Cazare ieftina Chiajna

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Chiajna, Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Chiajna, Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Chiajna, Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Chiajna, Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Victoria si Petru╚Ťa Cesereanu din Ciobotani, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Victoria si Petru╚Ťa Cesereanu din Ciobotani, jud. MuresCazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Eduard si Evanghelina G─âin─â din Valea Iclandului, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Chiajna, Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eduard si Evanghelina Găină din Valea Iclandului, jud. MuresCazare in Chiajna, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Bianca si Alis Nemescu din Andreiasu de Sus, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Bianca si Alis Nemescu din Andreiasu de Sus, jud. VranceaCazare in Chiajna, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Olimpia si Ladislau Dobrin din Valea Stalpului, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Chiajna, Ilfov, România!

  (Olimpia si Ladislau Dobrin din Valea Stalpului, jud. PrahovaCazare in Chiajna, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Ioanina si Florentin Mardare din Dealu Mare, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Chiajna, Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ioanina si Florentin Mardare din Dealu Mare, jud. VasluiCazare in Chiajna, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Ionelia si Anghel Timofte din Popesti, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Chiajna, Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Chiajna, Ilfov, România.

  (Ionelia si Anghel Timofte din Popesti, jud. HunedoaraCazare in Chiajna, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 1. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 2. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 3. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 4. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 5. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 6. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 7. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 8. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 9. Gazda foarte amabila. Amplasare excelenta. Toate dotarile necesare sunt disponibile.

 10. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 11. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 12. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 13. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 14. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 15. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 16. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 17. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 18. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 19. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 20. Personal excelent, amabil ╚Öi dispus s─â ofere toat─â asisten╚Ťa pentru o ╚Öedere pl─âcut─â. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi perfect─â ca amplasament. Un loc ├«n care a╚Ö mai reveni, ╚Ťin├ónd cont de raportul calitate – pre╚Ť

 21. Localizarea foarte buna in centrul vechi. Personalul simpatic si atent la cerinte. Cladire istorica cu arhitectura frumoasa de sf de secol XIX.

 22. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 23. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 24. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 25. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 26. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 27. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 28. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 29. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 30. Personal excelent, amabil ╚Öi dispus s─â ofere toat─â asisten╚Ťa pentru o ╚Öedere pl─âcut─â. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi perfect─â ca amplasament. Un loc ├«n care a╚Ö mai reveni, ╚Ťin├ónd cont de raportul calitate – pre╚Ť

 31. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 32. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 33. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 34. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 35. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 36. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 37. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 38. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 39. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 40. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 41. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 42. Personal excelent, amabil ╚Öi dispus s─â ofere toat─â asisten╚Ťa pentru o ╚Öedere pl─âcut─â. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi perfect─â ca amplasament. Un loc ├«n care a╚Ö mai reveni, ╚Ťin├ónd cont de raportul calitate – pre╚Ť

 43. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 44. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 45. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 46. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 47. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 48. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 49. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 50. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 51. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 52. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 53. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 54. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 55. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 56. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 57. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 58. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 59. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 60. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 61. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 62. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 63. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 64. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 65. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 66. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 67. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 68. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 69. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 70. A fost ok in general. Este situat fix l├óng─â gara de nord. Loca╚Ťie buna, aproape de magazin alimentar ╚Öi statie de alimentare cu combustibil. Are ╚Öi spa╚Ťiu pt depozitare a bagajelor.

 71. Locatia este foarte buna. Raport bun calitate pret.

 72. Be_my_friend mai 4, 2019 at 5:17 am

  Locatie accesibila in apropierea garii la un pret decent

 73. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 74. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 75. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 76. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 77. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 78. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 79. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 80. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 81. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 82. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 83. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 84. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 85. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 86. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 87. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 88. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 89. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 90. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 91. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 92. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 93. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 94. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 95. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 96. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 97. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 98. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 99. Pot spune ca e un loc placut , lini╚Ötit ╚Öi ca o felicit pe Roxana pentru aten╚Ťia la detalii. Numai o femeie inteligenta poate empatiza cu poten╚Ťialul oaspete.Voi reveni cu drag dac─â am ocazia, m am sim╚Ťit ca acasa!

 100. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 101. Nu am avut mic dejun. Locatia excelenta, personal amabil, mai ales pretul mai mic decat la alte hoteluri, ceea ce il face de preferat pentru sejururi mai lungi.

 102. N-am servit micul dejun la hotel,insa hotelul ne-a placut foarte mult: intim,amplasare excelenta ,pret prietenos,apa calda la discretie,caldura mai mult decat suficienta,mobilierul vintage atragator. Vom reveni de cate ori va fi nevoie si il recomandam fara rezerve !

 103. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 104. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 105. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 106. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 107. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 108. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 109. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 110. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 111. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 112. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 113. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 114. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 115. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 116. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 117. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 118. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 119. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 120. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 121. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 122. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 123. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 124. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 125. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 126. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 127. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 128. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 129. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 130. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 131. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 132. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 133. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 134. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 135. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 136. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 137. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 138. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 139. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 140. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 141. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 142. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 143. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 144. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 145. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 146. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 147. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 148. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 149. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 150. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 151. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 152. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 153. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 154. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 155. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 156. Personalul foarte amabil, ambianta placuta, ca de casa familiala, mobilierul si decoratiunile vintage foarte frumoase si de un farmec aparte, amplasarea foarte buna, pretul foarte acceptabil, baile sunt curate, apa calda, reparatiile se fac repede, imediat dupa ce am sesizat defectiuni.

 157. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 158. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 159. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 160. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 161. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 162. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 163. E amplasat în zona centrală, foarte aproape de Sala Palatului.

 164. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 165. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 166. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 167. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 168. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 169. Loca╚Ťia chiar ├«n fa╚Ťa g─ârii de nord ╚Öi ai transport ├«n comun c─âtre toate zonele din ora╚Ö. Personalul foarte amabil.

 170. Am ajuns ├«nainte de ora 12:00, ├«n nici o jum─âtate de or─â camera, a fost cur─â╚Ťat─â de c─âtre camerist─â. Mul╚Ťumesc frumos pe acest─â cale!

 171. Pozitia hotelului este foarte buna, cind intentionezi sa calatoresti in Bucuresti cu mijloace de transport in comun. Statia autobuzului pentru aeroport este peste strada. Cind ai un avion dimineata devreme este hotelul SIR perfect. Pentru un hotel de o stea a fost totul mai mult decit am asteptat.

 172. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 173. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 174. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 175. E amplasat în zona centrală, foarte aproape de Sala Palatului.

 176. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 177. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 178. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 179. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 180. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 181. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 182. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 183. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun Personalul amabil Loca╚Ťia

 184. E amplasat în zona centrală, foarte aproape de Sala Palatului.

 185. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 186. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 187. Un studio perfect pentru cateva zile de stat in Bucuresti.

 188. Amplasament bun, pentru noi a fost aproape de locul unde am avut afaceri, si aproape de facilitati comerciale

 189. Locatia este singurul plus, aproape de Centrul Vechi.

 190. Cu toate ca era in curs de renovare o parte din hostel, partea unde am stat a fost curata si bine mutilat─â.

 191. Nu recomand a se locui intrucat , in ansamblu conditiile sunt mizere , pretul nu reflecta conditiile, nici macar nu exista hartie igienica sau produse uzuale , sampon , sapun etc….conditiile sunt la limita suportabilului….nNU recomand a se locui nici macar pentru 10 lei

 192. Paturile au fost confortabile, camera a fost bine încălzită.

 193. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 194. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 195. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 196. E amplasat în zona centrală, foarte aproape de Sala Palatului.

 197. Totul a fost ok. Este a 2a oara cand aleg acest hotel si probabil il voi alege de fiecare data. Este bine amplasat si raportul calitate-pret este ok si personalul foarte amabil.

 198. Amplasarea, personalul, te face sa gandesti la alte vremuri. Placuta senzatie

 199. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 200. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 201. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 202. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 203. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 204. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 205. Amabillitatea personalului, curatenia, mancarea foarte buna, recent renovat, lift nou.

 206. Personalul foarte amabil si prietenos, zona buna si hotelul pe stil vechi si foarte interesant.

 207. Liniste, amabilitate, pret foarte bun si foarte aproape de Universitatea Bucuresti si Universitatea ION MINCU.

 208. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 209. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 210. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 211. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 212. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 213. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 214. Locatia – excelenta Curatenia Personal corect Raport bun intre oferta si pret

 215. Amabillitatea personalului, curatenia, mancarea foarte buna, recent renovat, lift nou.

 216. Personalul foarte amabil si prietenos, zona buna si hotelul pe stil vechi si foarte interesant.

 217. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 218. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 219. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 220. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 221. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 222. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 223. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 224. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 225. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 226. -bucataria comuna, la care ai acces nerestrictionat, e foarte bine dotata -AC – locatia

 227. Acest hotel este impecabil din toate punctele de vedere, probabil prin faptul ca a fost complet renovat recent. Camere spatioase si luxuoase! Un design modern si rafinat cu toate facilitatile posibile. Foarte curat! Personal amabil, promptitudine. Locatie centrala cu toate transporturile in apropiere. Un pret foarte bun pentru Bucuresti! Voi reveni cu siguranta!

 228. Locatie excelenta!!! Recent renovata si moderna, totul este impecabil!! Foarte luxuos si confortabil, personalul este foarte amabil. Calitate exceptionala la un pret mic!

 229. Locatia – excelenta Curatenia Personal corect Raport bun intre oferta si pret

 230. Amabillitatea personalului, curatenia, mancarea foarte buna, recent renovat, lift nou.

 231. Personalul foarte amabil si prietenos, zona buna si hotelul pe stil vechi si foarte interesant.

 232. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 233. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 234. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 235. -bucataria comuna, la care ai acces nerestrictionat, e foarte bine dotata -AC – locatia

 236. Acest hotel este impecabil din toate punctele de vedere, probabil prin faptul ca a fost complet renovat recent. Camere spatioase si luxuoase! Un design modern si rafinat cu toate facilitatile posibile. Foarte curat! Personal amabil, promptitudine. Locatie centrala cu toate transporturile in apropiere. Un pret foarte bun pentru Bucuresti! Voi reveni cu siguranta!

 237. Locatie excelenta!!! Recent renovata si moderna, totul este impecabil!! Foarte luxuos si confortabil, personalul este foarte amabil. Calitate exceptionala la un pret mic!

 238. Loca╚Ťia aproape de centrul vechi, prim─ârie ╚Öi parcul Ci╚Ömigiu. Faptul ca seara am g─âsit loc de parcare l├óng─â bloc.

 239. Bine pozitionat in Centrul Bucurestiului. Curat. Raport calitate/pret foarte bun.

 240. Amplasarea, gazda foarte amabila, dotarile studioului, bloc linistit.

 241. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 242. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 243. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 244. -bucataria comuna, la care ai acces nerestrictionat, e foarte bine dotata -AC – locatia

 245. Acest hotel este impecabil din toate punctele de vedere, probabil prin faptul ca a fost complet renovat recent. Camere spatioase si luxuoase! Un design modern si rafinat cu toate facilitatile posibile. Foarte curat! Personal amabil, promptitudine. Locatie centrala cu toate transporturile in apropiere. Un pret foarte bun pentru Bucuresti! Voi reveni cu siguranta!

 246. Locatie excelenta!!! Recent renovata si moderna, totul este impecabil!! Foarte luxuos si confortabil, personalul este foarte amabil. Calitate exceptionala la un pret mic!

 247. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 248. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 249. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 250. -bucataria comuna, la care ai acces nerestrictionat, e foarte bine dotata -AC – locatia

 251. Acest hotel este impecabil din toate punctele de vedere, probabil prin faptul ca a fost complet renovat recent. Camere spatioase si luxuoase! Un design modern si rafinat cu toate facilitatile posibile. Foarte curat! Personal amabil, promptitudine. Locatie centrala cu toate transporturile in apropiere. Un pret foarte bun pentru Bucuresti! Voi reveni cu siguranta!

 252. Locatie excelenta!!! Recent renovata si moderna, totul este impecabil!! Foarte luxuos si confortabil, personalul este foarte amabil. Calitate exceptionala la un pret mic!

 253. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 254. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 255. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 256. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 257. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 258. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 259. -bucataria comuna, la care ai acces nerestrictionat, e foarte bine dotata -AC – locatia

 260. Acest hotel este impecabil din toate punctele de vedere, probabil prin faptul ca a fost complet renovat recent. Camere spatioase si luxuoase! Un design modern si rafinat cu toate facilitatile posibile. Foarte curat! Personal amabil, promptitudine. Locatie centrala cu toate transporturile in apropiere. Un pret foarte bun pentru Bucuresti! Voi reveni cu siguranta!

 261. Locatie excelenta!!! Recent renovata si moderna, totul este impecabil!! Foarte luxuos si confortabil, personalul este foarte amabil. Calitate exceptionala la un pret mic!

 262. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 263. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 264. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 265. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 266. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 267. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 268. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 269. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 270. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 271. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 272. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 273. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 274. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 275. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 276. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 277. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 278. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 279. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 280. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 281. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 282. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 283. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 284. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 285. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 286. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 287. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 288. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 289. Super curat, totul nou. Ideal pentru un Weekend in București.

 290. Gazda extrem de primitoare. Incepind cu locul de parcare, totul a fost la superlativ. Apartament complet mobilat si utilat, foarte curat. Cu siguranta am sa revin. Un mare 10 cu felicit─âri

 291. Apartament foarte curat. Mobilier nou. Arata foarte bine. Usor de gasit.

 292. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 293. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 294. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 295. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 296. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 297. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 298. Super curat, totul nou. Ideal pentru un Weekend in București.

 299. Gazda extrem de primitoare. Incepind cu locul de parcare, totul a fost la superlativ. Apartament complet mobilat si utilat, foarte curat. Cu siguranta am sa revin. Un mare 10 cu felicit─âri

 300. Apartament foarte curat. Mobilier nou. Arata foarte bine. Usor de gasit.

 301. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 302. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 303. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 304. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 305. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 306. Totul a fost bine .Ne-am simtit minunat!Zona este linistita

 307. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 308. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 309. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 310. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 311. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 312. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 313. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 314. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 315. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 316. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 317. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 318. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 319. You can prepare something very easy, on the location you have all what you need. The apartment are nice, clean, you have arround a lot of neighborhood stores and 500 m away is the Militari Center, entrance on the A1 motorway. or entrance on the Bucharest ring road.

 320. The property was clean, comfortable and well equipped. The sofa bed was very comfortable.

 321. Appartamento nuovo e ben attrezzato. Fermata dell autobus a 50 mt e market comodissimo da raggiungere (pi├╣ un grosso centro commerciale raggiungibile a piedi in 10 minuti). In vicinanza ci sono ristoranti e grill. Bucarest centro ├Ę distante meno di un ora con i mezzi, traffico permettendo. Assolutamente super consigliato !

 322. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 323. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 324. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 325. Great place in Chiajna! The apartment was spotlessly clean, had a well-equipped kitchen, and the check-in procedure works flawlessly. Will definitely return.

 326. You can prepare something very easy, on the location you have all what you need. The apartment are nice, clean, you have arround a lot of neighborhood stores and 500 m away is the Militari Center, entrance on the A1 motorway. or entrance on the Bucharest ring road.

 327. The property was clean, comfortable and well equipped. The sofa bed was very comfortable.

 328. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 329. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 330. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 331. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 332. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 333. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 334. Great place in Chiajna! The apartment was spotlessly clean, had a well-equipped kitchen, and the check-in procedure works flawlessly. Will definitely return.

 335. You can prepare something very easy, on the location you have all what you need. The apartment are nice, clean, you have arround a lot of neighborhood stores and 500 m away is the Militari Center, entrance on the A1 motorway. or entrance on the Bucharest ring road.

 336. The property was clean, comfortable and well equipped. The sofa bed was very comfortable.

 337. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 338. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 339. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 340. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 341. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 342. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 343. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 344. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 345. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 346. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 347. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 348. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 349. Gazda a fost permanent usor de contactat. Locatia buna, supermarketuri (Profi City, Lidl, Auchan), capatul a doua autobuze (unul dintre ele ajunge la Gara de Nord, parcul Cismigiu, aproape de centrul orasului), restaurante, pizzerii. Studioul a fost curat, dotat cu strictul necesar pentru o gazduire temporara.

 350. Locatia a fost OK. Camera mare, spatioasa, aer conditionat si existenta locului de parcare. Existenta in apropiere a unui supermarket.

 351. Am comunicat minunat cu proprietarul ├«nc─â de la ├«nceput: a oferit telefonic ghidarea geografic─â a proprieta╚Ťii, a fost prompt la ├«nt├ólnire, disponibilitate la toate cererile ╚Öi ├«ntreb─ârile mele.

 352. Loca╚Ťie ├«n cartier reziden╚Ťial, ├«n imediata apropiere g─âsi╚Ťi absolut tot ce ave╚Ťi nevoie(de la supermarket-uri, la restaurante ╚Öi saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, p├ón─â la farmacii ╚Öi unit─â╚Ťi destinate jocurilor de noroc-pentru cei interesa╚Ťi ╚Öi de acest aspect), cartier lini╚Ötit, gazd─â de ├«ncredere ╚Öi care d─â dovad─â de solicitudine, parcare asigurat─â, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, nu trebuie s─â veni╚Ťi cu nimic de acas─â(doar cu bun sim╚Ť ╚Öi atitudine civilizat─â), ave╚Ťi tot ce e necesar ├«n camer─â. O loca╚Ťie care merit─â. Nedestinat─â fum─âtorilor. O recomand cu toat─â c─âldura ╚Öi ├«ncrederea.

 353. Ca de obicei,totul a fost conform asteptarilor,gazda foarte amabila,curatenie,liniste!

 354. Gazda foarte amabila,curatenie,conditii foarte foarte bune!

 355. Cazare are tot ce ai nevoie pentru un sejur, are parcare proprie, gazda super amabila.

 356. Great place in Chiajna! The apartment was spotlessly clean, had a well-equipped kitchen, and the check-in procedure works flawlessly. Will definitely return.

 357. You can prepare something very easy, on the location you have all what you need. The apartment are nice, clean, you have arround a lot of neighborhood stores and 500 m away is the Militari Center, entrance on the A1 motorway. or entrance on the Bucharest ring road.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled