Cazare ieftina Cheile Nerei

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Domnica si Narcis Frățila din Davidesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Domnica si Narcis Frățila din Davidesti, jud. OltCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Simion si Simi Ungureanu din Vartanesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Stancilova, Caraş-Severin, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Simion si Simi Ungureanu din Vartanesti, jud. AlbaCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Adela si Jeana Parizescu din Darvari, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Adela si Jeana Parizescu din Darvari, jud. MehedintiCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Silvia si Roza Tudorache din Raciu, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Stancilova, Caraş-Severin, România!

  (Silvia si Roza Tudorache din Raciu, jud. MuresCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Niculiță si Șerban Vântu din Leheceni, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Stancilova, Caraş-Severin, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Niculiță si Șerban Vântu din Leheceni, jud. BihorCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Clementina si Iolanda Dragnea din Runcu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Stancilova, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Stancilova, Caraş-Severin, România.

  (Clementina si Iolanda Dragnea din Runcu, jud. BacauCazare in Stancilova, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 1. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 2. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 3. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 4. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 5. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 6. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 7. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 8. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 9. Totul a fost perfect. Locatia, atmosfera, personalul

 10. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 11. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 12. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 13. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 14. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 15. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 16. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 17. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 18. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 19. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 20. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 21. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 22. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 23. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 24. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 25. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 26. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 27. Totul a fost perfect. Locatia, atmosfera, personalul

 28. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 29. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 30. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 31. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 32. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 33. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 34. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 35. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 36. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 37. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 38. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 39. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 40. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 41. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 42. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 43. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 44. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 45. Totul a fost perfect. Locatia, atmosfera, personalul

 46. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 47. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 48. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 49. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 50. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 51. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 52. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 53. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 54. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 55. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 56. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 57. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 58. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 59. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 60. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 61. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 62. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 63. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 64. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 65. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 66. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 67. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 68. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 69. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 70. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 71. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 72. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 73. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 74. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 75. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 76. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 77. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 78. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 79. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 80. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 81. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 82. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 83. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 84. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 85. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 86. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 87. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 88. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 89. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 90. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 91. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 92. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 93. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 94. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 95. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 96. proprietari foarte draguti, curat, priveliste foarte frumoasa din curte

 97. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 98. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 99. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 100. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 101. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 102. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 103. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 104. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 105. Camere foarte mari, amenajate cu gust, cel mai confortabil pat ce l-am “testat intr-un hotel (si cel mai mare, avea peste 2 metri), baie curata si suficient de mare, mancarea a fost foare buna (si nici foarte scump) si de la micul dejun plecai mai mult decat plin (bonus: cafeaua era facuta din cafea macinata pe loc).

 106. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 107. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 108. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 109. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 110. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 111. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 112. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 113. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 114. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 115. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 116. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 117. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 118. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 119. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 120. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 121. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 122. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 123. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 124. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 125. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 126. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 127. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 128. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 129. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 130. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 131. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 132. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 133. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 134. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 135. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 136. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 137. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 138. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 139. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 140. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 141. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 142. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 143. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 144. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 145. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 146. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 147. Ambient placut,pat confortabil.Personal amabil si rapid iar mancarea buna si proaspata.

 148. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 149. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 150. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 151. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 152. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 153. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 154. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 155. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 156. Totul! Camera, peisajul, personalul, mâncarea au fost la superlativ.

 157. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 158. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 159. Liniste maxima, terasa, curtea plina de verdeata, cei 2 catei.

 160. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 161. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 162. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 163. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 164. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 165. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 166. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 167. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 168. Aproape de gara Oravita(5 min), personal amabil, camera curata.Recomand

 169. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 170. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 171. De apreciat amabilitatea gazdei și dorința acesteia ca șederea sa fie una plăcută. Per ansamblu, totul a fost ok, daca erau finalizate lucrările de detaliu la proprietate iar mobilierul era ceva mai nou acordam nota maxima.

 172. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 173. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 174. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 175. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 176. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 177. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 178. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 179. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 180. Gazda primitoare,camera foarte curata si calduroasa,mancare buna.Intim si select !!

 181. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 182. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 183. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 184. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 185. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 186. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 187. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 188. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 189. Proprietarul a fost foarte amabil, noi am ales camera cu baie separata. Totul era curat, spatios, confortabil. Bucataria a fost relativ ok, nu e cea mai utilata, dar te descurci sa iti faci ceva de mancare. Masa mare pe terasa din curte, foarte fain pentru mic dejun/ pranz, auzi paraul din spatele curtii, iarba verde. Singurul motiv pentru care nu m-as mai intoarce acolo e drumul lung extrem de distrus care te obliga sa mergi cu 30 km/h maxim si risti sa bagi masina in service dupa.

 190. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 191. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 192. Personalul a fost foarte amabil. Amplasarea intr-o zona linistită. Piscina și spațiul exterior este perfect pentru relaxare. Mâncarea a fost foarte bună. Conceptul de decor este interesant. La check-out veți avea o surpriză plăcută.

 193. Teodor-adrian mai 5, 2019 at 5:31 am

  Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 194. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 195. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 196. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 197. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 198. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 199. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 200. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 201. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 202. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 203. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 204. Confortul și ambianta foarte bune. As mai reveni!

 205. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 206. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 207. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 208. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 209. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 210. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 211. Teodor-adrian mai 12, 2019 at 2:47 pm

  Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 212. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 213. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 214. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 215. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 216. Receptivitatea si amabilitatea personalului, camera, curatenia, mancarea, zona, cascada bigar.

 217. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 218. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 219. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 220. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 221. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 222. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 223. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 224. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 225. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 226. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 227. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 228. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 229. Teodor-adrian mai 15, 2019 at 10:38 pm

  Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 230. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 231. Amplasare Liniste Priveliste Amabilitatea gazdelor

 232. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 233. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 234. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 235. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 236. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 237. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 238. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 239. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 240. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 241. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 242. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 243. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 244. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 245. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 246. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 247. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 248. Teodor-adrian mai 25, 2019 at 5:41 am

  Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 249. O liniște deplină, relativ aproape de cateva din punctele de atracție din zonă.

 250. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 251. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 252. Camera a fost curată și bine utilată. Zona este foarte frumoasă și merită să fie descoperită.

 253. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 254. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 255. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 256. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 257. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 258. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 259. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 260. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 261. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 262. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 263. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 264. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 265. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 266. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 267. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 268. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 269. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 270. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 271. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 272. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 273. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 274. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 275. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 276. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 277. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 278. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 279. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 280. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 281. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 282. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 283. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 284. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 285. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 286. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 287. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 288. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 289. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 290. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 291. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 292. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 293. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 294. ora deschiderii restaurantului 8.00???? calitatea preparatelor

 295. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 296. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 297. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 298. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 299. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 300. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 301. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 302. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 303. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 304. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 305. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 306. Omul sfințește locul! Proprietarii acestei pensiuni fac cinste acestor locuri! Sunt niște oameni deosebiți. Ne-au oferit tot sprijinul atunci când GPS-ul setat incorect ne-a dus în creierii munților, iar una dintre mașini a avut probleme, drept care, a rămas pe traseu. Obstacolele ne-au încetinit sosirea, iar dumnealor, în ciuda orei târzii, erau în fața pensiunii pregătiți să ne sară în ajutor, ceea ce au și făcut. Ne-au tractat mașina și au adus-o în siguranță în parcarea pensiunii. După ce ne-am liniștit, în sfârșit, ne-am putut bucura de tot: priveliște, amenajarea cu gust a camerelor, confort, ca să nu mai spun de mâncarea delicioasă. Veniți cu încredere maximă aici! Știu că sună clișeic, dar nu veți regreta!

 307. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 308. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 309. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 310. totul ok . masa excelenta – variante foarte mute la meniu, ceea ce am ales a fost f bun

 311. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 312. Curatenia, cum sunt amenajate camelele si restaurantul, existenta unui uscator de par si a unui seif.

 313. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 314. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 315. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 316. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 317. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 318. Loc de joaca pentru copii, destul de curat in camera și în baie. Pentru iubitorii genului rock, aceasta ar fi o locație buna…muzica rock la restaurant și afară și atitudine destul de lejera fata de oaspeti.(Eugenia)

 319. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 320. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 321. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 322. Totul foarte curat, A.C., aproape de magazin, gazda foarte primitoare.

 323. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 324. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, curățenie de nota 10+, iar gazda foarte primitoare și super de treabă!

 325. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 326. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 327. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 328. Locație, camera mare și facilități, precum și restaurant.

 329. totul ok . masa excelenta – variante foarte mute la meniu, ceea ce am ales a fost f bun

 330. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 331. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 332. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 333. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 334. Gazde foarte primitoare ,mancare excelent gatita si servita , curatenie exemplara atat in interior cat si in curte. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 335. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 336. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 337. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 338. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 339. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 340. O locatie curata, ingrijita, liniste, personalul amabil si totul a fost conform asteptarilor. Voi recomanda si prietenilor.

 341. Totul foarte curat, A.C., aproape de magazin, gazda foarte primitoare.

 342. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 343. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 344. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 345. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 346. Locație, camera mare și facilități, precum și restaurant.

 347. totul ok . masa excelenta – variante foarte mute la meniu, ceea ce am ales a fost f bun

 348. amabilitatea, corectitudinea informatiilor, dotarile

 349. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 350. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 351. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 352. Gazde foarte primitoare ,mancare excelent gatita si servita , curatenie exemplara atat in interior cat si in curte. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 353. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 354. Personalul foarte amabil, locație liniștita, mâncare foarte buna.

 355. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 356. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 357. Teodor-adrian iulie 6, 2019 at 1:33 am

  Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 358. O locatie curata, ingrijita, liniste, personalul amabil si totul a fost conform asteptarilor. Voi recomanda si prietenilor.

 359. Totul foarte curat, A.C., aproape de magazin, gazda foarte primitoare.

 360. Intreaga locatie este foarte frumoasa si noua. Are un aspect elegant si modern. Mancarea a fost foarte gustoasa iar portiile generoase.

 361. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 362. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 363. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 364. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Fiind in tranzit, am plecat la 4 dimineata si ne-a pregatit micul dejun la pachet. Ne-a pus bateriile pt lada frigorifica la congelator. Au parcare, cu toate ca nu stiu cat de safe e acolo.

 365. mic dejun bun, cam standard zilnic, dar………….tot ce insemna produs perisabil era pastrat in frigidere-vitrina mici, asezate pe mese, curat in restaurant, personalul amabil si atent……camera spatioasa, linistita, AC functional la capacitate, totul perfect

 366. Locație, camera mare și facilități, precum și restaurant.

 367. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 368. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 369. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 370. Locatie excelenta, facilitati diverse pt turisti, personal amabil, mancare buna, atmosfera placuta…

 371. Gazde foarte primitoare ,mancare excelent gatita si servita , curatenie exemplara atat in interior cat si in curte. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 372. Ospitalitatea. Mancarea. Lumina cum trebuie in baie, spre deosebiire de majoritatea hotelurilor din Romania.

 373. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 374. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 375. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 376. Gazda amabila, curatenie, pat confortabil, liniste.

 377. O locatie curata, ingrijita, liniste, personalul amabil si totul a fost conform asteptarilor. Voi recomanda si prietenilor.

 378. Totul foarte curat, A.C., aproape de magazin, gazda foarte primitoare.

 379. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 380. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 381. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 382. Curățenie, mâncare pe săturate și orice dorești

 383. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Fiind in tranzit, am plecat la 4 dimineata si ne-a pregatit micul dejun la pachet. Ne-a pus bateriile pt lada frigorifica la congelator. Au parcare, cu toate ca nu stiu cat de safe e acolo.

 384. mic dejun bun, cam standard zilnic, dar………….tot ce insemna produs perisabil era pastrat in frigidere-vitrina mici, asezate pe mese, curat in restaurant, personalul amabil si atent……camera spatioasa, linistita, AC functional la capacitate, totul perfect

 385. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 386. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 387. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 388. Amabilitatea gazdelor , intenția de a veni in întâmpinarea clienților,de a-i face sa se simtă “ca acasă”. Un plus pt mic dejun si cina : divers si gustos .

 389. Locatie excelenta, facilitati diverse pt turisti, personal amabil, mancare buna, atmosfera placuta…

 390. Gazde foarte primitoare ,mancare excelent gatita si servita , curatenie exemplara atat in interior cat si in curte. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 391. Locatie foarte buna, aproape de intrarea in Cheile Nerei. Casa este amenajata cu foarte mult bun gust este foarte ingrijita si curata, gazda primitoare si atenta la nevoile noastre. Toate astea ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Ah si apusul de soare vazut de pe terasa, te cam lasa fara cuvinte. Recomand cu caldura

 392. Am fost cazati in camera dubla, care este luminoasa si dragut amenajata. Curtea pensiunii este ingrijita si are o priveliste frumoasa. Ne-a placut mult satul pentru stradutele serpuite, pentru priveliste si pentru ca are foarte multa verdeata. Este de asemenea aproape de punctul de plecare pentru cateva dintre traseele de drumetie usoare din Cheile Nerei (Podul Beiului-La Tunele, Podul Beiului-Cascada La Vaioaga-Lacul Ochiul Beiului-Cascadele Beusnitei). Proprietara a fost amabila si ne-a ajutat cu informatii privind obiectivele turistice din zona. La recomandarea dansei, am mancat la Restaurantul Casa Thea din satul vecin Socolari (satul artistilor banateni) si am fost extrem de multumiti.

 393. Locatia este frumoasa si este aproape de Cheile Nerei. Se vede frumos apusul si nu este obturat de alte case. Are bucataria echipata suficient pentru un sejur desi ar mai merge cateva ustensile pentru gratar.

 394. Gazda amabila, curatenie, pat confortabil, liniste.

 395. O locatie curata, ingrijita, liniste, personalul amabil si totul a fost conform asteptarilor. Voi recomanda si prietenilor.

 396. Totul foarte curat, A.C., aproape de magazin, gazda foarte primitoare.

 397. Fiecare camera are balcon cu vedere la Dunare,priveliștea este superba. Camerele sunt curate,mic dejun bogat și gustos,gazde primitoare.

 398. Ospitalitatea proprietarilor, peisajul Dunarii in zona, mincarea preparata in cadrul pensiunii.

 399. Gazde primitoare,mic dejun proaspat,cina foarte buna cu produse pescaresti.Confortul camerei foarte bun,caldura si bune facilitate pentru vizitarea zonei!

 400. Camera a fost foarte curata, servirea si mancarea de la restaurant au fost foarte bune ( in special papanasii)

 401. Curățenie, mâncare pe săturate și orice dorești

 402. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Fiind in tranzit, am plecat la 4 dimineata si ne-a pregatit micul dejun la pachet. Ne-a pus bateriile pt lada frigorifica la congelator. Au parcare, cu toate ca nu stiu cat de safe e acolo.

 403. SURPRIZA PLACUTA,SERVIRE IREPROSABILA,CURATENIE,FRUMUSETE,LINISTE TOTALA

 404. Este o proprietate foarte frumosa, linistita , curata spatiu pentru gratar , loc de joaca pentru copii , atractii turistice in apropiere , aproximativ 30 min pana la cascada bigar

 405. Amabilitatea doamnei care ne-a întâmpinat. Am rămas surprins de flexibilitate cu care a tratat cazarea noastră. Mi-a plăcut că fost atentă și a avut încredere în noi! Patul a fost foarte confortabil.

 406. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 407. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 408. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 409. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 410. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 411. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 412. A fost o sedere foarte placuta si relaxanta, mancarea a fost foarte buna (cel mai bun orez pe care l.am mancat pana acum), doamna a fost foarte flexibila cu cerintele noastre. E un loc foarte dragut, iar de acolo poti ajunge usor in zone ce merita vizitate.

 413. Camera mare, spatioasa, curatenie, mobilier nou, AC functional, mic dejun gustos

 414. Am rămas plăcut impresionata de cum arata pensiunea atât aspect exterior cât și interior. Deși nu am putut rămâne peste noapte din motive personale (nimic legat de aspectul pensiunii sar referitor la gazde) cu siguranță vom reveni.

 415. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 416. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 417. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 418. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 419. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 420. 1. Prosoape curate; 2. Terasa restaurantului; 3. Aspect general este placut; 4. Camere dotate cu aer conditionat; 5. Parcare gratuita; 6. Mini bar in camera; 7. Mic dejun tip bufet suedez; 8. Papanasi extraordinar de buni; 9. Personal amabil.

 421. Desi inca se mai lucreaza ,e frumos aranjata.Gradina cu paraul din capat e foarte relaxanta .Cheile si morile sunt deosebite .Nu ratati sa mergeti prin tunelul de la ultima moara cu tunel .

 422. Liniște, curățenie la fix, personal amabil și interesat.

 423. In apropierea morilor de apa, locatie linistita si rustica.

 424. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 425. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 426. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 427. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 428. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 429. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 430. A fost o sedere foarte placuta si relaxanta, mancarea a fost foarte buna (cel mai bun orez pe care l.am mancat pana acum), doamna a fost foarte flexibila cu cerintele noastre. E un loc foarte dragut, iar de acolo poti ajunge usor in zone ce merita vizitate.

 431. Camera mare, spatioasa, curatenie, mobilier nou, AC functional, mic dejun gustos

 432. Am rămas plăcut impresionata de cum arata pensiunea atât aspect exterior cât și interior. Deși nu am putut rămâne peste noapte din motive personale (nimic legat de aspectul pensiunii sar referitor la gazde) cu siguranță vom reveni.

 433. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 434. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 435. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 436. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 437. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 438. 1. Prosoape curate; 2. Terasa restaurantului; 3. Aspect general este placut; 4. Camere dotate cu aer conditionat; 5. Parcare gratuita; 6. Mini bar in camera; 7. Mic dejun tip bufet suedez; 8. Papanasi extraordinar de buni; 9. Personal amabil.

 439. Curățenia, amabilitatea, libertatea deplină asupra locației. Gazda după ce ne-a cazat, ne-a recomandat ce putem vizita in zona.

 440. Desi inca se mai lucreaza ,e frumos aranjata.Gradina cu paraul din capat e foarte relaxanta .Cheile si morile sunt deosebite .Nu ratati sa mergeti prin tunelul de la ultima moara cu tunel .

 441. Liniște, curățenie la fix, personal amabil și interesat.

 442. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 443. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 444. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 445. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 446. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 447. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 448. Desi este la sosea, nu am fost deranjati. Dimineata a fost placuta. Locatie potrivita pentru tranzitarea zonei. Curat. Primitor. Gazda foarte draguta si amabila. Manacrea foarte buna.

 449. A fost foarte bine, curatenie, mobilier nou, camere spatioase, mancare foarte buna, preturi convenabile!

 450. Curățenie exemplară! Mi-a plăcut foarte mult că am găsit în baie un recipient de Igienol pe care îl poți folosi dacă nu ai încredere!

 451. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 452. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 453. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 454. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 455. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 456. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 457. O pensiune de vis. Modul in care îmbină tradiționalul cu modernul este fantastic.

 458. Deși ……văzând drumul pina la casă am fost puțin încordat…..a rămas totuși o seara de neuitat……Mulțumim…..sper că la anul ce vine avem timp pentru mai mult……..

 459. Pensiunea este amenajata cu foarte mult bun gust, gazdele sunt minunate, cainii si pisicile sunt adorabili, gradina este superba.

 460. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 461. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 462. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 463. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 464. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 465. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 466. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 467. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 468. Totul a fost minunat – gazda drăguța, curățenie impecabila, camera luminoasa și confortabila. Aproape de cascada Bigar. O sa recomand cu drag!

 469. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 470. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 471. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 472. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 473. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 474. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 475. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 476. Foarte curata pensiunea. Raport calitate/pret excelent. Gazda primitoare, foarte intim amenajat totul. Recomand

 477. O pensiune de vis. Modul in care îmbină tradiționalul cu modernul este fantastic.

 478. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 479. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 480. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 481. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 482. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 483. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 484. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 485. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 486. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 487. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 488. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 489. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 490. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 491. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 492. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 493. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 494. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 495. Foarte curata pensiunea. Raport calitate/pret excelent. Gazda primitoare, foarte intim amenajat totul. Recomand

 496. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 497. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 498. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 499. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 500. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 501. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 502. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 503. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 504. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 505. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 506. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 507. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 508. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 509. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 510. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 511. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 512. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 513. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 514. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 515. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 516. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 517. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 518. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 519. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 520. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 521. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 522. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 523. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 524. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 525. Totul la superlativ: peisaj, conditii cazare, mancarea exceptionala (proaspata, delicioasa),piscina . Punctul forte al locatiei proprietara -dna CELITA, Care este de -a dreptul FABULOASA ( amabila, energica, foarte atenta la nevoile turistilor, amuzanta) un veritabil amfitrion , pe care ti l-ai dori permanent in preajma. Exceptional …tot…de nu ar fi un drum atat de lung as reveni lunar….recomand cu mare caldura. MULTUMIM SANELLA, MULTUMIM DNA CELITA!😘😘

 526. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 527. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 528. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 529. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 530. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 531. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 532. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 533. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 534. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 535. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 536. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 537. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 538. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 539. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 540. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 541. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 542. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 543. Totul la superlativ: peisaj, conditii cazare, mancarea exceptionala (proaspata, delicioasa),piscina . Punctul forte al locatiei proprietara -dna CELITA, Care este de -a dreptul FABULOASA ( amabila, energica, foarte atenta la nevoile turistilor, amuzanta) un veritabil amfitrion , pe care ti l-ai dori permanent in preajma. Exceptional …tot…de nu ar fi un drum atat de lung as reveni lunar….recomand cu mare caldura. MULTUMIM SANELLA, MULTUMIM DNA CELITA!😘😘

 544. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 545. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 546. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 547. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 548. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 549. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 550. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 551. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 552. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 553. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 554. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 555. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 556. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 557. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 558. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 559. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 560. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 561. simplul fapt ca e vis a vis de Dunare..dar departe de obiective turistice…ideala pt pescari Ps. Micul dejun e consistent 👌personalul foarte ok, atent si de treabă👍

 562. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 563. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 564. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 565. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 566. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 567. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 568. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 569. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 570. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 571. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 572. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 573. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 574. Locatia superba, camere moderne si spatioase, mancare foarte buna si preturi rezonabile, gazdele primitoare si amabile. Multumim!

 575. LOCATIA EXCELENTA PENTRU CEI CE VOR SA FACA TRASEE TURISTICE DIN ZONA,GAZDELE SUPER OK ,PARCARE LA LOCATIE,CAMERE FOARTE MARI CU BALCOANE GENEROASE,FAC O PIZZA FOARTE BUNA,MIC DEJUN VARIAT SI BUN

 576. Pensiunea e noua, decorata cu bun gust, camerele frumoase și moderne, mâncarea excelenta. E multa liniște, in râul din apropiere se poate merge la scaldat, iar proprietarii sunt foarte primitori. Pensiunea e localizata la un capăt de drum, ceea ce asigură aerul curat și liniștea, dar la distanta rezonabila de diverse obiective turistice de vizitat cu mașina sau pe jos. Foarte frumos!

 577. Am avut impresia ca domnul proprietar e un vechi prieten! Seara cand am ajuns am stat la masa sa bem un pahar de palinca impreuna si am vorbit de ca si cum ne-am cunoaste de o viata. Domnul Dorel ne-a dat multe sfaturi utile legate de judetul Caras-Severin si multe recomandari de locuri de vizitat din zona. Atentie! Micul dejun e super bun si foarte satios. Recomand din inima acest loc!

 578. Mic dejun ca la bunica la tara! Excelent! Gazdele foarte primitoare!

 579. Mancare foarte gustoasa, doamna Cristina este o bucatareasa exceptionala si domnul Dorel este de asemenea o gazda asa cum rar intalnesti, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie pe parcursul sederii, chiar daca am stat doar o noapte. Vom reveni cu siguranta cand vom mai vizita zona.

 580. Locatie excelenta care imbie la drumetie si aer curat, personalul amabil si cooperant, totul a fost la nivel excelent.

 581. Ne-am simtit ca acasa. Curat, comod, utilat cu toate cele necesare. Gazda ne-a facut si traseul turistic pentru a doua zi pentru a ne usura drumetiile. Recomand cu multa incredere

 582. Proprietarii au fost foarte ospitalieri. Bucataria era mica, dar dotata cu cele necesare. Magazinul proprietarilor este util pentru ca asigura o aprovizionarea facila. De asemenea mi-a placut ca am avut siguranta parcarii masinii in fata pensiunii, sau in curtea proprietatii.

 583. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 584. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 585. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 586. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 587. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 588. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 589. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 590. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 591. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 592. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 593. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 594. Totul la superlativ: peisaj, conditii cazare, mancarea exceptionala (proaspata, delicioasa),piscina . Punctul forte al locatiei proprietara -dna CELITA, Care este de -a dreptul FABULOASA ( amabila, energica, foarte atenta la nevoile turistilor, amuzanta) un veritabil amfitrion , pe care ti l-ai dori permanent in preajma. Exceptional …tot…de nu ar fi un drum atat de lung as reveni lunar….recomand cu mare caldura. MULTUMIM SANELLA, MULTUMIM DNA CELITA!😘😘

 595. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 596. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 597. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 598. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 599. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 600. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 601. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 602. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 603. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 604. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 605. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 606. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 607. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 608. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 609. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 610. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 611. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 612. Totul la superlativ: peisaj, conditii cazare, mancarea exceptionala (proaspata, delicioasa),piscina . Punctul forte al locatiei proprietara -dna CELITA, Care este de -a dreptul FABULOASA ( amabila, energica, foarte atenta la nevoile turistilor, amuzanta) un veritabil amfitrion , pe care ti l-ai dori permanent in preajma. Exceptional …tot…de nu ar fi un drum atat de lung as reveni lunar….recomand cu mare caldura. MULTUMIM SANELLA, MULTUMIM DNA CELITA!😘😘

 613. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 614. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 615. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 616. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 617. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 618. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 619. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 620. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 621. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 622. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 623. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 624. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 625. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 626. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 627. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 628. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 629. Gazde primitoare; mic dejun bun; vedere superba spre Dunăre

 630. Totul la superlativ: peisaj, conditii cazare, mancarea exceptionala (proaspata, delicioasa),piscina . Punctul forte al locatiei proprietara -dna CELITA, Care este de -a dreptul FABULOASA ( amabila, energica, foarte atenta la nevoile turistilor, amuzanta) un veritabil amfitrion , pe care ti l-ai dori permanent in preajma. Exceptional …tot…de nu ar fi un drum atat de lung as reveni lunar….recomand cu mare caldura. MULTUMIM SANELLA, MULTUMIM DNA CELITA!😘😘

 631. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 632. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 633. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 634. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 635. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 636. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 637. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 638. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 639. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 640. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 641. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 642. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 643. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 644. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 645. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 646. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 647. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 648. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 649. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 650. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 651. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 652. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 653. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 654. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 655. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 656. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 657. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 658. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 659. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 660. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 661. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 662. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 663. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 664. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 665. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 666. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 667. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 668. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 669. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 670. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 671. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 672. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 673. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 674. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 675. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 676. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 677. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 678. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 679. Locatie excelenta care imbie la drumetie si aer curat, personalul amabil si cooperant, totul a fost la nivel excelent.

 680. Ne-am simtit ca acasa. Curat, comod, utilat cu toate cele necesare. Gazda ne-a facut si traseul turistic pentru a doua zi pentru a ne usura drumetiile. Recomand cu multa incredere

 681. Proprietarii au fost foarte ospitalieri. Bucataria era mica, dar dotata cu cele necesare. Magazinul proprietarilor este util pentru ca asigura o aprovizionarea facila. De asemenea mi-a placut ca am avut siguranta parcarii masinii in fata pensiunii, sau in curtea proprietatii.

 682. Am avut impresia ca domnul proprietar e un vechi prieten! Seara cand am ajuns am stat la masa sa bem un pahar de palinca impreuna si am vorbit de ca si cum ne-am cunoaste de o viata. Domnul Dorel ne-a dat multe sfaturi utile legate de judetul Caras-Severin si multe recomandari de locuri de vizitat din zona. Atentie! Micul dejun e super bun si foarte satios. Recomand din inima acest loc!

 683. Mic dejun ca la bunica la tara! Excelent! Gazdele foarte primitoare!

 684. Mancare foarte gustoasa, doamna Cristina este o bucatareasa exceptionala si domnul Dorel este de asemenea o gazda asa cum rar intalnesti, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie pe parcursul sederii, chiar daca am stat doar o noapte. Vom reveni cu siguranta cand vom mai vizita zona.

 685. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 686. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 687. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 688. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 689. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 690. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 691. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 692. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 693. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 694. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 695. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 696. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 697. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 698. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 699. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 700. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 701. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 702. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 703. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 704. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 705. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 706. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 707. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 708. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 709. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 710. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 711. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 712. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 713. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 714. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 715. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 716. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 717. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 718. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 719. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 720. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 721. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 722. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 723. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 724. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 725. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 726. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 727. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 728. Locatia este buna, exista si loc de parcare. Personalul este foarte prietenos si dispus sa ajute cu orice. Camera in care am stat a fost curata, am avut tot ce ne trebuia (prosoape, sapun, mini-frigider, TV).

 729. Gazda a fost foarte primitoare, iar mâncarea și servirea foarte bune.

 730. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 731. Amabilitatea doamnelor de la receptie, curatenia, amplasarea si faptul ca hotelul are parcare. Micul dejun foarte bun, dar aceleasi produse in fiecare zi. Restaurantul cu oferta variata de mancare si bine pregatite.

 732. Doamnele de la Receptie sunt deosebit de amabile, oferind suport și înțelegere clientului. Peste așteptări!! Mulțumim!!

 733. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 734. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 735. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 736. Locatie frumoasa si foarte linistita, dotata cu tot ce era nevoie. Terasa draguta, perfecta pentru a petrece timpul afara intr-o seara calduroasa. Asternuturile de pat si prosoapele proaspat spalate au dat o senzatie de curatenie si comfort.

 737. Casa spatioasa, primitoare, bine dotata, curata. Liniste si confort. Amplasarea aproape de izvor si de locuri unde am putut manca. Buna-vointa si promptitudinea gazdei, cu care am comunicat prin telefon.

 738. O căsuța foarte drăguța, bine amplasată, dotata cu tot ce trebuie, in care se vede ca proprietarii investesc și fac tot posibilul sa o facă cât mai confortabila cu putința. Gazde foarte amabile. A fost o vacanța reușită , nu ne-a lipsit nimic.

 739. Absolut totul la superlativ. Anterior deplasarii, am citit comentariile celorlalti oaspeti, inclusiv cele negative. Am gasit in schimb curatenie, personal amabil, mancare mult prea gustoasa ca sa ii poti rezista, eleganta si confort. Multumim!

 740. Personal foarte amabil, curtea superba, îngrijită.

 741. Ne-am simtit rasfatati! O atitudine minunata, toata lumea s-a dat peste cap sa ne faca sa ne simtim bine primiti! Comentariile despre drumuri minse par exagerate (se ajunge ceva mai greu, dar vorbim doar de 17 km). Daca nu-ti iubesti masina mai mult ca nevasta, e ok!

 742. Linistea, Localizarea pentru drumetii in Cheile Nerei.

 743. Amplasată într-un cadru destul de pitoresc, destul de aproape de Parcul Național Cheile Nerei. O terasă drăguță. Bucătăria (comună) dotată că tot ce e nevoie. Camere cu șarm rustic autentic.

 744. Curatenie, amenajare cu bun-gust. Am fost primita cu ciobanescul german don dotare. Baia f frumoasa. Apa calda permanent, frigider. Supet

 745. Locatie excelenta, liniste si curatenia, iar gazda foarte prietenoasa.

 746. Micul dejun, cina excelente, gazda amabila, primitoare, atenta la detalii

 747. Am ajuns usor si am putut parca langa pensiune. Comunicarea foarte buna cu cei de acolo, mi-au zis ca au o problema cu camera pe care o platisem si mi-au oferit variante. Prize multe in camera, instalatie de incalzire buna. Curat.

 748. Personal excelent, mâncarea foarte bună și din belșug,va recomand aceasta locație frumoasă.

 749. Camera este spatioasa si curata, paturile confortabile.

 750. Personal amabil, paturi comode, aşternuturi curate, baie curată cu toate cele necesare, miros plăcut în cameră.

 751. Desi inca se mai lucreaza ,e frumos aranjata.Gradina cu paraul din capat e foarte relaxanta .Cheile si morile sunt deosebite .Nu ratati sa mergeti prin tunelul de la ultima moara cu tunel .

 752. Liniște, curățenie la fix, personal amabil și interesat.

 753. In apropierea morilor de apa, locatie linistita si rustica.

 754. Locatia a fost de vis, iar atmosfera a fost una dintre cele mai placute, de-a lungul calatoriilor noastre prin tara!

 755. Gradina absolut superba, camerele foarte curate si frumos decorate. Proprietarii super prietenosi si generosi. Un loc minunat pentru relaxare 🙂

 756. Camerele și gradina sunt amenajate cu bun gust. Gazda este primitoare.

 757. Personalul hotelului a fost de nota 10, locatia perfecta, mincarea foarte buna.

 758. Totul, locația, mâncarea, serviciile, amabilitatea personalului, excursiile făcute.

 759. Micul dejun a fost foarte bogat ,diversificat , eu cred ca ,a satisfacut toate gusturile. camera curata , totul a fost OK!

 760. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 761. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 762. The house was clean and fragrant, neat and fully equipped. There are 4 double bedrooms, a large kitchen and easy to cook, a pleasant courtyard suitable for accommodation. The landlord is very nice. An experience of living in a local community in the heart of nature.

 763. Foarte curat, aproape de obiectivele din zona, gazde foarte de treaba , am ajuns la cazare la 3 dimineata datorita traficului si nu a fost nicio problema.

 764. Te simti chiar ca la casa ta de vacanta. Camere curate, frumos amenajate. Bucatarie utilata pentru cate 2 camere. Probabil la anul vor avea si piscina. Proprietara este o doamna foarte draguta si amabila care este deschisa sa va ajute cu tot ce e nevoie. Noi ne-am pregatit singuri micul dejun si sandwich-uri pt drumetii. De aici se ajunge usor in punctele de plecare catre Ochiul Bei, cascada Beusnita, Tunele, Sasca Montana. Atentie mare la drumuri. Din Oravita pana in Potic drumul este groaznic, asa stiu autoritatile locale sa ajute comunitatea. Dar poti merge cu orice masina doar sa atentie sporita! Recomand cu drag!

 765. Camere spatioase si amenajate cu gust. Bucatarie utilata, curatenie. Proprietatea are o terasa mare unde te poti relaxa dupa traseele montane superbe. Linistea domneste peste tot.

 766. Ospitalitate, curatenie, locatie , totul la superlativ

 767. Totul a fost ok. Gazda foarte primitoare. Restaurantul excelent.

 768. Atmosfera primitoare, liniște, curățenie si mâncare foarte buna(mai ales sosul de usturoi). Grădina de lângă este perfecta pentru a lua masa sau a te bucura de aerul curat din zona. Personalul foarte amabil si drăguț, prietenos si atent la nevoile clientului.

 769. Personalul extrem de amabil, mancare buna la preturi excelente. Localizare foarte buna, cu acces la obiectivele turistice din zona si ponton pentru pescuit.

 770. Micul dejun a fost bogat, mancarea de la restaurant delicioasa si proaspata. Este o proprietate potrivita pentru familii datorita linistii, dar si pentru cupluri datorita cabanutelor de la malul Dunarii.

 771. Foarte frumoasa pensiunea, f. Curat, personal f. Amabil… Mâncare bună, Recomand

 772. Curat,personal amabil,organizare buna.Placut impresionat pentru că deși am stat doar două nopti după prima noapte au fost schimbate prosoapele,bravo un mare plus.Recomand.

 773. Mi-a plăcut micul dejun. Hotelul este foarte aproape de gara din Oravița si se poate face plata cu cardul de vacanță. Personalul foarte drăguț. Meniul restaurantului este diversificat si mancarea este ok. Parcare încăpătoare.

 774. Accesibil, curățenie, mâncare bună, personal amabil. Recomand tuturor 😊

 775. Curățenia, confort, liniște, verdeață, pădure, rău, loc de relaxare și gratar

 776. Încântat de zona superbă. Câteva obiective de vizitat, un sejur de 3-4 zile este suficient pentru relaxare, drumeții, etc. Proprietarul foarte amabil, curățenia impecabilă, măsuri de protecție contra Covid 19. Nu uitați să căutați cu privirea veverițele de pe malul apei!

 777. Locatie frumos amenajata, cu o bucatarie bine dotata si comfortabila.

 778. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 779. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 780. The house was clean and fragrant, neat and fully equipped. There are 4 double bedrooms, a large kitchen and easy to cook, a pleasant courtyard suitable for accommodation. The landlord is very nice. An experience of living in a local community in the heart of nature.

 781. Locatia, curatenia din camera si ospitalitatea gazdei. Am ramas placut surprinsi sa vedem gazde care accepta animale de companie. Recomandam!

 782. Curatenie, apartamentul arata foarte bine (stil rustic). Pensiunea are curte, terasa pt servit masa (atentie, mancare proprie, nu exista restaurant in cadrul pensiunii).

 783. Curat, personal foarte amabil, prosoape disponibile, corespunde pozelor de pe internet.

 784. Ne-a placut foarte mult, ne-a depasit asteptarile! Familie cu 2 copii mici, ne-am simtit foarte bine, recomandam din toata inima! Camera incapatoare, curata, noua; servicii ireprosabile; mivul dejun e standard, exact ce e de ajuns cabsi sortimentatie penteu 2-3 zile ce sta o familie odata in Oravita; locatia excelenta, aproape de orice destinatie turistica; Restaurantul este bun, servirea foarte buna, recomandam pastravul la gratar!

 785. Am sosit în orașul Oravita, pentru o călătorie cu trenul pe ruta Oravita-Anina-oravita, prima linie de cale ferată construită în țară noastră. A fost o experiență unică! Am avut o surpriză plăcută, cu rezervarea la hotelul Condor, unde am intalnit un personal de o calitate deosebită.De la receptie până la restaurant, am fost încântați de amabilitatea personalului.

 786. Micul dejun OK, dar cred că n-ar strica și un prăjitor de pâine!

 787. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor. Faptul ca au reacționat rapid și profesional la orice solicitare pe care am avut-o. Gazdele inteleg perfect ce înseamnă aprecierea clientului. Felicitări!

 788. Gazdele sunt minunate, niste oameni de care te apropii fara sa vrei. Au si animalute iubitoare, o curte minunata si camere super cozy. Recomandam!

 789. Camera in care am stat, la mansarda a fost foarte spatioasa si luminoasa. Era decorata foarte frumos si avea un aer tineresc, ceea ce o face perfecta in special pentru cuplurile tinere. Ciubarul si cafeaua de dimineata sunt din partea casei. Am apreciat foarte mult proprietarii pensiunii, care ne-au oferit sfaturi valoaroase despre traseele turistice din zona si ne-au prezentat locuri mai putin cunoscute, dar extrem de frumoase. Gradina este foarte bine ingrijita si este spatiu de joaca si pentru 3 caini prietenosi, alaturi de vreo 5 pisici. Moara din gradina este foarte aproape de Cheile Rudariei, unde se poate vizita complexul molinologic Rudaria, cel mai mare din SE Europei. Se poate vedea la pas sau cu bicicleta.

 790. Foarte frumoasa zona. Gazdele primitoare si amabile. In camere curatenie si caldura, iar patul comfortabil. Nu m-a deranjat tavanul mai scund in baie, si nici nu inteleg de ce ar reprezenta o problema. Intr-adevar parcarea e pe margina drumului, dar e destul de safe.

 791. Locatie frumoasa, chic, intima! Recomand cu drag La veche moara pentru ca este minunat! Gazda a fost extraordinara, o doamna minunata cu care as fi povestit ore in sir fara sa ma plictisesc!

 792. O locatie in care timpul curge altfel, foarte pitoresc locul. Pensiunea foarte atent amenajata, gazda amabila, mancarea gustoasa. Am ajuns oarecum intamplator, dar a fost o surpriza foarte placuta. Vom reveni, cu siguranta, pentru ca au ramas trasee de parcurs inca. Va multumim!

 793. satul linistit, natura, cheile nerei, ochiul beiului

 794. Asezarea cabanei, retrasa de la strada, amabilitatea gazdelor, indicatii turistice utile.

 795. zona in care se afla casa… gazda foarte primitoare

 796. Totul a fost bine, am fost ghidat pentru drumeții, proprietarii amabili, mulțumesc!

 797. Locatia este in centru localitatii. Curat si gazda primitoare.

 798. Gazda super de treaba Foarte curat, locație dotata cu absolut tot ce ai nevoie, inclusiv uscător de par (hint: de afla sub chiuveta din baie). Curte interioara mare, cu gazon și loc de parcare. Grătar disponibil, magazin la parter (au țigări de tot felul).

 799. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 800. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 801. The house was clean and fragrant, neat and fully equipped. There are 4 double bedrooms, a large kitchen and easy to cook, a pleasant courtyard suitable for accommodation. The landlord is very nice. An experience of living in a local community in the heart of nature.

 802. Locatia, curatenia din camera si ospitalitatea gazdei. Am ramas placut surprinsi sa vedem gazde care accepta animale de companie. Recomandam!

 803. Curatenie, apartamentul arata foarte bine (stil rustic). Pensiunea are curte, terasa pt servit masa (atentie, mancare proprie, nu exista restaurant in cadrul pensiunii).

 804. Curat, personal foarte amabil, prosoape disponibile, corespunde pozelor de pe internet.

 805. A fost un concediu de vis!! Personalul fără cuvinte, a stat la dispoziția noastră pe toată perioada sejurului, ne-a îndrumat în alegerea vizitări obiectivelor turistice, mâncarea delicioasa! E tot ce trebuie pentru acea zonă!

 806. Foarte curat. Gazda foarte primitoare. Mâncare foarte buna.

 807. Camera spatioasa, patul mare si confortabil. Gazda a fost foarte amabila, desi am ajuns seara tarziu pentru check in, ne-a asteptat si am putut comanda mancare chiar daca bucataria era inchisa. Mancarea a fost foarte buna.

 808. Personal amabil curatenie camere mari mincare super buna cu siguranta o sa mai revenim

 809. Ne-a placut foarte mult, ne-a depasit asteptarile! Familie cu 2 copii mici, ne-am simtit foarte bine, recomandam din toata inima! Camera incapatoare, curata, noua; servicii ireprosabile; mivul dejun e standard, exact ce e de ajuns cabsi sortimentatie penteu 2-3 zile ce sta o familie odata in Oravita; locatia excelenta, aproape de orice destinatie turistica; Restaurantul este bun, servirea foarte buna, recomandam pastravul la gratar!

 810. Am sosit în orașul Oravita, pentru o călătorie cu trenul pe ruta Oravita-Anina-oravita, prima linie de cale ferată construită în țară noastră. A fost o experiență unică! Am avut o surpriză plăcută, cu rezervarea la hotelul Condor, unde am intalnit un personal de o calitate deosebită.De la receptie până la restaurant, am fost încântați de amabilitatea personalului.

 811. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor. Faptul ca au reacționat rapid și profesional la orice solicitare pe care am avut-o. Gazdele inteleg perfect ce înseamnă aprecierea clientului. Felicitări!

 812. Gazdele sunt minunate, niste oameni de care te apropii fara sa vrei. Au si animalute iubitoare, o curte minunata si camere super cozy. Recomandam!

 813. Camera in care am stat, la mansarda a fost foarte spatioasa si luminoasa. Era decorata foarte frumos si avea un aer tineresc, ceea ce o face perfecta in special pentru cuplurile tinere. Ciubarul si cafeaua de dimineata sunt din partea casei. Am apreciat foarte mult proprietarii pensiunii, care ne-au oferit sfaturi valoaroase despre traseele turistice din zona si ne-au prezentat locuri mai putin cunoscute, dar extrem de frumoase. Gradina este foarte bine ingrijita si este spatiu de joaca si pentru 3 caini prietenosi, alaturi de vreo 5 pisici. Moara din gradina este foarte aproape de Cheile Rudariei, unde se poate vizita complexul molinologic Rudaria, cel mai mare din SE Europei. Se poate vedea la pas sau cu bicicleta.

 814. Am fost întâmpinați cu vin fiert din partea casei la sosire.Totul a fost bine organizat de catre dna ce se ocupa de pesiune,chiar daca am facut rezervarea pt a doua zi de Crăciun cu doar doua zile înainte. Atmosfera a fost foarte plăcută, recomand amatorilor de drumeții

 815. este superb ,,,locatie ,sevire,,,tot ,,, Multumesc Doamna Gaby

 816. Foarte frumoasa zona. Gazdele primitoare si amabile. In camere curatenie si caldura, iar patul comfortabil. Nu m-a deranjat tavanul mai scund in baie, si nici nu inteleg de ce ar reprezenta o problema. Intr-adevar parcarea e pe margina drumului, dar e destul de safe.

 817. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 818. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 819. The house was clean and fragrant, neat and fully equipped. There are 4 double bedrooms, a large kitchen and easy to cook, a pleasant courtyard suitable for accommodation. The landlord is very nice. An experience of living in a local community in the heart of nature.

 820. Locatia, curatenia din camera si ospitalitatea gazdei. Am ramas placut surprinsi sa vedem gazde care accepta animale de companie. Recomandam!

 821. Curatenie, apartamentul arata foarte bine (stil rustic). Pensiunea are curte, terasa pt servit masa (atentie, mancare proprie, nu exista restaurant in cadrul pensiunii).

 822. Curat, personal foarte amabil, prosoape disponibile, corespunde pozelor de pe internet.

 823. Personal amabil curatenie camere mari mincare super buna cu siguranta o sa mai revenim

 824. Ne-a placut foarte mult, ne-a depasit asteptarile! Familie cu 2 copii mici, ne-am simtit foarte bine, recomandam din toata inima! Camera incapatoare, curata, noua; servicii ireprosabile; mivul dejun e standard, exact ce e de ajuns cabsi sortimentatie penteu 2-3 zile ce sta o familie odata in Oravita; locatia excelenta, aproape de orice destinatie turistica; Restaurantul este bun, servirea foarte buna, recomandam pastravul la gratar!

 825. Am sosit în orașul Oravita, pentru o călătorie cu trenul pe ruta Oravita-Anina-oravita, prima linie de cale ferată construită în țară noastră. A fost o experiență unică! Am avut o surpriză plăcută, cu rezervarea la hotelul Condor, unde am intalnit un personal de o calitate deosebită.De la receptie până la restaurant, am fost încântați de amabilitatea personalului.

 826. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor. Faptul ca au reacționat rapid și profesional la orice solicitare pe care am avut-o. Gazdele inteleg perfect ce înseamnă aprecierea clientului. Felicitări!

 827. Gazdele sunt minunate, niste oameni de care te apropii fara sa vrei. Au si animalute iubitoare, o curte minunata si camere super cozy. Recomandam!

 828. Camera in care am stat, la mansarda a fost foarte spatioasa si luminoasa. Era decorata foarte frumos si avea un aer tineresc, ceea ce o face perfecta in special pentru cuplurile tinere. Ciubarul si cafeaua de dimineata sunt din partea casei. Am apreciat foarte mult proprietarii pensiunii, care ne-au oferit sfaturi valoaroase despre traseele turistice din zona si ne-au prezentat locuri mai putin cunoscute, dar extrem de frumoase. Gradina este foarte bine ingrijita si este spatiu de joaca si pentru 3 caini prietenosi, alaturi de vreo 5 pisici. Moara din gradina este foarte aproape de Cheile Rudariei, unde se poate vizita complexul molinologic Rudaria, cel mai mare din SE Europei. Se poate vedea la pas sau cu bicicleta.

 829. Am fost întâmpinați cu vin fiert din partea casei la sosire.Totul a fost bine organizat de catre dna ce se ocupa de pesiune,chiar daca am facut rezervarea pt a doua zi de Crăciun cu doar doua zile înainte. Atmosfera a fost foarte plăcută, recomand amatorilor de drumeții

 830. este superb ,,,locatie ,sevire,,,tot ,,, Multumesc Doamna Gaby

 831. Foarte frumoasa zona. Gazdele primitoare si amabile. In camere curatenie si caldura, iar patul comfortabil. Nu m-a deranjat tavanul mai scund in baie, si nici nu inteleg de ce ar reprezenta o problema. Intr-adevar parcarea e pe margina drumului, dar e destul de safe.

 832. satul linistit, natura, cheile nerei, ochiul beiului

 833. Asezarea cabanei, retrasa de la strada, amabilitatea gazdelor, indicatii turistice utile.

 834. zona in care se afla casa… gazda foarte primitoare

 835. Designul, ambianta, facilitatile, meniul de mancare divers,

 836. Felicitari celor care, cu inspiratie si harnicie au creat aceasta insula foarte placuta si confortabila intr-o zona din pacate neglijata de foarte mult timp! Ne-am simtit excelent, am fost rasfatati culinar si prin servicii, vom reveni cu placere!

 837. Personalul hotelului a fost de nota 10, locatia perfecta, mincarea foarte buna.

 838. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 839. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 840. The house was clean and fragrant, neat and fully equipped. There are 4 double bedrooms, a large kitchen and easy to cook, a pleasant courtyard suitable for accommodation. The landlord is very nice. An experience of living in a local community in the heart of nature.

 841. Locatia, curatenia din camera si ospitalitatea gazdei. Am ramas placut surprinsi sa vedem gazde care accepta animale de companie. Recomandam!

 842. Curatenie, apartamentul arata foarte bine (stil rustic). Pensiunea are curte, terasa pt servit masa (atentie, mancare proprie, nu exista restaurant in cadrul pensiunii).

 843. Curat, personal foarte amabil, prosoape disponibile, corespunde pozelor de pe internet.

 844. Gazda foarte primitoare, locația pensiunii pe malul Dunării, dotarea cu piscină, astfel având posibilitatea de a face plajă. Curățenie, camerele spațioase,cu balcon, iar la parter există o terasă unde se poate servi masa. Ciorba de pește a fost foarte bună!

 845. Personalul extrem de amabil, mancare buna la preturi excelente. Localizare foarte buna, cu acces la obiectivele turistice din zona si ponton pentru pescuit.

 846. Micul dejun a fost bogat, mancarea de la restaurant delicioasa si proaspata. Este o proprietate potrivita pentru familii datorita linistii, dar si pentru cupluri datorita cabanutelor de la malul Dunarii.

 847. Personal amabil curatenie camere mari mincare super buna cu siguranta o sa mai revenim

 848. Ne-a placut foarte mult, ne-a depasit asteptarile! Familie cu 2 copii mici, ne-am simtit foarte bine, recomandam din toata inima! Camera incapatoare, curata, noua; servicii ireprosabile; mivul dejun e standard, exact ce e de ajuns cabsi sortimentatie penteu 2-3 zile ce sta o familie odata in Oravita; locatia excelenta, aproape de orice destinatie turistica; Restaurantul este bun, servirea foarte buna, recomandam pastravul la gratar!

 849. Am sosit în orașul Oravita, pentru o călătorie cu trenul pe ruta Oravita-Anina-oravita, prima linie de cale ferată construită în țară noastră. A fost o experiență unică! Am avut o surpriză plăcută, cu rezervarea la hotelul Condor, unde am intalnit un personal de o calitate deosebită.De la receptie până la restaurant, am fost încântați de amabilitatea personalului.

 850. Gradina din spatele casei este un colt de paradis in fiecare moment al zilei si al noptii !

 851. Curățenia, confort, liniște, verdeață, pădure, rău, loc de relaxare și gratar

 852. Încântat de zona superbă. Câteva obiective de vizitat, un sejur de 3-4 zile este suficient pentru relaxare, drumeții, etc. Proprietarul foarte amabil, curățenia impecabilă, măsuri de protecție contra Covid 19. Nu uitați să căutați cu privirea veverițele de pe malul apei!

 853. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor. Faptul ca au reacționat rapid și profesional la orice solicitare pe care am avut-o. Gazdele inteleg perfect ce înseamnă aprecierea clientului. Felicitări!

 854. Gazdele sunt minunate, niste oameni de care te apropii fara sa vrei. Au si animalute iubitoare, o curte minunata si camere super cozy. Recomandam!

 855. Camera in care am stat, la mansarda a fost foarte spatioasa si luminoasa. Era decorata foarte frumos si avea un aer tineresc, ceea ce o face perfecta in special pentru cuplurile tinere. Ciubarul si cafeaua de dimineata sunt din partea casei. Am apreciat foarte mult proprietarii pensiunii, care ne-au oferit sfaturi valoaroase despre traseele turistice din zona si ne-au prezentat locuri mai putin cunoscute, dar extrem de frumoase. Gradina este foarte bine ingrijita si este spatiu de joaca si pentru 3 caini prietenosi, alaturi de vreo 5 pisici. Moara din gradina este foarte aproape de Cheile Rudariei, unde se poate vizita complexul molinologic Rudaria, cel mai mare din SE Europei. Se poate vedea la pas sau cu bicicleta.

 856. O locatie minunata! Felicitari pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, dar, mai ales, pentru serviciile de nota 10! Recomand cu drag aceasta locatie. Mult succes!

 857. Totul extraordinar, mancarea ca la mama acasă, diversificata, personalul excelent, o gazda de milioane si un peisaj de vis! Vom reveni cu mare drag cât mai curând!

 858. Locatie deosebita, personal foarte amabil. Mancarea a fost o revelatie. Abia asteptam sa revenim

 859. Am avut un sejur foarte placut. Am put vizita toate obiectivele turistice din zona. Casa este la o distanta potrivita pentru a vizita toate obiectivele din zona (Cheile Nerei, Cascada Susara, Lacul Ochiul Bei, Cascada Beusnita, etc). Gazda foarte sociabila si discreta, ne-a dat sfaturi foarte utile cu obiectivele pe care putem sa le vizitam in zona si ce am mai putea face in zona (de exemplu rafting, plimbari cu biciclete sau ATV-ul). Rafting-ul pe Nera se merita. Casa foarte primitoare, frumoasa si curata

 860. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 861. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 862. Locatie in mijlocul naturii si foarte aproape de Cheile Nerei

 863. Casa si gradina frumos amenajate, liniste, amplasare aproape de obiectivele turistice, priveliste minunata.

 864. Foarte frumos !!! Toate conditiile de care ai nevoie. Bonus: un apus minunat!!! Am apreciat foarte mult ca ati dat drumul la centrala!

 865. Pensiunea este deosebit de cocheta. Aceasta locatie este minunata si are o curte primitoare in care te poti relaxa in liniste. Terasa este minunata, iar dimineata la micul dejun aveam senzatia ca suntem in Grecia. Gazda ne-a intampinat cu multa caldura si a fost mereu atenta sa nu ne lipseasca nimic.

 866. Mic dejun foarte de bun, doamna proprietară se pricepe la gătit. Camera a fost curată, am fost așteptați pentru prezentarea locului de însăși doamna propietară, deși am ajuns destul de târziu (23 – 00 noaptea).

 867. Gazda foarte amabila, curățenie, facilități de nivel înalt. Răspunde la toate solicitările. Mâncarea bună.

 868. Micul dejun si pâinea proaspătă. Mâncarea foarte gustoasă. Gazda foarte receptiva.

 869. Gazda primitoare, mic dejun excelent, pâine de casă. Cafea foarte bună.

 870. Gazda foarte primitoare !! Locație excelenta și mâncare foarte foarte bună!!!

 871. Personal foarte amabil,iar serviciile excelente.Mancarea foarte buna.

 872. Amabilitatea gazdelor,mâncarea cu gust,micul dejun diversificat,pizza foarte bună. Camerele curate,amplasamentul hotelului.

 873. Popas ideal in centrul Oravitei. Frigider in camera. Restaurant si terasa la parter

 874. Gazda primitoare,locatie superba,aproape de mori, pizzerie,curatenie,totul perfect.Recomand

 875. O gazda primitoare. Pensiune curata cu o gradina frumoasa. O oaza de liniște și relaxare pentru suflet. O locație excelentă pentru familie dar și pentru persoanele iubitoare de munte. Morile de apă sunt funcționale și oamenii sunt primitori. Vom revenii cu drag

 876. Absolut tot! Curățenie,totul la dispoziție exact ca acasa!

 877. Un exemplu de cum ar trebui să se facă turismul in România: gazda și personalul disponibile, amabile, discrete; mâncarea cu gust și pentru orice gusturi; muzica de calitate adaptată momentului; camera cu dotări, confortabila si curată.

 878. Ne-a placut foarte mult locul de joaca special amenajat pentru copii. Maria, fetita noastra de 5 ani nu se mai dezlipea de acel colțișor ”secret”, asa cum ii placea ei sa spuna. Ne-a mai placut atitudinea personalului care in permanenta a facut astfel incat sa satisfaca orice dorință a noastra, mancarea deosebit de buna, muzica, decorul magic in care este aplasat Rocker’s Inn. Sejurul nostru a fost unul exceptional!!!

 879. O locatie minunata! Felicitari pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, dar, mai ales, pentru serviciile de nota 10! Recomand cu drag aceasta locatie. Mult succes!

 880. Am avut un sejur foarte placut. Am put vizita toate obiectivele turistice din zona. Casa este la o distanta potrivita pentru a vizita toate obiectivele din zona (Cheile Nerei, Cascada Susara, Lacul Ochiul Bei, Cascada Beusnita, etc). Gazda foarte sociabila si discreta, ne-a dat sfaturi foarte utile cu obiectivele pe care putem sa le vizitam in zona si ce am mai putea face in zona (de exemplu rafting, plimbari cu biciclete sau ATV-ul). Rafting-ul pe Nera se merita. Casa foarte primitoare, frumoasa si curata

 881. Absolut totul a fost excepțional. Rareori ne-am simțit atât de bine într-o locație.

 882. Am avut în pensiune tot ce ne-a trebuit. Wi-fi-ul a mers șnur.

 883. Locatie in mijlocul naturii si foarte aproape de Cheile Nerei

 884. Casa si gradina frumos amenajate, liniste, amplasare aproape de obiectivele turistice, priveliste minunata.

 885. Foarte frumos !!! Toate conditiile de care ai nevoie. Bonus: un apus minunat!!! Am apreciat foarte mult ca ati dat drumul la centrala!

 886. Pensiunea este deosebit de cocheta. Aceasta locatie este minunata si are o curte primitoare in care te poti relaxa in liniste. Terasa este minunata, iar dimineata la micul dejun aveam senzatia ca suntem in Grecia. Gazda ne-a intampinat cu multa caldura si a fost mereu atenta sa nu ne lipseasca nimic.

 887. Mic dejun foarte de bun, doamna proprietară se pricepe la gătit. Camera a fost curată, am fost așteptați pentru prezentarea locului de însăși doamna propietară, deși am ajuns destul de târziu (23 – 00 noaptea).

 888. Gazda foarte amabila, curățenie, facilități de nivel înalt. Răspunde la toate solicitările. Mâncarea bună.

 889. Micul dejun si pâinea proaspătă. Mâncarea foarte gustoasă. Gazda foarte receptiva.

 890. Gazda primitoare, mic dejun excelent, pâine de casă. Cafea foarte bună.

 891. Gazda foarte primitoare !! Locație excelenta și mâncare foarte foarte bună!!!

 892. Personal foarte amabil,iar serviciile excelente.Mancarea foarte buna.

 893. Amabilitatea gazdelor,mâncarea cu gust,micul dejun diversificat,pizza foarte bună. Camerele curate,amplasamentul hotelului.

 894. Popas ideal in centrul Oravitei. Frigider in camera. Restaurant si terasa la parter

 895. Gazda primitoare,locatie superba,aproape de mori, pizzerie,curatenie,totul perfect.Recomand

 896. O gazda primitoare. Pensiune curata cu o gradina frumoasa. O oaza de liniște și relaxare pentru suflet. O locație excelentă pentru familie dar și pentru persoanele iubitoare de munte. Morile de apă sunt funcționale și oamenii sunt primitori. Vom revenii cu drag

 897. Absolut tot! Curățenie,totul la dispoziție exact ca acasa!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled