Cazare ieftina Chitila

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Chitila, Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Chitila, Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Chitila, Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Chitila, Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonie si Aglaia Coșovei din Sendreni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonie si Aglaia Coșovei din Sendreni, jud. IasiCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Leonard si Dumitra Fulga din Serbestii Vechi, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Chitila, Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Leonard si Dumitra Fulga din Serbestii Vechi, jud. GalatiCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Julia si Blanduzia Donici din Nadalbesti, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Julia si Blanduzia Donici din Nadalbesti, jud. AradCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Lelia si Andreea Stamatin din Poganesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Chitila, Ilfov, România!

  (Lelia si Andreea Stamatin din Poganesti, jud. VasluiCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Sorina si Casandra Sabău din Fericet, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Chitila, Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sorina si Casandra Sabău din Fericet, jud. AlbaCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Bebe si Narcisa Ciceu din Oprisor, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Chitila, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Chitila, Ilfov, România.

  (Bebe si Narcisa Ciceu din Oprisor, jud. MehedintiCazare in Chitila, Ilfov, România pentru 4 persoane)

 1. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 2. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 3. Lacramioara-georgiana februarie 15, 2019 at 9:25 pm

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 4. Locatie buna,cu acces usor atat catre zona centrala cat si spre soseaua de centura.Zona foarte linistita, cu personal amabil si atent,promti cand sunt solicitati. Micul dejun bun si diversificat.Camera cat si spatiile comune sunt foarte curate.

 5. Liniște, personal foarte drăguț și faptul că ne-a permis să rămânem în cameră până la ora 15:00 in ultima zi.

 6. Este curat si sunt foarte atenti la client, ofera gratuit cafea calda in fiecare dimineata si ceai la alegere.

 7. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 8. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 9. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 10. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 11. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 12. Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 13. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 14. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 15. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 16. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 17. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 18. Lacramioara-georgiana februarie 19, 2019 at 2:00 pm

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 19. Locatie buna,cu acces usor atat catre zona centrala cat si spre soseaua de centura.Zona foarte linistita, cu personal amabil si atent,promti cand sunt solicitati. Micul dejun bun si diversificat.Camera cat si spatiile comune sunt foarte curate.

 20. Liniște, personal foarte drăguț și faptul că ne-a permis să rămânem în cameră până la ora 15:00 in ultima zi.

 21. Este curat si sunt foarte atenti la client, ofera gratuit cafea calda in fiecare dimineata si ceai la alegere.

 22. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 23. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 24. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 25. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 26. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 27. Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 28. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 29. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 30. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 31. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 32. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 33. Lacramioara-georgiana februarie 24, 2019 at 4:57 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 34. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 35. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 36. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 37. Locatie buna,cu acces usor atat catre zona centrala cat si spre soseaua de centura.Zona foarte linistita, cu personal amabil si atent,promti cand sunt solicitati. Micul dejun bun si diversificat.Camera cat si spatiile comune sunt foarte curate.

 38. Liniște, personal foarte drăguț și faptul că ne-a permis să rămânem în cameră până la ora 15:00 in ultima zi.

 39. Este curat si sunt foarte atenti la client, ofera gratuit cafea calda in fiecare dimineata si ceai la alegere.

 40. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 41. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 42. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 43. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 44. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 45. Lacramioara-georgiana februarie 27, 2019 at 8:15 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 46. Foarte curat, foarte spatios si confortabil, aranjat modern si cu bun gust, ofera cafea la discretie, in baie exista sapun si sampon, patul foarte mare si confotabil, frigider si fierbator de apa in camera. Pe pat am gasit prosoape curate si doua flori de plastic decorative, a fost un aranjament foarte placut.

 47. Locatie buna,cu acces usor atat catre zona centrala cat si spre soseaua de centura.Zona foarte linistita, cu personal amabil si atent,promti cand sunt solicitati. Micul dejun bun si diversificat.Camera cat si spatiile comune sunt foarte curate.

 48. Liniște, personal foarte drăguț și faptul că ne-a permis să rămânem în cameră până la ora 15:00 in ultima zi.

 49. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 50. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 51. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 52. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 53. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 54. Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 55. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 56. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 57. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 58. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 59. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 60. Lacramioara-georgiana martie 2, 2019 at 11:12 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 61. Foarte curat, foarte spatios si confortabil, aranjat modern si cu bun gust, ofera cafea la discretie, in baie exista sapun si sampon, patul foarte mare si confotabil, frigider si fierbator de apa in camera. Pe pat am gasit prosoape curate si doua flori de plastic decorative, a fost un aranjament foarte placut.

 62. Locatie buna,cu acces usor atat catre zona centrala cat si spre soseaua de centura.Zona foarte linistita, cu personal amabil si atent,promti cand sunt solicitati. Micul dejun bun si diversificat.Camera cat si spatiile comune sunt foarte curate.

 63. Liniște, personal foarte drăguț și faptul că ne-a permis să rămânem în cameră până la ora 15:00 in ultima zi.

 64. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 65. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 66. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 67. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 68. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 69. Alexandru-cosmin martie 2, 2019 at 11:12 am

  Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 70. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 71. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 72. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 73. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 74. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 75. Lacramioara-georgiana martie 24, 2019 at 6:37 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 76. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 77. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 78. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 79. Personal extrem de serviabil și politicos, foarte curat, zonă frumoasă !

 80. Foarte curat si primitor, personalul foarte de ajutor si mereu acolo ! Mi-a placut mult !

 81. Camera neasteptat de mare, interesant amenajata; baia de asemenea! Personalul amabil, nimic de reprosat.

 82. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 83. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 84. Alexandru-cosmin martie 24, 2019 at 6:37 am

  Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 85. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 86. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 87. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 88. Proprietarul a venit la aeroport după noi din proprie inițiativa Apartamentul este dotat, confortabil, locația liniștita! Merita rezervat !!!

 89. Un apartament deosebit intr-o zona frumoasa, am fost foarte multumit de alegerea facuta!!!

 90. Totul a fost extraordinar. Ne vom intoarce cu siguranta.

 91. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 92. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 93. Lacramioara-georgiana martie 31, 2019 at 3:57 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 94. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 95. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 96. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 97. Domnul de la receptie foarte amabil, am beneficiat si de un upgrade, camera curată, liniste, aproape de statia de autobuz si metrou. Mergeți cu cea mai mare încredere.

 98. Personal extrem de serviabil și politicos, foarte curat, zonă frumoasă !

 99. Foarte curat si primitor, personalul foarte de ajutor si mereu acolo ! Mi-a placut mult !

 100. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 101. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 102. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 103. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 104. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 105. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 106. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 107. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 108. Alexandru-cosmin martie 31, 2019 at 3:57 am

  Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 109. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 110. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 111. Lacramioara-georgiana aprilie 4, 2019 at 12:58 am

  Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 112. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 113. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 114. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 115. Domnul de la receptie foarte amabil, am beneficiat si de un upgrade, camera curată, liniste, aproape de statia de autobuz si metrou. Mergeți cu cea mai mare încredere.

 116. Personal extrem de serviabil și politicos, foarte curat, zonă frumoasă !

 117. Foarte curat si primitor, personalul foarte de ajutor si mereu acolo ! Mi-a placut mult !

 118. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 119. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 120. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 121. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 122. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 123. Alexandru-cosmin aprilie 4, 2019 at 12:58 am

  Ospatrul de la mic dejun,a schimbat impresia in bine!

 124. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 125. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 126. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 127. Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 128. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 129. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 130. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 131. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 132. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 133. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 134. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 135. Am.anuntat aceste lucruri la receptie si am cerut sa fie schimbată camera. Am primit o alta in conditii foarte decente. Personalul de la receptie este totuși de apreciat pt receptivitate.

 136. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 137. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 138. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 139. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 140. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 141. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 142. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 143. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 144. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 145. Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 146. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 147. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 148. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 149. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 150. Am.anuntat aceste lucruri la receptie si am cerut sa fie schimbată camera. Am primit o alta in conditii foarte decente. Personalul de la receptie este totuși de apreciat pt receptivitate.

 151. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 152. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 153. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 154. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 155. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 156. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 157. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 158. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 159. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 160. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 161. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 162. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 163. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 164. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 165. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 166. Florinrus_1970 mai 4, 2019 at 4:28 am

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 167. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 168. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 169. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 170. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 171. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 172. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 173. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 174. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 175. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 176. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 177. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 178. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 179. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 180. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 181. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 182. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 183. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 184. Florinrus_1970 mai 11, 2019 at 5:36 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 185. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 186. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 187. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 188. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 189. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 190. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 191. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 192. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 193. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 194. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 195. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 196. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 197. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 198. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 199. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 200. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 201. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 202. Florinrus_1970 mai 15, 2019 at 2:12 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 203. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 204. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 205. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 206. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 207. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 208. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 209. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 210. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 211. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 212. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 213. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 214. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 215. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 216. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 217. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 218. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 219. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 220. Florinrus_1970 mai 18, 2019 at 2:28 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 221. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 222. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 223. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 224. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 225. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 226. Camera are un design cozy și homey, perfectă pentru o atmosferă de relaxare și odihnă, ținând cont că se află și într-o zonă privată de gălăgia traficului, iar patul a fost foarte confortabil. 👌🏼Recomand cu încredere!

 227. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 228. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 229. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 230. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 231. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 232. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 233. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 234. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 235. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 236. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 237. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 238. Florinrus_1970 mai 24, 2019 at 11:04 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 239. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 240. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 241. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 242. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 243. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 244. Curățenie, liniște, camera placut decorată, baia mare și curata. Disponibilitate din partea personalului. Raport pret calitate foarte bun.

 245. Pro: -curat -zona linistita -personal foarte amabil -pret foarte bun pentru ce ofera

 246. Camera are un design cozy și homey, perfectă pentru o atmosferă de relaxare și odihnă, ținând cont că se află și într-o zonă privată de gălăgia traficului, iar patul a fost foarte confortabil. 👌🏼Recomand cu încredere!

 247. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 248. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 249. Camera curata spatioasa primitoare.(dar la care nu se inchidea usa. Cam 106)

 250. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 251. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 252. Atmosfera de conac boieresc! Mobilierul si vesela de la mic dejun.am regasit multe obiecte care semanau cu cele mostenite sau vazute in familia mea.

 253. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 254. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 255. I would like to say that the accomodation has met my expectations, the administrator has been polite and has been helpful (cleaned the barbeque zone, heated the rooms in advance)

 256. Florinrus_1970 mai 31, 2019 at 5:49 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 257. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 258. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 259. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 260. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 261. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 262. Am ales aceasta locatie pentru ca am fost la o nunta la Mogosoaia Lake View si vila era foarte aproape de locatie. Am stat in camera tripla, foarte mare si confortabila, cu vedere spre lac, cu frigider si aer conditionat. Am avut chiar si papuci de unica folosinta. Personalul a fost foarte amabil.

 263. Curățenie, liniște, camera placut decorată, baia mare și curata. Disponibilitate din partea personalului. Raport pret calitate foarte bun.

 264. Pro: -curat -zona linistita -personal foarte amabil -pret foarte bun pentru ce ofera

 265. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 266. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 267. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 268. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 269. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 270. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 271. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 272. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 273. the owner very nice. He tries as best he can to be nice. Breakfast modest but good. Purely. Parking at the house. Price-quality ratio OK.

 274. Florinrus_1970 iunie 7, 2019 at 5:37 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 275. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 276. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 277. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 278. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 279. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 280. Totul a fost frumos. Liniste, confortabil, o locatie foarte buna.

 281. Am ales aceasta locatie pentru ca am fost la o nunta la Mogosoaia Lake View si vila era foarte aproape de locatie. Am stat in camera tripla, foarte mare si confortabila, cu vedere spre lac, cu frigider si aer conditionat. Am avut chiar si papuci de unica folosinta. Personalul a fost foarte amabil.

 282. Curățenie, liniște, camera placut decorată, baia mare și curata. Disponibilitate din partea personalului. Raport pret calitate foarte bun.

 283. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 284. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 285. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 286. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 287. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 288. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 289. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 290. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 291. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 292. Florinrus_1970 iunie 14, 2019 at 5:52 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 293. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 294. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 295. Totul a fost frumos. Liniste, confortabil, o locatie foarte buna.

 296. Am ales aceasta locatie pentru ca am fost la o nunta la Mogosoaia Lake View si vila era foarte aproape de locatie. Am stat in camera tripla, foarte mare si confortabila, cu vedere spre lac, cu frigider si aer conditionat. Am avut chiar si papuci de unica folosinta. Personalul a fost foarte amabil.

 297. Curățenie, liniște, camera placut decorată, baia mare și curata. Disponibilitate din partea personalului. Raport pret calitate foarte bun.

 298. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 299. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 300. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 301. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 302. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 303. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 304. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 305. Mic dejun consistent și gustos. Locatie liniștită și cel mai important cu locuri de parcare asigurate și păzite

 306. Conditii excelente de cazare si curatenie dar micul dejun a fost cel care ne-a convins sa mai revenim si cu alta ocazie.

 307. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 308. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 309. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 310. Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 311. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 312. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 313. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 314. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 315. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 316. Raport calitate pret excelent ,O Oaza de liniste pe malul lacului Straulesti.

 317. Totul a fost frumos. Liniste, confortabil, o locatie foarte buna.

 318. Am ales aceasta locatie pentru ca am fost la o nunta la Mogosoaia Lake View si vila era foarte aproape de locatie. Am stat in camera tripla, foarte mare si confortabila, cu vedere spre lac, cu frigider si aer conditionat. Am avut chiar si papuci de unica folosinta. Personalul a fost foarte amabil.

 319. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 320. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 321. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 322. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 323. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 324. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 325. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 326. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 327. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 328. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 329. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 330. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 331. Florinrus_1970 iunie 28, 2019 at 6:16 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 332. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 333. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 334. Foarte ok. Linsite si tot ce vrei. Am avut camera de la foisor si a fost minunata din orice punct de vedere. O sa revenim cu cea mai mare placere.

 335. Zona foarte linistita, aer curat, vila foarte moderna, am dormit profund, cafea, ceai, etc

 336. Curatenie,personal amabil, camera ca in descriere , super ok👍🏻

 337. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 338. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 339. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 340. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 341. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 342. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 343. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 344. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 345. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 346. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 347. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 348. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 349. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 350. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 351. Totul a fost perfect Gazda foarte prietenoasa și amabila Spațiile foarte mari și curate

 352. Florinrus_1970 iulie 5, 2019 at 5:50 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 353. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 354. Cafeaua de la micul dejun este Kimbo.Un expresso foarte bun. Domnul de la receptie a fost foarte amabil si chiar m-a ajutat cu o comanda de taxi.

 355. Pensiunea este foarte frumoasă. Camera în care am stat a fost mare, baia ok, foarte curat. Recomand!

 356. Locație retrasă, liniștită, personal foarte amabil, iar stația de metrou de la Străulești se află destul de aproape (aprox. 15 minute de mers pe jos).

 357. Foarte ok. Linsite si tot ce vrei. Am avut camera de la foisor si a fost minunata din orice punct de vedere. O sa revenim cu cea mai mare placere.

 358. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 359. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 360. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 361. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 362. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 363. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 364. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 365. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 366. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 367. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 368. Anca-mirabela iulie 5, 2019 at 5:50 pm

  Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 369. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 370. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 371. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 372. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 373. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 374. Florinrus_1970 iulie 12, 2019 at 3:00 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 375. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 376. Usor accesibil , loc de parcare, aer conditionat , wifi bun

 377. Așternuturi și prosoape foarte curate Camere curate, cochete și mobilate cu gust

 378. Locatia si amenajarile sunt excelente. Personalul extraordinar de amabil. Recomand cu multa incredere.

 379. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 380. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 381. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 382. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 383. Am primit exact camera rezervată, spațioasă, curată, cu toate elem de igienă, big+ minigel, periuță de dinți+ minipastă, șlapi, halat, ceai de bun-venit, mere, ciocolată și 2 ape 1/2. Preț bun pe Booking, un mic discount călător Genius. Mic dejun variat și consistent. La recepție amabilitate. Curățenie zilnică în camere. Felicitări, Phoenicia Comfort! Vom reveni.

 384. Nu a iesit cu nimic în evidență, restul lucrurilor care nu sunt punctate ca negative, au fost la nivel mediu – acceptabil

 385. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 386. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 387. Friendly, most welcoming staff, beautiful room, breakfast, wonderful yard with the pool with clean water)

 388. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 389. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 390. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 391. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 392. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 393. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 394. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 395. Florinrus_1970 iulie 19, 2019 at 5:52 pm

  Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 396. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 397. Personal amabil,camera curata,priveliste frumoasa!

 398. Usor accesibil , loc de parcare, aer conditionat , wifi bun

 399. Așternuturi și prosoape foarte curate Camere curate, cochete și mobilate cu gust

 400. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 401. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 402. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 403. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 404. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 405. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 406. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 407. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 408. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 409. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 410. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 411. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 412. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 413. Restaurantul locației era chiar foarte ok, mâncare bună și servirea la fel.

 414. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 415. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 416. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 417. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 418. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 419. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 420. O surpriză plăcută a fost fierbătorul pregătit împreună cu pliculețele pentru ceai sau cafea.

 421. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 422. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 423. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 424. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 425. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 426. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 427. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 428. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 429. O surpriză plăcută a fost fierbătorul pregătit împreună cu pliculețele pentru ceai sau cafea.

 430. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 431. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 432. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 433. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 434. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 435. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 436. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 437. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 438. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 439. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 440. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 441. Nice “home” feeling, inside court, chairs, benches, even a very nice grill. Everything was very clean. Friendly people. Atmosfera “ca la mama acasa”, curte interioara, scaune, banchete, gratar. Foarte curat (camere, baie, etc). Oameni placuti.

 442. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 443. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 444. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 445. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 446. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 447. O surpriză plăcută a fost fierbătorul pregătit împreună cu pliculețele pentru ceai sau cafea.

 448. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 449. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 450. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 451. Mobilier ikea, camere albe, și frumos amenajate, cu strictul necesar. Dacă se păstra și curățenia, și minimum de renovare, veneam și la anul.

 452. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 453. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 454. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 455. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 456. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 457. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 458. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 459. O surpriză plăcută a fost fierbătorul pregătit împreună cu pliculețele pentru ceai sau cafea.

 460. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 461. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 462. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 463. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 464. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 465. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 466. Mobilier ikea, camere albe, și frumos amenajate, cu strictul necesar. Dacă se păstra și curățenia, și minimum de renovare, veneam și la anul.

 467. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 468. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 469. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 470. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 471. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 472. Apartamentul este curat, bine întreținut, se afla intr-o zona liniștită. Nu ne-a lipsit nimic.

 473. Locația, curățenia, amabilitatea proprietarului care ne -a oferit transfer de la Gara de Nord si de la Aeroportul Otopeni, facilitatile, un apartament cochet intr- o zonă linistită!

 474. Totul a fost perfect, proprietarul a venit dupa noi la aeroport. Curatenie in apartament ,nu am nici o plangere. Cu siguranta voi reveni!

 475. Personalul amabil, locatia e foarte placuta, cu o priveliste superba. Camera si mai ales baia sunt foarte spatioase si ofera mult comfort.

 476. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 477. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 478. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 479. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 480. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 481. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 482. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 483. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 484. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 485. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 486. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 487. Mobilier ikea, camere albe, și frumos amenajate, cu strictul necesar. Dacă se păstra și curățenia, și minimum de renovare, veneam și la anul.

 488. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 489. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 490. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 491. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 492. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 493. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 494. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 495. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 496. Personalul amabil, locatia e foarte placuta, cu o priveliste superba. Camera si mai ales baia sunt foarte spatioase si ofera mult comfort.

 497. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 498. Privelistea catre lac. Firma de livrat mancare foarte simpatici oamenii. Personalul locatiei foarye simoatici si primitori.

 499. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 500. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 501. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 502. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 503. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 504. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 505. Mobilier ikea, camere albe, și frumos amenajate, cu strictul necesar. Dacă se păstra și curățenia, și minimum de renovare, veneam și la anul.

 506. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 507. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 508. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 509. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 510. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 511. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 512. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 513. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 514. O locatie excelenta din toate punctele fe vedere.Personal extrem de amabil.Recomand!

 515. Personalul amabil, locatia e foarte placuta, cu o priveliste superba. Camera si mai ales baia sunt foarte spatioase si ofera mult comfort.

 516. Nu exista mic dejun, dar am primit o cafea minunata din partea casei.

 517. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 518. Ac. Linistea in camera. Piscina – inaltimea perfecta pt copii mici. Personalul.

 519. Conacul e frumos ca si clădire, mobilier de calitate, dar totul pare neîngrijit si abandonat. Domnul de la receptie a fost amabil, dar ne-am simtit ca intr-un hotel parasit. O liniste deplina tot timpul, la micul dejun, nici o muzica, nici un sunet, liniste de mormant. Foarte ciudat.

 520. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 521. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 522. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 523. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 524. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 525. It was excellent, much better than expected. Everything was perfect.

 526. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 527. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 528. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 529. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 530. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 531. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 532. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 533. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 534. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 535. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 536. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 537. O locatie excelenta din toate punctele fe vedere.Personal extrem de amabil.Recomand!

 538. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 539. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 540. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 541. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 542. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 543. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 544. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 545. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 546. It was excellent, much better than expected. Everything was perfect.

 547. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 548. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 549. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 550. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 551. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 552. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 553. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 554. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 555. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 556. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 557. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 558. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 559. Micul dejun foarte bun, curățenia ok, personalul amabil.

 560. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 561. Micul dejun bogat.Din pacate in weekend este disponibil numai dupa ora 08:00.

 562. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 563. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 564. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 565. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 566. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 567. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 568. Mobilier ikea, camere albe, și frumos amenajate, cu strictul necesar. Dacă se păstra și curățenia, și minimum de renovare, veneam și la anul.

 569. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 570. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 571. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 572. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 573. It was excellent, much better than expected. Everything was perfect.

 574. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 575. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 576. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 577. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 578. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 579. Sederea noastra aici a fost foarte placuta. Aceasta casa pe 3 niveluri este amplasata intr-o zona linistita si arata impecabil iar bucataria este complet utilata. Baie la fiecare etaj. Am fost 7 persoane si am incaput fara probleme. Am avut parte de toate facilitatile iar gazda a fost de nota 10 ! Nu veti gasi cazare la un pret atat de bun care sa aiba masa de biliard, masa de foosball, jocuri de Poker, Monopoly, Blackjack, sah… Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni 🙂 Multumim pentru gazduire !

 580. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 581. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 582. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 583. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 584. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 585. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 586. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 587. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 588. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 589. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 590. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 591. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 592. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 593. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 594. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 595. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 596. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 597. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 598. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 599. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 600. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 601. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 602. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 603. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 604. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 605. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 606. It was excellent, much better than expected. Everything was perfect.

 607. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 608. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 609. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 610. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 611. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 612. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 613. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 614. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 615. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 616. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 617. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 618. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 619. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 620. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 621. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 622. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 623. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 624. It was excellent, much better than expected. Everything was perfect.

 625. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 626. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 627. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 628. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 629. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 630. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 631. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 632. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 633. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 634. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 635. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 636. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 637. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 638. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 639. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 640. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 641. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 642. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 643. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 644. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 645. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 646. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 647. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 648. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 649. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 650. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 651. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 652. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 653. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 654. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 655. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 656. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 657. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 658. Personalul a fost foarte amabil. Interior modern si optimist .

 659. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 660. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 661. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 662. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 663. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 664. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 665. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 666. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 667. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 668. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 669. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 670. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 671. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 672. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 673. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 674. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 675. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 676. Liniștea, curățenia și personalul amabil și receptiv la doleanțele noastre

 677. Personalul a fost foarte amabil. Interior modern si optimist .

 678. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 679. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 680. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 681. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 682. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 683. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 684. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 685. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 686. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 687. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 688. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 689. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 690. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 691. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 692. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 693. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 694. Terasa de care dispunea camera, cu o priveliste frumoasa.

 695. Liniștea, curățenia și personalul amabil și receptiv la doleanțele noastre

 696. Personalul a fost foarte amabil. Interior modern si optimist .

 697. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 698. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 699. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 700. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 701. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 702. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 703. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 704. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 705. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 706. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 707. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 708. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 709. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 710. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 711. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 712. Terasa de care dispunea camera, cu o priveliste frumoasa.

 713. Liniștea, curățenia și personalul amabil și receptiv la doleanțele noastre

 714. Personalul a fost foarte amabil. Interior modern si optimist .

 715. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 716. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 717. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 718. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 719. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 720. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 721. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 722. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 723. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 724. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 725. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 726. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 727. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 728. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 729. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 730. Terasa de care dispunea camera, cu o priveliste frumoasa.

 731. Liniștea, curățenia și personalul amabil și receptiv la doleanțele noastre

 732. Personalul a fost foarte amabil. Interior modern si optimist .

 733. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 734. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 735. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 736. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 737. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 738. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 739. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 740. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 741. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 742. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 743. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 744. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 745. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 746. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 747. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 748. Totul a fost perfect! Camera arată genial, liniștea este impecabilă! Un loc numai bun sa te odihnești dupa un drum lung! 🥰

 749. Terasa de care dispunea camera, cu o priveliste frumoasa.

 750. Liniștea, curățenia și personalul amabil și receptiv la doleanțele noastre

 751. Micul dejun extraordinar de bun, personalul foarte amabil, camerele mari si curate! Recomand cu drag

 752. Curatenie, aerul conditionat perfect functional, micul dejun bogat, diversificat, proaspat.

 753. Personalul amabil a răspuns pozitiv solicitarilor mele. Camera foarte spatioasa cu un pat comfortabil si baie cu o cadă.

 754. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 755. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 756. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 757. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 758. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 759. All was ok Big center shop not far Swimming pool (not try) but useful

 760. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 761. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 762. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 763. Un apartament dragut, amenajat cu gust si lucruri de calitate. Foarte confortabil si curat.

 764. Apartamentul se afla intr un bloc nou, foarte bine amenajat si dotat.Bunul gust si calitatea finisajelor fac din acesta o solutie de luat in calcul pentru un sejur in Bucuresti.Voi reveni cu siguranta.

 765. Locatia este una excelenta, fara zgomot, curata si foarte primitoare. Este curat, bucataria este dotata cu oale, pahare, prajitor paine, tacamuri, cani, fierbator apa, masina spalat haine si probabil si altele de care am uitat. Am putut folosi parcarea subterana. Ai acces la multe obiective din Bucuresti. La orice intrebare adresata raspunsul a fost foarte prompt si util. Ar fi fost folositor un aparat de facut cafea (filtru, expresor, orice), dar ne-am descurcat si fara. 🙂

 766. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 767. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 768. Camera a fost foarte frumoasa si bine aerisita. Mâncarea din restaurant a foat buna

 769. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 770. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 771. Ca are curte interioara, posibiltatea de a face grătar, locuri de cazare suficiente, aproape de palatul Mogoșoaia, proprietar săritor și grijuliu

 772. In afara de apa de la dus care mirosea urat totul a fost foarte ok

 773. Usor de gasit, curat, personal amabil mai pe scurt a fost ok.

 774. Patul a fost confortabil si camera curata. Privelistea a fost incantatoare.

 775. A fost liniște si am avut parte de odihna plăcută!

 776. Curat in camera, baia curata, miros f.frumos in camera, lenjerie curata

 777. Check in ultra rapid, camera spatioasa, liniste in zona, saltea tare, cafea in camera, minibar decent dotat. Cada mare, te imbie la o baie fierbinte, bateria un pic obosita. Apreciez radiatorul electric pentru extra caldura.

 778. Camera mare cu un pat dublu foarte confortabil, mobilier rustic de bun gust. Baie cu vana.

 779. Personalul hotelului a fost foarte dragut in a ne ajuta sa gasim un taxi, avand in vedere ca restaurantul hotelului Era inchis si in imprejurimi nu Era nici un alt restaurant. 😞 Altfel hotelul f. Frumos.

 780. Liniștea,culmea in București și faptul ca am rezervat o camera pentru 2 persoane și am primit o vila.

 781. locatie foarte accesibila cu masina! curat si discret!

 782. discret si confortabil! usor de ajuns! parcare ok! super apartament!

 783. Apartamentul este frumos , cald , cu toate utilitatile incluse, ne-am simtit ,, ca acasă “ .

 784. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 785. Un loc superb,conditii excelente,raport pret-calitate perfect…nota 10!!!Recomand cu incredere!!!

 786. A fost o experiență extrem de plăcută. Am avut parte de toată disponibilitatea gazdei, locația foarte curata si modernă, amenajată cu mult bun gust, amplasata intr-o zona linistita … recomand cu drag ! Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii…

 787. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 788. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 789. raportul calitate – pret a fost ok, camera suficient de mare. Hotelul a fost aproape de ceea ce ma interesa pe mine.

 790. Am stat o singura noapte, însă totul a fost în regula. Camera frumoasa, curata și confortabila.

 791. Locația este foarte frumoasa și usor accesibila. Condițiile de cazare foarte bune – curațenie, terasa, baia spațioasa.

 792. Nu se asigura mic dejun, ai la receptie un aparat automat pt cafea in care introduci bancnote.

 793. discret, confortabil! liniste! eleganta dar si simplitate in dotare!

 794. locatie foarte accesibila cu masina! curat si discret!

 795. discret si confortabil! usor de ajuns! parcare ok! super apartament!

 796. A fost liniște si am avut parte de odihna plăcută!

 797. Curat in camera, baia curata, miros f.frumos in camera, lenjerie curata

 798. Check in ultra rapid, camera spatioasa, liniste in zona, saltea tare, cafea in camera, minibar decent dotat. Cada mare, te imbie la o baie fierbinte, bateria un pic obosita. Apreciez radiatorul electric pentru extra caldura.

 799. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 800. איבזור מלא, מיקום קרוב לשדה תעופה ולתרמה, חנייה מסודרת.בעל הבית מקסים זמין ומסייע.

 801. המארח costa היה מדהים , למרות השעה המאוחרת שהגענו , היה זמין עבורנו ופתח את הדירה גם בשעות קטנות . הווילה מדהימה בנוחות שלה , מרווחת מאוד , מאובזרת בכל מה שצריך למשפחה גדולה . יש חניה פרטית עם שער מקומי . נוחות וקרבה לבוקרשט ולמוגושואיה . יש ארמון ואגם יפה מאוד קרוב לדירה . מים חמים תמיד , 2 מקלחות ושרותים ( מעולה למשפחה ) . מרפסות בכל מקום והכול מרווח ונעים . המיטות מצוינות .

 802. Cazare foarte bună, curat, proprietarul amabil, check-in rapid. Recomand!

 803. Conform asteptarilor, curat si deschidere maxima din partea gazdei.

 804. Totul a fost excepțional , in cel mai mic detaliu . Camera curată , spațioasă , exact ca in poze .

 805. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 806. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 807. Location is a little far from the metro station. Everything else is good.

 808. Nu am luat micul dejun. Este un loc plăcut, condiții foarte bune și prețul bun… Apă caldă și căldură centrală, prosoape curate, săpun și hartie igienică, televizor cu programe suficiente…

 809. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 810. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 811. Camera si baia sunt foarte mari, balconul cu masa si scaune. A fost curat si confortabil.

 812. Am stat o singura noapte, însă totul a fost în regula. Camera frumoasa, curata și confortabila.

 813. Locația este foarte frumoasa și usor accesibila. Condițiile de cazare foarte bune – curațenie, terasa, baia spațioasa.

 814. A fost liniște si am avut parte de odihna plăcută!

 815. Curat in camera, baia curata, miros f.frumos in camera, lenjerie curata

 816. Check in ultra rapid, camera spatioasa, liniste in zona, saltea tare, cafea in camera, minibar decent dotat. Cada mare, te imbie la o baie fierbinte, bateria un pic obosita. Apreciez radiatorul electric pentru extra caldura.

 817. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 818. Totul curat…nou… Locația are parcare rezervată O alternativă bună.

 819. discret, confortabil! liniste! eleganta dar si simplitate in dotare!

 820. Cazare foarte bună, curat, proprietarul amabil, check-in rapid. Recomand!

 821. Conform asteptarilor, curat si deschidere maxima din partea gazdei.

 822. Totul a fost excepțional , in cel mai mic detaliu . Camera curată , spațioasă , exact ca in poze .

 823. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 824. Everything was OK, I have no complains. We had everything we needed. I totally recommend this place specially if you have an event at the Palace, it’s 10 min walk

 825. איבזור מלא, מיקום קרוב לשדה תעופה ולתרמה, חנייה מסודרת.בעל הבית מקסים זמין ומסייע.

 826. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 827. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 828. Location is a little far from the metro station. Everything else is good.

 829. Nu am luat micul dejun. Este un loc plăcut, condiții foarte bune și prețul bun… Apă caldă și căldură centrală, prosoape curate, săpun și hartie igienică, televizor cu programe suficiente…

 830. Cameră spațioasă, paturile au saltele confortabile. A fost curățenie în cameră și în baie.

 831. Camera spatioasa, curatenie, personal amabil, pat confortabil.

 832. Camera si baia sunt foarte mari, balconul cu masa si scaune. A fost curat si confortabil.

 833. Am stat o singura noapte, însă totul a fost în regula. Camera frumoasa, curata și confortabila.

 834. Locația este foarte frumoasa și usor accesibila. Condițiile de cazare foarte bune – curațenie, terasa, baia spațioasa.

 835. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 836. Totul curat…nou… Locația are parcare rezervată O alternativă bună.

 837. discret, confortabil! liniste! eleganta dar si simplitate in dotare!

 838. A fost liniște si am avut parte de odihna plăcută!

 839. Curat in camera, baia curata, miros f.frumos in camera, lenjerie curata

 840. Check in ultra rapid, camera spatioasa, liniste in zona, saltea tare, cafea in camera, minibar decent dotat. Cada mare, te imbie la o baie fierbinte, bateria un pic obosita. Apreciez radiatorul electric pentru extra caldura.

 841. Cazare foarte bună, curat, proprietarul amabil, check-in rapid. Recomand!

 842. Conform asteptarilor, curat si deschidere maxima din partea gazdei.

 843. Totul a fost excepțional , in cel mai mic detaliu . Camera curată , spațioasă , exact ca in poze .

 844. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 845. Everything was OK, I have no complains. We had everything we needed. I totally recommend this place specially if you have an event at the Palace, it’s 10 min walk

 846. איבזור מלא, מיקום קרוב לשדה תעופה ולתרמה, חנייה מסודרת.בעל הבית מקסים זמין ומסייע.

 847. E totul ok! Raport pret-calitate si servicii! Piscina e bonus,mai ales in zilele calduroase de vara!

 848. Proprietarul a fost foarte amabil, m-a făcut sa ma simt ca acasă. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă ai nevoie doar de un loc de cazare și nu cauți ceva spectaculos, cu servicii multiple, locația este ideala.

 849. Location is a little far from the metro station. Everything else is good.

 850. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 851. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 852. Colplete house with all u need to coock babyfoot and bilard for fun. 2 complete bathroom. Quiet place if u don t have to run during night behind a dog who decide to make lot of noise in front of ur bedroom🤣🤣🤣🤣 Nice host

 853. pret avantajos, locatie raport calitate pret excelent, recomand!

 854. O experiență foarte reușită! Probabil a șaptea sau a opta oară când m-am cazat aici. Locația este superbă, este liniște. Arhitectura este una deosebita. Este foarte curat, personalul este foarte amabil.

 855. Camera si baia sunt foarte mari, balconul cu masa si scaune. A fost curat si confortabil.

 856. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 857. Totul curat…nou… Locația are parcare rezervată O alternativă bună.

 858. discret, confortabil! liniste! eleganta dar si simplitate in dotare!

 859. A fost liniște si am avut parte de odihna plăcută!

 860. Curat in camera, baia curata, miros f.frumos in camera, lenjerie curata

 861. Check in ultra rapid, camera spatioasa, liniste in zona, saltea tare, cafea in camera, minibar decent dotat. Cada mare, te imbie la o baie fierbinte, bateria un pic obosita. Apreciez radiatorul electric pentru extra caldura.

 862. Cazare foarte bună, curat, proprietarul amabil, check-in rapid. Recomand!

 863. Conform asteptarilor, curat si deschidere maxima din partea gazdei.

 864. Totul a fost excepțional , in cel mai mic detaliu . Camera curată , spațioasă , exact ca in poze .

 865. Locatia foarte frumoasa,linistita si protejata cu bariera la acces auto

 866. Everything was OK, I have no complains. We had everything we needed. I totally recommend this place specially if you have an event at the Palace, it’s 10 min walk

 867. איבזור מלא, מיקום קרוב לשדה תעופה ולתרמה, חנייה מסודרת.בעל הבית מקסים זמין ומסייע.

 868. Camera cu terasa exeptionala foarte utila pentru fumatori .

 869. Am fost in tranzit, doar pentru o noapte. Coraportul între preț și calitate a fostul unul plauzibil. Recomand să cautați locația cu maps.me GPS

 870. Amplasat intr-o zona linistita, cu multe facilitati in zona, curat si discret recomand cu mare incredere!… Personalul amabil, ambianta placuta si foarte curat.

 871. A fost fara mic dejun, dar am avut facilitati sa-l pregatim noi. A fost foarte bine, frumos, o locuinta cu mult bun-gust, masa de biliard a fost solutia pentru relaxare, iar pisica alba care venea din curtea vecina si se alinta cu noi a fost o companie extrem de placuta. Mi-ar placea sa revin si cu familia. Multumim!

 872. Vila e situata intr-o zona linistita, nu la strada principala.

 873. Colplete house with all u need to coock babyfoot and bilard for fun. 2 complete bathroom. Quiet place if u don t have to run during night behind a dog who decide to make lot of noise in front of ur bedroom🤣🤣🤣🤣 Nice host

 874. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 875. Totul curat…nou… Locația are parcare rezervată O alternativă bună.

 876. discret, confortabil! liniste! eleganta dar si simplitate in dotare!

 877. Cazare foarte bună, curat, proprietarul amabil, check-in rapid. Recomand!

 878. Conform asteptarilor, curat si deschidere maxima din partea gazdei.

 879. Totul a fost excepțional , in cel mai mic detaliu . Camera curată , spațioasă , exact ca in poze .

 880. In general curățenia ( cearșaful deși cu modele albastre se vedeau pete galbene pe el ), camera mare , raport preț calitate mai mult decât Ok , liniște

 881. Totul. Personalul de o disponibilitate extraordinara.

 882. Superb.. camere spatioase, zona super linistita și retrasa, personalul amabil.. Voi reveni cu siguranță..

 883. Gazda a fost foarte primitoare, profesionista si prietenoasa.

 884. Gazda este foarte amabilă. Ne-a ajutat să ne descurcăm în București. Pensiunea are condiții foarte bune: curățenie, apă caldă, liniște, etc.

 885. Gazda foarte amabila și primitoare, ambianta plăcută, la fel și mâncarea, cu alte cuvinte m-am simțit ca acasă. Inprejurimile minunate. Păcat ca timpul a fost scurt.

 886. Totul a fost perfect, apartamentul este situat la parter cu vedere la piscina. Terasa este superba.

 887. Monica very helpful Nice pool just outside the door

 888. Because is at ground flor with a small terace was perfect for our dog. Also the pool is great you just get out from the apartment and the pool is right in front of you. Close by with car is a park with a lake. Good size of apartment Nice host and welcoming with dogs Good wifi connection

 889. Apartament in bloc nou, curat, zona circulata, se ajunge destul de repede in centru.

 890. Foarte spatios apartamentul, cu un balcon numai bun de baut cafeaua sau stat seara. Frumos amenajat si curat, iar procesul de preluare/predare a apartamentului este foarte simplu.

 891. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 892. Totul a fost perfect, apartamentul este situat la parter cu vedere la piscina. Terasa este superba.

 893. Monica very helpful Nice pool just outside the door

 894. Because is at ground flor with a small terace was perfect for our dog. Also the pool is great you just get out from the apartment and the pool is right in front of you. Close by with car is a park with a lake. Good size of apartment Nice host and welcoming with dogs Good wifi connection

 895. Personalul amabil, zona recepției miroase foarte bine, ai posibilitatea sa îți face cafea contra cost (2 lei) Curățenie în camera, camera luminoasa, aerisita bine.

 896. In general curățenia ( cearșaful deși cu modele albastre se vedeau pete galbene pe el ), camera mare , raport preț calitate mai mult decât Ok , liniște

 897. Totul. Personalul de o disponibilitate extraordinara.

 898. Gazda foarte plăcută o sa revin cu siguranță. Recomand tuturor Casa Boem

 899. Gazda a fost foarte primitoare, profesionista si prietenoasa.

 900. Gazda este foarte amabilă. Ne-a ajutat să ne descurcăm în București. Pensiunea are condiții foarte bune: curățenie, apă caldă, liniște, etc.

 901. Apartament in bloc nou, curat, zona circulata, se ajunge destul de repede in centru.

 902. Foarte spatios apartamentul, cu un balcon numai bun de baut cafeaua sau stat seara. Frumos amenajat si curat, iar procesul de preluare/predare a apartamentului este foarte simplu.

 903. Apartament modern Parcarea Aproape de RAR Aproape de Mall Baneasa

 904. Totul a fost perfect, apartamentul este situat la parter cu vedere la piscina. Terasa este superba.

 905. Monica very helpful Nice pool just outside the door

 906. Because is at ground flor with a small terace was perfect for our dog. Also the pool is great you just get out from the apartment and the pool is right in front of you. Close by with car is a park with a lake. Good size of apartment Nice host and welcoming with dogs Good wifi connection

 907. Personalul amabil, zona recepției miroase foarte bine, ai posibilitatea sa îți face cafea contra cost (2 lei) Curățenie în camera, camera luminoasa, aerisita bine.

 908. In general curățenia ( cearșaful deși cu modele albastre se vedeau pete galbene pe el ), camera mare , raport preț calitate mai mult decât Ok , liniște

 909. Totul. Personalul de o disponibilitate extraordinara.

 910. Gazda foarte plăcută o sa revin cu siguranță. Recomand tuturor Casa Boem

 911. Gazda a fost foarte primitoare, profesionista si prietenoasa.

 912. Gazda este foarte amabilă. Ne-a ajutat să ne descurcăm în București. Pensiunea are condiții foarte bune: curățenie, apă caldă, liniște, etc.

 913. Apartamentul are tot ce trebuie pentru un sejur. Totul a fost curat și dotat cu absolut orice aveai nevoie: dulap cu tacâmuri, vesela, oale pentru gătit, pahare, cani, plita, fierbător, microunde, combina frigorifica. Curățenia a fost de asemenea ok. Baia curata, prosoape incluse, dotata inclusiv cu mașina de spălat rufe. Un plus mare pentru tipul de uși alese. Exista chiar și masa cu fier de călcat. A lipsit pilota pentru canapeaua din living însă cu un simplu telefon s-a rezolvat foarte repede și ni s-a adus pilota.

 914. Apartament in bloc nou, curat, zona circulata, se ajunge destul de repede in centru.

 915. Foarte spatios apartamentul, cu un balcon numai bun de baut cafeaua sau stat seara. Frumos amenajat si curat, iar procesul de preluare/predare a apartamentului este foarte simplu.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled