Cazare ieftina Ceahlau

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Ceahlău, Neamţ, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Ceahlău, Neamţ, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Ceahlău, Neamţ, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Ceahlău, Neamţ, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Gheorghiță si Victor Brătianu din Plescuta, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Gheorghiță si Victor Brătianu din Plescuta, jud. AlbaCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Jenel si Dimitrina Cernovodeanu din Valea Stanei, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ceahlău, Neamţ, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Jenel si Dimitrina Cernovodeanu din Valea Stanei, jud. SuceavaCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Ivan si Monica Chelaru din Vadu Rosca, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ivan si Monica Chelaru din Vadu Rosca, jud. VranceaCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Iurie si Liviu Ciulei din Motru, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ceahlău, Neamţ, România!

  (Iurie si Liviu Ciulei din Motru, jud. GorjCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Saveta si Angel Drăgoi din Sacalaseni, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ceahlău, Neamţ, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Saveta si Angel Drăgoi din Sacalaseni, jud. MaramuresCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Petrică si Dimitrina Răduță din Totesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Ceahlău, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ceahlău, Neamţ, România.

  (Petrică si Dimitrina Răduță din Totesti, jud. AlbaCazare in Ceahlău, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 1. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 2. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 3. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 4. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 5. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 6. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 7. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 8. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 9. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 10. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 11. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 12. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 13. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 14. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 15. Amplasarea, si amabilitatea persoanei de la receptie.

 16. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 17. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 18. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 19. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 20. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 21. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 22. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 23. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 24. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 25. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 26. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 27. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 28. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 29. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 30. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 31. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 32. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 33. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 34. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 35. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 36. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 37. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 38. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 39. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 40. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 41. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 42. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 43. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 44. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 45. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 46. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 47. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 48. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 49. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 50. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 51. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 52. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 53. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 54. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 55. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 56. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 57. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 58. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 59. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 60. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 61. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 62. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 63. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 64. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 65. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 66. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 67. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 68. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 69. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 70. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 71. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 72. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 73. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 74. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 75. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 76. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 77. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 78. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 79. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 80. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 81. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 82. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 83. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 84. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 85. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 86. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 87. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 88. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 89. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 90. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 91. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 92. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 93. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 94. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 95. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 96. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 97. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 98. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 99. Claudia si Dinu sunt un cuplu de oameni tineri si frumosi, care stiu sa faca omul sa se simta bine.

 100. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 101. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 102. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 103. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 104. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 105. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 106. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 107. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 108. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 109. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 110. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 111. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 112. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 113. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 114. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 115. Gazda foarte primitoare , locatia este foarte aproape de statiune 🗻. Vecini sunt foarte prietenosi in special “ Tanti “ COCA .

 116. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 117. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 118. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 119. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 120. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 121. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 122. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 123. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 124. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 125. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 126. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 127. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 128. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 129. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 130. Gazda foarte primitoare , locatia este foarte aproape de statiune 🗻. Vecini sunt foarte prietenosi in special “ Tanti “ COCA .

 131. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 132. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 133. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 134. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 135. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 136. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 137. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 138. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 139. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 140. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 141. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 142. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 143. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 144. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 145. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 146. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 147. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 148. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 149. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 150. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 151. Gazda foarte primitoare , locatia este foarte aproape de statiune 🗻. Vecini sunt foarte prietenosi in special “ Tanti “ COCA .

 152. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 153. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 154. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 155. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 156. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 157. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 158. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 159. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 160. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 161. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 162. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 163. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 164. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 165. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 166. Gazda foarte primitoare , locatia este foarte aproape de statiune 🗻. Vecini sunt foarte prietenosi in special “ Tanti “ COCA .

 167. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 168. Gazda minunata, camera curata, pat confortabil , totul super ok.

 169. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 170. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 171. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 172. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 173. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 174. Locul unde este situata pensiunea. A fost bine cald având în vedere că afara au fost – 18*

 175. Pensiunea este la 2 km de statiunea Durau. Proprietarii sunt foarte draguti. Locatie superba! Mi a placut si cu siguranta vom reveni!

 176. Gazda foarte primitoare , locatia este foarte aproape de statiune 🗻. Vecini sunt foarte prietenosi in special “ Tanti “ COCA .

 177. Proprietarul este un om foarte dragut si amabil. Este foarte curat, iar camera si cabana ofera tot ce e nevoie: parcare, pat confortabil, bucatarie, etc.

 178. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 179. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 180. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 181. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 182. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 183. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 184. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 185. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 186. Oameni foarte primitori, campingul foarte curat și frumos amenajat.

 187. Camera spatioasa, curata, cu o terasa unde catelul nostru se putea juca.

 188. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 189. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 190. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 191. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 192. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 193. Proprietarii sunt foarte amabili și primitori. Toate detaliile au fost apreciate pe măsura. Curatenie imaculata, mâncarea delicioasa și vinul casei ❤️. Abia asteptam sa revenim!

 194. Gazde primitoare, mâncarea foarte bună, liniște, zonă frumoasă.

 195. Este o pensiune deschisa recent, in care totul miroase a nou, asezata intr-o zona pitoresca, cu personal foarte primitor si amabil, saritor de fiecare data cand era nevoie…

 196. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 197. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 198. Pensiunea este la 2 km de statiunea Durau. Proprietarii sunt foarte draguti. Locatie superba! Mi a placut si cu siguranta vom reveni!

 199. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 200. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 201. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 202. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 203. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 204. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 205. Camera spatioasa, curata, cu o terasa unde catelul nostru se putea juca.

 206. Camere mari, calduroase si curate. Personal foarte dragut si intelegator. Zona de servit masa.

 207. Mi-a plăcut totul..începând cu primirea,interiorul,camera..Și mâncarea a fost gustoasă..Preturile si ele au fost rezonabile..Decorul și el mi s-a părut foarte cool,original,o combinație faină între stiluri,primitor totul..Încă de la prima impresie totul a fost super. Și am plecat de acolo cu aceeași impresie..Bravo și felicitări celui/celei ce coordonează această locație!!👏👏

 208. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 209. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 210. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 211. Proprietarii sunt foarte amabili și primitori. Toate detaliile au fost apreciate pe măsura. Curatenie imaculata, mâncarea delicioasa și vinul casei ❤️. Abia asteptam sa revenim!

 212. Gazde primitoare, mâncarea foarte bună, liniște, zonă frumoasă.

 213. Este o pensiune deschisa recent, in care totul miroase a nou, asezata intr-o zona pitoresca, cu personal foarte primitor si amabil, saritor de fiecare data cand era nevoie…

 214. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 215. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 216. Pensiunea este la 2 km de statiunea Durau. Proprietarii sunt foarte draguti. Locatie superba! Mi a placut si cu siguranta vom reveni!

 217. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 218. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 219. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 220. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 221. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 222. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 223. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 224. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 225. A fost foarte cald si locatia e destul de aproape de munte

 226. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 227. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 228. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 229. Proprietarii sunt foarte amabili și primitori. Toate detaliile au fost apreciate pe măsura. Curatenie imaculata, mâncarea delicioasa și vinul casei ❤️. Abia asteptam sa revenim!

 230. Gazde primitoare, mâncarea foarte bună, liniște, zonă frumoasă.

 231. Este o pensiune deschisa recent, in care totul miroase a nou, asezata intr-o zona pitoresca, cu personal foarte primitor si amabil, saritor de fiecare data cand era nevoie…

 232. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 233. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 234. Pensiunea este la 2 km de statiunea Durau. Proprietarii sunt foarte draguti. Locatie superba! Mi a placut si cu siguranta vom reveni!

 235. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 236. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 237. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 238. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 239. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 240. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 241. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 242. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 243. A fost foarte cald si locatia e destul de aproape de munte

 244. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 245. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 246. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 247. Proprietarii sunt foarte amabili și primitori. Toate detaliile au fost apreciate pe măsura. Curatenie imaculata, mâncarea delicioasa și vinul casei ❤️. Abia asteptam sa revenim!

 248. Gazde primitoare, mâncarea foarte bună, liniște, zonă frumoasă.

 249. Este o pensiune deschisa recent, in care totul miroase a nou, asezata intr-o zona pitoresca, cu personal foarte primitor si amabil, saritor de fiecare data cand era nevoie…

 250. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 251. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 252. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 253. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 254. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 255. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 256. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 257. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 258. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 259. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 260. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 261. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 262. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 263. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 264. A fost foarte cald si locatia e destul de aproape de munte

 265. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 266. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 267. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 268. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 269. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 270. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 271. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 272. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 273. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 274. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 275. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 276. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 277. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 278. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 279. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 280. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 281. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 282. Super!!! Gazda extrem de primitoare, peisaj de vis, locatie excelenta.

 283. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 284. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 285. Ne-a placut gazda, atmosfera calda, familiara, ne-am simtit ca acasa. Vila este foarte potrivita pentru grupuri mari, camere multe -10- oferind intimitate si totusi livingul si foisorul -loc de intalnire potrivit intregului grup. Multumim pentru ospitalitate !

 286. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 287. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 288. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 289. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 290. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 291. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 292. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 293. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 294. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 295. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 296. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 297. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 298. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 299. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 300. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 301. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 302. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 303. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 304. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 305. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 306. mancarea foarte gustoasa. camera curata si baia curate. oameni calzi si receptivi.

 307. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 308. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 309. The host was thurough and accomodating, beds were comfy

 310. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 311. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 312. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 313. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 314. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 315. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 316. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 317. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 318. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 319. Mi-a placut faptul ca a fost curat, apa calda,dus ok,pat confortabil,liniste, wi-fi-ul merge f bine, personal amabil,, aproape de locurile de interes din zona. Desi aceasta proprietate se afla practic intr-o intersectie de drumuri si m-as fi asteptat sa aud intr-una masini,spre surprinderea mea chiar nu m-au deranjat deloc masinile,este antifonata destul de bine.

 320. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 321. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 322. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 323. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 324. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 325. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 326. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 327. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 328. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 329. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 330. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 331. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 332. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 333. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 334. Mi-a placut faptul ca a fost curat, apa calda,dus ok,pat confortabil,liniste, wi-fi-ul merge f bine, personal amabil,, aproape de locurile de interes din zona. Desi aceasta proprietate se afla practic intr-o intersectie de drumuri si m-as fi asteptat sa aud intr-una masini,spre surprinderea mea chiar nu m-au deranjat deloc masinile,este antifonata destul de bine.

 335. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 336. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 337. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 338. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 339. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 340. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 341. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 342. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 343. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 344. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 345. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 346. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 347. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 348. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 349. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 350. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 351. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 352. Mi-a placut faptul ca a fost curat, apa calda,dus ok,pat confortabil,liniste, wi-fi-ul merge f bine, personal amabil,, aproape de locurile de interes din zona. Desi aceasta proprietate se afla practic intr-o intersectie de drumuri si m-as fi asteptat sa aud intr-una masini,spre surprinderea mea chiar nu m-au deranjat deloc masinile,este antifonata destul de bine.

 353. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 354. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 355. Tot ce ne-a înconjurat, ne-a plăcut! De la camere pana la gazdele extrem de darnice și amabile, care ne-au fost la dispoziție cu orice am avut nevoie și la orice ora! Am fost primiți cu bratele deschise și ne-am simțit de-ai casei, a fost o atmosferă plăcută și caldă!

 356. Liniștea, peisajul, curtea mare, locul de joacă, foisorul!

 357. A fost minunat, cu toate ca am stat foarte putin.Casutele super curate si foarte frumoase in interior, bucataria , terasa si gradina , sunt foaret ok. te fac sa te simti in vacanta,,,te duc cu gandul la relax. Proprietarii , Maria si Cristi sunt niste persoane cum rar intalnesti, acele persoane ce te surprind placut , prin armonia ce-i leaga. Ce pot spune e ca in vara viitoare sugur o sa revenim cu mare drag !!!

 358. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 359. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 360. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 361. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 362. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 363. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 364. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 365. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 366. Locație frumoasa, aproape de Durau, curte mare cu foișor pentru grătar, bazine cu pești, living foarte confortabil cu bucătărie bine dotată, camere comode și curate, cu balcon de lemn, lenjerie de pat curata, prosoape curate,apa calda, iar personalul este foarte prietenos și amabil. In plus are parcare mare in curte, este obiectiv protejat cu camere, este sigur. Decorațiuni foarte rustice și frumoase. Recomand cu mare drag!

 367. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 368. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 369. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 370. Mi-a placut faptul ca a fost curat, apa calda,dus ok,pat confortabil,liniste, wi-fi-ul merge f bine, personal amabil,, aproape de locurile de interes din zona. Desi aceasta proprietate se afla practic intr-o intersectie de drumuri si m-as fi asteptat sa aud intr-una masini,spre surprinderea mea chiar nu m-au deranjat deloc masinile,este antifonata destul de bine.

 371. Linistita. Apropiata de alte zone cu obiective turistice. Terasele pentru a sta afara sunt o idee foarte buna. Camerele erau spatioase. Personalul a fost foarte amabil.

 372. Camera mare, curata; baia cu cada; amabilitatea personalului.

 373. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 374. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 375. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 376. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 377. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 378. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 379. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 380. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 381. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 382. Ne-a plăcut solicitudinea tânărului administrator, ambianța, camerele cu dotări în general corespunzătoare: plasma, Wi-Fi puternic, baie curata cu prosoape impecabile, balconul cu priveliște către pădurile din preajma Ceahlăului, susurul apei pârâiașului care alimentează păstrăvăria proprie și, desigur, cina cu păstrăv, mujdei și mămăliguță.

 383. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 384. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 385. Ne-a plăcut solicitudinea tânărului administrator, ambianța, camerele cu dotări în general corespunzătoare: plasma, Wi-Fi puternic, baie curata cu prosoape impecabile, balconul cu priveliște către pădurile din preajma Ceahlăului, susurul apei pârâiașului care alimentează păstrăvăria proprie și, desigur, cina cu păstrăv, mujdei și mămăliguță.

 386. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 387. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 388. Micul dejun consistent, cu produse de calitate, restaurantul cu preturi bune si mancare gustoasa, magazin la parter cu tot ce doresti, informatii si harti despre zona , plimbari cu barca si bicicleta pentru cine doreste . Camerele mari si foarte curate, baile asemenea.

 389. Personal si proprietar prietenosi,mancare gustoasa si camere spatioasa.

 390. Camere mari, pat mare,curat, mancarea f buna ,multa si rezonabila ca pret. Bauturile ieftine. Magazin minimarket la parter, loc de parcare.

 391. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 392. Priveliștea super frumoasă și geamurile mari. Foișor retras mai sus, mai in sânul naturii.

 393. Ambient placut, linistit, peisaj desprins din vis, vedere pe lac, vedere la poalele muntelui, spatiu de joaca pentru copii. Meniul propus a fost ok, timp de asteptare un pic indelungat.

 394. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 395. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 396. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 397. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 398. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 399. Zona foarte frumoasa si linistita, curatenie si o gazda minunata !!

 400. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 401. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 402. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 403. Camere curate, personal dragut si mancare gustoasa.

 404. Micul dejun consistent, cu produse de calitate, restaurantul cu preturi bune si mancare gustoasa, magazin la parter cu tot ce doresti, informatii si harti despre zona , plimbari cu barca si bicicleta pentru cine doreste . Camerele mari si foarte curate, baile asemenea.

 405. Personal si proprietar prietenosi,mancare gustoasa si camere spatioasa.

 406. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 407. Priveliștea super frumoasă și geamurile mari. Foișor retras mai sus, mai in sânul naturii.

 408. Ambient placut, linistit, peisaj desprins din vis, vedere pe lac, vedere la poalele muntelui, spatiu de joaca pentru copii. Meniul propus a fost ok, timp de asteptare un pic indelungat.

 409. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 410. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 411. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 412. Curățenia și disponibilitatea casei, încrederea acordata de proprietar, priveliștea, dar mai ales modul de primire al gazdei! Pălincă foarte bună!

 413. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 414. Totul , peisaj curățenie, amabilitate, facilități.

 415. Ne-a plăcut solicitudinea tânărului administrator, ambianța, camerele cu dotări în general corespunzătoare: plasma, Wi-Fi puternic, baie curata cu prosoape impecabile, balconul cu priveliște către pădurile din preajma Ceahlăului, susurul apei pârâiașului care alimentează păstrăvăria proprie și, desigur, cina cu păstrăv, mujdei și mămăliguță.

 416. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 417. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 418. O gazda foarte primitoare si cu sfaturi utile in ceea ce proveste zona. Priveliste frumoasa, curatenie, loc de parcat masina si multa verdeata in jur. Se poate merge cu bicicleta dus intors pana la lac. Recomand cu incredere pentru cupluri sau calatori solo.

 419. Curat, gazda primitoare, am uitat niste haine si d-na a fost drăguță sa ne sune si sa ne spuna, ne-am intors si am recuperat hainele.

 420. Doamna Marica foarte draguta, primitoare, locuinta arata bine

 421. Mi-a placut curățenia, personalul f amabil, dotările, mâncarea gustoasa și mai ales amenajările interioare in spațiile publice.

 422. Camere curate, personal dragut si mancare gustoasa.

 423. Micul dejun consistent, cu produse de calitate, restaurantul cu preturi bune si mancare gustoasa, magazin la parter cu tot ce doresti, informatii si harti despre zona , plimbari cu barca si bicicleta pentru cine doreste . Camerele mari si foarte curate, baile asemenea.

 424. Gradina din spatele casei e superba, un loc în care te poti conecta cu natura! Priveliștea e minunata, mai ales dimineața! Gazdele foarte primitoare și calde. Zona liniștită

 425. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 426. Priveliștea super frumoasă și geamurile mari. Foișor retras mai sus, mai in sânul naturii.

 427. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 428. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 429. Natura. Foarte curat în camera și locația pensiunii este super de ok

 430. Ne-a plăcut solicitudinea tânărului administrator, ambianța, camerele cu dotări în general corespunzătoare: plasma, Wi-Fi puternic, baie curata cu prosoape impecabile, balconul cu priveliște către pădurile din preajma Ceahlăului, susurul apei pârâiașului care alimentează păstrăvăria proprie și, desigur, cina cu păstrăv, mujdei și mămăliguță.

 431. Domnul care ne-a găzduit a fost foarte primiitor și ne-a făcut să simțim la noi acasă. Mi-a plăcut foarte mult locația și peisajul dinprejur. Recomand locul acesta și sper să mă întorc întro zi.

 432. O ședere scurtă și plăcută în compania unei gazde foarte primitoare. O recomand cu drag celor care vor să petreacă un timp în Ceahlău.

 433. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 434. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 435. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 436. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 437. Personal foarte primitor, locatie superba. Perfect pentru relaxare.

 438. Gazde primitoare, priveliste frumoasa, dar camera in care am stat nu este pentru pretentiosi…

 439. Gazdele sunt foarte primitoare, incearca sa faca totul pentru clientii lor

 440. Totul a fost foarte frumos ! Gazdele foarte primitoare … loc de joaca pentru copii … foisorul amenajat cu de toate … ne-am simtit bine atit maturii cit si copii … recomand cu drag …

 441. Curat, locatie excelenta, foarte aproape de statiunea Durau, toate facilitatile pentru o sedere placuta

 442. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 443. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 444. Amplasarea in peisaj…la 1-2 km de statiunea Durau!

 445. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 446. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 447. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 448. Un loc cu un farmec aparte, situat intr-o zona foarte frumoasa. De aici se poate ajunge usor in Durau pentru o drumetie pe Ceahlau, iar proprietarul organizeaza excursii pe lac cu salupa. Micul dejun a fost peste asteptari, iar camera are tot ce este necesar.

 449. Tot personalul pensiunii a fost foarte amabil și atent pe perioada sejurului nostru

 450. Gazde foarte primitoare, mancare foarte gustoasa si variata la restaurant.

 451. Personal drăguț si amabil, piscina curata…posibilitate de a face activități în aer liber

 452. Gradina din spatele casei e superba, un loc în care te poti conecta cu natura! Priveliștea e minunata, mai ales dimineața! Gazdele foarte primitoare și calde. Zona liniștită

 453. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 454. Locație excelentă, peisaj superb, camere curate, gazda amabila.

 455. Gazdele sunt foarte primitoare, incearca sa faca totul pentru clientii lor

 456. Totul a fost foarte frumos ! Gazdele foarte primitoare … loc de joaca pentru copii … foisorul amenajat cu de toate … ne-am simtit bine atit maturii cit si copii … recomand cu drag …

 457. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 458. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 459. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 460. Locatia f. Buna , aproape de un Restaurant f. bun ; Raport calitate – pret f. bun .

 461. Personalul a fost foarte dragut si intelegator, peisajul foarte frumos, camera foarte calduroasa. Raport foarte bun calitate-pret.

 462. Locatia este superba si linistita. Pensiunea fiind localizata in Rezevatia Ceahlau ( Asociatia turistica Durau). Sunt multe obiective turistice imprejur ( Lacul Bicaz, Cascada Duruitoare, Varfuri montane…) si trasee turistice palpitante.

 463. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 464. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 465. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 466. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 467. Personal foarte primitor, locatie superba. Perfect pentru relaxare.

 468. Gazde primitoare, priveliste frumoasa, dar camera in care am stat nu este pentru pretentiosi…

 469. Totul a fost foarte gustos.Bine gandit cu preparate din zona.Si priveliștea de pe terasa unde poti servi micul dejun minunata.

 470. Un loc cu un farmec aparte, situat intr-o zona foarte frumoasa. De aici se poate ajunge usor in Durau pentru o drumetie pe Ceahlau, iar proprietarul organizeaza excursii pe lac cu salupa. Micul dejun a fost peste asteptari, iar camera are tot ce este necesar.

 471. Tot personalul pensiunii a fost foarte amabil și atent pe perioada sejurului nostru

 472. Personal drăguț si amabil, piscina curata…posibilitate de a face activități în aer liber

 473. Gradina din spatele casei e superba, un loc în care te poti conecta cu natura! Priveliștea e minunata, mai ales dimineața! Gazdele foarte primitoare și calde. Zona liniștită

 474. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 475. Locație excelentă, peisaj superb, camere curate, gazda amabila.

 476. Gazdele sunt foarte primitoare, incearca sa faca totul pentru clientii lor

 477. Totul a fost foarte frumos ! Gazdele foarte primitoare … loc de joaca pentru copii … foisorul amenajat cu de toate … ne-am simtit bine atit maturii cit si copii … recomand cu drag …

 478. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 479. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 480. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 481. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 482. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 483. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 484. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 485. Personal foarte primitor, locatie superba. Perfect pentru relaxare.

 486. Gazde primitoare, priveliste frumoasa, dar camera in care am stat nu este pentru pretentiosi…

 487. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 488. Totul a fost foarte gustos.Bine gandit cu preparate din zona.Si priveliștea de pe terasa unde poti servi micul dejun minunata.

 489. Un loc cu un farmec aparte, situat intr-o zona foarte frumoasa. De aici se poate ajunge usor in Durau pentru o drumetie pe Ceahlau, iar proprietarul organizeaza excursii pe lac cu salupa. Micul dejun a fost peste asteptari, iar camera are tot ce este necesar.

 490. Personal drăguț si amabil, piscina curata…posibilitate de a face activități în aer liber

 491. Gradina din spatele casei e superba, un loc în care te poti conecta cu natura! Priveliștea e minunata, mai ales dimineața! Gazdele foarte primitoare și calde. Zona liniștită

 492. Dna proprietar este foarte amabila si primitoare. Mancarea foarte buna. Pozitia vilei si amenajarile sunt deosebite.

 493. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 494. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 495. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 496. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 497. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 498. Amplasarea in peisaj…la 1-2 km de statiunea Durau!

 499. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 500. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 501. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 502. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 503. Totul a fost foarte gustos.Bine gandit cu preparate din zona.Si priveliștea de pe terasa unde poti servi micul dejun minunata.

 504. Un loc cu un farmec aparte, situat intr-o zona foarte frumoasa. De aici se poate ajunge usor in Durau pentru o drumetie pe Ceahlau, iar proprietarul organizeaza excursii pe lac cu salupa. Micul dejun a fost peste asteptari, iar camera are tot ce este necesar.

 505. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 506. Privelistea din camera si din apropierea locatiei este minunata, personalul de nota 10, mancarea foarte buna.

 507. Personal drăguț si amabil, piscina curata…posibilitate de a face activități în aer liber

 508. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 509. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 510. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 511. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 512. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 513. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 514. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 515. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 516. Amplasarea in peisaj…la 1-2 km de statiunea Durau!

 517. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 518. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 519. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 520. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 521. Totul a fost foarte gustos.Bine gandit cu preparate din zona.Si priveliștea de pe terasa unde poti servi micul dejun minunata.

 522. Un loc cu un farmec aparte, situat intr-o zona foarte frumoasa. De aici se poate ajunge usor in Durau pentru o drumetie pe Ceahlau, iar proprietarul organizeaza excursii pe lac cu salupa. Micul dejun a fost peste asteptari, iar camera are tot ce este necesar.

 523. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 524. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 525. Privelistea din camera si din apropierea locatiei este minunata, personalul de nota 10, mancarea foarte buna.

 526. Locatia este superba, ma bucur ca nu a fost chiar in statiune, liniste, se auzea doar susurul raului noaptea.

 527. Curățenia și disponibilitatea casei, încrederea acordata de proprietar, priveliștea, dar mai ales modul de primire al gazdei! Pălincă foarte bună!

 528. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 529. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 530. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 531. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 532. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 533. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 534. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 535. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 536. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 537. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 538. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 539. Zona Amabilitatea personalului din momentul cazarii.

 540. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 541. Vedere minunata din dormitor, camere mari, mancare delicioasa! 👌

 542. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 543. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 544. Locatia este superba, ma bucur ca nu a fost chiar in statiune, liniste, se auzea doar susurul raului noaptea.

 545. Curățenia și disponibilitatea casei, încrederea acordata de proprietar, priveliștea, dar mai ales modul de primire al gazdei! Pălincă foarte bună!

 546. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 547. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 548. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 549. Este un camping foarte curat, linistit.Gazdele foarte ospitaliere si foarte receptive. Recomand !!!

 550. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 551. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 552. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 553. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 554. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 555. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 556. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 557. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 558. Totul a fost foarte gustos.Bine gandit cu preparate din zona.Si priveliștea de pe terasa unde poti servi micul dejun minunata.

 559. Locatia este superba, ma bucur ca nu a fost chiar in statiune, liniste, se auzea doar susurul raului noaptea.

 560. Curățenia și disponibilitatea casei, încrederea acordata de proprietar, priveliștea, dar mai ales modul de primire al gazdei! Pălincă foarte bună!

 561. O casa foarte linistita, spatioasa si aproape de Durau de unde incep traseele.

 562. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 563. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 564. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 565. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 566. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 567. Aer curat, locație superbă, personal amabil, cu multă disponibilitate.

 568. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 569. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 570. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 571. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 572. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 573. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 574. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 575. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 576. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 577. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 578. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 579. Aer curat, locație superbă, personal amabil, cu multă disponibilitate.

 580. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 581. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 582. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 583. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 584. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 585. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 586. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 587. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 588. Aer curat, locație superbă, personal amabil, cu multă disponibilitate.

 589. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 590. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 591. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 592. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 593. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 594. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 595. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 596. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 597. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 598. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 599. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 600. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 601. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 602. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 603. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 604. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 605. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 606. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 607. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 608. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 609. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 610. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 611. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 612. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 613. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 614. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 615. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 616. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 617. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 618. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 619. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 620. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 621. Pensiunea este amenajata cu bun gust, personalul este discret si amabil. Mancarea servita a fost delicioasa, cafeaua de la micul dejun excelenta. Feed-backul la solicitarea noastra de transport pana la intrarea in rezervatia naturala a fost prompt (in 10 minute am avut la dispozitie un microbuz).

 622. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 623. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 624. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 625. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 626. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 627. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 628. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 629. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 630. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 631. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 632. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 633. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 634. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 635. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 636. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 637. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 638. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 639. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 640. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 641. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 642. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 643. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 644. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 645. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 646. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 647. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 648. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 649. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 650. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 651. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 652. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 653. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 654. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 655. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 656. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 657. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 658. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 659. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 660. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 661. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 662. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 663. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 664. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 665. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 666. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 667. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 668. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 669. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 670. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 671. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 672. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 673. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 674. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 675. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 676. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 677. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 678. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 679. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 680. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 681. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 682. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 683. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 684. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 685. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 686. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 687. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 688. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 689. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 690. am mai fost. si tot asa de placut a fost. totul OK !!!

 691. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 692. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 693. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 694. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 695. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 696. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 697. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 698. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 699. Casa este frumoasa, gazda primitoare, peisajul drăguț.

 700. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 701. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 702. Gazda primitoare, ne-am simtit ca acasa. Paturi confortabile, iar gradina este superba. Curățenie. Doamna Marica a fost amabila sa ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Sociabila si disponibila tot timpul. Ne-a sfatuit ce sa vizitam si ce este mai avantajos pentru noi. Casa este situata la 1.5 km de statiune unde puteti mânca. Liniste. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lăsa oboseala acumulata si a pleca încărcați. Chiar aveti ce vizita.

 703. Vedere minunata din dormitor, camere mari, mancare delicioasa! 👌

 704. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 705. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 706. Locația, personalul, mâncarea este deosebita recomand cu drag. Cu siguranța voi revenii și in zilele de vara pentru liniștea naturii.

 707. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 708. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 709. Gazda primitoare, foarte omenos proprietarul. In camere era curatenie si era totul ca in poze.

 710. Locatia este superba, ma bucur ca nu a fost chiar in statiune, liniste, se auzea doar susurul raului noaptea.

 711. Curățenia și disponibilitatea casei, încrederea acordata de proprietar, priveliștea, dar mai ales modul de primire al gazdei! Pălincă foarte bună!

 712. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 713. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 714. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 715. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 716. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 717. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 718. Locația, personalul, mâncarea este deosebita recomand cu drag. Cu siguranța voi revenii și in zilele de vara pentru liniștea naturii.

 719. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 720. Stimata Pensiune! Bravo!!! Respect, pentru un asa stapan plin de energie si perseverent 😊. Sufletul si daruirea isi spune adanc amprenta in aceasta proprietate 👍

 721. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 722. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 723. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 724. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 725. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 726. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 727. Vedere minunata din dormitor, camere mari, mancare delicioasa! 👌

 728. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 729. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 730. Doamna Marica este o persoana foarte primitoare, pe la care cu siguranță vom mai trece. Camera a fost curată și călduroasă. Recomandat celor ce caută liniște și apropiere de natură!

 731. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 732. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 733. Cina la restaurant a fost buna, somnul confortabil iar camera a fost mare și curata

 734. Locația, personalul, mâncarea este deosebita recomand cu drag. Cu siguranța voi revenii și in zilele de vara pentru liniștea naturii.

 735. Foarte frumos decorat restaurantul, camerele curate și călduroase.

 736. Vedere minunata din dormitor, camere mari, mancare delicioasa! 👌

 737. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 738. Am servit un mic dejun traditional excelent! Cazarea exceleaza printr-o panorama de vis cu perete din sticla.

 739. Doamna Marica este o persoana foarte primitoare, pe la care cu siguranță vom mai trece. Camera a fost curată și călduroasă. Recomandat celor ce caută liniște și apropiere de natură!

 740. Doamna Marica a fost foarte draguta si sociabila. Privelistea a fost deosebita!

 741. O casuta de poveste cu o gradinita de flori minunata, iar dna Marica este o scumpa si o draguta.

 742. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 743. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 744. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 745. Un loc minunat, iar condițiile foarte bune. Recomand.

 746. Mâncarea a fost foarte gustoasa.Personalul foarte amabil.

 747. Locatie buna, curat, simpatic amenajat. Loc de parcare in curte. Cald si bine, temperatura reglabila din termostatul caloriferului. Camera mare si ventilatie in baie. Mic dejun bun (lapte proaspat fiert), personal amabil.

 748. Un loc superb, cu oameni minunați si foarte ospitalieri. Vom reveni cu drag ❤

 749. E un loc de poveste daca iti doresti liniste. E perfect pentru a evada in natura. Cabanele sunt tare dragute, iar baia si bucataria sunt dotate cu strictul necesar. Noua ne-a placut foarte mult si am vrea sa revenim.

 750. Personalul a fost foarte amabil. Locatia excelenta, o tabara de copii s-a campat intr-una din seri, iar copiii nostri s-au implicat in activitatile taberei. S-au distrat foarte bine

 751. Gazda a fost primitoare si de ajutor tot timpul. Camera a fost curata.

 752. O gazda absolut minunata, ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Niște oameni foarte atenți și cum-se-cade. Curtea este superba, cu un foișor, grătar, masa de tenis și hamace iar facilitățile sunt foarte bune. Așteptăm Spa-ul care este in constructie! Mulțumim!

 753. Vedere frumoasa de la balcon, gazdele foarte amabile.

 754. Locația perfecta,lângă lacul BicazSe pot vizita,cu mașina,toate obiectivele din Neamț.

 755. Camera mare, spațiul de la terase, mâncarea bună. Locuri de parcare in fața pensiunii. Are multe lucruri vechi expuse în restaurant, un fel de muzeu. Personal amabil.

 756. Personal foarte amabil. Apartamentul avea si baie si WC de serviciu. Ambientul in pensiune, multe terase comune pe fiecare etaj, zona si peisajele superbe. Micul dejun foarte bun, desi servit a la carte. Pensiunea are si market si farmacie.

 757. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 758. Tot, in mod deosebit baile, f curate, am vazut cat de des erau spalate! Personalul fff amabil!!!

 759. Personal foarte amabil, locație bună și cu priveliște superbă. Curat și plăcut. Nu sunt țânțari(cel puțin pe perioada sejurului nostru nu au fost). A fost prezent dezinfectantul și erau pastrate normele impuse în limita bunului simț.

 760. Gazde deosebit de primitoare. Pat dublu mare si perne foarte comode. Uşa balconului batantă şi prevăzută cu plasă împotriva insectelor.

 761. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 762. Mi-au placut locatia, usor de gasit fiind la drumul principal spre Durau, amabilitatea gazdei , faptul ca existau frigidere comune la dispozitia clientilor, spatiu de relaxare sau servit masa in parterul pensiunii si curatenia din baie.

 763. Locația este superbă. Gazdele sunt foarte primitoare. Facilitățile multiple. Vom reveni cu siguranță!

 764. Este un loc curat, linistit, gazdele au fost prietenoase!

 765. Zona liniștita, condiții excelente proprietarii oameni foarte comunicativi și primitori!👍

 766. Ospitalitatea proprietarului si dorinta ca noi sa ne simtim bine!

 767. Locația foarte frumoasă, cu acces direct de la DN, peisajul deosebit, natura te copleșește emoțional, locul bine amenajat, curat, condiții de 4****, sigur vei revenii!

 768. Super, recomand cu caldura

 769. Zona este superba, iar gazda exceptionala. Cu siguranta vom reveni.

 770. Gazda foarte primitoare, locația super, foarte aproape de Durău, liniște și relaxare totală. Ne-am simțit foarte bine! Mulțumim pentru tot! 🙂

 771. Curatenie impecabila, peisaje de vis, impletire armonioasa a traditionalului cu necesitatile moderne, multa intimitate, o gazda foarte primitoare

 772. Privelistea din camera e superba. Aproape de Durau, de unde poti alege traseul montan dorit prin Ceahlau. Mancarea usor nediversificata insa gustoasa.

 773. Vedere minunata din dormitor, camere mari, mancare delicioasa! 👌

 774. Este o proprietate cu personal amabil, camerele sunt confortabile și curate, este o zonă liniștită cu un peisaj frumos și o recomand chiar familiilor cu copii mici.

 775. Gazda ultra primitoare! Noi am ajuns târziu în jur de ora 21 , iar doamna a pregătit ceva de mâncare pentru noi! Cazarea ofără totul, bucătărie complet funcțională, cafea , ceai și un foișor superb pentru grătar. Locația și priveliștea arata mult mai bine decât în poze!

 776. Ioana și soțul ei erau minunați. camera este ordonată, curată, iar balconul adaugă un plus de farmec casei

 777. Locația este superbă. Gazdele sunt foarte primitoare. Facilitățile multiple. Vom reveni cu siguranță!

 778. Este un loc foarte frumos intr-o locatie linistita si frumoasa.

 779. Locatie excelenta, avand in vedere obiectivul ns., Vf Toaca, camere spatioase, cu toate dotarile, inclusiv AC. Personalul bine pregatit si amabil ne-a facut scurta sederea foarte placuta. Mic dejun foarte bun si bogat, alaturi de cafeluta excelenta a fost exact ce aveam nevoie inainte de urcare.

 780. Desi am avut emotii cand am ajuns si am vazut cum arata pe afara,odata ce intri in interior totul se schimba.Curatenie,,totul amenajat frumos,camere mari,un restaurant dragut cu mancare buna si personal amabil.In concluzie recomand cu incredere.

 781. Ospitalitatea proprietarului si dorinta ca noi sa ne simtim bine!

 782. Locația foarte frumoasă, cu acces direct de la DN, peisajul deosebit, natura te copleșește emoțional, locul bine amenajat, curat, condiții de 4****, sigur vei revenii!

 783. Super, recomand cu caldura

 784. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 785. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 786. Tot, in mod deosebit baile, f curate, am vazut cat de des erau spalate! Personalul fff amabil!!!

 787. Personal excelent, ne-a servit cu un pahar la sosire. Loc curat, linistit, locatie excelenta, aproape de Durau pentru cei care vor sa urce muntele. Nota 10!

 788. Gazde deosebit de primitoare. Pat dublu mare si perne foarte comode. Uşa balconului batantă şi prevăzută cu plasă împotriva insectelor.

 789. Locatia super ok pt grupuri, camere curate, caldura in toata casa. Domnul proprietar este o gazda extraordinara, ne-a primit cu shoturi de tuica si ne-a ajutat cu orice am avut nevoie. Recomand !

 790. Gazda extrem de primitoare, de o amabilitate maxima. Camerele curate, spațioase, Băile foarte curate. Merita din plin.

 791. Foarte curat, preturi corecte, aranjat cu bun gust.

 792. Gazda primitoare, foarte plăcut sejurul. Camerele curate, calde, paturi mari. Tot a fost ok! Recomand!

 793. In camera era curatenie. Personal dragut, amabil si foarte saritor. Mancarea foarte buna. Amplasamentul vilei este ok. Sejurul a fost reusit datorita personalului ospitalier.

 794. Mi-a placut atmosfera si camera spațioasă. Priveliștea de munți care o vezi pe fereastra e spectaculoasă. Mancare gustoasă. Vom mai reveni!

 795. Priveliștea, camera, mâncarea, amabilitatea gazdelor.

 796. Gazda ultra primitoare! Noi am ajuns târziu în jur de ora 21 , iar doamna a pregătit ceva de mâncare pentru noi! Cazarea ofără totul, bucătărie complet funcțională, cafea , ceai și un foișor superb pentru grătar. Locația și priveliștea arata mult mai bine decât în poze!

 797. Ioana și soțul ei erau minunați. camera este ordonată, curată, iar balconul adaugă un plus de farmec casei

 798. Locația este superbă. Gazdele sunt foarte primitoare. Facilitățile multiple. Vom reveni cu siguranță!

 799. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 800. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 801. Tot, in mod deosebit baile, f curate, am vazut cat de des erau spalate! Personalul fff amabil!!!

 802. Ospitalitatea proprietarului si dorinta ca noi sa ne simtim bine!

 803. Locația foarte frumoasă, cu acces direct de la DN, peisajul deosebit, natura te copleșește emoțional, locul bine amenajat, curat, condiții de 4****, sigur vei revenii!

 804. Super, recomand cu caldura

 805. Locatie superba, personal foarte primitor. Cu siguranta vom reveni

 806. Locatie excelenta, priveliste de vis! Nu se face rabat la curatenie. Personal amabil.

 807. Priveliștea este extraordinara: ziua se vad munții iar noaptea stelele în timp ce stai în pat. Este superb! Camere spațioase și curate. Personalul foarte drăguț! Mâncarea foarte bună și proaspătă. Atmosfera plăcută.

 808. Gazda extrem de primitoare, de o amabilitate maxima. Camerele curate, spațioase, Băile foarte curate. Merita din plin.

 809. Foarte curat, preturi corecte, aranjat cu bun gust.

 810. Gazda primitoare, foarte plăcut sejurul. Camerele curate, calde, paturi mari. Tot a fost ok! Recomand!

 811. Gazda a dat dovadă de o amabilitate rar întâlnită, zona este un adevărat muzeu in natură!

 812. Personalul foarte amabil, iar camera foarte curată.

 813. Locatia, o priveliste spre munte nemaipomenita. Poti admira din balcon sau chiar din pat varful Toaca, Panaghia si tot ce are Ceahlaul frumos si memorabil. Foisoarele pe care le poti utiliza la orice ora, linistea amabilitatea personalului. Aproape de un restaurant cu mancare f buna.

 814. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 815. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 816. Tot, in mod deosebit baile, f curate, am vazut cat de des erau spalate! Personalul fff amabil!!!

 817. Bucătăria foarte bine utilată, living spațios, jocuri de societate (remi, table), caldura și apa calda non stop, curte mare, liniste, cățelușă adorabilă… într-un cuvânt -gazde primitoare. Ne-a plăcut.

 818. Gazda ultra primitoare! Noi am ajuns târziu în jur de ora 21 , iar doamna a pregătit ceva de mâncare pentru noi! Cazarea ofără totul, bucătărie complet funcțională, cafea , ceai și un foișor superb pentru grătar. Locația și priveliștea arata mult mai bine decât în poze!

 819. Ioana și soțul ei erau minunați. camera este ordonată, curată, iar balconul adaugă un plus de farmec casei

 820. Micul dejun a fost OK, in special placintele calde cu urda, facute proaspat in fiecare dimineata! Presonalul deosebit de amabil si discutiile cu domnul Dan, patronul pensiunii.

 821. Am petrecut cateva zile excelente!!! Camere curate, personal amabil iar mancarea la superlativ!!! Domnul Dan ne.a prezentat iazul si ne.a oferit o plimbare pe cinste, cu salupa, pe lac, totodata este o persoana cu care este o adevarata placere sa stai de vb ascultandu.i povestile! Cu siguranta vom reveni!!! PS nu ratati specialitatile cu hribi care sunt niste delicateturi si clatitele cu branza dulce!

 822. Micul dejun foarte bun, locatia ok, masa de seara foarte buna, am mancat un pastrav excelent cu mamaliga!

 823. Micul dejun a fost absolut delicios. A la carte. In fiecare zi am mancat altceva, am mancat si cina de mai multe ori si pe saturate (portii sanatoase). 🙂 Preturi imbatabile, as spune, si mancarea foarte buna. Am avut cea mai frumoasa camera cu vedere spre lac si spre Vf Toaca. Foarte spatioasa. Netflix la discretie. Era numai bun dupa ce mancai seara la hotel si beai un coniac, gin… Netflix and chill. 😀 Personalul amabil, mereu dispus sa vina in intampinarea clientilor.

 824. Personal amabil,peisaj de vis!conditiile de cazare bune iar mancarea,excelenta!

 825. Locatie excelenta ,Teren de tenis,piscina ,loc de joaca .panorama extraordinara ,mincare excelenta ,servire prompta.usor de gasit ,la soesaua principala,prcare proprie.

 826. Liniștea din jur, priveliștea din balcon, curățenia, absolut totul.

 827. Camera este curata, spatioasa; pacat ca nu are si minifrigider. Din pacate nu au mic dejun, dar se poate servi la Taverna Ceahlau – sunt vecini. Vila are o curte mare, cu terasa, foisor si loc special de facut gratar . Personalul foarte amabil. In concluzie, a fost bine. Recomand cu drag, pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi.

 828. Priveliștea muntelui Ceahlău de la balcon ne-a plăcut mult.

 829. O pensiune superba pe care o recomandam din toate inima. Camere linistite, f. curate si confortabile. Gazde f. primitoare. Privelistea spre munte e minunata, iar catelusa Pusa va va fura inima. Speram sa ne intoarcem in acest loc minunat.

 830. Raport excelent calitate/preț, gazdele foarte agreabile.

 831. Totul a fost peste așteptările noastre, camera, baia, și mod în special gazdele și peisajul din zona. Ne-am simțit foarte bine acolo și ne-am relaxat. De abia aștept sa ma întorc. 😀

 832. A fost perfect! Curatenie atat in casute cat si la toalete, bucataria este intr-un foisor dragut amenajat, cu toate ca noi nu am folosit-o, am vazut ca exista un frigider mare, aragaz ,chiuvetă si cateva ustensile de bucatarie. Mai exista si un bar de unde puteti achizitiona bauturi, sucuri, cafea si bere rece la halba.Noi la sosire am primit din partea casei, eu o cafea si sotul o halba de bere rece (ceea ce ne-a prins foarte bine dupa aproape 8 ore de drum) si pentru care ii multumim inca o data domnului administrator pe care spre rusinea noastra nu stim cum se numeste. Deci, noi recomandam cu drag tuturor celor ce vor sa campeze aici sau sa inchirieze o casuta, totusi sa țină cont ca este un camping, conditii de camping dar cu unele facilitati.(bucatarie, zona de gratar, foisoare, toalete, dusuri si bar).10 +.

 833. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 834. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 835. Totul a fost placut! Oamenii politicosi, camere curate, mancare gustoasa, natura care desavarseste ce omul zideste. Iar cine a zidit pensiunea de la rascruce de drumuri, chiar a facut un edificiu trainic si memorabil. Chiar grija cu care ii inconjoara pe toti care calca pragul pensiunii, e autentica. In lumea asta mereu pe fuga, opreste-te si asculta o poveste frumoasa, de care iti vei aminti cu bucurie. Va multumim ca ati facut sederea noastra, la dvs., atat de frumoasa!

 836. Micul dejun a fost OK, in special placintele calde cu urda, facute proaspat in fiecare dimineata! Presonalul deosebit de amabil si discutiile cu domnul Dan, patronul pensiunii.

 837. Am petrecut cateva zile excelente!!! Camere curate, personal amabil iar mancarea la superlativ!!! Domnul Dan ne.a prezentat iazul si ne.a oferit o plimbare pe cinste, cu salupa, pe lac, totodata este o persoana cu care este o adevarata placere sa stai de vb ascultandu.i povestile! Cu siguranta vom reveni!!! PS nu ratati specialitatile cu hribi care sunt niste delicateturi si clatitele cu branza dulce!

 838. Micul dejun a fost absolut delicios. A la carte. In fiecare zi am mancat altceva, am mancat si cina de mai multe ori si pe saturate (portii sanatoase). 🙂 Preturi imbatabile, as spune, si mancarea foarte buna. Am avut cea mai frumoasa camera cu vedere spre lac si spre Vf Toaca. Foarte spatioasa. Netflix la discretie. Era numai bun dupa ce mancai seara la hotel si beai un coniac, gin… Netflix and chill. 😀 Personalul amabil, mereu dispus sa vina in intampinarea clientilor.

 839. Personal amabil,peisaj de vis!conditiile de cazare bune iar mancarea,excelenta!

 840. Locatie excelenta ,Teren de tenis,piscina ,loc de joaca .panorama extraordinara ,mincare excelenta ,servire prompta.usor de gasit ,la soesaua principala,prcare proprie.

 841. Totul a fost peste asteptarile noastre. Personalul de nota 20,camerele sunt foarte curate,donate cu tot ce este necesar, Totul la superlativ. Am clasat acesta cabana prima in lista noastra unde vom reveni cu drag.

 842. This place has a spectacular location, views are magnificent and perfect location to walk the great trails to the top of the mountain or the cascades. It’s definitely worth walking up and spent the night. Staff is super friendly and the food is very good. The place is just newly renovated and has a vibrant/lounge atmosphere while keeping an eye on original details. A gem in the mountain, absolutely worth visiting.

 843. Great, far from noise, great nature. You work a bit to get there as you do the climbing through the forest but is much worth. The staff is nice, helpful, menu is decent. During the day terrace is busy with mountain climbers making a stop or to go back to Durau but untill 10 am and after 7 pm you can greatly hear and look at the nature and nothing else. Lodge is neat, clean, newly refurbished and very enjoyable. I understood Dochia is under same owner. If so, maybe that can be also refurbished, i think it’d be a very nice getaway for many people.

 844. A fost totul conform așteptărilor, recomand cu incredere

 845. Situată într-o zonă incredibil de frumoasă, destul de aproape de obiective turistice superbe, Lacul Bicaz, Cheile Bicazului, Lacul Roșu, accesibile printr-un drum nou, DJ 155F. Gazdele, niște oameni minunați, ne-au ajutat când ne-am îmbolnăvit, după ce am mâncat la o pensiune din apropiere. Totul, la superlativ. Mulțumim din suflet!

 846. Cazare superba, gazda plăcută,priveliste deosebita. Ca utilități sunt de toate, baile sunt dotate.

 847. Liniștea din jur, priveliștea din balcon, curățenia, absolut totul.

 848. Camera este curata, spatioasa; pacat ca nu are si minifrigider. Din pacate nu au mic dejun, dar se poate servi la Taverna Ceahlau – sunt vecini. Vila are o curte mare, cu terasa, foisor si loc special de facut gratar . Personalul foarte amabil. In concluzie, a fost bine. Recomand cu drag, pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi.

 849. Priveliștea muntelui Ceahlău de la balcon ne-a plăcut mult.

 850. A fost perfect! Curatenie atat in casute cat si la toalete, bucataria este intr-un foisor dragut amenajat, cu toate ca noi nu am folosit-o, am vazut ca exista un frigider mare, aragaz ,chiuvetă si cateva ustensile de bucatarie. Mai exista si un bar de unde puteti achizitiona bauturi, sucuri, cafea si bere rece la halba.Noi la sosire am primit din partea casei, eu o cafea si sotul o halba de bere rece (ceea ce ne-a prins foarte bine dupa aproape 8 ore de drum) si pentru care ii multumim inca o data domnului administrator pe care spre rusinea noastra nu stim cum se numeste. Deci, noi recomandam cu drag tuturor celor ce vor sa campeze aici sau sa inchirieze o casuta, totusi sa țină cont ca este un camping, conditii de camping dar cu unele facilitati.(bucatarie, zona de gratar, foisoare, toalete, dusuri si bar).10 +.

 851. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 852. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 853. Micul dejuj – bunicel Personalul – primitor Camere spatioase, curate Baia – ingrijita

 854. Totul a fost placut! Oamenii politicosi, camere curate, mancare gustoasa, natura care desavarseste ce omul zideste. Iar cine a zidit pensiunea de la rascruce de drumuri, chiar a facut un edificiu trainic si memorabil. Chiar grija cu care ii inconjoara pe toti care calca pragul pensiunii, e autentica. In lumea asta mereu pe fuga, opreste-te si asculta o poveste frumoasa, de care iti vei aminti cu bucurie. Va multumim ca ati facut sederea noastra, la dvs., atat de frumoasa!

 855. Micul dejun a fost OK, in special placintele calde cu urda, facute proaspat in fiecare dimineata! Presonalul deosebit de amabil si discutiile cu domnul Dan, patronul pensiunii.

 856. Locație cu o priveliște minunata, personalul foarte prietenos și de ajutor in orice, locul foarte primitor. Recomand din toată inima și cu siguranța ma voi mai întoarce.

 857. Foarte frumos! Oameni foarte primitori, conditii foarte bune de cazare, totul nou! O bucurie sa te afli la Cabana Fantanele! Recomandam cu mult drag! Multumim ca ne-am simtit foarte bine! Un peisaj de vis!

 858. Condiții de cazare de excepție pentru o cabană montană, personal bine pregătit și amabil, mâncare foarte bună.

 859. Foarte curat iar gazda foarte primitoare, recomandam.

 860. Locatia usor de găsit, drum accesibil cu masina, parcare la locație. Doamna este foarte atenta si comunicativa, cu zâmbetul pe buze și inima în mâini. Curat, apa calda, prosoape, TV în camera, noi am avut și balcon cu o vedere superba. Pentru un sejur linistit cu familia este destinație perfecta.

 861. Proprietarii sunt niște oameni muncitori și foarte amabili. Locul este liniștit și curat.

 862. Liniștea din jur, priveliștea din balcon, curățenia, absolut totul.

 863. Camera este curata, spatioasa; pacat ca nu are si minifrigider. Din pacate nu au mic dejun, dar se poate servi la Taverna Ceahlau – sunt vecini. Vila are o curte mare, cu terasa, foisor si loc special de facut gratar . Personalul foarte amabil. In concluzie, a fost bine. Recomand cu drag, pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi.

 864. Priveliștea muntelui Ceahlău de la balcon ne-a plăcut mult.

 865. A fost perfect! Curatenie atat in casute cat si la toalete, bucataria este intr-un foisor dragut amenajat, cu toate ca noi nu am folosit-o, am vazut ca exista un frigider mare, aragaz ,chiuvetă si cateva ustensile de bucatarie. Mai exista si un bar de unde puteti achizitiona bauturi, sucuri, cafea si bere rece la halba.Noi la sosire am primit din partea casei, eu o cafea si sotul o halba de bere rece (ceea ce ne-a prins foarte bine dupa aproape 8 ore de drum) si pentru care ii multumim inca o data domnului administrator pe care spre rusinea noastra nu stim cum se numeste. Deci, noi recomandam cu drag tuturor celor ce vor sa campeze aici sau sa inchirieze o casuta, totusi sa țină cont ca este un camping, conditii de camping dar cu unele facilitati.(bucatarie, zona de gratar, foisoare, toalete, dusuri si bar).10 +.

 866. Esti la cateva minute cu masina de statiune, ai liniste, priveliste si toate facilitatile pentru camping. Multumim pentru cazare! Iar cabanutele sunt surprinzator de calduroase, daca nu ar pierde pe la usa caldura. Vara trebuie sa fie fantastic aici, pentru ca noi ne-am simtit bine si la sfarsit de Septembrie!

 867. Personalul este deosebit de amabil și orientat către satisfacția clientului, sincer nu m-am așteptat, considerând ca este un camping. O echipa super smart, mulțumim!

 868. Proprietarul foarte amabil, primirea călduroasă (cu pălincă ), camera drăguță și curata, locație aproape de stațiunea Durau de unde începe traseul către Vf. Toaca.

 869. Gradina este spatioasa, foarte ingrijita, cu gazon, flori, balansoar… Privelistea este deosebita. Foisorul este foarte mare, bine organizat, cu gratar multifunctional (incude cuptor si afumatoare), chiuveta, masa la care incap multe persoane. Bucataria interioara este bine dotata, inclusiv cu expresor, cafeaua fiind oferita de catre proprietar. Gazda a fost foarte amabila, dornica sa ne faca sa ne simtim bine. Conexiunea wireless foarte buna. La recomandarea gazdei, am mancat la taverna Ceahlau, la care mancarea a fost foarte buna. Taverna se afla in Durau, la vreo 15 minute de mers pe jos de locatie. Desi ne-au cam solicitat, ne-au placut foarte traseele montane (am fost la cascada Duruitoarea, vf Toaca si cabana Dochia).

 870. Ospitalitatea proprietarului si dorinta ca noi sa ne simtim bine!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled