Cazare ieftina Campina Prahova

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Câmpina, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Câmpina, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Câmpina, Prahova, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Câmpina, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Câmpina, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • R─âducu si Felix S─âtm─âreanu din Slivna, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Răducu si Felix Sătmăreanu din Slivna, jud. GalatiCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Adela si Livia Cuparencu din Dragotesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Câmpina, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Adela si Livia Cuparencu din Dragotesti, jud. GorjCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Silviu si Alida Stolnici din Varghis, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silviu si Alida Stolnici din Varghis, jud. CovasnaCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Emilian si Adelaida Greceanu din Chilieni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Câmpina, Prahova, România!

  (Emilian si Adelaida Greceanu din Chilieni, jud. CovasnaCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Oana si Albertina Teodosiu din Branistea, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Câmpina, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Oana si Albertina Teodosiu din Branistea, jud. GiurgiuCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Felicia si C─ât─âlin Ciulei din Durusa, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpina, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Câmpina, Prahova, România.

  (Felicia si Cătălin Ciulei din Durusa, jud. MaramuresCazare in Câmpina, Prahova, România pentru 4 persoane)

 1. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 2. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 3. Curatenia, liniștea din zona, mobilierul din camera

 4. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 5. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 6. Foarte curata si foarte ingrijita casuta. Vila este impartita in 2, intrarile sunt separate! Foarte amabila administratoarea de la care am preluat cheile. Curte mare si acces la parcare. Vila cu incaperi spatioase si foarte ingrijite; Am inchiriat partea din vila cu un living, 1 dormitor baie si bucatarie. Gasesti tot ce este necesar in vila, este dichisita si cu un aer proaspat. Lenjerii curate si apretate Camera spatioasa si cu inaltime de nivel mare, luminoasa si primitoare. Baie curata cu dus cochet si masina de spalat; Bucatarie cu frigider, congelator, cuptor si multe alte lucruri utile. Casa are centrala proprie si temperatura se regleaza usor pentru comfortul fiecaruia. Raportul calitate pret este exceptional! Vila este in centrul orasului!

 7. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 8. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 9. * cur─â╚Ťenie * personalul de serviciu amabil * m├óncarea restaurantului foarte bun─â

 10. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 11. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 12. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 13. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 14. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 15. Totul a fost peste asteptari cu siguranta voi reveni…

 16. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 17. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indica╚Ťii, au fost la dispozi╚Ťia noastr─â, camera ╚Öi baia au fost curate, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape proaspete, am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 18. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 19. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 20. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 21. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 22. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 23. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 24. Curatenia, liniștea din zona, mobilierul din camera

 25. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 26. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 27. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 28. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 29. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 30. * cur─â╚Ťenie * personalul de serviciu amabil * m├óncarea restaurantului foarte bun─â

 31. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 32. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 33. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 34. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 35. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 36. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 37. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 38. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 39. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 40. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 41. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 42. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 43. Amplasat la marginea ora╚Öului, te invita la relaxare…camere spa╚Ťioase, curate, c─âlduroase..personal amabil…mancare buna ….

 44. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 45. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 46. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 47. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 48. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 49. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 50. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 51. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 52. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 53. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indica╚Ťii, au fost la dispozi╚Ťia noastr─â, camera ╚Öi baia au fost curate, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape proaspete, am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 54. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 55. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 56. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 57. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 58. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 59. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 60. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 61. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 62. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 63. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 64. Amplasat la marginea ora╚Öului, te invita la relaxare…camere spa╚Ťioase, curate, c─âlduroase..personal amabil…mancare buna ….

 65. Super curat, foarte cald, in plina iarna, mancare foarte buna si la un pret rezonabil. E exact la marginea orasului, peisajul minunat. Personal amabil. O experienta peste asteptari.

 66. Bucataria/personalul/starea generala a hotelului/cutatenia.

 67. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 68. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 69. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 70. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 71. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 72. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 73. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 74. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indica╚Ťii, au fost la dispozi╚Ťia noastr─â, camera ╚Öi baia au fost curate, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape proaspete, am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 75. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 76. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 77. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 78. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 79. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 80. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 81. Ne-a placut casa, curtea, curatenia, confortul, primirea…Chiar daca vila e situata in oras nu ne-a lipsit linistea, aerul foarte curat, cumparaturile s-au rezolvat rapid deoarece piata si magazinele sunt in apropiere. A fost al doilea Craciun petrecut cu voie buna impreuna cu familia.

 82. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 83. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 84. Amplasat la marginea ora╚Öului, te invita la relaxare…camere spa╚Ťioase, curate, c─âlduroase..personal amabil…mancare buna ….

 85. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 86. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 87. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 88. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 89. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 90. Pensiune foarte ingrijita, proprietara e atenta la toate detaliile. Mic dejun delicios

 91. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 92. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 93. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 94. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 95. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 96. Confort, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, lini╚Ötite. Parcare pt autoturism ╚Öi mult spa╚Ťiu pe l├óng─â vil─â. Toate condi╚Ťiile pentru un concediu de vis.

 97. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 98. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 99. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 100. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 101. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 102. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 103. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 104. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 105. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 106. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 107. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 108. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 109. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 110. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 111. Garsoniera foarte curata, utilata, situata intr-o zona linistita. Daca o sa mai calatoresc in zona, sigur o sa ma intorc aici.

 112. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 113. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 114. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 115. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 116. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 117. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 118. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 119. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 120. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 121. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 122. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 123. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 124. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 125. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 126. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 127. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 128. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 129. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 130. Camerele curate, spatioase si calduroase. Arata mult mai bine decat in pozele de prezentare (care probabil sunt mai vechi). Foarte multa liniste si aer curat. Aproape de Castelul Julia Hasdeu si Muzeul Grigorescu (10 min pe jos). Micul dejun gustos si bogat.

 131. Liniste, personal amabil, mic denjun de calitate si indestulator, apa calda non-stop, curatenie.

 132. Gazda primitoare, atmosfera pl─âcut─â, liniste, cur─â╚Ťenie, m├óncarea de la micul dejun a fost proasp─ât─â, pretul cazarii unul foarte bun. Pensiunea este in apropierea Castelului Iulia Ha╚Ödeu. Cu drag voi reveni si alta data cand voi mai avea ocazia!

 133. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 134. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 135. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 136. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 137. Camera spatioasa si frumoasa si curata, patul si pernele confortabile, personalul foarte amabil, curtea spatioasa si primitoare. A… avand in vedere ca sunt o persoana friguroasa, caldura a fost foarte ok.

 138. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 139. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 140. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 141. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 142. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 143. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indica╚Ťii, au fost la dispozi╚Ťia noastr─â, camera ╚Öi baia au fost curate, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape proaspete, am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 144. Am avut parte de o primire calda, ba chiar inainte de ora de check-in (din cauza ca noi am ajuns mai repede). Conditiile au fost foarte bune, personalul foarte amabil, in special doamna Roxana, care este o persoana deosebita si ne-a ajutat mult cu tot ce am cerut. Cu siguranta vom reveni!

 145. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 146. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 147. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 148. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 149. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 150. Proprietara foarte primitoare si dornica sa ajute. Flexibilitate mare privind orele de check in si check out. Camere inalte, caldura. Gradina mare si curata.

 151. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 152. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 153. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 154. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 155. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 156. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 157. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 158. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 159. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 160. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 161. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 162. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 163. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 164. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 165. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 166. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 167. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 168. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 169. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 170. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 171. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 172. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 173. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 174. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 175. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 176. Rodica-elena mai 4, 2019 at 4:25 am

  Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 177. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 178. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 179. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 180. Raport calitate pre╚Ť excelent Este curat ,lenjerie ╚Öi prosoape curate Am avut emo╚Ťii av├ónd in vedere clasificarea doua stele ,dar totul bine

 181. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 182. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 183. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 184. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 185. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 186. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 187. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 188. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 189. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 190. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 191. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 192. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 193. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 194. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 195. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 196. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 197. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 198. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 199. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 200. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 201. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 202. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 203. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 204. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 205. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 206. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 207. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 208. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 209. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 210. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 211. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 212. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 213. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 214. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 215. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 216. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 217. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 218. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 219. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 220. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 221. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 222. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 223. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 224. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 225. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 226. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 227. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 228. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 229. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 230. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 231. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 232. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 233. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 234. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 235. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 236. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 237. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 238. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 239. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 240. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 241. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 242. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 243. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 244. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 245. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 246. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 247. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 248. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 249. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 250. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 251. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 252. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 253. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 254. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 255. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 256. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 257. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 258. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 259. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 260. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 261. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 262. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 263. – desi vremea a fost foarte rece, mai ales seara, in camera a fost foarte cald.

 264. Totul. Curatenia, confortul, linistea, decorul, atentia la detalii, personalul primitor si mereu zambitor, mancarea gustoasa si platingul deosebit. Un mic loc de joaca pentru copii pe terasa 👩‍👩‍👧 Intim, cochet, anenajat cu mult bun gust.

 265. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 266. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 267. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 268. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 269. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 270. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 271. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 272. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 273. In rest, pl─âcut, confortabil, loc retras, nu ma asteptam

 274. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 275. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 276. Totul a fost ff pl─âcut,o minunat─â cas─â rom├óneasc─â de la bunici gospodari,cu toate facilit─â╚Ťile timpurilor noastr: wifi,pat odihnitor,lenjerie ╚Öi prosoape albe impecabile, buc─ât─ârie complet echipat─â, central─â termic─â curatenie,parcare intr.o curte spa╚Ťioas─â,pozi╚Ťie ultra central─â iar C├ómpina cu ├«mprejurimile sale reprezint─â o loca╚Ťie de top.Gazde de nota 10.

 277. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 278. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 279. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 280. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 281. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 282. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 283. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 284. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 285. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 286. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 287. Hotel , curat, usor de gasit ,mancare foarte buna si foarte multa,camere spatiioase, calduroase, personal amabil, prompt, ne au cazat cu mult inaite de check-in.

 288. Servirea a fost super, inclusiv mâncarea, nota 10!

 289. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 290. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 291. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 292. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 293. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 294. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 295. Camera spatioasa ╚Öi foarte curat─â. Personalul amabil, cu grij─â fa╚Ť─â de clien╚Ťi, sa fie totul bine. Patul mare ╚Öi confortabil. Micul dejun inclus, gustos ╚Öi s─â╚Ťios.

 296. Loca╚Ťia retras─â care asigur─â lini╚Öte. Micul dejun surprinz─âtor de bogat. Gazda amabil─â. Super!

 297. Camerele curate, spatioase si calduroase. Arata mult mai bine decat in pozele de prezentare (care probabil sunt mai vechi). Foarte multa liniste si aer curat. Aproape de Castelul Julia Hasdeu si Muzeul Grigorescu (10 min pe jos). Micul dejun gustos si bogat.

 298. Gazda super ok, chiar daca nu am solicitat si micul dejun,dimineata doamna mi-a pregatit un mic dejun copios. Multumesc mult !

 299. Din pacate am plecat dimineata devreme si nu am putut servi micul dejun. Gazda a fost ospitaliera si bucuroasa sa ne primeasca.

 300. Gazda este o persoana foarte draguta, iar camera spatioasa si frumoasa.

 301. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 302. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 303. Totul foarte ok, c─âldur─â ├«n camer─â, Baia este ok, pre╚Ťul foarte avantajos, loc retras ╚Öi intim, recomand cu ├«ncredere!

 304. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 305. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 306. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte primitoare, ne-au ajutat cu indica╚Ťii, au fost la dispozi╚Ťia noastr─â, camera ╚Öi baia au fost curate, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape proaspete, am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 307. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 308. este o locatie linistita foarte curata, dar care ar avea nevoie de mai multe recomandari, in special in ceea ce priveste meniul

 309. Personalul foarte dragut si amabil, cafeaua si micul dejun foarte ok.Ciorba foarte buna.

 310. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 311. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 312. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 313. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 314. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 315. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 316. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 317. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 318. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 319. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 320. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 321. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 322. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 323. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 324. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 325. Loca╚Ťia ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, cu aer curat, personal foarte amabil, care r─âspunde prompt la solicit─âri, cur─â╚Ťenie de calificativ ÔÇŁfoarte bineÔÇŁ. Spa╚Ťiul din camer─â pu╚Ťin cam str├ómt pentru gustul meu dar, ╚Ťin├ónd seam─â c─â unitatea este motel, este acceptabil. Masa servit─â ├«n condi╚Ťii deosebite, prompt, gustoas─â, personal profesionist.

 326. Personal foarte amabil si receptiv. Am fost cu 3 copii foarte energici si personalul a fost foarte intelegator..

 327. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 328. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 329. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 330. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 331. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 332. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 333. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 334. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 335. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 336. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 337. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 338. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 339. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 340. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 341. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 342. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 343. Loca╚Ťia ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, cu aer curat, personal foarte amabil, care r─âspunde prompt la solicit─âri, cur─â╚Ťenie de calificativ ÔÇŁfoarte bineÔÇŁ. Spa╚Ťiul din camer─â pu╚Ťin cam str├ómt pentru gustul meu dar, ╚Ťin├ónd seam─â c─â unitatea este motel, este acceptabil. Masa servit─â ├«n condi╚Ťii deosebite, prompt, gustoas─â, personal profesionist.

 344. Personal foarte amabil si receptiv. Am fost cu 3 copii foarte energici si personalul a fost foarte intelegator..

 345. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 346. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 347. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 348. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 349. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 350. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 351. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 352. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 353. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 354. Totul a fost ok…Nu am avut niciun fel de problem─â…recomand cu pl─âcere

 355. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 356. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 357. Suita Junior este amenajata OK. Foarte multe spatii de socializare. Electronice foarte moderne si functionale. finisajele sunt de bun gust.

 358. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 359. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 360. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 361. Loca╚Ťia ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, cu aer curat, personal foarte amabil, care r─âspunde prompt la solicit─âri, cur─â╚Ťenie de calificativ ÔÇŁfoarte bineÔÇŁ. Spa╚Ťiul din camer─â pu╚Ťin cam str├ómt pentru gustul meu dar, ╚Ťin├ónd seam─â c─â unitatea este motel, este acceptabil. Masa servit─â ├«n condi╚Ťii deosebite, prompt, gustoas─â, personal profesionist.

 362. Personal foarte amabil si receptiv. Am fost cu 3 copii foarte energici si personalul a fost foarte intelegator..

 363. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 364. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 365. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 366. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 367. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 368. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 369. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 370. A fost frumos, liniste,curat si vom mai reveni cu siguranta

 371. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 372. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 373. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 374. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 375. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 376. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 377. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 378. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 379. Loca╚Ťia ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, cu aer curat, personal foarte amabil, care r─âspunde prompt la solicit─âri, cur─â╚Ťenie de calificativ ÔÇŁfoarte bineÔÇŁ. Spa╚Ťiul din camer─â pu╚Ťin cam str├ómt pentru gustul meu dar, ╚Ťin├ónd seam─â c─â unitatea este motel, este acceptabil. Masa servit─â ├«n condi╚Ťii deosebite, prompt, gustoas─â, personal profesionist.

 380. Personal foarte amabil si receptiv. Am fost cu 3 copii foarte energici si personalul a fost foarte intelegator..

 381. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 382. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 383. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 384. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 385. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 386. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 387. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 388. A fost frumos, liniste,curat si vom mai reveni cu siguranta

 389. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 390. Este un loc linistit, curat si foarte bine amplasat, fiind chiar in centrul orasului. Cu siguranta vom reveni.Ne-a pl─âcut tare mult atat locatia cat si orasul!

 391. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 392. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 393. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 394. Totul,oameni ok cap coada,mancare super,curatenie,sigur voi reveni

 395. Linistea din zona, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 396. Gazda foarte prietenoasa și atentă, camera cu 2 paturi separate și balcon pentru fumat foarte bune pentru cei în tranzit, cu tot confortul necesar, se oferă cafea și mic dejun. Am preferat cafeaua gratuita în locul mesei pentru că mă grăbeam. RECOMAND

 397. Am stat doar o noapte insa e foarte bine amplasata central ,langa restaurante si pizzerii. Patul extrem de confortabil, cu lenjerie calitativa.

 398. A fost frumos, liniste,curat si vom mai reveni cu siguranta

 399. Gazda foarte amabila si locatia ultracentrala. Toate conditiile de care ai nevoie si un raport calitate-pret foarte bun

 400. Loca╚Ťia ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, cu aer curat, personal foarte amabil, care r─âspunde prompt la solicit─âri, cur─â╚Ťenie de calificativ ÔÇŁfoarte bineÔÇŁ. Spa╚Ťiul din camer─â pu╚Ťin cam str├ómt pentru gustul meu dar, ╚Ťin├ónd seam─â c─â unitatea este motel, este acceptabil. Masa servit─â ├«n condi╚Ťii deosebite, prompt, gustoas─â, personal profesionist.

 401. Personal foarte amabil si receptiv. Am fost cu 3 copii foarte energici si personalul a fost foarte intelegator..

 402. Frigider ├«n camer─â In fa╚Ťa geamului din camera este o cl─âdire ,pentru unii care vor intimitate si sa nu stea cu geamurile inchise si perdelele trase este perfect !

 403. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 404. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 405. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 406. Gradina superba, camera eleganta, spa╚Ťioas─â, curat─â. Lini╚Öte. Vederea superba

 407. Micul dejun a fost foarte bun, consistent si diversificat.

 408. Foarte bun micul dejun desi nu a fost inclus in pret.

 409. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 410. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 411. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 412. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 413. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 414. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 415. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 416. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 417. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 418. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 419. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 420. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 421. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 422. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 423. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 424. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 425. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 426. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 427. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 428. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 429. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 430. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 431. Amplasarea, restaurantul, terasa, gradina amenajata cu gust.

 432. Personalul extrem de prietenos. Paturile foarte confortabile si lenjerii de foarte buna calitate.

 433. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 434. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 435. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 436. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 437. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 438. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 439. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 440. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 441. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 442. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 443. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 444. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 445. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 446. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 447. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 448. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 449. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 450. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 451. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 452. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 453. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 454. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 455. Amplasarea, restaurantul, terasa, gradina amenajata cu gust.

 456. Personalul extrem de prietenos. Paturile foarte confortabile si lenjerii de foarte buna calitate.

 457. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 458. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 459. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 460. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 461. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 462. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 463. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 464. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 465. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 466. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 467. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 468. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 469. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 470. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 471. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 472. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 473. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 474. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 475. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 476. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 477. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 478. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 479. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 480. Amplasarea, restaurantul, terasa, gradina amenajata cu gust.

 481. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 482. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 483. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 484. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 485. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 486. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 487. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 488. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 489. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 490. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 491. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 492. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 493. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 494. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 495. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 496. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 497. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 498. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 499. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 500. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 501. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 502. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 503. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 504. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 505. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 506. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 507. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 508. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 509. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 510. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 511. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 512. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 513. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 514. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 515. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 516. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 517. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 518. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 519. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 520. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 521. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 522. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 523. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 524. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 525. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 526. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 527. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 528. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 529. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 530. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 531. arata foarte bine totul iar noi am ajuns destul de tarziu si am fost asteptati.

 532. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 533. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 534. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 535. – Amplasarea; – Parcarea gratuita; – Pensiunea are multe facilitati pentru copii.

 536. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 537. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 538. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 539. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 540. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 541. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 542. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 543. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 544. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 545. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 546. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 547. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 548. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 549. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 550. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 551. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 552. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 553. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 554. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 555. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 556. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 557. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 558. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 559. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 560. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 561. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 562. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 563. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 564. Super tare.parca am stat la un hotel de 4 stele. am ajuns noaptea la 2 si m au așteptat. micul dejun excelent, patul foarte confortabil si liniste deplină.

 565. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 566. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 567. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 568. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 569. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 570. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 571. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 572. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 573. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 574. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 575. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 576. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 577. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 578. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 579. Pensiunea este foarte curata , are si o gradina frumoasa unde poti sta. Exista frigider in camera. Gazda foarte de treaba si primitoare. Liniste si curateni.

 580. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 581. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 582. Pensiunea este foarte curata , are si o gradina frumoasa unde poti sta. Exista frigider in camera. Gazda foarte de treaba si primitoare. Liniste si curateni.

 583. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 584. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 585. Locatia ne place ( am mai fost ). Este intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata. Are o parcare ,in curtea interioara, mare.

 586. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 587. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 588. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 589. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 590. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 591. Personal deosebit de competent ╚Öi amabil, loca╚Ťia excelent─â cu perspectiv─â spre un peisaj extrem de frumos, camerele mari, curate ╚Öi dotate cu mobilier modern, mic dejun ok. Raport pre╚Ť/calitate foarte bun.

 592. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 593. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 594. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 595. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 596. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 597. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 598. Foarte bun─â amplasare,priveli╚Öte superba de pe balcon…..personal foarte prietenos si primitor..! I

 599. Camera foarte curata, patul confortabil si un mic dejun bogat (cu gem de casa). O experienta conform asteptarilor noastre.

 600. Doamna foarte amabila, locatie buna, aer curat, cur─âtenie impecabil─â

 601. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 602. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 603. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 604. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 605. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 606. nu este si mic dejun ,locatia buna dar distanta mare pentru intriorul orasulul ,lipsa indicatoare

 607. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 608. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 609. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 610. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 611. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 612. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 613. Foarte bun─â amplasare,priveli╚Öte superba de pe balcon…..personal foarte prietenos si primitor..! I

 614. Camera foarte curata, patul confortabil si un mic dejun bogat (cu gem de casa). O experienta conform asteptarilor noastre.

 615. Doamna foarte amabila, locatie buna, aer curat, cur─âtenie impecabil─â

 616. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 617. Bine amplasat─â, curat, personal amabil. Au r─âspuns solicit─ârilor mele, de╚Öi eu am pierdut bani si astept returnarea unei p─âr╚Ťi a sumei ce nu o pot deconta.

 618. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 619. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 620. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 621. Asezarea – era o zona linistita, aproape de centru

 622. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 623. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 624. Pensiunea este foarte curata , are si o gradina frumoasa unde poti sta. Exista frigider in camera. Gazda foarte de treaba si primitoare. Liniste si curateni.

 625. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 626. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 627. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 628. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 629. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 630. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 631. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 632. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 633. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 634. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 635. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 636. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 637. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 638. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 639. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 640. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazde primitoare

 641. Foarte bun─â amplasare,priveli╚Öte superba de pe balcon…..personal foarte prietenos si primitor..! I

 642. Camera foarte curata, patul confortabil si un mic dejun bogat (cu gem de casa). O experienta conform asteptarilor noastre.

 643. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 644. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 645. Pensiunea este foarte curata , are si o gradina frumoasa unde poti sta. Exista frigider in camera. Gazda foarte de treaba si primitoare. Liniste si curateni.

 646. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 647. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 648. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 649. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 650. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 651. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 652. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 653. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 654. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 655. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 656. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 657. Pensiunea in sine arata foarte frumos, restaurant excelent, personalul la superlativ.

 658. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 659. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 660. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 661. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 662. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 663. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 664. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 665. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 666. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 667. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 668. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 669. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 670. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 671. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 672. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 673. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 674. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 675. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 676. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 677. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 678. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 679. Bucatarul restaurantului este cu adevarat talentat. Personalul foarte amabil. Locatie foarte placuta.

 680. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 681. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 682. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 683. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 684. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 685. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 686. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 687. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 688. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 689. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 690. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 691. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 692. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 693. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 694. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 695. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 696. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 697. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 698. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 699. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 700. Bucatarul restaurantului este cu adevarat talentat. Personalul foarte amabil. Locatie foarte placuta.

 701. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 702. Pensiune cochet─â, curat─â cu personal amabil.Mancare bun─â.Recomand.

 703. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 704. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 705. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 706. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 707. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 708. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 709. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 710. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 711. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 712. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 713. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 714. Hotelul este cochet, curat si decent ca si pret. S-a facut curat si s-au schimbat prosoapele in fiecare zi. Personalul dragut si atent, mai ales in privinta copiiilor.

 715. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 716. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 717. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 718. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 719. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 720. Camerele sunt foarte spatioase, curtea este foarte mare si copii s-au putut juca pe gazon. Bucataria este complet utilata, peste asteptarile noastre. Ne-am simtit foarte bine.

 721. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 722. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 723. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 724. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 725. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 726. Pensiunea este foarte curata , are si o gradina frumoasa unde poti sta. Exista frigider in camera. Gazda foarte de treaba si primitoare. Liniste si curateni.

 727. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 728. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 729. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 730. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 731. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 732. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 733. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 734. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 735. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 736. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 737. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 738. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 739. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 740. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 741. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 742. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 743. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 744. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 745. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 746. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 747. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 748. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 749. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 750. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 751. Totul a fost fantastic. Gazda, d-na Niculina, a fost foarte amabila, camera a fost foarte spatioasa si curata, zona foarte linistita, micul dejun inclus a fost excelent… totul la superlativ. Raport calitate/pret excelent. Recomand cu incredere aceasta frumoasa pensiune, eu cu siguranta voi revenii cu fiecare ocazie.

 752. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazde primitoare

 753. Foarte bun─â amplasare,priveli╚Öte superba de pe balcon…..personal foarte prietenos si primitor..! I

 754. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 755. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 756. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 757. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 758. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 759. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 760. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 761. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 762. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 763. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 764. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 765. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 766. Totul este excep╚Ťional! Loca╚Ťia este extrem de primitoare ╚Öi se simte ca totul este aranjat nu pentru a a╚Ötepta ni╚Öte str─âini, ci pentru oameni dragi! Doamna Blanca, NOTA 10+!

 767. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 768. Extraordinare amandoua si micul dejun si locatia si pensiunea in general.

 769. Patul a fost foarte cofortabil. A fost cald si bine 🙂 ca acasa

 770. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 771. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 772. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 773. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 774. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 775. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 776. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 777. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 778. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 779. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 780. Camerele spatioase si curate Curtea mare, ingrijita, perfecta ca si loc de joaca pentru copii Personal foarte amabil Zona linistita

 781. Patul a fost foarte cofortabil. A fost cald si bine 🙂 ca acasa

 782. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 783. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 784. Totul a fost frumos! Personalul minunat , hotelul pozitionat foarte bine , calduros si curat! Parcarea foarte mare . Mancarea excelenta! Este a doua oara cand ne cazam la acest hotel si receptionera foarte amabina ne cazat cu foarte mult inainte de chek-in! Multumim!

 785. Bucatarul restaurantului este cu adevarat talentat. Personalul foarte amabil. Locatie foarte placuta.

 786. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 787. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 788. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 789. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 790. Totul a fost la superlativ: curatenie, lenjerie impecabila, confort, bun gust, liniste, gazda deosebita!

 791. Totul este excep╚Ťional! Loca╚Ťia este extrem de primitoare ╚Öi se simte ca totul este aranjat nu pentru a a╚Ötepta ni╚Öte str─âini, ci pentru oameni dragi! Doamna Blanca, NOTA 10+!

 792. Amabilitatea gazdei, patul si asternuturile foarte comfortabile. Plus o surpriza placuta pentru noi: animalutele de plus din camera, de care pustiul de 2 ani nu se mai dezlipea ­čÖé

 793. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 794. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 795. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 796. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 797. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 798. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 799. Personalul a fost foarte amabil, au locuri de parcare, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj frumos. Recomand.

 800. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 801. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 802. Patul a fost foarte cofortabil. A fost cald si bine 🙂 ca acasa

 803. A fost curat, camera spatioass, micul dejun gustos, personalul foarte amabil.

 804. Personal amabil ,curatenie ,mancare buna ,totul a fost ok

 805. Foarte multa verdeata, curatenie, personalul amabil.

 806. Camerele sunt simple, dar ne-am simtit foarte bine.

 807. ├ür ├ęrt├ęk ar├íny t├Âk├ęletes. 1 ├ęjszak├íra sz├ílltunk meg, ├ítutaz├│ban voltunk. Tiszta.

 808. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 809. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 810. Locatia ok. Personalul dr─âgu╚Ť. Restaurante ╚Öi baruri aproape.

 811. Cartofii cu rozmarin si aranjamentul din gradina,au fost super

 812. Micul dejun super, indestulator si suficient pentru o persoana. Personalul foarte amabil atat de la bucatarie cit si de la receptia hotelului. Ii multumim in mod special domnisoarei Alina de la receptia hotelului pentru tot ce a facut pentru nepoata noastra Andrada. Multumim pentru tot si de cate ori avem ocazia vom reveni.

 813. Restaurantul cu preparate foarte gustoase , amplasarea buna.

 814. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 815. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 816. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 817. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 818. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 819. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 820. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 821. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 822. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 823. Personalul a fost foarte amabil, au locuri de parcare, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj frumos. Recomand.

 824. Zona f linisita, multe facilitati, f cuat, gazde primitoare. O curte f mare in care poti sa te relaxezi sau poti opta sa te plimbi prin imrejurimi, peisaje de vis.

 825. Locatie excelenta pentru familii cu copii. Gazde amabile, liniste, relaxare. Am descoperit o curte plina de verdeata si spatii de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un loc unde iti incarci bateriile.

 826. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 827. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 828. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 829. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 830. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 831. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 832. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 833. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 834. Gazda primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare Lini╚Öte ╚Öi confort sporite

 835. Un apartament micut dar cochet si curat. Dormitorul mare si patul confortabil. Bucataria destul de dotata si suficient de mare (pentru doua persoane). Baia micuta, insa curata si dotata cu cada. Magazine alimentare si restaurant in apropiere. Zona linistita si acces destul de facil. Loc de parcare asigurat (un mare plus!). Gazda, desi nu ne-am vazut decat la sosire, mi-a parut foarte amabila si nu au fost probleme la cazare, (desi am intarziat cu sosirea).

 836. Apartamentul este mare, curat si gazda este super de treaba.

 837. The apartment is spacious, comfortable and welcoming and the owners, Gabriel and Gabriela are really welcoming, helpful, smiling and fantastic. I recommend it to everybody

 838. Cur─â╚Ťenie, lenjerii imaculate ╚Öi c─âlduroase, prosoape albe ╚Öi de calitate, c─âldur─â ├«n camera. Mobilier nou. Camera confortabila cu un spa╚Ťiu care ├«╚Ťi ofer─â o stare de bine. Baia impecabila.. Iar despre gazda numai cuvinte frumoase am, este un om bun ╚Öi muncitor.. Pozi╚Ťia este centrala. .

 839. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 840. Este situat ├«n centrul ora╚Öului,astfel po╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â oriunde, extrem de curat,mobilierul este nou, un loc lini╚Ötit, iar doamna care se ocup─â de cazare foarte simpatic─â. Mi-a pl─âcut foarte mult ╚Öi cu siguran╚Ť─â de c├óte ori voi mai fi ├«n zon─â m─â voi caza aici!

 841. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 842. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 843. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 844. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 845. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 846. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 847. Un loc minunat, curat si relaxant. Potrivit chiar si pentru copii. Proprietarul este un om de nota 10, primitor si cu buna dispozitie!

 848. Proprietarul este este un om deschis, saritor si te ajuta in orice situatie in care ai nevoie sau iti lipseste ceva.Locul este linistit si dispui de toate facilitatile necesare.Recomand!

 849. Personalul a fost foarte amabil, au locuri de parcare, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj frumos. Recomand.

 850. Personalul promt, cur─â╚Ťenie, mobilier modern, loca╚Ťie buna.

 851. Cur─â╚Ťenie, lenjerii imaculate ╚Öi c─âlduroase, prosoape albe ╚Öi de calitate, c─âldur─â ├«n camera. Mobilier nou. Camera confortabila cu un spa╚Ťiu care ├«╚Ťi ofer─â o stare de bine. Baia impecabila.. Iar despre gazda numai cuvinte frumoase am, este un om bun ╚Öi muncitor.. Pozi╚Ťia este centrala. .

 852. Totul a fost foarte bine. Vom reveni c├ónd vom avea ocazia cu siguran╚Ť─â. Recomandam.

 853. Am stat aici 2 zile ├«ntr-o camer─â dubl─â cu intrare privat─â, camera este curat─â ╚Öi lux, camer─â are un balcon pentru fum─âtori, baia este mare cu toate necesit─â╚Ťile de care ai nevoie, Wifi merge perfect, Tv cu cablu UPC 55 de programe tv. Nu am auzit g─âl─âgie in camer─â, pere╚Ťii sunt gro╚Öi, c─âldur─â ├«n camer─â. Proprietatea are spa╚Ťiu mare at├ót pentru copiii s─â se joace, c├ót ╚Öi pentru a servi masa pe terasa propriet─â╚Ťi. Gazda este amabil─â ╚Öi ajut─âtoare, m-am sim╚Ťit ok aici la pensiunea Casablanca. De la pensiunea Casablanca ╚Öi p├ón─â ├«n centrul ora╚Öului dac─â mergi pe jos ajungi ├«n 15 minute.

 854. Totul a fost la superlativ: curatenie, lenjerie impecabila, confort, bun gust, liniste, gazda deosebita!

 855. Totul este excep╚Ťional! Loca╚Ťia este extrem de primitoare ╚Öi se simte ca totul este aranjat nu pentru a a╚Ötepta ni╚Öte str─âini, ci pentru oameni dragi! Doamna Blanca, NOTA 10+!

 856. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 857. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 858. Gazda, curatenia, culorile din camera si din baie, micul dejun, atmosfera, linistea, parcarea, siguranta.

 859. Amabilitatea personalului,m├óncare excelent─â ( trei feluri diferite ├«n 20 ‘ ) au o votc─â ruseasc─â excelent─â.

 860. O oaza plina de lini╚Öte! O loca╚Ťie excelent─â.deosebita!

 861. Conditiile au fost mult peste asteptari, mancarea a fost gustoasa, preturi foarte bune

 862. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 863. Ne-am sim╚Ťit extraordinar. Recomandam cu caldura ╚Öi vom reveni!

 864. Confortul casei, amenajată la interior cu mult bun gust. Curtea foarte mare, verde și foarte intimă. Facilitati si in curte si in casa, astfel că nu ne-a lipsit nimic. Casa este amplasată central. Felicitări proprietarilor.

 865. Un loc minunat, curat si relaxant. Potrivit chiar si pentru copii. Proprietarul este un om de nota 10, primitor si cu buna dispozitie!

 866. Proprietarul este este un om deschis, saritor si te ajuta in orice situatie in care ai nevoie sau iti lipseste ceva.Locul este linistit si dispui de toate facilitatile necesare.Recomand!

 867. Personalul a fost foarte amabil, au locuri de parcare, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj frumos. Recomand.

 868. Totul a fost frumos! Personalul minunat , hotelul pozitionat foarte bine , calduros si curat! Parcarea foarte mare . Mancarea excelenta! Este a doua oara cand ne cazam la acest hotel si receptionera foarte amabina ne cazat cu foarte mult inainte de chek-in! Multumim!

 869. Bucatarul restaurantului este cu adevarat talentat. Personalul foarte amabil. Locatie foarte placuta.

 870. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 871. Camera curata, cald─â, personal prietenos, cafea excelent─â, mic dejun servit la timp si preparat pe loc. Revenim la ei si luna viitoare. Nu ne intereseaz─â alta pensiune. Ne am simtit bine.

 872. Totul. Camera . curtea, lini╚Ötea, mult─â verdea╚Ťa ! Foarte elegant ╚Öi curat.

 873. Un loc linistit,bine amplasat cu un peisaj foarte frumos.

 874. Camera si baia au fost foarte spatioase si bine utilate (inclusiv uscator de par) iar micul dejun a fost excelent!

 875. Totul este aranjat cu f mult bun gust,camerele sunt mar ,iar micul dejun este imbelsugat si ff bun

 876. Ne-a plăcut ca era extrem de curat peste tot. Gazda a fost tare amabila. Camera cu pat dublu a fost perfecta pentru familie cu copil mic (a dormit cu noi în pat), am apreciat ca aveau cuptor cu microunde și fierbător de apa în camera, deși nu le-am folosit. Micul dejun a fost foarte bun.

 877. Totul a fost fantastic. Gazda, d-na Niculina, a fost foarte amabila, camera a fost foarte spatioasa si curata, zona foarte linistita, micul dejun inclus a fost excelent… totul la superlativ. Raport calitate/pret excelent. Recomand cu incredere aceasta frumoasa pensiune, eu cu siguranta voi revenii cu fiecare ocazie.

 878. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazde primitoare

 879. Foarte bun─â amplasare,priveli╚Öte superba de pe balcon…..personal foarte prietenos si primitor..! I

 880. Totul la superlativ, voi mai revenii in aceasta locatie insotit si de familia mea,

 881. Totul exceptional, voi mai revenii cu drag insotit de familie si de catelusa noastra lup Blacky, avand in vedere ca aceasta proprietate accepta animalele de companie.

 882. Conditii bune.Raportul calitate pret foarte bun.Loc retras si linistit,personal amabil,mancare buna.Bonus in camera gasiti fierbator de apa ,pliculele cu ceai,cafea,zahar la dispozitie si cate o sticla de apa minerala respectiv plata gratis,o idee foarte buna,un gest simbolic dar care da foarte bine.Am sa revin cu siguranta.

 883. Un loc minunat, curat si relaxant. Potrivit chiar si pentru copii. Proprietarul este un om de nota 10, primitor si cu buna dispozitie!

 884. Proprietarul este este un om deschis, saritor si te ajuta in orice situatie in care ai nevoie sau iti lipseste ceva.Locul este linistit si dispui de toate facilitatile necesare.Recomand!

 885. Personalul a fost foarte amabil, au locuri de parcare, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj frumos. Recomand.

 886. Toate au fost excelente. Locatia foarte buna. Gradina minunata.

 887. Am primit cadou din partea gazdelor o cutie bomboane ╚Öi fursecuri pentru s─ârb─âtorire. Mul╚Ťumim mult! Totul a fost de nota 10. Lini╚Öte, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie, stil. Comunicare fb

 888. O loca╚Ťie superb─â, vintage-elegant─â, confortabil─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Curat, saltele bune, a╚Öternuturi ╚Öi prosoape impecabile. Recomand cu c─âldur─â! Mul╚Ťumim

 889. Camerele sunt foarte mari si confortul este de nota 10. Nimic de reprosat ! Vom mai reveni !

 890. Curatenie, eleganta, bun gust. Personal amabil, restaurant curat si foarte aerisit.

 891. Loca╚Ťie frumoas─â,u╚Öor de ajuns, personal amabil,mancare foarte bun─â, curatenie.

 892. Totul a fost frumos! Personalul minunat , hotelul pozitionat foarte bine , calduros si curat! Parcarea foarte mare . Mancarea excelenta! Este a doua oara cand ne cazam la acest hotel si receptionera foarte amabina ne cazat cu foarte mult inainte de chek-in! Multumim!

 893. Bucatarul restaurantului este cu adevarat talentat. Personalul foarte amabil. Locatie foarte placuta.

 894. Zona lini╚Ötit─â,loca╚Ťia foarte frumoas─â,amenajat─â cu bun gust .m├óncarea la restaurant bun─â. Per total a fost foarte frumos. Recomand cu drag ­čÖé

 895. Super cazare, curat, liniște, confortabil, personalul comunicativ.Pretul excelent.O sa revenim cu placere.Multumim

 896. Localizare centrala, un loc linistit, curatenie si personal calificat.

 897. Personalul promt, cur─â╚Ťenie, mobilier modern, loca╚Ťie buna.

 898. Locatie centrala si linistita. Curatenie si gazde primitoare. Totul a fost conform asteptarilor.

 899. Verdea╚Ťa, parculetul din fata blocului, pisicu╚Ťele ╚Öi porumbeii.

 900. Condi╚Ťii foarte bune, aproape de centru, totul de nota 10 😊

 901. Am stat aici 2 zile ├«ntr-o camer─â dubl─â cu intrare privat─â, camera este curat─â ╚Öi lux, camer─â are un balcon pentru fum─âtori, baia este mare cu toate necesit─â╚Ťile de care ai nevoie, Wifi merge perfect, Tv cu cablu UPC 55 de programe tv. Nu am auzit g─âl─âgie in camer─â, pere╚Ťii sunt gro╚Öi, c─âldur─â ├«n camer─â. Proprietatea are spa╚Ťiu mare at├ót pentru copiii s─â se joace, c├ót ╚Öi pentru a servi masa pe terasa propriet─â╚Ťi. Gazda este amabil─â ╚Öi ajut─âtoare, m-am sim╚Ťit ok aici la pensiunea Casablanca. De la pensiunea Casablanca ╚Öi p├ón─â ├«n centrul ora╚Öului dac─â mergi pe jos ajungi ├«n 15 minute.

 902. Totul a fost la superlativ: curatenie, lenjerie impecabila, confort, bun gust, liniste, gazda deosebita!

 903. Totul este excep╚Ťional! Loca╚Ťia este extrem de primitoare ╚Öi se simte ca totul este aranjat nu pentru a a╚Ötepta ni╚Öte str─âini, ci pentru oameni dragi! Doamna Blanca, NOTA 10+!

 904. Cazarea foarte buna. Patul foarte bun. Camera mare, personalul dispus s─â ajute cu orice. Mancarea foarte buna si por╚Ťii mari. Cu siguranta vom mai reveni

 905. Camera a fost curat─â. Mancare buna la.restaurant, insa micul dejun ar putea fi mai diversificat. Zona din jurul hotelului este super, cu dealuri. Exista si un parc foarte dr─âgu╚Ť in apropiere.

 906. Confortabil, curat si spatios. Poze conforme cu realitatea. Micul dejun f bun.

 907. Curat, personal prietenos, nu zgomote deranjante, parcare generoasa

 908. Personalul din tura de vineri seara si de s├ómb─ât─â foarte amabil. Duminic─â diminea╚Ťa, doamna care ne-a servit micul dejun, cam moroc─ânoas─â. Telecomanda de la televizor nu a func╚Ťionat indiferent c├ót de mult a ├«ncercat doamna de la recep╚Ťie s─â ne ajute.

 909. Este amplasata intr-o zona linistita, cazare confortabila, paturi bune, mic dejun indestulator si gustos.

 910. Hotelul arata foarte bine, curat si intretinut. personalul de la restaurant – foarte dragut. Un loc placut in care ne-am simtit bine.

 911. Amplasarea hotelului ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â. Camera spatioasa , foarte curat─â, pre╚Ť excelent . Personalul amabil.

 912. Totul a fost la superlativ: curatenia, dotarile, personalul si locatia.

 913. Gazda plăcută și primitoare, pensiune mare și curată.super frumos.nota 10

 914. Confort, curatenie, liniste, gazde extrem de atente, locatia perfecta pentru cateva zile petrecute cu copiii.

 915. Personal foarte amabil, loca╚Ťie frumoasa, perfecta pentru familii cu copii!

 916. Totul de nota 10. Nici daca voiam sa g─âsim un minus, nu aveam ce. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, camere spatioase, cu toate facilitatile, mici detalii care iti bucurau privirea, grija personalului, buc─ât─ârie, loc de luat masa, tot ce iti oferea pensiunea, totul la superlativ. Doamna care are pensiunea este un om minunat. Ne bucur─âm c─â am g─âsit acest loc ╚Öi sigur il vom recomanda si noi vom mai reveni cu drag

 917. Comunicarea cu gazda excelenta; Camera frumos mobilata iar patul foarte confortabil; Suficiente locuri de parcare in curtea pensiunii, cel putin pentru perioada in care am fost cazati. Zona de relaxare si gradina frumos amenajate, Bucataria dotata cu tot ce trebuie.

 918. Toate conditiile si primirea excelente. Gazda foarte amabila si primitoare.

 919. Totul este super ok. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie excelenta, loca╚Ťie cu bun acces, parcare gratuit─â.

 920. Totul, de la gazde pana la camera, liniste, priveliște.

 921. Am facut destul de putin de la Bucuresti la Campina (aprox 1h 30 min- pe DN1). Pensiunea este curata iar spatiile sunt generoase. Nu se afla la strada, asa ca a fost destul de liniste iar raportul calitate-pret este foarte bun.

 922. Ne-am simtit foarte bine. Cel mic a fost foarte încântat de curte

 923. Cur─â╚Ťenia(cu o singur─â observa╚Ťie, la baie erau dou─â lufe/bure╚Ťi de baie ce nu p─âreau a fi noi, dac─â erau, mea culpa, oricum nimeni nu crede c─â le-ar folosi scoase din ambalaj), dot─ârile apartamentului(s-au g├óndit la absolut orice), faptul c─â am g─âsit o pr─âjitur─â, mere ╚Öi o sticl─â de ap─â din partea casei, regulile stricte ale proprietarului ptr perioada pandemiei(pauze de 4 zile ├«ntre ├«nchirieri, nepermiterea accesului ├«n interior a persoanei care pred─â cheile), sugestiile de vizitare ╚Öi ptr restaurante. Casa superb─â, renovat─â at├ót de frumos cu un mobilier foarte interesant(inclusiv o saltea extrem de confortabil─â), biblioteca ce con╚Ťine c─âr╚Ťi ├«n englez─â ╚Öi National Geographic din anii ’70 ╚Öi ’80, amplasarea ├«n centru, gr─âdina foarte frumoas─â. M-am g├óndit mult dac─â e bine s─â nu dau nota perfect─â pe care au dat-o al╚Ťi oaspe╚Ťi, dar consider c─â observa╚Ťiile mele pot fi constructive ptr alte persoane astfel ├«nc├ót s─â se bucure din plin de aceast─â cazare inedit─â.

 924. O vila superba, amenajata cu mult bun gust și dotata cu de toate. Ne dorim sa revenim:)

 925. Pozitie foarte buna, in centru. Curatenie, Pizzeria din aceeasi curte are cafeaua si micul dejun foarte bune. Desi afara a fost foarte cald, camera este racoroasa, placuta.

 926. Locatia nu ofera mic dejun, neavand bucatarie, etc. Exista insa o terasa mica, in aceeasi curte. Deschide la ora 9, dar daca ai rabdare se poate manca civilizat si convenabil. Locatia este aproape de centru (100-200 m) si totodata ferita de zgomotul de trafic.

 927. Super cazare, curat, liniște, confortabil, personalul comunicativ.Pretul excelent.O sa revenim cu placere.Multumim

 928. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, parcare mare, servire pe teras─â, lini╚Öte. S-a ╚Ťinut cont de rug─âmintea de a avea o camer─â cu pat dublu 👍.

 929. Lini╚Ötea unde se afla loca╚Ťia, amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â, cur─â╚Ťenia din camer─â.

 930. Pat comfortabil, restaurant la proprietate cu mic dejun bun, liniste.

 931. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort, personal amabil ╚Öi discret, lini╚Öte ╚Öi buc─ât─ârie bun─â!

 932. Camerele renovate cu mult bun gust, curatenie, personal amabil.

 933. Hotelul arata foarte bine, curat si intretinut. personalul de la restaurant – foarte dragut. Un loc placut in care ne-am simtit bine.

 934. Ne-am simtit foarte bine. Cel mic a fost foarte încântat de curte

 935. Cur─â╚Ťenia(cu o singur─â observa╚Ťie, la baie erau dou─â lufe/bure╚Ťi de baie ce nu p─âreau a fi noi, dac─â erau, mea culpa, oricum nimeni nu crede c─â le-ar folosi scoase din ambalaj), dot─ârile apartamentului(s-au g├óndit la absolut orice), faptul c─â am g─âsit o pr─âjitur─â, mere ╚Öi o sticl─â de ap─â din partea casei, regulile stricte ale proprietarului ptr perioada pandemiei(pauze de 4 zile ├«ntre ├«nchirieri, nepermiterea accesului ├«n interior a persoanei care pred─â cheile), sugestiile de vizitare ╚Öi ptr restaurante. Casa superb─â, renovat─â at├ót de frumos cu un mobilier foarte interesant(inclusiv o saltea extrem de confortabil─â), biblioteca ce con╚Ťine c─âr╚Ťi ├«n englez─â ╚Öi National Geographic din anii ’70 ╚Öi ’80, amplasarea ├«n centru, gr─âdina foarte frumoas─â. M-am g├óndit mult dac─â e bine s─â nu dau nota perfect─â pe care au dat-o al╚Ťi oaspe╚Ťi, dar consider c─â observa╚Ťiile mele pot fi constructive ptr alte persoane astfel ├«nc├ót s─â se bucure din plin de aceast─â cazare inedit─â.

 936. O vila superba, amenajata cu mult bun gust și dotata cu de toate. Ne dorim sa revenim:)

 937. Mancarea foarte buna, peisajul si curatenie impecabila.

 938. Ne-a placut mult, mancarea foarte buna, terasa frumoasa, camere comfortabile, personalul dragut. In restaurant nu era foarte dragut dar cred ca era o reamenajare poate…Mi-ar fi placut un meniu mai bogat la mic dejun: salata fructe, sandviciuri interesante

 939. Hotel cochet, curat, doamnele de la cur─â╚Ťenie foarte amabile. M├óncarea bun─â ╚Öi proasp─ât─â. Un raport calitate pre╚Ť bun.

 940. Totul este super ok. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie excelenta, loca╚Ťie cu bun acces, parcare gratuit─â.

 941. Totul, de la gazde pana la camera, liniste, priveliște.

 942. Am facut destul de putin de la Bucuresti la Campina (aprox 1h 30 min- pe DN1). Pensiunea este curata iar spatiile sunt generoase. Nu se afla la strada, asa ca a fost destul de liniste iar raportul calitate-pret este foarte bun.

 943. Gazda plăcută și primitoare, pensiune mare și curată.super frumos.nota 10

 944. Confort, curatenie, liniste, gazde extrem de atente, locatia perfecta pentru cateva zile petrecute cu copiii.

 945. Personal foarte amabil, loca╚Ťie frumoasa, perfecta pentru familii cu copii!

 946. Curatenia; Camera incalzita si dorata cu tot ce era necesar. Amabilitatea si increderea in oameni dovedita de personal.

 947. Pozitie foarte buna, in centru. Curatenie, Pizzeria din aceeasi curte are cafeaua si micul dejun foarte bune. Desi afara a fost foarte cald, camera este racoroasa, placuta.

 948. Locatia nu ofera mic dejun, neavand bucatarie, etc. Exista insa o terasa mica, in aceeasi curte. Deschide la ora 9, dar daca ai rabdare se poate manca civilizat si convenabil. Locatia este aproape de centru (100-200 m) si totodata ferita de zgomotul de trafic.

 949. Totul de nota 10. Nici daca voiam sa g─âsim un minus, nu aveam ce. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, camere spatioase, cu toate facilitatile, mici detalii care iti bucurau privirea, grija personalului, buc─ât─ârie, loc de luat masa, tot ce iti oferea pensiunea, totul la superlativ. Doamna care are pensiunea este un om minunat. Ne bucur─âm c─â am g─âsit acest loc ╚Öi sigur il vom recomanda si noi vom mai reveni cu drag

 950. Comunicarea cu gazda excelenta; Camera frumos mobilata iar patul foarte confortabil; Suficiente locuri de parcare in curtea pensiunii, cel putin pentru perioada in care am fost cazati. Zona de relaxare si gradina frumos amenajate, Bucataria dotata cu tot ce trebuie.

 951. Toate conditiile si primirea excelente. Gazda foarte amabila si primitoare.

 952. Mancarea foarte buna, peisajul si curatenie impecabila.

 953. Ne-a placut mult, mancarea foarte buna, terasa frumoasa, camere comfortabile, personalul dragut. In restaurant nu era foarte dragut dar cred ca era o reamenajare poate…Mi-ar fi placut un meniu mai bogat la mic dejun: salata fructe, sandviciuri interesante

 954. Hotel cochet, curat, doamnele de la cur─â╚Ťenie foarte amabile. M├óncarea bun─â ╚Öi proasp─ât─â. Un raport calitate pre╚Ť bun.

 955. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, parcare mare, servire pe teras─â, lini╚Öte. S-a ╚Ťinut cont de rug─âmintea de a avea o camer─â cu pat dublu 👍.

 956. Lini╚Ötea unde se afla loca╚Ťia, amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â, cur─â╚Ťenia din camer─â.

 957. Pat comfortabil, restaurant la proprietate cu mic dejun bun, liniste.

 958. Foarte frumos, curat, camera arat─â impecabil, confortabil, modern. Sunt extrem de mul╚Ťumit─â. Personalul foarte amabil la orice cerin╚Ť─â am avut si foarte prom╚Ťi.

 959. Micul dejun foarte variat, cu posibilitatea de a alege ├«ntre mai multe op╚Ťiuni diverse ╚Öi consistente. Cur─â╚Ťenia. Camera ├«nc─âp─âtoare

 960. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort, personal amabil ╚Öi discret, lini╚Öte ╚Öi buc─ât─ârie bun─â!

 961. Ne-am simtit foarte bine. Cel mic a fost foarte încântat de curte

 962. Cur─â╚Ťenia(cu o singur─â observa╚Ťie, la baie erau dou─â lufe/bure╚Ťi de baie ce nu p─âreau a fi noi, dac─â erau, mea culpa, oricum nimeni nu crede c─â le-ar folosi scoase din ambalaj), dot─ârile apartamentului(s-au g├óndit la absolut orice), faptul c─â am g─âsit o pr─âjitur─â, mere ╚Öi o sticl─â de ap─â din partea casei, regulile stricte ale proprietarului ptr perioada pandemiei(pauze de 4 zile ├«ntre ├«nchirieri, nepermiterea accesului ├«n interior a persoanei care pred─â cheile), sugestiile de vizitare ╚Öi ptr restaurante. Casa superb─â, renovat─â at├ót de frumos cu un mobilier foarte interesant(inclusiv o saltea extrem de confortabil─â), biblioteca ce con╚Ťine c─âr╚Ťi ├«n englez─â ╚Öi National Geographic din anii ’70 ╚Öi ’80, amplasarea ├«n centru, gr─âdina foarte frumoas─â. M-am g├óndit mult dac─â e bine s─â nu dau nota perfect─â pe care au dat-o al╚Ťi oaspe╚Ťi, dar consider c─â observa╚Ťiile mele pot fi constructive ptr alte persoane astfel ├«nc├ót s─â se bucure din plin de aceast─â cazare inedit─â.

 963. O vila superba, amenajata cu mult bun gust și dotata cu de toate. Ne dorim sa revenim:)

 964. Gazda plăcută și primitoare, pensiune mare și curată.super frumos.nota 10

 965. Confort, curatenie, liniste, gazde extrem de atente, locatia perfecta pentru cateva zile petrecute cu copiii.

 966. Personal foarte amabil, loca╚Ťie frumoasa, perfecta pentru familii cu copii!

 967. Totul de nota 10. Nici daca voiam sa g─âsim un minus, nu aveam ce. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, camere spatioase, cu toate facilitatile, mici detalii care iti bucurau privirea, grija personalului, buc─ât─ârie, loc de luat masa, tot ce iti oferea pensiunea, totul la superlativ. Doamna care are pensiunea este un om minunat. Ne bucur─âm c─â am g─âsit acest loc ╚Öi sigur il vom recomanda si noi vom mai reveni cu drag

 968. Comunicarea cu gazda excelenta; Camera frumos mobilata iar patul foarte confortabil; Suficiente locuri de parcare in curtea pensiunii, cel putin pentru perioada in care am fost cazati. Zona de relaxare si gradina frumos amenajate, Bucataria dotata cu tot ce trebuie.

 969. Toate conditiile si primirea excelente. Gazda foarte amabila si primitoare.

 970. Un loc linistit cu o curte splendida pe care il recomand indeosebi grupurilor care doresc o scurta pauza. Comunicarea a fost perfecta, gazdele sunt foarte primitoare, casa este utilata cu tot ce trebuie, iar curatenia este la ea acasa. Revenim cu certitudine!

 971. The staff was very kind, big yard and nice area for barbeque. They even make a bonfire. Easy to reach the local tourist attractions. Comfy beds.

 972. Our group consisted of 2 families, each with 2 kids (between 2 and 6). The house was spacious enough for all of us and well heated. The garden was the main thing we selected this property and it did not disappoint. It has an orchard from where we could pick up fruits to our heart’s delight (apples, pears, quince), there is a small stream going through it that kids enjoyed, we saw squirrels in the walnut trees. There is also a place for a barbecue, if needed. Overall, a very nice place to stay. Location wise, it is very close to Muscel hill, were we could enjoy a nice bike ride (with our own bikes). For convenience stores, you probably need a car.

 973. Localizare accesibila, loc linistit, mic dejun ok, personal amabil, camera curata cu toate cele necesare, tinand cont de cotatia de 2 stele. Cu siguranta voi mai reveni!

 974. Un loc frumos, curat, iar doamna de la receptie foarte prietenoasa si dornica sa ajute. Camera era curata si am avut balcon, ceea ce ne a oferit un view superb asupra zonei. Zona este foarte linistita si este o ocazie buna sa fiti departe de centru. Locatia este in Campinita, nu in Campina, deci ar fi de preferat sa aveti masina, altfel daca sunteti fani ai mersului pe jos, puteti lua contact cu frumusetea zonei. Altfel, locatia este foarte aproape de strada Siretului, unde veti avea ocazia sa va bucurati de un view superb intre munti.

 975. Amabilitate personal, camera spatioasa cu minibar, camera dotata cu tot ce este nevoie, exista terasa cu bar la parter

 976. O surpriza placuta! raport pret calitate bun! Tinand cont de locatie, oras etc. Recomand pentru stat in Campina

 977. Locatie superba ,personal amiabil,foarte curat,liniste si foarte,foarte cald.

 978. Foarte frumos, curat, camera arat─â impecabil, confortabil, modern. Sunt extrem de mul╚Ťumit─â. Personalul foarte amabil la orice cerin╚Ť─â am avut si foarte prom╚Ťi.

 979. Curat, interior ingrijit, design super fain, totul confortabil, personal serviabil, liniște, cafea bună, parcare privată.

 980. Totul la superlativ. Loca╚Ťia excelent─â, cur─â╚Ťenie, personal atent si dr─âgu╚Ť. Restaurantul are preparate delicioase, vom reveni cu siguranta!

 981. Mancarea foarte buna, peisajul si curatenie impecabila.

 982. Ne-am simtit foarte bine. Cel mic a fost foarte încântat de curte

 983. Cur─â╚Ťenia(cu o singur─â observa╚Ťie, la baie erau dou─â lufe/bure╚Ťi de baie ce nu p─âreau a fi noi, dac─â erau, mea culpa, oricum nimeni nu crede c─â le-ar folosi scoase din ambalaj), dot─ârile apartamentului(s-au g├óndit la absolut orice), faptul c─â am g─âsit o pr─âjitur─â, mere ╚Öi o sticl─â de ap─â din partea casei, regulile stricte ale proprietarului ptr perioada pandemiei(pauze de 4 zile ├«ntre ├«nchirieri, nepermiterea accesului ├«n interior a persoanei care pred─â cheile), sugestiile de vizitare ╚Öi ptr restaurante. Casa superb─â, renovat─â at├ót de frumos cu un mobilier foarte interesant(inclusiv o saltea extrem de confortabil─â), biblioteca ce con╚Ťine c─âr╚Ťi ├«n englez─â ╚Öi National Geographic din anii ’70 ╚Öi ’80, amplasarea ├«n centru, gr─âdina foarte frumoas─â. M-am g├óndit mult dac─â e bine s─â nu dau nota perfect─â pe care au dat-o al╚Ťi oaspe╚Ťi, dar consider c─â observa╚Ťiile mele pot fi constructive ptr alte persoane astfel ├«nc├ót s─â se bucure din plin de aceast─â cazare inedit─â.

 984. O vila superba, amenajata cu mult bun gust și dotata cu de toate. Ne dorim sa revenim:)

 985. Un loc linistit cu o curte splendida pe care il recomand indeosebi grupurilor care doresc o scurta pauza. Comunicarea a fost perfecta, gazdele sunt foarte primitoare, casa este utilata cu tot ce trebuie, iar curatenia este la ea acasa. Revenim cu certitudine!

 986. The staff was very kind, big yard and nice area for barbeque. They even make a bonfire. Easy to reach the local tourist attractions. Comfy beds.

 987. Our group consisted of 2 families, each with 2 kids (between 2 and 6). The house was spacious enough for all of us and well heated. The garden was the main thing we selected this property and it did not disappoint. It has an orchard from where we could pick up fruits to our heart’s delight (apples, pears, quince), there is a small stream going through it that kids enjoyed, we saw squirrels in the walnut trees. There is also a place for a barbecue, if needed. Overall, a very nice place to stay. Location wise, it is very close to Muscel hill, were we could enjoy a nice bike ride (with our own bikes). For convenience stores, you probably need a car.

 988. Excelent din toate punctele de vedere, mai ales în perioada pandemiei.

 989. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, parcare mare, servire pe teras─â, lini╚Öte. S-a ╚Ťinut cont de rug─âmintea de a avea o camer─â cu pat dublu 👍.

 990. Lini╚Ötea unde se afla loca╚Ťia, amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â, cur─â╚Ťenia din camer─â.

 991. Curatenia; Camera incalzita si dorata cu tot ce era necesar. Amabilitatea si increderea in oameni dovedita de personal.

 992. Pozitie foarte buna, in centru. Curatenie, Pizzeria din aceeasi curte are cafeaua si micul dejun foarte bune. Desi afara a fost foarte cald, camera este racoroasa, placuta.

 993. Locatia nu ofera mic dejun, neavand bucatarie, etc. Exista insa o terasa mica, in aceeasi curte. Deschide la ora 9, dar daca ai rabdare se poate manca civilizat si convenabil. Locatia este aproape de centru (100-200 m) si totodata ferita de zgomotul de trafic.

 994. Locatie ok . Restaurant peste asteptari , personalul super atent la orice.

 995. Locul de luat masa este ok , mancarea ok , preturi in regula . Nu am stat afara pentru ca era frig dar arata bine curtea .

 996. M-am simtit foarte bine in aceasta locatie, fie ca am fost cu munca sau in scop turistic. M-au incantat amplasarea, camerele primitoare, de o simplitate reconfortanta, raportul calitate-pret si amabilitatea personalului de la Receptie. Este o locatie care isi respecta standardele si clientii!

 997. Gazda plăcută și primitoare, pensiune mare și curată.super frumos.nota 10

 998. Confort, curatenie, liniste, gazde extrem de atente, locatia perfecta pentru cateva zile petrecute cu copiii.

 999. Personal foarte amabil, loca╚Ťie frumoasa, perfecta pentru familii cu copii!

 1000. Curatenie, modern si cu mult bun gust, zona linistita. Saltea comoda, personal amabil.

 1001. Am fost surprin╚Öi pl─âcut de dimensiunea camerelor , de cur─â╚Ťenie ╚Öi confortul oferit . Baie foarte spatioasa , TV dimensiune mare . Foarte cald dar se poate regla temperatura din termostat , aer condi╚Ťionat. Accesul ├«n incinta ╚Öi ├«n camera se face cu cartela iar u╚Öi foarte silen╚Ťioase.

 1002. Am stat doar o noapte , dar totul a fost ok in mare parte ! Camera foarte curata , spatioasa , personal extrem de amabil

 1003. Locatia la marginea Campinei intr-o zona linistita si aerisita, camerele mari curate cu asternuturi si mobilier bun de calitate, asternuturi si prosoape impecabile. Personalul atent, politicos atat la recep╚Ťie cat si la restaurant. Meniul generos si preparatele variate si gustoase! Pare a fi locul preferat al localnicilor si iti trebuie rezervare sambata si duminica chiar daca esti cazat in hotel.

 1004. Totul a fost la superlativ. – locatie noua si frumoasa – personalul foarte amabil si zambitor – camerele spatioase – mancarea excelenta- mic dejun variat – meniul restaurantului satisface toate preferintele – zona linistita – suficiente locuri de parcare Vom reveni cu mare drag!

 1005. Mancare buna, personal de calitate, cazarea confortabila!

 1006. Curatenia; Camera incalzita si dorata cu tot ce era necesar. Amabilitatea si increderea in oameni dovedita de personal.

 1007. Pozitie foarte buna, in centru. Curatenie, Pizzeria din aceeasi curte are cafeaua si micul dejun foarte bune. Desi afara a fost foarte cald, camera este racoroasa, placuta.

 1008. Locatia nu ofera mic dejun, neavand bucatarie, etc. Exista insa o terasa mica, in aceeasi curte. Deschide la ora 9, dar daca ai rabdare se poate manca civilizat si convenabil. Locatia este aproape de centru (100-200 m) si totodata ferita de zgomotul de trafic.

 1009. Excelent din toate punctele de vedere, mai ales în perioada pandemiei.

 1010. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, parcare mare, servire pe teras─â, lini╚Öte. S-a ╚Ťinut cont de rug─âmintea de a avea o camer─â cu pat dublu 👍.

 1011. Lini╚Ötea unde se afla loca╚Ťia, amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â, cur─â╚Ťenia din camer─â.

 1012. Un loc linistit cu o curte splendida pe care il recomand indeosebi grupurilor care doresc o scurta pauza. Comunicarea a fost perfecta, gazdele sunt foarte primitoare, casa este utilata cu tot ce trebuie, iar curatenia este la ea acasa. Revenim cu certitudine!

 1013. The staff was very kind, big yard and nice area for barbeque. They even make a bonfire. Easy to reach the local tourist attractions. Comfy beds.

 1014. Our group consisted of 2 families, each with 2 kids (between 2 and 6). The house was spacious enough for all of us and well heated. The garden was the main thing we selected this property and it did not disappoint. It has an orchard from where we could pick up fruits to our heart’s delight (apples, pears, quince), there is a small stream going through it that kids enjoyed, we saw squirrels in the walnut trees. There is also a place for a barbecue, if needed. Overall, a very nice place to stay. Location wise, it is very close to Muscel hill, were we could enjoy a nice bike ride (with our own bikes). For convenience stores, you probably need a car.

 1015. Personalul tare tare amabil, ne intreba mereu daca ne lipseste ceva, foarte amabila doamna de la pensiunea Casablanca din Campina. Foarte frumos si curat, vesela viu colorata, paturi foarte comode, fierbator si frigider in camera.

 1016. Camera spa╚Ťioas─â, calduroasa, foarte curat, lini╚Öte, personal foarte amabil si discret, totul func╚Ťional. Un feon ├«n baie ar fi fost necesar, la fel ca ╚Öi un mic set igienic.

 1017. Totul de nota 10. Nici daca voiam sa g─âsim un minus, nu aveam ce. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, camere spatioase, cu toate facilitatile, mici detalii care iti bucurau privirea, grija personalului, buc─ât─ârie, loc de luat masa, tot ce iti oferea pensiunea, totul la superlativ. Doamna care are pensiunea este un om minunat. Ne bucur─âm c─â am g─âsit acest loc ╚Öi sigur il vom recomanda si noi vom mai reveni cu drag

 1018. Raport calitate – pret foarte bun at├ót la cazare c├ót ╚Öi la restaurant. M├óncare gustoas─â, servire rapid─â, personal foarte amabil. Personalul din restaurant purta ├«n permanen╚Ť─â ╚Öi ├«n mod corect masca de protec╚Ťie. O loca╚Ťie unde a╚Ö reveni cu pl─âcere. Mul╚Ťumim.

 1019. Totul a intrecut asteptarile. Mancarea de la restaurant foarte buna si accesibila ca pret. Camere curate.

 1020. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie de nota 10, iar m├óncarea absolut delicioas─â! 😁

 1021. Totul la superlativ. Aproape de centru, caldura si apa calda func╚Ťionau perfect, personalul a avut o atitudine prietenoasa si te ajuta oricand aveai nevoie! Ma voi intoarce cu siguranta!

 1022. Gazda foarte amabila, camerele foarte curate si c─âlduroase, per total a fost o experienta pl─âcut─â!

 1023. Totul este super ok. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie excelenta, loca╚Ťie cu bun acces, parcare gratuit─â.

 1024. Hotelul este situat in apropiere de Kaufland, care este un punct de reper bun pentru a ajunge acolo cu taxiul. Câmpina este o localitate lineara, intinsa in lung, si este nevoie de un taxi pentru a ajunge la locurile de vizitat. Si autogara este aproape. Patul era foarte comod, si camera era linistita. Micul dejun era satios. Raportul pret confort este foarte bun, am stat mai multe zile pentru a vedea totul in liniste si a ne si odihni.

 1025. Personal amabil. M├óncarea foarte bun─â. Loca╚Ťie apropiat─â de centru. Lini╚Öte.

 1026. Totul a fost grozav! Camera mic─â, dar cu tot ce e nevoie, curat, luminos, holurile vesele cu plante si tablouri, restaurantul frumos aranjat, gradina super, mesele de afara, lini╚Öte, spa╚Ťiu…Lidl, Kaufland la 10 min de plimbare… Ora╚Öul e cochet, foarte curat, magazine cu produse de calitate, sunt amenajate ordonat ╚Öi aerisit, o placere sa faci cumparaturi😉A fost un sejur de relaxare…citadin─â, data viitoare am pe lista ie╚Öiri ├«n natura ╚Öi mai ales o vizita la Brebu. Dar cel mai mult m-au ├«nc├óntat c├ómpinenii, cei de la Club Montana care sunt mereu relaxa╚Ťi ╚Öi dornici sa te fac─â sa te sim╚Ťi bine, ├«n mod sincer. ╚śi personalul de la Terasa Muntenia, din centru (un spa╚Ťiu intim, frumos aranjat ╚Öi plin de verdea╚Ť─â), care te face s─â te sim╚Ťi rasfa╚Ťat ╚Öi ca acas─â! Si o m├óncare excelenta, la ni╚Öte preturi bl├ónde, aici am m├óncat cei mai grozavi papana╚Öi!!! Ce mai, m-am ├«ndr─âgostit de C├ómpina ╚Öi voi repeta experienta c├ót mai cur├ónd ╚Öi tot Club Montana voi alege drept cazare!

 1027. Foarte curat in camera, aerisit, aer conditionat, locatie superba si zona linistita, personal foarte amabil si prompt la cerintele clientului! Recomand aceasta pensiune!

 1028. Locatie ce a depasit asteptarile , camere relativ mici dar ingrijite si curate , perfecte pt. max. 2 persoane . Personal amabil si deschis ce a cautat sa rezolve cerintele noastre . Restaurant bestial la parterul pensiunii .

 1029. Mancarea este foarte buna! Iar camerele sunt spatioase si curate.

 1030. Condi╚Ťiile foarte bune iar persoana de contact foarte primitoare.

 1031. Camera curată, liniște, in centrul orașului. Check in rapid.

 1032. Curatenia; Camera incalzita si dorata cu tot ce era necesar. Amabilitatea si increderea in oameni dovedita de personal.

 1033. Foarte modernă, curată și primitoare! Vom reveni cu drag!

 1034. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabila, ne-a ajutat din toate punctele de vedere. Foarte frumoasa loca╚Ťia

 1035. Totul a fost extrem de placut , iar personalul de asemenea foarte amabil . Multumesc pe aceasta cale pentru ospitalitate !

 1036. Camera spatioasa, curata, personalul amabil, micul dejun ok, mancarea de la restaurant foarte buna.

 1037. Este un hotel curat si ingrijit. Nu stiu cand a fost construit, dar totul pare recent facut. Mancare buna, camere curate, terasa frumoasa si o amplasare exceptionala daca vreti liniste.

 1038. Gradina si terasa sunt superbe, personalul amabil si camera foarte eleganta.

 1039. Mia placut foarte mult pensiunea, curtea foarte frumos amenajata. Am stat doar o noapte dar a fost super, pat foarte confortabil, camera mare spatioasa,

 1040. Totul! Locatia a fost minunata, totul era curat si ordonat. Proprietarii sunt foarte foarte de treaba si te primesc cu o caldura imensa in casa lor. Superb !

 1041. Pensiunea este o casa frumoasa, cu o curte cu multa vegeta╚Ťie ╚Öi zone de relaxare, foarte curata camera, paturile confortabile, ai toate condi╚Ťiile sa te sim╚Ťi bine, noi am optat ╚Öi ptr mic dejun care este mai mult dec├ót suficient ╚Öi nu ├«n ultimul rand, gazdele sunt oameni foarte de treaba ╚Öi fac totul ca tu sa te sim╚Ťi bine.

 1042. Receptionera de la cealalt─â loca╚Ťie unde am fost caza╚Ťi dup─â ce camerele noastre nu erau libere.

 1043. Ne-a pl─âcut tot…!Si personalul,si serviciile,si ospitalitatea si cur─â╚Ťenia.. Vom.reveni cu siguranta!!!🙂

 1044. Localizare accesibila, loc linistit, mic dejun ok, personal amabil, camera curata cu toate cele necesare, tinand cont de cotatia de 2 stele. Cu siguranta voi mai reveni!

 1045. Un apartament micut dar cochet si curat. Dormitorul mare si patul confortabil. Bucataria destul de dotata si suficient de mare (pentru doua persoane). Baia micuta, insa curata si dotata cu cada. Magazine alimentare si restaurant in apropiere. Zona linistita si acces destul de facil. Loc de parcare asigurat (un mare plus!). Gazda, desi nu ne-am vazut decat la sosire, mi-a parut foarte amabila si nu au fost probleme la cazare, (desi am intarziat cu sosirea).

 1046. Apartamentul este mare, curat si gazda este super de treaba.

 1047. The apartment is spacious, comfortable and welcoming and the owners, Gabriel and Gabriela are really welcoming, helpful, smiling and fantastic. I recommend it to everybody