Cazare ieftina Cazanele Dunarii

De multe ori ne uitam dupa cazare in Cazanele Dunării, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Cazanele Dunării, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Cazanele Dunării, Romania

★★★★ Hotel Esplanada

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament MYKY

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Delta Tulcea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel City

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Pelican

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Marcu Pensiune

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ COMPLEX TURISTIC DELTA MAGIC VULTURU

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Anda

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Cazanele Dunării, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Tatiana si Eusebia Vladu din Variasu Mare, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Tatiana si Eusebia Vladu din Variasu Mare, jud. AradCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 • Constanța si Vlădelina Casapu din Puiesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Cazanele Dunării, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Constanța si Vlădelina Casapu din Puiesti, jud. VasluiCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 • Florica si Dragoș Popa din Bozna, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Florica si Dragoș Popa din Bozna, jud. SalajCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 • Octaviu si Teodosia Irimia din Muereasca de Sus, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Cazanele Dunării, Romania!

  (Octaviu si Teodosia Irimia din Muereasca de Sus, jud. ValceaCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 • Timea si Ionela Tomița din Leucusesti, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Cazanele Dunării, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Timea si Ionela Tomița din Leucusesti, jud. TimisCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 • Ducu si Raluca Gheorghelaș din Ilganii de Sus, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Cazanele Dunării, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Cazanele Dunării, Romania.

  (Ducu si Raluca Gheorghelaș din Ilganii de Sus, jud. TulceaCazare in Cazanele Dunării, Romania pentru 5 persoane)

 1. Micul dejun a fost ok, locatia restaurantului este superba, ofera o priveliste minunata asupra falezei Dunarii. Multumiri sefei de la receptie pentru amabilitate .

 2. Personal ok. Comunicare buna. Curatenie in camere, priveliste frumoasa.

 3. Privelistea, curățenia care se face zilnic, rapiditatea cu care am făcut check out-ul.

 4. Apartamentul se afla la etajul 5 intr-un bloc de 10 etaje situat pe faleza. Dispune cam de tot ce este necesar unei sederi de mai multe zile.

 5. Poziție buna, lângă faleza, apartament curat cu balcon spre Dunăre de apreciat aparatul de aer condiționat indispensabil in mijlocul verii si plasele de țânțari NECESARE pe malul Dunarii

 6. Amplasamentul pe malul Dunarii, aproape de faleza, de locurile de imbarcare catre: Sulina, Sf. Gheorghe si excursii cu firme particulare. S-a ajuns usor, 10 min -20 min de mers pe jos la principalele atractii din Tulcea: Acvariul, Muzeul de etnografie, Monumentul Eroilor. In apropiere numeroase magazine tip supermarchet si piata centrala. Apartament renovat, f. curat, mobila noua si moderna, dotat cu tot ce aveai nevoie.

 7. Parcare gratuită, personal amabil , sală de mese , ai unde pierde timpul o oră două după ora de check. Dacă mai ai de așteptat. Toate facilitățile. Locația este la strada principală e usor de ajuns.

 8. Un hotel care ofera siguranta, situat destul de central. Parcare mare. Cafea foarte buna la micul dejun

 9. Camera de hotel foarte mare si micul dejun foarte bogat.Recomand

 10. Locația, camera spațioasă, mâncarea la restaurant foarte buna.

 11. Am rămas plăcut impresionați de când am deschis ușa pensiunii, când am intrat în cameră nu mai spun…camera aranjată perfect, curățenie ireproșabilă.

 12. The owner was able to book a delta tour at short notice. Internet in the room was reliable. Breakfast #6 is good and included, although „breakfast included” is not mentioned in booking.com. Parking space provided.

 13. Am ales această locaţie pentru grădina, care înconjoară casa şi nu am regretat, este paradis ! Preparatele de peşte, pregătite de d.na Nastasia au fost un deliciu, iar animăluţele întâlnite acolo ne-au bucurat şi încântat pe toti cu drăgălăşenia lor.

 14. Totul a fost perfect! Gazdă primitoare, plină de energie, atentă cu toată lumea și amabilă! Lacul este minunat! Este multă liniște. Un loc potrivit pentru odihnă și relaxare! Vom reveni cu mare drag!

 15. O cameră curată, personalul foarte primitor. Pensiunea este situată într-o zonă foarte liniștită.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled