Cazare ieftina Campulung Muscel

De multe ori ne uitam dupa cazare in Cîmpulung, Arges, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Cîmpulung, Arges, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania

Maisonette Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cazarma Cavalerilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aparthotel Iezer

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Un Baiat si o Fata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vinatoru Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Anomis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Kokett

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Sunrise Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Carina si Georgel Brezeanu din Balanesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Carina si Georgel Brezeanu din Balanesti, jud. BuzauCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 • Ștefana si Maia Lipă din Racari, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Cîmpulung, Arges, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ștefana si Maia Lipă din Racari, jud. DambovitaCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 • Sever si Alina Lucan din Sacalaia, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Sever si Alina Lucan din Sacalaia, jud. ClujCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 • Daria si Dorian Turcescu din Tasad, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Cîmpulung, Arges, Romania!

  (Daria si Dorian Turcescu din Tasad, jud. BihorCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 • Adrian si Iurie Möller din Dalga, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Cîmpulung, Arges, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adrian si Iurie Möller din Dalga, jud. CalarasiCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 • Norbert si Zaraza Cioroianu din Curatele, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Cîmpulung, Arges, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Cîmpulung, Arges, Romania.

  (Norbert si Zaraza Cioroianu din Curatele, jud. BihorCazare in Cîmpulung, Arges, Romania pentru 3 persoane)

 1. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 2. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 3. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 4. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 5. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 6. Locația, toate felurile de mâncare servite, atmosfera calda si zâmbetul gazdei.

 7. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 8. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 9. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 10. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 11. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 12. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 13. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 14. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 15. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 16. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 17. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 18. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 19. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 20. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 21. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 22. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 23. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 24. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 25. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 26. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 27. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 28. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 29. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 30. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 31. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 32. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 33. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 34. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 35. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 36. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 37. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 38. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 39. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 40. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 41. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 42. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 43. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 44. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 45. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 46. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 47. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 48. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 49. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 50. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 51. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 52. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 53. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 54. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 55. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 56. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 57. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 58. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 59. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 60. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 61. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 62. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 63. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 64. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 65. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 66. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 67. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 68. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 69. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 70. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 71. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 72. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 73. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 74. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 75. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 76. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 77. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 78. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 79. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 80. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 81. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 82. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 83. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 84. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 85. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 86. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 87. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 88. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 89. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 90. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 91. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 92. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 93. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 94. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 95. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 96. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 97. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 98. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 99. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 100. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 101. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 102. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 103. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 104. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 105. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 106. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 107. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 108. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 109. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 110. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 111. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 112. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 113. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 114. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 115. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 116. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 117. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 118. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 119. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 120. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 121. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 122. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 123. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 124. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 125. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 126. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 127. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 128. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 129. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 130. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 131. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 132. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 133. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 134. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 135. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 136. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 137. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 138. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 139. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 140. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 141. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 142. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 143. Garsoniera luxoasă, spațioasă, utilata, supermarket in apropiere, proprietar amabil, totul de nota 10!

 144. Totul a fost pe măsură așteptărilor! Un local corespunzător standardelor europene, modern, confortabil, elegant și primitor! Patul foarte comod, baia spațioasă și foarte curată. Locul unde o sa ma întorc cu plăcere de fiecare data!

 145. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 146. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 147. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 148. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 149. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 150. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 151. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 152. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 153. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 154. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 155. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 156. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 157. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 158. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 159. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 160. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 161. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 162. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 163. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 164. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 165. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 166. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 167. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 168. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 169. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 170. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 171. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 172. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 173. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 174. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 175. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 176. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 177. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 178. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 179. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 180. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 181. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 182. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 183. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 184. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 185. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 186. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 187. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 188. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 189. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 190. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 191. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 192. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 193. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 194. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 195. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 196. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 197. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 198. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 199. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 200. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 201. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 202. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 203. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 204. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 205. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 206. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 207. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 208. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 209. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 210. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 211. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 212. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 213. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 214. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 215. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 216. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 217. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 218. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 219. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 220. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 221. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 222. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 223. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 224. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 225. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 226. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 227. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 228. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 229. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 230. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 231. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 232. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 233. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 234. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 235. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 236. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 237. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 238. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 239. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 240. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 241. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 242. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 243. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 244. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 245. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 246. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 247. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 248. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 249. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 250. Liniste, foarte curat, camere mari si spatioase, personalul este de nota 10. Mancarea la restaurant este deosebit de buna si ieftina. O sa revin cu siguranta!!!

 251. liniste , curatenie. personalul este calificat nu se improvizeaza. amabilitatea din partea tuturor salariatiilor. administratora a tinut sa afle impresii la cald de la oaspeti.

 252. Locatie linistita, camere foarte spatioase si curate, personal amabil.

 253. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 254. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 255. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 256. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 257. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 258. Good place, comfortable big room, near the carrefour market and not far from the bus station. Friendly personal, very good price. tennis base, posible to play (I had no time).

 259. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 260. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 261. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 262. A fost liniște. Proprietarul a acceptat să ofere o altă cameră.

 263. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 264. camera foarte curata, personalul ambil, locatia centrala dar linistita

 265. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 266. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 267. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 268. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 269. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 270. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 271. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 272. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 273. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 274. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 275. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 276. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 277. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 278. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 279. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 280. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 281. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 282. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 283. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 284. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 285. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 286. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 287. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 288. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 289. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 290. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 291. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 292. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 293. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 294. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 295. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 296. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 297. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 298. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 299. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 300. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 301. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 302. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 303. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 304. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 305. Marius-daniel mai 3, 2019 at 10:30 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 306. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 307. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 308. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 309. Micul dejun a fost continental, clasic, prestabilit cantitativ (respectiv portia era adusa in farfurie) si am apreciat ospitalitatea de a adauga un ou rosu si o felie de cozonac (fiind a treia zi de Paste). Buna calitate a alimentelor, apa imbuteliata, cafea preparata pe loc la bar

 310. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 311. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 312. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 313. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 314. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 315. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 316. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 317. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 318. Micul dejun a fost continental, clasic, prestabilit cantitativ (respectiv portia era adusa in farfurie) si am apreciat ospitalitatea de a adauga un ou rosu si o felie de cozonac (fiind a treia zi de Paste). Buna calitate a alimentelor, apa imbuteliata, cafea preparata pe loc la bar

 319. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 320. Carmen-elena mai 4, 2019 at 4:08 am

  A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 321. Carmen-elena mai 4, 2019 at 4:08 am

  Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 322. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 323. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 324. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 325. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 326. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 327. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 328. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 329. Marius-daniel mai 4, 2019 at 4:08 am

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 330. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 331. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 332. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 333. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 334. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 335. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 336. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 337. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 338. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 339. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 340. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 341. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 342. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 343. Liniste, foarte curat, camere mari si spatioase, personalul este de nota 10. Mancarea la restaurant este deosebit de buna si ieftina. O sa revin cu siguranta!!!

 344. liniste , curatenie. personalul este calificat nu se improvizeaza. amabilitatea din partea tuturor salariatiilor. administratora a tinut sa afle impresii la cald de la oaspeti.

 345. Locatie linistita, camere foarte spatioase si curate, personal amabil.

 346. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 347. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 348. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 349. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 350. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 351. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 352. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 353. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 354. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 355. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 356. Marius-daniel mai 10, 2019 at 12:17 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 357. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 358. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 359. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 360. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 361. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 362. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 363. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 364. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 365. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 366. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 367. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 368. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 369. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 370. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 371. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 372. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 373. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 374. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 375. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 376. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 377. Marius-daniel mai 14, 2019 at 9:55 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 378. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 379. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 380. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 381. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 382. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 383. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 384. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 385. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 386. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 387. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 388. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 389. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 390. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 391. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 392. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 393. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 394. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 395. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 396. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 397. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 398. Marius-daniel mai 14, 2019 at 9:56 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 399. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 400. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 401. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 402. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 403. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 404. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 405. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 406. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 407. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 408. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 409. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 410. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 411. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 412. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 413. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 414. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 415. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 416. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 417. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 418. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 419. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 420. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 421. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 422. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 423. Marius-daniel mai 17, 2019 at 11:04 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 424. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 425. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 426. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 427. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 428. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 429. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 430. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 431. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 432. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 433. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 434. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 435. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 436. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 437. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 438. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 439. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 440. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 441. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled