Cazare ieftina Campina Prahova

De multe ori ne uitam dupa cazare in Câmpina, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Câmpina, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Câmpina, Prahova, România

★★★ Hotel Oscar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Oscar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Seva Hotel Health Club

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Marina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Villa Nina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Casablanca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Victoria 1

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Vila Tom Cris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Câmpina, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Răducu si Felix Sătmăreanu din Slivna, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Răducu si Felix Sătmăreanu din Slivna, jud. GalatiCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Adela si Livia Cuparencu din Dragotesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Câmpina, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Adela si Livia Cuparencu din Dragotesti, jud. GorjCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Silviu si Alida Stolnici din Varghis, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silviu si Alida Stolnici din Varghis, jud. CovasnaCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Emilian si Adelaida Greceanu din Chilieni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Câmpina, Prahova, România!

  (Emilian si Adelaida Greceanu din Chilieni, jud. CovasnaCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Oana si Albertina Teodosiu din Branistea, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Câmpina, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Oana si Albertina Teodosiu din Branistea, jud. GiurgiuCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Felicia si Cătălin Ciulei din Durusa, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Câmpina, Prahova, România.

  (Felicia si Cătălin Ciulei din Durusa, jud. MaramuresCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 1. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 2. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 3. Curatenia, liniștea din zona, mobilierul din camera

 4. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 5. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 6. Foarte curata si foarte ingrijita casuta. Vila este impartita in 2, intrarile sunt separate! Foarte amabila administratoarea de la care am preluat cheile. Curte mare si acces la parcare. Vila cu incaperi spatioase si foarte ingrijite; Am inchiriat partea din vila cu un living, 1 dormitor baie si bucatarie. Gasesti tot ce este necesar in vila, este dichisita si cu un aer proaspat. Lenjerii curate si apretate Camera spatioasa si cu inaltime de nivel mare, luminoasa si primitoare. Baie curata cu dus cochet si masina de spalat; Bucatarie cu frigider, congelator, cuptor si multe alte lucruri utile. Casa are centrala proprie si temperatura se regleaza usor pentru comfortul fiecaruia. Raportul calitate pret este exceptional! Vila este in centrul orasului!

 7. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 8. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 9. * curățenie * personalul de serviciu amabil * mâncarea restaurantului foarte bună

 10. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 11. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 12. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 13. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 14. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 15. Totul a fost peste asteptari cu siguranta voi reveni…

 16. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 17. Doamnele de la recepție au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indicații, au fost la dispoziția noastră, camera și baia au fost curate, așternuturi și prosoape proaspete, am fost foarte mulțumiți.

 18. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 19. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 20. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 21. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 22. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 23. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 24. Curatenia, liniștea din zona, mobilierul din camera

 25. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 26. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 27. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 28. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 29. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 30. * curățenie * personalul de serviciu amabil * mâncarea restaurantului foarte bună

 31. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 32. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 33. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 34. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 35. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 36. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 37. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 38. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 39. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 40. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 41. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 42. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 43. Amplasat la marginea orașului, te invita la relaxare…camere spațioase, curate, călduroase..personal amabil…mancare buna ….

 44. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 45. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 46. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 47. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 48. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 49. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 50. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 51. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 52. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 53. Doamnele de la recepție au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indicații, au fost la dispoziția noastră, camera și baia au fost curate, așternuturi și prosoape proaspete, am fost foarte mulțumiți.

 54. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 55. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 56. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 57. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 58. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 59. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 60. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 61. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 62. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 63. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 64. Amplasat la marginea orașului, te invita la relaxare…camere spațioase, curate, călduroase..personal amabil…mancare buna ….

 65. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 66. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 67. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 68. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 69. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 70. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 71. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 72. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 73. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 74. Doamnele de la recepție au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indicații, au fost la dispoziția noastră, camera și baia au fost curate, așternuturi și prosoape proaspete, am fost foarte mulțumiți.

 75. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 76. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 77. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 78. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 79. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 80. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 81. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 82. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 83. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 84. Amplasat la marginea orașului, te invita la relaxare…camere spațioase, curate, călduroase..personal amabil…mancare buna ….

 85. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 86. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 87. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 88. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 89. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 90. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 91. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 92. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 93. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 94. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 95. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 96. Confort, curățenie, ospitalitate, liniștite. Parcare pt autoturism și mult spațiu pe lângă vilă. Toate condițiile pentru un concediu de vis.

 97. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 98. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 99. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 100. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 101. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 102. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 103. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 104. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 105. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 106. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 107. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 108. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 109. Condiții foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 110. Gazda primitoare și înțelegătoare Liniște și confort sporite

 111. Garsoniera foarte curata, utilata, situata intr-o zona linistita. Daca o sa mai calatoresc in zona, sigur o sa ma intorc aici.

 112. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 113. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 114. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 115. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 116. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 117. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 118. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 119. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 120. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 121. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 122. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 123. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 124. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 125. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 126. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 127. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 128. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 129. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 130. Camerele curate, spatioase si calduroase. Arata mult mai bine decat in pozele de prezentare (care probabil sunt mai vechi). Foarte multa liniste si aer curat. Aproape de Castelul Julia Hasdeu si Muzeul Grigorescu (10 min pe jos). Micul dejun gustos si bogat.

 131. Liniste, personal amabil, mic denjun de calitate si indestulator, apa calda non-stop, curatenie.

 132. Gazda primitoare, atmosfera plăcută, liniste, curățenie, mâncarea de la micul dejun a fost proaspătă, pretul cazarii unul foarte bun. Pensiunea este in apropierea Castelului Iulia Hașdeu. Cu drag voi reveni si alta data cand voi mai avea ocazia!

 133. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 134. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 135. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 136. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 137. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 138. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 139. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 140. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 141. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 142. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 143. Doamnele de la recepție au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indicații, au fost la dispoziția noastră, camera și baia au fost curate, așternuturi și prosoape proaspete, am fost foarte mulțumiți.

 144. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 145. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 146. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 147. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 148. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 149. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 150. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 151. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 152. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 153. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 154. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 155. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 156. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 157. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 158. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 159. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 160. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 161. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 162. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 163. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 164. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 165. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 166. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 167. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 168. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 169. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 170. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 171. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 172. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 173. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 174. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 175. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 176. Rodica-elena mai 4, 2019 at 4:25 am

  Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 177. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 178. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 179. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 180. Raport calitate preț excelent Este curat ,lenjerie și prosoape curate Am avut emoții având in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 181. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 182. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 183. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 184. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 185. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 186. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 187. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 188. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 189. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 190. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 191. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 192. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 193. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 194. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 195. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 196. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 197. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 198. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 199. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 200. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 201. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 202. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 203. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 204. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 205. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 206. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 207. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 208. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 209. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 210. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 211. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 212. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 213. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 214. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 215. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 216. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 217. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 218. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 219. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 220. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 221. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 222. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 223. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 224. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 225. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 226. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 227. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 228. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 229. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 230. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 231. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 232. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 233. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 234. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 235. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 236. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 237. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 238. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 239. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 240. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 241. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 242. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 243. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 244. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 245. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 246. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 247. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 248. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 249. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 250. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 251. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 252. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 253. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 254. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 255. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 256. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 257. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 258. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 259. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 260. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 261. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 262. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 263. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 264. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 265. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 266. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 267. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 268. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 269. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 270. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 271. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 272. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 273. In rest, plăcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 274. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 275. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 276. Totul a fost ff plăcut,o minunată casă românească de la bunici gospodari,cu toate facilitățile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie și prosoape albe impecabile, bucătărie complet echipată, centrală termică curatenie,parcare intr.o curte spațioasă,poziție ultra centrală iar Câmpina cu împrejurimile sale reprezintă o locație de top.Gazde de nota 10.

 277. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 278. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 279. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 280. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 281. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 282. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 283. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 284. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 285. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 286. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 287. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 288. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 289. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 290. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 291. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 292. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 293. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 294. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 295. Camera spatioasa și foarte curată. Personalul amabil, cu grijă față de clienți, sa fie totul bine. Patul mare și confortabil. Micul dejun inclus, gustos și sățios.

 296. Locația retrasă care asigură liniște. Micul dejun surprinzător de bogat. Gazda amabilă. Super!

 297. Camerele curate, spatioase si calduroase. Arata mult mai bine decat in pozele de prezentare (care probabil sunt mai vechi). Foarte multa liniste si aer curat. Aproape de Castelul Julia Hasdeu si Muzeul Grigorescu (10 min pe jos). Micul dejun gustos si bogat.

 298. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 299. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 300. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 301. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a plăcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 302. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problemă…recomand cu plăcere

 303. Totul foarte ok, căldură în cameră, Baia este ok, prețul foarte avantajos, loc retras și intim, recomand cu încredere!

 304. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 305. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 306. Doamnele de la recepție au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indicații, au fost la dispoziția noastră, camera și baia au fost curate, așternuturi și prosoape proaspete, am fost foarte mulțumiți.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled