobilată si utilată complet. Vom revenii cu siguranta in viitorul apropiat.

 487. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 488. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 489. Cazarea excelenta fara repros. Gazde super. Recomand cu incredere si caldura.

 490. Un loc frumos si linistit, aproape de centru. Fata de la receptie foarte amabila.

 491. Curat, linistit, relativ aproape de centru, apartamentele sunt dotate cu o bucatarie utilata cu tot ce e nevoie.

 492. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 493. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 494. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 495. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 496. Hotelul este curat,amplasat central,are toate facilitățile

 497. Un loc frumos, foarte curat, frumos amenajat, cu personal foarte amabil și cu un pat extrem de confortabil.

 498. Camerele sunt foarte frumos decorate și spatioase, baia este perfect funcțională ceea ce se întâmplă mai rar, iar curătenia exemplară. Nu în ultimul rând mâncarea a fost delicioasă ,mai ales vita pe care nu oricine știe să o gătească ,însă si celelalte feluri de mâncare au fost bune. Felicitări bucatarului!

 499. Curățenie, liniște, gazde primitoare, mic dejun savuros recomand cu placere . Sigur voi reveni.

 500. Camera spatioasa ,apartament cu 1 camera aproape (lipsea doar bucataria☺).Hunedoara per ansamblu o surpriza placuta.

 501. Nu am luat și mic-dejun, astfel că nu îl pot evalua. Personalul foarte amabil, ne-au făcut recomandări excelente pentru restaurante și obiective turistice; camera a fost foarte mare și curată, dotări corespunzătoare celor 3 stele. Denumirea de”hostel” este doar din cauză că sunt 8 camere în locație; când vom reveni în Hunedoara cu siguranță vom rezerva tot aici.

 502. Locatia de milioane,camera aranjata cu bun gust, pernele cu pene( personal nu le suport pe cele sintetice). Piscina si jacuzzi-ul

 503. Locul, beton. Mâncarea, excelentă (au niște papanași…o bombă).

 504. Totul ! Camete curate si frumod mobilate, peisaj superb, msncatr foarte buna ,personal amabil . Felicitari dnei Nela si bucataresei sau bucatarului. Orice am comandat de mancare,a fost excelent !

 505. Disponibilitatea, răbdarea, educația, o gazdă foarte informativă.

 506. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 507. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 508. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 509. Mic dejun gustos, servit direct in cameră! Apartament spațios. Personalul de la recepție amabil și binevoitor

 510. Apartamentul a fost foarte curat. Micul dejun a fost ok, servit la ora solicitata in camera. Personalul foarte amabil , a raspuns tuturor solicitarilor noastre.

 511. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 512. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 513. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 514. Personalul a fost super ok , mâncarea gustoasă! Micul dejun bogat și variat . Un loc minunat de relaxare!

 515. Excelent. Camere spațioase, curate . Mic dejun bogat.

 516. Totul la superlativ, camere mari, curatenie. Masa excelenta, aer conditionat centralizat.

 517. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 518. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 519. Camera & baie mari, totul curat, personalul deosebit de amabil.

 520. Super locație! Personal amabil, servicii de calitate.

 521. Locatia de milioane,camera aranjata cu bun gust, pernele cu pene( personal nu le suport pe cele sintetice). Piscina si jacuzzi-ul

 522. Locul, beton. Mâncarea, excelentă (au niște papanași…o bombă).

 523. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 524. Priveliștea este frumoasa, pensiunea ok dar mai sunt necesare îmbunătățiri!

 525. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 526. Disponibilitatea, răbdarea, educația, o gazdă foarte informativă.

 527. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 528. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 529. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 530. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 531. Mic dejun gustos, servit direct in cameră! Apartament spațios. Personalul de la recepție amabil și binevoitor

 532. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 533. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 534. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 535. Personalul a fost super ok , mâncarea gustoasă! Micul dejun bogat și variat . Un loc minunat de relaxare!

 536. Excelent. Camere spațioase, curate . Mic dejun bogat.

 537. Totul la superlativ, camere mari, curatenie. Masa excelenta, aer conditionat centralizat.

 538. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 539. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 540. Camera & baie mari, totul curat, personalul deosebit de amabil.

 541. Mancarea foarte buna, personalul amabil, priveliștea spre lac superba. Curat, frumos mobilat.

 542. A fost confortabil si curat! Un loc minunat de relaxare

 543. Absolut totul a fost perfect. Locatia, personalul, faptul ca sunt locuri de parcare, dar mai ales linistea si curatenia.

 544. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 545. Priveliștea este frumoasa, pensiunea ok dar mai sunt necesare îmbunătățiri!

 546. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 547. Disponibilitatea, răbdarea, educația, o gazdă foarte informativă.

 548. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 549. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 550. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 551. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 552. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 553. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 554. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 555. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 556. Superb! Totul a fost peste asteptari: camera spatioasa, moderna, patul extrem de confortabil, micul dejun foarte bun si variat. Hotelul e amplasat foarte aproape de centru si are o terasa foarte draguta. Mancarea din menu a fost senzationala, iar personalul deosebit de amabil. Recomand cu incredere!

 557. Personalul a fost super ok , mâncarea gustoasă! Micul dejun bogat și variat . Un loc minunat de relaxare!

 558. Excelent. Camere spațioase, curate . Mic dejun bogat.

 559. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 560. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 561. Camera & baie mari, totul curat, personalul deosebit de amabil.

 562. Ospitalitatea, micul dejun si locația. Zona linistită, personalul amabil, micul dejun variat.

 563. Locatia este foarte aproape de castel. Micul.dejun foarte bun. Personalul este foarte amabil si dispus sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. Recomand si restaurantul locatiei.

 564. Camera ,baia ,dotate corespunzător,patul confortabil,proprietarii amabili,cina și micul dejun in restaurantul hotelului pe gustul nostru. Amplasarea hotelului in apropierea Castelului ,constitue un alt avantaj.

 565. Totul mi-a placut: amabilitatea personalului, aspectul deosebit al camerelor, curatenia, mancarea excelenta, locatia, peisajul superb. Trebuie neaparat vizitat.

 566. Panorama tatuată pe suflet!:)Papanasii deliciosi!:)

 567. Micul dejun foarte ok Locatie linistita, peisaj frumos

 568. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 569. Priveliștea este frumoasa, pensiunea ok dar mai sunt necesare îmbunătățiri!

 570. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 571. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 572. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 573. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 574. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 575. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 576. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 577. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 578. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 579. Superb! Totul a fost peste asteptari: camera spatioasa, moderna, patul extrem de confortabil, micul dejun foarte bun si variat. Hotelul e amplasat foarte aproape de centru si are o terasa foarte draguta. Mancarea din menu a fost senzationala, iar personalul deosebit de amabil. Recomand cu incredere!

 580. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 581. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 582. Camera & baie mari, totul curat, personalul deosebit de amabil.

 583. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 584. Micul dejun a fost divers, am gasit si servit ce am dorit. Camere curate, restaurant prompt, totul a fost conform asteptarilor. Multumim.

 585. Micul dejun minunat si gustos .Vila este amplasata la cateva minute de Castelul Corvinilor.Am primit o camera excelenta si comfortabila .

 586. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 587. Micul dejun bun.Locatie buna.Personal amabil.Per total raport calitate pret ok

 588. Hotel din 1970,renovat recent si bine. Rezultatul peste asteptari (deci se poate;poate vad si cei de pe litoral). Personal amabil, pretul rezonabil, liniste pentru un hotel de oras. Doua probleme: 1. la cabina de dus se produce o scurgere pe care am remarcat-o la acest model de cabina; 2.micul dejun variat, dar calitatatea produselor de carne putea fi mai buna.

 589. Micul dejun bun. Personalul amabil, serviabil. Am mancat ciorba de burta, snitel si papanasi -toate gatite excelent. De altfel, am mai mancat la Motel Cincis acum 2 ani si am regasit aceeasi mancare gustoasa. Locatia incantatoare! Am o rugaminte speciala: cei 2 caini care stau in cotete si pazesc parcarea sa aibe mancare si apa zilnic. Sunt convins ca sunt ingrijiti, dar imi fac datoria sa mai lansez aceasta rugaminte! Multumesc. Voi reveni cu placere!

 590. -Locatia este absolut superba, chiar pe malul lacului Cincis -Camere foarte curate -Cabina de dus este foarte spatioasa -Parul si pernele foarte comode -Mancarea la restaurant este buna si preturile sunt rezonabile

 591. Totul mi-a placut: amabilitatea personalului, aspectul deosebit al camerelor, curatenia, mancarea excelenta, locatia, peisajul superb. Trebuie neaparat vizitat.

 592. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 593. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 594. Priveliștea este frumoasa, pensiunea ok dar mai sunt necesare îmbunătățiri!

 595. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 596. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 597. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 598. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 599. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 600. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 601. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 602. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 603. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 604. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 605. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 606. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 607. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 608. Micul dejun a fost divers, am gasit si servit ce am dorit. Camere curate, restaurant prompt, totul a fost conform asteptarilor. Multumim.

 609. Micul dejun minunat si gustos .Vila este amplasata la cateva minute de Castelul Corvinilor.Am primit o camera excelenta si comfortabila .

 610. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 611. Micul dejun a fost ok, prețul camerei a fost unul decent

 612. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 613. Locatia superba,mancare foarte buna,raport pret calitate foarte bun.

 614. Totul la superlativ: personal, curățenie, mâncare. Priveliște extraordinară!

 615. Micul dejun bun. Personalul amabil, serviabil. Am mancat ciorba de burta, snitel si papanasi -toate gatite excelent. De altfel, am mai mancat la Motel Cincis acum 2 ani si am regasit aceeasi mancare gustoasa. Locatia incantatoare! Am o rugaminte speciala: cei 2 caini care stau in cotete si pazesc parcarea sa aibe mancare si apa zilnic. Sunt convins ca sunt ingrijiti, dar imi fac datoria sa mai lansez aceasta rugaminte! Multumesc. Voi reveni cu placere!

 616. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 617. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 618. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 619. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 620. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 621. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 622. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 623. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 624. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 625. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 626. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 627. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 628. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 629. Micul dejun a fost divers, am gasit si servit ce am dorit. Camere curate, restaurant prompt, totul a fost conform asteptarilor. Multumim.

 630. Micul dejun minunat si gustos .Vila este amplasata la cateva minute de Castelul Corvinilor.Am primit o camera excelenta si comfortabila .

 631. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 632. Micul dejun a fost ok, prețul camerei a fost unul decent

 633. Mic dejun foarte bun. Pozitionat in centrul orasului. Curatenie si liniste.

 634. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 635. Camere mari, curatenie de nota 10, impecabil, bucataria comuna f bine utilata. Curte f mare si bine intretinuta, cu foisoare si trambulina pt copii, loc de joacă. Parcare in curtea interioara. Gazda primitoare. Recomand.

 636. Un loc cald, cu o gazda primitoare, unde te poti simti ca acasa…sau chiar mai bine, daca acasa nu ai curte unde sa te bucuri de aer si iarba verde.

 637. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 638. Locatia superba,mancare foarte buna,raport pret calitate foarte bun.

 639. Totul la superlativ: personal, curățenie, mâncare. Priveliște extraordinară!

 640. Disponibilitatea, răbdarea, educația, o gazdă foarte informativă.

 641. Nici nu stiu cum sa incep aceasta recenzie, consider ca orice as spune, nu pot detalia indeajuns cum a fost sederea la aceasta pensiune. In primul rand, am fost intampinati ft calduros de catre gazda noastra, domnisoara Ada. Si-a facut timp pentru noi ca sa ne tina o mica lectie de istorie despre zona si sa ne indrume catre ce putem vizita. Camera a fost extrem de curata si foarte primitoare, astfel incat sa contribuie la feelingul acestei excursii. Amplasarea pensiunii este extrem de buna, fiind exact in centrul a tot ceea ce poate fi vizitat in zona. Daca vreodata voi mai avea vreun drum prin zona, ma voi opri aici pentru a da un buna ziua si sa mai stau la o ceasca de cafea in timp ce povestim despre istoria Hunedoarei.

 642. Gazda – o femeie tanara, frumoasa si la chip, dar si la suflet, foarte inimoasa, ne-a facut sa ne simtim realmente iubiti, intampinati ca acasa, si sa dorim sa revenim oricand, cu placere.

 643. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 644. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 645. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 646. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 647. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 648. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 649. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 650. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 651. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 652. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 653. Amabilitatea personalului, curățenia, imaginea de ansamblu a interiorului hostelui. Mobilierul era întreținut corespunzător, lenjeria curata.

 654. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 655. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 656. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 657. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 658. Personal atent, locația centrală, mic dejun OK chiar dacă un pic cam sărăcăcios

 659. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 660. Micul dejun bun.Locatie buna.Personal amabil.Per total raport calitate pret ok

 661. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 662. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 663. Locatia superba,mancare foarte buna,raport pret calitate foarte bun.

 664. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 665. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 666. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 667. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 668. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 669. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 670. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 671. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 672. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 673. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 674. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 675. Camera & baie mari, totul curat, personalul deosebit de amabil.

 676. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 677. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 678. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 679. Hotelul este plasat central, are suficiente locuri de parcare, zona este linistita.

 680. Personal atent, locația centrală, mic dejun OK chiar dacă un pic cam sărăcăcios

 681. Locația bună și aproape de centrul orașului și de obiectivul turistic

 682. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 683. Camere mari, curatenie de nota 10, impecabil, bucataria comuna f bine utilata. Curte f mare si bine intretinuta, cu foisoare si trambulina pt copii, loc de joacă. Parcare in curtea interioara. Gazda primitoare. Recomand.

 684. Un loc cald, cu o gazda primitoare, unde te poti simti ca acasa…sau chiar mai bine, daca acasa nu ai curte unde sa te bucuri de aer si iarba verde.

 685. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 686. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 687. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 688. Foarte spatios , centrala proprie , personal profesionist.

 689. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 690. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 691. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 692. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 693. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 694. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 695. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 696. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 697. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 698. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 699. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 700. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 701. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 702. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 703. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 704. Hotelul este plasat central, are suficiente locuri de parcare, zona este linistita.

 705. Personal atent, locația centrală, mic dejun OK chiar dacă un pic cam sărăcăcios

 706. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 707. Camere mari, curatenie de nota 10, impecabil, bucataria comuna f bine utilata. Curte f mare si bine intretinuta, cu foisoare si trambulina pt copii, loc de joacă. Parcare in curtea interioara. Gazda primitoare. Recomand.

 708. Un loc cald, cu o gazda primitoare, unde te poti simti ca acasa…sau chiar mai bine, daca acasa nu ai curte unde sa te bucuri de aer si iarba verde.

 709. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 710. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 711. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 712. Gazde foarte primitoare. Pensiune cu adevărat pet-friendly. Peisaj superb, acces la lac, multă liniște. Mulțumim frumos!

 713. Amplasarea,personalul,curățenie.Singurul inconvenient a fost ca prin camera noastra se trecea in alta camera, a noastra fiind o camera de trecere și nu prea este placut .

 714. Totul a fost perfect. Ne-am deconectat de la viața cotidiană. Câinii săreau în apă ca delfinii 🙂 Și noi după ei. Curat, liniște și confortabil. Revenim curând 🙂

 715. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 716. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 717. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 718. Locație frumoasa, proprietari amabili, liniște și f curat!

 719. Condiții foarte bune de cazare, proprietarii foarte ok, raport calitate preț foarte bun. Piscina foarte curată! O locație de vis unde relaxarea și condițiile te fac sa te simti in vacanța ideală ! Felicitări Pensiunea Ștefania !

 720. Gazda deosebit de amabila, conditiile de cazare, excelente,multiple facilitati de odihna si relaxare.Recomand cu caldura.

 721. Foarte amabili, atenți și primitori. Extrem de curat și ordonat. Zonă liniștită. Ușor și sigur de rezervat. Recomandam cu încredere.

 722. Totul, de la felul cum am fost intampinati pana la plecare. Recomand cu incredere acesti oameni deosebiti care au grija sa te faca sa te simti ca acasa si care ofera lucruri ce nu pot fi cuantificate material: buna dispozitie, informatii despre zona, povesti frumoase despre viata. Voi reveni cu drag.

 723. Gazda foarte buni informnata . Am primit informati turistice cre ne-au ajutat foaret mult sa descoperim zona .puncte turistice ca Biserica Sf Nicolae Issus pictat in ie . Foarte curat si primitor . Recomnd si ptr familie

 724. Suntem multumiti de sejurul de 4 nopti, per total a meritat banii si am avut toate utilitatile descrise. Ne-am simtit confortabil. Cel mai confortabil a fost patul.

 725. Micul dejun a fost bun, hotelul aproape de Castelul Corvinilor

 726. Mic dejun bogat.Camere spatioase.Amplasare buna. Pret excelent.Curat.

 727. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 728. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 729. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 730. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 731. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 732. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 733. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 734. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 735. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 736. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 737. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 738. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 739. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 740. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 741. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 742. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 743. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 744. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 745. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 746. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 747. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 748. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 749. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 750. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 751. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 752. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 753. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 754. O locatie excelenta pozitionata intr-o zona foarte frumoasa aproape de diverse atractii. Recomand cu caldura si restaurantul. Mancarea este excelenta, gustoasa, prezentata atractiv.

 755. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 756. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 757. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 758. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 759. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 760. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 761. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 762. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 763. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 764. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 765. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 766. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 767. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 768. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 769. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 770. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 771. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 772. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 773. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 774. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 775. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 776. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 777. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 778. O locatie excelenta pozitionata intr-o zona foarte frumoasa aproape de diverse atractii. Recomand cu caldura si restaurantul. Mancarea este excelenta, gustoasa, prezentata atractiv.

 779. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 780. Priveliște ,locație mâncare .. camera mare si frumos mobilata Preturi decente, cu siguranță vom reveni !

 781. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 782. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 783. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 784. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 785. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 786. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 787. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 788. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 789. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 790. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 791. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 792. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 793. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 794. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 795. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 796. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 797. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 798. Personalul, mancarea, curatenia si locatia au fost foarte bune.

 799. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 800. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 801. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 802. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 803. O locatie excelenta pozitionata intr-o zona foarte frumoasa aproape de diverse atractii. Recomand cu caldura si restaurantul. Mancarea este excelenta, gustoasa, prezentata atractiv.

 804. Totul la superlativ ! Incepand de la receptie, camera si pana la servirea in restaurant. Camere mari, foarte curat; micul dejun este mai mult decat ok . Mancarea excelenta ! Raportul pret-calitate foarte bun. Privelistea de vis ! Vom reveni !

 805. Gazde foarte primitoare. Pensiune cu adevărat pet-friendly. Peisaj superb, acces la lac, multă liniște. Mulțumim frumos!

 806. Amplasarea,personalul,curățenie.Singurul inconvenient a fost ca prin camera noastra se trecea in alta camera, a noastra fiind o camera de trecere și nu prea este placut .

 807. Totul a fost perfect. Ne-am deconectat de la viața cotidiană. Câinii săreau în apă ca delfinii 🙂 Și noi după ei. Curat, liniște și confortabil. Revenim curând 🙂

 808. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 809. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 810. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 811. Locație frumoasa, proprietari amabili, liniște și f curat!

 812. Condiții foarte bune de cazare, proprietarii foarte ok, raport calitate preț foarte bun. Piscina foarte curată! O locație de vis unde relaxarea și condițiile te fac sa te simti in vacanța ideală ! Felicitări Pensiunea Ștefania !

 813. Gazda deosebit de amabila, conditiile de cazare, excelente,multiple facilitati de odihna si relaxare.Recomand cu caldura.

 814. Foarte amabili, atenți și primitori. Extrem de curat și ordonat. Zonă liniștită. Ușor și sigur de rezervat. Recomandam cu încredere.

 815. Totul, de la felul cum am fost intampinati pana la plecare. Recomand cu incredere acesti oameni deosebiti care au grija sa te faca sa te simti ca acasa si care ofera lucruri ce nu pot fi cuantificate material: buna dispozitie, informatii despre zona, povesti frumoase despre viata. Voi reveni cu drag.

 816. Gazda foarte buni informnata . Am primit informati turistice cre ne-au ajutat foaret mult sa descoperim zona .puncte turistice ca Biserica Sf Nicolae Issus pictat in ie . Foarte curat si primitor . Recomnd si ptr familie

 817. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 818. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 819. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 820. Gazde foarte primitoare. Pensiune cu adevărat pet-friendly. Peisaj superb, acces la lac, multă liniște. Mulțumim frumos!

 821. Amplasarea,personalul,curățenie.Singurul inconvenient a fost ca prin camera noastra se trecea in alta camera, a noastra fiind o camera de trecere și nu prea este placut .

 822. Totul a fost perfect. Ne-am deconectat de la viața cotidiană. Câinii săreau în apă ca delfinii 🙂 Și noi după ei. Curat, liniște și confortabil. Revenim curând 🙂

 823. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 824. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 825. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 826. Locație frumoasa, proprietari amabili, liniște și f curat!

 827. Condiții foarte bune de cazare, proprietarii foarte ok, raport calitate preț foarte bun. Piscina foarte curată! O locație de vis unde relaxarea și condițiile te fac sa te simti in vacanța ideală ! Felicitări Pensiunea Ștefania !

 828. Gazda deosebit de amabila, conditiile de cazare, excelente,multiple facilitati de odihna si relaxare.Recomand cu caldura.

 829. Foarte amabili, atenți și primitori. Extrem de curat și ordonat. Zonă liniștită. Ușor și sigur de rezervat. Recomandam cu încredere.

 830. Totul, de la felul cum am fost intampinati pana la plecare. Recomand cu incredere acesti oameni deosebiti care au grija sa te faca sa te simti ca acasa si care ofera lucruri ce nu pot fi cuantificate material: buna dispozitie, informatii despre zona, povesti frumoase despre viata. Voi reveni cu drag.

 831. Gazda foarte buni informnata . Am primit informati turistice cre ne-au ajutat foaret mult sa descoperim zona .puncte turistice ca Biserica Sf Nicolae Issus pictat in ie . Foarte curat si primitor . Recomnd si ptr familie

 832. Mi-a plăcut modul de amenajare al căsuțelor, faptul că există o terasă comună tuturor, dotată cu mobilier adecvat servirii mesei, frigider, cafetieră, cuptor cu microunde, 2 televizoare, un părculeț pentru copii, și să nu uit, un cățel prietenos și o pisică alintată. Căsuțele sunt încălzite prin intermediul unui aparat de aer condiționat. Fiecare căsuță are și o terasă proprie. Foarte frumos! Sigur vom reveni!

 833. Casa Duma este o locatie ideala pentru cei ce vor sa viziteze Manastirea Prislop( 6 KM). este o locatie curata, linistita, casutele sunt dotate cu baie proprie/ AC, sunt 2 gratare disponibile , frigider si lada frigorifica , iar gazda , Dl Mihai, va va primi cu mare drag cu palinca/ afinata/ visinata…. se va asigura ca totul este Ok iar sederea va fi cat mai placuta . recomand acesta locatie cu mare drag

 834. Este exact ce-ti trebuie ca sa te poti simti bine si relaxat restul depinde de fiecare cum vede lucrurile recomand cu placere.

 835. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 836. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 837. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 838. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 839. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 840. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 841. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 842. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 843. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 844. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 845. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 846. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 847. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 848. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 849. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 850. Totul foarte frumos, oamenii foarte draguti, camera foarte curata, mâncarea foarte buna, atmosfera cu colinde, locatia aproape de castel, nu am ce sa vreau mai mult! Recomand cu caldura! 🙂

 851. Cameră spațioasă,călduroasă , personal amabil, zonă extrem de liniștită, mic dejun super, recomand !

 852. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 853. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 854. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 855. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 856. Totu excelent Cu siguranta vom reveni! Gazda foarte calda , primitoare si atenta la nevoile noastre Totul a fost peste așteptări Am fost intr-un team building cu angajați si am avut la dispozitie toata locația Bucătăria foarte bine utilata ! Foarte curat si îngrijit! La dispozitie din partea casei cafea , zahar, ulei etc ptr ceea ce aveai nevoie Desi am ajuns destul de tarziu la locație, am fost asteptati si totul era cald si primitor Aproape de centrul orasului Hateg si de toate atractiile turistice Multumim foarte mult gazdei

 857. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 858. Camere mari, curatenie de nota 10, impecabil, bucataria comuna f bine utilata. Curte f mare si bine intretinuta, cu foisoare si trambulina pt copii, loc de joacă. Parcare in curtea interioara. Gazda primitoare. Recomand.

 859. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 860. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 861. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 862. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 863. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 864. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 865. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 866. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 867. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 868. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 869. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 870. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 871. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 872. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 873. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 874. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 875. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 876. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 877. Totul foarte frumos, oamenii foarte draguti, camera foarte curata, mâncarea foarte buna, atmosfera cu colinde, locatia aproape de castel, nu am ce sa vreau mai mult! Recomand cu caldura! 🙂

 878. Cameră spațioasă,călduroasă , personal amabil, zonă extrem de liniștită, mic dejun super, recomand !

 879. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 880. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 881. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 882. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 883. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 884. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 885. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 886. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 887. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 888. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 889. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 890. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 891. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 892. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 893. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 894. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 895. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 896. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 897. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 898. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 899. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 900. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 901. Totul foarte frumos, oamenii foarte draguti, camera foarte curata, mâncarea foarte buna, atmosfera cu colinde, locatia aproape de castel, nu am ce sa vreau mai mult! Recomand cu caldura! 🙂

 902. Cameră spațioasă,călduroasă , personal amabil, zonă extrem de liniștită, mic dejun super, recomand !

 903. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 904. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 905. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 906. Locatie buna,mic dejun bogat,temperatura placuta in camera,o baie bine dotata

 907. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 908. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 909. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 910. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 911. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 912. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 913. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 914. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 915. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 916. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 917. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 918. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 919. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 920. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 921. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 922. Totul foarte frumos, oamenii foarte draguti, camera foarte curata, mâncarea foarte buna, atmosfera cu colinde, locatia aproape de castel, nu am ce sa vreau mai mult! Recomand cu caldura! 🙂

 923. Cameră spațioasă,călduroasă , personal amabil, zonă extrem de liniștită, mic dejun super, recomand !

 924. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 925. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 926. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 927. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 928. Ne-am simtit minunat! Gazde foarte amabile si curatenie impecabila.

 929. Totu excelent Cu siguranta vom reveni! Gazda foarte calda , primitoare si atenta la nevoile noastre Totul a fost peste așteptări Am fost intr-un team building cu angajați si am avut la dispozitie toata locația Bucătăria foarte bine utilata ! Foarte curat si îngrijit! La dispozitie din partea casei cafea , zahar, ulei etc ptr ceea ce aveai nevoie Desi am ajuns destul de tarziu la locație, am fost asteptati si totul era cald si primitor Aproape de centrul orasului Hateg si de toate atractiile turistice Multumim foarte mult gazdei

 930. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 931. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 932. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 933. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 934. Micul dejun a fost foarte gustos si portia foarte mare Cea ma superba locatie din jurul lacului

 935. Pensiunea ofera o priveliste superba asupra lacului Cincis. Camera si unitatea de cazare erau curate, iar personalul foarte amabil si receptiv. Un loc perfect pentru relaxare!

 936. Amplasarea pensiunii ofera o priveliste superba peste lacul Cincis

 937. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 938. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 939. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 940. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 941. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 942. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 943. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 944. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 945. Am servit cina la restaurantul hotelului și raportul calitate / preț a fost foarte bun.

 946. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 947. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 948. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 949. Clădirea deosebita, camerele spațioase și confortabile

 950. Totul este perfect, incepand de la personal pana la curatenie, camere spatioase, foarte frumos utilate. Mancarea e cea mai gustoasa 🙂

 951. Totul foarte frumos, oamenii foarte draguti, camera foarte curata, mâncarea foarte buna, atmosfera cu colinde, locatia aproape de castel, nu am ce sa vreau mai mult! Recomand cu caldura! 🙂

 952. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 953. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 954. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 955. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 956. Privelistea, camerele, mancarea buna si servirea prompta.

 957. Totul a fost la superlativ! Personalul de la restaurant de nota 10! Foarte amabili , mancarea a fost foarte buna! Doamnele de la Recepție si mic dejun foarte drăguțe ,foarte atente si foarte amabile. Recomandam acest hotel si cu siguranța ne vom întoarce cu mare drag! Multumim.

 958. Absolut totul a fost fabulos . O sa revenim cu mare drag !

 959. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 960. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 961. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 962. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 963. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 964. Atmosfera placuta, camera spatioasa si curata, baia la fel. Personalul, atat cel de la receptie, cat si cel de la restaurant, foarte amabil si primitor. Mancarea buna. Recomand!

 965. Camera si baia foarte curate si utilate modern. Personal amabil,mancarea la restaurant buna, micul dejun diversificat.

 966. Hotelul se afla la 20min de Cetatea Corvinilor. Camerele sunt spatioase si au mai tpate facilitatile. Personalul a fost amabil. Iar restaurantul e unul dintre celemai bune din oras.

 967. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 968. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 969. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 970. Curățenie impecabilă, grijă deosebită pentru fiecare detaliu, gazdele mai mult decât primitoare, iar mâncarea, un adevărat deliciu, servită cu o promptitudine și cu o amabilitate fără cusur. Un castel în miniatură, cu încăperi spațioase, cu mobilier de epocă, obiecte care amintesc de vremuri apuse însă se află în stare perfectă. Dacă vă doriți un sejur de vis, într-o lume de poveste, având totodată la îndemână toate înlesnirile lumii moderne, Vila Corviniană este, pur și simplu, locul perfect.

 971. Clădirea deosebita, camerele spațioase și confortabile

 972. Totul este perfect, incepand de la personal pana la curatenie, camere spatioase, foarte frumos utilate. Mancarea e cea mai gustoasa 🙂

 973. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 974. Locatie centrala, personal foarte amabil, chiar daca programul la bar incepea la ora 12, noi am cerut cerut cafea la ora 8 fara sa avem micul dejun si am fost serviti.

 975. -micul dejun a fost ok -personalul serviabil si dragut

 976. Ne-am simtit minunat! Gazde foarte amabile si curatenie impecabila.

 977. Totu excelent Cu siguranta vom reveni! Gazda foarte calda , primitoare si atenta la nevoile noastre Totul a fost peste așteptări Am fost intr-un team building cu angajați si am avut la dispozitie toata locația Bucătăria foarte bine utilata ! Foarte curat si îngrijit! La dispozitie din partea casei cafea , zahar, ulei etc ptr ceea ce aveai nevoie Desi am ajuns destul de tarziu la locație, am fost asteptati si totul era cald si primitor Aproape de centrul orasului Hateg si de toate atractiile turistice Multumim foarte mult gazdei

 978. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.

 979. Totul a fost excelent. Pentru ca aniversam 3 ani de la cununie am primit din partea casei și o sticla de spumant pentru ca sărbătoarea sa fie completa:). Mulțumim! Cu siguranta vom reveni și vom recomanda Motel Cincis.

 980. Liniste, curățenie, mancare extraordinara si o atmosferă ca in familie!

 981. Personalul prompt si foarte amabili. Camera frumoasa si priveliștea spre lac de vis. Mâncarea delicioasă.

 982. Curatenie, aspect placut si primitor, personal foarte amabil, liniste. Recomand!

 983. Personalul amabil si de bun simt, curatenia din camera si baie… nu ai ce reprosa.

 984. Confort de nota 10, neasteptat de bine ,voi reveni cu siguranta.

 985. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 986. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 987. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 988. Amplasarea,curatenia ,servirea,amabilitatea personalului.

 989. Servicii super, mâncare super, pizza perfecta, camera perfecta… Totul ne-a plăcut!!!

 990. Curatenia, amplasarea hotelului aproape de centru, personalul amabil.

 991. Camera, baia curate, iar paturile confortabile. Mult spațiu pentru familii cu copii!!!

 992. Revenim a cincea oară și e la fel de primitor. Recomandăm cu căldură!

 993. Foarte curat, confortabil, camera mare, mic dejun ok, AC functional

 994. Din pacate nu am putut sta la castel așa cum ne am dorit inițial. Aceasta locație a venit cu alternativa proprie, și spre uimirea noastră, am fost cazați intr-un adevăr castel. Amenajarea, mobilierul, atmosfera și service-ul a fost peste așteptările noastre. O sa revenim cu mare drag!

 995. Curățenie impecabilă, grijă deosebită pentru fiecare detaliu, gazdele mai mult decât primitoare, iar mâncarea, un adevărat deliciu, servită cu o promptitudine și cu o amabilitate fără cusur. Un castel în miniatură, cu încăperi spațioase, cu mobilier de epocă, obiecte care amintesc de vremuri apuse însă se află în stare perfectă. Dacă vă doriți un sejur de vis, într-o lume de poveste, având totodată la îndemână toate înlesnirile lumii moderne, Vila Corviniană este, pur și simplu, locul perfect.

 996. Clădirea deosebita, camerele spațioase și confortabile

 997. Curat, pozitionare superba, liniste, personal politicos si amabil. Recomand mai ales daca te scoli devreme….. Pt mic dejun 😊

 998. Central ,curetenie ,caldura ,amabilitatea receptionerelor

 999. Pozitia centrala, curatenia. Avea saltea dubla, nu doua single unite.

 1000. Ne-am simtit minunat! Gazde foarte amabile si curatenie impecabila.

 1001. Totu excelent Cu siguranta vom reveni! Gazda foarte calda , primitoare si atenta la nevoile noastre Totul a fost peste așteptări Am fost intr-un team building cu angajați si am avut la dispozitie toata locația Bucătăria foarte bine utilata ! Foarte curat si îngrijit! La dispozitie din partea casei cafea , zahar, ulei etc ptr ceea ce aveai nevoie Desi am ajuns destul de tarziu la locație, am fost asteptati si totul era cald si primitor Aproape de centrul orasului Hateg si de toate atractiile turistice Multumim foarte mult gazdei

 1002. Excelent ca de obicei . Foarte curat și frumos. Cinci stele clar.