Cazare ieftina Chilia Veche

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Chilia Veche, Tulcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Chilia Veche, Tulcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Chilia Veche, Tulcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Chilia Veche, Tulcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iustina si Flora Bos├«nceanu din Rotarasti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iustina si Flora Bosînceanu din Rotarasti, jud. ValceaCazare in Chilia Veche, Tulcea, România pentru 2 persoane)

 • Anica si Dumitrana Coman din Straosti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Chilia Veche, Tulcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Anica si Dumitrana Coman din Straosti, jud. PrahovaCazare in Chilia Veche, Tulcea, România pentru 2 persoane)

 • Diana si Aida Drosu din Belciug, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Diana si Aida Drosu din Belciug, jud. TeleormanCazare in Chilia Veche, Tulcea, România pentru 2 persoane)

 • Mitru╚Ť si Stela Sila╚Ö din Valea Ratei, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Chilia Veche, Tulcea, România!

  (Mitru╚Ť si Stela Sila╚Ö din Valea Ratei, jud. BuzauCazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Caius si Viorela Scarlat din Roata de Jos, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Chilia Veche, Tulcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Caius si Viorela Scarlat din Roata de Jos, jud. GiurgiuCazare in Chilia Veche, Tulcea, România pentru 2 persoane)

 • Costache si Eva Coropcean din Podu Corbencii, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Chilia Veche, Tulcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Chilia Veche, Tulcea, România.

  (Costache si Eva Coropcean din Podu Corbencii, jud. DambovitaCazare in Chilia Veche, Tulcea, România pentru 2 persoane)

 1. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 2. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 3. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 4. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 5. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 6. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 7. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 8. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 9. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 10. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 11. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 12. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 13. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 14. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 15. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 16. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 17. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 18. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 19. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 20. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 21. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 22. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 23. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 24. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 25. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 26. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 27. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 28. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 29. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 30. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 31. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 32. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 33. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 34. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 35. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 36. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 37. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 38. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 39. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 40. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 41. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 42. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 43. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 44. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 45. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 46. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 47. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 48. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 49. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 50. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 51. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 52. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 53. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 54. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 55. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 56. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 57. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 58. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 59. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 60. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 61. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 62. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 63. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 64. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 65. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 66. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 67. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 68. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 69. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 70. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 71. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 72. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 73. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 74. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 75. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 76. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 77. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 78. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 79. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 80. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 81. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 82. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 83. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 84. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 85. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 86. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 87. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 88. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 89. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 90. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 91. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 92. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 93. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 94. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 95. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 96. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 97. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 98. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 99. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 100. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 101. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 102. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 103. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 104. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 105. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 106. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 107. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 108. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 109. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 110. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 111. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 112. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 113. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 114. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 115. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 116. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 117. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 118. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 119. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 120. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 121. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 122. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 123. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 124. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 125. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 126. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 127. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 128. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 129. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 130. Absolut totul . Primirea -de c─âtre d-na Geta -o buc─ât─âreasa excep╚Ťional─â, c─âreia ├«i mul╚Ťumim ╚Öi pe aceasta cale . Plimbarea cu d-l Lica – personaj de poveste , care ne-a dus prin locurile de taina ale Deltei . Casa , acoperita cu stuf M─ân─âstirea Sf Atanasie , pe rit vechi , la care am ajuns cu barca .

 131. Locatia, mancarea gatita de doamna Geta + plimbarea cu barca in compania dlui. Lica, un adevarat personaj al locului!

 132. Hervorragendes hausgermachtes und reichhaltiges Essen. Sehr gastfreundlich.

 133. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 134. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 135. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 136. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 137. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 138. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 139. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 140. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 141. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 142. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 143. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 144. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 145. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 146. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 147. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 148. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 149. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 150. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 151. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 152. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 153. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 154. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 155. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 156. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 157. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 158. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 159. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 160. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 161. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 162. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 163. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 164. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 165. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 166. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 167. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 168. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 169. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 170. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 171. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 172. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 173. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 174. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 175. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 176. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 177. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 178. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 179. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 180. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 181. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 182. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 183. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 184. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 185. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 186. Peisajul, arhitectura locatiei (rustic), ii destul de ok pt mers cu copii. Curat si aranjat la exterior

 187. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 188. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 189. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 190. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 191. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 192. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 193. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 194. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 195. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 196. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 197. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 198. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 199. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 200. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 201. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 202. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 203. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 204. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 205. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 206. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 207. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 208. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 209. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 210. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 211. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 212. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 213. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 214. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 215. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 216. A fost de vis,raport calitate pre╚Ť mai mult dec├ót aveam a┼čtept─âri.

 217. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 218. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 219. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 220. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 221. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 222. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 223. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 224. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 225. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 226. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 227. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 228. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 229. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 230. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 231. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 232. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 233. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 234. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 235. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 236. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 237. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 238. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 239. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 240. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 241. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 242. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 243. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 244. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 245. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 246. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 247. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 248. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 249. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 250. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 251. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 252. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 253. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 254. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 255. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 256. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 257. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 258. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 259. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 260. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 261. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 262. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 263. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 264. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 265. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 266. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 267. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 268. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 269. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 270. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 271. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 272. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 273. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 274. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 275. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 276. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 277. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 278. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 279. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 280. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 281. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 282. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 283. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 284. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 285. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 286. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 287. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 288. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 289. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 290. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 291. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 292. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 293. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 294. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 295. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 296. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 297. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 298. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 299. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 300. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 301. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 302. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 303. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 304. Loca╚Ťie excelent─â, lini╚Öte, ponton pentru acostat barca, personal amabil!

 305. Se vede c─â S-a investit cu sufletul. Mul╚Ťumim domni╚Öoarei Administrator care a fost de nota 10 ( zece ).

 306. Design modern, cu o vedere superba si o multime de facilitati. Personal amabil si o locatie excelenta.

 307. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 308. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 309. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 310. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 311. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 312. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 313. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 314. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 315. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 316. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 317. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 318. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 319. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 320. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 321. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 322. Loca╚Ťie excelent─â, lini╚Öte, ponton pentru acostat barca, personal amabil!

 323. Se vede c─â S-a investit cu sufletul. Mul╚Ťumim domni╚Öoarei Administrator care a fost de nota 10 ( zece ).

 324. Design modern, cu o vedere superba si o multime de facilitati. Personal amabil si o locatie excelenta.

 325. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 326. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 327. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 328. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 329. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 330. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 331. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 332. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 333. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 334. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 335. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 336. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 337. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 338. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 339. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 340. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 341. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 342. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 343. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 344. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 345. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 346. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 347. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 348. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 349. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 350. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 351. Lini╚Ötea, amenajarea spa╚Ťiului verde, posibilitatea de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi pe spa╚Ťiul verde, implicarea personalului ├«n rezolvarea dolean╚Ťele clien╚Ťilor!

 352. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 353. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 354. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 355. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 356. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 357. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 358. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 359. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 360. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 361. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 362. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 363. Bunul gust, stilul amenaj─ârilor, simplitatea. Hrana proasp─âta, ingrediente de calitate. Disponibilitatea gazdei ╚Öi grija fata de confortul clien╚Ťilor.

 364. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 365. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 366. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 367. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 368. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 369. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 370. Personal foarte amabil, camere curate, m├óncare bun─â. Loca╚Ťia este izolata, semnalul destul de slab, deci locul ideal pentru cine cauta relaxare ├«n natura. Am avut parte de un sejur minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 371. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 372. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 373. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 374. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 375. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 376. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 377. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 378. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 379. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 380. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 381. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 382. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 383. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 384. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 385. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 386. O locatie minunata , cu oameni minunati , personalul extraordinar (Dna Geta va iubim , Dl Lica un om deosebit) Recomand cu drag aceasta locatie .

 387. Absolut totul . Primirea -de c─âtre d-na Geta -o buc─ât─âreasa excep╚Ťional─â, c─âreia ├«i mul╚Ťumim ╚Öi pe aceasta cale . Plimbarea cu d-l Lica – personaj de poveste , care ne-a dus prin locurile de taina ale Deltei . Casa , acoperita cu stuf M─ân─âstirea Sf Atanasie , pe rit vechi , la care am ajuns cu barca .

 388. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 389. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 390. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 391. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 392. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 393. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 394. Personal foarte amabil, camere curate, m├óncare bun─â. Loca╚Ťia este izolata, semnalul destul de slab, deci locul ideal pentru cine cauta relaxare ├«n natura. Am avut parte de un sejur minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 395. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 396. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 397. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 398. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 399. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 400. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 401. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 402. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 403. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 404. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 405. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 406. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 407. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 408. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 409. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 410. O locatie minunata , cu oameni minunati , personalul extraordinar (Dna Geta va iubim , Dl Lica un om deosebit) Recomand cu drag aceasta locatie .

 411. Nina-cristina iulie 5, 2019 at 3:26 pm

  Absolut totul . Primirea -de c─âtre d-na Geta -o buc─ât─âreasa excep╚Ťional─â, c─âreia ├«i mul╚Ťumim ╚Öi pe aceasta cale . Plimbarea cu d-l Lica – personaj de poveste , care ne-a dus prin locurile de taina ale Deltei . Casa , acoperita cu stuf M─ân─âstirea Sf Atanasie , pe rit vechi , la care am ajuns cu barca .

 412. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 413. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 414. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 415. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 416. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 417. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 418. Personal foarte amabil, camere curate, m├óncare bun─â. Loca╚Ťia este izolata, semnalul destul de slab, deci locul ideal pentru cine cauta relaxare ├«n natura. Am avut parte de un sejur minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 419. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 420. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 421. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 422. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 423. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 424. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 425. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 426. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am sim╚Ťit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, buc─ât─âreasa de excep╚Ťie, gemul din petale de trandafir delicios! Mul╚Ťumim pentru ca ne-a╚Ťi pus la dispozi╚Ťie o loca╚Ťie a╚Öa de frumoasa, ├«ngrijit─â, curat─â, piscina pentru relaxare. Felicit─âri! va mul╚Ťumim frumos! Revenim cu placere!

 427. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 428. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 429. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 430. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 431. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 432. Locatia in sine are un aer aparte , demult uitat, insa facilitatile sunt “din zilele noastre”. Gazdele sunt super dragute si ospitaliere; nu a fost zi sa nu fie printre noi, nu a fost solicitare sa nu fie rezolvata cu zambetul pe buze. Iar mancarea… Oh, mancarea este simpla dar de-li-cioa-sa! Daca nu esti fan peste, sigur devii.

 433. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 434. O locatie minunata , cu oameni minunati , personalul extraordinar (Dna Geta va iubim , Dl Lica un om deosebit) Recomand cu drag aceasta locatie .

 435. Absolut totul . Primirea -de c─âtre d-na Geta -o buc─ât─âreasa excep╚Ťional─â, c─âreia ├«i mul╚Ťumim ╚Öi pe aceasta cale . Plimbarea cu d-l Lica – personaj de poveste , care ne-a dus prin locurile de taina ale Deltei . Casa , acoperita cu stuf M─ân─âstirea Sf Atanasie , pe rit vechi , la care am ajuns cu barca .

 436. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 437. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 438. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 439. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 440. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 441. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 442. Personal foarte amabil, camere curate, m├óncare bun─â. Loca╚Ťia este izolata, semnalul destul de slab, deci locul ideal pentru cine cauta relaxare ├«n natura. Am avut parte de un sejur minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 443. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 444. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 445. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 446. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 447. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 448. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 449. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 450. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 451. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 452. Sejur excelent. Personalul calificat ╚Öi foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea ╚Öi ne.a oferit un sejur complet, ne.a ├«nso╚Ťit ├«n excursie ╚Öi ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. M├óncare a fost de-asemenea foarte bun─â.

 453. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 454. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 455. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 456. Gazdele sunt extrem de primitoare si cumsecade,locul este frumos, cu siguranta vom reveni.

 457. Cristinamaria05 iulie 19, 2019 at 3:31 pm

  Totul la superlativ, incepand de la mancare (cele mai bune preparate din peste), cazare si oamenii (gazdele) foarte primitori. Vom reveni si anul viitor.

 458. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 459. Ce sa nu-ti placa la Limanul Resort ? Totul a fost minunat – incepand cu locatia , camera spatioasa si racoroasa si mobilata cu bun gust , mancarea , piscina , terasa . De gazde ce sa mai spun ? Lili si Sorin ne-au facut sa ne simtim ca si acasa iar George e cel mai bun barcagiu din Delta- plimbarile cu salupa la Padurea Letea si Sulina au fost o adevarata placere cu el la carma. Intreaga locatie e amenajata cu gust , design-ul resortului este desavarsit si fiecare obiect la care te uiti e la locul lui.

 460. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 461. O locatie minunata , cu oameni minunati , personalul extraordinar (Dna Geta va iubim , Dl Lica un om deosebit) Recomand cu drag aceasta locatie .

 462. Absolut totul . Primirea -de c─âtre d-na Geta -o buc─ât─âreasa excep╚Ťional─â, c─âreia ├«i mul╚Ťumim ╚Öi pe aceasta cale . Plimbarea cu d-l Lica – personaj de poveste , care ne-a dus prin locurile de taina ale Deltei . Casa , acoperita cu stuf M─ân─âstirea Sf Atanasie , pe rit vechi , la care am ajuns cu barca .

 463. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 464. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 465. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 466. Personal foarte amabil, camere curate, m├óncare bun─â. Loca╚Ťia este izolata, semnalul destul de slab, deci locul ideal pentru cine cauta relaxare ├«n natura. Am avut parte de un sejur minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 467. C─âsu╚Ťe cu acoperi┼č de stuf,curate,├«ngrijite. M├óncare delicioas─â.

 468. De la venire si pana la plecare totul a fost minunat( loc de joaca pentru copii, personal ospitalier, mâncare foarte buna).

 469. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 470. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 471. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 472. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 473. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 474. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 475. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 476. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 477. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 478. Loca╚Ťie foarte frumoas─â cu aspect pescaresc. Acces u╚Öor la Dun─âre pe pontonul propriet─â╚Ťii. Mancare foarte bun─â gatita de Dna Geta ( recomand) in stil pescaresc. As revenii oric├ónd ├«n ciuda infrastructurii.

 479. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 480. O locatie minunata , cu oameni minunati , personalul extraordinar (Dna Geta va iubim , Dl Lica un om deosebit) Recomand cu drag aceasta locatie .

 481. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 482. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 483. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 484. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 485. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 486. Mic dejun foarte bun ╚Öi variat. C─âsu╚Ťele foarte curate. Personalul amabil ╚Öi dornic s─â ├«ndeplineasc─â cerin╚Ťele clien╚Ťilor. Au fost aten╚Ťi ╚Öi la dorin╚Ťele copiilor, at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte m├óncarea c├ót ╚Öi activit─â╚Ťile distractive.

 487. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 488. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 489. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 490. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 491. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 492. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 493. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 494. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 495. Totul a fost la superlativ. Domnul Radu este un om deosebit care ╚Ötie totul despre Delta, istoria ei ╚Öi ╚Ötie sa si promoveze serviciile. Tot respectul pentru dansul. Noi am avut apartamentul de la etaj ╚Öi am fost foarte ├«nc├ónta╚Ťi de priveli╚Öte. In ceea ce prive╚Öte ora meselor, gazda se pliaz─â dup─â dorin╚Ťele clientului iar felurile de m├óncare sunt delicioase.(╚Öi nu exagerez). In ceea ce prive╚Öte excursiile, am fost super ├«nc├ónta╚Ťi ╚Öi uimi╚Ťi de c├óte informa╚Ťii interesante am primit de a lungul traseelor. Sulina, p─âdurea Letea ╚Öi excursii pe lacuri sunt c├óteva dintre cele mai faine avute ├«n sejurul de 3 zile. Ne am f─âcut ╚Öi prieteni cu care speram sa ╚Ťinem legatura. Vom reveni cu drag la Pensiunea Delta Travel – Mila 23 si vom recomanda aceasta pensiune pentru modul excelent ├«n care am fost trata╚Ťi.

 496. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 497. Loca╚Ťie foarte frumoas─â cu aspect pescaresc. Acces u╚Öor la Dun─âre pe pontonul propriet─â╚Ťii. Mancare foarte bun─â gatita de Dna Geta ( recomand) in stil pescaresc. As revenii oric├ónd ├«n ciuda infrastructurii.

 498. Pozi╚Ťionare foarte buna, aproape de Dun─âre. Personalul amabil. Camere curate ╚Öi dotate corespunz─âtor. Foi╚Öorul extraordinar.

 499. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 500. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 501. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 502. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 503. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 504. Mic dejun foarte bun ╚Öi variat. C─âsu╚Ťele foarte curate. Personalul amabil ╚Öi dornic s─â ├«ndeplineasc─â cerin╚Ťele clien╚Ťilor. Au fost aten╚Ťi ╚Öi la dorin╚Ťele copiilor, at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte m├óncarea c├ót ╚Öi activit─â╚Ťile distractive.

 505. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 506. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 507. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 508. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 509. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 510. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 511. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 512. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 513. Totul a fost la superlativ. Domnul Radu este un om deosebit care ╚Ötie totul despre Delta, istoria ei ╚Öi ╚Ötie sa si promoveze serviciile. Tot respectul pentru dansul. Noi am avut apartamentul de la etaj ╚Öi am fost foarte ├«nc├ónta╚Ťi de priveli╚Öte. In ceea ce prive╚Öte ora meselor, gazda se pliaz─â dup─â dorin╚Ťele clientului iar felurile de m├óncare sunt delicioase.(╚Öi nu exagerez). In ceea ce prive╚Öte excursiile, am fost super ├«nc├ónta╚Ťi ╚Öi uimi╚Ťi de c├óte informa╚Ťii interesante am primit de a lungul traseelor. Sulina, p─âdurea Letea ╚Öi excursii pe lacuri sunt c├óteva dintre cele mai faine avute ├«n sejurul de 3 zile. Ne am f─âcut ╚Öi prieteni cu care speram sa ╚Ťinem legatura. Vom reveni cu drag la Pensiunea Delta Travel – Mila 23 si vom recomanda aceasta pensiune pentru modul excelent ├«n care am fost trata╚Ťi.

 514. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 515. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 516. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 517. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 518. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 519. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 520. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 521. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 522. Mic dejun foarte bun ╚Öi variat. C─âsu╚Ťele foarte curate. Personalul amabil ╚Öi dornic s─â ├«ndeplineasc─â cerin╚Ťele clien╚Ťilor. Au fost aten╚Ťi ╚Öi la dorin╚Ťele copiilor, at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte m├óncarea c├ót ╚Öi activit─â╚Ťile distractive.

 523. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 524. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 525. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 526. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 527. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 528. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 529. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 530. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 531. Totul a fost la superlativ. Domnul Radu este un om deosebit care ╚Ötie totul despre Delta, istoria ei ╚Öi ╚Ötie sa si promoveze serviciile. Tot respectul pentru dansul. Noi am avut apartamentul de la etaj ╚Öi am fost foarte ├«nc├ónta╚Ťi de priveli╚Öte. In ceea ce prive╚Öte ora meselor, gazda se pliaz─â dup─â dorin╚Ťele clientului iar felurile de m├óncare sunt delicioase.(╚Öi nu exagerez). In ceea ce prive╚Öte excursiile, am fost super ├«nc├ónta╚Ťi ╚Öi uimi╚Ťi de c├óte informa╚Ťii interesante am primit de a lungul traseelor. Sulina, p─âdurea Letea ╚Öi excursii pe lacuri sunt c├óteva dintre cele mai faine avute ├«n sejurul de 3 zile. Ne am f─âcut ╚Öi prieteni cu care speram sa ╚Ťinem legatura. Vom reveni cu drag la Pensiunea Delta Travel – Mila 23 si vom recomanda aceasta pensiune pentru modul excelent ├«n care am fost trata╚Ťi.

 532. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 533. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 534. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 535. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 536. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 537. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 538. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 539. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 540. Mic dejun foarte bun ╚Öi variat. C─âsu╚Ťele foarte curate. Personalul amabil ╚Öi dornic s─â ├«ndeplineasc─â cerin╚Ťele clien╚Ťilor. Au fost aten╚Ťi ╚Öi la dorin╚Ťele copiilor, at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte m├óncarea c├ót ╚Öi activit─â╚Ťile distractive.

 541. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 542. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 543. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 544. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 545. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 546. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 547. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 548. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 549. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 550. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 551. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 552. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 553. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 554. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 555. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 556. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 557. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 558. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 559. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 560. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 561. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 562. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 563. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 564. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 565. F buna bucataria, personalul. Copilul a facut o mare prostie, proprietarul insa a fost extrem de intelegator

 566. Ospitalitatea proprietarului, promptitudinea cu care a r─âspuns la solicit─âri

 567. The location is pretty nice, people were friendly. If you want to go there for fishing the place is good.

 568. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 569. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 570. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 571. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 572. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 573. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 574. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 575. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 576. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 577. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 578. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 579. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 580. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 581. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 582. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 583. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 584. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 585. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 586. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 587. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 588. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 589. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 590. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 591. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 592. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 593. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 594. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 595. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 596. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 597. Recomand tuturor turi╚Ötilor care ╚Ötiu sa aprecieze seriozitatea, lini╚Ötea ╚Öi pacea , un loc minunat creat de oameni minuna╚Ťi , vom reveni cu imensa pl─âcere de c├óte ori vom avea ocazia !!!!

 598. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 599. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 600. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 601. vremea a fost excelenta,navigatia pe canale superba(cu barca mea!)

 602. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 603. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 604. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 605. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 606. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 607. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 608. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 609. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 610. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 611. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 612. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 613. vremea a fost excelenta,navigatia pe canale superba(cu barca mea!)

 614. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 615. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 616. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 617. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 618. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 619. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 620. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 621. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 622. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 623. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 624. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 625. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 626. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 627. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 628. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 629. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 630. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 631. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 632. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 633. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 634. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 635. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 636. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 637. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 638. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 639. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 640. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 641. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 642. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 643. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 644. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 645. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 646. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 647. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 648. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 649. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 650. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 651. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 652. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 653. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 654. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 655. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 656. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 657. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 658. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 659. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 660. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 661. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 662. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 663. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 664. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 665. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 666. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 667. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 668. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 669. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 670. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 671. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 672. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 673. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 674. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 675. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 676. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 677. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 678. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 679. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 680. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 681. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 682. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 683. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 684. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 685. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 686. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 687. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 688. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 689. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 690. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 691. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 692. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 693. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 694. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 695. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 696. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 697. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 698. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 699. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 700. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 701. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 702. Liniste,confort,personal calificat. Bravo nota 10 cu felicit─âri.

 703. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 704. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 705. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 706. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 707. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 708. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 709. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 710. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 711. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 712. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 713. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 714. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 715. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 716. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 717. Liniste,confort,personal calificat. Bravo nota 10 cu felicit─âri.

 718. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 719. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 720. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 721. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 722. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 723. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 724. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 725. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 726. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 727. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 728. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 729. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 730. Totul. Loc ideal pentru pescuit. Gazde primitoare (ardeleni din Bra╚Öov), cur─â╚Ťenie. Pentru un ponton, camere confy, baie cu cabin─â de du╚Ö + hidromasaj, TV cu cablu 140 canale, o sal─â de luat masa superb─â (Careul) – centrul activit─â╚Ťii de sear─â. B─ârci cu motor bune. Felicit─âri Dan ╚Öi Cornel, voi reveni ├«n prim─âvar─â !

 731. A very nice place to stay for fishing. We werenÔÇÖt fishing but still enjoyed the place very much! The staff is incredibly friendly, especially the guy(Dan) who picked us up from the boat and also took care of us all weekend long! You can also eat freshly cooked fish and enjoy the company of the other also very friendly visitors. Thanks for everything and good luck!

 732. Comfortable clean accommodation on a houseboat in a beautiful area of the Danube Delta… Very friendly and willing owner of the houseboat.. The accommodation doesn’t have any marking of the place, I could not find it and therefore I asked a local inhabitant, who willingly contacted the owner by telephone and he was immediately pick up me by car.. Comfortable bed, mosquito net in the window. Good location near the Navrom Delta harbor..

 733. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 734. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 735. Liniste,confort,personal calificat. Bravo nota 10 cu felicit─âri.

 736. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 737. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 738. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 739. Totul este amenajat cu foarte mult bun gust, pana la ultimul detaliu. Gazdele au fost minunate, au avut grija ca totul sa fie perfect. Mancarea a fost excelenta.

 740. Totul la superlativ, incepand de la mancare (cele mai bune preparate din peste), cazare si oamenii (gazdele) foarte primitori. Vom reveni si anul viitor.

 741. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 742. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 743. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 744. Pozi╚Ťionarea, lini╚Ötea, Curtea, accesul la Dun─âre.

 745. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 746. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 747. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 748. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 749. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 750. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 751. Mancarea a fost excelenta. Personalul foarte amabil. Gazda primitoare. Foarte multa liniste, te poti relaxa total.

 752. Totul a fost super ok insa cu siguranta ciorba de peste si plachia a fost rasfatul nostru! Gazda, dl Dan, si el un om minunat! Recomand cu drag tuturor pescarilor si nu numai! PS: Cel mai bun semnal in zona este de la Telekom, apoi Orange si cel mai slab este cel de Vodafone

 753. Liniste,confort,personal calificat. Bravo nota 10 cu felicit─âri.

 754. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 755. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 756. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 757. Locatie excelenta, zona linistita, exact ca in poze, terasa frumoasa, acoperita, cu televizor, curte ingrijita cu doua porti de acces, situata chiar langa biserica din sat. Cel mai apropiat magazin la aprox. 50 de metri, centrul si pontonul de Navrom la 400 de metri distanta. Familia gazda extraordinar de prietenoasa, primitoare, amabila, ne-au sprijinit cu toate informatiile de care aveam nevoie, ne-au aranjat inchirierea unei barci cu motor, cu rezervarea cursei de intoarcere la Tulcea cu barca rapida, si ne-au inchiriat o barca cu rame. Mancarea gatita era consistenta (portii mari), si de nedescris de buna, stiu sa prepare pestele cum nimeni altul. Camera simpla, curata, cu baie proprie. Recomand cu incredere acest loc de cazare.

 758. Madalina gateste excelent! Ne-am intoarce oricand cu mare drag!

 759. The hosts prepared a really nice breakfast for a really affordable price. They also were helpful with indications for finding the location.

 760. Totul este amenajat cu foarte mult bun gust, pana la ultimul detaliu. Gazdele au fost minunate, au avut grija ca totul sa fie perfect. Mancarea a fost excelenta.

 761. Totul la superlativ, incepand de la mancare (cele mai bune preparate din peste), cazare si oamenii (gazdele) foarte primitori. Vom reveni si anul viitor.

 762. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 763. Locul este excelent pentru relaxare. Gazdele sunt foarte primitoare, atmosfera este foarte calda. Cu siguranta vom reveni.

 764. Locatia frumoasa, camera foarte curata, arata exact ca in pozele de prezentare. Patul confortabil. Pretul accesibil, cu siguranta voi reveni.

 765. Peisajul a fost nemaipomenit iar mâncarea foarte gustoasă! Pe parcursul sejurului am făcut o plimbare cu barca.

 766. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 767. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 768. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 769. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 770. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 771. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 772. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 773. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 774. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 775. Modul de organizare a activit─â╚Ťilor , cur─â╚Ťenie si amabilitatea personalului.

 776. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 777. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde ├«nalte! Principiul este: cere ╚Öi ╚Ťi se va da!😜

 778. Totul este amenajat cu foarte mult bun gust, pana la ultimul detaliu. Gazdele au fost minunate, au avut grija ca totul sa fie perfect. Mancarea a fost excelenta.

 779. Totul la superlativ, incepand de la mancare (cele mai bune preparate din peste), cazare si oamenii (gazdele) foarte primitori. Vom reveni si anul viitor.

 780. Totul a fost cu mult peste asteptari. Frumusetea acestui resort completeaza foarte bine peisajul Deltei. Din momentul in care treci pragul uiti de toate neplacerile vietii. Nu ai cum altfel. Liliana si Sorin sunt, in orice moment al zilei, gata sa te rasfete si sa nu-ti lipseasca nimic. Mancarea este gustoasa, cu dichis si variata astfel incat sa nu te plictisesti nici dupa o saptamana. Everything was far beyond expectations. The beauty of this resort perfectly complements the landscape of the Delta. From the moment you pass the threshold you forget about all the unpleasantness of life. You have no choice. Liliana and Sorin are, at any time of the day, ready to spoil you and to make sure that you aren’t bothered by anything. The food is tasty, rich and varied so you do not get bored even after a week.

 781. Un loc rupt din Rai – mi s-a lipit de suflet din prima clipa! Daca vrei sa uiti de agitatia urbana, de problemele cotidiene, daca vrei sa te odihnesti si sa-ti bucuri ochii si sufletul cu frumusetile naturii, aici e locul potrivit. Din pacate nu am avut timp decat pentru o scurta plimbare in care am avut totusi norocul sa vad si nuferi si pelicani si testoase si multe alte pasari – minunata Delta avem !

 782. Aproape de Dunare, personalul amabil, mancarea excelenta.

 783. Locul este excelent pentru relaxare. Gazdele sunt foarte primitoare, atmosfera este foarte calda. Cu siguranta vom reveni.

 784. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 785. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 786. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 787. Amplasarea intr-o zona superba, spatiul deschis, aerisit, bungalourile

 788. Pozitionat pe bra╚Ťul Chilia, complexul Tatanir este astfel ferit de agitatia ce poate fi intalnita in weekendurile din sezon in Delta. Desi am fost in una dintre cele mai aglomerate perioade a anului, aici este liniste si te poti relaxa. Complexul are de toate, loc de joaca pentru copii, tiroliana, piscina, verdeata si pomi care iti dau mult dorita umbra pe timp de vara. Oamenii care lucreaza aici sunt foarte primitori si pozitivi, dorind sa te faca sa te simti cat mai bine.

 789. Administratorul locatiei – ╚śtefan, are oferte variate cu excursii in delta; o mica piscina, terenul de fotbal si tiroliana- toate puncte de atractie pe proprietate, aduc bucurie atat celor mici cat si celor mari. Noi am ales oferta all in si nu am regretat; masa diversificata, cu produse autohtone 🙂

 790. Pensiunea își merită numele, odată ce ajungi acolo ești în Paradis. Păsări, ape, soare, atmosferă așa cum nu mai sperai să găsești undeva. La toate acestea se adaugă o servire impecabilă, un meniu variat și extrem de gustos. Un bucătar de 5 stele *****. Voi reveni, promit!

 791. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 792. Am fost de c├óteva ori ├«n anii preceden╚Ťi doar la restaurant. Ne-a pl─âcut servirea si m├óncarea, iar ├«n acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â r─âm├ónem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dun─âre, servirea , primirea, m├óncarea Foarte bune. Recomandam !

 793. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 794. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 795. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 796. Nu ai cum sa găsești ceva mai bun, din toate punctele de vedere, in Delta Dunării.

 797. Bucuria de a întalni oameni extraordinari care fiind la locul potrivit fac dintr-o vacanta in mirifica Delta, un sejur fabulos in care imbini dorinta de relaxare si hobbyurile cu un veritabil spectacol al cunoasterii lumii Omul sfinteste si locul, asa ca dincolo de povesti si carti, am intilnit (ca medic o spun)un loc organizat perfect in conditiile actuale, o mincare exceptionala si niste gazde de toata lauda.Nu numai ca vom reveni, dar cred ca am cistigat prieteni pe viată!

 798. Curatenie, totul dezinfectat, personalul de treaba, locatie linistita, posibilitatea de a inchiria barca, echipamente de pescuit si multe altele pentru care probabil nu o sa fiti taxati. Am petrecut 2 zile la Delta Travel iar daca ar fi sa ma intorc in delta categoric aici ar fi locatia. Am primit tot ce am cerut si totul a decurs perfect. Este un loc in care gazda este exact ce trebuie !

 799. Locatia arata absolut superb, cu siguranta ne vom intoarce anul viitor.

 800. O pensiune boutique, locul perfect daca vrei sa te relaxezi, gazde amabile si relaxate, curatenie impecabila

 801. Aten╚Ťia la detaliile arhitecturale ­čÖé Faptul c─â este un loc relativ mic, cu 12 camere, mi se pare un plus. Astfel, nu e niciodat─â aglomera╚Ťie la piscin─â ╚Öi te po╚Ťi bucura de intimitate, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti asta. Exist─â tot felul de variante de petrecere a timpului liber – de la excursii, la plimb─âri prin Chilia Veche ╚Öi petrecere a timpului la resort (la piscin─â, pe ampla teras─â a fiec─ârei camere etc). Iar m├óncarea a fost un deliciu.

 802. Locatia este pe malul Dunarii si are pontonul propriu. Se poate parca in curte. Facilitatile din foisorul de luat masa(frigider,congelator,etc). Exista posibilitatea de servire a mesei calde la locatie de catre gazda ,cu anuntarea nr de persoane de dimineata. Excursia costa 300 lei plus benzina (80-90 lei) cu barca pensiunii si se poate combina si cu o escala de pescuit . Merita. Exista un Supermarket foarte bine aprovizionat si alte cateva magazine mai mici.

 803. Un loc rupt din Rai – mi s-a lipit de suflet din prima clipa! Daca vrei sa uiti de agitatia urbana, de problemele cotidiene, daca vrei sa te odihnesti si sa-ti bucuri ochii si sufletul cu frumusetile naturii, aici e locul potrivit. Din pacate nu am avut timp decat pentru o scurta plimbare in care am avut totusi norocul sa vad si nuferi si pelicani si testoase si multe alte pasari – minunata Delta avem !

 804. Aproape de Dunare, personalul amabil, mancarea excelenta.

 805. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 806. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 807. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 808. Excursiile pe canale au fost fara indoiala cele mai frumoase. Gazda dar si ghidul nostru din excursii (Rica) au fost super

 809. Mancarea a fost delicioasa, plimbarile cu barca prin canalele Deltei — fabuloase.

 810. Totul a fost la superlativ. Locatia, vila, mancarea, gazda, personalul, activitatile organizate. Dl Radu este o gazda deosebit de atenta si implicata. Recomand cu drag.

 811. Conditii foarte bune, pret corect, staf exceptional, mancarea excelenta! Locuri bune de pescuit! Nota 10!

 812. O oaz─â de civiliza╚Ťie ├«ntr-un loc r─âmas in anii 80. Dac─â nu a╚Ťi v─âzut cu proprii ochi un magazin de ╚Ťar─â din anii 80, la Periprava ave╚Ťi ocazia. Pensiunea “La Angela” este de╚Ťinut─â de Andu, unul din extrem de pu╚Ťinii investitori in turism din zon─â, foarte bun cunosc─âtor al locurilor de pescuit. Dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â pescui╚Ťi specializat, la un anume fel de pe╚Öte, el v─â va ├«ndruma in cea mai bun─â zon─â. Cel pu╚Ťin in cazul nostru a func╚Ťionat. La pensiune este curat, iar Dan, administratorul ╚Öi Andu, g─âsesc solu╚Ťii la toate nevoile dvs. Am apreciat foarte mult faptul c─â am servit masa chiar in fa╚Ť─â camerei, f─âr─â s─â fim in proximitatea altor turi╚Öti, m─âsur─â foarte bun─â in actuala situa╚Ťie (Covid-19), de╚Öi gazdele noastre au fost nevoite s─â fac─â un drum mai lung at├ót pentru a aduce m├óncarea, c├ót ╚Öi pentru a debarasa.

 813. Atmosfera placuta, linistita, mâncarea foarte buna

 814. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 815. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 816. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 817. Locatia arata absolut superb, cu siguranta ne vom intoarce anul viitor.

 818. O pensiune boutique, locul perfect daca vrei sa te relaxezi, gazde amabile si relaxate, curatenie impecabila

 819. Aten╚Ťia la detaliile arhitecturale ­čÖé Faptul c─â este un loc relativ mic, cu 12 camere, mi se pare un plus. Astfel, nu e niciodat─â aglomera╚Ťie la piscin─â ╚Öi te po╚Ťi bucura de intimitate, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti asta. Exist─â tot felul de variante de petrecere a timpului liber – de la excursii, la plimb─âri prin Chilia Veche ╚Öi petrecere a timpului la resort (la piscin─â, pe ampla teras─â a fiec─ârei camere etc). Iar m├óncarea a fost un deliciu.

 820. Locatia este pe malul Dunarii si are pontonul propriu. Se poate parca in curte. Facilitatile din foisorul de luat masa(frigider,congelator,etc). Exista posibilitatea de servire a mesei calde la locatie de catre gazda ,cu anuntarea nr de persoane de dimineata. Excursia costa 300 lei plus benzina (80-90 lei) cu barca pensiunii si se poate combina si cu o escala de pescuit . Merita. Exista un Supermarket foarte bine aprovizionat si alte cateva magazine mai mici.

 821. Un loc rupt din Rai – mi s-a lipit de suflet din prima clipa! Daca vrei sa uiti de agitatia urbana, de problemele cotidiene, daca vrei sa te odihnesti si sa-ti bucuri ochii si sufletul cu frumusetile naturii, aici e locul potrivit. Din pacate nu am avut timp decat pentru o scurta plimbare in care am avut totusi norocul sa vad si nuferi si pelicani si testoase si multe alte pasari – minunata Delta avem !

 822. Aproape de Dunare, personalul amabil, mancarea excelenta.

 823. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 824. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 825. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 826. Conditii foarte bune, pret corect, staf exceptional, mancarea excelenta! Locuri bune de pescuit! Nota 10!

 827. O oaz─â de civiliza╚Ťie ├«ntr-un loc r─âmas in anii 80. Dac─â nu a╚Ťi v─âzut cu proprii ochi un magazin de ╚Ťar─â din anii 80, la Periprava ave╚Ťi ocazia. Pensiunea “La Angela” este de╚Ťinut─â de Andu, unul din extrem de pu╚Ťinii investitori in turism din zon─â, foarte bun cunosc─âtor al locurilor de pescuit. Dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â pescui╚Ťi specializat, la un anume fel de pe╚Öte, el v─â va ├«ndruma in cea mai bun─â zon─â. Cel pu╚Ťin in cazul nostru a func╚Ťionat. La pensiune este curat, iar Dan, administratorul ╚Öi Andu, g─âsesc solu╚Ťii la toate nevoile dvs. Am apreciat foarte mult faptul c─â am servit masa chiar in fa╚Ť─â camerei, f─âr─â s─â fim in proximitatea altor turi╚Öti, m─âsur─â foarte bun─â in actuala situa╚Ťie (Covid-19), de╚Öi gazdele noastre au fost nevoite s─â fac─â un drum mai lung at├ót pentru a aduce m├óncarea, c├ót ╚Öi pentru a debarasa.

 828. Atmosfera placuta, linistita, mâncarea foarte buna

 829. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 830. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 831. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 832. Locatia este pe malul Dunarii si are pontonul propriu. Se poate parca in curte. Facilitatile din foisorul de luat masa(frigider,congelator,etc). Exista posibilitatea de servire a mesei calde la locatie de catre gazda ,cu anuntarea nr de persoane de dimineata. Excursia costa 300 lei plus benzina (80-90 lei) cu barca pensiunii si se poate combina si cu o escala de pescuit . Merita. Exista un Supermarket foarte bine aprovizionat si alte cateva magazine mai mici.

 833. Un loc rupt din Rai – mi s-a lipit de suflet din prima clipa! Daca vrei sa uiti de agitatia urbana, de problemele cotidiene, daca vrei sa te odihnesti si sa-ti bucuri ochii si sufletul cu frumusetile naturii, aici e locul potrivit. Din pacate nu am avut timp decat pentru o scurta plimbare in care am avut totusi norocul sa vad si nuferi si pelicani si testoase si multe alte pasari – minunata Delta avem !

 834. Aproape de Dunare, personalul amabil, mancarea excelenta.

 835. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 836. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 837. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 838. Conditii foarte bune, pret corect, staf exceptional, mancarea excelenta! Locuri bune de pescuit! Nota 10!

 839. O oaz─â de civiliza╚Ťie ├«ntr-un loc r─âmas in anii 80. Dac─â nu a╚Ťi v─âzut cu proprii ochi un magazin de ╚Ťar─â din anii 80, la Periprava ave╚Ťi ocazia. Pensiunea “La Angela” este de╚Ťinut─â de Andu, unul din extrem de pu╚Ťinii investitori in turism din zon─â, foarte bun cunosc─âtor al locurilor de pescuit. Dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â pescui╚Ťi specializat, la un anume fel de pe╚Öte, el v─â va ├«ndruma in cea mai bun─â zon─â. Cel pu╚Ťin in cazul nostru a func╚Ťionat. La pensiune este curat, iar Dan, administratorul ╚Öi Andu, g─âsesc solu╚Ťii la toate nevoile dvs. Am apreciat foarte mult faptul c─â am servit masa chiar in fa╚Ť─â camerei, f─âr─â s─â fim in proximitatea altor turi╚Öti, m─âsur─â foarte bun─â in actuala situa╚Ťie (Covid-19), de╚Öi gazdele noastre au fost nevoite s─â fac─â un drum mai lung at├ót pentru a aduce m├óncarea, c├ót ╚Öi pentru a debarasa.

 840. Atmosfera placuta, linistita, mâncarea foarte buna

 841. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 842. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 843. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 844. Locatia este pe malul Dunarii si are pontonul propriu. Se poate parca in curte. Facilitatile din foisorul de luat masa(frigider,congelator,etc). Exista posibilitatea de servire a mesei calde la locatie de catre gazda ,cu anuntarea nr de persoane de dimineata. Excursia costa 300 lei plus benzina (80-90 lei) cu barca pensiunii si se poate combina si cu o escala de pescuit . Merita. Exista un Supermarket foarte bine aprovizionat si alte cateva magazine mai mici.

 845. Un loc rupt din Rai – mi s-a lipit de suflet din prima clipa! Daca vrei sa uiti de agitatia urbana, de problemele cotidiene, daca vrei sa te odihnesti si sa-ti bucuri ochii si sufletul cu frumusetile naturii, aici e locul potrivit. Din pacate nu am avut timp decat pentru o scurta plimbare in care am avut totusi norocul sa vad si nuferi si pelicani si testoase si multe alte pasari – minunata Delta avem !

 846. Aproape de Dunare, personalul amabil, mancarea excelenta.

 847. Locatia arata absolut superb, cu siguranta ne vom intoarce anul viitor.

 848. O pensiune boutique, locul perfect daca vrei sa te relaxezi, gazde amabile si relaxate, curatenie impecabila

 849. Aten╚Ťia la detaliile arhitecturale ­čÖé Faptul c─â este un loc relativ mic, cu 12 camere, mi se pare un plus. Astfel, nu e niciodat─â aglomera╚Ťie la piscin─â ╚Öi te po╚Ťi bucura de intimitate, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti asta. Exist─â tot felul de variante de petrecere a timpului liber – de la excursii, la plimb─âri prin Chilia Veche ╚Öi petrecere a timpului la resort (la piscin─â, pe ampla teras─â a fiec─ârei camere etc). Iar m├óncarea a fost un deliciu.

 850. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 851. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 852. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 853. Personalul foarte respectos si locatia foarte frumoasa

 854. Pensiunea își merită numele, odată ce ajungi acolo ești în Paradis. Păsări, ape, soare, atmosferă așa cum nu mai sperai să găsești undeva. La toate acestea se adaugă o servire impecabilă, un meniu variat și extrem de gustos. Un bucătar de 5 stele *****. Voi reveni, promit!

 855. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 856. Excursiile pe canale au fost fara indoiala cele mai frumoase. Gazda dar si ghidul nostru din excursii (Rica) au fost super

 857. Mancarea a fost delicioasa, plimbarile cu barca prin canalele Deltei — fabuloase.

 858. Totul a fost la superlativ. Locatia, vila, mancarea, gazda, personalul, activitatile organizate. Dl Radu este o gazda deosebit de atenta si implicata. Recomand cu drag.

 859. Conditii foarte bune, pret corect, staf exceptional, mancarea excelenta! Locuri bune de pescuit! Nota 10!

 860. O oaz─â de civiliza╚Ťie ├«ntr-un loc r─âmas in anii 80. Dac─â nu a╚Ťi v─âzut cu proprii ochi un magazin de ╚Ťar─â din anii 80, la Periprava ave╚Ťi ocazia. Pensiunea “La Angela” este de╚Ťinut─â de Andu, unul din extrem de pu╚Ťinii investitori in turism din zon─â, foarte bun cunosc─âtor al locurilor de pescuit. Dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â pescui╚Ťi specializat, la un anume fel de pe╚Öte, el v─â va ├«ndruma in cea mai bun─â zon─â. Cel pu╚Ťin in cazul nostru a func╚Ťionat. La pensiune este curat, iar Dan, administratorul ╚Öi Andu, g─âsesc solu╚Ťii la toate nevoile dvs. Am apreciat foarte mult faptul c─â am servit masa chiar in fa╚Ť─â camerei, f─âr─â s─â fim in proximitatea altor turi╚Öti, m─âsur─â foarte bun─â in actuala situa╚Ťie (Covid-19), de╚Öi gazdele noastre au fost nevoite s─â fac─â un drum mai lung at├ót pentru a aduce m├óncarea, c├ót ╚Öi pentru a debarasa.

 861. Atmosfera placuta, linistita, mâncarea foarte buna

 862. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 863. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 864. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 865. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 866. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 867. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 868. Revenim pentru al 4 lea, ne sim╚Ťim ca acas─â… O oaza de lini╚Öte.

 869. Asezata pe malul drept al bratului Ghilia, pensiunea are acces direct la Dunare. Camerele cu intrari individuale, foisorul mare si nu in ultimul rand mancarea foarte buna.

 870. Camera era curata, m├óncarea foarte bun─â ╚Öi proasp─ât─â, g─âtit─â pe loc de doamna Geta. ├Än curte este un foi╚Öor unde se poate sta, f─âr─â a fi deranjat de ╚Ť├ón╚Ťari. Acolo sunt amplasate 2 frigidere, 2 fierb─âtoare de apa ╚Öi un filtru de cafea. C─âni, pahare, vesela, linguri, furculi╚Ťe. Exista ├«n curte ╚Öi un gr─âtar ce se poate folosi. Doamna Geta ne-a dat ╚Öi lemne ╚Öi c─ârbuni, deci nu am fost nevoi╚Ťi sa cump─âram. Loca╚Ťia are deschidere la Dun─âre ╚Öi ponton unde noi am pescuit. Pentru ei ce vor sa stea c├óteva zile sa se deconecteze, f─âr─â preten╚Ťii de 5*, este loca╚Ťia ideala.

 871. Locatia arata absolut superb, cu siguranta ne vom intoarce anul viitor.

 872. O pensiune boutique, locul perfect daca vrei sa te relaxezi, gazde amabile si relaxate, curatenie impecabila

 873. Aten╚Ťia la detaliile arhitecturale ­čÖé Faptul c─â este un loc relativ mic, cu 12 camere, mi se pare un plus. Astfel, nu e niciodat─â aglomera╚Ťie la piscin─â ╚Öi te po╚Ťi bucura de intimitate, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti asta. Exist─â tot felul de variante de petrecere a timpului liber – de la excursii, la plimb─âri prin Chilia Veche ╚Öi petrecere a timpului la resort (la piscin─â, pe ampla teras─â a fiec─ârei camere etc). Iar m├óncarea a fost un deliciu.

 874. Aer conditionat. Gazde primitoare. Locatie aproape de activitati. Ghid fenomenal.

 875. Peisaje superbe ,gazda primitoare . Domnul Darius un ghid foarte bun nota 10

 876. Amabilitatea proprietarilor este deosebita. Te intampina cu multa caldura, ofera sfaturi si rezolvari reale pentru un sejur perfect in delta.

 877. Personalul foarte amabil. Mâncarea extraordinara, iar priveliștea este superba.

 878. Desi la Pensiune nu se poate ajunge cu masina (ceea ce face toti banii pana la urma ca de aia te duci in Delta ca altfel te duci pe Autobahn in Germania!) a fost chiar ca in Paradis! Dorin, Alex si echipa lor sunt niste oameni minunanti! DE MULT nu m-am simtit asa de bine, asa ca acasa! As numi-o Paradisul din Paradis! Paraiso in Paraiso!

 879. The food and staff were excellent. Fresh food, cooked with care, in the heart of the beautiful Danube Delta. Scenery was amazing!

 880. Curatenie , personalul foarte amabil si prietenos, locatia superba; recomand cu drag 🤗

 881. Un loc minunat. Gazdele foarte amabile. Excursia pe lacuri și canale superbă.

 882. Gazda, d. VESPASIAN RADU PURICE, e o persoana deosebit─â, excelent cunosc─âtor al locurilor, ne-a ├«nc├óntat cu legendele, istorioarele ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele sale despre Delta Dun─ârii ╚Öi ├«mprejurimi. M├óncarea preg─âtit─â a fost extrem de gustoas─â.

 883. Gazde excelente, mancarea foarte buna – doar pentru preparate din peste te duci acolo, nu? Incercati-le, oamenii acestia gatesc foarte bine.

 884. Loca╚Ťie perfecta pentru familii cu copii, m├óncare foarte buna. Gazda a fost foarte OK, aceasta nea ajutat cu sfaturi extraordinare: trase de vizitat, locuri de pescuit, activit─â╚Ťi pentru copil, chiar sa implicat ╚Öi in transportul nostru pana la proprietate 1:30min cu barca rapida. Multumim pentru tot

 885. Un weekend minunat . M├óncare foarte buna , personal foarte atent cu clien╚Ťii . Domnul Dan ,un om deosebit ,permanent la dispozi╚Ťia noastr─â.Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 886. Condi╚Ťii de cazare foarte bune, cu tot ce trebuie. Pensiunea este noua, totul este curat, mobilierul din lemn. M├óncarea este foarte foarte bun─â, bazata, in mod firesc, pe pe╚Öte proasp─ât. Personalul foarte amabil. La pensiune se organizeaz─â plimb─âri cu b─ârci proprii ├«n toate punctele de interes din Delt─â.

 887. M├óncarea excelent─â, gazdele primitoare, condi╚Ťii bune ╚Öi atmosfer─â de familie

 888. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 889. Locatie curata, placuta, curtea e linistita si frumoasa, mancare gustoasa

 890. Am optat pentru cazare cu micul dejun inclus, dar, din cauza ca plecam foarte devreme la pescuit, nu am beneficiat de el. In schimb, pretul platit pentru micul dejun a fost scazut din pretul cinei.

 891. Open, flexibile and helpfull staff , nice location and fun relaxation.

 892. Gazda primitoare, curatenia si facilitatile pensiunii. Un loc linistit in care te poti relaxa oricand. Vom reveni cu drag cand vom avea ocazia.

 893. Revenim pentru al 4 lea, ne sim╚Ťim ca acas─â… O oaza de lini╚Öte.

 894. Asezata pe malul drept al bratului Ghilia, pensiunea are acces direct la Dunare. Camerele cu intrari individuale, foisorul mare si nu in ultimul rand mancarea foarte buna.

 895. Am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de ni╚Öte gazde minunate! Totul a fost la superlativ la Limanul Resort. O loca╚Ťie splendid─â, atmosfer─â intim─â, personal de nota 10, ambian╚Ť─â deosebit─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, bun gust, tradi╚Ťie ╚Öi multe pisici. Ne-am ├«ndr─âgostit de Limanul ╚Öi de preparatele gustoase precum dulcea╚Ťa de smochine, zacusca de pe╚Öte, somnul la gr─âtar ╚Öi por╚Ťiile XXL de desert. Am fost cu adev─ârat impresiona╚Ťi de ospitalitatea gazdelor, oameni deosebi╚Ťi ╚Öi aten╚Ťi la toate nevoile ╚Öi dorin╚Ťele noastre. Mul╚Ťumim domnului Sorin pentru excursia impresionant─â cu barca! Abia a╚Ötept─âm s─â v─â revedem!

 896. Loca╚Ťia este impresionanta, personalul extrem de amabil ╚Öi prietenos, m├óncarea foarte proasp─ât─â ╚Öi gustoasa, iar excursiile prin dellta ├«╚Öi merita fiecare b─ânu╚Ť. Ne-am deconectat total de la viata agitata de ora╚Ö. Cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 897. Ne-a placut totul la superlativ! Gazdele, locatia, servirea, mancarea si excursiile sunt o experienta in sine, care merita din plin!! Oamenii de aici sunt super pet friendly!! Multumim frumos ­čÖé

 898. Aer conditionat. Gazde primitoare. Locatie aproape de activitati. Ghid fenomenal.

 899. Peisaje superbe ,gazda primitoare . Domnul Darius un ghid foarte bun nota 10

 900. Amabilitatea proprietarilor este deosebita. Te intampina cu multa caldura, ofera sfaturi si rezolvari reale pentru un sejur perfect in delta.

 901. Personalul foarte amabil. Mâncarea extraordinara, iar priveliștea este superba.

 902. Desi la Pensiune nu se poate ajunge cu masina (ceea ce face toti banii pana la urma ca de aia te duci in Delta ca altfel te duci pe Autobahn in Germania!) a fost chiar ca in Paradis! Dorin, Alex si echipa lor sunt niste oameni minunanti! DE MULT nu m-am simtit asa de bine, asa ca acasa! As numi-o Paradisul din Paradis! Paraiso in Paraiso!

 903. The food and staff were excellent. Fresh food, cooked with care, in the heart of the beautiful Danube Delta. Scenery was amazing!

 904. Curatenie , personalul foarte amabil si prietenos, locatia superba; recomand cu drag 🤗

 905. Un loc minunat. Gazdele foarte amabile. Excursia pe lacuri și canale superbă.

 906. Gazda, d. VESPASIAN RADU PURICE, e o persoana deosebit─â, excelent cunosc─âtor al locurilor, ne-a ├«nc├óntat cu legendele, istorioarele ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele sale despre Delta Dun─ârii ╚Öi ├«mprejurimi. M├óncarea preg─âtit─â a fost extrem de gustoas─â.

 907. Au fost doua zile superbe. Am ajuns la ora 10 diminea╚Ťa ╚Öi asta pt ca proprietarul pensiunii ne-a pus la dispozi╚Ťie o salupa cu care am f─âcut 1h ╚Öi 10min ( noi voiam sa mergem cu navrom care face 5h, pt ca nu ╚Ötiam cum altfel sa ajungem acolo). De cum am acostat, Andu, proprietarul pensiunii, ne-a ajutat cu bagajele, ne-a cazat, ne-a f─âcut o scurta prezentare a satului ╚Öi am plecat ├«n excursie spre Letea ( recomand excursiile cu el pt ca nu sunt ca cele comerciale). C├ónd ne-am ├«ntors Dan (buc─âtarul) ne-a a╚Öteptat cu o masa copioasa 🙈, gustoasa, cu por╚Ťii mari ╚Öi preturi rezonabile. Nici cu ╚Ť├ón╚Ťarii nu am avut foarte mari probleme.. Apar doar seara c├óteva ore, dar se poate sta ├«n foi╚Öor care are peste tot plase de ╚Ť├ón╚Ťari. Camerele sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate. Locul de joaca pentru copii este magic. 🙏 Mul╚Ťumim pentru tot!

 908. Gazde excelente, mancarea foarte buna – doar pentru preparate din peste te duci acolo, nu? Incercati-le, oamenii acestia gatesc foarte bine.

 909. Loca╚Ťie perfecta pentru familii cu copii, m├óncare foarte buna. Gazda a fost foarte OK, aceasta nea ajutat cu sfaturi extraordinare: trase de vizitat, locuri de pescuit, activit─â╚Ťi pentru copil, chiar sa implicat ╚Öi in transportul nostru pana la proprietate 1:30min cu barca rapida. Multumim pentru tot

 910. Totul este super. Pensiunea curat─â. Gazd─â minunat─â, deschis─â s─â te ajute cu ce ai nevoie. A fost superb totul.Recomand cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â

 911. Totul a fost frumos. Linistea din zona, plimbarile cu barca si serviciile oferite mi-au oferit un weekend perfect.

 912. Locatia, cazarea, preparatele, amabilitatea Ralucai

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled