Cazare ieftina Campulung Moldovenesc

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Norman si Codrina Baconschi din Batia, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Norman si Codrina Baconschi din Batia, jud. OltCazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Zoe si Codrin Ciupercovici din Copacioasa, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Zoe si Codrin Ciupercovici din Copacioasa, jud. MehedintiCazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Ludmila si Octavia Baconski din Lapusnicel, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ludmila si Octavia Baconski din Lapusnicel, jud. Caras-SeverinCazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Georgiana si Virginia Proca din Izvoarele, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România!

  (Georgiana si Virginia Proca din Izvoarele, jud. TeleormanCazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România pentru 5 persoane)

 • Adi si ╚śtefania ╚śelmaru din Berbesti, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adi si ╚śtefania ╚śelmaru din Berbesti, jud. MaramuresCazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Teona si Leana Manole din Cozieni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpulung Moldovenesc, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România.

  (Teona si Leana Manole din Cozieni, jud. BuzauCazare in Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România pentru 5 persoane)

 1. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 2. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 3. Apartamentul este foarte frumos amenajat si dispune de toate facilitatile de care ai avea nevoie. Camerele sunt moderne, curate, spatioase si per total, peste asteptari. Baia este destul de mare iar bucataria este dotata cu absolut orice ai avea nevoie, de la cuport cu microunde, frigider sau aragaz pana la farfurii si tacamuri. Gazda este foarte prietenoasa si lasa o impresie extrem de placuta. Recomand 100%!

 4. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 5. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 6. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 7. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 8. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 9. Gazda foarte amabila, mancare traditionala excelenta. Cu adevarat o pensiune traditionala.

 10. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 11. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 12. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 13. Loca╚Ťia este a╚Öezat─â intr-un cadru natural deosebit. Dispune de o p─âstr─âv─ârie ╚Öi se poate servi o mas─â gustoas─â pe baz─â de pe╚Öte.

 14. Curtea mare cu copaci, flori ╚Öi posibilt─â╚Ťi de a face gr─âtar, de joac─â, ╚Öi, in special, bazinele si canalele cu p─âstr─âvi.

 15. Ospitalitatea a fost de nota 10, doamna de milioane, se adapteaza dupa fiecare oaspete in parte, ex: noi nu suntem amatori de peste si imediat s-a adaptat si ne-a facut o tochitura bucovineana nemaipomenita, este ideala pentru cateva zile de liniste, de aer curat si de relaxare, iar pentru pasionatii de pescuit sau de admirat frumosul este ideala, pastravaria este foarte curata iar pastravii sunt foarte frumosi!!!

 16. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 17. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 18. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 19. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 20. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 21. Spa-ul, mancarea buna, personal amabil, patul mare si confortabil, camera spatioasa.

 22. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 23. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 24. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 25. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 26. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 27. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 28. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 29. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 30. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 31. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 32. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 33. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 34. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 35. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 36. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 37. Totul extraordinar. Curatenie, intimitate , si un decor excep╚Ťional.

 38. Locatie foarte buna, la strada principala, aproape de gara, practic, poti ajunge cu orice mijloc de transport! Personalul foarte amabil si primitor. Camera foarte curata, calduroasa si frumos amenajata. Recomand!

 39. Confortabil, pat super ok, c─âlduros. Parcare exact in fata.

 40. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 41. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 42. Spa-ul, mancarea buna, personal amabil, patul mare si confortabil, camera spatioasa.

 43. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 44. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 45. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 46. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 47. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 48. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 49. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 50. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 51. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 52. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 53. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 54. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 55. Loca╚Ťia este a╚Öezat─â intr-un cadru natural deosebit. Dispune de o p─âstr─âv─ârie ╚Öi se poate servi o mas─â gustoas─â pe baz─â de pe╚Öte.

 56. Curtea mare cu copaci, flori ╚Öi posibilt─â╚Ťi de a face gr─âtar, de joac─â, ╚Öi, in special, bazinele si canalele cu p─âstr─âvi.

 57. Ospitalitatea a fost de nota 10, doamna de milioane, se adapteaza dupa fiecare oaspete in parte, ex: noi nu suntem amatori de peste si imediat s-a adaptat si ne-a facut o tochitura bucovineana nemaipomenita, este ideala pentru cateva zile de liniste, de aer curat si de relaxare, iar pentru pasionatii de pescuit sau de admirat frumosul este ideala, pastravaria este foarte curata iar pastravii sunt foarte frumosi!!!

 58. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 59. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 60. Spa-ul, mancarea buna, personal amabil, patul mare si confortabil, camera spatioasa.

 61. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 62. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 63. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 64. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 65. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 66. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 67. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 68. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 69. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 70. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 71. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 72. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 73. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 74. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 75. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 76. Loca╚Ťia este a╚Öezat─â intr-un cadru natural deosebit. Dispune de o p─âstr─âv─ârie ╚Öi se poate servi o mas─â gustoas─â pe baz─â de pe╚Öte.

 77. Curtea mare cu copaci, flori ╚Öi posibilt─â╚Ťi de a face gr─âtar, de joac─â, ╚Öi, in special, bazinele si canalele cu p─âstr─âvi.

 78. Ospitalitatea a fost de nota 10, doamna de milioane, se adapteaza dupa fiecare oaspete in parte, ex: noi nu suntem amatori de peste si imediat s-a adaptat si ne-a facut o tochitura bucovineana nemaipomenita, este ideala pentru cateva zile de liniste, de aer curat si de relaxare, iar pentru pasionatii de pescuit sau de admirat frumosul este ideala, pastravaria este foarte curata iar pastravii sunt foarte frumosi!!!

 79. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 80. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 81. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 82. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 83. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 84. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 85. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 86. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 87. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 88. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 89. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 90. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 91. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 92. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 93. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 94. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 95. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 96. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 97. Loca╚Ťia este a╚Öezat─â intr-un cadru natural deosebit. Dispune de o p─âstr─âv─ârie ╚Öi se poate servi o mas─â gustoas─â pe baz─â de pe╚Öte.

 98. Curtea mare cu copaci, flori ╚Öi posibilt─â╚Ťi de a face gr─âtar, de joac─â, ╚Öi, in special, bazinele si canalele cu p─âstr─âvi.

 99. Ospitalitatea a fost de nota 10, doamna de milioane, se adapteaza dupa fiecare oaspete in parte, ex: noi nu suntem amatori de peste si imediat s-a adaptat si ne-a facut o tochitura bucovineana nemaipomenita, este ideala pentru cateva zile de liniste, de aer curat si de relaxare, iar pentru pasionatii de pescuit sau de admirat frumosul este ideala, pastravaria este foarte curata iar pastravii sunt foarte frumosi!!!

 100. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 101. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 102. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 103. Locatia este de vis. Personalul de nota 10. Intradevar este o atmosfera care te relaxeaza 100%

 104. Am fost ├«ntr-o mini vacan╚Ť─â de 4 nop╚Ťi. Personalul a fost foarte ok, camera foarte curat─â ╚Öi confortabil─â, priveli╚Ötea superb─â ╚Öi m├óncarea foarte bun─â. Ciulamaua de hribi mi-a pl─âcut cel mai mult!

 105. Incepem cu check-in-ul: excelent! Camerele super! Restaurantul cu un master-chef impresionant la prezentare felurilor in farfurii :-)! Personalul atent, discret si prompt in servire. Felicitari!

 106. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 107. In pret nu am avut mic dejun patul a fost bun. Totusi as fii avut pretentie la mic dejun, pentru mine fiind o persoana cu probleme foarte grele scarile de acces la camera !

 108. Personal amabil, mancare buna, raport calitate pret foarte bun.

 109. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 110. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 111. Gazda foarte primitoare, interesata de confortul nostru, apelandu ne pe parcursul sejurului pentru a se asigura ca nu ne lipseste nimic…patul super confortabil, bucataria utilata, astfel incat daca vrei sa gatesti un minim necesar sa o poti face iar cabina de dush spatioasa.raport calitate -pret foarte bun!

 112. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 113. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 114. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 115. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 116. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 117. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 118. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 119. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 120. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 121. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 122. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 123. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 124. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 125. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 126. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 127. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 128. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 129. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 130. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 131. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 132. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 133. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 134. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 135. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 136. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 137. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 138. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 139. Locatia buna,aproape de centrul orasului, restaurante, pensiuni relativ aproape,magazine de asemeni. mic dejun nu este cazul deoare unitatea nu face acest lucru. camera mare,foarte curata,baia buna,articole de baie suficiente si curate,lenjeria de pat curata ,tv ok.mai trebuiesubliniat ca exista un fierbator de apa in camera,plicuri cu ceai si cafea ,ca si un minifrigider foarte ok.de remarcat de asemenea caldura in camera,mai ales ca afara erau circa 5-6 grade.

 140. Totul extraordinar. Curatenie, intimitate , si un decor excep╚Ťional.

 141. Locatie foarte buna, la strada principala, aproape de gara, practic, poti ajunge cu orice mijloc de transport! Personalul foarte amabil si primitor. Camera foarte curata, calduroasa si frumos amenajata. Recomand!

 142. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 143. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 144. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 145. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 146. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 147. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 148. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 149. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 150. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 151. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 152. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 153. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 154. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 155. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 156. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 157. Locatia buna,aproape de centrul orasului, restaurante, pensiuni relativ aproape,magazine de asemeni. mic dejun nu este cazul deoare unitatea nu face acest lucru. camera mare,foarte curata,baia buna,articole de baie suficiente si curate,lenjeria de pat curata ,tv ok.mai trebuiesubliniat ca exista un fierbator de apa in camera,plicuri cu ceai si cafea ,ca si un minifrigider foarte ok.de remarcat de asemenea caldura in camera,mai ales ca afara erau circa 5-6 grade.

 158. Totul extraordinar. Curatenie, intimitate , si un decor excep╚Ťional.

 159. Locatie foarte buna, la strada principala, aproape de gara, practic, poti ajunge cu orice mijloc de transport! Personalul foarte amabil si primitor. Camera foarte curata, calduroasa si frumos amenajata. Recomand!

 160. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 161. Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 162. Proprietarul foarte amabil si dornic de a ne descrie cât mai multe despre locurile pe care să le vizităm în zonă.

 163. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 164. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 165. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 166. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 167. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 168. Promptitudine, loca╚Ťie curata, la 7 – 8 km de partie, in centru orasului

 169. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 170. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 171. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 172. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 173. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 174. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 175. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 176. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 177. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 178. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 179. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 180. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 181. Locatia buna,aproape de centrul orasului, restaurante, pensiuni relativ aproape,magazine de asemeni. mic dejun nu este cazul deoare unitatea nu face acest lucru. camera mare,foarte curata,baia buna,articole de baie suficiente si curate,lenjeria de pat curata ,tv ok.mai trebuiesubliniat ca exista un fierbator de apa in camera,plicuri cu ceai si cafea ,ca si un minifrigider foarte ok.de remarcat de asemenea caldura in camera,mai ales ca afara erau circa 5-6 grade.

 182. Totul extraordinar. Curatenie, intimitate , si un decor excep╚Ťional.

 183. Locatie foarte buna, la strada principala, aproape de gara, practic, poti ajunge cu orice mijloc de transport! Personalul foarte amabil si primitor. Camera foarte curata, calduroasa si frumos amenajata. Recomand!

 184. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 185. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 186. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 187. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 188. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 189. Cur─â╚Ťenie, dot─âri, patul mare si confortabil, faptul ca aveau expressor cu cafea boabe, amabilitatea familiei, micul dejun.

 190. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 191. Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 192. Proprietarul foarte amabil si dornic de a ne descrie cât mai multe despre locurile pe care să le vizităm în zonă.

 193. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 194. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 195. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 196. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 197. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 198. Pensiunea este amplasat─â chiar la strada principala, foarte aproape de centru si de magazine. La parter este un restaurant care serveste o mancare extrem de delicioasa. Camere spatioase si curate.

 199. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 200. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 201. Decorul si mobilierul. Noi am fost iarna dar se vedea ca vara e foarte frumoasa curtea. Micul dejun destul de OK.

 202. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 203. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 204. Totul a fost peste asteptarile noastre: apartament cu mobila noua , utilat, curat, ingrijit , in centru aproape de restaurante iar distanta cu masina pana la partie este foarte mica. Gazda a fost foarte primitoare ! Cu siguranta o sa mai revenim !

 205. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 206. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 207. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile! Locul unde este amplasată pensiunea este mai retras, este liniste, iar faptul că de la fereastra camerei poti admira cerbii în mediul lor natural este de vis!

 208. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 209. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 210. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 211. E o cladire renovata, inca nu e cunoscuta, dar e foarte curat. Exista un living si o bucatarie unde ai acces.

 212. Totul a fost foarte bine si gazda primitoare si implicata . Curat, caldut si spatios . Pensiunea este situata central foarte aproape de un foarte bun restaurant si acest lucru din punctul meu de vedere este un mare +.

 213. Camerele cochete, buc─ât─âria utilata, livingul mare, cu ╚Öemineu. Ne am sim╚Ťit mai bine ca acas─â ­čÖé

 214. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 215. Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 216. Proprietarul foarte amabil si dornic de a ne descrie cât mai multe despre locurile pe care să le vizităm în zonă.

 217. Mi-a pl─âcut cum s-a comportat personalul, loca╚Ťia, totul. Recomand cu c─âldur─â oricui are drum prin C├ómpulung Moldovenesc ╚Öi vrea sa innopteze c├óteva seri.

 218. Locatia buna,aproape de centrul orasului, restaurante, pensiuni relativ aproape,magazine de asemeni. mic dejun nu este cazul deoare unitatea nu face acest lucru. camera mare,foarte curata,baia buna,articole de baie suficiente si curate,lenjeria de pat curata ,tv ok.mai trebuiesubliniat ca exista un fierbator de apa in camera,plicuri cu ceai si cafea ,ca si un minifrigider foarte ok.de remarcat de asemenea caldura in camera,mai ales ca afara erau circa 5-6 grade.

 219. Totul extraordinar. Curatenie, intimitate , si un decor excep╚Ťional.

 220. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 221. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 222. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 223. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 224. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 225. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 226. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 227. Zona de spa excelenta, micul dejun foarte bogat si variat, cu multe produse locale, personalul foarte amabil.

 228. Amabilitatea personalului, piscina, peisajul, mâncarea buna la preturi decente, micul dejun diversificat.

 229. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 230. Mirela-gianina mai 4, 2019 at 3:32 am

  Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 231. Proprietarul foarte amabil si dornic de a ne descrie cât mai multe despre locurile pe care să le vizităm în zonă.

 232. Amabilitatea personalului,condi╚Ťiile de cazare,cur─â╚Ťenia,peisajul din jurul pensiunii

 233. Peisaj,primire totul a fost conform asteptarilor…

 234. Foarte bun raportul pret/calitate, zona linistita, confort peste asteptari, ideal pentru petreceri private in aer liber, relaxare, gratar. Personal amabil si disponibil. Recomand.

 235. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 236. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 237. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 238. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 239. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 240. Multa intelegere – desi check-in-ul era la 15, ne-au primit mai devreme. Multa creativitate in decorurile din curte si interior. Lenjeria matasoasa Curtea vara cred ca e foarte frumoasa Micul dejun autentic cu clatite si gemuri bune, omleta delicioasa si preparate putine, dar gustoase si produse local. Locatia aproape de partia Rarau.

 241. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 242. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 243. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 244. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 245. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 246. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 247. Vlad-alexandru mai 12, 2019 at 9:29 am

  Locatie frumoasa, curatenie impecabila , masa foarte buna.

 248. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 249. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 250. Locatia, curatenia, modul in care arata camera. Era mobilat cu gust.

 251. Camera si pat confortabil,camera mare si calduroasa. curat si frumos. parcare mare.

 252. Tot a fost frumos. Curat si o zon─â excelent─â Domnul Razvan un om de nota 100+ O cazare foarte bun─â, recomand! ❤

 253. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 254. Camerele foarte frumoase ╚Öi curate. Proprietarii foarte amabili. Nota 10 cu felicit─âri 👍

 255. Totul a fost la superlativ: ├«ncep├ónd cu gazdele, un cuplu foarte primitor ╚Öi atent la detalii ╚Öi continu├ónd cu loca╚Ťia ╚Öi facilit─â╚Ťile de cazare: totul este curat, nou, cu un design modern, exact ca in fotografiile de prezentare! Va mul╚Ťumim ╚Öi va felicitam pentru ceea ce faceti!!!

 256. Pensiunea Sf.Gheorghe mi-a placut in mod deosebit datorita amplasamentului in zona , a ospitalitatii , a ornamentelor de Paste si senzatiei ca esti primit cu drag…

 257. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 258. Mirela-gianina mai 12, 2019 at 9:29 am

  Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 259. Micul dejun bogat, curtea mare si ingrijita, linistea care domina zona.

 260. O curatenie de nedescris, personalul extraordinar de primitor, este exact ce isi doreste oricine pentru un concediu placut si relaxant.

 261. Doamna a fost foarte amabila si prietenoasa iar conditiile foarte bune.

 262. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 263. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 264. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 265. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 266. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 267. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 268. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 269. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 270. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 271. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 272. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 273. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 274. Vlad-alexandru mai 15, 2019 at 5:42 pm

  Locatie frumoasa, curatenie impecabila , masa foarte buna.

 275. Loca╚Ťia este una de basm, cu munti de jur imprejur, aproape de partie. Este lini╚Öte, iar cerbii si ciutele nu sunt deloc stingheriti de prezenta turi╚Ötilor.

 276. O pensiune nouă și foarte frumos amenajată. Personalul a fost foarte amabil și primitor. Ne bucurăm să găsim standarde occidentale și în România.

 277. Pensiunea Sf.Gheorghe mi-a placut in mod deosebit datorita amplasamentului in zona , a ospitalitatii , a ornamentelor de Paste si senzatiei ca esti primit cu drag…

 278. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 279. Mirela-gianina mai 15, 2019 at 5:42 pm

  Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 280. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 281. Camerele foarte frumoase ╚Öi curate. Proprietarii foarte amabili. Nota 10 cu felicit─âri 👍

 282. Totul a fost la superlativ: ├«ncep├ónd cu gazdele, un cuplu foarte primitor ╚Öi atent la detalii ╚Öi continu├ónd cu loca╚Ťia ╚Öi facilit─â╚Ťile de cazare: totul este curat, nou, cu un design modern, exact ca in fotografiile de prezentare! Va mul╚Ťumim ╚Öi va felicitam pentru ceea ce faceti!!!

 283. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 284. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 285. O pensiune draguta, situata la poale de munti, in apropierea oraselului Campulung Moldovenesc. E perfecta pentru o oprire de 2-3 zile. Ne-au impresionat cel mai mult cerbii care sunt crescuti chiar acolo.

 286. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 287. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 288. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 289. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 290. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 291. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 292. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 293. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 294. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 295. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 296. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 297. Aspectul rustic Calitatea si servirea mesei exceptionale

 298. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 299. Camerele foarte frumoase ╚Öi curate. Proprietarii foarte amabili. Nota 10 cu felicit─âri 👍

 300. Totul a fost la superlativ: ├«ncep├ónd cu gazdele, un cuplu foarte primitor ╚Öi atent la detalii ╚Öi continu├ónd cu loca╚Ťia ╚Öi facilit─â╚Ťile de cazare: totul este curat, nou, cu un design modern, exact ca in fotografiile de prezentare! Va mul╚Ťumim ╚Öi va felicitam pentru ceea ce faceti!!!

 301. Totul a fost la superlativ! Camera a fost exact ca ├«n descriere cu o superb─â priveli╚Öte spre muntele Rarau, personalul foarte amabil ╚Öi primitor, m├óncarea delicioas─â la pre╚Ťuri accesibile, micul dejun bogat ╚Öi variat. Zona SPA excelent─â, relaxare total─â! Recomand ╚Öi voi reveni cu pl─âcere!

 302. Loca╚Ťie excelenta, personal extraordinar, mic dejun foarte bun, parcare, piscina, servicii excelente la un standard de excep╚Ťie.

 303. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 304. Pensiunea Sf.Gheorghe mi-a placut in mod deosebit datorita amplasamentului in zona , a ospitalitatii , a ornamentelor de Paste si senzatiei ca esti primit cu drag…

 305. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 306. Mirela-gianina mai 31, 2019 at 7:53 pm

  Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 307. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 308. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 309. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 310. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 311. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 312. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 313. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 314. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 315. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 316. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 317. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 318. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 319. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 320. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 321. O pensiune draguta, situata la poale de munti, in apropierea oraselului Campulung Moldovenesc. E perfecta pentru o oprire de 2-3 zile. Ne-au impresionat cel mai mult cerbii care sunt crescuti chiar acolo.

 322. Foarte curat, totul aranjat cu bun gust. Este intr-o zona linistita, loc de parcare asigurat. Personalul foarte amabil.

 323. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 324. Camerele foarte frumoase ╚Öi curate. Proprietarii foarte amabili. Nota 10 cu felicit─âri 👍

 325. At├ót interiorul c├ót ╚Öi exteriorul ar─âtau impecabil, camera era amenajata cu bun gust, loca╚Ťia a fost accesibila nevoilor mele.

 326. Locatia, curatenia, modul in care arata camera. Era mobilat cu gust.

 327. Camera si pat confortabil,camera mare si calduroasa. curat si frumos. parcare mare.

 328. Foarte curat, totul aranjat cu bun gust. Este intr-o zona linistita, loc de parcare asigurat. Personalul foarte amabil.

 329. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 330. Camerele foarte frumoase ╚Öi curate. Proprietarii foarte amabili. Nota 10 cu felicit─âri 👍

 331. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 332. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 333. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 334. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 335. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 336. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 337. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 338. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 339. apartament situat central, dotat cu tot ce e nevoie, curat si ingrijit.

 340. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 341. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 342. Locatia si peisajul sunt frumoase, daca vremea este buna, in rest mult noroi.

 343. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 344. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 345. O pensiune draguta, situata la poale de munti, in apropierea oraselului Campulung Moldovenesc. E perfecta pentru o oprire de 2-3 zile. Ne-au impresionat cel mai mult cerbii care sunt crescuti chiar acolo.

 346. Discret agreabil curat ingrijit ,pentru ca sa mai vii inca odata ,clopotul bisericii din vecini te va face sa ti uiti ceasul pe noptiera ,timpul se va opri pentru a respira un aer curat simtind simpla frumoasa ta zi asteptata ,in noua ta calatorie

 347. At├ót interiorul c├ót ╚Öi exteriorul ar─âtau impecabil, camera era amenajata cu bun gust, loca╚Ťia a fost accesibila nevoilor mele.

 348. Locatia, curatenia, modul in care arata camera. Era mobilat cu gust.

 349. Micul dejun a fost delicios , dar cantitativ mult prea mult pt o singura persoana.Platoul de mic dejun se poate lejer imparti la 2 persoane .Recomand sa faceti mai multe variante .

 350. Curatenie. Liniste. Personal amabil dar fara experienta

 351. Pensiunea are potential si in sezon este probabil foarte solicitata . Micul dejun este de calitate si indestulator . Restaurantul pensiunii asigura comod si in bune conditii toate mesele . Am gasit multa amabilitate . Prezenta permanenta a proprietarului inseamna mult .Multumim . Camera este de dimensiuni corespunzatoare ,cu patul larg si comod ,Cateva camera au balcoane spatioase Exista in spatele pensiunii o curte mare unde se pot juca copiii , o pastravarie . Exista parcare buna in curte . Amplasarea pensiunii este foarte buna in raport cu manastirile ,cu partia ,cu plimbarile prin natura.

 352. Patul super confortabil, personal foarte amabil, curatenie de nota 10

 353. Camere foarte curate, spa╚Ťioase, dotate cu absolut tot ce trebuie!! Aproape de ora╚Ö. ❤️

 354. Condi╚Ťii de cazare excelente…la un pret foarte avantajos….

 355. Totul a fost la superlativ! Camera a fost exact ca ├«n descriere cu o superb─â priveli╚Öte spre muntele Rarau, personalul foarte amabil ╚Öi primitor, m├óncarea delicioas─â la pre╚Ťuri accesibile, micul dejun bogat ╚Öi variat. Zona SPA excelent─â, relaxare total─â! Recomand ╚Öi voi reveni cu pl─âcere!

 356. Loca╚Ťie excelenta, personal extraordinar, mic dejun foarte bun, parcare, piscina, servicii excelente la un standard de excep╚Ťie.

 357. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 358. Pensiunea Sf.Gheorghe mi-a placut in mod deosebit datorita amplasamentului in zona , a ospitalitatii , a ornamentelor de Paste si senzatiei ca esti primit cu drag…

 359. Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea este linistita si creaza o atmosfera de familie. Bucataria bine dotata atat din pdv tehnic cat si al veselei si ingredientelor pentru doritorii de gatit. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, de magazine si restaurante pentru toate gusturile. Si gara este la aproximativ 10 minute de mers.

 360. Mirela-gianina iunie 14, 2019 at 7:57 pm

  Faptul ca la plecare ne-a oferit un mic pachet pentru drum, cate o placinta poale in brau facuta in casa! Un gest frumos! Felicitari!

 361. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 362. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 363. Daca penultimul sejur a fost umbrit de o neintelegere legata de pret, de data aceasta totul a fost impecabil. Cred ca s-a schimbat personalul. Primire foarte calduroasa, raportul pret/calitate excelent, iar confortul este ridicat. Camerele sunt decorate cu bun gust, restaurantul de la parter are o oferta mai mult decat bogata. Dincolo de aceste aspecte cred ca trebuie sa insist asupra felului in care se comporta cei de la receptie. Sunt de o naturalete si de un fel de a te primi cum rar am mai vazut pana acum! Felicitari!

 364. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 365. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 366. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 367. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 368. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 369. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 370. Loca╚Ťia este foarte frumoas─â, pensiunea este amplasat─â ├«n zon─â central─â , aproape de restaurante, magazine,etc. Totul este nou, modern, executat cu bun gust. Parcare, lini╚Öte, totul perfect pentru un weekend de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť, foarte ok. Proprietarul foarte amabil. Mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Recomand cu mare,mare drag!😊

 371. Foarte curat, totul aranjat cu bun gust. Este intr-o zona linistita, loc de parcare asigurat. Personalul foarte amabil.

 372. Facilitatile din camera , amabilitatea gazdelor , amplasamentul fata de locuri de shoping/servit masa !

 373. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 374. Totul a fost impecabil. Foarte curat si foarte confortabil. Foarte multa liniste. Proprietarii deosebit de primitori.

 375. Gazdele au fost serviabile. Atmosfera a fost una pacuta, camerele curate.

 376. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 377. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 378. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 379. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 380. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 381. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 382. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 383. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 384. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 385. Zona este frumoasa si practic e o rezerva╚Ťie de c─âprioare, e liniste si simti ca timpul sta in loc. Mancarea este foarte buna, mai ales cea de v├ónat.

 386. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 387. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 388. Totul a fost la superlativ! Camera a fost exact ca ├«n descriere cu o superb─â priveli╚Öte spre muntele Rarau, personalul foarte amabil ╚Öi primitor, m├óncarea delicioas─â la pre╚Ťuri accesibile, micul dejun bogat ╚Öi variat. Zona SPA excelent─â, relaxare total─â! Recomand ╚Öi voi reveni cu pl─âcere!

 389. Loca╚Ťie excelenta, personal extraordinar, mic dejun foarte bun, parcare, piscina, servicii excelente la un standard de excep╚Ťie.

 390. Curatenia, atmosfera, personal foarte amabil, micul dejun bogat, facilitatile hotelului

 391. Amplasare foarte buna. Liniste. Conditii de cazare deosebite.

 392. Discret agreabil curat ingrijit ,pentru ca sa mai vii inca odata ,clopotul bisericii din vecini te va face sa ti uiti ceasul pe noptiera ,timpul se va opri pentru a respira un aer curat simtind simpla frumoasa ta zi asteptata ,in noua ta calatorie

 393. At├ót interiorul c├ót ╚Öi exteriorul ar─âtau impecabil, camera era amenajata cu bun gust, loca╚Ťia a fost accesibila nevoilor mele.

 394. Cam kinky apartamentul rosu cu oglinzi pe tavan si leduri rosii (kinky= vulgar si kitschos), multe geamuri “transparente”, inclusiv catre strada sau la toaleta – jaluzelele de aluminiu nu sunt suficient de “stranse” ca sa te simti confortabil. Altminteri foarte curat, personalul amabil, dar se intra de pe trotuar si strada principala direct in camera, asa ca si zgomotul de la trafic este mare. Patul foarte confortabil.

 395. Patul super confortabil, personal foarte amabil, curatenie de nota 10

 396. Camere foarte curate, spa╚Ťioase, dotate cu absolut tot ce trebuie!! Aproape de ora╚Ö. ❤️

 397. Ne-a surprins pl─âcut amabilitatea proprietarilor precum ┼či condi╚Ťiile din pensiune. Recomand─âm😊

 398. curatenie in camere,in baie,gazde primitoare,o locatie absolut superba…voi mai reveni

 399. Conditii excelente de cazare ,superfacilitati , gazde minunate ,liniste , un loc cu totul si cu totul deosebit pentru petrecerea unei vacante de vis.

 400. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 401. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 402. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 403. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 404. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 405. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 406. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 407. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 408. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 409. Camera mare, extrem de curata. Patul foarte confortabil! Decorata cu bun gust în stil scandinav! Proprietarii niște oameni de nota 10!! O sa revenim curând!!

 410. Calitatea condi╚Ťiilor de cazare… Cur─â╚Ťenia … ca s─â fiu cat mai scurt recomand cu grad tuturor TURI╚śTILOR…├Än special familiilor s─â apeleze la serviciile de cazare

 411. Loca╚Ťia este foarte frumoas─â, pensiunea este amplasat─â ├«n zon─â central─â , aproape de restaurante, magazine,etc. Totul este nou, modern, executat cu bun gust. Parcare, lini╚Öte, totul perfect pentru un weekend de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť, foarte ok. Proprietarul foarte amabil. Mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Recomand cu mare,mare drag!😊

 412. Zona este frumoasa si practic e o rezerva╚Ťie de c─âprioare, e liniste si simti ca timpul sta in loc. Mancarea este foarte buna, mai ales cea de v├ónat.

 413. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 414. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 415. Amplasare foarte buna. Liniste. Conditii de cazare deosebite.

 416. Discret agreabil curat ingrijit ,pentru ca sa mai vii inca odata ,clopotul bisericii din vecini te va face sa ti uiti ceasul pe noptiera ,timpul se va opri pentru a respira un aer curat simtind simpla frumoasa ta zi asteptata ,in noua ta calatorie

 417. At├ót interiorul c├ót ╚Öi exteriorul ar─âtau impecabil, camera era amenajata cu bun gust, loca╚Ťia a fost accesibila nevoilor mele.

 418. Curatenie,bucatarie cu toate utilitatile,afara poti face gratar avand si o anexa unde poti servi masa,proprietarii sunt foarte sociabili si de ajutor,animalele din curte fiind foarte prietenoase si jucause.

 419. Ne-a surprins pl─âcut amabilitatea proprietarilor precum ┼či condi╚Ťiile din pensiune. Recomand─âm😊

 420. curatenie in camere,in baie,gazde primitoare,o locatie absolut superba…voi mai reveni

 421. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 422. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 423. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 424. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 425. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 426. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 427. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 428. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 429. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 430. Camera mare, extrem de curata. Patul foarte confortabil! Decorata cu bun gust în stil scandinav! Proprietarii niște oameni de nota 10!! O sa revenim curând!!

 431. Calitatea condi╚Ťiilor de cazare… Cur─â╚Ťenia … ca s─â fiu cat mai scurt recomand cu grad tuturor TURI╚śTILOR…├Än special familiilor s─â apeleze la serviciile de cazare

 432. Loca╚Ťia este foarte frumoas─â, pensiunea este amplasat─â ├«n zon─â central─â , aproape de restaurante, magazine,etc. Totul este nou, modern, executat cu bun gust. Parcare, lini╚Öte, totul perfect pentru un weekend de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť, foarte ok. Proprietarul foarte amabil. Mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Recomand cu mare,mare drag!😊

 433. Zona este frumoasa si practic e o rezerva╚Ťie de c─âprioare, e liniste si simti ca timpul sta in loc. Mancarea este foarte buna, mai ales cea de v├ónat.

 434. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 435. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 436. Amplasare foarte buna. Liniste. Conditii de cazare deosebite.

 437. Discret agreabil curat ingrijit ,pentru ca sa mai vii inca odata ,clopotul bisericii din vecini te va face sa ti uiti ceasul pe noptiera ,timpul se va opri pentru a respira un aer curat simtind simpla frumoasa ta zi asteptata ,in noua ta calatorie

 438. At├ót interiorul c├ót ╚Öi exteriorul ar─âtau impecabil, camera era amenajata cu bun gust, loca╚Ťia a fost accesibila nevoilor mele.

 439. M├óncare ca ├«n Bucovina, adic─â foarte buna, spre delicioas─â. Personal dr─âgu╚Ť, receptiv ╚Öi serviabil.

 440. Locatie placuta, oxigen, recreere, pensiune aflata in curs de refacere datorita inundatiilor din luna August. Am avut parte de un sejur foarte scurt; as fi dorit sa raman cel putin 3 zile.

 441. am fost acceptati cu cainii. Am avut o camera cu acces direct din curte, foarte potrivita pentru caini.

 442. Pensiunea este excelenta, liniștită și toată experienta a fost peste așteptări. Micul dejun foarte bogat.

 443. Curatenie,bucatarie cu toate utilitatile,afara poti face gratar avand si o anexa unde poti servi masa,proprietarii sunt foarte sociabili si de ajutor,animalele din curte fiind foarte prietenoase si jucause.

 444. Ne-a surprins pl─âcut amabilitatea proprietarilor precum ┼či condi╚Ťiile din pensiune. Recomand─âm😊

 445. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 446. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 447. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 448. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 449. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 450. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 451. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 452. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 453. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 454. Locatie excelenta, curat, totul nou si in centrul orasului. O recomandam cu mare placere. Nu are mic dejun. Felicitari gazdelor!

 455. Frumos, ingrijit, curat si oameni cu bun simt. M-am simtit foarte bine. Recomand cu drag!

 456. Camera mare, extrem de curata. Patul foarte confortabil! Decorata cu bun gust în stil scandinav! Proprietarii niște oameni de nota 10!! O sa revenim curând!!

 457. Zona este frumoasa si practic e o rezerva╚Ťie de c─âprioare, e liniste si simti ca timpul sta in loc. Mancarea este foarte buna, mai ales cea de v├ónat.

 458. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 459. Localizare perfecta Toate facilit─â╚Ťile posibile se gasesc aici

 460. Pensiunea este excelenta, liniștită și toată experienta a fost peste așteptări. Micul dejun foarte bogat.

 461. Curatenie,bucatarie cu toate utilitatile,afara poti face gratar avand si o anexa unde poti servi masa,proprietarii sunt foarte sociabili si de ajutor,animalele din curte fiind foarte prietenoase si jucause.

 462. Ne-a surprins pl─âcut amabilitatea proprietarilor precum ┼či condi╚Ťiile din pensiune. Recomand─âm😊

 463. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 464. Locatia este in centrul orasului Campulung Moldovenesc. Detine si restaurant. E mult spus pensiune – 5 camere deasupra restaurantului. Apa calda si caldura ok. Micul dejun nu a fost inclus in pretul cazarii. Se purea servii la restaurant contracost. Destul de putine variante la mic dejun in meniu.

 465. Spatiul, amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Locatia este centrala. Micul dejun a fost bun. Apartamentul este spatios. Ne am simtit bine.

 466. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 467. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 468. Ne-am bucurat de o ambianta placuta, primitoare, foarte curata si calduroasa. Designul apartamentului si conditiile oferite ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cu siguranta vom reveni cu alte ocazii.

 469. Un sejur excelent ├«mpreun─â cu so╚Ťia ╚Öi copilul. Mic dejun minunat! Felicit─âri proprietarilor!

 470. Ambientul de la sala de mese si produsele traditionale.

 471. A fost ca o autentica experienta a vie╚Ťii ├«n Bucovina.

 472. Pozi╚Ťia, cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul c─â totul era nou ╚Öi de bun─â calitate.

 473. Locatie excelenta, curat, totul nou si in centrul orasului. O recomandam cu mare placere. Nu are mic dejun. Felicitari gazdelor!

 474. Frumos, ingrijit, curat si oameni cu bun simt. M-am simtit foarte bine. Recomand cu drag!

 475. Locatia a fost deosebita, iar frumusetea peisajului a fost amplificata de prezenta cerbilor din crescatorie.

 476. Zona este frumoasa si practic e o rezerva╚Ťie de c─âprioare, e liniste si simti ca timpul sta in loc. Mancarea este foarte buna, mai ales cea de v├ónat.

 477. Camere curate, mâncare foarte bună, multa liniște, gazde primitoare.

 478. Amplasarea pensiunii, linistea, curatenia si managerul, care este un om harnic si placut.

 479. Casa este minunata. Geamurile din camera in care am fist cazati au facut toti banii! Bun gust!

 480. Curatenie, amplasare aproape de centrul statiunii, pret rezonabil, camera spatioasa, gazda primitoare

 481. Proprietarul si personalul au fost foarte amabili si foarte atenti pentru a ne oferi cele mai bune conditii de cazare si confort. Multumim!

 482. Bunul gust al locatiei, curatenia, dotarea camerei, ospitalitatea personalului.

 483. Camerele sunt curate si spatioase. Arata ca in poze.

 484. Curtea pensiunii deosebit de frumos amenajat─â ╚Öi ca toat─â aceast─â experien╚Ť─â s─â se termine frumos la cazare ne-a ├«nt├ómpinat un superb c─â╚Ťel pe nume Bella.Multumim pentru sejur ╚Öi pentru implicarea de care da╚Ťi dovad─â.

 485. Gazda o persoana foarte amabila și primitoare. Casa părea o casa din povesti, plină cu flori. Totul curat, ordonat.

 486. Totul a fost perfect, amabilitate, condi╚Ťii de cazare, amenaj─ârile din curte. Felicit─âri !

 487. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 488. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 489. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 490. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 491. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 492. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 493. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 494. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 495. Cabana de vis situata in sanul naturii. Potrivit pentru cei care vor sa ia o pauza de la grijile si agitatia cotidiana.

 496. Am avut o sedere minunata, calda, ca acasa poate mai bine..Este foarte foarte curat, gazdele foarte primitoare, vom reveni cu tot dragul.va multumim!!

 497. Ne-a pl─âcut tot! De la camere pana la amenajarea exterioara. Am fost un cuplu + copil de 2 ani. P─âcat ca am stat doar 1 seara… Au ├«n curte loc de joaca pentru copil, foi╚Öor pentru adul╚Ťi, loc de parcare ├«n care ├«ncap 6 ma╚Öini, camerele sunt dotate complet.

 498. Curat, modern, îngrijit, confortabil, comunicare excelenta, totul la superlativ. Recomand cu încredere.

 499. Totul , începând de la primire până la plecare , recomand .

 500. Curatenia, mobilierul modern, grija pentru detalii in ceea ce priveste confortul musafirilor( sticla de apa in camera, acces la aparatul de cafea, frigiderul vitrina din hol pentru bauturi soft si bere). Dar mai ales primirea facuta musafirilor de catre doamna Ioana, nepoata doamnei Stefania – prietenii stiu de ce!

 501. Camerele sunt foarte curate, m├óncarea la restaurant foarte bun─â, personalul de la restaurant dr─âgu╚Ť.

 502. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 503. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 504. Foarte bun loc pentru o ╚Öedere scurt─â. Cazare nou─â, simpl─â, dar pl─âcut─â ╚Öi foarte curat─â. Dotat cu tot ce este necesar: plase de ╚Ť├ón╚Ťari, frigider, fierb─âtor, dar ╚Öi articole de toalet─â, ap─â mineral─â. Personal amabil. Loc destul de lini╚Ötit, dar aproape de centrul sta╚Ťiunii (pe jos cca. 8 min.); ├«n apropiere restaurant bun (ÔÇ×QusineÔÇŁ), pizzerie, gelaterie; l├óng─â cazare drum spre munte – ideal pentru o plimbare.

 505. Loca╚Ťia se prezint─â foarte bine. De cur├ónd a fost amenajat ╚Öi exteriorul cu o terasa-foisor superba si un loc de joaca frumos. Un loc excelent pentru a te caza ╚Öi a explora Bucovina .

 506. Am avut o sedere minunata, calda, ca acasa poate mai bine..Este foarte foarte curat, gazdele foarte primitoare, vom reveni cu tot dragul.va multumim!!

 507. Ne-a pl─âcut tot! De la camere pana la amenajarea exterioara. Am fost un cuplu + copil de 2 ani. P─âcat ca am stat doar 1 seara… Au ├«n curte loc de joaca pentru copil, foi╚Öor pentru adul╚Ťi, loc de parcare ├«n care ├«ncap 6 ma╚Öini, camerele sunt dotate complet.

 508. Curtea pensiunii deosebit de frumos amenajat─â ╚Öi ca toat─â aceast─â experien╚Ť─â s─â se termine frumos la cazare ne-a ├«nt├ómpinat un superb c─â╚Ťel pe nume Bella.Multumim pentru sejur ╚Öi pentru implicarea de care da╚Ťi dovad─â.

 509. Gazda o persoana foarte amabila și primitoare. Casa părea o casa din povesti, plină cu flori. Totul curat, ordonat.

 510. Totul a fost perfect, amabilitate, condi╚Ťii de cazare, amenaj─ârile din curte. Felicit─âri !

 511. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 512. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 513. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 514. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 515. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 516. Cabana de vis situata in sanul naturii. Potrivit pentru cei care vor sa ia o pauza de la grijile si agitatia cotidiana.

 517. Totul , începând de la primire până la plecare , recomand .

 518. Curatenia, mobilierul modern, grija pentru detalii in ceea ce priveste confortul musafirilor( sticla de apa in camera, acces la aparatul de cafea, frigiderul vitrina din hol pentru bauturi soft si bere). Dar mai ales primirea facuta musafirilor de catre doamna Ioana, nepoata doamnei Stefania – prietenii stiu de ce!

 519. Camerele sunt foarte curate, m├óncarea la restaurant foarte bun─â, personalul de la restaurant dr─âgu╚Ť.

 520. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 521. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 522. Foarte bun loc pentru o ╚Öedere scurt─â. Cazare nou─â, simpl─â, dar pl─âcut─â ╚Öi foarte curat─â. Dotat cu tot ce este necesar: plase de ╚Ť├ón╚Ťari, frigider, fierb─âtor, dar ╚Öi articole de toalet─â, ap─â mineral─â. Personal amabil. Loc destul de lini╚Ötit, dar aproape de centrul sta╚Ťiunii (pe jos cca. 8 min.); ├«n apropiere restaurant bun (ÔÇ×QusineÔÇŁ), pizzerie, gelaterie; l├óng─â cazare drum spre munte – ideal pentru o plimbare.

 523. Curtea pensiunii deosebit de frumos amenajat─â ╚Öi ca toat─â aceast─â experien╚Ť─â s─â se termine frumos la cazare ne-a ├«nt├ómpinat un superb c─â╚Ťel pe nume Bella.Multumim pentru sejur ╚Öi pentru implicarea de care da╚Ťi dovad─â.

 524. Gazda o persoana foarte amabila și primitoare. Casa părea o casa din povesti, plină cu flori. Totul curat, ordonat.

 525. Totul a fost perfect, amabilitate, condi╚Ťii de cazare, amenaj─ârile din curte. Felicit─âri !

 526. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 527. micul dejun ok . Loca╚Ťia nu cred c─â este de 4 stele.

 528. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 529. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 530. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 531. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 532. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 533. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 534. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 535. A fost excelent. Personal amabil si facilitati foarte bune!

 536. O loca╚Ťie excelent─â, cu oameni frumo╚Öi din toate punctele de vedere. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, onestitate.Din meniu nu lipsesc preparate cu adev─ârat locale, iar, la cerere, acesta poate fi modificat ├«n func╚Ťie de dolean╚Ťele clien╚Ťilor. Remarcabil faptul c─â restaurantul, foarte bine amenajat, cu mobilier modern, este la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor permanent, ├«n intervalul orar 7-22. A╚Öadar, o experien╚Ť─â frumoas─â, pe care a╚Ö repeta-o oric├ónd. Mul╚Ťumesc gazdelor!

 537. Totul a fost la superlativ! Camera a fost exact ca ├«n descriere cu o superb─â priveli╚Öte spre muntele Rarau, personalul foarte amabil ╚Öi primitor, m├óncarea delicioas─â la pre╚Ťuri accesibile, micul dejun bogat ╚Öi variat. Zona SPA excelent─â, relaxare total─â! Recomand ╚Öi voi reveni cu pl─âcere!

 538. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 539. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 540. Cabana de vis situata in sanul naturii. Potrivit pentru cei care vor sa ia o pauza de la grijile si agitatia cotidiana.

 541. Loca╚Ťia se prezint─â foarte bine. De cur├ónd a fost amenajat ╚Öi exteriorul cu o terasa-foisor superba si un loc de joaca frumos. Un loc excelent pentru a te caza ╚Öi a explora Bucovina .

 542. Am avut o sedere minunata, calda, ca acasa poate mai bine..Este foarte foarte curat, gazdele foarte primitoare, vom reveni cu tot dragul.va multumim!!

 543. Ne-a pl─âcut tot! De la camere pana la amenajarea exterioara. Am fost un cuplu + copil de 2 ani. P─âcat ca am stat doar 1 seara… Au ├«n curte loc de joaca pentru copil, foi╚Öor pentru adul╚Ťi, loc de parcare ├«n care ├«ncap 6 ma╚Öini, camerele sunt dotate complet.

 544. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 545. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 546. Curtea pensiunii deosebit de frumos amenajat─â ╚Öi ca toat─â aceast─â experien╚Ť─â s─â se termine frumos la cazare ne-a ├«nt├ómpinat un superb c─â╚Ťel pe nume Bella.Multumim pentru sejur ╚Öi pentru implicarea de care da╚Ťi dovad─â.

 547. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 548. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 549. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 550. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 551. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 552. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 553. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 554. micul dejun ok . Loca╚Ťia nu cred c─â este de 4 stele.

 555. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 556. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 557. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 558. Cabana de vis situata in sanul naturii. Potrivit pentru cei care vor sa ia o pauza de la grijile si agitatia cotidiana.

 559. De apreciat atentia la detalii si bunul gust cu care care amenajata locatia. Totul excelent! Felicitari proprietarilor.

 560. Loca╚Ťia se prezint─â foarte bine. De cur├ónd a fost amenajat ╚Öi exteriorul cu o terasa-foisor superba si un loc de joaca frumos. Un loc excelent pentru a te caza ╚Öi a explora Bucovina .

 561. Am avut o sedere minunata, calda, ca acasa poate mai bine..Este foarte foarte curat, gazdele foarte primitoare, vom reveni cu tot dragul.va multumim!!

 562. Totul a fost perfect, loca╚Ťia, proprietarul, facilit─â╚Ťi super ok…

 563. Amplasarea pensiunii, linistea, curatenia si managerul, care este un om harnic si placut.

 564. Casa este minunata. Geamurile din camera in care am fist cazati au facut toti banii! Bun gust!

 565. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 566. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 567. Curtea pensiunii deosebit de frumos amenajat─â ╚Öi ca toat─â aceast─â experien╚Ť─â s─â se termine frumos la cazare ne-a ├«nt├ómpinat un superb c─â╚Ťel pe nume Bella.Multumim pentru sejur ╚Öi pentru implicarea de care da╚Ťi dovad─â.

 568. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 569. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 570. -gazda extrem de amabila, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi s─âritoare -apartamentul impecabil de curat, dotat cu de toate ╚Öi foarte confortabil -raport calitate-pre╚Ť excelent Recomand cu ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 571. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 572. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 573. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 574. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 575. micul dejun ok . Loca╚Ťia nu cred c─â este de 4 stele.

 576. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 577. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 578. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 579. Cabana de vis situata in sanul naturii. Potrivit pentru cei care vor sa ia o pauza de la grijile si agitatia cotidiana.

 580. Amabilitatea personalului,condi╚Ťiile de cazare,cur─â╚Ťenia,peisajul din jurul pensiunii

 581. Peisaj,primire totul a fost conform asteptarilor…

 582. Foarte bun raportul pret/calitate, zona linistita, confort peste asteptari, ideal pentru petreceri private in aer liber, relaxare, gratar. Personal amabil si disponibil. Recomand.

 583. Locatie buna, camera foarte draguta si primitoare, curte interioara cu foisor, gazda buna – per total, o experienta cel putin ok.

 584. De apreciat atentia la detalii si bunul gust cu care care amenajata locatia. Totul excelent! Felicitari proprietarilor.

 585. Loca╚Ťia se prezint─â foarte bine. De cur├ónd a fost amenajat ╚Öi exteriorul cu o terasa-foisor superba si un loc de joaca frumos. Un loc excelent pentru a te caza ╚Öi a explora Bucovina .

 586. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 587. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 588. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 589. Totul a fost impecabil iar gazda ff amabila. Felicitari !

 590. Foarte frumos. Curatenie impecabila, lenjerii, prosoape curate. Recomand.

 591. Apartamentul arata excelent, foarte curat, are centrala (apa calda tot timpul), miroase foarte frumos in apartament (a nou). Locatia este excelenta, vis-a-vis de Primarie, fara probleme in a gasi locuri de parcare. Un loc excelent in care sa mergi cu partenera sau cu familia, cu copii mici.

 592. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 593. Locatie buna, camera foarte draguta si primitoare, curte interioara cu foisor, gazda buna – per total, o experienta cel putin ok.

 594. De apreciat atentia la detalii si bunul gust cu care care amenajata locatia. Totul excelent! Felicitari proprietarilor.

 595. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 596. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 597. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 598. Personal cald, camere curate și amenajate cu gust, mic dejun gustos. Recomand cu drag!

 599. Decorul camerelor si a întregii pensiuni este superb iar culorile folosite in interior sunt inteligent combinate. Amabilitatea si sociabilitatea personalului au fost la un nivel ridicat. Un loc in care merita sa revii !

 600. O locatie buna la 2min de centru cu restaurant ff.bun. gazda extrem de serviabila.Recomand!!!

 601. Mi-a plăcut faptul ca in acest loc, m-am relaxat, m-am bucurat de peisajul superb. Localul, este conform așteptărilor. Personalul amabil. Am rămas plăcut impresionata.

 602. Camera frumoasa, spatioasa si confortabil─â. Am apreciat lini╚Ötea din loca╚Ťie.

 603. Ospitalitate, elegan╚Ť─â, confort! Voi reveni cu pl─âcere ╚Öi voi recomanda prietenilor!

 604. locatie excelenta, priveliste minunata, mancare buna, personal primitor

 605. Camerele au fost extrem de curate, lenjeria si prosoapele de un alb imaculat. Domnișoarele de la receptie au fost foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze. Mâncarea de la restaurant, în mod special borsul de peste, a fost super gustoasă.

 606. Dup─â un scurt traseu pe un drum de ╚Ťara (aproximativ 200 de metri) am ajuns intr-o poieni╚Ťa lini╚Ötita unde un t├ón─âr ├«ngrije╚Öte cu mult─â dragoste c├ó╚Ťiva cerbi ╚Öi c─âprioare. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi baia accesorizata ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim confortabil din prima clipa. Personalul amabil ne-a servit o cina gustoasa in foi╚Öorul de l├óng─â cabana. Un c├óine ciob─ânesc ne-a p─âzit toat─â noaptea. Turma de cerbi ╚Öi c─âprioare ne-au ├«nc├óntat privirea la trezirea de diminea╚Ťa. Recomandam cu mare drag acest loc mirific.

 607. Proprietarul si personalul au fost foarte amabili si foarte atenti pentru a ne oferi cele mai bune conditii de cazare si confort. Multumim!

 608. Bunul gust al locatiei, curatenia, dotarea camerei, ospitalitatea personalului.

 609. Camerele sunt curate si spatioase. Arata ca in poze.

 610. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 611. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 612. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 613. Totul a fost impecabil iar gazda ff amabila. Felicitari !

 614. Foarte frumos. Curatenie impecabila, lenjerii, prosoape curate. Recomand.

 615. Apartamentul arata excelent, foarte curat, are centrala (apa calda tot timpul), miroase foarte frumos in apartament (a nou). Locatia este excelenta, vis-a-vis de Primarie, fara probleme in a gasi locuri de parcare. Un loc excelent in care sa mergi cu partenera sau cu familia, cu copii mici.

 616. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 617. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 618. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 619. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 620. Locatie buna, camera foarte draguta si primitoare, curte interioara cu foisor, gazda buna – per total, o experienta cel putin ok.

 621. De apreciat atentia la detalii si bunul gust cu care care amenajata locatia. Totul excelent! Felicitari proprietarilor.

 622. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 623. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 624. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 625. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 626. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 627. micul dejun ok . Loca╚Ťia nu cred c─â este de 4 stele.

 628. Personal cald, camere curate și amenajate cu gust, mic dejun gustos. Recomand cu drag!

 629. Decorul camerelor si a întregii pensiuni este superb iar culorile folosite in interior sunt inteligent combinate. Amabilitatea si sociabilitatea personalului au fost la un nivel ridicat. Un loc in care merita sa revii !

 630. O locatie buna la 2min de centru cu restaurant ff.bun. gazda extrem de serviabila.Recomand!!!

 631. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 632. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 633. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 634. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 635. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 636. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 637. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 638. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 639. micul dejun ok . Loca╚Ťia nu cred c─â este de 4 stele.

 640. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 641. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 642. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 643. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 644. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 645. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 646. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 647. Locatie buna, camera foarte draguta si primitoare, curte interioara cu foisor, gazda buna – per total, o experienta cel putin ok.

 648. De apreciat atentia la detalii si bunul gust cu care care amenajata locatia. Totul excelent! Felicitari proprietarilor.

 649. Personal cald, camere curate și amenajate cu gust, mic dejun gustos. Recomand cu drag!

 650. Decorul camerelor si a întregii pensiuni este superb iar culorile folosite in interior sunt inteligent combinate. Amabilitatea si sociabilitatea personalului au fost la un nivel ridicat. Un loc in care merita sa revii !

 651. O locatie buna la 2min de centru cu restaurant ff.bun. gazda extrem de serviabila.Recomand!!!

 652. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 653. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 654. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 655. Ne-a depasit mult asteptarile! am fost surprinsi cu detalii. capsule de cafea si apa in camera. frigider cu bauturi la alegere pe hol, foarte curat si frumos amenajat! Micul dejun a fost extrem de bogat si gustos.

 656. Personal cald, camere curate și amenajate cu gust, mic dejun gustos. Recomand cu drag!

 657. Decorul camerelor si a întregii pensiuni este superb iar culorile folosite in interior sunt inteligent combinate. Amabilitatea si sociabilitatea personalului au fost la un nivel ridicat. Un loc in care merita sa revii !

 658. Loca╚Ťia bine amplasat─â, lini╚Öte, peisaje de vis iar gazda foarte amabil─â.

 659. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 660. Locatie buna, camera foarte draguta si primitoare, curte interioara cu foisor, gazda buna – per total, o experienta cel putin ok.

 661. Proprietarul si personalul au fost foarte amabili si foarte atenti pentru a ne oferi cele mai bune conditii de cazare si confort. Multumim!

 662. Bunul gust al locatiei, curatenia, dotarea camerei, ospitalitatea personalului.

 663. Camera foarte spatioasa, decorata cu mult bun gust si cu tot ce ai avea nevoie. Desi situata la sosea, zgomotul nu a fost o problema pe timpul noptii. Personalul de nota 10. Singurul regret e ca am stat o singura noapte. E o locatie pe care o recomandam oricui cauta un loc de dormit in zona Campulung

 664. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 665. Locatia este superba. De ceva timp aleg doar pensiuni din lemn. Si aici veti gasi exact ce trebuie.

 666. locatie excelenta, priveliste minunata, mancare buna, personal primitor

 667. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 668. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 669. In special cur─â╚Ťenia si faptul c─â arat─â c─â ├«n poze un 10 pentru asta

 670. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 671. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 672. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 673. Personalul restaurantului, foarte amabil. In restaurantul de la parter se face check-in si check-out. Mancarea buna. Preturi marisoare.

 674. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 675. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 676. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 677. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 678. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 679. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 680. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 681. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 682. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 683. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 684. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 685. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 686. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 687. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 688. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 689. Locatia este superba. De ceva timp aleg doar pensiuni din lemn. Si aici veti gasi exact ce trebuie.

 690. locatie excelenta, priveliste minunata, mancare buna, personal primitor

 691. Pensiune amplasata intr-o zona linistita, in mijlocul unor bazine cu pastravi. Parcare gratuita. Mic dejun in locatie. Se poate servi in locatie bors de pastrav si pastrav prajit (pastrav proaspat).

 692. Totul a fost de vis: amplasarea loca╚Ťiei, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, c─âldur─â ├«n timpul nop╚Ťii, apa cald─â permanent, iar personalul deosebit de amabil ╚Öi de ajutor. E un loc ideal pentru relaxare si ├«nc─ârcarea bateriilor. ╚śi nu trebuie uitat pastravul, un preparat care e specialitatea casei…

 693. Super……..abia a╚Ötept s─â revin. Aerul proasp─ât, priveli╚Ötea, p─âstr─âvii care te ├«nt├ómpin─â…. totul. Foarte frumos.

 694. Locatia este frumoasa, camera foarte curata, confortabila, amenajata cu mult bun gust, conform fotografiilor de pe internet. Micul dejun bogat, iar dulceata de prune absolut minunata! Proprietarii sunt amabili si binevoitori. Vom reveni cu siguranta, multumim!

 695. Loca╚Ťia bine amplasat─â, lini╚Öte, peisaje de vis iar gazda foarte amabil─â.

 696. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 697. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 698. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 699. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 700. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 701. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 702. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 703. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 704. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 705. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 706. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 707. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 708. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 709. M├óncarea ft bun─â, loca╚Ťia excelenta ╚Öi personalul amabil.

 710. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 711. Locatia este superba. De ceva timp aleg doar pensiuni din lemn. Si aici veti gasi exact ce trebuie.

 712. Locatia este frumoasa, camera foarte curata, confortabila, amenajata cu mult bun gust, conform fotografiilor de pe internet. Micul dejun bogat, iar dulceata de prune absolut minunata! Proprietarii sunt amabili si binevoitori. Vom reveni cu siguranta, multumim!

 713. Loca╚Ťia bine amplasat─â, lini╚Öte, peisaje de vis iar gazda foarte amabil─â.

 714. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 715. Experienta noastra la pensiunea Stefania ne-a intrecut asteptarile . Personalul a fost foarte amabil, camerele frumos amenajate si curate, iar micul dejun copios si delicios. Mai mult, si curtea este ideala pentru a savura o cafea dimineata. Recumandam cu drag.

 716. Totul a fost perfect mi a plăcut cazarea la nebunie nimic de reproșat

 717. Ne-a depasit mult asteptarile! am fost surprinsi cu detalii. capsule de cafea si apa in camera. frigider cu bauturi la alegere pe hol, foarte curat si frumos amenajat! Micul dejun a fost extrem de bogat si gustos.

 718. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 719. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 720. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 721. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 722. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 723. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 724. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 725. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 726. Totul. Curatenie, personal super amabil si dornic sa te ajute. M-au impresionat foarte mult prin faptul ca, desi am coborat la ora 12h la mic dejun ( fusesem la nunta sambata seara) , cand am cerut nota de plata ne-au zis ca nu trebuie sa platim ce am consumat la restaurant pentru ca intra in banutii pentru micul dejun. Alte hoteluri nici nu stateau la discutii: ai lipsit de la mic dejun, l-ai pierdut. Keep up the good work, guys! 🙂

 727. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 728. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 729. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 730. M├óncarea ft bun─â, loca╚Ťia excelenta ╚Öi personalul amabil.

 731. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 732. Locatia este superba. De ceva timp aleg doar pensiuni din lemn. Si aici veti gasi exact ce trebuie.

 733. Locatia este frumoasa, camera foarte curata, confortabila, amenajata cu mult bun gust, conform fotografiilor de pe internet. Micul dejun bogat, iar dulceata de prune absolut minunata! Proprietarii sunt amabili si binevoitori. Vom reveni cu siguranta, multumim!

 734. Loca╚Ťia bine amplasat─â, lini╚Öte, peisaje de vis iar gazda foarte amabil─â.

 735. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 736. Loca╚Ťia este nou─â ╚Öi este exact ca ├«n poze. Curat─â, amplasat─â ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â ╚Öi u╚Öor accesibil─â.

 737. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 738. Amabilitatea, cur─â╚Ťenia, mobilier nou, acces foi╚Öor ╚Öi gr─âtar

 739. Mi-a plăcut faptul ca in acest loc, m-am relaxat, m-am bucurat de peisajul superb. Localul, este conform așteptărilor. Personalul amabil. Am rămas plăcut impresionata.

 740. Camera frumoasa, spatioasa si confortabil─â. Am apreciat lini╚Ötea din loca╚Ťie.

 741. Ospitalitate, elegan╚Ť─â, confort! Voi reveni cu pl─âcere ╚Öi voi recomanda prietenilor!

 742. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 743. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 744. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 745. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 746. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 747. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 748. micul dejun suficient iar locatia este amplasata ok.

 749. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 750. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 751. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 752. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 753. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 754. M├óncarea ft bun─â, loca╚Ťia excelenta ╚Öi personalul amabil.

 755. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 756. Locatia este superba. De ceva timp aleg doar pensiuni din lemn. Si aici veti gasi exact ce trebuie.

 757. Locatia este frumoasa, camera foarte curata, confortabila, amenajata cu mult bun gust, conform fotografiilor de pe internet. Micul dejun bogat, iar dulceata de prune absolut minunata! Proprietarii sunt amabili si binevoitori. Vom reveni cu siguranta, multumim!

 758. Loca╚Ťia bine amplasat─â, lini╚Öte, peisaje de vis iar gazda foarte amabil─â.

 759. Totul a fost pl─âcut. Camere mari, amenajate cu gust, mic dejun bogat.

 760. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 761. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 762. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 763. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 764. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 765. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 766. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 767. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 768. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 769. Totul a fost perfect, loca╚Ťia, proprietarul, facilit─â╚Ťi super ok…

 770. Amplasarea pensiunii, linistea, curatenia si managerul, care este un om harnic si placut.

 771. Casa este minunata. Geamurile din camera in care am fist cazati au facut toti banii! Bun gust!

 772. Mi-a plăcut faptul ca in acest loc, m-am relaxat, m-am bucurat de peisajul superb. Localul, este conform așteptărilor. Personalul amabil. Am rămas plăcut impresionata.

 773. Camera frumoasa, spatioasa si confortabil─â. Am apreciat lini╚Ötea din loca╚Ťie.

 774. Ospitalitate, elegan╚Ť─â, confort! Voi reveni cu pl─âcere ╚Öi voi recomanda prietenilor!

 775. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 776. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 777. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 778. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 779. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 780. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 781. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 782. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 783. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 784. Camera curata cu tv ,frigider in camera. Personal f t├«n─âr amabili ╚Öi f─âcea tot ce de╚Ťinea de ei sa te sim╚Ťi bine.

 785. Totul a fost foarte impresionant, ospitalitate deosebita, mancare foarte buna, camera foarte placuta cu balcon si privelisti de vis

 786. Loca╚Ťie aproape de liceul militar, unde am avut eu treaba, dar de centru nu chiar. Parcare ├«n curte, foarte ok. Personal de treaba.

 787. Gazda foarte primitoare, ne-a ajutat cu obiective de vizitat in regiune si ne-a primit cu un catel, o doamna deosebita care te face sa te simti ca acasa; recomand sa incercati mancarea de la pensiune, am avut parte de o cin─â si un mic dejun traditionale gustoase si consistente; curtea frumos amenajat─â, l├óng─â r├óu, de poveste ­čÖé

 788. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea d-nei si disponibilitatea d├ónsei de a ne ├«ndeplini mici cerin╚Ťe. Am avut mic dejun cu lapte proasp─ât, ceai, cafea, si produse c├ót pentru a hr─âni o armata de oameni. Ni s~au dat indica╚Ťii asupra obiectivelor de vizitat din zona, si am avut ce vedea… Muzeul cu oua incondeiate sau nu, din toat─â lumea, ne~a impresionat in mod deosebit.

 789. Foarte primitori, amabili, ospitalieri . Totul a fost perfect, mâncare și cafea buna.

 790. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 791. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 792. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 793. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 794. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 795. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 796. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 797. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 798. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 799. Mi-a plăcut faptul ca in acest loc, m-am relaxat, m-am bucurat de peisajul superb. Localul, este conform așteptărilor. Personalul amabil. Am rămas plăcut impresionata.

 800. Camera frumoasa, spatioasa si confortabil─â. Am apreciat lini╚Ötea din loca╚Ťie.

 801. Ospitalitate, elegan╚Ť─â, confort! Voi reveni cu pl─âcere ╚Öi voi recomanda prietenilor!

 802. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 803. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 804. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 805. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 806. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 807. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 808. Proprietarul si personalul au fost foarte amabili si foarte atenti pentru a ne oferi cele mai bune conditii de cazare si confort. Multumim!

 809. Bunul gust al locatiei, curatenia, dotarea camerei, ospitalitatea personalului.

 810. Camera foarte spatioasa, decorata cu mult bun gust si cu tot ce ai avea nevoie. Desi situata la sosea, zgomotul nu a fost o problema pe timpul noptii. Personalul de nota 10. Singurul regret e ca am stat o singura noapte. E o locatie pe care o recomandam oricui cauta un loc de dormit in zona Campulung

 811. Pensiune amplasata intr-o zona linistita, in mijlocul unor bazine cu pastravi. Parcare gratuita. Mic dejun in locatie. Se poate servi in locatie bors de pastrav si pastrav prajit (pastrav proaspat).

 812. Totul a fost de vis: amplasarea loca╚Ťiei, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, c─âldur─â ├«n timpul nop╚Ťii, apa cald─â permanent, iar personalul deosebit de amabil ╚Öi de ajutor. E un loc ideal pentru relaxare si ├«nc─ârcarea bateriilor. ╚śi nu trebuie uitat pastravul, un preparat care e specialitatea casei…

 813. Super……..abia a╚Ötept s─â revin. Aerul proasp─ât, priveli╚Ötea, p─âstr─âvii care te ├«nt├ómpin─â…. totul. Foarte frumos.

 814. Zona linistita, gazda deosebit de primitoare, casa cu rusticul specific Bucovinei, spatiul mult in curte, gradina

 815. Ospitalitatea, curatenia si confortul au fost de nota 100.

 816. -bardzo mili w┼éa┼Ťciciele, czuli┼Ťmy si─Ö jak w domu. -10 minut spacerem do centrum – ┼Ťwietnie wyposa┼╝ona wsp├│lna kuchnia

 817. Camera curata cu tv ,frigider in camera. Personal f t├«n─âr amabili ╚Öi f─âcea tot ce de╚Ťinea de ei sa te sim╚Ťi bine.

 818. Totul a fost foarte impresionant, ospitalitate deosebita, mancare foarte buna, camera foarte placuta cu balcon si privelisti de vis

 819. Loca╚Ťie aproape de liceul militar, unde am avut eu treaba, dar de centru nu chiar. Parcare ├«n curte, foarte ok. Personal de treaba.

 820. micul dejun suficient iar locatia este amplasata ok.

 821. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 822. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 823. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 824. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 825. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 826. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 827. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 828. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 829. 1. Curatenie; 2. Personal amabil; 3. Locatie cocheta si realizata cu stil; 4. Veranda perfecta pentru savurat cafeaua de dimineata; 5. Zona linistita; 6. Acces la camera foarte facil; 7. Controlul temperaturii din camera cu ajutorul termostatului individual; 8. Mini frigider; 9. Accesorizarea camerelor; 10. Smart TV cu diagonala decenta; 11. Apa + cafea din partea casei; 12. Proprietate supravegheata video; 13. Acces la prize in orice colt al camerei.

 830. Loca╚Ťia este nou─â ╚Öi este exact ca ├«n poze. Curat─â, amplasat─â ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â ╚Öi u╚Öor accesibil─â.

 831. Cur─â╚Ťenie impecabila. Arata exact ca ├«n poze Amplasat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â Patul foarte confortabil Un miros extraordinar de pl─âcut ├«n camera, dar ╚Öi a╚Öternuturile erau curate ╚Öi parfumate

 832. Proprietarul si personalul au fost foarte amabili si foarte atenti pentru a ne oferi cele mai bune conditii de cazare si confort. Multumim!

 833. Bunul gust al locatiei, curatenia, dotarea camerei, ospitalitatea personalului.

 834. Camera foarte spatioasa, decorata cu mult bun gust si cu tot ce ai avea nevoie. Desi situata la sosea, zgomotul nu a fost o problema pe timpul noptii. Personalul de nota 10. Singurul regret e ca am stat o singura noapte. E o locatie pe care o recomandam oricui cauta un loc de dormit in zona Campulung

 835. A fost excelent. Personal amabil si facilitati foarte bune!

 836. O loca╚Ťie excelent─â, cu oameni frumo╚Öi din toate punctele de vedere. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, onestitate.Din meniu nu lipsesc preparate cu adev─ârat locale, iar, la cerere, acesta poate fi modificat ├«n func╚Ťie de dolean╚Ťele clien╚Ťilor. Remarcabil faptul c─â restaurantul, foarte bine amenajat, cu mobilier modern, este la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor permanent, ├«n intervalul orar 7-22. A╚Öadar, o experien╚Ť─â frumoas─â, pe care a╚Ö repeta-o oric├ónd. Mul╚Ťumesc gazdelor!

 837. Totul a fost la superlativ! Camera a fost exact ca ├«n descriere cu o superb─â priveli╚Öte spre muntele Rarau, personalul foarte amabil ╚Öi primitor, m├óncarea delicioas─â la pre╚Ťuri accesibile, micul dejun bogat ╚Öi variat. Zona SPA excelent─â, relaxare total─â! Recomand ╚Öi voi reveni cu pl─âcere!

 838. peisaj superb, personalul, mâncarea, super-liniște, cerbii, puncte turistice usor de atins in zona

 839. M├óncarea ft bun─â, loca╚Ťia excelenta ╚Öi personalul amabil.

 840. Localizarea, camera, mancarea, personalul atent, amabil, cerbii

 841. micul dejun suficient iar locatia este amplasata ok.

 842. Amplasarea. M├óncarea f. bun─â. Locul intim. Personalul f. dr─âgu╚Ť.

 843. Personal foarte amabil. Mancare excelenta, mic dejun consistent si foarte bun, atmosfera placuta.

 844. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 845. Un loc intr-adevar original, deosebit, o locatie frumoasa, linistita, in natura. Ne-a placut foarte mult tot, de la camera in care am stat, decorata traditional, la seara petrecuta afara, pe patura, cu sunetul greierilor in fundal. Recomand!

 846. Casele sunt amplasate intr-un loc mirific , cu multa liniste , iar zona este recomandata pentru relaxare. Amabilitate , mancare buna , relaxare , confort!!!

 847. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 848. Totul! Recomand din toata inima! Nu veti gasi nimic asemanator in zona. Calitatea se vede in fiecare detaliu. Stradal, chiar in centru, aproape de obiective, acces facil la supermarket, piata, restaurante, curat, utilat pentru orice nevoie ati avea.

 849. Totul a fost perfect. Gazda foarte amabilă, deși noi am întârziat nu a fost nici o problemă. Un apartament cu absolut tot ce ai nevoie.

 850. Camera frumoasa, confortabilă, baia foarte mare; cald in camera (luna martie); mâncarea foarte buna; servirea ireproșabilă, personalul foarte amabil; felicitări!

 851. Personal amabil, mancare buna, caldura in apartament, locatie.

 852. micul dejun suficient iar locatia este amplasata ok.

 853. Liniste, pozitie ultracentrala. Gazdele foarte amabile.

 854. Am fost asteptati de catre porprietar iar acesta este o persoana minunata si foarte comunicativa, ne-au fost furnizate detaliile necsare legat de unde sa parcam pe perioada sejurului si explicat cum sa folosim centrala de apartament. Apartamentul arata ca in poza chiar mai bine decat in poze as putea spune, este foarte curat si mobilat cu bun gust. Bucataria are absolut tot ce trebuie (felicitari). Totul a absolut fost exceptional. Va multumim pentru amabilitatea de a ne primi.

 855. Totul a fost perfect , de la amplasare , curatenie la gazda, totul perfect, apartamentul superb. Recomand cu incredere.

 856. Cazarea a fost excelenta. Proprietarul extrem este de amabil si s-a asigurat ca avem toate informatiile despre oras, obiectivele pe care le putem vizita, locuri unde putem manca s.a.m.d. Casa este foarte curata, accesul se face pe baza de cartela si toata lumea foarte prietenoasa!

 857. Gazda primitoare ╚Öi amabila. Totul foarte bine organizat ╚Öi curat. Casa a fost renovat─â recent, camera e spa╚Ťioas─â ╚Öi amenajat─â cu bun gust.

 858. Locatie excelenta, oameni primitori servicii de calitate. Recomand cu caldura!

 859. Preparatele, modul de servire, amenajarea loca╚Ťiei sunt o minunata c─âl─âtorie in epoca interbelic─â

 860. Mi-a pl─âcut mult totul, inclusiv micul dejun a fost a╚Öa cum l-a╚Ťi descris “fabulos”.

 861. ambientul loca╚Ťiei, linistea si atmosfera ziua sar si noaptea

 862. Pensiune foarte curată, zonă liniștită, gazda amabilă, recomand cu încredere pentru viitor.

 863. O gazda exraordinar de amabila, ne-am simtit foarte bine la pensiunea Veronica. La parter este si o bucatarie mare pentru toata lumea echipa cu absolut tot pentru a-ti pregati masa.

 864. Ospitalitate,curatenie si discretia proprietarului!

 865. Casa este amplasata intr-o zona linistita a orasului, camerele sunt spatioase, modern mobiltate, paturile confortabile, iar curatenia este exemplara! Gazda este o persoana foarte amabila, chiar ne-a ajutat cu o problema la masina. Va multumim pentru ospitalitate! Vom reveni!

 866. Conditiile sunt foarte bune, spatiul e amenajat cu bun gust, iar proprietarii sunt foarte de treaba! Recomand!

 867. Camere foarte curate, spa╚Ťioase ╚Öi modern mobilate iar proprietarii sunt ni╚Öte oameni extraordinari ╚Öi amabili cu experien╚Ťa in customer service.

 868. Mancarea a fost buna, personalul foarte amabil iar locatia in care este amplasat hotelul – excelenta.

 869. Paturile foarte curate si confortabile. Ap─â care nu trebuia asteptata 10 minute ca sa se incalzeasca. Oglind─â in camera. Spatiu destul.

 870. Personalul extrem de dragut si sociabil, linistea de care ne-am bucurat, paturile confortabile, curat. 2* e cu mult subevaluat, ar putea fi lejer trecut cu la 3*

 871. Mic dejun foarte bogat, personalul amabil, mereu Ingrijorati ce sa mai faca ca sa te sim╚Ťi bine..

 872. cu adev─ârat ni╚Öte c─âsu╚Ťe de poveste, varianta de cazare cu demipensiune este ideal─â ­čÖé

 873. M├óncarea a fost excelenta ╚Öi mult─â!linistea ╚Öi aerul curat au fost binevenite,personalul amabil ╚Öi dr─âgu╚Ť!

 874. Loca╚Ťia bun─â. Mic dejun excelent. Personalul foarte amabil. Afinata ╚Öi palinca din partea casei de bun─â calitate.

 875. Micul dejun ar satura orice gurmand ,foarte frumos amenajat─â interior fiecare camera diferit─â,iar gazda ffff primitoare si

 876. Micul dejun exceptional, gazda primitoare, serviciile excelente

 877. Am ales camera cu hidromasaj. Excelenta. Foarte curata. Recomandez Totul nou. Lux.

 878. Mi-a plăcut faptul ca in acest loc, m-am relaxat, m-am bucurat de peisajul superb. Localul, este conform așteptărilor. Personalul amabil. Am rămas plăcut impresionata.

 879. Camera frumoasa, spatioasa si confortabil─â. Am apreciat lini╚Ötea din loca╚Ťie.

 880. Foarte curat, elegant, primitor, servicii excelente.

 881. Camera foarte curat─â, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â, pahare ╚Öi c─âni dezinfectate, ├«mpachetate impecabil, patul foarte confortabil, lini╚Öte des─âv├ór╚Öit─â.

 882. Raport pret calitate excelent. Conditiile foarte bune, foarte curat si foarte aproape de centru. Recomand.

 883. Micul dejun consta ├«ntr-o cafea pe care ╚Ťi o faci la fierb─âtor.In rest e bine daca ai bani c─âci ├«n apropiere ai terase

 884. Totul a fost la superlativ. Dac─â ├«n poze camerele arata bine, ├«n realitate arata ╚Öi mai bine. Ne-am sim╚Ťit excelent, personalul foarte amabil. Am dorit cu o zi ├«nainte de plecare sa ne prelungim sejurul o noapte ╚Öi s-a putut f─âr─â probleme. Recomand cu cea mai mare ├«ncredere ╚Öi cu siguran╚Ť─â aici ne vom ├«ntoarce ╚Öi data viitoare c├ónd ajungem ├«n C├ómpulung Moldovenesc.

 885. Gazda foarte placuta, camere spatioase si confortabile.

 886. Camera, patul cu saltea Dormeo, TV HD, dusul, locatia Este o locatie si un ambient pe care nu il veti regreta. Camera foarte curata si dotata cu produse de top. Tot ce se gaseste in camera sunt produse moderne si de calitate. Curatenia, nu mai zic, atenti si organizati pana la ultimul detaliu. Gazda este super de gașcă, tânără si comunicativa. Merita din plin. Voi reveni cu prima ocazie

 887. Mi-a placut tot, curatenie, personal amabil, baie utilata, incalzire cu termostat reglat din camera clientului, parcare in fata camerei. A fost foarte bine.

 888. Foarte curat, cochet, pat confortabil, temperatura reglabil─â in camera!

 889. Micul dejun a fost minunat la Public Street Food, la 1 minut distanta

 890. Totul a fost pe masura asteptarilor: curatenie si confort in camera, amabilitate si discretie in momentul primirii. Recomandat!

 891. Hotelul este nou si impecabil. Este localizat in centru, sigur si confortabil. Mi+ar placea sa mai stau la Buchenland cu alta ocazie.

 892. – Locatie retrasa, in natura, cu aer curat – mic dejun bogat

 893. Cadrul natural in care este locatia, faptul ca stai in camere rustice si asta este suficient sa te rupi de o realitate murdara. Am trait o experinta fabuloasa Multumim patronilor.

 894. Chiar dac─â am stat doar o zi,a fost totul pl─âcut ,personal foarte amabil .

 895. Micul dejun a fost minunat la Public Street Food, la 1 minut distanta

 896. Totul a fost pe masura asteptarilor: curatenie si confort in camera, amabilitate si discretie in momentul primirii. Recomandat!

 897. Hotelul este nou si impecabil. Este localizat in centru, sigur si confortabil. Mi+ar placea sa mai stau la Buchenland cu alta ocazie.

 898. Extraordinar de bun, doar ca portiile cam abundente, pentru micul dejun.

 899. Micul dejun foarte bun,pre╚Ťul corect,servirea foarte prompt├ú,personalul amabil ╚Öi cu informa╚Ťii ╚Öi din afara pensiunii,gen (loca╚Ťii de vizitat,de ├«ncercat).

 900. Totul a fost la superlativ . Curatenie si amabilitate. La restaurant mancare si servire exemplara. Multumim.

 901. Locatia este una excelenta, cu locuri de parcare la proprietate. Camera foarte curata, spatioasa si moderna. In baie se gasesc prosoape si toate articolele de igiena necesare. Am optat pentru camera cu cada cu hidromasaj, ceea ce a fost excelent pentru relaxare dupa o zi de urcat pe munte. Recomand cu incredere.

 902. Am stat ├«n camer─â cu cad─â spa ╚Öi a fost superb. Camer─â mare, curat─â, frumos decorat─â, ap─â plat─â, pahare de vin, ╚Öerve╚Ťele, gel de du╚Ö, tot ce puteai s─â ai nevoie.

 903. Am ales camera cu hidromasaj. Excelenta. Foarte curata. Recomandez Totul nou. Lux.

 904. – Amplasarea este superba, foarte linistita si cu un peisaj minunat. – Camerele sunt foarte spatioase, foarte bine dotate si patul foarte confortabil. -Bucataria este excelenta pentru grupuri, bine echipata. Foisorul exterior este foarte util si bine dotat pentru gratar, soba pentru scrijele si este acoperit deci poate fi folosit si in perioada rece. -Curtea este generoasa si perfecta inclusiv pentru copii.

 905. Locatie superba, amenajată cu mult bun gust, curată și personalul foarte amabil.

 906. Locatia este extraordinara! Faptul ca e pe drumul de urcare pe Rarau a fost un bonus. Liniste aproape deplina, priveliste grozava, usor de ajuns. Foarte curat! Gazda extrem de amabila!

 907. O gazda excelenta și camerele superbe, paturi super confortabile, priveliște plăcută!

 908. Pensiune foarte curata, gazda extrem de primitoare și amabilă.

 909. Totul a fost extraodinar. Ospitalitatea gazdei, frumusetea locurilor, micul dejun excelent.

 910. In camera foarte cald ╚Öi curat, mobilier modern ╚Öi design impecabil. Patul foarte confortabil ╚Öi facilit─â╚Ťile din camera excelente (apa fierbinte, aerisire buna, fierb─âtor, french press, ceai, cafea, frigider). Camera in care am stat avea vedere la munte foarte frumoasa, iar c─âsu╚Ťa rustica de l├óng─â d─âdea un plus de autenticitate locului. Recep╚Ťia punea la dispozi╚Ťie de asemenea m─â╚Öti ╚Öi dezinfectant. Raport calitate-pre╚Ť destul de ok av├ónd in vedere condi╚Ťiile de pandemie.

 911. Loca╚Ťie foarte curata, check in comod, gazda amabila ╚Öi implicat─â.

 912. Locatie excelenta, aproape de oricare atractie din centrul orasului, curatenie impecabila si un pat foarte comod. Dusul este de tip ÔÇťwalk-inÔÇŁ ceea ce este un avantaj din punctul meu de vedere. In gradina se afla un foisor unde se poate lua micul dejun sau sta seara la un pahar de vin si o poveste.

 913. Apartmentul arata exact ca in poze. Poate chiar mai bine. Este foarte curat, iar locatia este foarte buna. Chiar in centru. Despre gazda – totul la superlativ. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce trebuie. Recomand cu mare mare drag.

 914. Amabilitatea gazdei, mici atentii la sosire ( dulciuri, cafea), foarte bine utilata bucataria cu tot ceea ce ai nevoie, pat confortabil, ideal ptr o familie cu copii (aveau si jucarii)

 915. Gazda foarte amabila, conditiile sunt foarte bune! Curat, cald, toate cele necesare! Recomand cu incredere!

 916. Foarte frumos, elegant, personalul profesionist, foarte curat, logia mare, ne-am baut cafeaua vazand rasaritul peste paduri. Absolut minunat!

 917. Ospitalitatea, personalul amabil, gr├«ja fa╚Ť─â de respectarea modului de prevenire a r─âsp├«ndirii virusului, confortul sporit, buc─ât─âria diversificat─â ╚Öi de calitate.

 918. Camerele confortabile și primitoare Personalul ffff dragut Micul dejun excekent

 919. Totul la superlativ! Curatenie, confort si spatiu!

 920. – Amplasarea este superba, foarte linistita si cu un peisaj minunat. – Camerele sunt foarte spatioase, foarte bine dotate si patul foarte confortabil. -Bucataria este excelenta pentru grupuri, bine echipata. Foisorul exterior este foarte util si bine dotat pentru gratar, soba pentru scrijele si este acoperit deci poate fi folosit si in perioada rece. -Curtea este generoasa si perfecta inclusiv pentru copii.

 921. Locatie superba, amenajată cu mult bun gust, curată și personalul foarte amabil.

 922. Micul dejun a fost minunat la Public Street Food, la 1 minut distanta

 923. Totul a fost pe masura asteptarilor: curatenie si confort in camera, amabilitate si discretie in momentul primirii. Recomandat!

 924. Hotelul este nou si impecabil. Este localizat in centru, sigur si confortabil. Mi+ar placea sa mai stau la Buchenland cu alta ocazie.

 925. Amplasare foarte buna fata de partia Rarau și centrul orașului. Este locul perfect pentru familii și grupuri de prieteni.

 926. Amplasarea excelenta Personalul amabil Micul dejun diversificat Se respecta regulile cerute de autorit─â╚Ťi ├«mpotriva Covid 19

 927. Restaurantul f.frumos amenajat, Conditiile din Hotel f.bune, Staful profesional.

 928. Pozitionat chiar in centru, hotelul este foarte curat, iar personalul amabil. Vom reveni.

 929. A fost foarte, foarte bine. Loca╚Ťia, personalul si amplasarea super ok. Voi recomanda acest spatiu de cazare tuturor prietenilor care vor dori sa viziteze orasul.

 930. Am r─âmas pl─âcut impresiona╚Ťi de acest hotel.Totul este nou, mobilat ╚Öi decorat la fel ca ╚Öi hotelurile din Paris.Curatenia a fost impecabila, micul dejun ├«nc├ónt─âtor iar fetele de la recep╚Ťie foarte amabile.

 931. O loca╚Ťie minunata, gazda primitoare ╚Öi la orice ora la dispozi╚Ťia noastra! Salteaua foarte confortabila, camerele frumos aranjate, un peisaj minunat! Mul╚Ťumesc pentru ospitalitate!

 932. A fost perfect! Cur─â╚Ťenie, c─âldur─â, modern totul! Am fost primi╚Ťi cu mare drag ╚Öi simpatie, am dorit ceva pentru o aniversare ╚Öi au f─âcut tot posibilul sa ne ofere. Decorul de afara foarte frumos ╚Öi primitor. Ma bucur enorm ca am fost caza╚Ťi aici, e nemaipomenit. Mul╚Ťumim!

 933. Totul a fost impecabil! Personalul este foarte amabil! Camera a fost curata, totul a fost foarte placut! Va multumim!

 934. Investitii de calitate, ospitalieri, liniste, tot!

 935. Locatia este una excelenta, cu locuri de parcare la proprietate. Camera foarte curata, spatioasa si moderna. In baie se gasesc prosoape si toate articolele de igiena necesare. Am optat pentru camera cu cada cu hidromasaj, ceea ce a fost excelent pentru relaxare dupa o zi de urcat pe munte. Recomand cu incredere.

 936. Am stat ├«n camer─â cu cad─â spa ╚Öi a fost superb. Camer─â mare, curat─â, frumos decorat─â, ap─â plat─â, pahare de vin, ╚Öerve╚Ťele, gel de du╚Ö, tot ce puteai s─â ai nevoie.

 937. Locatia noua, moderna , curata , camerele spatioase si personalul foarte amabil.

 938. Ne-a placut absolut totul dar in special personalul hotelului !

 939. Foarte frumos, elegant, personalul profesionist, foarte curat, logia mare, ne-am baut cafeaua vazand rasaritul peste paduri. Absolut minunat!

 940. Camera confortabila. Living mare si placut cu terasa mare. Dotari moderne si foarte utile. Construit din materiale de calitate. Gratarul este foarte bine echipat.

 941. Am petrecut un weekend relaxant si fara evenimente neplacute la aceasta pensiune. Doamna care se ocupa de proprietate este amabila si primitoare. In rest, asteptarile iti sunt indeplinite: camere mari, calduroase (încălzire in pardoseala, pe centrala electrica), curatenie, balcon (terasa) cu priveliste superba daca nimeresti vedere in spate, spre munte. Cu mancarea nu va complicati prea mult, gasiti pliante in pensiune cu oferte pentru mai multe restaurante. Am comandat de la Bierhof din Campulung si mi-a placut f mult. Bucataria este in sala de mese, complet mobilata si utilata (frigider, masina de spalat vase, espresor de cafea, vesela). Practic, nu iti lipseste nimic. Vom reveni cu siguranta. Recomand cu caldura.

 942. Suita a fost foarte spatioasa, cald, totul cu bun gust si de calitate, 2 b─âi 😁 un mare avantaj . Priveli╚Ötea minunat─â, cafeau bun─â, ceai, tot ce ├«╚Ťi trebuie erau la dispozi╚Ťia noastr─â ├«ntr-o sal─â de mese aranjat─â foarte pl─âcut. Exist─â ╚Öi o sal─â special─â pt echipamentul de ski ├«nc─âlzit─â a╚Öa ca a doua zi aveai clapari numai buni de skiat. Zona linistit─â ╚Öi aerisit─â, sper─âm s─â revenim ╚Öi vara 😁.

 943. Totul este f─âcut cu bun gust. Camere micu╚Ťe dar extraordinar de confortabile. Personalul foarte amabil

 944. Loca╚Ťie excelent amplasat─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, camere cochete, luminoase ╚Öi personal dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil

 945. Cuv├óntul ” superb” descrie perfect sejurul nostru.

 946. Amenajat cu gust, curat, nou, corespunde pozelor.

 947. O loca╚Ťie frumoasa, chiar luxoasa, cu servicii impecabile. Atentia la detalii ╚Öi la confortul clientului.

 948. Concept interesant. Foarte curat. Totul in hotel foarte bine facut, cu bun gust si din materiale de foarte buna calitate. Locatia excelenta daca ai treaba in centrul orasului. Aproape de cateva restaurante si baruri foarte bune. Micul dejun deosebit, livrat in camera de Public Street Food. Cafea, ceai din partea casei. Masuri de protectie contra Covid, inclusiv masti.

 949. Camera de dimensiuni mari, frumos mobilat─â, pat confortabil, c─âldura suficient─â, design pl─âcut. Baie amenajat─â super modern.

 950. Ne-a depasit asteptarile. Camera si baia au avut un design foarte frumos. Personalul a fost foarte amabil, si a avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Hotelul este fix in centrul orasului, si implicit a fost destul de aproape de restaurante. Distanta fata de partia Rarau este una de apx. 15 minute cu masina (ceea ce e un plus destul de mare).

 951. Absolut tot, nu as putea spune ca ceva nu mi-a pl─âcut, totul a fost superb,

 952. O optiune de masa si cazare foarte buna, pentru explorarea zonei. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase, confortabile, iar personalul este atent la nevoile tale. Restaurantul are un meniu variat, pentru toate gusturile, exista atat preparate traditionale, cat si bucatarie internationala. Cafeaua este excelenta!

 953. Locatie centrala, restaurant foarte bun. Personal politicos si eficient.

 954. Recomand cu ├«ncredere. M├óncare, loca╚Ťie, personal, cur─â╚Ťenie totul e la nivel excellent

 955. Camera spa╚Ťioas─â si calduroasa, ferestre mari cu o priveli╚Öte superba spre mun╚Ťi. Mancarea foarte bun─â, servesc b─âuturi tradi╚Ťionale. Vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 956. Pensiunea este superba, personalul foarte amabil iar mancarea este extraordinara. Camerele sunt curate, cea superioara este incredibila, spatioasa si dotata cu tot ceea ce ai nevoie. Recomand!

 957. Mic dejun foarte bun..toata mancarea a fist foarte buna..se merita sa iei si cina la ei

 958. Totul la superlativ!Recomand cu toata increderea! Multumim frumos!

 959. Ambientul. Situată într-o zonă liniștită. Amenajare cu mult bun gust și calitate.

 960. Este un loc minunat… ├«nc─ârcat de lucruri frumoase f─âcut cu pasiune.